Digidexo.com

sink ned i vekt

Hvordan øke libido og gå ned i vekt

En av de viktigste aspektene ved enhver relasjon er intimitet delt på soverommet. Men hvis din libido er lagging, sjansene er, er sexlivet ditt også. Det er mange grunner for en lav libido, hvorav den ene er vektøkning; hvis du ikke føler deg komfortabel i huden din, har du sikkert ikke vil føle seg sexy nok til å elske med partneren din. Den gode nyheten er at du kan kurere begge samtidig. De samme matvarene som trengs for å øke hormonproduksjonen og øke blodgjennomstrømningen er de samme matvarene som kan hjelpe deg å miste vekt.

Hvordan øke libido og gå ned i vekt

Hvordan øke libido og gå ned i vekt

•  Start med å legge flere egg til ditt daglige kosthold. Egg er en fantastisk kilde til vitamin B5 og 6, som begge er nødvendig for å balansere hormonnivået, lindrer stress og oppnå libido du kan være mangler. De er også høy i protein, en aminosyre som er avgjørende for å bygge muskelmasse og øke stoffskiftet. Jo mer muskelmasse du har, jo mer fett og kalorier vil du forbrenne gjennom dagen.

Tygg på noen selleri. Selleri er en god mat for vekttap fordi du faktisk forbrenne flere kalorier å spise den enn det selv inneholder. I tillegg er det hjem til den luktfri hormon, androsterone. Denne er utgitt gjennom en manns svette, tiltrekke kvinner til ham.

nippe litt soya. Soya og dets produkter er gunstig for både menn og kvinner; isoflavoner det inneholder bidrar til å smøre vaginalområdet, og fordeler prostata, en av de mest kritiske mannlige kjønnsorganene også. Produkter som soyamelk og tofu er fantastiske kilder til protein og er gode erstatning alternativer for ulike meieri-og kjøttprodukter høy-fett.

Spis mer sink. Både menn og kvinner er avhengige av kjønnshormonet, testosteron, for deres libido for å fungere skikkelig. Sink spiller en avgjørende rolle i produksjonen av testosteron. Matvarer som kalkun, brun ris og ost er alle gode kilder til dette verdifulle mineral og er nyttig når du prøver å gå ned i vekt. Tyrkia er en god kilde til protein og gir et alternativ til høy fett rødt kjøtt, er brun ris en hel-korn, fylle deg opp raskere og holder deg mett lenger, mens ost gir deg de vitaminer og kalsium du trenger for sterke bein .

Få litt arginin. Arginin, en aminosyre, øker blodsirkulasjonen til kjønnsorganene til både menn og kvinner. For menn betyr dette bedre ereksjon, og for kvinner sterkere orgasmer. Selv om det kommer i tillegg form, kan det også bli funnet i matvarer som havregryn, müsli, grønne grønnsaker, soyabønner og kikerter (belgfrukter). Disse er alle matvarer som utgjør et sunt kosthold, er lav kalorier og øke stoffskiftet, hjelpe til vekttap.

6. Innlemme trening. Daglig kardiovaskulær trening som gåing, jogging og sykling vil ikke bare hjelpe deg å kaste uønskede pounds, kan det også bidra til å forbedre blodtilførselen til bekkenet. Denne økte opplags resultater i en forbedret libido og mer tilfredsstillende orgasmer. Yoga klasser er gunstig for å forbedre din styrke og fleksibilitet; Dette vil ikke bare tjene deg godt med helse klok, men kan passe godt inn med det nye funnet sexlysten.

Hva øker hvis du ned i vekt?

Hva øker hvis du ned i vekt?


Vekttap er ikke alltid vanskelig, men for mange mennesker trade-off av å spise riktig og trene er verdt det. Folk som er overvektige har høyere risiko for å utvikle kroniske sykdommer som høyt blodtrykk og diabetes. Når du mister vekt, vil nummeret på skalaen slippe, men en rekke helsemessige fordeler vil øke for å holde deg leve sterkere og lengre.

Heart Health

Hjertesykdommer øker med vekttap i mange mennesker. De som er overvektige er mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk og høyt kolesterol, to risikofaktorer for hjertesykdom. Å miste vekt kan redusere både til normale nivåer, som igjen reduserer risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og andre hjerte-problemer.

Glukosetoleranse

Å miste vekt kan føre til økt glukosetoleranse. Glukosetoleranse har å gjøre med hvordan kroppen behandler sukker for å gjøre den om til energi. Folk som er overvektige ofte har høyere-enn-normal glukosenivåer på grunn av kroppens manglende evne til å behandle glukose effektivt. Dette er referert til som svekket glukosetoleranse, eller pre-diabetes. Uten endringer i livsstil eller behandling, kan de med IGT utvikle diabetes. Diabetes kan øke risikoen for hjertesykdom, hjerneslag og blindhet, ifølge American Diabetes Association. Vekttap kan senke blodsukkernivået hos mange mennesker, og dermed øke glukosetoleranse.

Self-Esteem

Vekttap kan øke følelsen av egenverd og trivsel i mange mennesker. En 2007-utgaven av "Journal of Health Psychology" rapporterer at voksne studert under vekttap behandling viste høyere selvfølelse når de gikk ned i vekt. Purdue University studier viste lignende resultater blant afrikansk-amerikanske tenåringsjenter. Hvit, gjorde tenåringsjenter ikke viser en markert økning i trivsel, men indikerer at kultur kan spille en rolle i koblingen mellom psykisk og fysisk helse.

Forventet levealder

Fremfor alt, kan mange mennesker som slanker nyte et lengre liv. Å være overvektig øker risikoen for en rekke helsemessige forhold som i noen tilfeller kan kutte livet ditt kort med opp til 10 år, ifølge University of Oxford. Ifølge Oxford forskere, moderat fedme eller å ha en kroppsmasseindeks på 30 til 35 kan redusere forventet levealder med tre år, mens alvorlig overvektige personer med en BMI på 40 til 50 kunne dø ti år tidligere enn sine gjennomsnittlige vekt jevnaldrende.

Hvordan få av pillen og gå ned i vekt

Når du bestemmer deg for å slutte å ta p-piller produkter, vil kroppen ta omtrent to til tre måneder for å gjenopprette den naturlige nivåer av hormoner i kroppen din. I løpet av denne tiden, kan det være vanskelig å gå ned i vekt. Det er noen tiltak du kan gjennomføre når du bestemmer deg for å slutte å ta p-piller som kan hjelpe deg å miste vekt mer effektivt.

Hvordan få av pillen og gå ned i vekt

•  Ta kontakt med din gynekolog for å diskutere alternative metoder for prevensjon. Har hormonnivået testet for å se om syntetiske hormoner er nødvendig.

har en full fysisk undersøkelse vurdere din helsetilstand. Få legens godkjenning før du begynner noen form for trening plan. Snakk med legen om en passende vitamin supplement for kvinner.

Begynn en tre-dagers-en-ukers trening diett bestående av en halv-timers treningsøkter den dagen du slutter å ta p-piller.

Bestem din basal metabolic rate for å finne antall kalorier du trenger daglig for å opprettholde din nåværende vekt. Trekk fra 500 kalorier fra din basal metabolic rate og bruker ikke mer enn kaloriberegning på en daglig basis. Bruk mat skala for å bestemme riktig mat porsjoner.

