Digidexo.com

fot ødem

Hvordan avlaste ben og fot ødem med spenning bandasjer

Hvordan avlaste ben og fot ødem med spenning bandasjer


Under graviditet, er det normalt å beholde mer vann, spesielt i siste trimester. Som et resultat, kan du oppleve liten hevelse eller ødem, i ben, føtter og ankler. Ødem kan bli verre under varme dager eller mot slutten av dagen. Ødem kan også forbli i flere uker etter at barnet er født. Den gode nyheten er at du kan avlaste ben og fot ødem med spenning bandasjer.

Bruksanvisning

•  Start ved like over tærne og pakk begynnelsen av en rull med spenning bandasje rundt to ganger for å holde den på plass.

Pakk spenningen bandasje stramt rundt foten beveger seg omtrent en halv tomme med hver ny sløyfe til du når ditt ankelen.

Tug bandasjen over foten og bak ankelen. Trekk den rundt ankelen for å vikle rundt foten igjen. Gjør dette to eller tre ganger.

Ta andre rull med spenning bandasje og begynne å pakke den rundt beinet begynner en tomme eller to under der den siste kast endte på like over ankelen. Vikle den rundt to ganger for å holde den på plass.

Pin spenningen bandasje på plass like over ankelen. Deretter vikle bandasjen til du kommer like under kneet.

Fest klipsene som fulgte med bandasje rett under kneet for å holde det på plass. Gjenta trinn 1 til 6 på det andre benet.

Tips og advarsler

 • Sett spenningen bandasje på første om morgenen før føttene og beina har en sjanse til ytterligere svelle.
 • Starter på føttene og jobbe spenningen bandasje opp til kneet for å avlaste ben og fot ødem.
 • Bandasjen er ferdig på toppen under kneet på utsiden.
 • Alvorlig og plutselig hevelse i bena og føttene kan være et tegn på svangerskapsforgiftning, en potensielt dødelig tilstand for både mor og baby. Det fører til væskeretensjon og høyt blodtrykk. Se helsepersonell umiddelbart hvis du har noen symptomer.
 • Ikke forsøk å søke rullet bandasjer og alltid re-roll bandasjene etter hver bruk og fjerning.

Allergiske Reaksjoner på Diabetes Medisiner

Leger fore diabetes medisiner for å redusere insulinresistensen i kroppen og tillate kroppen til riktig bruk glukose for energi. Som med alle medisiner, derimot, diabetes medisiner er underlagt gunstige effekter samt allergiske reaksjon-type bivirkninger som spenner fra mild til alvorlig. De fem typer diabetes medisiner foreskrevet for å senke blodsukkernivået: sulfonylurea, biguanides, tiazolidindioner, meglitinider og DPP-4-hemmere. Hver fungerer på en annen måte for å senke blodsukkeret og har også ulik bivirkninger.

Sulfonylurea

Om: Disse medisiner (for eksempel Diabinese, Gluocotrol og Amaryl) årsak betacellene i bukspyttkjertelen til å frigi større mengder insulin. Disse pillene er tatt en eller to ganger daglig.

Allergiske reaksjoner: Potensielle sulfonylurea bivirkninger inkluderer hudutslett, hud kløe, mild kvalme, hypoglykemi (--where blodsukkeret blir for lavt - eller vektøkning.

Biguanides

Om: Disse typer medikamenter senker mengden av blodglukose og insulin i kroppen. Pasienter som tar medisinen to til tre ganger daglig. En merkevare av biguanide er Metformin, som også har vist seg å forbedre blod fett og kolesterol nivåer.

Allergiske reaksjoner: I motsetning til andre diabetes medisiner, biguanides forårsaker ikke hypoglykemi - gir dette er den eneste diabetes medisiner tatt. Imidlertid kan biguanides ikke tas hvis en person bruker mer enn 2-4 alkoholenheter per uke, ifølge National Kidney Foundation. For thosewho gjøre, kan biguanides gjøre en person ekstremt kvalm. Ytterligere bivirkninger er redusert nyrefunksjon, oppkast, diaré, tretthet, svimmelhet eller en konstant metallisk smak i munnen.

Tiazolidindioner

Om: Denne klassen av medisiner bidrar til å gjøre kroppens celler mer følsomme for insulin, noe som betyr at det krever en mindre mengde insulin i kroppen til å bruke glukose. Merkenavn for denne medisinen inkluderer Pioglitazon (tatt en gang om dagen) eller Rosiglitazon (tatt en eller to ganger om dagen).

Allergiske reaksjoner: De viktigste bekymringer for disse medikamentene er effektene på leveren. Dersom pasienter har unormale leverenzymer, kan pasienten oppleve leverrelaterte symptomer som kvalme, oppkast, tap av appetitt, tretthet, gulfarging hud eller mørkere urin enn normalt. Vektøkning, anemi, ben eller fot ødem (hevelse) og redusert effektiviteten av p-piller.

Meglitinider

Om: Disse hurtigvirkende medisiner bidra til å øke bukspyttkjertelen produksjon av insulin, og dermed senke blodsukkeret. Ett merkenavn er Repaglinide, som er vanligvis tatt 30 minutter før du spiser et måltid. Medisinen begynner å senke blodsukkeret kort tid etter å ha tatt den, så er vanligvis ute av blodet etter 3-4 timer, ifølge National Kidney Foundation.

Allergiske reaksjoner: Fordi medisinen er hurtigvirkende, kan det føre til hypoglykemi i kroppen. En annen bivirkning er vektøkning.

DPP-4-hemmere

Om: Denne klassen av medisiner arbeide raskt for å hjelpe bukspyttkjertelen tjene mer insulin. Ett merkenavn er Starlix (generisk navn, nateglinid). Disse medikamentene bør tas en til 30 minutter før du spiser et måltid, men bør ikke tas hvis en person hopper et måltid.

