Digidexo.com

utslett afrikansk spedbarn

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

De fleste spedbarn vil oppleve bleie utslett på enkelte punkt i sitt første år av livet, og de fleste foreldre med babyer med bleie utslett ville gjøre noe for å hindre at det skjer igjen. Bleie utslett kan være ganske ubehagelig for et spedbarn, ofte forlater ham irritabel og masete. Til tross for hvor vanlig bleie utslett er, er det flere måter å forebygge bleie utslett hos spedbarn, forlater barnet og foreldre glad og sunn.

Slik unngår bleie utslett hos spedbarn

•  Pass alltid på at du bruker riktig størrelse bleie for spedbarn. Bleier som er for stramt vil gni på babyens sensitiv hud og irritere den, slik at forekomsten av bleie utslett mer sannsynlig.

Endre ditt barns bleier ofte for å begrense eksponering for urin og avføring. Når du skifter bleier, bruke bomull baller og varmt vann for å rense spedbarn. La barns hud tørke helt før du setter en ny bleie på. Holde en babyens hud tørr er viktig å forebygge bleie utslett.

Vask bare babyen med mild baby såpe. Andre såper kan være for slipemiddel og irritere et barns hud. Vask aldri et spedbarn mer enn en gang om dagen, da dette kan tørke ut huden hans og legge til rette for bleie utslett. Tørk alltid et barns hud grundig etter bading for å hindre bleie utslett.

La din spedbarnets bunnen luft ut hver dag. Plassere henne på et vanntett pad og fjerne henne bleie. Du kan innlemme dette i sitt daglige "magen tid" eller noen annen del av dagen. Utsette et barns sensitive bunn til luft bidrar til å eliminere irritasjon på grunn av fuktighet og forhindrer bleie utslett.

Bruk bleie utslett salver under bleie utslett bidra til å holde urin fra å komme i kontakt med et barns bunnen. Før påføring av salven, gjøre visse sin bunn er helt tørt. Deretter gjelder det rikelig på områder hvor bleie utslett er sannsynlig.

Hint

 • Spør babyens barnelege for sine anbefalinger om de beste merkene av babyen såpe og bleie utslett salve for å hindre bleie utslett.
 • Barn maismel kan også brukes til å holde et spedbarn tørrere og bidra til å hindre bleieutslett.
 • Baby kluter kan irritere noen spedbarnets hud og bistand i forekomsten av bleie utslett. Bruk bomull baller og varmt vann under bleie endringer i stedet.
 • Hvis et spedbarn hud er ikke helt tørr før du påfører bleie utslett salve, salven faktisk vil felle som fuktighet og hjelpe forverre bleie utslett i stedet for å forebygge det.

Relief of Allergy Utslett hos spedbarn

En av de vanskeligste tingene å se er å se barnet ditt lider med allergiske utslett. De søvnløse dager og netter, samt frustrasjon over å ikke vite hva de skal gjøre for å gjøre det gå unna kan skape kaos på en forelder fysisk, følelsesmessig og psykisk. Å finne ut hva som forårsaker disse smertefulle og svært kløende utslett er det viktigste skrittet for å behandle dem.

Hva er eksem?

Eksem er også kjent som atopisk dermatitt som oppstår mellom 2 og 6 måneder gamle. Dens egenskaper er tørr og sensitiv rødlig hud som blir svært kløende og ubehagelig; i sine mer alvorlige stadier, kan det pus eller "gråte." I alvorlig stadium, er det best å være under omsorg av en barnelege, som kan være i stand til å foreskrive lave doser kortikosteroid kremer for å lindre kløe og la huden til å helbrede.

Hva er årsaken til eksem?

En viktig årsak til babyen eksem er en allergi av noe slag til noe i miljøet eller i barnets mat. Ifølge Food Allergy og anafylaksi Network, har en i 17 barn under 3 år gammel en matallergi.

Siden en baby er altfor ung for de fleste testing, er det best å overvåke hva melk eller formler blir matet til et spedbarn. Morsmelk som inneholder allergener fra mors mat kan også være en årsak; Det anbefales at kvinner ammer unngå peanøtter og soya mens du ammer. Hvis babyen reagerer på formelen, kan det være best å prøve en som ikke inneholder soya, som de fleste formler gjør.

Når et spedbarn er spesielt følsomme for miljø allergi samt renseprodukter og kremer, "baby korrektur" får en helt ny mening. Noe spedbarn kommer til å komme i kontakt med må være helt allergen-fri.

Trinn for å berolige

Bruk aldri ulltepper eller klær på baby; de er svært kløende og irriterende for de med sensitiv hud. Sørg for at barnet har på seg 100 prosent bomull - det er den mest pustende og allergisikre materiale tilgjengelig. Hvis du kan få økologisk bomull, enda bedre.

Mange babyprodukter inneholder dufter, tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og kjemikalier. Babyer med eksem trenger spesiell omsorg og spesialprodukter for å passe deres ekstrem følsomhet.

Mange produkter inneholder vitamin E, som vanligvis er avledet fra soya. Noe som starter med "Arach" er peanut avledet. Hvis barnet ditt har peanøtter eller soya allergi, er det best å ringe selskapet på flasken for å finne ut før du bruker eller ikke bruker i det hele tatt.

California baby har en duft-fri fuktighetskrem som er trygt og effektivt. Bland i en skvett av vaselin mens søknad til huden og du har en veldig mykgjørende krem ​​som kan brukes gjennom alle årstider.

Varme eller fuktige forhold kan forverre eksem, så det er alltid best å holde temperaturen litt kult. Det er bedre å sette mer klær og tepper på baby enn å ha rom for varm. Svette kan gjøre eksem svært kløende.

Sørg for å holde barnets negler korte for å minimere skader huden fra skrape

Sørg for å bli kvitt eventuelle miljømessige allergener som for eksempel dyr, støv og mugg. Invester i en luftrenser for å kutte ned på mulige allergener i luften. Ideelt sett bør tepper fjernes og endret til harde gulv for å minimere kontakt med støvmidd eller muggsporer. En annen faktor å huske på er stress; stresset forverrer eksem, så beroligende på barnet så mye som mulig er en annen måte å temme itchies.

Eksem er ikke en enkel tilstand å behandle, men med tålmodighet og følge de nødvendige skritt mot en allergi-fri hjemme, kan det behandles effektivt.

Tørr hud Utslett hos spedbarn

Tørr hud Utslett hos spedbarn


Utslett er vanlig hos spedbarn, og nesten aldri har behov for øyeblikkelig lege omsorg. Tørre utslett kan ofte følge med en feber eller fussiness, og er ofte forårsaket av ufarlige viral sykdommer. Utslett som disse vanligvis løse på egen hånd i løpet av få dager. Tilbakevendende utslett, men bør bli sett av barnelege. Hvis utslett er ledsaget av pustevansker, hals innsnevring eller vedvarende oppkast, ta barnet til legevakten for umiddelbar evaluering.

