Digidexo.com

Indre canthus av øyet

Grunnleggende øyet fungerer

Grunnleggende øyet fungerer


Prosessen med å se bildene begynner når lyset kommer inn i øyet gjennom pupillen og blir fokusert av linsen på netthinnen. Lys reseptorer kalles staver og tapper konvertere lyset til elektriske signaler. Den optiske nerven overfører disse elektriske signaler til hjernen hvor de blir tolket som bilder.

Lens

Linsen er transparent og fokuserer lyset på netthinnen fotoreseptorer, ifølge University of Michigan Kellogg Eye Center. Som mennesker alder, linsen i øyet blir dårligere, men kan erstattes medisinsk med fakiske intraokulære linser, ifølge United States Food and Drug Administration.

Elev

Eleven endrer størrelse som det justeres til mengden av lys som er tilgjengelig for øyet, i henhold til University of Michigan Kellogg Eye Center. Hvis for mye lys treffer øyet, kan skade på retina oppstå. Hvis for lite lys er tilgjengelig, blir syn vanskelig. Eleven blir mindre når mer lys er tilgjengelig og større når mindre lys er tilgjengelig. Størrelsen på pupillen blir styrt av iris. Eleven er en åpning lyset passerer gjennom som det kommer inn i øyet.

Iris

Iris er den fargede sirkulær muskel som omgir den svarte eleven, ifølge University of Utah. Iris kontrollerer størrelsen på eleven ved å slappe av og kontrahering. Når iris slapper av, blir eleven større, og når den trekker seg sammen, blir eleven mindre, ifølge University of Pennsylvania Medical Center.

Sclera

Sclera er den hvite ytre strøk av øyet som omgir iris, ifølge University of Michigan Kellogg Eye Center. Den sclera er en seig, fibrøst vev som strekker seg fra hornhinnen til synsnerven i bakre del av øyet, i henhold til MedlinePlus. Sclera gir feste for de indre musklene i øyet.

Retina

Netthinnen omdanner fokusert lys fra linsen til elektriske signaler før de sendes til hjernen, i henhold til University of Washington. Stenger og kjegler er de vitenskapelige termer for netthinnen fotoreseptorer. Netthinnen inneholder 125 millioner staver og mellom 6 og 7 millioner koner. Stenger brukes for å se svakt lys, og kjegler brukes til å se lyse, skarpe bilder og farger. Makula er den delen av netthinnen som inneholder lyssensitive celler, ifølge University of Michigan Kellogg Eye Center. Fovea er sentrum av makula og hjelper med skarpt syn.

Optic Nerve

Synsnerven leverer elektriske signaler fra netthinnen til den visuelle cortex av hjernen, ifølge The Ohio State University Medical Center. Synsnerven inneholder mer enn én million nervefibre, ifølge OHSU Casey Eye Institute.

Årehinne

Årehinnen er et lag av blodkar som ligger mellom netthinnen og sclera, ifølge University of Michigan Kellogg Eye Center. Den choroid gir de ytre lag av netthinnen med oksygen og næringsstoffer.

Glass

Den glasslegemet er en klar gel som gir konstant trykk for å opprettholde øyets form, i henhold til University of Washington.

Øyeproblemer Fra Shaken Baby Syndrome

Øyeproblemer Fra Shaken Baby Syndrome


Shaken baby er en av de mest forferdelige syndromer som involverer et spedbarn. Et spedbarn overfor en rekke alvorlige skader som følge av rystet babyen syndrom. Døden er også en mulighet. Øyeproblemer fra shaken baby syndrom er en vanlig foreteelse. De to vanligste øyeproblemer fra shaken baby syndrom er netthinneblødning og netthinneavløsning.

Funksjoner

Shaken baby syndrom oppstår når et spedbarn lider en rekke forskjellige typer skader etter en voldelig risting.

Symptomer

De vanligste symptomene på øyeproblemer fra shaken baby syndrom er pooling av blod i øynene, glassaktig-vises øyne og faste elever.

Retinal blødning

En vanlig skade påført ved et spedbarn som er voldsomt rystet er retinal blødning. Retinal blødning oppstår når en rystet babyen erfaringer blødninger langs den bakre, indre lag av øyet. I noen tilfeller blødning stopper på eget initiativ; Imidlertid, er lege nødvendig.

Netthinneavløsning

Netthinneavløsning er en annen potensiell skade vedvarende av shaken baby. I tilfelle av netthinneavløsning, det innerste lag av babyens øyeeplet løsner fra øyet. Denne type skade krever rask medisinsk intervensjon.

Advarsel

Hvis et barn ser ut til å ha en eller annen (eller en kombinasjon) av symptomene forbundet med øyeproblemer fra shaken baby syndrom, oppsøke lege umiddelbart.

Hva er Okulær Eye Herpes?

Hva er Okulær Eye Herpes?


Okulær (som betyr øye) herpes er en tilstand som oppstår når en herpes simplex virus (vanligvis HSV-1, som forårsaker forkjølelsessår) infiserer øyet. HSV-1 kan påvirke ulike deler av øyet, som fører til flere ulike forhold.

Funksjoner

Personer som utvikler okulær herpes ofte infisere sine egne øyne ved å berøre dem etter å ha berørt en herpes sår.

Identifikasjon

Arealet av øyet mest påvirket av okulær herpes er hornhinnen, noe som er klart og dekker den fremre del av øyet. Denne tilstanden kalles herpes simplex keratitt, ifølge Medline Plus.

Effekter

Herpes simplex keratitt kan noen ganger føre til arrdannelse på hornhinnen. Ifølge Mayo Clinic, er dette den fremste årsaken til blindhet i USA.

Typer

Andre herpesinfeksjoner i øyet inkluderer uveitt, noe som påvirker den indre delen av øyet, og retinitis, som påvirker netthinnen, i henhold til Department of Ophthalmology and Visual Sciences ved Univesity of Illinois i Chicago (UIC). Retinitis kan også føre til blindhet.

Behandling

Behandling av herpes simplex-infeksjoner i øyet varierer ut fra hvilken del av øyet er infisert. I henhold til UIC, kan behandlingen omfatte antivirale eller steroide øyedråper og fjerning av angrepne celler.

Hornhinnen Øyesykdom

Mange sykdommer påvirker hornhinnen, noe som er en klar ytre dekke av øynene. Hornhinnen øyesykdom kan være smertefullt og kløende og kan føre til hevelse, arrdannelse eller tap av synet. Noen av de sykdommer som involverer hornhinnen er mindre og behandles, mens andre er progressive. Hvis du opplever noen av symptomene forbundet med hornhinnen øyesykdom, gjøre en avtale med din optiker med en gang for å få en diagnose og riktig behandling. Alle bør ha en fast årlig synsundersøkelse av en utviklings optometrist å overvåke deres okulær helse og skarphet og for å utelukke og behandle binokulært syn lidelser.

