Digidexo.com

colon sykdommer

Slik Cure Colon Sykdommer Naturligvis

Mange mennesker lider av gastrointestinale lidelser. Det store utvalget av fordøyelsessykdommer inkluderer forstoppelse, divertikulitt, kolitt og irritabel tarm syndrom eller IBS. Symptomene på disse sykdommene inkluderer betennelse, diaré, forstoppelse, magesmerter og gass. Årsakene ofte er knyttet til dårlig kosthold, stress og genetikk. Naturlig rettsmidler er en god måte å avlaste, og i noen tilfeller kurere fordøyelsessykdommer.

Slik Cure Colon Sykdommer Naturligvis

•  Drikk mer væske. Væsker er nødvendig for å holde fordøyelsessystemet fungerer. Væsker også bidra til avføring. For mange kolon sykdommer, er forstoppelse ett av symptomene. Å drikke mer væske bidrar til å avlaste forstoppelse, ifølge Mayo Clinic.

Spis mer fiber. Et annet skritt mot å lindre symptomene på tykktarmssykdom er å spise mer fiberrik mat som grønnsaker, hele korn, belgfrukter og frukt. The Mayo Clinic antyder en diett av minst 20 til 35 gram fiber per dag. The fiber bidrar til å gjøre store og bløt avføring, noe som bidrar med både diaré og forstoppelse.

Øvelse daglig. Det neste skritt i behandling av tykktarm sykdommer er daglig mosjon. The Mayo Clinic sier at trening øker tarmaktiviteten. Fordøyelsessystemet benytter en serie av muskelsammentrekninger for å bevege maten ned i fordøyelseskanalen, og de avfall ut gjennom kroppen. Alle typer fysisk bevegelse er nyttig for mage-tarmkanalen. Yoga, tai chi og stretching er lav-effekt øvelser, mens jogging og sykling er høy effekt øvelser. Gjør hva du er komfortabel med å gjøre. The Mayo Clinic anbefaler også trening som en måte å redusere stress. Stress er en annen trigger for kolon lidelser.

Bruk probiotika. The Natural Institutes of Health anbefaler probiotika som et alternativ middel for kolon sykdommer. Probiotika er kjent som vennlige eller gode bakterier. De er gunstig for helsen, fordi de er lik de mikroorganismer som befinner seg i fordøyelseskanalen. Du kan få probiotika fra matvarer som yoghurt, samt i kosttilskudd skjemaet.

Hva er Colon sykdom?

Kolon problemer kan variere fra ubehagelig tarm symptomer som kramper og oppblåsthet til farlige sykdommer som tykktarmskreft. I alvorlige tilfeller, må en lege sende et rør inn i tykktarmen for å undersøke den.

Tykktarmen

Denne delen av legemet er der avfall blir sendt til å bli utstøtt fra kroppen. Tykktarmen er også kjent som tykktarmen og tarmene.

Typer

Typer av kolon sykdommer er tykktarmskreft, colonic polypper, ulcerøs kolitt, divertikulitt og irritabel tarm syndrom.

Diagnose

Colon sykdommer er diagnostisert ved hjelp av en kolonoskopi, som omfatter innsetting av et langt rør som kontrollerer kolon for problemer.

Behandling

Milde tilfeller av tykktarm sykdommer blir ofte behandlet med avføringsmidler. Flere alvorlige kolon sykdommer behandles gjennom kirurgi. Alternativ helse spesialister anbefaler at colon hydroterapi utføres for å holde kolon sunt.

Colon Helse

Kolon holdes friske ved inntak av probiotika, fiber og vann. Antioksidanter også bidra til å forhindre forekomsten av tykktarmskreft.

Sykdommer i cecum

Sykdommer i cecum


Cecum er den første delen av tykktarmen, som er en del av tykktarmen på høyre side av magen. Colonic sykdommer inkluderer tykktarmskreft, den fjerde vanligste kreftformen i USA, ifølge MedlinePlus.

Colonic Sykdommer

Sykdommer i kolon inkluderer kreft, irritabel tarmsyndrom, polypper, divertikulitt, inflammatorisk tarmsykdom og kolitt, ifølge MedlinePlus.

Kreft

Kreft i cecum eller andre deler av tykktarmen er signalisert ved blod i avføringen, smale avføring, endringer i avføringsmønster og ubehag.

Polypper

Polypper er soppformede utvekster på tarmslimhinnen som kan føre til kreft i tykktarmen. Ifølge Cleveland Clinic, oppdage dem og fjerne dem før de vokser og endrer seg er den beste forebygging.

Kolitt

Kolitt kan være i flere former: smittsomme, iskemisk, stråling, ulcerøs og Crohns sykdom. Årsaker til de to siste formene for kolitt er ukjent og med 2009, men de tre første er forårsaket av infeksjon, mangel på blodstrøm og strålebehandling, henholdsvis.

Koloskopi

En kolonoskopi er en metode for å undersøke kolon og rektum foring med en lang, fleksibel slange innsatt i anus. Leger anbefaler dem til pasienter som har symptomer på tykktarm sykdom, for eksempel endringer i avføringsvaner eller blødning. De over 40 med slektshistorier av tykktarmskreft bør ha regelmessige koloskopier.

Hva er smerter i Synkende Colon Region?

Tykktarmen er et viktig organ i fordøyelsessystemet. Orgelet er delt inn i cecum, stigende kolon, tverrgående tykktarmen, synkende kolon, sigmoid og endetarm. En smerte i tykktarmen kan skyldes flere årsaker; imidlertid, hvis smerten er spesifikt i stigende område av colon, den mest sannsynlige årsaken til det er en sykdom som kalles kolitt. Kolitt er kjennetegnet ved betennelse i tykktarmen.

Typer

Den betennelse i tykktarmen kan oppstå på grunn av en rekke infeksjoner og sykdommer. De viktigste årsakene til tilstanden er smittsomme kolitt, som er forårsaket av virus og bakterier som forårsaker matforgiftning; iskemisk kolitt, forårsaket av aterosklerose i arteriene; inflammatorisk tarmsykdom forårsaket av autoimmune sykdommer som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom; og til slutt, kjemisk kolitt, forårsaket på grunn av overeksponering av tykktarmen for giftige kjemikalier.

Kolitt Symptomer

Symptomene på kolitt er i stor grad bestemt av den type kolitt til stede i kroppen. Imidlertid, de to viktigste symptomer på kolitt er abdominal smerte, spesielt i tykktarmen på området, og diaré. Det kan være sporadisk spotting av blod i avføring og smertene kan også være ledsaget av lavgradig feber og frysninger. Dersom infeksjonen er alvorlig, kan det føre til at du har en tilstand der det er en konstant trang til å passere avføring.

Når skal man oppsøke lege

Når symptomene er milde, kan de karakteriseres ved korte episoder av diaré. I et slikt tilfelle, kan det ikke være mye smerter forbundet med tilstanden. Imidlertid, hvis diaré vedvarer i lengre tid, det krever medisinsk oppmerksomhet. Du bør også oppsøke lege hvis det er vedvarende feber, dehydrering, økning i magesmerter eller tilstedeværelse av blod i avføring.

Diagnose

Ifølge eMedicinehealth begynner diagnose som er typisk med behandlingen av medisinsk historie. Tilstander som Crohns sykdom er arvelig og smerten kan være knyttet til den. Det er viktig for legen å vite om symptomer, utbruddet og deres varighet. Hvis det er tilstedeværelsen av blod i avføring, vil legen se etter områder av ømhet i magen. Noen av testene som er foreskrevet av legen om å gjøre en definitiv diagnose er en komplett blodprosent, blodureanitrogen test, krakk test og en test for å sjekke for elektrolytisk unormalt.

