Digidexo.com

vektløfter mat

Sunn dietter for vektløftere

Folk løfte vekter for å få muskelmasse og forbedre sin fysikk. For å oppnå dette målet, må de også opprettholde en sunn diett. Vekttrening setter ekstra krav på kroppen. De som jobber med vekter trenger mer protein og kalorier for vekst. Kalorier må bestå av ernæringsmessige matvarer som kjøtt, korn, grønnsaker, frukt, melk og visse fettstoffer. Timing måltider og spise visse matvarer er også viktig for maksimal muskelvekst.

Betraktninger

En sunn diett er viktig for vektløftere, men så er å opprettholde et godt fungerende fordøyelseskanalen. Siden vektløftere krever mer protein og mat, basert på rene fysiske krav, bør de vurdere å spise flere måltider. Det er mye friskere å konsumere større mengder mat i løpet av fem måltider versus tre. På den måten vil kroppen være i stand til bedre å fordøye maten og bruke den mer effektivt.

Typer Protein Foods

Vektløfter bør spise mye proteinrik mat. De som er høy i protein inkluderer biff, kalkun, kylling, fisk, tunfisk og vilt. Fisk har omega-3, som er en essensiell fettsyre som bidrar til å støtte leddene. En person kan også få protein fra bønner, nøtter som mandler, ost og melk. Muskler krever essensielle aminosyrer, som finnes i de fleste av disse matvarer. Ifølge Dr. Peter Lemon i en artikkel fra Bodybuilding.com, "RDA for de som er engasjert i styrketrening bør være ca 1,7-til-1,8 gram protein per kilo kroppsvekt per dag." Dette er nesten det dobbelte av RDA (0,8-til-1,0) for de som ikke løfter vekter.

Typer grønnsaker og frukt

Vektløftere trenger å spise rikelig med frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker har høye nivåer av vitaminer og mineraler. Disse matvarer å opprettholde friske celler i kroppen, inkludert muskelceller. Antioksidanter (dvs. vitamin A og C) i grønnsaker og frukt er også kjent for å ha anti-inflammatorisk egenskaper, som kan bidra til å støtte vekten-løfterens ledd. Disse matvarene har også fordøyelsesenzymer som kan hjelpe vektløfter å bedre fordøye maten hans. Det er mange grønnsaker og frukt i å velge mellom, blant annet agurker, gulrøtter, tomater, spinat, erter, selleri, reddiker, brokkoli, ananas, pærer, bananer og meloner.

Typer Grains

Mange av en vekt-løfterens kalorier vil komme fra korn. Korn som hvete, ris, havre og mais er en kilde til energi for folk som jobber ute. De inneholder også løselig fiber, som er kjent for å redusere risikoen for hjertesykdom og visse krefttyper. En annen viktig grunn til å spise korn er så man unngår å spise mer fet mat eller snacks. Nybegynner vektløftere vil merke en økning i deres appetitt etter påbegynt sin trening diett. Innveiing løftere målet bør være å legge muskelmasse, ikke fett.

Fordeler

En kombinasjon av en vektløfting rutine, riktig kosthold og kardiovaskulær trening kan hjelpe en person å leve en sunn livsstil. Matvarer som melk, som inneholder kalsium, bygger sterke bein som gjør vektløfting. Dette kan hjelpe en person å forhindre visse sykdommer som osteoporose senere i livet.

Protein Diet for vektløftere

Store muskler krever enorm innsats i både gym og kjøkkenet. De fleste fritidsvektløftere ikke fullt ut forstår engasjement og disiplin det tar å drastisk forbedre sin kroppssammensetning. Tilstrekkelig inntak av protein er en nøkkelkomponent nødvendig for muskel reparasjon og vekst - uten protein til drivstoff kroppen, er trainee bare uendelige bryte ned gamle muskelvev, mens aldri gjøre fremgang. For å unngå dette, er en god ernæring plan nødvendig - Massive Eating.

Om Massive Eating

Massive Eating er en nærings-strategi oppfunnet av Dr. John Berardi, Ph.D., for både fritids vektløfting og kroppsbyggere. Dr. Berardi er en ernæringsfysiolog og biokjemiker fra Canada som arbeider med et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til fritids løftere. Ideen bak Massive Eating er enkel - å få muskelmasse, kroppen må eksistere i positiv energibalanse (som betyr inntak av flere kalorier enn det expends). Men når økende vekt, er litt fett gevinst uunngåelig, akkurat som mens miste vekt noen muskel tap er uunngåelig. For å finne den rette balansen mellom muskler og fett gevinst eller tap, gjør Massive Eating følgende anbefaling: Aldri konsumere høye nivåer av karbohydrater og høyt innhold av fett i samme måltid. Bare forbruker enten protein og carb måltider eller protein og fett måltider. Dette vil minimere sjansen for kroppen din lagre inntak kalorier som fett.

Etter Massive Eating

Å følge Massive Eating plan, må du: Sikt i minst 1 gram protein per kilo kroppsvekt per dag, med 1,5 gram blir optimal. Konsumere minst seks måltider om dagen, fordelt likt mellom protein og fett og protein og carb måltider. Begrense karbohydrater til natur carb kilder der det er mulig - frukt, grønnsaker, havre, søtpoteter og noen hele korn. Fett bør deles mellom animalsk fett, naturlig fett (som fra avokado eller kokosnøtter) og oljer (fisk, lin, oliven, kokos og macadamia mutter).

Selv Massive spising er ment å være et protein-basert vektøkning dietten, kan den grunnleggende idé også brukes til å slippe kroppsfett og samtidig beholde muskel. Uansett om målet ditt er vektøkning eller tap, vurdere fremgangen hver uke ved å bruke både omfanget og speilet. Hvis du er få eller miste på en tilfredsstillende hastighet (rundt én til to pounds en uke), holde kalorier konstant. Hvis du ikke er få eller miste på denne frekvensen, øke eller redusere daglige kalorier med 200 per dag, revurderer igjen etter ytterligere to uker. Stadige justeringer mens du følger den grunnleggende modellen vil ta deg rett til målet ditt.

Diabetic Diet for vektløftere

Når vektløfting, er kosthold sammensetning som viktig for å oppnå dine mål som utfører en intens treningsøkt. For vektløfting med diabetes, kan opprettholde et godt balansert kosthold for å møte behovene til en treningsøkt være en krevende oppgave. Bortsett fra å møte eksisterende ernæringsmessige retningslinjer for å bekjempe diabetes, må diabetiske vektløfting også møte kosttilskudd utfordringer for å dra nytte av sine treningsøkter.

Vektløfting med Type 2 Diabetes

Vektløfting kan være gunstig for type 2 diabetikere (den vanligste typen diabetes der kroppen enten ikke produserer nok insulin eller har blitt insulinresistent). Den styrketrening ikke bare lar diabetikere å nå fysiske mål knyttet til å komme i form, men det hjelper også redusere og eliminere fettceller i kroppen som er kjent for å motstå virkningene av insulin på celler, noe som øker blodsukkernivået.

Kompensere for denne overflod av sukker, bør kostholdet kilder til karbohydrater skifte bort fra raffinerte matvarer, for eksempel produkter med behandlet sukker eller produsert mel-baserte ingredienser, og fokusere mer på komplekse kilder, slik som hele korn-baserte produkter. Mengden av fett i kosten også må være begrenset og erstattes med mer fiber. For å bygge muskler, trenger protein forbruket økes gjennom magre proteinkilder, som for eksempel magert kjøtt, fisk, eller eggehviter.

