Digidexo.com

nitrofurantoin forebyggende

Beste forebyggende migrene behandling

Alle som har opplevd en migrene vet at den beste måten å behandle en er å hindre at det skjer. De fleste mennesker kan føle utbruddet av en migrene, og bør ta foreskrevet medisiner eller behandlinger umiddelbart for å prøve å lindre symptomene før de kommer ut av kontroll. Men en person kan også bruke dette som et verdifullt verktøy for å forstå hvordan du kan hindre dem ved å betale oppmerksomhet til når de oppstår.

Forebyggende medisiner

Det er mange resepter tilgjengelig som kan bidra til å redusere hyppigheten av migrene en person opplever. Disse medikamentene er Botox, cyproheptadin og anti-anfall medisiner. Andre mer brukte medisiner er betablokkere og anti-depressiva. Hvis du ikke ønsker å ta medisiner regelmessig kan du være i stand til å bruke andre metoder for å kontrollere migrene forekomster. Alltid konsultere med legen din for i løpet av handlingen som er best for deg.

Triggere

Triggere er ting som ofte satt av fa migrene. Ved å nøye undersøke når du føler en migrene kommer på og merk mat, drikke eller stress nivåer forbrukes eller erfarne på tidspunktet for utbruddet, kan du begynne å kompilere en trigger liste. Vanlige matvarer er sjokolade, tørket frukt, mat som inneholder MSG eller andre konserveringsmidler, chili peppers, oliven og avokado. Alkohol som øl og vin også utløse migrene hos mange mennesker. Noen mennesker er satt av ved intense dufter som tykktarmen eller parfyme eller lukter av såper, sigarer eller sigaretter. Triggere kan inneholde noen, ingen eller alle disse. Begynn å holde styr på og unngå ting som forårsaker du størst problemer.

Trening

Migrene er også forbundet med spenning og sirkulasjon. Øvelsen vil bidra til å redusere spenningen og forbedre sirkulasjonen. Gjøre aerobic aktiviteter som du liker, men sørg for å varme opp sakte. Ved å starte for fort, kan du faktisk utløse en migrene med den plutselige økningen i blodstrømmen. Å holde vekten nede og senke kroppen fett har også vist seg å bidra til å redusere hyppigheten av migrene.

Kvinner

Kvinner er mer sannsynlig å oppleve migrene rett før de begynner sin menstruasjon. Det kan være lurt å diskutere dine prevensjon alternativer eller østrogen behandlinger med legen din hvis du opplever hyppige og intense migrene i løpet av menstruasjonssyklusen. Legen kan hende du må redusere mengden av østrogen. Det er også viktig å trene gjennom kramper og oppblåsthet av mensen.

Migrene Forebyggende medisiner

Migrene en gang var tenkt å være hodepine, muligens relatert til vaskulær snøring i hodet. Lider erfaring oppkast, synsforstyrrelser, overfølsomhet for lys og lyd og moderat til alvorlig smerte. Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), er migrene nå kategorisert blant nevrologiske lidelser og kan utløses av mat, røyk, bright lights, værforandringer og tilsetningsstoff mononatriumglutamat (MSG). På grunn av den forskningen som foregår i migrene årsaker, er det flere medisiner som leger kan foreskrive som kan bidra til å forebygge migrene før de starter.

Betablokkere

Konvensjonelt, beta-blokkere har fått foreskrevet for høyt blodtrykk. Ifølge University of Maryland Medical Center, blir betablokkere nå også til å redusere hyppigheten av migrene, så vel som minske deres alvorlighet. The Food and Drug Association (FDA) beta-blokkere slik som propranolol og timolol for anvendelse i forebygging av migrene. Forskere er fortsatt ser på effekten av nadolol, atenolol og metoprolol.

Det er potensielle bivirkninger med betablokkere, som kan inkludere trøtthet, hukommelsestap, mareritt eller levende drømmer og svimmelhet. I noen mennesker, må utøve aktiviteter være begrenset.

Anti-beslag medisiner

For beslag, denne klassen av medisiner påvirker gamma-aminosmørsyre (GABA) nevrotransmitter, som holder nervene fra å skyte for mye eller for ofte. For migrene, hindrer anti-anfall medisiner divalproex natrium eller curtails de nevrologiske tilstander som forårsaker migrene. FDA godkjente divalproex natrium for bruk i forebygging av migrene i 2000 (i sin depotformulering). Fødselsskader kan oppstå hvis gravide kvinner tar dette legemidlet. Andre bivirkninger kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, vektøkning og kramper.

Topiramat er en annen anti-anfall medisiner som brukes som et forebyggende tiltak og for langsiktig bruk og fungerer på samme måte divalproex natrium. Ifølge University of Maryland Medical Center, er den hyppigst rapporterte bivirkning prikking i ekstremitetene.

Antidepressive medisiner

Denne klassen av medisiner har vært i bruk i flere år for forebygging av migrene. Ifølge Mayo Clinic, kan trisykliske medisiner som amitriptylin, nortriptylin og protriptyline være spesielt effektiv i migrene forebygging. De er tenkt å regulere serotoninnivået i hjernen. Noen av bivirkningene av disse medikamentene kan inkludere tørr munn, kvalme, rask hjerterytme (takykardi) og døsighet.

Forebyggende Helse Informasjon for Kids

Forebyggende Helse Informasjon for Kids


Forebyggende helsearbeid er viktig for alle, spesielt barn. Det fokuserer på å tilby rutine regelmessig medisinsk pleie for å opprettholde god helse og forebygge sykdom og sykdom. Forebyggende helse innebærer å holde styr på barnas vekst og utvikling over tid og sikre at barn får anbefalte vaksinasjoner innenfor den aktuelle tidsrammen.

Viktigheten av forebyggende helsearbeid

Forebyggende helsetjenester er nødvendig for generelt god helse og trivsel for barn. Den arbeider for å forebygge sykdom og andre medisinske tilstander utvikler eller framdrift. Fra fødsel til 21 års alder bør barna se en lege på en jevnlig basis for godt barne kontroller. Det er spesielt viktig for spedbarn og små barn å se en lege regelmessig fordi de ofte ikke kan la foreldre og omsorgspersoner vet når noe er galt.

Vel Child Check-Ups

Forebyggende helsetjenester besøk for barn er vanligvis kalles vel barnekontroller. Disse kontroller gjør det mulig for legen å sjekke den generelle helsen til barnet, spore vekst og utvikling, fullføre en fysisk undersøkelse og gi de nødvendige vaksinasjoner. Barnets lege ofte konsulterer med foreldre eller omsorgspersoner til å diskutere viktige opplysninger helse og sikkerhet. Det gir også foreldrene mulighet til å stille spørsmål og ta opp bekymringer knyttet til barnets helse.

