Digidexo.com

avionisert vann

Avionisert vann Vs. Vann fra springen

Avionisert vann Vs. Vann fra springen


Vann fra springen i USA må møte standardene til det amerikanske Environmental Protection Agency for å sikre at det er trygt for drikkevann. Men noen mennesker velger å "deionize" vann før man spiser.

Identifikasjon

Deionisert vann er vann som har hatt mineraler fjernes. Disse mineraler inneholder natrium, jern, kobber, kalsium og bromid. Det gjøres ved å utsette vannet for en elektrisk belastning som trekker i mineralene og fjerner dem. Avionisert vann brukes i legemiddelindustrien, kjemisk produksjon og produksjon skinnvarer.

Bruksområder

Ifølge American Water Works Association, er vann fra springen i USA i meste, trygt å drikke. De mest vanlige klager på vann fra springen er forbundet med smak eller lukt, vanligvis på grunn av klorinnholdet. Som klor trekkes fra deionisert vann, har det en bedre smak.

Misforståelse

Det er mulig å kjøpe hjem kits til deionize vann og noen forhandlere markedsfører dem som et alternativ til "uren" vann fra springen tilgjengelig i de fleste hjem. Fremgangs deionization fjerner ikke bakterier eller virus, da disse ikke er tiltrukket av den elektriske ladningen i løpet av prosessen på samme måte mineraler er.

Avionisert vann Krav til Miljø Laboratories

Avionisert vann er en vanlig løsemiddel i mange biologiske, fysiske og miljømessige laboratorier gjennom universiteter og offentlige organisasjoner. Avionisert vann er favoriserte over vanlig vann fra springen ved sin renhet nivå. Ved gjennomføring av miljøforsøk må visse krav til vann være oppfylt før et eksperiment kan utføres.

Elektrisk konduktivitet

Vann er en naturlig elektrisk leder av elektrisitet. Denne egenskap kan føre til potensielt skadelige effekter hvis ikke adressert i laboratoriet. Et eksempel på den skadelige virkning at vann kan forårsake er elektrosjokk-ionisert vann i miljø laboratorier er nødvendig for å gjennomføre prosesser som endrer vannets ledningsevne til det laveste det kan muligens gå.

Organismer og Mikrober

Mange organismer og mikrober bor i drikkevann. Disse små organismene kan oppveie de kjemiske resultatene som oppnås når gjennomføre tester på organismene i jord konsentrasjon eller gjennomføre miljøtester. En av de viktigste kravene i gjeldende miljølaboratorievannløsemidler er å teste for disse organismene og bli kvitt dem. Den avionisert vann vil gå gjennom mange filtreringsprosesser for å sikre at vannet som brukes i eksperimentene er fri fra organismer og mikroorganismer.

Kjemikalier

Fluor, karbondioksid og kalsium er bare noen av de kjemikaliene som finnes i vann. Vann fra springen går gjennom en prosess for å bli rent og trygt for drikking. Dette er greit for husholdningsbruk; men når vannet blir brukt i miljø laboratorier innstillinger, må den behandles for å kvitte seg med kjemikalier som kan reagere med andre forbindelser og kjemikalier som brukes til eksperimenter. Avionisert vann i miljølaboratorier er pålagt å gjennomgå tester for å være sikker på at ingen forbindelser eller ioner er tilstede i vannet. Ved testing av deionisert vann og gjør at det er fritt for ioner og kjemikalier, sikrer det at løsningsmidlet kan anvendes for nøyaktighet og presisjon i eksperimentene.

Surhet

I miljø laboratorier, kan surhet av sammensatte stor grad påvirke eksperimentet blir gjennomført. Surheten av vannet i disse laboratorier må være nøytral til ikke å reagere med forbindelsen og andre oppløste stoffer. Vanligvis surheten i vannet er nøytralt, men andre ioner og mineraler som er tilstede i det naturlige vann kan redusere eller øke dens surhet. En testkrav utført av miljømessige laboratorier er å teste pH-verdien i avionisert vann. En pH-verdi på 7, også kjent som nøytral pH-verdi, som kreves av vann blir benyttet i miljø laboratorier.

The Truth About Drinking ionisert vann

The Truth About Drinking ionisert vann


Ta mineraler fra vann, og resultatet er rent vann. Deionisert vann er imidlertid i en unaturlig tilstand, og den menneskelige kroppen gjenkjenner dette. Vannet bruker kroppens ressurser til å ionisere, og denne prosessen ikke utgjør noen risiko.

Funksjoner

Deionisert vann er karakterisert ved liten eller ingen oppløst mineralinnhold. Denne formen for vannet er rent, men kjemisk aggressiv og lett livnære metaller og andre komponenter fra materialene den kommuniserer med.

Behandling

Ionisert vann er gått gjennom utvekslings materialer som fjerner alle de positive metallioner og erstatte dem med hydrogenioner. Den delvis avionisert vann, som er surt fra hydrogen, passerer gjennom et annet trinn av utvekslingsmaterialer som trekker anioner fra vannet, og erstatter dem med hydroxylioner. De hydroksyl-og hydrogenioner reagere og nøytralisere hverandre for å danne deionisert vann.

Risiko

Ifølge Verdens helseorganisasjon, kan avionisert vann ikke være hensiktsmessig for konsum. Forbruk av deionisert vann kan resultere i et lavt inntak av viktige mineraler og mikro-elementer, giftig metall-forgiftning og sykdom som skyldes bakterier. Drikking avionisert vann kan også svekke kroppens Homeostase mekanismer som regulerer funksjon av vitale organer.

Hvordan bruke Kangen Vann å kurere kronisk tretthet

Kangen vann er en renset form for drikkevann som har blitt markedsført med vekt på sine helseeffekter. Kangen vannet er alkalisk vann som har blitt spylt av hvilken som helst type kjemikalier eller forurensning. Noen pasienter har brukt Kangen vann som et alternativ behandling for kronisk utmattelsessyndrom. Hvis du bestemmer deg for å prøve Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, bør du først snakke med legen din.