Skriv inn en Vektløfting

Type 1-diabetes er en sykdom hvor insulin, som gjør at den kjemiske sukker inn i cellene for å produsere energi, er ikke forekommer naturlig i kroppen. Type 1-pasienter bør bevege seg bort fra raffinerte karbohydratkilder, og bruker mer naturlige produkter i stedet. Protein, den essensielle vektløfting diett komponent som fremmer muskelvekst, må effektivt regulert i type 1-diabetikere, som for mye protein kan overarbeid nyrene. Proteinkilder bør også komme fra magert kjøtt, fisk, nøtter, egg og eggehviter. Når du løfter, trenger kroppen din insulin som overføringsmekanisme for å tillate aminosyrer inn i muskelcellene til å gi deg energi. På grunn av denne kjemiske prosessen, bør insulinnivået sjekkes etter trening for å kompensere for brukt insulin.

Kosttilskudd

Kroppsbygging og kosttilskudd har blitt en fersk standard for vektløfting forsøker å nå sine treningsmål. Kosttilskudd som folsyre, omega-3 fiskeolje, vitamin D og vitamin B6 produsere sine respektive positive helsemessige fordeler hos diabetikere. For mer intense vektløfting mens proteintilskudd, slik som whey protein, kan fremme muskelvekst, inntaket bør modereres. Husk; en overflod av protein i kosten av en type 1 diabetiker kan negativt påvirke nyrefunksjoner.

Selv om matvanene til diabetikere kan være overveldende, bør ernæringsmessige begrensninger ikke hindre utforskning av fysisk form. Vektløfting kan være en fordelaktig verktøy til å håndtere din diabetes samtidig oppnå dine treningsmål. Men fordi kosthold er en integrert del av helseledelse for diabetikere, alltid konsultere din primære omsorg lege eller endokrinolog etter anbefalinger for en vellykket diett sammensetning til fordel for vektløfting.

Hvordan du spiser sunt for Vektløfting

Å spise sunt for vektløfting er mindre komplisert enn folk flest tror. Ved å sette sammen en handlingsplan og holde seg til det, kan selv en nybegynner vektløfter oppleve de langsiktige fordelene med vekttrening, som det medisinske samfunnet har lenge anerkjent. Bestemme målene for din vektløfting rutine bidrar til å bestemme hva kosthold å følge.

Hvordan du spiser sunt for Vektløfting

Bestem dine mål

•  Bestem hva du håper å oppnå gjennom vektløfting diett. Forskning har vist vektløfting å bringe mange positive fordeler, blant annet økt muskelmasse, økt metabolisme, fett tap og enda bedre generell helse og lang levetid fra å holde kroppen sterk. Når du bestemme målet ditt, kan du endre ditt kosthold i henhold til dette målet i stedet for fullstendig endre dine kostvaner.

Følg grunnleggende kosttilskudd retningslinjer. Ideelt sett ønsker du å følge en diett der 40 prosent av kaloriene komme fra karbohydrater, 40 prosent fra protein og 20 prosent fra fett. For vektløfting idrettsutøvere, er protein inntak nøkkelen fordi, ifølge American Journal of Clinical Nutrition, "vektløfting som produserer trøtthet i korte perioder (dvs. i 15-90 s og etter 15 gjentatte sammentrekninger) utløser en høy grad av motorenheten rekruttering og muskelfiber stimulering. Dette er et bemerkelsesverdig potent stimulans for å endre proteinsyntese i muskel og neuromuskulære økende funksjon. " Så det er viktig ta hensyn til mengde og type kalorier du forbruker.

Ta opp kosthold og vekt-trening prestasjoner i dagboken din hver dag. Ved å spore din fremgang, ikke bare vil du være oppmerksom på mikro-næringsstoffer profilen karbohydrater, proteiner og fett, men du vil også være klar over kaloriinntaket ditt, vektøkning tap, og øker i styrke. Lag en kolonne for hver kategori i dagboken din og ta dem religiøst.

Fokus på næringsrike matvarer og unngå mat med mye fett eller sukker. Kaloriene bør komme fra mat med høyt protein som fisk, kylling eller kalkun. Når det er mulig, velger grønne bladgrønnsaker, som er høy i vitaminer og fiber og lite kalorier. Brokkoli er en utmerket stift for noen vektløfter kosthold. Begrense stivelse som poteter og brød med mindre du prøver å få vekt. Stivelse lett konverterer til sukker i kroppen, og inneholder flere kalorier som kroppen blir nødt til å jobbe overtid for å brenne av.

Ernærings Måltider for Vektløfting

Målet for en vektløfter er å øke muskel og redusere mengden av fett i kroppen. Noen ernæringsmessig måltid plan som er vedtatt må legemliggjøre en løfterens mål. Det betyr proteiner, karbohydrater og fett trenger å være kunstferdig balansert i proporsjoner som vil hjelpe fart i prosessen med å bygge muskler sammen samtidig som den gir akkurat passe mengde kalorier til drivstoff løfterens trening. Essensen av en stor ernæringsmessig måltid plan for en vektløfter er å bruke løfterens mål som en retningslinje for sin ernæring.

Identifisere dine mål

Etablering mål er nøkkelen til suksess og kan gjøre hele forskjellen når det er på tide å utvikle en ernæringsmessig måltid plan. For eksempel å få riktig mengde protein er avgjørende for en løfter fordi protein bidrar musklene gjenopprette og gjenoppbygge raskere etter en treningsøkt. Måle riktig mengde protein for en gitt ernæringsmessig måltid plan ved å gå ultimate vekt mål. Hvis målet er å være en mager £ 175., Så spiser rundt 175 gram protein daglig. Hvis målet er å være en muskuløs 225, så spiser rundt 225 gram protein hver dag. Mål kan også brukes til å identifisere den riktige daglige kaloriinntak. Bruk en basal metabolic rate kalkulator som faktorer i vekt for å finne den mengden kalorier som trengs hver dag. Først etter målene for en vektløfter er identifisert kan det beste ernæringsmessig måltid plan bli utviklet.

Tidsplan matinntak

Når en vektløfter spiser er nesten like viktig som hva en vektløfter spiser. Spis mellom fem og seks måltider per dag for å maksimere muskelbygging. Spis små og mellomstore snacks en time før trening for å sikre nok drivstoff finnes for treningen. Fordi protein hjelper musklene gjenopprette fra sammenbrudd de opplever under løfting, spise proteinrike måltider eller snacks innen en time etter trening. Jo tidligere en vektløfter forbruker protein etter en treningsøkt, jo mer muskelmasse og styrke utvikles.