Eksem

Eksem er tenkt å være et resultat av allergi og arvelighet. Det ser ut som en tørr, flassende utslett som kan vare i flere dager. Under mindre alvorlige tilfeller, vises eksem som hvit tørr hud, og i løpet av fakkel-ups huden kan bli rød, irritert og flassing. Eksem oppstår ofte på de indre knær og albuer hos spedbarn, men patcher kan oppstå nesten hvor som helst på kroppen. Noen tilfeller av eksem er midlertidige, og noen kan være tilbakevendende. Eksem er ofte behandlet med 1 prosent Hydrokortison krem ​​som er tilgjengelig over disk. For tilbakevendende tilfeller ta kontakt med barnelege for behandling.

Elveblest

Elveblest er røde renner som spontant kan vises på et spedbarn. De forekommer ofte på overkroppen, og varer vanligvis i noen få minutter til noen timer. Den eksakte årsaken til elveblest er ukjent, men hive utbrudd er ofte knyttet til allergi. Benadryl er en vanlig behandling for elveblest, men det er best å ta kontakt med barnelege før du gir noen form for medisiner til et spedbarn.

Soppinfeksjoner

Soppinfeksjoner kan dukke opp hvor som helst på kroppen, og vanligvis krever reseptbelagte soppdrepende medisiner for behandling. Tinea eller ringorm, er en tørr utslett forårsaket av en soppinfeksjon. Utslettet ser ut som runde, flate hudirritasjoner som har rosa eller røde skjellende ringer med en klar sirkel i midten. Tinea er smittsomt, så pass på å øve økt håndvask og holde små barn atskilt.

Viral betingelser

Utslett forårsaket av virusinfeksjoner er vanligvis vanlig og ufarlig. Fifth sykdom fører til feber, lyse røde kinn, og en Lacy utslett på bena og overkroppen. Fifth sykdom spres gjennom fuktpartikler som blir pustet ut av en infisert person. Behandling for viral sykdommer er vanligvis basert på lindring av symptomer. Vannkopper forårsaker renner små kløende over hele kroppen, og varer i flere dager til en uke. Denne tilstanden, som de fleste virale sykdommer, er svært smittsom så øve hyppig håndvask og separat små barn.

Seriøse Tørre Utslett

Seriøse tørre utslett er sjeldne, og utslett er vanligvis et symptom på en mer alvorlig tilstand. Petechial eller purpura utslett er ofte røde eller lilla, og kan være svært farlig. Hvis utslettet ikke et øyeblikk forsvinner når du trykker på, er dette et tegn på at du bør oppsøke lege. For å gjøre denne testen, plasserer et glass på babyens hud og trykk. Hvis utslettet ikke lysere, kan dette være en alvorlig utslett. Sykdommer forbundet med denne type utslett inkluderer meningokokkinfeksjon, alvorlig infeksjon eller leukemi.

Typer utslett hos spedbarn

Når en baby er på vei, forventningsfulle foreldre ofte dagdrømme om hva deres barn vil se ut, og hvem hun vil ta etter. De ser for seg glade badetider, frede naps og små bunter med myk, perfekt hud. Virkeligheten er dessverre kan være en frekk oppvåkning til denne perfekte, lille visjon, og noen ganger en babyens hud er ikke så feilfri som vi var opprinnelig føre til å tro. Hormoner og ytre faktorer kan spille ødeleggelse med vår hud og babyer er ikke noe unntak.

Cradle Cap

En søt navn for en skjemmende tilstand, vugge cap preget av crusty flekker som vises på babyens hodebunn. Forårsaket av overflødig olje og ofte dukker opp når babyen er en eller to måneder gammel, denne tilstanden vanligvis klarner opp på egen hånd, selv om det kan bli bidro sammen med forsiktig løsne flekker med en kam eller myk børste mens sjamponering. Et utslett kan utvikle seg i noen tilfeller og barnelege kan gi råd den beste behandlingen.

Bleie utslett

Utslett på babyens bunn kan ha en rekke årsaker, fra følsomhet for bleier selv å allergisk reaksjon på noe i barnets kosthold. Den vanligste typen utslett er vanligvis forårsaket av langvarig kontakt med urin og avføring. Den beste måten å behandle bleie utslett er å lufte ut barnerumpe og bruke en over-the-counter hydrokortison krem ​​på hver endring. Ring barnelege hvis utslettet er vedvarende eller blir verre.

Baby acne

Små rosa kviser og hvite nupper (kalt Milia) opptrer vanligvis i løpet av den første måneden etter fødselen på grunn av overdoser av hormoner fra mor og blokkerte oljekjertler. Akkurat som tenårings versjonen, er den beste måten å håndtere disse å vaske med en mild rensemelk flere ganger om dagen og gi dem tid til å gro, som vanligvis er i løpet av få uker. Unngå bruk av lotion eller noen akne spesifikke medisiner.

Barn Eksem

Babyen eksem er identifisert med røde, kløende hud, og kan noen ganger være en reaksjon på en påvirkning utenfra - med andre ord, en allergisk reaksjon på noe i barnets kosthold eller følsomhet for et bestemt vaskemiddel. Prøv å begrense ned de mulige irritanter som kan være årsaken babyens tørr hud og eliminere dem en etter en. Bytt til en mild såpe og bruke rikelig med fuktighetskrem mellom bad. Kontakt barnelege hvis utslettet forverres.

Baby-gjær infeksjon

Vanligvis finner på barnerumpe og genitalia, er en gjær infeksjon en lysende rødt utslett funnet hvor huden berører huden. Det er forårsaket av en mikroorganisme som trives i et varmt, fuktig miljø, for eksempel ett skapt av en tettsittende bleie. Det kan forveksles med en vanlig bleie utslett, som det påvirker det samme området og kan se like ut, så hvis dine bleie utslett behandlinger ikke fungerer, ta kontakt med barnelege for en mulig soppinfeksjon.

Årsaker til spedbarn gjær infeksjoner

Årsaker til spedbarn gjær infeksjoner


Nye mødre er ofte sjokkert over å oppdage sin dyrebare spedbarn kan ha en soppinfeksjon. Mange forbinder gjær infeksjoner med kvinner, men jeg ikke skjønner spedbarn er svært utsatt. Spedbarn gjær infeksjoner er forårsaket av en mangel på renslighet og tørrhet i bleieområdet. De kan være oversendelse av en infisert mor under fødselen eller mens du ammer, fra en mangel på flaske og smokk renslighet eller fra antibiotika.

Identifikasjon

Spedbarns gjær infeksjoner er vanlig i de fuktige områdene i bleieområdet, herunder folder i huden. Mange ganger en gjær infeksjon er forvekslet med bleie utslett. Spedbarn gjær infeksjoner kan også oppstå i munnen som hvite flekker og sår, kjent som trøske.

