Digidexo.com

mikro fettsuging

Mikro dietter for å gå ned i vekt

Mikronæringsstoffer er mikro-mineraler, vitaminer og mineraler og sporstoffer som kroppen din trenger for å fungere skikkelig. Det er 13 vitaminer og omtrent 25 sporstoffer og mineraler som kroppen er avhengig av for riktig funksjon. Mikronæringsstoffer er tilgjengelig i supplement form og kan utledes gjennom maten du spiser. Noen mikronæringsstoffer er spesielt gunstig for vekttap bestrebelser.

Vitamin C

I "The Thyroid Diet: Administrer Metabolism for varig vekttap," Mary J. Shomon hevder at vitamin C er en nyttig vitamin for de som ønsker å miste mye vekt. Vitamin C, når forbrukes i doser over 2000 milligram per dag, bidrar til å øke metabolic rate, og du kan brenne av en ekstra 100 kalorier om dagen ved å ta tilskudd i store doser. Vitamin C kan gi diaré og magekramper; Derfor bør du begynne å konsumere vitamin C i en dose på 500 milligram per dag. Du kan opp inntaket daglig av 500 milligram for å se hvor mye du kan tåle uten uønskede bivirkninger. Når du har bestemt doseringen som er riktig for deg, kan du fortsette å forbruke at mengden av vitamin C gjennom vekttap bestrebelser.

Vitamin C kan også være avledet fra en rekke forskjellige matvarekilder. Naturlig mat kilder for vitamin C inkluderer blåbær, brokkoli, rosenkål, kål, hermetiske tomater, cantaloupe, blomkål, sitrus juice, kokte grønne grønnsaker, tyttebær, friske tomater, grapefrukt, grønn paprika, kiwi, mango, appelsiner, papaya, ananas, poteter, bringebær, rå grønnsaker, rød paprika, spinat, jordbær, tomater, nepe greener, vannmelon og vinter squash.

Vitamin B5

Mary J. Shomon forklarer også fordelene av vitamin B5 i vekttap innsats. Vitamin B5 bidrar til å senke triglyseridnivåer i blodet og øker metabolske prosesser. Forbruker 600-900 milligram av vitamin B5 i supplement form kan bidra til å redusere mengden av visceral fett i kroppen din. Du kan utlede Vitamin B5 fra mat kilder som avokado, biff, biff nyre, biff lever, ølgjær, brokkoli, blomkål, frokostblandinger, kylling, mais, and, eggeplommer, ferskt kjøtt, grønnkål, belgfrukter, linser, hummer, melk , innmat og peanøtter. Du kan få B5 vitaminer fra peanøtter, laks, soyabønner, erter, solsikkefrø, søtpoteter, tomater, kalkun, ubehandlet korn, grønnsaker, hvetekim og hele korn brød.

Kalsium

I "The Complete Idiot guide til vitaminer og mineraler," Dr. Alan H. Pressman og Sheila Buff forklare fordelene med kalsium for vekttap bestrebelser. En høy-kalsium, lav-kalori diett resultere i at du mister vekt dobbelt så raskt sammenlignet med en lav-kalori diett alene. Kalsium hindrer kroppens fettprosesser og forsterker metabolic rate før mat og fett brytes ned.

Kalsium mat kilder omfatter mandler, amerikansk ost, blackstrap melasse, bok choy, paranøtter, ølgjær, brokkoli, kål, hermetisert laks, cheddar, grønne grønnsaker, løvetann greener, mørke grønne blader, tørkede fiken, feta ost, gruyere, hasselnøtter, grønnkål, tare, melk, mozzarella ost, sennep greener, østers, parmesan ost, Romano ost, sardiner, bladbete, tofu, nepe greener og yoghurt.

Positivt og ulemper med fettsuging dietter

Fedme er å hoppe over hele USA, og publikums ønske om en rask seier i slaget ved magen bule har skapt en hytte industrien av bli-tynn-rask strategier. En av disse, fettsuging, har fått i popularitet --- men det er ikke en kur-all, og fremgangsmåten gjør bære medisinsk risiko.

Fettsuging

Fettsuging er en poliklinisk medisinsk prosedyre ment for kroppen sculpting. En lege i hovedsak erstatter kroppens fettvev med væske, som over et par uker, vil bli re-absorbert i kroppen. Fettsuging er ment å redusere problematiske forekomster av adipose (fett) vev. Bariatric kirurger har historisk vært uvillig til å fjerne mer enn fem liter av fett i et hvilket som helst prosedyre på grunn av sjokk til systemet, og dermed begrense fremgangsmåten er effektiviteten for radikale vekttap.

Pros

Den umiddelbare fordelen med en fettsuging diett (det vil si ved hjelp av fettsuging prosedyren som en vekt-tap verktøyet) er at du kan miste en betydelig mengde vekt fra en målrettet plassering i løpet av en enkel prosedyre. I motsetning til vanlig slanking og trening, noe som kan la rest fettvev i uønskede steder, fjerner fettsuging fettet direkte fra under huden --- etterlate stygge buler å mar bikinilinjen.

Cons

Den største ulempen med en fettsuging diett er at den kommer med ingen av de ekstra helsemessige fordelene ved et vanlig kosthold-og-treningsprogram. Selv om du miste 20 pounds over natten, vil hjertet og sirkulasjonssystemet forbli uendret, og viktige tiltak som blod kolesterol og blodsukker vil ikke nyte de positive endringer som gradvis vekttap bringer. I tillegg, siden diett atferd er neppe til å endre, vekten vil bare bli re-lagt til senere og angre bekostning og smerte for den kirurgiske prosedyren.

Helserisiko

Rapid vekttap gjennom fettsuging kan gi ekstra belastning på sirkulasjonssystemet. Fordi kroppen krymper raskt og ikke naturlig, vil kroppen din har mer blod enn normalt, og for mange blodkar å betjene fett innskudd som har blitt plutselig fjernet. Av denne grunn, leger begrense mengden av fett fjernet gjennom fettsuging.

Hvordan å miste vekt Fast uten Fettsuging

Fettsuging er et kirurgisk inngrep som fjerner fettavleiringer. Kosmetiske kirurger bruker en seksjonering metode for å fjerne denne overflødig fett fra de fleste områder av kroppen. Mange mennesker velger fettsuging fordi det blir kvitt fett på en dag. Men alle former for plastisk kirurgi kommer med risiko og komplikasjoner, og ikke minst ulike helbredende ganger og arr. For de som ønsker å gå ned i fett og har en slankere kropp uten fettsuging det finnes måter å oppnå dette målet i løpet av kort tid.

