Digidexo.com

wellbutrin sinne

Bivirkninger av Wellbutrin og forstoppelse

Wellbutrin er et navn-brand antidepressiva utlevert i 75- og 100-milligram doser. Den brukes hos pasienter med lengre perioder med depressive lidelser, og det har blitt godkjent for langvarig bruk (over 6 uker) under omsorg av en lege. Pasienter nye til Wellbutrin bør observeres for stoffets alvorlige bivirkninger og er under en lege omsorg.

Mentale bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake pasienter ulike psykiske bivirkninger som stoffet går sin gang. De dominerende bivirkninger inkluderer agitasjon (observert i den største prosentandelen av personer som rapporterte bivirkninger), søvnløshet, uncoordination, økt libido, mani og hallusinasjoner. Det kan også være generelle endringer i humør, økt irritabilitet og sinne. Hyppigheten og opplevelse av bivirkninger avhenger av pasientens dose, toleranse og preexisting forhold.

Fysiske bivirkninger

Pasienter som tar Wellbutrin kan oppleve fysiske bivirkninger, inkludert tørr munn, svimmelhet, hodepine, kvalme / oppkast og skjelvinger. Forstoppelse er også en bivirkning, sett i om lag 26 prosent av pasientene, ifølge Rx List. Det er den nest høyeste sannsynlig symptom etter agitasjon (31,9 prosent av pasientene). Pasientene rapporterte også influensalignende symptomer, utslett og ødem. Regelmessige forstoppelse rettsmidler som over-the-counter væsker og kapsler kan brukes i forbindelse med Wellbutrin (det finnes ingen kontraindikasjoner), og pasienter oppfordres til å innta høy-fiber matvarer og pulver.

Avhengighet

Avhengighet er en alvorlig bivirkning / risiko når du tar Wellbutrin. Stoffet stimulerer senderne i hjernen som produserer følelser som ligner på eufori. Når en pasient føler heisen, kan han eller hun (uten legens tillatelse) øke sin daglige dose eller begynne å ta flere piller på en gang for å prøve å gjenskape den følelsen. For mye Wellbutrin kan overvelde kroppen og forårsake et anfall. Pasientene er også rådet aldri til å slutte å ta medisinen flate ut; en step-down program under en lege omsorg vil sikre best mulig overgang.

Beslag

Pasienter som tar en høy dose av Wellbutrin (en gjennomsnittlig dose er under 300 milligram per dag, høy ville være mellom 300-450) kan være i fare for anfall, en alvorlig bivirkning av medisinen. Å ta en høyere dose av Wellbutrin er ikke den eneste medvirkende faktor til anfall. Pasienter med eksisterende forholdene er på et mye høyere risiko for kramper, også de med en historie med leversykdom, hodeskade, spiseforstyrrelser eller svulst i sentralnervesystemet. Informer legen om eventuelle medisinske tilstander (tidligere eller nåværende) før du starter Wellbutrin.

Suicidal Tendencies

Bruk av antidepressiva som Wellbutrin har økt selvmordstanker og aktiviteter hos barn og unge voksne opp til alderen 24. Pasienter som tar Wellbutrin bør observeres for eventuelle endringer i humør eller økte symptomer, spesielt når du starter behandling, og når noen doser endres.

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi

Hvordan bruke Wellbutrin å behandle bulimi


Det er noe uenighet om hvorvidt bulimi, en spiseforstyrrelse preget av binging og purging mønstre, bør behandles med Wellbutrin, en atypisk antidepressivum. Mens det er bekymring i det medisinske felt over dens effektivitet og muligheten for ubehagelige bivirkninger, noen pasienter rapporterer at Wellbutrin undertrykker uønsket oppførsel, og oppfordrer til bedre enn Prozac, som er den fremre etter valg for behandling av spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Bruk Wellbutrin å behandle bulimi

•  Spør din mentale helsepersonell om bruk av Wellbutrin å behandle bulimi, spesielt hvis andre antidepressiva som Prozac har vist seg ineffektiv eller har presentert bivirkninger som for eksempel en økt følelse av angst, følelser av sinne eller aggressiv atferd. Mange psykiatere kan nøle i forskrivning Wellbutrin for spiseforstyrrelser, siden det kan føre til vekttap i et flertall av pasientene.

Gjør deg kjent med noen av de bivirkninger forårsaket av Wellbutrin, som tørr munn, tinnitus (øresus), kvalme, søvnløshet, skjelvinger, utslett og selv beslag. Vrangforestillinger, paranoia, forvirring og hypertensjon har også forekommet i sjeldne tilfeller også. Disse bivirkningene forsvinner ofte etter de første ukene når kroppen justerer til medisinering.

Pass deg for bivirkninger av Wellbutrin, der en liten prosentandel av pasientene opplever en motsatt effekt av medisinen. For eksempel kan personer som tar Wellbutrin for depresjon faktisk føler seg mer deprimert i løpet av de første dagene av å ta medisinen. Informer helsepersonell umiddelbart hvis du opplever en bivirkning når du bruker Wellbutrin å behandle bulimi.

Bruk Wellbutrin i forbindelse med en atferdsmodifikasjon program for de beste resultatene. Kognitiv atferdsterapi, for eksempel, er den foretrukne form for terapi for å behandle bulimi siden det forandrer feil holdninger og oppfatninger man kan føle om selvbilde og skiller disse tankene og følelsene fra symptomer på spiseforstyrrelse.

Unngå overdoser på Wellbutrin eller ta doser for tett sammen. Overdrevent inntak av Wellbutrin kan forårsake anfall hos en betydelig andel av pasientene, og beroligende midler eller sovemedisin kan være nødvendig å midlertidig foreskrevet.

Hint

 • Wellbutrin er økende i popularitet fordi det er en av de få antidepressiva som ikke forårsaker seksuell dysfunksjon eller vektøkning. I tillegg er Wellbutrin en svært effektiv medisin i å hjelpe folk til å slutte å røyke.
 • Hvis du er 24 år eller yngre og har blitt diagnostisert med alvorlig depressiv lidelse (MDD) eller andre psykiske lidelser, bruker Wellbutrin med forsiktighet, da det har vist seg å utløse en økning i selvmordstanker eller atferd.

