Digidexo.com

kropslukt av eldre menn

Hvordan øke virilitet hos eldre menn

Hvordan øke virilitet hos eldre menn


En forutsetning for at eldre menn kan oppleve en nedgang i virilitet. Stress og sykdom er to faktorer som ofte blir knyttet til denne type tilstand, som er midlertidig i de fleste tilfeller. Det er noen tilfeller der en langsiktig nedgang i virilitet kan oppstå. En redusert virilitet nivå kan være en svært frustrerende tilstand å håndtere det kan negativt påvirke kvaliteten på personlige relasjoner, samt selvtillit. Det finnes en rekke metoder som kan øke potensen, hvorav noen er former for medisinsk behandling, og noen av disse er rettet mot den enkeltes sinnstilstand.

Hvordan øke virilitet hos eldre menn

•  Reduser stress nivå. Høyt stressnivå vil redusere virilitet. Stress og depresjon er alvorlige plager som ikke bare påvirker din virilitet, men kan også påvirke negativt din selvfølelse, selvtillit og evne til å fungere i hverdagen. Pusteøvelser, redusere arbeidsmengden og yoga øvelser kan lindre stress. Hvis du tror du ikke kan håndtere kronisk stress på egen hånd, søke hjelp av en lisensiert psykolog.

Ta urte kosttilskudd som kan øke virilitet nivåer. Ginseng har vært kjent for å øke virilitet og behandle erektil dysfunksjon, ifølge Mayo Clinic. Effektene av impotens kan også bli mildnet med ginseng. Ginseng kan infunderes i din te å høste fordelene som tilbys av anlegget.

Følg en øvelse diett. Regelmessig trening gir kollektive goder, for det kan forbedre din fysikk og generell helse, og gir en følelse av velvære som kan øke virilitet nivåer. Dere skaper grunnlaget for en økt sexlyst hvis du ser bra ut og føles bra om deg selv.

Kick din røyking vane. Regelmessig røyking reduserer blodstrømmen til penis og kan også påvirke sædkvalitet i din sæd. Røyking vil også flekker på tennene, og ingen ønsker det.

Gå til legen hvis ingenting fungerer for å øke virilitet. Legen kan forskrive testosteron til hjelp i å øke virilitet nivåer. Erektil dysfunksjon, som ofte er kombinert med redusert virilitet nivåer, kan være et tegn på hjertesykdom, ifølge Dr. Michael Bohm. Hans studier funnet en omfattende sammenheng mellom hjertesykdom og erektil dysfunksjon.

Hint

  • Vær forsiktig når møtt med produkter som gir en "instant" kur for impotens. Det finnes mange svindel i markedet.

Testosteron kosttilskudd for eldre menn

Lave nivåer av testosteron, Chief mannlige kjønnshormonet, kan resultere fra kjertelproblemer eller andre medisinske eller genetiske faktorer, eller rett og slett fra å bli eldre. Reduksjoner i testosteronnivå kan føre til seksuelle og psykologiske problemer og andre negative effekter på helsen din. Testosteron kosttilskudd er tilgjengelig i flere former, men studier av deres effektivitet har vært inkonsekvent. Kosttilskudd har også potensielle risikoer, inkludert prostata kreft og muligens hjerteinfarkt og hjerneslag.

Symptomer

Hvis du har lavt testosteronnivå, kan symptomene inkludere kognitive vansker, hukommelsessvikt, nedsatt sexlyst, erektil dysfunksjon, redusert sædkvalitet og fruktbarhet, økt bryststørrelse så vel som psykiske problemer som depresjon, sinne og irritabilitet. Noen menn har hetetokter. Langvarig og alvorlig reduksjon i testosteron produksjonen kan føre til benskjørhet, redusert muskelmasse, redusert testiklene størrelse og tap av kroppshår.

Rettsmidler

Testosteron kosttilskudd er tilgjengelig i geleer eller patcher, i pilleform eller som injeksjoner. Gels betegnelse som testosteron gel. Patches er kjent som testosteron depotsystemer. Injiserbare testosteron kommer i de generiske former for testosteron cypionate og testosteron enanthate. Testosteron undecanoate er tilgjengelig i pilleform, men i en helt solgt bare i Canada, Mexico og Europa, ifølge Hormone Foundation.

Fordeler

Fordelene kan omfatte økt libido, bedret erektil funksjon, økt bentetthet og muskelmasse, og forbedringer i kognitiv funksjon og psykisk helse. Men en United States Department of studie Veterans Affairs sier at du bør ikke forvente kognitive forbedringer fra testosterontilskudd og anbefaler ikke testosterontilskudd for kognitiv funksjon. Også en nederlandsk studie fant at menn tar testosterontilskudd hadde forbedret insulinfølsomhet, men ingen forbedring i bentetthet eller kognitiv funksjon.

Risiko

Testosteronbehandling, eller kosttilskudd, kan føre til forstørret prostata, prostatakreft, og muligens hjerteinfarkt og hjerneslag. Andre potensielle risikoer inkluderer pusteproblemer, brystforstørrelse (som også kan være et symptom på lavt testosteron), høyere kolesterolnivå, kviser og hann-mønster baldness. Men den seks måneder nederlandsk studie fant ingen skadelige effekter av testosteron kosttilskudd i menn som var ellers frisk.

Betraktninger

Det viktigste du bør vurdere er at lavt testosteron kan påvirke din helse og forkorte livet ditt, men testosterontilskudd også bære potensielle risikoer sammen med sine fordeler. Alltid diskutere dine symptomer, avbøtende muligheter og risikoer med legen din. De menn helsenett sier din primære omsorg lege kan sjekke testosteronnivå med en enkel blodprøve, og anbefaler at eldre menn legge testosteron screenings til sine regelmessige legekontroller.

Testosteron terapi for eldre menn

Testosteron er et hormon som produseres i testiklene til menn. Hormonet gir helsemessige fordeler for menn, slik som muskelmasse og styrke. Testosteronnivå nedgang som en mann aldre, og kan forårsake uønskede bivirkninger. Testosteronbehandling er gunstig i å redusere disse symptomene.

Symptomer

Testosteron begynner å avta hos menn begynner i deres 30-tallet. Symptomer på fallende testosteronnivå hos eldre menn inkluderer en reduksjon i muskelmasse og styrke, tap av bentetthet, hukommelsestap, depresjon eller humørsvingninger, endringer i kolesterolnivå og en nedgang i seksuell funksjon.

Diagnose

Blodprøver avslører en manns testosteronnivå. Flere blodprøver kan tas som hormon svinger i løpet av dagen. Høyeste testosteronnivå er i morgen og legen din vil foretrekke å ta blodprøve på den tiden.

