Digidexo.com

stram lukkemuskel healing

Hvordan Heal Bursitis

Bursitt er betennelse i bursa, en tynn væskefylt sekk som fungerer som en pute mellom bein og bløtvev, for eksempel hud, sener og leddbånd. Bursitt er diagnostisert når bursa av felles blir smertefullt og hovent på grunn av infeksjon eller traume. De fleste tilfeller av bursitt kan behandles hjemme, men alvorlige eller vedvarende tilfeller kreve medisinsk behandling av lege. Men å vite hvordan du kan helbrede bursitt før symptomene blir ødeleggende kan fremskynde utvinning og hindre fremtidige tilbakefall.

Bruksanvisning

•  Rest de berørte felles så mye som mulig i løpet av dagen. Dette vil redusere betennelsen og fremskynde helbredelsesprosessen.

Unngå å delta i aktiviteter som setter press på de berørte felles. Vanligvis, hvis en aktivitet produserer ubehag, er det bedre å unngå at aktiviteten til bursitt er helt leget.

Pakk de berørte felles i en kompresjonsbandasje som er løs nok til at blodsirkulasjonen samtidig som den er stram nok til å tilby støtte. Innpakning felles avtar også hevelse og hindrer overextension av felles.

Påfør isposer eller andre kalde komprimerer til de berørte felles i 20 minutter flere ganger hver dag. Dette bør fortsette til smerter og betennelser har sunket.

Prop de berørte felles opp på en stabel med puter mens du hviler eller sover. Høyde over nivået av hjertet er utmerket på å redusere svelling og smerte forbundet med bursitt.

Ta ibuprofen eller et annet ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å redusere betennelse og bidra til å lette din smerte. Hvis over-the-counter medisiner er ikke sterk nok, spør legen din om en resept smertestillende medikamenter.

Følg opp med din lege for røntgen og andre diagnostiske tester hvis bursitt vedvarer eller du merker smerte eller hevelse i andre ledd. Andre medisinske tilstander kan forårsake smertefulle, hovne ledd, inkludert leddgikt, infeksjoner, og brudd. Disse forholdene krever medisinsk behandling.

Be legen din for et skudd av steroid medisiner. En injeksjon av kortikosteroid direkte i de berørte felles kan forbedre symptomene på bursitt, ifølge Mayo Clinic.

Enige om å gjennomgå en prosedyre som kalles aspirasjon, hvis bursitt er vedvarende og ikke klarer å svare på andre behandlinger. Denne prosedyren innebærer innsetting av en nål inn i berørte felles som drenerer akkumulert væske og hastigheter healing. Innåndings kan også gi legen med en prøve av væsken for å undersøke under et mikroskop for å bestemme nærværet av en hvilken som helst infeksjon.

Ta antibiotika hvis bursitt er forårsaket av en infeksjon i leddet. Hvis infeksjon er årsaken til bursitt, bør healing begynne i løpet av få dager begynner antibiotikabehandling. I sjeldne tilfeller kan antibiotika må gis direkte inn i berørte felles.

Snakk med legen din om kirurgi på de berørte felles. Når bursitt unnlater å svare på gjentatte aspirasjon og steroid behandlinger, kan kirurgisk inngrep være nødvendig. Ifølge John Hopkins Medicine, en prosedyre som kalles Incisjon og Drenering er den vanligste kirurgiske behandlingen for bursitt. Denne prosedyren innebærer lammende huden og åpne bursa for å fjerne væske. Noen ganger kan trenge hele bursa fjernes kirurgisk.

Hoftebøyning Healing

Hoftebøyning Healing


Hofte flexors er en gruppe av tre musklene som ligger på forsiden av øvre lår eller hofte. Anstreng en hip flexor er en svært vanlig skade i idrett. Healing kan ta flere uker, avhengig av graden av skaden.

Påfør Ice

Bruk is til hip flexors daglig i 20 til 30 minutter hver tredje til fjerde time til smerten forsvinner.

Stretching

Strekke hip flexor muskler daglig, men ikke til det punktet av smerte. Stretching kan fremme helbredelse. Hold strekken i 30 sekunder, og gjøre dette flere ganger om dagen.

Rest

Hvil hip flexors ved å unngå aktiviteter som løping eller sykling som vil forverre musklene. Svømming er et godt alternativ.

Gjenoppta normale aktiviteter

Alder og helse bestemme hvor lenge utvinning kan ta. Hvis du har et mildt press, kanskje helbredelse tar bare noen få uker. En mer alvorlig skade kan ta mer enn seks uker å helbrede.

Forebygging

Varm alltid opp før du begynner på fysisk aktivitet og begynner sakte. Forbedre fleksibilitet kan hjelpe til å forebygge fremtidige skader i hoften flexors.

Muskelskade & Healing Tid

Muskelskade & Healing Tid


Muskler gjør bevegelse i kroppen din mulig. Muskelskader gjør bevegelse smertefull eller vanskelig. Avhengig av kravene du stiller til musklene, den tiden det tar for dem å helbrede fra en skade kan variere en god del.

Typer av Muscle

Det finnes tre typer muskler i kroppen: skjelett, glatt og hjerte. Skjelettmuskulatur kontrollere frivillige muskelbevegelser som å løfte armen eller bøye fingrene. Glatt muskulatur og hjertemusklene håndtere ufrivillige bevegelser som å puste. Skader i skjelettmuskulaturen er mest vanlig.

Muskelskader

Vanlige muskelskader inkluderer stammer, kramper og slitasjeskader. En stamme, eller trukket muskler, skjer når muskelfibrene blir vridd eller revet. En muskel krampe resulterer i smertefulle spasmer. Slitasjeskader skje over tid, vanligvis på grunn av små bevegelser gjentas om og om igjen.

Omsorg for skader

Is kan redusere hevelse i en skadet muskel. Resten gjør at musklene til å gjenopprette og helbrede. Anti-inflammatoriske medisiner som aspirin eller ibuprofen kan også hjelpe helbredelsesprosessen for de fleste muskelskader. I tilfelle av slitasjeskader, er det viktig å foreta justeringer i bevegelsene utløser skaden.

