Digidexo.com

magnesium kalsium fremme vekst

Magnesium, kalsium og sink for Foot Pain

Magnesium, kalsium og sink for Foot Pain


Foten er kontaktpunktet mellom bakken og kroppen. Det består av 26 bein, 33 ledd, 107 leddbånd og 19 muskler. En fjerdedel av bein i kroppen din er i føttene. {Ersistent foten smerte kan innebære symptomer på forverret sykdommer som diabetes, bunions, hard hud, skadet leddbånd, frakturer, leddgikt og beinbrudd. Foten smerte kan også være en følge av mangel på magnesium, kalsium og sink i kroppen.

Magnesium For Foot Pain

Magnesium bidrar i assimilering av kalsium. Det er nødvendig med mer enn 300 enzymer i kroppen. Like viktig som kalsium, magnesium hjelper i kroppen til å forbrenne kalsium og også omdanner kost vitamin D til en aktiv form. Magnesium-mangel fører til benskjørhet, osteoporose, foten smerte og muskelkramper.

Dosering

En tilstrekkelig magnesium supplement ville være opp til 1000 mg en dag, og det er bedre absorbert med mat. Dette vil bidra til å lindre foten smerte på grunn av magnesiummangel.

Kalsium

Kalsium bidrar til å opprettholde styrken og tettheten av bein. Sin mangel tvinger kroppen til å trekke på kalsium butikker i bein å opprettholde riktig mengde kalsium i blodet konsentrasjon. Det fører til osteoporose og foten smerte.

Dosering

Mat kilder rik på kalsium inkluderer yoghurt, ku melk, ost og bladbete. Supplement dosering kan variere fra 250 mg til 1000 mg, avhengig av alder.

Sink

Sink bidrar til å opprettholde et optimalt immunforsvar. Mangel på sink kan føre til en ubalanse i immunsystemet, som fører til muskel og foten smerte. Hvis sinknivået er lavt, bør en dose mellom 30 og 45 mg per dag av sink pikolinat tas som kosttilskudd. Det bør imidlertid tas under veiledning av en lege.

Betyr linfrøolje Styrke skadet hår og fremme vekst?

Sunt hår krever støtte av flere vitaminer, mineraler og aminosyrer for å vokse seg sterk og holde seg frisk. Det antas at linfrøolje spiller også en rolle. Men det er noen som tviler på det er noen sammenheng i det hele tatt mellom linfrøolje og sunn hårvekst.

Linfrøolje

Linfrøolje er blitt kategorisert som en omega 3 essensiell fettsyre som er involvert i gjenoppfrisknings av celler. Selv om sunn hudpleie er ikke linfrøolje eneste talent, kan det definitivt bedre følelse og utseende av huden.

Linfrøolje gir fettsyrene cellene trenger for å fortsette reproduksjon. Dette er nødvendig for huden. Død hud er utgytt, og med hjelp av linfrøolje fettinnhold, kan hudceller produsere et nytt lag med strålende og vakker sunn hud.

Flax Oil & Hair

Hvis linfrøolje er fettsyrer kan hjelpe hudceller reprodusere, deretter det samme er ventet å skje for hårcellene. En tilstrekkelig mengde av linfrøolje vil hjelpe hårcellene reprodusere mer sunt og glansfullt hår.

Akkurat som en mangel av linfrøolje forårsaker tørr hud, også fører det tørt, kjedelig hår. Dette kan også føre til død-celle oppbygging i hodebunnen og andre urolige hår forhold som lett kan lindres når en tilstrekkelig mengde av linfrøolje er tilgjengelig til hårcellene. Faktisk, de fettsyrer av linfrø gi hårcellene all den næring de trenger for å vokse sunt hår.

Det er antydet at linfrøolje kan være en av de sunneste naturlige oljer som kommer alle kroppens systemer.

Hvordan bruke linfrøolje

Linfrøolje kan inntas med mat, eller påføres direkte på hår og hodebunn. Det er hår produkter på markedet som linfrøolje er en ingrediens.

Du kan også bruke flytende eller kapsel. Det anbefales at begge former for linfrøolje tas med "svovelholdig protein" matvarer som cottage cheese og yoghurt.

Hvis du foretrekker flytende form av linfrøolje, bruke på en salat, med frokostblandinger, og selv i salsa. Hold flytende linfrøolje i kjøleskapet. Og ikke lage mat med linfrøolje, fordi varmen vil gjøre den ubrukelig.

Hvordan fremme Høyde Vekst

Hvordan fremme Høyde Vekst


Et barns ultimate høyde bestemmes i hovedsak av hans genetikk og høyden av sin mor og far; Men det er andre faktorer som kan påvirke et barns høyde. Ifølge Mayo Clinic, vil dobling barnets høyde i en alder av to gi deg en tilnærming til hvor høy han kommer til å bli som voksen, så lenge ingenting forstyrrer den normale vekstmønster.

Hvordan fremme Høyde Vekst

Hva kan forstyrre Vekst; Hva fremmer vekst

Forhold som veksthormonmangel, Down syndrom eller skjoldbrusk sykdom, kan påvirke høyden, ifølge Mayo Clinic. Kortison og kortikosteroid bruk kan også redusere den endelige høyde av et barn. En person som ikke har noen av disse forholdene, eller som ikke har tatt noen av disse medikamentene som et barn har en bedre sjanse til å vokse til minst en gjennomsnittlig høyde.

får nok kalsium og protein i kosten er nødvendig for et barn å vokse normalt. Gi barnet ditt melk, som inneholder både kalsium og magnesium. Barn i 1 til 3 år gamle aldersgruppe trenger 500 mg kalsium per dag. Barn i 4 til 8 år gamle aldersgruppe trenger 800 mg om dagen og barn mellom 9 og 18 Behov 1300 mg om dagen, ifølge Sheknowshealth.com. Friske barn trenger 0,55 gram protein per dag per kilo kroppsvekt. For eksempel trenger en 29-kilos barn 16 gram protein daglig, i henhold til Baylor College of Medicine.

Unge mennesker bør unngå å røyke og drikke og styre klar av matvarer som inneholder store mengder sukker og karbohydrater.

Forstå at et barn som er undervektig kan ikke vokse til å bli like høy som han ville vært hvis han var en normal vekt som en unggutt. Den spiseforstyrrelse anorexia nervosa kan stunt høyde gevinster i løpet av puberteten, ifølge Mayo Clinic. Når puberteten er over, er det ingen måte til å gjenvinne det mulighet for vekst. På den annen side kan et barn som er overvektige være høyere enn sine jevnaldrende, som fedme endrer bein modning. Barnet kan vokse raskt i ung alder, men vil slutte å vokse før hans ikke-overvektige jevnaldrende.