Effekter

Spedbarn gjær infeksjoner kan være svært smertefullt, noe som resulterer i overdreven gråt og fussiness. Spedbarn som har trøske også kan ha problemer med fôring, suge og svelge, i tillegg til å være gretten, rastløs og frustrert. Spedbarn gjær infeksjoner kan føre til alvorlig underernæring og dehydrering hvis den ikke behandles effektivt.

Betraktninger

Spedbarn kan få en gjær infeksjon ved fødselen dersom mor er infisert. Gjær infeksjoner kan også oppstå i neglebåndene, hvis barnet suger tommelen sin eller fingrene. Ammende mødre og spedbarn ofte overføre smitte frem og tilbake hvis ikke riktig behandlet.

Forebygging / behandling

Gjær infeksjoner kan forebygges ved å endre ditt barns bleier hver 2 timer og la huden tørke grundig før du setter på en ny bleie. Spedbarn tar antibiotika er mer utsatt for gjær infeksjoner og bør ha sine bleier endres ofte. Likeledes bør mødre som tar antibiotika og amming være mer årvåken om bleie endring. Smokker bør steriliseres regelmessig for å hindre trøske.

Advarsel

Spedbarn gjær infeksjoner kan behandles med over-the-counter medisiner som klotrimazol, mikonazol og nystatin, men søke råd hos barnelege om dosering og hyppighet. Kontakt barnelege umiddelbart hvis barnet ditt utvikler feber eller utslett som blir til gul, siver sår.

Hva er behandlingen for Thrush for spedbarn?

Det organisme Candida albicans forårsaker trøske, som er en gjærinfeksjon primært av munnen. Hos spedbarn, er trost ofte ledsaget av en gjær bleie utslett. Spedbarn er mer utsatt for trost fordi deres unge immunforsvar ennå ikke er fullt utviklet for å bekjempe gjær. Thrush kan føre til at noen smerte for barnet, men i de fleste tilfeller er det lett behandles og noen ganger krever ingen behandling i det hele tatt.

Symptomer

Drs. William og Martha Sears stater som trost hos spedbarn er preget av hvite flekker i munnen som ikke kan tørkes av. Det er ofte ledsaget av en gjær bleie utslett som har rød, hevet humper rundt periferien. Spedbarn kan også være masete under fôring eller nekte å mate.

Medisinsk behandling

Babyens lege kan forskrive soppdrepende midler. Disse behandlingene omfatter et medikament som skal spre seg inne i barnets munn, og en annen for behandling av bleieutslett.

Alternativ Behandling

Gentian fiolett kan brukes som et alternativ behandling for trost hos spedbarn. Bruke et øre pinne for å male væsken i barnets munn. Acidophilus kan også bidra til å lindre trost.

Home Care

Enhver behandling av spedbarn for trost krever grundig rengjøring av spedbarn forsyninger inkludert smokker, flaske brystvorter, leker og tøybleier. Forsiktig, men grundig rengjort barnets bleie området på hver bleie endring.

Behandling av moren

I ammer spedbarn, vil mor også ofte har trost. Behandling av spedbarnet vil også kreve behandling av moren. Moren kan få medisiner fra legen sin og bruke de alternative behandlinger. Hun bør vaske alle elementer som kommer i kontakt med brystene hennes, som filler eller ammeinnlegg, i varmt vann.

Face Utslett hos barn

Det er mange mulige årsaker til en ansikts utslett på et barn. Noen ganger kan en ansikts utslett er et tidlig tegn på en sykdom, men andre ganger er det den viktigste karakteristisk for en tilstand. Her er noen forhold knyttet til ansikts utslett.

Meslinger

Barn blir vaksinert mot meslinger, men fortsatt kan avtale det. En rødt utslett i ansiktet utvikler seg etter tre eller fire dager for å ha meslinger og raskt sprer seg. Det varer i ca syv dager.

Rubella

Hvis røde hunder er under kontrakt, vil en rosa / rødt utslett på kinnene vises og spre seg. Bedring sees etter fire dager.

Skarlagensfeber

Med skarlagensfeber, utvikler en rød, blussende ansikt, sammen med sår hals. Utslettet og blussende ansikt er ikke alvorlig, og går bort av seg selv.

Fifth sykdom

Femte sykdommen forårsaker barnets kinn å være veldig rød. Med varme eller trening, vil utslett vises mye lysere og kanskje klø mer. Barnet er ikke smittsom når utslettet presenterer seg.

Milia

Milia er en ansikts utslett hos spedbarn preget av gule eller hvite humper. De går unna på egenhånd i tid og er ikke smittsom.

Eksem

Eksem er en svært vanlig utslett som kan være i ansiktet eller andre deler av kroppen. Utslettet kan være kløende, røde eller hovne. Den er forårsaket av noen type irriterende.

Slik Clear Vanskelige Bleie Utslett

Slik Clear Vanskelige Bleie Utslett


Bleie utslett hos spedbarn er en vanlig hud lidelse. Bleie utslett kan være et resultat av mange årsaker, slik som irritasjon på grunn av avførings enzymer, gjær og friksjon fra bleien. Utslett på spedbarn kan komme og gå. Spedbarn som har sensitiv hud kan også være mer utsatt for bleie utslett. Mens bleie utslett vil klare på egenhånd, bør utslett som ikke klart i løpet av få dager med behandling bli sett av en lege.

Bruksanvisning

•  Se en barnelege for å fastslå om barnet lider av en gjær infeksjon. Ditt barns barnelege vil foreskrive en anti-fungal medisiner som vil fjerne utslett.

Bruk en bleie krem som består hovedsakelig av sink oksid. Ifølge Mayo Clinic, bleiekremer inneholdende sinkoksyd "kan også brukes for å hindre bleie utslett."

La barnet å gå uten bleie i noen minutter i løpet av dagen. Hvis babyen din ennå ikke gå, legge en hånd håndkle under henne i tilfelle en ulykke.

Bruk maismel i stedet for baby pulver. Baby pulver inneholder duftende parfyme og talkum, som kan være et irritasjonsmoment for babyens lunger hvis han inhalerer pulveret. Maisstivelse fungerer like godt på babyens boms til å bidra til å trekke ut overflødig fuktighet.

Endre bleier raskt etter at barnet urinerer eller har avføring. Rengjør grundig babyen din før du legger en ny bleie på henne.

Bruk en annen type bleie. Hvis barnet ditt har sensitiv hud, finne en merkevare av bleier som vil føre til mindre friksjon på hans nederst.

Bruk en pære sprøyte for å bidra til å fjerne avføring fra barnerumpe, spesielt hvis det berørte området er sår og forårsaker hennes smerte. Hvis barnet ditt er villig, bruke en hårføner på den laveste innstillingen for å tørke henne.

