Digidexo.com

varicose årer

Hva er fordelene med Iført støttestrømper?

Hva er fordelene med Iført støttestrømper?


De er ikke din bestemors støtte slangen lenger. Støttestrømper i dag kommer i en rekke ulike stiler, fra funksjonelle og ugjennomsiktig til sexy og lår-høy med blonder --- og de fortsatt beholde alle fordelene som bestemor likte.

Strømper for pasienter av alle slag

Støttestrømper, sokker og gradert kompresjon strømper hjelp med etappe problemer og plager. De blir generelt anbefalt av leger. Menn og kvinner i alle aldre, inkludert gravide kvinner, kan bli bedt om å bære støttestrømper.

Hva de gjør

Støttestrømper generelt arbeid ved å skape trykk rundt ankelen. Dette hjelper med sirkulasjon.

De kan også bistå med behandling av:

-Mindre til alvorlige smerter
-swelling
Deep venetrombose
-varicose årer
-Andre etappe problemer

Væskeretensjon

Støttestrømper kan redusere væskeansamling i ben og ankler. De kan også forbedre den generelle smerter, 'tetthet' og følelse av tyngde på grunn av væskeretensjon.

Hjelp til smertefulle leggsår

Smertefulle venøse sår hud kan bli hjulpet av seg kompresjonsstrømper som styrer væske buildup og pooling av blod i leggene.

Forebygging er nøkkelen

Støttestrømper kan hjelpe restaurant servitørene eller andre som må stå på føttene for lange perioder av gangen ved å hindre utmattelse. De kan bidra til å forsinke utbruddet av åreknuter og andre bein plager.

Hvorfor er komprimering viktig?

Hvis du har noen sirkulasjonsproblemer, er det svært viktig å bruke kompresjonsstrømper for å holde blodet sirkulerer. Hvis blod og væske får lov til basseng i bena, leggene, eller ankler, vil bena blir hovne, verkende og til og med smertefull. Verre, etter forlenget hevelse huden din vil begynne å bryte ned på bena og danner åpne sår eller leggsår.

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte


Åreknuter og edderkopp årer kan være svært skjemmende og ofte smertefulle. Begge er forårsaket av svekkede ventiler i beinet årer som fører blod til basseng opp, noe som tvinger venen å utvide. Folk som er på føttene for lange perioder av gangen ofte utvikler edderkopp årer. Det er mange naturlig alternativ til vanlige medisinske teknikker som kan gi lindring.

Bruksanvisning

•  Spis blåbær, kirsebær, bjørnebær og lilla druer som alle inneholder pigmenter som er rike kilder til noe som kalles antocyaniner. Disse forbindelser har vært kjent for å forbedre helsen til årer. Å spise en kopp av disse type frukt vil bidra til å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer.

Prøv ikke å sette noen ekstra stress på venene. Dette inkluderer ikke sitte i lange perioder, stående i lange perioder av gangen, overvekt, og stram, constrictive klær. Får regelmessig mosjon er avgjørende for å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer. Muskelkontraksjon hjelper blodstrømmen gjennom venene og vil holde den fra pooling i bena. Turgåing er et utmerket valg for skånsom trening som de fleste alle kan gjøre.

Å spise fiberrik mat vil bidra til å forhindre forstoppelse, som er en viktig medvirkende faktor for åreknuter og edderkopp årer. Sørg for og spise mye frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, nøtter og frø hver dag.

Tilsett krydder til kosthold for å hjelpe kroppen din å bryte ned fibrin, som er det protein som bidrar til etableringen av den harde, klumpete vevet rundt åreknuter. Legg hvitløk, løk, ingefær og cayenne til matlaging for stor smak og helsemessige fordeler.

Ta druekjerneekstrakt som er en utmerket kilde til antioksidanter, disse bidra til å styrke kapillærer og vener. Ta 300mg en dag med en standardisert ekstrakt som inneholder 85-95 prosent procyanidins, som er de primære forbindelser. Druefrøekstrakt kan også bli funnet i kremer som kan brukes direkte på huden for forbedring av åreknuter.

Lag en beroligende aroma terapi lotion ut av 4 dl av trollhassel ekstrakt, 10 dråper cypress eterisk olje, og 10 dråper ryllik eterisk olje. Bland ingrediensene sammen i en flaske, og rist godt. Påfør så ofte du vil til bena for å redusere hevelse og betennelse.

Tips og advarsler

  • Vennligst se din lege for behandling hvis dine åreknuter er alvorlige.

Hva er årsaken til Spider årer i føttene?

Hva er årsaken til Spider årer i føttene?


De fleste kvinner liker å bære snazzy jakt sandaler, spesielt når det er varmt. Hvis en kvinne er plaget med edderkopp årer på bena, kan hun føle selvbevisst og dytte føttene til full dekning sko. Edderkopp årer, dessverre, er til tider uunngåelig.

Expert Insight

Edderkopp årer, kjent i det medisinske miljøet som telangectasiasa, vises på hudens overflate. Disse årer er farget og tråd-lignende utseende. Spider årer vanligvis ikke vondt som åreknuter gjøre, men de kan bli verre og begynner å blø, ifølge Painfulfoot.com.

Beliggenhet

Normalt er edderkopp årer finnes i ben, men de kan oppstå på føtter og ansiktet og andre deler av kroppen.

Årsak

Edderkopp årer og åreknuter er forårsaket av backup av blod. Benet årer har ventiler som fungerer som enveisklaffer. Hvis ventilen svekkes, kan blod lekke tilbake inn i venen og bassenget. Dette er det som skaper edderkopp og åreknuter, som ofte dukker opp i nedre torso området, inkludert ben og føtter, ifølge Womenshealth.gov.

Utseende

Venøs insuffisiens er når den sammenslåtte blod gjør venen bli større og venen blir varicose. Spider årer er mye som åreknuter, men de er ikke så stor. Spider årer ligner spindelvev, derav navnet, eller greiner. De er vanligvis rød eller blå i farge og er nærmere hudens overflate enn det som er åreknuter, ifølge Womenshealth.gov. En person kan ha en liten eller stor oppdatering av edderkopp årer.

Andre medvirkende faktorer

Andre faktorer som kan føre til edderkopp årer inkluderer hormonelle endringer, eksponering for sol og genetikk.