Fordeler

Fordeler med testosteron terapi hos eldre menn inkluderer en forbedring i muskelmasse og styrke, økt bentetthet, energi og seksuell stasjonen. Andre fordeler er en fortykkelse av hår og en bedring i humør og hukommelse.

Risiko

Testosteronbehandling bringer risikoer som forstørrelse av bryster, en støttemur av vann, forårsaker akne, søvnapné og skallethet og begrense sædproduksjonen. Andre risikoer inkluderer urinveisproblemer, forårsake ikke-kreftsvulst i prostata eller kan øke stimulering av prostata kreft. En prostata screening bør tas før testosteron terapi startes.

Typer behandling

Testosteronbehandling kan gis i ulike former. Injeksjoner gis hver to til tre uker, og gi en høyere grad av konsentrasjon av hormonet når injeksjonen gis, med en tapering effekt før neste injeksjon. Dette kan føre til en økning i blodlegemer.

En testosteron plaster gir en mer jevn dose av hormonet i kroppen enn injeksjoner. Flekkene er slitt hver dag og rotere fra armer, rygg, mage og rumpe. Hudirritasjon kan oppleves hvor plasteret påføres på huden.

En aktuell testosteron krem ​​brukes til skuldre, armer og mage. Det er viktig å ikke overføre kremen på partneren din.
Piller er for øyeblikket ikke tilgjengelig for testosteronbehandling Ifølge Cleveland Clinic.

Testosteronbehandling er strengt individuell og bør diskuteres med legen din for å finne ut om det er riktig behandling for deg.

Aktiviteter for eldre menn

Aktiviteter for eldre menn


For eldre menn, bringer pensjonering om en rekke utfordringer. Opprettholde fysisk helse kan oppnås gjennom trening, men å holde mentalt skarp er like viktig. Pensjonert menn møter også spørsmål om egenverd når de plutselig finner seg selv uten de oppgaver som de en gang ble holdt ansvarlige. Det er en variert liste over aktiviteter senior menn kan bruke for å takle disse problemene.

Trening

Turgåing er en av de enkleste aktiviteter senior mann kan delta i fordi det kan gjøres hvor som helst og det eneste utstyret du trenger er en komfortabel par joggesko. Det kan senke blodsukkernivå, blodtrykk og redusere kroppsfett hos eldre menn. Svømming er en annen lav effekt aktivitet ideell for pensjonister. Det gjør at eldre menn til å styrke og tone sine organer uten fare for bein og ledd at høy-effekt trening kan gi. Sykling tilbyr aerobic fitness fordeler som kan reversere effekten av aldring som leddgikt, høyt blodtrykk, depresjon og astma. Ifølge Western Australian Department of Transport, de over 60 år som sykler på en jevnlig basis er mindre sannsynlig å få hjerteinfarkt.

Spillet Spille

Spill er en måte for eldre menn å nyte selskapet av andre pensjonister, for ikke å nevne sine barnebarn. Spill som involverer strategi bidra til å holde sinnet kvikk og skarp. Tenk tradisjonelle brettspill som backgammon, sjakk, dam og Scrabble. Puslespill er en annen måte å utøve sinnet, slik som kryssord, ord jumbles og puslespill. Kortspill som hjerter, pinochle og poker gir en mulighet til å få gutta sammen for noen bonding tid. Bingo er et klassisk spill for seniorer som tilbyr en sjanse til å komme seg ut av huset for noen lavkost gøy hvis en lokal menighet eller kommunal gruppe arrangerer en ukentlig Bingo kveld.

Hobbyer

Hobbyer er en måte å fordrive tiden, være aktive og hindre kjedsomhet. De kan også hjelpe seniorer koble til ting de gjorde som barn. Eldre menn har utallige hobbyer til rådighet avhengig av deres interesser. Hvis de liker å jobbe med hendene, er det trearbeid, kunst og håndverk og modellering. Modellering kan være alt fra å bygge biler og skip fra byggesett til å gjøre ting som vaser og figurer fra leire til å bygge og fly modell raketter. Hvis man liker å samle, hobbyer inkluderer stempel, mynt og baseball kort å samle. Det er hobbyer for eldre menn så forskjellige som matlaging, maling og hagearbeid.

Frivillighet

En av de vanskeligste tingene for en eldre mann å forholde seg til ved pensjonering er følelsen han ikke lenger er nødvendig. Tanken på hengende rundt huset hele dagen uten ansvar kan være deprimerende. En måte å unngå det på er gjennom frivillighet. Frivillige er alltid nødvendig, og det er en mengde måter å gjøre det. Lokale menigheter og grupper i samfunnet trenger alltid hjelp med sine prosjekter. Kontakt din lokale Lions Club, Rotary Club og Knights of Columbus å se whatâ € ™ s tilgjengelig. Hvis byen har et frivillig ambulansekorps eller brannvesenet, er sjansen de kunne bruke en ekstra hånd. Hvis det er en politisk, sosial eller miljøsaken du er lidenskapelig om, gir pensjonering en mulighet til å engasjere seg. Dette kan være alt fra stuffing konvolutter til å gjøre telefonsamtaler for å hjelpe ut på det lokale suppekjøkken.

Er en PSA Test Anbefales for eldre menn?

Prostata-spesifikt antigen (PSA) test er anbefalt for noen, men ikke alle grupper av eldre menn. Denne testen kan bidra til å identifisere mange mulige tilfeller av prostatakreft, er risikoen for noe som øker som menn alder.

Identifikasjon

En PSA-test kan bidra til å identifisere en unormal nivået av PSA, som kan indikere tilstedeværelse av kreft eller annen prostata problem. Ifølge Mayo Clinic, kan menn begynner å bli testet for Ptil når de har nådd en alder av 40.

Anbefalinger

The National Cancer Institute (NCI) rapporterer at FDA anbefaler PSA testing sammen med digital rektal undersøkelse for å screene for tilstedeværelse av prostatakreft hos menn over 50 år.

Risiko

Ifølge Mayo Clinic, menn som er over 65 år begynner å utvikle en mye høyere risiko for prostatakreft og bør screenes for tilstanden slik at den kan styres.

Betraktninger

The Mayo Clinic rapporterer at det ikke er anbefalt en mann over 75 år bli testet for prostataspesifikt antigen, som det er usannsynlig at prostatakreft vil føre til symptomer før han dør av andre årsaker.

Follow-Up

Fordi en PSA-test kan identifisere et høyt nivå av PSA, men kan ikke identifisere årsaken, og fordi noen tilfeller av prostatakreft ikke forårsaker høy PSA, kan oppfølging testing være nødvendig hos eldre menn.

Hva er årsakene til Nokturi hos eldre menn?

Hyppig nattlig vannlating er en tilstand som kalles nokturi. Eldre mennesker ofte lider av denne tilstand som et symptom på andre sykdommer, medikamenter blir tatt eller bare på grunn av forandringer i kroppen gjennomgår som den eldes.