Behandling

Den behandling av ulcerøs kolitt, avhenger av dens årsak. For infeksjoner forårsaket av bakterier og virus, er medisiner foreskrevet av lege. Crohns sykdom og ulcerøs kolitt kan styres av medisiner og en regulert diett. For iskemisk kolitt, er intravenøs væske administreres for å behandle dehydrering. Ved hjelp av medisiner, leger forsøker å gjenopprette blodtilførselen til tarmer. Kirurgi kan trenge å bli utført for å fjerne bestemte deler av innvollene som har mistet blodtilførsel.

Colonic vanning hos barn

Colonic vanning refererer vanligvis til en prosedyre også kalt kolon rensing, hvor fluider blir pumpet gjennom endetarmen til tykktarmen for å "rense" tarmer. Mange utøvere hevder colonic vanning kan dra langsiktige helse ved å fjerne skadelige parasitter og giftstoffer, men det er generelt antatt det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter disse påstandene, og mange leger er skeptiske om fordelene med disse prosedyrene, enten utført hos barn eller voksne .

Colonic vanning

Under colonic vanning, er varmt vann ledes inn i tykktarmen via et rør inn gjennom endetarmen. Den er forskjellig fra et klyster utført for å behandle forstoppelse eller før visse medisinske prosedyrer i at det vanligvis innebærer mer væske; dessuten sine talsmenn hevder at det fjerner giftstoffer og parasitter de tror kan være ansvarlig for visse kroniske tilstander. Noen ganger urter eller avføringsmidler er lagt til det varme vannet brukes til å vanne tykktarmen, og probiotiske medisiner er ofte administrert etterpå.

Risiko

De viktigste risikoene forbundet med colonic vanning hos barn er endetarms perforeringer eller smittsomme sykdommer. Hvis instrumentet brukt til å utføre vanning ikke er sterilisert, kan sykdommer overføres fra en pasient til den neste; Hvis røret er satt inn på riktig måte, kan den rives eller perforere vev av tarmen eller rektum. Dehydrering og elektrolyttubalanse-en ubalanse i nivået av oppløste salter i blod-er andre mulige farer.

Historie

Troen på at akkumulerte giftstoffer i tarmen kan føre til sykdom dateres tilbake mange århundrer. Klyster-eller clysters, som de en gang ble kalt-har vært i bruk kommer tilbake selv til den tiden av de gamle egypterne. I løpet av det 20. århundre, prosedyren popularitet toppet seg i 1920 og 1930, selv om etterfølgende fremskritt innen vitenskap og medisin så tvil om nytten sin.

Kritikk

De fleste leger vil vise de påståtte fordelene tilskrives colonic vanning med skepsis. The American Cancer Society bemerker at "tilgjengelig vitenskapelige bevis støtter ikke påstander om at kolon terapi er effektiv i behandling av kreft eller noen annen sykdom." En 1997 lederartikkel i Journal of Clinical Gastroenterology henvist til teorien underliggende colonic vanning som en "triumf av uvitenhet enn vitenskap." Det har ikke vært store studier utført for å teste effekten av colonic vanning i å forebygge eller behandle sykdommen.

CI hos barn

Hvis du vurderer colonic vanning for barnet ditt, er det en god idé å snakke med legen din eller barnelege først. Diskuter dine forventninger til resultater og risiko. Noen colonic vanning utøvere hevder sin prosedyre kan bidra til å fjerne parasitter, men hvis barnet har symptomer som kronisk diaré som kan tyde parasitt angrep, det er medisiner legen din kan forskrive som kan være mer effektive.

Hva skjer med en spastisk colon?

Hva er spastisk colon?

Spastisk colon er et annet begrep for irritabel tarm syndrom (IBS). Spastisk colon har fått navnet sitt fra økte sammentrekninger eller "spasmer" i små og store tarmen hos IBS lider. Imidlertid, på grunn av forstoppelse --- eller bremset intestinal bevegelighet --- kan også være en rådende symptom på IBS, begrepet "spastisk colon" ikke alltid nøyaktig beskrive syndrom.

Symptomer

Hyppige eller uregelmessig tarm sammentrekninger kan føre til kramper, magesmerter, gass, oppblåsthet og diaré. Noen IBS lider også oppleve forstoppelse eller kvalme. Diaré er ofte verst om morgenen eller rett etter et måltid. Noen ganger vil en avføring gi lindring av symptomer, men andre ganger, vil symptomene fortsetter og en følelse av å måtte umiddelbart ha en annen avføring vil være til stede.

Årsaker

Årsaken spastisk colon er foreløpig ukjent. IBS går i familier, så det kan være en genetisk komponent. Selv belastning ikke forårsaker IBS, kan det forverre tilstanden, så kan visse matvarer. Meieri, fett, koffein og sukker er vanlige gjerningsmannen bak økte spastisk colon symptomer. Hos kvinner, kan IBS symptomer forverres under visse faser av menstruasjonssyklusen, for eksempel under eggløsning eller under menstruasjon.

Behandling

Over-the-counter produkter som behandler diaré, forstoppelse eller gass kan gi lindring til spastisk colon, som kan produkter som hjelpemiddel i fordøyelsen, for eksempel probiotika eller enzymer. Lider kan også finne lindring i å endre sine dietter for å eliminere "trigger" matvarer og for å øke fiberinntaket, noe som kan lindre både diaré og forstoppelse i forbindelse med spastisk colon. Lider bør gjøre endringer i sine dietter gradvis, fordi plutselige endringer i kostholdet kan gjøre symptomene verre. Fordi spastisk kolon er forbundet med stress, antidepressiva, anti-angst medikamenter og behandling hjelp i noen tilfeller. Andre reseptbelagte legemidler som virker direkte på fordøyelsessystemet, for eksempel antispasmodics, kan også hjelpe.

Outlook

Selv spastisk colon er ubehagelig, det er ikke en livstruende tilstand, og det øker ikke risikoen for andre sykdommer i fordøyelsessystemet. Fordi det er så vanlig, er nye behandlinger blir oppdaget og prøvd. Selv om IBS symptomer kan være ubehagelig å snakke om, er det viktig å diskutere dine symptomer med en lege for å utelukke muligheten for mer alvorlige forhold. I tillegg kan snakke med en lege være første skritt i en behandling plan som vil redusere IBS inngrep i livet ditt.

Kolorektal Sykdommer

Mange sykdommer kan hindre den vanlige rolle i tykktarmen. Mer vanlige bivirkninger er sett med kolorektal sykdommer er blødning, infeksjon og perforering. For enkelte kolorektale sykdommer, kan en del av tykktarmen fjernes som behandling. Med gjennomsnittlig kolon være 4:57 fot lang, betyr dette operasjonen vanligvis ikke påvirke sine funksjoner.

Hemorroider

Hemorroider er vanlig hos kvinner under graviditet eller etter fødsel. Hemorroider er forårsaket av en økning av kraft til venene i anus. Økt kraft fører til at blodårene til å hovne opp og forstørre. Vanlige årsaker til hemorroider er straining under avføring, forstoppelse, lange perioder med sittende og infeksjoner i anus. Hemorroider kan behandles med endringer i kosthold og avføringsmønster, og noen kan kreve kirurgi hvis de er store og meget smertefullt.