Mat Huskeregler

Mens du spiser et riktig ernæringsmessig måltid plan kan hjelpe en vektløfter oppnå sine mål, å spise feil mat kan ødelegge enhver sjanse til å oppnå de ønskede resultater. Unngå svært bearbeidet mat og raffinert sukker som tabellen sukker, brus, godteri, stekt mat og bakevarer laget med hvitt mel. Gang inntatt, kan disse sukker og enkle karbohydrater slå til fett i kroppen og ødelegge vektløfter fysikk og treningsmål. For å oppnå varig suksess, spise komplekse karbohydrater og matvarer rike på viktige mineraler og vitaminer. Bruk matbutikk layout som en guide til næringsrike matvarer. Elementer som egg, melk, grønnsaker, frukt, magert kjøtt, fjærkre og fisk er plassert rundt veggene i butikken. Raffinert sukker og enkle karbohydrater finnes nedover midtgangen.

Hvordan brenne fett mens vektløfting

Hvordan brenne fett mens vektløfting


Når folk flest vekt løft, de tar en kort hvile under settene sine. I tillegg mange vektløftere velger å gjøre kun én øvelse av gangen. Ved å implementere en kombinasjon av rutiner på samme tid og ikke tar hvile under settene, vil du holde pulsen opp og holder på å brenne fett hele rutinen. Fortsett å lese denne artikkelen for å hjelpe deg å forstå hvordan du kan gjøre dette hjemme, gym eller noe annet sted.

Hvordan brenne fett mens vektløfting

•  Begynn treningen rutine med en kardiovaskulær trening som løping eller sykling. Dette vil hjelpe deg til å få kroppen din hjertefrekvens opp før du starter din vektløfting rutine.

Velg to vektløfting rutiner for å utføre etter hverandre, og sørge for at du plukker to øvelser som trener forskjellige muskelgrupper, slik som å ikke forårsake trøtthet i en muskel område. For eksempel, hvis du ønsker å gjøre predikant krøller (en bicep trening), deretter den andre øvelsen du velger bør være for bena, triceps eller annen muskel enn biceps.

Finish ett sett med vektløfting for en muskelgruppe, og deretter umiddelbart flytte til en annen del av deg vektløfting rutine som vil trene en annen muskelgruppe.

Gjenta settene mellom begge muskelgrupper uten å hvile i mellom. Dette holder pulsen opp.

Fortsett dette mønsteret til du har fullført treningen rutine.

Hint

  • Poenget med å trene to muskelgrupper sammen og ikke tar pauser i løpet av de settene er å holde pulsen opp. Hvis du holde pulsen opp, vil kroppen forbrenne mer fett enn hvis du tar pauser i løpet av hvert sett.
  • Full ditt treningsprogram på denne måten er vanskeligere enn en vanlig rutine der du hvile mellom settene. På grunn av dette, være klar over tretthet og drikke mye vann.
  • Denne artikkelen gir råd om hvordan du kan brenne fett under vektløfting, men garanterer ikke noe vekttap resultater. Å ha et sunt kosthold er viktigere enn en god øvelse rutine i form av din helse og utseende.
  • Hvis du har spørsmål om hvordan å opprettholde et sunt kosthold eller en god øvelse rutine, ta kontakt med en ernæringsfysiolog, lege eller annen fagperson med kunnskap til å svare på dine spørsmål tilsvarende.

Hvor mange kalorier gjør en kvinne trenger daglig?

En aktiv kvinne som får 30 minutter fysisk aktivitet fem dager i uken bør spise ca 2800 kalorier per dag for å opprettholde sin vekt og aktivitetsnivå. Kvinner som ønsker å gå ned i vekt bør kutte sine daglige kalori teller med 500 til maksimalt 2.300. Inaktive kvinner som får mindre enn 30 minutter med fysisk aktivitet for færre enn enn fem dager i uken og senior kvinner bør spise 1600 kalorier per dag.

Å miste vekt og kalorier

Du må bruke ca 3500 kalorier (eller om lag tre og en halv time med høy hjerte-aktivitet) for å brenne en kilo fett. Med dette i tankene, kutte det daglige inntaket av kalorier ved 500 vil tillate deg å miste 1 kilo fett per uke trygt. Husk å konsultere legen din før du begynner på ny diett eller treningsprogram.

Kalorier fra fett

En person som trenger ca 2000 kalorier per dag bør ha kun ca 65 gram fett eller ca 600 kalorier fra fett.

Kalorier fra frukt

Forbruker frukt er en utmerket måte å opprettholde energi uten mye bekymring for vektøkning. Mange frukter har 30 til ca 100 kalorier. For eksempel har et eple ca 35 kalorier.

Kaloriinntak og graviditet

Gravide kvinner trenger ca 300 flere kalorier per dag i løpet av de siste 6 månedene av svangerskapet. Sunn mat valg som tilsvarer ca 300 kalorier inkluderer en kopp yoghurt, en hvetetortilla og refried bønner, eller en kopp kli frokostblanding med melk.

Fun Fact

Carissa Gump, en kvinnelig olympisk vektløfter, forbruker 3500 kalorier om dagen for å opprettholde sin vekt av 139 pounds.

Hvordan å få vekt naturlig for jenter

Hvordan å få vekt naturlig for jenter


Hvordan en jente kan få vekt raskere er ikke ofte et problem, men det er gyldig. Grunnene for å ville få vekten kan variere; noen ønsker å få muskler til å konkurrere idrettslig, noen ønsker å oppmuntre pubertet skal begynne, noen føler at de er undervektige og opplever problemer på grunn av det. Uansett årsak, er det mulig for en jente eller ung kvinne til å få praktisk og naturlig, uten å stole på enorme mengder mat eller kosttilskudd.

Hvordan å få vekt naturlig for jenter

Gain Vekt health

•  Vent til puberteten. Noen jenter kan ønske å få vekt for å "fylle ut" kroppen sin som noen av deres venner kan ha hatt skje. Dessverre, vil økende vekt ikke oppmuntre starten av puberteten og den resulterende vektøkning er usannsynlig å lande der det er ønsket.

•  Spis godt. Fokuset på å spise riktig er ofte knyttet til vekttap. Men etter et balansert kosthold kan oppmuntre vektøkning i en person som kroppen forbereder seg på vekst. Hvis du legger riktig drivstoff for kroppen din, vil den være klar for riktig vekst og gevinster som vil være håndterlig i fremtiden.

Bygg muskler. Øke mengden av lean protein i et balansert kosthold kan føre til muskel gevinst. Legge vekt-trening øvelser regelmessig kan også forbedre muskel. Muskel vil legge til vektøkning og gi en tynn, passe figuren.

Hint

  • Når det gjelder vektløfting, de fleste kvinner ikke trenger å bekymre deg om "bulking opp som menn", fordi kvinnekropper ikke er bygget for å få store mengder muskel. Det ville ta mye arbeid å bulk opp som mannlige vektløftere.

Bivirkninger av muskelbyggende protein pulver

Det er noen vektløftere som liker å få en overflod av protein i kroppen hver eneste dag. De går inn i treningsstudio med shaker i hånden og klar for action. Inne det ligger ett femtinitti kuler av deres favoritt protein pulver, bare venter på å bli sammen med noen iskaldt vann. Det er sant at kroppen trenger protein for muskelvekst, men som med alt annet, kan for mye av en god ting faktisk være skadelig.

Betydning

Protein er byggesteinen av muskel fiber. Det bidrar også til immunitet, sunn celle funksjon og også stoffskiftet.

Funksjon

Funksjonen av proteinpulver er å supplere dietten med protein ved å ta den i store mengder. Den brukes i shakes og lagt til mat som havregryn og yoghurt.