Allergiske reaksjoner: Denne medisinen har vært forbundet med å forårsake hypoglykemi. Medisinen har ikke blitt testet for sine langsiktige effekter på leveren, slik at pasienter bør observeres for symptomer assosiert med leversykdom, slik som kvalme, oppkast, tap av appetitt, tretthet, gulfarging hud eller mørkere urin enn normalt.

Medisin for fot eller ankel Ødem

Medisin for fot eller ankel Ødem


Når kapillærer, eller små blodkar, lekke fluid inn i vevet som omgir dem, oppstår det en unormal oppsamling av væske i legemet, kjent som ødem. Dette hevelse i føtter, ankler og ben er kjent som perifert ødem. Står for en lang tidsperiode fører til ødem - mer så hos overvektige mennesker. En skade, for eksempel en sprained ankel, fører også til ødem. Gravide kvinner også ofte opplever ødem siden deres blodvolum og væskeretensjon økning.

Medisiner

Diuretika hjelpe nyrene utvise overflødig væske fra kroppen din, reduserer de totale væskevolum. Men, husk diuretika kan føre til at du blir dehydrert.

Urte diuretika kan også redusere væskeansamlinger. Grønn te, for eksempel, oppmuntrer urinutskillelse. På samme tid øker lind produksjonen av urin. Løvetann, en annen naturlig vanndrivende, renser både i leveren og i blodet og forbedrer nyrefunksjonen.

Visse matvarer fungerer som naturlige diuretika, inkludert løk, selleri, hvitløk, peppermynte og fiskeolje.

Husk at når du mister væske, kan du miste viktige næringsstoffer. Spør legen din for å anbefale et supplement.

Hvis du lider av en ernæringsmessig mangel, øke proteinnivået i blodet ditt vil oppmuntre blodårene til å beholde fremfor lekke væske. Insulin, for eksempel, kan øke proteinnivå.

Hjem Behandling

Iført kompresjonsstrømper, er tilgjengelig på ditt lokale apotek, vil hjelpe dine skip motstå lekker væske. Heve og trene bena vil også redusere hevelse.

Begrense saltinntaket vil redusere væskeansamlinger.

Oppsøk Medical Care

Hvis du opplever ødem og bena eller føttene føles varm å ta på, bør du oppsøke lege umiddelbart. I tillegg bør du oppsøke lege dersom ødem presenterer med feber, eller hvis du ikke skiller ut så mye urin som du regelmessig gjør. Legen kan ta blod, utføre et elektrokardiogram, en kiste x-ray og en urinalysis.

Hvordan takle fot og ben Cramps

Hvordan takle fot og ben Cramps


Hvis du har alvorlige fot eller leggkramper og forekommer de ofte bør du oppsøke lege - kanskje du har rastløse ben syndrom. Hvis du har sporadisk ben eller fot kramper, det finnes måter å takle dem, og følgende vil fortelle deg hvordan.

Hvordan takle fot og ben Cramps

•  Drikk rikelig med vann. Dehydrering er en viktig årsak til benet og foten kramper. Derfor er det viktig å drikke rikelig med vann hele dagen siden benet og foten kramper vanligvis oppstår om natten.

Unngå fot og leggkramper ved å trene. Regelmessig trening kan hjelpe deg å takle fot og leggkramper. Mange synes det lov å sykle rett før sengetid hjelper dem å unngå foten og leggkramper i løpet av natten.

Hold sengen dekker løs. Tight seng dekker kan begrense bevegelse av bena og dermed forårsaker benet og foten kramper.

Kontakt lege hvis beinet eller foten kramper er for alvorlig for deg å takle. Det er resepter som kan hjelpe med foten eller leggkramper spesielt hvis du har rastløse bein-syndrom. Bare en lege kan fortelle deg sikkert hvis leggkramper er rastløse ben syndrom eller ikke, så sjekk med din og se om du er en kandidat for Requip eller en av de andre medisiner for rastløse ben syndrom.

Ta vitaminer som kalsium og kalium. Mangelen av visse kjemikalier i kroppen kan føre til benet eller foten kramper. Legen din kan gjøre blod arbeid for å finne ut om systemet mangler disse elementene, og hvis du skal begynne en vitamin regime på en jevnlig basis for å erstatte kjemikalier systemet har tapt - dette kan være svaret på å takle disse foten og leggkramper .

Hvordan bli kvitt fot sopp

Hvordan bli kvitt fot sopp


Fotsopp er en soppinfeksjon av hud av foten. Flere forskjellige sopp, kalt dermatofytter, kan føre til denne tilstanden. Det oppstår vanligvis mellom tærne. Det kan spre seg til andre deler av kroppen. Fotsopp rammer flere menn enn kvinner. Dessverre er det svært vanlig. Her er hvordan du kan bli kvitt fot sopp!

Hvordan bli kvitt fot sopp

•  Spray bad og dusj med desinfeksjonsmiddel. Sprøyting din bad og dusj gulvet etter dusjing vil hjelpe drepe sopp. Det holder sikkert det sprer seg!

Endre din ark. Endre ark ukentlig, og vaske dem i varmt vann for å drepe soppen.

Vask og tørk føttene. Vask føttene med såpe og varmt vann. Tørke godt etter vask. Dekk med rene, tørre sokker.

Hold føttene kjølig og tørt. Prøv å unngå fotsvette ved iført åpen tå sko eller sokker uten sko når du er hjemme.

Bruk over disk medisiner. Spray og kremer er laget bare for fotsopp. Behandling kan ta lang tid og må fortsettes i mer enn en måned etter den første infeksjonen.

