Digidexo.com

ubehandlet sopp tungen

Olive Oil Som Cure for Toe Nail sopp

Misfargede, misdannede, og noen ganger lukt tåneglene er de avslørende tegn på tånegl sopp. Selv om denne tilstanden kan være pinlig, det kan også være smertefullt og farlig siden ubehandlet sopp kan føre til en tånegl å bli sprø, og selv å falle av etter en tid. Det er noen midler tilgjengelig, men som kan kvitt en tå sopp ved hjelp av kraften av naturlige oljer. Sunn kvaliteter av olivenolje i bestemte kan hjelpe rette tånegl sopp symptomer.

Slik fungerer det

Regelmessig bruk av olivenolje vil myke negler og neglebånd. Dette kan bidra til å forhindre tørrhet og oppsprekking av sopp-ridd negler, men vil ikke nødvendigvis kurere toe sopp med mindre olivenolje er blandet med en av noen andre naturlige oljer. Selv uten disse andre oljer, men går olivenolje en lang vei mot å gjenopprette sunne tånegler.

Tea Tree Oil

Tea tree olje har lenge vært et standardprodukt i naturlig rettsmidler. De anti-sopp egenskaper tea tree olje, når de blandes med like deler olivenolje, kan bidra til å eliminere toe sopp i bare noen få uker. Etter påføring begge, for å svamp med varmt vann fjerner oljer og deretter bruke en alkohol-basert munnvann. De antiseptiske egenskaper av munnvann vil fungere på tå problemet også. Daglig bruk av denne kraftige blandingen kan kurere tånegl sopp innen tre uker.

Oregano Oil

Bland to dråper oregano eterisk olje med en teskje olivenolje og bruke denne blandingen en gang om dagen i to uker til sopp. Oregano eterisk olje har antiseptiske og antibakterielle egenskaper som i stor grad kan hjelpe til med å eliminere misfarging, skjørhet og forlegenhet som følger tånegl sopp.

Andre bruksområder for Olive Oil

Olivenolje kan bidra til å regulere kolesterolnivået hvis konsumert på regelmessig basis, og det fungerer som en effektiv fuktighetskrem når det påføres direkte på huden. Det er også brukt som en sjampo additiv, leppepomade og til å behandle enkelte hudsykdommer.

Tegn på en infisert Tongue

Tegn på en infisert Tongue


I det medisinske miljøet, er et infisert tungen referert til som glossitis. Avhengig av typen av infeksjon, vil tungen har forskjellige tegn og symptomer. Tunge infeksjoner er vanligvis lite attraktivt å se på og kan gjøre personen selvbevisst. Å ha en tunge infeksjon kan være både smertefullt og problematisk og forstyrre en persons daglige liv. Det kan gjøre det vanskelig å spise, drikke og med kommunisere.

Hevelse

Hevelse er en vanlig bivirkning av en infisert tungen. The National Library of Medicine rapporterer at hevelse kan i sin tur føre til problemer med en persons tale, tygging og svelging. Denne hevelsen kan gjøre det vanskelig for personen å få riktig ernæring eller kommunisere effektivt med en annen person. Hvis venstre ubehandlet, kan tungen bli så hoven at den blokkerer luftveiene.

Glatt Tongue

En infisert tungen kan bli glatt og papiller (finger-lignende fremspring på oversiden av tungen) kan forsvinne. Tungen kan også bli stadig følsom og med smertefull. Noen oppgir å ha en god del vanskeligheter med å spise og drikke.

Flekkete Tongue

Det finnes tilfeller av glossitis hvor tungen kan ta på seg en flekkete utseende., En tilstand som kalles "geografisk tunge" årsaker Faktisk tungen til å bokstavelig talt se ut som et kart. Disse flekkete områder kan faktisk endre steder på tungen fra dag til dag. De flekker kan se røde og oppvokst, og mange rapporterer å ha brennende smerte.

Thrush

I tilfeller hvor en infeksjon er forårsaket av gjær eller candida, kan tungen vise kremhvite lesjoner. The Mayo Clinic hjemmeside melder at tungen kan også ha røde, blødende områder og være svært følsom for berøring. I alvorlige tilfeller lesjonene kan faktisk gå ned i halsen og spiserøret.

Herpes

Når en infeksjon er forårsaket av herpes simplex virus I (HSV-1) tungen kan ha blemmer eller sår over tungen. Disse kan bokstavelig talt ser ut som hvite prikker eller midt i blinken øyne over hele tungen. Denne tilstanden kan føre til at en stor mengde av smerte og tungen å bli hoven og irritert.

Betta Fungus Symptomer

Betta Fungus Symptomer


Beskytte betta mot sopp infeksjon vil kreve gi dem rent bomiljø for å unngå sopp til å trives i deres habitat. Betta sopp kan forårsake alvorlig sykdom til din Betta fisk. Ubehandlet sopp blant kampfisk vil føre til døden. Det er empirisk å lære å gjenkjenne de vanligste betta sopp symptomer for å gi tilstrekkelig og umiddelbar behandling for å gi din Betta fisk bedre sjanser til å overleve.

Utseende fra Bakteriell Soppinfeksjon

En av de vanligste signifikante funn blant Betta fisk lider av en sopp infeksjon er endringene i sitt utseende. Hvite flekker er vanlig, ofte sett langs legemet og finnene, som er uklar i utseende. Disse hvite vekster kan se ut som lange tråder av fine hår eller kan synes å se ut som små flekker av hvite fuzzy tråder. Denne type av de symptomer som oppstår fra en kamp fisk er forårsaket av bakteriell soppinfeksjon.

Legge til et akvarium salt i vannet kan hjelpe i healing disse symptomene forårsaket av bakteriell sopp infeksjon. Det gir også ekstra beskyttelse til fisken mot progresjon av soppinfeksjon til kroppen sin.