Ta en daglig vitamintilskudd beregnet for kvinner for å sikre at legemet holdes på maksimal ytelse til enhver tid.

Vei inn en gang i uken på den digitale skala på samme tid på dagen hver gang, og dokumentere det i en journal. Hold styr på matinntaket etter hvert måltid, og inkluderer kalori beregninger.

sove åtte timer hver natt for å sikre at du er uthvilt. Drikk minst 8 oz. vann i løpet av dagen for å holde seg fuktet.

Hint

 • Motstå trang til å veie hver dag slik at du ikke bli motløs. Varier hvilken type trening du deltar i, slik at du fortsatt interessert og opptatt av treningsøkten.
 • Ikke kutt kaloriinntaket mer enn 500 kalorier om dagen; du kan tvinge stoffskiftet å bremse ned. Du kan også risikere å ikke få nok næring. Ikke bli overivrig i dine treningsøkter; trener mye kan forårsake skader og kan videre fraråde deg fra å fortsette en treningsøkt plan.

Øvelser for barn som ønsker å gå ned i vekt

Trening er en viktig partner til et fornuftig kosthold for alle som ønsker å gå ned i vekt. Barn som får inn i vanen med trening vil ha den første fordelen av å miste vekt og den langsiktige fordelen av å bo passform for livet.

Varme opp og kjøle ned

Skadeforebygging er er avgjørende for å lykkes med et treningsprogram, og en skikkelig oppvarming og nedkjøling vil hjelpe på dette området. Starte og avslutte hver treningsøkt med fem til ti minutter av lys aktivitet som strekker seg, marsjerte på plass, gå hopping knekt og kne heiser. Varigheten av det varme opp og kjøle ned bør reflektere varigheten og intensiteten på treningsøkten.

Cardio

Barn som flytter, vil gå ned i vekt. Turgåing, løping, sykling og skating er gode eksempler på cardio trening som barna kan gjøre når som helst fitness eller evne nivå. Prøv en rekke cardio øvelser for å se hvilken som barna foretrekker. Lekeplassen spill som fotball, basketball, og tag er gode måter å få cardio i uten å tvinge problemet. Ustrukturert tid på lekeplassen teller også som barn flytter fra et lekeområde til et annet. De som er nye for fokusert trening vil ønske å starte sakte og gradvis bruke mer tid på å delta i cardio aktiviteter.

Styrke

Styrketrening bygger muskler og brenner fett. Små barn bør ikke løfte tunge vekter, men kan likevel innlemme dette aspektet av øvelsen inn i rutinen. Lunges, knebøyninger, sit-ups, crunches, push-ups, og leg-heiser alle gir styrketrening fordeler uten vekter. Som barna blir eldre og sterkere, vekter er et effektivt tillegg til et treningsprogram. For å unngå ulykker, vekter og styrke øvelser bør gjøres to til tre ganger i uken. Unngå å arbeide de samme muskelgruppene to dager på rad.

Familie Livsstil

Den viktigste oppgaven for barn er en del av hverdagen og er et familie livsstil. Trening må være noe der hele familien er investert. Arbeid det inn i daglige rutiner ved å gå sammen til skolen, butikken, eller en venns hus. Velg aktiviteter alle kan nyte sammen, for eksempel fotturer, organisert idrett, eller sykling. Lag familiens utfordringer som hvem som kan ta flest skritt på en dag, som kan sykle rundt blokken på kortest tid, eller som kan skyte flest lay-ups på basketballbanen.

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt


Childhood fedme er et stadig økende problem i USA, og overvektige barn er på et mye større risiko for helseproblemer som diabetes, for eksempel. Hvis datteren din er overvektig, er det bare naturlig å være bekymret for hennes helse og å ønske å gjøre så mye som du kan for å støtte og oppmuntre henne til å gå ned i vekt, slik at hun kan være så sunt og lykkelig som mulig.

Hvordan å hjelpe min datter ned i vekt

•  Ta kontakt med din datters lege før du får henne i gang på et vekttap diett. Han vil kunne hjelpe deg å beregne din datters Body Mass Index (BMI) og forstå hvor mye vekt din datter bør miste, samt hvor mye tid det skal ta for henne å nå henne idealvekt. Det er også viktig å følge opp med ham med jevne mellomrom i løpet av hennes vekttap reisen for å sikre at hun er på rett spor.

Involver din datter i shopping for familiens dagligvarer og lære henne hvordan å lese ernæring etiketter, så hun blir rustet til å ta smarte matvalg på egen hånd. Tillate henne å hjelpe deg med å planlegge og forberede sunt, godt balanserte måltider for familien, og erstatte snacks som potetgull og iskrem med mer fornuftige alternativer som popcorn, pretzels og lav-fett frossen yoghurt. Det kan også være fordelaktig å ha sitt arbeid med en ernæringsfysiolog, slik at hun vil ha verktøy for hun trenger for å holde seg friske gjennom hele hennes liv.

Oppmuntre din datter til å være fysisk aktiv. Aktiviteter som sykling, hoppe tau og dans vil brenne kalorier mens du fremdeles holder henne underholdt. For en valgt aktivitet for å være effektive, bør det øke hennes hjertefrekvens nok til å gjøre henne svette. Har henne starte med 15 minutter aktivitet per dag og øke mengden til minst 30 minutter per dag som hennes utholdenhet øker.

Sett oppnåelige mål. Et sunt vekttap mål er en eller to pounds per uke, og du kan hjelpe henne med å holde sporet ved å belønne henne for å gjøre sunne valg som drikker vann i stedet for sukkerholdig brus eller juice. Selvfølgelig bør disse belønningene ikke være mat, men i stedet et privilegium som ekstra tid for en favoritt aktivitet.

Fortsett å støtte datteren din selv etter at hun har oppnådd sitt mål ved å holde sunn snacks i huset og fortsetter å forberede balanserte måltider. Aldri slutte å oppmuntre henne til å trene og spise riktig for å opprettholde sin sunn vekt.

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt i lårene

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt i lårene


Lårene er et vanlig problem for mange slankere sliter med å gå ned i vekt. Når for mye fett samler i lårene de kan gni sammen og bli ubehagelig. Lær hvordan du kan bli kvitt "torden lår" en gang for alle, og komme i form i dag.

Hvordan du enkelt kan gå ned i vekt i lårene

Hit tredemølle. Du kan gå ned i vekt i bena dine den enkleste når du begynner en daglig kardiovaskulær trening som fungerer ut bena. Start med å gå i minst 20-30 minutter per dag og gradvis bygge opp din utholdenhet til du er i stand til å kjøre. Løping har størst innvirkning på underkroppen toning og vekttap. Running vil også hjelpe deg i all-over hele kroppen vekttap.

Delta i vekt-baring øvelser. Når du bygger opp musklene som ligger i lårene, vil du begynne å kaste overflødig fett og redusere forekomsten av låret cellulitter. Prøv grunnleggende knebøy og utfall for å tone og forbedre utseendet på lårene. Starter med 10 knebøy og 10 lunges hver dag og langsomt øke disse tallene. Du vil begynne å umiddelbart se en forskjell som lårene blir fastere.

