Digidexo.com

kaliumberiket salt

Hvordan lage en Salt Compress

Hvordan lage en Salt Compress

Epsom salter er en hundre år gammel middel for mange mindre plager. Brukes i kompresser, soaks eller badekaret, kan disse saltene gi lindrende lettelse å verkende muskler, insektbitt og stikk og hevelse og blåmerker, blant annet. Kombiner de salter med vann så varmt som du tåler å gjøre en komprimere. De to versjonene som er beskrevet her er best for beroligende insektstikk og ømme muskler, henholdsvis.

Hvordan lage en Salt Compress

Place 2 ss. av Epsom salter i en liten bolle. Legg skjeer av varmt vann og blandes med salt til det danner en pasta.

•  Spre lim på myggstikk eller insektstikk. Hvis mulig, fjerne stinger først.

Fukt en ren vaskeklut i veldig varmt vann; vri ut. Plasser den varme kluten over pastaen på bittet. Resoak kluten i varmt vann som nødvendig for å holde den varm. Fortsett i 10 minutter.

Bland to kopper Epsom salter og to kopper veldig varmt vann i en middels stor bolle. Bland til salt oppløses.

Suge en ren vaskeklut i saltblandingen; vri ut. Plasser fuktig våt klut på verkende muskler og milde forstuinger å lindre smerte og lindre verkende. Resoak kluten som nødvendig for å holde det så varmt som mulig.

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Hvordan virker Epsom Salt slappe muskler?

Ingredienser i Epsom Salt

Epsom salt hentet navnet fra Epsom, England, der den først ble produsert fra mineralrikt vann. Magnesiumsulfat er sammensatt av magnesium og sulfat. Magnesium regulerer over 325 enzymer i kroppen. Dessverre, de fleste mennesker er magnesium mangelfull. Ifølge Epsom Salt Council, menn har om lag 80 prosent av magnesium nødvendig for å hjelpe kroppen fungere skikkelig, og kvinner har om lag 70 prosent av magnesium nødvendig. Sulfat som er nødvendig for å danne hjernevev, felles proteiner og mucin proteiner, hvilken linje veggene av fordøyelseskanalen. Sulfat detoxifies kroppen av forurensninger.

Formålet med Epsom salt bad

Magnesium er et mineral som kan ta som et supplement, men noen matvarer samt magesyre kan påvirke funksjonen av mineralet. Sulfat er et mineral som det er vanskelig å absorbere fra mat, men er enkelt og raskt å absorberes gjennom huden. Ved å ta et bad ved hjelp Epsom salt, huden lett absorberer og magnesium sulfat. Ettersom sulfat absorberes i huden, blir giftstoffer trukket fra cellene. Musklene slapper av. Den magnesium reduserer inflammasjon i musklene og lindrer smerte. Magnesium hjelper også kroppen bind serotonin, som er et kjemisk stoff som fremmer en følelse av velvære og avslapning. Avslapping du føler i sin tur bidrar til å lindre stress, som drenerer magnesium fra kroppen og kan føre til stramme muskler.

Hvordan bruke Epsom Salt

Legg til to kopper Epsom salt til varmt vann. Bade tre ganger i uken, og ligge i minst 12 minutter. Ikke legg til noen såpe; la badesalt myke opp og trenge inn i huden din. Hvile i noen timer etter inntak av badekaret. For kompresser, helle to kopper Epsom salt i en liter vann.

Hvis du er diabetiker eller har høyt blodtrykk eller hjertesymptomer, unngå bad suge og bruke kompress i stedet. Hvis du har noen av disse forholdene, snakke med legen din om å ta bad.

Hvordan kjøpe Epsom Salt

Epsom salt er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Det er billig, koster mindre enn tre dollar for fire pounds. For de som liker aromaterapi bad, vurdere å legge noen dråper eterisk olje, som for eksempel eukalyptus eller lavendel, til vann og badesalt.

Cell salter og avrevne leddbånd

Cell salter og avrevne leddbånd


Alternativ medisin har tilbudt hjelp til mange pasienter som har funnet tradisjonelle medisinske behandlinger utilstrekkelig. Homeopatisk medisin fokuserer på personen som en helhet med et spesielt fokus på forebygging av sykdom og trivsel. Cell salter er kosttilskudd som brukes i homøopatisk medisin som kan hjelpe revet ligament healing.

Hva er Cell salter?

Enzymene i kroppen krever grunnleggende mineraler for å fungere på riktig måte. Celle salter, også kalt tissue salter, inneholder mange av disse viktige mineraler. Det er 12 grunnleggende celle salter: tre kalsium-basert, tre kalium-baserte, tre natrium-basert, en jernbasert, en magnesium-basert og en silika-baserte. En homøopatisk lege vil velge den beste blanding av disse salter til behandling av en gitt tilstand.

Salter for avrevne leddbånd

Ifølge Elixir.com, kalsiumbasert celle salter er viktige for benhelse og hud helbredelse. Mangel på kalsium fosfat kan manifestere seg som verkende smerte mens mangel på kalsium fluor kan føre til langsom sårtilheling. En annen viktig spilleren er magnesium-fosfat, som finnes inne i cellene av muskler og nerver. Disse celle salter kan være nyttige i å forebygge og behandle revet ligamenter.