Hvordan å miste vekt Fast uten Fettsuging

Gjør aerobic øvelser daglig. Enhver aktivitet som får hjertet ditt pumper er en måte å forbrenne kalorier og fett. Jogging, roing, sykling og power walking er gode treningsøkter som hjelper deg å miste vekt raskt. Gjør så mye aerobisk trening som du er fysisk i stand til å gjøre for å miste fett og pounds.

Gjør styrketrening. Ved toning og condition muskler, stramme deg opp løs hud og ser slankere. Resistance trening innebærer vekter, strekkbånd, vann og din egen kroppsvekt. I begynnelsen vil du få vekt fordi muskler er tyngre enn fett, men muskler bidra til å brenne fett. Disse øvelsene kan gjøres på bare 7 minutter om dagen. Øvelsene er effektive fordi de bruker motstanden av dine egne muskler mot hverandre.

Spis små 400 kalori måltider. For å øke din metabolic rate, spise små måltider hver noen timer i løpet av dagen. Ved å redusere mengden mat du spiser med 25 prosent hver dag, du mister vekt. Spise små måltider hjelper deg å miste vekt raskere enn å spise store måltider av frokost, lunsj og middag. Mindre måltider med jevne mellomrom forbedrer din vanlige metabolic rate som det tilpasser seg den nye spise mønster. Kombinert med å spise høy-fiber matvarer og mindre måltider du sannsynligvis ikke vil merke at du spiser mindre.

Spis mer fiber. Å spise frukt og grønnsaker hjelper i vekttap. Fiber har mer bulk eller volum per kalori så høyt fiber matvarer gjør at du føler du har spist mye mer enn du faktisk gjorde. High-fiber matvarer hjelpe deg til å føle fyldigere slik at du kan spise mindre.

drikke 8 til 10 glass vann daglig. Drikkevann er svært viktig for den generelle helse fordi kroppen er mest vann. Vann hjelper også til å fjerne oppsamlede avfall i kroppen. Å drikke et glass vann før hvert måltid vil hjelpe deg til å føle deg mett før du begynner å spise.

Gå på en en dag fort. Dette er en god måte å rense og avgifte kroppen din. Ikke spis noe mat, men drikke rikelig med væske. Vann, fruktjuice og urtete er gode valg. Protein shakes kan også brukes under en rask, spesielt hvis du ønsker å bygge opp muskler.

Vil fettsuging lavere kolesterol Readings?

Det er nok av fettsuging maskiner som er tilgjengelige å velge fra. De som er lettest å finne er de laser assistert fettsuging maskiner. De fleste av maskinene er bevist å stramme huden. På grunn av dette er California Skin and Laser Center studerer et lavt nivå laser fettsuging enhet som er å se serum kolesterol og triglyserider senking etter bare to ukers behandling.

Study

Studien av California Skin and Laser Center har funnet at ut av en gruppe på 19 pasienter, hadde kolesterol bety falt drastisk. Gjennomsnittet har falt med 19 mg / dL og ut av det, var gjennomsnittet av dårlig kolesterol redusert med 14 mg / dL. Denne studien ble ikke-kontrollert og funn i andre fettsuging devises har funnet de samme resultatene.

LipoLaser

En annen type fettsuging enhet kalles LipoLaser. Den LipoLaser bruker en bølgelengde på 635 nm som er et rødt lys. Denne bølgelengde er forskjellig fra de andre fettsuging enheter. Men resultatene viser at det fremdeles kolesterolnivået er senket. De produserer forskjellige mengder, men det er mest sannsynlig på grunn av det bølgelengdeforskjellen. Uansett, var resultatene etter to uker ved å bruke fettsuging prosessen. Lavere kolesterol lesing er ikke sannsynlig å bli sett etter en behandling.

Non Kirurgisk Alternativ til fettsuging

Non-invasiv vekttap har blitt populært de siste årene blant pasienter som søker løsninger uten de store problemer og bekymringer knyttet til kirurgisk behandling. Mens både kirurgisk og ikke-kirurgisk fettsuging kan føre til komplikasjoner, mange pasienter foretrekker å lære om opsjoner som injeksjoner, laser eller ion behandlinger og vekttap piller. Som med alle kosmetiske inngrepet, bør pasienten rådføre sine vanlige lege før du velger en behandlingsmetode, selv en ikke-kirurgisk prosedyre.

Oppløse Fat med injeksjoner

Phosphatidylcholine basert (PC) injeksjoner var en av de første ikke-invasive vekttap alternativer å dukke opp på markedet, og omfatter nå en rekke injeksjoner utviklet for å løse opp målrettede områder av fett celler. Vekttap injeksjoner kan inneholde en rekke kjemikalier og enzymer avhengig av merke og teknikk, men alle mål fet områder akkurat som tradisjonell fettsuging. Pasienter kan oppleve mindre smerte eller ubehag fra fettsuging injeksjoner, så vel som muligheten for komplikasjoner som følge av kjemikaliene i seg selv.

Smelt Fat med laser eller Ion Treatment

Mange kosmetiske kirurger og leger velger å tilby laser og ion behandlinger i en ikke-invasiv vekttap løsning. I disse fremgangsmåtene, er en laser eller ion stråle brukt til å målrette fettvev og bryter opp fettcellene. Lasere og ioner har blitt en populær fettsuging alternativ fordi de ikke krever bruk av kirurgi eller nåler, er relativt smertefri og gi rom for en svært rask utvinning tid.

Tenk piller som fettsuging Alternatives

En annen populær fettsuging alternativ er vekttap eller fettsuging pille. Fettsuging piller er non-invasiv, og mens noen kan kreve en resept og en lege bør alltid konsulteres når du begynner å bruke en ny medisin, dette trenger ikke å bli administrert av en lege. Fettsuging piller virker ved å kutte av blodtilførselen til fett celler, noe som resulterer i betydelig innledende vekttap og blandede resultater på lang sikt. Fettsuging alternative piller kan ikke være FDA-godkjent.

Konsultere legen din

Mens mange pasienter søker ikke-kirurgiske fettsuging behandlinger på grunn av mulige komplikasjoner forbundet med kirurgiske inngrep, bør pasientene være klar over alle mulige bivirkninger av fettsuging alternativer. Spør legen din for å forklare mulige komplikasjoner med andre medisiner du tar, og å sammenligne forventet utvinning tid fra både kirurgiske og ikke-kirurgiske behandlinger. Pass også på å finne ut hva, om noen, spising og mosjon vaner å følge for å holde seg frisk etter en ikke-invasiv vekttap prosedyre.