En mer alvorlig type fungal infeksjon kan også føre til vekst av flekker på huden. Huden av fisken vil søke enten glatt eller slimete i utseende. Plasteret kan være grå, hvit eller melkeaktig med flush langs huden. Rå kjøtt og blod fra utsiden av kroppen bli åpenbare. Det vil være peeling av betta hud som infeksjonen utvikler seg.

Atferdsendringer

En syk kampfisk vil manifestere symptomer på motvilje mot å spise eller ikke spise i det hele tatt. Noen ganger kan noen betta spytte sine matvarer. I stedet for aktivt å svømme, vil en infisert kamp sannsynlig å holde på bunnen av vannet og bare kommer for luften. Den svømmer febrilsk rundt for å lete etter noe å klø seg selv slik som i planter, grus eller steiner.

Klemmes Fins

En syk kampfisk vil trolig bringe finnene nærmere kroppen sin. Finnen vil se ut som det er festet og fakling ikke. Det er en måte der en kampfisk fisk viser at det ikke er helt bra og trist.

Hvit eller farget Poop

Når en betta fisk er påført med parasittiske eller bakteriell sopp infeksjon, en av sine særegne symptomer er en hvit eller farget akterdekk. Noen ganger er intern soppinfeksjon uhelbredelig i sin avansert stadium, men når riktig medisinering er gitt i tidlig stadium av sykdommen, kan tilstanden bli kurert.

Sopp infeksjon behandling

Sopp infeksjon behandling


Sopp infeksjon behandling må være helhetlig og fokusere på både interne og eksterne symptomer. Noen mennesker har tilbakevendende gjær infeksjoner (dvs. vaginal infeksjon) på grunn av systemisk gjær eller sopp. Intern sopp behandling kan omfatte antibiotika, endringer i kostholdet og kroppen renser. Ekstern behandling inkluderer vanligvis aktuell anti-sopp kremer.

Signicance av Candida albicans Treatment

Mange eksterne sopp infeksjoner kan stamme fra candida albicans, en diploid sopp som lever naturlig i tykktarmen. Noen ganger kan et overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig slanking eller stress utløse en overproduksjon av candida albicans. Denne overvekst kan irritere slimhinnen i tykktarmen og forårsake fecal og slim forstoppelser. Disse forstoppelser båtplass soppen, giftstoffer og selv parasitter. De har også hindre ernæring absorpsjon gjennom kolon vegger. Hvis venstre ubehandlet, kan disse enhetene inn i blodbanen og bosette seg i celler og organer, inkludert huden. Dette kan føre til mange sykdommer samt tilbakevendende soppinfeksjoner.

Systemisk sopp infeksjon behandling

En overvekst av candida i tykktarmen kalles candidiasis. Det finnes en rekke måter å behandle denne type infeksjon. Å spise mye frisk frukt og grønnsaker er en måte å eliminere soppen. Disse matvarene har naturlige enzymer som dreper overflødig sopp. Urter som Paul d'Arco te kan bidra til å eliminere sopp som kan Senna og aloe blader. Sistnevnte kan reparere slimhinnene av den store tarmen etter at soppen er borte. Noen mennesker også gjøre kolon renser. Disse er i pulver eller sirup skjemaet. De inneholder urter og matvarer som hvitløk som dreper sopp.

Aktuell eller genital sopp infeksjon behandling

Leger vanligvis foreskrive Nystatin kremer for mennesker med penis eller vaginal sopp eller gjær infeksjoner. Disse hjelper sooth kløe og smerte mens de leges det berørte området. Legemidler som Dermisil brukes for ringorm. Micatin og Tinactin brukes til å behandle fotsopp. Hvis disse over-the-counter medisiner ikke er effektive, resepter anti-fungals som Mentax og laminere kan anvendes. Lamisil brukes også for tånegl sopp som kan misfarge og tykkere negler.

Oral sopp infeksjon behandling

Oral eller munnen trost kan vises på tungen, kinn vegger, svelg og spiserør. Nystatin, klotrimazol og mikonazol brukes ofte til å behandle denne tilstanden. Folk vanligvis swish medisiner rundt i sin munn deretter svelge den. Hvis disse medikamentene er ikke effektive mange leger vil foreskrive Diflucan.

Forebygging / løsning

Sopp-infeksjoner er vanlig og irriterende, men de kan forebygges. Noen er forårsaket av en kompromittert eller svekket immunforsvar. De fleste mennesker kan unngå å måtte gjennomgå sopp infeksjon behandling ved å spise et sunt kosthold, trene og bade regelmessig. De bør også unngå iført våte klær i lengre perioder.

Typer av Toe Nail sopp

Det finnes mange typer av tånegl sopp, og de alle varierer basert på hvilken type infeksjon til stede og hvor lenge det varer. Men de også har alle én ting til felles: De trives i varme, fuktige områder som sko, sokker og garderober. Alle typer kan bringe misfarget, herdede spiker som er flaut å vise andre.

Distal subungual onychomycosis (DSO eller DLSO)

Dette er den mest vanlige spiker sopp, ofte stammer av organismen Trichophyton rubrum. Det påvirker området rundt tåen, langs spissen på spikeren, og på begge sider av spikeren. Når soppen invaderer neglen, kan det bli misfarget, blir hvit, gul eller grønn, og bli hard og sprø.

Hvit Overfladisk onychomycosis (WSO)

WSO bare påvirker 10 prosent av tånegl sopp lider, og er forårsaket av Trichophyton mentagrophytes. Det påvirker bare den ytre seng av neglen, noe som gjør det lettere å helbrede med aktuelle produkter, som for eksempel Lamisil. Neglene blir hvitt, som i de tidlige stadiene, fortsatt kan skrapes av.

Proximal subungual onychomycosis (PSO)

Den minst vanlige type sopp er også forårsaket av Trichophyton rubrum, og i de tidlige stadier, kan negl være vises misfargede og ser gult. Hvis den forblir ubehandlet, vil soppen fremgang dypere inn spikeren, og spikeren vil bli hard og tykk, og kan forårsake smerte.