Colonic Polypper

Kolon polypper er ekstra biter av vev som vokser inne i tykktarmen eller tykktarmen. Kolon polypper er vanligvis ikke en fare; Likevel kan en del være eller bli ondartet. I de fleste tilfeller leger fjerne polypper gjennom en fremgangsmåte som kalles en kolonoskopi. De som er mest utsatt for kolon polypper er over 50 år, har en tidligere eller familie historie av polypper eller har en familiehistorie med tykktarmskreft. De fleste mennesker ikke har symptomer; kan imidlertid små spor av blod finnes på undertøy eller på toalettpapir etter avføring.

Crohns sykdom og ulcerøs kolitt

Inflammatoriske tarmsykdommer, så som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt (UC), resultere fra konstant svelling av tarmkanalen. Crohns sykdom og UC er veldig like. Begge inkluderer symptomer som hevelse i tarmslimhinnen, vektøkning eller tap, alvorlig diaré, blodig avføring, kvalme, oppkast og magesmerter. Crohns sykdom kan oppstå hvor som helst i fordøyelseskanalen og kan spre seg dypt inn i de aktuelle lag av vev. UC normalt påvirker dypeste slimhinnen i tykktarmen, tykktarmen og endetarmen.

Diverticulosis

Divertikler er små sekker som stikker utover fra tykktarmen eller tykktarmen. Milde kramper, oppblåsthet og forstoppelse er symptomer vanligvis løses av en høy-fiber diett og milde smertestillende midler. Når diverticula bli smittet, feber, frysninger, kvalme, oppkast, kramper og forstoppelse kan forekomme. Divertikulitt kan noen ganger føre til blødninger, tårer og blokkeringer. Antibiotika blir ofte brukt til å behandle infeksjonen.

Colon Cancer

Tykktarmskreft begynner i endetarmen eller kolon, og blir ofte referert til som tykktarmskreft. Lymfom, characinoid svulster, melanom og sarkom er alle typer kreft i tykktarmen, men er sjeldne. Magesmerter, forstoppelse, diaré, intestinal obstruksjon, smale avføring, anemi, vekttap for ingen annen grunn og blodig avføring er symptomer som kan tyde på kreft i tykktarmen. Behandling for tykktarmskreft inkluderer kjemoterapi, kirurgisk fjerning av kreftceller og strålebehandling. Tidlig screening kan bidra til å oppdage tykktarmskreft i begynnelsen stadier før symptomstart og mens det fortsatt er helbredelig.

Colonic rensing og forstoppelse

Colonic rensing og forstoppelse


Forstoppelse er ofte et resultat av en overvekst av candida albicans i tykktarmen. Dette overskuddet sopp kan irritere slimhinnene i tykktarmen veggene og forårsake fekal forstoppelser. Folk gjør kolon renser for å bli kvitt disse overflødig candida og forstoppelser, som kan rane en person av viktige næringsstoffer. Det er flere måter å rense kolon og eliminere forstoppelse problemer, blant annet gjennom kosthold, kolon rensing kits og colonic vanning.

Betydning

Forstoppelse fra candida overvekst er et alvorlig problem. Det kan stamme fra overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig kosthold og til og med stress. Fekal forstoppelser fra overflødig candida havner også giftstoffer og parasitter. Hvis venstre ubehandlet, kan disse utenlandske enheter inn i blodbanen og invadere celler og organer. Dette kan føre til mange problemer eller sykdommer som astma, sopp utslett (dvs. skrittsopp), gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, leddgikt, multippel sklerose).

Typer matvarer for colonic rensing og forstoppelse

Det er mange matvarer som kan brukes for colonic rensing og forstoppelse. Grønnsaker og frukt har fordøyelsesenzymer som kan drepe overflødig sopp fra candida. Antioksidanter (slik som vitamin A) i disse matvarene fremme fagocytose blant hvite blodceller, en fremgangsmåte hvor disse blodcellene rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder overskytende sopp, toksiner og parasitter). Frukt fungere som naturlig avføringsmiddel. De kan reparere slimhinnen i tykktarmen forårsaket av candida overvekst. Blant frukt og grønnsaker som kan brukes for kolon rensing og forstoppelse inkluderer grønne bønner, agurker, gulrøtter, selleri, spinat, reddiker, ananas, grapefrukt, jordbær og kiwi.

Andre typer kolon renser

Folk kan bruke kolon rensing kits eller colonic vanning for å bli kvitt forstoppelse. Kolon rensing kits vanligvis inneholder matvarer og urter (for eksempel hvitløk og cayennepepper) som kan drepe overflødig candida og parasitter, som eliminerer fekal forstoppelser. Behandlingen varer vanligvis omtrent en måned, men noen selskaper fremme syv-dagers renser. Colonic vanning er prosessen med å spyle alle tre deler av tykktarmen (nedstigende, tverrgående og synkende) med ozonert vann. Prosessen er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist.

Fordeler med colonic rensing

Rensing av tykktarmen kan eliminere avfall som noen ganger har akkumulert i tykktarmen i mange år. Noen mennesker faktisk gå ned i vekt etter at de er ferdig med sin behandling. Kolon rensing kan øke en persons energinivå, lindre oppblåsthet og gass og redusere væskeansamlinger. Det eliminerer også skadelige giftstoffer fra kroppen.

Advarsel

Mennesker som gjennomgår kolon rensing ofte oppleve noen detox symptomer. Disse symptomene kan variere, men inkluderer ofte varierende grad av energi, kvalme og influensalignende symptomer. En person kan også være sensitiv eller allergisk mot visse matvarer i kolon rensing kits. Det er også bekymring blant leger at colonic vanning kan svekker kroppens naturlige bakterier, og at speilet (rektal rør) kan gjennomhulle veggen i tykktarmen.

Sykdommer forbundet med Crohns sykdom

Crohns sykdom, en form for inflammatorisk tarmsykdom (IBD), forårsaker betydelig skade på vev dypt inn i tarmkanalen. Denne skaden kan øke risikoen for visse tilstander og sykdommer, men garanterer ikke at du vil få noen av dem.

Colon Cancer

Crohns sykdom kan øke risikoen for tykktarmskreft. The Mayo Clinic bemerker imidlertid at 90 prosent av personer med IBD aldri får kreft. Visse medisiner som brukes til å behandle Crohns kan også forsiktig øke risikoen for kreft.

Anemi

Personer med Crohns sykdom ofte lider av anemi. Dårlig næringsopptak fører til jernmangel, noe som reduserer produksjonen av røde blodlegemer, noe som resulterer i anemi.

Beinproblemer

Dette resulterer betennelse i Crohns kan øke risikoen for leddgikt. Crohns sykdom ser ut til å ha negativ innvirkning på beintetthet som kan føre til osteoporose. Du øker risikoen for Crohns relatert osteoporose hvis du røyker eller har brukt steroider lang sikt.

Lever og galle Disease

The National Digestive Diseases Clearinghouse viser Crohns sykdom kan forårsake en rekke lever og galleproblemer slik som gallestein.

Fysiske Komplikasjoner

Crohns sykdom kan føre til en rekke fysiske komplikasjoner som intestinal blokkering, anal sprekker (sprekker utsatt for infeksjon) og fistler --- unormale vev forbindelser som kan føre til dårlig opptak av næringsstoffer eller feilaktig drenering av avfall.

Colon Hydroterapi & urinveisinfeksjoner

Colon Hydroterapi & urinveisinfeksjoner


Dårlig colonic helse og urinveisinfeksjoner kan ta en toll på kroppen. Heldigvis, med fremskritt innen både tradisjonell og alternativ medisin, mennesker med disse plager kan nå vurdere en rekke alternativer.