Bruksanvisning

•  Kjøp en Ionizer system for å produsere Kangen vann. For å få tilgang til denne type vann, må du kjøpe en ionisert elektrolyse vann generator. Vannet arbeider seg gjennom systemet for å foreta kangen vann. Du kan kjøpe en av disse systemene gjennom Kangen Water USA.

Produsere Kangen vann med vann ioniser. Mange av de mindre enhetene ta ca. 30 minutter for å gjøre omtrent 3 liter avionisert vann. Du kan lagre ionisert vann for senere bruk.

Drikk minst åtte til ti glass Kangen vann som en måte å hjelpe med kronisk utmattelsessyndrom. Siden mange mennesker nyte smaken av ionisert vann, vil du være mer sannsynlig å drikke større mengder. Ved å drikke Kangen vann, er du eliminere aluminium fra kosten siden andre drikker inneholder spor av aluminium. Ifølge en studie gjort av George M. Tamari, Ph.D., trykt på Pain Research Institute nettside, sykdommer knyttet til aluminium toksisitet inkluderer Alzheimers sykdom og kronisk utmattelsessyndrom. De giftige elementer er eliminert fra kroppen din og erstattet av ernæringsmessige elementer levert av Kangen vann. Filteret anvendes for å lage den kangen vannet filtrerer ut av aluminium, så vel som anvender ultrafiolett lys for å drepe eventuelle mikroorganismer som kan finnes i vannet.

Unngå vann fra springen, brus, øl og alkohol. Hvis du drikker ionisert Kangen vann til behandling av kronisk utmattelsessyndrom, da disse drikkene bør unngås, da de kan ha spor av aluminium.

Tips og advarsler

 • Husk at Kangen vann ikke har blitt godkjent av FDA som en form for behandling for kronisk utmattelsessyndrom.

Hva er pH i DI vann?

Hva er pH i DI vann?


DI vann er avionisert vann, eller demineralisert vann. Det er i det vesentlige vann uten mineraler, eller så nær noen mineraler som mulig, normalt finnes i en vanlig vanntilførsel. For å bestemme pH-verdien i DI-vann, er det nødvendig å utføre en test ved hjelp av pH-skalaen, som måler hvorvidt et stoff er en syre, en base eller nøytral. At testen vil frembringe en score fra 1 til 14..

DI Water

Avionisert vann er fri for ioner, som er ladet molekyler eller atomer som forekommer naturlig i vann. Tilstedeværelsen av ioner kan påvirke pH-verdien i vannet, noe som gjør det mer basisk eller sur. Den deionization prosessen innebærer å sende vann gjennom ioneutvekslende som fjerner mineralsalter.

Deionisert vann er nyttig for en rekke kommersielle formål, inkludert fremstilling av kosmetikk, farmasøytiske produkter og vannbaserte renseforbindelser.

PH Scale

PH-skalaen måler konsentrasjonen av frie hydrogenioner for å indikere om et stoff er en syre eller en base. Ettersom prosentandelen av frie hydrogenioner øker, går pH opp.

PH-skalaen går fra 0 til 14. Hvis en substans som er nøytral --- som er verken en syre eller en base --- så den registrerer seg som 7. En pH-verdi under 7 er surt, og en pH over 7 er enkel.

PH i vann

Fordi rent vann verken en syre eller en base, den har en pH-verdi på 7. Imidlertid, rent vann ikke virkelig eksisterer i naturen, på grunn av den utbredte forekomst av mineraler og andre naturlige og menneskeskapte forurensninger. PH i ferskvann i bekker, elver og innsjøer varierer mellom 6 og 8, avhengig av mineralinnhold, temperatur, dybde og andre miljøfaktorer.

Deionisering og pH

I teorien, mangelen av ioner betyr at avionisert vann bør ha en pH-verdi på 7. Når imidlertid deionisert vann kommer i kontakt med atmosfærisk karbondioksid, dens absorpsjon av gassen produserer karbonsyre, som kan redusere vannets pH-verdi til så lite som 5.5. Av denne grunn er den pH-verdi på avionisert vann vanligvis under 7.

Målinger

Ved måling av pH i DI vann, bør den innledende lesing være 7. Hvis det ikke er det, så måleinstrumentet ikke er riktig fungerer. Noen pH-meter vil ikke fungere fordi de trenger ioner for å gi en nøyaktig lesing. En 7 er avlesningen før karbondioksid har sin virkning. For å holde lese på 7 og unngå problemet med karbondioksid senke avlesning, er det nødvendig å holde enten DI vann fra å bli utsatt for luft eller koke vann for å fjerne karbondioksyd. Den riktige pH-måling er 7 for DI vann, og effekten av karbondioksyd skal ignoreres.

Kan deionisert vann brukes i stedet destillert vann?

Kan deionisert vann brukes i stedet destillert vann?


Selv deionisert og destillert vann likere, det finnes nok forskjeller til å gjøre substitusjon en dårlig idé under de fleste forhold. Avionisert vann inneholder ingen ioner og eksisterer i en ubalansert tilstand - når den plasseres i kontakt med noe oppløselig eller absorberbare det griper umiddelbart ionene å gå tilbake til en balansert tilstand.

Avionisert vann

Fordi ionisert vann er ubalansert, aggressivt søker å gjenvinne sin balanse ved å gripe noen oppløse eller absorberbare ioner ved kontakt. Når en person drikker avionisert vann, kroppen går umiddelbart inn osmotisk sjokk og magen blør. Deionisert vann benyttes i industrielle anvendelser hvor en myk løsningsmiddel er nødvendig.

Destillert vann

Selv avionisert vann og destillert vann er like, er destillert vann kokes for å lage en damp som kondenseres i destillert vann, som gjør den mindre aggressiv i å gripe ioner. Destillasjon effektivt fjerner alle faste stoffer, organiske og uorganiske, fra vannet, noe som gjør det til en mer ren form av vann.

Innbytte

Bare erstatte avionisert vann i destillert vann hvis anvendelse krever uorganisk ione-fritt vann, hvis ikke erstatning. Miljøer som krever både rent vann krever destillert vann, som det er mer ren enn avionisert vann. Avionisering fjerner ikke noen av de uorganiske eller mineralske elementer fra vann. Verken form av vann bør brukes til drikkevann.