Forskjellen mellom ubevisste og underbevissthet sinn

Forskjellen mellom ubevisste og underbevissthet sinn


Sigmund Freud er generelt ansett som far til psykoanalyse, og trodde det var ulike nivåer av bevissthet i sinnet som opererte i vesentlig forskjellige måter. Dette ble fordelt i tre hoveddeler: det bevisste, det ubevisste og det ubevisste sinn. Hvordan du husker, eller undertrykke, informasjon avhenger av hvor denne informasjonen er lagret. Hvordan disse er definert kan variere mellom de som studerer psykologi, fordi sinnet og hvordan det fungerer er ofte vanskelig å entydig definere.

Bevisste sinn

Det bevisste sinnet er hvordan hjernen behandler hendelser og informasjon i øyeblikket. Du er klar over den artikkelen du leser, og muligens miljøet rundt deg som du leser den. Temperaturen i rommet, lyder eller folk rundt deg alle passer inn i ditt bevisste sinn, som sies å holde opp til syv separate biter av informasjon til enhver tid. Den gjenværende informasjonen er sannsynligvis presset ned til neste nivå av bevissthet, eller din underbevissthet, for enkel gjenfinning på et annet tidspunkt.

Subconscious Mind

Tanker, informasjon og minner som er like under ditt bevisste sinn er arkivert i underbevisstheten. Hvis noen skulle spørre bursdagen din, kan du enkelt hente frem denne informasjonen selv om du ikke var aktivt tenke på det. Denne informasjonen er gjemt rett under din bevissthet i hva Freud beskriver som "preconscious." Det påvirker ditt bevisste sinn med minner eller condition fra din fortid som påvirker din bevisst atferd, for eksempel religiøse, etiske eller sosial trening eller minner om ting som kan ha traumatiserte du i tidligere tider.

Ubevisste sinn

I motsetning til det bevisste sinnet, eller til og med det underbevisste, holder det ubevisste sinn informasjon som du enten ikke tjene eller kan ikke erkjenner. Dette inkluderer de to grunnleggende typer informasjon, en som gjelder deg spesielt og en som gjelder for menneskeheten som helhet. Biologisk instinkt bor innenfor det ubevisste sinn, og disse instinktene er mer primal. Fordi dine følelser begynne der, er styrken av kraftige eller forstyrrende informasjon gjemt der for selvbevarende formål.

The Iceberg

Freud sammenlignet sinnet til et isfjell. Informasjonen som du er bevisst klar er en svært liten del i forhold til disse tingene enten begravet i eller holdes innenfor det ubevisste eller ubevisst. Men alt av det, selv det som du er uvitende i det store vakuum bevisstløs, påvirker dine tanker og atferd. Freud mente at selv de dypeste nivåene av tankene dine manifestert disse skjulte tanker og ideer gjennom dine drømmer og forsnakkelser, derav navnet, "Freudian Slip».

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

Depresjon og sinne problemer er vanlig i vår raskt verden i dag. Ofte, både overflødig sinne og depresjon har sine røtter i det faktum at vi rett og slett ikke å gi våre kropper og sinn med næringsinnholdet vi trenger for å fungere på full kapasitet. Her er noen måter å utnytte vitamintilskudd for å håndtere sinne og depresjon, og dermed gjenopprette en balansert humør og syn på livet.

Hvordan bruke vitaminer for sinne og depresjon

•  Få en sjekk. Anger og depresjon kan være symptomer på mange forskjellige typer av sykdommer i tillegg til dårlig ernæring. Når du har blitt forsikret av helsepersonell at kilden til problemet ikke skyldes noen form for sykdom som forstyrrer riktig funksjon av kroppen, kan du ta skritt for å inkludere vitaminer i din behandlingsprosessen.

Be om bloodwork skal gjennomføres. Målet her er å finne ut hvilke vitaminer synes å være lav i systemet ditt. Dette vil gi deg noen retningslinjer om hvilke spesifikke vitaminer ville gi mest nytte for deg på dette tidspunktet. Legen din kan hjelpe deg å avgjøre hva du skal ta og hva som ikke skal ta.

Vurdere din nåværende livssituasjon. Sinne og depresjon kan skyldes stress på jobben, i et forhold eller på grunn av noen nyere katastrofal hendelse at du fortsatt forsøker å behandle. Hvis noen av disse typer situasjoner eksisterer, er de sannsynligvis tappe visse vitaminer i kroppen din selv om du får dagens anbefalte daglige rasjon i kostholdet ditt.

Få hjelp med å sette dosen. Mens vitaminer er naturlig, betyr det ikke at du kan ta store mengder uten å kjøre risikoen for negative bivirkninger. Legen din kan hjelpe deg å sette innledende daglige doser og også gi deg noen tips om hvordan du justerer doseringen hvis det er nødvendig.

Hint

 • Når næringsmangel er årsaken til ditt sinne og depresjon, er det ikke uvanlig å begynne å se en betydelig endring i humøret innenfor så lite som tretti dager. Husk endringen vil skje gradvis; vitamin terapi sjelden resulterer i rask reversering.
 • Hvis du etter å prøve vitaminer for tretti dager det synes å være noen reelle fremskritt, er sjansen stor for at du vil trenge reseptbelagte medisiner eller terapi å gå forbi dine problemer. Ikke nøl med å ansette disse verktøyene sammen med vitaminer hvis kosttilskudd er ikke lindre symptomene.

Hvordan hjelpe barn kontrollere sinne

Hvordan hjelpe barn kontrollere sinne


Raserianfall er vanlig i barns utvikling. Små barn kan bite, dytte eller kjefte fordi de ikke vet hvordan de skal håndtere sine følelser. Som forelder, kan det være frustrerende å kommunisere med et barn som er sint og stridslystne. Men det er opp til deg å vise barnet hvordan du effektivt kommunisere og kontrollere oppførselen hennes. Hvis du er bekymret for at barnet ditt kan ha en underliggende følelsesmessig problem, som for eksempel ADHD, snakke med ditt barns barnelege som anbefalt av Mayo Clinic hjemmeside.

