Digidexo.com

spire brun ris

Brun ris og kli fordeler

Brun ris og kli fordeler


Brun ris er en hel korn, som sprakk hvete, havregryn, popcorn, bygg og andre. Å spise brun ris har helsemessige fordeler, og forskere fortsette å arbeide for å finne mer. Alle korn kjerner inneholder tre deler: det ytre skallet, kalt "kli", stivelse og bakterie. Kansas State University forsker, Mary Meck Higgins, PhD, sier, "Det ytre kli laget er full av fiber, B-vitaminer, 50 til 80 prosent av kornet er mineraler og andre helsefremmende plantestoffer som kalles fytokjemikalier." Å spise brun ris kan bidra til å senke blodtrykket, bedre fordøyelsen helse og administrere kroppsvekt.

Senker blodtrykket

The American Heart Association nettside sier at 1 av 3 voksne i USA har høyt blodtrykk (hypertensjon). For å bekjempe denne tilstanden, noe som kan føre til hjertesykdom og slag, mange pasienter tar ACE-hemmere. Disse reseptbelagte legemidler slappe av blodårene til å øke blodstrømmen gjennom hjertet. Rotter er anvendbare i studiet av hypertensjon fordi de kan utvikle en tilstand som ligner den. I 2003 forskere ved Tohoku Univerity og Japans National Research Institute of Brewing, fant at fôring rotter riskli senket sitt blodtrykk uten å produsere de bivirkninger som medisiner ofte genererer, inkludert svimmelhet, allergier og en kronisk hoste.

Bidrar til å administrere Kroppsvekt

The Cleveland Clinic anbefaler at du bytter høyraffinerte stivelse med hele korn som brun ris. Folk trenger minst 6 ozs. av korn pr dag, og 3 ozs. bør være hele korn. En unse av fullkorn er lik en skive brød, 1/2 kopp brun ris eller en kopp kald frokostblanding. I tillegg bør en sunn, vekt-tap diett inkluderer to porsjoner frukt, 2 og 1/2 porsjoner grønnsaker, 5 og 1/2 ozs. av magert kjøtt eller bønner, tre porsjoner med melk eller melkeerstatning, og små mengder av umettet fett som olivenolje eller rapsolje.

Øker Fordøyelsen Helse

Brun ris produserer et vaskemiddel effekt under kjøring gjennom en tarmkanalen. Denne prosessen skrubber unna biter av rusk igjen fra rutine fordøyelsen, masserer og styrkende veggene i tarmen og stimulere sunn motilitet. Den legger også bulk til fordøyelses materiale, som holder det å flytte sammen før det kan danne skadelige stoffer. The Cleveland Clinic priser brun ris som en av de 35 "makt mat", og andre i korn makt. Bygg er nummer én. Brun ris er en god kilde til vitaminer og mineraler, inkludert B1, B6, niacin, magnesium, selen og sink.

Hvordan man kan sammenligne brun ris til hvit ris

Mange foretrekker å kjøpe hvit ris enn brun ris fordi din er vant til smaken av ris, etter å ha vokst opp med å spise den. Brun ris på den annen side er virtuelt og sett på som en ny "sunt" alternativ med en høyere prislapp som tar mye lengre tid å lage mat. For å finne ut hvilken type ris det er mer fornuftig å kjøpe, du virkelig trenger å sammenligne brun ris til hvit ris.

Hvordan man kan sammenligne brun ris til hvit ris

Sammenlign prisen på hvit til brun ris i din dagligvarebutikk. Hvit ris vanligvis koster ca $ 2.50 for en 32 unse bag. Brun ris er vanligvis selges i mindre poser og generelt koster $ 2,75 for 16 gram. Dette gjør prisen for brun ris nesten dobbelt kostnaden av hvit ris. Du skulle tro at siden brun ris har mindre foredlingskostnadene at det ville koste mindre, men det er ikke tilfelle.

Prøv matlaging både hvit og brun ris for å se hvor lang tid det tar å fullføre. Avhengig av barn i hvit ris du kjøper, kan det koker veldig raskt. Brun ris på den annen side kan ta 20 til 30 minutter å koke.

Forskning hvor lenge hvit ris og brun ris kan trygt lagret. Det anbefales ikke at du kjøper store mengder av brun ris som det vil gå dårlig raskere fordi den er i sin naturlige tilstand. Hvit ris kan lagres i mange måneder, men.

Les etikettene på både hvit ris og brun ris. Ved første blikk på de ernæringsmessige etikettene av hvit ris og brun ris, synes det som beriket hvit ris i overlegen til brun. Dette skyldes at etter at fiberen blir strippet fra den brune ris i hulling prosessen for å gjøre hvit ris, er syntetiske næringsstoffer tilsatt tilbake for å kompensere. Så selv om det kan se ut som hvit ris har mer næringsstoffer, har brun ris mer naturlig forekommende næringsstoffer. I tillegg er hvit ris dypt mangler i fiber, den ene ingrediensen at våre dietter er de mangelfulle i.

Les om hvordan hvit ris og brun ris er fordøyd av kroppen. For de med insulinproblemer som diabetes eller en historie med diabetes i familien, er brun ris bedre valg. The fiber i brun ris fører det til å bli absorbert sakte av kroppen eliminert en topp i blodsukkeret.

Se inn fordelen av hvit og brun ris på vekttap. Brun ris teknisk har flere kalorier per kopp enn hvit ris. Imidlertid er disse kalorier er mer fylling på grunn av fiberinnholdet, slik at en person som er en naturlig tilbøyelighet til å spise mindre.

Hvordan å avgifte med brun ris Protein

Hvordan å avgifte med brun ris Protein


Avrusning dietter brukes til å skylle giftstoffer fra kroppen. De er også effektiv på å forbedre håret styrke og hudens tilstand. Brun ris har mange helsemessige fordeler og er et fast innslag i avgiftning dietter. Den har to ganger fiberinnholdet i hvit ris og er en god kilde for protein, jern, magnesium og selen samt vitamin B6. Brun ris tar lengre tid å lage mat og har kortere holdbarhet enn hvit ris. Når du følger en brun ris detox plan du trenger ikke begrense deg til ris alene, men kan nyte andre sunne matvarer.

Bruksanvisning

Følg denne dietten i syv dager. Etter syv dager bør du gå videre til en langsiktig og stabil diett. Ditt kosthold bør bestå av brun ris og noen av de følgende: friske grønnsaker, krydder (for eksempel chili) og urter (som rosmarin), friske fruktjuicer, koffeinfri te og frisk frukt (unntatt bananer).

Spis tre måltider om dagen. Start med en lett frokost med frisk frukt med ferskpresset juice. For lunsj prøve dampede grønnsaker med en kopp brun ris. Til middag, ovnsbakte grønnsaker med brun ris. Veksle frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Kontrollporsjonsstørrelser. Du kan spise så mange ferske grønnsaker som du liker, og opp til to kopper om dagen av frisk frukt. Du bør spise brun ris med to av dine tre måltider om dagen, med mengder av en kopp om gangen.