Forskjellen mellom ionisert og destillert vann

Forskjellen mellom ionisert og destillert vann


Rent vann er en overraskende god løsemiddel, så det er ikke overraskende at vann er vanligvis ikke ren. Vann kan inneholde utallige spor forurensning som vi kanskje ønsker å fjerne for forskjellige grunner, enten så vi kan bruke vann for en bestemt spesialisert prosess eller bransje, eller bare slik at vi føler bedre om du drikker den. Destillasjon og deionization er to vanlige middel for å rense vann, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Hvorfor rense vann?

Vann enten fra en brønn eller fra et kommunalt tilførsel vil nesten alltid inneholde en del forurensninger eller tilsetninger. Vanlige forurensninger oppløses mineraler, vanligvis kalsium og magnesium. Vann med et høyt innhold av oppløste mineraler som vanligvis kalles "hard" vann, og kan forårsake problemer ved å tette linjer og filtre og forlater rester på beslag. Jern i vann kan også forårsake misfarging. Noen miljøgifter kan gjøre vann ubehagelig eller farlig å drikke. Hydrogensulfid i vann kan gi en ubehagelig lukt, som kan for mye av den additive klor, slik at noen mennesker liker å fjerne disse stoffene fra drikkevannet. Vann også noen ganger må renses for å gjøre det egnet for andre formål, for eksempel i en produksjonsprosess der forurensninger ikke er akseptabelt, eller til bruk i en kommersiell bilvask der kundene ikke vil ha en rest igjen på bilene sine etter at vannet fordamper .

Destillert vann

Destillasjon er en enkel prosess der vann varmes opp til sitt kokepunkt og tillatt å slå inn vanndamp, eller vanndamp. Denne dampen beveger seg langs en ledning til en annen posisjon hvor den avkjøles og kondenseres tilbake til flytende vann. Resultatet er at urenheter blir liggende igjen i originalemballasje og i hovedsak bare rent vann samles i kondensat.

Avionisert vann

Deionisert vann er produsert av rennende vann gjennom et sjikt av en porøs polymerharpiks, som inneholder løst bundet hydrogen (H +) og hydroksid (OH-) ioner. Ettersom vann strømmer over harpiksen, oppløste ladede kjemiske arter i vannet - slik som kalsium og magnesium, - er bundet til harpiksen, og hydrogen eller hydroksydioner frigis for å ta deres plass. Disse to ioner vil da kombineres for å danne vann. Resultatet er at mange av de mest vanlige kjemiske forurensninger er fjernet og erstattet med vann. Harpiksen regenereres fra tid til annen for å erstatte den tapte hydrogen og hydroksyd.

Sammenligning

Destillert vann er generelt mer ren, ettersom destillasjonsprosessen, teoretisk sett, bare rent vann over i kondensat-oppsamlingsbeholderen. Eventuelle mineraler eller metaller vil bli liggende igjen, så vel som biologiske kontaminanter, slik som bakterier. Det er imidlertid mulig for spor av lavtkokende kjemiske forurensninger, slik som flyktige organiske forbindelser, som skal føres over i kondensatet. Også, prosessen krever spesialutstyr og ganske høy energi innspill til å koke vannet. Deionisering gir mindre rent vann siden den fjerner bare oppløste mineraler og noen ladede metallforbindelser. Det vil sjelden fjerne organisk eller biologisk kontaminering. Avionisering har fordelene ved å være rask, billig og krever lite vedlikehold.

Purifed Water Vs. Spring Water

Purifed Water Vs. Spring Water


Renset vann er destillert eller på annen måte behandlet for å fjerne dets urenheter. Kildevann er veldig klart vann som kommer fra overflatekilder. I motsetning til renset vann, kan kildevann inneholder noen mineraler, men ikke så mange som mineralvann.

Renset vann funksjoner

Filtrering, destillasjon eller annen behandling av vann gjør renset vann. "Renset vann" er et teppe begrep for en rekke forskjellige behandlede vannet, fra destillert vann til avionisert vann.

Spring Water Features

Ifølge FDA forskrifter, må eventuelt vann merket som "kildevann" kommer fra en naturlig kilde, og kan ikke ha noen mineraler fjernet fra eller lagt til. Imidlertid kan kildevann bli behandlet for å desinfisere den.

Bruksområder

Forskjellige typer av renset vann har forskjellige formål. Filtrert vann fra springen, for eksempel, blir ofte brukt som drikkevann, mens destillert vann er ofte brukt i vitenskapelige applikasjoner. Fjær vann kan benyttes for matlaging eller rensing, men som oftest brukes som en drikk.

Betydning

Rensing av vann ofte fjerner sin smak, samt noen mineraler.

Betraktninger

Mens kildevann på flaske og noen typer renset vann er populære drikker, kan det diskuteres om disse farvannene er bedre for deg enn vann fra springen. Vann fra springen noen ganger inneholder fluor, samt andre mineraler som er gunstig for helsen.

Hvordan bruke Burdock frø for å bekjempe kreft

Det finnes mange alternative behandlinger ute som kan brukes til å bekjempe kreft, og de blir kombinert med et utvalg av andre behandlinger, både alternativ og konvensjonell. Burdock har en lang historie med medisinsk bruk, og en av dem er rensing av blodet og et middel for å bekjempe kreft. Ved bruk av urter til å behandle tilstander, brygging dem inn i en te er en av de vanligste måtene å innta urten.

Hvordan bruke Burdock frø for å bekjempe kreft

Making Burdock Tea

Fyll kjelen eller kjele med 2 kopper avionisert vann og kok opp.

lett knuse burdock frø i morter. Alternativt kan du lett knuse dem med en baksiden av en kniv på en skjærefjøl.

Legg 2 ss av de lett knuste frø i en tekanne.

Hell kokende vann over toppen av frøene og la bratt i tre til fem minutter.

Hell yret te gjennom en sil i en kopp eller krus og drikke.