Betraktninger

Bruk sokker som er spesielt utviklet eller spesiallaget for å gi brukeren lindring fra ubehag blir opplevd som følge av edderkopp eller åreknuter. Sokkene vil ikke gjøre venene gå bort eller hindre dem fra å bli verre, men kan forbedre livskvaliteten for brukeren. Edderkopp årer kan også dekkes med en concealer, for eksempel Dermablend, antyder Beauty.ivillage.com.

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

Ødelagte blodkar, også kjent som åreknuter, er en hudlidelse som ofte finnes på beina. De er preget av årer som bule over huden, og skaper kronglete mønstre av lett synlige blodårer. Denne tilstanden rammer 50 prosent av de over 50 år gammel, og har en tendens til å påvirke kvinner mer enn menn. Flere forskjellige behandlingsmåter er tilgjengelige for å behandle ødelagte blodkar.

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

•  Spør legen din om skleroterapi. Dette alternativet innebærer å injisere en løsning direkte inn åreknuter. Legen bruker en liten nål til å injisere sklerose løsningen inn i blodårene; løsningen irriterer veggen av venene, forårsaker midlertidig hevelse. Snart venen atrophies og blir mild arrvev som snart går i oppløsning. Dette er et populært alternativ fordi det er minimalt invasiv og svært effektiv.

Spør om legen din om du kvalifiserer for en ambulerende phlebectomy. Denne prosedyren er mer drastisk enn skleroterapi og er mer hensiktsmessig for spesielt store åreknuter. Legen gjør små snitt i huden, klipp venene inn i segmenter, og glir venene ut av huden perforeringer. Etter prosedyren, bør du gå med trange strømper for en uke eller to for å komprimere de resterende blodårer; Dette er viktig for en fullstendig restitusjon.

Tenk det mest moderne behandlingsalternativ, endovenous ablasjon. Denne prosedyren, også bare kalt "varicose vein behandling," er det mest moderne alternativ for ødelagte kapillær terapi. Et kateter blir satt inn i et berørt vene gjennom hvilken lege glir en liten radiofrekvens-enhet. Når enheten er i den optimale plassering, blir varmen avgis i retning av den brutte kapillarrøret. Denne varmen fører til venen å lukke opp, til slutt arrdannelse og krymper. Selv om fremgangsmåten er forskjellig, er sluttresultatet lik sklerose.

Hint

  • Hestekastanje frø kan bidra til å gjenopprette sunn venøs funksjon; sjekke en helse-butikken for aktuell eller muntlige anvendelser av dette produktet.

Varicose Vein Laser Treatment

En varicose vein er en stor, utstående og misfarget blodåre i leggen. Åreknuter oppstår når blodårene som fører blod til hjertet blir mer elastisk og begynner å strekke. Åreknuter forekommer som oftest i bena og underekstremitetene, siden når disse årer pumpe blod til hjertet at de må jobbe hardere siden de kommer mot tyngdekraften. Åreknuter avvike fra edderkopp årer, som er mindre lilla årer som også kan bli utvidet.

Laser behandling for åreknuter

Ifølge The Vein Directory, er bare små åreknuter behandles med laser terapi. Vaskulær Web fremgår det at laserterapi omfatter innsetting av en liten fiber inn i en åreknuter. Dette fiber deretter avgir pulserende lys terapi, eller laserlys, noe som fører til venen å forsegle seg av. Et antall forskjellige lasere brukes i behandling av åreknuter: diodelasere, langpuls alexandrite lasere, langpulslasere, Nd YAG-lasere og intense lys pulslasere. Når venen har tettet seg av, omdirigeringer blodet seg automatisk gjennom andre sunnere årer. Det forseglede varicose vein deretter krymper og dør, så det er ikke lenger synlig.

Gjør det vondt?

Pasienten er gjort på poliklinisk prosedyre, og vanligvis ingen bedøvelse blir brukt. Overflaten av huden er vanligvis kaldt, enten ved laser selv eller av et annet kjølemiddel før administrering av terapien. En aktuell bedøvelse brukes noen ganger, og det kan være lurt å ta en NSAID (ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler som brukes for smertelindring) før prosedyren. Under behandlingen, kan du føle en liten kribling i området der laseren blir forvaltet. Denne kriblende kan være ubehagelig, men er vanligvis ikke smertefull.

Etter Påvirker

Huden kan vises røde og klødde noen dager etter laserbehandling. Du vanligvis ikke vil føle deg mye smerte, og huden din vil gå tilbake til normalt etter et par dager. For at varicose vein til å forsvinne, kan det hende du trenger flere behandlinger. The Vein Directory sier at vanligvis mellom to og seks behandlinger er nødvendig. Derfor kan du ikke merke en merkbar forskjell etter første behandling. Det er ingen andre uttalte bivirkninger forbundet med laserbehandling.

Hvordan bruke Natural Varicose Vein Behandlinger

Hvordan bruke Natural Varicose Vein Behandlinger


Er du ute etter måter å behandle åreknuter uten kirurgi eller laser behandlinger? Mens medisinsk intervensjon er absolutt den raskeste måten å eliminere edderkopp årer, det er også ting du kan gjøre hjemme for å redusere deres utseende over tid. Prøv disse naturlige varicose vein behandlinger til slutt slette disse stygge svulmende blodårer. Disse utprøvde og naturlig rettsmidler er hudlege anbefalt å behandle åreknuter.

Bruksanvisning

•  Riktig sirkulasjon er nøkkelen. Åreknuter er et resultat av dårlig sirkulasjon, vanligvis forårsaket av hormonelle forandringer, svekket blod blodåre struktur, overskytende UV-eksponering og graviditet. Forbedrer blodsirkulasjonen er avgjørende for riktig varicose vein behandling og forebygging. Få rikelig med mosjon for å bedre blodsirkulasjonen. Hvis du sitter i lange perioder om gangen, sørg for å få opp og gå rundt regelmessig for å hindre at blod fra pooling i bena og forverring åreknuter.

Bruk kompresjonsstrømper for å behandle varicose vein symptomer. For edderkopp årer som forårsaker alvorlige svulmende og ben smerter, kan kompresjonsstrømper være svært nyttig. Disse støttende strømper trykk forsiktig starter ved anklene og gradvis reduksjon i trykket som de går opp beina. Denne gradient trykket bidrar til å guide blod fra bena tilbake til hjertet for å hindre den fra å samle i ben og forverring åreknuter.