Ulempene

En avrevet leddbånd er veldig vanskelig å reparere uten hjelp av kirurgi. Det finnes ingen studier som beviser effekten av celle salter for ligament reparasjon. Imidlertid er det mange anekdotiske historier celle salter skal hjelpe helbredelsesprosessen i forbindelse med kirurgi.

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub


Epsom salt kan lette muskelsmerter, redusere betennelse og flush toksiner fra systemet. Når det kombineres med de terapeutiske egenskapene til en jet badekar, Epsom salt er den perfekte løsningen for en sår eller stresset kropp. Selv om det er trygt å bruke Epsom salt i Jacuzzi, må du ta forholdsregler for å sikre at rester av salt ikke stivne inni boblebad jet system.

Hvordan bruke Epsom salt i en Jet Tub

Lukk belastning på jet badekar og slå på vannet så varmt som du kan godt suge i, og legger i 2 kopper Epsom salt under rennende vann.

•  Fyll karet til vannet fullstendig dekker den høyeste stråle.

•  Sug i badekaret i minst 12 minutter.

Drain karet, og skyll den med rent vann fra en plast mugge. Tørk toppen og sidene av jet badekar med et håndkle.

Hint

  • Hver 10. gang du bruker din jet badekar, bruke vanlig vann, slik at eventuelle Epsom salt rester i jet systemet er skylt ut.
  • Hvis karet er over-sized, bruke 4 kopper Epsom salt i stedet for to.
  • Bruk alltid en plast mugge å skylle karet slik at det ikke vil bryte hvis du skulle miste den i karet.

Hvordan virker Salt Årsak Migrene Hodepine?

Trigger

Det er fortsatt mye igjen å lære om migrene, så svært mange av begrunnelsene til at noen opplever denne smertefulle tilstanden er rett og slett formodning. En teori (ifølge Mayo Clinic) er at dette saltet kunne rett og slett en trigger for migrene hodepine. Dette betyr at noen menneskers organer vil i utgangspunktet reagerer på salt ved å skape en endring i blodkarene i hjernen. Når noen har for mye salt, vil disse blodkar går gjennom en prosess med utvidelse og inflammasjon, spørre en migrene hodepine.

Dehydrering

En annen teori bak salt forårsaker migrene hodepine innebærer en viss dehydrering. Mens salt er en viktig del av en persons diett, for mye av det kan føre til at cellene i kroppen til å dehydratisere, eller få redusert i væsker. Når saltnivået i en persons blod øker, kan det faktisk begynne å rane cellene deres væske, i hovedsak forårsaker dem til å gå gjennom en prosess med dehydrering. Cellene i hjernen er ikke immune mot denne, og når denne dehydratisering finner sted, kan de utvide seg og føre til en migrene hodepine.

Forebygging

Det bør gå uten å si at den beste måten å forebygge migrene bedt av salt er til rent minske inntaket av det. Ifølge Mayo Clinic, bør du unngå disse triggere som forårsaker migrene hodepine å sette i Men dette betyr ikke bare at du skal stoppe salting dine matvarer.; Det innebærer også å bli en mer informert forbruker. Før du noen gang kjøpe noe fra din kjøpmann, lese etiketten. Hvert produkt vil ha natrium innhold oppført på emballasjen. Også snakke med legen din om kronisk migrene, som det ikke kan være bare salt som forårsaker tilstanden din. Han vil være i stand til å sette opp riktig behandling for å bedre håndtere smerte og hindre at det skjer.

Epsom Salts & tånegl sopp

Epsom Salts & tånegl sopp


Tånegl sopp bare blir verre med tid og uoppmerksomhet. Hvis tånegl områder blir smertefulle, drenere puss, og blir røde er det viktig å se en lege fremfor å forsøke å løse problemet selv. For mindre alvorlige tilfeller, er det en matbutikk rette: Magnesiumsulfat, ellers kjent som Epsom salter, er en metode for å håndtere mindre onychomycosis uten å bruke penger på resepter eller leger besøk.

Symptomer

Symptomer på tånegl sopp er de samme, selv for noen forskjellige typer sopp. De infiserte områder viser tydelige endringer i neglen, inkludert smuldrer, blir sprø, har en gul misfarging og kjedelig tone, løsner eller løsne, eller jevning. Den omkringliggende tå kan også bli betent og hoven.

Forebygging

Den enkleste måten å forhindre fot sopp er å holde føttene tørre og rene. Soppen som infiserer føtter og tånegler liv i fuktige, varme områder som offentlige dusjrom, treningssentre eller svømmebasseng. Vandre rundt i det miljøet barbeint med et kutt på tåa eller foten er en rask måte å få en soppinfeksjon. Flip-flops bidra til å holde føttene tørre og beskyttet mot bakterier i disse miljøene, og er spesielt lurt når det er noen hud eller spiker skader på foten. Selv med flip-flops, men husk å vaske føttene grundig etter å ha forlatt en fuktig eller offentlig miljø.

Folk som svetter mye, spesielt fra sine føtter, er mer utsatt for soppinfeksjoner generelt. Slitasje sandaler eller endre sokker ofte for å holde føttene tørre og rene. Når føttene blir våt, tørk dem grundig.

Forberedelse

Før du påfører Epsom salt løsning, trim og fil de infiserte tånegler så langt du kan uten å forårsake ubehag. Dette gjør løsningen til å arbeide mer effektivt og reduserer sjansene for den infiserte spiker sprer seg til voksende sunn spiker.