Hint

 • Drikk 3-4 kopper om dagen for å få maksimalt med fordel danne te.
 • Du kan kombinere frøene med andre urter for å skape en spesiell blanding, men sjekk med en herbalist eller naturaopathic lege for å finne den rette kombinasjonen for din tilstand.
 • Med noen behandling for en potensielt alvorlig sykdom, bør du rådføre deg med en medisinsk eller en naturopathic lege for å se om dette kan være et behandlingsalternativ for din tilstand.

Hva kan Silver Water gjøre for deg?

Hva kan Silver Water gjøre for deg?


Sølv har blitt brukt i hundrevis av år for å unngå forurensning og sykdom. I middelalderen, folk drakk av sølv pokaler fordi de trodde sølvet ville rense eventuelle urenheter i sine drinker. Kantiner ble foret med sølv i mange år som en motgift til forurenset drikkevann. Faktisk holder sølv bakterier og parasitter fra assimilere oksygen; bakteriene kveler og dør. I dag, kolloidalt sølv vann, noe som betyr avionisert vann som inneholder mikroskopiske partikler av sølv, er kjent for sine helsemessige fordeler.

Fordeler

Fordi sølv hemmer veksten av bakterier og holder parasitter fra levende, kan sølv vann brukes til å bekjempe eller forebygge infeksjoner. Sølv vann kan også brukes som en Anskaff en munnvann, en aktuell antibiotika for skrubbsår og kutt og øredråper for mennesker utsatt for ørebetennelser.

Tilgjengelighet

Sølv vann er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, samt noen apotek og narkotika butikker. Du kan også kjøpe sølv vann på Internett. Når du kjøper sølv vann, lese etiketter for å sammenligne priser for forskjellige styrker. Styrkene er målt i ppms (deler per million). Naturmedisinere vurdere ppms mindre enn 500 for å være verdiløs i bekjempelsen av sykdommen.

Advarsel

Selv om sølv vann kan tilby mange helsemessige fordeler, kan det også føre til problemer. Under visse omstendigheter, kan sølv virke som et tungmetall giften i det menneskelige legeme. Dette forekommer vanligvis når de sølvpartikler er for store. Jo mindre partiklene er, jo mindre sannsynlig er legemet til å reagere på sølv som et toksin. Den vanligste bivirkningen til sølv er en tilstand som kalles argyria, som gjør huden en blågrå farge. Argyria ikke har noen andre kjente symptomer foruten hud misfarging.

Betraktninger

Selv om mange helse supplement produsenter sier at effekten av sølv vann i å forsterke immunforsvaret, er mest bevis anekdotiske. Omfattende forskningsstudier om fordelene og risikoen ved sølv vann har heller ikke blitt gjort eller ikke vært avgjørende. Derfor er det en viss risiko i å bruke sølv vann på en jevnlig basis.

Kostnad

Kjøpe kolloidalt sølv vann fra helsekostbutikker kan være dyrt, men maskinene har blitt utviklet for å hjelpe deg med å produsere den i ditt eget hjem. Kalt kolloidalt sølv generatorer, kan disse maskinene være koblet til en stikkontakt i ditt hjem, slik at du kan lage din egen sølv vann. Avhengig av hvor ofte du bruker sølv vann, lage din egen kan være svært kostnadseffektivt.

Penetran Pain Relief

Penetran er en over-the-counter smerte medisiner produsert av depot Technologies. Det gir hurtigvirkende lindring for "leddgikt, bursitt, senebetennelser, muskelsmerter, forstuinger, idrettsskader, bitt, brannsår og blåmerker," ifølge penetran.com. The 2009 Veiledende pris er $ 12 for den opprinnelige 4 oz. rør.

Hvordan Penetran Works

Penetran er en original og patentert formel som inneholder virkestoffet kvar ammonium. Det nøytraliserer effekten smertesignaler har på hjernen, redusere smerte nivåer.

Hvordan søke Penetran

En liten mengde Penetran går en lang vei. Påfør direkte på det smertefulle området og huden rundt. Vent i 10 sekunder. Gni forsiktig til huden er helt absorbert det. Gjenta behandlingen opptil fire ganger om dagen. Kroniske smerter lider kan bruke Penetran daglig for optimale resultater.

Penetran Plus

Det er den originale-formelen Penetran og Penetran Plus. Ifølge penetran.com, er Penetran Plus den opprinnelige formelen med noen ekstra ingredienser. Naturlig sitron, metylsulfonylmetan (MSM) og "proprietære TDS ingredienser" er lagt for økt penetrasjon og rask handling. I kliniske studier opplevde mer enn halvparten av folk som prøvde Penetran Plus betydelig lettelse. Det er ingen avsløring gitt som til detaljene i de proprietære TDS ingredienser.
MSM er et stoff som finnes i rå matvarer og i det menneskelige legeme. Iowa State University Extension sier at den har en lignende toksisitet overfor vann. I tillegg, "studier har vist at den fungerer som en antioksidant, anti-inflammatorisk middel, og syrenøytraliserende". Seksten pasienter med smerter fra degenerativ leddgikt mottatt seks ukers behandling med MSM. Deres rapporterte smerte ble redusert med 80 prosent.
Følgende er en liste over aktive og inaktive ingredienser i Penetran Plus. Aktiv ingrediens: sterk ammoniakkoppløsning 2,5 prosent (smertestillende). Inaktive ingredienser: allantoin, askorbylpalmitat, benzetoniumklorid, cetylpalmitat, kaldpresset sitronolje, dekansyre triglycerid, avionisert vann, Dexpanthenol, glycerol monolaurete, imidazolinium, metylsulfat, merguard 1200, metylsulfonylmetan, olivenolje, sorbitanmonopalmitat og tokoferylacetat .

Hvor kjøpe Penetran Products

Penetran produkter er lett å få tak. For å finne en butikk nær deg som selger Penetran, gå til penetran.com og bruke butikken locator. Du kan søke på postnummer eller fra staten.