Aspekter av Well Child kontroller

Legen utfører mange ulike oppgaver for å kontrollere målingene og vurdere fysiske, utviklingsmessige og sosiale aspekter ved barnet. Barnets høyde og vekt er sjekket og hodeomkrets måles hos barn under 18 måneder. Blodtrykket sjekker vanligvis begynner ved 3 års alder. Legen utfører en grundig fysisk undersøkelse der han vurderer barnets hode, nakke, lunger, hjerte, mage og reproduktive organer. Noen ganger leger utfører blodprøver, urinprøver og bekken undersøkelser for å se etter forhold. Motoriske ferdigheter er også sjekket og leger vanligvis be barna til å utføre en oppgave knyttet til deres alder. Grovmotoriske ferdigheter tester kan innebære hopping og finmotorikk oppgaver kan innebære å plukke opp en liten gjenstand. Barnets hørsel, syn og generell utvikling og atferd er også sjekket på godt barnekontroller.

Anbefalt Vel Child sjekke opp Schedule

The American Academy of Pediatrics gir en anbefaling på frekvensen av brønnbarnekontroller. For spedbarn, sjekk-ups bør skje på nyfødt, 3 til 5 dager, 1 måned, 2 måneder, 4 måneder, 6 måneder, 9 måneder og 12 måneder. For små barn, vel barnekontroller anbefales på 15 måneder, 18 måneder, 24 måneder, 3 år og 4 år. For barn i skolealder sjekk-ups bør være på 5 år, 6 år, 8 år og 10 år. Når barna er over 10 år, anbefales det å motta en årlig sjekk-økt fra 11 til 21 år gammel.

Forebyggende Oral Health

Forebyggende oral helse er nødvendig fordi det hjelper barna å opprettholde sunne tenner og tannkjøtt. Barn bør se en tannlege hvert halvår for å motta en sjekk-opp og forebygge orale helseproblemer. Den rutinemessig undersøkelse innebærer en grundig rengjøring og fysisk undersøkelse. Tannleger også gi informasjon til barn og foresatte om sunne muntlige helsevaner.

Bivirkninger av Nitrofurantoin

Nitrofurantoin er en resept legemiddel som brukes for behandling av blæreinfeksjoner (også kjent som akutt cystitt). Det er et antibiotikum. Det fungerer ved å stanse vekst og spredning av bakterier. Det er kun brukt for behandling av bakterielle infeksjoner (som blære infeksjoner) i motsetning til virusinfeksjoner (som influensa). Noen bivirkninger av Nitrofurantoin er mulig.

Vanlige bivirkninger

Det finnes ulike mulige felles Nitrofurantoin bivirkninger, som vanligvis blir sett på som mindre siden de vanligvis går bort ganske raskt. Disse bivirkninger er tap av appetitt, gass, mild diaré, kvalme og hodepine. Hvis du har disse bivirkningene og finne dem spesielt plagsom eller vedvarende, bør du konsultere legen din.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også en mulighet når du tar Nitrofurantoin. Disse bivirkningene krever akutt medisinsk hjelp, som de kunne være farlig. De er tegn på lungeproblemer (brystsmerter, frysninger, feber, unormale eller dvelende hoste og kortpustethet), blek avføring, forvirring, desorientering, mentale eller humør endringer (som depresjon), synsproblemer, tåkesyn, generell følelse av å være uvel, ekstreme magekramper eller magesmerter, lammende, prikking eller brennende av føtter eller hender, vannaktig eller blodig avføring, unormal svakhet eller tretthet, blå negler eller hud, uvanlige blødninger eller blåmerker, vedvarende eller alvorlig kvalme, appetitt tap, peeling, hovne, røde, eller blemmer i huden, kinn eller nese hudutslett (formet som en sommerfugl), muskler eller ledd verke og vedvarende hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner er også mulig å ta Nitrofurantoin, selv om de ikke er veldig vanlig. Disse reaksjonene har behov for øyeblikkelig legehjelp så snart som mulig. Noen allergiske reaksjoner symptomer inkluderer tetthet i brystet, har problemer med å puste, elveblest, kløe, utslett, unormal heshet og hevelse i tunge, lepper, ansikt og munn.

Advarsler

Nitrofurantoin er ikke et riktig medisinering alternativ for alle, for sikkerhets skyld. Hvis du har en historie med leverproblemer eller gulsott (grunn til å ta denne medisinen), alvorlig nyresykdom, er høygravid (i den siste måneden av svangerskapet), eller har ikke blitt urinering veldig mye (eller i det hele tatt), bør du unngå tar Nitrofurantoin.

Overdose

Nitrofurantoin overdose kan være svært farlig, og hvis du mistenker at det er det du opplever, bør du søke medisinsk hjelp. Noen tegn på Nitrofurantoin overdose er kvalme og kaster opp.

Forebyggende tiltak mot Herpes

Ifølge Centers for Disease Control, er herpes en vanlig seksuelt overførbar sykdom, som påvirker om lag en av fem voksne og ungdom. Men bare fordi herpes er vanlig betyr ikke at du ikke bryr deg om du får det - eller hvis du har det, at du ikke bryr deg om du gi det videre til andre mennesker. Ved hjelp av enkle, forebyggende strategier kan drastisk redusere sjansene for å få dette ubehagelig, ubehagelig sykdom.

Hva er den ultimate beskyttelse?

Genital-infeksjoner kan være forårsaket av herpes simpleks virus type 1 (HSV-1) eller type 2 (HSV-2), men i de fleste tilfeller er det på grunn av den sistnevnte gjennom direkte hud-til-hudkontakt - ubeskyttet samleie. Men det er ikke den eneste måten du kan få genital herpes; ifølge Mayo Clinic eksperter, genital utbrudd forårsaket av HSV-1 er på vei oppover på grunn av populariteten av oral sex, og står for rundt 10 prosent av alle tilfeller. Genital infeksjoner kan være en fare hvis du lar noen med åpen munnsår får "nært og personlig."

Den ultimate forebyggende tiltak mot herpes, ifølge CDC, er avholdenhet fra alle seksuell aktivitet. For folk flest, er å avstå fra å ha sex ikke et alternativ. Hva kan og vil beskytte deg mot herpes er å bo i en langsiktig, seksuelt eksklusivt forhold med en partner som ikke er infisert med HSV.

Du kan gruer spørre en ny seksuell partner å bli testet for HSV og andre seksuelt overførbare sykdommer, men dette er ett eksempel der din kunnskap om partneren din helsetilstand kan beskytte deg mot herpes. Ifølge CDC, rundt 90 prosent av personer med herpes er ikke engang klar over at de er smittet. Og i henhold til andre helse-eksperter, skjedde 70 prosent av tilfellene av herpes når smittet partner viste ingen tegn eller symptomer på et utbrudd. Hvis det ikke er noen aktive lesjoner, kan bekrefte tilstedeværelsen eller fraværet av HSV gjøres gjennom blodtesting. Hvis du har ikke hadde selv testet for HSV, er dette en optimal tid for både deg og din nye partner til å vise hverandre at du er forpliktet til et monogamt, trygt, sunt forhold.