Fjern eventuell neglelakk og ikke på nytt før etter at soppen er helt borte. Neglelakk kan felle soppen i stedet for å la tærne til å lufte ut.

Finn et grunt beholder som kan inneholde varmt vann. Fyll den med vann som er så varmt som mulig, uten å brenne huden. Varmt vann er mer effektivt enn varm eller lunkent vann.

Bland i en palmful eller opp til 3/4 kopp Epsom salter i vannet.

Bruk

Sett tærne i den klargjorte oppløsningen til 10 til 20 minutter. Hvis vannet er for varmt, dyppe tærne i det kort, så gni Epsom salt inn i dem, og vent til vannet er komfortabel nok til å suge.

For best resultat, gjenta hele prosedyren, inkludert trimming og filing av negler, hver gang Epsom løsningen brukes. Gjør dette minst to ganger om dagen. Det vil ta flere uker før sunn spiker har fullstendig erstattet den infiserte tånegl, kanskje lenger hvis infeksjonen er alvorlig.

Alternatives

En lege kan forskrive en muntlig soppdrepende medisiner. Det er også reseptbelagte topiske kremer som kan bidra til å drepe soppen av, men alle disse reseptbelagte alternativene har en risiko for bivirkninger. Over-the-counter aktuell kremer er også tilgjengelig for kjøp i en dagligvarebutikk, men koster mer enn Epsom salter. I absolutt verre case scenarier løsningen er å kirurgisk fjerne spiker fra foten for å hindre ytterligere skade, men det bør bare gjøres etter råd fra en utdannet medisinsk faglig.

Advarsel

Det er mer enn en type av soppinfeksjon. En lege kan identifisere den nøyaktige belastningen og foreskrive medisiner for å ta av de mer alvorlige eller reoccurring seg. Hvis en infeksjon blir for alvorlig det kan føre til komplikasjoner, som for eksempel sopp på andre deler av kroppen, for eksempel negler, permanent skade på tåneglene eller hudinfeksjoner som paronychia.

Epsom Salt & Hemorroider

Epsom salter er like allsidig som natron. Saltene kan brukes til rengjøring, tegning splinter ut av foten, og peeling huden din, men de kan også lindre smertefulle hemorroider.

Innhold

Epsom salter inneholder magnesium og sulfater, som begge har medisinske egenskaper. Magnesium bidrar til å redusere betennelse, og sulfater også lette smerter. Hemorroider få spesielt smertefullt når de er hovne og betente.

Heat Pack

Suge en flanell pakke i en løsning av Epsom salter (to kopper per liter vann). Varm opp pakken og deretter bruke den til nedre del av ryggen. Dette vil bidra til å avlaste hemoroide smerte, i henhold til EdgarCayce.org.

Sitz Bath eller badekar

Sitte i en sitz bad eller i badekaret fylt med varmt eller varmt vann. Legg Epsom salter til badet. Hvis du er i karet, lene deg tilbake, trekker knærne opp og prøve å slappe av.

Resultater

Det varme vannet og Epsom salter vil redusere smerte og samtidig øke blodstrømmen til anus, og dermed bidra til å krympe hovne vener i hemorroider.

Eksperiment

Eksperimentere med Epsom salter. Begynn med litt og deretter legge mer før du begynner å føle noen lettelse. Men holde Epsom salter bort fra sår eller riper, råder Life123.com.

Epsom salt behandlinger for inngrodde tånegler

Epsom salt behandlinger for inngrodde tånegler


En inngrodd tånegl oppstår vanligvis på stortåen. Problemet starter når spikeren vokser nedover i stedet for oppover, og graver seg inn i huden. Det er mest vanlig for å begynne på siden av neglesengen. Dette skjemmende problem forårsaker betennelse, smerte og hevelse. Tilstanden forverres når spikeren skjærer inn i tåen og området blir infisert. Dette kan føre til mer smerte, hevelse og lossing av pus.

Epsom salt behandling

En måte å behandle en inngrodd tånegl hjemme er å suge den berørte foten i en Epsom salt bath løsning. Legge Epsom salter til en fot suge gjør væsken super mettet. Når du setter foten i blandingen, oppstår en prosess med osmose der trykket i saltløsningen er større enn i tåa. Dette forårsaker infeksjonen til å bli trukket ut i vannet og bidrar til det klart raskere.

Klar Epsom salt behandling

Du ønsker å suge føttene i både varme og kalde soaks å bekjempe infeksjonen. Til den varme suge, varmt vann til 100 grader, og deretter legge til mer varmt vann til en maksimal temperatur på 110 grader. Vær forsiktig så du ikke å gjøre det suge for varmt og brenne deg selv. Legg mengden av Epsom salt anbefales på emballasjen og røre inn til alt saltet er oppløst. For den kalde suge, legger isen til kaldt vann og ikke legge noen Epsom salter.

Soaking føttene

Sett føttene inn i varm suge i tre minutter. I tillegg til å utvise infeksjonen, den varme suge også bidrar til å lette smerte og redusere svellingen. Deretter flytter føttene inn i den kalde foten suge i et halvt minutt. Endringen fra varmt til kaldt bør øke blodtilførselen til føttene, hjelper kroppen bekjempe infeksjonen raskere. Gjenta hele prosessen tre ganger. Du kan suge din infisert foten flere ganger om dagen om nødvendig.