Hvor å Feilfri Laparoskopiske Instruments

Hvor å Feilfri Laparoskopiske Instruments


Laparoskopiske instrumenter brukes i operasjoner som anses som minimal invasiv. Instrumentene brukes til flere formål, blant annet som skjæring og fatte vev. Laparoskopiske instrumenter må rengjøres før de blir satt i en autoklav maskin (en maskin som steriliserer utstyr med intens varme). Denne oppgaven kan være skremmende fordi spesiell er nødvendig. Slike instrumenter er skjøre, og kan lett brytes.

Bruksanvisning

Rengjøring

•  Sett på et par gummihansker. Ifølge Instrumental til pasientbehandling, bør du ta dine instrumenter og suge dem i en enzymatisk løsning i minst fem minutter. Du må kanskje suge instrumentene lenger når det er stor rusk stede.

•  Ta ut instrumentene og skyll dem i avionisert vann. Deionisert vann er vann som ikke inneholder ioner.

Bruk en myk-stritter kratt pensel for å starte rengjøringen av overflater av instrumenter. Få i mellom sprekker å grundig rense ut rusk. Små-stritter børster fungerer best for å få inn mellom sprekker.

Når du er ferdig skrubbing, bruker deionisert vann for å skylle instrumentene. Bruk enzymatisk løsning for å skylle ut rusk fra vanskelig å nå flekker. Du kan bruke en sprøyte fylt med enzymatisk renere å tvinge ut rusk.

Plasser instrumentene i en ultrasoniske rense maskinen for å fullføre fjerningen rusk. Instrumenter bør agitert i fem minutter i vann som er ikke varmere enn 122 grader Fahrenheit.

Plasser instrumentene i et instrument vaskemaskin som anvist av produsentens vaskeanvisningen. La dine instrumenter til helt tørre før autoklave.

Smør instrumentene i et vannløselig glidemiddel før dine instrumenter skal autoklaveres. Ifølge B & H Surgical: "laparoskopisk Reference Guide", instrumenter som er prepped for autoklave bør gjøres så ved 270 grader Fahrenheit i opptil 10 minutter.

La dine instrumenter lufttørke. Når de er tørre, lagre instrumentene på et tørt sted og holde dem borte fra fuktighet.

Tips og advarsler

 • Rengjør instrumentene så snart du er ferdig med en prosedyre, som gjør rengjøringen enklere.
 • Når instrumentene blir rengjort, sette tippe vakter på endene for å beskytte dem.
 • Bruk aldri stålull eller stålbørster for å rengjøre laparoskopiske instrumenter. Dette vil lage riper i overflaten.

Hvordan kjøpe Freederm HC

Freederm HC er en over-the-counter linje av hudpleieprodukter som brukes til å behandle eksem og andre ubehagelig utslett. Selskapet opplyser at det kan fungere i løpet av 48 timer, og at det ikke er rapportert om bivirkninger. Ingredienser inkluderer avionisert vann, shea smør, solsikkeolje og alkohol.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om din plan for å kjøpe Freederm HC. Før du kjøper produktet, spør legen din for en anbefaling om å behandle eksem. Han kan også ha en viss innsikt i rapportert effektiviteten av produktet.

Bestem på Freederm HC produkter du ønsker å kjøpe. Dine valg inkluderer hudutslett behandling krem, gel, lotion, fuktighetskrem og eksfolierende vask. Du kan begynne å prøve kremen å bli kvitt eksem. Hvis kremen er vellykket for deg, kan det være lurt å kjøpe noen av de andre Freederm HC produkter.

Kjøp Freederm HC direkte fra selskapet. Hvis du ønsker den mest direkte måten å bestille fløte, kan du gå online og kjøpe det fra produsenten. Men hvis du bestemmer deg for å bruke denne metoden, vil du mest sannsynlig betale full utsalgspris.

Bruk en online helse og velvære butikken. Siden Freederm HC er et alternativ middel for eksem, er det lite sannsynlig at du vil finne det produktet som er oppført i nettapoteker eller på hyllene i en butikk. Men visse helse- og velværesentre, som Exit 15, bære rette.

bud på Freederm HC hudpleieprodukter på nettet for å spare penger på prisen. Forhandlere finnes på eBay og andre auksjonssider kan tilby besparelser ut av produsentens utsalgspris.

Hvordan du Test Konsentrasjon av Amylase Enzymer

Hvordan du Test Konsentrasjon av Amylase Enzymer


Amylase-enzym som er produsert i bukspyttkjertelen og spyttkjertlene i og å fordøye og prosess karbohydrater. Når bukspyttkjertelen blir syk, blir amylase frigjort til blodet. Når en pasient opplever fordøyelseskanalen problemer eller det er sykdom i bukspyttkjertelen, vil en lege bestille en blodprøve for å fastslå nivået av amylase i blodet. Overvåkingen av amylase enzymnivåer vil gi mye informasjon om utviklingen av sykdommen, og effekten av behandlingen.

Bruksanvisning

Fremstilling av en Stivelse standardkurve

Slå på spektrofotometer og sette den til en bølgelengde på 620 nm. Tillate instrumentet å varme opp i minst 10 minutter, slik at reaksjonen vil være stabil i løpet av eksperimentet.

Sett ut seks reagensrør, merk dem 1-6 og plassere dem i et reagensrør rack. Ordne løsninger av stivelse, de-ionisert vann og KI / jodløsning på benkeplaten.

Fyll rør 1 med 3 ml avionisert vann ved hjelp av en pipette; Dette vil fungere som blank. Fylle rørene 2-6 med 3.0 ml, 2.9 ml, 2.7 ml, 2,4 ml og 2,1 ml avionisert vann hhv. Legg stivelse løsning til hvert av rørene 2-6 i følgende rekkefølge: tube to får 0 ml, rør 3 får 0,1 ml, rør 4 får 0,3 ml, tube 5 får 0,6 ml og tube 6 får 0,9 ml.

til en dråpe av KI / jodløsning til hver av de seks rør. Bland forsiktig hvert rør grundig før innspillingen av sitt absorbans i spektrofotometer.

Fyll kyvetten med blank løsning, rengjør utsiden av kyvetten og plassere den i det tomme hullet på spektrofotometer. Juster absorbansen til null. Alle andre løsninger vil gi en positiv absorbans.

