Digidexo.com

fungerende diet

Limited Diet for høyt fungerende autisme

Autisme er en kompleks nevrologiske lidelse som er preget av kommunikasjonsvansker, dårlig sosial utvikling og repeterende mønstre av atferd. Autisme rammer ca 3-6 barn av 1000. Det finnes ingen kur for autisme, men symptomene kan behandles med atferdsmessige og pedagogiske tiltak, behandling og medisinering. Mange leger og fagfolk i autisme samfunnet mener også at et kosthold fritt for gluten og kasein kan brukes til å behandle symptomer på autisme.

Gluten-Free, Kasein-Free Diet

Gluten er en fellesbetegnelse som brukes til å beskrive lagringsproteiner som er funnet innenfor korn. Disse proteinene er kjent som zein i mais, oryzenin i ris, gliadin i hvete, avenin i havre, secalin i rug og hordein i bygg. Gluten kan også bli funnet i kunstige farger, smakstilsetninger, hydrolysert vegetabilske proteiner og mat stivelse.

Kasein er et protein som er funnet i melk og produkter som inneholder melk, slik som yoghurt, iskrem, myse, ost, smør og visse margariner. Mange ikke-melkeprodukter, slik som pølser, kan også inneholde kasein, selv om det er i kaseinat form.

Det er antatt at autistiske individer ikke kan fordøye gluten og kasein. De ufordøyde proteiner danne peptider, som er substanser som fungerer som opiater i kroppen. Tilstedeværelsen av peptidene endre den enkeltes respons på miljøet og generell atferd og oppfatninger. Ifølge AutismWeb, noen forskere mener at peptider kan også påvirke immunsystemets respons.

Etter en glutenfri, kasein-fri diett, eller GFCF kosthold, krever mye mat modifikasjoner. Begynn med å fjerne melk og andre meieriprodukter, som kroppen vil kvitte seg med kasein raskt. Følge opp en måned senere ved å eliminere produkter som inneholder gluten. Det kan ta opptil seks måneder etter en GFCF diett for kroppen å eliminere alle spor av kasein og gluten, så det er viktig at du holder deg til det og ikke plutselig introdusere matvarer som inneholder kasein eller gluten.

Forholdsregler

Hold en journal som dokumenterer eventuelle atferds forbedringer mens de fulgte GFCF kosthold.
Vurdere å ta vitamin og kalsiumtilskudd for å erstatte de næringsstoffene som kan gå tapt ved å følge GFCF kosthold.
Snakk med legen din før du starter noen form for diett.

En Nedsatt Diet Guideline

Når en pasients nyrer er skadet til et punkt der han ikke lenger riktig å fjerne giftstoffer og overflødig vann fra kroppen hans, vil han trenge dialysebehandling. Dette kan skje på grunn av komplikasjoner fra høyt blodtrykk, diabetes, eller medfødt nyresykdom, blant andre årsaker. Hvis en nedsatt diett følges strengt, kan pasienten være i stand til å bevare noe nyrefunksjonen og forsinke eller unngå dialysebehandling. Pasienter alltid skal lystre legens råd om ernæring, men det er noen generelle retningslinjer å følge.

Væsker

Nyresykdom eller avvik kan gjøre det vanskelig for nyrene å riktig behandle og fjerne overflødig væske. Legen kan anbefale at du nøye overvåke væskeinntaket for å unngå for mye, og vil fortelle deg det maksimale beløpet du bør drikke. Dette inkluderer vann, kaffe, te, juice, suppe og hvilken som helst annen væske. Tegn på at du drikker for mye inkluderer hevelse og kortpustethet. Prøv å bruke en vannflaske med merket målinger for å holde styr på inntaket. Hvis du føler deg altfor tørst, kan du prøve å suge på en sitron kile eller tygge sukkerfri tyggegummi.

Protein

Legen vil anbefale spesifikke mengder protein du bør spise, som avhenger av hvor godt nyrene dine fungerer. Vanligvis forbruker mindre protein er nyttig for nyrene. Som protein forbrenner i kroppen din, er avfallet som produseres fra dette kalles urea. Nyrene er ansvarlig for å behandle dette avfallet, og forbruker for mye protein kan plassere en byrde på unormalt fungerende nyrer. Vanlige proteinkilder som du trenger å overvåke inkluderer kjøtt, fjærfe, egg og meieriprodukter. Lavere protein matvarer inneholder korn og bønner.

Natrium

Når nyrene ikke fungerer som den skal, kan natrium bygge opp i blodet. Dette fører til væskeretensjon som kan forårsake hender og ankler å svelle. Nyresykdom pasienter trenger for å unngå en diett høy i natrium. Høy-natrium mat kilder inkluderer bacon, nøtter, potetgull, buljongterninger, ost, hermetisert suppe og andre ingredienser, bearbeidet mat. Prøv å bruke krydder eller sitron som smakstilsetning måltider, i stedet for bordsalt.

Fosfor

Kalsium og fosfor arbeide sammen for kroppens sunn funksjon. Men når nyrene ikke fungerer ordentlig, kan fosfornivået bli for høyt kalsiumnivå reduseres. Tegn på overskytende fosfor inkluderer leddsmerter og kløende hud. Diskuter riktig fosfor beløpet for deg med legen din. Høy-fosfor mat valg inkluderer brus, øl, iskrem, nøtter, peanøttsmør, ost, sardiner og kylling.

Kalium

Hvis kaliumnivået blir for høyt fordi nyrene ikke kan regulere det, kan du oppleve en uregelmessig hjerterytme og ditt hjerte kunne selv stoppe. Mange matvarer inneholder store mengder kalium, inkludert aprikoser, rosiner, brokkoli, andre grønne grønnsaker, appelsiner, bananer, tomater, sjokolade og kaffe. Mat valg med mindre kalium inkluderer epler, kirsebær, pærer, løk, korn, ris og brød.

ESRD dietter

ESRD dietter


Nyrene utfører mange avgjørende roller i sunn funksjon av en menneskekropp. Det er ansvarlig for filtrering av blodet, å fjerne overflødig væske, som regulerer blodtrykket, og produserer vitale hormoner. Kronisk nyresykdom kan forårsake nyre til sakte brytes ned over flere år, til slutt fører til end-stage renal disease (ESRD). En syk nyre er ikke lenger i stand til å fungere som nødvendig, må så stor man sørge for å opprettholde en streng diett.

ESRD

ESRD er den siste fasen av nyresykdom, når nyrene ikke lenger fungerer på egenhånd. ESRD oppstår etter nyrefunksjonen har falt under 10 prosent og nyrene ikke er i stand til å rense kroppen for avfall og overflødig vann; dette stadium følger vanligvis en kronisk nyresykdom som kan ha vedvart i 10 til 20 år. I USA, de viktigste årsakene til ESRD er høyt blodtrykk og diabetes. Personer med ESRD må gjennomgå enten dialyse eller nyretransplantasjon.

Formålet med Diet

Personer med ESRD må passe på å følge en meget streng diett og begrense væskeinntaket. Dietten er levert av en ernæringsfysiolog til personer med ESRD for å opprettholde en sunn kroppsvekt og hindre opphoping av væske og giftstoffer i kroppen. Ved å opprettholde en streng diett og med regelmessig fysisk aktivitet --- hvis regissert av en lege --- er helserisikoen reduseres og livskvaliteten kan forbedres.

Diet Sammensetning

Uten et fungerende nyre, kroppen er ikke i stand til å eliminere giftstoffer. Dialyse kan ikke fjerne alle spor av giftstoffer fra kroppen heller, så en veldig streng diett diett er nødvendig for å hindre en dødelig giftig buildup. Dialyse er ekstremt taxing på systemet, så etter behandlingsstart, vil kroppen trenger ekstra protein for å hjelpe forebygge muskel og vev tap. Fordi kroppen ikke er i stand til å fjerne kalium, er en lav kalium diett også vanligvis nødvendig, unngå ting som bananer, poteter og appelsiner. Personer med ESRD trenger også å unngå meieriprodukter, som melk og ost, for å hindre fosfor buildup, noe som kan føre til lavt kalsiumnivå. Dietten må også være lavt natriuminnhold for å hindre høyt blodtrykk. Endelig mennesker dialyse urinere meget lite, så er det viktig å begrense selve væskeinntak for å hindre overdreven fluid oppbygging i kroppen.