Gjennomsnittlig Healing Tid

Komplett utvinning fra de fleste muskelskader kan ta 2-6 uker. Alvorlighetsgraden av skaden og hvor mye hvile du gir muskelen påvirker utvinning tid. Slitasjeskader har en mer variert healing tid, avhengig av justeringene du gjør i bevegelser som forårsaker skaden.

Forebygge skader

Du kan bidra til å forhindre spenninger og kramper ved å varme opp før trening. Når du starter en ny type trening eller sport, bygge opp til det gradvis slik at musklene har tid til å lære de nye krav de må oppfylle. Hindre slitasjeskader ved å ta regelmessige pauser fra repeterende aktiviteter.

Hvordan Heal Anstrengte stemmebåndene

Hvordan Heal Anstrengte stemmebåndene


Anstrengte stemmebånd forlate deg høres hese sammen med å ha en smertefull sår hals. Folk ofte stamme sine stemmebåndene skriker på arrangementer som konserter. Hvis du holde foredrag, gjøre mye for offentlige taler eller synge for et levende du er også i fare. Healing anstrengte stemmebånd krever litt hvile og en noen hjemme rettsmidler for å hjelpe deg å komme tilbake til det normale igjen.

Hvordan Heal Anstrengte stemmebåndene

•  Unngå å snakke når det er mulig. Når du må snakke gjøre det på et lavt volum. På denne tiden stemmebåndene trenger all den tid av de kan få for å helbrede. En tørr slette bord kan brukes til å hjelpe deg å kommunisere uten å snakke.

•  Drikk åtte kopper vann eller mer i løpet av dagen. Vann vil holde halsen fuktig og vil også bidra til å berolige dine betente stemmebåndene.

Kok en kopp vann og kaste i et stykke ingefær rot. La vannet koke med ingefær i 10 minutter, deretter fjerne roten og tilsett 2 tsps. honning til din ingefær te. Nipp til dette sakte for å berolige dine stemmebåndene. Lag en kopp tre ganger daglig eller oftere etter behov for smerte.

Ta en kopp vann til å koke og deretter plassere den på lav til middels varme. Legg i noen dråper eukalyptus olje og rør. Hold et håndkle over hodet og plassere ansiktet 12 inches fra potten av vann. Pust inn og pust ut i noen minutter. Gjør dette tre ganger om dagen for å hjelpe fukte ledninger.

avstå fra å røyke og drikke alkohol eller koffein før stemmebåndene er grodd. Også unngå å spise tørket mat eller kornete matvarer som kan være vanskelig å svelge. Varm suppe er en god mat å spise når healing anstrengt ledninger.

Hint

  • Hvis stemmebåndene er fortsatt anstrengt etter syv dager med behandling og hvile se legen din, ettersom det kan være en underliggende problem.

Healing når du Quit Smoking

Healing når du Quit Smoking

Desire

Når en røyker bestemmer seg for å slutte å røyke, han tar et stort skritt i healing skaden som han har gjort gjennom røyking. Gjennom avslutte prosessen, vil han føle stolthet i hva han gjør, vil spenningen i å vite kroppen hans snart være røykfritt og angst i ikke å vite hva som skal komme. Han vil oppleve abstinenssymptomer, men det positive, så langt som hva som skjer i kroppen hans, langt større enn noen negativitet som kan komme gjennom cravings. De røyker trenger å huske at healing tar tid fordi immunsystemet må sparke i å helbrede skaden som er gjort.

Første uken

I løpet av den første uken etter røykeslutt, flere positive handlinger finne sted i kroppen. Blodtrykket umiddelbart synker og pulsen begynner å normalisere. I løpet av åtte timer etter den siste sigarett, den karbondioksidnivået begynner å flate ut. På omtrent samme tid, oksygennivå øker. To dager etter siste sigarett, risikoen for hjerteinfarkt begynner å senke og smakssansen og evne til å lukte aromaer økning. Innen fire dager, bronkiene slappe av og lungekapasiteten øker, noe som gjør puste prosessen enklere.

Second Stage

Etter to uker med ikke røyking, har fullstendig passert nikotin fra kroppen. Som en del av helbredelse, begynner blodet å strømme bedre, og lungene øke deres funksjon 30 prosent. Mot slutten av det første året, er det mindre tette bihuler og mindre hoste.

Siste fase

Etter det første året, er risikoen for hjertesykdom er halvparten av hva det ville ha vært hadde røyker aldri sluttet å røyke. Etter fem år, er risikoen for slag reduseres. Etter disse fem første årene, og fra dette punktet, er risikoen for slag på samme måte som det er for en ikke-røyker. Etter 10 år, er risikoen for å dø av lungekreft er halvparten av hva det ville ha vært hadde røyker aldri sluttet å røyke. Risikoen for kreft i halsen, munnen, spiserøret, blære, nyre og bukspyttkjertel også reduseres. Etter 15 år med å være røykfritt, har de røyker (nå ikke-røyker) samme risiko for hjerteinfarkt som en person som aldri har røykt.

Healing Rotator cuff

Healing Rotator cuff


Den rotatorkuff er en serie av muskler og sener som dekker toppen av skulderen bein, også kjent som humerus. Disse muskler og sener arbeide sammen for å heve og rotere armen. De har også stabilisere ballen av skulderen i leddet. Smerter i rotator cuff kan være forårsaket av tårer eller overforbruk. Noen symptomer på skader kan være smerte eller svakhet når du løfter armen og atrofi av musklene.

Nonsurgical Metoder

Når mindre skade eller belastning oppstår i rotatorcuffen, kan din lege anbefale nonsurgical behandlingsmetoder. Disse kan omfatte resten og begrenset aktivitet, som vanligvis er utført i form av fysisk behandling. Anti-inflammatoriske medisiner eller steroid behandlinger kan også bidra til å helbrede skadde området og lindre smerten. En stropp kan anvendes for å understøtte armen for å tillate skade på helbrede.