Begynn en low-carb diett ved å eliminere sukker, hvitt mel og enkle karbohydrater. Fokusere på å spise magre proteiner som kylling bryst, kalkun og kvalitet kutt av biff. Spis grønnsaker og frukt (som anses gode komplekse karbohydrater). En lav carb livsstil vil hjelpe deg til raskt å kaste fett i lårene og hjelpe deg å slanke seg.

Bruk en cellulitt reduksjon lotion. Det er store lotions på markedet som bidrar til å stramme opp lår og redusere cellulitter og smilehullet. Kremer fungerer godt når de brukes i kombinasjon med kosthold og livsstil endringer. Lotions arbeide for å krympe og jevner ut lårene fordi de inneholder grønn te, koffein, sitrus ekstrakter og mentol. Bruk cellulitt skjold lotions daglig for best resultat.

Hvordan bli inspirert til å gå ned i vekt

Hvordan bli inspirert til å gå ned i vekt


Tror ikke du allerede vet at du trenger å gå ned i vekt? Jeg kommer til å foreslå at du trenger å bli inspirert! Så mange mennesker starte sin plan for å gå ned i vekt med skyldfølelse - som å lage en liste over dårlige vaner eller matvarer de mener bidrar til problemet. Hvorfor ikke lage en liste over alt du gjør rett? Selv om det er bare noen få ...

Hvordan bli inspirert til å gå ned i vekt

Stopp klagende! Vi kommer inn i livet med forskjellige omstendigheter, men det er hvordan vi møter de situasjonene som vil føre oss til å lykkes eller bukke! Som jeg nevnte, i stedet for å klage over at du er overvektig la oss starte utfyller oss selv. Stresset av å klage på den ekstra vekten vil ikke hjelpe deg å lykkes!

Start Utfyller! Lag en liste over hva du gjør for deg selv som er bra. Her er noen ideer, som noen grønnsaker, ikke røyker, liker å gå, liker å være ute, gå med venner, nyte frisk frukt, osv ... Ta deg tid til å gjøre en god liste - det vil hjelpe deg.

Bygg sunne vennskap - du vil ønske å tilbringe tid med mennesker som vil bygge deg opp og ønsker det beste for deg. Det er nok av "venner" som virkelig har så mye skyld på sine skuldre at de tilbringer tid med deg å gjøre ting som ikke er det beste for deg, fordi det gir dem noen andre til å dele sin skyld med !!! Kanskje du har vært den skyldige og trenger å si at du kommer til å gjøre noen endringer, tenke på det ...

Utvid din liste gode vaner. Jeg tror du vil finne at det er noen vaner som du har gjort som bidrar for mye av den dårlige listen. Med litt justering du kan endre dem. For eksempel, i stedet for å si: "Jeg spiser for mye junk food," kanskje si: "Jeg liker de nye fast food salater". Se hvordan det forandret noe som du virkelig liker (gatekjøkken) fra å være at "dårlig plass" til et sted du kan få noe godt. I stedet for å si "jeg ikke trener nok," prøve parkering på andre siden av parkeringsplassen, og deretter si: "Jeg liker å gjøre litt ekstra vandre". Du vil lære å holde legge til din "liste" over ting du er god på stedet for å liste dine dårlige vaner!

Start hver dag frisk! Siden vi er der vi er i livet fra en rekke valg og omstendigheter, det bare står til grunn at for å komme til et annet sted - som en sunn vekt - så må vi endre valg og omstendigheter hver dag! Ikke ha skyldfølelse. Slipp den. Forståelse for at vi ikke er perfekte vil tillate oss å gjøre feil - ikke lage unnskyldninger, bare innse feil for hva de er og gå på. Er ikke det hele formelen for suksess? Hva er på god liste for i dag?

Hvis denne artikkelen var av interesse for deg, kan du ta et sekund å vurdere det.

Hvordan spise Fast Food og likevel gå ned i vekt

Gjør ingen feil, du leste riktig: Det er mulig å spise fastfood hver dag og likevel gå ned i vekt. Dette er ikke ved å få sunne salater og bakte poteter med en flaske vann heller. Nei, dette er om bestilling fettete hamburgere, pommes frites og store brus, så ser kroppen krympe i prosessen.

Hvordan spise Fast Food og likevel gå ned i vekt

•  Har rett tenkemåte. Seriøst, hvis du ikke har riktig tankesett, og kan ikke holde seg til en rutine, gjett hva? Det vil ikke fungere. Dette er grunnen til at mange mennesker mislykkes i å miste vekt selv når du spiser sunn mat. Ikke vær den personen!

Ingen flere sengetid blues. Hvis du spiser fast food før sengetid, vil du ikke gå ned i vekt, men i stedet få det. Dette er sunn fornuft del, så sørg for at deres er en cutoff tid som 19:00 eller 20:00

Du må ikke gå over. Det er mange mennesker der ute som bestiller mye mer hurtigmat enn de trenger i en sittende. Bestille en liten burger, liten yngel og liten brus er et flott sted å starte, men du må gjøre det hver gang du går, ikke bare en gang i blant.

Start en fast food diett. Høres morsomt ikke sant? Dette betyr bare at du ikke trenger å spise fast food hele tiden eller så mye som du gjør. Gjør det til en rutine å spise tre eller fire ganger i uken. Da kan du lese tipsene nedenfor.

Trening, trening, trening! Jepp, dette er hvor du sier: "Jeg visste det, må vi trene." Spørsmålet er; Hvorfor? Du kan få tid hvis du vil, akkurat som du gjør tid til å shoppe, se en film, og henge med venner og familie.

Hint

 • Utøve litt mer på de dagene du spiser fast food.
 • Hold deg til din rutine (ja vi allerede har sagt dette, men du trenger å bli minnet).
 • Hvis du ikke kan kjøre, gå, enten hver dag eller annenhver dag.
 • Kjøpe en MP3-eller MP4-spiller for å gjøre treningen morsommere.
 • Begynn å tenke utenfor boksen hvis du ikke mister vekt nå.
 • Tenk på dem som må gå ned i vekt for å vinne en konkurranse på TV. Hva gjør de hele tiden de er der? Trene.
 • Samfunnet lærer oss at hurtigmat er fryktelig, og er en del av årsaken til fedme i verden. Ikke hør.
 • Dietter og kosttilskudd er bare "raske løsninger" og når du slutter å ta dem, får du mer.

Hvordan å spise mindre og gå ned i vekt ved å tygge Mer

Tygge maten har nesten blitt en ting fra fortiden som porsjonsstørrelser fortsette å bli større, fetere og mer giftig for systemet ditt. Tar tid å bremse ned og faktisk smake maten vil hjelpe deg å avgjøre om hva du spiser er egnet for ernæring og hjelpe deg å avgjøre når du er fornøyd og kan stoppe.

Hvordan å spise mindre og gå ned i vekt ved å tygge Mer

Forsknings en ​​makrobiotisk livsstil. En av de store grunnsetningene i den makrobiotiske livet er å tygge hver matbit 50 til 100 ganger. Som spytt spiller en viktig faktor i behandlingen og bryte ned av mat, må du tillate at maten skal være dekket i spytt. Tygge denne mye pauser maten ned til utgangspunktet grøt, så magen har mindre å gjøre og energien fra maten blir lettere absorbert.