Hvordan hjelpe barn kontrollere sinne

Hjelp barnet gjenkjenne hans vrede. Lytt til barnet ditt når han forteller deg hvorfor han er sint. Ifølge barnepsykolog Dr. William Sears, barn som har en empatisk foreldre er mer sannsynlig å roe ned i stedet for å få jobbet opp.

Identifiser advarsel tegn på at barnet ditt er opprørt. Se etter sammenbitte tenner, anspent kropp, ansiktsuttrykk, heving av stemmen, tilbaketrekking og gråter. Lær barnet ditt disse varselskilt for å hjelpe henne flytte forbi sinne før dårlig oppførsel bryter ut.

Øv med barnet ditt måter å kjøle seg ned når han blir frustrert. Ifølge Parenthood, kjøle ned teknikker inkluderer pusteøvelser og skrive ned sinte ord som kan revet opp.

Distrahere barnet ditt når hun blir sint. Lag en dum ansikt for å få henne til å le. Spre sinne kan holde ditt barns sinn av følelser.

Lær barnet ditt å gå bort fra en frustrerende situasjon. For eksempel, hvis du er barnets frustrert med et puslespill, lære ham å gå bort og tenke på hva han kan gjøre for å løse gåten når han er roligere.

Modell eksempler på ikke å bli opprørt når du gjør en feil. Barn som ser din atferd er mer tilbøyelige til å håndtere sine feil som du ville.

Hint

 • Ros barnet ditt når hun oppfører seg.
 • Aldri kjefte på barnet ditt når han er sint. Dette eskalerer situasjonen.
 • Ikke la barnet ditt til å se voldelige TV-programmer.

Hvordan takle stress og sinne i en førskole Miljø

Hvordan takle stress og sinne i en førskole Miljø


Som voksne, preschoolers opplever stress og sinne for en rekke årsaker, blant annet frykt eller angst, utmattelse, overstimulering og uenigheter med venner eller søsken. Førskolebarn kan også oppleve langvarig stress som følge av familie problemer, som for eksempel skilsmisse, sykdom eller død av en kjær. De kan svare på disse følelsene ved å gråte, kaste raserianfall, uttak sosialt og opplever fysiske symptomer som problemer med å sove. Mens all stress og sinne ikke kan unngås, kan foreldre og omsorgspersoner lære preschoolers hvordan man skal håndtere disse følelsene på riktig måte.

Hvordan takle stress og sinne i en førskole Miljø

•  Lær tegn på stress og sinne i preschoolers. Symptomer på stress inkluderer økt gråt, klynking, irritabilitet, viser nervøse vaner som tommelen suger, utagering, og fysiske symptomer som magesmerter, lav energi eller problemer med å sove. Sinne kan bli utstilt gjennom sammenbitte tenner, knurring eller andre sinte lyder, ansiktsuttrykk, økt irritabilitet, trutmunn eller sosial tilbaketrekning.

•  Engasjere barnet i hyggelige aktiviteter, som for eksempel å spille et spill eller lese en bok. En konstruktiv distraksjon hjelper ofte diffuse et barns stress eller sinne. Fysisk aktivitet er en annen måte å lindre et barns stress eller sinne.

•  Gi barnet "stille tid" til å roe ned. Dette kan inkludere "time out" eller rett og slett slik at barnet en liten stund for seg selv. Stille tid kan hjelpe et barn lære å trøste seg selv, så vel som gjenkjenne og kontrollere symptomer på stress og sinne.

Hjelp barnet bedre forstå sine følelser ved å uttrykke dem til deg med ord. Du må kanskje gi instruksjonene for å hjelpe barnet å forstå følelser han prøver å artikulere. For eksempel kan du spørre barnet om han følte seg "gal" når hans venn ikke ville dele sitt nye leketøy.

Lytt til barnets følelser eller bekymringer om hun prøver å uttrykke dem til deg. Husk at disse spørsmålene er viktige for barnet, selv om de synes dumt å en voksen.

Praksis sunne vaner for å håndtere stress og sinne, som å ta noen dype åndedrag når du begynner å føle deg stresset eller opprørt. Observere sunne mestringsstrategier hos voksne hjelper barn å lære å håndtere sine følelser på riktig måte.

Hint

 • Lærere eller omsorgspersoner bør informere foreldrene dersom et barn viser vedvarende symptomer på stress eller sinne.
 • Foreldre og foresatte kan dele tips og strategier på å lindre en preschooler stress, samt påpeke eventuelle atferdsendringer som kanskje må tas opp.

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Wellbutrin er en anti-beroligende medisiner utviklet for å dempe depresjon, selvmordstanker og humørforstyrrelser. Det er også brukt i røykeavvenning. Som med mange medisiner, er det anbefales ikke å blande Wellbutrin med alkohol eller med visse andre legemidler. Enkelte stoffer, slik som koffein, reagerer dårlig med Wellbutrin, forårsaker at pasienten kan ha en anfall. Når en pasient på Wellbutrin har en annen sykdom, for eksempel en sinus hodepine, forsiktighet må utvises i å behandle den. Heldigvis finnes det metoder for behandling av hodepine som ikke involverer koffein eller smerte inhibitorer.

Hvordan behandle Sinus Hodepine Mens på Wellbutrin

Når du føler en hodepine kommer på, prøve å slappe av og strekke ansiktet og halsen. Hodepine vanligvis føre til ansikt og nakke musklene til å stramme og lås, noe som resulterer i enda mer smerte. Ved å holde dem så løs som mulig, er det lettere å behandle de resterende hodepine og bihulene.

Bruk en massasjeapparat eller vibrator og forsiktig kjøre den over templer, panne, nakke, skuldre, og andre steder det er spenning. Unngå å kjøre den rett over ansiktet med mindre enheten er spesielt utviklet for å gjøre det.

Bruke et varmt vann urne, fange damp på ansiktet og puste det inn nøye gjennom nesen. Hvis du ikke har et varmt vann urne, varme vann i en kjele på komfyren. Varmen bidrar til ytterligere å slappe av ansiktsmusklene og fuktighet bidrar til å lindre sinus passasjer som kan være svært tørr.