HCG Diet Etter fettsuging

HCG Diet Etter fettsuging


Etter en kosmetisk kirurgi prosedyre, som fettsuging, mange antar de er fri fra å bekymre seg om å opprettholde en diett program. Men det er langt fra sannheten. For å opprettholde og forbedre resultatet av fettsuging, er det svært viktig å opprettholde en sunn vekt. En diett program som er populær blant folk som har fettsuging er HCG diett.

Hva er HCG Diet?

HCG står for human chorionic gonadotropin, som er et hormon som produseres av gravide kvinner i løpet av begynnelsen stadier av svangerskapet. Det er tenkt å hjelpe kroppen forbrenne fett og lar Kosten skal oppfylles av en lav-kalori diett uten å oppleve sult. Faktisk er den mest vanlige form av dietten bare tillater omtrent 500 kalorier per dag av proteiner og lavt karbohydrat frukt og grønnsaker. Det krever også daglige injeksjoner av hormonet HCG, som kan være selv-administrert, eller av en lege. Mange mennesker som legger ut på denne dietten etter fettsuging kan velge å motta injeksjoner fra samme kontoret som ga operasjonen.

Er HCG Diet trygt?

HCG kosthold er ikke uten sine kritikere. Det er ikke godkjent av FDA som en vekt-tap stoffet, slik at det er vanskelig å regulere sikkerheten ved å ta disse injeksjonene. I tillegg er det en ekstremt lav-kalori diett, og det kan være utfordrende å få vitaminer og mineraler kroppen trenger på en diett som dette. Noen Kosten kan oppleve negative bivirkninger av HCG som forstoppelse, diaré eller hodepine. Det er viktig å være oppmerksom på eventuelle bivirkninger og diskutere dem med legen din.

Hvor lang tid det tar å se resultater

Med kombinasjonen av HCG injeksjoner og 500 kalori diett, kan de fleste dieters miste vekt svært raskt. Faktisk, leger som gir HCG injeksjoner, hevder at brukerne kan miste 1 til 3 pounds per dag. For folk som bare har gjennomgått en større operasjon som fettsuging, kan det være lurt å diskutere med en lege om ikke så rask vekttap anbefales.

Hva er mikro DNA?

Hva er mikro DNA?


Genomene til mange levende organismer har seksjoner består av korte sekvenser av DNA som blir gjentatt. Disse seksjonene har visse egenskaper, slik som forskjeller i deres baser og molekyl tettheter, som bidrar til å skille dem fra andre former av DNA. Slike satellitt DNA, som inkluderer minisatelitt DNA og mikro DNA, har bidratt med DNA analyseteknikker.

Mikro DNA

Mikro DNA, også kjent som enkel sekvens gjentar seg, er mindre enn den minisatelitt forskjellige og er mer jevnt fordelt i genomet. De består av korte repetisjoner som pleier å være tilfeldig og er 03:58 nukleotider lang. De står for om lag 2 prosent av et genom. Forskere mener at slike sekvenser har kommet som et resultat av glidning under DNA replikasjon.

Eksempler

Gjentakelser av dinukleotidpolyfosfater sekvenser er den vanligste av mikro sekvensen gjentas, og utgjør omtrent 0,5 prosent av genomet. Av de baser som utgjør det humane genom, gjentakelser av sekvenser bestående av cytosin og adenin, samt sekvenser som består av tymin og guanin er mer vanlig enn gjentakelser av andre sekvenser. Gjentakelser av adenin og guanin-sekvenser og sekvenser av cytosin og tymin er også vanlig. Imidlertid gjentar av cytosin og guanin-sekvenser, så vel som guanin og cytosin-sekvenser, er meget sjeldne.

Bruksområder

Tatt i betraktning at mikro gi en særegen genetisk markør, har de bruker i å identifisere individer og deres bakgrunn. De hjelper til å identifisere genetiske forskjeller mellom individer og populasjoner. Mikro DNA er også nyttig i rettsmedisinske programmer for å identifisere opprinnelsen til dyr og dyreliv-baserte produkter.

Begrensninger

Mens mikro DNA har sine bruksområder i å identifisere genetiske forskjeller mellom individer, må forskerne være forsiktig med å tolke resultatene fra slike tester. Mikro DNA kan være svært variabel og forskere kan feilaktig tolke resultatene. Også mikro DNA-analyse kan føre forskerne å feilaktig konkludere med at det ikke er mye genetisk variasjon innenfor en populasjon, når det faktisk dette er ikke sant. Også de genetiske data som mikro DNA inneholder kanskje ikke den mest representative for en organismes totale genetiske makeup for studieformål.

Alternativ til fettsuging

Fettsuging er en kostbar operasjon som varierer fra $ 1500 til $ 7000 eller mer per område, og det kan være traumatisk for kroppen. Det er flere alternativer tilgjengelige for spot reduksjon av fett og cellulitter. Disse alternativene ikke krever sykehusinnleggelse eller anestesi, har nesten ingen utvinning tid, og resultatene er sagt å være mer naturlig enn fettsuging. Kostnader varierer svært mye avhengig av tjenesteleverandøren og området behandles. Du kan bare se subtile endringer fra disse kirurgiske alternativer, så gjør din egen forskning og avgjøre om disse prosedyrene er verdt prisen.

Mesotherapy

Mesotherapy innebærer løsninger som er injisert i målområder i mesoderm laget av huden, injeksjoner blokkere fettceller fra å vokse og utløser kroppens system for å brenne fett i dette området og skylle den ut. Det sies å også behandle saggy hud og strekkmerker. Økten tar omtrent en time og består av målrettede injeksjoner, med lav risiko for bivirkninger. De fleste vanlige bivirkningene er noen blåmerker eller hevelse på injeksjonssteder, en svak svie, nummenhet eller misfarging av huden, men alle er midlertidige. Ingen dødsfall eller alvorlige komplikasjoner har skjedd fra denne prosedyren. En gjennomsnittlig løpet av behandlingen er 10 økter, til en pris på $ 200 til $ 600 per økt, avhengig av området som behandles og leverandøren. Mange merke resultater etter bare noen få økter.

Lipo-oppløse

Lipo-oppløse innebærer en blanding av to kjemikalier injisert inn i et område under huden og fungerer omtrent som mesotherapy. Lipo-oppløse er en relativt ny prosedyre - ennå ikke er FDA-godkjent - og dens mest vanlige bivirkninger er det samme som med mesotherapy men med ekstra kløe og elveblest. Prisene varierer fra $ 150 til $ 800, avhengig av området som behandles.