Kirurgi

Hvis nonsurgical metodene ikke lindre smerten av en rotator cuff skade din lege kan anbefale operasjon. Du kan også trenge operasjon hvis skaden er nytt og forårsaker sterke smerter som ikke kan kontrolleres med medisiner. De fleste operasjoner utføres som et poliklinisk prosedyre der pasienten er hjem samme dag. Kirurgi er vanligvis ikke utføres utelukkende som en metode for å reparere skaden, men for å hjelpe til med symptomer på smerte.

Fysioterapi

Healing gjennom fysisk terapi er vanligvis en av de første metodene forsøkt med en rotator cuff skade. Fysioterapi kan bidra til å styrke musklene og hindre kirurgi, men noen fysisk terapi kan også være nødvendig etter operasjonen for å hjelpe gjenvinne hele spekteret av bevegelse. Fysioterapeut gir pasienten med resistente øvelser som bidrar til å styrke musklene rundt skaden og innenfor skaden, slik at armen og skulderen er bedre støttet. Fysioterapi kan få pasienten tilbake til et komplett utvalg av bevegelse i en svært kort tid hvis pasienten er dedikert til behandlinger.

Healing Tid for en Labia Minora Reduction

Healing Tid for en Labia Minora Reduction

Hva er en Labia Minora Reduction?

Kjønnsleppene reduksjon kirurgi, også kjent som labiaplasty, er en kirurgisk prosedyre som er utformet for å minimere størrelsen på kjønnsleppene, som det kan stikke fra skjeden og bli ubehagelig når iført trange klær eller mens du har samleie. Kjønnsleppene reduksjon kirurgi er en mindre operasjon som tar omtrent to timer å fullføre og generelt har ingen komplikasjoner. Operasjonen er utført av en plast eller kosmetisk kirurg på et sykehus innstilling eller kosmetisk kirurg kontor.

Labia Minora Reduction Prosedyre

Kirurgen vil gi pasienten narkose og deretter gjøre et snitt på kjønnsleppene. Det overskytende hud vil bli fjernet og skåret bort, så arret er skjult i og ut av veien område av labia for å hindre ytterligere ubehag ved helbredelse. En mindre populær indre kjønnslepper reduksjon prosedyren tar ca 30 minutter og er rimeligere, selv om et arr vil være tydelig på utsiden av indre kjønnslepper som kan føre til ubehag under samleie og gni på klær.

Healing tips

Healing fra en kjønnsleppene reduksjon kan ta seks uker. Du vil oppleve smerte og bør ta vare mens du går eller stretching og mens tørke deg selv for de første tre til fire uker. Ikke ha seksuell omgang eller samleie før om seks uker etter operasjonen. Hvis du fortsatt opplever smerte eller hevelse etter seks uker, bør du kontakte legen din og planlegge en oppfølging avtale.

Rock Crystal Healing

Bergkrystall er også kjent som bergkrystall eller kvartskrystall. Det blir ofte kalt "master healer" for sin påståtte evne til å rense og rense kroppen og stimulere immunforsvaret. I praksis er det antatt at bergkrystall kan gjenopprette balansen til de fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige plan. Den kan bæres som smykker eller plassert strategisk på nightstands eller kaffebord eller andre egnede steder for å gi maksimal effekt.

Kilder

Landene som produserer bergkrystall er Australia, Brasil, Tsjekkia og India. I dag er det eksportert over hele verden og i etterspørselen etter sine kraftige fysiske og metafysiske kvaliteter.

Historie

Bergkrystall har vært forbundet med healing siden antikken. Egypterne anså det for å være hellig, som gjorde flere indianerstammer. Krystallglass sies å lagre og avgi god energi og for å beskytte mot negative krefter, i det vesentlige fungerer som både en mottaker og en sender for positiv energi.

Korrigerer Ubalanse

Noen skoler tanke mener at bergkrystall stimulerer helbredelse ved å korrigere en ubalanse av negativ energi i kroppen som fører til forhold som søvnløshet, angst, Parkinsons sykdom, revmatisme, blindhet og kreft. Ved å korrigere ubalansen gjennom kanalisering positiv energi, er bergkrystall sies å legge til rette for restaurering av god helse, og deretter for å beskytte kroppen mot spredning av sykdom.

Gjenoppretter Alignment

Et annet syn er at kroppen skal være kontinuerlig på linje med en positiv energikilde (også referert til som hvitt lys) for å fungere godt. En frakobling fra den hvite lyskilden er antatt å være årsaken til kroppslige plager. Bergkrystall sies å ha evnen til å omstille kroppen til å motta denne pågående strøm av positiv energi, og ved å gjøre det, for å fjerne sykdomsfremkallende blokkeringer som hindrer systemet fra å fungere normalt.

Formasjoner

Det finnes ulike kategorier av naturlig kvarts krystallformasjoner, hver tildelt spesielle helbredende egenskaper. For eksempel er buet kvarts sies å korrigere ubalanser i energiflyten til fordel for menneskekroppen, mens hvitkinn krystaller hjelpe emosjonell utvikling ved å gi innsikt i mellommenneskelige relasjoner. Det er bro krystaller, Celtic Kvarts og kvarts klynger. Kvarts krystaller under andre navn inkluderer ametyst, Cat Eye, citrin, jaspis og tourmaline.

Spinal Fusion Healing Nutrition

Å sikre riktig ernæring er alltid viktig, men kanskje aldri mer kritisk enn å følge en traumatisk hendelse som kirurgi. Etter operasjonen vil kroppen din trenger alle næringsstoffer og vitaminer det kan komme til å legge til rette helbredelsesprosessen, slik at du gjenopprette innen rimelig tid. Mens det ikke er noen spesiell diett følgende spinal-fusjons kirurgi, ville det være fordelaktig å overholde en generelt næringsrik måte å spise.