Hev disse føtter. Den enkleste måten å forbedre utseendet på åreknuter er å heve føttene. Når du lounge med bena i en vinkel, blodet som har samlet i åreknuter vil flyte lettere. Heve føttene vil midlertidig forbedre utseendet på edderkopp årer, og er en enkel måte å redusere smertefulle og hovne vener.

Unn åreknuter innenfra. Mens det er mange aktuelle behandlinger tilgjengelig, er det beste alternativet for å bli kvitt åreknuter å behandle venene seg selv; ikke huden på utsiden. Enkelte kosttilskudd kan forbedre helse og styrke dine årer, noe som i sin tur vil forbedre utseendet på edderkopp årer. For å bruke kosttilskudd for varicose vein behandling, velger de som inneholder vitaminene C, E, K og P, selen, essensielle fettsyrer og antioksidanter. Disse næringsstoffene er stor for åreknuter fordi de forbedrer blod blodåre helse, styrke veggene i blodårene og hjelpe kroppen reparere celleskader. Vitaminer P og E i særdeleshet, har vist dramatiske varicose vein reduksjon i kliniske studier. I noen tilfeller, folk tar tilstrekkelige mengder vitaminer P og E daglig, hadde lignende resultater over tid som pasienter som hadde gjennomgått skleroterapi for edderkopp årer.

Mange leger anbefaler også å ta hestekastanje ekstrakt og baby aspirin daglig, for å hjelpe bli kvitt edderkopp årer. Sjekk med legen din før du starter aspirin og / eller urte-behandlinger. Tar daglig aspirin og urte kosttilskudd for åreknuter kan ikke være riktig for personer med visse helsemessige forhold.

Hold deg hydrert. Får en tilstrekkelig mengde vann kan gå langt i å behandle åreknuter naturlig. Et riktig hydrert kroppen beveger blodet mer effektivt, helbreder etter skade eller skade raskere og har fastere, sunnere hud. Vann kan virke som en fryktelig enkel varicose vein rette, men det er mer kraftfull enn du kan forestille deg.

For maksimal edderkopp vein reduksjon, holde vekten under kontroll. Å være en healty størrelse for rammen reduserer stress på årer, forbedrer blodsirkulasjonen og hindrer vaskulære skader som forårsaker edderkopp årer. Bærer for mye vekt tvinger sirkulasjonssystemet å jobbe mye hardere for å levere blod til kroppen din. Alle som ekstra arbeid og belastning gjør årer svak og mindre effektiv. Opprettholde en normal vekt minsker venen din arbeidsbelastning og gir dem muligheten til å helbrede. Holde seg i form er det viktigste du kan gjøre for å behandle åreknuter og hindre nye fra forming.

Tips og advarsler

  • Skulle dine åreknuter forverres, blir mer smertefull, eller ikke bedre med de ovennevnte naturlig edderkopp vein behandlinger, bør du kontakte legen din for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer.
  • Alltid konsultere legen din før du prøver noen naturlig rettsmidler og / eller hjem behandlinger. Noen individer bør ikke ta urte kosttilskudd eller øke sitt inntak av enkelte vitaminer. Få din leger godkjenning før du prøver disse naturlige varicose vein behandlinger hjemme.

Hva hvis en Varicose Vein Bursts?

Åreknuter ser ut som hovne blå eller mørk lilla årer, vanligvis vises på bena og føttene. For folk flest, er de bare et kosmetisk problem. Hvis en varicose blodåre sprekker, kan det resultere i smertefulle blåmerker og hevelser.

Årsaker

Alder gjør at blodkarene til å svekke seg over tid. Hvis en blodåre er svekket nok, til blod bassenger forårsake åreknuter å hovne opp og, i sjeldne tilfeller, briste. Åreknuter er mer utsatt for fysiske skader også.

Effekter

Blåmerker resultere når en varicose vein bursts. Sår er forårsaket av årer nær overflaten av huden sprekker, vanligvis på grunn av fysisk traume.

Behandling

Is området av knuse og heve beinet så mye som mulig. Legemet vil fullstendig absorbere blodet i området av den knuse løpet av et par uker.

Advarsel

Hvis blåmerker og hevelse er stor nok til å mistenke alvorlig indre blødninger (blødning), kontakt lege eller sykehus umiddelbart som det kan tyde på en dødelig tilstand.

Forebygging

Forbedre sirkulasjon reduserer risikoen for åreknuter og deres komplikasjoner betraktelig. Trening, lavere vekt og heve bena all hjelp behandle og forebygge åreknuter.

Kostnader til Varicose Vein Treatment

Kostnader til Varicose Vein Treatment


Vanligvis åreknuter er et kosmetisk problem for folk flest. I noen tilfeller kan imidlertid tilstanden føre til mer alvorlige helseproblemer. Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig. Mange bære egenomsorg, mens andre krever medisinske prosedyrer eller med kirurgi. Den totale kostnad for behandlingen vil bestemmes av alvorlighetsgraden av tilstanden.

Fakta

Ifølge United States National Library of Medicine, Åreknuter påvirke én av to personer som er eldre enn 50 år De er mer vanlig hos kvinner enn menn. Venene i bena jobbe hardere og tåle mer press når det gjelder å frakte blod til hjertet. Som et resultat av de små ventiler som bærer blodet inne i venene har en tendens til å bryte ned

Identity

Selv ben og føtter er mest berørt, kan en hvilken som helst vene bli varicose. Hvis du har forstørret, vridde årer som er mørk lilla eller blå i fargen, er sjansen du har et tilfelle av åreknuter. Milde symptomer kan være verkende smerter eller tyngde i bena. Brenning, bankende, muskel kramper og hevelse i leggene er noen av de mer alvorlige symptomer.

Typer

Før du vurderer andre behandlinger for åreknuter, er det en god ideelt å prøve å bruke kompresjonsstrømper, også kjent som støtte slanger. Disse reseptbelagte strømper eller sokker kan legge trykk på nødvendige områder og bidra til å støtte svekket årer. Prisene varierer fra $ 50 til $ 125, og strømper kommer i en rekke størrelser og styrker.