Resolve å faktisk smake maten. Tygge hver munnfull 50 til 100 ganger betyr at du tydelig smake hva du putter inn i kroppen din. Hjernen din vil sende glede eller misnøye signaler basert på kvaliteten på maten du får i deg. Hvis du gjør dette, vil du automatisk begynne å bevege seg bort fra usunn menyvalg, fordi kjemisk behandlet eller produsert mat ikke holder seg godt i "tygge test."

forplikte seg til en bestemt periode for å prøve denne livsstilsendring, og forventer å se resultater. Folk naturlig stopper bare sjenert av et gjennombrudd. Begå til tygge mer for å gå ned i vekt og spiser mindre i minst to uker, men fortrinnsvis en hel måned.

Sjekk inn og vurdere hvordan endringen har hjulpet deg, og hva som har vært vanskelig. Avgjør om du ønsker å fortsette når du har nådd ditt engasjement og gjør et nytt mål for både levetid og tygger per bit.

Hint

 • Som du endre kostholdet ditt, vil du naturligvis begynne å slanke seg på grunn av den høyere kvaliteten på maten du spiser.

Hvordan spise og gå ned i vekt

Hvordan spise og gå ned i vekt


De fleste tror at for å gå ned i vekt, må du sterkt begrense din diett. Dette er usant. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og holde den av, du må sørge for at du spiser riktig mat og gi kroppen din drivstoffet den trenger for å fungere skikkelig. Enkle endringer i dine vaner kan hjelpe deg til å spise og gå ned i vekt.

Hvordan spise og gå ned i vekt

•  Hold en diett journal. Skriv ned alt du spiser og drikker. Dette vil hjelpe deg til å se steder som du kan gjøre endringer for å hjelpe deg å miste vekt.

Ha største måltid til frokost. Lunsj bør være en mellomstor måltid og middag bør være din minste måltid. Ved å gjøre dette, har du hele dagen til å trene for å brenne de fleste av kalorier som du spiser.

Plukk sunn mat. Det er viktig å lese ernæring etiketter for å finne ut kalori-og fettinnholdet i maten du velger. Du bør sikte på å spise lite fett og lav kalori mat, slik at du kan gå ned i vekt. Husk at kroppen din trenger noen kalorier og fett for å fungere skikkelig. Snakk med din lege for å finne ut riktig mengde for deg.

Spis bare når du er sulten. Dehydrering er noen ganger forveksles med sult. Når du føler trang til å spise mellom måltidene, kan du prøve å drikke et glass vann. Hvis du fremdeles føler deg sulten ti minutter etter din drink, gå videre og ha en sunn snack for eksempel et eple.

Konsumere matvarer i riktig rekkefølge. Din plate bør være minst 2/3 grønnsaker. Hvis du spiser grønnsakene først, vil du være mindre sannsynlighet for å overspise de andre matvarene.

Trening for å forbrenne kalorier og øke stoffskiftet. Enkle øvelser som gåing eller svømming kan rev opp stoffskiftet. Når du øker stoffskiftet, kan kroppen forbrenne kalorier mer effektivt.

Fokus på målinger i stedet for vekt. Hvis du mister inches, men bor på samme vekt, er du sannsynligvis få muskelmasse. Muskler veier mer enn fett, og forbrenner mer kalorier.

Hvordan bli motivert til å gå ned i vekt

Det er lett å bli frustrert med ekstra kropps fat-- men det kan være vanskelig å jobbe opp motivasjon til å miste det. Med disse tipsene og ressurser vil du snart være på vei til et nytt liv!

Hvordan bli motivert til å gå ned i vekt

•  Ingenting inspirerer som suksessen til andre. Hvis du har venner som har gått ned i vekt, få dem til å åpne opp til deg om hvordan de gjorde det. Hvis du ikke har venner som har hatt stort vekttap prestasjoner, så kan du se på internett for inspirasjon.

•  Bli med gratis vekttap samfunnet på Sparkpeople.com for ekstra støtte og å surfe på websider av mennesker som lykkes i å komme i form. Gjør samfunnet søk for å finne folk som deler dine drømmer, bakgrunn, interesser, eller utfordringer. De vil inspirere deg.

Hver dag leser minst en inspirasjon historien på theweighwewere.com. Denne inspirerende nettsted er viet til suksesshistorier av mennesker som har hatt betydelig vekttap. Alle trygge og sunne tilnærminger er kjennetegnet. Enten du tror at lavkarbo er riktig for deg, eller du ønsker å gjøre et flytende måltid erstatning program; enten du er i Jenny Craig eller Weight Watchers; om du vil telle glukose faktorer eller fett gram, har dette nettstedet suksesshistorier som vil inspirere deg.

Gå til biblioteket og sjekke ut memoarene til mennesker som har mistet vekt og holdt den av. Mens du er i gang, sjekk ut bøker om fitness og ernæring.

Unngå folk som undergraver din innsats. Å være overvektig er en helse problemet og kan bli like livstruende som alkoholisme. Hvis du spiser mat compulsively, så unngå folk som bagatelliserer din innsats eller som fortsetter i en usunn livsstil. Du er verdt det.

Handel i svette og bag kjoler for flere figurbetont, skreddersydde klær. Du er virkelig ikke lure andre enn deg selv. Studier viser at folk som går med baggy klær er mindre klar over alvorlighetsgraden av deres vekt problem og har en tendens til å få mer vekt. Det vil være vanskelig i begynnelsen, men det er verdt det.

Få en full-lengde speil og sette den på soverommet eller badet. Se på deg selv på en jevnlig basis. Hvis du har unngått å se på deg selv, så du kan skjule seg fra virkeligheten av hvor viktig vekten problemet er. Men pass på å ikke skjelle deg selv. Bare vær ærlig. Ikke være grusom eller brutal til deg selv.

Begynn å føre dagbok om deg selv. Det bør ikke bare være en vekt-tap journal, men en helse journal-- en journal om hvordan livet ditt er som nå, og hva det vil være som når du er sunnere og har mer energi. Klipp ut bilder av hva du vil at livet skal bli som du mister vekt. Er det aktiviteter som du ikke lenger forfølge på grunn av en vekt-relaterte helsetilstand eller på grunn av slapphet eller forlegenhet? Lime bilder av disse aktivitetene i din journal. Deretter skrive om hva det vil være som å delta i dem.

9. Hvis du er en person av tro, så be Gud om å hjelpe deg. Hvis du er som de fleste av oss, kan du bruke all den hjelpen du kan få.

Hint

 • Hvis du ikke er vant til å lese helseinformasjon, eller hvis du ikke har trening i å vurdere gyldigheten av helseopplysninger, spør den lokale bibliotekar for å hjelpe deg å velge bøker om ernæring som kommer fra anerkjente kilder.
 • Alltid dele dine vekttap planer med legen din og spør om det er en sunn plan, og om du bør gå på den. Folk har blitt alvorlig skadet ved bruk av kjepphest dietter.