Spinal Fusion

Spinal fusjon er en behandling der to eller flere ryggvirvler er kirurgisk smeltet sammen. Dette oppnås ved å benytte en kombinasjon av stenger, skruer og benimplantater. Spinal fusjon er oftest nødvendig hvor skaden har oppstått til ryggraden, inkludert gled-disc situasjoner, eller der det er ustabilitet i ryggraden på grunn av postural problemer eller infeksjon.

Kosthold og gjenoppretting

I tillegg til fysioterapi, vil din behandlende lege sannsynligvis foreskrive en utfyllende diett i tillegg. Dette vil sannsynligvis ikke være komplisert, men heller en anbefaling om å følge de allment aksepterte leietakere av sunn ernæring til rette for riktig healing. Gi kroppen din med rikelig mengder vitaminer og mineraler, inkludert kalsium, er nøkkelen til å sikre riktig gjenvinning av ryggraden.

Samlet Nærings

Ifølge American Academy of ortopediske kirurger, er det viktig å konsumere en diett rik på hele korn, frukt og grønnsaker, mens avstå fra forbruk av sukker, alkohol, bearbeidet mat og raffinert mel elementer. I tillegg begrense forbruket av trans-og mettet fett. Konsumere minst åtte 8-oz. glass vann per dag, og tar sikte på å spise små måltider fem eller seks ganger om dagen.

Fiber

Ifølge legene på San Diego senter for spinale lidelser, sikre tilstrekkelig fiber forbruk er også viktig når du gjenoppretter fra kirurgi. Et fiberrikt kosthold kan bidra til å forhindre forstoppelse, unngå belastning som kan medføre ubehag i perioden etter operasjonen. Mål å konsumere minst 20g til 30g fiber per dag, ideelt sett delt mellom måltidene.

Kalsium

Ekspertene på Drugs.com også foreslå en diett høy i kalsium-rik mat, som kalsium er det viktigste materialet som bein er utviklet. Disse matvarer inneholder, men er ikke begrenset til, meieriprodukter, sjømat og mørke, bladgrønnsaker som spinat. Konsumere minst en porsjon av en kalsium-rik mat hver andre måltid for å hindre tap av beinmasse og holde ryggsøylen så sunt som mulig.

Crystal Healing Training

Crystal Healing Training


Krystall-healing trening kan oppnås ved hjelp av ulike metoder, som online og vanlige alternativ helse college studieretningene. Andre muligheter er selvstudium, en læretid med en anerkjent krystall healer og krystall healing grupper.

Historie

Krystaller har vært brukt til healing og åndelig tilkobling for tusenvis av år. De gamle kinesiske brukte krystallhodeskaller laget av jade og de gamle mayaene brukte kvarts krystall hodeskaller for guddommelig helbredelse samt åndelige bevissthet øvelser. Krystall-healing kurs dekker historien krystall healing og dagens krystall-healing metoder.

Expert Insight

Utveksling av energier mellom en individuell og en krystall er kjent som psychometry. Prosessen med psychometry viser også til den synske styrking av sinn og evne til å utnytte helbredende krefter etter å ha berørt en krystall. Den helbredende energi av en krystall er antatt å bli dannet i løpet av krystall naturlige opprettelse prosessen i jordskorpen.

Typer

Krystall-helbredende trening gir kunnskap om forskjellige typer av krystaller og hva hvert krystall er brukt for. Det antas at ametyst krystall tilbyr helbredende krefter, for eksempel forbedringer i din øyne, hår, hypofysen og hodebunn. Typer av krystaller er agat, apatitt, celestite og kvarts,

Hvordan Heal Chicken Pox Raskere

Vannkopper er en tilstand forårsaket av en infeksjon av varicella zoster-virus (VZV), en av de herpesvirus som påvirker mennesker. Det er en vanlig barne virus, selv om en person kan bli smittet for første gang i alle aldre. Hjelpe vannkopper sår leges raskere innebærer en kombinasjon av det meste i hjemmet og over-the-counter rettsmidler, og hvis det anses hensiktsmessig av en lege, administrasjon av medikamenter som spesifikt retter seg mot varicella zoster virus.

Hvordan Heal Chicken Pox Raskere

Bruk havremel bad for å lindre ubehag og kløe fra utslett, ifølge MedlinePlus. Dette kan bidra til å gjøre utslett mindre irriterende, redusere trangen til å klø utslett (som kan forsinke healing tid).

Påfør Calamine lotion eller andre aktuelle anti-klø kremer i henhold til produsentens anvisninger. Antihistaminer kan også hjelpe lindre kløe, fremme helbredelse.

Hold negler kort mens vannkopper utslett er aktiv, siden noen skrape er uunngåelig. Ifølge MedlinePlus, kan skrape utslett noen ganger føre til sår å bli smittet, og kan også føre til arrdannelse.

4 deksel hendene til å lage riper i vannkopper utslett vanskeligere. Du kan dekke hendene med myke, rene votter eller sokker. Kontroller at overflaten av belegget ikke er så grov at den ikke ytterligere irritere utslett.

bruke over-the-counter smertestillende midler. Følg alltid produsentens instruksjoner for å unngå komplikasjoner som leverskader. Ifølge MedlinePlus, er den beste smertestillende for vannkopper paracetamol. Aspirin bør ikke brukes av alle, uansett hvilken alder, saken i løpet av en kamp med vannkopper, da dette kan føre til en potensielt dødelig tilstand som kalles Reyes syndrom; ibuprofen bruk kan bidra til sekundære infeksjoner.

Ta antivirale medisiner som anvist av legen din. Det er viktig å begynne disse typer medikamenter i løpet av den første dagen av utseendet på vannkopper utslett, slik at de kan ha en effekt på symptomene, ifølge Mayo Clinic. MedlinePlus rapporterer at folk mest sannsynlig til å bli gitt antivirale medisiner for vannkopper inkluderer de som har hud og lungelidelser, de som nylig har vært på steroider, og folk som rutinemessig tar aspirin.