Forbruk av jern er viktig for et barns vekst, ifølge Health.msn.com. Småbarn krever 7 mg jern daglig for å forebygge jernmangel, noe som kan påvirke læring, vekst og atferd. Barn som ammes får lett absorberes jern fra morsmelk. Morsmelkerstatning og mat er vanligvis jern-forsterkede. Når barnet går over til voksenfôr, må han fortsette å spise jern-forsterkede matvarer. Iron forsterkede matvarer inneholder bønner, tunfisk, laks, rødt kjøtt, grønne grønnsaker, spinat, tofu, ris, brød og korn.

Foods høy i kalsium, kalium og magnesium

Kalsium, kalium og magnesium virker sammen inne i kroppen. Det er viktig å finne den rette balansen av hver av disse for optimal absorpsjon. Du har kanskje ikke å ta dyre kosttilskudd for å få de riktige mengder kalsium, magnesium og kalium, kan du bare trenger å endre kostholdet ditt. Du kan bli overrasket over hvor mange matvarer inneholder rike mengder kalsium, magnesium eller kalium.

Mat rik på kalsium

Matvarer som melk, ost og yoghurt inneholder kalsium. Så gjør mørke bladgrønnsaker. Grønnkål, nepe greener, brokkoli, rosenkål og kål er rike kilder til kalsium. Hermetisert fisk (med bein), som laks, sardiner og makrell er også gode valg.

Matvarer som inneholder kalium

Frukt rik på kalium inkluderer bananer, aprikoser, svisker, dadler, cantaloupe, vannmelon og jordbær. Matvarer som laks, bønner, kalkun og fisk inneholder også kalium som gjør erter, greener, spinat og tomater. Hvis du er forbruker tre av disse elementene en dag, er du sannsynligvis får nok kalium.

Foods høy i Magnesium

Det er vanskeligere å få de riktige daglige mengder av magnesium gjennom matvarer alene fordi mindre matvarer har høye nivåer av magnesium. Mandler, cashewnøtter, gresskarfrø og paranøtter er noen gode valg. Bygg, quinoa og hele hvetemel er andre. Bladbete, spinat og hvite og svarte bønner er også viktige kilder til magnesium.

Matvarer beriket med kalsium

Matvarer som mandelmelk, rismelk, soyamelk, ulike typer juice, brød og korn er ofte beriket med kalsium og kan enkelt legges til din daglige diett.

Andre kilder til magnesium

Det kan være viktig å finne andre kilder for magnesium, kalsium konkurrerer for magnesium i kroppen. For mye kalsium betyr enda mindre magnesium. Ta et daglig tilskudd kan være lurt, eller du kan slappe av i et varmt bad og få magnesium også. Bare legg 1 til 2 kopper Epsom salter til badet om natten og nyte en god natts søvn. Riktig magnesium er viktig å annkom søvn.

Magnesium Oxide & Osteoporose

Magnesium Oxide & Osteoporose


Osteoporose er en sykdom som påvirker bein og ledd som kan utvikle seg som folk alder. Benbygning stadig blir fornyet, men som folk blir eldre sine bein sakte mister evnen til å fornye så effektivt som før. Uten de riktige næringsstoffene, kan benbygning lide og bli svekket, noe som fører til lettere bryte av bein og smertefulle tilstander som leddgikt. Noen mineraltilskudd kan bidra til å forebygge osteoporose.

Magnesium

Magnesium er et vanlig mineral som menneskets fordøyelsessystem trenger for å forbrenne mange forskjellige typer karbohydrater og fett. Det er involvert i syntesen av mange viktige forbindelser, og kan bidra til å øke den generelle helse hvis en diett allerede er lav i magnesium. Mineralet bidrar også til å fremme bein tetthet og vekst. Bearbeidet mat har en tendens til å ha svært lite magnesium, melder Spine Universe.

Forhold til andre mineraler

Når det gjelder benstrukturen, kalsium den viktigste mineral. Kroppen bruker det oftest å gjenoppbygge celler og holde skjelettet sterkt. Men trenger kroppen magnesium for å bidra til å flytte kalsium fra sted til sted og bruke den effektivt i bein. Dette betyr at kalsium ikke vil være så effektiv uten tilstedeværelse av magnesium.

Forebyggende tiltak

Osteoporose er vanskelig å behandle, og de fleste leger anbefaler tilskudd for å holde beina så sunt som mulig. Den beste behandling for osteoporose er forebyggende tiltak i de årene osteoporose har en tendens til å først utvikle, rundt 45 til 50 (selv om symptomene kan vise mange år senere). Leger anbefaler en 2: 1-forhold, så uansett hva kalsiumtilskudd du tar bør omfatte halvparten så mye magnesium, ifølge Spine Universe. Magnesiumoksid er utformet for å bli absorbert av blodstrømmen lettere.

Foods

Enkelte matvarer er naturlig rike på magnesium, og spise dem bidrar til å øke kroppens nivå av magnesium for å fremme bein helse. De fleste frø er gode kilder til magnesium, inkludert nøtter, mindre frø som solsikkefrø, og belgfrukter. Spine Universe og NIH Office of Kosttilskudd bekrefte at brun ris og korn har også moderate nivåer av magnesium. Mørkegrønne grønnsaker er også gode kilder.

Kosttilskudd

Hvis magnesium nivået er lavt på grunn av diett, kan du ta magnesium tilskudd for å forbedre bein helse. Disse supplementene er vanligvis en eller annen form av chelatert magnesium som er blitt kombinert med en annen forbindelse for å hjelpe absorpsjon i kroppen. Magnesium glycinat og magnesium aspartat er både vanlig, men magnesium-oksyd er også tatt. Tillegget fungerer også for å behandle halsbrann, og er utformet for å oppløse lett i fordøyelsessystemet, i henhold til Drugs.com. Forskningslaboratorier som de som er plassert ved Oregon State University hevde at mer testing er nødvendig for å fastslå fordelene av magnesium kosttilskudd.

Hva er magnesium laktat?

Magnesium laktat inneholder både kalsium og magnesium, som er viktig for friske bein, hjertefunksjon og metabolske prosesser.

Bruksområder

Magnesium lactate er en mineraltilskudd til å behandle mennesker med lave nivåer av magnesium. Det kan også brukes til å behandle fordøyelsesproblemer, som for eksempel halsbrann.

Dosering

En lege bestemmer nøyaktig dosering av magnesium laktat basert på en persons medisinske historie. Magnesium laktat bør tas med mat for å redusere sjansene for uønskede bivirkninger

Fordeler

Magnesium laktat fremmer beindannelse, støtter hjerte helse og holder cellene friske ved å oppmuntre normal cellevekst.

Bivirkninger

Magnesium laktat bivirkninger er kvalme, diaré, oppblåsthet og gass. Allergiske reaksjoner symptomer inkluderer hevelse i ansikt og tunge, elveblest og pustevansker. Oppsøke lege umiddelbart dersom de forekommer.

Advarsel

Pasienter som har hjerte-eller nyresykdom bør rådføre seg med lege før du tar magnesium laktat.