Thermage for Body

Thermage benytter en dyp vevsgjennomtrengende laser til å behandle området under huden, oppvarming av fettsjikt, og krymper den og stramme løs eller slapp hud ovenfor. Thermage ikke involverer kirurgi eller injeksjoner. Dets bivirkninger inkluderer rød eller flassende hud. Det regnes som en behandling for spot reduksjon og anbefales ikke for store mengder fett innskudd. Den gjennomsnittlige kostnaden for en Thermage behandling er $ 2000 - alt fra $ 1000 til $ 5,000.00 avhengig av det behandlede området.

Ultralyd Liposonix

Ultralyd liposonix, og en annen teknikk kalt Ultra Shape, bruk ultralyd angivelig for å bryte opp og smelte fett lag under huden og la kroppen kast dem naturlig. Ingen kjemikalier eller lasere brukes. Det er for øyeblikket i FDA forsøk og er tilgjengelig i begrensede områder. Denne behandlingen er ganske dyrt, på rundt $ 3000 til $ 5000.

Lipoburn Gel

Lipoburn gel kan brukes hjemme, den bruker noen av de samme penetrerende fett-smelting ingredienser andre leverandører bruker i injeksjoner og kremer (som Yohimbe HCL å blokkere fett produksjon og forskolin som brenner fett i en akselererende hastighet). Det er ikke en vann-Shedding krem ​​som de fleste lipo cremes men penetrerer huden til å smelte bort fett. En kanadisk prosedyre som kalles lipolyse bruker noen av de samme ingrediensene og koster $ 1450 til $ 2,500.00 for behandling etterfulgt av 10 uker med krem ​​på ca $ 320. Lipoburn gel er den minst invasiv behandling og koster svært lite: $ 25 til $ 37 per 8-unse flasken.

Bruk av Mikro

Mikrosatellitter, også kjent variabelt antall tandem repetisjoner (VNTRs), er korte DNA-segmenter med gjentatte sekvenser. Disse segmentene forekommer naturlig i de fleste levende organismer 'ikke-kodende DNA. Ikke er relatert til syntesen av proteiner og andre cellulære funksjoner, ikke-kodende DNA-- ofte referert til som "junk DNA" representerer flertallet av DNA hos mennesker. Biologer i begynnelsen av 1990 begynte å undersøke mikrosatellitter. Som i 2011, anerkjenner vitenskapen viktigheten av slike segmenter, mye brukt i biologisk forskning.

Analisis av naturlige populasjoner

Forskere bruker mikro å studere evolusjonære koblinger innenfor naturlige bestander av ville dyr, som rev. Øya fox (Grårever littoralis), en diminutiv form av fastlandet grå fox (Grårever cinereoargenteus), opptar Californias Kanaløyene. Disse to artene viser lignende mønstre i sekvenser av sine mikrosatellitter, noe som tyder en koblet evolusjonære fortid. Analysen av mikro innebærer ofte en polymerasekjedereaksjon (PCR) teknikken, som forsterker en enkelt mikro og genererer flere millioner kopier av DNA-sekvensen.

Fastsettelse av genetisk mangfold

Microsatellitescan hjelpe avgjøre forskjellene på tvers av organismer med lignende genetiske koder. For eksempel, de ni arter i slekten Lycopersicon (tomatplanter) viser ulike mikrosekvenser. Forskere brukte disse mikro polymorfismer å bestemme forholdet mellom de moderne og ville arter av tomat. Forstå DNA mikro også hjelper forskerne til å utvikle ny rekke planter med bestemte egenskaper, for eksempel resistens mot plager og plantevernmidler.

Cancer Research

Kreft resultater fra genetiske endringer eller replikering feil i celle DNA; kreftforskning ofte er avhengig av analyse av sykdommen på et mikronivå. Gjennom analyse av mikro endringer hos pasienter med kreft, fant forskerne en genetisk kobling, og muligheten for tidlig diagnose i henhold til familiær krefthistorie. Mikro testing kan vise seg nyttig i å oppdage pasienter med høy risiko for å utvikle enkelte typer arvelig kreft.

DNA-testing

Mikro betale en rolle i DNA-testing i etterforskning sammenhenger, både for mennesker og dyreliv tilfeller som kamp identiteter for mikro profiler er ofte svært høy. Mikrosatellitter er et viktig verktøy i kartlegging genomer - den genetiske koden som definerer en art, slik som den siste kartleggingen av det menneskelige genom (se lenke i Resources). Mikrosatellitter kan også spille en rolle i farskapstester og evolusjonære studier av menneskelig etnisitet.

Life Stories av Fettsuging Komplikasjoner

Fettsuging eller lyposculpting er en prosedyre der lagret fett er bokstavelig talt sugd ut av kroppen. Prosedyren er gjort av en maskin som ser mye ut som en støvsuger. Til tross for utslett av skrekkhistorier rundt denne prosessen, fortsetter det å være et svært populært kosmetisk prosedyre.

Rohie Kah-Orukotan

En artikkel ble postet i Miami Herald hjemmeside den 30. september 2009, om en 37 år gammel husmor og mor til tre som endte opp hjernedød og i koma. Komplikasjoner oppsto på slutten av det som skulle være en rutine fettsuging som ble utført ved en ulisensiert sykehus i Florida. Legen, Dr. Omar J. Brito, 64 år, fikk sin medisinske embetseksamen fra Universidad de Los Andes ligger i Venezuela og hadde tilbrakt mesteparten av sin karriere behandling av pasienter med skader på arbeidsplassen. Hennes mann, Joseph, prøver å ta avgjørelsen om hvorvidt eller ikke å holde henne på livet støtte.

Susans Story

Susan er en 50 år gammel kvinne som hadde fettsuging utført av Dr. Alan Bittner. Etter operasjonen, sier Susan hun tok Vicodin på daglig basis i mer enn fire måneder og forble hoven i mer enn fem måneder. Hun sa at hun la merke til noen endringer i kroppen hennes etter ca tre måneder, og mistet 19 pounds på grunn av en streng diett hun hadde plassert seg på. Susan rapporterer at etter vevskader hadde ryddet opp, merket hun humper og buler i magen området, og at hennes kjønnshår området stakk ut under magen hennes og fremsto som ingenting hadde blitt gjort i dette området.

Football Star Wife Dies

10. juli 2009, overskriften lese "Colin Hendry kone Denise Dies After Life Support Skrudd Av Etter Botched Cosmetic Surgery." Colin Hendry er formelt en skotsk fotballspiller som 43-år gamle kone for mer enn 20 år måtte bli tatt av livet støtte etter en operasjon for å korrigere et mislykket fettsuging prosedyre gjort syv år før. Ifølge Colin, "hun hadde ni punkteringer i hennes tarmen og tykktarmen som forårsaket blodforgiftning og multippel organsvikt."