Advarsel

Pasienter med ESRD er på en stor risiko for underernæring, så de må stadig gjennomgå screening og ernæringsmessig gjennomgang og analyse for å hindre ytterligere komplikasjoner. Personer med ESRD har spesielle diettbehov som må vurderes og overvåkes av sine leger. Ernærings-og kostholdsanbefalinger og overvåking må bare utføres av en medisinsk faglig.

Hvordan å brenne fett Fast uten en diett

Hvis du ønsker å vite hvordan å brenne fett raskt uten en diett, må du forstå rollen stoffskifte spiller i vekttap. Metabolisme er nøkkelen til å brenne fett som det er den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier som energi. Jo høyere metabolisme, jo mer kalorier vil du forbrenne i løpet av dagen.
Med hevet metabolisme, vil du forbrenne mer kalorier bare ved å gjøre ingenting. Det er mange måter å naturlig øke stoffskiftet og dermed forbrenner fett. Du kan enkelt øke stoffskiftet uten å sulte deg selv eller gå på noen form for anstrengende kosthold.

Hvordan å brenne fett Fast uten en diett

En trening hvis du ønsker å forbrenne fett raskt uten en diett. Det tar ikke så mye trening som du kanskje tror å øke stoffskiftet og begynne å miste vekt. Bare en 30 minutters spasertur tre til fire ganger per uke vil gå en lang vei mot å brenne kroppsfett. Ikke bare vil du brenne fett mens du går, men øvelsen vil stimulere stoffskiftet i to til tre timer etterpå.

•  Spis frokost. Hoppe over frokost får kroppen til å bremse sin metabolisme og holde på fettlagrene. Ved å spise en god, sunn frokost du stimulerer stoffskiftet og få dagen startet av høyre.

Drikk 64 gram vann per dag. Vann er avgjørende for reguleringen av alle kroppsfunksjoner inkludert metabolisme. Vann skal konsumeres i løpet av dagen, åtte glass per dag, fordelt ut så jevnt som mulig.

Spis små måltider gjennom dagen. Du trenger ikke å diett for å brenne fett fort, men det er viktig å endre matvaner. Spis fem eller seks mindre måltider per dag i stedet for tre store måltider. Dette er også å bidra til å stimulere stoffskiftet og for å holde kroppen i å lagre de overflødige kalorier som kommer fra de større måltider som fett.

Ikke spis tre timer før du går til sengs. Når du sover, bremser stoffskiftet ned. Hvis du spiser rett før du går til sengs, er de forbrente kalorier saktere og de har en høyere sannsynlighet for å bli lagret på kroppen som fett. Hvis du kan brenne av de fleste av disse kaloriene før du går til sengs, og kroppen din vil brenne fett butikker i hele natt.

Ta et vitamin B12 supplement. Vitamin B12 er en naturlig energileverandør og booster av stoffskiftet. Det kan finnes i kostholdet ditt gjennom proteiner som kjøtt, fisk og meieriprodukter. Hvis du er vegetarianer, kan du allerede være å ta en B12 supplement, som det ikke kan finnes i planter. A Vitamin B12 supplement tatt med et måltid til frokost kan hjelpe deg å forbrenne fett hele dagen.

Hint

  • Jo mer du trener, jo mer fett vil du forbrenne og jo mindre du er nødt til å bekymre deg med kalorier totalt.
  • Prøv å spise din anbefalte daglige kvoter fra alle fire av de grunnleggende mat grupper. Du trenger ikke å diett, men hvis du spiser balanserte måltider, vil du få de næringsstoffene som trengs for et effektivt fungerende kropp og naturlig øke stoffskiftet.

Eksempler på lav-protein dietter

For en normal person med sunne, fungerende organer, er det ingen reelle farer for forbruker en moderat til høy-protein diett. For de som har pre-eksisterende forhold, derimot, kan en høy-protein diett tvinge organer til å jobbe overtid for å behandle de inntatte næringsstoffer, som fører til en overarbeidet tilstand og potensialet i fullstendig fiasko. Slik at du kan unngå dette, kan legen plassere deg på en lav-protein diett.

Om lav-protein dietter

Lav-protein betyr ikke "no-protein." Protein er byggesteinen som kroppen bruker til å gjenoppbygge skadet vev. Kutting av strømmen av protein helt ville forpurre denne prosessen, noe som fører til uønskede resultater. En lav-protein diett søker å balansere to konkurrerende risiko: risikoen for tidlig organsvikt fra overflødig protein inntak og diverse helserisiko som følge av en svært lav-protein inntaket.

Everydiet.com sin lav-protein forslag

Everydiet.com anbefaler at du oppnår dine lav-protein mål gjennom bruk av erstatninger i stedet for engros eliminering av matvarer. For eksempel, når du gjør en sandwich, erstatte tynnere skiver biter av kjøtt i stedet for den vanlige fare. Ved planlegging av måltider, behandle kjøtt som en siderett og erstatte karbohydrater og fett som hovedrett. Ved å henvise kjøttet til en annenrangs borger, du naturlig lavere proteininntak uten en radikal avbrudd i livsstil.

Everydiet Meal Plans

Mens på lav-protein diett, bør du vurdere å starte dagen med en stor bolle med hele korn frokostblandinger, frukt, juice, en banan og et glass melk. Til lunsj, prøv en finsnittet kalkun smørbrød lastet med salat, tomat og mayo, ledsaget av et stykke frukt og litt juice. Til middag har en liten servering av hamburger (omtrent 2 oz.) Blandet med ris, med brokkoli og blomkål på siden. Denne menyen holder det daglige proteininntaket inntil 50g, godt innenfor rekkevidde for en lav-protein diett.

Alternativ lav-protein diett Meny

Som et alternativ, bør du vurdere følgende: Til frokost spiser ett egg (eller eggehvite) med toast og et glass melk. Til lunsj, har 2 oz. grillet kylling med en side salat og et stykke frukt. Til middag har en oz. eller 2 oz. prime rib med en bakt potet, spinat og fullkorns ruller. En lav-protein diett er om del kontroll.

Betraktninger

Mens du er på en lav-protein diett, husk at i kraft av å kutte protein, din normale daglige kaloriinntak er barbert også. For å unngå dette, forsøke å fylle hullene igjen av den manglende protein med ekstra sunt fett eller karbohydrater. Som for sunt fett, bør du vurdere å legge oljer som fisk, lin, kokos eller oliven. Dette liver smaken av mat samtidig legge ekstra kalorier for å sikre vekten holder seg stabil.

High Protein Diet & nyrefunksjon

Forbruker en diett høy på protein arbeider for å bygge styrke og kan også hjelpe deg å miste vekt. Mange idrettsutøvere er avhengig av en høy protein diett for å drivstoff opp for tøffe treningsøkter, men det kan ba ulemper til å laste opp på en høy andel av protein når det gjelder nyrefunksjonen. Mens det fortsatt er mye uenighet rundt effekten av høye protein dietter på nyrefunksjonen, er det noen fakta å vurdere.

Nyrefunksjon

Nyrefunksjonen er begrep som refererer til nyrenes evne til å filtrere blodet. Ifølge National Nyre og urologiske sykdommer Information Clearinghouse, har to friske og fullt fungerende nyrer regnes som 100 prosent nyrefunksjon.

High Protein Diet

En høy protein diett betyr at mer enn 30 prosent av kaloriene du forbruker på en dag kommer fra proteinrik mat som kjøtt, bønner, nøtter og egg.

Forsknings

Det er ingen definitive forskning som beviser nyrer med 100 prosent nyrefunksjon er negativt påvirket av en høy-protein diett alene. Imidlertid kan en høy-protein diett utgjør en risiko for deg hvis du allerede har nyresykdom eller dårlig nyrefunksjon. Nyrene kan ha problemer med filtrering gjennom protein kroppen ikke klarer å absorbere. Dette er detaljert gjennom Mayo Clinic Ernæringsfysiolog Katherine Zeratsky, RD, LD på klinikkens hjemmeside.