Candida Nail infeksjon

Mens soppinfeksjon i neglen tendens til å påvirke negler mer enn tåneglene, kan det påvirke begge deler. Neglene begynner å forårsake smerte og bli misfarget, og hvis den forverres, kan den løsne fra neglesengen.

Svart Nail sopp

Svart Nail sopp oppstår ganske ofte fordi dens viktigste årsaken er forekomsten av blod under neglen. Venstre ubehandlet, vil tånegl vokse i mørkere når det vokser ut igjen. I sjeldne tilfeller når en tånegl sopp er alvorlig, blir det misfarget, og i stedet for å snu gul, vil det slå brun eller svart.

Hva er behandlingen for Hvite prikker på tungen?

Hvite prikker på tungen er vanligvis forbundet med oral (munnen) trost, leukoplakia og oral lichen planus, tre forskjellige orale sykdommer som har forskjellig opprinnelse. Oral trost er vanligvis forårsaket av en overproduksjon av candida albicans i munnen og kan dukke opp på tungen, kinn vegger, taket av munnen eller i halsen. Leukoplakia vises vanligvis i folk som bruker skråtobakk og kan være kreft. Oral lichen planus er vanligvis mindre alvorlig og kan være forårsaket av dårlig munnhygiene, bruk av tobakk eller drikker for mye alkohol.

Identifikasjon

Før behandling gis, bør folk med hvite flekker på tungen har sine leger eller tannleger undersøke dem for en riktig diagnose. Ifølge Mayoclinic.com, vises trøske vanligvis som "kremhvite lesjoner på tungen." Disse lesjonene ofte ha en cottage cheese-aktig utseende, og kan blø når man gnir. Imidlertid kan disse hvite flekker skrapes av, i motsetning til de som vises på grunn av leukoplakimateriale eller oral lichen planus, kan sistnevnte som produserer Lacey hvite flekker på tungen.

Betraktninger

Noen ganger hvite flekker på tungen fra leukoplakia eller muntlige lichen planus vil forsvinne hvis du slutter å drikke alkohol (for oral lichen planus) eller ved bruk av tobakk. Men siden trøske er forårsaket av overskytende candida albicans, kan det ofte dukke opp igjen til tross for arbeidet med å bare skrape dem av tungen. Noen alternative medisinske utøvere tror at dårlig kosthold, stress, kan en overforbruk av antibiotika, kortikosteroider eller p-piller anspore candida overvekst. Derfor kan endringer i kostholdet være nødvendig å fullstendig utrydde hvite flekker forårsaket av trøske.

Typer av medisinsk behandling

Leukoplakia kan forsvinne av seg selv, eller du kan trenge en tannlege for å fjerne den. Oral lichen planus behandles vanligvis med munnen skyllinger, medisiner som demper immunsystemet eller kortikosteroider. I tilfeller av trøske, er anti-sopp pastiller eller flytende medisin som vanligvis brukes til å eliminere candida sopp problem. Ifølge allmennlege Dr. John Pillinger i sin Netdoctor.com.uk artikkel, kan eksempler på medisiner for trøske inkluderer nystatin, amfotericin (f.eks Fungilin romber) eller mikonazol (f.eks Daktarin oral gel).

Effekter av endringer i kostholdet

Personer med hvite flekker på tungen sin på grunn av muntlige lichen planus kan noen ganger komme over sin tilstand ved å eliminere krydret mat. Personer med trøske er noen ganger satt på en candida reduserende diett som eliminerer visse candida-produserende matvarer. Når trøske setter det, er candida antas å formere seg raskere hvis du spiser for mye sukker eller gluten (et protein som finnes i hvete). Matvarer som inneholder disse ingrediensene kan innskrenkes eller elimineres en stund til du overvinne trøske.

Time Frame

Det er ingen fast tidsramme for å eliminere de tre viktigste sykdommer som forårsaker hvite flekker på tungen. De som korrekt identifisere deres problem og gjennomgår behandling er mer tilbøyelige til å komme raskere.

Vil Steroid Kremer Hjelp en Nail sopp?

Vil Steroid Kremer Hjelp en Nail sopp?


Nail sopp er ikke bare skjemmende, men det kan være smertefullt og stinkende også. Ifølge Mayo Clinic nettsted, kan en spiker soppinfeksjon spre seg fra en spiker til andre hvis ubemerket eller ubehandlet. Som infeksjonen sprer seg og blir dypere under neglen, kan det føre til misfarging, tykkelse og immunsystemproblemer. Aktuelle medisiner og steroid kremer kan bidra til å lindre dette problemet.

Når skal behandle

Nail sopp infeksjoner er vanligvis forårsaket av disse tre typer sopp: dermatofytter, gjær og muggsopp. Dermatofytter er de mest vanlig sopp. De fleste vokser på hår, hud og negler. De fleste mennesker blir smittet fra infiserte objekter, for eksempel neglefiler, offentlig dusj gulv og tepper. Gjær er en type sopp som vokser på negler og hud. En gjær infeksjon kan oppstå hvis du har et svakere immunforsvar, bli syk eller bruke p-piller eller antibiotika.

Stanse vanligvis vokser i jorden, men kan spre seg til negler og hud. Imidlertid er denne soppen ikke spres ved å komme i kontakt med smittede personer. Ifølge Mayo Clinic nettsiden, har du kanskje spiker sopp hvis neglene er kjedelig og skjøre, misshaped eller misfarget. I noen tilfeller kan neglen selv atskilt fra sin neglesengen. Du kan oppleve noen smerte eller lukte en dårlig lukt i det infiserte området også. Andre symptomer er hvite merker eller en kalkholdig negleoverflaten.

