Digidexo.com

artrose kosthold

Kosthold og ernæring for Artrose

Artrose er en vanlig type leddgikt som hovedsakelig rammer personer eldre enn 40. Denne typen leddgikt tilstand forårsaker smertefulle og ødeleggende symptomer i leddene i hofter, knær, rygg og nakke. Å spise en næringsrik diett kan bidra til å redusere betennelse og gir næring til cellene, noe som gjør det lettere å takle virkningene av slitasjegikt. Et sunt kosthold består av rikelig med rå frukt og grønnsaker i tillegg til sunt fett, oljer og rent vann.

Viktigheten av rå grønnsaker

Konsumere fem på åtte porsjoner med rå grønnsaker hver dag. Rå grønnsaker er svært gunstig for folk som lider av leddgikt forhold. Rå grønnsaker inneholder viktige vitaminer og mineraler, for eksempel betakaroten og vitamin C, som reduserer skader fra frie radikaler. Frie radikaler skader begynner å skje mer som du alder fra uparede molekyler i kroppen din. Frie radikaler kan føre til enda mer skade på allerede svake ledd.

Rå mat er fantastisk på alkalisering kroppen over tid. Den beste pH-balansen for god helse er litt større enn 7,0. Men mange mennesker har en sur pH-verdi, noe som øker betennelse i kroppen, noe som resulterer i sykdommen. Å drikke rikelig med rent vann er en annen måte å balansere pH-nivåer.

Noen av de beste matvarer for å inkludere på rå mat handleliste skal inneholde gulrøtter, brokkoli, linser, gule erter, bygg, alfalfaspirer, rødbeter og rå poteter. Snarere enn å lage dine poteter, spise dem rå så ofte som mulig. Sentrer hele kostholdet rundt rå mat. Du kan tilberede maten for visse måltider, men sørg for å spise minst 5-7 porsjoner av noen type rå mat per dag. Når maten er tilberedt, er viktige enzymer drept; spise en diett som inneholder for mange tilberedt mat faktisk kan pigge betennelse i kroppen. Målet er å redusere betennelse for å redusere virkningene av fakkel-ups forårsaket av slitasjegikt.

Sunt fett og olje

Inkluder ett femtinitti porsjoner med godt fett i kosten hver dag. Sunt fett og oljer er også svært gunstig for personer med artrose. Godt fett inneholder omega-3 fettsyrer. Disse fettsyrene smøre leddene og også bidra til å redusere betennelse i kroppen. Leddgikt er en betennelses felles stand, så reduserer betennelse bør være øverst på listen. Matvarer som inneholder sunt fett inkluderer solsikkefrø, egg, mandler, fisk og oljer som tran, olivenolje og grapeseed olje.

Mat Allergi

Gjør en avtale med legen din for å ha en matallergi test. Personer som lider av slitasjegikt bør også være forsiktig med å spise visse matvarer. Allergi tester kan være nødvendig for å riktig identifisere uakseptable matvarer. Når du spiser mat som du er allergisk, kroppen produserer en betennelsesreaksjon, noe som fører til sykdommer som artrose til å bli verre.

Mange voksne er allergisk mot melk og andre meieriprodukter fordi kroppene deres er i stand til å skikkelig behandle laktose. En vanlig allergisk reaksjon er en magesmerter kort tid etter å ha spist melkeprodukter, men noen mennesker er i stand til å fordøye rå melk uten problem fordi rå melk inneholder enzymer som hjelper kroppen å fordøye laktose.

Ron Schmid, en naturopathic lege og forfatter av "The Untold Story of Milk", oppfordrer drikke rå melk. Se etter en lokal økologisk melkegård for å kjøpe rå melk for å opprettholde friskhet. I noen stater rå melk ikke er lov til konsum.

Kjøpe det fra en ren, lokale meieriet og fordøye det i løpet av de første 10 dager etter kjøpet, men lese etiketten, fordi disse retningslinjene kan være annerledes i ditt område. (Se Resources nedenfor for å se om staten er på listen, ellers kan du se etter et lokalt meieri i ditt område.)

Noen tips å huske på: Pass på at kyrne ser sunn. Kjøle rå melk så snart du kommer hjem.

Noen andre matvarer som kan forårsake allergi er hvete, peanøtter, egg, soya, mais og oksekjøtt. Hvis du elsker noen av de matvarene som er nevnt, få testet eller se etter tegn på en allergisk reaksjon før helt fjerne dem fra kosten din.

Informasjon om kosthold og Artrose

Artrose har den ubehagelige privilegium å være den hyppigste felles lidelse blant voksne. Mens han bodde med artrose vil aldri være lett (eller helt smertefritt), kan du ta skritt mot å lindre symptomene ved å manipulere den mest avgjørende variable under direkte kontroll - kostholdet ditt. En målrettet anti-slitasjegikt spise diett kan bidra til å redusere symptomene og tillater deg å gjenvinne en viss grad av kontroll over livet ditt.

Gikt

Artrose er en progressiv sykdom av betennelse, som angriper leddene i kroppen din med varierende symptomer. Mens manifestasjoner av sykdommen kan variere fra person til person, vanlige symptomer inkluderer smertefulle ledd i fuktig vær, stivhet om morgenen og progressive leddsmerter utløst av trening. Artrose er ofte behandlet med anti-inflammatoriske medisiner.

Kosthold og leddgikt

Som Artrose er en sykdom av betennelse, kan du også bidra til å lindre symptomene ved å overvåke din diett. Visse matvarer kan øke eller redusere kroppens mottakelighet for betennelse. Således, ved å forbruke påvist anti-inflammatoriske matvarer og samtidig unngå de elementene som utløser symptomene, kan du styrke effekten av leddgikt behandlingsregime.

Prøve diett forslag

Omega-3 fettsyrer, som finnes hovedsakelig i vill sjømat, har vist seg å ha en anti-inflammatorisk effekt på kroppen. Derfor bør enhver diett som tar sikte på å bekjempe slitasjegikt inkluderer rikelig mengder omega-3 fettsyrer. Hold deg til sjømat som hovedproteinkilde, avrunding ut din diett med rikelig mengder av grønne grønnsaker og helkorn. En studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" fant at hele korn forbruk kan dempe betennelser, så holde seg borte fra raffinert (hvitt) mel og fokusere mesteparten av karbohydratinntaket rundt korn.