Colon Hydroterapi

Colon hydroterapi, også kjent som colonic vanning, er en alternativ fremgangsmåte for å medisinsk terapi 'wash "tykktarm og tarmkanalen. Et profesjonelt trente kolon terapeut forvalter prosedyren.

Fordeler

Colon hydroterapi har vist seg fordelaktig på en rekke måter. Mens brukes for avgiftning, og gjenopprettelse av tykktarmen, har denne fremgangsmåten har også vist seg nyttig i vekttap og forebyggelse av visse sykdommer. Denne typen alternativ behandling blir mer og mer populært.

Urinveisinfeksjon

Urinsystemet består av nyrer, urinledere, urinblæren og urinrøret. En urinveisinfeksjon (UVI) kan oppstå når noen av disse tingene bli infisert. Som en generell regel, infeksjoner lenger opp i urinveiene pleier å være mer alvorlig.

Symptomer

Symptomer inkluderer, problemer med vannlating, slik som brennende eller måtte urinere ofte, regn, illeluktende urin, blod i urinen, magesmerter, kvalme, oppkast, mild eller høy feber, risting frysninger, eller smerter i siden.

Behandling

UTI behandling innebærer å ta antibiotika, drikker mye vann og ta smertestillende medisin. Siden kaffe, krydret mat, og alkohol kan irritere blæren, bør de alle unngås.

Hjem rettsmidler for Colon & Liver Cleanse

Mange hjem rettsmidler eksisterer for å rense kolon og leveren. Disse to organer bidrar til å filtrere ut og fjerne toksiner skadelige avfall fra kroppen. Hvis disse giftige stoffer ikke blir eliminert, blir de absorbert av tykktarmen. Dette kan resultere i et vidt spekter av sykdommer og lidelser. For å bedre din helse og riktig funksjon av alle systemer, er det nødvendig å holde leveren og kolon ren. Med en frisk kolon og leveren kroppen er bedre i stand til å reparere og rengjøre seg selv.

Rikelig med væske

Vann er en viktig del av livet og er nødvendig for kroppen å fungere. Drikke rikelig med væske hver dag, enten vann, urtete, vegetabilske eller fruktjuice, kan bidra til å fylle væske tapt gjennom urinering og svetting. Å drikke mer væske hver dag hjelper også å skylle ut bakterier og rusk og bidrar også til å fortynne eventuelle giftstoffer eller giftstoffer i kroppen.

Fasting for helse

En rask er en god måte å rengjøre kolon og leveren. Kroppen er selvhelbredende, men mesteparten av tiden kroppens energi blir brukt i behandling og bearbeider mat. Dette gjelder spesielt hvis du spiser mat som er fylt med kjemikalier. En funksjon av leveren er å filtrere ut giftige materialer, men jo mer giftstoffer i kroppen din mer leveren og andre fordøyelsesorganer må jobbe. En rask gir kroppen en ferie fra å fordøye mat, så det kan i stedet bruke energien for selvrensende.

Økologisk mat er sunnere

En av de viktigste årsakene til at flere mennesker spiser økologisk mat er at det er vokst med færre eller ingen kjemikalier. Insektmidler, plantevernmidler og konserveringsmidler som brukes i mange matvarer til slutt finner veien inn i vev i kroppen hvor de kan forårsake sykdom. Leveren og tykktarmen jobber hardt for å rense kroppen for disse kjemikaliene, men hvis systemet er overbelastet med giftige kjemikalier, kan leveren og kolon bare gjøre så mye. En måte å bidra til å holde kolon og leveren renere er å spise økologisk frukt, grønnsaker, kjøtt og meieriprodukter.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner kan være svært effektiv i behandling av sykdommer og rense kolon og leveren. Naturmedisinere anbefaler melk tistel å rense leveren. Denne urten er svært effektiv i å kvitte leveren giftstoffer og styrke den til å filtrere ut giftstoffer som kommer inn i kroppen fra mat, luft og vann. I artikkelen "leveren Herbs" på nettstedet av homofile menns helse Crisis, andre urter oppført også, blant annet ingefær, burdock rot og løvetann. For tykktarmen er det mange urte kolon renset på markedet. De fleste av disse inneholder flere urter. Colon rengjøringsmidler arbeid ved å øke muskelaktiviteten i tykktarmen, slik at avføring er presset gjennom tarmen.

Trening gir mange fordeler

Trening får hjertet ditt pumper, toner musklene, hjelper deg å miste fett og også bidrar til å rense ut kolon. Enhver fysisk aktivitet --- om det er aerob trening, yoga eller gå til jobben --- stimulerer musklene i tykktarmen til å bevege seg raskere, og dermed forårsaker sammentrekninger som letter avføring. Denne prosessen bidrar til å holde leveren fungerer på høyere kapasitet.

Colon Cleanse & Slimming

Tykktarmen er den tykktarmen som gjør og lagrer avfallet før det er evakuert. Kolon rensing er prosessen med å få colonics eller spiser tørkede planter og urter utformet for å flytte avfall gjennom kroppen.
Under en colonic, beveger en spesielt utformet maskin vann gjennom tykktarmen til å løsne avfall, og det er evakuert av en enkel pumpe. Mennesker undergår kolon rensing som en måte til å opprettholde helse og kolon noen ganger for å hjelpe dem til å gå ned i vekt.
Mange voksne har ikke daglig avføring og dette skaper andre helsemessige problemer som kan bli alvorlige, inkludert tykktarmsbetennelse og tykktarmskreft.
Kolon rensing har lenge blitt gjort gjennom bruk av å spise visse urter og planter som Senna pods og blader, Cascara Sagrada og aloe vera blad. Dette er avføringsmidler som kan kombineres med andre urter som for eksempel glatte alm for å gjøre kolon rens mindre dramatisk.

Identifikasjon

Gjennom historien, ulike kulturer stolt på planter og urter for å kolon rens. Dette kan ha blitt gjort mellom årstidene å fjerne mage-tarmkanalen av parasitter og å forberede fysisk for en ny sesong.
I dag, betyr kolon rensing ofte tar urter som Senna, Cascara Sagrada, aloe vera blad, og andre urter som fungerer som en "intestinal kost" å feie ut alt avfall som kan forbli i tykktarmen.
Hvis du finner ut at du har for dramatiske et kolon rens ved hjelp av disse metodene, bør du oppsøke lege. Hun kan anbefale du bare legge tørkede svisker til kosthold eller bruke andre metoder for å kolon rens.
Du kan kjøpe mange kolon rens produkter i en helsekost butikk eller på nettet. Du kan også se et kolon hydrotherapist. Å få en colonic innebærer spise mindre før besøket og på møtet ha en liten tube plasseres i anus hvor vann blir innført og senere evakuert, fjerne avfall.
Senere, tar en klient probiotika som Lactobacillus acidophilus, som er levende kulturer, for å sikre tarm tarmen har sunne bakterier for å bistå fordøyelsen.

Betraktninger

Folk gjennomgå et kolon rens generelt fordi de kan føle seg forstoppet eller som en vanlig praksis å opprettholde optimal helse.
Mens naturopaths kan anbefale kolon rensing, kan det være overdrevet.
Hvis du er engstelig for å miste vekt raskt, kan kolon rensing være en måte å jumpstart vekttap programmet, men det kan ikke være den eneste trinn. Etter en sunn diett, får regelmessig mosjon og hvile er mer sannsynlig å resultere i varig vekttap.