Magnesium Carbonate & Diaré

Magnesium Carbonate & Diaré


Magnesium-karbonat er en form av mineralet magnesium, et naturlig element. Det er viktig for en rekke humane kroppsfunksjoner, inkludert ben utvikling og muskeltonus; I tillegg kan det også tas oralt i supplement form for å avlaste hjerte brenne og fordøyelsesbesvær. Men når for mye tilføres via maten eller supplerende former, kan magnesiumkarbonat forårsake diaré og magekramper.

Funksjon

Magnesiumkarbonat virker i kroppen på konsert med kalsium for å administrere celle funksjon i muskler. Kalsium fremmer stivhet og stivhet, mens magnesiumkarbonat fremmer vev avslapping og glatthet. Når kroppen har de passende forhold av kalsium til magnesium-karbonat (2: 1), forekommer riktig muskel rytmer, særlig i fordøyelseskanalen. Men når for mye magnesiumkarbonat tilføres via maten og kosttilskudd, musklene i fordøyelseskanalen blir for glatt og avslappet, forårsaker mat å passere raskt gjennom og bli eliminert som diaré.

Betraktninger

Magnesiumkarbonat er funnet i en rekke vanlige matvarer og er funnet i særlig høy konsentrasjon i veganer og vegetariske dietter. Dietter som er rike på disse matvarene uten gratis mengder mat eller kosttilskudd som inneholder kalsium kan føre til diaré. Slike matvarer inneholder spinat, brokkoli, neper, grønne bønner og en rekke frø som lin og solsikkefrø.

Forebygging / løsning

For å redusere eller forhindre diaré forårsaket av magnesiumkarbonat, kan en individuell redusere inntaket av magnesium-rike næringsmidler eller øke mengden av kalsiumrike matvarer de svelges. Noen gode eksempler på kalsium rik mat inkluderer melk, ost, yoghurt, marineblå bønner og appelsiner. En annen mulig løsning er å ta et kalsiumtilskudd; National Institutes of Health setter dagpenger for kalsium på 1000 mg. En endelig løsning for å redusere eller forebygge diaré forårsaket av magnesium-karbonat er å legge til en daglig fiber supplement til langsom passasje av avføring gjennom tarmen.

Advarsel

Det er viktig ikke å fjerne magnesiumkarbonat fra det daglige kostholdet fordi det bidrar til en rekke viktige fysiske funksjoner. Den farer magnesiumkarbonat mangel omfatter kvalme, svakhet, tretthet, vekttap, muskelsammentrekninger, muskelspasmer og unormal hjerterytme. Lave magnesium karbonat-nivåer kan også redusere mengden av kalium i blodet, noe som kan føre til ytterligere helseproblemer.

Potensiell

Mens magnesiumkarbonat kan forårsake diaré når for mye er inntatt, er det et verdifullt mineral som ikke bør unngås på grunn av dens potensial til å forårsake løs avføring. Magnesiumkarbonat kosttilskudd (i vitamin skjema) blir ofte anbefalt av alternative rette spesialister som en kjemisk fri behandling for søvnløshet, forstoppelse og stølhet. Det er også ofte tatt på en jevnlig basis av kroppsbyggere og andre profesjonelle idrettsutøvere for å hindre muskelkramper etter trening. Før du legger til eller fjerner magnesiumkarbonat i kostholdet ditt, ta kontakt med din lege for videre råd.

Hvilke vitaminer er nødvendig for høyde vekst?

Voksende organer trenger de riktige vitaminer for riktig høyde vekst, for å sikre sunne bein og for å opprettholde en sunn voksende kropp. Det er derfor folk trenger for å få de riktige vitaminer fra maten de spiser; det er også lurt å ta en daglig multivitamin. For at kroppen til å få i høyden, trenger en person til å ha disse viktige vitaminer hver dag: vitamin D, vitamin B1, vitamin B2, vitamin C, kalsium og fosfor.

Vitamin D

Vitamin D er et viktig vitamin for å vokse sunne, sterke bein. Dette vitamin er nødvendig komponent for å vokse mer høyde i enhver person. Hvis du ikke får nok vitamin D, kan det hende du har svake bein og svake tenner. Skaffe tilstrekkelig vitamin D i ditt daglige kosthold ved å drikke melk og spise poteter, tomater, sitrusfrukter og en annen rik kilde til vitamin D: blomkål. Med en tilstrekkelig kosthold, kan et barn vokse til å bli høyden at han var genetisk disponert for å bli.

Rakitt

Et barn kan kontrakt sykdommen rakitt ved ikke å få nok vitamin D. Ifølge Mayo Clinic, er rakitt nedtoningen og svekkelse av bein hos barn som har en vitamin D-mangel. Vitamin D hjelper også kroppen absorbere nok kalsium og fosfor for å bygge sterkere, lengre vekst bein. Et barn bør drikke melk og få ute i solskinnet (en annen kilde til vitamin D) regelmessig for å få en sunn dose av vitamin D for å forebygge rakitt og for å sikre bein vokse.

Vitamin B1

Vitamin B1 er en annen vitamin som er nødvendig for å øke høyden. Vitamin B1 fremmer vekst i kroppen og hjelpemidler i fordøyelsen. Dette vitamin, ifølge Grow Tall nettside, hjelper hjertet og nervesystemet å gjøre sine svært viktige arbeidsplasser. Gode ​​kilder til vitamin B1 er svinekjøtt, ris, peanøtter, erter og soyabønner.

Riboflavin

En annen nødvendig høyde slik at vitamin er vitamin B2, også kalt riboflavin. Dette vitamin fremmer vekst i kroppen og således også bein. Riboflavin fremmer veksten av hud, hår og negler. Du kan få riboflavin ved å konsumere melk, egg, fisk og grønne grønnsaker.

Vitamin C

Vitamin C, også kalt askorbinsyre, hjelpemidler i helse av bein og tenner. Foruten å bidra til å forebygge sykdom og å være en god kilde til en antioksidant, forbedrer vitamin C sirkulasjonen av blod, og dermed hjelpe i veksten av kroppen og bein. Gode ​​kilder til vitamin C er sitrusfrukter, tomater, poteter og bær.

Kalsium

Kalsium er et viktig mineral for bein vekst. Det fungerer ved å deponere nye kilder i bein bank av livet. Uten vitamin D, ville kalsium har en tøff tid på å lage tette, sterke bein. Kalsium kan fås primært ved å drikke melk og konsumere andre meieri products.Calcium kan også fås i andre matvarer som spinat, nepe greener, kålen og befestet soyaprodukter. Kalsium og fosfor er nødvendige mineraler i økende høyde mens et barn vokser og er fortsatt nødvendige komponenter for voksne å opprettholde velferden til bein. For å sikre at barn og voksne opprettholde og vokse sterke bein følger disse retningslinjene: Ages 1-3 behovet 500 mg kalsium daglig, barn i alderen 4 til 8 trenger 800 mg kalsium, tenåringer i alderen 9 til 18 trenger 1300 mg kalsium, voksne 19 50 bør få 1000 mg kalsium, og de i alderen 51 og over bør få 1200 mg. Fosfor kan fås ved å spise kjøtt, fisk, peanøtter og ved å forbruke cola drikker.