Aldring Body

Ettersom kroppen aldre blæren muskelen blir mindre i stand til å holde mengden av væske som det blir fylt med. Det sender meldinger til hjernen at den må tømmes oftere enn det brukes til.

Medisinering Side Effect

Det er visse medisiner, særlig de som anses diuretika, noe som kan føre til hyppige turer på do på dagtid og om natten. Menn med hjerteproblemer er ofte foreskrevet disse medikamentene for å trekke overflødig væske fra kroppen og for å hindre hjertesvikt.

Forstørret prostata

Eldre menn ofte lider av en forstørret prostata, og dette kan føre til mer hyppige turer på do, særlig om natten.

Betraktninger

Det finnes medisiner som kan være foreskrevet for å kontrollere nighttime urinering.

Farene

Hyppig nattlig vannlating kan avbryte søvnmønster, og dette kan redusere livskvaliteten for den lidende.

Hva er årsakene til urinveisinfeksjoner hos eldre menn?

Mens menn er mindre sannsynlig enn kvinner til å ha hyppige urinveisinfeksjoner, eller UVI, eldre menn er en ulempe. UVI er vanlig hos eldre menn på grunn av svekket urin muskler, katetre og vanskeligheter med å rense seg selv. I et langsiktig omsorg innstilling, er en uti nesten uunngåelig, ettersom pasienten er vanligvis sengeliggende og ofte ute av stand til å kommunisere.

Svekkede Urin Muskler / Inkontinens

Som en mann aldre, hans blæren muskler svekkes. Når en ung person urinerer, tømmer han hele sin blære. Mange eldre menn, men ikke fordi musklene er for svake. Dette etterlater i blæren resturin som blir en yngleplass for bakterier. Hvis musklene svekkes nok, kan en mann bli fullstendig inkontinent, ute av stand til å holde i hans urin eller avføring. Inkontinens sterkt øker risikoen for en UTI.

Uriktig Perineal Care

Perineal refererer området rundt kjønnsorganene og anus. For å rengjøre skikkelig området, må du tørke hvis forfra og bakover eller fra kjønnsorganer til anus. Går motsatt vei introduserer dårlige bakterier i urinrøret, og øker risikoen for en infeksjon. I omskårne menn, må området under forhuden rengjøres grundig etter gang vannlating, eller resturin vil samle under huden og bakterier kommer inn i urinrøret.

Katetre

Inkontinente menn kan være utstyrt med et kateter i håp om å unngå UVI. Katetre imidlertid bare redusere risikoen for UVI hvis de er skikkelig rengjort og skiftes regelmessig. Avføring ofte finner sin vei inn på kateteret og blir innført i urinrøret. Som mannen er inkontinent, er det ingen måte å forhindre dette. Kateterrøret må rengjøres grundig etter hver avføring og må skiftes regelmessig i henhold til legens instruksjoner.

Forstørret prostata

En forstørret prostata, eller prostatitt, er hevelse av prostatakjertelen, som omgir urinrøret og utskiller et stoff som bremser bakterievekst. En unormal prostata senker beskyttelse mot bakterier inn i urinveiene, forlater mannen på et høyere risiko for infeksjon.

Nyrestein

Nyrestein kan blokkere passasje av urin gjennom urinrøret, og etterlater gjenværende urin i tarmkanalen og innføring av bakterier og infeksjon. Nyrestein er vanlig hos eldre menn som er dehydrert eller har en historie med nyre infeksjon.

Hvorfor trenger Eldre Menn trenger Østrogen?

Hvorfor trenger Eldre Menn trenger Østrogen?


Selv normalt forbindes med kvinner, hjelper østrogen eldre menn ved å beskytte sine bein, bedre verbal hukommelse og opprettholde sædkvalitet.

Østrogen hos menn

Menn, som kvinner, gjør østrogen fra testosteron ved hjelp av et enzym kalt aromatase. Mens womenâ € ™ s organer slutte å lage østrogen i overgangsalderen, Mena € ™ s organer gjør østrogen gjennom hele livet. En vanlig østrogennivå hos menn er 10 og 50 pikogram per milliliter (pg / ml).

Sterkere Bones

Østrogen bidrar til å stoppe tapet av mineraler i bein, og dermed forebygge osteoporose som vi blir eldre. Ifølge Reina Armameto-Villareal, MD, assisterende professor i medisin ved Washington University og et bein spesialist på Barnes-Jewish Hospital, vil én av 12 menn lider av osteoporose.

Forbedret Memory

Østrogen bidrar til å forbedre en mana € ™ s minne for ord.

Sunn Gland Funksjon

Østrogen er nødvendig hos menn for hormonell balanse og for å holde andre kjertler fungerer. Østrogen modererer effekten av testosteron på menn, noe som gjør dem mindre aggressiv blant annet.

Høyere sædkvalitet

Forskere ved University of Illinois i Urbana-Champaign rapporterer at østrogen utløser kroppen til å reabsorb væsken som sædcellene overføres fra testiklene til Epididymus hvor det er lagret og modnes. I praksis hjelper østrogen konsentrere sædcellene.

Vitaminer for eldre menn

Som du blir eldre, blir det enda viktigere å spise et sunt, balansert kosthold. Denne dietten vil normalt gi deg alle vitaminene du trenger. Men som du blir eldre, kan du dra nytte av en multivitamin supplement som er rettet mot dine spesifikke behov. Konsultere legen din for å se om dette er tilfelle for dine spesielle helsebehov.

Vitamin D

I løpet av de senere år er det viktig å holde inntaket av vitamin D høy. Menn opplever betydelig bentap som de eldes, i henhold til MayoClinic.com, og vitamin D skal hjelpe til med absorpsjonen av kalsium, som holder skjelettet sterkt. Du kan finne vitamin D i matvarer, inkludert fisk, melk og soya melk. En mangel på dette vitaminet kan føre til svakhet i ryggmargen.

B-vitaminer

Kroppens evne til å absorbere B-vitaminer blir mindre som du alder, skriver Alan H. Pressman, og Sheila Buff i sin bok, "The Complete Idiot guide til vitaminer og mineraler." Fire av disse B-vitaminer er av særlig betydning.

Tiamin, vitamin B1, er opptatt av energiproduksjon og viktig for muskler, nerver og hjerte. MedlinePlus råder dette vitamin finnes i matvarer, inkludert korn, pasta, hele korn, svinekjøtt, tørkede bønner, erter og soyabønner.

Riboflavin, vitamin B2, hjelper kroppen din å produsere røde blodceller og spiller en rolle i nervesystemet fungerer. Du kan finne denne vitamin i melk, egg, kjøtt, lever og grønne grønnsaker.