Tilsett 3 kopper vann og 4 1/2 kopper brun ris til en kasserolle. Ta med ris til en byll deretter dekke kasserolle og la det småkoke på svak varme i 20 minutter. Ta kjelen av varmen og la risen stå i 10 minutter før du tømmer og servering.

Drikk rikelig med væske. Dette vil bidra til å skylle ut mer giftstoffer og holde deg følelsen fyldigere lenger. Drikk vann, ferskpresset juice og koffeinfri urtete. Etter frokost drikke en kopp vann med saften av 1/2 sitron. Dette vil hjelpe spyling av giftstoffer.

Hvordan rengjøre Crystal Quartz med brun ris

Hvordan rengjøre Crystal Quartz med brun ris


Alternative behandlere som foreskrive og gi krystallterapi anbefaler rensing krystaller før du bruker dem for første selvterapitime samt etter hver helbredende økt. Den første renselsesprosess sies å forynge krystaller ved å fjerne den energien de absorberes fra folk som behandlet dem før du kjøpte dem. Etterfølgende rensing fjerner enhver negativ energi at krystallene absorbert når du brukte dem for healing og får krystaller klar for neste gangs bruk. Bruk brun ris, med eller uten duftende urter, for å rense kvartskrystall uten å risikere fysisk brudd eller skade.

Bruksanvisning

•  Gni noen dråper essensen av en duftende urt over alt av overflater av din kvarts helbredende krystaller hvis du ønsker, eller hvis du får beskjed om det av din healing utøveren.

Hell ca £ 1 av brun ris i en porselen eller keramisk bolle. Plasser krystaller i ris forsiktig så risen dekker bunnen kvartal dine krystaller.

Hell annen pund av risen over krystallene slik at de blir helt dekket. Tillat uparfymert krystaller til å forbli i risen i 12 timer og tillate luktbehandlede krystaller til å forbli i risen for en dag.

Fjern krystaller fra ris og bruke dem som du vanligvis ville gjort for en helbredende økt.

Tips og advarsler

 • Rice brukes til rensing av krystaller har absorbert negativ energi. Begrave den i jorden eller på annen måte disponere over det på en økologisk forsvarlig måte etter at du fjerner dine krystaller fra den.

Hvordan bruke brun ris for avrusning

Hvordan bruke brun ris for avrusning


Brun ris er rik på jod, kalium og essensielle mineraler. Det er en fantastisk mat å spise for å avgifte kroppen din. Ved hjelp av brun til detox også øker energi, mental årvåkenhet og kan også være et svært effektivt verktøy for å kaste uønsket kroppsvekt. En grunnleggende kropp detox program ved hjelp av brunt består av en fem-dagers program som er enkel å gjennomføre. Her er hvordan du kan begynne avrusning prosessen i dag.

Bruksanvisning

Detox med Brown Rice

Konsumere en grønn grønn salat og en kopp urte lakserende te minst en time før du går til sengs. Gjør dette på kvelden før du begynner på 5-dagers brun ris avgiftning program. Dette vil bidra til å befri tarmer av uønsket avfall før du begynner å rense kroppen din. Det er viktig å starte friskt. Du ønsker å bli fri fra avfall som du kan bære.

Klem en frisk sitron i 10 til 12 oz. kildevann med frokost. Sitroner har kraftige digestive egenskaper som vil hjelpe fordøye frokosten din raskere. Riv 3 oz. av rå gulrøtter, og strø dem over hovedrett. Gulrøtter har kraftige fiber kvaliteter, og de er rike på betakaroten. Dette holder kroppen fylt med vitamin A.

Steam en kopp brun ris til lunsj. Du ønsker også å spise 2 til 3 gram av selleri. Selleri besitter kraftige fiber kvaliteter, og det vil hjelpe sammenbrudd stivelsen i risen som vil antennes stoffskiftet. Dette vil hjelpe kroppen din renser seg skikkelig.

Spis 3 oz. av rå, skrelt gulrøtter med 1/4 kopp dampet brun ris mellom lunsj og middag. Dette snack er viktig fordi det vil holde stoffskiftet i gang. Pass på å drikke en flaske kildevann med denne snack. Det er viktig å ha nok vann i systemet ditt når du bruker brun ris for å skylle systemet.

Spis 1/2 kopp brun ris med 3 oz. av dampet brokkoli til middag. Brokkoli er høy i kalium og kalsium, og den er kraftig i å holde blodet sunn. Dette fremmer solid hjerte og lungefunksjon, og som er nødvendig for å rense kroppen din. Det fungerer også å bryte ned brun ris.

Spis 1/4 kopp brun ris og en gulrot før du går til sengs. Ha en skiver kiwi til dessert etterpå. Kiwis har kraftige fordøyelsesenzymer som vil bidra til å bryte ned de egenskapene i ris.

Kroppspleie og trening

Begynn hver dag ved å gjøre 15 minutter med aerobic trening. Dette kan inkludere en rask spasertur, ridende på en stasjonær sykkel eller jogging. Stivelsesholdige karbohydrater fungerer best i rensing kroppen når stoffskiftet er sped opp.

Tilbring 20 minutter i en badstue hver dag av fem-dagers brun ris rens. Ta varmt bad hvis en badstue ikke er i rekkevidde. Det er viktig å la risen arbeid. Tillat deg selv å over svette.

Drikk minst 8 til 10 glass vann hver dag mens du er på din brun ris rensing program. Det er viktig å holde kroppen hydrert som det fungerer å skylle systemet.

Strekk musklene og leddene dine før du stiger i morgen. Gjør det samme før du går til sengs om kvelden. Stretching vil gnist stoffskiftet slik at kroppen din er i stand til å skikkelig brenne brun ris du spiser.

Tips og advarsler

 • Øk rå gulrot inntak for å hjelpe kroppen din fordøye ris raskere hvis du føler deg forstoppet under rens.
 • Sørg for å overvåke din brun ris inntaket nøye mens du følger fremgangsmåten ovenfor. Det er viktig å holde stoffskiftet utløst under rens. Spiser for mye brun ris kan bremse deg ned og gjøre deg døsig og trøtt. Hvis du føler deg svak i morgen etter at du første dagen, redusere ris inntaket med 1/4 kopp.

Har Paleo Diet Eliminer Healthy Foods som brun ris?

Har Paleo Diet Eliminer Healthy Foods som brun ris?


En godt planlagt Paleo kosthold kan ha helsemessige fordeler, inkludert lavere triglyserid, kolesterol og blodtrykk og bedre blodsukkerkontroll, ifølge en studie publisert i "Cardiovascular diabetology" i juli 2009. Noen av de Paleo kosthold anbefalinger, for eksempel øke frukt og grønnsaker forbruk og begrense sukker og saltforbruket, er lik anbefalingene fra 2010 Dietary Guidelines for amerikanerne. Men kaller Paleo diett også for eliminering av mange sunne matvarer, inkludert belgfrukter, magre meieriprodukter og hele korn.