Komme motivert til å gå ned i vekt

Mange starter et vekttap program bare for å miste motivasjonen før de oppfyller sine mål. Finne hva som motiverer deg er en viktig del av å holde seg til et vekttap regime. Enten du ønsker å gå ned i vekt for en kommende hendelse, for din helse eller for å komme tilbake i den formen du var da du var yngre, det er strategier som vil bidra til å holde deg motivert til å gå ned i vekt og nå dine fitness mål.

Komme motivert til å gå ned i vekt

•  Spør deg selv hvorfor du ønsker å gå ned i vekt. Er det for din helse? Å endelig komme i form? Eller ønsker du å passe inn i dine skinny jeans igjen? Dette er grunnene til at du trenger å fokusere på når du satt av en treningsøkt eller nå for en usunn mat valg. Skriv ned dine grunner for å miste vekt og din endelige vekttap mål.

Still små vekttap mål sammen med din langsiktige mål. En grunn folk bommer av deres vekt-tap målet er at de ser deres langsiktige mål som ikke kan nås. Hvis din langsiktige målet er å miste 50 kg. i fem måneder, gjøre mindre kortsiktige mål i mellom. Målet for 2 til 3 kg. en uke. Små prestasjoner er gode motivatorer.

Prøv å ikke veie deg mer enn en gang i uken. Væskeansamlinger, tiden av måneden og hva du spiste for en time siden kan endre tallene på skalaen. Hold en logg over disse ukentlige tall og etter en måned eller to vil du se hvor langt du har kommet. Hold denne loggen i en fremtredende plass sammen med dine vekttap mål.

Gjør det tid for fitness. En av de mest populære unnskyldninger for å stoppe et vekttap programmet er tid. Det tar ikke mye tid til å få helse og vekttap fordeler fra trening. Gjør avtaler med deg selv for daglig mosjon. Tretti minutter om dagen er alt som skal til for å få resultater. Våkn opp en halv time tidligere eller gjøre en øvelse rutine mens du ser på Dagsrevyen. Nå er der, så skrive ned at halvåpent trenings avtale på din daglige gjøremålsliste.

Bruk visuelle motivatorer. Sett opp et bilde av hvordan du vil se etter at du mister vekt, eller hvordan du pleide å se før du gått opp i vekt. Selv noe så enkelt som å henge et par jeans som du vil passe inn på utsiden av skapet vil motivere og minne deg om dine mål.

slutte å sammenligne dine vekttap resultater med en annen persons. Lese om en annen persons vekttap suksess kan være motiverende. Men når du slå deg opp for ikke å få de samme resultatene på samme tid, blir det skadelig og fører til frafall i kosthold og fitness. Vær positiv og stolt av hva du har oppnådd.

Motivere deg selv ved å belønne deg selv. Gi deg selv en premie for å oppnå de små og store mål. Kjøpe deg en ny kjole eller bukse når du møter mål om å miste en størrelse. Unn deg en film når du møter som ukentlig vekttap mål. Hver fitness mål nådd bør feires.

Bli med et vekttap støtte gruppen. Snakke med andre mennesker som er på samme vekttap reisen som du kan hjelpe deg til å føle at du ikke er alene. Du kan delta i et vekttap gruppe i ditt område, eller bruke en av de mange vekttap støtte grupper på nettet for å bidra til å holde deg motivert til å gå ned i vekt.

Hint

 • Utøve rutiner vil bli en vane hvis du gjør dem regelmessig for en måned eller mer.
 • Sjekk alltid med legen din før du starter et vekttap rutine.

Hvordan gå ned i vekt uten å trene eller gi opp maten du elsker!

Det er mulig, men ikke lett, å gå ned i vekt uten å trene, og uten å gi opp din favoritt mat. Hvis du er vant til å spise din favoritt mat i overkant, men du kan ikke gå ned i vekt uten noen form for offer. Når alt er sagt og gjort, vekttap koker ned til en kald matematisk formel - du må forbrenne mer kalorier hver dag enn du forbruker. Selvfølgelig, hvis du spiser lavere kalori mat og trene mer, kan du spise mer og likevel gå ned i vekt. Men hvis du ikke ønsker å trene, og du ønsker å spise dine pommes frites og sjokolade barer, kan du gå ned i vekt - men du ikke kan konsumere nesten like mye av de tingene som du er vant til.

Hvordan gå ned i vekt uten å trene eller gi opp maten du elsker!

•  Velg en dag at du vil begynne denne dietten. Velg dato er svært viktig da dette vil være den dagen i uken som du vil gjøre dine ukentlige veie-ins. Som en del av programmet, er det bare tillatt å veie deg en gang i uken. Dette gir en mer nøyaktig registrering av vekttap. Veier deg hver dag er ikke en god indikator på hvor mye vekt du har tapt. Kontroller også at du veier deg om morgenen, uten klær, og før et måltid.

Hvis du ikke allerede har kjøpt din favoritt mat, gå videre og gjøre det. Det er ikke noe mat restriksjoner på denne dietten, men mengden av det du spiser kan være svært begrenset hvis du insisterer på å spise svært høye kalori mat. Hvis du er stillesittende, ønsker du å bo i mellom 1200 til 1300 kalorier om dagen for å gå ned i vekt. Hvis du gjør moderat trening - for eksempel hvis du går 30 minutter om dagen på et middels tempo - bump at opp til 1400 til 1500 i dag. Hvis du arbeider ut eller er involvert i en kraftig mosjon rutine - vektløfting i 30 minutter eller gjøre aerobic som gjør at du svetter i 30 til 45 minutter om dagen - bump at opp til 1500 til 1600 i dag. Dette er ikke mye: En enkelt Big Mac fra McDonalds vil koste deg 540 kalorier. Når du kjøper mat, sørg for at du kan lese kalorier på etiketten; du trenger et målebeger eller en diett skala for å sørge for at du forbruker nøyaktige proporsjoner. Ikke glem å telle drikke - inkludert alkohol - på med kalorier! En standard 12-oz. øl eller en 1-unse glass vin inneholder mer enn 100 kalorier per stykk, og sukkerholdig brus kan pakke enda mer.

Hold en journal over hva du spiste og kalorier, samt ukentlige veie-ins. Når du har en god forståelse av dette systemet, vil du ikke å telle kalorier lenger fordi du vet hva du kan sette sammen hele dagen.

Hint

 • Hvis du skal ut å spise, gå på restaurantens hjemmeside, klikk på ernæring og planlegge måltid på forhånd. Du vil bli overrasket over hva du kan spise, eller ikke.
 • Ikke prøv å spise mindre enn 1200 kalorier om dagen - dette kan være farlig. Du vil miste ca 2 til 3 pounds en uke ved hjelp av denne metoden, som er på den høye siden av den vanligvis anbefales sunt vekttap rate. Noe mer enn det, og du risikerer å skade helsen din.

Ned i vekt når du slutter å røyke

Stoppe å røyke for godt er en stor prestasjon. Det tar utrolig selvdisiplin og viljestyrke. En av downfalls av å slutte å røyke er vektøkning som vanligvis følger. Frykt ikke. Det er mulig å faktisk gå ned i vekt når du slutter å røyke.
Vektøkning etter røykeslutt sigaretter skyldes i hovedsak det faktum at nikotin er en appetitt suppressant. Når du ganske røyking, mange folk begynner å spise mer. Også sigaretter øker stoffskiftet litt, og de brenner ca 150-250 kalorier per dag avhengig av den enkelte røyker.
Alle av årsakene til vektøkning når slutte å røyke kan nullified av en liten know-how og samme type selvdisiplin og viljestyrke som fører deg til å slutte å røyke i første omgang.