Pyridoksin, vitamin B6, hjelper med å bevare helsen til nervesystemet og immunsystemet, ifølge American Cancer Society. Du kan finne denne vitamin i matvarer, inkludert belgfrukter, ost, egg, gulrøtter, spinat, poteter, melk og kjøtt.

Kobalamin, Vitamin B12, spiller en rolle i produksjonen av røde blodlegemer, nervesystemet funksjon og folsyre bruk. Du kan finne denne vitamin i matvarer, inkludert fisk, kjøtt, ost, egg og skalldyr. En mangel på B-vitaminer kan føre til plager inkludert tretthet, anemi, tap av hår og tap av matlyst.

Vitamin E

Vitamin E er en viktig antioksidant og beskytter kroppen din fra effekten av frie radikaler samt støtte immunforsvaret og stoffskiftet. Du kan finne denne vitamin i matvarer, inkludert grønne blader, margarin, nøtter og frø. En mangel på dette vitamin kan i ekstreme tilfeller føre til svekkelse av immunsystemet.

Vitamin C

Vitamin C er nødvendig for å hjelpe kroppen riktig danne bein, brusk, muskel, og blodkar samt å være en antioksidant. Du kan finne denne vitamin i mat, inkludert frukt og grønnsaker, spesielt sitrusfrukter.

En mangel på vitamin C kan i ekstreme tilfeller føre til skjørbuk.

Tegn og symptomer på aldring hos eldre menn

Tegn og symptomer på aldring hos eldre menn


Aldringsprosessen er forskjellig for menn og kvinner. Selv om mange av de samme endringene skjer, distinkte forskjeller i noen av de avslørende tegn og symptomer på aldring skje med menn. Kropp og sinn alder, noe som blir tydelig i ytre utseende og atferd.

Muskel Atrofi og vektøkning

Selv om både menn og kvinner mister muskelmasse som den aldrende prosessen begynner, menn har en tendens til å presentere annerledes. En av grunnene til at menn mister muskel vekt og få fettvevet er på grunn av en reduksjon i fysisk aktivitet og senket testosteronnivå. Som menn alder, lommer av fett utvikle seg i områder som rundt midsection. En reduksjon i samlede utholdenhet og interesse for fysisk aktivitet skjer også på flere avanserte stadier av aldringsprosessen, videre compounding muskel tap og vektøkning symptomer.

Prostata Problemer

Menn har en prostata som styrer urin funksjon og frekvens. Prostata har en tendens til å vokse som den aldrende prosessen skrider frem. Som prostata utvides i størrelse, blir urin funksjon mer sporadisk og mindre momentant. For menn som har avanserte gjennom aldringsprosessen, og har hatt en prostata større over tid, kan vannlating bli vanskelig som større kjertel forårsaker trykket og dermed nekter å aide i utgivelsen av urin.

Håravfall og skallethet

Selv om tynning av hår i hodebunnen kan oppstå i både menn og kvinner, er problemet mer merkbare og vanlig blant aldrende menn. Som en mann aldre, kan håret hans starte gråning først og deretter prosessen med tynt hår blir merkbare. Over tid kan menn mister håret, og noen kan til og med bli helt skallet. Selv om genetikk spiller en stor rolle i hvordan en manns hår reagerer på aldring, endring av hår fra frodige låser til tynnere tråder er en god indikator på aldringsprosessen går fremover.

Reproduktive og seksuelle Signs

For kvinner er aldringsprosessen tilkjennegitt av utbruddet av overgangsalder. For menn, forvandler aldring ulike aspekter av reproduktiv og seksuell helse. Ett tegn assosiert med aldring er senking av testosteron nivåer. Denne endringen mest sannsynlig forekommer som et generelt nedadgående trend, som skjer i løpet av en periode på flere år. Den reduserte mengden av testosteron i en aldrende mannlige produserer symptomer som nedsatt sexlyst, søvn mønster forstyrrelser og en generell mangel på energi.

Hva er årsakene til svimmelhet i en eldre mannlig?

Svimmelhet er en mer konsekvent og vanlig problem hos eldre menn sammenlignet med den yngre befolkning. Det kan være mange årsaker til svimmelhet hos eldre menn som ikke finnes hos yngre individer. Nesten hver årsak til svimmelhet blant eldre menn er assosiert med en forstyrrelse av øret eller hjernen.

Otologic Svimmelhet

Otologic svimmelhet er forårsaket av en tilstand som kalles benign paroksysmal posisjonsvertigo, der det indre øret akkumuleres rusk. I en alder av 80, er 50 prosent av svimmelhet på grunn av dette problemet, ifølge Svimmelhet-og-Balance.com.

Sentral Svimmelhet

Hjernerelaterte forhold som parkinsonisme, beslag og andre nevrologiske lidelser kan også føre til svimmelhet og vertigo.

Proprioseptive Problemer

Vitamin B12-mangel, diabetes, perifer neuropati og cervical spondylose kan også føre til svimmelhet blant eldre menn.

Medisinering

Eldre pasienter er vanligvis på flere legemidler. Visse typer legemidler, inkludert antiepileptika antihypertensiva, beroligende medisiner og legemidler for parkinsonisme kan gi bivirkninger som svimmelhet.

Medisinske tilstander

Hjertesykdommer, hypotensjon og lavt blodsukker, som er vanlig blant eldre menn, kan føre til svimmelhet.

Hva er Tegn og symptomer på nyre infeksjoner hos menn?

Hva er Tegn og symptomer på nyre infeksjoner hos menn?


Nyre-infeksjon, også kjent som pyelonefritt, er en tilstand forårsaket av bakterier som kommer inn i urinrøret, og reiser opp urinveiene i nyrene. Infeksjon av nedre urinveiene kalles urinveisinfeksjon. Menn er mindre utsatt for urinveisinfeksjon enn kvinner fordi de har lengre urethras. Når infeksjonen utvikler seg i de øvre urin komponenter, er det da kalles nyre infeksjon. Sykdommen kan forårsake generell svekkelse og kan utvikle seg til nyresvikt og død hvis ikke riktig behandlet.

Symptomer på nyre infeksjon i menn

Nyre infeksjon hos menn oppstår når bakterier som vanligvis lever i tarmen forurense urinveiene og reise opp til nyrene. Symptomene vanligvis begynne med smertefull vannlating og feber, deretter feber, frysninger, smerte langs flankene, smerter i nedre del av ryggen, kvalme, oppkast og generell sykdomsfølelse. Pasienten kan føle seg ganske syk. Langvarige nyre infeksjoner kan oppstå, med smerter og feber som kommer og går. I eldre menn, kan det imidlertid være ingen av de vanlige symptomer på urinveisinfeksjon. I stedet kan symptomer på delirium, forvirring og blod sepsis oppstår.