Korn

Hele korn, som brun ris, hel hvete, havregryn og popcorn, gi viktige fiber, vitaminer, mineraler og fytokjemikalier, eller gunstige plantekjemikalier, som alle bidrar til positive helseeffekter, ifølge en mai 2011 artikkel publisert i "The Journal of ernæring. " Potensielle fordeler inkluderer redusert risiko for hjertesykdom, kreft og type 2 diabetes, samt forbedret fordøyelsen helse og en enklere tid på å administrere din kroppsvekt. Raffinert korn, er imidlertid lavere i fiber og næringsstoffer. Dermed er de ikke like sunn som hele korn.

Bønner og andre belgfrukter

Bønner er en billig proteinkilde. De er kolesterol gratis, lite fett og høy i fiber, folat, kalium, magnesium og jern. Forbruker bønner regelmessig kan hjelpe deg med å redusere risikoen for kreft, type 2 diabetes og hjertesykdommer, ifølge North Dakota State University Extension, og folk som spiser bønner ofte har en tendens til å veie mindre enn de som ikke spiser bønner.

Dairy

Mens melkeprodukter kan være høy i mettet fett, kan magre meieriprodukter være næringsrik kilder til kalsium, kalium, fosfor og vitamin D. Forbruker magre meieriprodukter kan redusere risikoen for osteoporose, høyt blodtrykk, hjertesykdom og type 2 diabetes, ifølge United States Department of Agriculture. Soy-baserte alternativer til meieriprodukter er også off-limits på Paleo diett, men nøttebaserte melke alternativer som mandel melk eller cashew krem ​​er tillatt, selv om du kanskje må gjøre dem selv siden kommersielle versjoner inneholder ofte tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Holde Paleo Diet Sunn

På Paleo kosthold, vil du få fiber fra frukt, grønnsaker, nøtter og frø i stedet for hele korn. Andre næringsstoffer som tilbys av korn inneholder folat, niacin, tiamin, riboflavin, selen, jern og magnesium, som du kan få på Paleo diett ved å spise en rekke grønnsaker, nøtter, kjøtt, fjørfe og sjømat. Du får protein fra nøtter, frø, egg, kjøtt, fjørfe og sjømat. Velge de magreste alternativene når du velger kjøtt eller fjærfe å begrense mettet fett inntak. Siden du ikke vil være forbruker meieriprodukter, må du passe non-meieri kilder til kalsium i kostholdet ditt.

Hvordan å spire Rice for økt ernæring

Hvordan å spire Rice for økt ernæring


Selv om det har en bitter smak, næringsinnholdet i spirer, også kjent som spiret, brun ris er mange. Det er lettere fordøyd, så det er en veldig nyttig kosttilskudd tillegg for de som har et svekket fordøyelsessystem. Brun ris er rik på B-vitaminer, og det har også en lav glykemisk indeks, noe som betyr at det bidrar til å regulere blodsukkeret, og er derfor veldig nyttig for folk som lider med diabetes. Ifølge elements4health.com, er spiret brun ris rik på molekyler som kalles acylerte steryl-beta-glucosides (ASGs), som fungerer på diabetiker enzymer, noe som styrker kroppens anti-diabetiske mekanismer.

Hvordan å spire Rice for økt ernæring

•  Skyll brun ris, og gå gjennom den forsiktig med fingrene for å fjerne eventuelle rester, grus, etc.

•  Plasser ris i flatbunnet bolle og tilsett tilstrekkelig vann til å dekke overflaten av ris.

Bløtlegg risen i denne beholderen for 12-18 timer. Klem noen korn mellom fingeren og tommelen for å sjekke at den er mykgjørende. Tilsett mer vann i løpet av denne tiden, hvis det er nødvendig.

Når risen er ferdig soaking, skyll den under rennende vann i silen. Fukt lærret, og legg den i bunnen av bollen som risen har blitt soaking i. Spre ris på det, og deretter plassere den andre stykke lin, også våt, på toppen. Du kan strø mer vann på toppen hvis linklærne tørke ut.

spire brun ris for en eller to dager. Fjern fra kluter, skyll og la den ta til takke med et par minutter i en sil.

Hint

 • Bland spirer ris med andre spiret frø og korn, å utvanne sin bitre smaken. Bruk mirin, søt ris vin, som et krydder, for å blidgjøre den.

Rice Fasting Cures for Insomnia

Måltidene består av høy glykemisk karbohydrater, som hvit ris, hjelpe folk til å sovne hvis spist flere timer før sengetid, viser forskning. Men fordi denne tilnærmingen kan føre til toppene i blod sukker, kan det ikke være aktuelt for personer som har type 2-diabetes eller som ønsker å gå ned i vekt. Å spise lav glykemisk karbohydrater, for eksempel langkornet ris, kan være en tryggere måte å bidra til å redusere sin søvnløshet.

Forskning

Forskere har kjent i årevis at at å spise karbohydrater kan hjelpe folk sovner ved å øke kroppens produksjon av tryptofan og serotonin, som utløser døsighet. Australske forskere ved University of Sydney gjennomført en studie i 2007 for å finne ut hvorfor karbohydrater har denne effekten. Tolv friske menn fastet i fem timer, og deretter spiste et måltid av grønnsaker og enten jasmin (høy glykemisk) eller langkornet Mahatma (lav glykemisk) ris.

Høy glykemisk mat øker insulinnivået, som kan kraftig øke blodsukkeret midlertidig, etter som de ofte faller bratt (hypoglykemi) flere timer senere, forårsaker tretthet. Matvarer kan tilordnes et nummer, som er en måte å måle typen eller kvaliteten av karbohydrater de inneholder glykemisk indeks (GI). Jasmine ris har en glykemisk indeks på 109, mens den langkornet Mahatma ris har en GI på 50.

De som spiste jasmin ris fire timer før sengetid sovnet i ca ni minutter, i gjennomsnitt. En annen gruppe som spiste det bare en time før du går til sengs sovnet i ca 15 minutter. Mennene som spiste Mahatma ris fire timer før de gikk til sengs tok lengst tid --- 18 minutter --- å sovne.

Disse funnene tyder på at høy glykemisk hvit ris er sannsynlig å lindre søvnløshet, i det minste midlertidig, hvis spist nesten utelukkende flere timer før du går til sengs. Den australske lagets forskning viser også at hele korn ris kan ha en lignende, men mindre uttalt effekt, og en japansk studie rapporterte at spirer brun ris ble også funnet å redusere søvnløshet.

Helserisiko

Denne high-glykemisk tilnærming til å indusere søvn kan være uegnet for personer som har eller står i fare for å utvikle type 2 diabetes, fordi det utløser insulin produksjon og toppene i blodsukkeret, noe som kan forverre tilstanden. Det kan heller ikke anbefalt for de som er overvektige fordi forbruket av høy glykemisk mat, spesielt i isolasjon, har en tendens til å føre til at kroppen til å lagre fett. Dette er mer sannsynlig å oppstå under søvn når stoffskiftet bremser.