Ned i vekt når du slutter å røyke

•  Finn ut hvor mye kalorier du trenger å spise i løpet av dagen. Dette kan gjøres ved å bestemme din Basal Metabolic Rate (BMR). Din BMR vil fortelle deg hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en gjennomsnittlig dag.

Tell kalorier på en daglig basis. Du trenger en bærbar PC for å holde tritt med maten du spiser i løpet av dagen og en kalkulator for å legge opp de forskjellige typer kalorier du tar inn. Dette kan virke kjedelig, men det vil hjelpe, og som du blir vant til å gjøre det , vil du finne at det blir mye enklere å gjøre.

Trening er like viktig som næring når det gjelder å miste vekt når du slutter å røyke. Øvelsen vil øke stoffskiftet og tillater deg å spise litt mer mat, mens på samme tid brenner kalorier. Enhver type trening vil være bra for deg og bidra til å holde pounds off, selv om vekttrening i forbindelse med kardiovaskulær trening er den mest effektive.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Vann har flere viktige funksjoner når det gjelder å hjelpe deg å miste vekt. Vann er en appetitt suppressant, som kan være den viktigste i denne diskusjonen. Også inntak av vann faktisk hindrer kroppen i å holde på vann. Du bør drikke 6 til 8 glass vann per dag. Brillene bør inneholde minst åtte gram vann.

Prøv å unngå alkohol så mye som mulig. Du trenger ikke å helt gi opp alkohol, men du bør prøve å kutte ned. Alkohol inneholder en stor mengde kalorier, og de er faktisk ubrukelig kalorier. Også drikker for mye alkohol kan føre til et tilbakefall fordi det er en sterk sammenheng for de fleste mellom alkohol og røyking.

Unn deg selv hver gang en stund til en slem matbit eller et stort måltid som kanskje ikke passer inn i din diett planer. Dietter fungerer ikke hvis du ikke kan holde seg til dem. Behandle deg selv til tider vil ikke blåse opp midjen din, men det vil holde deg glad og bidra til å holde deg å spise sunnere.

Hint

 • Space ut dine glass vann så jevnt som mulig utover dagen. Spis frokost så raskt som mulig når du våkner. Frokost setter fart på stoffskiftet og bidrar til å holde det gående hele dagen. Du kan finne kaloriinnholdet i de fleste matvarer på nettet hvis de er ikke inneholder FDA ernæringsmessige etikettene på dem. Også de fleste restaurantene har nå den ernæringsmessige informasjon om sine matvarer tilgjengelige enten på nettet eller som en brosjyre på restauranten.
 • Unngå å spise rett før du går til sengs. Stoffskiftet er tregere når du sover, og du trenger tid for kroppen å begynne å brenne noen av kalorier før du går i dvale.

Hvordan bruke Wii Fit for å gå ned i vekt

Hvordan bruke Wii Fit for å gå ned i vekt


Endelig en morsom og interaktiv måte å gå ned i vekt!

Hvordan bruke Wii Fit for å gå ned i vekt

•  Det første du trenger er Wii og Wii Fit. Disse kan kjøpes på WL-Mart eller Circuit City.

Dette spillet / trening systemet er stor. Det inkluderer Yoga for kjernen styrke, aerobic for fettforbrenning, styrketrening for å bygge muskelmasse, balanse spill for å hjelpe med balanse og kjernemuskelgrupper.

Sett opp din karakter ved hjelp av din høyde og alder. Wii Fit vil gjøre resten. Wii Fit vil veie deg daglig og la deg få vite fremgangen din. Du kan angi dine mål mål vekt og hvor mye tid å miste vekt.

Hvis du vil gå ned i vekt, konsentrere seg tungt på aerobic. Dette er spennende og interaktiv for å holde deg fra å bli lei. (Si farvel til tredemølle) I Aerobic vil du ha, jogging på plass, Hula Hoops, Step Aerobic og mer! Komme klar til å brenne kalorier.

Hint

 • Drikk rikelig med vann
 • Bruk dette daglig for best resultat
 • Rådfør deg med en lege før du prøver noen nye treningsprogram.

Hvordan lavere kortisolnivå og gå ned i vekt

Det er mulig å senke kortisolnivå og gå ned i vekt. Stress fører til forhøyet kortisolnivå, som signaliserer at kroppen til å lagre fett. Høye kortisolnivåer også øke sult smerter. Kortisol er sunt i små mengder; imidlertid økt kortisolnivå øker appetitten, føre til vektøkning og øke sjansene for diabetes og depresjon. Det finnes noen måter å kjempe tilbake høye kortisolnivåer. Følg fremgangsmåten nedenfor for å senke kortisolnivå og gå ned i vekt.

Hvordan lavere kortisolnivå og gå ned i vekt

•  Start treningen. Trening er en av de beste måtene å redusere kortisolnivå, fordi det øker feel-good hormoner som dopamin og serotonin. Regelmessig trening hjelper endre kroppens reaksjon på hormoner ved å trene den til å reagere mer effektivt til økt kortisolnivå. Tren minst 30 minutter om dagen fire til fem ganger i uken og du vil være i stand til å senke kortisolnivå og gå ned i vekt effektivt.

Reduser stress til lavere kortisolnivå og gå ned i vekt. Langvarig eksponering for stress påvirker kortisolnivå og helse mer enn kortsiktig stress. Å være rundt at giftig sjef, har økonomiske usikkerhet og har samlivsproblemer over en lang periode vil ofte øke fettlagring, redusere immunsystemets funksjon og øke blodsukkeret. Hvis det ikke er noen måte å unngå langvarig stress, finne måter å håndtere det som meditasjon eller atferd modifikasjon teknikker.

For å senke kortisolnivå og gå ned i vekt, sørg for å spise et sunt, balansert kosthold. Ta daglige vitaminer og mineraler for å senke kortisolnivå. Rose hip ekstrakt har vist seg å redusere kortisolnivået og redusere stress. Finn rose hip ekstrakt på din lokale nabolaget helsekost butikk. Rose hip ekstrakt kan også bidra til å bekjempe influensa og forkjølelse.

Hint

 • Sjekk alltid med en lege før du tar kosttilskudd.

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

I en tid da alle prøver å kutte overflødig utgifter for å spare penger, mange mennesker er å finne seg selv å sette ernæringsmessige behov på baksiden brenner. Det finnes en rekke dietter tilgjengelig som ikke krever at du betaler en medlemsavgift eller å kjøpe deres plateselskap av mat. Diett planer som er omtalt i denne artikkelen er ikke kjepphest dietter eller "miste vekt raskt" ordninger. Ved å spise riktig mat og lærer deg selv å ha porsjonskontroll ved hvert måltid, vil du lykkes med noen diett du velger.

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

Hvordan finne den beste gratis diett planer om å gå ned i vekt

•  Følg retningslinjene. Ved hjelp av næringspyramiden retningslinjer utarbeidet av US Department of Agriculture, vil du være i stand til å spise godt avrundet måltider på daglig basis. Du trenger å holde orden på ditt daglige kaloriinntak, for ikke å overskride de anbefalte mengder.