Enkel laserbehandling og radiofrekvens okklusjon er andre behandlingsmetoder. Laserenergi eller radiofrekvensenergi brukes til å varme opp og skade veggen inne i en blodåre. Prosedyrene varierer fra $ 400 til $ 1000, og er mindre invasiv enn vene ligation og stripping kirurgi. Denne type kirurgi innebærer å binde seg og fjerne større årer. Varicose vein behandling koster kan variere fra $ 500 til $ 2500, i henhold til Sarasota Vaskulær eksperter.

Hensynet

Sclerotherapy er en annen form for behandling. Det er vanligvis brukes til å behandle edderkopp årer, men kan også brukes på mindre åreknuter. Denne prosedyren er avhengig av injeksjoner. Dybden, antall og størrelse av venene som skal behandles, vil bestemme antall sesjoner som kreves. Den gjennomsnittlige kostnaden er ca $ 150 per behandling, per strekning, ifølge 247surgery.com.

Advarsel

Forsikringsselskapene dekker kun varicose vein behandling når den utføres av medisinske årsaker. En undersøkelse og en gjennomgang av dine symptomer bør gjøres før totale kostnaden for behandling er gitt. Ikke bare bør legen fullt ut forklare behandlingstilbud, men også gi et skriftlig kostnadsoverslag over kostnader. Husk, noen metoder kan innebære flere typer behandlinger og flere økter. I så fall kan dette bety ekstra kostnader.

Slik fjerner en Varicose Vein

Slik fjerner en Varicose Vein


Åreknuter er ofte funnet i opptil 50 prosent av kvinnene i USA og påvirke 45 prosent av mennene. Én av to personer 50 år og over lider av åreknuter, ifølge Department of Health and Human Services. Åreknuter er store hevet årer som vises dyp blå eller lilla i fargen. De forhøyede vener er ofte funnet på legger og bein. Når blodet er utilstrekkelig pumpes tilbake inn i hjertet, og en backflow oppstår på grunn av svekkede ventiler, blod bassenger og samler i årer. Årer begynner å forstørre og slå varicose.

Bruksanvisning

•  Besøk en lege for en undersøkelse for å fastslå alvorlighetsgraden av varicose. Legen kan ta røntgenbilder samt ultralydbilder. Ikke alle åreknuter behandles det samme. Behandlingen er basert på alvorligheten så vel som plasseringen av venen, blant andre faktorer.

Injisering en løsning i venen er en vanlig form for behandling kjenner som skleroterapi. Prosedyren foregår poliklinisk og krever ikke anestesi. Den injiserte medisinering fører til at venen til å kollapse og segl stengt. Venen blir til arrvev og er ikke synlig etter to til tre uker. Av og gjentatt behandling kan være nødvendig. De fleste pasientene kommer seg med 50 til 90 prosent forbedring.

Behandling av åreknuter med laser terapi er en vanlig form for behandling. Preferanse er gitt til laserbehandling som det ikke invasiv. Sterkt lys er rettet spesifikt på varicose vein. Venen er truffet med lys omtrent fem ganger i hvert område. Hele behandlingen kan ta omtrent 15 til 20 minutter. Biting av laseren ligner på en gummistrikk treffer huden eller en svært vanskelig knipe, men laser terapi kan være smertefullt for de med sensitiv hud.

Ta dypere åreknuter innebærer endogene teknikker. Legen vil plassere en liten kateter eller tube, inn i venen. Kateteret så signaliserer en laser eller radiofrekvens for å krympe venen. Årer rundt behandlede venen vil gjenoppta sunn blodstrøm.

Ty til kirurgi er felles for svært dype vener. Både kirurgi og ligering flebotomi fjerne den skadede venen fra kroppen. Selv om alvorlige bivirkninger er mindre vanlige, pasientene er under lokal eller generell anestesi. Operasjoner er vanligvis utføres på poliklinisk basis.

Tips og advarsler

  • Iført kompresjonsSlangen kan redusere tilbakefall av åreknuter, men vil ikke eliminere den.

Hvorfor kvinner Få Spider årer

Ifølge Advanced Vein Center-nettstedet, om lag 70 prosent av voksne kvinner utvikler edderkopp årer gang i sitt liv. Førti-én prosent av kvinnene vil ha unormale beinet årer av den tiden de er i 50-årene. Det er viktig at kvinner ta vare på sin helse for å unngå å utvikle alvorlige edderkopp årer.

Identifikasjon

Edderkopp årer, kjent som åreknuter, er mest synlig på en kvinnes ben så tynne, scraggly linjer som er mørk rød eller lilla. De kan dukke opp på leggene, men også kan dukke opp på den øvre lår området også.

Graviditet

Svangerskapet kan føre hormoner å stige, øke blod som beveger seg gjennom en kvinnes årer. Overarbeidede vener og bærer rundt vekten av en voksende baby kan føre vein ventiler for å svekke.

Tynning Skin

En kvinnes blodkar kan miste elastisitet, og hennes hud kan begynne å tynne. Åreknuter vil presse tynnere hud utover og bli mer synlig.

Vektøkning

Hvis en kvinne som får en mye vekt, kan det sette ekstra trykk i sirkulasjonssystemet inne i benene. Den ekstra vekten gjør det vanskeligere for blodet å komme til årer, forårsaker dem til å hovne opp slik at blodet kan presse gjennom.

Forebygging

Kvinner bør spise et sunt kosthold og få rikelig med mosjon for å hindre henne fra fedme og få edderkopp årer. Hun bør også unngå å stå eller sitte i lengre perioder.

Behandling

Sclerotherapy er en type behandling der kvinner får injeksjoner av natriumklorid direkte inn i varicose blodåre. Natriumklorid fører venen til å hovne opp og holde sammen, slik at blodet til å koagulere og snu venen til arrvev. Laser behandlinger er tilgjengelig for mer alvorlige åreknuter.

Varicose Vein Behandlinger

Åreknuter er blå eller mørk lilla vener som kan synes å være hoven eller Bulgaria på overflaten av huden. Disse årer er ofte funnet på ryggen av bena, men kan også vises på andre deler av kroppen. Mens disse venene sjelden føre til alvorlige medisinske problemer, kan de forårsake ubehag involverer verkende ben eller en brennende, bankende følelse. Åreknuter kan også behandles av kosmetiske grunner som mange mennesker finner dem å være skjemmende.