Multivitaminer

Ved å spise mat rik på disse vitaminer og mineraler, bør en person være i stand til å vokse i høyden. Ta en daglig multivitamin kan bidra til å sikre at du har alle vitaminer er nødvendig for å vokse høyere.

Best Vitaminer for Høyde Vekst

Høyden bestemmes av genetikk, helse og miljø, og er mulig på grunn av bein vekst. Et sunt kosthold supplert med vitaminer oppfordrer vellykket bein vekst sikrer full høyde oppnås.

Funksjoner

Vitaminer og mineraler tatt som kosttilskudd legge til vekst fordelene med en diett. Vitaminer er tilgjengelig som piller og flytende tilsetningsstoffer.

Typer vitamintilskudd

Vitamin A styrker bein som fører til høydevekst. Mat rik på vitamin A blant annet eggeplommer. Vitamin D oppfordrer sterke bein. Mat rik på vitamin D er kjøtt og meieriprodukter. Vitamin B er nødvendig for å opprettholde muskler. Bananer er rike på vitamin B. Disse er tilgjengelig som kosttilskudd.

Typer av mineral-rike matvarer

Kalsium er nødvendig for sterke ben. "I løpet av de første 30 årene av livet våre bein er stadig å bygge mer bein og lagring av kalsium," sier Teengrowth. Meieriprodukter er kilder til kalsium. Sink fremmer vekst og immun styrke. Havregryn og leveren er rike på sink.

Advarsler

Mens Vitamin A er nødvendig for å oppnå full høyde, kan ta for mye være giftig. Vitamin B er utvist med urin; tar for mye er ikke produktivt.

Betraktninger

Mineraler og vitaminer sikre full vekst. Ta kosttilskudd balanserer et sunt kosthold.

Magnesium-Calcium Sivil

Får nok kalsium er viktig for sterke ben, tenner og selv hjerte helse. Når enkeltpersoner se for kalsiumtilskudd, kan de legge merke til at mange av dem inneholder en kombinasjon av magnesium og kalsium. Imidlertid kan helse-samvittighet individer ikke vet om magnesium-kalsium forhold, nemlig hvordan disse mineralene, selv om motsetninger, arbeider sammen for å opprettholde balansen i kroppen.

Kalsium Equilibrium

Magnesium fungerer som en mekanisme i kroppen som hjelper kalsiumnivået holde seg stabilt i kroppen ved å produsere den nødvendige hormonet for å bistå mineralet.

Fordeling av kalsium

Den magnesium-kalsium-forholdet virker sammen for å øke fordelingen av kalsium over cellemembraner, mens kjemper for å begrense tilgang til kalsium myosin, proteinet som bidrar til musklene kontrakt.

Blood koagulasjon

Den magnesium-kalsium-forholdet kan sammenliknes med en slepebåt med krig. Når det gjelder tykkere blod, støtter kalsium denne prosessen mens magnesium blokkerer den. Til slutt, deres motstand faktisk bidrar med blod koagulasjon.

Magnesium-Calcium Ratio

Den magnesium-kalsium-forhold bør være 1 til 2, noe som betyr at personer skal ta 750 mg magnesium til 1500 mg kalsium. Dette holder legemet fra å ha en ubalanse på grunn av en magnesiummangel.

Nyrestein

Dersom magnesium-kalsium forholdet ikke er balansert, individer er mer sannsynlig å få nyrestein.

Absorpsjon

Som nevnt tidligere, er magnesium-kalsium forholdet antagonistisk selv om deres motstridende funksjoner bidra til å balansere kroppen. Dermed er det bedre å ta disse mineraler til forskjellige tider, slik at hver kan absorberes bedre.

Fordeler og bivirkninger av magnesium kosttilskudd

Fordeler og bivirkninger av magnesium kosttilskudd


Kroppen din trenger magnesium for sunne tenner, bein og muskelutvikling. Magnesium regulerer også nivået av kalsium og andre mineraler, og ifølge National Institutes of Health er nødvendig for over 300 biokjemiske reaksjoner i kroppen.

Kroppen lagrer magnesium i bein og muskelvev. Selv om magnesium mangel er sjelden i USA, er det bekymring for at mange mennesker ikke har nok lagret magnesium fra kosten. The National Institutes of Health (NIH) rapporterer at det å ha nok kroppens lagre av magnesium kan bidra til å beskytte deg mot hjerte-og karsykdommer og immunsystem lidelser.

Heart Health

Hjertet ditt trenger magnesium for å være sunn. Studier av United States Department of Agriculture Grand Forks Human Nutrition Research Center fant at kronisk magnesiummangel gir høyt blodtrykk, åreforkalkning, og unormal hjerterytme.

Magnesium hjelpemidler i sammentrekning av muskulaturen, for eksempel i hjertet, og øker graden av nødvendige antioksidantenzymer i blodet. Ifølge National Institutes of Health, studier av dietter rike på magnesium, kalsium og kalium viser tilsvarende sunt blodtrykk nivåer.

Insulin Response

NIH Office of Kosttilskudd rapporterer at det er en sammenheng mellom lave nivåer av magnesium og diabetes. Personer med høyt blodsukker har lave nivåer av magnesium i sine nyrer. En økning i inntak av magnesium kan være et middel til å administrere insulin produksjon og blodglukosenivåer.

Bevisene viser at magnesium spiller en stor rolle i karbohydratmetabolismen og insulinrespons, spesielt hos eldre pasienter. Magnesium tilskudd kan være gunstig i å forbedre insulinrespons og handling.

Magekramper og giftige buildup

Magnesium kosttilskudd kommer ofte i form av magnesiumsalter, tabletter, magnesium-citrat, og magnesiumhydroksid. NIH anbefaler at magnesium suppleres fra naturlige kilder som solsikkefrø, greener, og sjokolade.

Kost magnesium utgjør ingen fare for helsen din, men farmakologiske doser av magnesium i kosttilskudd kan gi diaré og magekramper. Personer med nyresykdommer bør unngå magnesium tilskudd på grunn av nyrene 'minsket evne til å fjerne overflødig magnesium, noe som kan føre til giftige nivåer av mineralet.

Overforbruk av magnesium avføringsmidler kan også føre til giftige bygge opp av mineralet. Ifølge NIH, kan dette føre til tap av appetitt, pusteproblemer, lavt blodtrykk, og uregelmessig hjerterytme.

Legemidler som stimulerer øyenvippe Vekst

Legemidler som stimulerer øyenvippe Vekst


Et raskt blikk gjennom en skjønnhet magasinet avslører en rekke annonser for mascaraer og snert balsam som tar sikte på å vokse lange, luksuriøse øyevipper. Noen legemidler er kjent for å fremme vekst av øyevipper som en bivirkning.