Funksjon

Øynene er komplekse strukturer som samler visuell informasjon. Når hjernen behandler visuell informasjon, du gjør en visuell-motorisk respons overvåkes av hjernen. Begge øynene er dekket av en gjennomsiktig hornhinne som beskytter de indre delene av øyet. Det fungerer også som en linse for å innrømme lys. Ifølge National Eye Institute, til hornhinnen fungerer som et "filter" holde ultrafiolette stråler fra å komme inn i øyet. Tears holde hornhinnen fuktig og sunn. Hornhinnen øyesykdommer kan true en persons visjon i tillegg til å være smertefulle, kløende og irriterende.

Allergier, virus og infeksjoner

Allergier, virus og infeksjoner kan påvirke hornhinnen, noe som gjør det rødlig, kløende eller smertefull. Mens symptomene kan ligne, behandlinger for disse forholdene varierer så hvis du opplever dem, se din optiker. Bare en øyelege kan diagnostisere hva problemet er, og om du trenger å behandle symptomene, som med en allergi, eller årsaken.

Infeksjoner som keratitt og konjunktivitt kan ha en bakterier, sopp, eller viral årsak. Du trenger kanskje en resept på antibiotika, en anti-sopp medisiner eller et steroid. Ubehandlet øyeinfeksjoner kan føre til arr på hornhinnen og til nedsatt syn. Det er enda et meget alvorlig hornhinne sykdom som er antatt å være forårsaket av en allergisk reaksjon mot et legemiddel. Det kalles Stevens-Johnson syndrom og innebærer blemmer på hornhinnen som kan faktisk la en tåre eller et hull i vevet som resulterer i et tap av synet.

Okulær Herpes og tørre øyne

Okulær herpes er en viral tilstand som kan påvirke hornhinnen. Det starter med sår som utvikler seg på øyelokkene og kan øke med hevelse og smerter på hornhinnen. Tørre øyne er et resultat av endringer i produksjon av tårer og gjør øynene ubehagelig og kløende. Det kan føre til uklart syn og andre problemer. Begge forholdene må overvåkes og behandles lokalt.

Cornea dystrofi

Det finnes flere forskjellige hornhinnen dystrofi sykdommer, inkludert: Fuchs dystrofi, Karatoconus, Lattice dystrofi og Kart-dot-fingeravtrykk dystrofi. De er alle progressive kikkerten sykdommer. De forårsaker uskarpt syn, smerte, hevelse og noen ganger blemmer. Personer med hornhinnen dystrofi kan oppleve at hornhinnen "skyer" opp og er mindre gjennomsiktig enn den trenger å være for godt syn. Noen ganger er den beste behandling for hornhinnen dystrofi er en hornhinne transplantasjon.

Iridocorneal Endothelial syndrom

Iridocorneal Endothelial syndrom er en svært alvorlig hornhinne øyesykdom. Den har tre hovedsymptomer: synlige endringer i iris oppstå, hornhinnen sveller, og personen utvikler glaukom. Det blir behandlet med en resept for glaukom medisin og ofte krever en hornhinne transplantasjoner.

Hva kan føre til at Glaukom?

Grønn stær er ikke en enkelt sykdom, men snarere en samling av tilstander som medfører skade på øyets synsnerven, som resulterer i tap av syn. Personer som er over en alder av 60 er på et høyere risiko for glaukom, selv om noen kan utvikle sykdommen. Hvis venstre ubehandlet, kan det føre til blindhet i ett eller begge øyne. Tenk på dette informasjon avledet fra Mayo Clinic og National Eye Institute om hva som forårsaker glaukom.

Genetikk

Ifølge National Eye Institute, kan familiens historie, genetikk og fødselsskader forårsake glaukom. Babyer kan bli født med defekter som forårsaker væsken i øyet å renne feil, som kan forårsake glaukom. Personer med en familie historie av glaukom har en økt risiko for å få det selv, og afro-amerikanere har en høyere risiko for å utvikle glaukom enn kaukasiere.

Skader

Skader i øyet eller hodet kan være en årsak til glaucoma. Ifølge Mayo Clinic, kan plutselige trauma som en bilulykke forårsake løsgjøring av netthinnen eller øke det indre trykk i øyet, noe som resulterer i glaukom. Infeksjoner i øyet og øyekirurgi kan også øke trykket i øyet og forårsake glaukom å utvikle seg.

Medisinske lidelser

Visse typer av kroniske medisinske lidelser kan være en årsak til glaukom, ifølge Mayo Clinic. Aterosklerose, som er en medisinsk betegnelse for åreforkalkning, kan skade øynene og forårsake glaukom. Diabetes er en annen medisinsk tilstand som kan øke risikoen for glaukom, som kan høyt blodtrykk i skåler av øyet.

Medisiner

Ifølge Mayo Clinic, kan visse typer medikamenter påvirker øyet og kan føre til utvikling av glaukom. Medisiner som brukes av optikere å strekke øynene under en synsundersøkelse kan være en årsak til plutselig glaukom. Andre medisiner, inkludert antihistaminer som Zyrtec og antidepressiva som Sinequan kan også være en årsak til glaukom.

Nerve lidelser

Ifølge Mayo Clinic, kan forstyrrelser i synsnerven i øyet være en årsak til glaucoma. En uvanlig følsom synsnerven kan oppleve en overdreven mengde skade og forårsake glaukom å utvikle seg over tid. En tumor på synsnerven kan også være en årsak til glaukom, som kan tapet av blodtilførsel til den optiske nerven.

Strukturelle Disorders

Strukturelle sykdommer i øyet kan resultere i glaukom og iblant fullstendig blindhet innen ett eller to døgn. Ifølge National Eye Institute, grå stær, svulster og betennelse i øyeeplet kan alle forårsake glaukom å utvikle. Unormal utstøtingen av pigment i iris i øyet kan også være en årsak til glaukom.

Forklar Glaukom

Glaucoma, den nest vanligste årsak til blindhet, er en hvilken som helst av en gruppe av sykdommer som gradvis skade på synsnerven, svekke syne. Dette er vanligvis et resultat av økt trykk inne i øyet.

Årsaker

Økende trykk inne i øyet stammer fra en oppbygging av øyevæske kjent som vandig humor. Normalt er denne væsken drenert av øyet. Forskjellige typer glaukom er forårsaket av forskjellige slags blokkeringer i denne dreneringssystem.