Tegn på Nyre infeksjon i menn

Det er viktig at menn søker medisinsk behandling umiddelbart dersom noen av symptomene på nyre infeksjon er til stede. Din lege vil se etter tegn på feber og for ømhet langs sidene eller nedre del av ryggen og vil bestille en urinanalyse for å se om det er hvite blodceller eller bakterier i urinen din. Legen vil avgjøre om du synes å være lider av generell fysisk svakhet eller mental forvirring som kan tyde på nyreinfeksjon.

Hvordan Nyre infeksjon er diagnostisert

Å diagnostisere en nyre infeksjon, tar legen din medisinske historie og gjør en fysisk undersøkelse. Hun vil ta avgjørende signs-- puls, åndedrett og puls - og vil se etter tegn på dehydrering og ømhet i nedre eller midtre rygg. Hun vil også bestille en urinanalyse for å se etter bakterier i urin. Vanlige typer bakterier som er involvert i nyre infeksjon inkluderer Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, Pseudomonas, Enterococcus og Staphylococcus saprophyticus.

Hvordan Nyre infeksjonen er behandlet

Hvis diagnosen indikerer nyreinfeksjon, vil legen bestille en empirisk antibiotikum som vil dekke alle sannsynlige typer bakterier som er involvert i infeksjonen. Ytterligere blod-og urinkulturer vil bli gjort i det medisinske laboratoriet. Når den spesifikke bakterien er isolert, vil legen gi eller forskrive antibiotika som best vil eliminere den. Fastsettelse av den riktige bakterien, og behandling av denne med den mest hensiktsmessige antibiotika som er viktig ved behandling av nyre-infeksjoner. Hjemmesykepleien er tilrådelig for ukompliserte tilfeller av nyreinfeksjon, men hvis kvalme og oppkast er alvorlig eller indikasjon på redusert nyrefunksjon, kan sykehusinnleggelse være nødvendig.

Bekken smerte syndrom hos menn

Bekkensmerter syndrom hos menn, noen ganger kalt prostatitt, er en tilstand som kan eller ikke kan ha en kjent årsak. De mest problematiske situasjoner er de der det ikke er noen sak som lett kan bestemmes. I slike tilfeller kan pasienter ofte til alternative medisiner eller andre løsninger for å finne lindring de trenger for å fungere normalt. I noen tilfeller kan noen finne disse teknikkene vil fungere. I andre tilfeller kan den personen som søker lettelse aldri finne det de leter etter.

The Cause

I noen tilfeller er årsaken til bekkensmertesyndrom knyttet til bakterier. I andre tilfeller kan det være en rekke ulike faktorer som spiller inn. Fordi begrepet prostatitt ofte refererer til symptomene heller enn årsakene, de mulige årsakene er mange.

Symptomer

Bekkensmerter syndrom hos menn kan ha mange forskjellige symptomer. Mens svært få menn vil ha alle symptomene, mange vil ha flere. En av de vanligste symptomene er smerter ved vannlatning eller ejaculating. Hyppig vannlating kan også være til stede. Smerte kan også oppleves i magen, korsryggen og / eller kjønnsorganer

Diagnose

Finne årsaken til bekkenløsning syndrom kan gjøres med urin, sæd eller blodprøver. Disse kan avsløre en bakteriell infeksjon. Andre, mer invasive tester kan bli brukt til å se på blæren, urinrøret og prostata.

Behandlinger

I de tilfeller av bakteriell infeksjon, er den mest vanlige måte å behandle tilstanden med antibiotika. Anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende midler kan også gi mye av lettelse i enkelte situasjoner. Andre har slått til muskel relaxers. Nøkkelen er å samarbeide med din lege og eksperimentere med ulike behandlinger for å finne en som fungerer.

Prognose

For de med bekkensmertesyndrom som har funnet en kontrollerbar årsak til ubehag, er prognosen ganske god. For de som har kroniske smerter og har prøvd ulike behandlinger uten å lykkes, kan tilstanden være en som en mann sliter med resten av livet.

Risikofaktorer

For eldre menn, sjansene er gode for at hvis de ikke har symptomer, de sannsynligvis aldri vil. For grunner stort sett uklare, synes tilstanden å plage yngre og middelaldrende menn. De med immun mangler og som nylig har hatt infeksjoner er også mer utsatt.

Ufrivillig barnløshet for menn

Hormonbehandling for menn holder løftet for menn som lider av forhold knyttet til lavt testosteron. Påstandene om hormonbehandling kan overtale mange menn å forfølge terapi, men det er noen hensyn som bør undersøkes før den brukes.

Forstå rollen av testosteron

Testosteron er skapt av den mannlige kroppen i testiklene. Hormonet er ansvarlig for å opprettholde bentetthet, muskelmasse, styrke, sexlyst, fordeling av fett, sperm produksjon og produksjonen av røde blodlegemer. Som den mannlige kroppen aldre, bremser produksjonen av testosteron. Etter fylte 40, produksjon av testosteron begynner å avta.

Se etter symptomer på mangel på testosteron

For å avgjøre om hormonbehandling er riktig løpet av behandling for en mann, vil legen utføre en test for å finne nivået av testosteron i kroppen. Mange menn som opplever symptomer på lavt testosteronnivå vil oppleve en økning i kroppsfett, humørsvingninger, tap av muskler, redusert bentetthet, en nedgang i sexlysten og funksjon og hukommelsestap. Det bør bemerkes at ikke alle menn som opplever disse symptomene har et lavt testosteron-nivå, og noen menn som har et lavt nivå av testosteron ikke opplever disse symptomene.

Veie risikoen ved hormonbehandling med fordelene

Det er noen potensielle risiko for menn som bruker hormonbehandling som bør vurderes før vedtaket fattes. Det er en økt risiko for hudreaksjoner, skallethet, søvnapné, forstørrede bryster, testikkel krymping, akne og et overskudd produksjon av blod. Det har også vært bekymring for at hormonbehandling for menn med testosteron kan føre til en utvidelse av prostata, men det har ikke vært noen konkluderende studier.
Fordelene med hormonbehandling for menn kan inkludere en økning i energi, forbedret muskelmasse, økt seksuell lyst og et skarpere sinn. Mens alle disse fordeler er absolutt ønskelig, er det viktig å veie dem mot mulige farer.

Diskuter Ufrivillig barnløshet hos legen

En lege vil kunne avgjøre om eventuelle symptomer du opplever er et resultat av et lavt nivå av testosteron. Behandlingen med hormonet kan minske symptomene. Det er ikke klart om menn som har et sunt nivå av testosteron vil dra nytte av hormonbehandling, men det er uenighet at hormonbehandling som gjenoppretter testosteron nivået av eldre menn som for en yngre mann vil ha fordeler. Det er ingen konkluderende studie for å vise at dette er sant. For nå er testosteron ikke en anti-aging medisiner og bruker den på menn som har sunne nivåer av testosteron er fortsatt kontroversielt. Menn bør diskutere med sin lege noen bekymring for at de kanskje har om deres testosteronnivå. Legen vil være i stand til å fastslå om det er et lavt nivå, eller på et nivå som er hensiktsmessig for en alder av pasienten.