Misforståelse

Kolon rensing er ofte annonsert som en måte å eliminere "magefett." Men i virkeligheten, er det vanskelig å "spot redusere" i bare ett område av kroppen. De prøvde og sanne måten å redusere magefett er å spise en lav-fett diett og trene regelmessig.
Annet enn fettsuging, er det ikke realistisk å tro at å få en colonic eller gjennomgår et kolon rens ved å ta avføringsmidler vil ta inches av midjen.
Men for noen som ikke har fulgt en sunn diett, som gjennomgår et kolon rens kan gjøre å følge en diett enklere.
Hver enkeltes erfaring vil variere, men de fleste som har en colonic eller ta kolon-rensing urter finner de fjerne en betydelig mengde avfall ut av kroppen.
Hvis kolon rensing er gjort til en del av en helhetlig plan som inkluderer trening og et balansert kosthold, kan resultatet bli varig vekttap.

Fordeler

For noen som er uregelmessig, vil kolon rensing gjøre en forskjell. Hvis du er veldig forstoppet, bør du oppsøke lege. I svært ekstreme tilfeller av forstoppelse, kan det ikke lenger være lurt å få en colonic eller ta kolon-rensing urter. I stedet, kan en lignende fremgangsmåte må utføres i et sykehus.
De som kolon rens mellom årstidene noen ganger gjør det som en del av sesong faste. Dette kan bety å spise bare frukt og grønnsaker i flere dager og spise kolon-rensing urter for å fjerne fordøyelseskanalen.
For andre mennesker på en målrettet vekttap plan, kan kolon rensing kombineres med juice fasting der bare grønnsaker og frukt juice er fortært. Dette er ofte gjort på helse spas hvor gjestene delta spesielt for å gå ned i vekt i løpet av en to ukers eller lengre tidsperspektiv.

Advarsel

Hvis du aldri har hatt en colonic eller tatt kolon-rensing urter, snakk med din lege eller annet medisinsk faglig for å få råd. Vanligvis er kolon rensing trygt for folk flest, men ikke bli overrasket hvis du mainstream Western legen ikke anbefale dem.
Kolon rensing er fortsatt sett på som en noe "counter kultur" eller alternativ medisinsk praksis.
Hvis du har noen kroniske sykdommer eller har en historie med noen irritabel tarm syndrom eller har en spiseforstyrrelse, ikke gjør noen kolon rensing med mindre du er under oppsyn av legen din.

Forebygging / løsning

Kolon rensing kan være en praksis med egenomsorg hvis den ikke blir misbrukt. Tar kolon-rensing urter som en daglig avføringsmiddel er ekstrem. Dette kan resultere i en avhengighet av avføringsmidler.
I stedet, hvis du har medisinsk klarering fra legen din, bør du vurdere et kolon gang i sesongen eller sakte introdusere kolon-rensing urter når du er i stand til å bremse ned timeplanen din og la kroppen din å rense skikkelig.
Ideelt sett er en colonic eller rettet kolon rens bare bruker en sjelden gang for å opprettholde helse.
Opphold godt hydrert ved å drikke flere glass vann mellom måltidene og får tilstrekkelig mosjon vil bidra til å flytte tarmen og administrere vekt på lang sikt, slik at du slipper å ty til ekstreme tiltak.

Tegn på en påvirket Colon

Normalt er mat og drikke fordøyd i et par timer, og derfra de reiser til tarmen og tykktarmen. Etter dette er noe avfall utvist fra kroppen. Det er imidlertid mulig for blokkering eller forstoppelse, i tykktarmen til å forekomme. Hvis dette skjer, er banen for utvisning av fordøyelses avfall effektivt avskåret, og avfallet er fanget inne i kroppen. Her er en kort titt på noen av tegnene på en påvirket kolon.

Forstoppelse og hemoroider

Forstoppelse er en av de første tegn på tykktarmselse. Et individ kan fremdeles være i stand til å passere en krakk, men som regel hvis de er i stand til å gjøre det, må de anstrenge seg. Straining, dersom forlenget over noen få dager eller uker, kan resultere i utvikling av smertefulle hemorroider. Drikker mer vann kan bidra til å få ting i bevegelse.

Smale Krakker

Når tykktarmen er påvirket, avføring tendens til å komme ut på jakt svært smal. Dette er fordi det er ganske enkelt ikke noe rom for avfallet å bygge seg opp til en større diameter. En smal krakk en gang i blant er vanlig, men hvis de smale og deretter bo på den måten konsekvent, er else trolig årsaken.

Magesmerter

Magesmerter er et annet symptom på kolon else. Som avfallet bygger seg opp i tykktarmen, økes trykket på kolon vegger og alle de omgivende vev, noe som resulterer i ubehag.

Tap av appetitt

Personer med kolon else ofte opplever tap av appetitt. Den økende avfall i tykktarmen legger press på magen og reduserer mengden av rom igjen til ny mat i magen og tarmene. Jo verre else blir, kan jo mindre den enkelte ønsker å konsumere.

Vektøkning

Vektøkning oppstår med kolon toppelse, fordi all materie --- inkludert avfallet som bygger seg opp i tykktarmen --- har vekt. En person mister normalt noen få gram med utvisning av hver avføring, men med kolon else, dette er ikke mulig. Disse gram holde legge opp, og hvis else ikke behandles, kan en person få flere pounds. Det er imidlertid viktig å merke seg at det er normalt å svinge i vekt basert på hvor mye vann og mat konsumeres i løpet av dagen, slik at en liten vektøkning ikke nødvendigvis er en årsak for umiddelbar bekymring. Det bør bli sett på i sammenheng med andre symptomer på tykktarm else.

Årsaker og behandling

Colon toppelse kan være forårsaket av sykdommer, dårlig kosthold eller dehydrering. Den toppelse og dermed kan behandles med medisiner for den underliggende tilstand, addisjon og subtraksjon av bestemte matvarer fra måltider, og oral eller intravenøs væskeinntak. For umiddelbar lindring, kan et kolon rens anbefales, men dette betyr ikke nødvendigvis behandle den underliggende årsaken til forstoppelse.

Hvordan Skyll Colon å holde det sykdomsfri

Mange alternative leger anbefaler regelmessig kolon rensing. De mener at et kolon fylt med avføring og rusk fører til mange sykdommer. Dr. Robert Schultz, en lege som har spesialisert seg på urtemedisin, mener at at en usunn kolon resultater i en rekke sykdommer som hudproblemer, hjertesykdommer, autoimmune sykdommer og kreft. Hvis avføring ikke elimineres på en riktig måte, toksiner reabsorbed av tykktarmen. Holistisk eksperter foreslår noen måter å rense tykktarmen som faster, urter og colonic vanning.

Hvordan Skyll Colon å holde det sykdomsfri

•  Drikk rikelig med væske. Ved hjelp av vann for å skylle ut systemet er en populær metode for å rense hele kroppen. Men også gunstig for å skylle ut tykktarmen er grønnsaksjuice, fruktjuice og urte detox-te. Det viktigste er å drikke minst 8 til 10 glass av sunne væsker hver dag til hydrat kroppen, fortynne eventuelle giftstoffer, og skylle ut rusk.

Gå på en rask. Faste kan gjøres for en dag, en uke eller en måned. De lengre faster bør kun gjøres under medisinsk tilsyn. Kroppen er selvrensende, men fordøyelsen av mat anvender en mye energi. Med en rask, kroppen kan bruke denne energien for å reparere og rense seg naturlig.

Spis mer fiber. Fiber er nødvendig til dietten fordi det gir bulk for avfall, og bidrar til å avlaste forstoppelse. Hele korn, frukt og grønne grønnsaker er alle high-fiber matvarer som bør legges til kosthold for å fremme regelmessig avføring. Hvis du ikke kan få nok fiber fra maten du spiser, er det fiber kosttilskudd som fibercon.