Vanlige matvarer for å unngå

Ifølge Glucosamine-Osteoarthritis.org, er forbruket av appelsinjuice en vanlig trigger for leddgikt. Utover det, unngå matvarer som er klassifisert som "Nightshade" elementer. Prøver av disse matvarene inkluderer tomater, auberginer, paprika og poteter. Utover det, se opp for alkohol, koffein, matvarer rike på sukker eller mettet fett og hydrogen (trans) fett for å holde anti-slitasjegikt diett så godt avrundet som mulig.

Food Journal

Bortsett fra maten er nevnt, kan det være andre matvarer som kan utløse et utbrudd av symptomer. Den enkleste måten å selv-diagnostisere dette potensiale er å holde en konstant mat journal, med en liste over matvarer som forbrukes, de gangene de ble konsumert og dine nåværende symptomer. Over tid vil dette registrering av tilstanden din hjelpe deg å finne matvarer som positivt eller negativt påvirker din tilstand, slik at du kan skreddersy din diett til dine spesifikke behov.

Kosthold for Giktisk Artrose

Slitasjegikt og gikt er to former for leddgikt. Slitasjegikt er et resultat av normal nedbrytning av leddene som du alder. Gikt er en form for artritt utløst av overskytende mengder av urinsyre, et biprodukt av puriner, som er funnet i visse matvarer. Begge disse betingelser fremme betennelse, noe som forårsaker smerte, stivhet, hevelse og ømhet. Du har kanskje begge former. Visse kostvaner kan gå en lang vei i å håndtere disse forholdene og lindre symptomer. The University of Maryland Medical Center tilbyr forslag.

Redusere Inflammasjon

Redusere betennelse er viktig både for slitasjegikt og gikt. Betennelse utløser og forverrer disse forholdene. Etter en anti-inflammatorisk diett kan redusere frigivelse av inflammatorisk kjemikalier i kroppen. Kutte ned på mettet fett som finnes i animalske produkter, sukker og hvitt mel matvarer.
Øk inntaket av fullkorn, antioksidant-rik frukt, grønnsaker og bønner, anti-inflammatorisk omega-3 fettsyrer som finnes i kaldt vann fisk, valnøtter, hamp frø og linfrø. Vurder å bruke fiskeolje eller linfrø kosttilskudd som anvist hvis du ikke ønsker å konsumere disse matvarene. Hvis du lider av gikt, viss kaldt vann fisk er ikke riktig. Ikke spis makrell eller sild.
Øke forbruket av nonmeat proteiner inkludert bønner, hele soya og hele korn.

Redusere urinsyre

Hvis du lider av gikt, må du følge ekstra kostvaner for å redusere uric-acid nivåer i tillegg til forslagene ovenfor. Redusere eller eliminere forbruket av mat med høyt puriner som rødt kjøtt, gås, skalldyr og innmat. Spis 20-35 g fiber daglig for å oppmuntre til regelmessig avføring. Dette bidrar til fjerning av overskudd av urinsyre gjennom avføringen. Bruk en fiber supplement som anvist hvis du synes det er vanskelig å få det foreslåtte beløpet gjennom kostholdet ditt. Drikk minst åtte glass vann daglig for å skylle den ut av kroppen. Spis en halv kilo ferske eller frosne kirsebær eller drikke 8 til 16 oz. Kirsebær juice daglig i to uker for å redusere urinsyre og forhindre angrep.

Rollen kalsium i Artrose hos kvinner

Om 16 av 27 millioner slitasjegikt lider er kvinner, ifølge Arthritis Foundation. Kvinner kan vedta vaner for å fremme gode bein helse og redusere symptomer. En god vane er å holde kalsiumnivået opp.

Artrose Forklart

Osteoarthritis forårsaker akselerert degenerasjon av leddbrusk. Symptomer er leddsmerter, hevelse, stivhet, nedsatt funksjon og achiness spesielt etter trening. Hvis du er overvektig, kan symptomene bli verre og utbruddet av tilstanden kan være raskere.

Binner med Artrose

The Arthritis Foundation sier at kvinner er mer sannsynlig å bli diagnostisert med alle artritt typer. Og Artrose er den vanligste årsaken. Kvinner over 40 år er mest sannsynlig å oppleve symptomer.

The Role of Calcium

Ifølge Artritt Dagens nettside, kan dårlig kalsiuminntak delvis føre til vektøkning, noe som gjør deg mer utsatt for slitasjegikt. Du trenger kalsium for bein vekst og må ta det med vitamin D for beste absorpsjon. Guide til Over-the-counter narkotika, vitaminer og Natural Medicines antyder soya, mandler, kalsiumkarbonat (antacida), meieriprodukter og grønne bladgrønnsaker.

Kalsium Anbefalinger

For kvinner (alder 19-51) 1000 milligram (mg) av kalsium per dag er anbefalt av Arthritis Today. For damer mer enn 51, den daglige dosen økes til 1200 mg. Likevel kan for mye kalsium føre til forstoppelse, kalkavleiringer i vitale organer og selv bein spurs. henhold til veiledningen til Over-the-counter narkotika, vitaminer, og Natural Medicines.

Behandling

For slitasjegikt, kan du ta medisiner for å redusere betennelse, gjør styrketrening og opprettholde et sunt kosthold. Unngå for mye koffein, noe som kan utarme kalsium, og avstå fra å røyke.

Kiropraktikk Therapy for Artrose

Artrose er en degenerativ tilstand som begrenser omfanget av bevegelse i hender, hofter, rygg og knær. Mens den direkte årsaken til slitasjegikt er ukjent, det påvirker millioner i USA. Det kan behandles med ernæringsmessige rådgiving og kiropraktisk behandling. Chiropractic terapi streker forebygging, diagnostisering og behandling av sykdommer i muskel-skjelettsystemet. Behandlingen innebærer manuell behandling og manipulering av leddene, ryggraden og mykt vev.

Behandling

Fordi osteoarthritis fører til at ledd og bein til å bli stiv i løpet av dagen, er du ikke bare kommer til å oppleve begrenset utvalg av bevegelse, men muskelsvakhet, hevelse i ledd og konstant smerte. Øve kiropraktisk behandling har vist seg å være effektive i å redusere smerter i leddene, og forbedre den generelle livskvaliteten. Chiropractic terapi er ansvarlig for å etablere en sunnere nerve forbindelse mellom ryggraden og andre deler av kroppen din. Målet med kiropraktisk terapi er å normalisere forholdet mellom de deler av kroppen.