Andre forebyggende tiltak

Så din nye partner har herpes. Hva nå? Husk at denne sykdommen kan overføres til deg, infisert partner, i fravær av aktive sår. Faktisk er de fleste folk skaffe herpes når viruset er utgytt asymptomatically, og går fra små pauser i en smittet persons hud og inn ømme slimhinner.

Ifølge CDC, er risikoen for å få herpes reduseres markant ved konsekvent og riktig bruk av latex kondomer, selv om dette er ingen garanti for at du ikke vil få herpes fra partneren din, som kondomer bare dekke en viss del av kjønnsorganene. Hvis partneren din har en aktiv utbrudd, er den sikreste tingen å gjøre vente til lesjoner har helt grodd før du har sex igjen.

En ekstra forebyggende tiltak mot herpes er bruk av reseptbelagte muntlig antivirale medisiner, som kan gå av navnene på Zovirax, Famvir og Valtrex. Disse medikamentene virker ved å redusere den hastigheten som herpes viruset replikerer, og dermed redusere hyppighet, varighet og alvorlighet av herpesutbrudd. The Mayo Clinic anbefaler at alle personer med genital herpes som har en infisert seksuell partner (eller som har flere partnere) ta antivirale medisiner daglig.

Hvis du mistenker Herpes

Dessverre er det foreløpig ingen kur for herpes. Når du er infisert med viruset, losjer den seg i ganglier og legger sovende inntil noe får den til å aktivere, Noen mennesker opplever mange utbrudd; i andre, de skjer svært sjelden. Men hvis partneren din forteller deg at hans herpes har blitt kurert av et forbrukerprodukt du aldri har hørt om, det være seg et vitamintilskudd, urtemedisin eller lokal applikasjon, tror ikke det. Ifølge Mayo Clinic, er det ingenting som kan kjøpes over disk (eller selv under det) som vil kurere herpes. Reseptbelagte antivirale medisiner, sammen med kondombruk, er den beste måten å redusere sjansene for en infisert partner får herpes.

Hvis du mistenker at du har blitt utsatt for herpes virus tross for din beste innsats på å beskytte deg selv, ikke forsinkelse: Kontakt legen din hjelp i å få en nøyaktig diagnose, samt en behandlingsplan som passer for deg.

Forebyggende Vitaminer for gikt

Forebyggende Vitaminer for gikt


Urinsyregikt er en ekstremt smertefull form for leddgikt som påvirker kroppens ledd, ofte dukke opp i nærheten av stortåen. Ifølge Mayo Clinic, menn er mer sannsynlig å utvikle gikt enn kvinner, selv om begge kjønn er i faresonen avhengig av en rekke faktorer, først og fremst får riktig ernæring.

Aktuell forskning bærer gode nyheter for de som ønsker å forebygge gikt senere i livet, og enkelte vitaminer er viktig i denne forebyggingsstrategien. En undersøkelse av forebyggende vitaminer er avgjørende i å strukturere et sunt kosthold for å unngå å utvikle gikt.

Vitamin C og urinsyre

Urinsyregikt utvikler seg når en overdoser av urinsyre, som er produsert i nyrene, bygger opp og krystalliseres. Disse skarpe krystaller akkumuleres i leddene, og er ansvarlig for rødhet, hevelse og smerte av gikt.

Den gode nyheten er at en felles, allment tilgjengelig vitamin kan bidra til å forhindre urinsyre oppbygging. Vitamin C, ifølge National Institutes of Health, er sterkt knyttet med gikt forebygging. Ifølge dagens forskning, er Vitamin C er involvert i å rydde nyrene av urinsyre, og dermed hindre oppbygging og krystallisering av stoffet.

Naturlige kilder til vitamin C, som appelsiner og tranebærjuice, samt kosttilskudd som inneholder dette viktige vitamin er like verdifulle i å forebygge gikt.

Forebyggende vitamin inntak

Samtidig øke inntaket av vitamin C gjennom kosthold og kosttilskudd kan bidra til å forhindre gikt, bør visse vitaminer og matvarer begrenses snarere enn økt. For eksempel, for mye niacin, i henhold til American Academy of Family Physicians, kan føre til gikt over tid.

The Mayo Clinic anbefaler også begrense inntaket av protein, særlig ved å unngå visse usunne "kjepphest" dietter som vektlegger høyt inntak av protein og lite eller ingen karbohydrater. Protein er viktig for den generelle helse og bør absolutt ikke unngås; Men eksperter anbefaler å få en fornuftig mengde protein fra friske naturlige kilder som egg, lav-fett eller skummet melk og tofu.

Sunne strategier for å forebygge gikt

Mens justere vitamin inntak er viktig for å forebygge gikt, kan andre enkle tiltak treffes også. Unngå å drikke for mye alkohol fordi alkoholforbruket er en klar årsak til urinsyregikt. Drikker mye vann, på den annen side bidrar til å skylle urinsyre gjennom nyrene, og er en utmerket måte å unngå gikt.

Hvis du er en som drikker kaffe, er den gode nyheten i: Drikker kaffe har vært knyttet til gikt forebygging, ifølge Mayo Clinic. Også, spise kirsebær, bjørnebær og bringebær (alle gode kilder til antioksidanter) er tenkt å redusere urinsyre.

Men husk å ta for mye vitamin C og drikker store mengder kaffe en vann kan ha problematiske effekter på helsen din. Det er viktig å snakke med legen din om kosthold og livsstil for å utvikle en vitamin-orientert strategi for å forebygge gikt.

Alkoholmisbruk forebyggende programmer

Alkoholmisbruk forebyggende programmer


Forstå effektene og konsekvensene av å drikke alkohol hjelper tenåringer ta bedre beslutninger og forhindrer dem fra å engasjere seg i utrygge atferd. National Night Out og tør hjelp skoleelever forstår og respekterer polititjenestemenn. Bears Against Drugs er en alkohol misbruk forebyggende program som kan bli sponset av ideelle organisasjoner eller kirker. Forebyggende programmer Alkoholmisbruk bidra til å holde elevene alkoholfritt.

For smart å starte

For smart å starte er en US Department of Health and Human Services rus og psykiske helse Services Administration, eller SAMHSA, initiativ for å hindre tenåringer og små barn fra å drikke alkohol. SAMHSA kompilerer databaser over statistikk om mindreårige drikker. Den mest betydningsfulle funn om tidlig debut av mindreårige drikker er at en eller begge foreldrene vet at barnet drikker; noen foreldre selv introdusere ungdom til sin første drink. SAMHSA har foreldre som er ansvarlige for barnas mindreårige drikker.

SAMHSA organiserer årlige National Night Out møter over hele USA for å minne skole-alder barn om farene ved mindreårige drikker. Den SAMHSA nettside har all informasjon foreldrene eller barna trenger å vite om alternativer til mindreårige drikker. Den Too smart å starte nettside lærer effekten av å drikke alkohol og konsekvensene, og det med spill, gåter og quizer som viser effektene av alkohol på barnets kropp og atferd.