Dehydrering

En av de vanligste problemene rundt en høy protein diett og nyrefunksjonen er dehydrering. Urin blir mer konsentrert, og kan føre til stress på nyrene. Husk alltid å drikke mer vann enn vanlig når du er på en høy-protein diett; kroppen trenger det.

Tilhørende problemer

Når du vurderer nyrefunksjon, en av de største problemene med å spise en høy-protein diett har mindre å gjøre med hva du spiser og mer å gjøre med hva du ikke spiser. Folk som går på høy-protein diett planer noen ganger forsømmer andre viktige næringsstoffer som uløselig fiber og flere viktige vitaminer som kan redusere risikoen for nyrestein.

Pre-Basic Training dietter

Pre-Basic Training dietter


Å forberede kroppen din for grunnleggende opplæring, må du rydde opp din diett. Det er en god idé å følge en øvelse regime i denne perioden, også, men uten riktig ernæring finner kroppen din det vanskelig å øke kondisjon og opprettholde muskelmasse. Det er noen grunnleggende regler for riktig ernæring. Greg Glassman, grunnlegger av CrossFit, sier: "Spis kjøtt og grønnsaker, nøtter og frø, litt frukt, lite stivelse og ikke sukker Hold inntaket til nivåer som vil støtte øvelse, men ikke kroppsfett.».

Drikk vann

Vann er viktig å opprettholde en godt fungerende organ. Du trenger å drikke mye vann, spesielt når du trener. På dager da du ikke trener, tar sikte på å drikke seks glass vann, eller tre halvlitere. På dager da du gjør tung trening, spesielt kardiovaskulær trening, som mål å drikke rundt dobbelt så mye.

Protein

Spise rundt 1 g protein per kilo kroppsvekt. Protein er byggesteinen i livet, så er det svært viktig proteininntaket ditt er tilstrekkelig til å gjenoppbygge muskler. Dette proteinet kan komme i form av kjøtt, egg, fisk, melkeprodukter og protein shakes. Mens soyaprodukter er en god proteinkilde, er animalske proteiner lettere absorberes av kroppen, og er derfor mer effektiv til å bygge muskler.

Karbohydrater

Spis komplekse karbohydrater som brun ris, hel-hvete brød og poteter. Karbohydrater gjenopprette glykogen nivåer til muskelvev, og gi dem energi til å holde trener. Å spise komplekse karbohydrater gjenoppretter glykogen nivåer uten å øke insulinnivået for høyt. Høye insulin nivåer hindre fett tap. Karbohydrater som forårsaker en topp i insulin er sukker, hvit ris, hvitt brød og pasta.

Frukt og grønnsaker

For optimal ernæring, som mål å spise minst fem porsjoner frukt og grønnsaker per dag. Frukt og grønnsaker gir kroppen med viktige næringsstoffer. Mens disse matvarene ikke bidrar til muskelvekst, er de viktige for å gi antioksidanter som fjerner frie radikaler, og som inneholder vitaminer og mineraler som er nødvendige for et godt fungerende organ.

Kroppen rensing dietter

Det er en god del av argumentet om fordelene med rensing dietter. Det er mange som sverger til effekten av disse renser, og hevdet at ved å spyle overflødig giftstoffer, de føler seg mer energisk, sunn, mentalt og de-stresset. Et tall dietitians, skjønt, tror rense dietter er i beste fall, en kjepphest, og i verste fall skadelig for fordøyelsessystemet.

Juice bare gjør rent

Juice raskt er akkurat hva det høres ut som: for en periode som strekker seg fra en dag til en uke, ingests deltakeren ingenting, men nylig hentet saft av rå økologisk frukt og grønnsaker.

Det anbefales at de som ønsker å prøve juice faster begynne langsomt ved å prøve en dag juice raskt først, før de til slutt forsøker noen dager eller en uke senere. Det er en god idé å forberede juice faster ved å delta i en rå matvarer rens (se nedenfor) i tre eller fire dager, som fører opp til juice raskt, slik som å gjøre opplevelsen mindre alvorlige. Etter juice raskt, engasjere seg i de rå matvarer rense igjen for et par dager, for å lede deg tilbake til ditt vanlige kosthold.

De faster bør ikke være rygg mot rygg; det er best å sette en uke med fast føde i mellom en-dagers juice faster, og en måned mellom tre-dagers juice faster.

Fordelen med juice fasting over vann fasting er at deltakeren fortsatt får næringsstoffer og kalorier han trenger. Enzymer som også er til stede i nylig hentet frukt og grønnsaksjuice er også nødvendig for grunnleggende funksjon.

Det er også en god idé å unngå kosttilskudd under en juice raskt, som de kan ofte føre til magesyke og kvalme med mindre tatt med fast føde.

Raw Foods Cleanse

Den rå mat rens er en av de mer behagelige renser, som det ikke innebærer å gå sulten. Oppstår noen komplikasjoner med å følge planen i detaljene: å gjøre dette rens, kan man ikke spise kokt mat. Bare frukt, grønnsaker, nøtter, bønner og korn. Ingen meieri, er kjøtt eller eggprodukter tillatt. Eddik dressinger på grønnsaker er greit, så lenge bandasjen er noe annet enn eddik. Fordi mange fruktjuicer er pasteurisert, ville dette raskt utelukke dem også. Rent, friskt vann vil være drikke under dette fort.

For alt fra et par dager til en uke, rå matvarer rense deltaker vil spise noe annet enn rå, rå frukt og grønnsaker, nøtter, belgfrukter og korn. Hvis mulig, prøv å spise bare friske, økologiske råvarer under fasten. Helsekostbutikker, co-op og bønder markeder er det beste alternativet for hva du trenger. For de som bor på landsbygda uten helsekostbutikker eller co-ops, bønder markeder er mye mer vanlig.

Master Cleanse

The Master Cleanse, også kjent som "The Lemonade Diet," er en rens utviklet av Stanley Burroughs som en avgiftningsprosess. For tiden er denne rens også er foreslått som et vekt-tap diett. Rens drink består av frisk sitron juice, organisk lønnesirup, cayennepepper og filtrert vann. Ingen fast føde er spist. Den "saft" er drukket seks eller flere ganger om dagen.

Selv om dette er effektivt renset for vekttap, er det også helt næringsstoff mangelfull og kan resultere i tap av muskel mer enn fett tap. I tillegg er mange kostholdseksperter hevder at fordi en fungerende lever allerede detoxifies kroppen, en master rens bare tjener til å rane kroppen av essensielle næringsstoffer og kalorier. Ofte, vekt tapt på et master-rens settes på igjen, da en stor del av vekten tapt er vann i vekt, i stedet for fett.

Vann Base Food Diet

Vann Base Food Diet


Drikke åtte glass vann om dagen er ikke den eneste veien å innlemme mer vann i kostholdet ditt. Etter en diett som inneholder vann-baserte matvarer er en flott måte å fylle deg opp, får deg til å spise mindre i løpet av dagen, og motta tilstrekkelig mengde vann kroppen din trenger. Vann-pakket matvarer inneholder det meste frukt og grønnsaker, eller retter tilberedt med disse matvarene.

Hvorfor velge Vann-baserte matvarer?

En diett rik på vannbaserte matvarer kan hjelpe deg å miste vekt. Disse matvaregrupper er viktig for ethvert dieter, som de pleier å være rik på fiber (som hjelper deg til å føle deg mett, så vel som hjelpemiddel i fordøyelsen) og er lavt i kalorier. Forskning har også foreslått at vegetarianere (de som følger plantebasert kosthold rikt på frukt og grønnsaker) en tendens til å veie mindre enn folk som regelmessig konsumerer kjøtt i kosten.

Uendelige muligheter

Det finnes hundrevis av vann-baserte matvarer å velge mellom. Populære valg inkluderer vannbaserte vegetabilske supper og grønnsaker, inkludert salat, brokkoli, squash, agurk, selleri og paprika. Vannbaserte frukt inkluderer epler, vannmelon, druer, ananas, appelsiner, bær, fersken, kiwi, grapefrukt, og tomater, for å nevne noen.