Svekket Bones

Får for mye protein pulver kan gjøre blodet surt. For å gå tilbake til et grunnleggende nivå, vil kroppen din lekke kalsium fra skjelettet. Dette kan svekke disse over tid.

Nyrestein

Nyrestein er små biter av kalsium som klumper seg sammen og ender opp i nyrene. Hvis de er for store, må de fjernes kirurgisk.

Ketose

Dette er en tilstand hvor kostholdet er høy i protein og lite karbohydrater. Kroppen bruker fett til energi i stedet for karbohydrater. Dette kan sette unødig stress på lever og nyrer.

Shakes

Drikker protein shakes hele dagen uten mat kan også ha en negativ innvirkning på kroppen. Det blir så vant til det rister som kroppen har da en hard tid å fordøye karbohydrater og fett.

Hvordan virker en MRP fungerer?

Hvordan virker en MRP fungerer?

Ett måltid blant mange

Måltidserstatnings pulver, også kjent som et maskinlesbart pass, er et verktøy som kan benyttes i et fler plan mel-per-dag. I dette tilfellet, er teorien at kroppen får akkurat nok mat for energi, og det er ingen overskytende kalorier til overs til å lagres som fett. MRP er vekslet med hele mat måltider utover dagen. Vanligvis er det seks måltider spises, med det første, tredje og femte i form av mat og den andre, fjerde og sjette i form av måltid erstatninger. Måltid erstatning pulver er designet med en balanse mellom proteiner og karbohydrater, og de er lite fett.

Universal Formål

Noen maskinlesbart pass er utformet som et måltid erstatning og multivitamin formel sammen. Disse er vanligvis tatt for frokost fordi det er når kroppen din er mest rustet til å fordøye næringsstoffer etter en natts faste. Noen av disse formlene er faktisk en måltidserstatning, en multivitamin, en antioksidant formel og en kilde av fordøyelsesenzymer og til og med grønnsaker.

Bulk opp

Det er noen mennesker som bruker måltid erstatninger å bulk opp. Disse menneskene er vanligvis vektløfting eller personer som har medisinske tilstander som har gjort dem tynne. I begge tilfeller, de bruker et maskinlesbart pass for å laste opp på kalorier. De vil lage en shake med helmelk eller soyamelk og tilsett bananer, mutter Butters, honning, frossen frukt og lagt protein pulver. Hva de ender opp med er en stor, nærings-tung shake som kan overstige mer enn 800 kalorier.

Post Exercise Recovery

Mye av vektløftere bruker pulverisert kosttilskudd som en del av sitt ordinære treningsprogram. Noen av de mer populære de er kreatin, nitrogenoksid, glutamin og forgrenede aminosyrer. De bruker et maskinlesbart pass som en del av flere-måltid-per-dag planer, men de kan også bruke dem som post-workout utvinning formler. Det er på denne tiden at musklene er oppbrukt og tørster etter næringsstoffer. Så de bringe shaker kopper til treningsstudio med en MRP inne. Så snart de er ferdig med å trene, vil de kaste i noen iskalde vannet og en av deres kosttilskudd, riste den opp og smeller den ned.

Will Protein Shakes hjelpe deg å få vekt?

Will Protein Shakes hjelpe deg å få vekt?


Protein shakes er brukt som et supplement for å bygge muskler. De kan kjøpes på treningsstudioet eller helsekostbutikk som ready-to-drink kosttilskudd eller i pulverform. Det finnes en rekke forskjellige typer og merker av protein vibrering på markedet. Noen er whey-basert, mens andre først og fremst inneholder hvete, soya eller egg. Noen av disse inneholder stort sett aminosyrer mens andre er fullpakket med ekstra karbohydrater og kalorier. Det er opp til hver enkelt å kjenne sine mål når du kjøper en protein shake. Men protein shakes kan definitivt hjelpe deg å få kvalitet muskel vekt.

Formålet og anbefalt bruk av Protein

Protein består av essensielle aminosyrer, som alle har sine funksjoner. Protein er nødvendig for å bygge og reparere alle vev i kroppen. Den produserer også nødvendige hormoner og enzymer og bidrar til å transportere viktige næringsstoffer i kroppen. Mer relevant for de som arbeider ute, øker protein utholdenhet og gjør musklene kontrakt.

Musklene består av omtrent 70% vann og 20% ​​protein. Bygge muskelmasse krever ekstra vann, mer energi i form av karbohydrater, i tillegg til mer protein. De fleste mennesker kan få nok protein ved å spise mat som biff, kylling, kalkun, egg, nøtter og drikke melk. Men idrettsutøvere og folk som jobber med vekter krever mer energi og forbrenne flere kalorier. De trenger mer protein fordi de bruker mer av det. Proteintilskudd er tatt for å bidra til å møte de høyere proteinbehov som er nødvendig for styrketrening. Alle som er involvert i fitness trening eller friidrett trenger ca 1.5 til 2.0 gram protein per kilo kroppsvekt.

Protein Shakes og nybegynneren Weight

Muscles gevinster kommer mye raskere for folk som akkurat har begynt i vektløfting. Kroppene deres er ikke vant til øvelsen, og den ekstra stimulans sjokkerer musklene til å vokse til å møte sine nyervervede behov. Muskler er utformet for å tilpasse seg og styrke avhengig av kravene satt på dem. Men de fremdeles krever protein for å vokse.

De fleste vektløfting vil være enig i at musklene vokste raskt når de først startet, selv uten proteintilskudd. Og når de begynte å ta proteintilskudd, de opplevde enda større gevinster. Poenget er at de fleste nybegynnere kroppsbyggere starter ut med en vanlig protein pulver eller riste. Disse er ikke nervøs med ekstra kalorier. Men de fortsatt få vekt og muskler som deres proteininntaket øker. Contrarily, mer avanserte vektløfting ofte behov for å øke sine kalorier sammen med deres inntak av protein for å få gevinster. Disse gevinstene kommer ikke like lett for de som har vært vekttrening for en stund.

Forskjellige typer protein shakes

Det finnes en rekke forskjellige typer av proteinpulver på markedet. Whey protein er svært populære som er soya-basert, hvete og egg proteiner. Ris proteiner er bra for folk med gluten allergi. Beverly, Optimum Nutrition og Nitro-Tech er bare noen av de mange merker fylle hyllene på de fleste helsekostbutikker. Myseprotein har den høyeste proteininnhold, og er foretrukket av de fleste kroppsbyggere. De fleste proteinene, sammen med en lav-fett diett ernæringsmessig, kan hjelpe en person gevinst kvalitet muskel og vekt. Men for å få vekt en kroppsbygger må også forbruke mer kalorier også. Dermed økende vekt med protein pulver krever også legge høy protein matvarer og karbohydrater for å redegjøre for de ekstra kaloriene som brukes.

I tillegg til vanlige proteiner, er det også vektøkning proteiner. Den tungvekt 900 merkevare har vært en favoritt blant kroppsbyggere for år. Vektøkning proteiner inneholder mange flere kalorier enn vanlige proteiner og kan definitivt hjelpe noen sette på muskel og vekt. Men disse proteinene kan også øke vektløfter kaloriinntaket så høyt som de legger på fett også. Når du tar vektøkning proteiner er det viktig å opprettholde en balansert diett som er lav i fett.