DARE

Drug Abuse Resistance Education, eller tør, natural millioner av skolebarn i 75 prosent av klasserom i USA. Faktisk, i mer enn 43 land rundt om i verden, tør politifolk lære barn å unngå alkohol, narkotika, gjenger og vold. Politimannen lærer leksjoner i å motstå gruppepress og verdien av konstruktiv atferd fri for alkohol og vold.

DARE er også en ideell organisasjon som støtter politifolk, utvikler og evaluerer DARE leksjoner, gir befalsutdanning og utdanningsmateriell, og skaper nasjonal bevissthet. DARE politifolk som er kvalifisert til å svare på elevenes spørsmål om alkohol og kriminalitet. De tør offiserer bruke minst 80 timer i barns utvikling, klasseledelse og undervisning teknikk klasser. DARE gir barn muligheten til å gjenkjenne subtile og utilslørt press som fører dem til å lyve, prøve alkohol og ulovlige aktiviteter, og vise interesse i gjenger. DARE hjelper unge mennesker forstår politiets rolle og åpner kommunikasjon. De tør politifolk også undersøke alkohol og stoffmisbruk, barnemishandling og alle gjengaktivitet.

BAD

Bears Against Drugs, eller dårlig, er for barnehage gjennom 12. klasse elever og kan bli sponset av skoler, lokale ideelle organisasjoner eller kirker. DÅRLIGE program utdanner barn om fremmede, respekt for seg selv og andre, disiplin og betydningen av eksamen fra videregående skole. BAD lærer om setebelter, kollisjonsputer og promillekjøring. Det hjelper foreldre gjenkjenne tegn på rusmisbruk.

BAD gir fargebøker til unge studenter; skoen strenger, IDer og herskere til eldre elever; og bære klistremerker til foreldre for å minne barn og foreldre til ikke å misbruke alkohol.

Homøopatisk Forebyggende for kennelhoste

Kennelhoste er en øvre luftveisinfeksjon hos hunder forårsaket av en rekke virus. Selv om denne tilstanden er sjelden dødelig, kan det føre til at hunden betydelig ubehag for et par uker. Det er også svært smittsom og enkelt overføres til andre dyr, som er hvorfor det er så-navngitt. Heldigvis kan du slå til en homeopatisk forebyggende for kennelhoste for å redusere risikoen til din pooch --- før og etter en kennel opphold.

Potens

Homeopatiske medisiner inneholder sterkt utvannet former botaniske baserte ingredienser. En "X" eller "C" eller "M" angir styrken, eller styrke, med formelen, som er de romerske tall som står for 10, 100 og 1000, respektivt. Disse betegnelser representerer også fortynningsfaktoren og tallet som det foregående hvor mange ganger prosessen ble gjentatt. For eksempel vil en potens på 3X sette til en fortynning på 1: 1000, mens 3C indikerer 1: 1.000.000. Vær oppmerksom på at enkelte homøopatiske midler tilgjengelig for kjøp vil inneholde enten "X" eller "C", og begge er effektive. Men enkeltpreparater som inneholder "M" er bare tilgjengelig fra en sertifisert homeopathic utøveren og ikke over disk. Også noen rettsmidler inneholder en kombinasjon av homøopatiske fortynninger og vil ikke merkes med i det hele tatt en bokstav eller tall. Et eksempel på denne typen formelen er KC-Defense.

Ingredienser

Målet med å bruke et homeopatisk forebyggende for kennelhoste er å styrke immunforsvaret slik at hunden kan lykkes motstå infeksjon hvis han eller hun er utsatt for sykdommen. Også noen kombinasjons formler beregnet for dette formålet kan inneholde urter og vev salter i tillegg til homøopatiske fortynninger. Vanlige eksempler er solhatt, magnesium fosfat, Ferrum fosfat og kalium sulfat. I forhold til enkelt homøopatiske medisiner som brukes til å avskrekke kennelhoste fra å ta tak, Aconitum (6C) og bryonia (6C) hodet listen. Noen formuleringer kan også inneholde flere flere ingredienser kjent for å forhindre at hunden din blir verre etter at on-sett med kennelhoste smitte, hvis det skulle oppstå. Disse vanligvis inkluderer Rumex crispus (30C), Spongia tosta (6C), Drosera (30C) og urt Smalkjempe (Plantago lanceolate).

Hvordan bruke

I motsetning til mange typer medisiner du kan ha gitt hunden din tidligere, er et homeopatisk forebyggende for kennelhoste best gitt uten mat. I stedet plasserer løsningen direkte i hundens munn. Selv om dette kan høres skremmende, ta trøst i det faktum at disse medisinene er utarbeidet som små granulater som umiddelbart oppløses ved kontakt med spytt. Doseringen er avhengig av hundens vekt, men er normalt ikke mer enn en klype eller to på en gang. Hyppigheten av administrasjonen er vanligvis ca en gang i timen opp til 10 doser på den første dagen som et forebyggende tiltak, deretter opp til tre ganger per dag for de neste to til tre uker. Ideelt sett, homøopatiske midler for kennelhoste fungerer best som et forebyggende da startet en uke i forkant av et besøk til en kennel.

Sikkerhet

Det er ingen kjente kontraindikasjoner forbundet med homeopatiske medisiner for kennelhoste. Faktisk, de synes å være trygt for unge dyr og for de som er gravid eller ammende.

Forebyggende helsetjenester for kvinner

Forebyggende helsearbeid for kvinner innebærer å ta kontroll over din helse, slik at du kan avverge helsemessige bekymringer, samt planlegging av periodiske screeningtester som kan hjelpe indikere om du har kreft, diabetes, høyt blodtrykk eller andre helseplager. Som en del av en forebyggende livsstil, bør du også spise ernæringsmessige matvarer, øke din fysiske aktivitet og redusere helserisiko som røyking og overdreven drikking. Proaktiv helsevesenet kan beskytte deg mot fremtidige --- eller ekstra --- skade.

Mammografi

Får regelmessig mammografi er viktig for å få en diagnose av brystkreft. Hvis fanget i tid, kan mange former for brystkreft behandles effektivt. US Department of Health and Human Services anbefaler at kvinner har mammografi gjøres årlig etter fylte 40.

Celleprøver

En annen nyttig forebyggende helsevesenet tiltak for kvinner innebærer å ha en test for livmorhalskreft kjent som en celleprøve. Det anbefales å ha en celleprøve gjøres hver ett til tre år dersom du er mellom 21 og 65, og / eller har noen gang vært seksuelt aktiv. Denne anbefalingen er en del av retningslinjer fastsatt av US Department of Health and Human Services for kvinners helse (se "Referanser").