Skjemaer

Vann-baserte næringsmidler kan også komme i form av fruktsaft, grønnsaksaft eller en kombinasjon av begge. Mens slanking for å gå ned i vekt, er det viktig å merke seg at drikking juice, selv om fullpakket med antioksidanter og andre næringsstoffer, kan ikke fylle deg opp så mye som å spise hele frukten vilje. Når du følger en vannbasert mat diett, prøve å begrense inntaket av juice til 1-2 august-oz. glass om dagen.

Resten av dine drikker bør være våren eller vann med kullsyre eller ren club soda. Drikker kaffe og alkohol teller ikke som vann drikker, fordi de blir regnet diuretika, noe som vil gjøre deg dehydrert. Hvis du velger å drikke alkohol eller koffeinholdige drikker, erstatte hver av disse drikkene med en 8-oz. glass vann.

En Sample Måltider

Følgende er et eksempel på måltid plan for en dag. Mens disse måltidene er tungt lastet med vannbaserte matvarer, de inneholder også litt protein og fett, noe som er både sterkt anbefalt i ethvert kosthold, er avgjørende for kroppens samlede fungerende prosess og absorpsjon av næringsstoffer.

Til frokost, har en 8-oz. glass appelsinjuice, en kopp oppskåret druer, jordbær, bananer og vannmelon. Legg til to eggehviter for protein og en bit av hele korn toast (valgfritt). Til lunsj, har en 3 oz. skinn kylling eller kalkun bryst over en salat, og består av 2 kopper av følgende: romanosalat, spinat, agurk, cherrytomater, og paprika. Legg til en dash av eddik og olivenolje eller en klemme av sitron for smaken. For en ettermiddag snack, spise et eple eller en hel grapefrukt. Til middag har 3 oz. av vannfylte hvite flassende fisk, for eksempel torsk eller hyse, grillet eller stekt med sitron. Inkluderer også en halv kopp hver av dampet gulrøtter, brokkoli eller asparges. Legg en halv kopp dampet fullkorn ris (valgfritt), og til dessert, frukt av ditt valg.

Betraktninger

Husk å alltid sjekke med legen din før du starter en ny diett eller vekt-tap programmet. Følgende måltid plan kan kreve justering av din lege eller ernæringsfysiolog, avhengig av personlige faktorer, inkludert caloric behov eller ulike helsetilstander.

Friske nyrer Diet

Nyrene er de små, bønneformede organer som ligger under brystkassen nær midten av ryggen. De behandler ca 200 liter blod og renne ut ca 2 liter giftstoffer og avfall ut av systemet vårt daglige. Dette gjør det svært viktig å holde dem fullt fungerende. Kosthold spiller en svært viktig rolle i den generelle driften og helsen til våre nyrer.

Cruciferous Grønnsaker

Brokkoli og blomkål er eksempler på cruciferous grønnsaker som pakke en sterk, næringsrikt punch. De bidra til å forbedre nyrefunksjonen riktig på grunn av de anti-inflammatoriske egenskapene til antioksidanter i brokkoli og blomkål. De kan også bidra til å forhindre nyrestein. Dannelsen av disse steinene kan utvikle seg til en infeksjon som kan føre til nyresykdom.

Epler og Cranberries

Epler bør være en del av en hvilken som helst frisk nyre diett. De, som cruciferous grønnsaker, er stappfulle av antioksidanter som reduserer betennelse i kroppen. Huden på eple inneholder fiber, som hjelper flush nyrestein ut av kroppen.

Tyttebær er også nyttig å opprettholde nyre helse. Tranebær inneholder stoffer som gjør det umulig for bakterier å klinke til blæreveggen. Dersom bakteriene er i stand til å holde seg til dette området, kan det reise til nyrene og forårsake infeksjon. Tyttebær eller 100 prosent tranebærjuice kan bidra til å fremme nyre helse.

Eggehviter og fisk

Enhver sunt kosthold bør inneholde magre proteinkilder, og en diett for å forbedre nyre helse er ikke annerledes. Eggehviter inneholder alle de essensielle aminosyrene kroppen trenger, med mindre fosfor enn andre kjøttprodukter. Et høyt nivå av fosfor i kroppen kan forårsake nyresykdom. Eggehviter kan kjøpes alene i fersk eller pasteurisert form, eller de kan fjernes fra plommen etter hard kokende vanlige egg.

Fisk er et høykvalitets proteinkilde, med anti-inflammatoriske fett kalt omega 3-tallet. Omega 3 fettsyrer bidra til å redusere risikoen for nyrekreft. Noen av de beste kildene er ørret, laks, sild og tunfisk Albacore.

Restriksjoner

En frisk nyre kosthold ikke har noen begrensninger som bør følges. Basert på nivået av kalium og natrium i blodet, må disse næringsstoffer styres i dietten. En lavere mengde natrium kan øke blodtrykket og hindre ansamling av væske i legemet. Kaliumnivå bør måles av en lege for å se om de er for høy eller lav. Dette kan føre til en ubalanse dersom nyrene ikke fungerer ordentlig og kan forårsake unormal hjertebank.

En frisk nyre kosthold er best bestemmes av en lege eller en nyrekostholdsekspert. Alltid konsultere ene eller det andre for å best avgjøre dine individuelle behov.

Juice dietter for kreft

En kreftdiagnose kan være liv i endring. Og, forstå behandlingstilbud kan være skremmende. Mange mennesker velger å se utover tradisjonell medisin for sin egen behandling. Noen mener at en juice diett er Mother Nature rette for å kurere eller forebygge kreft.

History of Juice dietter

Ideen om juicing for kreft første kom i 1930. Max Gerson, en tyskfødt lege, koblet kreft og andre sykdommer til en dårlig fungerende lever, immunsystemet og flere andre kroppsfunksjoner. Han antar at dårlig ernæring, sammen med eksponering for giftstoffer som sprøytemidler og kunstgjødsel. forårsaket et giftig miljø i kroppen som gjorde at kreft og sykdom til å vokse og trives. Gerson jobbet for å reversere denne tilstanden ved å lage et behandlingsopplegg sentrert på fersk, økologisk juice. Hans tilnærming, den første av sitt slag, som mål å gjenopprette hele kroppens immunforsvar og selvhelbredende kraften gjennom kosten. I dag finnes det en rekke juice dietter som er beregnet til å bekjempe kreft, hver med små modifikasjoner. Imidlertid er alle sentrert på en diett av ferske, økologiske juice.

Slik fungerer det

Ferskpresset, økologisk frukt og grønnsaksjuice er fulle av næringsstoffer, enzymer og antioksidanter. Det er lite sannsynlig at folk flest ville være i stand til å sitte ned og spise en halv kilo gulrøtter. Men, det er akkurat hvor mye som er i en 8-oz. glass gulrot juice. Ved juicing disse matvarene, er du i stand til å få en super-sized dose av vitaminer og mineraler som er nøkkelen til bekjempelse av kreft i kroppen din. Drikking disse juice bidrar til å tømme ut giftstoffer og kreftfremkallende som har akkumulert i kroppen din i løpet av årene.

Hva du skal spise og drikke

Planene varierer, men de fleste foreslår at du drikker 8 oz. ferskpresset juice hver en til to timer. De fleste juice dietter vare fra tre til seks uker. Det finnes en rekke juice anbefales for å bekjempe kreft. Juice laget av gulrøtter og grønne greener inneholder ekstra høye doser av enzymer og antioksidanter. Fruktjuice gi betydelige mengder av vitaminer og næringsstoffer, også. Du bør likevel oppfylle dine daglige vannbehov, typisk åtte 8-oz. glass per dag for voksne. The Gerson plan gir også mulighet for tre økologisk, vegetarisk måltider hver dag. Et vanlig måltid består av salat, dampede grønnsaker, en bakt potet og grønnsaksuppe.

Hva skal unngås

Ikke spis sukker, hvitt mel, hvitt brød, bearbeidet mat, søtsaker, sjokolade, melkeprodukter, kjøtt eller tilsatt salt. Unngå drikker som inneholder koffein, sukker, alkohol, høy fruktose mais sirup eller kunstige søtningsmidler.

Andre terapier

Alternative juice dietter for kreft er ikke alltid begrenset til juicing. Mange foreslår tillegg som kalium, skjoldbruskkjertelen ekstrakt og niacin. Selv kontroversielt i det medisinske samfunnet og allmennheten, visse planer, for eksempel Gerson program, anbefaler også klyster for å øke leveren rensing.