Velge Høyre Protein

De fleste kroppsbyggere prøve forskjellige proteiner gjennom hele året. De kan bruke en vanlig whey protein i løpet av sommeren og deretter bytte til en av mysebasert, vektøkning proteiner i høst og vinter. Konkurrerende kroppsbyggere prøver å pakke på muskelmasse i de kalde månedene, og deretter lene seg ut i tid for konkurranse eller stranden sesongen. Dermed, de gjør sine protein valg basert på hva de prøver å oppnå.

De fleste kan bruke et protein pulver for å få muskel vekt på deres fritid. Protein pulver gi muskelen en fyldigere og hardere utseende fordi de fyller muskelen opp med vann. Folk kan definitivt få kvalitet muskler med protein pulver når de tar i kvalitet kalorier også. Målet er å strebe etter den magre muskuløse utseende.

Hvor mye vi får avhenger av vår Kroppstype

Muskler veier mer enn fett. Når folk arbeider ut, tar proteintilskudd og spise riktig de kommer til å få kvalitet muskel vekt. Men noen mennesker har en høyere metabolisme enn andre. De med høyere metabolisme (ectomorphs) har noen lettere for å holde fettet av. Men de har også vanskeligere for å få vekt. Protein shakes kan hjelpe dem å få muskel men de er nødt til å spise mye kalorier for å få vekt. Contrarily, noen mennesker har lavere metabolisms og en naturlig tung bygge (endomorphs). Disse menneskene vil opp i vekt lettere med protein pulver, men må jobbe hardere på bor mager.

I hovedsak kan hvem som helst lage kvalitets vekt gevinster med protein pulver hvis de spiser et balansert kosthold i tillegg.

Gjør Protein Shakes arbeid?

Protein shakes kommer i mange former og merker. De kan kjøpes på en helsekostbutikk eller gym som ferdige proteiner eller brukes hjemme i pulverform. De brukes først og fremst til å fremskynde helbredelsesprosessen etter en treningsøkt, samt å bygge kvalitet muskel. Hvorvidt de er effektive avhenger av hvilke mål, og hvis du bruker det rister i forbindelse med en slankere og sunt kosthold.

Protein og kroppen

Protein blir brukt til å reparere muskelvev, produserer hormoner og transport inntatte næring i kroppen. Muskler er laget av cirka 70 prosent vann og 20 prosent protein. Bygge muskelmasse krever ekstra vann og mer energi i form av karbohydrater, i tillegg til mer protein.
Kroppsbyggere ta protein tilskudd fordi de bruker mer av det i trening og trenger ekstra protein for utvinning og vekst. Fitness eksperter anbefaler at idrettsutøvere eller folk som jobber ute ta ca 1,5 til 2,0 g protein per kilo kroppsvekt.

Mål

De fleste som tar protein shakes øve vekttrening. Men alle fitness entusiaster har ulike mål i å ta dem. De har også forskjellige kroppstyper, og deres erfaring varierer veldig. Alles mål er å få muskelmasse, men at bragd er lettere for noen enn andre.
Nybegynneren vektløfter kan ofte gjøre betydelige gevinster med en gang. Hennes muskler svare på de nye kravene som stilles til dem og få større og sterkere. Protein shakes kan forsterke denne prosessen, men det tar også ekstra kalorier for å få muskler. Protein shakes gir byggesteiner for å reparere muskelfibre som blir revet ned under trening. Men for å få full nytte, må vektløfter spise mer kalorier høyt på proteiner og karbohydrater. Karbohydrater gir den ekstra energien som trengs for muskelvekst.
Folk som har trent en stund som regel må jobbe hardere på å lage gevinster. De ofte eksperimentere med flere proteiner og til tider bruke de som inneholder høye kalori nivåer. Kombinert med en høy protein diett, kan de ofte opplever massive gevinster med noen av de høy-kalori proteiner.
Ved vurderingen av om protein shakes arbeid, må du også ta hensyn til din kroppstype. Ectomorphs er naturlig tynne mennesker. For å få fullt utbytte av protein shakes vil de også trenger å spise mye kalorier. Endomorphs er mennesker med tyngre bygger. De har en tendens til å få vekten lettere, og det er vanskelig for dem å brenne fett. Mesomorphs har en mer atletisk bygget. Protein shakes tendens til å fungere svært godt for dem, som de kan få muskler lettere enn en ectomorph uten å sette på fett som endomorph. Å vite din kroppstype er halve kampen i å oppnå treningsmål og drar nytte av protein shakes.

Typer proteiner Shakes

Det finnes en rekke forskjellige typer av protein vibrering og pulver på markedet. Nøkkelen er å velge den som fungerer best. Whey-baserte proteiner er svært populære blant kroppsbyggere. De inneholder det høyeste nivå av protein og raskt å hjelpe til utvinning og vekst. De fleste mennesker kan gjøre lean muskel gevinster. De rett og slett begynne å ta whey protein og spise mer kalorier høy i karbohydrater og protein. For generelle helse, er det viktig å spise en godt balansert måltid rikt på grønnsaker og frukt, også.
For de som ønsker å pakke på ekstra muskler, vektøkning proteiner fungere godt. Noen av disse drikkene inneholder over 40g protein og nesten 1000 kalorier. Musklene vil definitivt vokse med vektøkning proteiner, men de kan også øke kroppens fett nivåer. Det er veldig viktig å spise en mager diett når du tar disse produktene.

Kroppsbyggere har også hatt stor resultater med kreatin, som er en aminosyre. I høye doser, kan det drastisk gi energi er nødvendig for muskelvekst. Kreatin tendens til å fylle musklene med vann og gjøre dem vanskeligere enn noen annen supplement. Noen vektløfting kan sette på 20 kg. av muskel og vekt raskt med kreatin.
Alle liker smoothies og de er enkle å lage. Mange kroppsbyggere blande sine protein shakes med frukt og is i en blender til en forfriskende post-workout drink.

Bestemme på en Protein Shake

Det er nok av bevis der ute som protein shakes hjelp fitness votaries få muskelmasse. Nøkkelen for hver enkelt vektløfter er å kjenne sine mål går inn. Hvis han ønsker å legge til 5 eller 10 kg. av muskler, er alt det tar å legge en god protein supplement sammen med å spise mat med høyt protein og karbohydrater. Karbohydratene bør spises tidligere i dag fordi de brukes for energi. De kan slå til fett i kroppen hvis spist om natten.
Kroppsbyggere har ofte loftier mål og ta flere protein shakes per dag. De kombinerer også vektøkning proteiner med kreatin når de prøver å bulk opp måneder før en konkurranse.

Protein shakes virker. Hvis de ikke gjorde det, ville de sannsynligvis ikke selger så godt som de gjør.

Når du skal ta Protein Shakes

Det er best å ta protein shakes før og etter trening, ifølge ledende myndigheter og fysiologer på protein metabolismen. Å ta en protein shake før trening kan øke energinivået og forbedre treningen. Tar det etter en treningsøkt vil få gjenopprettingsprosessen går raskere. Ofte nybegynnere ta en protein shake etter en treningsøkt, men energidrikker og mat høy i karbohydrater kan også fastsette at ekstra kick på forhånd.