Prøv trollhassel. Mange hevder at det kan kurere fotsopp i så lite som tre dager.

Pee i dusjen. De sterile egenskaper av urin sies å hjelpe til herding fotsopp.

Hint

 • Slitasje dusj sko når du dusjer på et offentlig sted.
 • Ikke del sko, sokker eller håndklær med andre mennesker.

Hvordan behandle hånd-fot-munn sykdom

Hånd-fot-munn sykdom har også blitt kalt hov-og klovsyke. Det er en virusinfeksjon som er svært smittsom blant barn. Den typiske Inkubasjonstiden er 3-7 dager før avslapnings begynne å vises. Munnen er vanligvis det første stedet blemmer begynner å dukke opp, og da hender og føtter. Siden hånd-fot-munn sykdom er en virusinfeksjon, kan du ikke behandle det. Det finnes måter å behandle symptomene, men.

Hvordan behandle hånd-fot-munn sykdom

•  Ta barnets temperatur. Hvis barnet ditt har feber du vil ønske å administrere Advil eller Tylenol å bringe feberen ned. Følg instruksjonene på flasken for å vite hvor mye medisin for å dispensere til barnet ditt. Advil synes å arbeide raskere og mer effektivt enn Tylenol så det kan være lurt å prøve det først.

gi barnet væske. Hvis barnet ditt har munnsår, skal du ønsker å oppmuntre dem til å drikke. Brus og juice vil bare irritere halsen så hold deg til vann og melkeprodukter. Væsker er viktig for å holde kroppen så sunt som mulig, slik at det kan naturligvis bekjempe infeksjonen.

Har barnet ditt gurgle. Legens anbefaler den gammeldagse saltvann rette. Salt er utmerket til å drepe bakterier og kan øke tiden det tar for sårene å forbedre. Legen kan også foreskrive et produkt som kalles magi munnvann. Det har ingen helbredende egenskaper, men det er en lammende løsning; utgangspunktet det er foreskrevet for å hjelpe med smerte. Barnet ditt kan gjøre begge deler.

Hold barnets hender og føtter rene til enhver tid. Du kan selv ønsker å bruke noen aloe, som er en naturlig healer. Hvis du har en aloe anlegget, er som best, men de gjør noen aloe gel selges i helsekostbutikker.

Hold barnet hjemme og så behagelig som mulig. Når symptomene vises de kan ta 5 til 7 dager å lege. Barnet ditt er smittsomt og bør holdes hjem borte fra andre mennesker.

Hint

 • Bruk Advil og Tylenol for smerte samt feber. Når smertestillende begynner å jobbe du bør prøve å få barnet til å spise noe. Det er da det vil være den minst smertefullt å spise.
 • Ikke bruk aspirin til barn under en alder av 12. Stick til Advil eller Tylenol.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

En fot sopp er en infeksjon som påvirker huden og neglene på føttene, og det er svært smittsom. Du kan plukke den opp når du er i områder hvor det er mye fuktighet eller fuktighet, for eksempel svømmebasseng, offentlige treningssentre, boblebad og dusjer som er delt med andre. Huden på foten blir smertefullt, svie, hovne, kløende og blødning eller blemmer kan bryte ut. Tåneglene kan bli tykkere, slå gulaktig og har en ubehagelig lukt. Mens det er over-the-counter medisiner som tilbyr hjelp, er det også naturlig rettsmidler som behandler fot sopp.

Hvordan naturligvis behandle fot sopp

•  Spis levende kultur yoghurt, som er et kosttilskudd kilde til Lactobacillus acidophilus, en "gode bakterier" som lever i tarmen. Levende kulturer er de organismer som bidrar til å forvandle pasteurisert melk i yoghurt, gjennom gjæringsprosessen. Den Lactobacillus acidophilus i yoghurt bidrar til å bekjempe overvekst av gjær forårsaket av Candida albicans sopp. Symptomer manifest som fot sopp, gjær infeksjoner, mental fogginess, kronisk tretthet og andre symptoms.Candida albicans blomstrer i miljøer der det er mye fuktighet, for eksempel bassengområder og dusj etasjer, noe som gjør føttene sårbare for fot sopp. Unngå bakevarer gjør med bakegjær, som de vil bidra til blomstrende candida, noe som kan forverre tilstanden din. Du bør spise en kopp yoghurt daglig. Kontroller etiketten for å forsikre deg om at produktet du får er "live aktive kulturer."

DAB på tea tree olje. Det kommer fra den australske tea tree, kjent for å ha en sterk aroma og tykke, klissete blader som tilbyr medisinske egenskaper når den er gjort om til en "te", etter koking bladene. Tea tree olje har vært brukt i århundrer av aboriginerne for helbredende formål. Siden det er en potent soppdreper og antiseptisk, bør du bruke den til å klare opp din fot sopp, gjelder det med full styrke to ganger om dagen, til du ser forbedring. Kontroller at produktet du bruker er 100% tea tree olje, for å sikre at du bruker den høyeste potens. Bruk den eksternt bare.

Suge føttene i varmt vann og økologisk eple cider eddik i ca 15 minutter daglig. Vær sikker på at du tørke føttene godt, for å hindre fukt fra klamrer seg til føttene.

nippe litt pau d'arco te. Pau d'arco, også kalt Lapacho, kommer fra den indre bark av en brasiliansk treet kjent som Tabebula avellanedae. Det hjelper å bekjempe virus, bakterier og soppinfeksjoner. Du kan få dette i form av teposer. Drikk tre kopper hver dag, søtet med honning. I enkelte individer kan pau d'arco forårsake svimmelhet, kvalme, oppkast eller diaré. Hvis du er på antikoagulantia eller blodfortynnende medisiner, pau d'arco kan øke deres effekt og føre til indre blødninger.