Stor Teen dietter som faktisk fungerer

Stor Teen dietter som faktisk fungerer


Som tenåring, gjennomgår kroppen din en transformasjonsprosess fra barn til voksen. Uansett hvilke kosttilskudd mål, guiding endringene du opplever nå og etablere sunne spise- og atferdsvaner tidlig støtter livslang fitness. Plukk en diett plan du tror vil være lettest for deg å vedlikeholde, og kombinere det med et daglig inntak på minst 64 oz. av vann og regelmessig fysisk aktivitet - minst tre ganger i uken - for å holde kroppen i god, fungerende orden.

Pacific Rim Diet

The Pacific Rim spenner kysten finnes på begge sider av Stillehavet og inkluderer Kina, Japan, Australia, Indonesia, Thailand, Stillehavskysten av USA, Marshalløyene, Samoa og mange andre øyer i Stillehavet og land. I 1994, Dr. Terry Shintani og Claire Hughes publisert en artikkel på tradisjonelle dietter over Stillehavet sier at "øy i Stillehavet dietter er jevnt svært lav i fett og høy i komplekse karbohydrater, kostfiber, og mat av vegetabilsk opprinnelse." Disse tradisjonelle dietter er assosiert med "svært lav forekomst av koronar hjertesykdom."

Kombinere store og varierte mengder av planter, inkludert rot, grønne og sjø grønnsaker, frukt og nøtter-avledet oljer, ris, belgfrukter og fisk skape en høy fiber, høy protein diett som kroppen kan bruke til drivstoff kropp og sinn. Konsentrasjonen av fisk og skjell langs Pacific Rim legger en naturlig kilde til omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt, som øker hjerneaktiviteten, redusere risikoen for hjertesykdommer og bidra til bedre fokus på elever med diagnosen ADD / ADHD. Variasjonen av krydder og ingredienser er stort; fra retter som Thai Panang curry med kylling og grønnsaker til bærbare japanske bento bokser, perfekt for lunsjer og ekskursjoner, til Pacific Northwest muslinger, moste neper og tre sorrel som en lett middag.

Mediterranean Diet

Den delen av Middelhavet omfatter flere europeiske og afrikanske land, inkludert Hellas, Spania, Tyrkia, Egypt, Marokko, Israel og Italia. Selv om hver kultur langs Middelhavet inneholder sine egne smaker og blanding av krydder og ingredienser, det er stifter delte blant dem.

Olivenolje, en enumettet frukt olje, er grunnlaget for denne dietten og brukes i matlaging og forberedelser. Høy i friske grønnsaker, belgfrukter, nøtter, frukt og helkorn, bruker denne dietten små mengder kjøtt som smakstilsetning i plantebaserte retter i stedet for som hovedfokus for et måltid. Fisk og skalldyr er den primære kilde til kjøttet, mens rødt kjøtt er spist sjelden eller i små porsjoner; sau og geit produkter er favoriserte over storfe. Med denne dietten unngår du egg, smør og søtsaker også. Hvis du velger å spise meieriprodukter, velger ost og yoghurt laget av sau eller geitemelk.

Paleo Diet

"Paleo", forkortelse for paleolittiske, refererer til de kostvaner av våre tidligste menneskelige forfedre. Selv om den faktiske paleolittiske perioden strekker seg over to millioner år, fokuserer kosthold på mat kilder til "moderne" mennesker fra de siste 40.000 årene som praktiserte jegere og samlere atferd. Filosofien bak dietten antyder at mennesker var sunn når de overlevde direkte fra land og inkorporerer bare de matvarer du kan jakte, samle eller skattekart.

Høye konsentrasjoner av grønnsaker, røtter, urter, nøtter, frø, sopp og bær er utbredt med mindre porsjoner av frukt, fisk og magert kjøtt. Innmat eller "sweetbreads" er inkludert, som våre fjerne forfedre utnyttet så mye av hvert dyr som de var i stand; innmat er rike på næringsstoffer, men bør spises med måte. Når opprettholde denne dietten, må du unngå meieriprodukter, oljer, sukker og bearbeidet mat (dette inkluderer brød og korn). Siden våre jeger-samler forfedre ikke lykkes i å jakte større spill hver dag, kan du bruke tilleggs proteiner fra fisk, skjell, nøtter, frø og små dyr i stedet for å spise store porsjoner av rødt kjøtt hver dag. Spis magert rødt kjøtt som fårekjøtt eller biff en eller to ganger i uken, vegetarmat to ganger i uken, og bruke fisk, fjærfe eller kanin andre dager i uken. Skulle du bor i nærheten av en familie gård og har lagringskapasiteten i hjemmet ditt, forsøke å kjøpe et helt dyr, og bruke så mye av det over uken eller ukene som mulig.

Slow karbohydrat diett

"Slow" i den langsomme karbohydrater diett refererer til matvarer som brytes ned til enkle sukkerarter langt tregere enn andre karbohydrater - disse er også kjent som komplekse karbohydrater. For denne dietten, som mange andre i denne listen, er å unngå bearbeidet mat er nødvendig, inkludert hvit ris, brød og korn, sukker og de fleste meieriprodukter. Fokus på omtrent 60 til 70 prosent grønnsaker i kosten støttes av belgfrukter, fisk, magert kjøtt og frukt. Hvert måltid bør inneholde en rekke grønnsaker og minst en kilde for belgfrukter slik som linser, bønner eller jordnøtter. De fleste frukter bør spises bare et par ganger i uken med unntak av råvarer som avokado, tomater og sitroner eller lime.

Disse langsomme karbohydrater blandet med små mengder animalsk-baserte protein og store mengder høy fiber gir din voksende kroppen det den trenger i grunnleggende ernæring og drivstoff for å holde deg gående gjennom aktive skoledager. Du kan finne deg selv trenger større porsjoner til hvert måltid enn du gjorde hvis du tidligere spiste en diett høy i bearbeidet korn. Andelen er nøkkelen til denne dietten heller enn del dimensjonering delvis på grunn av andelen av grønnsaker til alle andre typer mat. Hvis du fortsetter å spise korn med denne dietten, velger hele korn som brun ris eller organisk havregryn og unngå sterkt bearbeidet mat.

Balansert Vegan Diet

Enten du velger å ikke spise kjøtt for etiske eller helsemessige årsaker, fjerne kjøtt og andre animalske-baserte matvarer fra kosten kan bistå i vekttap og reduserer betennelse så lenge du oppfyller dine ernæringsmessige behov. Et kosthold rikt på grønnsaker, hav flora, frukt, nøtter og frø, belgfrukter og helkorn kan møte både dine ernæringsmessige behov og støtte dine mål.

Siden noen av de ovennevnte dietter kan endres for å være veganer, er det viktig å supplere de deler av kostholdet ditt der kjøttet er fjernet med veganer kilder til de næringsstoffene de gir. Omega-3 fettsyrer, som oftest finnes i fisk, kan også være konsumert i form av linfrø og linfrøolje, valnøtter og soyabønner. Komplette proteiner kan finnes ved å kombinere plantebaserte proteinkilder som erter, nøtter, frø og bønner og ris eller andre korn. Etter et sunt vegansk diett lav på bearbeidet mat kan føre til lavere mettet fett, noe som ofte betyr lavere blodtrykk og kolesterol enn de menneskene spiser kjøtt. The fiber fra en rekke grønnsaker støtter protein fordøyelsen og holder deg energi for endringene kroppen din gjennomgår.

Tips for Alle endringer i kostholdet

Med alle dietter, er det viktig at du diskutere med din lege eller en ernæringsfysiolog om endringene du ønsker å gjøre til kosthold. Det kan også hjelpe å ha en matallergi panel for å avgjøre om du bør unngå visse matvarer som kan føre til betennelser og sykdom. Vurdere å støtte dine ernæringsmessige behov med en multivitamin eller blandet supplement. Unngå populære eller "kjepphest" dietter, spesielt de som sulte kroppen av nødvendig ernæring; disse diettene belastningen hjertet og bremse stoffskiftet.