Levedyktig alternativ?

For folk i disse kategoriene, kan spise hele korn ris være et alternativ. Susan Fallon, en autoritet på holistisk korn forberedelse, bemerker at folk har gått på lengre "ris faster" for dager eller uker for å rense kroppen for giftstoffer (avgiftning). Hun favoriserer denne tilnærmingen i løpet av flere populære fruktbaserte faster, som også kan føre til sterke svingninger i blodsukkeret. Men hele korn-baserte ris faster øke blodsukkeret saktere. Som et resultat, konkluderte hun, "er en mildere metode for faste og kan være veldig beroligende." Ris fasting Fallon anbefaler imidlertid også at ris og annet korn være gjennomvåt over natten eller fermentert, ved hjelp av sure ingredienser som eddik, sitronsaft, yoghurt eller myse for å gjøre ris er proteiner mer fordøyelig.

Flere studier må til

Et medlem av den australske forskerteam bemerket at høy glykemisk carb Studien ble utført på friske menn som ikke har insomnia. Han erkjente at mer forskning er nødvendig for å avgjøre om å spise hvit ris eller andre høy glykemisk karbohydrater vil faktisk hjelpe kronisk søvnmangel.

Hvit ris Næringsinnhold

Hvit ris er en type av ris som har hatt skall og ytre lag fjernes. Det er brun ris før den går gjennom en poleringen som gjør den til hvit ris. Dessverre er noen næringsstoffer tapt i denne prosessen. Dette inkluderer niacin og tiamin. Mens hvit ris ikke kan være den mest næringsrike type ris tilgjengelig, er det fortsatt noen ernæringsmessige fordeler.

Kalorier og fett

En porsjon regnes som en kopp ris. En servering av denne ris har 205 kalorier. Et flertall av disse kalorier kommer fra karbohydrater i ris. Hvit ris har et lavt fettinnhold, med bare 0,4 g per porsjon. Det er 0,1 g mettet fett, enumettet fett, og flerumettet fett per servering. I sum er dette bare 1 prosent av det anbefalte daglige verdi av fett.

Kostfiber

En servering av hvit ris har 0,6 g kostfiber. Dette kan virke som et lite beløp, men det er 3 prosent av det daglige anbefalte verdi. Kostfiber er viktig for et sunt fordøyelsessystem, som det bidrar til å holde kroppen regelmessig.

Protein

En kopp hvit ris har 4 g protein. Dette er 8 prosent av det daglige anbefalte servering av protein. Protein er viktig for muskelvekst, og for muskel reparasjon. Protein er også en viktig del av hår, negler og hud. Uten riktig mengde protein, vil kroppen ha usunn hår, negler og hud.

Vitaminer

Hvit ris mister mye av sin næringsverdi på grunn av poleringen, men fortsatt klarer å ha en god mengde noen vitaminer. En porsjon har 17 prosent av det daglige mengden av tiamin, 12 prosent av det daglige verdi av niacin, og 23 prosent av det daglige verdi av folat. Disse er alle B-vitaminer. Thiamin (B1) er nødvendig for å bryte ned karbohydrater i kroppen. Niacin (B3) som er nødvendig i den samme prosessen. Folat, også kjent som vitamin B9, er nødvendig for cellevekst.

Mineraler

En servering av hvit ris har 37 prosent av det daglige anbefalte mengden mangan. Mangan er viktig for kroppen som det hjelper immunforsvaret, og hjelper også med bein vekst, ifølge Nutrition. En servering av ris har også 11 prosent av det daglige verdi av jern. Jern er viktig fordi det bidrar til å holde oksygen i blodet. Hvit ris har også 17 prosent av det daglige verdi av selen, som trengs for et sunt immunforsvar.

I hvilken mat gruppene poteter, ris & Candy Belong?

I hvilken mat gruppene poteter, ris & Candy Belong?


Alle matvarer faller inn under en av de mange matvaregrupper. Maten plate på ChooseMyPlate.gov viser de relative mengder av hver mat, slik som poteter, ris og sukkertøy, at en person skal spise for å opprettholde en god helse.

Poteter

Poteter er en del av den vegetabilske mat gruppe. Den vegetabilske er høy i komplekse karbohydrater og stivelse. Stivelsen i potet er av en type som skal oppsluttes før glukosen kan benyttes av legemet som energi. Voksne kvinner bør ha mellom 2 og 2,5 kopper grønnsaker hver dag, mens voksne menn bør ta i 2,5 til 3 kopper per dag.

Rice

Ris er en del av kornene mat-gruppen. Brun ris er et helt gran, noe som betyr at kli av kornet ikke er blitt fjernet. Hvit ris er en raffinert korn som har blitt malt og kli fjernes, sammen med en masse av vitaminer og kostfiber. Voksne kvinner bør ha mellom 5 og 6 gram av korn per dag, mens menn bør ha mellom 6 og 8 gram, ifølge ChooseMyPlate.gov.

Candy

Candy passer ikke pent inn i en bestemt matvaregruppe, men det er plassert på MyPlate.gov liste over matvarer med tomme kalorier og bør spises med måte. Dens hovedkomponent er raffinert sukker i en eller annen form, som er et enkelt karbohydrat. Antallet tomme kalorier du bør spise avhenger av din fysiske aktivitetsnivå og matinntak, men forblir omtrent mellom 10 og 15 prosent av kaloriinntaket.

Hva er ernæring fakta på en porsjon hvit ris?

Hva er ernæring fakta på en porsjon hvit ris?


Hvit ris er et flott supplement til mange retter. Den kan spises med en wok, i suppe eller i sushi. Faktisk er ris verdens mest populære mat. Det står for om lag tre fjerdedeler av verdens kaloriinntaket. Hvit ris er lav i fett, høyt på protein, og en god kilde til karbohydrater. Den har mindre næringsstoffer enn brun ris, men mange foretrekker smaken av hvit ris.

Kalori Breakdown

En kopp kokt hvit ris inneholder 242 kalorier. Hvis ditt daglige kaloriinntak er 2000 kalorier, dette gjør opp for rundt 12 prosent av dere kalorier for dagen.

Av de 242 kalorier, bare tre er fra fett, 222 kommer fra karbohydrater og 17 kommer fra protein.

Karbohydrater

Hvit ris er først og fremst karbohydrater. En kopp kokt hvit ris inneholder 53,2 gram karbohydrater eller 18 prosent av det daglige inntaket (basert på en 2000 calorie diett). Ca 0,6 gram karbohydrater er kostfiber eller 2 prosent av anbefalt daglig inntak.

Protein

Hvit ris har nesten like mye protein som brun ris. En kopp kokt hvit ris inneholder 4,4 gram protein. På en 2000 kalori diett, er dette 9 prosent av det daglige inntaket.