Positivt og ulemper med en høy-protein diett

Når det kommer til en høy-protein diett, folk som er kroppsbyggere og lav-karbohydrat Kosten sverger til det. Men på den andre siden av mynten, har du folk som foretrekker rå mat, som tror høy-protein dietter er overvurdert og usikre. Uansett hva du ser på det, definitivt trenger kroppen protein.

Betydning

Protein er en av de tre essensielle makronæringsstoffer for livet. Det øker immunitet, hjelper med celle gjenfødelse og bidrar til å holde hår, hud og negler sunne.

Vekttap

Folk følger ofte høy-protein diett, fordi de ønsker å gå ned i vekt. Protein holder deg mett lenger og tar mer kalorier for kroppen å bryte det ned.

Muscle Mass

Ved løfting av vekter, særlig ved en høy intensitet, kan muskelceller blir skadet. Av denne grunn er protein nødvendig i større mengder, så kroppsbyggere og vektløftere vil bruke den til å øke hastigheten inngang og bygge masse. De ofte supplere sine måltider med protein shakes.

Fett

Hvis mye av din protein kommer fra kjøtt, spesielt rødt kjøtt, eller vanlig meieriprodukter, som kan protein være høy i fett. Dette kan øke risikofaktorer for hjertesykdom og høyt kolesterol.

Utilstrekkelige Karbohydrater

Karbohydrater er hovedbrennstoffkilde av kroppen. Når en høy-proteindiett blir fulgt, er karbohydratinntaket ofte lavt. Dette kan føre til letargi, hjerne og lave mengder fiber.

Nyrer

Nyrene og leveren må jobbe hardere for å bryte ned protein. Folk som har eksisterende lever og nyreproblemer kan forverre symptomene ved å spise for mye protein.

Ernæring tips for idrettsutøvere

Ernæring tips for idrettsutøvere


God ernæring er ikke valgfritt for idrettsutøvere som bruke mer energi og bruke mer vann og mineraler enn en "sofagris". Å være aktiv holder deg i form, men å holde seg frisk idrettsutøvere må doble sin innsats for å erstatte vann og mineraler tapt gjennom aktivitet og svette.

Utholdenhetsutøvere

Karbohydrater er super mat for utholdenhetsutøvere som kjører maraton, jogge, sykle og langrenn ski. Utholdenhetsutøvere bør spise fullkorn ris, pasta, frokostblandinger og brød, samt frukt og grønnsaker. De trenger også protein. Utholdenhetsutøvere bør spise fjærkre, magert kjøtt, fisk, egg og magre meieriprodukter. Men en høy-protein diett ikke anbefales for utholdenhetsutøver. Det vil føre til at du føler deg svak fordi kroppen ikke kan fordøye maten raskt nok til å bruke som energi. Som for fett, bør utholdenhetsutøvere velge matvarer som inneholder lite fett, og mindre enn 30% av kaloriene bør komme fra fett.

Non-Endurance Athletes

I motsetning til utholdenhetsutøvere, er ikke-utholdenhetsutøvere tillatt en høyere protein diett. Non-utholdenhetsutøvere inkluderer vektløftere og fotball og baseball-spillere. Disse utøverne vil bruke mer muskler for korte perioder av gangen. Disse utøverne får mesteparten av sin næring og energi fra karbohydrater som er mest stivelse. Karbohydrater non-utholdenhetsutøvere bør spise inkluderer mat laget med mel og sukker og stivelsesholdige grønnsaker som mais og poteter. Å spise bananer og bagels og drikker fruktjuice hjelper den ikke-utholdenhetsutøver forberede seg til å utføre like før en konkurranse. Men etter konkurransen, vil de ikke-utholdenhetsutøver trenger å spise høy-karbohydrat matvarer for å erstatte glykogen i musklene som brukes i konkurranse.

Væsker

Holde hydrert er viktig for en idrettsutøver før, under og etter konkurranse. Drikkevann og sportsdrikke regelmessig vil holde kroppen fungerer på konkurranse tid. Selv om du trenger vann, du også ønsker ikke å drikke for mye. For mye vann kan føre til kvalme, tretthet og kramper. Noen idrettsutøvere selv ta koffein før konkurranse for å forbedre sine resultater. Men idrettsutøvere bør unngå å drikke kaffe, te og alkohol fordi disse drikkene kan føre til dehydrering.

Dagen før konkurransen, drikke 8 dl til hvert måltid og to 16 dl mellom måltidene. Under fysisk aktivitet, drikke 8 dl regelmessig hvert 30. minutt. Også fylle opp kroppen med væske etter aktivitet. Sportsdrikker som hypertoniske drinker, isotoniske drikker og hypotoniske drikker kan gi deg akkurat det du trenger før, under og etter fysisk aktivitet. Drikk hyper før konkurranse for å gi deg karbohydrater du trenger for å konkurrere. Isotoniske drikker er laget for å drikke under fysisk aktivitet for å gjenopprette karbohydrater. Hypoton drikker er stor for påfyll av kroppen med væske tapt gjennom svette.

Stacker Vitaminer og Typer

Selskapet NVE Pharmaceuticals utviklet et supplement kalt Stacker 2 ca 15 år siden. Denne naturlige formelen er spesielt for kroppsbyggere som praktiserer "stabling". Dette er en vanlig rutine å ta koffein, aspirin og ephedrene HCL for ekstra energi under trening. Det er også sagt å være en effektiv fettforbrenner, hjelpe vektløfting og slankere å utvikle et slankere utseende. NVE Pharmaceuticals har lagt til mange andre Stab produkter. Forbrukerne bør velge en Stacker produkt i henhold til deres behov.

Stacker 2

Stacker 2 er en proprietær blanding for de som er ute etter å forbrenne fett. De viktigste ingrediensene er efedrin, koffein, aspirin, willow bark og krom. Det kan bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet, redusere mat cravings, og øke energi.

Stacker 3

Stacker 3 er akkurat som Stacker 2, men har lagt kitosan, en modifisert karbohydratpolymeren avledet fra kitin komponent av skall av krepsdyr. Stacker 3 bruker er å forbrenne fett og øke energi.

Stacker 2 XPLC

Denne nyere utgaven av Stacker 2 er efedrin fri. Det er å hjelpe brenne lagret kroppsfett gjennom en prosess som kalles lipid mobilisering. Dette angivelig utgivelser frigjort fettsyrer i blodet. Dette tillegget inneholder Yohimbe, yerba mate, guarana, kola nut, paprika og koffein.

Stacker 3 XPLC

Også efedrin fri, inneholder Stacker 3 XPLC yohimbin, dihydroxybergamottin (naturlig furanocoumarin funnet hovedsakelig i grapefruktjuice), yerba mate, Camellia sinensis (te), og chilipepper. Som Stacker 2 XPLC, dette er en fettforbrenner.

Stacker 4

Produktet er kjent som Stacker 4 i Storbritannia og Swarm i USA. Dette er en fettforbrenner og energi booster med koffein, paprika, ginseng, grønn te, kola nut, yerba mate, og guarana.

Stacker 7-Fenyl

Dette quick-release supplement er å forbedre humøret, oksidere fett og øke energi. Ingrediensene til Stacker 7-Fenyl er hvit te, grønn te, kuding te, konjack, Cissus quadrangularis ekstrakt, Rhodiola rosea, dekstrose og PEA 7 anstendighet kompleks av akasie, fenyletylamin, N-dimethylphenylethylamine, N-dimetyl-a-methylphenylethylamine, N -metyl-b-fenyletylamin, dimetoksy-5-hydroksy-b-fenetylamin, tyramin, og Hordenine.