Process

Kiropraktorer bruker massasje i slitasjegikt behandling for å oppmuntre til bevegelse og lette stivhet. Elektrisk stimulering i kiropraktisk behandling stimulerer smertehemmende kjemikalier i kroppen, kjent som endorfiner, som blokkerer nervefibre som forårsaker smerte. Ved hjelp av varme og kalde omslag på kroppen letter osteoarthritis smerte.

Ernæring

Chiropractic terapi virker mot slitasjegikt for å bedre mobilitet og redusere smerte. Behandlingen plan for artrose innebærer en kombinasjon av trening, kiropraktisk behandling, og en næringsrik diett. Ernæring spiller en viktig rolle i kiropraktisk behandling prosessen. Etter hvert kiropraktisk terapi økt, må leddene og bein gis tid til å gro skikkelig, og opprettholde et balansert kosthold er viktig i den naturlige helbredelsesprosessen. Ved å spise mat, for eksempel selleri, hvitløk, sitron og kaldtvannsfiskeoljer, reduserer du betennelse i kroppen din og forbedre felles helse. Ved å unngå rødt kjøtt, mat med for mye salt, og drikker åtte glass filtrert vann om dagen, kan du bremse den degenerative prosessen i vev.

Fordeler

Ved hjelp av kiropraktisk behandling som et alternativ til over-the-counter og reseptbelagte medisiner, for eksempel ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, reduserer risikoen for å oppleve skadelige bivirkninger fra langvarig bruk. Chiropractic terapi tilbyr deg en ikke-invasiv metode for behandling for slitasjegikt. Denne type terapi tilbyr deg bevegelsesfrihet uten den forverrede effekter forbundet med medisiner. Kiropraktisk behandling er ofte brukt sammen med fysioterapi, tai chi og yoga for å forbedre omfanget av bevegelse i leddene og gjenopprette helse.

Tidlige tegn på artrose

Leddgikt er faktisk et omfattende begrep som beskriver mer enn 100 ulike forhold, ifølge Arthritis Foundation. Osteoartritt, som også kalles degenerativ leddsykdom, er den mest vanlige typen. Hvis du er klar over sine tegn og symptomer kan du begynne behandlingen tidlig.

Faktorer

Du er mer utsatt for å utvikle slitasjegikt hvis du er kvinne, over 40 år, har hatt felles skader, er overvektig eller har strukturelle eller postural problemer, ifølge Mayo Clinic. I tillegg, hvis du overanstrengende aktiviteter eller er stresset du kan intensivere slitasjegikt symptomer.

Årsaker

Det er mange årsaker til slitasjegikt, inkludert arvelighet, vekt problemer, bein og muskelsvakhet, leddskade fra overforbruk, stress og traumer.

Symptomer

Personer som utvikler slitasjegikt kan føle stivhet, smerter, smerter og tap av funksjon, eller de kan utvikle bein spurs. Det kan også være felles hevelse og inflammasjon.

Tidlige tegn

Hvis du føler smerter etter trening kan det være en advarsel tegn på artrose. Tretthet eller smerte som oppstår konsekvent på samme tid på dagen kunne en annen ledetråd, ifølge University of Washingtons Ortopedi og Sports Medicine departementets hjemmeside. Rød eller hoven hud kan også være et tegn.

Oppløsning

Ser på din vekt og får regelmessig styrke-bygningen øvelsen vil bidra til å redusere symptomer, som vil practicingstress-reduksjon teknikker. The University of Washington Ortopedi og Sports Medicine Institutt anbefaler å spise et sunt kosthold og beskytter leddene fra skader.

Prolotherapy for Artrose

Prolotherapy for Artrose


Osteoarthritis --- også kjent som degenerative joint sykdom --- resulterer i kroniske smerter og ubehag. Tilstanden kan bli gradvis verre med alderen, spesielt når venstre ubehandlet. Prolotherapy er en alternativ behandling som brukes til å kople inn kroppens naturlige regenerative prosesser, selv om effektiviteten av behandlingen kan avhenge av den generelle helsen til et individ.

Prolotherapy

Prolotherapy er en behandlingsmetode utviklet for bruk med kroppens naturlige helbredende evner. Hippokrates angivelig brukt denne metoden for å behandle soldater som led av forstuet skulder ledd. Ved å sette inn en varm poker i det plagede området, søkt Hippokrates å starte kroppens naturlige helbredende mekanismer. Den "prolo" i prolotherapy innebærer spredning, eller vekst. I praksis fokuserer denne behandlingen på å fremme vekst i områder som har blitt svak. Felles problemer som følger med Artrose er blant mange behandlingsprogrammer for prolotherapy.

Artrose

The Centers for Disease Control og Prevention sitere slitasjegikt som den mest utbredte formen for leddgikt i USA Joint smerter i knær, hofter, hender, nakke eller nedre del av ryggen er karakteristisk for denne tilstanden. Kilden for osteoartritt stammer fra skade på brusk ben, som er det materiale som dekker endene av bein ledd. Dette materialet kan slites bort som følge av aldring, overbelastning eller skade. Som brusken slites bort, bein begynner å gnisse mot hverandre, forårsaker smerte og mulige skader på skjelettet. Prolotherapy arbeider for å oppmuntre til helbredelse av brusk og bein.

Behandling

Prolotherapy behandlinger består av flere injeksjoner i det berørte området. Osteoarthritic brusk, sene eller ligament områdene er injisert med en proliferativ løsning ved hjelp av en tynn nål. Denne løsningen inneholder en type sukker --- typisk druesukker --- og anestesimiddel. Teknikken er utformet for å forårsake inflammasjon i området, som er et signal til legemet som reparere og helbredelse er nødvendig der. Denne tilnærmingen er basert på kroppens naturlige betennelse respons i områder som har vært utsatt for skader. Prolotherapy behandlinger er utformet for å simulere denne kroppslige respons.

Prognose

Prolotherapy er mest effektive ved behandling av tidlige stadier av slitasjegikt, selv om den enkeltes helse, alder og livsstil spiller en betydelig rolle i hvor fort skadet ledd helbrede. Omfanget av skaden og hvor den er plassert kan diktere hvor lenge prolotherapy er nødvendig. Helsekost, atletisk enkeltpersoner kan se fordeler i så snart som seks uker, mens stillesittende individer som spiser et usunt kosthold og føre en stressende liv kan trenge mye mer tid til å gro. Eldre individer erfaring bremset kroppslige reaksjoner generelt, så det kan ta så lenge som seks til tolv måneder før fordelene er merkbar.