Andre behandlinger for inngrodde tånegler

Hvis inngrodd tånegl er infisert, er det verdt å gå til legen for å foreskrive noen antibiotika. Dette bør bidra til å befri kroppen av infeksjonen raskere. Hold infisert foten utsatt så mye som mulig ved å ha åpne toed sandaler. For å unngå å få en annen inngrodd tånegl, sikrer du ha riktig montering sko. Det hjelper også hvis du klippe tåneglene i en rett linje og ikke for kort.

Hvordan bli kvitt Body hevelse fra Salt

En høy-natrium diett kan føre til at kroppen til å holde på væske. Dette utløser oppblåsthet og hevelse, som kan være ubehagelig til tider. Heldigvis finnes det måter å reversere eller kvitte seg med oppblåsthet forbundet med saltinntaket. I tillegg kan miste væske fra salt utløse en reduksjon i vekt som kroppen spyler ut overflødig natrium og vann.

Hvordan bli kvitt Body hevelse fra Salt

•  Drikk ekstra væske for å fjerne natrium fra kroppen din. Øke væskeinntaket stimulerer vannlating, som er nøkkelen til å skylle ut ekstra natrium og redusere hevelse. Vann er best fordi vannet ikke inneholder salt. Drikk minst åtte glass vann daglig.

Hev nedre del av kroppen. Hvis for mye natrium fører til hevelse i bena eller føttene, rekvisitt bena på en pute for å holde dette området hevet over hjertet. Høyde øker blodsirkulasjonen og bidrar til å redusere væskeansamling og hevelse i nedre ekstremiteter.

Ta en over-the-counter vanndrivende. Nonprescrption diuretika stimulere vannlating og bidra til å redusere hevelse fra salt. Snakk med en lege hvis du tar andre medisiner, eller hvis du har en medisinsk tilstand. Ta medisiner som er merket.

Curb natrium inntaket og redusere forbruket til ikke mer enn 2300 mg om dagen. Jo mindre salt du spiser, kan jo raskere kroppen din igjen og reversere hevelse.

Spis mer frukt og grønnsaker. Velg frukt med høyt vanninnhold for å hjelpe utvise ekstra vann og bli kvitt hevelsen. Alternativene inkluderer vannmelon, agurk og selleri.

Bruk løstsittende klær. Visse typer klær, for eksempel strømpebukse, stramme jeans og spandex kan redusere blodsirkulasjonen og øke hevelse.

Epsom Salt & Kidney Stones

Epsom Salt & Kidney Stones


Mange mennesker lider av nyrestein på et tidspunkt i livet. De kan føre til ekstrem smerte, spesielt når de passerer gjennom et legeme system via urinering. Noen mennesker tror at Epsom salt kan forebygge og behandle nyrestein.

Dannelse

Nyrestein er dannet av stoffer i urinen som danner inn krystallisert massene (eller steiner) i nyrene. Dette er som oftest forårsaket av dehydrering, noe som senker den mengde av væsken i blæren, og som gjør de stoffer som danner steiner mer sannsynlig å kombinere. Nyrestein er ofte laget av kalsium.

Behandling

Den vanligste behandlingen er å drikke seks til åtte glass vann om dagen for å produsere nok urin til å spyle steinen gjennom urinveiene. Smerten av bestått en stein på denne måten kan være så alvorlig at smertestillende kan være nødvendig. I ekstreme tilfeller, er sykehusinnleggelse nødvendig. De fleste nyrestein operasjoner nå innebære å bryte stein opp med sjokkbølger slik at en pasient kan passere brikkene på egen hånd. Epsom salt kan være et alternativ behandling for mindre nyrestein.

Epsom Salt

Epsom salt eller magnesiumsulfat er oppkalt etter byen Epsom & Ewell i England, hvor mineralet ble først populært brukt. Epsom salt er ofte lagt til badevannet og har lenge vært antatt å lette fysiske smerter og plager, samt å tilby eksfolierende egenskaper, selv om disse fordelene ikke har blitt vitenskapelig bevist.

Magnesium Treatment

Noen leger har teoretisert at kalsiumbasert nyrestein kan være forårsaket av en mangel på magnesium i urinen. Epsom salt er hovedsakelig magnesium, fører til den teori at inntak av det kan øke nivået av magnesium i urin. Magnesium kan også bli absorbert gjennom huden, noe som kan forhindre kalsiumbasert nyrestein og kan, i enkelte tilfeller, redusere størrelsen på allerede dannede steiner. Imidlertid har disse fordelene ikke blitt verifisert av vitenskapelige kilder.

Betraktninger

Mens det er mange fordeler ved å ta daglige magnesium tilskudd, for eksempel lindring av muskelsmerter og stress, tar for mye kan føre til en rekke nyreproblemer, alvorlig utmattelse og depresjon. Som med alle supplement, konsultere legen din før du tar magnesium.

Salt Water Cleansing Diet

Saltvann rensing er gjort for en rekke grunner, inkludert å miste vekt og rensing kroppen for giftstoffer. Før du vurderer å avgifte kroppen din, eller å miste vekt ved å forbruke saltvann, bør du vite at salt vann rensing er en metode som bør gjøres i tandem med ernæringsmessige inntak.
Her er noen tips:

Havsalt, ikke bordsalt

Først av alt, når de vurderer å rense kroppen eller gå ned i vekt via saltvann er det viktig å vite hvilken type salt som skal brukes.
Ved hjelp av joderte salt (bordsalt), som har mikro jod, virker mot den hensikt å rense kroppen. Det legger effektivt næringsstoffer som kroppen din prøver å bli kvitt. Av denne grunn, havsalt, med sin mer konsentrert salinitet, er best for rensing og miste vekt. Ved hjelp av feil type salt kan ha effekten av å øke blodtrykket i stedet for å forårsake den ønskede reaksjon.