Legg ned i et mørkt rom med en varm, våt vaskeklut over din øynene og pannen. Ta en lur hvis mulig.

Hint

 • Heat generelt fungerer best med sinus hodepine. Imidlertid er hodepine behandling ofte en enkelt prosess. Dersom ingenting ser ut til å virke, prøv å bruke en ispose til templene. Noen ganger kan det hjelpe nummen smerte.
 • Bland aldri Wellbutrin med andre medisiner mindre regissert av legen din. Populære smertestillende medikamenter som excedrin har høye doser av koffein, som kan forårsake anfall når blandet med Wellbutrin.
 • Hvis du begynner å oppleve reoccurring hodepine, informere legen din umiddelbart.

Hvordan å slutte å røyke med Wellbutrin

Opprinnelig utviklet som et antidepressivt middel, har Wellbutrin vist seg å være effektive i å hjelpe folk slutte å røyke. Stoffet i Wellbutrin kalles Bupropion, som også selges som en smoking-cessation medisiner under navnet Zyban. Bupropion er en noradrenalin og dopamin-gjenopptak-inhibitor som lindrer noen av de ubehagelige symptomer på nikotin trekning for mange pasienter. Wellbutrin er mest effektive når de brukes med annen røykesluttbehandling som nikotinplaster eller rådgivning. Som med alle antidepressiva, bør det brukes med forsiktighet under tilsyn av lege.

Hvordan å slutte å røyke med Wellbutrin

•  Diskuter med legen din muligheten til å bruke Wellbutrin å slutte å røyke. Dette stoffet er bare tilgjengelig med en resept i USA. Wellbutrin har mulige farlige bivirkninger for personer med visse beslag, nyre, lever og hjerte lidelser, og det har vært forbundet med psykotisk og suicidal atferd. Legen din vil avgjøre om de mulige risikoene for Wellbutrin oppveier helsefarene ved røyking.

Fortell legen din om eventuelle andre medisiner du bruker, spesielt hvis du bruker andre antidepressiva eller har brukt dem i de siste to ukene. Wellbutrin kan også være farlig hvis du nylig har sluttet å bruke alkohol eller beroligende midler. Du bør ikke drikke alkohol mens du bruker denne medisinen.

Ta Wellbutrin henhold til legens instruksjoner. Wellbutrin er ikke nikotin erstatning, og bør ikke tas hver gang du føler en trang til å røyke. Det er også viktig å ikke bruke Wellbutrin som er skrevet ut til noen andre, fordi det er forskjellige typer Wellbutrin brukes til å behandle depresjon som ikke er passende for røykeslutt. Wellbutrin SR, tatt to ganger om dagen, er den typen som ligner mest på Zyban, og brukes for å slutte å røyke.

Begynn å ta Wellbutrin en uke før du planlegger å slutte å røyke. Det er behov for et jevnt nivå av medikamentet i blodstrømmen for at det skal være effektivt. For de første seks dagene, ta en tablett daglig. Ta to tabletter om dagen i minst 8 timer fra hverandre for de neste to dagene, og slutte å røyke på den åttende dagen. Pass på å ta medisiner på samme tidspunkt på dagen.

Plan å bruke Wellbutrin for syv uker for å slutte å røyke. Du vil ta to tabletter om dagen i løpet av denne tiden.

Vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger, og diskutere dem med legen din. Milde bivirkninger er munntørrhet og søvnløshet. Flere alvorlige bivirkninger er tretthet, kramper og høyt blodtrykk.

Stopp tar Wellbutrin hvis du føler deg deprimert eller begynne å ha betydelige endringer i atferd eller tenkning. Wellbutrin kan gjøre noen pasienter svært irritabel, aggressiv og voldelig. Hallusinasjoner, paranoia, panikkanfall, og selvmords eller morderiske tanker er også mulige bivirkninger av denne antidepressant.

Bruk Wellbutrin sammen med annen røykesluttbehandling som nikotin-erstatning patcher eller tannkjøtt samt rådgivning eller støttegrupper. Wellbutrin vil ikke gjøre deg slutte å røyke på egen hånd. Du må være innstilt på å slutte, og du har å holde motivasjonen oppe gjennom denne vanskelige prosessen.

Hint

 • Diskuter Wellbutrin eller generiske Bupropion med legen din om hun foreskriver Zyban for å slutte å røyke. Wellbutrin er vanligvis billigere enn Zyban, og det er mer sannsynlig å bli dekket av din forsikring plan.

Virkningene av alkohol på en persons sinn og kropp

Virkningene av alkohol på en persons sinn og kropp


Alkohol er et lovlig rusmiddel, og likevel er det fortsatt en av de mest skadelige stoffene og forårsaker alvorlig avhengighet. Det er så lett å få tilgang til og råd til i forhold til andre rusmidler, noe som gjør det til en enkel narkotika misbruk. Alkohol i moderate mengder er bra for folk flest; i overkant, kan alkohol ha en ødeleggende effekt på kropp og sinn.

Kortsiktige effektene av alkohol på hjernen

Når en person drikker, har alkoholen i hans system flere umiddelbare virkninger på hjernen. Tale og visjon kan både bli svekket når man drikker. Reaksjonstider pleier å bremse og en persons dom blir svekket. De fleste mennesker føler også en redusert følelse av hemming, forårsaker folk som drikker for å engasjere seg i det som ellers ville være ansett som risikabelt og usikre atferd. Binge-drikking kan også føre til strømbrudd og hukommelsestap. Hukommelsestap kan skje i færre drinker, men er mer sannsynlig å dukke opp etter at folk drikker mer enn fire til -Fem drinker i en to-timers span.

Langtidseffekter av alkohol på hjernen

En kronisk alkoholiker er i faresonen for en rekke andre hjernerelaterte helseproblemer som er forårsaket på grunn av langvarig og regelmessig inntak av alkohol. Når en person misbruker alkohol i mange år, begynner det å permanent skade trasé i hjernen. Dette kan føre til endring personlighet, kognitive evne reduksjon og hukommelsesproblemer. Langvarig bruk av alkohol kan også føre til tiamin deficiency.Thiamine mangel på lang sikt kan føre til alvorlige hjerne tilstander som Wernicke-Korsakoff syndrom og psykose. I tillegg, Archives of Neurology skrives en studie som viser en nedgang i hjernevolum av alkohol mennesker over tid.