Bruk urte kolon rengjøringsmidler. Herbal kolon renser inneholder flere urter som øker hyppigheten av avføring. Alle urte formler er forskjellige og noen er proprietær så ingrediensene er ikke avslørt, men urter ofte brukes inkluderer aloe vera, løvetann rot, kull, hvitløk og ingefær. Disse urtene stimulere musklene i tarmen. Dette bringer om sammentrekninger som presser avfall gjennom tarmen og ut endetarmen. Mange bedrifter nå lage urte rengjøringsmidler som er tilgjengelige i helsekostbutikker.

Prøv over-the-counter narkotika. Mens urte kolon renset er generelt tryggere for kroppen, de fungerer ikke for alle. Noen mennesker kan trenge medisiner for å rense ut kolon. Hvert apotek selger avføringsmidler, stikkpiller, avføring myknere og klyster kits. Disse OTC rettsmidler nærmer kolon rensing annerledes, men alle kan være effektive i å bringe om avføring. Med disse stoffene er det viktig å følge instruksjonene nøye. Noen få produkter for å vurdere er correctol, Fleet, Dulcolax, Colace og Haleys MO.

Tenk colon hydroterapi. Dette er en medisinsk behandling som bokstavelig talt spyler ut tykktarmen. Varmt vann tvinges inn i tarmen for å løsne opp rusk og avfall som befinner seg på tykktarmen. Bare en trenet kolon terapeut skal utføre prosedyren som innebærer å sette inn et rør inn i endetarmen, som er festet til maskinen, og som pumper vannet. Hvis colon hydroterapi ikke er riktig gjort det kan skade endetarmen og nedre tarmen.

Colonic vanning & Detoxifying

Colonic vanning & Detoxifying


Colonic vanning og avgiftende er prosessen med å spyle hele tykktarmen med vann for å fjerne urenheter. Disse giftstoffene samle seg i tarmen over tid og kan inneholde antibiotika, kjemikalier, luft-forurensning forurensninger og til og med skadelige parasitter. Hvis venstre ubehandlet, kan en overdoser av disse skadelige giftstoffer forårsake alvorlige sykdommer og føre til en tidlig død. Spyleprosessen er også kjent som kolon terapi eller en colonic.

Prosessen med colonic vanning

Kolon vanning er vanligvis utført av en lisensiert kolon terapeut. Selv om hjemme enheter er tilgjengelig, de vanligvis ikke inneholder nok vann til å skylle hele tykktarmen eller tykktarmen. En pasient ligger vanligvis på et bord og setter inn en spekulum eller rør inn i hennes rektum. Kolon terapeut vil da slå på vann (renset) og starte prosessen med vanning. Temperaturen i vannet kan variere fra de nedre 90-til ca 104 grader F. Hver sesjon kjører omtrent 40 eller 45 minutter. I løpet av denne tiden, kan opp til 30 liter vann passere gjennom den oppadgående, transverse og nedadgående deler av tykktarmen. Pasienten holder vannet i så lenge han kan, så fordriver det i et fat. Bassenget drenerer vanligvis inn i en gjennomsiktig tube der en fluorescerende lys fremhever ulike avfall. Toksiner er vanligvis gulaktig i fargen, mens gjær, en annen potensiell kilde til giftstoffer, er hvit. Pasienten rapporterer vanligvis hva hun ser på slutten av økten.

Anbefalt hyppighet og varighet av behandling

Hyppigheten av behandlingen er betinget av en pasients tilstand. Mer alvorlig syke pasienter kan gå gjennom flere behandlinger i uken i mange måneder. De fleste starter med en behandling en gang i uken eller så, og stoppe etter seks til åtte uker. De kan gjenta denne behandlingen hver så ofte som et forebyggende tiltak.

Fordeler

I en februar 2009 artikkel lagt ut på Australias Couriermail.com, rapporterte forsker Kristina Gatt at colonic vanning kan behandle en rekke problemer ", inkludert forstoppelse, diaré, irritabel tarmsyndrom, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon, ryggsmerter, hodepine, hudsykdommer, oppblåsthet og luft i magen, fordøyelsesproblemer og candida. "

Candidiasis, en overproduksjon av sopp i tarmen, sies å være den ledende årsaken til de fleste autoimmune sykdommer, som for eksempel fibromyalgi, flere kjemiske følelser og Crohns sykdom. Colonic vanning kan brukes til å tømme kroppen for denne skadelige gjær og reparere det som er kjent som "lekk tarm syndrom." Denne perforering av tykktarmen, som er forårsaket av gjær angrep, er rapportert å være hovedårsaken giftige oppbygging i kroppen. Colonics kan også bidra til å gjenopprette vitale næringsopptak gjennom tarmen, som tidligere hindret av en påvirket kolon. Mer dagligdagse fordeler inkluderer vekttap og en gjenopprettelse av energi.

Likevel mens det er mange talsmenn for colonic vanning, mainstream medisinske fagfolk er ennå ikke klar til å vedta det som en levedyktig behandling. Mange leger føler at denne type behandling kan forstyrre den naturlige balansen av elektrolytter i kroppen. De hevder også at feilaktig innsetting kan føre til en lavere tarmperforasjon, noe som kan føre til ytterligere problemer.

Tvert imot, rapporterer mange kronisk syke pasienter føler seg bedre etter lang tids behandling. Noen opplever en betydelig reduksjon av symptomer. Ofte er disse pasienter som har multippel sklerose, kreft og andre alvorlige sykdommer. Noen av dem slår til colonic vanning som en siste utvei.

Hvor å få en colonic vanning Ferdig

Hvor å få en colonic vanning Ferdig


Colonic vanning eller colonics, blir stadig mer populært for både forebygging og behandling av fordøyelsesenzymer og stor-tarm sykdommer. Mange mennesker med HIV, auto immune sykdommer og til og med kreft har colonics. Det finnes en rekke steder å gå for en colonic vanning. Colon terapi gis vanligvis av en lisensiert kolon terapeut.

Hvor skal lete etter en Colon Terapeut

Søke etter en lisensiert kolon terapeut er ikke vanskelig. Det er best hvis din lege er åpen for alternativ medisin, og kan anbefale en, men de fleste leger stiller spørsmål ved nytten av colonic vanning. Dette vanligvis etterlater deg med muligheten til å bruke de trykte eller elektroniske gule sider; Heldigvis er de fleste store gule sider inneholde minst én overskrift for colonics. Du vil vanligvis finne den under Colon Hydroterapi, som synes å være mer av en universell eufemisme for colonics eller colonic vanning.

Å gjøre en Internett-søk er en annen måte å finne en lisensiert kolon terapeut. Prøv å finne et nettverk av lisensierte kolon terapeuter i ditt område.

Et annet sted å lete etter en lisensiert kolon terapeut er å kalle en refleksolog, akupunktør eller dyp-massasjeterapeut. Mange av disse alternative medisinske spesialister krever sine pasienter til å bruke colonic vanning for å skylle ut giftstoffer.

Ofte er den beste kilden en lokal uavhengig helsekost butikk. Folk som eier egen helsekostbutikker er vanligvis kunnskapsrik om ernæring og helse. Noen selv fikk inn i virksomheten på grunn av en sykdom. Også disse bedriftseiere mer enn sannsynlig har kunder som har colonic vanning; dermed kan de noen ganger anbefale et kolon terapeut.