Vitaminer

Hvit ris er en betydelig kilde til tiamin, niacin og folat. Basert på en 2000 calorie diett, inneholder en kopp kokt hvit ris 21 prosent av det daglige tiamin inntak, 17 prosent av det daglige niacin inntak og 27 prosent av det daglige folatinntaket. Den inneholder også to prosent av det daglige riboflavin inntak, 5 prosent av det daglige vitamin B6 inntak og 8 prosent av det daglige pantotensyre inntak.

Hvordan koke ris skikkelig for å hindre matforgiftning

Hvordan koke ris skikkelig for å hindre matforgiftning


Rice er en ren, relativt trygg mat. En liten mengde av Bacillus cereus, en bakterie som potensielt fører til matforgiftning, finnes i rå ris og blir ikke drept ved koking. Det vil ikke ha noen effekt i det hele tatt hvis risen holdes varmt, holdt for mindre enn 2 timer, eller kjøles ned raskt for lagring. Det er når risen er holdt ved romtemperatur i lang tid at sporene vokse og føre til ubehagelige symptomer på matforgiftning. Hindre matforgiftning ved koking og lagring av ris properly.If du bruker amerikansk-dyrket ris, er det ikke nødvendig å skylle risen før du fortsetter med en av følgende måter: på komfyren toppen, i mikrobølgeovnen, i en elektrisk risk dampbåt eller i ovnen. Alle teknikkene er for 4 porsjoner.

Hvordan koke ris skikkelig for å hindre matforgiftning

Klargjør ris på komfyren toppen. Ta med væske av valg, ris, salt og smør til en byll i en 2 til 3 liter kasserolle. Reduser varmen, dekk til og la det småkoke i henhold til tidspunktet som er angitt på ris pakke (tider vil variere i forhold til type og mengde ris). Hvis ris ennå ikke er øm etter en instruert kokk tid, setter på lokket og kok litt lenger. Tilsett mer væske hvis risen ikke er øm og all væsken er absorbert. Når anbudet, rør forsiktig med en gaffel og server varm.

Cook ris i ovnen. Kombiner ris, salt og smør i en 2 til 3 liter ildfast gryte med lokk. Ta med vann til å koke i en egen panne på komfyren toppen eller i mikrobølgeovnen og hell over andre ingredienser. Rør, dekk tett og stek ved 350 grader C i 25 til 30 minutter for langkornet hvit ris, 30 til 40 minutter på "konvertert" ris og 1 time for brun ris. Tilsett mer væske hvis risen ikke er mør, men all væsken er absorbert etter riktig steketid. Når anbudet, rør forsiktig med en gaffel. og serverer varm.

Bruk en mikrobølgeovn å koke ris skikkelig og hindre matforgiftning. Kombiner ris, væske, salt og smør (hvis ønskelig) i en 2 til 3 liter mikrobølgeovn-safe ildfast form. Dekk tett med mikrobølgeovn kvalitet plastfolie eller lokk beregnet for mikrobølgeovn. For middels eller langkornet hvit ris, mikrobølgeovn på høy i 5 minutter eller til væsken koker. Reduser innstillingen til middels, eller 50 prosent kraft, og fortsette matlaging i 15 minutter, eller til vannet er absorbert. La stå i 5 minutter før du tar ut fra ovnen med isolerte grytekluter og tar av plast covering.For konvertert ris, mikrobølgeovn ingrediensene på høy i 5 minutter eller til væsken koker. Reduser til middels makt og mikrobølgeovn i 20 minutter eller til vannet er absorbert. Igjen, la stå 5 minutter før du tar fra ovnen og ta av plast dekker. For hele korn brun ris, mikrobølgeovn på høy i 5 minutter og deretter redusere til middels makt. Microwave 20 minutter mer eller inntil vannet er absorbert. La stå i 5 minutter før du tar ut fra ovnen og ta av plast dekker. For alle typer ris, tilsett mer væske hvis risen ikke er øm og all væsken er absorbert. Når anbudet, rør forsiktig med en gaffel og server varm.

Prøv en riskoker. Rice komfyrer automatisk koke ris til det er mørt, og deretter redusere varmen og hold ris på en trygg temperatur. Spray eller tørk matlaging overflaten godt med vegetabilsk olje. Tilsett vann, ris, salt og smør. Når automatisk tidtakeren går av, sjekk ris. Tilsett mer væske hvis risen ikke er øm og all væsken er absorbert; ellers, rør forsiktig med en gaffel og server varm.

Hint

 • Lagre leftover ris i grunne beholdere i kjøleskapet for 3 til 4 dager.
 • Fryse ris i grunne beholdere i opptil 1 måned.
 • Varm opp til risen er veldig varmt hele veien gjennom, og legger vann eller annen væske etter behov.
 • Ikke varm ris mer enn en gang.
 • Når du fjerner lokket eller plastfolie fra potten, mikrobølgeovn-safe fatet, riskoker eller ildfast form, være svært forsiktig for å unngå brannsår fra damp. Løft kanten av dekselet bort fra deg først, slik at dampen slipper.
 • Mikrobølgeovner varierer i wattstyrke, så de foreslåtte ganger er bare veiledende.

Hva er de helsemessige fordelene av ris eddik?

Hva er de helsemessige fordelene av ris eddik?


Riseddik, som er laget direkte fra enten svart eller brun ris, brukes mye i matlaging og kurativ medisin. Det er anerkjent for sin evne til å drepe skadelige bakterier og fremme et sunt liv.

Brown Rice Vinegar Opprettholder god helse

Brun ris eddik opprettholder god helse ved å blokkere to fete peroksider fra forming. En av disse peroksider skader frie radikaler i kroppen din mens den andre forenkler kolesterol buildup på veggene i blodårene. Begge disse peroksider er forhindret fra å gjøre skade ved aminosyrene i brun ris eddik.

Brown Rice Eddik som en antiseptisk

Brun ris eddik brukes i antiseptiske medisiner og kan brukes til å kurere fotsopp. Brun ris eddik har potensial til å drepe skadelige bakterier, slik som de som finnes i næringsmidler, ved kontakt.

On Black Eddik og Tynning Blood

Svart ris eddik, kjent som svart eddik eller Kurosu, har blodfortynnende egenskaper og har også evnen til å senke blodtrykket og kolesterolnivået.

Svart Eddik og energidepartementet

Sort eddik øker energinivåer som det er en god kilde for sitronsyre --- en forbindelse avgjørende for cellens produksjon av energi.

Riseddik og Melkesyre dannes

Aminosyrene i brun ris eddik negere melkesyre oppbygning i blodet som fører til tretthet, irritabilitet, stivhet og betente muskler. Melkesyre oppsamlingen kan også føre til sykdommer.

Hvordan spise ris for Weight Loss

Hvordan spise ris for Weight Loss


Mens ris alene vil ikke føre til vekttap, type ris du spiser bestemmer hvordan kroppen bruker den for energi. Hel-korn ris er en kompleks karbohydrat som satiates deg mer enn hvit ris, som kroppen tar lengre tid å fordøye hele korn ris og skaper en følelse av fylde. Hvit ris er en raffinert karbohydrater, som kroppen din brenner av raskt og bruker for energi. Når du kjøper ris, sjekk ingrediensene oppføringen, så mange produkter som inneholder brun ris ikke kan være sunt hvis de inneholder bleket mel.