Viktig

Lange øyevipper blir sett på som et symbol på ungdom og skjønnhet. Korte, sparsom vippene kan være naturlig, oppstå ved bruk av visse medisiner, eller resultatet av et hår-tap lidelse som kalles alopecia.

Typer

Noen aktuelle medisiner som brukes til å kontrollere glaukom, som latanorpost og bimatropost, fremme vekst av øyevipper. I 2008 Latisse, som inneholder bimatropost, var den første behandlingen godkjent av FDA for å stimulere vekst av øyevipper.

Effekter

Skaperne av Latisse hevder at åtte uker etter behandlingsstart med Latisse øyevippene begynner å vises lengre, tykkere og mørkere. Skaperne av Latisse hevder deres produkt gir fullstendige resultater innen 16 uker etter behandlingsstart. De glaukom medisiner produsere lignende resultater.

Betraktninger

Legemidler som fremmer vekst av øyevipper ikke produsere permanente resultater. Øyevippene vil til slutt vende tilbake til sitt tidligere utseende når bruk av produktet er utgått.

Sikkerhet

Medisiner for å stimulere veksten av øyevipper er betraktet som sikre. Bivirkninger er minimal og vanligvis kosmetisk i naturen, men inkluderer rødhet, irritasjon, mørkfarging av huden på øyelokket, og permanent brun pigmentering av den fargede delen av øyet.

Hva er Magnesium Oil?

Magnesium finnes naturlig i menneskekroppen. Ved hjelp av magnesium olje løsninger, kan du fylle tomme nivåer av magnesium og fremme helsen til en rekke kroppsfunksjoner.

Sammensetning

Magnesium olje er en sammensatt blanding av magnesiumklorid og vann. Magnesium olje er ikke kjemisk en olje; Imidlertid, er det gitt denne betegnelsen på grunn av sin olje-aktig struktur (Referanse One).

Fordeler

Magnesium olje bidrar til å fylle opp magnesium nivå i kroppen. Den produserer en rekke fordeler, som for eksempel økt energinivå, beroligende smerter og plager, fremme sunn hud og avgifte immunforsvaret blant en rekke andre goder (Reference to).

Typer applikasjoner

Magnesium olje kan påføres lokalt på huden. Du kan også blande det med vann i et badekar eller bassenget hvis du ønsker å dekke hele kroppen eller opprette en fot suge (Reference One).

Betraktninger

For maksimal absorpsjon magnesium, bør magnesium olje påføres på huden som ikke er mettet av lotions og kremer (referanse One).

Advarsler

Snakk med en medisinsk faglig før du starter magnesium olje behandlinger hvis du har nyresykdom. Effektene av magnesiumklorid på nyfødte har ikke blitt bestemt (Referanse Tre).

Myostatin & Muscle Vekst

Myostatin & Muscle Vekst


Myostatin er et protein som inhiberer muskelvekst og kan også være en medvirkende faktor i utviklingen av muskulær dystrofi, som er en arvelig sykdom som svekker musklene i kroppen. I tillegg til forskning som gjøres for å utforske muligheten for å hemme myostatin produksjonen for å behandle muskeldystrofi, det har også potensial til å bli brukt til å fremme muskelvekst for mat husdyrproduksjon og dopingmiddel av idrettsutøvere.

Hva er myostatin?

Myostatin er et protein som produseres naturlig i skjelettmuskelceller som er sirkulert i blod og lymfeknuter. Det har blitt vist å redusere hastigheten av veksten av muskel stamceller. Dette ble oppdaget av forskere ved Johns Hopkins School of Medicine i Baltimore, Maryland, i 1997. De første omgang henvist til protein som "vekst / differensiering faktor-8" (GDF-8), og konkluderte med at den fungerer som et spesielt "negative regulator av skjelettmuskulatur vekst. "

Muskelvekst

En 2009 studie ved University of Rochester Medical Center i Rochester, New York, utforsket nivået av myostatin hemming nødvendig for å fremme muskelvekst hos mus. Studien, med tittelen "Forholdet mellom Omfang av myostatin Nedbryting og Muskelvekst Eldre mus," involvert aktivering av Cre rekombinase å redusere nivåene av myostatin. De konkluderte med at samtidig redusere myostatin var effektive i å fremme muskelvekst, det bare skjedde når "en veldig stor andel" ble fjernet eller gjort inaktiv.

Ytelsesforbedring

En 2007 studie av forskere ved National Human Genome Research Institute ved National Institutes of Health (NIH) i Bethesda, Maryland, utforsket forholdet mellom myostatin genmutasjon og "dobbel muscling" (klinisk kalt "myofiber hyperplasia," som er når antall muskelfibre og øker nivået av fett, bindevev og avtar). Studien, med tittelen "en mutasjon i myostatin Gene Øker muskelmasse og Forbedrer Racing Performance i heterozygot Dogs", utforsket mutasjoner av myostatin gener i racing hunder og funnet ut at hunder som besatt én kopi av genet (som hemmer myostatin produksjon) var "blant de raskeste hundene i konkurranse racing events." Hunder som har hatt to eksemplarer av den genetiske mutasjonen ble funnet å være "grovt overmuscled," ledende forskerne til å konkludere med at hemming av myostatin kan fremme muskelvekst til ekstreme nivåer.

Behandling av muskeldystrofi

En 2008 studie av Institutt for Comprehensive Medical Science ved Fujita Health University i Aichi, Japan, utforsket potensialet i å hemme myostatin for behandling av muskeldystrofi. Siden muskeldystrofi er en arvelig sykdom som svekker musklene, hypotese forskerne at hemme myostatin kan bidra til å fremme vekst av muskler i muskeldystrofi pasienter og utliknet effekten av sykdommen. Studien, med tittelen "myostatin Hemming av en follistatin-Avledet Peptide ameliorates Pathophysiology av muskeldystrofi Modell Mus," brukt en follistatin-avledet peptid å hemme myostatin produksjonen i mus. Forskerne fant at musene som hadde myostatin inhibert med bruk av dette peptid "oppviste øket skjelettmuskelmasse og redusert celleinfiltrasjon i muskler» og konkluderte med at "myostatin inhibering av denne follistatin-avledet peptid som har terapeutisk potensial for muskeldystrofi."

Mer forskning er nødvendig

Alle de nevnte studiene konkluderte med at mer forskning er nødvendig for å utforske effekt og bivirkninger av myostatin hemming. Disse undersøkelser viste også at denne inhiberingen har potensiale til å bli brukt for positive formål, for eksempel for behandling muskulær dystrofi, men det har også potensiale for misbruk, særlig av idrettsutøvere som søker å forbedre deres ytelse.