Unngå også å drikke som virker sunt som vitamin-beriket vann, diett brus, og andre produkter som gir kroppen din skjulte former sukker eller katalyserer en sukker-lignende reaksjon i kroppen din. Søke rådgivning hvis du finner deg selv å bruke flere timer i uken på å tenke på kroppsstørrelse, utseende eller matinntak. Gratulere deg selv når du holder deg med dine mål; Husk kroppen din vil synes det er sunn vekt som du opprettholder din nye livsstil.

Sunn dietter for vektløftere

Folk løfte vekter for å få muskelmasse og forbedre sin fysikk. For å oppnå dette målet, må de også opprettholde en sunn diett. Vekttrening setter ekstra krav på kroppen. De som jobber med vekter trenger mer protein og kalorier for vekst. Kalorier må bestå av ernæringsmessige matvarer som kjøtt, korn, grønnsaker, frukt, melk og visse fettstoffer. Timing måltider og spise visse matvarer er også viktig for maksimal muskelvekst.

Betraktninger

En sunn diett er viktig for vektløftere, men så er å opprettholde et godt fungerende fordøyelseskanalen. Siden vektløftere krever mer protein og mat, basert på rene fysiske krav, bør de vurdere å spise flere måltider. Det er mye friskere å konsumere større mengder mat i løpet av fem måltider versus tre. På den måten vil kroppen være i stand til bedre å fordøye maten og bruke den mer effektivt.

Typer Protein Foods

Vektløfter bør spise mye proteinrik mat. De som er høy i protein inkluderer biff, kalkun, kylling, fisk, tunfisk og vilt. Fisk har omega-3, som er en essensiell fettsyre som bidrar til å støtte leddene. En person kan også få protein fra bønner, nøtter som mandler, ost og melk. Muskler krever essensielle aminosyrer, som finnes i de fleste av disse matvarer. Ifølge Dr. Peter Lemon i en artikkel fra Bodybuilding.com, "RDA for de som er engasjert i styrketrening bør være ca 1,7-til-1,8 gram protein per kilo kroppsvekt per dag." Dette er nesten det dobbelte av RDA (0,8-til-1,0) for de som ikke løfter vekter.

Typer grønnsaker og frukt

Vektløftere trenger å spise rikelig med frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker har høye nivåer av vitaminer og mineraler. Disse matvarer å opprettholde friske celler i kroppen, inkludert muskelceller. Antioksidanter (dvs. vitamin A og C) i grønnsaker og frukt er også kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper, som kan bidra til å støtte vekten-løfterens ledd. Disse matvarene har også fordøyelsesenzymer som kan hjelpe vektløfter å bedre fordøye maten hans. Det er mange grønnsaker og frukt i å velge mellom, blant annet agurker, gulrøtter, tomater, spinat, erter, selleri, reddiker, brokkoli, ananas, pærer, bananer og meloner.

Typer Grains

Mange av en vekt-løfterens kalorier vil komme fra korn. Korn som hvete, ris, havre og mais er en kilde til energi for folk som jobber ute. De inneholder også løselig fiber, som er kjent for å redusere risikoen for hjertesykdom og visse krefttyper. En annen viktig grunn til å spise korn er så man unngår å spise mer fet mat eller snacks. Nybegynner vektløftere vil merke en økning i deres appetitt etter påbegynt sin trening diett. Innveiing løftere målet bør være å legge muskelmasse, ikke fett.

Fordeler

En kombinasjon av en vektløfting rutine, riktig kosthold og kardiovaskulær trening kan hjelpe en person å leve en sunn livsstil. Matvarer som melk, som inneholder kalsium, bygger sterke bein som gjør vektløfting. Dette kan hjelpe en person å forhindre visse sykdommer som osteoporose senere i livet.

Atkins Diet & Ketose

Som den første low-carb diett for å nå mainstream popularitet, er Atkins Diet fortsatt en levedyktig løsning for de som ønsker å kontrollere sin vekt med en carb-begrenset plan. The Atkins Diet stimulerer maksimal fett tap ved å plassere kroppen i ketose - en tilstand der kroppen din første ser ut til fett som drivstoff, i stedet for sin foretrukne drivstoff kilde glykogen. Forstå forholdet mellom Atkins og ketose er nøkkelen til å få mest mulig ut av din slanking erfaring.

Hva er Ketose?

Gitt alternativ, ville kroppen foretrekker å bruke glykogen som en brennstoffkilde. Glykogen er noe mer enn enkle blodsukker, produsert som et resultat av kroppen å fordøye karbohydrater. Men når kroppen er tvunget inn i en tilstand av ketose via langvarig glykogen deprivasjon, den beveger seg inn i "backup mode" og bytter til å bruke fett som drivstoff for å sikre at du fortsatt overlevelse.

Legge inn Ketose

Ketose er ikke en foretrukket tilstand, så du må aktivt arbeide for å tvinge kroppen inn i ketose. Overgangen til ketose oppstår når lagret glykogen i kroppen er helt oppbrukt. I den virkelige verden, er denne bryteren tvunget av frata kroppen av karbohydrater for en lengre periode. Selv om enkeltpersoner varierer på hvor raskt de kommer inn i ketose, til den vanligvis lang tid det tar å nå en slik tilstand er to uker.

Atkins og Ketose

Ikke alle low-carb dietter er skapt like - det er både ketogen og ikke-ketogene low-carb dieting planer. Noen plan som gjør det mulig å konsumere mer enn 30 eller så gram karbohydrater om dagen er sannsynligvis ikke-ketogen, som glykogenlagrene aldri vil nå "farenivået," spørre overgangen. Atkins plan er ketogen som sin første fase (induksjonsfasen) er to uker med ekstremt lav-carb spise - mindre enn 20g karbohydrater per dag. Dette har effekten av å tappe kroppens glykogenlagrene, flytter du inn i en tilstand av ketose.

Er Ketose trygt?

Selv om noen individer har videresendt den oppfatning at ketose er en farlig tilstand, fordriver enkel evolusjonær teori dette. Som kroppen din er en utrolig tilpasningsdyktig "maskin" hvis primære mål er å forbli fungerende tross potensielt ugunstige forhold, er det perfekt fornuftig å ha en backup drivstoff system som ketose i tilfelle at du ville være i stand til å innhente tilstrekkelig karbohydrat kilder mens foraging for mat i naturen. Eskimoene bor på noe annet enn en ketogen diett hele livet, og dermed gjør det en ganske trygt satse på at du trygt kan gå inn i ketose i et par måneder.

Betraktninger

Til tross for ketose være helt trygg, har noen hevdet om ketose er nødvendig for å oppnå optimale slanking resultater. Canadian styrke trener Charles Poliquin, som trener profesjonelle og OL-utøvere, har uttalt at ketose er "overvurdert og ikke nødvendig for å komme videre." Dermed kan du ikke gå glipp av noe hvis du velger en mer liberal non-ketogen low-carb diett for vekt-tap behov.

Beste dietter for diabetikere med høy Urin Protein

Proteinuri er en tilstand karakterisert ved en overdreven mengde protein i urinen. Feilfungerende nyrer sliter med å filtrere avfallsstoffer og protein, som kan føre til nyresvikt. Ifølge The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, diabetes er den ledende årsaken til end-stage renal sykdom. Finn ut hva den beste dietten er for deg å hindre proteinuri og opprettholde friske nyrer.

Protein og Dairy

Animalsk protein legger utilbørlig stress på dårlig fungerende nyrer. The National Kidney Foundation anbefaler begrense all protein og salt. Faktisk, National Institutes of Health foreslår får bare 0,6 gram protein per dag. Matvarer med lave nivåer av proteinet inkluderer grønnsaker, soyaprodukter tofu og tempeh, og kjøtt alternativer. Meieriprodukter er høy i fosfor. Personer med nyresykdom har et høyt nivå av fosfor i blodet, noe som fører til lave nivåer av kalsium og bentap. Erstatte melkeprodukter med soyamelk, mandel ost og kokos iskrem. Fettfattig yoghurt, cottage cheese, geitost og fetaost er gode alternative muligheter.