Betraktninger

En av de viktigste ulempene ved prolotherapy er behovet for gjentatte injeksjoner, noe som kan resultere i smerte og hevelse. Medikamenter så som acetaminofen og hydrokortison kan bidra til å lindre ubehaget, mens anti-inflammatoriske midler slik som Advil kunne virke mot behandling. Prolotherapy har ikke blitt godkjent av US Food and Drug Administration for å behandle slitasjegikt, og det er lite bevis som et resultat av tester som beviser sin effektivitet. Alle som vurderer prolotherapy bør prøve å finne en utøver som er erfarne, som betydelige leddskader er mulig dersom prosedyrene er gjort feil.

Diett for Artrose

Artrose betegner felles, men det viser også til en degenerativ sykdom av en felles påvirker brusk, med de vanligste slike plager som involverer knær, hofter, rygg, tær og fingre. Symptomene er smerter, hevelse og problemer med å bevege leddet, og knuter kan dukke opp.
Nesten halvparten av befolkningen har en viss grad av artrose etter fylte 65, men det er viktig å vite at kosthold kan bidra til å forhindre denne tilstanden og lindre noe av smerten og hevelse når en person har sykdommen.

Hva skal unngås

Unngå rask mat, rødt kjøtt og bearbeidet mat, som de inneholder ofte usunn transfett.
Noen mennesker er følsomme for solanine og legge merke til mindre betennelse når de unngå matvarer i søtvier familien, for eksempel tomater, paprika, poteter, paprika og aubergine. Det kan være lurt å unngå å spise nightshades for en måned og se om det hjelper. Nightshade frie oppskrifter er tilgjengelig på gloriagilbere.com/recipes.htm. I tillegg inneholder tobakk også solanine, så unngå røyking, også.

Ting å spise

Laste opp på hele korn som brun ris, bulgur hvete og havregryn, samt grønnsaker, belgfrukter (bønner og erter), olivenolje (kaldpresset, som varme ødelegger sunne egenskaper), avokado, nøtter som mandler og valnøtter , frø som linfrø, fisk som laks, tunfisk og sardiner, frukt og kefir.
Mange krydder har også anti-inflammatorisk egenskaper, som for eksempel gurkemeie, ingefær og karri. Fisk og kefir inneholder glysin, en aminosyre som bidrar til å hindre artrose. Kroppene våre også gjøre glycin fra aminosyren serin.

Resultater

Endre kosthold vil føre til tregere forbedring enn det ville gjort hvis du tar pillene, men denne dietten er høy i fiber, vitaminer, mineraler og essensielle oljer, som vil styrke ditt hjerte, og kan hjelpe deg å miste vekt.

Tidlig debut av Artrose

Artrose er en tilstand som hovedsakelig rammer personer etter fylte 40, men det kan slå enkeltpersoner tidligere i livet. Mens relaterte tilstander så som revmatoid artritt også føre til tretthet og ekstreme vekttap, osteoartritt primært påvirker ledd.

Time Frame

Prematur osteoarthritis refererer til tilstanden utvikler før fylte 40, men symptomene oppstår vanligvis gradvis over tid. I sjeldne tilfeller kan en person ser symptomer så tidlig som 25 år. Det tar vanligvis 10 til 15 år fra tidspunktet for de første symptomene for sykdommen til å bli alvorlige og ødeleggende, selv om hver person er forskjellig.

Effekter og symptomer

Sykdommen blir vanligvis tydelig innen fem år etter de første symptomene. Noen av skiltene inkluderer leddeffusjon, også kjent som hevelse, benete forstørrelser, cracking, sliping av ledd, endringer med omfanget av bevegelse, stivhet og smerte, men bare en lege kan diagnostisere tilstanden. Når slitasjegikt sett i begynnelsen kan det ha en følelsesmessig effekt på et individ, som han kan føle seg som om han begynner å bli gammel før hans tid, noe som kan føre til depresjon. Mobilitet blir begrenset som sykdommen setter inn, noe som kan føre til tidlig pensjonering eller mild funksjonshemming.

Betraktninger

Hvis en person lider av tidlig debut av artrose er det visse ting han bør vurdere å redusere virkningene av sykdommen. Etter en solid kosthold med riktig mengde av sunne fettstoffer, kan magert kjøtt og grønnsaker betraktelig bedre mobilitet og felles helse.
Friske fett og oljer redusere betennelse i kroppen, noe som kan lindre smerten forårsaket av osteoarthritis. Når du koker maten, kan du bruke kokosolje og dryss olivenolje på salater. Sammensetningen av kokosolje ikke endres når oppvarmet, som andre oljer gjør. Spis flaxseeds, solsikkefrø og andre nøtter som inneholder omega-3 oljer. Du kan også ta en spiseskje tran eller lakseolje daglig som et supplement til kosthold. Akkurat som smøring en squeaky hjulet, omega-3 fettsyrer smører leddene, noe som gir mer mobilitet.

Årsak

Artrose former som ledd svekke og brusk slitt bort. Når mennesker utvikler denne felles tilstanden i tidlig alder er det vanligvis på grunn av tidligere idrettsskader, overforbruk, dårlig kosthold, kalkavleiringer eller arvelighet. Følgelig er det disse personene har spesielle ernæringsmessige behov. Alle som tar medisiner bør være sikker på å snakke med sin lege før du starter en ny diett program.

Forebygging / løsning

Personer med for tidlig slitasjegikt kan spise frukt, men de bør unngå svært sure varianter, fordi når frukten er konsumert som en drink uten fiber, blodsukkeret stiger, noe som resulterer i en negativ immunrespons og inflammasjon. Hvis du lider av slitasjegikt bør du velge hele frukter, fordi fiber vil balansere ut sukker. I tillegg begrense forbruket av sitrusfrukter som appelsiner og grapefrukt. I stedet velger sitroner, lime og jordbær, som alle er konvertert til alkalisk inne i kroppen, og spise så mange av disse som du ønsker. Bananer er også en fantastisk mineral-rike, alkalisk frukt. Hvis du er bekymret for å få nok vitamin C, husk at du kan få nok fra grønnsaker. For eksempel inneholder en grønn pepper mer vitamin C enn fem appelsiner.
Du kan også ta en hel mat multivitamin og mineraltilskudd, samt andre felles kosttilskudd for ekstra forsikring. Sunn mat som grønnsaker inneholder antioksidanter som bekjemper frie radikaler, som er viktig fordi frie radikaler angripe ledd og annet vev i kroppen. Over tid kan skaden bli så alvorlig at du mister mobilitet. Vitaminrik mat nøytralisere de fleste av frie radikaler i kroppen, noe som reduserer langtidsskader.