Tips og advarsler

 • Spedbarn bør se en lege hvis han begynner å utvikle en feber, utvikler et utslett som har pus eller oser, et utslett som sprer seg utover det nederste området, eller hvis utslettet blir verre.
 • Du kan lage din egen utslett salve ved å kombinere sink oksid, vaselin og lanolin salve, noe som vil bidra til å skape en beskyttende barriere for babyens bunn.
 • Unngå parfymerte såper og parfymerte våtservietter mens barnet ditt har et utslett. Produkter som inneholder dufter kan forverre din lille ens hud.
 • Ikke la barnet ditt bære tettsittende bleie dekker under en utslett blusse opp. Bleie dekker holder på fuktigheten.

Gluten allergisymptomer hos spedbarn

Gluten er proteindelen av hvete. Den finnes i alle produkter som inneholder hvete, rug eller bygg. Hvis spedbarn er matet mat som inneholder gluten, og de er allergiske, kan flere symptomer oppstår.

Irritabilitet

Spedbarn kan bli svært irritabel og gråte over lengre tid hvis de har en gluten allergi.

Spytter Up

Oppkast og spytter opp blir ofte sett når spedbarn er allergisk mot gluten. Magekramper er også vanlig.

Diaré

Gluten brytes ikke ned i magen, slik at det kan føre til diaré.

Utslett

Spedbarn er også utsatt for utslett. Disse kan vises som røde flekker, og kan ses overalt på kroppen.

Puster, rennende nese

Spedbarn kan også vise endrede pustemønster og en rennende nese.

Hevelse

Det kan være merkbar hevelse i lepper, ansikt og muligens tungen. I verste tilfeller, kan halsen svelle lukket.

Tiny Red Facial støt og Utslett

Tiny Red Facial støt og Utslett


En ansikts utslett eller små røde nupper kan føre til bekymring for en mor, hvis barnet er å bryte ut, eller for en tenåring. De fleste ansikts utslett er ufarlig, men noen kan spre seg til andre områder av kroppen, og være det første tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel herpes zoster virus som forårsaker helvetesild. Noen utslett er smittsomt, mens andre bare påvirke verten. Behandlinger varierer i henhold til hvilken type utslett, så aldri anta at en medisin kan behandle alle utslett.

Spedbarn

Spedbarn er mottakelige for seboreisk eksem, bedre kjent som "vugge cap." Det kan virke som små støt på huden, inkludert ansiktet, rygg nakke og hode. Utslettet vil etterhvert bli skjellete. Ved hjelp av en kortison krem ​​kan hjelpe, som foreskrevet av lege. Et annet utslett tilskrives spedbarn er "baby akne," ifølge Mayo Clinic. Det ser ut som små røde nupper på kinn, hake og panne. Kviser kan utvikle seg i de første 3-4 ukene av livet. Ingen behandling er nødvendig, siden kviser vil forsvinne av seg selv. En tredje type utslett som påvirker spedbarn er eksem. Det ser ut som røde flekker av støt og rødhet, sprer seg til andre deler av kroppen. Det er behandlet med fuktighet kremer, og noen ganger kortison kremer.

Barn

Utslett er vanlig blant førskole og grunnskole-alder barn. Ett utslett vurdert som svært smittsom er impetigo, en bakteriell infeksjon som vises som røde nupper rundt nese og munn. Det begynner vanligvis i et kutt, men kan påvirke sunn hud. Behandlingen inkluderer en antibiotika salve eller oral medisin. Utslettet forsvinner vanligvis i to til tre uker.

Vannkopper er en virusinfeksjon som starter med små, røde nupper som slår til blemmer og spredte seg raskt i hele kroppen. Det er veldig smittsomt, forårsaker kløe samt feber. Blemmer vil bryte og skorpe over innen sju dager, slik at tilstanden ikke-smittsom.

Voksne

Rosacea er en vanlig tilstand som rammer voksne. Det begynner med små røde nupper i ansiktet. Humper kan bli pus fylt. Det er en kronisk tilstand som kommer og går på egen hånd. Matallergier, temperatur og hud kremer kan forårsake fakkel-ups. Eldre voksne er rammet av helvetesild, en tilstand forårsaket av samme virus som vannkopper. Det vises vanligvis som røde nupper på overkroppen, men det kan påvirke ansiktet, vanligvis rundt øynene. Til slutt, synes blemmer som er svært smertefullt. Utslettet og smerter kan vare i tre uker. Behandling for sykdommen består av anti-virus medisiner og smertestillende.

Kroniske tilstander

Det er kroniske medisinske tilstander som kan forårsake hudutslett, særlig i ansiktet. Lupus er en auto-immun sykdom som er noen ganger tydelig med en rød sommerfugl utslett over neseryggen og kinnene og over øyenbrynene. Sklerodermi, en form for lupus, fører crest syndrom som vises som små røde flekker eller streker på huden, for det meste i ansiktet.

Hvordan vite om trost er smittsom

Thrush er en infeksjon forårsaket av gjær som kalles Candida sopp. Det er alltid en liten mengde av Candida sopp i munnen, men vanligvis er det holdes i balanse av bakterier og mikroorganismer. Noen ganger kroppen blir immun mot infeksjon fordi kroppen er stresset på grunn av sykdom eller visse medikamenter som forstyrrer balansen. Dette gjør at Candida sopp å danne en infeksjon forårsaker trost. Candida sopp er ikke begrenset til bare munnen. Det også føre til bleie utslett hos spedbarn eller vaginal gjær infeksjoner hos kvinner. Siden alle allerede har candida sopp i kroppen sin, er det smittsomt, men du kan ta skritt for å hindre spredning av trost.

Hvordan vite om trost er smittsom

•  Finn ut om det er trost. Det er ganske lett å få øye trost. Thrush vises som hvite humper på innsiden på i munnen. Når du gni disse humper, vil de blø litt og la en skinnende rød flekk. Flekkene kan ligne på cottage cheese eller et edderkoppnett. Disse humper starter vanligvis på tungen eller indre sjekker men kan spre seg til taket av munnen, tannkjøtt, mandlene. Babyen synes sulten, men nekter å drikke fordi sårene skade deres munn. Infeksjonen kan også føre dem til å kjøre en feber. Ammende mødre kan ha røde, blanke brystvorter, intens smerte når sykepleie, og dyp brystsmerter.

Se legen. Det er viktig å se for å bekrefte trost sammen med å finne årsaken til infeksjonen. En undersøkelse av bump kan bekrefte om det er trost.

hindre spredning. Thrush er mest smittsom til noen som allerede har det. En baby som har trost er svært sannsynlig å få en gjær bleie utslett eller å reinfect seg selv. Det er noen enkle måter å hindre ny infeksjon. Kok alt som normalt ville komme i kontakt med munnen. Dette inkluderer gafler, skjeer, flasker, brystvorter, smokker, og biteleker ved å koke i 5 minutter. Ta barnepass leverandører. Vask hendene ofte. Hvis du klut bleie, bruker disponibel hvis mulig.

Limit sukker og gjær inneholder matvarer i kostholdet ditt. Disse matvarer vil bare stimulere veksten av mer gjær.