Leveren

På lang sikt, har alkohol en kontinuerlig degenerative effekt på leveren. Det fører til fettvevet å utvikle seg på leveren hvor det ikke burde eksistere. Denne tilstanden kan reversere i tid, men fortsatt misbruk av alkohol vil til slutt føre til arrdannelse og skader på leveren, eller alkoholisk hepatitt. Hvis den som drikker stopper ikke på det punktet, kan skrumplever og selv leverkreft utvikles som et resultat av pågående tung drikking. The American Cancer Society lister alkoholisme som en av årsakene til leverkreft. Dette kan være forårsaket av hvordan leveren virker. Leveren bryter ned alkohol som den prøver å filtrere det gjennom legemet. Denne prosessen frigjør frie radikaler i blodet. Disse er skadelige partikler som er knyttet til en rekke av degenerative tilstander inkludert kreft.

Hjertesykdom og Drikke

Alkohol har en effekt på hjertet som endres, basert på hvor mye du drikker. Liten mengde alkohol kan være gunstig for hjertet, og kan senke blodtrykket og øke nivået av sunt kolesterol. Drikker mer enn to til-Tre drinker daglig, men er ekstremt dårlig for hjertet. Drikker som mye fører til høyt blodtrykk, forhøyet triglyserider og til slutt hjertesvikt. Kalorier fra alkohol også er en hyppig årsak til vektøkning; overvekt er vanligvis en av de verste livsstilsfaktorer som bidrar til hjertesykdom.

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hvordan Wellbutrin du miste vekt?

Hva er Wellbutrin?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til å behandle depresjon og værsyke (SAD), som er når depresjon oppstår i løpet av høsten og vinteren. Dets vitenskapelige navnet er bupropion. Et annet merke av bupropion, Zyban, har blitt brukt til å hjelpe pasienter å slutte å røyke ved å dempe cravings og abstinenssymptomer. Det finnes et antall mulige bivirkninger av Wellbutrin, og vekttapet er en av dem. Wellbutrin har vært kjent for å forårsake tap av matlyst, kvalme og oppkast, så vekttap tendens gå til hånd i hånd med disse symptomene, men disse bivirkningene vanligvis vare noen måneder, så stopp. I studier, opp til 28 prosent av personer som tar Wellbutrin mistet mer enn fem pounds.

Contrave

Contrave, en ny vekt-tap stoffet for tiden i kliniske studier, er en kombinasjon av Wellbutrin og avhengighet narkotika Naltrexone. Ifølge Dr. Dennis Kim, senior visepresident for medisinske anliggender og kommunikasjon på Orexigen Therapeutics Inc., skaperne av Contrave, i en artikkel for ABC News, folk tar stoffet mistet et gjennomsnitt på 8 prosent av sin kroppsvekt, rundt 17 pounds, innen ett år. Per juni 2009 ble stoffet er ikke godkjent av FDA Said Kim: "Vi har klart ryddet hinderet, effekten benchmark, det er selvfølgelig FDA dom for å se om det går for sikkerhet."

Side Effects

Andre bivirkninger av Wellbutrin kan være tretthet, spenning, munntørrhet, svimmelhet, hodepine, ukontrollerbar risting av en del av kroppen, forstoppelse, overdreven svetting, kramper, forvirring, hallusinasjoner, feber, utslett og eller brystet, muskel eller leddsmerter.

Wellbutrin har også vært gjenstand for en studie av FDA at funnet selvmordstanker eller handlinger hos barn og voksne kan øke når du tar Wellbutrin eller Zyban.

En lege skal alltid varsles hvis du ønsker å vite mer om Wellbutrin eller noen vekt-tap narkotika eller strategier.

Hvordan Visual et roligere sinn

Hvordan Visual et roligere sinn


Mind healing kan roe aktiv, vill tanker gjennom visualisering. Ved å lukke øynene og tillater deg selv å være i en rolig tilstand, kan du nå dyp avslapning og forbedre fokus. Lær hvordan du kan være i øyeblikket og tømme tankene for litt.

Bruksanvisning

Finn et komfortabelt, rolig sted å ligge eller sitte under ditt sinn healing. Slå av telefon og TV eller noe som kunne bryte konsentrasjonen.

Legg merke til tuppen av nesen og pusten er lunheten. Følg strømmen av luft inn og ut av neseborene.

Ta hensyn til tuppen av nesen mens følelsen vibrasjonene av lungene som de fyller og tom for luft. Fokus på denne følelsen for seks åndedrag.

Tenk deg en dyp dam i sentrum av kroppen din. Konsentrer deg om bølgene i dammen, så ser opp mot himmelen for skyer.

falle dypere inn i bildet av dammen og skyer. Distansere deg fra tanker eller følelser du har.

Visual kaste en liten stein i dammen, mens rolig puste inn og ut. Bilde rock faller videre inn i stillheten i deg.

Dwell på rock på bunnen av dammen så lenge du kan. Skritt tilbake og innse sinnet healing som har oppstått.

Tips og advarsler

 • Sette av minst ti minutter å fullføre denne visualiseringen, men hvile i en tilstand av ro så lenge du ønsker.
 • Visualiseringen fungerer best når det er ingen rundt for å forstyrre deg.

Bivirkninger av Wellbutrin XL Tilbaketrekking

Wellbutrin XL er et stoff som vanligvis brukes til å behandle depresjon. Det fungerer på nevrotransmittere i hjernen, spesielt dopamin og norepinefrin, så vel som det sentrale nervesystemet. Det er mange bivirkninger til bruk av narkotika samt mulige abstinenssymptomer. Det er viktig å redusere inntaket i henhold til legens anbefalinger og rapportere noen negativ innvirkning du kan føle.

Agitasjon

Hvis du opplever abstinenssymptomer fra Wellbutrin XL, kan du føle deg opphisset, være mer emosjonell og føler seg engstelig.