Hint

  • Minn barna om at selv om skrape midlertidig lindrer kløe, kan det ikke ta kløe følelsen bort og kan gjøre dem syke for en lengre periode.

Naturlig rette for Healing rød hud på en baby

Babyens hud er delikat, men trenger også svært lite å holde det rent og sunt. Mange hudsykdommer er helt normal og trenger ingen behandling. Noen, slik som bleieutslett, trenger å bli behandlet. Ved hjelp av naturlige metoder som er så skånsom som mulig er den beste måten å behandle rød irritert hud på en baby.

Vanlige hudsykdommer

Babyen kan ha hudsykdommer som synes uvanlig, men de fleste typiske forhold er ingenting å bekymre seg for. Disse inkluderer baby akne og milier, som er små whiteheads. De vanligvis gå bort i løpet av de første ukene av livet. Erythema toxicum er en kladdete rødt utslett som har en tendens til å komme og gå over barnets kropp. Det er også helt normalt og vil gå bort av seg selv. Mongolske flekker er ganske vanlig, så vel. Dette er mørk brun, grå eller blå-svarte flekker vanligvis nær baken. De er mer vanlig hos babyer av afrikansk, asiatisk, spanske og bi-rasistiske anstendig, ifølge National Institutes for Health.

Bleie utslett

Bleie utslett er en av de vanligste årsakene til rød, irritert hud på babyen din. Den er forårsaket av huden bor i kontakt med urin og avføring i bleien, slik at det øm og rødt. Behandle bleie utslett så skånsomt som mulig. Den mest naturlige middel er også den enkleste. Ofte eksponering for luft er den beste behandling. Etter bading din baby, forsiktig tørr med et mykt håndkle eller bruke en hårføner på laveste innstilling. Forebyggende kremer som for eksempel de som inneholder sinkoksyd fungere godt for å holde babyens hud beskyttes.
Det er flere naturlige rettsmidler som fungerer godt i kombinasjon med eksponering til luft. Aloe vera er en av dem. Sørg for at du bruker ren aloe vera gel. Ofte aloe vera gel selges i kombinasjon med andre bestanddeler for å gjøre det mindre kostbare eller for å gjøre det lukter bedre. Disse ekstra ingredienser kan irritere babyens hud. Den enkleste metoden er å ha en aloe vera plante som vokser i kjøkkenet. Bare klipp av et blad og bruke gel som siver ut mot babyens hud.

Andre naturlig rettsmidler

Andre naturlige rettsmidler for bleie utslett inkluderer påføring av pulver eller healing oljer, som olivenolje, tran eller kokosolje. En av disse oljene kan brukes på hver bleie endring, både å kurere bleie utslett og for å hindre den fra å komme tilbake. Hvis du trenger ekstra tørrhet for babyen din, gjelder maisstivelse til huden hans. Dette vil holde barnet tørt, og det er billig og fri for parfyme og unaturlige ingredienser.
Hvis babyens utslett ser ikke ut til å forsvinne i løpet av få dager, eller om det blir verre, se en lege. Babyen kan ha en candida utslett, som krever en lege oppmerksomhet.

Hvordan å fortelle om en Staph infeksjon er Healing

Det er ikke uvanlig for hver enkelt av oss å ha en slags "staph" på kroppen vår på et eller annet tidspunkt. Oftere enn ikke, vil de Staphylococcus aureus bakterier ikke utgjøre mye av et problem. Det virkelige problemet kommer inn i bildet når staph får inn en pause i huden vår, noe som fører til en infeksjon. Normalt kan bakterier lett behandles med standard antibiotika, men staph har faktisk blitt ganske motstandsdyktig mot mange av de medisiner som brukes til å behandle og "helbrede" en slik infeksjon, noe som gjør det enda mer viktig å ta de nødvendige forholdsregler for å sikre at du ikke infisert med bakterier. Dette betyr ikke at staph ikke kan behandles; det tar bare sterkere medisiner for å avhjelpe tilstanden. Leaving en staph infeksjon ubehandlet kan tillate bakterier å gå dypere inn i vevet og forårsake en alvorlig medisinsk tilstand som kan også føre til døden.

Hvordan å fortelle om en Staph infeksjon er Healing

•  Ta kontakt med en medisinsk faglig. Dette er virkelig den sikreste metoden for å fortelle om en staph infeksjon er healing. Siden du vil uunngåelig gå gjennom noen løpet av behandlingen for staph infeksjon, bør du snakke med en medisinsk faglig for å sikre at medisinen er effektiv behandling og riktig healing tilstanden.

Ha en vevsprøve tatt. Denne prøve vil tillate at en lege for å detektere statusen til staph.

Tilby en nasal sekresjon. Selv om dette ikke kan virke som den mest behagelige metoden for å skille tilstanden din infeksjon, en nasal sekresjon, mye som en vevsprøve, er en svært verdifull teknikk for å sjekke fremdriften av healing og kroppens reaksjon på medisinering.

Hold øye med infeksjonen i seg selv. Når staph er lokalisert til huden, vil det utvikle seg et ganske rødt område på en liten overflate av kroppen din som kan bli betent, blister og selv utvide til et sår eller sår. Holde øye med dette området kan gi deg en god indikasjon om kondisjonen er healing riktig. For å fortelle om din infeksjon er healing, se etter en reduksjon i hevelse eller betennelse, en avskalling av blemme eller sår og en lessening (eller fading) i misfarging til det berørte området av huden.

Føl området for infeksjon. Siden mange staph infeksjoner vil ikke bare føre til at huden blir betent og rød, men også ganske varm og øm å ta på, kan du lett føle det berørte området og sammenligne den uberørte områder. Når det er grodd, skal området ikke lenger føler varmere enn resten av kroppen din eller smertefullt å ta på.

Vurdere hvordan du føler deg. Hvis staph har smittet deg gjennom maten du har spist, bør du overvåke helbredelsesprosessen ved å sjekke at kvalme, magekramper, diaré og oppkast er minske eller har bestått.