Betydning

Ifølge det amerikanske National Library of Medicine, åreknuter er en tilstand funnet oftere hos kvinner, og vil påvirke halvparten av alle mennesker over en alder av 50. Åreknuter kan bli smertefullt og skjemmende, noe som får pasienter til å gjennomgå behandling for å fjerne dem.

Skleroterapi

Ifølge American Academy of Dermatology, har skleroterapi blitt brukt til å behandle skjemmende åreknuter i mer enn 100 år. Legen bruker en svært tynn nål til å injisere en løsning i varicose vein. Denne løsningen blir tykkere veggene i venen og forårsake venen for til slutt å forsegle lukket. Når venen er blitt lukket, vil den bli eliminert av kroppen. Flere behandlinger kan være nødvendig inntil venen har helt forsvunnet.

Ambulerende phlebectomy

Dette kirurgisk behandling av åreknuter er ofte utført på yngre pasienter som har årer er for tykk og sterk til å bli behandlet med skleroterapi. Ambulerende phlebectomy kan også utføres for å fjerne åreknuter fra stammen av kroppen. Før kirurgi, åreknuter skissert med en spesiell penn. Pasienten blir deretter gitt tumescent anestesi som vil føre det behandlede område for å svelle i tilsetning til lammende området. Hudlege vil deretter foreta en serie av små snitt for å kirurgisk fjerne venen. Masker er vanligvis ikke nødvendig med mindre varicose vein er svært store. Denne prosedyren varer fra 30 til 60 minutter, og pasienten blir oppfordret til å gå umiddelbart etter en kompresjonsbandasje eller strømpe har blitt påført.

Laser Treatment

Laser behandling består av en laserfiber som blir satt inn i åreknuter. Fiberen blir deretter langsomt trukket tilbake, mens energien fra laseren vandrer gjennom fiberen forårsaker veggene av åreknuter for å kollapse. Pasienten må gjennomgå flere behandlinger før varicose vein har blitt eliminert. Hele fremgangsmåten kan utføres i løpet av mindre enn en time med selve behandlingen som varer 10 til 15 minutter. Prosedyren kan gjentas for hver en til to måneder inntil de ønskede resultater har blitt oppnådd.

Recovery

Et sykehusopphold er ikke nødvendig for noen av behandlingene for åreknuter. De fleste pasienter vil kunne gå tilbake til arbeidet så snart som neste dag etter sin prosedyre. Pasienter må endre noen dressing på det berørte området for å unngå smitte, og kan bli pålagt å bære en kompresjonsstrømpe eller bandasje i flere uker. De som fikk laserbehandling bør passe på å beskytte det behandlede området fra solen i to uker etter behandling som soleksponering kan skape mørke flekker på huden.

Restless Leg Syndrome Associated Med Spider årer

Restless Leg Syndrome Associated Med Spider årer


En rekke faktorer kan forårsake rastløse ben syndrom og edderkopp årer. Men i noen tilfeller, rastløse ben syndrom forbundet med edderkopp årer kan skyldes dysfunksjon av venene i bena.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom (RLS) refererer til en tilstand der en person opplever ubehagelige opplevelser i bena når de er i ro. Personer med RLS kan finne det vanskelig å sitte stille, og de kan ha problemer med å sove på grunn av trang til å bevege beina.

Funksjoner

Ifølge Varicose-Veins.com, er rastløse ben syndrom en vanligvis forbindes med tilstedeværelse av edderkopp årer.

Spider årer

Spider årer er tynne åreknuter. Ifølge MedicineNet.com, edderkopp årer er vanligvis rød, blå eller lilla og vises ofte på bena, ankler og føtter.

Venous Reflux

Ifølge VeinClinics.com, kan noen tilfeller av rastløse ben syndrom sameksistere med venøs refluks. Årer som ikke klarer å pumpe blodet tilbake til hjertet forårsake venøs refluks; blod samler seg i de mislykkede årer og kan føre til edderkopp årer.

Betraktninger

Ifølge GreenvilleVeins.com, kan "venen insuffisiens" som forårsaker edderkopp årer også føre giftstoffer til å bygge opp i venene i bena, forårsaker symptomer på rastløse ben syndrom.

Varicose Vein rettsmidler

US National Library of Medicine definerer åreknuter som hoven, forstørret årer vises på overflaten av huden i vridde bunter. Disse blå eller mørk lilla vener utvikle fordi hjertet slutter å fungere skikkelig og blod bassenger i berørte årer. Åreknuter ofte vises på ryggen av kalver, og på innsiden av benene. De fleste tilfeller av åreknuter vises hos kvinner over en alder av 50. Varicose vein rettsmidler varierer fra livsstilsendringer til kirurgi.

Slanke

The National kvinner Health Information Center sier at en av risikofaktorene for åreknuter er overflødig vekt. Overvektige mennesker legger mye press på beina, noe som reduserer blodsirkulasjonen og forlater dem utsatt for varicose vein utvikling. Så, en av de første varicose vein rettsmidler inkluderer livsstilsendringer som fører til vekttap, noe som kan redusere blodårene 'synlighet på bena. Et sunt kosthold består hovedsakelig av frukt og grønnsaker hjelper overvektige mennesker ned i vekt i forbindelse med en øvelse rutine. Så lite som 30 minutter med rask gange, fem dager i uken, kan forbedre åreknuter.

Klær og Sko

"The Doctors Bestill av hjem rettsmidler," utgitt av redaktørene i Prevention Magazine, sier at varicose vein rettsmidler inkludere velge klær og sko som ikke forverre denne tilstanden. Medisinsk forsyne butikkene og narkotika butikker selger støtte slangen spesielt laget for folk med åreknuter. Folk bør unngå iført høye hæler eller cowboystøvler på en daglig basis på grunn av trykket disse skoene plasser på beina. Tettsittende klær, som hofteholdere og trange jeans, også føre blod til bassenget i bena. På slutten av dagen, bør mennesker også heve sine ben over hjertet for å fremme sirkulasjon, spesielt på dager når de slites hæler eller støvler. "The Doctors Bestill av hjem rettsmidler" foreslår å bruke puter, paller eller en skråstilt seng å heve bena.