Stacker A

Stacker A er en aminosyre-supplement inneholdende L-leucin, L-isoleucin og L-valin. Vektløftere bruker dette produktet for å redusere nedbrytning av muskulaturen, økt energi, og for å fremme en mer anabole hormonelle miljø.

Stacker C

Dette produktet kommer i pulverform, og den eneste ingrediensen er kreatin ethyl ester. Pulverisert kreatin hevder å ha noen lasting fase og er øyeblikkelig virkning. Vektløftere bruker den til å øke energi og muskel størrelse med bedre definisjon.

Stacker E2 Xtreme

En fettforbrenning diett pille sies å være deres mest ekstreme fettforbrenner, brukes til å hjelpe med mental fokus og energi mens slanking og trening. Ingredienser av dette produktet er akasie Rigidula PE, nicotineamine adenindinukleotid, kakao ekstrakt, ginseng, tiamin, guarana, kola nut, L-tyrosin og koffein.

Stacker M

Stacker M er et multivitamin og mineraltilskudd som ikke er en fettforbrenner eller brukes til vektløfting. Av den lange listen av ingredienser --- finnes i de fleste multivitaminer --- er RDA Stacker M leverer hvor som helst mellom 150 prosent til 889 prosent. Denne multi-vitamin fokuserer mest på antioksidanter og B-vitaminer for energi.

Stacker T

Et produkt laget med tribulus, er Stacker T for å forbedre testosteronnivå og fungerer som en naturlig anabole steroid. Det er annonsert å fremme en positiv stemning, beroligende depresjon og angst, og for å stimulere energi, vekttap, og makt. Mange av ingrediensene er også naturlig libido boosters. Stacker T inneholder tribulus terrestris, lang jack, maca, sink, B6, Muira puama, Rhodiola rosea, damiana, og Avena sativa.

Stacker V

Stacker V er en vasodilator å hjelpe styrke rett før en treningsøkt uten lasting eller vedlikeholdsfasen. Produktet inneholder aminosyrer. Reklame hevder det vil øke energi, øke utholdenhet, og hjelpe til med en kraftigere trening. Inneholder L-arginin, arginine alpha keto gluterate, di arginin malat,
iso flavonol, kreatin ethyl ester.

Naturlig måte å bli kvitt strekkmerker

Strekkmerker oppstår når huden er strukket til et punkt der dermis bryter ned. Dette fører til at huden vev for å bli opphisset. Blødning oppstår også under huden, som tillegger den røde utseende. Strekkmerker oppstår vanligvis hos gravide kvinner, vektløftere og folk som får en betydelig mengde vekt. Det er flere naturlige midler for å eliminere eller forebygge strekkmerker.

Lotion

Hvis du er gravid eller i ferd med å gå opp i vekt eller annen grunn, er det visse ting du kan gjøre for å redusere fremkomsten av strekkmerker. Kjøp en lotion, krem ​​eller olje spesielt utviklet for å fjerne strekkmerker. Disse produktene kan finnes i ditt apotek. Du kan også spørre på apoteket eller helsepersonell å anbefale et produkt for deg.

Påfør kremen til mage, lår, bryster, rumpe og noe annet område av kroppen der huden kan strekke. Gravide kvinner bør konsentrere sin innsats på magen og brystene. Folk begynner en vektløfting program bør konsentrere seg om muskelgrupper de trener. De fleste kremer foreslår programmet to ganger daglig, men alltid henvise til instruksjonene på pakken.

Vitaminer

Vitamin E og C er viktig for å behandle strekkmerker. Vitaminer fungerer best når den kombineres. Pass på at du spiser tilstrekkelige mengder av begge disse vitaminene i kosten. Foods høy i vitamin E inkluderer mandler, solsikkefrø og oljer, og brokkoli. Mat høyt på vitamin C inneholder kiwi, appelsiner, sitroner og lime.

Stress

Kortisol er et hormon som kroppen naturlig utgivelser som en reaksjon på stress. Forhøyede nivåer av kortisol har vært knyttet til vektøkning og strekkmerker. For å redusere risikoen for strekkmerker, er det viktig å kontrollere stress i livet ditt. Finn et egnet strømuttak for å lindre stress. Det kan være trening, meditasjon, skriving, musikk eller tegning. Når du føler begynnelsen tegn på stress, øv deg på uttaket. Du bør også eliminere stressende mennesker eller situasjoner når det er mulig. For eksempel, hvis du har en venn som understreker deg ut, kan det være på tide å avslutte forholdet eller i det minste kutte ned på å se henne.

Billig Muscle Building Supplements

Billig Muscle Building Supplements

I en verden av muskel-building kosttilskudd, kan det være vanskelig å skille hvilke som virkelig fungerer uten å bryte bank. Heldigvis, de få muskel-building kosttilskudd som har vist effekt er de du kan få for en lav pris på grunn av masseproduksjon. Holde seg borte fra nisje kosttilskudd til du finner store kliniske studier som gir bevis for at de faktisk fungerer.

Protein

Protein gir de "byggeklosser" for muskel og som sådan er den viktigste supplement du kan ta for å bygge muskler. Det finnes flere typer protein du kan kjøpe i tillegg form, inkludert myse, kasein, soya og egg. Whey protein er fordøyd raskt og er flott å ta før og etter en treningsøkt. Kasein protein er fordøyd sakte og er flott å ta før du går til sengs. Egg protein er fordøyd gradvis, så det er en stor protein som å starte dagen. Soyaprotein er ikke absorberes så fullstendig som de andre tre typer.

Når det kommer til kosttilskudd for å bygge muskler, er whey protein konge. Du kan kjøpe en fem-gallon kar med whey protein for mindre enn $ 50. Hvis du tok en serverer en dag, ville det fortsatt vare mer enn to måneder, noe som gjør whey protein en kostnadseffektiv muskel bygging supplement som du kan ta for mindre enn 50 cent per dag.

En annen ekstra fordelen av whey protein tilskudd er at de inneholder forgrenede aminosyrer, eller BCAA, som hjelpemiddel i reparasjon, vekst og utvikling av muskelvev.

En person som er ute etter å bygge muskler bør spise mellom 0,75 og 1 gram protein per kilo kroppsvekt hver dag. God mat kilder til protein er magert kjøtt som kylling, kalkun, fisk og biff; meieriprodukter som skummet melk, yoghurt, cottage cheese og egg; og hele korn og nøtter.

Kreatin

Kreatin er et stoff som dannes naturlig i kroppen som også kan tas i supplement form. Ifølge National Institutes of Health, har flere studier av høy kvalitet vist en økning i muskelmasse hos personer som tar kreatintilskudd. Kreatin er billig også - du kan kjøpe 1000 gram for mindre enn $ 50. Med en anbefalt dose på 5 gram per dag, vil dette vare mer enn seks måneder.

Andre kosttilskudd

Dessverre, protein og kreatin er de to eneste kosttilskudd som har vist seg å være effektiv på å bygge muskler. Glutamin, et populært supplement blant vektløftere, viste ingen muskelbyggende nytte i en studie fra 2003 utført av University of Northern Iowa og South Dakota State University publisert i "Journal of Sports Medicine." Husk at kosttilskudd som inneholder menneskelig veksthormon og testosteron er ulovlig i USA.