Hva er meningen med Artrose?

Hva er meningen med Artrose?


Osteoartritt, også kjent som osteoartritt (OA) eller degenerativ leddsykdom, er den vanligste form for artritt, som er en betegnelse som gjelder for et bredt spekter av tilstander som involverer forringelse av leddene. Artrose medfører skade på brusk i leddene, som slites ned som en person aldre. Brusk i leddene er nødvendig å gi flyt i bevegelse av en persons hender, føtter, hofter, knær, nedre rygg og nakke. I personer med slitasjegikt, har brusk tilby denne fleksibiliteten slitt ned. Når disse personer bruker sine ledd, er det ofte smertefull, stiv og vanskelig fordi benene i deres skjøter gni sammen uten at puten gitt av brusk. Noen ganger kan dette også føre til en total mangel på bevegelse i leddet.

Hvem blir berørt

Som i 2010, nesten 20 millioner mennesker rammet av slitasjegikt i USA Disse personene er fra et bredt utvalg av rasemessig bakgrunn, som det synes å være liten forskjell i forekomsten av tilstanden innen en bestemt etnisk gruppe. Men individer av japansk avstamning er litt mer sannsynlig at lider av sykdommen, spesielt sammenlignet med amerikanere av Southern kinesisk, sørafrikanske eller Øst indisk avstamning. I amerikanere yngre enn 45, menn er mer sannsynlig å bli påvirket, mens kvinner utgjør en større fleste lider alderen 55 år og eldre.

Age-Associated OA

Artrose er hovedsakelig forårsaket naturlig som en del av aldringsprosessen. Som ledd brukes i hele ditt liv, kan de begynne å svekkes. Aldring fører også til at vanninnholdet i leddene til å øke, mens proteinet som holder leddbrusk intakte avtar. Denne svekkelsen kombinert med konstant bruk av leddene over periode på mange år kan føre til total brusk utarming, som resulterer i ofte smertefull tilstand av slitasjegikt. Osteoporose kan noen ganger utvikle blant flere medlemmer av samme familie. Dette har ført til at noen leger til å konkludere med at noen individer kan bære gener som setter dem i større fare for å utvikle sykdommen enn andre.

Sekundær OA

En person kan også utvikle slitasjegikt via & ldquo; sekundær & rdquo; forårsaker ikke relatert til alder, slik som gjentatt skade i enkelte ledd på grunn av langsiktig engasjement i kontaktidretter som fotball. Mange fotballspillere har vært kjent for å lide av slitasjegikt i kneet, på grunn av gjentatt belastning og skader i kneleddene. Den mest utbredte sekundær årsak til artrose er fedme, som den ekstra vekten som en overvektig person bærer setter en ekstra belastning på leddene, spesielt knærne. Sykdommer som diabetes og gikt er også kjent for å øke risikoen for å utvikle slitasjegikt, i tillegg til noen veksthormon lidelser, og felles defekter tilstede ved fødselen.

Forebygging

På grunn av det faktum at de fleste tilfeller av osteoartritt slå uventet når et individ har nådd en viss alder, å utvikle denne tilstanden er ofte uunngåelig for mange mennesker. Det er imidlertid tiltak personer med risiko for å utvikle sekundær artrose kan ta for å forebygge, eller i det minste redusere deres risiko for å bli rammet av tilstanden. Personer med risiko for å utvikle fedme bør prøve å opprettholde et sunt kosthold og trener regelmessig, mens overvektige personer bør prøve å gå ned i vekt for å unngå å legge for mye belastning på knærne. De som er i faresonen på grunn av langvarig og tung deltakelse i idretter som fotball eller vektløfting, som satte enorm belastning på knærne, bør jobbe med en fysisk trener for å utvikle en effektiv stretching og massasje terapi plan. Hvis du er tungt involvert i noen idrett som setter press på leddene, det & rsquo; s viktig å la leddene tilstrekkelig tid til å gro mellom intense treningsøkter og etter noen skade.

Behandling

I mange tilfeller vil legene anbefale å ta mild smerte medisiner daglig eller når flare-ups oppstå, avhengig av hvor alvorlig din Artrose er. Leger vanligvis foreslå over-the-counter Naproxen å hjelpe kontroll smerte og redusere betennelse i leddene. Leger også ofte anbefaler ulike strekninger og teknikker enkeltpersoner kan ta for å minske belastningen på leddene. Din lege kan par disse teknikkene med en form for fysisk eller massasje terapi. I noen tilfeller vil legen anbefale periodevis få Kortison skudd, som har blitt kjent for å bidra til å redusere leddsmerter forårsaket av hevelse. For svært alvorlige tilfeller av OA, kan kirurgi utføres, særlig i tilfeller når OA ble brakt videre av en misformet felles forårsaket av en genetisk abnormitet.

Anti-Betennelse Diet for Artrose

Artrose er en autoimmun lidelse, og den vanligste formen for leddgikt. Det påvirker visse ledd og begrenser omfanget av bevegelse på grunn av nedbryting av brusk i de berørte ledd. Artrose hovedsakelig utvikler seg i hofter, knær, rygg og hender. Symptomer inkluderer smertefulle ledd, muskelsvakhet, begrenset bevegelsesområde, stivhet og betennelse. Selv om det er ingen kur for artrose, er det flere matvarer som bør inkluderes i kostholdet ditt som har anti-inflammatoriske egenskaper og antioksidanter.

Omega-3 fettsyrer

Ifølge University of Tennessee Medical Center, mat som inneholder omega-3 fettsyrer forebygge betennelser, øke hjernens makt og beskytte immunforsvaret. Omega-3 fettsyrer finnes i sjømat som laks og tunfisk, og kan også bli funnet i valnøtter og linfrø. Ifølge University of Maryland Medical Center, bør man i Two Fish olje kapsler også innlemmet i ditt daglige kosthold for å redusere betennelse forårsaket av slitasjegikt og andre degenerative sykdommer.

Grønnsaker og frukt

Ifølge Dr. Andrew Weil, grunnlegger og direktør for Arizona Center for Integrative Medicine, mat som inneholder antioksidanter vil ikke bare redusere betennelsen i forbindelse med slitasjegikt, men vil også bidra til å reparere skadet vev forårsaket av betennelse. Konsumere generøse mengder frukt og grønnsaker, helst økologisk dyrket, hele dagen. The University of Maryland Medical Center forteller at matvarer er kjent for å redusere betennelser er selleri, pickles, hvitløk, sitroner, papaya og ananas. Unngå bananer, mais og poteter som de inneholder matallergener som potensielt kan føre til betennelse.