Menneskelig Vekst og utvikling Aktiviteter

Menneskelig Vekst og utvikling Aktiviteter


Menneskelig vekst og utvikling skjer raskt i løpet av de første åtte årene. Før hennes tredje bursdag, vil et typisk barn doble hennes høyde ved fødselen og firedoble sin fødselsvekt, ifølge Utdannings Encyclopedia. I løpet av denne tiden, barna også lære å sitte, krype, gå og kjenne foreldre og andre slektninger. Som barn blir eldre utvikler de motoriske ferdigheter som hjelper dem til å bevege seg rundt og gjøre andre aktiviteter. Deres språk og kognitive evner bedre, og de er bedre i stand til å samhandle med voksne. Du kan oppmuntre denne utviklingen med ulike aktiviteter.

Brutto motoriske ferdigheter

Grovmotoriske ferdigheter innebærer kroppens store muskler. De hjelper barn å opprettholde balanse, løpe, hoppe og fange og kaste baller. Disse ferdighetene kan forbedres med klatring, dribbling en ball og gjøre ting som innebærer å koordinere store muskler. Dette kan være så enkelt som å sette ballonger i samme farge inn i en bestemt kurv. Også, kan du oppmuntre barn til å kjøre rundt uten å stange borti hverandre, eller å gå en vei ved å tråkke på murstein av en bestemt farge.

Finmotorikk

Finmotorikk involverer bevegelse av de små musklene, vanligvis i samarbeid med øyet, slik som hånd-øye-koordinasjon, fot-øye-koordinasjon, fingerferdighet og evne til å fokusere på et objekt. Aktiviteter som rullende leire inn baller eller lange ruller, rive papir i fine strimler, threading perler, knappe skjorter og fingermaling hjelp i å forbedre motoriske ferdigheter.

Trening

Fysisk trening styrker barns muskler og bein, regulerer blodtrykket og kolesterolnivået i blodet, og også bidrar til å hindre overvekt. Trening har også blitt rapportert å øke hjernens funksjoner som hukommelse og konsentrasjon.

Tenker Skills

Du kan bidra til å skjerpe et barns sinn. Involver barnet tre år eller fire i spill som passer en kort eller bilde med sin identiske "tvilling". Samle elementer i varierende tall, for eksempel tre lys, fem blyanter og syv kopper. Be barnet ditt å samle identiske elementer og telle dem som hun plukker hvert opp. Samle elementer eller bilder av gjenstander som kan sorteres i grupper, som for eksempel leker, dyr, gutter og menn, jenter og kvinner, kopper og glasses.Then be barnet å navngi og sortere elementer som han spiser med, bilder av dyr, hanner og hunner, og så videre.

Andre aktiviteter

Voksne kan opprettholde og også fremme vekst og utvikling, til en viss grad, med aktiviteter som å løse oppgaver og gåter; spille minne spill, hjernetrimmere og ord-building spill; og lære nye språk.

Foot Reflexology & Vekst

Foot Reflexology & Vekst


Fotsoneterapi og vekst refererer til den gamle praksisen med å legge press på enkelte punkter på føttene for å stimulere trykkpunkter som korrelerer med bestemte organer, fysisk struktur og andre deler av kroppen. Foruten å være spioneringen som en helbredende modalitet for avslapping og stress lettelse, det er også hevder at refleksologi kan bidra til å redusere effekten av visse sykdommer og sykdommer. Det er også fremmet som en måte å stimulere til vekst og utvikling av kroppen.

Historie

Fotsoneterapi antas å ha begynt i det gamle Kina ca 5000 år siden. Den ble brukt som et system for healing hele kroppen. Tegninger som har blitt avdekket i andre deler av Asia som viser diagrammer av ulike healing teknikker ved å jobbe de ulike trykkpunkter i hender og føtter. Utskjæringer på et egyptisk gravkammer illustrere en person, som ble antatt å være en lege, meldingstjenester hender og føtter av en pasient.

Den russiske forsker og vitenskapsmann Ivan Palov vant Nobelprisen for sin forskning på refleks terapi. Begrepet "fotsoneterapi" ble først brukt av russiske forsker og psykiater Vladimir Bekterev å beskrive refleks svar. Fysioterapeut, Eunice Ingham er kreditert med å lage refleksologi populær i USA.

Funksjoner

Refleksologi er også kalt soneterapi. Utøverne, som blir kalt soneterapeuter, blir lært opp til å dele kroppen inn i 10 langsgående soner. Hver sone går lengden av hele legemet, fem på hver side. Hver del av kroppen, så vel som dens organer, er kjennetegnet ved forskjellige bøyepunkter. De flex punkter er plassert på hender og føtter. Utøveren bruker fingrene og tommelen i en larve-lignende bevegelse legge press som de beveger seg langs deler av foten. Dette stimulerer visse reflekspunkter som er plassert i foten. Å fremme vekst, fokuserer behandling på flex poeng for hypofysen og ryggraden.

Identifikasjon

Området som antas å være koblet til fotsoneterapi og vekst er hypofysen. Denne "master" kjertel er plassert i bunnen av hjernen. Dette er kjertelen som styrer utskillelsen av hormoner for feber, besvimelse, graviditet og vekst. Reflekspunkt for denne kjertelen ligger på midten av stortåen på begge føttene. De reflekspunkter for ryggraden følger den indre kontur av føttene som fører til hver av stortåen.

Teorier / Spekulasjoner

Vanligvis opphører vår hypofysen hormon produksjonen av den tiden vi kommer i puberteten. Refleksologi er vel å bidra til å re-aktivere kjertelen på grunn av stimulering av de tilsvarende flex poeng forårsaker en økning i mengden av hormoner skilles ut av hypofysen. En annen påstand er at refleksologi kan bidra til å forlenge ryggraden. Siden 24 av de 33 bein av ryggvirvlene er bevegelige i teorien de 25 puter eller bruskskiver som ligger mellom den bevegelige ryggvirvler blir tykkere på grunn av økningen i veksthormonet. Stimulering av hypofysen er vel å til slutt resultere i mer brusk vekst eller elektrodene blir tykkere. Dette henger sammen med ekstra høyde. Det kan også bidra til å forlenge bein som ligger i den nedre delen av kroppen.

Advarsel

Det finnes ingen vitenskapelige bevis for at refleksologi kan bidra til å øke veksten. Produktene som er annonsert til å settes inn i skoen slik at de melding føttene, og dermed stimulere hypofysen, er heller ikke bevist. Det meste av forskning på de helsemessige fordelene av refleksologi har vært små studier utført i Danmark, England og Kina. Loven om praksisen med refleksologi varierer fra stat til stat. I enkelte jurisdiksjoner er det ingen formelle krav til opplæring.

Urter som Nødhjelp i Tykkere Lengre hår vekst

Urter som Nødhjelp i Tykkere Lengre hår vekst


Tynt hår er ofte et resultat av alder, hormonendringer eller en bivirkning av å ta visse medisiner som inneholder litium eller kvikksølv. Hvis du ønsker å ta en naturlig tilnærming til å forbedre helse og vekst av håret ditt, er det noen urte kosttilskudd som kan bedre helsen til hårsekken og føre til at håret til å vokse tykkere og lengre.