Natrium

En diett høy i natrium øker væskeretensjon, som allerede er forsterket av funksjonsfeil nyrer. Nyrer som er i stand til å skille ut saltet begynne å bygge opp et toksisk nivå av avfall og fluidum i kroppen. Ødem er en tilstand som oppstår når nyrene produserer mindre urin. Kroppen begynner å hovne opp, og giftstoffer kan hope seg opp i blodet. Forhindre denne tilstanden ved å unngå alle natrium-rik mat, slik som bearbeidet mat, hermetisert suppe, fet og fritert mat, saus, sauser, chips, kjeks og saltet fisk. Begrens spise ute, fordi de fleste forberedt mat inneholder salt. All mat som ble gjort med en gni eller er panerte bør unngås, også. I stedet for salt, bruker friske urter og krydder for å legge liv til mat.

Kalium

Problematiske nyrer kan ikke fjerne kalium fra kroppen, og for mye kalium kan føre til uregelmessige hjerteslag. Matvarer med kalium inkluderer appelsiner, bananer, poteter, nøtter, lima bønner, avokado, blomkål og tørket frukt.

Karbohydrater

Fordi diabetikere må opprettholde normale blodsukkernivået, kan karbohydrater trenger å være begrenset i sitt kosthold. Den typiske beløpet anbefalt av American Diabetes Association er mellom 45 og 65 gram per måltid. Folk på friske nyre dietter, men bør få de fleste av sine kalorier fra karbohydrater. Dette kan utgjøre et problem for diabetikere. Sjekk med legen din for å finne ut hvor mange karbohydrater du trenger daglig.

Symptomer på høyt fungerende autisme

Mennesker med autisme har ofte en forsinkelse i tale eller sosiale ferdigheter, blandet med noen atferdsmessige symptomer. Alvorlighetsgraden av evner og atferd varierer mye på autismespekteret. En person med høytfungerende autisme kan fungere i mer typiske innstillinger enn noen med en mer alvorlig form for autisme.

Misforståelse

Symptomene på autisme kan være alt fra klassisk autisme til høytfungerende autisme til Aspergers syndrom. Ofte stereotypien forbundet med autisme er et barn rocking i et hjørne eller stanger hodet mot veggen. Det er troen på at mennesker med autisme ikke ønsker å samhandle, når det i realiteten de ikke har lært hvordan de skal, og det kommer ikke instinktivt. Mennesker med autisme har en forsinkelse i deres evne til å kommunisere eller sosialisere. De er avhengige av strenge rutiner, er trege til å bearbeide informasjon, kamp med sensorisk prosessering, viser en mangel på intuisjon i sosiale situasjoner og vise repeterende atferd. Ikke alle mennesker med autisme har alle disse egenskapene, men de fleste sliter med en rekke av disse symptomene.

Funksjoner

Så, hva er høytfungerende autisme? Vanligvis en person med en høyere fungerende evne i autisme reagerer raskt på intervensjoner, som for eksempel atferds eller tale terapi. De er i stand til å samhandle på et høyere nivå med typiske jevnaldrende. Personer med høytfungerende autisme gjør store gevinster i sin bedringens vei. For eksempel, griper en person med høytfungerende autisme språkferdigheter eller kan læres opp til å reagere riktig på sosiale situasjoner.

Identifikasjon

Hvordan kan du vite om noen har høytfungerende autisme? Som et barn, er det som regel språk forsinkelser i en person med høytfungerende autisme. Mens de nye lære og gripe ting, er det forsinkelse i prosessen. Det kan også være atferds utfordringer som ofte kan knyttes til språkforsinkelser. Et barn med høytfungerende autisme kan bruke raserianfall eller skriker i nye situasjoner eller ukjent territorium. Dette kan komme ut av frykt for hvordan de skal reagere eller ut av frustrasjon over at de ikke har språkferdighetene til å takle. En person med høytfungerende autisme kan også vise repeterende atferd som for eksempel en hånd flagrende eller pace et rom. Noen av disse problemene er trøstende og andre er et resultat av høye sensoriske problemer. Mens en person kan være høyt fungerende i enkelte områder, kan det være andre områder med lavt funksjonsnivå. For eksempel kan en person med autisme utmerke seg i en akademisk område høyere enn jevnaldrende, men likevel være treg til å forstå sosiale hentydninger eller spissfindigheter i samtalen.

Forebygging / løsning

Jo tidligere et barn får intervensjon for høytfungerende autisme, jo bedre er sjansene for utvinning. Hvilke therapies en person får, eller bruker avhenger mye av symptomene. Vanlige behandlinger for høytfungerende autisme kan omfatte tale og ergoterapi, atferdsterapi og spesielle dietter. Muligheter til rollespill virkelige innstillinger er svært effektiv også, for eksempel leketerapi, rollemodell videoer og sosiale ferdigheter klasser. Alle disse gi mennesker med høytfungerende autisme mulighet til å lære å spille og samhandle. Effektiviteten til hver terapi er diskutabelt, men hva er et kjent faktum er tidligere intervensjon, jo bedre.

Potensial

Mange mennesker med høytfungerende autisme fremgang til et nivå hvor deres autisme symptomer er knapt merkbar. Andre, selv har autisme etiketten fjernet som de blir nærmere sine typiske jevnaldrende. Potensial til å utvikle på spekteret av autisme er uten grenser. Det er tilbakeslag, men i hvert terapi og bedringens vei er lang med masse hardt arbeid. To personer med høytfungerende autisme er like, og dermed resultatene i fremgang variere mye også. Men mange har nådd en potensiell høyere enn noen gang spådd av leger eller psykologer.

Kompletna Scarsdale medyczne Dieta

Scarsdale Dieta została wprowadzona pod koniec 1970 roku przez dr Hermana Tarnower, który prowadził klinikę diety w swoim rodzinnym mieście Scarsdale, Nowy Jork. Dieta planu bardzo niskiej wartości kalorycznej, o niskiej zawartości tłuszczu i umiarkowanej zawartości węglowodanów, która jest przeznaczona do tworzenia bardzo szybką utratę masy ciała, szczególnie w ciągu pierwszych dwóch tygodni. Dr Tarnower został zamordowany w 1980 roku, który przyniósł trochę więcej uwagi na swoją dietę i pomógł zwiększyć sprzedaż swojej książce The Complete Scarsdale diety.

Robi Dieta

Scarsdale Dieta to plan krótkoterminowy, których należy przestrzegać dla 7 do 14 dni w czasie. Plan zaleca jedzenie około 20 procent tłuszczu, 35 procent węglowodanów, 45 procent białka i mniej niż 1000 kalorii dziennie. Chociaż to sprawia, że ​​znacznie wyższe niż w węglowodany, takie jak plan Atkins (który jest mniej niż 10 procent węglowodanów), to nadal uważany jest dieta niskowęglowodanowa przez niektórych. Plan jedzenia, które jest określone w książce, jest bardzo surowa i wymaga Dieter jeść konkretnych pokarmów (w tym grejpfruta) w określonym czasie każdego dnia. Plan odchudzania ma być przeplatane z mniej ścisłą schematu zwanego "poćwiczyć planu jedzenia", aż do osiągnięcia wagi cel.

Utrzymanie utraty wagi

Niestety, tylko jedno badanie na temat diety Scarsdale kiedykolwiek opublikowane, i tylko dowody na poparcie skuteczności diety jest niepotwierdzone. Wielu dietetyków skarżą się, że waga stracił na Scarsdale diety jest bardzo trudne do utrzymania się. Diety, które poważnie ograniczają spożycie kalorii często wytwarzają szybką utratę wagi, ale jak ciało dostosowuje się do niższego spożycia kalorii, utrata masy ciała spowalnia i rozwiązać Dietera osłabia. Kiedy Dieter próbuje podnieść ich spożycie kalorii, metabolizm ma problemy nastawiania i waga jest odzyskał.

Inne problemy

Wielu dietetyków zgłosić, że Scarsdale Dieta jest zbyt restrykcyjne, aby pasowały do ​​ich stylu życia. Inni skarżą się, że alkohol nie jest dozwolony. Pracownicy służby zdrowia przytoczyć różne problemy z diety, w tym fakt, że nie istnieje sposób, aby spełnić wymagania witamin i minerałów w organizmie, biorąc pod uwagę skrajne ograniczenia dietetyczne. Dodatkowo, wiele witamin i minerałów, są rozpuszczalne w tłuszczach, i niskotłuszczowe charakter Scarsdale Dieta zabrania im jest wchłaniany przez organizm prawidłowo. Chociaż Scarsdale Dieta nie wymienione z nazwy, zarówno American Medical Association i American Association of Family Physicians wydały materiały potępiających skuteczności podobnymi planami niskokalorycznych.