Hallusinasjoner

Du kan oppleve visuelle eller hørselshallusinasjoner, urovekkende tanker, og / eller svært livaktige drømmer når du går gjennom Wellbutrin XL uttak.

Økt depresjon

Du kan føle deg sløv, sove i overkant, mister appetitten og føler seg mer deprimert hvis opplever Wellbutrin XL abstinenssymptomer.

Mangel på koordinering

Du kan oppleve problemer med å gå, balanse problemer, tåkesyn og svimmelhet hvis du går gjennom Wellbutrin XL uttak.

Influensalignende symptomer

Du kan føle deg kvalm, har magekramper, diaré og trøtthet hvis du opplever symptomer på Wellbutrin XL trekning.

Søvnløshet

Du kan oppleve perioder med ikke å kunne sove, føler nervøs eller paranoid når du går gjennom uttak fra Wellbutrin XL.

Wellbutrin og kronisk utmattelsessyndrom

CDC beskriver kronisk utmattelsessyndrom (CFS) som en sykdom som fører til evig tretthet og mangel på energi. Selv om legene ikke fullt ut forstår årsakene til CFS, har de suksess forskrivning antidepressiva, for eksempel Wellbutrin, for lindring av sykdommen.

Betydning

US Centers for Disease Control and Prevention anslår at mellom en og fire millioner amerikanere lider av CFS, og at 25 prosent av disse pasientene ikke er i stand til å arbeide.

Identifikasjon

Wellbutrin er en anti-beroligende medikament som øker nivåene av signalstoffet dopamin, lindrende kjemiske balanse som kan forårsake eller bidra til CFS.

Expert Insight

En studie utført ved University of Miami i 1992 avdekket at pasienter som lider av CFS så bedring med bruk av bupropion, det generiske navnet for Wellbutrin.

Begrensninger

Folk som har epilepsi, spiseforstyrrelser, høyt blodtrykk, hjerneskade eller svulster, nyre, hjerte eller leversykdom, eller bipolar lidelse ikke kan være i stand til å ta Wellbutrin å behandle CFS. Det kan også forårsake interaksjoner med antihistaminer, prevensjon, noen antibiotika, sentralstimulerende midler, Valium og narkotika, melder Drugs.com.

Bivirkninger

Wellbutrin kan forårsake bivirkninger, inkludert krampeanfall, utslett og blemmer, feber, hovne kjertler, forvirring, hallusinasjoner, hodepine, søvn, appetitt eller fordøyelsesproblemer, og mangel på seksuell interesse.

Hva er forskjellen mellom Provigil & Wellbutrin?

Provigil (modafinil), og Wellbutrin (bupropion) er to vanlige reseptbelagte medisiner som kan brukes til behandling av depresjon, men det er forskjeller i sine primære funksjoner og virkningsmekanismer i kroppen.

Provigil

Provigil (modafinil) brukes hovedsakelig for behandling av lidelser inkludert narkolepsi, obstruktiv søvnapné og skiftarbeid søvnforstyrrelse. Provigil arbeider for å bedre konsistent våkenhet for dem som lider av disse tilstandene.

Wellbutrin

Wellbutrin (bupropion) er foreskrevet for behandling av depresjon og værsyke (SAD). Wellbutrin arbeider for å øke spesifikke aktiviteten i hjernen til å balansere og forbedre humøret.

Modafinil

Modafinil er den generelle klassifiseringen av legemidler som inneholder Provigil samt Alertec, Vigicer og Modalert. Modafinil stimulerer orexin nevroner som fremmer våkenhet samt humør ekstrautstyr. Modafinil er primært brukes til årvåkenhet, men er også foreskrevet for behandling av attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD) og som en forsterker til antidepressiva.

Bupropion

Bupropion inkluderer Wellbutrin og andre antidepressiva som Aplenzin og Budeprion og røykeslutt medisiner som Zyban. Physicians 'Desk Reference forklarer at bupropion arbeider for å balansere nivåene av dopamin og noradrenalin i hjernen.

Advarsler

Selv om både Provigil og Wellbutrin kan være foreskrevet for behandling av depresjon, alltid konsultere legen din for å finne ut hvilken resept er riktig for deg. Aldri selvmedisinering uten å konsultere lege for å unngå risiko for legemiddelinteraksjoner og alvorlige eller livstruende bivirkninger.

Sinn øvelser for pensjonister

Pensjonister som utfører tankene øvelser i hele sitt sølv år får en rekke fordeler. Forskning viser at aldersrelaterte hukommelsestap resultater fra en mangel på mental trening, men med riktig stimulering, selv i høy alder hjernen vår kan fortsette å lære og vokse nye nerveceller. Og det er aldri for sent å begynne.

Fysiske øvelser for the Mind

Grunnleggende og fordelaktige tankene øvelser ofte faktisk begynne med kroppen. De fleste er veldig enkel og ikke ta mye tid. Prøv en enkel øvelse i morgen før du står opp av sengen eller etter å ha sittet i lang tid: sakte vrikke, flytte og strekke tærne. Når vi vrikker våre tær, stimulerer vi vår hjerne og våre indre organer. Øvelsen vil gjøre deg mer våken raskere, og er energigivende.

Mange øvelser er rett og slett et spørsmål om å gjøre en vanlig aktivitet på en uvanlig måte. På datamaskinen, kan du bruke musen med den andre hånden. Pusser tennene med den andre hånden, spise med den andre hånden, eller tilbringe en dag med alt med ikke-dominant side. Og prøv å få kledd med øynene lukket.

Brain Games

En annen type sinn trening er mer direkte mentale, men fortsatt veldig lett å integrere i ditt daglige liv: prøve å se etter mønstre i dagligdagse oppgaver, og aktivt organisere dem. Lage en liste over 15 elementer fra butikken, og deretter sette dem i kategorier i henhold til de delene hvor de er plassert i butikken. Organiser dine medisiner ved frekvens og lage et diagram av når du skal ta dem. Lag en bursdag liste over dine venner og familie. Reshelve bøkene dine etter emne og forfatter. Finne nyttige måter å se mønstre i verden som vil hjelpe din hukommelse.