Symptomer

Glaukom symptomer er ofte liten, smertefri og umerkelig. Men over tid, vil tap av sidesynet og tunnelsyn manifest. Noen glaukom kan forårsake smerter i øyet, kvalme og oppkast, røde øyne, tåkete syn, glorier rundt lys eller andre visjon unormalt.

Diagnose

Det finnes tallrike tester for diagnose forskjellige former av glaukom. De vanligste er Tonometri (måling av indre trykk i øyet), pachymetry (måling av hornhinnen tykkelse), visuell inspeksjon for synsnerveskader og evaluering av sidesynet.

Behandling

Glaukom behandlinger enten å forbedre den vandige humor dreneringssystem, reduserer dens produksjon eller begge deler. Medisinert øyedråper, inkludert betablokkere, alfa-agonister, karboanhydrase-inhibitorer og andre, kan benyttes. Noen ganger er sterkere muntlig medisiner eller kirurgi nødvendig.

Forebygging

Øyeskader kan føre til grønn stær, så vernebriller i farlige miljøer er et viktig forebyggende tiltak. Høyt blodtrykk og fedme er knyttet til glaukom, så unngå disse forholdene er en annen forebyggende tiltak. Regular øye check-ups og tidlig behandling av økende press kan hindre irreversible glaukom skade.

Tester og diagnose av katarakt

Tester og diagnose av katarakt


Grå stær oppstår når linsen i et øye blir skyet eller filmy. Mens grå stær vanligvis ikke forårsake smerte eller irritasjon, de ofte påvirke den lidende visjon. Øye leger utføre flere rutinesynsundersøkelser for å diagnostisere en katarakt.

Synsskarphet tester

En synsskarphet øye eksamen bruker et øye tabellen for å finne klarhet og skarphet i både avstand og lesing visjon. Øyeleger prøve ut ulike korrigerende linser for å se om en pasient visjon ville bli bedre med briller.

Spaltelampe Eksamen

Slit lamper er spesielle mikroskoper som bruker intense linjer av lys til å lyse linsen, iris og hornhinnen. Eye leger bruker slit lamper til å undersøke de ytre deler av øyet for grå stær.

Synsfeltet tester

Øye leger bruker ofte synsfelt tester for å fastslå en pasients spekter av perifer eller siden, visjonen.

Utvidede synsundersøkelser

Eye profesjonelle bruker dråper som utvider seg, eller utvide, elevene. Dette gjør at leger til å undersøke de indre delene av øyet, for eksempel synsnerven og netthinnen.

Tonometri tester

En tonometri øye undersøkelse måler fluidtrykket, kalt den vandige humor, inne i øyet. Økt press vanligvis betyr glaukom snarere enn grå stær.

Diagnose

Øyeleger og optikere diagnostisere grå stær ved å utføre synsundersøkelser nevnt ovenfor, og utelukker andre øyesykdommer, som glaukom, astigmatisme og aldersrelatert langsynthet.

Herbal Cure for flytere

Eye flytere kommer i forskjellige former: flekker, prikker, strenger eller bølgede linjer. Når geleaktig substans i øyet er kjent som glasslegemet blir mer flytende, mikroskopiske fibre i glasslegemet en tendens til å klumpe seg sammen. Disse klumper flyte rundt i glasslegemekaviteten og kastet skygger på netthinnen, lys-sensitive indre lag av øyet. Disse skyggene vises som flytere. Mange faktorer kan forårsake floaters: alderdom, nær-sightedness, matallergier og candidiasis (soppinfeksjon), diabetes, øye surgeries eller øyeskader.

Løvetann Root

Fra en kinesisk medisin perspektiv, er helsen organene ofte relatert til den generelle helsen til kroppen, og flytere indikerer overbelastning i lever, nyre og tykktarm. Av dette resonnementet, vil urter som kan hjelpe fjerne lunger i disse organene også holde glasslegemekaviteten klar av flytere. Disse urtene også tjene til å styrke retinal vev og bevare helsen til blodårene. Løvetann rot er ofte brukt i kinesisk medisin for å rengjøre eller rense lunger i lever og nyre, og dermed fremme øyehelse. I tillegg har løvetann rot mer betakaroten enn gulrøtter og kan skryte av høye nivåer av vitamin A, C og E, som alle er tenkt å forbedre visjon.

Andre kinesiske urter som kan bidra til å lindre floaters er krysantemum blomster, Celosia frø, melk tistel og gardenia. Disse urtene er ofte brygget som te eller brukes i medisinske supper. De er også solgt som kosttilskudd.

Øyentrøst

Som navnet antyder, har øyentrøst lenge vært brukt som behandling for synsproblemer. De gamle grekerne brukte den effektivt til å behandle øye infeksjoner. Eyebright gir også næring til øynene med sine høye nivåer av vitamin A og C. Ikke bare fremme det sunt følsomhet for lys, det har også anti-inflammatorisk egenskaper, hindrer øyebetennelse. Du kan kjøpe øyentrøst te eller kosttilskudd.

Blåbær

Blåbær er en urt kjent for å fremme øyehelse. Omdømmet vokste når piloter i andre verdenskrig rapporterte de så bedre i løpet av natten oppdrag etter å ha spist blåbær syltetøy med sitt brød. Dr. Marc Grossman, optometrist og lisensiert akupunktør, påpeker at blåbær forbedrer blodsirkulasjonen til blodårene i øyet og styrker øyevevet ved å øke oksygennivået i området. Blåbær blå pigment, kalt anthocyanadins, er kraftige antioksidanter som kan bidra til å forhindre grå stær, aldersrelatert makuladegenerasjon og grønn stær, samt kontroll flytere. Du kan spise blåbær fersk eller bruke dem i syltetøy, juice eller paier.

Ginkgo Biloba

En av de eldste levende treslag, er ginkgo biloba brukes til å behandle sirkulasjons lidelser og forbedre hukommelsen. Det er også en kraftig urt for øye helse. Ginkgo biloba inneholder to potent antioksidant kjemikalier, flavonoider og terpenoids, som kan nøytralisere de skadelige effektene av frie radikaler i kroppen. Ifølge University of Maryland Medical Center, laboratorium og dyrestudier viser at flavonoider beskytte nerver og blodårer i øynene og netthinnen mot skader. Terpenoids utvide blodårene og bidrar til å øke blodstrømmen til øyet. Ginkgo biloba ekstrakt er ofte brukt til slike formål, og ginkgo frø kan kokes og spises. Du kan også drikke ginkgo biloba te.