Lakris

Lakris holder håret fra å falle ut, noe som er viktig for personer som er utsatt for hårtap skyldes genetikk eller stress. Urten bidrar også til å gjøre håret tykkere. Dette er spesielt gunstig for folk som lider av alopecia, eller kronisk fortynning av håret. Du kan finne lakris i kapselform på de fleste dagligvarebutikker. Tillegget er med på å avgjøre magen, febernedsettende, og lindre hodepine, ifølge Herb Wisdom nettsiden (herbwisdom.com).

Horsetail

Silica er en av de viktigste ingrediensene i kjerringrokk, en urt som bidrar til å styrke håret og beskytte den mot brekkasje. Ifølge Urter Online nettside (herbsonline.net), horsetail også gir håret en attraktiv glans når supplement brukes som anvist. Den silika i horsetail også bidrar til å revitalisere hudens bindevev og er en vanlig ingrediens i urte løsninger som behandler mønster skallethet.

Thorn Apple

Thorn Apple, også kalt Jimsonweed, har vært brukt i århundrer i kinesisk medisin for å behandle tuberkulose og fordøyelsesplager. Enkeltpersoner som ønsker å forhindre håravfall og fremme vekst bør drikke saften fra torn eple frukt. Men det er viktig å ikke ta for mye av denne urten. Ifølge Natural News (naturalnews.com), høye doser av Thorn Apple bringe på uregelmessig hjerterytme, og kan muligens føre til koma, som urt inneholder giftstoffer skopolamin og hyoscyamin.

Gingko Biloba

Inntak av Gingko biloba bidrar til regelmessig for å forbedre sirkulasjonen og stimulerer strømmen av blod til huden og hjernen. Ifølge Urter for hår Loss.com, naturmedisinere mener at pasienter som opplever skallet eller tynt hår kan ta Gingko biloba for å øke blodstrømmen til hjernen, noe som gir mer næring til hårsekkene og fremmer hårvekst eller gjenvekst prosessen naturlig.

Ginseng

Ginseng hjelper kroppen å tilpasse seg stressende situasjoner og er kjent som et adaptogen. Siden stress er ofte en faktor i hårtap, tar ginseng regelmessig kan holde håret fra å falle fra hårsekken, noe som gir lengre hår. Ginseng er blitt brukt i tusenvis av år i kinesisk medisin og er også anvendelige for behandling av arthritis eller letargi.

Dong Quai

Dong Quai kan stoppe håravfall og fremme tykkere og sterkere hår gjenvekst. Urten, også kjent som kinesisk kvann, er rik på fytoøstrogener, som bremser ned dannelsen av DHT eller dihydrotestosteron, et mannlig kjønnshormon som ofte er ansvarlig for hårtap hos menn. Dong Quai er enda mer effektiv når den kombineres med brennesle for å lage en løsning som gjør håret sterkere og tykkere.

Aktuelt Thyroid & Hair Vekst

Aktuelt Thyroid & Hair Vekst


Skjoldbrusk hormoner spiller en viktig rolle i ideelle vekst og spredning av epidermale celler. Cellekulturer studier har vist at T3 hormon kan stimulere veksten av hudceller. I et levende dyr, produserer lokal applikasjon av hormonet lignende effekter, bidrar til hud vekst og fortykkelse samt hår re-vekst.

Hva er Aktuelt Thyroid Hormoner?

Tyroidhormoner er produsert av skjoldbruskkjertelen, og de to mest vanlige hormoner er trijodtyronin (T3) og tyroksin (T4). Syntetiske skjoldbrusk analoger eller skjoldbrusk kilder inkluderer desiccated svin skjoldbruskkjertelen, liothyronine, levothroxine og liotrix.

Aktuelt skjoldbrusk hormon søknader referere til forberedelser der skjoldbrusk hormoner kan brukes direkte på huden, massert inn for absorpsjon eller venstre for å sitte i en spesifisert tidsperiode. Forberedelser kan inkludere kombinere hormoner i en krem, sjampo, balsam eller olje som en smørbase.

Bruker for Aktuelt Thyroid Behandling

Topiske thyroidhormoner er vanligvis brukes i behandling av hypotyroidisme, hvor skjoldbrusk ikke produsere en tilstrekkelig mengde av slike hormoner. Kvinnelige bodybuilding entusiaster er opptatt av virkningene av T4 hormonet. Når det kombineres med olje for lokal applikasjon, hjelpemidler det i å redusere adipose celleinnhold, og er ment å stramme huden som den er i bruk mens du øker elastisiteten. Denne siste egenskap kan være på grunn av sin evne til å fremme vekst kollagen. Forsiktighet er tilrådelig som kontinuerlig, høye doser av hormonet kan forstyrre skjoldbrusk hormon produksjon.

Årsaker til Håravfall

Den vanligste årsaken til hårtap hos menn er genetikk. Menn som arver hann-mønster baldness tendens til å miste hår tidlig i livet og skallet i stor utstrekning. Det kan også forekomme hos kvinner, der håret tynner over hele hodebunnen.

Hormonelle problemer som hypotyreose kan føre til hårtap, som kan hormonelle endringer i svangerskapet. Det kan også være på grunn av soppinfeksjoner eller underliggende sykdommer som diabetes. Medisiner som antikoagulantia, medisiner for gikt, høyt blodtrykk eller hjertesykdom, overskytende vitamin A, antidepressiva og p-piller kan også føre til hårtap.

Effekt av Aktuelt Thyroid på Hårvekst

Forskere har funnet ut at aktuelle skjoldbrusk-applikasjoner kan fremme veksten av follikulære hudceller i sårheling. Spesielt oppfordrer lokal applikasjon av T3 i mus ytre rute skjede celler å "transformere" inn epidermal og dermal skjede celler og fungerer som viktige sårtilheling fibroblaster.

Forskning på rollen til trijodtyronin i reversere hårtap er oppmuntrende. Aktuelt program stimulert hårvekst hos mus konstruert for å uttrykke et gen for hårtap. Men menneskelige tester mangler, med bare én studie rapporterer at lokal applikasjon lyktes i å fremme hårvekst.

Forskning på Aktuelt thyroids for Håravfall behandling

I en 2008 studie, van Beek og kolleger dyrket menneskelige hårsekker og behandlet dem lokalt med thyroids. De observerte at T4 hormoner økt utbredelse av håret matrise keratinocytter og utvidet varigheten av hårvekst (anagen). Begge hormoner hemmet keratinocytt celledød og stimulert syntese av melanin, som fører til en mørkere hud utseende som ga inntrykk av mer rikelig hårvekst.

Selv med slike oppmuntrende resultater, kan skjoldbrusk reseptoragonister forårsake kardiotoksisitet. Som sådan, er pågående studier for å identifisere eller syntetisere analoger med en kort halveringstid og hurtig klaring.

Vitaminer for thinning hår på menn

Mangel på vitaminer og næringsstoffer i ens daglige kosthold kan forårsake eller bidra til mannlig hårtap. Vitaminer er koblet tett til hårvekst er omtalt i denne artikkelen sammen med sine anbefalte daglige kvoter og eksempler på vitaminer naturlige matkilder.