Fullfør medisinering. Den beste måten å unngå trost fra å være smittsom, er å ta all medisinen. Hvis du ikke helt stoppe infeksjonen, kan det komme tilbake igjen.

Steril igjen. Det er veldig viktig at du tar deg tid til å re-sterilisere alt som kommer i kontakt med trost. Candida sopp ville ha blitt re-eksponeres for flaskene og gafler igjen. Uten koking og sterilisering alt trost er fortsatt smittsom, og du kan ha en annen utbrudd.

Hint

 • For å unngå å få trost når som helst mor eller baby tar antibiotika, bør probiotika vurderes.
 • Ammende mødre bør også behandles for trost, selv om de ikke har skilt ennå.
 • Ikke stopp sykepleie. Selv om trost er smittsom, er det ikke tilrådelig å stoppe sykepleie, som det ville gjøre skade på melketilførselen.
 • Unngå antibakteriell såpe. Den antibakteriell såpe dreper bakteriene som du trenger for å bidra til å redusere troste smittsom sopp.

Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse

Om Dengue Fever og sykepleie Ledelse


Sykepleie forvaltning av dengue feber er uspesifikke og støttende, som består av smertelindring og muntlig og / eller intravenøs administrasjon av væsker. Dengue pasientbehandling krever årvåken medisinsk overvåking for advarselen tegn på den potensielt dødelig vaskulær permeabilitet av dengue hemoragisk feber (DHF) og livstruende sirkulasjonssvikt definere dengue sjokksyndrom (DSS).

Betydning

Dengue feber resultater fra infeksjon av en flavivirus med fire forskjellige serotyper (DEN-1, DEN-2, DEN-3, DEN-4). Aedis aegypti mygg overføre dengue virus mellom mennesker. Dengue feber er endemisk i store deler av Afrika, Sørøst-Asia, og diverse tropiske regioner over hele verden. Aedes albopictus myggen er innblandet i mindre grad med dengue overføring i Amerika.

Dengue feber virkninger 50-100 millioner mennesker årlig av flere hundre tusen pasienter utvikler seg til mer alvorlige tilfeller av dengue hemoragisk feber (DHF). Dengue hemoragisk feber forårsaker dødsfall i fem prosent av pasienter med denne sykdommen manifestasjon.

Effekter

Dengue virus forårsaker en akutt tilstand av øket vaskulær permeabilitet og plasmalekkasje. Støtte pasienten gjennom denne vaskulær krisen ved riktig fuktighet ledelse fører til oppløsning.

Time Frame

Denguefeber viser sesongaktivitet, med epidemier oppstår under regntiden bidrar til klekking av mygg. I endemiske områder, bør dengue være den antatte første diagnose ved behandling av en pasient med influensalignende symptomer i regntiden.

Dengue virus ruger 3-14 dager, hvoretter dengue feber pasientene har feber så høyt som 40-41 grader C, myalgi, post-orbital smerte, hodepine, tap av appetitt, kvalme, brekninger, og petechial eller makulopapuløst utslett. Spedbarn kan presentere seg med udifferensiert febersykdom. Akutt feber varer vanligvis tre til sju dager, ofte med en salrygget utseende der feber kort ettergir og senere returnerer. Alvorlige former for denguefeber vanligvis utvikle 05:57 dager etter sykdomsutbruddet.

Identifikasjon

Differensialdiagnose inkluderer andre viral hemoragisk feber, malaria, meslinger, meningococcemia, leptospirose, bakteriell sepsis, tyfoidfeber, meslinger, rickettsial infeksjoner, røde hunder og influensa. Screenings inkluderer blodtrykk, væskebalansen, tourniquet test, leverfunksjon, albumin nivå, pleuravæske indeks, CBC, og urologi. Tretti prosent av pasientene vil presentere med hemoragisk symptomer manifestert primært som hudmanifestasjoner slikt petekkier, echymoses, og purpura. Alvorlige tilfeller kan også vise blødninger fra nese, tannkjøtt, tarmer, eller en opptreden av kraftig menstruasjon. Urinalysis kan indikere microhematuria.

Bekreftelse av infeksjon med denguevirus ved vevkultur eller serologi gir ikke rettidig resultater for kliniske beslutninger. Derfor, avhengig diagnose på empirisk kliniske bevis.

Behandling for dengue feber og mer alvorlige manifestasjoner av dengue hemoragisk feber og dengue hemoragisk sjokk er uspesifikke og støttende, som består av smertelindring og muntlig og / eller intravenøs administrering av væske.

Funksjoner

Godt hydrert pasienter uten tegn til økt vaskulær permeabilitet kan gjenopprette hjemme med instruksjoner for oppfølging hvis hemoragisk symptomer. Pasienter som viser tegn til blødning eller dehydrering krever klinisk observasjon eller sykehusinnleggelse. Beskytt dengue feber pasientenes sykehussenger med myggnetting hindrer videre smitte.

Det er viktig å unngå bruk av acetylsalisylsyre og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler i smertebehandling, da dette vil forverre hemoragisk komplikasjoner. Paracetamol er å foretrekke.

Tilsyn med hydrering danner kjernen i sykepleie forvaltning av dengue feber. Gi pasienter muntlige væske regelmessig, gi intravenøse væsker med tidlige tegn på dehydrering, og overvåke urinmengde. Sykepleiere må også overvåke blodtrykk og se etter tegn på sirkulasjons dekompensasjon, inkludert en svak, rask puls, hypotensjon, og kald, klam hud. World Health Organization dengue opplæringsmateriell gir formelen for beregning rehydrering volum som to ganger det som kreves for normalt vedlikehold: 2 x (1500 ml + (20 x (vekt i kg - 20)) for pasienter over 40 kg.

Riktig pleie forvaltning av dengue feber krever samling av flere blod trekker; serie hematocrits inntil ett femtinitti etter feber oppløsning tillater påvisning av hemoconcentration. Bruk en akutt fase blodprøve (dager 0-5) tatt på tidspunktet for presentasjon for viral isolasjon i mygg cellekultur. Bruk rekonvalesent prøver for serotyping med ELISA. Samle vevsprøver fra lymfeknuter, lunger, lever, nyrer og milt i dødelige tilfeller for immunhistokjemi studier.

Utslippskravene omfatter to-dagers fravær av feber, retur av appetitt, normal hematokrit og blodplater over 50.000 / mm ^ 3. Pasienter utvinne fra sjokk bør forbli i observasjon i minst tre dager etter oppløsningen av sirkulasjons-krisen. Pasienter som lider av lungesvikt fra pleuravæske kan trenge en lengre sykehusopphold.