Over-the-Counter steroid kremer

Det er flere anti-fungal steroid kremer som selges over disk og kan brukes til behandling av spiker sopp. De vanlige navn merkevare reseptbelagte medisiner inkluderer Lotrimin, Micatin og Lamisil. Alle tre av disse kremer behandling av de mest vanlige typer av spiker sopp, og de inneholder steroider og antisopp kremer.

Reseptbelagte kremer

Hvis over-the-counter nail sopp medisiner ikke fungerer, kan det hende du må få en resept fra legen din. De mest vanlige resepter inkluderer Penlac, Nizoral og Oxistat. Ifølge University of Maryland Medical nettside, kan Penlac være i form av en lakk eller neglelakk. Denne medisinen er mest effektive med tidlig sopp infeksjoner. Det bør anvendes daglig. Nizoral fungerer effektivt med flere andre typer sopp også. Som en krem, bør det brukes en gang til to ganger daglig på det infiserte området. Oxistat er også effektiv med fotsopp, jock kløe, og ringorm. Som en krem, bør det bli brukt en-to ganger om dagen i noen uker.

Toe Nail sopp Cures

Hvis du har hvite flekker eller gul misfarging på tånegl, kan det hende du har en soppinfeksjon. Venstre ubehandlet, kan det føre til sprø, smertefulle kanter på tånegl. Denne tilstanden vanligvis resultater fra fuktige miljøer som fremmer vekst av sopp, inkludert dusj, spa og svømmebasseng. Heldigvis finnes det ulike kurer for vanlige sopp-infeksjoner.

Aktuelle behandlinger

Det er flere over-the-counter soppdrepende behandlinger tilgjengelig. Bruk krem ​​eller salve som anvist til symptomene avtar. Men mange OTC medisiner ikke fungerte veldig bra. Legen kan i stedet foreskrive en soppdrepende krem ​​som heter ciclopirox (også markedsført som Batrafen, Loprox, Penlac og Stieprox) som brukes på den infiserte tånegl to ganger om dagen.

Oral medisiner

Hvis aktuelle behandlinger ikke kurere infeksjonen, kan legen forskrive en muntlig medisiner som itrakonazol (Sporanox), flukonazol (Diflucan) eller terbinafin (Lamisil). Disse reseptene er vanligvis brukt i seks til 12 uker. I alvorlige tilfeller, men det kan ta opp til fire måneder å utrydde soppen.

Mens disse medikamentene er effektive, er det også mulighet for bivirkninger. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever et hudutslett. Også personer med leversykdom eller hjertesvikt bør unngå bruk av disse medikamentene.

Hjem Cures

Hold føttene kjølig og tørt; Dette reduserer muligheten av soppen til å spre. En grunn til at soppen multipliserer skyldes en ubalanse i fotens pH-verdier. Ett hjem middel er å suge føttene i en eddik skyll i 15 til 20 minutter daglig. Bland en del eddik med to deler vann.

Andre hjem rettsmidler som ikke har vært vist seg effektive, men fortsatt populære, inkluderer Vicks VapoRub, Listerine, jod og sitrongress olje, all den brukes lokalt til det berørte området.

Toe sopp hos barn

Toe sopp er vanlig på grunn av det perfekte miljøet toe spiker skaper for avl sopp. Sopp trives i fuktige, mørke og varme miljøer der det kan vokse og spre seg lett. Barn er spesielt utsatt for toe sopp på grunn av mangel på skikkelig hygiene og samhandling med andre barn som kan være bærer sopp. Det er medisinske og naturlig rettsmidler for å behandle toe sopp hos barn som er trygge og effektive.

Fakta

Toe sopp er svært smittsom, særlig på offentlige steder. Et barn kan fange toe sopp fra å spille i en lekeplass barbeint, på et offentlig basseng eller offentlige dusjer eller garderoben. Når et barn fanger en tå sopp kan det ta opptil to uker til overflaten. Soppen vil enten legge seg i toe spiker, som fører til en infeksjon, eller det vil manifestere seg som fotsopp, som er svært kløende og brannskader.

Medisinsk behandling

Den vanligste behandlingen er å bruke over-the-counter anti-sopp kremer eller spray. Disse vanligvis klare opp tå sopp i fire til seks uker. Hvis soppen er alvorlig, kan foreskrevne medisiner være nødvendig. De foreskrevne medisiner har uønskede bivirkninger som svimmelhet, kvalme, oppkast, skade lever og mage problemer. Foreskrevet medisiner effektivt kan drepe soppen i så lite som to uker.

Naturlig behandling

Den vanligste naturlig behandling er å bruke 100 prosent tea tree olje to til tre ganger om dagen i seks til åtte uker eller til det er synlig forbedring. Tea tree olje er en av naturens mest effektive anti-sopp urter. Hvis toe sopp har spredd seg til toe spiker, bør en forelder bruke tea tree olje til neglen vokser ut helt (seks måneder til ett år). Et annet hjem rette er å bruke Vicks damp gni på den infiserte områder. Vapor rub er laget med eukalyptus og timian olje, som er både naturlige anti-sopp urter.

Forebygging

For å hindre at tå sopp hos barn, kjøp sko som er godt ventilert slik at det er konstant luftstrøm over tærne. Har alltid barn slitasje flip-flops eller andre vanntette sko når du bruker offentlige bassenger, dusj eller garderober. Sørg for at du barnet vasker grundig hans eller hennes føtter daglig og lar dem tørke før du tar på sokker og sko.

Komplikasjoner

Hvis toe sopp hos barn går ubehandlet for lenge, kan det spre seg raskt til andre deler av kroppen som ben, hender og hår. Jo lenger soppen har til å spre seg, desto mer smittsom vil det bli. Det kan spre seg til andre barn og familiemedlemmer som kommer i kontakt med barnet. Hvis toe sopp går ubehandlet, vil barnet mest sannsynlig trenger foreskrevet medisiner for å drepe infeksjonen, noe som kan føre til uønskede bivirkninger.