Egentlig ikke en diett

Saltvann rensing har vært kjent for å føre til vekttap, men det er ikke en diett. Menneskekroppen er ikke laget for å drikke havsalt, på grunn av den høye mengden av natriumklorid. Fordi legemet selv regulerer mengden av saltinntaket, vil havsalt mates ut enten gjennom oppstøt eller urinering. Fremgangsmåten, i motsetning til en diett, faktisk tørker kroppen og gjør kroppen krever mer vann. Vekttap er et biprodukt av dehydrering. Den forbruker havsalt må motvirkes ved inntak av riktige næringsstoffer for god helse.

Renselsesprosess

Å spyle giftstoffer ut av kroppen, sørg for å blande riktig mengde salt og vann. Hvis du er underkant av 200 pounds, bør to teskjeer havsalt blandet med én liter vann være tilstrekkelig. Hvis du veier mer enn 200 pounds, bruke spiseskjeer i stedet for teskjeer. Hvis concoction er vanskelig å innta, ikke fortvil: målet med salt vann rens er å kaste opp. Etter ca 30 til 60 minutter bør du regurgitate havsalt og vann, sammen med intestinal giftstoffer. Hvorfor? Fordi å si det tydelig, gjør havet salt rens deg syk. Etter at du har gjort det, og magen har lagt seg, starter du nipper til en mild juice eller vann. Hvis du prøver å gå ned i vekt anbefales det at du gjenta prosessen enten hver natt eller hver morgen, avhengig av hvor lenge du ønsker å rense. Bare husk, supplere rensing ved å ta i næringsstoffer.

Sea Salt Protein Detox

Sea Salt Protein Detox


Mens det er mange forskjellige måter å gå ned eller kontrollere vekten din, er detox en av de bedre, sunnere måter å felle noen pounds. Detox kan du rense kroppen for giftstoffer, holde kroppen sunn og la fordøyelsessystemet til å fungere på en bedre rente.

Hva et Sea Salt og Protein Detox Does

Et hav salt og protein detox rutine, noen ganger referert til som en SoCal Cleanse, vil kvitte kroppen for giftstoffer samtidig bidra til å reversere skader gjort av giftstoffer som forurensning og frie radikaler til huden din. For å få mest mulig nytte av et hav salt og protein detox må du ikke bare drikke den anbefalte kombinasjonen av protein pulver med litt havsalt, men også bruke en havsalt skrubb i dusjen eller badekaret på huden din. Kombinasjonen behandler både indre og ytre legeme.

Klargjøre Detox

Før eventuell detox, bør du drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert under og etter detox. Du kan kjøpe både sjø salt kroppsskrubb og protein-havsalt detox behandlinger på helsekostbutikker eller over Internett. Du kan også lage din egen hjemme ved å kjøpe et protein pulver, tilgjengelig fra apotek, dagligvarebutikker, samt helsekostbutikker, og kombinere det med havsalt. For å gjøre detox drikke, blande to scoops eller spiseskjeer med protein pulver i 8 oz. 12 oz. vann etterfulgt med en klype havsalt. Protein pulver kommer i mange varianter, slik at du kan velge en som passer din smak. Blande pulveret med vann skaper en bedre detox drink, selv om det kanskje ikke smaker godt. Du kan løse dette ved å erstatte melk eller soyamelk for vannet. Vær forsiktig med å legge til mer enn en svært liten mengde - ikke mer enn du kan klemme mellom to fingre - havsalt til drikken, som det er brukt som et avføringsmiddel og kan forårsake magesyke hvis de spises i for høy dosering . Drikk 32 gram av blandingen på en dag, på så kort periode som mulig. Ikke gjenta dette i minst to uker. I tillegg til å være i stand til å lage din egen detox drikke du kan også lage din egen detox skrubb ved å kombinere havsalt med din favoritt bad eller eterisk olje. Sørg for å lagre den ubrukte delen i en lufttett beholder inntil nødvendig. Du kan ta denne detox bad eller bruke havsalt skrubb som en suge mens i badekaret så ofte du vil, men du bør definitivt bruke det dagen før, samme dag, og dagen etter din havsalt protein flytende detox.

Etter Detox Treatment

Etter at du har fullført detox, sørg for å drikke mye vann og bruke en bodylotion. Det er viktig å holde både huden og kroppen hydrert. Ved hjelp av en organisk lotion eller en som er uparfymert og laget for sensitiv hud vil fungere best for å holde huden din fra å bli forurenset med giftstoffer umiddelbart. Slik at kroppen din tid til å hvile mellom behandlingene, i løpet av minimum to uker mellom detox drikke behandlinger.

Sea Salt & Vekttap

Sea Salt & Vekttap


Vi er ofte fortalt å redusere mengden av natrium i kosten, men vi iblant glemmer at saltet er vesentlig for liv. Riktig mengde natrium i kroppen vår serverer en rekke viktige funksjoner, inkludert å hjelpe oss å opprettholde et nødvendig væskebalanse for å forebygge høyt blodtrykk. Sea salt kan også nytte dem som ønsker å gå ned i vekt.