Enebolig Retina Forebygging

Netthinnen er tynn sensorisk vev lining den indre overflate av øyet. Fotoreseptorer i netthinnen fange lys som det kommer inn i øyet og konverterer lyset til impulser som reiser via synsnerven til hjernen hvor de blir oversatt til bilder. Glass er en gel som fyller plassen i øyeeplet, mot netthinnen. En netthinneavløsning oppstår når retina trekker bort fra det omkringliggende vev, slik at glasslegemet for å passere gjennom riften og samles i den resulterende plass. Da væsken samler, kan det økende trykket føre til at netthinnen til å løsne.

Risikofaktorer

En netthinneavløsning kan oppstå i alle aldre, selv om risikoen øker med alderen. Menn er mer disponert for avdelinger enn kvinner. Flere faktorer disponere en person til en netthinneavløsning. Disse inkluderer:
-HEAD Eller øyeskader
-Eye Kirurgi
-Family Historie netthinneløsning
-Diabetes
-Nearsightedness Eller nærsynthet
-Lattice Degenerasjon
-Retinal Løsrivelse i det andre øyet

Varselskilt

Å vite advarselen tegn og symptomer på en netthinneavløsning og overvåking for dem er en av de beste metodene for forebygging. Disse tegn og symptomer inkluderer uskarpt syn, økning i antall flytere eller flekker i synet, en grå eller grønn gardin synkende gjennom synsfeltet og / eller blinkende lys. Hvis du viser noen av disse signalene av netthinneavløsning, ta kontakt med din optiker umiddelbart som en netthinneavløsning er et medisinsk nødstilfelle. En netthinneavløsning ikke raskt behandlet kan føre til synstap.

Forebygging

Hvis du har noen av de risikofaktorene som er angitt ovenfor, planlegge regelmessige dilatert øyeundersøkelser med din optiker er nøkkelen i forebygging. Disse undersøkelsene kan være nyttig i å oppdage små rifter i netthinnen som kan føre til avdelinger. En enkel prosedyre for å bøte retinal tårer ved hjelp av en laser eller en frysebehandling (cryopexy) kan utføres i øyelege kontor for å hindre tårer fra å bli avdelinger. Tidlig intervensjon er den beste måten å forhindre netthinneløsning. Mer enn 90 prosent av tilfellene av netthinneavløsning er fixable med full visjon som gjenopprettes.

Iført vernebriller eller beskyttelsesbriller under kontaktsport eller aktiviteter når gjenstander kan komme i kontakt med øynene, som for eksempel sveising eller tre-arbeider, er også nyttig for å hindre netthinneløsning. Hvis du er i faresonen for en netthinneavløsning, kan enkelte fagfolk anbefaler at du unngår aktiviteter som setter utilbørlig press på øyet som dykking og heavy-løft.

Hvordan måle Objektiver for Cataract Surgery

Folk som lider av grå stær har vanligvis ugjennomsiktige linser, noe som resulterer i en skyet visjon. En persons objektivet er den tetteste vev i kroppen og veldig viktig å fokusere og forme de tingene øynene ser. En grå stær er en langsom progressiv tilstand som innebærer clouding av øynene 'linser. Hvis venstre ubehandlet, kan denne medisinske tilstanden føre til blindhet. Katarakt kan være forårsaket av flere faktorer slik som konstant eksponering for ultrafiolett lys, eksponering for stråling, alder progresjon, traumer, komplikasjon av sykdommer slik som diabetes og hypertensjon. Det kan også være på grunn av en genetisk faktor. Grå stær kan oppstå på ett øye eller begge øyne. Den beste løsningen er å gjennomgå kataraktkirurgi, som erstatter den tåkete linsen med en klar plast okulær linse. Katarakt kirurgi er vanligvis en poliklinisk prosedyre og tar vanligvis bare noen få minutter. Under operasjonen, fjerner øyelegen den naturlige linsen og erstatter den med en ny.

Hvordan måle Objektiver for Cataract Surgery

Mål hornhinnen kurvatur. Hornhinnen bidrar til evnen til med å fokusere på et objekt. Hornhinnen, sammen med linsen, utgjør to tredjedeler av øyets totale optiske effekt. Dersom hornhinnen har sterkt ildfast kraft, ville hornhinnen trenger en mindre kraftig linse. Måle krumningen av fremre overflaten av hornhinnen ved hjelp av en keratometer, IOL master eller en hornhinnen topografi enhet. Disse instrumenter måler størrelsen av et bilde som reflekteres fra to punkter på hornhinnen måling av corneal kurvatur.

•  Vurdere for brennvidden av øyet. Brennvidden for øyet er evnen til med å fokusere og defokuseringen lys. Øyet med kortere brennvidde har en større evne til å bøye stråler sterkere, og dermed bringe et objekt til et fokus ved en kortere avstand. For å være i stand til å måle brennvidde, bruker en aksial lengde øye biometri ("A-Scan" eller "Biometry") som benytter lydbølger for å måle lengden av øyet og tykkelsen av strukturer inne i øyet.

Undersøk dilatert fundus. Administrere mydriatic øyedråper i øyet. Vanlige mydriatic medikamenter inkluderer fenylefrin (en bestemt type er Neo-Synephrine), cyclopentolate (spesifikke typer inkluderer Cyclogyl og Pentolair), Tropikamid (en bestemt type som kalles Mydriacyl) og atropin sulfat. Mydriatic øyedråper strekke elevene til å få en bedre oversikt over øyets fundus. Undersøk de indre overflater av øyet ved hjelp av et oftalmoskop for ytterligere abnormaliteter.

Cairn Terrier øyesykdommer

Cairn Terrier øyesykdommer


Cairn Terrier er utsatt for visse øyelidelser som krever tidlig diagnose på den delen av eiere og spesialiserte oppmerksomhet av veterinærer. Forhold som melanocytt- glaukom er spesifikke for denne rasen, og andre forhold som linse luksasjon kan oppstå i disse hundene også.

Okulær melanosis

En lidelse som først og fremst finnes i Cairn Terrier rasen er okulær melanosis. Øyet sykdommen er arvelig, og det påvirker både av hundens øyne. Den er kjennetegnet ved små mørke flekker på øynene og til slutt fører til oppbygging av fluid og trykk i øynene. I noen tilfeller en okulær melanom kan utvikle og kan spre seg utover øyet, selv om dette anses å være en sjelden forekomst. Hvis tilstanden blir oppdaget tidlig nok, kan hunden visjon skade bli forsinket.