Suge føttene i Epsom salter for en halv time daglig for å bidra til å rydde opp problemet. Sett på et par rene bomullssokker når du er klar for sengen og sette hakket, rå hvitløk i dem først. Hvitløk er en naturlig antibiotika og arbeider for å bidra til å rydde opp soppinfeksjoner.

Hint

 • Vær forsiktig med å spre din fot sopp til andre.
 • Sjekk først med legen din før du bruker en alternativ løsning hvis du er gravid eller
 • tar noen reseptbelagte medisiner, eller hvis du har noen alvorlige kroniske sykdommer eller andre
 • alvorlig sykdom.

Hjem rettsmidler for en hoven fot

Ødem er den tekniske betegnelsen på en hoven fot. Tilstanden oppstår når fluider blir fanget i vevet. Ben og føtter er vanlige steder for hevelse oppstår. Ødem er vanligvis bare et symptom på en annen tilstand, og det kan effektivt behandles med hjem rettsmidler. Få en sjekk for å finne årsaken til hevelsen før du prøver noen hjemme behandlinger.

Diet

Hypertensjon og høyt inntak av salt kan være årsaken til hovne føtter. Følge en lav natrium diett for å bidra til å redusere hevelse i føttene. Hypertensjon eller høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt og hjerneslag. Hovne føtter kan være en indikator på denne tilstanden.
Unngå å legge bordsalt til måltider og sjekke ingrediens etiketter på bearbeidet mat som du forbruker. Normal inntak av natrium bør være i 1500-2400 mg område. På en lav natrium diett, kan du bare konsumere 1200 mg natrium for å redusere nivåene i kroppen.
Ta hensyn til natrium i bearbeidet mat. Den brukes som konserveringsmiddel i mange av disse matvarer, og dette kan signifikant øke natriumnivåer.

Fysisk aktivitet

Øke din fysiske aktivitet kan også lindre hevelse i foten. Det er bare å vandre hver dag er tilstrekkelig til å forbedre muskelfunksjonen i det berørte området, noe som vil fjerne væsken fra vevet. En 30-minutters spasertur minst fem ganger i uken er et sunt nivå av øvelsen. Med svellede fot, kan det være vanskelig å nå den 30-minutters mål. Gå så mye som mulig i begynnelsen, og jobbe deg opp til 30 minutter. Begynn med bare noen få minutter hver dag hvis det er alt du kan håndtere.
Prøv å unngå å stå på føttene på ett sted i lange perioder. Dette tvinger de fluider inn i føttene, og bidrar til svelling. Sett dine hovne føtter opp så mye som mulig. Høyde bidrar til å tvinge fluid ut av det påvirkede vev.
Massere foten for å tvinge væske ut. Dine massasje slag bør bevege seg mot hjertet. Bruk fast trykk for å fjerne hevelse.

Støtte Klær og sko

Legen kan anbefale at du bruker kompresjonsstrømper for å holde press på lemmer som ofte hovne. Strømpene bidra til å holde fluidet samler seg i foten.
Ikke ha tettsittende sko. Dette kan felle væsker i føttene forårsaker dem til å hovne opp. Når jeg prøver på sko, sørg for at de er komfortable og ikke for stram. Senere på ettermiddagen er den beste tiden å prøve på nye sko.

Støttestrømper for lymfødem behandling

Ifølge MayoClinic.com, er lymfødem en ødeleggende tilstanden som det ikke finnes noen kur. Behandlingsforløpet for lymfødem innebærer smertebehandling og tiltak for å hindre at tilstanden blir verre.

Definisjon

Lymfødem er en tilstand med lymfesystemet. Lymph væske blitt fanget i armer og ben, forårsaker hevelse og smerte. Lymfødem ikke alltid påvirke kroppen symmetrisk. En lidende kan ha en hoven fot og en normal en.

Strømper

Den vanligste behandlingen for lymfødem innebærer støttestrømper eller andre typer plagg som komprimerer det berørte området. Plaggene er slitt daglig mens pasienten er aktiv.

Mekanikk

Støttestrømper bidra til å redusere hevelse ved å hindre væske kommer inn i armer og ben.

Effektivitet

Behandling for lymfødem er svært effektivt hvis alle instruksjonene følges. Mens det er ingen kur, kan pasientene nyte et normalt liv.

Kostnad

Støttestrømper koste rundt $ 60, og de er gjenbrukbare. Et par vil vare opptil seks måneder.

Slik unngår du at fotsår

Når du har diabetes, er du utsatt for å utvikle fotsår. Dette er på grunn av nevrologiske og vaskulære komplikasjoner i kroppen forårsaket av diabetes. Fotsår vanligvis vises på trykkpunkter i bunnen av føttene. Hvis du er utsatt for fotsår, vil du ønsker å bruke teknikker for å hindre dem.

Slik unngår du at fotsår

•  Arbeid med legen din for å administrere diabetes. Du må kanskje foreta justeringer i din insulin for å kunne forebygge fotsår.

Kutt ned på mengden salt i maten. Hvis du kunne styre saltinntaket og blodtrykk, vil du se en nedgang i antall fotsår du utvikle seg over tid.

Trening for å bedre blodsirkulasjonen. Dårlig sirkulasjon kan ofte føre til en person å få fotsår. Spør legen din for trening anbefalinger og begynne å gå minst en halv time om dagen. For å hjelpe med sirkulasjon, kan du også ønsker å heve bena om natten.

Sjekk din vekt. Overvektige personer sette seg på en økt risiko for fotsår. Start en sunn lav-fett diett for å miste vekt og hindre ytterligere forekomster av fotsår.

slutte å røyke. Røykere har en høyere risiko for å utvikle fotsår enn ikke-røykere.