Hva er hormonbehandling for menn?

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk behandling anvendes for å lindre virkningene av lavt testosteron hos menn. Pasienter som trenger det oppleve en rekke symptomer eller kanskje lider skade eller sykdom som forårsaker lavt naturlig testosteron. Etter å ha sjekket testosteronnivå og utelukker andre forhold, kan leger foreskrive en rekke former for testosteron. Pasienter som lider av visse betingelser bør unngå terapi som den resulterer i en rekke bivirkninger.

Hva er det?

Hormonbehandling er en medisinsk behandlingsregime brukt til å lindre effektene av lavt testosteron produksjon hos menn som de gamle. I menneskelige hanner, begynner produksjonen av testosteron toppene i alderen 18 til 25 og til å avta etter 25 år med en hastighet på om lag to prosent per år. Dette kan føre til en rekke symptomer, inkludert en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære.

For å minske eller reversere disse forholdene og økt livskvalitet, leger har foreskrevet testosteron for å supplere eller erstatte kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Symptomer

Noen av symptomene forbundet med testosteronmangel inkluderer lavere libido, konsentrasjonsvansker eller huske, depresjon, tynning hud, erektil dysfunksjon, tretthet, og tap av muskel og økning i kroppsfett. Andre endringer kan omfatte endringer i hvordan kroppen behandler kolesterol, senket antall røde blodceller (mild anemi) og beinskjørhet.

Hvem trenger det?

Menn over 30 som legger merke til noen av de ovennevnte symptomene kan konsultere legen sin om å motta testosteronbehandling. Andre årsaker til testosteronmangel inkluderer testikkelskade eller infeksjon, kjemoterapi, hypofyse eller hypothalamus skader eller traumer, medfødte tilstander som forårsaker hypogonadisme (lav sædkvalitet), nyresvikt, sarkoidose (en sykdom som inflames lunge og orgel vev), og skrumplever av leveren.

Diagnose

Leger foreskrive hormonbehandling etter en medisinsk eksamen, tar en full medisinsk og medisinering historie, og testing av blod-serum nivåer av testosteron. Hvis testosteronnivået er lavt og sammenfaller med redusert libido, vil legen også måle serum prolaktin og nivåer av luteiniserende hormon (for å sjekke for hypofysen dysfunksjon). Hormonterapi indikeres når serumtestosteron er lav og luteiniserende hormon (en forløper til testosteronproduksjonen) er høy.

En lege kan også stille spørsmål om evne til å opprettholde ereksjon, hyppighet av ereksjon (inkludert nattlige ereksjoner), og hyppigheten av seksuell aktivitet, og oppfordrer til å ha seksuell aktivitet.

En lege kan også se etter endringer i kroppssammensetning, muligens inkludert en test av bentetthet.

Behandling

Pasienter som er foreskrevet hormonerstatningsterapi kan motta testosteron via et antall leveringsmetoder, inkludert intramuskulære injeksjoner, transdermale plastre, kremer, sprayer og påføres huden, og oral testosteron tatt som piller. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Overflødig testosteron kan forstørre prostata av eldre menn og er ikke anbefalt for menn som lider av prostatakreft eller kan være utsatt for prostatakreft. Som testosteron kan påvirke lever nivåer og blod serum kolesterol, bør pasienten rådføre seg med lege dersom lider av leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller har hatt hjertesvikt tidligere.

Testosteron kan også påvirke blodsukkeret og diabetikere bør konsultere lege først og overvåke blodsukkeret nøye mens under behandling.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger ved testosteron inkluderer høyt blodtrykk, reduksjon av gode kolesterolnivåer, gulsott, og hjerte-og leversykdom. De som mottar hormonbehandling kan også oppleve akne, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Testosteron kan også ytterligere forbedre mannlige egenskaper, dypere stemme og produsere overflødig ansikts-og kroppshår. Også fordi overflødig testosteron kan konvertere til østrogen, menn er i faresonen for gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse). Denne tilstanden er ikke alltid reversible og kan kreve kirurgi for å korrigere.

Bivirkninger av hormonbehandling for menn

Hormonerstatningsterapi er en medisinsk diett utviklet for å lindre effektene av lavt testosteron på grunn av aldring. Pasienter med visse pre-eksisterende forhold bør ikke ta syntetisk testosteron, og hormonbehandling kan forårsake en rekke bivirkninger, noen som kan være dødelig.

Identifikasjon

Hos menn begynner naturlig testosteron produksjonen topper i alderen 18 til 25 og til deretter å falle med en hastighet på om lag 2 prosent årlig. Denne naturlige degenerasjon kan føre til en reduksjon i muskelmasse og bentetthet, tap av energi, redusert libido, problemer med å huske og konsentrere seg, tretthet, erektil dysfunksjon, og en nedgang i generelle mentale helse og velvære. Leger bruker hormonbehandling for å lindre eller reversere disse effektene og forbedre livskvaliteten hos menn som de gamle.

Under hormonerstatningsterapi, kan leger fore syntetisk testosteron som kan bli administrert ved intra-muskulær injeksjon, tas oralt eller påføres huden. Doser variere avhengig av modus for behandling; typiske injeksjoner, for eksempel, variere fra 50 til 400 mg, hver to eller tre uker.

Kontra

Testosteron kan forstørre prostata av eldre menn, og bør ikke tas av pasienter som lider av eller utsatt for prostatakreft. I tillegg bør menn med brystkreft og pasienter med leversykdom, koronar sykdom, brystsmerter, høyt kolesterol eller noen som har hatt hjertesvikt tidligere oppsøke lege om disse forholdene før du tar syntetisk testosteron. Diabetikere kan ha til å endre sin insulindose, fordi testosteron kan påvirke blodsukkernivået.

De allergisk mot hormoner eller noen av innholdsstoffene (injiserbare testosteron inneholder benzylalkohol) bør unngå bruk.

The Federal Food and Drug Administration (FDA) har klassifisert testosteron som en graviditet kategori X narkotika, noe som betyr at det er kjent for å forårsake misdannelser hos ufødte fostre.

Levertoksisitet

Long-term testosteron bruk kan resultere i peliosis hepatitt, en noen ganger dødelig tilstand karakterisert ved dannelsen av blodfylte cyster inne i lever og / eller nyre. Visse orale former av syntetisk testosteron er modifisert ved en prosess som kalles 17-alfa-alkylering (binding av en alkylgruppe). Denne endringen øker levetiden på sine effekter ved å gjøre det vanskelig for leveren å bryte dem ned, men kan forårsake levertoksisitet. Testosteron kan endre lever nivåer, og kan føre til at kroppen til å beholde overflødig natrium og vann, noe som setter ekstra belastning på leveren og nyrene.