Role of Sea Salt i Vekttap

I sin bok "Vann og Salt: The Essence of Life," forfatterne Barbara Hendel og Peter Ferreira diskutere en østerriksk studie hvor pasientene drakk Fiji merkevare vann sammen med Himalaya havsalt. Pasientene rapporterte positive endringer i en rekke kroppslige systemer inkludert deres respiratoriske systemer, sirkulasjonssystemer og nervesystem. De rapporterte også bedre søvnkvalitet, bedre energinivå og vekttap. Salt kan bidra til å forhindre muskelkramper, og det er også en naturlig antihistamin og viktig for å la våre tarmen å absorbere næring fra maten vi spiser. Salt kan bidra til vekttap ved å forbedre fordøyelsen for bedre ernæring, og hjelper balanse blodsukkernivået, hjelper kroppen generere energi og gir en metode for å rense kroppen.

Hva er Sea Salt?

Sjøsalt er produsert når sjøvannsfordamper, mens bordsalt blir som regel utvunnet. Havsalt smaker forskjellig fra bordsalt fordi den har en annen spor mineral innhold. Sjøsalt fra forskjellige områder har en annen farge. Himalaya havsalt er vanligvis rosa eller fersken, mens andre sjøsalt kan være grå, hvit eller en rødbrun. I motsetning til bordsalt, betyr havsalt ikke har flere mineraler lagt. Som bordsalt, er havsalt tilgjengelig i fine eller grove varianter.

Sea Salt Cleanse

En salt salt rens kan bidra til å fjerne urenheter fra kroppen din og du starter på din vei til vekttap. For en saltvann rens, bland 1 ss. av naturlig organisk havsalt med en liter vann i romtemperatur. Omrør inntil saltet er fullstendig oppløst. Drikk løsning så raskt som du kan.

Gå om dine vanlige aktiviteter, men det anbefales at du ikke forlate hjemmet. Du kan begynne å legge merke til utspill i fordøyelsessystemet. Om 30 til 60 minutter etter å ha drukket løsningen, vil du ha en trang til å ha avføring. Forventer å ha flere avføringer, hvorav noen kan være store og med stor haster. Hvis du trenger å gi gass, gjøre det mens du sitter på toalettet for å unngå en ulykke. Når du er under en rens, ikke tillate deg selv å bli dehydrert, og søke råd fra legen din hvis du er under en lege omsorg eller tar reseptbelagte medisiner.

Hvor mye Sea Salt Bør jeg ta en dag?

Bruker ikke mer enn 6 gram

Mens havsalt inneholder spormineraler og elementer som jod, og er additiv-fri, inneholder den fremdeles omtrent den samme mengde av natrium som bordsalt. Bruker ikke mer enn seks gram havsalt per dag.

Du må kanskje None

Hvis du spiser en diett høy i salt eller bearbeidet mat, har du sannsynligvis allerede får nok natrium i kostholdet ditt for å tilfredsstille dine daglige natrium krav; legge ekstra natrium gjennom havsalt er unødvendig. Også barn og spedbarn trenger betydelig mindre natrium, ofte om 1/4 av en voksen behov.

Bottom Line

Siden havsalt er mindre bearbeidet, den inneholder mer mineraler og er sunnere; Imidlertid kan for mye natrium i noen form øke risikoen for negative helseeffekter. Begrens havsalt forbruket til mellom 1,5 gram og 6 gram.

Slik Lavere inntak av salt for Weight Loss

Mange av oss er ute etter tips for å bidra til å redusere vår vekt og helserisikoen som følger med å bære de ekstra pounds, for eksempel hjertesykdommer og høyt blodtrykk. Mens mange kjepphest dietter som kan skryte av raske vekttap avhenger av den opprinnelige vanntapet som kommer fra å redusere saltinntaket, er det også gode grunner til å følge en lav natrium diett. For eksempel, mange høyt kalori bearbeidet og rask mat er høy i salt og natrium. Hvis du overvåke saltinntaket, vil du være mer sannsynlig å unngå disse typer usunn mat.

Slik Lavere inntak av salt for Weight Loss

•  Bli en etikett leser. Fordi ulike typer salt varierer i deres nivå av natrium, er det teknisk natrium inntaket som bør overvåkes for helse og vekttap. Gjennomsnittlig amerikaner bruker rundt 5000 mg salt per dag; derimot, er den anbefalte mengden 2400 mg, eller ca 1 ts. salt. For en lav natrium diett, se etter matvarer som har 140 mg natrium eller mindre per porsjon.

Unngå fastfood, spekemat, syltet mat, salte snacks, krydder salter og krydder. Hvis det smaker salte det sannsynligvis er.

være en kreativ kokk. Salt gjør mange matvarer smaker bedre, men bare fordi du har forpliktet seg til å begrense saltinntaket betyr ikke at du er dømt til tørt, kjedelig mat. Eksperimenter med friske og tørkede urter, sitrus juice, flavored eddik og salt-free krydder.

Drikk rikelig med vann. Komme i åtte glass dagen er bra for mange grunner. Drikkevann skyller vekk overflødige salter og andre giftstoffer. Det hjelper også dempe suget etter usunn snacks fordi det holder deg følelsen fyldigere.