Green Tea

Grønn te er en urte te laget av unfermented bladene som har blitt konsumert i årevis for sin kraftige antioksidant egenskaper og medisinske verdi. Grønn te har vist seg å hjelpe til i å hjelpe med osteoartritt, kreft, vekttap, leverproblemer, diabetes, inflammatorisk tarmsykdom og leddbetennelse. For osteoarthritis betennelse, University of Maryland Medical Center foreslår å forberede grønn te ved å blande ett femtinitti teskjeer fra bladene av urten i en kopp med kokende vann. Forbruker te etter at den har nedsenket i minst 10 minutter. Grønn te bør innarbeides daglig i kostholdet ditt.

Herbal Behandling for Artrose

Artrose (OA) er den vanligste formen for leddgikt, som berører mer enn 27 millioner amerikanere. Når firmaet og senete brusk mellom leddene bryter ned, er deres støtdempende effekt reduseres, forårsaker bein å gni sammen --- produsere smerte, hevelse og begrenset utvalg av bevegelse. Fellesområdene inkluderer hånd, knær, hofter og rygg. Mens foreskrevet medisiner eller kirurgi (i alvorlige tilfeller) kan gi lindring til mange tyr til urte-behandlinger adressere denne ødeleggende tilstanden.

Green Tea

Grønn te har allerede vært knyttet til helsemessige fordeler som spenner fra å hindre hjerte-og karsykdommer til å fremme god hud. Forskere ved University of Sheffield avdekket flere fordeler: Grønn te er aktive ingredienser, EGCG (epigallocatechin gallate) og EKG (epicatechin gallate) kan blokkere enzymer som ødelegger brusk, og redusere hevelse og smerte knyttet til slitasjegikt. Dr. David Buttle, involvert i den ovennevnte studien, tilføyer videre at grønn te bør tas som et forebyggende tiltak, fordi dens evne til å reparere allerede skadet brusk er ikke klart.

Hvis du tar grønn te ekstrakt, mål for 250mg til 500mg daglig --- eller drikke en kopp grønn te daglig.

Ingefær

I ayurvedisk medisin (den hinduistiske system av medisinsk praksis), er ingefær ofte brukes til å behandle betennelse og revmatisme, sammen med andre urter, avføringsmidler og rubbing oljer. Ifølge University of Maryland Medical Center, i en studie som omfatter 261 personer med slitasjegikt, de som tok ingefær ekstrakt to ganger om dagen opplevde mindre smerter og krevde mindre smertestillende medisiner. Hvorfor? Ingefær hemmer syntesen av prostaglandin og leukotriene, både betennelsesmediatorer.

Inkluder ingefær i ditt kosthold: Revet ingefær kan legges til mat, desserter, marinader og sauser for den ekstra zing. Bratte skiver av fersk ingefær i kokende vann for å lage en forfriskende ingefær drikke (honning valgfritt). For leddgikt lettelse, kan du også ta 2 til 4 gram ingefær juice, ekstrakt eller te. Ingefær olje kan brukes påføres lokalt på smertefulle ledd.

Cherry

En fersk undersøkelse utført av Baylor Research Institute avdekket en lovende osteoarthritic smertestill --- kirsebær. Mer enn halvparten av pasientene som er involvert i denne studien rapporterte signifikant bedring i smerte og funksjon etter å ha tatt tart cherry piller i 8 uker.

Ifølge Russel Reiter, en ernæringsforsker ved University of Texas Health Science Center, kirsebær har en unik antioksidant profil som fungerer som enkelte typer smertestillende medikamenter. Anthocyaniner, som er ansvarlige for den lyse røde fargen i kirsebær, arbeide for å redusere nivåer av nitrogenoksid, et sammensatt forbundet med slitasjegikt.

Du finner enkelt kirsebær hele året i friske, tørkede, frosne eller juice form. Innlemme dem i kostholdet ditt som snacks, i smoothies eller som topping på desserter og frokostblandinger.

Gurkemeie

Gurkemeie er roten av Curcuma longa anlegget, og har lenge vært brukt i både ayurvedisk og kinesisk medisin for å behandle revmatiske lidelser, fordøyelses og leverproblemer og hudsykdommer. Ifølge National Institutes of Health, laboratorie- og dyrestudier viser at curcumin, den aktive ingrediensen som finnes i gurkemeie, har anti-inflammatoriske egenskaper og kan være gunstig for å behandle slitasjegikt.

Gurkemeie brukes ofte i asiatisk og indisk matlaging til smaken karriretter, lapskaus eller å marinere kjøtt og fisk. Du kan også finne gurkemeie kosttilskudd og ekstrakter.

Hvordan Treat Fatigue Fra Artrose

Hvordan Treat Fatigue Fra Artrose


Tretthet kan være utmattende å leve med, og når kombinert med slitasjegikt, de to er til tider ødeleggende. Artrose er en tilstand som slites bort brusken i leddet, slik at bein på bein. Bone spurs skjema på det berørte området som øker smerte, hevelse og tretthet. Behandlingen bør fokusere på å kontrollere smerter og nedbryting av ledd, samt bestemme måter å minimere utmattelse.

Bruksanvisning

•  Tenk på måter å endre din livsstil. Behandling av trøtthet fra Artrose er noe prøving og feiling. Gjennomgå kosthold, mosjon og samlede daglige rutine for å se hvilke områder som kan forbedres.

Unn tretthet ved å legge mat høy i anti-oksidanter og rik på vitamin E til kosthold. Maten du spiser skal være sunn for å gjenopprette din energi, forbedre irritabel stemninger og bekjempe søvnighet.

Snakk med legen din om å innlemme en øvelse som passer dine behov. Høy effekt aerobic aktivitet vil ikke fare godt på osteoarthritic leddene. Men, får blodet flyter saktere vil øke energi.

Bruk bukseseler eller sko innsatser for å hjelpe med smerte av slitasjegikt; minimere smerten vil redusere tretthet den forårsaker. Sug i varme bad eller bruke varme hvis godkjent av en lege.

Embrace en ny rutine. Prøv å gjøre tai chi eller yoga for å forbedre mental og fysisk utmattelse. Myke bevegelser vil ikke skade hovne ledd dersom det blir gjort riktig, men det vil øke opp endorfiner.