Hvordan spise ris for Weight Loss

•  Skift ut hvit ris med hele korn ris. Se baksiden av ris-pakken for å sikre ris inneholder næringsstoffer som for eksempel fiber, som vanligvis finnes i kornvarer.

Legg ved seks til 11 porsjoner med ris i ditt daglige kaloriforbruk; 1/2 kopp ris er lik en servering.

Legg olivenolje og urter til sesongen din ris. Urter ikke inneholder natrium, og olivenolje er en enumettet fettsyre - den foretrukne type fett-kilde. Unngå smør, sauser, eller margarin, som de inneholder ofte mettet fett og konserveringsmidler som bidrar til vektøkning.

Øvelse daglig. Tjue til tretti minutter med kardiovaskulær trening opprettholder et sunt hjerte rate og bidrar til vekttap når det gjøres daglig. Cardio aktivitet inkluderer rask gange, jogging, løping, svømming og aerobic øvelser.

Er det bedre å spise ris enn brød?

Er det bedre å spise ris enn brød?


Karbohydrater har tatt ganske juling i ernæring verden, takket være lav-carb dietter som lover å kaste pounds raskt. Men karbohydrater er en nødvendig del av enhver diett, og gir energi til kroppen din. Trikset er å plukke rett type karbohydrater å spise. Enkle karbohydrater, slik som sukker kan føre til overspising, fedme og diabetes. Komplekse karbohydrater inneholder stivelse som brød og ris. Begge kan passe inn i et sunt kosthold, men det finnes mange varianter som gjør velge mellom de to en mer komplisert oppgave. Velg hele korn brød og langkornet ris.

The Science of Karbohydrater

Karbohydrater konvertere glukose til energi for kroppen din ved å frigjøre sukker i blodet. Hvor raskt det gjør dette er basert på hvorvidt karbohydrat er enkle eller komplekse. Sukker, som er hovedsakelig glukose, fremgangsmåter umiddelbart. Komplekse karbohydrater er litt mer komplisert å bryte ned, og disse stivelse eller fiber er betraktet som en sunnere valg i kostholdet ditt som et resultat. Dette er spesielt tilfelle av fiber, som ikke nødvendigvis binder seg til, men fordøye fettstoffer og eliminerer som avfall.

Raffinert vs. uraffinert

Korn er tilgjengelig både raffinert og uraffinert, som påvirker deres ernæringsmessige verdi. Fiber gjør at du føler fyldigere slik at du spiser mindre, men det er en av de tingene som raffinert korn taper i raffineringsprosessen. Uraffinert korn, på den annen side, beholder disse vitaminer og mineraler og er derfor sunnere og mer fordelaktig for å fordøye. Dette betyr brun eller vill ris vil bli sunnere, generelt, enn hvitt, raffinert ris. Likeledes helkornbrød er mye sunnere enn hvitt, raffinert brød. Ved hjelp av fiberinnholdet som et eksempel, inneholder en en-beger servering av langkornet brun ris 3,5 gram fiber, mens den samme porsjon hvit ris har bare 0,6 gram. En enkelt skive grovt brød inneholder 1,7 gram fiber, mens en skive loff leverer kun 0,8 gram.

Glykemisk indeks

Hvordan kroppen behandler karbohydrater kan også måles på glykemisk indeks, eller GI, skala. Et høyere tall betyr blodsukker stiger, og deretter faller, raskere enn de matvarer med et lavere tall. Hvis du spiser en diett består i hovedsak av disse høy GI matvarer, vil du være sulten oftere og lider sløvhet fra blod sukker krasjer. Dette vil føre deg til å spise mer av de samme matvarene. Foods er brutt opp i lav, 55 eller mindre, medium, 56 skjønt 69 og høy GI kategorier av 70 eller mer. Basmati ris, som er hvit, prisene en 58 GI, mens langkornet hvit ris priser en 50. Hvitt brød, derimot, priser en 70, mens tunge blandet korn priser bare 45. Ved hjelp av denne målingen, en tung blandet korn brød ville være et bedre valg enn visse risretter.

Samlet Benefit

Fordi det er så mange variabler å vurdere når du velger mellom ris og brød, ville det være misvisende å si utvetydig at man er bedre enn den andre - når åpenbart, det er fordeler til begge. Andre hensyn inkluderer hvordan matvarene er forberedt og hvor mye skal selges. En typisk porsjon av ris vil være en halv kopp, sammenlignet med en brødskive. Sunnere valg av ris inkluderer vill ris eller uraffinert brun ris. Brød valg bør være hele korn eller hele hvete. Ta oppmerksom på at noe mat spises i overkant kan utgjøre helserisiko. Et balansert kosthold med riktige deler av proteiner, fett og karbohydrater er det beste alternativet for god helse.

Bønner og ris for å miste vekt

Bønner og ris for å miste vekt


Kombinasjonen av bønner og ris gir grunnlag for måltider som er potensielt høy i fiber og næringsstoffer, mens lav i fett. Hvis du bruker bønner og ris som grunnlag for mange av dine måltider og forberede dem selv, kan du spise et sunt kosthold, og skaper grunnlag for bærekraftig vekttap.

Helsekost, Low Fat bønner og ris

For å forberede en lav fett versjon av meksikanske bønner og ris, erstatning olivenolje for smult som matlaging fett, og bruker ikke mer enn nødvendig. Hvis du bruker hermetiske bønner, saute løk, hvitløk og varme eller milde chilis i litt olivenolje, og legg deretter til hermetiske bønner. Hvis du er matlaging tørkede bønner, kan du legge til løk, hvitløk og chili direkte til bønner tidlig i kokeprosessen, og bruker ingen matolje i det hele tatt. Tjene dine bønner med brun ris, som har mer fiber og næringsstoffer enn hvit ris, og vil få deg til å føle deg mer full og fornøyd, minske suget etter ekstra mat.

Low Fat Sauser

For tilfredsstillende, lite fett krydder til å nyte sammen med bønner og ris, kan du forberede en rekke salsaer. For tomatillo salsa, steke ferske tomatillos og varme eller milde chilis, og deretter puré dem med koriander, eddik og salt. For en stekt tomat salsa uten tilsatt fett, steke tomater og varme eller milde chilis, deretter puré dem med koriander, eddik og salt. For en velsmakende rå pico de gallo, fint hakke modne tomater og chilis, og bland dem med hakket rødløk, limesaft, koriander og salt. Strimlet kål er et annet fettfritt topping for bønner og ris. Skjære den så tynt som mulig, og kaste den med limesaft og salt før servering det over bønner og ris.