Fabiola DePaula

Fabiola DePaula, en 24-åring Massachusetts kvinne døde i 2006 etter en fettsuging prosedyre som ble utført i kjelleren i et borettslag. Hun betalt $ 3000 for inngrepet, som ble utført av en mann og hustru team som var i USA på en 30-dagers arbeidsvisum. Den ulovlige kosmetisk kirurgi ble utført på en melding bord. Paret brukte reseptbelagte legemidler å sedate sine pasienter som var det meste brasilianske innvandrere som har betalt kontant for prosedyrene.

Mona Alley Story

Mona var en diabetiker som hadde fettsuging utføres på magen hennes. Hun sa at dagen etter operasjonen hun var i så mye smerte, kunne hun ikke flytte. TV-annonse hun så på fettsuging indikerte at det ville være bra for diabetikere. Etter klager fra den uutholdelige smerten i to uker, legen endelig undersøkte henne og sendte henne til å se henne primære-omsorg lege som utførte en rekke tester på henne. Han fant at operasjonen hadde punktert henne tarmen, og hun hadde vann i lungene hennes, blodpropp i bena og luft i magen hennes. Mona endte opp med å miste begge bena som et resultat av operasjonen.

Tumescent fettsuging Vs. Ultralyd fettsuging

Både Tumescent og Ultralyd fettsuging er metoder for figurforming. Tumescent regnes som den tradisjonelle form av fettsuging og har vært brukt i kirurgi i mange år. Ultralyd fettsuging er en nyere, men muligens overlegen, metode for kroppen sculpting.

Historie

Tumescent fettsuging er utført av kosmetiske kirurger i USA siden midten av 1970-tallet. Ultralyd fettsuging ble innført i 1987, men har utviklet seg som ultralyd teknologien har blitt bedre.

Behandelbare Områder

Både tumescent og ultralyd fettsuging er gode valg for fjerning av fett fra mage, lår, kjærlighet håndtak og øvre del av ryggen. Men mange kirurger mener at ultralyd fettsuging er en mildere metode, slik at den kan behandle selv de mest sensitive områder - som haken, halsen, innsiden av lårene og armene.

Suge Process

Ultralyd fettsuging også forskjellig fra tumescent i at den bruker ultralyd energi til hovedsak flytende fett før sug, mens den tradisjonelle metoden suger rett og slett fett uten å bryte det ned først.

Smerte

Generelt, pasienter som gjennomgår ultralyd fettsuging opplever mindre smerte, hevelse og blåmerker enn de som velger tumescent fettsuging. Dette er kreditert til prosessen med å emulgere fettet mens inne i kroppen, forut for utsuging.

Utvinning

Både Ultralyd og tumescent fettsuging bære en gjenopprettingsprosessen. Etter gjennomgått enten prosedyre, bør pasientene regne med å ta et par dager fri fra jobb.

Mesoterapi Vs Fettsuging

De fleste har hørt om fettsuging som en metode for å fjerne fett. En annen teknikk, kalt mesotherapy, nærmer det samme problemet på en annen måte. Fordi det har vært svært få kontrollerte studier på mesotherapy, noen eksperter tviler på sin effekt. Men fortsetter det å gi håp til de som vurderer fettsuging, men ønsker en mindre inngrep.

Hva er fettsuging?

Fettsuging er en prosess som i hovedsak suger ut fett innskudd fra under huden din. Pasienten er vanligvis under lokal eller generell anestesi, eller tungt bedøvet.

Hva er Mesoterapi?

Mesotherapy er en prosess som injiserer medisiner inn i lag av fett og bindevev under huden din. Medisinen fjerner visstnok fettet fra fettcellene. Mesotherapy ble oppfunnet i 1952 av franske legen Dr. Michel Pistor.

Forskjellen mellom Prosedyrer

Mesotherapy er en minimal invasiv prosedyre, mens fettsuging er mye mer invasiv. I motsetning til mesotherapy, kan fettsuging ikke brukes på områder som inneholder cellulitter.

Forskjell i resultater

Det er flere grunner til at folk kan velge mesotherapy løpet fettsuging. Det kan ta opptil tre måneder for å se resultater fra fettsuging mens pasienter kan tilsynelatende se resultater fra mesotherapy i uker. Fettsuging kan også føre til at huden blir løs og svak, mens mesotherapy strammer og styrker huden. Hvis du gjenvinne vekt etter fettsuging, kan det se ut i unormale steder. Det samme vektøkning etter mesotherapy vil vises på de samme stedene fettet ble tatt fra.

Forskjell i pasienterfaringer

Etter en fettsuging prosedyre, må du bære restriktiv klær for flere uker. Etter en mesotherapy prosedyren, kan du bruke dine vanlige klær umiddelbart. Du kan oppleve blåmerker og smerter etter fettsuging, men disse effektene vanligvis ikke vises etter mesotherapy.

Behandling Fettsuging Problemer med Mesoterapi

Noen pasienter som har gjennomgått fettsuging utvikle divots og klumper, som kan behandles med mesotherapy.

Fettsuging for menn

Menn blir til kosmetisk kirurgi for å gå ned i vekt, ser yngre og tone kroppen sin mer enn noen gang. Mens menn og kvinner både slå til fettsuging for å reversere tegn på aldring på deres ansikter, kvinner har en tendens til å bruke prosedyren for sine legger og lår, mens menn er mer opptatt av kjerne skulptur.

Mann Preferences

Den primære sted at menn ser ut til å redusere gjennom fettsuging er rundt sine middles. Mid-life magen bule er nummer én prosedyre menn be om fra plastikkirurger.

Kostnader

Fettsuging behandlinger for menn vanligvis er dyrere enn for kvinner fordi området rundt magen er vanligvis større og fettet mer fiberholdig, noe som krever mer tid og energi på å suge det ut.

Bryster

Menn som lider av en tilstand som kalles gynocomastia, som er en unormal utvidelse av brystene, slå til fettsuging for å gjøre sine kister ser mer maskuline.

Vekt

Kosmetiske kirurger anbefaler at menn oppnå sin idealvekt før under fettsuging, som hovedsakelig er å trimme kroppen og redusere sta lommer av fett, slik som kjærlighet håndtak, som ikke vil reagere på trening.

Prosedyre

Fettsuging er vanligvis gjøres under lokalbedøvelse. Et kutt er laget slik at stingene kan være skjult i en hudfold eller under en hårfestet.