Vitaminer for thinning hår på menn

Heldigvis for menn som opplever tynt hår, flere behandlinger og alternativer eksisterer i dag enn noen gang i historien av hår tap behandlinger. Inkludert blant disse behandlingsalternativene er vitamin terapi. Akkurat som den generelle kroppen krever næringsstoffer på en jevnlig basis, er hårsekker matet proteiner og næringsstoffer gjennom vår blodtilførsel og kan bare være så sunt som de næringsstoffene du oppgir i ditt daglige kosthold.

Det finnes en rekke vitaminer som har vist seg å ha en effekt på hann hårvekst. Ofte mannlig hårvekst kan rettes opp med å tilpasse ens mangler av en bestemt vitamin eller næringsstoff. Eller, for eksempel, som i tilfellet av å ta en for stor dose av vitaminer, for eksempel 100.000 IU eller flere av vitamin A, de kan bidra til hårtap.

Med fokus på forebygging, er en av de viktigste vitaminer i dette området anses å være folic acid.Folic syre kan finnes i matvarer, inkludert forsterkede frokostblandinger, biff lever, soyabønner og nøtter. Noen menn med lavt folsyre vil bli helt skallet.
Den amerikanske RDA for folat er 400 mikrogram daglig.

Vitamin A fremmer sunn cellevekst rundt hårsekkene og hindrer at håret blir tørt og sprøtt. Noen av de naturlige kilder til vitamin A omfatter lever, tran (bestemor hadde rett), søtpoteter, salater, egg og orgel kjøtt. RDA for vitamin A hos voksne menn er 900 mikrogram daglig.

Fordi vitamin E fremmer sunn blodstrøm, hjelper det for å sikre tilstrekkelig blodsirkulasjonen i hodebunnen. Mat kilder som gir vitamin E inkluderer frø, nøtter, hele korn, forsterkede frokostblandinger, grønne bladgrønnsaker, soyabønner, raps, mais, brokkoli og fersken. RDA for voksne menn er 15 mg daglig.

En av rollene til inositol er i tråd hårsekkene sunt på cellenivå. Tilgjengelig fra både planter og dyr kilder, noen av disse kildene er lever, brun ris, hvetekim, ølgjær, bananer, eik flak, grønnsaker, nøtter og rosiner. Anbefalte mengde av inositol er mellom 10-500 mg, selv om det ikke er noen RDA for inositol. En diett lav på inositol kan også føre til skallethet.

Kalsium fremmer sunn hårvekst sammen med hindre hårtap. Melk, yoghurt, ost, sardiner, kinakål, grønnkål, brokkoli, forsterkede frokostblandinger og tofu er noen av kildene til kalsium. Daglige behov av kalsium for voksne menn er 1000 mg.

Magnesium fungerer sammen med kalsium i å fremme sunt hår og i å øke hårvekst. Å spise grønne grønnsaker, hvetekim, belgfrukter, fisk, hele korn, nøtter og soyabønner gir magnesium til ens kosthold. Daglige behov av magnesium for voksne menn er 400 mg.

B-kompleks familie av vitaminer hindrer hårtap, øker hodebunnen sirkulasjon og hjelper produsere melanin som gir håret dets farge. Noen av de matvarer du kan få B-kompleks vitaminer fra inkludere hele korn korn, forsterkede frokostblandinger, bønner, egg, kjøtt, fjærkre, fisk, ølgjær og noen frukter og grønnsaker.

Sink kosttilskudd har vist seg å øke hårveksten mens en diett mangelfull i sink har vist seg å øke håravfall og forårsake tørt hår. Hair proteinstruktur endres når en person ikke er inkludert tilstrekkelig sink i kostholdet. Noen naturlige matkilder å forsyne kroppen med sink inkluderer østers, rødt kjøtt, fjærkre, bønner, nøtter, hele korn, meieriprodukter og forsterkede frokostblandinger. RDA kravet for voksne menn er 11 mg.

Biotin ble kjent i fortiden som vitamin H. Alltid inkludert i noen anerkjente hår, hud & Nail supplement, har biotin rolle i vekst og vedlikehold av hår blitt påvist i å hjelpe håret vokse sammen med hindre overdreven håravfall og for å hindre den fra å slå grå. Mat kilder for biotin inkluderer lever, eggeplomme, grønne grønnsaker sammen med hele korn. RDA for voksne menn er 30 mikrogram daglig.

Hvis du er inkludert den foreslåtte RDA for hver matvaregruppe i ditt daglige kosthold, kan det ikke være så nødvendig å ta ekstra vitaminer. Realistisk, oddsen er veldig stor for at du ikke er. Når inkludert kosttilskudd for å gi tilstrekkelig ernæring for håret ditt, må du huske vitaminene A, D, E og K er fettløselige og kan akkumuleres i kroppen din mens B-kompleks og C vitaminer er lettere skilles ut fra kroppen din. Det kan da sees på som viktigere og tryggere å utlede fettløselige vitaminene A, D, E og K fra naturlige matkilder.

Matvarer for å hjelpe vokse hår og negler

Frequenting en skjønnhetssalong for å ha håret gjort eller å få en mani-pedi er en overfladisk, midlertidig måte å få utseendet til sunn hud og negler. Praktisk og logisk, begynner god helse fra innsiden og ut, og effektene av å spise sunt vare mye lenger enn et besøk til skjønnhetsekspert.

Betakaroten

Betakaroten er et element som konverterer til vitamin A, som hjelper skjemaet hår og negler. Karoten-rike matvarer inneholder brokkoli, gulrøtter, greener, squash, aprikoser og meloner.

Kalsium

Kalsium hjelpemidler i bein vekst. Negler er en forlengelse av bein. Kalsium-rik mat inkluderer melk, ost og yoghurt, samt brokkoli, appelsiner, greener, bønner, laks, mandler og tofu.

Magnesium

Magnesium er nødvendig som en naturlig bestanddel av bein. For å opprettholde din daglige tilførsel av magnesium, bør disse matvarene inngå i kostholdet ditt:

Beans
Nøtter
Skalldyr
Brokkoli
Hele korn

Iron

Jern bidrar til transport av oksygen til og gjennom blod, til hjertet og andre organer i kroppen. Det hjelper skjemaet hemoglobin i blodet. Det er også en komponent i mange proteiner. Mat rik på jern er rødbeter, kjøtt, blackstrap melasse, skalldyr, bønner og kalkun.

Sink

Sink fremmer vekst og helbredelse. Det hjelper funksjonen av kobber i kroppen, samt. Sinkrike matvarer inneholder fisk og skalldyr, hvetekli, pinjekjerner og pekannøtter.

Fosfor

Fosfor-rik mat fremme bygging av sterke bein og tenner. Mat som inneholder fosfor er hvetekli, frø, nøtter og fet fisk.