Melanocytt- Glaukom

Melanocytt- glaukom, tidligere kalt pigment glaukom, er en annen øyesykdom som oppstår i Cairn Terrier. Det er ikke funnet i andre raser, og ifølge en april 2002 Canadian Veterinary Journal artikkel med tittelen "Melanocyttnevus Glaukom i en Cairn Terrier", tilstanden er familiære. Det forekommer i hunder som er mellom ni og 13 år gammel. I motsetning okulær melanosis, kan den forekomme i kun ett øye eller i begge øynene. I denne sykdommen, et unormalt antall celler utvikler seg. Tidlige symptomer er mørke iriser og noe hevelse, men tilstanden utvikler seg med veksten av overskytende antall celler. Disse uvanlige cellene kalles melanocytter. De er av en rund eller oval form, og de spredt over hele regionene i øyet inkludert hornhinnen og netthinnen.

Lens Luxation

I tillegg til de ovennevnte sykdommer, en annen arvelig sykdom som kan forekomme i Cairn Terrier er linse luksasjon. I denne tilstanden, kan øyets linse ikke fokusere fordi det blir forskjøvet på grunn av svekkelse av okulær fiber. Smerte, rødhet, og rive er tidlige tegn, og hvis den forblir ubehandlet linse luksasjon kan slå inn glaukom (trykk i øyet som kan føre til blindhet) og uveitt (hevelse av det indre laget av øyet som leverer blod til retina). Til tross for øyet problemer som kan påvirke Cairn Terrier rasen, er det viktig å merke seg at hundene er en sunn rase overall. Øyeproblemer kan bli fanget og behandles tidlig ved å gjenkjenne symptomene og søker tidlig veterinær omsorg når det er nødvendig.

Herbal rettsmidler og øyedråper for glaukom

Grønn stær er den nest største årsaken til blindhet, selv om den skade som er påført synsnerven er ofte ikke merkbar før sykdommen har nådd et avansert stadium. Nedskrivning av den optiske nerven skyldes unormalt høyt trykk i øyet. Tidlig diagnose og behandling kan minimere skaden. Derfor er det viktig at din øyet lege ofte måler intraokulært trykk i øyet. Glaukom kan ikke kureres. Men med riktig pleie, synstap kan bli redusert eller forhindret.

Øyedråper

Behandling for glaukom ofte begynner med minst én resept på medisinert øyedråper. Hvis du får to eller flere forskjellige typer øyedråper, være sikker på å spørre legen din hvor lenge du bør vente mellom programmer. Det er seks forskjellige typer øyedråper som kan gis til pasienter som lider av grønn stær:

Betablokkere redusere produksjon av vandig humor (væske) i øyet. De blir tatt en til to ganger per dag. Noen beta-blocker øyedråper inkluderer Timoptol, Nyogel, Teoptic og Betoptic.

Alpha-agonister også redusere produksjonen av fluid i øyet. De er vanligvis foreskrevet for bruk 2-3 ganger om dagen. Alphagan og Iopidine er de to vanligste typene alfa-agonist øyedråper.

Prostaglandin-lignende forbindelser. Disse dråpene øker utstrømningen av fluid fra øyet. De er vanligvis tas en gang om dagen, oftest om natten, før sengetid. De tre vanligste prostaglandin øyedråper inkluderer Xalatan, Lumigan og behandling med TRAVATAN.

Karboanhydrase-inhibitorer, som vanligvis går under navnene AZOPT eller Trusopt, minsker produksjonen av fluid i øyet og er ofte foreskrevet for bruk 2-3 ganger om dagen.

Kolinerge agonister går under navnet Pilocarpine og dråpene må benyttes tre til fire ganger om dagen. Det øker utstrømningen av fluid fra øyet.

Kombinasjoner er øyedråper på markedet som kombinerer egenskapene til to eller flere dråper inn i en flaske. De omfatter Xalacom og Cosopt.

Urte legemidler og alternativ medisin

Mange naturmidler har blitt markedsført som behandling for glaukom, selv om ingen har vist seg helt effektiv. Flere studier har vist at ginkgo biloba kan gi noen fordeler for pasienter med glaukom, som det øker blodstrømmen til øyet uten å øke intraokulært trykk, blodtrykk eller hjertefrekvens. Ekstrakt av blåbær, den europeiske blåbær, er også ofte nevnt som en urte behandling for glaukom. Det sies å øke nattsyn og redusere gjenskinn utvinning tid. Til dags dato er det ingen vitenskapelige data som tyder på det er verdifullt i å forebygge eller bremse effektene av glaukom. Til slutt, har noen studier antydet marihuana som en effektiv, alternativ behandling for glaukom. Selv om det har blitt vist å redusere indre trykk i øyet, er konstant inhalering (opp til hver tredje time). Den utvidede oral bruk eller innånding av marihuana kan også generere betydelige bivirkninger som kan kreve behandling i sin egen rett. Alltid konsultere en medisinsk faglig før du tar noen urte eller alternative behandlinger.

Dietter for glaukom

Grønn stær er en ledende årsak til blindhet blant voksne. Det menneskelige øyet er fylt med en væske som kalles vandig. Ferske vandig bærer næringsstoffer øyet trenger kontinuerlig pumpes inn i øyet mens utarmet vandig er drenert bort. For å fungere på øyet må ligge innenfor et bestemt område av trykk. I tilfelle av glaukom, mekanismen som de vandige avløp bort blir blokkert. Trykket i øyet bygger. Til slutt den optiske nerven er skadet og synstap oppstår.

Smart kosttilskudd valg kan hjelpe glaukom pasienter bremse utviklingen av tilstanden, bidrar til å bevare sin visjon.

En lav glykemisk diett

En rekke faktorer bidrar til glaukom inkludert alder, familiehistorie og røyking. Ifølge medisinsk forskning publisert i oktober 2009 utgaven av Eye, det er også en sammenheng mellom insulinresistens og høyere intraokulært trykk. Det intraokulære trykket er det indre trykk i øyet - hvis den blir for høy, blir den optiske nerven skadet. Forskningen viser at metabolsk syndrom (en pre-diabetisk tilstand) og andre faktorer assosiert med insulinresistens føre til høyere intraokulært trykk.

Når du har glaukom, kontrollere trykket i øyet er nøkkelen. Denne studien viser at høyt blodsukker (en komponent av metabolsk syndrom) og insulinresistens bidra til forhøyet trykk, så velger en diett for å kontrollere blodsukkeret virker som en fornuftig skritt å bidra til å kontrollere din glaukom.

Velg lav-glykemisk mat. Dette er matvarer som ikke konverterer raskt til glukose i blodet. Raffinert sukker og kornene har en tendens til å være høy glykemisk mat. Fiberrik mat slik som hele korn, frukt og grønnsaker er bedre valg. Protein ikke konvertere til glukose i det hele tatt, men være forsiktig med å velge magert kjøtt, slik at du ikke spiser for mye fett.