Utvinning

Utvinning fra fettsuging tar cirka tre til fire dager, mens menn kan fortsette å trene innen tre til fire uker.

Diep Fettsuging Recovery

Diep Fettsuging Recovery


Rekonstruksjon kirurgi er et alternativ for pasienter som har hatt en mastektomi. Diep, eller Deep Inferior Epigastrisk Perforatmetoden, klaff bryst gjenoppbygging kirurgi bruker en fettsuging teknikk for å fjerne underliggende fettvev og hud fra magen muskler. Med denne kirurgiske prosedyren, er bukveggen fascia og muskler intakt og bevart, i henhold til Dallas Diep nettside. Å vite hvordan man skal ta vare på kroppen din etter Diep fettsuging utvinning vil gjøre forskjellen i din helse.

Bruksanvisning

•  Ta medisiner for smerter. De fleste pasienter vil føle ubehag eller smerter i magen området etter å ha prosedyren. Smerten vil vare fra noen dager til to uker. Tar smertestillende medisiner foreskrevet av legen din vil bidra til å lette noe av ubehag.

Bruk en body-komprimering plagg å redusere hevelse. Du vil ha hevelse i brystet og magen. Symptomer på prosedyren brenner, hevelse og midlertidig nummenhet, som kan vare i to uker. Du kan også bruke løstsittende klær for å lette ubehag.

Endre bandasjer som anvist av legen din. Typisk vil denne type sår trenger en ny bandasje innen en til to dager etter å ha prosedyren. Stingene er som regel tatt ut innen fem til ti dager. Under den første utvinning, kan pasienten oppleve små mengder av lekkasje fra aktuell antiseptisk eller blod. Fjerning av bandasjen på regelmessig basis kan være smertefullt, og et alternativ er å bruke sterile gasbind pads for å fjerne væske. Ta kontakt med legen din om den beste metoden for deg.

Hold kjeks på hånden for å bekjempe kvalme. Noen Diep fettsuging pasienter opplever kvalme i løpet av de første to eller tre dager etter å ha kirurgi. Spise kjeks som er lav i natrium og drikke vann for å håndtere følelsen av kvalme.

Bruk solbriller for å beskytte øynene. Anestesi og medisiner fra prosedyren vil gjøre øynene følsomme for lys. Du kan bære en søvn maske eller mørke solbriller for å beskytte øynene.

Drikk rikelig med vann og holde seg borte fra mat høy i natrium. Dette kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Unngå å trene for den første måneden. Du kan gå, men i løpet av de første to til fire uker til oppgang med mindre annet er regissert av legen din. Pasientene bør også redusere mengden av strekking og bøying.

Alternativer til fettsuging

Fettsuging er en type kosmetisk kirurgi hvor fettet suges ut av kroppen. Et lite snitt i den målrettede området slik som mage, lår eller rumpe. En plastisk kirurg sprøytes med en oppløsning av saltvann, lidokain og epinefrin å redusere blodtap under prosedyren. Deretter ble en kanyle satt inn under huden. En opp-og-ned-bevegelse anvendes for å suge ut væske og fett. Lokal eller generell anestesi er gitt under inngrepet. Etter prosedyren, smerte, blåmerker og hevelse inntreffer. Normale aktiviteter og trening er begrenset for ca tre uker. Nye alternativer blir brukt i stedet for fettsuging og er mindre invasiv med små eller ingen bivirkninger. Disse alternativene trimme og forme kroppen like godt som fettsuging, men uten kirurgi.

Lipodissolve

Lipodissolve er en ikke-kirurgisk prosedyre og brukes på de områdene av kroppen som haken, armer, mage og ben. Lipodissolve brukes til å behandle deler av fett som har vært vanskelig å bli kvitt, selv med kosthold og trening, og reduserer cellulitter. Flere medisiner og enzymer blir injisert ved målrettet området på kroppen. Fett da oppløses i en flytende form som naturlig vil bli eliminert ved utskillelse av urin over en periode på noen få uker. Vanligvis er 2-3 økter er nødvendig for pasienter å oppnå den ønskede utseende. Bivirkninger som klumper, blåmerker og hudirritasjon kan forekomme, men er midlertidig og gå bort i løpet av få dager etter behandling. I sjeldne tilfeller kan en alvorlig reaksjon på løsningen utvikle.

Mesotherapy

Mesotherapy er en populær prosedyre utført i Europa og Sør-Amerika. Injeksjoner består av aminosyrer, medisiner og holistiske elementer som oppløses fettvev. Injeksjonene gis i det midterste laget av huden din og blokkere cellene som skaper fett, samtidig stimulere reseptorene som bryter det ned. Nålen som brukes under denne prosedyren er så liten prosedyren føles nesten smertefri, og pasienten kan vende tilbake til sine normale daglige rutiner etterpå. En liten hevelse og blåmerker kan oppstå og ofte gå bort i løpet av få dager etter behandling.

Thermage

Thermage ble godkjent av FDA i 2006 for reduksjon av huden slapphet i områder på kroppen som armer, lår, mage og rumpe. Thermage bruker en laser som varmer hudens ytre lag, regenererende kollagen dypt inne i huden. Under prosedyren, er mild varme føltes som radiofrekvenser er gitt ut langs huden. Kollagen fyller i rynker og glatter hudens ytre lag. Huden blir strammere, mer tonet og mer ungdommelig utseende. Kollagen vil fortsette å vokse i 6 måneder etter inngrepet, viser en mer dramatisk forbedring av hudens tone og tekstur.

Kosthold og trening

En av de eldste og naturlige alternativer til fettsuging er kosthold og mosjon. Endre kostholdet slik at du kan begynne å miste vekt. Spise tre små måltider i løpet av dagen som består av frukt, grønnsaker og magert kjøtt. I mellom måltidene, snack på frukt, rå grønnsaker og nøtter. Spise flere små måltider gjennom hele dagen vil bidra til å øke stoffskiftet slik at du vil ønske å trene. Utøve fem dager i uken i en time. Trene vil tone og stramme løs hud og redusere forekomsten av cellulitter uten gjennomgår en dramatisk prosedyre som fettsuging.