6. Fyll prøvekuvetten med hver av de andre fem løsningene i tur. Tørk utsiden av kyvetten før hver måling. Spill absorbansverdien for hvert rør. Skyll kyvetten med den nye løsningen minst en gang før fylling for testen.

Lag en graf som plotter absorbansavlesninger mot stivelse konsentrasjon. Dette er standardkurven som lar deg bestemme konsentrasjonen av en løsning som har en gitt absorbans lesing.

Bestemme amylasekonsentrasjonen

Rengjør alle reagensglass fra den første delen av testen. Behold det tomme rør for senere bruk.

Skaff en blodprøve fra pasienten. Plasser prøven i en sentrifuge, og separere de røde blodcellene fra blodplasmaet.

Fyll et reagensglass med 9 ml av deionisert vann og 1 ml av blodplasmaet. Dette er en 1:10 fortynning av plasmaet. Bland grundig og røret pipette 1 ml av oppløsningen inn i et andre prøverør. Merke de to rørene med innholdet.

Forbered deg på å utføre en tidsbestemt test. Har en stoppeklokke hendig og satt opp syv reagensrør med kyvetter i reagensrør rack. Du vil ta målinger hvert andre minutt når testen starter. Registrere den nøyaktige tid og absorbans verdi for hver av de syv datapunkter. Fyll hver av de syv reagensrør med 2 ml avionisert vann.

til 9 ml av stivelsesoppløsningen til testrøret som har en ml av 1:10 fortynning av plasma. Så snart du begynner å legge stivelsesoppløsningen, starter stoppeklokken. Bland godt og reagensglasset pipette 1 ml av stivelse / plasma-løsning i det første av syv reagensglass. Spill tiden. Tilsett 1 dråpe KI / jodløsning til reagensrør og bland.

Overføring til kyvetten, tørk utsiden og registrere absorbans. Gjenta fremgangsmåten med de resterende seks reagensglass ved to minutters intervaller. Ved avslutningen av den tidsbestemt test bør du ha avlesninger for den faktiske tiden og absorbans for tidsspenn på 0, 2, 4, 6, 8, 10 og 12 minutter.

Bruk standardkurven for å finne konsentrasjonen av stivelse for hver av de syv datapunkter. Disse punktene vil være avtagende med tiden. Den amylase fordøyer stivelse og over tid forbruker all stivelsen er tilgjengelig.

Graf datapunktene for den tidsbestemt test som stivelse konsentrasjons. Skråningen av denne kurve indikerer mengden av amylase i plasmaprøven.

Tips og advarsler

 • Husk å skylle kyvetten med prøven som skal testes, i det minste én gang.
 • Tørk utsiden av kyvetten hver gang før en prøve måling.

Protokoll for en DAPI Stain

Protokoll for en DAPI Stain


DAPI står for den kjemiske 4'-6-diamidino-2-fenylindol, og brukes til å sette flekker på dobbelt-trådet DNA. Den sammensatte danner blå fluorescerende komplekser med kjerner av celler og så brukes vanligvis til å fremheve strukturen i cellene. Den type og tetthet av farging kan også identifisere døde eller døende celler.

Forbereder DAPI Solution

Den DAPI oppløsningen først må fortynnes til en arbeidsoppløsning. For eksempel må 10 mg av Invitrogen DAPI produktet blandes med 2 ml avionisert vann, og deretter fortynnet videre til 300 nano-molar konsentrasjon (retninger vil være til stede i produktet) med fosfatbufret saltvann (PBS).

Klar Sample

Løse prøven som passer til den type prøve som skal testes på et lysbilde. Legg 300 mikroliter av DAPI arbeidsløsning til prøven og inkuber i ett til fem minutter. Skyll lysbildet med PBS.

Analysere

Bruk en fluorescens mikroskop for å se på slide-montert prøven. DAPI-farget kjerner kan identifiseres ved en blå fluorescens.

Miljøprøvetaking Protokoller

Miljøprøvetaking Protokoller


The Environmental Protection Agency (EPA) har strenge utvalgs protokoller på plass for alle statlige eller EPA ansatte. Protokoll for prøver er på plass for å redusere risikoen for forurensning av prøven eller feilinformasjon og maksimere den kunnskap som kan fås fra hver prøve. Ulike miljø stoffer som jord, vann og vev blir samlet inn med forskjellige bestemmelser.

Jord

Jordprøver, i henhold til EPA, skal samles med en T-formet mateskruen. En skruetransportør er et verktøy med en spiralformet skaft som er brukt for boring hull. Mateskruen er utstyrt med et prøverør slik at jorden ikke blir utsatt for luft i meget lang tid. Overflateprøver bør være ca 2 inches i dybden. Prøverøret bør være laget av teflon eller et annet ikke-reaktiv substans for å bevare prøven. Plasthansker er alltid utslitt og endret på hvert sted. Hver prøvestedet bør registreres før du tar selve prøven. Skyv auger i jorden i en solid bevegelse; ikke vri det. Når youâ € ™ ve nådd ca 2 inches, sakte fjerne auger og registrere lengden av prøven. Deretter forsiktig ta jord fra auger og sette det inn i prøverøret.

Vann

Et av hovedproblemene med prøvetaking av vann, er forurensning av utstyret før samlingen. Alt utstyr må renses før gjennomføre innsamling av vannprøver. EPA vil gjennomføre en befaring av prøvetaking plassering og bruke GPS-koordinater for å bestemme og notere plasseringen av hver prøve. For å få et riktig inntrykk av hydrologi, må prøvene samlet i intervaller på 1 m fra toppen av dammen eller innsjøen. Spesialutstyr, slik som Hydrolab, anvendes for innsamlede prøver ved forskjellige dybder.