Opprett en meny. Utvikle din egen diett plan ved å telle kalorier av mat som du allerede har i ditt kjøkken. Ved hjelp av en kalender og en notatbok, lage en meny basert på kaloriinntaket som du trenger for å oppnå vekttap. For å finne ut hvor mye kalorier du bør ha på en daglig basis, multiplisere din nåværende vekt med 15, deretter trekke 500 fra det nummeret. I den bærbare, journal alt du spiser hver dag, samt et treningsprogram som du gjør. Ved å registrere dine daglige spise-og mosjonsvaner, kan du enkelt se hva du trenger for å legge til eller ta bort fra dagen.

Bli med på en gratis online diett nettstedet. Nettsteder som The miste vekt Diet og tenn Diet tilbyr verktøy for slankere. Den miste vekt Diet forenkler vekttap inn i tre ulike faser: lære å miste vekt, skape et vekttap diett plan og lære å holde vekten av. I den første fasen av programmet, hjelper nettstedet deg å forstå viktigheten av å telle kalorier. Spark Diet tilbyr vekt og måle sporing, pre-planlagte mat menyer og mosjon rutiner, samt interessante nyheter som påvirker verden av helse, slanking og ernæring. Spark Diet organiserer også grafer i henhold til den informasjonen du sette inn på kontoen din. Du kan bruke grafene for å bedre spore fremgang. Et annet alternativ er Livestrong.com der du kan spore kalorier, registrere fremgang og samhandle med en likesinnede samfunnet.

Hint

 • Noen diett plan bør ledsages med minst 20 minutters trening hver dag.
 • Alltid legen din før du starter noen spesialisert diett rutine.

Slik håndterer du å gå ned i vekt

Vi her på eHow har lagt merke til at ingen noensinne har skrevet en artikkel eller noe om emnet for å miste vekt, så vi bestemte oss for at vi kan like godt gå videre og gjøre det. Vel, kanskje noen ting har blitt skrevet om å miste vekt, men det meste er crap. Crappy artikler fortelle deg at du kan, for eksempel, "Lose opptil 4 pounds en uke, på bare fem minutter om dagen!" Feil. Du kan automatisk fortelle at en artikkel er verdiløs hvis den gjør det høres ut som om det vil være lett å gå ned i vekt. Vi hater å være de første til å fortelle deg dette, men det er ikke lett å gå ned i vekt. Kroppen din ønsker å bo slik det er, og det tror at forsøk på å endre det er skadelig. Vi tror at å miste vekt er enkelt i teorien, men vanskelig i forhold til hardt arbeid og viljestyrke du har å sette inn. Vi ikke har tid eller kompetanse til å gå vasser gjennom havet av forseggjorte teorier som hevder å ha funnet hemmeligheten til enkel vekttap. Vi er ganske sikre på i utgangspunktet at det ikke er slik hemmelighet. Vi skal bare vise deg et vekttap metode som ikke vil være lett, men det vil fungere hvis du gjør det riktig. Bare så du ikke tror vi er å være mystisk, her er metoden: Spis mindre og mosjon. Overrasket? Nå hvis du ikke tror du kommer til å like vår metode, gjerne sjekke ut andre eksperter 'råd om hvordan å gå ned i vekt. Men vi er sikre på at du vil like vår metode beste.

1 2 3 4

Slik håndterer du å gå ned i vekt

Lær hvordan Vekttap Works

Hvis du er en overvektig ung voksen, har du sannsynligvis spiser for mye. Med "for mye", mener vi mer enn du trenger. Kroppen din trenger en viss mengde kalorier for å holde seg i gang, og hvis du spiser mer enn dette beløpet, vil du få vekt. Hvis du inntar færre kalorier enn du expend, vil du gå ned i vekt. Så enkelt er det, og du må ikke la sjarlataner og kvakksalvere å overtale deg noe annet. Med mindre du har noen form for sykdom, vil denne metoden fungere for deg. Så les hva vi har å si, diskutere det med legen din, og følg det hvis hun godkjenner.

Ligningen beskrevet ovenfor er komplisert av det faktum at kroppen din ikke liker deg til å spise mindre enn den trenger; det vil tror du sulter. Hvis du går på en sterkt begrenset diett, vil kroppen din gjøre en haug med irriterende ting, for eksempel: å gi deg sultfølelse, noe som gjør at du føler deg sliten og svak, og tegne den energien den trenger fra din muskelvev samt din fett. Derfor bør du ikke prøve å gå ned i vekt ved slanking alene.

Du må trene i tillegg til å spise mindre, slik at kroppen din vet at du fortsatt gjør det bra, og er tvunget til å opprettholde din lean body mass og leve av fett. Hvis du spiser færre kalorier enn kroppen din trenger, men ikke gå under dine krav med mye, og utøve nok til at kroppen din fortsetter å gå og brenner enda mer fett å gjøre det, vil du miste vekt. (Og alle de ubehagelige kallenavn som går med å være en tubbo.)

Ett kilo fett tilsvarer ca 3500 kalorier av lagret energi. For å miste 1 kilo fett, må du bruke 3500 mer kalorier enn du forbruker. Det er best å ikke gjøre dette i løpet av en dag; du vil nok skade deg selv, og kroppen din (vet det, lite samarbeidsvillig skapningen) ville sannsynligvis ha noen ekstrem reaksjon som ikke involverer deg å miste noen faktiske vekten. Det er bedre å spre dette ut over en uke, så du tar sikte på å overgå dine caloric krav etter 3500 til 7000 kalorier per uke, noe som resulterer i vekttap på 1 til 2 pounds per uke. Det er ikke sunt å prøve å miste mer enn 2 pounds i en uke, og hvis du prøver å gjøre det, er du neppe å være vellykket. Ikke sikker på hvor mye vekt du trenger å miste? Sjekk en BMI kalkulator og en kroppsfett kalkulator. Gjør det ditt mål å treffe riktig BMI og kroppsfett prosent for din høyde.

La oss si at du vil miste 2 pounds per uke. For å gjøre dette, må du finne ut hvor mange kalorier en person på din alder, kjønn og vekt vanligvis trenger på en dag, trekker 500 fra dette beløpet, og følge en diett som gir deg så mange kalorier. For eksempel, hvis du ville vanligvis trenger 3000 kalorier på en dag, ville du følger en 2500-kalori per dag diett. Så du regne ut hvor mye trening en person av vekten din trenger å gjøre for å brenne 500 kalorier per dag, og du får av lat baken og gjøre det. Resultatet er enkel. Fem hundre færre kalorier forbrukes pluss (minus, faktisk, men vi ønsker ikke å forvirre deg) 500 flere kalorier brukt tilsvarer en 1000-kalori per dag underskudd, som i løpet av en uke legger opp til 7000 kalorier, eller 2 pounds . Din kjørelengde kan variere, men det er ikke å komme rundt det. Hvis kroppen din er forbruker færre kalorier enn det er expending, er noe nødt til å gå (se Gud, "The termodynamikkens første lov").