Lipomassage

Lipomassage er en ikke-invasiv behandling som brukes til å bryte opp fett og redusere cellulitt. Det er et flott alternativ til fettsuging og fungerer med alle likene av forskjellige former og størrelser. Lipomassage innebærer ingen injeksjoner, snitt eller narkotika og tar omtrent en time med ingen nedetid eller utvinning. Lipomassage fungerer som motoriserte ruller bryte ned og glatt fett fanget i huden. Rullene først rulle huden innover for å målrette overflødig fett og begynne slanking huden. Deretter rullene flytte utover så områder av løs hud er autorisert. Til slutt, de rulle opp huden på ulike hastigheter, slik at kroppen er formet og profilert. Massasjeeffekt forbedrer også blodgjennomstrømningen og spyler ut giftstoffer og stimulerer kroppens naturlige evne til å produsere kollagen.

Ulike typer fettsuging

Ulike typer fettsuging


Fettsuging, eller "lipo" som det kalles, er en medisinsk teknikk som brukes for å eliminere områder av fett fra under huden. Fettsuging kan være målrettet mot et bestemt problem område, for eksempel hoftene eller armer, og er mest effektiv når den kombineres med tradisjonelle vekttap metoder, som inkluderer kosthold og mosjon.

Tumescent fettsuging

Tumescent fettsuging er den mest brukte prosedyren for å redusere fett ved hjelp av minimal invasiv kirurgi. Denne fremgangsmåten bruker en spesiell bedøvelse forbindelse som inneholder lidokain og adrenalin, som fungerer først og fremst som en smertestillende. Medisinen fungerer også som en vasokonstriktor, krymper blodårene og redusere blødning.

Når den anestetiske forbindelse er sløvet nerver, er et lite innsnitt gjøres og fettceller suges ut av kroppen. Vanskelige områder av fett kan være spesielt målrettet ved å mette cellene med ytterligere mengder av narkosen sammensatte, noe som gjør dem lettere å manipulere og fjerne. Adrenalin bidrar til å hindre overdreven blødning oppstår, og innsnitt området helbreder vanligvis raskt etter operasjonen.

Ultralyd fettsuging

Ultralyd fettsuging bruker høyfrekvent lyd for å skape vibrasjoner i målrettede områder av fett. Når dette fettet vibrerer med en høy nok hastighet, forvandles den til væske og forsvinner. Dette liquidized fett blir så fjernet ved hjelp av spesialiserte fettsuging verktøy. Ultralyd fettsuging kan brukes til å nå områder, inkludert haken og ankler som ikke er godt egnet for andre fettsuging typer på grunn av sin form.

I tillegg til flytendegjøring fett, er ultralyd fettsuging også effektiv til å øke tettheten av posefolie. Dette gjør at to kosmetiske fordeler skal oppnås på en gang, noe som sparer tid og penger for pasientene. I noen tilfeller kan ultralyd fettsuging kombineres med andre prosedyrer som for eksempel tumescent fettsuging for å fjerne store mengder fett raskt.

Smartlipo fettsuging

"Smartlipo" er varemerkebeskyttet navnet på en spesialisert fettsuging prosedyre utviklet av det medisinske selskap Cynosure. Denne type fettsuging benytter laserlys levert gjennom en fiberoptisk kabel for å målrette lommer av fett. En kanyle blir brukt til å træ liten sonde under huden. Når laserlyset blir tilført, blir fettceller ødelegges.

Sammenlignet med andre metoder for fettsuging, er Smartlipo relativt smertefri og kan gjennomføres med minimal blåmerker og blodtap. På grunn av lokal anestesi, pasienter som får Smartlipo er i stand til å være bevisst og våken under inngrepet, som ofte kan være ferdig i en time eller mindre. De fleste pasienter helt gjenopprette fra Smartlipo løpet av noen dager.

Servo Fettsuging

Servo fettsuging er lik tradisjonelle tumescent fettsuging, men bruker spesielle verktøy for å øke mengden av fett samlet samtidig redusere mengden av ubehag. Samlingen tuppen av en makt assistert fettsuging verktøy vibrerer og en svært rask hastighet. Disse vibrasjonene bidra til å bryte opp grupper av fettceller.

Fordi servo fettsuging er mer effektiv enn standard fettsuging, kan mer fett kan fjernes på kortere tid. Den vibrerende verktøyet lar leger å målrette områder mens du bruker mindre kraft på instrumentet. Dette betyr mindre potensiell risiko for pasienten, og færre bivirkninger som smerte og blåmerker.

Hvor mye fett kan suges ut med fettsuging?

Hvor mye fett kan suges ut med fettsuging?


Fettsuging, den mest populære kosmetisk kirurgi i USA, er et kirurgisk inngrep for å fjerne fett i kroppen som ikke responderer på kosthold og mosjon.

Prosedyre

Mens under anestesi blir et lite instrument inn mellom hud og muskler og fett blir fjernet ved hjelp av en sugeinnretning. I tumescent fettsuging, kan en løsning injiseres i fettet før sug for å hjelpe til med fjerning og gjenvinning. Ultralydassistert fettsuging er en annen teknikk, og blir brukt til å flytendegjøre fett før det suges ut.

Betraktninger

Fettsuging er først og fremst et kosmetisk prosedyre utføres for å forbedre utseendet ved å fjerne fett og forming områder av kroppen din som lårene eller kjeven. Fettsuging er ikke en vekttap metode. Forbedre utseende ved å målrette problemområder er den viktigste grunnen mange velger fettsuging.

Effektiviteten

Fettsuging generelt fjerner 10 pounds eller mindre av fett. Selv om du kan få vekt etter fettsuging, blir fettcellene fjernes under fettsuging fjernes permanent, og det er lite sannsynlig at du vil opp i vekt i de samme områdene. Hvis vekten er oppnådd etter inngrepet, ville det mest sannsynlig bli distribuert til et annet område av kroppen. En sunn aktiv livsstil er viktig for å opprettholde resultatene av fettsuging.

Mikro kirurgiske instrumenter

Mikro kirurgiske instrumenter


Micro-verktøy brukes oftere i kirurgi siden de redusere størrelsen og omfanget av snittene og hvor mye vev er manipulert. Micro-verktøy brukes i tre typer operasjoner: endovaskulære operasjoner, endoskopiske operasjoner og operasjoner som kan utføres på en skala fra titalls celler. Mange mikro verktøy er fortsatt i forskning og utvikling. Hvert år nye gjennombrudd tillate kirurger til å utføre mer presise mikrokirurgiske prosedyrer.

Endovaskulær Micro-Tools

Endovaskulært mikro verktøy er de som kan settes inn i arterier og vener. De fleste endovaskulære mikro verktøy er katetre og angioscopes, selv små kameraer og guidekabler er også brukt. Katetre enten fjerne eller injisere væske inn i arterier eller vener. Ballongkatetere brukes til å oppheve blokkeringen arterier og støtte svake blodårer. Kateter kan også brukes til å injisere medisiner som med epidural og insulinpumper. Disse mikro verktøy begrense fysisk stress og skader og redusere restitusjonstid.