Årsaker til et belegg på tungen hos barn

En hvit belegg eller hvite prikker kan vises på et barns tunge av ulike grunner. Hver av de angitte betingelser kan bli alvorlig hvis riktig behandling ikke oppnås. Foreldre og foresatte bør oppsøke lege om noen uvanlige utseende i munnen, sammen med noen andre symptomer som oppleves på samme tid.

Strep Throat

Strep hals er en bakteriell infeksjon som ofte forekommer i barn. Denne infeksjonen fører til at mandlene å vises lyse rødt med hvite prikker. Hvite flekker kan også vises på tungen. Andre symptomer er høy feber, hodepine, magesmerter og eventuelt oppkast. Strep hals må behandles med antibiotika for å hindre ytterligere komplikasjoner.

Skarlagensfeber

Skarlagensfeber kan også bli referert til som scarlatina. Ifølge baby Center, er skarlagensfeber en type streptokokker som også fører til en kropp utslett. Det begynner vanligvis med en sår hals, høy feber og hodepine. Babyens hals og mandlene kan være belagt med en gul eller hvit film. Dessuten kan den tunge humper virke større enn normalt. Skarlagensfeber produserer et utslett på den andre dagen av infeksjonen. Skarlagensfeber er diagnostisert med en halsprøve test og behandles med antibiotika.

Thrush

Thrush er en gjær infeksjon i halsen som noen ganger oppstår hos babyer. Det fører til et hvitt belegg som skal vises på tungen, på sidene av munnen og taket av munnen. En baby med trost kan gråte mens de spiser, fordi tilstanden er ofte smertefullt. Thrush noen ganger blir bedre uten behandling. Men hvis infeksjonen er spesielt bekymringsfull, en lege bør konsulteres. Mest sannsynlig vil legen foreskrive en oral anti-fungal medisiner kalt Nystatin.

Antibiotika

Noen ganger, babyer og barn utvikler et hvitt belegg eller hvite flekker på tungen når de tar antibiotika som Amoxicillin. Dette skjer fordi det antibiotiske dreper av noen av de gode bakterier i munnen, slik at sopp å gro på tungen. Dette går ofte seg selv kort tid etter kurs av antibiotika er ferdig.

Dehydrering

Tungen kan synes å ha et hvitt belegg når en baby eller barnet er dehydrert. Dersom barnet har nylig hatt diaré eller hvis hun har vært oppkast, er det mulig at hun er dehydrert. Dehydrering bør behandles med Pedialyte og ekstra væske. Ved mistanke om alvorlig dehydrering, bør barnet bli tatt med til en lege umiddelbart, da IV væsker kan være nødvendig.

Vanlige Cures for tånegl sopp

Vanlige Cures for tånegl sopp


Tånegl sopp, også kjent som onykomykose, er en smittsom soppvekst som påvirker området under overflaten av spiker. Det kan lett spres i sko, sokker, bassenger og badstuer. Mange mennesker lider i årevis uten å forstå at tånegl sopp kan kureres med riktig behandling.

Tegn og symptomer

Før du begynner behandlingen, være sikker på at du er riktig å analysere problemet. Alle spiker sopp infeksjoner dele de samme symptomene: tykke, sprø, misfargede og vansiret negler. Soppen kan også føre til en lukt, avhengig av hvor avansert infeksjonen er. Venstre ubehandlet, vil spikeren begynner å tykne og deretter smuldre. Dette kan være ganske smertefullt. Sjekk med din lege før aggressivt behandling av enhver mistenkt tilstand.

Felles Reseptbelagte medisiner

Muntlige soppmidler kan være foreskrevet av lege. De to vanligste inkluderer itrakonazol og Terbinafin (Lamisil). Hver av disse er tatt i opptil 12 uker. De helbrede soppen ved å holde ny tånegl vekst sopp gratis. Endelige resultater oppstå etter hele den nye neglen har vokst i, som kan ta seks til åtte måneder.

Aktuelle behandlinger

Disse er enten malt på som du ville neglelakk eller tilgjengelig i kremform for å gni inn i den infiserte og området rundt. Aktuelle medisiner brukes ofte sammen med muntlige resepter for å fremskynde helbredelsesprosessen.

Penlac er den vanligste aktuell kur. Når det er malt på, trenger inn i denne bredspektret antifungal neglen og leverer medisinen til bunnen av infeksjonen, hvor soppen lever og vokser. Behandlingen varer vanligvis fra 10 til 12 uker før soppen er grundig utryddet.

Lamisil krem ​​er ofte foreslått for eldre personer som ikke kan være i stand til å ta visse muntlige medisiner.

Naturlig rettsmidler

En alternativ eller naturlig Fremgangsmåten kan også brukes til å behandle tånegl sopp. Både lavendel og tea tree olje er sterke soppdrepende midler som kan males på spiker og området rundt.

Noen sverger til er å bruke en hvit eddik og salt suge tre til fire ganger per dag. Bland ren hvit eddik med omtrent 1/8 kopp salt i en liten beholder. Fordyp din tå og bløt i 10 minutter. Ikke skyll og la tå for å lufttørke. Du bør se en markant bedring etter tre dager. Fortsett behandlingen til alle tegn på soppen er forsvunnet.

Forhindre tånegl sopp med riktig hygiene

Enkelte individer er mer utsatt for tånegl sopp. Høyrisikogrupper omfatter noen som har negler er stadig utsatt for vann, de som kjemper fotsopp og folk med immunsvikt. Andre faktorer som øker risikoen for tånegl sopp inkluderer spiker skade, diabetes og dårlig hygiene.

De eldre er også spesielt utsatt, siden oppbygging av død hud vev under neglen øker med alderen. Dødt vev fungerer som en svamp, holder på fuktigheten og varmen - gir den perfekte grobunn for sopp.