Advarsel

Sykepleie forvaltning av dengue feber krever også overvåkning av pasienter for tegn til endret bevissthet, forvirring og andre nevrologiske implikasjoner. Se for slapphet, kramper, nakkestivhet, og pareser. Nevrologisk engasjement og intense, vedvarende magesmerter med oppkast ofte signalisere utvikling av mer alvorlig dengue hemoragisk feber (DHF). Relief fra feber og en plutselig innsettende hypotermi ledsaget av rastløshet og mentale endringer ofte foran utbruddet av dengue hemoragisk sjokk syndrom (DSS).

Expert Insight

Forrige infeksjon med denguefeber gir ikke kryss immunitet mot andre dengue virus serotyper. Coinfection med flere stammer i endemiske områder kan bidra til økt virulens. En historie av dengue feber eller infeksjon med flere stammer plassere pasienter med høyere risiko for dengue hemoragisk feber (DHF).

Typer av Body Gjær

Den utbredte typen gjær som finnes på menneskekroppen er at av Candida-arter, spesielt Candida albicans. Denne soppen finnes på alle deler av kroppen vår; Imidlertid kan visse ubalanser eller immunlidelser utløse en infeksjon. De tre vanligste typer gjær infeksjoner oppleves av mennesker er vaginal gjær infeksjoner, trøske og kutan candidiasis.

Vaginal gjær infeksjoner

Soppen Candida er normalt finnes i skjeden, sammen med Lactobacillus bakterier. Skjeden naturlig inneholder en blanding av gjær og bakterier, fordi bakteriene produserer syre som motvirker overvekst av gjær. En forstyrrelse av denne balansen, men kan tillate gjær til å bli ute av kontroll og føre til kløe, irritasjon, rødhet og hevelse i vulva, hvit utflod og en brennende følelse. Overvekst av gjær kan oppstå på grunn av antibiotika bruk, nedsatt immunforsvar, ukontrollert diabetes, graviditet eller skylling. Vaginal gjær infeksjoner kan være seksuelt overført. Hvis infeksjonen er mild til moderat, kan legen anbefale soppdrepende krem ​​eller en enkeltdose oral medisin. Hvis det er komplisert, kan han foreslå en multidose oral medisin eller lang-retters vaginal terapi.

Oral Thrush

Et tilfelle av trøske oppstår når Candida albicans akkumuleres langs slimhinnen i munnen. Kremet, hvite lesjoner dannes på tungen og indre kinn. Disse lesjonene kan være smertefullt og spredte seg til mandlene, tannkjøtt, taket av munnen og baksiden av halsen. Trøske kan påvirke noen, men det er mest vanlig hos babyer (spesielt de som er født av mødre med en vaginal gjær infeksjon), de som bruker inhalasjonssteroider, de med svekket immunsystem eller de som bærer proteser. Antibiotika kan også øke sjansene for å utvikle trøske. Leger kan foreskrive mild soppdrepende medisiner for spedbarn, og et friskt barn eller voksen kan forsøke å behandle trost ved å spise usøtet yoghurt eller ta acidophilus kapsler. Yoghurten vil ikke kurere infeksjonen, men det kan bidra til å gjenopprette den naturlige balansen i bakteriefloraen i kroppen din. Mer alvorlige infeksjoner kan kreve soppdrepende medisiner.

Kutan candidiasis

I kutan candidiasis, huden blir infisert med candida sopp. Mens alle hud på kroppen kan bli infisert, oftest en infeksjon vil oppstå i varme, fuktige områder som armhulene. Denne formen for gjær infeksjon er også den vanligste årsaken til bleie utslett hos spedbarn fordi sopp trives i det varme bleie forhold. Kutan candidiasis også forekommer oftest på huden til de med diabetes eller som er overvektige. Orale prevensjonsmidler og antibiotika øker risikoen for å utvikle kutan candidiasis, og symptomene er kløe og utslett. Aktuelt soppdrepende medisiner som er aktuelle for mindre alvorlige tilfeller, og å holde huden ren og tørr er nøkkelen i forebygging. Mer alvorlige infeksjoner kan behandles med oral soppdrepende medisiner.

Har Penicillin Årsak gjær infeksjoner?

Selv om det kan være flere årsaker til gjærinfeksjoner, er det et velkjent faktum at visse antibiotika som penicillin kan bidra til å utvikle dem. En infeksjon oppstår når gjæren får lov til å vokse ukontrollert i kroppen. Den mikrobielle verden er som dyreverdenen i at det er rovdyr og byttedyr. Den naturlige predator av gjær er bakterier. Når du fjerner bakterier, er dens byttedyr fritt til å vokse uforstyrret.

Type

En gjær infeksjon er en overvekst av en sopp kjent som Candida albicans. Det er ofte kalles en gjær infeksjon eller Monilia. Denne sopp er normalt til stede i kroppen i små mengder, i områder som for eksempel munn og vagina og på huden. Dette normalt ufarlig gjær blir en infeksjon når noe endrer miljøet, slik at det å vokse ut av kontroll.

Symptomer

Vanlige symptomer på en gjær infeksjon er en hvit eller gul utflod fra skjeden, hevelse av vaginal vegger og kløe og svie. Den brennende blir ofte verre ved vannlating.
Denne type gjær kan også infisere andre områder av kroppen som munnen hvor det kalles trøske og penis, hvor det tar navnet balanitis. Det kan også føre til alvorlige bleie utslett hos spedbarn.

Årsaker

Det er en rekke faktorer som du må vurdere når diagnostisere årsaken til en gjær infeksjon. Mange gjær infeksjoner skje tilfeldig uten noen klar forklaring på hvorfor. Antibiotika slik som penicillin er kjent for å forårsake soppinfeksjon. Sammen med husing gjær, legemet bærer også en rekke gunstige bakterier. Noen av disse bakteriene lever av gjær, holde den i sjakk. Når du tar en bredspektret antibiotika som penicillin, dreper den alle bakterier int han kroppen, ikke bare de målrettede seg. Uten disse gode bakterier foring på den, kan gjæren vokse ut av kontroll og føre til infeksjon. Hormonelle endringer som for eksempel graviditet kan også forstyrre kroppens naturlige balanse og føre til soppinfeksjon. Klor eller andre bakteriedrepende midler som gjør veien inn til skjeden kan også føre til gjær infeksjoner.

Forebygging / løsning

De fleste gjær infeksjoner kan bli behandlet med en enkel over-the-counter medisinering. Klotrimazol, mikonazol. og tioconazol, er tre vanlige ingredienser som finnes i gjær behandling kremer. Disse medikamentene drepe gjær. Holde huden ren og tørr og bruke forsiktighet når du tar antibiotika kan bidra til å forhindre noen gjær infeksjoner.

Misforståelse

En gjær infeksjon er ikke en seksuelt overførbar sykdom. Du trenger ikke å være seksuelt aktiv for å få en gjær infeksjon. Mange barn få gjær infeksjoner i form av en bleie utslett. Gjæren kan imidlertid spres ved seksuell kontakt. Seksuell kontakt bør unngås mens du har en gjær infeksjon.