Hint

 • Hvis du har en tendens til å stå i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, kan du prøve å variere din holdning til også å hindre fotsår.
 • Når du har et fotsår, spør en lege om behandlingsalternativer. Du kan trenge antibiotika, aktuelle salver og bandasje for å kurere problemet.

Hvordan få mine fotsåler Soft

Hvordan få mine fotsåler Soft


Noen ganger fotsålene få grov og ujevn, spesielt hvis du tilbringer mye tid barbeint eller hvis jobben din har du jobber på føttene. Hælene kan være spesielt grov og muligens callused. Oppmykning fotsålene er mulig; det bare tar litt forberedelser og en liten mengde av albue fett hvis det er hard hud til Slough bort.

Bruksanvisning

•  Fyll en fot badekar med varmt vann og blanding i ca fem dråper lavendel essensielle olje. Lavendel olje vil bidra til å myke opp føttene og gjøre dem lukter godt. Sug føttene i badekaret i 10 til 15 minutter, så klapp tørr med et lite håndkle.

Gni en pimpstein langs bunnen av føttene til slough bort hard hud. Hard hud vanligvis vises på front pads av sålene og på hælene; noen ganger er de selv langs utsiden av den side av sålen. En pimpstein fjerner skånsomt død hud og kan mildne den eneste der calluses gang ruet det.

Skyll av de døde, hard hud som ble sloughed bort med pimpstein og massere litt kakaosmør body lotion inn i fotsålene. Kremer som inneholder kakaosmør kan være ekstra oppmykning, så de er et godt valg for mykere såler.

Sett på et par hvite sokker. Dette vil varme føttene og lotion, noe som åpner for bedre absorpsjon inn i huden, noe som fører til mye mykere såler.

Cure for en perifere ødemer

Cure for en perifere ødemer


Mens det er ingen definitive kurer for perifert ødem, er det en rekke hjem rettsmidler og urter som har vist seg vellykket i å redusere ben, ankel og fot hevelse.

Behandling

Den enkleste og mest vellykket behandling er heving og mosjon. Hvis du er knyttet til en pult hele dagen, stå opp hver time og gå rundt for å stimulere blodsirkulasjonen i bena. Når du slapper av hjemme, sette føttene opp, fortrinnsvis over hip nivå for best resultat. Wear støttestrømper. Viktigste, prøve å kutte ned på salt, for mye av det i kosten forverrer hevelse.

Rettsmidler

Mange lider har rapportert vellykket lindring fra å bruke løvetann rot. Rik på kalium, hjelper det balanse saltinntaket og redusere hevelse. Andre populære urter blant perifere ødemer lider er gingko biloba, som minsker smerten forbundet med ødem; Hesten kastanje, noe som forbedrer blodårer evne til å pumpe blod tilbake til hjertet; og buchu, noe som reduserer vann oppbevaring.

Årsaker

Oftest er årsaken til perifert ødem er rett og slett for lite mosjon, for mye sitting, og aldring, men noen ganger tilstanden kan være et tegn på mer alvorlige ting: hypertensjon, hjertesvikt eller nyresykdom.

Hvordan Sett Vicks VapoRub på fotsålene

Vicks VapoRub er en salve som kan redusere irritasjon på huden din, så vel som i musklene. Riktig bruk kan gi deg størst grad av komfort, selv om du lider av betennelse eller muskelspenninger. Hvis du opplever moderate til sterke smerter i føttene, bruke Vicks VapoRub kan gi lindring til du kan ta kontakt med en medisinsk faglig.

Bruksanvisning

•  Vask føttene med såpe og varmt vann. Sørg for at føttene er så rene som mulig før du legger noe på dem for å sørge for at salve vil ha en maksimal effekt.

Tørk føttene grundig. Våte føtter er mye mer sannsynlig å utvikle bakterielle infeksjoner enn tørre føtter.

Påfør en liten skvett av Vicks VapoRub direkte til fotsålene. Det er bedre å starte med en liten mengde og tilsett mer fordi mange undervurderer styrken av salve.

Masser Vicks VapoRub på føttene med tuppen av fingeren i en liten sirkulær bevegelse. Dette hjelper salve trenge gjennom porene, noe som er spesielt viktig i tilfeller av muskel eller ligament smerter.

Vent fem minutter etter den første søknaden. Effektene av Vicks VapoRub kan noen ganger ta litt tid før du kan føle den fulle effekten. Denne gangen lapse vil holde deg fra å bruke for mye salve.

Air tørke føttene i minst 10 minutter for å holde Vicks VapoRub fra å følge dine sokker eller strømper.

Hold ut av føttene så mye som mulig for å lindre belastningen i foten området. Mens Vicks VapoRub kan gjøre det synes at smerten har gått bort, er skaden eller irritasjon fortsatt aktiv, og den beste måten å komme over det er med hvile.

8. Påfør salven når effekten av slitasje, gjenta rengjøring og tørking prosessen hver gang et program er nødvendig.

Hvordan måle perifere ødemer

Hvordan måle perifere ødemer


Ødem er oppbyggingen av fluid mellom vev og celler under huden, som forårsaker svelling. Det er vanlig i ben og føtter på grunn av virkningen av tyngdekraften på fluider som er fanget i legemet. Ødem i bena og føttene kalles perifere ødemer. Det er mer vanlig hos eldre og kan føre til betennelse i åreknuter. Det kan være forårsaket av overvekt, langvarig stående, infeksjoner og blodpropper. Perifert ødem kan være symptomatisk for andre sykdommer som nyre, hjerte eller leversvikt. Måling perifert ødem bør foretas av en medisinsk faglig; men du kan utføre noen enkle tester hjemme.