Lag justeringer. Som med enhver sykdom dagliglivet kan være en kamp. Se deg rundt hjemmet eller kontoret for å se om du kan endre ting for å imøtekomme deg mer effektivt. Få mer søvn å avverge tretthet.

Diskuter flere alternativer med en lege hvis alle andre metoder mislykkes. Tretthet kan forårsakes av mange ting, og det er en mulighet for at over skranke eller farmasøytiske medisiner kan være nødvendig.

Kosthold for personer med Poly Leddgikt

Kosthold for personer med Poly Leddgikt


Ettersom den er basert på prinsippene om moderat forbruk og kontroll, har Zone dietten noen ulemper i form av sin søknad og effektivitet. Imidlertid, den store brist følt av de fleste tilhengere er at det er svært stive i forhold til balansen av matvarekomponenter, og slik at det meget komplisert å følge og vedlikeholde.

Årsaker til Poly leddgikt

Poly artritt er en grov form for auto-immune sykdommer som revmatoid artritt eller artrose. Det er tidvis også forårsaket på grunn av virusinfeksjoner i leddene på grunn av virus som Chikungunya-viruset. En studie av Dr. Dorothy J. Pattison publisert i spørsmålet august 2005 av American Journal of Clinical Nutrition har også vist at manglende vitale ingredienser i kosten kan forverre tilstanden og forårsake kronisk betennelse og smerter i de berørte ledd. Selv om det kanskje ikke være en av de grunnleggende årsakene til poly artritt, spiller av feil kosthold en viktig rolle i uttrykket av tilstanden.

Hvordan Visse matvarer påvirker Poly leddgikt?

Det har ikke vært noen direkte sammenheng etablert mellom matinntak og poly leddgikt og leger generelt ikke foreslå tvang av noe slag i form av mat til poly leddgikt pasienter. Imidlertid har enkelte leddgikt pasienter rapportert allergiske reaksjoner på hvete produkter, så unngå slike produkter er tilrådelig. Høye nivåer av natrium i dietten kan øke blodtrykket og føre til forverring av leddgikt betennelse; det er lurt å kutte ned på natrium inntak hvis du lider av leddgikt.

Hva er de kostanbefalinger for Poly leddgikt?

Konsumere mye frukt og grønnsaker og den anbefalte kosten godtgjørelse av vitamin C hvis du har poly artritt. Annals of revmatiske sykdommer Journal publiserte en studie av professor D. Symmons og kolleger i juli 2004 utgaven som fant at lavere inntak av disse kosttilskudd komponenter resultere i høyere tilfeller av inflammatorisk poly leddgikt. Samtidig er det også nødvendig å balansere det samlede kostholdet i form av ulike komponenter for å få de beste fordelene og livet et normalt liv mens lider av poly leddgikt.

Hvilke retningslinjer er viktig?

Leger anbefaler generelt sju grunnleggende retningslinjer til poly leddgikt pasienter for å opprettholde et sunt og balansert kosthold og liv. Disse inkluderer forbruker variasjon av matvarer; unngå vektøkning; holde seg til mat som er lav i kolesterol og fettstoffer; unngå høye sukker mat; forbruker større mengder stivelse og fibrøs mat; opprettholde lave natrium inntak nivåer; og holde seg unna alkohol. Disse retningslinjene kan hjelpe poly artritt unngå smerte og ubehag involvert med plutselige inflammatoriske anfall.

Kosthold og leddgikt-A Endelig Note

Mens den nøyaktige sammenhengen mellom kosthold og leddgikt ikke har blitt bevist av forskning, en studie av professor Symmons og Dr. D. Pattison publisert i desember 2004 utgaven av tidsskriftet Arthritis og Revmatisme har vist at de to er koblet sammen. Diet komponenter kan fungere som risikofaktorer som kick-off utbruddet av poly artritt. De kan også påvirke kroppens immunsystem til å gjøre det enkelt for tilstanden til satt i. I det hele tatt, er det bedre å følge et balansert kosthold rikt på grønnsaker, frukt og vitamin C for å være på den sikrere siden med poly artritt .

Om Kosthold og MS

Selv om leger og forskere har foreslått kosttilskudd endringer som en effektiv metode for behandling av multippel sklerose (MS), er det ikke noe bevis for at disse forandringer er virkelig effektive. Noen dietter, særlig de som er for høy i visse vitaminer, faktisk kan vise seg å være skadelig for MS pasient.

Dessverre er en av de mest vanlige bivirkninger av MS er vektøkning på grunn av en mangel på mobilitet. Til tross for funn om kosthold generelt, er det noen endringer i kostholdet MS-syke kan gjøre for å opprettholde optimal helse til alle tider.

Porsjonskontroll

For å opprettholde det beste nivået av helse til alle tider, er det viktig for deg å holde et tett øye på porsjonskontroll. Alt som selges i butikkene i dag, selv i fast food-restauranter, selges i utrolig store porsjoner. Hvis du er i stand til å kontrollere hva du spiser, vil du ha en enklere tid på klipping kalorier fra kosten for å opprettholde en sunn vekt, spesielt hvis du er mindre aktiv på grunn av tilstanden din.

Lese etikettene på pakkene før du gjør dine måltider. For eksempel kan du oppleve at varme opp en boks med kondensert suppe gjør nok til å tilfredsstille din appetitt. Hvis du leser kan, men vil du finne at det hele kan er utformet for å gjøre 2 1/2 fulle porsjoner. Multipliser kalori teller på kan med 2,5 og du vil raskt se hvor mange kalorier du egentlig spiser.

Kjøpe single-størrelse porsjoner av alt du spiser. Ikke "super-size" noen av dine måltider eller drikke. I butikkene, kjøpe enkelt porsjoner med ost, yoghurt og til og med lunsj kits. Du kan finne massevis av matvarer pakket i enkelt porsjoner, noe som gjør det enklere for deg å hente maten på rømmen uten å måtte stoppe og måle.

Du bør selvsagt måle porsjoner av maten du spiser. Pass på at du spiser 1/2 kopp kokte grønnsaker (eller 1 kopp rå) som en enkel servering. Størrelsen av et såpe representerer størrelsen av en 3-oz. kutt av kjøtt. Har en craving for iskrem? Et scoop på størrelse med en tennisball er en servering (ikke hele bollen).