En diett rik på antioksidanter

Legene mener at det å spise mat rik på antioksidanter kan bidra til å beskytte øyet fra glaukom eller hjelper til å forsinke fremdriften. Antioksidanter beskytter cellene mot skader forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler er ustabile molekyler som angriper cellene.

Mange vanlige matvarer er rike på antioksidanter. Den grunnleggende tommelfingerregel er å spise mange forskjellige fargerike frukter og grønnsaker. Hele korn, sjømat, egg og magert kjøtt inneholder også viktige antioksidanter.

Ta med en rekke ferske matvarer, magert kjøtt og hele korn i kostholdet ditt for å få et omfattende tilbud av antioksidanter.

Flere egg og fisk

I en studie publisert i peer-reviewed journal, prostaglandiner, Leukotrienes, og essensielle fettsyrer, fant forskerne at to bestemte former for omega-3 essensielle fettsyrer er ofte mangelfull i folk med glaukom. DHA og EPA omega-3 fettsyrer finnes oftest i sjømat, men du kan også øke inntaket ved å velge omega-3 egg. Disse eggene kommer fra høner matet en spesiell diett for å øke omega-3-innhold.

Pigment Dispersion syndrom

Pigment Dispersion syndrom


Pigmentdispersjonen syndrom (PDS) er en sykdom i øyet der pigment granulater ansvarlige for øyenfarge slough ut av baksiden av iris og samles i øyets væske kalt den vandige humor. På sin egen, gjør PDS ikke utgjør noen trussel mot helse og syn, men ifølge den Glaukom Research Foundation, i omtrent en tredjedel av PDS tilfeller kan disse flassende granulater samle i drenering kanalene i øyet forårsaker en blokkering som, i sin tur fører til en øket mengde av indre trykk i øyet. Denne økningen i intraokulært trykk kan føre til pigment glaukom (PG), og skade på synsnerven.

Statistikk

PDS er ganske sjelden og forekommer hyppigst i hvite, nærsynt menn mellom 30 og 50, i henhold til Handbook of Ocular Disease Management. Årsaken er ukjent, men synes å oppstå på grunn av en anatomisk anomali hvor øyets iris og fibrene i linsen gni mot hverandre. Denne endringen i anatomi kan være genetisk forårsaket, men en link har ennå ikke bestemt.

Symptomer og Diagnose

PDS vanligvis ikke gi noen symptomer og er vanligvis oppdaget under rutinemessige synsundersøkelser. Å diagnostisere PDS, vil en optiker eller øyelege observere granulære brune band ligner smeltet sjokolade i ulike deler av øyet når en lys skinner på den. Hvis PDS har kommet til PG, kan symptomer inkluderer tåkesyn, øyesmerter og se farget glorier rundt lys. Men; ifølge Handbook of Ocular Disease Management, PG også kan være asymptomatiske.

Behandling

Som PDS ikke medfører noen negative effekter, er ingen behandling foreskrevet. Pasientene er i stedet behandlet som de med høy risiko for å utvikle glaukom og bør ha profesjonell synsundersøkelser tre til fire ganger i året for å avgjøre om PDS har kommet til PG. Hvis det oppdages pigmentær glaukom er den primære behandling bruk av øyedråper fra en gruppe stoffer som kalles mitotics, ifølge Glaukom Research Foundation. Hvis disse er ineffektivt, kan andre stoffer slik som betablokkere være nødvendig å avlaste intraokulært trykk. Laser kirurgiske prosedyrer kan også være foreskrevet.

Betraktninger

Mitotiske midler er begrenset i sin anvendelighet, på grunn av det faktum at de kan føre til uklart syn. En kirurgisk prosedyre kalt laser iridotomy; der små hull er laget i iris for å avlaste trykket, ser ut til å være effektive i bare en del av pasientene, i henhold til Glaukom Research Foundation. Dette gjelder også for en annen kirurgisk alternativ, laser trabeculoplasty, som bidrar til å åpne opp dreneringssystemer i øynene. Som PG skrider frem ganske raskt, og kan resultere i synstap, kan en kombinasjon av behandling være nødvendig.

Advarsler

Det synes å være en sammenheng mellom visse øvelser, som jogging og basketball, og en økt risiko for PDS videre til PG. Foreningen er sannsynlig fysisk risting, forårsaker mer pigment granulater å bli smittet av iris, ifølge Glaukom Research Foundation. Pasienter som har blitt diagnostisert med PDS eller PG bør diskutere deres trening regimer med sine optiker spesialister.

Hva er øredysfunksjon?

Hva er øredysfunksjon?


Øredysfunksjon er en sykdom som kan føre til balanse relaterte problemer som svimmelhet. Det kan variere i alvorlighetsgrad fra varig bare noen få sekunder for å være en kronisk sykdom som fører til total arbeidsudyktighet. Øredysfunksjon betyr at det er et problem med det indre øret og den sensoriske behandling som følger med det. Fordi dette er er en så vid definisjon, det er mange forskjellige årsaker til og konsekvenser av øredysfunksjon.

Vestibulærsystemet

Balanse mekanismen krever koordinering mellom øynene, det indre øret, og ledd og muskler. Hver av disse organene sender viktig informasjon om posisjonen til hjernen, som gjør det mulig å balansere hjernen kroppen. Det indre øret er den mest følsomme av disse organene, og noen problemer med den, kalt vestibulær dysfunksjon, kan gjøre det umulig for faget å balansere.

Statistikk

I 2004 ble 35,4 prosent av amerikanske borgere diagnostisert med øredysfunksjon. Fire prosent av voksne i USA rapporterer at de har et kronisk problem med balanse, og 1,1 prosent av voksne at de har et kronisk problem med svimmelhet.

Rotasjon Test

En måte å teste for øredysfunksjon kalles rotasjonstesten. Faget er bedt om å flytte hodet i bestemte retninger. For hvert hode bevegelse, bør det være et øye bevegelse i den motsatte retning. Hvis det ikke er det, så det indre øret og øyet er ikke koordinere riktig, og faget har øredysfunksjon.

Symptomer

Øredysfunksjon kan føre til et bredt spekter av symptomer. Disse kan variere i alvorlighetsgrad fra en mild svekkelse som andre ikke legger merke til så alvorlig at offeret av sykdommen er ute av stand til å fungere. Symptomer på vestibulære lidelse kan omfatte svimmelhet og svimmelhet, balanseproblemer, kvalme, hodepine og reisesyke. Andre effekter av øredysfunksjon som ikke er relatert til koordinering av bevegelse er konsentrasjonsvansker, glemsomhet, angst / panikkanfall, hørselsproblemer, og synsproblemer. En person som lider av øredysfunksjon kan lide av en rekke og kombinasjon av disse symptomene, avhengig av type og alvorlighetsgraden av sykdommen.