Fisk

Fiskeprøver blir tatt med en vev plugg, fordi det eliminerer behovet for å drepe fisken samplet. En biopsi dor settes inn i et kjøttfulle del av fisken, og deretter fjernes. Såret på fisken blir behandlet med et antibiotikum salve og dyret frigjøres. Fiskeprøver som er samlet inn for heavy metal testing som kvikksølv er lagret i glasskrukker eller innpakket i aluminiumsfolie og deretter dobbeltpose. Vev som skal analyseres for miljøgifter er frosset. Vevsprøver må tas til laboratoriet så snart som mulig for å unngå degradering. En form blant annet eksempler på navn, dato, antall pakker og analyser som kreves bør holdes med prøven kjøligere og gitt til laboratoriet sammen med prøvene.

Planter

Hansker må brukes til enhver tid i løpet av en plante prøvetaking. Hansker bør skiftes mellom innsamling av hver prøve. Bruke et nettsted diagram og merke alle plasseringen av hver plante samplet. Grønne planter må ha en prøve på 200 g eller mer for å være etterprøvbar. Roten prøver bør vaskes og dyppet gjentatte ganger i en bøtte med avionisert vann. For å rengjøre røtter, skrubbe dem lett med en børste om nødvendig. Vegetabilske Prøver tas av spiselig del av vegetabilske, for eksempel korn, må avskallet og kun ørene eller kjerner blir oppsamlet. Grønnsaker bør vaskes i avionisert vann før de blir lagret i en container.

Slik pakker du ut Kalkstein

Slik pakker du ut Kalkstein


Kalkstein er en sedimentær bergart bestående av kalsiumkarbonat (CaCO3). Kalkstein kommer fra skall av døde marine organismer som muslinger, østers, kreps, brachiopoder, Bryozoa, sjøliljer og koraller. Slike dyr lever på bunnen av havet og etter døden skallet samle inn hauger, forming senger av kalkstein. Noen kalkstein er ren kalsiumkarbonat, men de fleste er faktisk smittet med andre mineraler fra havbunnen, slik som silisiumdioksyd (sand), jernoksider og silt.

Kalsiumkarbonat benyttes i tannpasta, tyggegummi, såpe, lim og antacider; i sin reneste form, er det rett og slett hvit marmor.

For å få ren kalsiumkarbonat, kan du enten grave den fra områder som er kjent for sin rene kalkstein, som for eksempel Peak District i Storbritannia, eller du kan trekke det fra uren kalkstein.

Bruksanvisning

•  Knus kalkstein og oppløses i fortynnet saltsyre. Filtrere eventuelle uløselige materialer, så som silika, med filterpapir.

•  Legg oksalsyre (H2C2O4), som vil reagere med de resterende kalsium for å danne kalsium-oksalat (CaC2O4) som et fast bunnfall. Vask denne utfelling med avionisert vann og overføre den til et begerglass.

til fortynnet saltsyre (HCl) for å kalsiumoksalat å danne kalsiumklorid (CaCl2).

Legg konsentrert natriumkarbonat (Na2CO3) i kalsiumklorid for dannelse av kalsiumkarbonat (CaCO3) som et bunnfall.

Filter av dette bunnfall og vaske den. Tørk kalsiumkarbonat i en ovn ved 120 ° C (248 grader Celsius).

Tips og advarsler

 • Denne fremgangsmåte må utføres i et laboratorium ved hjelp av spesialisert utstyr i tillegg til giftige stoffer; Derfor er det ikke mulig å utføre i hjemmet.
 • Oksalsyre er giftig, med en dødelig dose i mennesker av 600 mg / kg. Holdes vekk fra huden, øyne, svelging og innånding. Se i oksalsyre Sikkerhetsdatablad for håndtering og lagring forholdsregler

Hvordan produsere Beryllium Oxide

Hvordan produsere Beryllium Oxide


Beryllium er en gruppe to metall på den periodiske tabellen, med symbolet Vær og atom nummer fire. Det er et lett, sterkt metall med et høyt smeltepunkt på 1280 ° C (2336 grader Fahrenheit), er motstandsdyktig mot syrer og har en høy varmeledningsevne. Disse egenskapene gjør Beryllium nyttig i en rekke anvendelser som et metall, som en del av en legering (som for eksempel beryllium-kopper eller beryllium-aluminium) eller som beryllium oksyd.

Beryllium oksid brukes av en rekke bransjer, inkludert telekommunikasjon og dataindustrien som bruker det i høyteknologi keramikk i elektroniske kjøleribber, elektriske isolatorer, mikrobølgeovn komponenter, gyroskoper, militære kjøretøy rustning, rakettdyser, smeltedigler, reaktordrivstoff, termo tubing , laser strukturelle komponenter, substrater for høy tetthet elektriske kretser og bilbransjen tenningssystemer - og som tilsetning til glass, keramikk og plast.

Beryllium hydroksyd er utgangsmaterialet for fremstilling av beryllium, beryllium-oksyd, og beryllium-legeringer.

Bruksanvisning

•  Klargjør 5 liter av en blanding inneholdende et 1: 2 forhold av acetyl aceton og carbontetraklorid. Så, bruker 1,7 liter acetyle aceton og 3,3 liter karbontetraklorid. Oppløse 360 ​​gram rå beryllium hydroxide i 5 liter de acetylacetonet-karbontetraklorid blandinger

•  Filter med 2 liter avionisert vann for å fjerne eventuelle urenheter. Filtrer deretter med 3 liter 3,8 molar svovelsyre for å oppnå en løsning av beryllium sulfat.

Kok løsningen av beryllium sulfat ned til 1 liter, noe som resulterer i en løsning av konsentrert beryllium sulfat. Hell konsentrert beryllium sulfatoppløsning i 1 liter industriell alkohol som har blitt kjølt ned til minus 50 grader Celcius. Kontinuerlig avkjøle denne oppløsning slik at den aldri overstiger 10 grader Celcius, ellers beryllium suphate vil forbli fanget i oppløsningen. Resultatet blir utfellingen av fine beryllium sulfat-tetrahydrat krystaller.

Skill beryllium sulfat tetrahydrat krystaller ved filtrering og vask med alkohol.
Deretter varme beryllium sulfat-tetrahydrat krystaller til 120 grader Celcius i fire timer i et grunt sjikt under partielt vakuum. Dette vil konvertere beryllium sulfat tetrahydrat krystaller til beryllium sulfat dihydratkrystaller.