Andre fysiologiske bivirkninger

Testosteron bruk kan endre blod serum kolesterol nivåer, inkludert reduksjon av gode kolesterolet, og kan føre til høyt blodtrykk, noe som kan føre til hjertesykdom eller slag. Det kan også føre til gulsott (gul hud), vanskelig urinering (på grunn av prostata utvidelse), kviser, fet hud og ødem (hevelse i føtter og ankler).

Den psykologiske effekten av testosteron kan inkludere aggresjon, irritabilitet, depresjon, hodepine, oppstemthet og humørsvingninger.

Seksuell dysfunksjon

Testosteron viser sterke androgene (masculinizing) effekter, som kan inkludere en ytterligere dypere stemme, og fremveksten av overskytende ansikts-og kroppshår. Overflødig testosteron kan også konvertere til østrogen (via en naturlig enzymatisk prosess som kalles aromatization), noe som kan resultere i gynecomastia (mannlig brystkreft utvidelse), som kan kreve kirurgi for å korrigere.

Men på hormonbehandling kan også oppleve endret libido og erektil dysfunksjon.

I tillegg kan lang tids bruk av eksogene (ikke-fysisk produsert) testosteron dempe kroppens evne til å produsere testosteron naturlig. Når hormonbehandling er avviklet, kan disse pasientene må bruke humant choriongonadotropin (en naturlig forløper til testosteron) for å starte kroppens naturlige produksjon.

Levering Komplikasjoner

Metoden for testosteron administrering kan også føre til bivirkninger. Injiserbare testosteron kan føre til abscesser, infeksjoner og svingninger i seksuell lyst, humør og energinivå; testosteron piller og tabletter kan skade leveren, og testosteron spray, plaster og kremer kan forårsake utslett, hudirritasjon og kan forbedre mannlig mønster skallethet.

Natural Ufrivillig barnløshet for Senior Menn

Akkurat som med kvinner, som menn alder, gjennomgår de ulike endringer i kroppen sin. Vanligvis kan en mann forvente hans magefett å øke og hans muskelmasse til å avta etter hvert som han blir eldre. I tillegg senior menn har en tendens til å ha en lavere sexlyst på grunn av en gradvis nedgang i testosteron. Som et resultat av mange aldring menn opplever ikke bare depresjon, men også en høyere risiko for å utvikle hjertesykdom.

Behandling

Menn med lavt testosteron blir ofte behandlet med antidepressiva og / eller kolesterolsenkende medisiner. Siden det synes å være en sammenheng mellom fallende hormonnivåer og aldersrelaterte tilstander som tretthet, diabetes, høyt blodtrykk, og tap av både bein og muskelmasse, senior menn er mer og oftere blir behandlet med hormonbehandling. Før du spør du legen om hormonbehandling, har hormonnivået testet, kanskje flere ganger, for å avgjøre en normal rekkevidde for deg. Ideelt sett vil du har selv testet før du er 50, slik at du har en baseline lesing for sammenligning.

Naturlig valg

Få en resept for en rekke naturlige testosteron narkotika etter legen din har bestemt at nivåene er mangelfull. De tilgjengelige alternativene inkluderer Tilskudd tabletter, injeksjoner, implantater, eller hudområder.

Visse næringsstoffer kan øke testosteron tilgjengelighet, og naturlig kosttilskudd kan være nyttig i supplerer hormonbehandling. Et slikt supplement er sink. Tar 50 mg / dag av sink kan øke testosteronnivået og hjelper kroppen syntetisere dette hormonet. En annen supplement å vurdere er karnitin. Tar 1000 til 2000 mg / dag av denne aminosyre-derivat kan være mer effektive enn testosteron i å forbedre betingelsene for depresjon og seksuell dysfunksjon oppleves av eldre menn. I tillegg har 500 til 1000 mg / dag av quercetin evnen til å inhibere syntesen av østrogen, som kan være svært nyttig for aldring menn. Dessuten kan 320 mg / dag av så Palmetto og 240 mg / dag av nesle ekstrakter redusere symptomene forbundet med en forstørret prostata.

Antioksidanter (inkludert 200 mcg / dag av selen, 400 IU / dag av vitamin E med minst 200 mg av gamma-tokoferol og 5000 IU / dag av vitamin A) kan øke testosteron produksjonen. Cruciferous grønnsaker, som brokkoli og blomkål, er antioksidanter og potente indusere av visse proteiner som antas å undertrykke dannelsen av prostatakreft. Enten spise disse grønnsakene eller ta 400 mg / dag av cruciferous grønnsak ekstrakt.

Andre kosttilskudd med potensial til å hjelpe senior menn inkluderer 850 mg / dag av Muira puama, 1500 mg / dag av chrysin, 10 mg / dag av piperine å øke opptaket av chrysin, og 15-75 mg / dag av DHEA.

Forholdsregler

Hvis du velger noen form for testosteron terapi, være oppmerksom på at det ikke er trygt å bruke store mengder av dette hormonet. Økt testosteronnivå kan føre til visse forhold, som prostatakreft, å forverres. Så noen mann vurderer hormonbehandling bør konsultere sin lege først.

Feminizing effekter av progesteron i menn

Feminizing effekter av progesteron i menn


Progesteron er et viktig hormon som virker sammen med andre hormoner for å utføre mange funksjoner i menneskekroppen. Menn vurderer progesteron terapi kan være bekymret for at det vil ha feminizing effekter.

Progesteron funksjon

Progesteron er forløperen til andre steroidhormoner som testosteron og østrogen, metaboliserende den ene eller den andre for å opprettholde balansen. Hvis du supplere med progesteron, det bør ikke skape noen feminine trekk å utvikle.

Den aldrende mannlige

Noen menn opplever feminizing effekter som fett opphopning og vannretensjon når de blir eldre, men dette er på grunn av en tilstand som kalles østrogen dominans, ifølge John Lee, MD bioidentical hormonbehandling (hormoner som fungerer akkurat som din egen) i form av progesteron Kremen er en behandling for denne.

Tilskudd

Ifølge Michael Lam, MD, er doser på 6 to10 mg regnes som trygt for menn som viser tegn på østrogen dominans.

Slik fungerer det

Bioidentical progesteron krem ​​er avledet fra planteriket. Kroppen absorberer det gjennom huden og forbrenner progesteron inn hormonet kroppen din trenger. For menn, som vanligvis betyr at det vil øke testosteron nivåer.

Betraktninger

Overdreven progesteron bruk kan føre til for mye testosteron. Testosteron som ikke kan benyttes av kroppen kan omdanne til østrogen, som fører tilbake til feminizing effekten av den opprinnelige østrogen dominans.