Hint

  • Natrium er et viktig mineral i vår totale diett og er nødvendig for riktig funksjon av kroppen. Doser av mindre enn 1000 mg natrium per dag anbefales ikke. Kontakt lege før du gjør noen store endringer i kostholdet ditt.

Hvordan lese Salter Diet Scale

Den Salter Diet Scale er en rustfritt stål analog skala som måler ut mengder mat. Måle maten er spesielt gunstig hvis du er på en diett. Skalaen også veier oppskrift ingredienser direkte inn i skålen, i stedet for å bruke andre måleinstrumenter. Den Salter Diet Scale er lett å lese og har en maksimal kapasitet på 16 gram eller 500g.

Hvordan lese Salter Diet Scale

Zero skalaen til vekten av beholderen der du vil være å måle maten. Du kan bruke rustfritt stål bolle gitt eller noen annen rett som passer skalaen. For å nullstille vekten, sett beholderen på vekten og vri bryteren til pilen peker mot 0g.

Les eksternt nummer på urskiven hvis du måler i gram, eller innsiden antall av skalaen hvis du måler i gram.

Zero skalaen igjen før du legger ekstra ingredienser.

Hint

  • Mellomrommet mellom hver linje på utsiden av skiven representerer 5 gram, mens avstanden mellom hver linje på innsiden av skiven representerer 1/4 av et gram.

Lav Salt diett for høyt blodtrykk

Pasienter som er diagnostisert med høyt blodtrykk er ofte foreskrevet en lav natrium diett. Redusere mengden salt i kostholdet kan være vanskelig i begynnelsen. Mange av de tilberedte matvarer som vi spiser har mye natrium allerede inkludert i ingrediensene. Legge mer salt til disse matvarene øker bare mengden av natrium som vi spiser hver dag.

Ingrediens etiketter

På en lav natrium diett, er det viktig at du lese etikettene på hver mat som du forbruker. I begynnelsen av en lav salt diett, kan du være uvitende om hvor mye natrium i de matvarer som du regelmessig spiser. Lese etiketter vil åpne øynene til natrium i matvarer og også vise deg de lavere nivåene i lav natrium matvarer.

Se etter andre ingredienser på de etiketter som er salt, for eksempel saltoppløsning, natriumsitrat, mononatriumglutamat, natron og hvitløk salt. Hver etikett bør undersøkes for å finne ut hvor mye natrium eller salt er i maten. Sauser som ketchup, biff saus, sennep, soyasaus og marinader er notorisk høy i natrium eller salt.

Når senke saltinntaket for høyt blodtrykk, er det best å holde seg borte fra bearbeidet eller gravet mat som bacon. Syltede matvarer har også et høyt nivå av natrium samt.

Legge smak uten salt

Det er mulig å holde fast med en lav natrium diett for blodtrykket og har fortsatt smaken i matvarer. Salt er en ervervet smak, og det vil bare ta en kort periode før du mister din smak for det. Legg friske urter for smaken og eksperimentere litt med ulike smakstilsetninger i maten.

Legg sitron og lime til din matlaging å legge en pikant touch til en tallerken. Hvitløk kan pepper, basilikum, dill, rosmarin, salvie, karri og mange andre urter og krydder legge til en zip til din matlaging. Når du begynner å eksperimentere med andre krydder og urter, vil du lurer på hvorfor du hver støttet seg så tungt på salt. Ikke bare vil du ha noen fantastiske nye oppskrifter for familien din, men du vil også bidra til å redusere alles natrium inntak. Disse enkle endringer i din matlaging stil kan ha en dramatisk effekt på blodtrykket.

Salterstatninger

Det finnes flere ulike salterstatninger på markedet som du kan bruke i matlaging. Noen av salterstatninger er laget med urter som kan legge en interessant smak til maten som er nær en salt smak. Andre salterstatninger som er fremstilt med en lavere mengde av natrium-og kalium-klorid. Når du bruker disse salterstatninger, sørg for at du holde et øye med hvor mye natrium du legger til maten. En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å ta gode beslutninger om salterstatninger for lavt natrium, høyt blodtrykk diett.

Når du blir vant til å bruke en salt erstatning i matlagingen sammen med friske urter og krydder, vil du finne at maten smaker bedre uten å bli overbelastet med salt. I tillegg vil blodtrykket nytte for det også.

Effekten av Salt på blodtrykket

Effekten av Salt på blodtrykket


Det er to tall som brukes i blodtrykksmålinger. Disse to tallene viser hvor vanskelig det er for blodet å strømme gjennom arteriene, årer og mindre blodkar. Det første tallet er det systoliske trykket, som representerer trykket av oppdrags hjerte. Det andre tallet er det diastoliske trykk, som måler trykket av hjertet når den slapper. Høyere saltinntak kan øke både presset.

DASH

The Dietary Approaches to Stop Hypertension (DASH) studie bestemmes en sammenheng mellom kosthold og blodtrykk. Fra den studien, ble DASH kosthold opprettet. Dietten er rik på grønnsaker, frukt og magre meieriprodukter.

Helse Fordeler

I 2001, "New England Journal of Medicine" bestemt at å redusere salt i kosten og senke risikoen for høyt blodtrykk er nyttig for ulike helsemessige årsaker. Redusere høyt blodtrykk reduserer også risikoen for visse helseproblemer senere i livet, slik som hjerteinfarkt og slag.