Varm beryllium sulfat- dihydrat krystaller i en ovn ved en temperatur av 1000 grader Celsius for å fremstille beryllium oksyd. Det handler om oppvarming med så høye temperaturer i luften kalles kalsinering.

Tips og advarsler

 • De fleste beryllium forbindelser er svært kreftfremkall, sikkerhetsregler derfor passende må tas (se referanser 3). Sjekk alltid HMS-datablad (HMS) for hvert stoff du har tenkt deg bruke eller produsere.
 • For eksempel, vil databladet for beryllium hydroxide informere deg om at International Agency for Research on Cancer (IARC) lister beryllium hydroksid som en gruppe 1 - kjent karsinogen for mennesker. Ifølge databladet du trenger å jobbe i et ventilert område, for eksempel et avtrekksskap og bruke munnbind, frakk, hansker og vernebriller.

Danek Instruments: Rengjøring Instruksjoner

Danek Instruments: Rengjøring Instruksjoner


Sofamor Danek, en divisjon av Medtronic, produserer en rekke kirurgiske instrumenter og implantater, i tillegg til å gi opplæring til kirurger og deres støtte staber. Medtronic selger og leier kirurgiske instrumenter til lisensiert medisinske fagfolk eller virksomheter. Før gjenbruk eller returnere den kirurgiske instrumenter, må de være skikkelig rengjort og sterilisert. Mange av disse instrumentene er laget av harpiksavbundne kompositter, så er det viktig å ikke bruke rengjøringsmidler som inneholder visse kjemikalier. Rengjøringsløsningen skal være godkjent for kirurgisk bruk, og være verken sure eller grunnleggende; ph bør være syv (nøytral).

Bruksanvisning

•  Ta på gummihansker. Skyll instrumentene i lunkent vann for å fjerne skitt og rusk.

Demonter instrumentene. Hold de delene av hvert instrument skille slik at du enkelt kan montere dem.

Plasser instrumentene i boller og fylle dem med nøytral ph renhold løsning. La dem trekke i 20 minutter.

Skrubb instrumentene forsiktig med en stiv nylonbørste. Sørg for å fjerne alle vev rusk, skitt og flekker. Suge instrumentene i ytterligere 5 minutter i frisk nøytral ph rengjøringsmiddel.

Skyll instrumentene i avionisert vann. De er nå klar for sterilisering.

Tips og advarsler

 • Etter rengjøring, bruk en dampautoklav eller lignende enhet til å sterilisere instrumentene før gjenbruk dem.
 • Ikke bruk alkali-basert rengjøringsmidler eller rengjøringsmidler som inneholder blekemiddel, glutaraldehyd eller formalin å rengjøre Danek instrumenter.

Hvor å Feilfri Kjemikalier Trygg

Hvor å Feilfri Kjemikalier Trygg


Enten i laboratoriet eller i samfunnet, kjemikalier er en del av hverdagen. Selv når de brukes trygt, det er alltid et behov for å avhende kjemikalier gang ferdig med dem. Hvis ikke avhendes på riktig måte, kan de krype inn i vannforsyningen eller skade folkehelsen på andre måter. Det finnes flere vanlige prosedyrer for å nøytralisere og avhending av kjemikalier som, hvis de følges, vil gjøre det enkelt å bli kvitt overflødig kjemikalier uten å true offentlig renovasjon.

Bruksanvisning

Nøytralisere de Chemicals (Solution Method)

•  Bestem hva kjemisk arter du trenger å avhende. Er løsningen sur, basisk eller nøytral? Prøv å teste det med pH-papir for å finne ut.

Klargjør en slurry av natriumbikarbonat. Gjøre det ved å sette en halv tomme av natriumbikarbonat pulver i en 1000-ml begerglass, og fylle begeret med destillert vann til pulveret er knapt neddykket i vann.

konsolidere de løsninger som skal nøytraliseres i et enkelt, stort begerglass (forutsatt at ingen reaksjon vil finne sted ved blanding av dem).

Langsomt tilsett løsningen til bikarbonat slurry, og røre pulveret gjennom oppløsningen ved anvendelse av en rørestav. Kontinuerlig slutte for å kontrollere pH i den resulterende oppløsning. Legg også merke til pH i løsningen etter at du har lagt til løsningen som skal avhendes til nøytraliser slurry.

Fortsett å legge natriumbikarbonat og rør hvis pH-papir indikerer ikke at løsningen er ca. pH 7 (grønn).

Survey de kjemiske innholdet av nylig nøytralisert løsning. Dersom oppløsningen ikke inneholder noen toksiske kationer eller anioner, kan det helles ned i vasken. Hvis den ikke inneholder farlig ion, hell den nøytraliserte løsningen i en avfalls beger for forsendelse til en farlig avfall.

Deponering av overskuddsoppløsning (Solid Method)

konsolidere sølt eller overflødig løsning som best du kan før du prøver å kvitte seg med det.

Fortynn løsningen med destillert, avionisert vann om den skulle kastes er svært konsentrert løsningen.

Skaffe en tilstrekkelig mengde av vermikulitt eller en tørr sand til å opptre som et fast stoff svamp for å absorbere kjemikalier. Det bør være lett tilgjengelig på et basseng butikk eller hagesenter.

Spre vermikulitt eller tørr sand over området (eller inne i containeren) der kjemikaliene er plassert. Det skal absorbere det meste av væsken, og etterlater en fast rest bak.

Isoler solid venstre bak, og inneholde solid for deponering på en lokal farlig avfall dersom avfallet kvalifiserer som en smittefarlig.

Tips og advarsler

 • Kartlegge alltid kjemikaliene som du har tenkt å rydde opp før du gjør det. På den måten vil du være i stand til å vurdere om nøytralisering eller solid absorpsjon er nødvendig.
 • Bruk alltid riktig sikkerhetsutstyr og utstyr ved håndtering av kjemikalier av noe slag. Aldri helle en kjemisk ned vasken med mindre du vet det er verken sure eller grunnleggende og inneholder ingen farlige ioner i løsning.