Blood Work

Ifølge American Heart Association, må du kjenne dine "tall" for legen din for å fastslå om det er noen underliggende helsemessige bekymringer som må tas opp. Blod arbeid vil avdekke om kolesterolet og triglyseridnivåer er høye. Forhøyede nivåer er en ledende indikator for hjertesykdom og hjerneslag. Høye blodsukkernivå kan avsløre en predisposisjon for diabetes. Lavt blodsukker skulle tilsi hypoglykemi og krever ulik behandling.

Sunn Livsstil

Til slutt, en viktig del av forebyggende helsearbeid innebærer å leve en sunn livsstil. The American Health Association og USDA anbefaler å spise et sunt kosthold som er ikke bare høy i fiber og antioksidanter, men også lav i fett og kolesterol. Det er viktig å spise et utvalg av frisk frukt og grønnsaker, hele korn, bønner og andre belgfrukter, magre proteinkilder som fisk og kylling, og oliven og andre "hjertet sunt" oljer. Begrens inntaket av bearbeidet og stekt mat.

Trening er en viktig komponent, som det kan hjelpe deg å opprettholde en sunn vekt. Fedme er en ledende risikofaktor for dårlig helse. Fordelene ved trening også redusere "dårlig" kolesterol (HDL) nivå, redusere stress, og redusere risikoen for ulike helsemessige plager som hjertesykdom og høyt blodtrykk. Ifølge American Heart Association, betyr trening ikke å være anstrengende, og kan innebære hagearbeid og selv husarbeid. Optimalt imidlertid strebe etter 30 minutter med aerobic trening, fem ganger per uke.

Andre proaktive skritt du kan ta involvere slutte å røyke og å begrense overdreven bruk av alkohol.

Om Forebyggende helsearbeid for eldre

De eldre står overfor en rekke helsemessige bekymringer, inkludert sviktende syn, tap av balanse og muskel degenerasjon, og det er saker som ikke kan forebygges. Men det er mange aspekter av eldre helsevesenet som kan unngås med forebyggende helsearbeid.

Trening

Basisøvelser og gjenværende aktive er et forebyggende helse alternativ. Dette er bra for muskler, sirkulasjon, vektkontroll og hjerte helse.

Sunt kosthold

Spise riktig kan bidra til å forhindre mange plager som påvirker eldre, inkludert fordøyelsessystemet, vektkontroll, hud og hår.

Å se en Doctor

Besøker familie lege for regelmessige kontroller vil bidra til å planlegge forebyggende omsorg og å oppdage eventuelle problemer før de blir et problem.

Medisiner

Tar foreskrevet medisiner som indikert vil bidra til å opprettholde blodtrykk, hjertesykdommer, kolesterol og muskulære problemer.

Utdanning

Få kunnskap om plager og sykdommer du kan møte som du blir eldre, samt forebyggende tiltak for å ta, er viktig i å gjenkjenne symptomer og vite hva de skal gjøre.

Nitrofurantoin-Macro & gjær infeksjoner

Nitrofurantoin-Macro & gjær infeksjoner


Urinveisinfeksjoner (UVI) påvirker kan folk, og kan være alvorlig. Vanlige symptomer er magesmerter og svie ved vannlatning, og blod i urinen. Mange urinveisinfeksjoner er forårsaket av bakterier, og bør behandles med antibiotika som nitrofurantoin. Imidlertid er andre UVI forårsaket av sopp gjær som Candida. Det er viktig å oppnå en korrekt diagnose før man forsøker å behandle infeksjonen, siden feil diagnose kunne forverre tilstanden.

Urinveisinfeksjoner

Urin er normalt en helt steril væske, helt fri for bakterier, virus eller sopp. Men under visse vilkår, kan mikrober inn i urinveiene og formere seg og forårsake en infeksjon. Infeksjon kan forekomme i urinrøret (røret som bærer urin fra blæren), hvor det er kjent som uretritt, eller i blæren; en blære infeksjon kalles blærekatarr. Flere alvorlige infeksjoner vil påvirke nyrene (pyelonefritt). Menn, kvinner og barn kan lide av UVI, ofte uten noen åpenbar grunn. Men de forekommer ofte etter sykehuspasienter har vært kateteriseres.

Nitrofurantoin

Nitrofurantoin er et antibiotikum som er spesielt anvendes i behandling av bakterielle urinveisinfeksjoner. Stoffet er tilgjengelig i en mikrokrystallinsk form og en macrocrystalline form (makro). Den macrocrystalline formen er mer langsomt absorbert og bedre tolerert av mange pasienter. Imidlertid er noen UVI vist å være forårsaket av candida gjær og bakterier ikke. Det er viktig å få en korrekt diagnose, siden behandling av en infeksjon med feil medikament faktisk kunne forverre tilstanden.

Candida-infeksjoner

Sopp gjær infeksjoner (candidiasis) påvirker mange mennesker. Symptomene varierer fra de overfladiske trost infeksjoner i munnen og genito-urin områder til systemisk gjær infeksjoner som oppstår i tarmen, men kan påvirke hele kroppen. En rekke gjær har vist seg å forårsake kroniske urinveisinfeksjoner, inkludert Candida albicans og Candida glabrat. Diagnosen stilles mer vanskelig siden mange slike gjær finnes normalt hos friske individer, og så kan ikke bli identifisert som smittekilden.

Antibiotika

Candida gjær finnes ofte i mage-tarmkanalen og kan forårsake ingen symptomer i det hele tatt. Men under visse forhold balansen i tarmfloraen blir forstyrret og dette kan føre til at candida gjær til å spre seg. Candida overvekst kan føre til systemisk infeksjon. Noen løpet av antibiotika er vist å skape et miljø der candida gjær er sannsynlig å over sprer. Antibiotika er sannsynlig å drepe alle bakterier, gunstig eller på annen måte. Ved å forstyrre den naturlige bakteriebalansen i tarmen antibiotika som nitrofurantoin vil forårsake eller forverre en eksisterende candida infeksjon.

Advarsel

Siden nitrofurantoin er et antibiotikum det er bare effektiv i behandling av bakterielle infeksjoner; det vil ikke behandle virusinfeksjoner eller faktisk soppgjærinfeksjoner som candida. Faktisk kunne ta nitrofurantoin faktisk forårsake eller forverre en candida infeksjon. De som tar antibiotika rådes av mange naturlig helse utøvere til å gjenopprette balansen av gunstige bakterier i tarmen ved å ta levende yoghurt eller et supplement som inneholder "gode" bakterier som Lactobacillus acidophilus. Dette hevdes å bidra til å forhindre candida overvekst og en resulterende gjær infeksjon.

Forebyggende Bruk av Oregano Oil

Forebyggende Bruk av Oregano Oil


En urt som er tilskrevet med forebyggende kvaliteter er oregano, spesielt Origanum vulgare, eller vill oregano. Origanum vulgare er kilden til olje av oregano, som har blitt funnet å være en potent renser som i vesentlig grad hemmer skadelige mikroorganismer som er kjent for å ha negative virkninger på mennesker. De forebyggende bruk av olje av oregano gjør det til et verdifullt middel til å ha i medisinskapet.