Betraktninger

For å redusere saltinntaket, spise færre bearbeidet mat og bestille mindre deler i restauranter. Begynn matlaging uten salt, og legge smak til mat ved hjelp av krydder, sitronsaft eller urter.

Effekter

På den kanadiske Cardiovascular Congress i 2009, legene diskuterte hvordan en natrium-laden vestlig kosthold ble fyre opp en topp i blodtrykket for kanadiere. I Canada er det anslått at overflødig natrium inntak er ansvarlig for 1 million tilfeller av hypertensjon.

Expert Insight

Ifølge Dr. Denise Simons-Morton, redusere natrium er en nondrug tilnærming til å kontrollere blodtrykket. Legen legger også til at hvis USA matforsyningen hadde mindre natrium, ville den generelle befolkningen har lavere blodtrykk.

Hvordan virker Salt Årsak hypertensjon?

Salt og vannretensjon

Våre nyrer utviklet seg til å beholde salt fordi kroppen trengte det for å skape svette for å kjøle seg ned etter kraftig mosjon og i varmt klima. I løpet av de siste 5000 år har våre teknologier for gruvedrift salt og trekke det fra sjøvann gjennom fordampning gitt oss en rikelig tilførsel, og matprodusenter lært å bruke det mye som smakstilsetning og mat konserveringsmiddel. Når vi spiser for mye salt, kroppene våre beholde vann gjennom en prosess som kalles osmose. Vannretensjon øker vår sirkulasjons volum, eller lasten våre blodkar må håndtere. Ekstra belastningen betyr økt press, sette en usunn belastning på våre hjerter og blodårer og forårsaker tilstanden kjent som høyt blodtrykk.

Salt og adrenalin hormoner

Våre binyrene utskiller et hormon som kalles ouobain (uttales wa-bane), og de skaper for mye av det når vi spiser for mye salt. Ouobain regulerer proteiner som regulerer natrium og kalsium er tilstede i de glatte muskelceller i arteriene. En usunn mengde ouobain sekresjon upsets balansen av natrium og kalsium i cellene våre. Sodium akkumuleres i våre arterier, forårsaker protein regulatorer for å få inn mer kalsium, forårsaker arterie innsnevring og hypertensjon.

Salt, høyt blodtrykk og nyrer

Dreven saltforbruk kan også skape vanskeligheter for nyrene ved innsnevring av nyrearterien, begrense flyten av blod. Som et resultat, nyrene utskiller hormoner kalt renin og angiotensin, noe som øker trykket i perifere arterier, forårsaker hypertensjon. Denne variasjon av høyt blodtrykk kalles "renal hypertensjon," og det er en sekundær form for forhøyet blodtrykk, en forårsaket av et problem andre steder i kroppen.

Mat å spise som hjelper Salt Retention

Mat å spise som hjelper Salt Retention


Sodium forårsaker væskeansamling, noe som øker blodvolum, som krever at hjertet må jobbe hardere. Den reduserer også mengden av kalsium i kropps beholder, som fører til redusert bentetthet og frakturer. Tegnene på væskeretensjon inkluderer oppblåsthet og hevelse i føtter, hender og ankler. Nøkkelen til å redusere salt oppbevaring er å begrense salt og sukker og spise en godt balansert kosthold.

Diuretika

Diuretika hjelpe kroppen utgivelsen væske, redusere salt oppbevaring. Matvarer som selleri, persille, asparges, artisjokk, melon og brønnkarse vil hjelpe kroppen slipper væske. Kaffe og te også fungere som diuretika, men bør begrenses for å unngå dehydrering.

DASH

DASH kosthold er et godt balansert kosthold som senker blodtrykk og kolesterol. Dietten består av frukt, grønnsaker, hele korn som brun ris, magre meieriprodukter, bønner, skinn fjærfe, magert kjøtt og fisk som laks, ørret og sild. Det er også begrenset i mettet og trans fett, salt og sukker som senker væskeretensjon.

Væsker

Drikk 8 til 10 glass vann om dagen for å skylle ut kroppen og bidra til å redusere salt oppbevaring. Konsumere 100 prosent tranebærjuice å skylle ut urinveiene. Tranebærjuice arbeider for å redusere bakterier i kroppen og nyrestein dannelse, som er mulige bivirkninger av for mye salt i kroppen.

Daglig inntak av salt

Begrense salt og sukker i kosten, som de bidrar til retensjon. Høye nivåer av sukker i kropps øke insulinnivået, noe som gjør det vanskelig å skille natrium. Se etter usaltet, lav-salt eller salterstatninger ved valg av matvarer og begrense totale daglige inntaket av natrium til 1500 mg. Velge lav sukker, ingen sukker eller sukkererstatninger og spise mer frukt. Smaken mat med elementer som hvitløk, dill, basilikum, sitron og lime.

Matvarer for å unngå

Unngå bearbeidet mat som lunsj kjøtt, pølser, pølse, skinke, ketchup, dressinger, soyasaus, dips, relish, chips, suppe og rask mat som inneholder store mengder salt. Velg ferskt kjøtt som ikke er blitt injisert med en natrium-inneholdende løsning. Les etiketter og begrense matvarer som bruker natrium, og inneholder ingredienser som mononatriumglutamat, bakepulver og brus, dinatriumfosfat, natrium alginat og natriumnitrat eller nitritt.