Hvordan bruke Wrist Wraps for Powerlifting

Hvordan bruke Wrist Wraps for Powerlifting


Det er viktig å pakke håndleddene i vektløfting å minne bidrar til å holde vekten i armen og ikke peiling på håndleddet. Felles oppfatning blant vektløftere er at den type stropp du bruker er ikke så viktig som hvordan du pakker det. Det er et par grunnleggende metoder for å hjelpe deg med enkle håndleddet beskyttelse eller å gi støtte dersom du har smerter i underarmen.

Hvordan bruke Wrist Wraps for Powerlifting

Sett hånd i en wrap. Start med å sette tommelen gjennom løkken for å hjelpe til å holde stroppen stramt mens du vikler.

•  Pakk håndleddet. Ved hjelp av den andre hånden vikle stroppen rundt den lave delen av håndleddet og fortsette innpakning, men ikke for stramt ennå. Når stroppen er pakket rundt, unloop det en gang eller to ganger og trekke det veldig stramt mens du pakker det opp igjen denne gangen, bruke opp hver bit av slakk.

Fullfør wrap. Dra tommelen ut av loopen, og du er klar til å løfte.

Varier wrap. En variant av denne wrap kan gjøres for å gi komfort til en verkende underarm. Begynn innpakning lav ved håndleddet som vanlig, men deretter flytte opp underarmen som du loop, deretter flytte ned igjen, slik at du er ferdig tilbake ved håndleddet.

Hint

  • Hvis hånden føles tingly, kan vikle være for stram. Re-gjør det for å unngå å skade deg selv.

Bivirkninger av Hypershock

Hypershock er et kosttilskudd som er markedsført til kroppsbyggere, idrettsutøvere og vektløftere. Produktet er utviklet for å hjelpe brukere med å øke muskelmasse, kropps weightand styrke, i tillegg til å gi ekstra energi til treningen. Ingrediensene i Hypershock er en blanding av vitaminer, kjemikalier, mineraler og urter. Den viktigste aktive ingrediensen i Hypershock er kreatin. En sammensatt på emballasjen er oppført som '' Hypershock proprietær blanding '' og viser ikke de ingrediensene som finnes i det sammensatte. Før du bruker noen kosttilskudd, bør du kontakte legen din for å sikre at det er trygt for deg å bruke.

Vannretensjon

Kosttilskudd som inneholder kreatin, for eksempel Hypershock, kan føre til at kroppen til å beholde mer vann enn vanlig. Kreatin fører vann til å bli trukket til både fett og muskelvev. Dette vannretensjon fører til hevelse i hele kroppen, spesielt i muskler og fettvev der kreatin i å bli lagret. Dette hevelse effekten er ofte oppfattet som en rask økning i muskelmasse når det i realiteten er en stor andel av volumøkningen i muskelen vann. Hypershock kan forårsake oppblåsthet. Ansett en lav natrium diett mens du bruker Hypershock, som for mye natrium kan føre til overflødig vann oppbevaring.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå fra å bruke Hypershock. Dehydrering oppstår fordi for mye vann trekkes fra orgel vev til muskler og fettvev. Unngå dehydrering mens du bruker Hypershock ved å øke væskeinntaket. Før noen treningsprogram eller trening, sørg for at du er godt hydrert. Trene eller trene mens dehydrert kan føre til heteslag, og i ekstreme tilfeller heteslag, eller til og med hjerteinfarkt.

Muskel kramper og skader

Muskel kramper kan oppstå ved bruk av Hypershock. Ikke overskrid doseringen anbefales på emballasjen. For mye kreatin i kroppen kan føre til dehydrering, som kan føre til muskel kramper. Unngå trening med stramme muskler, som det øker sannsynligheten for muskel tårer, ligament skader, og forstuinger.

Gastrointestinal Distress

Gastrointestinale plager er en mulig bivirkning av Hypershock bruk. Symptomer på gastrointestinale plager inkluderer overflødig luft i magen, magekramper, diaré og kvalme. Vanligvis oppstår det gastrointestinale plager på grunn av overflødig kreatin settling i magen før ekskresjon. Ta dosen din Hypershock med en 16 oz. glass vann eller juice for å unngå gastrointestinale plager.

Stress på nyrene

Bruke for mye av den Hypershock supplement har potensial til å forårsake økt stress på nyrene. Nyrene må jobbe hardere for å fjerne overflødig kreatin fra blodet. Personer med et forhåndsdefinert helsetilstand som påvirker nyrene bør konsultere lege før du bruker Hypershock. For mye stress på nyrene kan føre til tretthet, og i ekstreme tilfeller, nyresvikt.

Trening for eldre å miste vekt

Hvis målet ditt er vekttap og du er i din 60s eller 70s, du kan ikke trene på samme måte som en 25-åring. Kroppen og behovene til eldre er forskjellig fra mye yngre individer. Den mest vesentlige forskjellen er mangelen på muskelmasse ikke-trener seniorer opplever rett og slett grunn til å ha alderen.

Vekt trening

Ifølge en fersk artikkel i US News and World Report, "muskelmasse avtar med alderen, med start i 40-årene og plukke opp fart etter ca 50 år" Og etter det, artikkelen fortsetter, muskel tap virkelig begynner å akselerere, til det punktet at det kan bli alvorlig svekkende. Nettstedet FitnessTipsForLife.com sier at, "en kilo muskler vil ta ca 50 kalorier for å opprettholde for en dag mens pund av fett vil ta ca 2 kalorier for å opprettholde per dag." Vekt trening mens du spiser riktig er den beste måten å legge muskelen til kroppen. Siden en muskuløs kropp trenger betydelig mer kalorier for å opprettholde seg selv enn en feit kropp, betyr det at den viktigste formen for trening for en eldre voksen er å vekte tog.

Den statlig støttet nettstedet CDC.gov publiserer noen gode råd for begynnelsen senior vektløfter. Du ønsker å gjøre øvelser som inkluderer alle de store muskelgruppene. Dette er de bein, hofter, skuldre, rygg, bryst, mage og armer. Du kan bruke vekter eller motstand band. Du kan også bruke din egen kroppsvekt som når du gjør en push-up eller pull-up. Hold deg til mellom åtte og tolv repetisjoner per øvelse og sørge for at det er vanskelig å fullføre den siste rep. Når det blir lett å løfte vekten etter siste rep, finne en tyngre en.

Vurdere å registrere deg med en personlig trener opplevd med trening en eldre befolkning, som du kan lett skade deg selv hvis du er ny til å jobbe med motstand. Før du setter i gang, gå til legen din og få ham klar deg til å trene.

Aerob trening

Miriam Nelson, leder av John Hancock Center for fysisk aktivitet og ernæring ved Tufts University, er enig i at styrketrening er svært viktig. Men, påpeker hun at "muskelvev trenger å effektivt lagre glykogen og har kapillærer som fyller det med blod, som begge er hjulpet av aerobic komponent." Med andre ord, må du også gjøre noen cardio. En rask 30 minutters gange fem dager i uken i tillegg til styrketrening to ganger i uken er bra.