Mål temperatur. Noen ganger kan en person som lider av en staph infeksjon vil vise en moderat feber. Ved jevne mellomrom tar din egen temperatur, kan du måle om du er på bedringens vei. Du bør imidlertid ikke bare slutte å ta medisinen når dette feber reduserer eller pauser. Det er viktig å se behandling gjennom til slutt og ta kontakt med legen din.

Hint

  • For å bidra til å forhindre staph infeksjon, bør du begynne å vaske hendene regelmessig og holde noen pauser, sår eller sår i huden ren og dekket. Sørg for at personlige elementer som håndklær eller barberhøvler eller enda atletisk utstyr brukes bare av deg.

Hvordan Heal en infisert Negl

Hvordan Heal en infisert Negl


Negler er utsatt for soppinfeksjoner. Disse kan forekomme ved eksponering for forurenset pedikyr kjøkkenutstyr, et svakt immunsystem, våte omgivelser, med fingerskade eller annen spiker sykdom. Symptomer på en negl infeksjon inkluderer misfarging - vanligvis en hvit eller gul flekk under tuppen av neglen, løfting av spiker, sprekker og spiker misdannelse. Hvis venstre ubehandlet, kan disse infeksjonene spre seg til omkringliggende vev. En lege bør konsulteres dersom du mistenker en infeksjon - antibiotika medisiner er vanligvis nødvendig. Neglepleie under healing prosessen omfatter flere trinn.

Hvordan Heal en infisert Negl

•  Bløtlegg berørte finger i varmt vann i 15 minutter, flere ganger per dag. Du kan også forsøke å slikke i en blanding av en del eddik-til to-deler varmt vann. Dersom eddik blandingen forårsaker hudirritasjon, redusere soaking frekvens til en gang per dag.

Bruk ren negl clippers å trimme områder av spiker som har myknet og døde etter hvert suge. Pat spikeren tørt eller la det lufttørke helt.

•  Dekk til spiker med en steril, vanntett plaster mellom soaks å hindre ytterligere eksponering for rusk og bakterier.

Hvordan Heal Byller Naturligvis

Hvordan Heal Byller Naturligvis


En byll er et område av huden som er blitt smittet, og skaper en abscess som er herdet. De ser ofte ut som kviser, men er fast og svært smittsom. Den gode nyheten er at koker kan behandles naturlig.

Hvordan Heal Byller Naturligvis

•  Påfør varme til området av huden din med en byll. Du kan bruke en oppvarming puten eller varme håndklær, selv ta varme bad. Alle metoder vil øke blodtilførselen til området, og hjelper kroppen bekjempe infeksjonen. Sørg for å bruke varme i ca 30 minutter, to eller tre ganger hver dag, før infeksjonen er borte.

•  Tegn koke infeksjon rett ut av huden ved å sette ricinusolje på området. Gni det på med en bomullsdott eller Q-tip, og fest den der med en bandasje hvis du har en. Denne metoden er veldig effektiv, og du kan forvente å se resultater i to dager.

Ta en dråpe te olje og bruke den til det infiserte området på huden din. Oljen fungerer som et antibiotikum på kok, healing koker.

Bland en teskje av gurkemeie i varmt vann. Hvis du drikker dette tre ganger om dagen, kan du kurere din byll infeksjon i ca tre dager. Gurkemeie bekjemper infeksjonen internt.

Hint

  • Det finnes to typer koker der du trenger å søke legehjelp. Det ene er kalt en hidradenitis suppurativa koke. Den vokser under armhulene eller i lysken. Den andre kalles pilonidal cyste og er funnet i det press på baken. Hvis du finner heller, søke profesjonell medisinsk hjelp.
  • Hvis du har et svekket immunforsvar, inkludert diabetes eller kreft, bør du også oppsøke lege for koker. Denne kalde være et symptom på noe større enn en hudinfeksjon.

Hvordan Heal Blemmer Naturligvis

Hvordan Heal Blemmer Naturligvis


En blemme på huden forårsaket av irritasjon resulterer ofte i det ytre laget av huden skille fra det nedre laget med væske. I noen tilfeller kan blemme bli smittet og irritert. Det er naturlige, effektive måter å helbrede blemme og redusere risikoen for infeksjon.

Hvordan Heal Blemmer Naturligvis

•  Rens området rundt blemme av soaking i varmt saltvann. Eddik og varmt vann eller hvitløksolje vil også rengjøre effektivt.

•  Beskytt blemme fra friksjon mot sko og sokker. Bruk en løs bandasje eller moleskin når iført sko og sokker og endre det en gang om dagen. Prøv å unngå å bryte blemme. Væsken i blisterpakningen vil selvsagt absorbere tilbake inn i huden. Jo mer du beskytte mot noe gni seg mot blemme jo raskere det vil gro, og jo mindre smerte du føler.

Bevar huden som dekker området hvis blemme avløp. Huden igjen etter væske avløp er en naturlig bandet aide som ikke bør fjernes. Ikke pop blemme hvis du kan hjelpe den. Noen ganger du ikke kan hjelpe, men legge vekt på det, og det dukker uhell. Noen ganger er det for store og påvirker din daglige fungering. Sterilisere noen instrument du bruker til pop det og rengjør området helt for å hjelpe blemme helbrede naturlig.

Bruk en kjølende glidemiddel som Aloe Vera eller vitamin E for å få fart på healing. Is og våte teposer er nyttige og vil bringe smertelindring til området.

Hint

  • Ikke pop en blemme som har blod i den. Hvis du har en blemme som har alt annet enn hvit væske, se en lege. Men hvis den inneholder hvit væske, er det trygt å pop.