Laser Surgery

Åreknuter føre verkende smerter i beina som noen ganger krever medisinsk intervensjon. For alvorlige tilfeller av åreknuter, sier National kvinner Health Information Center at laser kirurgi er en medisinsk behandling. The Health Information Center sier at laser kirurgiske behandlinger ta 15 til 20 minutter å fullføre ved å sende pakker med lys for å venene. Mange pasienter trenger 2-5 behandlinger for å rette opp dette, avhengig av hvor alvorlig deres åreknuter er. Folk kan gjenoppta vanlig aktivitet rett etter deres laser kirurgi økt.

Hvordan bli kvitt Spider årer (åreknuter)

Lyst til å eliminere de stygge edderkopp årer. Edderkopp årer aka åreknuter kan være gjenstand for mye forlegenhet. Men det er mange former for edderkopp vein behandlinger tilgjengelig i dag. Her er noen tips om hvordan du fjerner og forebygge edderkopp årer.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Blodsirkulasjonen er en enkel varicose vein behandling. Disse årer er forårsaket av tette blodårer som blir forstørret. Hyppig trening vil øke blodstrømmen gjennom venene og hindre fremtidige blokkeringer.

Unngå å krysse bena. Når du krysser bena du begrense blodstrømmen gjennom venene. En klem vene kan føre blod til å sitte i ro i en blodåre, og danne en edderkopp vene over tid.

Spis en diett høy i vitamin C. Vitamin C har vist seg å fremme vene helse og ytelse. Appelsiner er en stor kilde til vitamin C, samt visse meloner. Tar en vitamin C supplement daglig er også en god idé.

Hvis dine edderkopp årer er overdreven, tenke på å få Scierotherapy. Scierotherapy er en medisinsk prosedyre hvor de injiserer dine åreknuter med en formel som lukker åren. Etter noen uker venen sakte begynner å dø og forsvinne.

Naturlige måter å redusere åreknuter og Spider årer

Mange mennesker lider av årer som har blitt hoven og vridd, redusere blodsirkulasjonen. Disse røde eller blå årer ser ut som edderkopp webbing under huden, og synes det meste på beina, men kunne dukke opp hvor som helst på kroppen. Vene abnormiteter som edderkopp og åreknuter kan behandles med naturlig rettsmidler hjemme for å bidra til å redusere smerte og ubehag.

Compression Sokker

En av de første metodene for at-home behandling for åreknuter og edderkopp årer for å redusere hevelse og ubehag på beina kan være bruk av kompresjonsstrømper. Disse sokkene er tilgjengelig på mange klesbutikker, og kommer i mange forskjellige stiler og farger. Kompresjonsstrømper er støtte sokker, eller til og med slange, klemmer på bena hele dagen for å bedre blodsirkulasjonen. For enda sterkere komprimering sokker, kan en resept fra en lege foreskrevet for å hjelpe mennesker med alvorlige tilfeller av hovne åreknuter.

Urte kosttilskudd

Bruk av urter og vitaminer for å behandle mindre helseproblemer hjemme har eksplodert de siste årene. Vitamin C og E har blitt brukt til å behandle hevelse av edderkopp og åreknuter, mens en diett som er lav i salt og høy i sukker kan også bidra til å redusere blodåre hevelse. Fiber kan også styrke blodåre vegger, noe som letter presset på venene. Fjerne eller redusere forbruket av høye animalske proteiner og stivelsesholdige matvarer mange også hjelpe vein hevelse, og muligens stoppe flere åreknuter fra forming.

Exercize

Dårlig sirkulasjon i beina kan være forårsaket av mangel på riktig trening, og begrensning av bevegelse. Turgåing, sykling og løping er tre måter å forbedre blodsirkulasjonen i edderkopp og åreknuter, og kan også forbedre utseendet på de hovne årer. Selv daglige korte turer, iført vide klær i det berørte området, og iført lave hæl sko kan gi lindring til venene. Å miste vekt ved å forbedre ditt kosthold og trening kan bidra til å forhindre ytterligere hevelse i venene.

Massasje

Massasje kan være gunstig for blodsirkulasjonen i åreknuter og edderkopp årer. Massasje for å lette varicose vein smerter og hevelse kan enten utføres av en profesjonell, en kjær eller til og med av en som lider av hovne årer. Daglig massasje til det berørte området kan over tid i stor grad redusere forekomsten av åreknuter, og massasje kan bli redusert til ukentlige eller månedlige behandlinger for å holde flere edderkopp eller åreknuter fra forming.

Komplikasjoner av Laser Surgery av beinet årer

Stygge blå eller mørk lilla beinet årer kalles åreknuter. Disse årer kan ha en hevet og klumpete utseende og kan være smertefullt for noen mennesker, forårsaker et bankende følelse i det berørte området eller leg smerter og plager. Alvorlige komplikasjoner som følge av laser kirurgi er sjeldne og ofte forårsaket av dårlig utført kirurgi.

Funksjon

Leger bruker laser kirurgi eller laser ablasjon å eliminere utseendet av åreknuter ved å skade den stygge vene, forårsaker vein vegger til å kollapse og segl stengt. Dette gjøres ved å sette inn en laserfiber direkte inn i blodåren gjennom et lite innsnitt og overføring av energi gjennom fiberen mens den langsomt fjernes fra blodåren. Behandlingen varer vanligvis 15 til 20 minutter, selv om ytterligere behandlinger kan være nødvendig for å oppnå de ønskede resultater.

Bivirkninger

Under laser kirurgi, kan pasienten oppleve smerte lik den følelsen av å ha gummistrikk glefset gjentatte ganger mot sin hud. Normale bivirkninger av laser kirurgi omfatter rødhet, hevelse og misfarget hud. Rødhet og hevelse assosiert med laser kirurgi bør avta i løpet av de første dagene, mens hud misfarging kan vare opp til to måneder i henhold til US Department of Health and Human Services.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av laser kirurgi omfatte spørsmål stede med de fleste operasjoner, for eksempel allergiske reaksjoner eller pusteproblemer forårsaket av bedøvelse og risikoen for infeksjon eller blødning på stedet av snittet. Laser kirurgi omfatter også risikoen for blodpropp, betennelse i venen og nerveskader, selv om disse komplikasjonene er sjeldne i henhold til Radiological Society of North America.