Den beste måten å hindre tånegl sopp fra forming eller tilbakevendende er med riktig hygiene. Hold området rent med grundig vask og skrubbing bort døde hudceller to til tre ganger per dag. Bytt sokker ofte og unngå iført neglelakk.

Ubehandlet Toe Fungus Disease

Ubehandlet Toe Fungus Disease


Fungal spiker infeksjoner er ganske vanlig hos voksne. De forekommer oftere i tåneglene enn fingerneglene. Selv Fungal spiker infeksjoner er ikke et alvorlig helseproblem, hvis venstre ubehandlet, kan noen komplikasjoner oppstår.

Symptomer

Symptomer på en sopp tånegl infeksjon er sprø, knusing, fortykket, misfarget, eller frittliggende tåneglene. Spikeren kan også endre form, har rusk fanget under den, eller miste sin glans eller skinne.

Risikofaktorer

Siden sopp trives i varme, fuktige steder, kan de ofte bli funnet i svømmebassenger, treningssentre eller offentlige dusjer. Iført lukkede sko eller pådra seg mindre skader kan også øke risikoen for å utvikle en sopp tånegl infeksjon.

Behandling

Tånegl soppinfeksjoner er ofte behandlet med oral reseptbelagte soppdrepende medisiner eller ved tånegl fjerning. Over-the-counter lotions og kremer som regel vise seg ineffektiv.

Komplikasjoner

Ubehandlet tånegl sopp kan forårsake permanent spiker skade, spredning av soppinfeksjon til andre områder av kroppen, eller hudinfeksjoner som paronychia.

Paronychia

Paronychia er en infeksjon i huden rundt neglene. Det er preget av rød, hoven øm hud rundt neglen, og kan innebære pus fylte blemmer. I sjeldne tilfeller kan paronychia spre en infeksjon til skjelettet, sener eller blod.

Peroxide for toe sopp

Peroxide for toe sopp


Soppen angriper tåneglene og kan ødelegge dem uten rask behandling. Heldigvis kan en vanlig stoff som heter hydrogen peroxide bidra til å løse disse infeksjonene.

Toe Fungus

En soppinfeksjon kalt onychomicisis invaderer ofte tåneglene, der det strømmer på proteinet i neglen. Denne soppen kan til slutt ødelegge spikeren hvis den forblir ubehandlet.

Hydrogenperoksid

NailFungusTreatmentNow.com beskriver hydrogen peroxide som en stift av hjem rettsmidler og grunnleggende førstehjelp. Denne væsken renser, oksiderer og desinfiserer.

Søknad

Soaking en infisert tå i hydrogen peroxide fem eller seks ganger per dag kan kurere tånegl sopp. Ved hjelp av eddik i forbindelse med peroksyd hastigheter helbredelsesprosessen, men NailFungusTreatmentNow.com råder alternerende disse ingrediensene i stedet for å blande dem.

Fordeler og ulemper

Hydrogenperoksid er lav pris gjør den til en lett tilgjengelig behandling ressurs, men behovet for flere daglige behandlinger kan bevise en ulempe.

Forebygging av infeksjoner

Hjem rettsmidler nettside oppfordrer mennesker utsatt for soppinfeksjoner å holde føttene varme og tørre, slitasje rene sokker og riktig tilpassede sko og unngå å gå barbent i offentligheten.

Tegn og symptomer på Ubehandlet Thrush

Tegn og symptomer på Ubehandlet Thrush


Candida albicans er soppen ansvarlig for trost og gjær infeksjoner hos voksne og barn. Tilstanden er lett behandles, men trost kan bli komplisert hvis immunsystem problemer også er til stede. De som er mer sannsynlig å utvikle trost inkluderer babyer, protese-wearers, eldre og folk med dårlig helse, særlig de med immunsystem lidelser som HIV og de som gjennomgår kjemoterapi, ifølge pennstate Hershey.

Lesjoner

Lesjoner ofte vises i munn av pasienter med trost. Forandringene kan være melkehvit og oppstår på taket av munnen, tungen, indre kinn og tannkjøtt. Hos noen pasienter lesjonene kan se ut som cottage cheese. Et spedbarn med en ensartet hvit tungen kan ikke ha trost; melke dietter ofte resultere i hvite tunger, ifølge CS Mott Children Hospital.

Tap av smak

Voksne pasienter med ubehandlet trost kan miste sin følelse av smak, ifølge Mayo Clinic. Det tap av smak er midlertidig og kommer tilbake når betingelsen er behandlet og gjær er eliminert. Tapet oppstår når lesjonene dekke smaksløkene.

Blødning

Forandringene kan blø hvis de blir gnidd eller skrapes. Blødningen er vanligvis ikke alvorlige, og ikke alle tilfelle trost vil resultere i blødning lesjoner.

Pain

Det kan være smerter i munnen eller halsen når trost ikke behandles. Thrush som ikke er behandlet, kan føre halsen smerte som gjær infeksjonen sprer seg i munnen og ned i halsen.

Øsofagitt

Øsofagitt er en tilstand som oppstår når trost ikke er behandlet og lov til å spre seg nedover halsen. Denne betingelse gjør det vanskelig å svelge. Forandringene kan gjøre det føles som om noe er fanget i halsen.

Irritabilitet

Babyer med trost kan være irritabel og masete. Babyer kan ikke uttrykke smerte og problemer med å svelge når trost står ubehandlet og forårsaker halsproblemer.

Nail sopp og fotpleie

Nail sopp og fotpleie


Neglesopp er en skjemmende og ubehagelig tilstand vanligvis forårsaket av en av tre mikroorganismer kalles dermatofytter. De samme sopp organismer kan også føre til fotsopp og jock kløe.

Fotpleie

Folk skaffe spiker sopp infeksjoner fra fotpleie når salongen arbeidstaker unnlater å grundig desinfisere alt utstyr eller gi nye steriliserte verktøy for hver ny kunde. Alle som tidligere brukt utstyr eller verktøy, og hadde en fot sopp infeksjon kunne ha forlatt sporer bak å smitte andre.