Hvordan velge et kolon terapeut

Det er flere ting du bør vurdere når du velger et kolon terapeut. Først vil prisen være en faktor. Colonic vanning er ikke billig; det kan koste $ 60 til $ 100 per økt. Du kan være i stand til å få en pris pause med flere økter, men det lønner seg å shoppe rundt, men ikke ofre kvaliteten. Plukk noen få steder i ditt område. Hvis du bor i en liten by, kan det hende du må kjøre til nærmeste storby. Besøke to eller tre steder. Sjekk legitimasjon. Studer legens drift. Det er lurt å finne et egnet miljø, en som er hygienisk og avslappende. De fleste av disse stedene bruke duftende oljer og har vaskerom for å vaske sine ark. Noen bruker avslappende musikk.

En annen vurdering er personvern. Noen kolon terapeuter vil bo i rommet med deg, men andre forlate etter det første oppsettet. Fordi en colonic er en veldig privat sak, mange mennesker velger det siste, men valget er ditt.

Hva du kan forvente

Flere økter vil vanligvis bli anbefalt. Under den første behandlingen, vil du gå inn i et rom og kle av. Du vil da ligge på et bord med et basseng på slutten, og en spekulum (eller tube) vil bli satt inn i endetarmen. Røret bærer det rensede vann inn i tykktarmen. Enten kolon terapeut forblir i rommet eller ikke, de selvstendig enhet og vann kontrollene er enkle å bruke. Du vil også ha et laken over deg for personvern.

Innledende behandlinger kan være ubehagelig for mennesker. Noen opplever smerte, svimmelhet og selv kvalme. Disse blir bare midlertidig; folk ofte har mer energi og føler seg bedre etter sine behandlinger.

Kolon terapeut må være kunnskapsrik, forståelse og noen du kan betro seg til. Hvis de ikke oppfyller disse forventningene, finne en annen.

Foods til Detox Colon

Menneskekroppen er fylt med giftstoffer fra luft, mat og drikke, daglige hygieneprodukter og rengjøringsprodukter. Toksiner kan føre til stress til organer og degenerasjon av kroppens vev. Avgifte kroppen kan gjenopprette kroppens helse, stoppe sykdommer fra å utvikle og gi et løft av energi. En diett av alle naturlige matvarer og høy kvalitet proteiner er viktig for enhver detox behandling, men spesielt for fordøyelsessystemet. Tykktarmen er en viktig del av fordøyelsessystemet, fordi det forbedrer kroppens evne til å absorbere vitaminer og mineraler forbrukes.

Colon

Kolon absorberer næringsstoffer inn i kroppen og hjelper kroppen for å eliminere avfall. Det forbedrer også funksjonen av immunsystemet. Et høyt fiber diett er gunstig for kolon detox fordi det fjerner giftstoffer og slim fra tykktarmen for å hindre usunn oppbygging av plakk. Symptomer på kolon problemer er oppblåsthet, treghet, tretthet og forstoppelse.

Gunstig mat for Colon Detox

Et høyt fiber diett er generelt anbefalt. Du bør ta med grønne grønnsaker, brønnkarse, brokkoli spirer og kål. Frukt er også bra for en høy fiber diett. Andre matvarer gunstig for kolon detox er sitroner, hvitløk og sesamfrø eller tahini paste. Økologisk mat er anbefalt over konvensjonelt dyrket mat.

Grønn te og vann er viktige drikke å konsumere mens detoxing tykktarmen for å hjelpe kroppen fra å bli dehydrert. Grønn te inneholder også antioksidanter gunstig for detox. Forbruker alkaliske-produserende matvarer vil sikre riktig ernæring for kroppen.

Alkaliske-produserende Foods

Alkalizing mineraler kan være gunstig for kroppen under kolon detox. Disse typer matvarer er ikke sure, noe som hjelper kroppen med å regulere dens pH-nivå. Alkalizing mineraler er kalsium, magnesium, kalium og jern. Mineraler forbrukes fra alkalisering mat vil bidra til å redusere mengden av slimaktig plakk bygge opp i tykktarmen.

Ting å unngå under Colon Detox

Når detoxing, må du ikke bruke alkohol, sigaretter, kaffe og andre rusmidler. Hold deg unna mettet fett og raffinert sukker. Også unngå å konsumere bearbeidet og syreproduserende mat. De viktigste mineraler i syre-produserende matvarer er svovel, fosfor og klor. Disse kan være dårlig for tykktarmen, forårsaker slimaktig plakk å bygge opp, og vil ikke hjelpe med detox prosessen.

Fordeler med Colon Detox

En sunn kolon kan gi deg en energi boost og klare opp acne problemer på huden. Kolon detox kan gi deg en boost av energi og gjøre alle de kroppslige systemer kjøre mer effektivt. Når tykktarmen har blitt avgiftet, kan kroppen bedre absorbere vitaminer og mineraler fra mat og fortærte drinker.

Hva er colonic terapi?

Colonic terapi er rensing av tykktarmen, eller tykktarmen, for å fjerne giftstoffer som talsmenn for prosedyren mener er ansvarlig for en rekke sykdommer. Også kjent som en høy colonic, colonic vanning og hydro-kolon terapi, bruker prosedyren vann, enzymer, urte formler og selv kaffe for å forenkle denne renselsesprosess. Fjerning av giftstoffer fra tykktarmen, i henhold til colonic terapi talsmenn, bidrar til å fremme veksten av sunne bakterier i tykktarmen.

Mainstream Views

Konsensus syn om denne fremgangsmåten blant mainstream medisinske organisasjoner kan i beste fall beskrives som blandet, skjev mot skepsis. Ingen slik organisasjon bifaller colonic terapi, selv om noen er mindre kritisk til dette alternativ medisinsk behandling enn andre. Å peke på at det ikke er vitenskapelig bevis for at colonic terapi er effektiv i behandlingen av en hvilken som helst sykdom, mye mindre kreft, American Cancer Society (ACS) advarer om at fremgangsmåten "kan være farlig, og kan føre til infeksjon og død." Skrive om temaet på MayoClinic.com, opplyser Dr. Michael Picco at kritikere av colonic terapi hevder at det er nesten alltid unødvendig og i noen tilfeller kan være skadelig for kroppen.

Selv Administrasjon

Markedet er fullt i kolon-rensing formler, hvorav de fleste er urte i naturen og designet for å bli tatt muntlig over flere dager inntil den ønskede rensende effekt er fullført. Et søk etter "kolon rensing" vil få opp bokstavelig talt hundrevis av slike produkter, effekt og sikkerhet av noe som kan være vanskelig å fastslå. Det er til og med såkalte colon hydroterapi produkter, som er designet for selvadministrering og sies å etterligne profesjonelt administrert vanning av tykktarmen med en kombinasjon av vann og urte løsninger.

Administrasjon ved Specialist

Hvis du ønsker å forfølge colonic terapi, men foretrekker å ha prosedyren administreres av en spesialist, se etter en colonic hydrotherapist i ditt område. Fremgangsmåten innebærer innføring av store mengder av filtrert vann --- hvori ytterligere ingredienser kan bli oppløst --- inn i tykktarmen via rektum. Vannet kommer inn i tykktarmen gjennom sterilisert spyling som er blitt satt inn gjennom endetarmen til tykktarmen. Denne fremgangsmåten skiller seg fra et klyster, som strekker seg kun i rektum og den nedre ende av kolon. Som kontrast er colonic terapi utformet for å rense hele tykktarmen, som strekker seg i lengde 5-5 1/2 fot.