Grunner for høyt blodtrykk hos eldre

Over 75 prosent av personer 80 år gamle eller eldre har høyt blodtrykk og høyt blodtrykk hos eldre er forårsaket av en rekke faktorer. På grunn av høyt blodtrykk er en viktig årsak til hjerteanfall og slag, er det viktig at alle eldre mennesker arbeide med legen å overvåke og opprettholde blodtrykket.

Mangel på Medikamentell behandling

Det er anslått at bare 24 prosent av eldre menn, og bare 38 prosent av eldre kvinner ble foreskrevet diuretika for å opprettholde blodtrykket, til tross for at dagens medisinske studier viser diuretika er den mest effektive stoffet som brukes til å behandle høyt blodtrykk hos eldre pasienter. Mens diuretika er billig og antas å være svært effektive, leger ofte fore dyrere stoffer som ikke har vist seg å være mer effektive enn diuretika.
Mange legemidler er effektive i behandlingen av høyt blodtrykk:
Diuretika: Diuretika, eller vann piller, arbeid av spylevann gjennom nyrene og ut av legemet, og dermed redusere mengden av vann i kroppen og å senke blodtrykket.
Betablokkere: Betablokkere treg hjertets ned, som igjen senker blodtrykket.
Angiotensin converting enzyme (ACE-hemmere): ACE-hemmere føre til at blodårene til å slappe av som senker blodtrykket.
Kalsiumkanalblokkere (CCBS): CCB oss holde kalsium kommer inn i hjertet, som slapper blodårene og senker blodtrykket.
Alfablokkere: alfablokkere tillate blod å passere mer fritt, noe som reduserer blodtrykket.
Alpha-betablokkere: Alpha-betablokkere fungerer på samme måte som alfablokkere, men også sakte hjerterytme, som betablokkere gjør. Som et resultat av dette er mindre blod pumpes gjennom fartøyene og blodtrykket går ned.
Det er best å ta kontakt med legen din for å sikre at du er på den beste medisinen for din spesifikke tilstand.

Alder

Dessverre, som du alder, blodårene dine herde, noe som øker blodtrykket. Selv om dette ikke kan forebygges, kan du gjøre de endringer i livsstil som vil minimere effekten at alder har på blodtrykket.

Fedme

Overvektige mennesker er minst dobbelt så stor risiko for å utvikle høyt blodtrykk. Å spise et fornuftig kosthold er det viktigste du kan gjøre for å forebygge høyt blodtrykk, og å senke den når den er høy.

Ikke bare er kroppsvekt viktig, men det er også relevant der kroppen din bærer den ekstra vekten. Folk som bærer ekstra vekt rundt magen er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk som følge av sin overvekt enn folk som legger på seg rundt sine hofter og lår.

Natrium

Redusere natrium reduserer blodtrykket. De fleste mennesker konsumerer 10 til 15 ganger mer natrium enn de trenger i et balansert kosthold. Mange bearbeidet mat er ekstremt høy i natrium. Å spise mer naturlig mat, som frukt, korn og grønnsaker, vil bidra til å redusere inntak av natrium og i sin tur redusere blodtrykket.

Alkohol

Å drikke store mengder alkohol kan øke blodtrykket. Det er viktig å begrense inntak av alkohol til ikke mer enn ett femtinitti heter per dag, for å redusere risikoen for utvikling av høyt blodtrykk.

Stillesittende livsstil

Som du alder, har du en tendens til å bli mindre aktiv. Imidlertid er inaktivitet en ledende årsak til høyt blodtrykk, så det er viktig å være i bevegelse som du alder. Imidlertid er det viktig å begrense treningen til aktiviteter som er hensiktsmessige og trygt for deg å engasjere seg i, og du bør kontakte legen din før du begynner på et nytt fysisk trening.

Uberegnelig Medical Care

Til slutt er det viktig å gå til regelmessige undersøkelser. Folk som ikke får regelmessig medisinsk pleie er mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk. Det er viktig å sørge for at blodtrykket og alle andre aspekter av din helse følges nøye av legen din, slik at eventuelle endringer kan tas opp raskt før de utvikler seg til store problemer.

Måter for menn å miste vekt i 20-årene

Måter for menn å miste vekt i 20-årene


Under fedme-epidemien i det første tiåret av det 21. århundre, mange unge mennesker ble overvektig. For menn i 20-årene, gjorde vekttap ikke vant til å være top of mind. Nå, de har til å betale nærmere oppmerksomhet. Men unge menn har fordelen av å ha lavere kroppsfett og høyere testosteronnivå enn kvinner og eldre menn.

Diet

Dietter ofte ikke fungerer fordi de er basert regimenter som er vanskelig å holde seg til, og selv når de gjør gir resultater, justerer kroppen til dem og får vekten igjen. Menn i 20-årene er ofte opptatt med skole, arbeid og sosiale liv, som ikke alltid bidrar til slanking. En metode for vellykket slanking overvåker inntaket av mat. Holde orden på maten du spiser og gjøre sunnere valg er enklere enn å holde seg til en regimented kosthold. Dette inkluderer porsjonskontroll, som overvåker porsjonsstørrelser, ikke noe som gjør at du spiser riktig antall porsjoner av visse matvarer.

Trening

Menn i 20-årene ofte trener for å bygge størrelse og styrke, snarere enn å gå ned i vekt. Trene for vekttap er enklere enn å bygge muskler fordi det kan gjøres uten en gym medlemskap. Løping er en øvelse som brenner kalorier og kan utføres hvor som helst. For eksempel vil en 150-kilos mann kjører i et jevnt tempo av 5 miles per time brenne over 540 kalorier på en time. Sykling og svømming er også gode metoder for å brenne et høyt antall kalorier i en time.

For de som ønsker å løfte vekter, fokus på å løfte lettere vekter for et høyere antall repetisjoner. Gjør heiser som trener flere muskler i hver bevegelse, og etter trening, hvile musklene tilstrekkelig. Vekttrening hele kroppen tre ganger i uken, i stedet for å vie en dag til hver muskelgruppe, er best for vekttap.

Aktiv Livsstil

Ledende en aktiv livsstil betyr ikke nødvendigvis å bli med et treningsstudio. Du kan gjøre noen enkle endringer i livsstil som vil, i løpet av en uke, forbrenner store mengder av ekstra kalorier. En svært effektiv endringen du kan gjøre er å gå eller sykle til jobb, i stedet for kjøring. Hvis du må kjøre til jobb, parkere flere kvartaler unna kontoret og gå til det. Andre enkle endringer inkluderer å ta trappene i stedet for heisen og få mer søvn. Nyere studier har vist at å få nok hvile kan dempe appetitten og hjelpe med vektkontroll.