Holde hjernen skarp ved å fortsette å lære nye ting også, gjennom lesing eller klasser. Ord og tall spill som Scrabble, Sudoku, kryssord, og selv bingo vil også holde hjernen aktiv. Prøv å utfordre intellektet daglig ved å gjøre oppgavene i avisen, praktisere et instrument eller håndverket, lære et nytt språk og lese nyheter blader eller historiebøkene.

Livsstil og holdning

Unngå alkohol, sigaretter og narkotika for å beskytte både kropp og sinn. Også, spise sunt og ha en aktiv og koblet livsstil: gå for daglige turer, frivillig, ta eller undervise klassene, se venner og være sosial. Øv positiv tenkning og stress reduksjon teknikker som meditasjon og bevisst pusting å lindre angst, holde blodtrykket nede, hjelpe deg å sove bedre og holde liv fullt av kjærlighet og latter - alle ting som fører til en skarpere sinn.

Hvor lenge Wellbutrin Side Effects Siste?

Wellbutrin er et reseptbelagt legemiddel som brukes til behandling av depresjon. Wellbutrin kan være foreskrevet for å behandle stor depressiv lidelse og Seasonal Affective depressive lidelse. Wellbutrin kan være forbundet med en rekke negative reaksjoner, som strekker seg fra mild til alvorlig. Negative effekter av å ta Wellbutrin kan vare i timer, dager, uker eller noen ganger vedvare i lengre tid av gangen. Snakk med legen din hvis du tror du opplever en negativ reaksjon på Wellbutrin.

Dosering

Wellbutrin er en tablett, og er tatt av munnen daglig. Ta Wellbutrin nøyaktig slik det var foreskrevet til deg av din lege. Aldri endre dosen din eller hoppe over en dose av Wellbutrin. Hvis du glemmer å ta Wellbutrin, ta dosen din så snart du husker det. Aldri dobbelt opp på denne medisinen, for mye Wellbutrin inge på en gang kan føre til anfall oppstår.

Effekter

Reaksjoner på Wellbutrin er vanligvis betraktet som mild til moderat. Noen bivirkninger kan vare i noen timer etter å ha tatt pillen, mens andre kan vedvare i lengre perioder av gangen. Legen din bør informeres om hva reaksjonene du opplever og hvor lenge. Han må kanskje justere dosen din, eller dersom symptomene vedvarer, kan han ønsker å forskrive et alternativ medisin. Symptomer på bivirkninger er manglende seksuell lyst, hodepine som kan være mild eller kan være like sterk som en migrene, søvnvansker, svimmelhet, økt svetting eller et kløende utslett.

Alvorlige effekter

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du tror du opplever en alvorlig reaksjon på Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin kan være dødelig, så er det veldig viktig at du søker akutt behandling. Bivirkninger som anses alvorlige inkluderer hudutslett (elveblest), pustevansker, og hevelse i ansiktet (som inkluderer hevelse i lepper eller tunge samt hals). Wellbutrin er også forbundet med anfall, blemmer i huden, humørsvingninger, panikkanfall, følelse febrilsk, har hallusinasjoner eller ekstrem forvirring. Få medisinsk hjelp umiddelbart dersom du opplever noen av disse bivirkningene som følge av Wellbutrin.

Interaksjon

Visse medisinske tilstander eller medisiner kan føre til en interaksjon med Wellbutrin som kan forlenge varigheten av bivirkninger, eller føre dem til å bli mer alvorlig. Informer legen din om din fulle medisinske historie før du tar Wellbutrin. Legemidler tjat kan forårsake en interaksjon med Wellbutrin omfatte andre typer antidepressive medisiner, samt kreftbehandlinger, medisiner for høyt blodtrykk eller hjertesykdommer, antihistimines, astma behandlinger, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, steroider (Prednisolon), medisiner for blære eller nyre og medisiner for reisesyke.

Unngå

Wellbutrin kan påvirke din evne til å ta klare beslutninger eller forringe din dom. Ikke drikk alkohol mens du tar Wellbutrin, som alkohol kan ytterligere forverre tilstanden din. Vær forsiktig kjører motoriserte kjøretøy eller bruker maskiner mens du tar Wellbutrin.

Wellbutrin XL bivirkninger

Wellbutrin XL bivirkninger


Wellbutrin XL er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle store depresjoner. Ifølge Drugs.com, symptomene Det behandler inkluderer mangel på energi, skyldfølelse, manglende evne til å konsentrere seg, mangel på en sexlyst og selvmordstanker. Drugs.com sier, "Wellbutrin er tenkt å fungere ved å endre nivåer av hjernen kjemikalier noradrenalin og dopamin." Som med alle medisiner, er det noen bivirkninger involvert når du tar Wellbutrin XL.

Vanlige bivirkninger

Ifølge eMedTV, har kliniske studier vist at de vanligste bivirkningene av Wellbutrin er uro, munntørrhet, forstoppelse, hodepine, svetting, kvalme, søvnløshet, uregelmessig hjerterytme, hørselsproblemer, tåkesyn, menstruasjonsproblemer, høyt blodtrykk, angst og besvimelse.

Vekt bivirkninger

Også eMedTV sier at opp til 13,6 prosent av folk som tok Wellbutrin rapporterte en vektøkning (og så mange som 28 prosent rapporterte et vekttap) av fem pounds eller mer. Wellbutrin fører ofte endringer i appetitt og / eller kvalme, som både kan bidra til vekt gevinst eller tap. eMedTV sier også at endringer i vekt er en vanlig bivirkning av depresjon i seg selv.

Seksuelle bivirkninger

Wellbutrin XL kan føre til endringer i din sexlyst og impotens. eMedTV sier at over 3 prosent av Wellbutrin brukere opplevde en redusert sexlyst, men de legger til at på mindre enn 1 prosent av folk som tar narkotika, sex stasjoner faktisk økt. Andre seksuelle bivirkninger kan bli forsinket utløsning, smertefulle ereksjoner og smertefulle utløsninger - som er sjeldne. eMedTV sier at personer med ubehandlet depresjon ofte rapporterer noen form for seksuell dysfunksjon.