Gjær infeksjoner i hud Bretter

Kutan candidiasis, eller gjær infeksjon i huden, er vanligvis forårsaket av soppen Candida albicans - samme gjær ansvarlig for andre vanlige infeksjoner, inkludert trøske og bleie utslett hos spedbarn. Gjær trives i varme, fuktige områder som hud bretter, under armene, kjønnsorganene og mellom tærne, men noen individer er mer utsatt for infeksjoner enn andre. I de fleste tilfeller, kutane gjær infeksjoner påvirker bare overflaten huden og er lett behandles med aktuell eller muntlig medisiner, riktig hygiene og endringer i livsstil.

Hvem er i faresonen?

Kutane gjær infeksjoner kan påvirke både menn og kvinner i alle aldre. Visse medisinske tilstander, slik som fedme, diabetes og svekket eller undertrykt immunforsvar på grunn av sykdom eller kjemoterapi, kan øke en persons risiko for å pådra en kutan gjær infeksjon. Langvarig bruk av antibiotika, kortikosteroider eller andre legemidler kan også øke en persons risiko for soppinfeksjon.

Symptomer

Kutane gjær infeksjoner vises som flekker av "rødt, fuktig, rå hud" og kan inneholde små, pus-fylt lesjoner langs ytterkantene, ifølge SkinSight.com. Huden påvirkes av gjær også kan brenne eller klø intenst. Kutane gjær infeksjoner kan spre seg til andre områder av huden, forverres eller komme tilbake, slik at riktig diagnose og behandling er viktig.

Diagnose og Behandling

Kutane gjær infeksjoner kan bli diagnostisert av utseende eller gjennom huden scrapings. Avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen og din generelle helse, kan legen anbefale over-the-counter eller reseptbelagte soppdrepende kremer eller salver, for eksempel mikonazol, ketokonazol eller nystatin, eller en muntlig soppdrepende medisiner. Legen din kan også anbefale endringer i livsstil, som for eksempel å miste vekt eller administrere blodsukkeret nærmere om disse forholdene øker risikoen for tilbakevendende gjær infeksjoner. Holde huden tørr og utsette det til luften, hvis det er mulig, kan også bidra til å lindre symptomene.

Forebygging

Kutane gjær infeksjoner kan forebygges ved å ta noen enkle forholdsregler. Vask huden daglig med mild såpe og vann. Tørr hud skånsomt og grundig med et håndkle, med spesiell fokus på hudfolder og andre områder utsatt for gjær infeksjon, for eksempel armhulene, kjønnsorganer og mellom tærne. Legen kan anbefale en tørke pulver til huden hvis gjær infeksjoner er tilbakevendende. Kutane gjær infeksjoner vanligvis ikke er smittsom, men i enkelte tilfeller kan de bli leid inn av en person med en alvorlig undertrykt immunsystem, National Institute of Healths Medline Plus rapporter.

Prickly Heat Forebygging

Stikkende varme, medisinsk kjent som miliaria rubra, er et utslett som oppstår når svettekjertlene blokkeres og resulterer i irritasjon i huden. Svette tillater kroppen å kjøle, og når den ikke fungerer som den skal, blir overopphetet kroppen. Innestengt svette skaper støt, blemmer og et kløende utslett. Spedbarn og overvektige voksne er utsatt for stikkende varme, og utslett forekommer normalt i varme, fuktige klima. Stikkende varme er forebygges ved å følge visse retningslinjer.

Forebygging

Unngå varme fuktige forhold ved å bo i en luftkondisjonerte omgivelser. Varmt, fuktig vær stimulerer svettekjertlene og svette blokkering resulterer i høyere kroppsvarme. Høy kroppstemperatur kan føre til heteslag, noe som er en alvorlig medisinsk tilstand karakterisert ved symptomer på svakhet, tørst og svimmelhet, i henhold til Healthline.com. Oppsøk lege umiddelbart hvis noen du kjenner har disse symptomene.

Utøve inni en luftkondisjonerte området eller i løpet av formiddagen eller kvelden, unngå den varmeste tiden av dagen. Ta vare på utenfor gjøremål under kjøligere deler av dagen og vente til hager eller blomsterbed er skyggelagt for å arbeide i dem. Hvis ingen skygge er gitt, jobbe i løpet av de kjølige deler av dagen.

Ha på deg løstsittende klær, som stramme klær gni mot huden stimulerer svettekjertlene. Bruk bomull - det er lettere og mindre irriterende enn tyngre stoffer. Fjern svette-dekket klær så snart som mulig som klær kan irritere huden, fremme stikkende varme.

Ta bad eller dusjer to ganger om dagen i løpet av sommeren eller når luften er varmt og fuktig. Rengjør huden puster lettere, senke risikoen for tilstoppede svettekjertlene. Dersom et bad eller dusj er ikke mulig, våt et håndkle med kaldt vann og lå mot din varm hud. Kjøling huden er den beste måten å unngå stikkende varme.

Påfør baby pulver til områder av kroppen som har en tendens til å få varme utslett. Babypudder kjøler huden og irritasjon holder på et minimum.

Drikk rikelig med vann for å holde fra å bli dehydrert. Hvis du trenger å være i solen, bære en høy SPF solkrem og en lue. Ta pauser for å stå i skyggen eller inne klimatiserte bygninger.

Stikkende varme kan føre til en mer alvorlig helsetilstand som heteslag, så det er lurt å prøve og forhindre denne medisinske tilstanden oppstår.

Kan Baby Powder Stopp Underarm svette?

Kan Baby Powder Stopp Underarm svette?

Generell oversikt

Baby pulver er en snerpende som kan inneholde talkum eller maisstivelse. Det blir ofte brukt til å behandle bleie utslett hos spedbarn og andre typer utslett. Den talkum eller maisstivelse i baby pulver absorberer fuktighet og holder huden tørr og myk samtidig som det eliminerer friksjon. Den talkum finnes i de fleste baby-pulver er et mineral som kommer fra utvinning av talkum bergarter som er knust og frest inn i et mykt, hvitt pulver. Babypudder er også kjent å absorbere ubehagelig lukt i tillegg til fuktighet.

Antiperspirant

På grunn av sin evne til å absorbere ubehagelig lukt og overdreven fuktighet, er babypudder ofte brukt som en antiperspirant. Det er spesielt effektiv i det område hvor underarmen svette mest forekommer. Den hyggelige og mild duft av babypudder fungerer også som en deodorant. Men baby pulver fungerer ikke så godt som faktiske antiperspiranter og deodoranter som er formulert for å spesifikt stoppe underarm svette. Antiperspiranter inneholder mer kraftige ingredienser for å blokkere svette. Likevel, er babypudder fremdeles et utmerket alternativ til antiperspiranter.