Bruksanvisning

•  Fjern klær som dekker dine føtter og ben.

Se på dine føtter og ben. Sammenligne det ene beinet til det andre og se etter forskjeller i størrelse. Hele benet kan være hoven; men du kan legge merke til områder som er mer hovne eller er ute av proporsjoner.

Trykk hardt på benet eller foten med en finger og fjern.

Observer reaksjonen av huden din. Dette er en indikasjon på hvilken type perifere ødemer du kan ha, og om det kan være relatert til andre sykdommer. Skin fjærer tilbake umiddelbart med non-pitting ødem. Hvis et innrykk holder seg en stund, er dette pitted ødem. For eksempel er ikke-pitting ødem forbundet med problemer med lymfesystemet.

Bruk et målebånd for å måle omkretsen av låret. Skriv ned sin omkrets og gjenta daglig i noen dager, med samme område på benet. Økende målinger indikerer hevelse.

Mål volumet av vann foten og ankelen fortrenger over en periode på én uke. En enkel metode for å gjøre dette på er med en bøtte med vann og et målebånd. Mål avstanden fra gulvet til nivået av vann i bøtten. Skriv ned vannstanden måling.

Plasser foten i bøtta; sikre ankelen er dekket av vannet også. Ta et annet vann nivåmåling og skrive det ned.

Gjenta trinn 7 to ganger om dagen i en uke. Du må kanskje finne en hjelper til å ta vannet nivåmåling.

.

Beregn differansen mellom vannstanden før og etter at du har satt din fot i vannet. Forskjellen mellom de to målingene vil øke etter hvert som vannstanden stiger. Dette indikerer at svellingen har økt, fordi foten har fortrengt mer vann.

Ta med dine observasjoner og målinger til en medisinsk faglig og søke råd om hevelse i ben og ankler. Målinger kan være nyttig i diagnosen.

Tips og advarsler

 • Disse målingene er enkle tester du kan gjøre hjemme. Søk profesjonell hjelp for å få råd, diagnostisering og behandling av perifer ødem.

Hva gjør en fotsår ut?

Hva gjør en fotsår ut?


En fot sår, eller lavere ekstremiteter ulcus, er et åpent sår på foten, hælen eller til og med mellom tærne. Det er ikke alltid en smertefull tilstand - noen ganger den personen med sår bare føles svie, kløe eller stram følelse der sår oppstår. Uten behandling, kan imidlertid et sår på foten føre til abscesser og koldbrann. Noen har til og med ført til amputasjon.

Typer

Det er tre typer av foten magesår: venøs stasis ulcers, som er den vanligste typen, arterielle og neurotrofiske magesår, som er forårsaket av diabetes. Ifølge Cleveland Clinic, om lag 90 prosent av magesår er venous stasis. Arteriell er vanligvis den mest smertefulle.

Identifikasjon

Hver type sår ser litt annerledes. Venous stasis sår er vanligvis funnet rundt ankelen området, kan vises røde, og har en asymmetrisk form. De kan også renne ut væske. Huden rundt såret kan føle varme, ifølge Cleveland Clinic. Arterielle sår oppstår på foten, selv på tærne, og kan ikke blø. Neurotrofiske magesår oppstår på undersiden av føttene, og kan vises rosa eller til og med svart, avhengig av tilstanden av sår. Utrolig, kan noen mennesker med neurotrofiske magesår ikke engang klar over at de har en, noe som gjør dem enda farligere, fordi de ofte kan bli svært infisert før behandlingen begynner.

Årsaker

Det er mange årsaker til fotsår. Diabetes er en stor skyldige bak utviklingen av foten magesår. Pasienter med dårlig sirkulasjon i den nedre del av kroppen er også en risiko. Det finnes andre sykdommer som kan forårsake magesår så vel, inkludert nyresvikt og inflammatoriske sykdommer. Genetikk spiller også en rolle i fotsår. Dr. Jefferey Johnson, MD, sa i en 31 oktober 2005 intervjuet at om lag 15 prosent av personer med diabetes vil, på et tidspunkt, utvikle diabetessår.

Behandling

En fotsår er vanskelig å helbrede. Antibiotika kan gis til pasienten hvis det er en infeksjon, som ofte finnes. Huden på og rundt såret kan bli fjernet i en prosess som kalles "rensing". I noen ekstreme tilfeller kan foten eller tå må amputert, og pasienten utstyrt med en protese. Det er svært viktig å følge alle legens ordre i behandling av diabetessår, i for at det skal gro raskt og fullt, uten følgende infeksjoner.

Forebygging

Forebygging av foten magesår innebærer å miste vekt, hvis en er en risiko for diabetes. Røyking øker også risikoen for diabetes, og i sin tur risikoen for foten magesår, slik at slutte er et forebyggende tiltak, så vel. Dersom diabetes har allerede blitt diagnostisert, noe som gjør at foten hygiene er godt vedlikeholdt er viktig, samt iført skikkelige sko med riktig støtte.

Hvordan Stopp legg og fot Cramps

Hvordan Stopp legg og fot Cramps


Det vekker deg midt på natten, en smertefull fot krampe som krøller tærne under eller i splays dem ut klønete. Ethvert forsøk på å vifte med tærne eller trene krampe bare gjør det verre. Av og til krampe invaderer også sidene eller kalv av benet. Følgende trinn, tatt enkeltvis eller sammen, kan bidra til å lindre kramper og la deg gå tilbake til å sove.

Bruksanvisning

Bruk IcyHot. Denne smertestillende krem ​​virker raskt for å lindre benet og foten kramper. Kremen er tilgjengelig i en flip-top tube, noe som gjør det enkelt å bruke i mørket. Det er nå også tilgjengelig i en gel. Klem ut en liten mengde av kremen og massere det inn i det berørte området.