Betraktninger

En kompresjonsstrømpe anbefales vanligvis etter laser kirurgi for å fjerne beinet årer for å redusere risikoen for blåmerker og blodpropper. Hud er mer følsom for solen etter laser kirurgi, og soleksponering bør unngås i to uker etter operasjonen for å hindre mørke flekker, ifølge American Academy of Dermatology.

Advarsel

I sjeldne tilfeller kan laser kirurgi forårsake brannskader og permanent arrdannelse. Lasere kan skade omkringliggende vev i stedet for varicose vein når de brukes feil, noe som er grunnen til at laser kirurgi bør kun utføres av en dyktig lege.

UHC & HCPCS Koder for Varicose Vein Prosedyrer

Helsesektoren vanlig prosedyre Coding System, eller HCPCS, er et sett av prosedyrekoder for helsepersonell. HCPCS koder inkludere og er basert på gjeldende prosedyre Terminologi eller, CPT, etablert av American Medical Association. Siden 1978 har HCPCS blitt brukt til å beskrive konkrete medisinske prosedyrer og brukes av private helseforsikringsselskaper samt Medicare og Medicaid bestemme valgbarhet og skadebehandlingen. 1996 helseforsikring bærbarhet og Accountability Act of 1996 mandat bruk av HCPCS koder for helsevesenet transaksjoner. Begrepet "UHC koder" refererer til bruk av disse HCPCS koder av United Healthcare, en stor helse forsikringsselskap i USA.

Kirurgisk Eksisjon

Kirurgi brukes til å eliminere store og svulmende åreknuter. Andre vilkår for kirurgisk eksisjon inkluderer rettssaker og stripping eller nyere uttrykket "dolke phlebectomy." Tiny hud snitt er gjort og åreknuter er grep og dro ut med små kroker eller klemmer. Den HCPCS eller UHC kode for kirurgisk fjerning er 37 718 for den korte saphenavene og 37722 for den lange saphenavene.

Endovenous laserablasjon

Endovenous laserablasjon brukes til å behandle store åreknuter i bena. Det er en relativt ikke-invasiv prosedyre der en laserfiber blir satt direkte inn i åreknuter. Laseren deretter varmer venen sin fôr, forårsaker den til å krympe, kollaps og til slutt forsvinne. De HCPCS eller UHC koder for endovenøs laser ablasjon er 36 478 for første behandlet venen og 36 479 for andre og påfølgende årer.

Radiofrekvensablasjon

Radiofrekvensablasjon fungerer på samme prinsipp som laser ablasjon av åreknuter. Radiofrekvensbølger brukes til å forårsake oppvarming og kollaps av varicose vein fôr. I radiofrekvent prosedyren, er et lite kateter satt inn ved et innsnitt ved kneet og utvidet opp til lysken før anvendelsen av radiofrekvensbølger. De HCPCS eller UHC koder for radiofreqency ablasjon er 36475 for første vene og 36 476 for andre og påfølgende årer.

HCPCS Koder for Varicose Vein Prosedyrer

Åreknuter er unormalt store årer som buler gjennom huden, vanligvis i bena. De kan være smertefullt for mange mennesker, enten de går eller bor fortsatt. Mange behandlingsanbefalinger eksisterer om hvordan du kan redusere hevelse av åreknuter, inkludert kirurgiske alternativer. For medisinske faktureringsformål, disse prosedyrene må kodes, som gjør forsyninger som kan brukes.

Klargjøring, er prosedyrer koder kalt CPT-4 koder, selv om mange mennesker bruker det ordet og HCPCS om hverandre. HCPCS koder faktisk referere til det som kalles nivå II koder, som dekker lengre prosedyrer og forsynings koder. Kode beskrivelser kan være veldig lang; de avkortes her, så det anbefales at du leser gjennom håndbøkene for mer fullstendige beskrivelser.

Evaluering

Før noen behandling kan begynne, må evalueringer gis for å bestemme hvilken type behandling som må finne sted. CPT-4 koder som brukes for disse bestemmelser omfatter ett radiologi kode:

76942 - Ultralyd Veiledning for Needle Place

De andre koder er kategorisert som ekstremitetene Venøse Studies. Disse kodene er:

93965 - noninvasive fysiologiske studier av ekstremitetene årer

93970 - Tosidig skanning av ekstremitetene årer

93971 - Tosidig skanning av ekstremitetene årer

Typer Prosedyrer

Det er tre hovedbehandlings kategorier for åreknuter. Selv om alle de koder er oppført i den kirurgiske kategori av CPT-4-koder, og ikke alle av de fremgangsmåter er faktisk kirurgiske prosedyrer. Dessuten er ingen av disse kodene er eksklusivt i løpet av en dag av behandlingen. Dette betyr at hvis en lege ønsker å utføre flere prosedyrer på en dag, det kan gjøres så lenge den medisinske dokumentasjonen støtter det. Men kan noen koder ikke bli fakturert sammen på samme dag, så det er best å verifisere disse kodene gjennom koding manualen.

Sklerose Solutions Injeksjoner

Den minst invasive av de tre varicose vein kirurgiske behandlinger introduserer løsninger inn i blodårene, vanligvis via et drypp prosess for å prøve å redusere herding som har funnet sted.

36468 - Single eller flere injeksjoner av skleroserende løsninger

36470 - Injeksjon av skleroserende løsning; enkelt vene

36471 - Injeksjon av skleroserende løsning; flere årer, samme etappe

Endovenous ablasjonsbehandling

Ablasjon betyr åreknuter vil bli behandlet ved å sette en løsning, og deretter varme den opp med en utvendig kilde. Kilden er angitt innenfor de koder nedenfor:

36475 - ablasjonsbehandling av inkompetente vene, perkutan, radiofrekvens; først vene behandlet

36476 - ablasjonsbehandling av inkompetente vene, perkutan, radiofrekvens; andre og påfølgende årer

36478 - ablasjonsbehandling av inkompetente vene, perkutan, laser; først vene behandlet

36479 - ablasjonsbehandling av inkompetente vene, perkutan, laser; andre og påfølgende årer

Vein hemorroider (kirurgi)

Disse kodene indikerer faktiske kirurgiske prosedyrer. Sykehusene kan ikke bruke disse kodene for faktureringsformål, bestemmer i stedet for å bruke kirurgisk ICD-9, eller diagnosekoder, men leger må bruke minst en av disse kodene:

37700 - Ligation og delingen av lang saphenavene på saphenofemoral veikryss

37718 - hemorroider, divisjon, og stripping, kort saphenavene

37722 - hemorroider, divisjon, og stripping, lang (større) saphenous årer fra saphenofemoral krysset til kneet eller under

37735 - hemorroider og divisjon og fullstendig stripping av lange eller korte saphenous årer

37760 - Ligering av perforatorer årer, subfascial, radikal

37765 - Stab phlebectomy av åreknuter, ett ytterpunkt; 10-20 dolke snitt

37766 - Stab phlebectomy av åreknuter, ett ytterpunkt; mer enn 20 innsnitt

37780 - hemorroider og delingen av kort saphenavene på saphenopopliteal veikryss

37799 - Unoterte prosedyre, karkirurgi

HCPCS Prosedyre

Det er en siste prosedyre som, dessverre, ikke er dekket av de fleste forsikringsselskaper fordi, som fra midten av 2009, de ser det som en eksperimentell prosedyre. Koden er det:

S2202 Echosclerotherapy

Forsyninger

Kompresjonsstrømper er den mest brukte forsynings element i behandlingen av åreknuter. Ikke alle forsikringsselskaper vil betale for dette elementet, som det er ansett hjemme utstyr, som vanligvis ikke er dekket. Utvalget av HCPCS koder for dette elementet er fra A6533 gjennom A6549, med den eneste forskjellen er størrelsen og lengden av strømpen.

Hva er årsaken til Spider årer i tenåringer?

Hva er årsaken til Spider årer i tenåringer?


Edderkopp årer, kan en lavere form for åreknuter, er vridd lilla eller blå hevet årer finnes oftest på baksiden av knær, lår og legger i kvinner, men menn og tenåringer er også utsatt. Disse årer kan være smertefullt og skjemmende, men er generelt betraktet som ufarlig og kan fjernes av en lege med en laser eller med sklerose, som er en behandling som omfatter et fluid injisert i venen som får den til å skrumpe. Åreknuter kan forebygges ved regelmessig mosjon og iført støtte strømper.

Genetikk

Åreknuter er ofte arvelig. Hvis en eller begge av en tenåring foreldre har åreknuter, da de er mer utsatt for å utvikle dem.

Hormoner

Kroppens nivåer av kvinnelige hormonene østrogen og progesteron kan føre til åreknuter. Noen tenåringer finner åreknuter utviklings i puberteten når svingningene i disse hormonene begynner. Graviditet legger også ekstra press på venene ved å legge ekstra blod til sirkulasjonssystemet.

Fedme

Opprettholde en sunn kroppsvekt kan bidra til å redusere risikoen i tenåringer for å utvikle edderkopp årer. Fedme i alle aldre setter ekstra belastning på sirkulasjonssystemet; være mer enn 20 prosent over det anbefalte vekt kan forårsake åreknuter. Ventilene i venene kontrollere blodet flyter i riktig retning, og belastning på sirkulasjonssystemet forårsaker disse ventilene til å bryte ned og blodet tilbake til hjertet bassenger i varicose vein områder, som strekker seg ut veggene i blodårene.

Røyking

Røyking er en annen bidragsyter til åreknuter. Røyking smalner arterier og vener, forårsaker for tidlig aldring og øke trykket inne i blodårene, ifølge BMJ gruppen.

Forlengede Aktiviteter

Stående, spesielt på hardt underlag som betong, sittende eller krysse bena for en lengre tidsperiode legger ekstra press på venene, forårsaker ventilene å slites ned sin funksjon. Tenåringer kan utvikle åreknuter bare fra å sitte i lange perioder i skolen.

Hvordan du utfører en dermatome Evaluering

Hvordan du utfører en dermatome Evaluering


Dermatome testing er en del av en nevrologisk undersøkelse. En dermatome er en oppdatering av huden som er levert av en bestemt nerve som kommer fra ryggmargen. Nervene fra øvre cervicalcolumna forsyne huden i nakken og så videre nedover kroppen (dermatome kart er tilgjengelig på Internett). Teste en dermatome betyr å stimulere et område av huden på ulike måter for å se hvordan nerve som forsyner det fungerer. Fravær eller forvrengning av noen respons kan indikere nerveskader.

Hvordan du utfører en dermatome Evaluering

Test for Pain

•  Be pasienten om å lukke øynene.

Fortell pasienten at du kommer til å berøre ham med både en skarp gjenstand og en kjedelig en, og be ham om å fortelle deg hvilket objekt du bruker. Demonstrere både rører å forsikre ham om at testen ikke vil faktisk skade.

Touch med hvert objekt på ulike deler av foten og opp på leggen, be pasienten å si "skarp" eller "kjedelig".

Merk eventuelle områder der følelsen er redusert eller fraværende.

Test Propriosepsjon

Propriosepsjon er en følelse av hvor kroppsdeler er i forhold til hverandre og på bevegelse. Teste dette ved å ta tak pasientens stortåen og flytte den opp og ned en gang, forteller pasienten hvilken retning er hvilken.

Har pasienten lukke øynene.

Nå flytter tå flere ganger uten å si hvilken retning og be pasienten om å fortelle deg hvordan du skal flytte tå, "opp" eller "ned".

Note flekkene rørt og pasientens svar.

Test for Vibration

Vis pasienten stemmegaffelen og forklare hva du skal gjøre. Demonstrere sin vibrasjon ved å trykke tindene mot hælen av hånden din og la pasienten berøring håndtaket.

10-støtte pasientens fot med fingrene på den ene hånden. Pass på at fingrene er under stortåen.

Har pasienten lukke øynene.

Start stemmegaffelen vibrerer og plasser enden av håndtaket på felles der stortåen blir med foten. Du bør være i stand til å føle vibrasjon i hånden under pasientens tå

Be pasienten å fortelle deg når han ikke lenger kan føle vibrasjon. Du bør slutte å føle det omtrent samme tid. Oppmerksom på eventuelle avvik.

Hint

  • For komplett nevrologisk testing, teste alle deler av kroppen på begge sider.
  • Rekordresultat (et omriss av kroppen kan være en praktisk måte å gjøre dette på, ved hjelp av fargede penner).