Historie

Olje av oregano, som kommer fra blader og blomster av vill oregano planten har vært brukt i tusenvis av år. De gamle grekerne brukte den til å helbrede sår og behandle slike tilstander som astma, kramper og hodepine. I middelalderen, ble olje av oregano brukes til å drepe bakterier, og som mat konserveringsmiddel.

Modern Day bruksområder

I dag er det både medisinske og forebyggende bruksområder for olje av oregano som en antibakteriell, soppdrepende, antiparasitic og antiviral. Det er også brukt for sine anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper.

Olje av oregano inneholder følgende vitaminer og mineraler: vitamin A og C, kalsium, bor, kobber, jern, magnesium, mangan, niacin og sink - alle viktige for menneskers helse.

Olje av oregano kan brukes topically å behandle hudsykdommer inkludert eksem og psoriasis, og soppinfeksjoner som fotsopp. Den kan brukes internt for å behandle infeksjoner som forkjølelse og influensa, bihulebetennelse og bronkitt, og forhold som menstruasjonsforstyrrelser, parasitter og fordøyelsesforstyrrelser.

Forebyggende bruksområder

Forebyggende bruksområder for olje av oregano inkluderer bruk olje for behandling og forebygging av vaginitis / gjær infeksjoner, flass, kviser og astma.

Olje av oregano er også nyttig ved første tegn på forkjølelse eller influensa, herpes eller helvetesild utbrudd, og kan brukes som en produsere vask for å sikre at alle spor av bakterier har blitt fjernet fra råvarer fra hagen eller dagligvarebutikk.

Fordi olje av oregano er ansett å være en sterk antioksidant, kan det beskytte cellene mot frie radikaler.

Hvordan bruke

Olje av oregano kan tas gjennom munnen, enten i dråper eller kapselform. Doseringen du trenger kan være forskjellig fra dosen en annen person trenger. Start med den laveste dosering, og, om nødvendig, øker den. Olje av oregano kan opprørt magen, så ta det med en matbit eller et måltid. Hvis du tar dråper, kan du blande olje med vann eller oppløse dråper under tungen.

Brukes lokalt, kan olje av oregano brukes direkte på sår eller bitt. Du kan også bruke den direkte på hodebunnen og huden. Hvis huden din er sensitiv, fortynne olje av oregano med en transportør olje som olivenolje. Bruk aldri ufortynnet olje av oregano til sensitive deler av kroppen, for eksempel vaginal området.

Hvordan kjøpe

Når du shopper for olje av oregano, være sikker på at emballasjen bemerker at kilden anlegget er Origanum vulgare og P73 er ​​merket på det for å indikere de riktige produksjonsmetoder.

Hvilke tjenester er dekket under en forebyggende Dental eksamen?

Hvilke tjenester er dekket under en forebyggende Dental eksamen?


Hensikten med et forebyggende dental eksamen er å holde pasienter fra å utvikle muntlige helseproblemer som kan ødelegge funksjonaliteten og utseendet på sine tenner. Forebyggende eksamener også hjelpe tannleger identifisere eksisterende tannproblemer, slik at de kan løse disse problemene før de forverres. Riktig tannhygiene er viktig for den generelle helse, fordi forskere faktisk har knyttet oral bakterier til problemer som hjerte-og karsykdommer.

Diagnostisk eksamen

En tjeneste dekket under en forebyggende dental eksamen er en diagnostisk kartlegging av pasientens tenner. Under denne type klinisk muntlig eksamen, bruker en tannlege et speil og explorer til å oppdage karies, også kjent som hulrom, samt manglende tenner og restaureringer. Tannleger ser også på okklusale relasjoner - eller hvordan tennene kommer sammen - samt avvik i harde og myke vev og periodontale forhold som påvirker tannkjøttet og støtte strukturer av tenner. En muntlig kreft screening er en del av denne tjenesten.

Rengjøring

En forebyggende dental eksamen dekker tenner rengjorde. Pasientene må få sine tenner rengjøres minst hver sjette måned, men en rengjøring hver tre-fire måneder er mer hensiktsmessig for pasienter med periodontal sykdom. Dental cleanings tillate tannpleiere for å fjerne plakk og tannsten fra pasientenes tenner. Hvis det ikke fjernes, kan tartar bidra til gingivitt - en betennelse i tannkjøttet - deretter til en mer alvorlig form for tannkjøttsykdom som heter periodontitt.

X-stråler

En forebyggende dental eksamen inkluderer en full munn sett av røntgenstråler og bitewing røntgen. Full-munn røntgen viser bilder av alle tenner i munnen, mens bitewing røntgen vise bilder av den molare og premolar tennene og hjelpe tannleger oppdage hulrom mellom disse tennene. Forsikringsleverandører typisk dekke full munn røntgen hver 36-60 måneder og dekke bitewing røntgen hvert halvår. Røntgenbilder viser problemer som ikke er lett synlig under en vanlig klinisk undersøkelse.

Tetningsmidler

Anvendelsen av tetningsmidler til tennene er også en overbygd forebyggende tjeneste. Tetningsmidler er klare beskyttende belegg som dekker overflatene av tennene, og dermed hindre bakterier og matrester fra å bli innleiret i sporene av tennene. Dental tetningsmidler i hovedsak bidra til å forhindre hull i tennene fra forming i molar og premolar tenner og vanligvis er dekket for pasienter under 18 år.

Hvordan trene for forebyggende vedlikehold

Hvordan trene for forebyggende vedlikehold


Maskiner sammenbrudd koste industrien millioner av dollar hvert år. Ikke bare fra tap av produksjon, men fra arbeid og materialer som brukes til å reparere utstyret til en operativ tilstand. I varmen av reparasjoner for å gjenoppta produksjonen, er den mislykkede maskin bare lappet, og altfor ofte ikke reparert. En kjøre to-fiasko vedlikeholdspolitikk er den mest kostbare vedlikeholdsprogram i tilværelsen. Forebyggende vedlikeholdsprogram (PM), men har evnen til å redusere, om ikke eliminere, kostbare feil. Trening vedlikeholdspersonell, maskinoperatører, og ledelse, er avgjørende for å gjennomføre en effektiv PM program.

Bruksanvisning

Velg nøkkelpersonell for involvering i oppdagelsen og opplæring fase av forebyggende vedlikehold. Denne gruppen vil delta på første trening og utvikling for forebyggende vedlikeholdsprogram. De vil også tjene som en fremtidig rådgivende komité for kontinuerlig utvikling av PM plan.

delta pålitelighet vedlikeholds seminarer som fokuserer på vedlikehold forebygging. Organisasjoner som Society of Vedlikehold og pålitelighet Professionals, IDCON, og Reliasoft, tilbyr kurs og seminarer rundt om i landet i løpet av året.

Vurdere virksomhetens behov og hvilket nivå av PM sitt maskineri krever. Det er ingen one-size-fits-all PM program for å passe alle bransjer og selskap. Basert på prinsippene og grunnleggende fra konferanser og seminarer, velge emner og praksis som passer best til din organisasjon og vil oppnå selskapets mål.