Årsaker og behandlinger

Enhver skade eller degenerative sykdommer som forårsaker skade på det indre øret kan føre øredysfunksjon. Skader som for eksempel virkninger mot hodet kan skade sekker som er i det indre øret og gjengi offeret ute av stand til å balansere. Øredysfunksjon kan også være forårsaket av alderdom. Det er umulig å reparere disse skadene, så å helbrede øredysfunksjon, er vestibular rehabilitering nødvendig. Denne består av øvelser som trener balanse, slik at offeret av øredysfunksjon å utvikle ferdigheter som kreves for å balansere og opprettholde holdning utelukkende fra visuelle input og innspill fra muskler og ledd.

Homeopatiske behandlinger for Glaukom

Grønn stær er en sykdom som påvirker øyet og kan resultere i tap av synet. Behandlinger av glaukom spenner fra medisiner til kirurgi. For noen er det ønskelig med et mer naturlig og helhetlig tilnærming til glaukomterapi.

Ernæring

Ifølge Glaukom Research Foundation, vitamin A, E og C er antioksidanter som fremmer øye helse. Sink og kobber er viktige mineraler i tillegg. Men ifølge Dr. John Hetherington, en klinisk professor i oftalmologi ved University of California i San Francisco, er det ingen vitenskapelige bevis som viser en direkte sammenheng mellom vitamin forbruk og lindring av indre trykk i øyet forbundet med glaukom.

Fluids

Studier, som en utført av Dr. EJ Higginbotham et. al, har vist at inntak av koffein kan negativt påvirke øynene ved å heve indre trykk i øyet. Det er også viktig, ifølge Glaukom Research Foundation, for å unngå å drikke en liter vann på mindre enn 20 minutter, da dette kan også øke indre trykk i øyet.

Blåbær

Blåbær er et utdrag av det europeiske blåbær og sin fortjeneste i å støtte øye helse har blitt utropt av helsekostbutikker som markedet supplement. FDA har ikke testet blåbær og har samlet ingen bevis for at det beskytter mot glaukom.

Trening

Ifølge Dr. Hetherington, kan regelmessig mosjon bidra til å redusere indre trykk i øyet for en periode på måneder. Studier har vist at glaukom pasienter som trente i tre måneder viste en 20 prosent reduksjon i indre trykk i øyet, i henhold til Glaukom Research Foundation.

Andre rettsmidler

Andre foreslåtte homøopatiske midler har tatt akupunktur og lysterapi gjennom eksponering for lav intensitet farger som blått og grønt. Ifølge Dr. Brian Chou, kunne ingen vitenskapelige bevis finnes for å støtte disse påstandene.

Konklusjon

Utover regelmessig mosjon, er det svært lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter effektive resultater i behandling av glaukom med homøopatiske midler.

Ulike Måleverktøy for Health

Ulike Måleverktøy for Health


Når du går se en lege, vil han bruke en rekke medisinske verktøy for å vurdere helsen. Disse verktøyene hjelper ham til å avgjøre om du er fysisk syk eller lider av en underliggende medisinsk tilstand. Helse vurderingsverktøy er viktige fordi de gjør det mulig en lege for å oppdage sykdom, selv når ingen ytre symptomer har blitt vist.

Termometer

Når du går til legekontoret ditt temperaturen vil trolig bli tatt i begynnelsen av ditt besøk. Kroppstemperaturen er normalt rundt 98,6 grader F når det tas oralt. Leger kan måle temperaturen på andre måter, inkludert rektal, øre, panne og armhulen. Hvis en voksen kropp temperaturen er over 100 grader C, eller et barns er over 100,4 grader F, anses det som en feber.

Blodtrykksmåler

En blodtrykksmåler, eller blodtrykksmansjett, er utformet for å teste trykket av det sirkulerende blod på veggene i blodkarene. Med hver beat av hjertet ditt blodtrykket varierer mellom det systoliske eller maksimalt trykk og det diastoliske eller minimum trykk. Ifølge Web MD, bør normalt blodtrykk være mindre enn 120 systolisk og 80 diastolisk.

Stetoskop

Et stetoskop er en enhet leger bruker til å lytte til de indre lydene av kroppen. Den brukes til å lytte til organene i buken og brystet slik som hjerte, lunger og tarmer. Det er også brukes til å ta blodtrykket sammen med en manuell blodtrykksmåler.

Ophthalmoscope

Et oftalmoskop er en enhet som brukes til å undersøke øynene dine. Enheten har en lys og forstørrelsesglass som tillater en lege å undersøke den indre overflaten av øyet. Dette kan hjelpe henne å oppdage sykdom og kroniske tilstander som diabetes. Det kan også bidra til å avsløre nevrologiske og kardiovaskulære problemer.

Otoskop

En otoskop, også kalt en auriscope, er en enhet som brukes til eksamen ørene. Enheten har en lys og forstørrelsesglass som gjør det mulig for en lege å se midtre og indre øret. Dette tillater en lege å oppdage problemer med øret, sammen med sykdom. En variant av denne enheten kalles en pneumatisk otoskop. Den pneumatiske otoskop lar legen din for å sende en puff av luft inn i øregangen for å teste helsen til trommehinnene. Mange otoscopes har også et vedlegg som kan kobles til å fjerne ørevoks.

Scale

Som en del av en kontroll, vil legene trolig måle kroppsvekten din på en medisinsk skala. Kjenne vekten hjelper legen din avgjøre om du er innenfor en sunn rekkevidde for din alder, høyde og kjønn. Leger liker også å holde en oversikt over vekten din, slik at de kan oppdage plutselige økninger eller reduksjoner som kan tyde på en underliggende medisinsk tilstand. De fleste skalaer som leger bruker også måle høyden. Leger spore høyde hos barn for å fastslå at de vokser på en riktig hastighet. Hos voksne kan en reduksjon i høyden indikerer en skjelettsykdom.

Instrumenter brukes til å undersøke Eye

Instrumenter brukes til å undersøke Eye


Selv om det ofte tas for gitt, øynene er de fleste peopleâ € ™ s sentrale outlet til verden. Hvis du trenger en påminnelse om deres betydning, deretter lukke øynene og forsøke å navigere deg gjennom et rom. Ta vare på dette organet er kritisk og når du besøker en optiker, er det flere instrumenter som brukes til å undersøke øynene. Disse instrumentene er klassifisert i to typer: en for diagnostiske formål, og den andre for å bestemme den nåværende helse og status for øynene.