Healing Clays

Healing Clays


Påføring restorative leire til eksterne sår og inntak av det for intern sykdom var vanlig praksis for forhistoriske innfødte i Nord-, Mellom-og Sør-Amerika, gamle grekere, romere, egyptere, Esseerne (forfatterne av Dødehavsrullene) samt folk i gamle Kina og Arabia. I dag er kunsten å helbrede med jorden offisielt kjent som peloterapi. Implementering helbredende leire bruk rundt om i verden fortsetter å vokse med slike programmer som hydroterapi, balneologi, naturmedisin og alternativ medisin. Forurensning av verden videre fører folk til å utforske hvordan leire helbreder og renser gjennom inntak og aktuelle programmer.

Historie

Det første bevis på den terapeutiske kvaliteter av leire er funnet skrevet på leirtavler fra Mesopotamia datert til rundt 2500 f.Kr. I det andre århundre e.Kr. greske filosofen og legen Galen skrev en avhandling om leire terapi for intern og ekstern healing. Andre i historien brukt helbredende leire, inkludert 19. århundre tysk holistisk healing talsmenn Sebastian Kneipp og Adolph Just, som holdt leire for bruk som en av sine mest verdsatte rettsmidler på grunn av de naturlige helbredende egenskaper det gir.
Med den reneste form for grønn leire fra Frankrike, samfunn og kulturer der dratt nytte av healing leire i århundrer av eksterne applikasjoner og spise denne forbindelsen for interne ills. I første verdenskrig, til den franske blandet leire med spiselig sennep holde tropper fri for dysenteri mens russiske soldatenes rasjoner inneholdt 200 gram leire for behandling av interne sykdommer av livet i skyttergravene og eksterne sår kamp.

Grønnleire

Helbredende leire er grønn. Bentonitt er den grunnleggende grønn leire. Bentonitt kommer i nyanser av mørkegrått til mørkt grønn og er sammensatt av hovedsakelig montmorillonitt, med mindre konsentrasjoner av kristobalitt, zeolitt og kvarts. Avhengig av hvor leiravsetninger kommer fra, de mengder av disse konsentrasjoner i kurativ leire varierer. Lokaliseringen av grønn leire rundt om i verden ofte tar på navnet på regionen de blir oppdaget-bentonitt ble funnet i nærheten av Ft. Benton, Wyoming, og Montmorillonite nær Montmorillon regionen i Frankrike. Verdens største forekomst av grønn healing leire er i Bayern.

Vulkaner føde Clays

Alle leire er vulkansk aske blåses ut i luften som lava spyr fra kjeglen. Den brunaktig aske legger seg til Jorden, danner vulkansk stein som den stivner. Gjennom årtusen av vaske vann over vulkansk stein, amalgamer av mineraler form og en del av disse blandinger utvikle seg til leire. Alle leire trekker sine egenskaper fra prosenten av dets kjemiske komponenter og elementer. Måten disse forbindelser forholder seg til hverandre fysisk og kjemisk er det som skiller de typer leire fra hverandre. Smektitt er et resultat av denne prosessen. Består av hydratisert natrium-kalsiumaluminium-silikat mineral, er smektitt kilden grønne helbredelse leire.

Healing

Eksterne bruksområder for grønn leire for hudinfeksjoner inkluderer å sette den på byller, eksem og psoriasis. Leire er brukt i omslag for øyeinfeksjoner, sår og abscesser. Inntar helbredende leire som en naturlig rensing agent fortsetter å utvikle globalt som flere velger å innlemme naturlige og alternative healing for å bekjempe forurensing. Bentonittleire lagt til forurenset vann immunizes det fra en lang liste av ulike bakterier, noe som gjør det trygt å drikke. Selv om det er grunnleggende programmer for forskjellige bruksområder til helbrede interne helseproblemer samt sår, utslett og andre organ traumer --- som med anerkjente medisinske formål, behandlinger og legemidler, må den enkelte teste og justere mengden og anvendelsen av leire for å finne ut hva som gir de beste resultatene.

Beskyttelse mot stråling

En standard praksis av russiske forskere er å bruke bentonitt av grønn leire til hender, ansikt og kropp, før iført stråling dresser når du arbeider med radioaktive materialer. I opprydding av Tsjernobyl-området, bentonitt bruk absorbert giftige radioaktive isotoper igjen fra smelte ned av kjernefysiske anlegg. Utlede mange mineraler som brukes til helse kosttilskudd for å øke bedre liv kommer fra grønn leire.

Silver Water Healing

Oppdagelsen av sølv helbredende evner skjedd mer enn 2000 år siden. Den ble brukt i vann som en hjelp i å bli kvitt infeksjon for behandling av sykdommer. Det er dokumentert i gamle skrifter at sølv ble brukt som et middel for å beholde ungdommelighet og god helse. Kaster sølvmynter i vannet var vanlig i noen land, med ideen om at det ville øke kvaliteten på vannet. De brukte sølv kopper å lagre vann i tillegg. For å hindre gjæring, ville pionerene sette en sølv dollar i melken.

The History of Silver Water Healing og hvordan fungerer det

Sølv er et helt naturlig produkt. Menneskekroppen kan ha en sølv mangel som kan føre til problemer i immunsystemet, noe som kan føre til infeksjoner. Den amerikanske Federal Commission på ernæring og medisin godkjent bruk av kolloidalt sølv som en naturlig antibiotika i 1920. healing kapasitet kommer fra mikroskopiske sølv partikler som har blitt belastet elektrisk. Silver er kjent for å være i stand til å kjempe 700 typer bakterier. Bakteriene drepes i løpet av seks minutter av sølv treffe dem. Det anses å være en ufarlig naturlig antiseptisk. Det er trygt for planter, dyr og mennesker. Blodet absorberer det og sender det til kroppens celler.