Endoskopisk Micro-Tools

Endoskopisk kirurgi, også kalt minimal invasiv kirurgi, er designet for å være så skånsom som mulig på kroppen. Som sådan, må de verktøyene som brukes i endoskopisk kirurgi være liten ennå smidig. De fleste endoskopiske verktøy gi legene mulighet til å se inne i kroppen og manipulere vev. Noen av endoskopiske verktøy kan skjære gjennom vev og blodkar. Hovedproblemet med endoskopiske verktøy er mangel på sensitivitet og dreiemoment som kan gjøre det vanskelig for legene å utføre operasjoner som krever høy fingerfølsomhet.

Microgrippers

Microgrippers representerer en kombinasjon av de mest aktuelle forståelse av cellulære kjemi og banebrytende fremskritt innen engineering. Microgrippers er så små at de er i stand til å manipulere flere titalls celler og kan kanskje være i stand til å bli styrt på en skala fra en individuell celle. Microgrippers bruker ikke strøm, heller de reagerer på kjemiske signaler i cellene. Microgrippers kan plukke opp og flytte små grupper av celler uten å skade dem. De framtidige muligheter for kirurgiske prosedyrer ved hjelp microgrippers er lyse. Microgrippers som kan håndtere enkeltceller kan ha en stor innvirkning i arenaen av in vitro fertilisering.

Hvor mye vekt mister jeg med abdominal fettsuging?

Abdominal fettsuging er lik mange andre typer fettsuging. Fettsuging rundt mageregionen blir brukt til å angripe fettet rundt midjen linje. Ved å fjerne overflødig fett rundt midjen linje, folk er i stand til å bære mindre størrelse klær og ser tynnere. Mens menn kan ha abdominal fettsuging preformed på dem, er det mye mer vanlig for kvinner å ha abdominal fettsuging.

Fettsuging Anbefalinger

Du kan gå ned i vekt gjennom abdominal fettsuging. For å gjøre dette, vil du trenger for å holde trene og spise en diett som er godt avrundet. Hvis du gjør opp i vekt etter å ha en økt med abdominal fettsuging, vil fettet og tilhørende vekt ikke komme tilbake til din abdominal delen alene. I stedet vil vektøkning være spredt over kroppen din og kan ikke føre til at mage utseende for å endre i det hele tatt.

Fettsuging advarsler

Kvinner bør ikke overdrive fettsuging for å se tynn; i stedet, kvinner må være forsiktige og bare bruke fettsuging når de har isolert lommer av fettvev rundt midjen sin linje. Noen mennesker tror at abdominal fettsuging vil tillate dem å miste en stor mengde vekt. Dette er rett og slett ikke sant. På grunn av den lave tetthet av fett, fett veier mindre enn mange andre materialer i kroppen. Du kunne ha store mengder fett fjernes gjennom fettsuging og bare ende opp med å miste mellom fem til 10 pounds av total vekt.

Hvem bør ikke bruke fettsuging?

Abdominal fettsuging er heller ikke en god idé for folk som ikke klarer å holde vekten stabil. For fettsuging prosedyren for å gå greit, må pasienten holde vekten stabil i seks måneder før operasjonen. Folk som går gjennom oppturer og nedturer med sin vekt og deretter prøve å kontrollere det med fettsuging vil ikke ha suksess på lang sikt.

Fettsuging Resultater

Den maksimale mengden fett som regel fjernet av en kirurg utfører en abdominal fettsuging prosedyren er mindre enn 10 pounds. Dette omfatter ikke vevet, vann og blod som er fjernet sammen med fettet. Fjerner betydelig mer enn dette beløpet kan forårsake alvorlig skade på kroppen din, så vel som din helse. På grunn av den lille mengden av vekten tapt under de fleste mage fettsuging operasjoner, er det vanlig å gå opp i vekt etter å ha abdominal fettsuging. Dette skjer fordi mange mennesker ikke klarer å holde seg på et godt balansert kosthold og mosjon regime. Hvis de gjorde det, ville de ikke se noen av vekten kommer tilbake i det hele tatt.

Fettsuging Effekter

Abdominal fettsuging er ikke en ideell måte å gå ned i vekt. Ikke bare fjerner det lite vekt under prosedyren, mange mennesker faktisk opp i vekt etter å ha abdominal fettsuging. Abdominal fettsuging pasienter kan ha maksimalt 10 pounds av fett fjernes fra kroppen for å holde seg trygg. Den beste prøvd og sanne metoden for å holde de ekstra pounds av av kroppen din er å trene og spise et sunt, velbalansert kosthold. Prøver å bruke abdominal fettsuging for å kaste pounds off vil mislykkes og kan faktisk gjøre det vanskeligere å nå dine vekttap mål.

Hva skjer når du opp i vekt etter fettsuging?

Fettsuging

Fettsuging er en kosmetisk prosess som er ment å fjerne fettet som er motstandsdyktig mot slanking og trening. Ofte dette fettet er funnet på magen området. Imidlertid må det forstås at fettsuging er ikke et vekttap teknikk, men heller en skulptur prosedyre. I beste fall vil bare fem på syv pounds av selve fettet fjernes fra målområdet under en prosedyre. Utover dette, er det viktig at pasienten trening og kosthold for å gå ned mer i vekt, eller for å opprettholde vekten, etter inngrepet. Det er mulig for en person å få vekt etter fettsuging.

Fat

Selv om fettet suges ut av en enkelt målområde under fettsuging, som ikke stoppe kroppens naturlige prosesser som genererer mer fett. Dette betyr at selv om det er usannsynlig at mer fett vil danne i det område hvor den fettsuging fremgangsmåten ble bare utført, vil fettet bli dannet et annet sted dersom en person ikke opprettholde en sunn diett og ikke utøver. Dette fettet vil danne på en annen målområdet. Etter prosedyren er fullført, er det best å spørre kirurgen hva en pasient bør gjøre for å unngå å få mer vekt.

Vekttap

Mengden av fett i et målområde, mens viktig etter fettsuging, er bare en del av det som pasienter bør ta hensyn til. Totale fettprosent bør også være en faktor som Garners oppmerksomhet etter fettsuging. For å opprettholde helse etter fettsuging, bør regelmessige oppfølgingsbesøk planlegges med en lege og sannsynligvis en ernæringsfysiolog i tillegg. Siden hver persons kropp er unik, betyr dette at et unikt program for kosthold og trening bør opprettes for hver pasient for å opprettholde sin ideelle helse.