Oftalmoskop

Den oftalmoskop er et instrument som brukes til å visualisere bakfra av øyet. Det er klassifisert i to typer, inkludert monocular direkte og kikkerten indirekte. Monocular direkte er en liten hånd-help oftalmoskop som visualiserer den bakre delen av øyet, synsnerven, blodkar og makula. Selv om begrenset i forstørrelse, kan det likevel oppdage de fleste endringer i synet. Instrumentet brukes ved å sette den i løpet av noen få millimeter av eleven, hvor det tillater deretter visning av den bakre delen av øyet. Kikkerter indirekte Oftalmoskoper er slitt av optikere på hodet. De bruker en separat lyskilde og optiske systemer, og brukes ofte sammen med et kondenseringslinse. Mydriatiske dråper blir vanligvis brukt til å strekke elevene i øyet, noe som muliggjør en bedre visualisering av den bakre delen av øyet. Grundigere enn den monocular direkte versjonen, kikkerten indirekte oppdager lesjoner i øyet også.

Retinoscope

Retinoscopes undersøke lysbrytning ved netthinnen i løpet av de indre deler av øyet. Dette verktøyet hjelper å måle etter kirurgi forbedringer eller tilbakefall i pasienter, spesielt etter store medisinske prosedyrer, for eksempel hornhinnen refraktiv kirurgi.

Langsgående Lamp Biomicroscope

Spaltelampe Biomicroscopes gi en høy forstørrelse, å visualisere hele fremre del av øyet, inkludert cornea og iris. De detektere overflate vevsskade med bruk av et kontrastmedium, vanligvis i form av fargestoffer i forskjellige farger. De også oppdage noen betennelse av interne strukturer og er i utstrakt bruk for montering av kontaktlinser.

Gonioscopy Test

Den gonioscopy test undersøker fremre kammer (eller fremre del) av øyet for å bestemme tilstedeværelsen av glaukom; denne sykdommen fører til blindhet brakt frem av dysfunksjonelle synsnerver. En kontaktlinse med et speil plassert over øyet gir legen en visning av avstanden mellom iris og cornea hvor symptomene av glaukom vanligvis finnes.

Definisjonen av vitrektomi

En vitrektomi er en operasjon utført på øyet for å fjerne noe av eller hele glasslegemet, den klare indre gelé, fra øyet.

Beskrivelse

Vitrektomi er et begrep for en gruppe av operasjoner vanligvis utført i de dypere deler av øyet. Det er vanligvis poliklinisk kirurgi, noe som betyr at pasienten ikke trenger å bo i et sykehus.

Prosedyre

Prosedyren utføres ved hjelp av et mikroskop og spesielle linser. Disse linser gir et klart bilde av baksiden av øyet for kirurgen. Kirurgen deretter gjør flere liten innsnitt i overflaten av senehinnen, før innsetting av mikrokirurgiske instrumenter som er utformet for å gi lys i den bakre del av øyet, opprettholde formen av øyet, og kutte og fjerne glasslegemet innenfor.

Spesielle teknikker

Kirurgen kan også behandle netthinnen ved hjelp av en laser til å forsegle blodårer, setter en gassboble å forsegle en macula hull under macula hull kirurgi, eller fylle øyet med silikonolje for å holde netthinnen i posisjon etter reattachment kirurgi.

Vilkår Behandlet med vitrektomi

Vitrectomies er nødvendig for å behandle makulære hull, netthinneavløsning, pre-retinal membran fibrose, blødning inne i øyet, skade eller infeksjon, problemer fra tidligere øye surgeries og komplikasjoner fra diabetisk retinopati.

Etter inngrepet

Ved å følge fremgangsmåten, er øyet lappet for dagen. Anestesi numbs øyet og midlertidig hemmer blinker, så lappen må holdes på inntil normal blinking er mulig. Pasienter kan forvente å føle ubehag i flere dager, samt en skrapete følelse eller annen skarp smerte.

American Society of ocularist Standard Operating Procedures

American Society of ocularist Standard Operating Procedures


The American Society of Ocularists er en ikke-for-profit, grunnlagt internasjonal organisasjon mer enn 50 år siden av fagfolk som spesialiserer seg i etableringen av protese øyne. Den søker å opplyse offentligheten og fagfolk om beste praksis vedrørende etablering og montering av okulær protetikk. The American Society of Ocularists gir også opplæring til sine medlemmer om disse praksis på sitt halvårlige møter. ASO er standard operasjonsprosedyrer faller inn i fem kategorier.

Øyelokk Rekonstruktive Operasjoner

Disse prosedyrene, beskrevet på ASO hjemmeside, hjelpe ocularists riktig ptose, eller hengende, i det øvre øyelokket og nedre øyelokk slapphet (sagging). Disse prosedyrene også forholde seg til entropion og ektropion reparasjon eller korrigering av et øyelokk som slår innover eller utover overdrevet. Disse forholdene ofte oppstå etter mange års bruk okulær prothetics.

Socket Rekonstruksjons Prosedyrer

ASO gir også standarder for prosedyrer korrigere volum styrking (sunkenness) forårsaket av en kunstig øye, og fornix gjenoppbygging, som innebærer arrdannelse i lommen bak den nedre øyelokk.

Kunstig Eye Motilitet

ASO tilbyr veiledning om hvorvidt okulær protetikk skal henge. Pegging gir en kunstig øye å flytte fra side til side og opp eller ned som en fungerende øye ville. Fordeler og ulemper til pasienter er omtalt på ASO hjemmeside.

Orbital Implantater og deres komplikasjoner

Før det 20. århundre, ble orbital implantater ikke brukes, noe som resulterte i øyelokket synker inn i en ledig øye hulrom. Orbital implantater løse dette problemet og la en okulær protese som skal plasseres på toppen av orbital implantatet. Imidlertid kan komplikasjoner som infeksjoner og irritasjon over tid føre til pasienter med orbital implantater. ASO nettsiden detaljer måter å lindre smerter forbundet med disse komplikasjonene.

Primære Socket Prosedyrer

Fordelene og ulempene med enucleation kirurgi, evisceration kirurgi, exteneration kirurgi, og sekundært orbital implantat kirurgi er alle omtalt på nettstedet. Enucleation refererer til fjerning av øyeeplet; evisceration refererer til fjerning av alle de indre deler av øyet slik som cornea, iris, linse og glasslegemet; sekundær orbital implantat kirurgi innebærer fikse en tidligere orbital implantat som har blitt infisert eller har skiftet stilling over tid.