Planlegg utstyr spesifikk trening for teknikere og operatører. Grundig kunnskap om utstyret blir opprettholdt er like verdifull som den PM programmet selv. Hvis kunnskapshull eksisterer mellom hva vedlikeholds staber kjenner og teknisk informasjon som er nødvendig for å opprettholde en del av utstyret, sender de berørte teknikere til trening.

Leie en konsulent for å hjelpe opplæring på stedet og for å kartlegge fremgang. Selv om dette er ikke obligatorisk for en forebyggende vedlikehold treningsprogram, er hvor mye tid som kreves for å nå det nivået av kunnskap er nødvendig for å gjennomføre en effektiv PM programmet vesentlig redusert.

Forebyggende vedlikehold for en ultralyd

En ultralyd maskin, akkurat som alle andre del av utstyret, må forebyggende vedlikehold for å holde den i gang riktig og bevare sin levetid. Kun kvalifiserte teknikere skal utføre vedlikehold på maskinen for å fastslå om det er helt i drift.

Rengjøring

En tekniker vil rense alle eksterne deler av maskinen, for eksempel skjermen, tastaturet, periferiutstyr og sonder (også kalt transdusere). Teknikeren vil også rense sine filtre, feillogger og utskriftsenheter.

Funksjonalitet

Ulike komponentene i maskinen er testet for å bekrefte deres funksjonalitet. For eksempel er transdusere som produserer ultralyd bilde kontrolleres for å sikre at de fungerer som de skal. Så er skjermen og maskinens kontrollpanel.

Inspeksjon

Selv om ultralyd maskinen ser ut til å fungere normalt, bør en tekniker inspisere det for potensielle problemer, og for å se om noen deler må byttes ut eller oppgraderes. Teknikeren vil utføre slike oppgaver som å sjekke sonder for å se om de er for slitt for fortsatt bruk og inspisere batteriet og elektriske system.

Hvordan bruke forebyggende tiltak for astma

Astma er en kronisk lunge sykdom som omfatter symptomer som tungpustethet, kortpustethet, hoste og slimproduksjon. Luftveiene til mennesker som lider av denne sykdommen kan bli betent på grunn av miljømessige agenter, allergier, infeksjoner eller følelser. Genetikk og ernæring spiller også et aspekt i sammentrekning og alvorlighetsgraden av angrep. Det er imidlertid forebyggende tiltak for astma som kan bidra til å redusere antallet og alvorlighetsgraden av astmaanfall.

Bruksanvisning

Lær avspenningsteknikker. Aktuell forskning er å lære at bruk av avspenningsteknikker når du føler astmasymptomer kommer på kan minske eller noen ganger eliminere et astmaanfall.

Fjern teppet på soverommet og andre rom. Støv, støvmidd og allergener kan trenge inn i tepper og deretter jobbe seg tilbake til overflaten og i luften. En glatt overflate gulvet kan rengjøres daglig, slik at mindre av disse midler astma agitering.

Eliminer kjæledyr fra ditt miljø. Dyrehår og kjæledyr dander er to irritanter for mange astmatikere.

Hold luftfuktigheten i miljøet under 50 prosent. Dette vil bidra til å kontrollere støv i luften så vel som vekst av sopp og støvmidd. Også når utendørs nivåer av sopp og luftforurensning er høy, bør du begrense din tid brukt utenfor.

Unngå steder hvor røyking finner sted. Det er en åpenbar fare for astma tilstand. I mange stater, har sigarettrøyking er forbudt i enkelte eller alle offentlige steder. Dette gjør det lettere for astma lidende, eliminere bekymring om å taste en restaurant, bar eller nattklubb ikke vite om røyking er tillatt.

Bruk probiotika, gunstige bakterier som normalt finnes i tarmen. I nyere studier, ble det funnet at de som tok probiotika i form av kultiverte yogurten hadde en reduksjon i betennelse og allergiske symptomer.

Reduser egg åk, kjøtt og skalldyr fra kostholdet ditt så mye som mulig. Disse matvarer inneholder arakidonsyre som forårsaker betennelse. Å spise mindre av disse vil redusere betennelsesnivået i lungene.

Tips og advarsler

  • Omega 3 fettsyrer lavere betennelse i kroppen og kan være gunstig for astmatikere. Kapsler med fiskeolje og linfrøolje inneholder omega 3 fettsyrer og kan kjøpes på helsekostbutikker.

Slik bruker grapefruktkjerneekstrakt som et forebyggende

Slik bruker grapefruktkjerneekstrakt som et forebyggende


Grapefruktkjerneekstrakt, også kjent som sitrus frø ekstrakt, har et rykte på alternativ medisin feltet og utover som å ha kraftig antibakteriell, antiviral og anti-sopp egenskaper. Den leveres i form av rent ekstrakt, et supplement i en kapsel eller i kremer og kosmetikk. Både internt og eksternt, har grapefruktkjerneekstrakt mange gunstige forebyggende bruksområder.

Bruksanvisning

Bruk Internt å bekjempe infeksjoner

Grapefruktkjerneekstrakt i ren eller supplement form kan tas gjennom munnen for å behandle candida (soppinfeksjon), halsinfeksjoner, diaré, e. coli, svineinfluensa og som et bredspektret antibiotikum. Dose eller fortynne i henhold til instruksjonene på etiketten.

Bruk eksternt i ren ekstrakt form, fortynning med vann 1-3 dråper per ss., Eller i kremform for å opprettholde hudens tekstur, behandle fotsopp og hindre spiker sopp og hodebunnen problemer.

Bruk i flytende fortynnet form som en all-formål renere, tannbørste desinfiserende, frukt og grønnsaksvask eller parabol renere. Fortynne 15-30 dråper per 32 oz.

Forebyggende medisin for diabetes

Diabetes påvirker millioner av mennesker over hele verden. Dette er en livslang lidelse, og du må bruke flere metoder for å kontrollere det. Avhengig av hvilken type diabetes du lider av, kan du være i stand til å ta skritt for å hindre tilstanden fra forverring.

Hva er diabetes?

Diabetes er en tilstand som involverer hvordan kroppen produserer og bruker insulin. Insulin er skapt i bukspyttkjertelen og tillater kroppen å absorbere glukose for energi. Diabetes kommer i tre former: Type 1, Type 2 og svangerskapsdiabetes, som utvikler i løpet av svangerskapet. Når du er berørt av type 1 diabetes, kroppen enten ikke produserer insulin i det hele tatt, eller ikke reagerer på det. Type 2 diabetes oppstår når immunsystemet angriper cellene i bukspyttkjertelen som skaper insulin.

Å leve med diabetes kan ha en rekke helsemessige konsekvenser. Tilstanden kan føre til blindhet, hjerneslag, nyresvikt, amputasjoner og selv fødselsskader.