Programy na zamówienie Diet Weight Zysk

Dla profesjonalnych kulturystów i sportowców jak myśliwce, wyzwanie tycia i utraty wagi jest zawodowa. Było kilka udokumentowanych diety dla utraty wagi, ale rzadko jakieś tycia. Są to wskazówki, jak dostosować program do wzmocnienia masy dodać zdrowe podczas budowania masy ciała mięśnie do swoich celów.

Dostosowywanie diecie

Dostosować dietę do nadwagi powinny skupić się na specyfice typu budowy ciała. Jak w dietach odchudzających, należy wziąć pod uwagę skutki żywieniowe w zmianie sposobu jedzenia. Dla osoby z wysokim metabolizmem, przybiera na wadze może być większym wyzwaniem. Trzeba także wziąć pod uwagę styl życia. Osoba, która jest bardzo aktywna może spalić więcej kalorii, niż ktoś, kto jest siedzący tryb życia. Dla osób z wysokim metabolizmem lub bardzo aktywny tryb życia, zmniejszenie aktywności i dodając znaczącą odżywcze powinny tworzyć przyrost masy ciała.

Wiedząc, jak jeść

Przybiera na wadze może być tak proste, jak jeść, co chcesz, kiedy chcesz. Ale to może być problem dla osób, które chcą przytyć w zdrowy sposób. Wiedząc, jak do jedzenia jest kluczowym czynnikiem w budowaniu zdrowej masy ciała. Na przykład, należy przestrzegać wszystkich wytycznych zdrowej diety dla utraty wagi, dodając więcej żywności wysokiej węglowodanów w diecie. Ziemniaki, ryż i owoce dostarczają zdrowych opcji i są węglowodany potrzebne do budowy mięśni i tworzenia masy ciała. Dodanie około 300 do 500 kalorii dziennie nie daje wskazanie przyrostu masy ciała w ciągu dwóch tygodni.

Wiedząc, kiedy jeść

Wykonując może pomóc zbudować więcej mięśni przy jednoczesnym zwiększeniu ogólnej masy. Problem z ćwiczeń jest to, że również może schudnąć. Jeść obfite śniadanie wypełnione węglowodanów, takich jak owoce, całe ziarna zbóż i pieczywa, i sok będzie napędzać swój dzień i pomóc dodać do kalorii, podczas gdy w stanie siedzącym. Pozostałe pięć posiłków w ciągu dnia, powinny pokrywać się z przekąski, a ostatni posiłek powinien być zjedzony na godzinę przed snem. Żołądek jest stosunkowo pełna, gdy śpisz, a proces trawienia jest wolniejszy. To zapewnia dodatkowy czas potrzebny do konwersji węglowodanów na masę ciała.

Zdrowa dieta Walki Alkoholizm

Alkoholicy zysk ponad połowa ich kalorie z alkoholu i zazwyczaj nie jeść właściwie w ciągu ich uzależnienia. Po alkoholowych wchodzi leczenie wyeliminować spożycie alkoholu, napotykają wiele wyzwań żywieniowych. Jest to możliwe, mogą być opracowane inne warunki, takie jak nadciśnienie, otyłość, niedożywienia, jak również objawów, takich jak nudności i biegunkę. W odpowiedzi na obawy diety szybko, eliminując alkoholowe problemy żywieniowe i dodając zdrowego odzyskiwania alkoholizm dieta dadzą alkoholu większą szansę odzyskania.

Alkoholowe Dietetyczne Obawy

Jak alkoholik zaczyna modyfikować jego spożycie alkoholu do pokonania jego alkoholizm, musi być radził o alkoholowych problemów żywieniowych. Na przykład, kofeina w kawie jest często nadużywane przez alkoholików podczas alkoholizmu, jak również w trakcie ich odzyskiwania alkoholizm diety. Podczas ich uzależnienia alkoholowego są prawdopodobnie używane kawę jako przeciwwaga dla alkoholu i mogą następnie wykorzystać kawę w krocze podczas odzyskiwania. Zbyt dużo kawy podczas odtwarzania może powodować pacjent się drażliwość i utworzyć przyczynę jej nawrotu alkoholem. Wyeliminować lub ograniczyć spożycie kofeiny od razu w fazie odbudowy.

Inne alkoholowe problemy żywieniowe obejmują złe nawyki żywieniowe alkoholowych podczas ich uzależnienia. W większości przypadków, alkoholicy zastąpić dobrze zbilansowanej diety z dogodnych wyborów żywności --- fast food i fast foodów --- są wypełnione szkodliwych tłuszczów, soli i cukru. Wyeliminować fast food, napoje gazowane, smażone potrawy i słodycze, jak z reguły podczas tworzenia odpowiedniej diety odzyskiwania alkoholizm. Może być konieczne zastosowanie szybki przepis, który powoduje, że alkoholik odzyskiwanie jeść tylko domu-gotowane jedzenie.

Alkoholizm Odzyskiwanie Dieta

Wpływ alkoholu na organizm --- zwłaszcza wątroby --- są znaczne. Obfite spożywanie alkoholu hamuje zdolność wątroby do przechowywania witamin rozpuszczalnych w tłuszczach, takich jak A, D i E. Większość alkoholików są również niedobór wapnia, kwasu foliowego, magnezu, tiaminy i kilku innych ważnych witamin i składników odżywczych. Ponieważ wpływa to na każdy system w organizmie, w tym układu odpornościowego, alkoholicy stają się bardziej chory łatwiej niż w populacji ogólnej.

Rozpocząć dietę odzyskiwania alkoholizm przez jedzenie warzyw, które mają wyrazisty zielony, czerwony i pomarańczowy zabarwienie, takie jak papryka, szpinak, brokuły i marchew, a także owoców takich jak pomarańcze i grejpfruty. Taka kombinacja będzie zwiększać poziom witaminy C i przeciwutleniacze w organizmie. Jeść pięć porcji owoców i warzyw dziennie.

Zwiększyć spożycie białka --- 04:56 ounces --- dziennie przez mięso o niskiej zawartości tłuszczu, takie jak kurczak, indyk i ryby. Ponadto, jeść trzy uncje pełnoziarnistych dziennie i unikać rafinowanych lub białych produktów mącznych.

Aby zwiększyć poziom magnezu i cynku, zjeść porcję ziarna, nasiona sezamu, cytryny, jajka, nasiona dyni lub chudego steku dziennie.

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett


Acid reflux sykdom eller halsbrann er en tilstand når magen er forverret etter å ha spist visse sure matvarer. Det er forårsaket når maten reiser fra magesekken til spiserøret. Holde en acid reflux sykdom diett og følge sunne matvaner vil hjelpe acid reflux lettelse. Unngå mat som forårsaker dette helsetilstand: kaffe, ost, fet mat og andre sure matvarer kan bidra til å kontrollere denne tilstanden

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Symptomer på acid reflux sykdom er hoste, kvalme, raping, følelse av brenning i brystet.
Acid Reflux Symptomer kan lett forverret ved å legge ned, lute - noe snarere enn riktig holdning kan legge press på magen og forårsake ytterligere ubehag av denne tilstanden. Ikke legg ned etter mat, må maten spises i minst 2 timer før du sovner.

Overspising kan forårsake acid reflux sykdom. Det er en god gammel folk sier for sunt måltid kontroll: slutte å spise når du fortsatt føler deg litt sulten. Utfylle måltidene dine så mye som du kan med fiber og grønne grønnsaker. Alkalisk mat som grønnsaker vil newtralize surhet av fordøyd mat, og gir deg acid reflux lettelse.

drikker melk kan lettelse syre reflux symptomer. Acid reflux / halsbrann / er vanligvis produsert ved å spise bearbeidet og fet mat og ved flaks for vegetasjon i kosten. Balansere dine måltider ved å legge til grønnsaker og frukt. Hvis du utvikle og vedlikeholde dine sunne matvaner og kosthold for acid reflux sykdom, kan du i stor grad elliminate symptomene og, til slutt, selve sykdommen