Symptomer

En spiker sopp kjøpt fra en pedikyr gjør tånegl ser gul eller brun og fortykket. I noen individer, spesielt de med et svakt immunsystem, kan det bli smertefullt.

Behandling

Oral medisiner og aktuelle medisiner er tilgjengelige for å behandle tånegl sopp. Imidlertid kan det ta opptil et år å se effekter fordi en ny tånegl må vokse ut for å erstatte en skadet av soppen.

Forebygging

Den beste forebygging for en spiker sopp infeksjon fra en pedikyr er å be om salongen sin steriliseringsprosedyrer og å gi dine egne pedikyr verktøy som du aldri deler med noen andre.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, kan tånegl sopp føre til sekundære infeksjoner av bakterier.

Et belegg på tungen Fra Antibiotika

Et belegg på tungen Fra Antibiotika


Candida albicans, den bleke sopp ansvarlige mest vaginal gjær infeksjoner, kan føre til et belegg på tungen under eller etter behandling med antibiotika. Denne tilstanden er kjent som trøske; det er vanligvis milde og lett å behandle.

Identifikasjon

De vanligste symptomene på trøske inkluderer en melke farget belegg i munnen og tungen. Dette godartet symptomet kan være ledsaget av mild til moderat ubehag og blødning.

Forholdet til antibiotika

National Institutes of Health oppmerksom på at antibiotika kan øke pasientens mottakelighet for trøske. Dette skjer fordi antibiotika ødelegge probiotika - de "vennlige" bakterier som holder candida veksten i sjakk.

Forebygging

Kosttilskudd og matvarer som inneholder probiotika kan beskytte mot trost forårsaket av antibiotika. National Institutes of Health anbefaler probiotika for forebygging og behandling av mild trøske. Gode ​​kilder til probiotika inkluderer acidophilus kosttilskudd, yoghurt, rømme og kimchi.

Betraktninger

Trøske kan forbedre med hjem rettsmidler som probiotika, en diett lav-sukker eller hydrogen peroxide munnvann. Trost infeksjoner som ikke bedres innen en uke, men bør vurderes av lege.

Behandling

Alvorlige tilfeller av trost kan behandles med reseptbelagte munnskyllevann som inneholder Nystatin, et potent soppdrepende stoffet. Folk som er immunocomprimised kan kreve bruk av oral Nizoral.

Langtidseffekter av tånegl sopp

Typer sopp, kalt dermatofytter, normalt føre til tånegl sopp. Noen symptomer på tånegl sopp inkluderer gule og sprø negler, forvrengt tånegl form og en sløvhet i glansen av tånegl. Tånegl sopp kan føre til en mengde komplikasjoner når venstre ubehandlet.

Infeksjoner

Tånegl sopp kan føre til infeksjoner i andre deler av kroppen hvis du har en svekket eller undertrykt immunsystem.

Separasjon

Tåneglene kan også løsne fra neglesengen hvis de blir stående ubehandlet lenge nok.

Permanent Damage

Tåneglene kan bli permanent skadet.

Diabetiker Bekymringer

Hvis du er diabetiker, kan en tånegl infeksjon føre til en mer alvorlig komplikasjon som nerver og blodtilførselen til føttene er allerede anstrengt av diabetes.

Forebygging / løsning

For å unngå en tånegl infeksjon, sørg tåneglene holdes korte og rene. Unngå også å gå barbent i offentlige områder som sopp fra andre mennesker kan også infisere tærne.

Typer av tungen kreft

Typer av tungen kreft


Tungen kreft er en form for kreft i munnhulen og kan ramme alle deler av tungen. Oral kreft er en type plateepitelkarsinom. Cancer på de fremre to tredjedeler av tungen er ansett munnhule kreft og kreft på baksiden en tredjedel av tungen er ansett strupekreft.

Symptomer

En liten, smertefri bump på tungen er vanligvis det første tegn på tungen kreft. Det kan bli smertefullt og endre farge eller sprekk som kreft blir verre. En rar smak i munnen og talevansker eller svelge kan også være tegn på tungen kreft.

Risikofaktorer

Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å utvikle tungen kreft. Tobakksbrukere, inkludert sigarett røykere eller folk som bruker snus, har en økt risiko for å utvikle tungen kreft. Utstrakt bruk av alkohol og dårlig munnhygiene kan også være faktorer i å utvikle tungen kreft.

Diagnose

En biopsi av et brak, sår eller lesjon i munnen kan bekrefte om det er kreft i munnhulen.

Behandlinger

Hvis kreftsvulst er liten, kan den fjernes kirurgisk. Hvis det er for stort til å fjerne eller om det har spredd seg til andre deler av ansiktet og halsen, kan cellegift eller strålebehandling være anbefaler i stedet for eller i tillegg til kirurgi.

Komplikasjoner

Tungen kreft kan gjøre det vanskelig å snakke eller svelge, avhengig av hvor kreftsvulst ligger. Hvis den forblir ubehandlet, kan kreften spre seg til andre deler av kroppen, og kan føre til døden.

Om Pain Fra Toe sopp

Onychonycosis er en infeksjon som påvirker spiker spesielt. Denne lidelse, vanligvis forårsaket av en sopp, infiltrerer spikeren via huden på siden av spiker, gjennom tånegl og / eller spissen av tånegl. Vekst skjer på grunn av de varme, fuktige, mørke omgivelser føtter gir så sopp kan trives og spre seg. Hvis fanget tidlig, kan infeksjonen være inneholdt og behandlet. Hvis venstre ubehandlet, kan neglen bli sprø og sprekke. Det kan også løsne fra neglesengen og kaster fra tå helt.

Hva er symptomene på Onychonycosis?