Helsefare

De siste årene har studier antydet at talkum holdig babyen pulver er farlig fordi talkum inneholder spormengder av asbest, et kjent kreftfremkallende. Studier har også vist at kvinner som brukte baby pulver i nærheten av deres underlivet var mer sannsynlig å utvikle kreft i eggstokkene. Dermed noen mennesker tror at bruk av baby pulver kan føre til flere typer kreft, inkludert lungekreft hos gruvearbeidere av talkum. Noen eksperter foreslår at bruk av babypudder bør begrenses. Alternativt utgjør baby pulver som inneholder maisstivelse ingen helserisiko.

Virkningene av en lokal applikasjon av mineralolje

Virkningene av en lokal applikasjon av mineralolje


Mineralolje er et biprodukt av petroleum når den destilleres for å produsere bensin. Mineralolje har en rekke bruksområder, alt fra husholdnings jobber til helse og menneskekroppen. Folk som gjelder oljen lokalt til sine organer bør være klar over noen av virkningene av å bruke mineralolje.

Reduserer Blood Flow

Mineralolje kan føre til redusert blodgjennomstrømning. Vegetabilske oljer synes å bidra til å øke blodstrømmen, som gjør sesamolje, mineralolje, men i form av Johnson Baby Oil ser ut til å gjøre det motsatte, i henhold til den indiske Food and Drug Administration. Dette er fordi huden absorberer vegetabilske oljer, men ikke absorberer mye mineralolje, og faktisk oljen kan tilstoppe porene i huden.

Hudirriterende

Bedrifter som selger mineralolje hevder at det bidrar til å hindre irritasjon i huden, spesielt bleie utslett hos spedbarn, og mineralolje ofte markedsføres under navnet babyolje. Mens oljen gjør bære fordeler, kan mineralolje faktisk lage motsatt effekt som det var tiltenkt ved å forårsake en allergisk reaksjon og hudirritasjon i noen tilfeller.

Gir fuktighet

Folk bruker ofte mineralolje som en fuktighetskrem, bruk av olje lokalt til områder av tørr hud. Det er best å bruke oljen på huden rett etter du kommer ut av dusjen eller badekaret og tørk deg med et håndkle.

Fjerner Makeup

Mineralolje er effektiv for å fjerne makeup. Du setter olje på en bomullsdott for å fjerne makeup fra ansiktet og tørk den av, eller rett og slett bruke oljen til hele ansiktet og tørk det av. Oljen smører huden, noe som gjør det enkelt å tørke av makeup.

Cancer Risk

Mineralolje kan resultere i en økt risiko for hudkreft. En 2008 Rutgers University studie bemerket at hårløse mus med huden skadet av ultrafiolett stråling hadde en høyere risiko for hudkreft med påføring av fuktighetskremer som mineralolje. Forskere, men er usikker på om dette ville oversette til mennesker.

Hvordan fikse Diastasis recti

Hvordan fikse Diastasis recti


Diastasis recti (også kjent som abdominal separasjon) er en tilstand som kan påvirke gravide eller nyfødte. Diastasis recti oppstår når høyre og venstre side av mage rectus muskelen (foran magen området) separat. Medline Plus melder at tilstanden er vanlig, forekommer mest blant premature og afrikansk-afrikanske spedbarn; kvinner kan utvikle tilstanden på grunn av økt press på denne muskelen. Oftest er ingen behandling nødvendig, men kvinner og spedbarn som har komplikasjoner som følge av diastase recti kan gjennomgå en operasjon for å korrigere tilstanden.

Bruksanvisning

Korrigering Diastasis recti

•  Snakk med legen din om din tilstand eller tilstanden til barnet ditt. Med mindre brokk har oppstått, University of Maryland Medical Center og Medline Plus gis slik behandling er ikke nødvendig.

Spør legen din om trening, noe som kan bidra til å rette diastase recti hos kvinner, ifølge University of Maryland Medical Center. Fordi alle skader er unike, kan legen din hjelpe deg best avgjøre om trening er gunstig for deg. Babyer ikke krever øvelse, som University of Maryland Medical Center og Medline Plus rapporterer at deres mage rectus muskel fortsetter å vokse, korrigere tilstanden.

Diskuter behandlingstilbud med legen din i tilfelle av en brokk, som indikeres med smerter i magen området, ifølge University of Maryland Medical Center. Når dette skjer, kan kirurgi utføres for å korrigere brokk.

Tips og advarsler

 • Følg legens post-kirurgi instruksjonene for å unngå komplikasjoner hvis du eller barnet ditt gjennomgå en operasjon for en brokk.
 • Sette ekstra stress på rectus muskelen øker sjansene for diastase recti, og Medline Plus tyder på at kvinner som er 12 eller flere uker gravid bør unngå tunge abdominal trening.

Allergier av hodebunnen

Allergier av hodebunnen


Allergi er vanlig og visse allergiske tilstander blir mer prevalant ifølge American Academy of Allergy, Asthma & Immunology. Rundt 50 millioner amerikanere lider av allergi og bruke penger på resepter for å holde dem under kontroll. Hodebunnen allergi er en type hud allergi. Du kan spise mat eller komme i kontakt med et stoff som utløser symptomer. Hodebunnen problemstillinger: eksem, kontakt eller seboreisk eksem og psoriasis.

Eksem

Eksem eller atopisk eksem kan påvirke spedbarn, barn og voksne. Huden er betent og kan ikke bo godt hydrert. Dette forårsaker en kløende, røde og noen ganger hovne utslett. Spedbarn er mer sannsynlig å få det på hodebunnen, ifølge American Academy of Allergy, Asthma & Immunology, men ingen er immune mot det. Eksem kan være forårsaket av matallergier eller andre faktorer.

Contact Dermatitis

Allergisk kontakteksem er en hudreaksjon til en ekstern forurensning som kan påvirke hodebunnen. Den irriterende er vanligvis en kjemisk eller stoff som kroppen ønsker å unngå. EMedicine Health sier at når legger du merke til en allergisk hudreaksjon du allerede har blitt utsatt for det mer enn én gang. Huden reaksjonen er en immunrespons overbelastning av systemet. Irritasjonsmoment kan være hårfarge, en sjampo ingrediens, såpe, en parykk eller en lue.

Seboreisk eksem

Seboreisk eksem (flass) i hodebunnen kan produsere hvite flak eller store skjellende flekker som er gul. Denne kronisk betennelsesreaksjon innebærer talgkjertler (hud kjertler som utskiller sebum) og rammer om lag tre prosent av enkeltpersoner i henhold til American Family Physician. Den eksakte årsaken er ikke kjent, men genetiske og miljømessige faktorer kan disponere deg til denne tilstanden.

Hodebunnen Psoriasis

Hodebunnen psoriasis kan forveksles med seboreisk eksem, men utslett er annerledes. Med psoriasis, kan du ha rød eller rosa skjellende flekker. Det kan være støt eller huden din skreller etter Scalp-Psoriasis.com. De hudområder kan ha en sølv tone. Symptomer har en tendens til å komme og gå, og kan forverres av stress. Enten det er en allergi eller sykdom er fortsatt uklar.