IcyHot er også tilgjengelig i patcher i ulike størrelser som kan brukes til de trange områder for rask lindring. Personer som er utsatt for fot og leggkramper kan være lurt å holde en tube med IcyHot på nattbordet.

Tonic vann: Drikk en gin og tonic uten gin. Tonic vann (kinin vann) virker raskt for å lindre foten og leggkramper. Hold en flaske i kjøleskapet og drikke en glassful når kramper streik.

Walk på kald side: gå barbent på en kald hardt underlag som fliser eller betong.

Tips og advarsler

 • Kvinner opplever i benet og foten kramper etter endring hælhøyde. En kvinne som er vant til å bruke flate høyhælte eller lav heeled sko kan oppleve kramper etter seg pigg hæler. Forbered ved å holde IcyHot og / eller tonic vann på hånden. Turister kan også oppleve disse kramper etter en lang dag med sightseeing til fots. Igjen, fremstilles ved alltid å pakke en medisinert krem ​​i kofferten din og selv kjøpe en flaske tonic vann til din destinasjon.

Hva er en fot spesialist heter?En podiatrist er en fot spesialist, også kjent som en Doctor of podiatric medisin eller DPM. Denne typen lege har spesialisert seg på diagnostisering og behandling av foten lidelser. Fotpleie først får en lavere grad, og deretter delta på fire år ved en av åtte podiatric medisinske skoler i USA. Disse Podiatry skolen legger vekt foten og ankelen praksis sammen med generell medisin. En to til tre års opphold følger medisinstudiet, og deretter Fotpleie velge en spesialitet eller primærhelsetjenesten.

Typer

Alle Fotpleie er leger anerkjent av den føderale regjeringen. De fleste Fotpleie er styret sertifisert, en tittel gitt for nivåer av prestasjon og opplæring oppnådd i løpet av sin karriere. Det er to styrene for sertifisering i podiatric medisin, American Board of Podiatric Ortopedi og Primær podiatric medisin (ABPOPPM), og American Board of Podiatric Surgery (ABPS).

Identifikasjon

Tittelen DPM identifiserer klart en podiatrist som en Doctor of podiatric Medicine. Alle stater krever at Fotpleie er lisensiert og komplett etterutdanning studiepoeng i løpet av sin karriere.

Fordeler med Podiatry

Fotpleie kan diagnostisere mange smertefulle foten lidelser og foreskrive tilstrekkelige behandlinger for å lindre dem. En stor del av en Fotterapeut pasienter har diabetes, en sykdom som, som i 2009, påvirket 23600000 amerikanere.

Kvalifikasjoner

Fotpleie er kvalifisert til å evaluere og diagnostisere fotproblemer. De kan også gi injeksjoner og innføre medisinen. De kan velge å spesialisere seg i pediatri, sportsmedisin, kirurgi, ortopedi, geriatri eller primærhelsetjenesten.

Misforståelse

Ikke alle Fotpleie utføre operasjoner til alle områder av foten; noen spesialiserer seg på visse områder som forfoten eller Poter. I stedet for å tilby alle tjenester i huset, noen Fotpleie velger å henvise pasienter til Pedorthists og ortopediingeniører for tjenester som ortopediske sko og orthotics.

Gode ​​Cures for fot sopp

Gode ​​Cures for fot sopp


Fot sopp faller vanligvis inn i to kategorier - hudinfeksjoner, for eksempel fotsopp og negleinfeksjoner. Behandling for begge typer fot sopp er like og varierer fra hjem rettsmidler til lege intervensjon. Tålmodighet er nøkkelen, men som behandling kan ta flere uker, avhengig av alvorligheten av infeksjonen.

Foreløpige behandling for fot sopp

Fotsopp og spiker sopp er forårsaket av organismer som trives i varme fuktige miljøer. Det første trinnet i å bli kvitt fot sopp er å gjøre livet ubehagelig for soppen ved å holde føttene rene og tørre. Ved hjelp av pustende sko som skinn samt bomull sokker vil bidra til å skape et tørt miljø. Sko laget av vinyl felle fuktighet og bør unngås.

Kremer til fot sopp

Fot sopp på huden kan reagere på pulver og kremer. Dessverre er spiker sopp mindre lydhør overfor aktuelle behandlinger. Den beste kur for spiker sopp er oral medisin. Likevel, kan ved hjelp av kremer hjelpe. Anti-fungal kremer kan enkelt kjøpes over disk ved hjelp av en farmasøyt. Kremer bør omfatte mikonazol, klotrimazol eller terbinafin. Følg instruksjonene som følger med kremen. Det vil sannsynligvis be deg om å sette et tynt lag med krem ​​på det infiserte området en gang om dagen i ca fire uker. Behandlingen bør fortsette i en uke etter at symptomene har forsvunnet.

Hjem rettsmidler for fot sopp

Hjem rettsmidler er mindre studert i form av effektivitet, men masse folk stå ved dem. En behandling leger foreslår er å suge føttene i fortynnet hvit eddik. Bruk en del eddik til fire deler vann og suge føttene i 10 minutter en eller to ganger om dagen. Et annet forslag er å gni den infiserte fot med natron eller å suge foten i saltvann. Andre forslag inkluderer å behandle soppen med tree olje og lavendel olje ved å tilsette noen dråper til en bomullsdott og swabbing det infiserte området. Soaking den infiserte fot i munnvann er en annen foreslått hjem rette.