Symptomene på soppinfeksjon inkluderer vanligvis misfarging, snu negle brun, svart, grønn, grå eller gul. Andre symptomer inkluderer skjørhet og sprekker, og fortykkelse av neglen. Separasjon fra neglesengen kan forekomme, og huden kan bli rød, kløende eller hovne.

Hva er de typene infeksjon?

Distal subungual onychonycosis oppstår når en dermophyte entrer spiker gjennom ulike virkemidler forklart tidligere. Proksimale subungual onychonycosis vises som en hvit eller gul flekk på toppen av neglen, i nærheten av skjellaget. Det utvikler seg til en plakett og trives på undersiden av spiker. Hvis venstre ubehandlet, vil spikeren til slutt skille og skur.
De typer sopp som forårsaker fotsopp årsak de mest typiske tilfeller av tånegl soppinfeksjoner. Fotsopp forårsaket av en dermophyte (tinea unguium) er også årsaken til ringorm. Tinea unguium og ringorm begge refererer til sopp i tåa.

Hva gjør Pain Angi?

Smerter fra en infeksjon kan tyde på at smitten har kommet til et punkt hvor det er forbi oppdemming og trenger oppmerksomheten til en lege eller en podiatrist. Andre plager av den infiserte spiker kan oppstå på grunn av soppinfeksjon. Noen av disse inkluderer paronychia og spiker separasjon.

Hva er behandlinger for Onychonycosis?

Anti-sopp pulver og kremer inneholder generelt infeksjonen sprer seg. Dersom infeksjonen er alvorlig, og har begynt å spre seg, bør du søke oppmerksomheten til en podiatrist eller lege. Aktuell og muntlig medisiner som lamisil, terbinafin og ketokonazol er tilgjengelige for å behandle tånegl sopp og lindre smerte som dette soppinfeksjon kan forårsake.

Hvordan er tånegl sopp forhindres?

Tånegl sopp er ikke forårsaket av dårlig hygiene alene. Hvis du ofte kommer i kontakt med områder som bassenger, offentlige dusjer eller garderober kan du bli utsatt for kontrahering tånegl sopp. Alltid bære dusj tøfler for å hindre kontakt med overflater der soppen kan trives. Hold føttene rene og tørre. Ikke gå med trange sko. Bruk sko og sokker som lar føttene puste.

Menneskelige sopp sykdommer

Menneskelige sopp sykdommer


Mennesker kan få en rekke soppinfeksjoner. Noen påvirker de indre områder av kroppen, mens andre er mer eksternt. Overproduksjon av candida albicans kan være en stor bidragsyter til de fleste gjær infeksjoner. Dette diploid soppen lever naturlig i tykktarmen, fordøyelseskanalen og hud. Noen ganger, overforbruk av antibiotika eller kortikosteroider, og selv dårlige kostvaner, kan føre til at det å vokse voldsomt. Dette kan forstyrre balansen av candida i andre områder av legemet.

Candidiasis

Candidainfeksjon er en sopp sykdom som påvirker tykktarmen. Det overskytende candida kan føre til at slimhinnen i tykktarmen blir betent. Som et resultat, kan kolon bli påvirket med slim og avføring forstoppelser, som er bærere av gjær, giftstoffer og parasitter. Gjæren trives på sukker og gluten som folk forbruker. Over tid kan disse fremmedlegemer inn i blodbanen og invaderer kroppens celler og organer. Candidainfeksjon kan sette av andre soppinfeksjoner også. Det kan også føre til muskel-og leddsmerter, migrene, gastritt og til og med autoimmune sykdommer (slik som kronisk tretthetssyndrom og Crohns sykdom).

Mouth Thrush

Munn trost (også kjent som trøske) er en sopp infeksjon som inflames munnen fôr. Viktige symptomer er hvite, kremfarget eller gule flekker som vises på tungen, ganen og halsen. Disse flekkene vanligvis ikke forårsake smerte, men de kan blø hvis man forsøker å skrape dem av. Personer med kreft, diabetes og de med dårlig kosthold er spesielt utsatt for denne sykdommen. Anti-sopp pastiller og tabletter er vanligvis foreskrevet for å behandle denne tilstanden.

Penile & vaginal gjær infeksjoner

Vaginal gjær infeksjoner vanligvis forårsake kløe, svie og sårhet. Disse symptomene er ofte ledsaget med en tykk utflod som cottage cheese som kan ha en stiv lukt. Menn har også kløe og lukt med penile infeksjoner. Denne sykdommen rammer oftest sin pungen og penis. Huden i begge områdene kan bli tørr og sprukket, spesielt når menn har ereksjon. Dette gjær infeksjon også fører til små rødlige humper og blemmer. Candidainfeksjon og øl drikking kan føre til gjær infeksjoner. Kvinner og menn kan spre disse infeksjonene under samleie. Nystatin kremer brukes til å behandle denne tilstanden.

Fotsopp

Fotsopp (tinea pedis) er en vanlig sopp sykdom i foten. Huden på toppen, mellom og under tærne vanligvis blir tørre og sprukne. Fotsopp kan også vises på toppen og bunnen av foten. Tørr hud kan fester og blemme også. Folk vanligvis får fotsopp fra andre i offentlige dusjer. De kan også få det fra en kombinasjon av svette eller våte sokker og trange sko.

Aspergillose

Aspergillose er en sopp sykdom som påvirker lungene. Det normalt ikke påvirker friske mennesker, men de med immunitet problemer er utsatt for det. Folk som får denne sykdommen kan ha feber, brystsmerter, kortpustethet og selv hoste opp blod. Denne sopp er meget vanlig og er til stede i de fleste råtnende organisk materiale. Folk i eldre lokaler kan bli utsatt for det hvis luftkanalene er ikke rent eller om ventilasjonsanlegget er mugne. Røntgenundersøkelse kan være nødvendig for å påvise aspergillose. Sterke anti-sopp narkotika er ofte brukt til å behandle den.