Er du i faresonen?

Type 1 og type 2 er utbredt blant ulike befolkningsgrupper. Type 1 oppstår likt blant menn og kvinner, men påvirker kaukasiere på en høyere rente. Det kan overføres fra foreldre til avkom. Type 1 representerer en høy prosentandel av diabetes tilfeller hos barn; Således kan uttrykket "juvenil diabetes." Symptomer på type 1 diabetes kan beskjære opp raskt og påvirke mennesker som lever en sunn livsstil, og inkluderer konstant sult, økt vannlating, og ekstrem trøtthet.

Type 2 diabetes er mer vanlig. Det er ofte forbundet med alderdom, fedme, familiehistorie, aktivitetsnivå og etnisitet. Symptomer utvikle seg over tid og omfatter hyppig vannlating, vekttap, uskarpt syn og langsom tilheling av skader. Denne versjonen av diabetes er utbredt blant minoriteter inkludert afrikansk-amerikanere, asiatiske amerikanere og latinamerikanere.

Måter å hindre din tilstand fra Forverring

De som lider av diabetes kan ta skritt for å beholde sin tilstand fra å bli mer dire. Type 1-diabetes kan ikke forhindres på grunn av den plutselige angrep natur. De med type 2 diabetes kan gjennomgå tester hvis de viser symptomer eller bekymre seg om familiens historie. De kan endre deres ernæringsmessige vaner og begynne å trene for å kontrollere sin vekt. Kosthold og mosjon er de viktigste former for forebyggende tiltak.

Medisiner for å senke blodsukkernivået er tilgjengelige for diabetespasienter. Fem typer piller brukes: sulfonylurea, meglitinider, biguanides, tiazolidindioner, og alfa-glukosidasehemmere. Disse hjelp kontrollere blodsukkernivået og har fått foreskrevet for type 2 diabetes med varierende suksess. Det er ofte anbefalt at selv om du tar disse pillene, bør kosthold og trening være en konsekvent del av ditt daglige liv.

Forebyggende Stråling etter en klump i bryst

En lumpectomy er fjerning av en kreftsvulst (klump) i brystvevet sammen med noen omgivende vev, i henhold til BreastCancer.org. Denne brystbevarende kirurgi er effektivt i å fjerne visse brystkreft, men noen ganger andre forebyggende tiltak brukes til å bidra til å minske sannsynligheten for tilbakevendende svulster i brystet eller omkringliggende områder. Stråling er ofte metoden for valg for denne type forebygging.

Hva er strålebehandling?

Strålingsterapi eller radioterapi, er en type av behandling som bruker energien frigjøres i form av partikler eller bølger på bestemte områder av kroppen. I kreftbehandling, er strålebehandling brukes til å drepe kreftceller eller redusere størrelsen på svulster, ifølge National Institutes of Health.

Strålebehandling er spredt ut over tid for å beskytte normale celler fra så mye eksponering som mulig. Vanligvis folk får behandling fem dager i uken i fem til syv uker. Under behandlinger, vil de deler av kroppen som behandles ikke være skjermet fra strålingen.

Stråling Etter Lumpectomy

Stråling etter en lumpectomy er vanlig, ifølge BreastCancer.org. De fleste pasientene får femte til syvende uke av strålebehandling etter en lumpectomy. Eventuelle gjenværende kreftceller i brystvevet som kan ha blitt etterlatt under operasjonen blir ødelagt av stråling. Tilbakefall av kreft er kuttet ned betraktelig ved post-lumpectomy stråling, men det er viktig å vite at tilbakefall kan fortsatt skje. Ifølge BreastCancer.org, studier publisert i New England Journal of Medicine i 2002 avdekket en ni prosent tilbakefall ved brystkreft i en studie og en 14 prosent tilbakefall i en annen. I disse tilfellene en mastektomi ble utført og var vellykket i ridding kvinner av sykdommen.

Side Effects

I tillegg til de livreddende fordelene ved strålebehandling, er behandlingen også fri for øyeblikkelige bivirkninger, i henhold til RadiologyInfo.org. Bivirkninger av strålebehandling oppstår vanligvis gradvis gjennom hele behandlingen og de fleste pasientene ikke trenger medisin av noe slag for å takle dem. Pasientene vil ofte bli mildt trøtt hele sin behandling eller kan oppleve korte skyting smerter eller kjedelig smerter i det behandlede området.

De vanligste reaksjonene på stråling som kan kreve ytterligere medisinsk hjelp er hudirritasjoner. Disse reaksjonene kan variere fra lett rødhet i huden til alvorlig kløe og til og med solbrent-lignende blemmer. En vanlig misforståelse er at stråling vil forårsake oppkast og håravfall på hodet. Kvalme kan utløse brekninger og er noen ganger til stede i løpet av timer etter en behandling, men er ikke en viss effekt. Håravfall bare skjer i området for behandling, så du vil ikke miste håret på hodet etter bryst stråling.

Virus forebyggende metoder

Virus forebyggende metoder


Med den kalde årstiden kommer den uunngåelige spredning av virus-forårsaker bakterier. Forebygging av et virus ved å ta forholdsregler skritt vil gå en lang vei mot å holde deg og de rundt deg frisk. Trinnene er enkle å gjennomføre for deg og din familie. Utøve god personlig hygiene, holde seg borte fra usunne miljøer og administrere personlige interaksjoner.

Hygiene

God hygiene er en av de viktigste måtene å sikre at du ikke fange et virus. Forebyggende metoder som grundig vaske hendene hele dagen, ikke berøre dørhåndtak eller rekkverk når du kan hjelpe det, og alltid rense ut ører og nese vil være svært nyttig. Også prøve å ikke ta på øynene, ansiktet eller munnen, da dette er en rask måte å la virus bakterier sprer seg i systemet. Vask ytterklærne regelmessig, som jakker, skjerf og votter, som er mer tilbøyelige til å holde på bakterier.

Miljø

Ta hensyn til miljøet du er i. Frisk luft er best. Unngå rom som er røykfylte eller muggen, eller et trangt sted hvor folk er hoste og nysing. Du kan bære en liten kirurgisk maske hvis du ikke kan hjelpe å være i et av disse feltene, eller ta en booster vitamin som en vitamin C tablett hvis du vet du vil bli utsatt for et slikt miljø. Klasserom med mange barn, kan en full fly passasjerkabin eller overbelastet sted være beste plassene å fange et virus. Unngå hvis mulig. Besøk sykehus kun hvis det er nødvendig; du kan komme i kontakt med mennesker som lider av et virus.

Personlige Interactions

Begrense dine personlige samhandling, spesielt med personer du tror kan ha et virus. Unngå å riste hender, klemmer eller kysser på kinnet. La andre få vite at du prøver å avverge virus bakterier, og høflig avslå invitasjoner hvis du kjenner noen er syke. Beskytt deg selv ved å praktisere god personlig hygiene, unngå usunne miljøer og administrere personlige interaksjoner