Sunn Variasjoner over bønner og ris

Du kan prøve varianter av bønner og ris fra mange forskjellige kulturer, ved hjelp av det generelle prinsippet om å forberede dine smakstilsetninger med lite eller ingen olje og deretter legge dem til dine bønner. Den indiske stift av basmati ris og dhal, eller curried linser, er en type bønner og ris, som er mange Middelhavet variasjoner på linser og ris. Tofu er en høy-protein mat laget av soya bønner som ofte serveres med ris i kinesiske og japanske retter, og du kan lage en lav-fett versjon av Cajun stifte røde bønner og ris. Bønner og ris er grunnlaget for sunn, lav-fett diett over hele verden. Mulighetene er ubegrensede.

Ideer for min videregående skole for barn Pakker

Ideer for min videregående skole for barn Pakker


Foreldre har liten kontroll på hva og hvor mye barna sine spise når de er på skolen. Lunsj måltider servert på skolen må møte føderale ernæring retningslinjer, men hvorvidt barnet vil spise maten er opp til ham. Pizza og pommes frites er ofte en del av menyen og med skole automatene innenfor rekkevidde, kan barna ende opp med å få tilstrekkelig ernæring. Å stimulere high school-alderen barn til å spise sunnere, kan du brun-bag en lunsj for ham å spise på skolen.

Smørbrød

Pakking smørbrød er raskt og enkelt, og det er mye variasjon fra å velge. Du kan bruke ulike typer brød eller hel-hvete wraps. Ved hjelp av forskjellige sprer vil holde barnet fra å bli lei med sine lunsjer. To små hel-hvete bagel smørbrød vil gi barnet ditt med 6 gram fiber. Legg litt protein til bagels i form av skiver roastbiff eller kalkun og gi kalsium ved topping dem av med redusert fett ost. Noen tomat skiver, romanosalat og spirer kan legges for å øke mengden av vitaminer.

Leftovers

Kald stekt ris og pasta fyller alternativer å pakke for ditt barns lunsj. Sørg for å ta med rikelig med grønnsaker. Hvis du har stekt ris igjen fra kinesisk take-out, vil det gjøre en god, kald lunsj for barnet ditt. Du kan lage din egen stekt ris ved matlaging brun ris og kaste den med kokte egg, avskallede edamame, terninger paprika og gulrøtter og terninger av magert kjøtt som kylling. Left pasta som spaghetti kan brettes inn pisket egg og stekes i en panne for å danne en frittata. Tjen frittata på foccacia brød.

Suppe og salat

Suppekopper er tilgjengelig i din dagligvarebutikk og er lett gjort ved å bare legge noe varmt vann. Fordi de er ofte høy i natrium, bør du bare pakke dem for barnet ditt en gang i uken eller kjøpe en av de sunne mikrobølgeovn suppe varianter som mange store merker tilbyr. Se etter høy-fiber, lav-natrium varianter. Legg en salat å fullføre måltidet. Kaste cobb salat, spinat, hardkokt egg, mager skinke eller lys ost i en plast ta-med container. Serving the dressing i en egen beholder på siden vil gjøre salaten holder seg friske.

Snacks

Bortsett fra de viktigste måltidene, vil barnet trenge flere snacks med sine lunsjer. Det er en rekke elementer du kan inkludere. Noen ideer inkluderer frukt og rå grønnsaker, som gulrot pinner eller stangselleri med dip, yoghurt, snackbarer, ost pinner og nøtter. Som en godbit kan du ta med noe søtt eller salt, for eksempel en cookie, kake eller en liten pose med potetgull.

Calorie Restriction Måltider

En kalori-restriktiv måltid plan reduserer kalorier du forbruker for å hjelpe deg å miste vekt. En kilo kroppsvekt tilsvarer 3500 kalorier; kutte 500 kalorier om dagen fra kostholdet ditt kan resultere i å miste ett pund i uken uten trening. Du kan kutte kalorier ved å gjøre gode beslutninger om maten du spiser og planlegging fylle måltider. Finn ut hvilke typer måltider vil holde blodsukkeret nivå stabilt samt begrense kalorier for vekttap.

Kalorier

Antall kalorier kroppen din trenger vanligvis avhenger av kjønn og daglig aktivitetsnivå. Ifølge American Heart Association, kvinner i alderen 18-30 trenger fra 2000 til 2200 kalorier for en stillesittende til moderat stillesittende livsstil, og 2400 for en aktiv livsstil. Disse tallene slippe etter 30 til 1800 for en mindre aktiv livsstil. Menn i alderen 18-30 bør få 2400 for en stillesittende livsstil, og 3000 hvis de er ganske aktiv. Menn bør redusere dette beløpet til 2200 for en stillesittende livsstil etter 31. (se referanser). Ved å kutte 500 kalorier i dagen og holde en moderat mosjon tidsplan, kan du brenne nok kalorier for å miste ett til to pounds en uke. Janis Jibrin, MS, RD, forfatter av "The Supermarket Diet," antyder aldri spise mindre enn 1500 kalorier om dagen, noe som kan føre til intens sult, trøtthet og dårlig ernæring.

Hvordan lage et måltid plan

Du kan gjøre ditt måltid plan enklere ved tildeling et visst antall kalorier for tre måltider og to snacks om dagen. For eksempel, hvis du bestemmer deg for å spise 1600 kalorier om dagen, og deretter satse på tre 400-kalori måltider og to 200-kalori snacks. Lag en plan som passer med timeplanen din.

Frokost

Frokost er viktig å hoppe-start stoffskiftet. Har du en lett måltid av tre egge eggehviter med grønnsaker og en skive ost, en sukkerfri yoghurt, og en bit av hel-korn toast. Hele måltidet kommer til rundt 400 kalorier. For samme antall kalorier, kan du også nyte tre bokhvete vafler, ett egg og en grapefrukt. Du kan spise mer med sunn mat som ikke overstiger kalori tildeling.

Lunsj

Lunsj kan være en vanskelig måltid for slankere på jobb. Velg mat som vil stabilisere blodsukkeret ditt for å komme deg gjennom dagen. To stykker av hel-hvete brød, 2 ss. hummus, spirer og to avokado skiver lage en fylling lunsj for 360 kalorier. Lag en burrito ved å bruke en hel-hvete tortilla, 1/3 kopp svarte bønner, salsa og lav-fett mozzarella ost for 400 kalorier. Du kan legge til grønnsaker, tunfisk og balsamicoeddik dressing til salater for en lav-kalori måltid.

Snacks

Det er nok av 200-kalori snacks som du kan passe inn mellom lunsj og middag, for eksempel 1/2 kopp nonfat pudding, nonfat ost og fire kjeks; 1/2 kopp brokkoli og 1 ss. lav-fett ranch dressing; eller ett stykke mellomstore frukt og 1/4 kopp av nøtter. Legg dem i pre-målt baggies, slik at du kan ta dem med deg overalt.

Middag

Forhindre end-of-the-day binges ved å ha en idé om hva du ønsker å spise. Skriv ned eventuelle måltid alternativer, inkludert servering og porsjonsstørrelser, og gjøre en enkel rutine for å følge instruksjonene. Steam fisk og grønnsaker for et raskt måltid. Brun ris og brokkoli stir-fries er fulle av fiber. Hvete pasta og marinara saus kan gjøres innen 15 minutter. Den beste planen er å begrense mengden av ingredienser, slik at du ikke ender opp gumlet på snacks mens du tilbereder mat.