Helbredende krefter Silver Vann og de negative bivirkningene

Silver har en fantastisk evne til å bryte ned oksygen metabolisme enzymet. Dette smothers parasitt eller bakterier. Den kan brukes for herding hals, øye, nese og øre infeksjoner. Det kan være et verdifullt medikament for behandling av streptokokkbakterieinfeksjoner. Det kan også være en behandling for sår og fistler, bidra til utvikling av ben og et hjelpemiddel i den generelle veksten av kroppen. I tillegg kan personer som har en sølvmangel i sine systemer drikke det og hjelpe deres immunsystem bli styrket. Den kan også brukes for å forbedre vev som er blitt skadet og hjelpe den gjenvekst. Brente vev har blitt behandlet med sølv kolloidalt vann, som quickens prosessen med healing. Det har vært påstander om sent at sølv vann kan drepe kreftceller. Forskere begynner å sikkerhets det opp. Men kolloidalt sølv produkter som er over-the-counter ikke anses trygt av US Food and Drug Administration.
Det har vært kjent for å forårsake alvorlige bivirkninger. Over-bruk kan føre argyria, som er en blå-grå misfarging av huden som er irreversibel.

Hvor du kan kjøpe Silver Water

Sølv vann kan kjøpes på apotek eller helsekostbutikker. Du kan også gjøre det i komforten av ditt eget hjem ved å kjøpe en spesiell generator. Det er avgjørende å først se din lege, som kan da best gi deg råd om bruk av sølv vann for dine spesielle behov.

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

Mandlene er en av de første linjene i forsvaret mot bakterielle og virale inntrengere i kroppen vår. De felle bakterier kommer inn i kroppen, slik at de hvite blodlegemer kan ødelegge dem. Det er mange ting du kan gjøre hjemme for å helbrede syke mandlene naturlig. Men noen ganger et besøk til legen for antibiotika eller kirurgi kan være nødvendig.

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

Hvordan Heal Sykelig Mandlene Naturligvis

•  Bruk en muntlig termometer til å ta din kroppstemperatur. Gjennomsnittlig kroppstemperatur for voksne er 97,6 grader Fahrenheit til 99,6 grader Fahrenheit. Hvis du har en temperatur på over 100 grader Fahrenheit i mer enn 24 timer, eller en feber på over 101,5 grader Fahrenheit, ringe legen din eller gå til din lokale legevakten umiddelbart.

Ta 800 milligram av ibuprofen hver sjette time for å lindre hevelse og smerter i mandlene. Dette vil også bidra til å holde kroppstemperaturen ned til et normalt nivå. Ikke overskrid 3200 milligram av ibuprofen i en 24-timers periode.

•  Ta 1,000 milligram vitamin C to ganger per dag. Vitamin C kan øke kroppens naturlige immunsystem til å bekjempe bakterielle og virale infeksjoner.

Ta en spiseskje honning hver time. Honning inneholder naturlig antibiotika som vil hjelpe kroppen din bekjempe infeksjoner. Honning er også veldig beroligende til halsen og vil lette smerter i mandlene.

Bland to spiseskjeer salt med fire gram vann. Gurgle saltvann løsning å sørge for å få baksiden av halsen der mandlene er plassert. Saltet vil hjelpe drepe noen infeksjon i mandlene og vil lindre eventuelle smerter som du kan ha oppstått.

Spis tre boller med kylling suppe hver dag. Kyllingsuppe er undersøkt og funnet å ha naturlig antibiotika og anti-viral egenskaper.

Hint

  • Drikk mye væske og få nok hvile når du er syk å fremskynde utvinning.
  • Besøk din lege hvis halsen er fortsatt sår etter to dager å få antibiotika. Mandlene kan bli infisert med strep virus, og dette kan føre til revmatisk feber eller død hvis den forblir ubehandlet. Hvis mandlene er dårlig syk, kan din lege anbefale kirurgi for å fjerne dem.

Hvordan å holde huden stram under vekttap

Å miste vekt er en så utrolig bragd. Men, kan det være nedslående å se en gang stram huden blir løs og slappe. Grunnen til at folk lider av løse huden etter vekttap skyldes det kollagen som blir brutt ned i huden. Det er ingen måte å avgjøre om noen vil ha løs hud etter vekttap. Det har en tendens til å være mer av en faktor for noen å miste mye vekt og miste det raskt. Mye av det også rett og slett avhengig av genetikk og alder. Det er flere ting som kan gjøres for å hindre løs hud og holder huden stram under vekttap.

Hvordan å holde huden stram under vekttap

Hvordan å holde huden stram under vekttap

•  Gå ned i vekt på en jevn hastighet. I 90 prosent av tilfellene, hvis vekt er tapt for raskt, vil det være løs hud. Mål å miste omtrent to pounds per uke. Huden er tilpasningsdyktig, men hvis vekttap er for rask, vil den ikke ha tid til å tilpasse seg til tap.

•  Hold deg hydrert. Huden er et organ som trenger vann for å trives. Nøkkelen til å forbedre hudens elastisitet er å holde den hydrert med vann. Hvis huden blir dehydrert, vil det ikke tilpasse seg så vel til vekttap. Drikk minst åtte glass vann per dag.

Legg ved vekttrening i ditt treningsprogram. Det er gunstig for helsen, og vekttapet, samt for å bevare huden og muskeltone. Firm musklene vil forbedre utseendet på huden under vekttap. Gjør det et mål å løfte vekter to til tre ganger per uke. Dette kan gjøres på et treningsstudio eller med frie vekter hjemme.

Suppler kosthold med lecithin. Dette er lettest å ta i pilleform. Lecithin er et utmerket supplement for huden som det hjelper i regenerering av hudceller. Lecithin kosttilskudd kan kjøpes fra de fleste helsekostbutikker. Ta 1000 milligram lecithin per dag for huden fordeler.

Øv tørr hud børsting flere ganger per uke. Dette er en naturlig og effektiv måte å holde liv i huden din. Tørr hud børsting øker blodstrøm gjennom kroppen, som fremmer sirkulasjon og hud regenerering. Ifølge Doctor Paavo Airola, tørr børsting huden er integrert i hudens helse og foryngelse. Ved hjelp av en lang håndteres kardask, starter på føttene og bruke lange, feiende strøk å børste kroppen mens huden er tørr.

Hint

  • Urte-te som ikke inneholder koffein kan brukes som en erstatning for vann.
  • Ikke ta lecithin kosttilskudd hvis du er gravid eller ammende.