Søker Medisinsk Cures for Foot Fungus

De medisinske alternativer for fotsopp og spiker sopp er like. En lege kan forskrive piller skal tas oralt som tSporonox, Diflucan eller Lamisil. Neglesopp kan også behandles med en resept neglelakk som heter Penlac, som inneholder stoffet ciclopirox. Men studier viser neglelakk alene er usannsynlig å kurere fot sopp. En lege kan foreslå å fjerne en spiker med sopp som en del av behandlingen. Det kan ta et år for neglen til å vokse helt tilbake.

Athelete fot Hjem Utbedring

Fotsopp er en soppinfeksjon som påvirker føttene og forårsaker kløe, svie, blemmer, blødninger, flassing og avskalling av huden. Det kan også påvirke andre deler av kroppen, slik som lysken, hvor det er referert til som skrittsopp. Denne infeksjonen er forårsaket av en parasitt og kan spre seg svært raskt til andre mennesker. Legen kan diagnostisere tilstanden, vanligvis med visuell inspeksjon eller en biopsi av hud.

Tea Tree Oil

Suge føttene i en fot kar full av vann og ca 40 dråper tea tree olje. Oljen er en naturlig antiseptisk og kan umiddelbart lindre huden. Du kan også presse noen dråper olje direkte på huden, og forsiktig gni dem inn infeksjonen. Tea tree olje irriterer noen menneskers hud, så teste et lite område før du gni hele foten. Vask hendene godt etter påføring av olje.

Hvitløk

Plasser en hakket hvitløk fedd inni skoen og bruke den hele dagen. Hvitløk er en av naturens beste anti-sopp stoffer. Gjenta dette daglig til infeksjonen går bort. Hvitløk kan lukte sterkt, men det vil fungere raskere enn de fleste over-the-counter sopp jagerfly.

Antiperspirant

Spray føttene med en antiperspirant. Sprayen vil holde føttene fra svette, noe som vil hindre infeksjonen i å spre seg, og vil holde føttene tørre. Soppinfeksjoner trives av mørke, våte steder. Hold sprøyte ca 10 inches bort fra føttene, slik at den ikke våt infeksjonen. En advarsel: Dette kan gjøre føttene brenne.

Aspirin

Gjør en gni ut av aspirin og alkohol. Bland seks knuste opp aspirins med en halv kopp av alkohol. Blandingen blir tykk. Bruk en bomullsdott å bruke blandingen direkte til føttene. Den aspirin vil hjelpe med smerte, og alkohol vil tørke opp infeksjonen.

Olive Leaf Extract

Påfør et lag med oliven blad ekstrakt til føttene. Oliven gi gode antioksidanter og kan bekjempe infeksjoner. Påfør ekstrakt flere ganger i løpet av dagen og prøve å la føttene avdekket.

Eddik

Bland en del eple cider eddik og fire deler varmt vann. Suge føttene i blandingen i 20 minutter to ganger om dagen til symptomene går. Eddik kan helbrede infeksjonen og lindre huden.

Rene sokker

Bruk alltid rene sokker. Endre sokker hver dag. Skitne sokker havn smitte og bakterier. Prøv å bruke hvite bomullssokker. Velg sokker som er tynne, ikke en tykk, klumpete par.

Slik Cure Fot- og hånd Fungus Naturligvis

Bøte på dine sprø og misfargede sopp-ridd negler før ita € ™ s for sent. Spiker sopp, også kjent som onychomycosis kan påvirke både hender og føtter, permanent skade dem og føre til infeksjoner i andre deler av kroppen din hvis du ikke behandler det. Mens muntlig medisiner og aktuelle behandlinger er tilgjengelige, naturpreparater som for eksempel eddik, tea tree olje og sitron eucalyptus olje kombinert med forebyggende tiltak er like effektiv på herding og hindre gjentakelse av fot og hånd sopp.

Eddik Solution

Ifølge Mayo Clinic, har flere studier indikerte at soaking de berørte hender og føtter i eddik kan hindre vekst av bakterier som forårsaker soppinfeksjoner. Kombiner en del eddik med to deler varmt vann og suge dine hender og føtter i løsningen i minst 15 minutter. Skyll hender og føtter grundig og klapp dem tørre med et håndkle. Bruk eddik løsningen daglig inntil soppinfeksjon rydder unna. Hvis du opplever noen hudirritasjon, unngå å bruke løsningen daglig. I stedet bruker den to ganger i uken.

Lemon Eucalyptus Oil

Oljen fra bladene av sitron eukalyptus inneholder en soppdrepende eiendom som er effektive i behandling av hånd og fot sopp. Bland like mengder sitron eucalyptus olje med kamfer og mentol og søke direkte til den berørte hender og føtter før soppinfeksjon avtar. Fordi Vicks VapoRub er formulert med sitron eukalyptus, kamfer og mentol, kan du bruke det som et alternativ behandling for sitron eucalyptus olje.

Tea Tree Oil

Ifølge Web MD, til å bruke en 100 prosent løsning av tea tree olje behandle din hånd og fot sopp er like effektivt som å bruke en 1 prosent løsning av klotrimazol. Gni en full styrke løsning av tea tree olje på de områdene av hender og føtter som er berørt av soppen, to ganger om dagen. Regelmessig bruk av olje vil ikke bare kurere din soppinfeksjon, men vil også forbedre utseendet på neglene.

Forebyggende tiltak

Som sopp sprer i varme, fuktige områder, bør du alltid holde hendene og føttene tørre å hindre smitte i å spre seg. Tørk hendene og føttene helt med et tørt håndkle etter et bad eller dusj, og bruke talkum for å redusere fukt i dette området. Hvis du er utsatt for svette, slitasje syntetiske sokker og endre dem ofte. Hold neglene korte og trimme dem jevnlig ved å klippe rett over, slik at neglene ikke nå utover tuppen av fingrene eller tær.

Tips og advarsler

 • Som alltid søke legehjelp hvis soppen er virkelig ille