A Brief History

Colonic terapi --- eller i det minste en primitiv versjon av dette --- har eksistert i århundrer. Gamle egyptiske leger brukt en rekke rensemetoder, inkludert klyster, i et forsøk på å rense kroppen for giftstoffer. Prosedyren ble allment populær i USA i løpet av 1920 og 1930, en periode hvor colonic vanning utstyr ble rutinemessig funnet i sykehus og legekontorer. Populariteten til prosedyren svekket når medisinsk forskning ikke klarte å finne vitenskapelige bevis for at det kunne oppnå fordelene lovet. Selv om ingen slike bevis er funnet i de mellomliggende årene, er colonic terapi igjen nyter en oppblomstring i popularitet.

Mulige farer

Det har vært tilfeller av sykdommen og med dødsfall knyttet til colonic terapi, ifølge ACS. Slike komplikasjoner er blitt sporet tilbake til bruken av kontaminert utstyr, perforering av intestinal vegger og elektrolyttubalanse forårsaket av fremgangsmåten. Organisasjonen advarer om at de som er mest utsatt for mulig skade inkludere mennesker med en historie med Crohns sykdom, hemorroider, divertikulitt, tarm eller rektal polypper, og ulcerøs kolitt.

Ulemper med en colonic vanning

Ulemper med en colonic vanning


Colonic vanning (også kjent som colonics) er prosessen med å fjerne gjær, giftstoffer, fecal forstoppelser og parasitter fra tykktarmen. Mens det er mange fordeler med denne fremgangsmåten, er det også risiko. Problemene med colonic vanning kan være alt fra skader i endetarmen til forstyrrelser av eksisterende plager. Folk må være klar over noen av de potensielle farene ved å gjøre colonics.

Infeksjoner og Allergiske Reaksjoner

Mennesker som gjennomgår kolon vanning kan være utsatt for infeksjoner. Hvis utstyret ikke er skikkelig sterilisert, kan sykdom og sykdommer spres fra røret og håndtakene. Til tider kan røret bli fordrevet fra endetarmen under behandlingen. Det kommer ofte i kontakt med vask, som ikke kan steriliseres. Dette kan forårsake en rekke bakterielle eller virale infeksjoner. Dessuten, folk berøre vannet kontrollhåndtakene under behandlingen, etter å smøre seg selv og sette røret inn i deres endetarmen. Følgelig, håndtakene blir en kanal for sykdom.

I sjeldne tilfeller har menneskene hatt reaksjoner til lateksen av spekulumet, endestykket av røret som er satt inn i endetarmen. Dette kan føre til anafylaktisk sjokk hos personer som har alvorlige reaksjoner på lateks.

Skader

Noen kolon hydrotherapists bruker bare rørene uten spekulum. Det er ofte et spørsmål om pris siden disse elementene er disponibel. Imidlertid kan rørene skade går inn og kan føre til hemorroider, selv med riktig smøring. Videre er rørene vanligvis innsatt minst 4 inches i rektum og synkende kolon. De er ofte buet på grunn av vinkelen av slangen. Man risikerer punktering av veggen av kolon hvis de ikke er forsiktig, noe som kan forlate kroppen utsatt for infeksjon og toxemia (giftstoffer i blod).

Elektrolytter

Elektrolytter er mineraler i kroppen slik som kalium og natrium. De nerver og vitale organer, slik som hjertet bruker dem for å bære elektriske impulser. En colonic vanning vil skylle en betydelig mengde av disse elektrolyttene ut av kroppen og la en person dehydrert. Selv om de fleste kolon hydrotherapists vil gi en pasient med en elektrolytt drink etter behandling, kan problemer oppstå fra disse ubalansene under en colonic økt. I sjeldne tilfeller kan en person utvikle væske i lungene eller dø av hjertesvikt.

Naturlige bakterier i kroppen

Om 25 til 30 liter vann brukes under en vanlig colonics økt. Denne mengde vann kan lett føre til en erosjon av kroppens naturlige bakterier. Kosttilskudd er tilgjengelig for påfyll av bakterier, men de mikroorganismer må være i stand til å overleve syren i maven til å nå tykktarmen. Hvis ikke, kan en person bli midlertidig utsatt for infeksjoner eller parasitter invasjoner.

Eksisterende betingelser

Det er svært viktig at personer med visse betingelser ikke gjennomgår colonic vanning. Alle med følgende tilstander bør ikke gjennomgå colonic vanning: skrumplever, tykktarmskreft, høyt blodtrykk, hjerteproblemer, ulcerøs kolitt, Crohns sykdom, hemorroider og endetarms svulster. Også, aldri gjøre colonics rett etter rektal kirurgi.

Hvorfor Colon rensing er nødvendig

Hvorfor Colon rensing er nødvendig


Kolon rensing er prosessen med å fjerne fremmede stoffer fra tykktarmen. De to hovedtyper av renser er de som man kan mikse og drikke, og colonic vanning. Sistnevnte er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist. Behandlingen medfører spyling renset vann gjennom hele kolon for å fjerne urenheter. Kolon rensing er nødvendig for å forbedre helsen og forebygge sykdom. Dette kan best oppnås ved å fjerne gjær, giftstoffer og parasitter fra tykktarmen.

Fjerne Systemisk gjær

Mange mennesker lider av hodepine, gastritt, gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (for eksempel fibromyalgi) på grunn av en overvekst av candida albicans. Selv om denne gjærlignende sopp lever naturlig i tykktarmen, kan det noen ganger overprodusere og forårsake helseproblemer. Denne overproduksjon av gjær (candida) kan være forårsaket av dårlig kosthold, overforbruk av antibiotika og selv klorvann. Candida skaper giftstoffer når det dør. Det gjør også kolon mer utsatt for parasitt invasjon. Disse fremmedlegemer må elimineres før de kommer inn i blodbanen og kroppens celler. Kolon rensing er den mest effektive måten å oppnå dette på en riktig måte.

Lindre kronisk forstoppelse

Påvirket avføring kan blokkere den store tarmen og forårsake kronisk forstoppelse. Denne blokkeringen kan noen ganger føre til tykktarmen for å bli oppblåst eller deformert, noe som gjør det vanskelig for en å gjøre sitt fornødne. Kolon renser kan både forebygge og lindre kronisk forstoppelse, noe som potensielt kan føre til mer alvorlige sykdommer. Noen mennesker trenger å ha kirurgi som et resultat av en oppblåst kolon.

Eliminere Parasitter

Parasitter lever av systemisk gjær. Hvis en person ikke har gode kostvaner eller gjøre kolon renser, kan disse mikroorganismene forårsake mange ubehagelige symptomer og sykdommer. Parasitter også rane folk av næringsstoffer. De vil til slutt invadere celler og organer. Noen vanlige symptomer fra parasitter inkluderer generell sykdomsfølelse, anemi, søvnløshet, gass, anal kløe, magesmerter og overdreven vekttap.

Kvitte kroppen for giftstoffer

Folk får giftstoffer fra mat og luften de puster. Ifølge Charles W. Moore, Dr. Stephan Cooper forteller i sin bok, "Beating Chronic Disease", at "Candida er ansvarlig for flom i systemet med en opphopning av giftige acetylaldehydes Acetylaldehydes er kjent for å forgifte vev -. Akkumuleres i hjerne, ryggmarg, ledd, muskler og vev. " Kolon renser kan rense kroppen for giftstoffer.

Forbedre Vitamin Absorpsjon

Vitaminer er nødvendig for å sikre en helse. Kroppen absorberer noen av dem (slik som kalium-og vitamin K) gjennom veggene i tykktarmen. Imidlertid kan fecal forstoppelser i tykktarmen, som er fylt med slim, hindre kroppens riktig assimilering av disse vitaminene. Periodiske kolon renser kan fjerne disse forstoppelser og fremme vitamin absorpsjon.