Det er slik det fungerer. Nå er du bare nødt til å lære å spise mindre og trene, og du vil miste deg selv litt vekt. Vi vil også fortelle deg hvordan du kan holde den av.

Neste: Spis mindre

1 2 3 4

Hvordan Inner ned i vekt?

Hvordan Inner ned i vekt?

The Hollywood Diet

Den såkalte "Hollywood Diet," noen ganger markedsført som enten "The 24-timers Hollywood Diet" eller "The 48-timers Hollywood Diet," er en spesialisert versjon av en juice raskt. Juice faster innebærer å avstå fra fast føde for varigheten av den raske, alt fra 24 timer til så mye som en uke, og drikker bare juice, eller en spesiell juice-basert formel. Mens slike dietter er ofte markedsført som vekt-tap programmer, de er også noen ganger referert til som detox / cleanser programmer uten faste vekttap fordeler. Skuespillerinner inkludert Gwyneth Paltrow og Beyonce Knowles har erkjent å bruke 48-timers juice faster for å gå ned i vekt. Programmene har også fått kritikk for å være ineffektiv (eller forgjengelige) og for avhengig av underernæring til å fungere. Lignende programmer er referert til som "Master rens" og "Miracle Diet."

Low-carb dietter

Noen skuespillere har fulgt samme lav-karbohydrat tilnærming som programmer som Atkins Diet og South Beach Diet gjort kjent. Disse dietter fokusere på å spise protein og unngå karbohydrater, inkludert sukker, som har en tendens til å ha flere kalorier og cellulose. Skuespillere som Jessica Biel og Jennifer Lopez har blitt rapportert til å stole på lav-karbohydrat dietter for å holde seg i form eller komme i form for en filmrolle.

Store navn diettprogrammer

Mange skuespillere har også kjent brukt velkjente kosthold og treningsprogrammer, lyktes i sine vekt-tap innsats og bli talskvinner for ulike organisasjoner. Slik var det for Kirstie Alley med Jenny Craig, Jenny McCarthy med Weight Watchers, Tori Spelling med Nutrisystem og mer. Variasjonen er bred, og igjen, det virker, skuespillere gå ned i vekt og sliter med å gå ned i vekt på samme måte alle andre gjør.

Skuespilleren Advantage

Skuespillerinner ha en etappe opp på resten av verden i sine vekt-tap innsats på grunn av innholdet av sin karriere. Som en selvfølge, er det en del av jobbene sine for å holde seg i form. Mange har mer penger å bruke på personlige trenere og andre dyre programmer, og studioene de arbeider for ofte gi et treningsprogram eller trener for dem som en del av film forberedelse. For uker før og under skyting, er det en del av jobben å trene, ofte i flere timer hver dag. Skuespillerinner er faktisk betalt for å gå ned i vekt eller holde i god fysisk form, og selv om dette er absolutt ingen garanti for vekttap, er det absolutt en sterk motivasjonsfaktor at bare noen få yrker (som profesjonell idrett) aksje.

Hvordan øke stoffskiftet å gå ned i vekt

Hvordan øke stoffskiftet å gå ned i vekt


Hvorfor skulle øke metabolismen hjelpe deg å miste vekt raskere? La oss gjennom det grunnleggende. Metabolisme er et sett av kjemiske reaksjoner som oppstår i kroppen din for å holde deg i live. I hovedsak er det en konvertering av mat til energi. Øke stoffskiftet betyr at du kan brenne mer kalorier og dermed gå ned i vekt lettere. Hvis du tror at stoffskiftet er treg, fortvil ikke. Det er ting du kan gjøre for å øke stoffskiftet å gå ned i vekt raskere.

Hvordan øke stoffskiftet å gå ned i vekt

•  Hvis du har en veldig vanskelig tid å miste vekt, be legen om å ta en blodprøve for å sørge for at skjoldbruskkjertelen fungerer. Den skjoldbrusk er en hormonell kjertelen som styrer stoffskiftet (og mye annet). Når det funksjonsfeil, kan en alvorlig vektøkning (eller vekttap) oppstå selv når du spiser normalt. Legen din kan foreskrive medisin som vil bidra til å normal din skjoldbruskkjertelen funksjon og dermed øke stoffskiftet. Det alene kan hjelpe deg å miste vekt.

Hvis skjoldbruskkjertelen din fungerer som den skal, da, for å gå ned i vekt, kan du brenne mer kalorier enn du får fra mat og drikke. Et spørsmål om noen enkel matematikk her. Det vil hjelpe, men hvis du gjøre noen livsstilsvalg som vil føre til økning i stoffskiftet og hjelpe miste vekt raskere.

Spis ofte og holde måltidene sunt. 5-6 små velbalanserte måltider (250-300 kalorier hver) en dag ville være ideelt. Sørg for at disse måltidene inneholde rikelig med protein, og drikk rikelig med vann.
Ikke velg svært lav kalori diett, fordi det vil bare føre til at stoffskiftet å bremse ned. En lignende ting vil skje hvis du ikke spiser ofte nok. Ved å bremse ned stoffskiftet, går kroppen inn i defensiv modus for å spare deg fra sult!

Ta en multivitamin daglig for å sikre at kroppen din har alt den trenger for riktig funksjon.
Vær oppmerksom på at mens det er mange påstander om alle slags magiske matvarer og kosttilskudd som er ment å øke metabolismen, de fleste studier finner at disse effektene er enten svært små eller ikke-eksisterende.

For eksempel, ville du ha å drikke så mye grønn te for å se enda en liten effekt, at det ville være svært upraktisk. Drikker grønn te, det har en rekke fordeler, men det er ikke sannsynlig å påvirke stoffskiftet betraktelig.
Studier på effekten av krydret mat på metabolisme gjør faktisk viser en økning i forbrenningen for en kort tid etter å ha spist, men forskerne er fortsatt kranglet om det er nok til å gjøre noen forskjell for vekttap. Hvis du liker krydret mat, for all del, spise dem. Og hvis ikke, ikke torturere deg selv, er det sannsynligvis ikke vil hjelpe din vekttap mye, uansett.

Tren regelmessig. Gjør muskel bygging øvelser, fordi muskler (i forhold til fett) brenne flere kalorier når du hviler. Og gjøre aerobic øvelser, som gåing, løping eller sykling, fordi de ikke bare brenne kalorier mens du gjør dem, men også øke stoffskiftet for et par timer etter.

Til slutt, slutte å stresse ut ved å se etter mirakel dietter og kosttilskudd som vil gjøre stoffskiftet går gjennom taket og gjør at du mister all vekten i fem dager. Stress kan bremse ned stoffskiftet! Og mirakelet dietter bare tjene ett formål, som er å selge massevis av ting.
Sannheten er at studie etter studie kommer tilbake med de samme kjedelige konklusjoner. For å øke stoffskiftet og gå ned i vekt, er alt du trenger å gjøre er å spise sunt og trene. Og hvis du ikke vil tro forskerne, ikke alle gjør tross alt, se på Biggest Loser. Disse gutta mister mye vekt ved å spise sunt og trene som gale.
Du kan også øke stoffskiftet og gå ned i vekt, og du trenger ikke engang å vente på et mirakel diett å endelig fungere for deg.

Hint

 • Konsultere legen din før du starter et treningsprogram.