Hvordan å miste vekt og føler full og lykkelig

Hvordan å miste vekt og føler full og lykkelig


Gå ned i vekt uten å føle sulten! Det er ikke realistisk å gå ned i vekt hvis du er konstant sulten og tenker på mat hele tiden. Det er frustrerende og vanskelig å konsentrere seg om noe annet enn neste måltid. Få forbi konstant mat besettelse og gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt og føler full og lykkelig

En GET OUT OF MY HOUSE! Vi vet alle at hvis en pose med cookies vi elsker sitter i kjøkkenskapet, er det bare et spørsmål om tid før vi bryter ned og spise dem opp. Du setter deg opp for svikt på den måten. Rengjør kjøkkenet fra få farten. Donere ikke-ferskvarer som kake mix, pakker av informasjonskapsler, rike supper, etc. Kast eller gi bort ting du ikke kan donere som iskrem, brød og TV middager.

klar til kamp! Hodet til matbutikk å hamstre på din diett venner. Før shopping, lage en liste du vil holde deg til, og har en tilfredsstillende måltid for å hjelpe deg å holde sterk når du vandrer ned midtgangen. Du kommer til å trenge å være sterk for å holde seg borte fra midtgangen du er vant til og plukke opp de gode ting og bare gode ting. Ta med en mørk sjokolade bar med deg hvis du trenger det, slik at du kan ha en bit hvis du er i ferd med å hente noe ulovlig. Minn deg selv at hvis du kan bare holde seg sterk i butikken og si "nei" som en gang, du trenger ikke å si "nei" 50 ganger når det stirrer deg i ansiktet hjemme.

Hvem er vennene mine, likevel? Fylle matvarer som er høy i næringsstoffer og lite kalorier kommer til å være dine beste venner her. De vil gi deg maks tygging og fylde i magen uten kalorier du ikke trenger, og hvis du velger riktig mat, vil du ikke ødelegge stoffskiftet ved å sulte deg selv og du vil ikke risikere næringsmangel når kalorier kutte.

MY BEST FRIENDS: Du vil lære hvilke matvarer som fungerer best for deg, men for å komme i gang, her er mine "beste venn" mat som gjør meg lykkelig uten å forråde meg ved å gjøre meg til å føle seg skyldig eller gjør meg opp i vekt. Most gresskar, kanel (kraftig sukker erstatning), hermetiske tomater eller tomatsaus, hele (ikke baby) gulrøtter, epler, bananer, erter, grønn salat og spirer, sopp, hummus, vennlige suppe alternativer som Split ert og linse supper, ikke- hvit eddik som balsamico eller eple cider eddik, havregryn, malt linfrø, tunfisk eller laks, egg, brun ris, usøtet mandel melk og mørk sjokolade.

vann og te! Dette er dine beste venner. Når du våkner opp, drikke tre 8-oz glass vann først. Har mer når du tenker på det, med minst to glass full som du forberede (ikke som du spiser) lunsj og som du forbereder middag. Har to siste briller siste ting før klatring i sengen. Å ha te etter middag kan hjelpe slå av hjernen din er "spise-modus" for dagen og inn i avslappende tid.

Hint

 • SALT er ikke din venn. Det stimulerer appetitten ... dårlig! Velg lav natrium supper og lav natrium tomatsauser etc. Målet for 1000 til 1500mg natrium per dag eller mindre.
 • Unngå brød og andre bakervarer, ikke på grunn av karbohydrater, men fordi de er nesten alltid laget av raffinert mel som er behandlet i magen akkurat som sukker, og vil ikke holde deg fornøyd.
 • For din mørk sjokolade, velg en med så høyt av en prosentandel av kakao som du liker, mellom 70% og 100% er best. Disse har mindre sukker og andre ikke-nyttige ingredienser som melkefett.
 • Legg kanel som en lav-kalori, høy-fiber, høy kalsium, høy magnesium søtningsmiddel som bidrar til å kontrollere blodsukkeret ditt på samme tid. Fungerer godt på havregryn, frokostblandinger, fruktsalat, gresskar, pannekaker, og mer!
 • Jeg er ikke en profesjonell, bør du kontakte lege, etc. etc ...

Hva Foods Har Vitamin B-17?

Vitamin B17, som også går under navnene amygdalin og laetrile, er et næringsstoff som finnes i overflod fra en rekke ulike mat kilder. Mange av disse er matvarer som er lett tilgjengelig fra din lokale dagligvaremarkedet eller bønder. Skissert nedenfor er noen av de matvarer som har vitamin B17.

Frukt

Kjøttet av mange forskjellige frukter som epler, aprikoser, fersken og kvede er gode kilder til B17 vitamin. Jordbær, bringebær, bjørnebær og tyttebær er også rik på B17. Hjemmelaget fruktjuicer, smoothies og fruktsalater er to forskjellige måter som disse fruktene kan legges til din diett.

Frø

De frøkjerner av en rekke frukter, så vel som olje presses fra dem, er en god kilde for vitamin B17. Aprikoskjerner er en spesielt rik kilde til dette vitaminet. Andre frukter som bærer B17-rik frø inkluderer fersken, nektariner, kirsebær og svisker. Mange av disse frøene kan kjøpes i en naturlig tørket form på helsekostbutikker. De kan legges til kosthold ved å drysse tørket frø i løpet av salater eller bakervarer oppskrifter, eller du kan bare spise frukt komplett med sine frø. Oljen fra disse frø kan brukes som salatdressing.

Nøtter

Bitre mandler er nøtter som inneholder spesielt høye nivåer av B17. Andre nøtter som inneholder dette vitaminet inkluderer cashewnøtter, macadamia nøtter, pekannøtter og valnøtter. De kan stekes og spises som snacks, lagt til baking oppskrifter eller lagt til stir-frites å legge en knase samtidig som det gir en kilde til B17.

Korn og knoller

Dette er en annen type mat som inneholder vitamin B17, og inkluderer brun ris, bygg, bokhvete og hirse. Mel laget av disse korn kan brukes til baking varer eller lagt til kylling og fiskeretter å legge til en nøtteaktig smak, lagt til supper som fortykningsmiddel, blant annet matlaging bruker. Yams, søtpoteter og kassava er en god kilde til vitamin B17, og gjøre allsidige ingrediensene til side retter.

Skudd og spirer

Bambusskudd er en utmerket kilde til vitamin B17, som kan også bli funnet i bønnespirer. Disse kan spises rå som snacks eller lagt til dine vegetabilske salater eller stir-frites. De kan også legges til supper og stuinger.

Belgfrukter og grønne greener

Belgfrukter som linser, Lima bønner, fava bønner og kikerter er gode kosten kilder til B17 vitamin. Spinat, grønnkål og andre bladgrønnsaker kan også inneholde vitamin B17 og kan legges til din diett som en kilde til vitamin.