Beslag

Ifølge Drugs.com, er Wellbutrin XL forbundet med en økt risiko for anfall. Visse faktorer kan øke disse risikoene for eksempel en svulst i sentralnervesystemet, overdreven alkoholbruk, tidligere hodeskade, anoreksi, bulimi og andre spiseforstyrrelser. For å minimere risikoen for anfall, bør den daglige dosen med Wellbutrin XL ikke overstige 450 milligram. Drugs.com foreslår å alltid konsultere med legen din om eventuelle tidligere helsemessige forhold eller nåværende medisiner før du tar noen form for medisin, enten resept eller over-the-counter.

Langtidseffekter av Wellbutrin

Wellbutrin er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle depresjon. Wellbutrin er forbundet med en rekke bivirkninger, som kan, i noen tilfeller, anses som langvarig. Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger som følge av å ta Wellbutrin som han må kanskje justere dosen din.

Dosering

Wellbutrin er en tablett som tas oralt. Ta det nøyaktig som anvist. Ikke endre din dose av Wellbutrin, og ikke innta for mye av denne medisinen som en overdose kan forårsake anfall.

Effekter

Bivirkninger av Wellbutrin kan vare i flere timer etter å ha tatt pillen, eller for flere dager og noen ganger for lengre varigheter. Hvis symptomene er spesielt plagsomme, kan legen forskrive et alternativ til Wellbutrin. Effekter som kan betraktes kort eller lang sikt inkluderer mangel på seksuell interesse, hodepine, søvnvansker, svimmelhet, svetting eller mild utslett.

Virkning

Få øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du har en alvorlig bivirkning etter å ha tatt Wellbutrin. Alvorlige bivirkninger av Wellbutrin har potensial til å være dødelig. Bivirkninger inkluderer elveblest, pustevansker, og hevelse i ansiktet av lepper, hals eller tunge. Andre effekter inkluderer beslag, blemmer, humørsvingninger, angst, panikkanfall, feber eller forvirring.

Interaksjoner

Noen medikamenter samhandle med Wellbutrin som kan forårsake forlengede bivirkninger. Legemidler som kan samhandle med Wellbutrin omfatte andre antidepressiva, kreft narkotika, høyt blodtrykk medisiner samt hjerte medisiner, antihistimine eller astma narkotika, prevensjon eller slankepiller, insulin, narkotika, prednison, blære eller nyre medisiner og medisiner for reisesyke.

Advarsel

Noen aktiviteter mens utføres ved hjelp av Wellbutrin kan forårsake bivirkninger å bli verre. Unngå å drikke alkohol mens du bruker Wellbutrin, da det kan forårsake anfall oppstår. I tillegg kan Wellbutrin forårsake en manglende evne til å ta gode avgjørelser. Unngå å kjøre eller bruke maskiner før du er sikker på hvordan dette stoffet påvirker systemet.

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin

Bivirkninger av Avvenning Off Wellbutrin


Stoppe eventuelle psykiatriske medisiner kan forårsake uønskede bivirkninger, men hvis du følger legens ordre og avvenne sakte nok, kan de fleste (om ikke alle) bivirkninger unngås. Jo mer sakte du avvenne, jo mindre sannsynlig er det å lide tøffe effekter.

Historie

Wellbutrin, et antidepressivum, er merkenavnet bupropionhydroklorid. Det er også noen ganger foreskrevet som Zyban for de som prøver å slutte å røyke.

Time Frame

De fleste leger vanligvis anbefaler å kutte ned på ca 100 til 150 mg hver noen dager til en uke, om ikke tregere enn det.

Effekter

Noen vanlige bivirkninger av Wellbutrin seponering inkluderer influensalignende opplevelser, uro, hodepine, svimmelhet, kvalme og søvnløshet.

Betraktninger

Forvent Wellbutrin å bo i systemet for ca 4-8 dager etter avvenning.

Fun Fact

Ifølge angst og depresjon Solutions (se Ressurser), vil om lag 30 prosent av mennesker opplever bivirkninger fra Wellbutrin tilbaketrekning.

Bivirkninger av å slutte Wellbutrin

Bivirkninger av å slutte Wellbutrin


Wellbutrin (generisk navn: bupropion) er et antidepressivum og røykeslutt hjelpemiddel. Den er tilgjengelig på resept, og kun virker ved å endre kjemien i hjernen ved å virke på de reseptorer for noradrenalin og dopamin. The Insight Journal, utgitt av National Center for Health and Wellness, anslår at 30 prosent av personer som tar Wellbutrin vil oppleve negative tilbaketrekning bivirkninger.

Vanlige abstinenssymptomer

Wellbutrin tilbaketrekking manifesterer vanligvis seg selv som "influensalignende" symptomer på hodepine, kvalme og muskelsmerter. Abstinenseffekter generelt vedvare i én til to uker.

Fysiske Abstinenssymptomer

Andre fysiske bivirkninger av Wellbutrin tilbaketrekking kan omfatte: problemer med balanse og koordinasjon, magekramper, forstoppelse, diaré, skjelving eller "rister", prikking i huden, og nedsatt syn, hørsel eller tale.

Mental Abstinenssymptomer

Psykiske symptomer på Wellbutrin tilbaketrekking kan omfatte: økt aggresjon og fiendtlighet, angst, paranoia, følelser av hjernen blir "sjokkert" eller "zappet", gråtetokter, nedsatt konsentrasjon, trøtthet eller søvnløshet, syns- eller hørselshallusinasjoner, og livlige drømmer.

Overvåking Uttak bivirkninger

Opplever psykiske abstinenssymptomer og bivirkninger, spesielt hvis de vedvarer eller forverrer seg, tyder på at medisinen hjalp til med å stabilisere en kjemisk ubalanse, og bør ikke forveksles med avhengighet. Ifølge Mayo Clinic, antidepressiva er ikke vanedannende fordi de ikke forårsaker "skadelige, langsiktige kjemiske endringer i hjernen."

Advarsel

Antidepressiva og andre medikamenter som endrer hjernens kjemi bør stoppes i samråd med en lege eller helsepersonell. Dette vil bidra til å redusere eventuelle bivirkninger.