Karbohydrater

Mens du kan bli fristet til å plukke opp en lav-karbohydrat diett for å administrere symptomer på MS, stoppe opp og tenke på nytt. Vi vet at karbohydrater øker insulin og kan i sin tur føre til vektøkning. Vi vet at å kutte karbohydrater fra kostholdet får kroppen til å bruke sine interne butikker for energi, noe som vil føre til at du mister vekt. Vi vet også at etter kroppen bruker opp de interne lagre av glykogen, vil du begynne å miste fett. Når kroppen begynner å brenne fett vil du produsere biprodukter som kalles ketoner som vil dempe appetitten og føre til at du spiser litt mindre.

Selv om disse er alle positive sider ved en lav-karbohydrat diett, er det noen spesielle hensyn hvis du har multippel sklerose. Ketoner, for eksempel, kan dempe appetitten, men de vil også gjøre deg sliten. De fleste mennesker med MS allerede kjemper tretthet, så en lav-karbohydrat diett vil bare gjøre dette symptomet verre. Tilleggs tretthet vil dermed legge til redusert mobilitet og kan føre til ytterligere vektøkning.

Pasienter med multippel sklerose ofte ta steroider for å kontrollere sine symptomer. Imidlertid redusert mobilitet og bruk av steroider kan føre til osteoporose. Lav-karbohydrat dietter har en tendens til å være høy i protein og lavt på kalsium, noen ganger også bidra til overmål kalsium tap.

Lav-karbohydrat dietter har også en tendens til å være lav i fiber. MS-pasienter har en tendens til å ha problemer med kronisk forstoppelse. Som sådan, må du innlemme rikelig med matvarer rike på fiber samt væsker i kostholdet ditt. Lav-karbohydrat dietter begrense frukt og grønnsaker du kan spise og slik reduserer fiber kilder du har tilgjengelig.

Som en MS-syke, må du tenke på dine langsiktige kosthold og vekt vedlikehold mål. Lav-karbohydrat dietter har en tendens til å begrense antall og type sunn mat du kan spise. Det kan være mer gunstig for din generelle helse å se del kontroll og telle kalorier enn det ville være å kutte ut en bestemt matvaregruppe helt.

Omega-3

Vi vet alle at noen fett, som mettet fett og transfett, er dårlig for kroppen vår, men at "gode" fettet, som flerumettet fett inneholder omega-3 fettsyrer, er faktisk bra for kroppen. Leger med National Multiple Sclerosis Society, som publisert på foreningens hjemmeside, har forsket på fordelene av omega-3 fettsyrer på MS-pasienter, og har funnet ut at de kan bidra til å kontrollere MS når det gjelder tilbakefall og remittering.

Studien fulgte 312 MS-pasienter. En gruppe tok 10 g fiskeolje per dag, mens den andre gruppe tok en placebo. Gruppen som tok fiskeolje daglig hadde mindre progresjon så langt som muskulær funksjonsnedsettelse ble bekymret. De som ikke tok p-piller hadde litt mer progresjon.

Omega-3 fettsyrer finnes i laks, makrell og annen fet fisk. De kan også bli funnet i linfrø olje, valnøtter og i pille eller supplement form.

Ikke legg til et omega-3 tilskudd til kosten din uten først å rådføre deg med lege. Omega-3 tilskudd kan ha en innvirkning på effektiviteten av andre legemidler du tar for å kontrollere dine MS-symptomer, antikoagulerende medisiner og noe du tar for å kontrollere diabetes. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre om en fiskeolje supplement er et trygt tillegg til MS kosthold.

Multippel sklerose kosthold anbefalinger

Multippel sklerose er en sykdom i sentralnervesystemet som kan variere i graden av svekkelse det fører til pasienten. Men når et angrep treffer, er pasienten ofte sengeliggende i lange perioder. Mens de fleste medisinske fagfolk er enige om at MS er forårsaket av både miljømessige og genetiske faktorer, mange behandlinger fokus på kosthold i troen på at bearbeidet mat forårsaker mange medisinske problemer, inkludert MS.

Den Swank Diet

Den Swank Diet ble popularisert av Dr. Roy Laver Swank i "The Multiple Sclerosis Diet Book." Den Swank diett hevder å eliminere symptomene på MS ved å senke mettet fett, rødt kjøtt og meieri inntak, mens den øker mengden av fiskeolje i dietten.

Å følge Swank kosthold, ikke spiser rødt kjøtt for et år. Dette inkluderer alle biff og de mørkeste kjøtt av de tradisjonelt slankere kjøtt, som kylling og kalkun. Etter det første året, spiser ikke mer enn 3 oz. av rødt kjøtt per uke, selv om forbruket av rødt kjøtt er oppfordret til å være reservert for kun spesielle anledninger.

Den Swank diett forbyr også noen meieri som har 1 prosent smør eller høyere, og all bearbeidet mat som har noe mettet fett i det hele tatt. Reduser umettet fett på 20 til 50 gram per dag. Reduser mettet fett til mindre enn 15 gram per dag.

Konsumere daglige tilskudd av fiskeolje i form av fire kapsler med tran sammen med en multi-vitamin.

I sin bok, rapporterer Swank en 5 prosent dødelighet av pasientene som fulgte hans diett over en periode på 34 år. De som ikke følger hans diett opplevd en dødsrate på 85 prosent. Hans studie inkluderte mer enn 150 deltakere.

Andre dietter

I tillegg til Swank diett, har andre dietter blitt foreslått for å behandle MS. I motsetning til Swank diett, har de fleste av de gjenværende dietter har ikke blitt vitenskapelig dokumentert. I stedet er de avhengige personlige anekdotiske suksesshistorier fra MS-pasienter.

Mens hver diett er forskjellige, basert på de allergier av den enkelte pasient, har hver et par faktorer felles. De har også fasetter felles med Swank diett. Den store forskjellen er at fokus for Swank kosthold er på fett og mettet fett, mens andre dietter fokuserer på mulig følsomhet for matvarer.

Andre dietter oppfordrer pasienten til å konsentrere seg om å konsumere frisk frukt og grønnsaker. Ta produsere fra produserer delen, ikke fra hermetisert delen av dagligvarebutikk. Spis hvitt kjøtt og fiskeprodukter bare.

Eliminer bearbeidet mat. Dette inkluderer hvitt mel og behandlet sukker.

Eliminere noen matvarer som kan forårsake allergi. Rådfør deg med en lege for å ha en allergi test gjort om nødvendig. Spesielt eliminere matvarer som inneholder hvete, melkeprodukter, gjær og belgfrukter.

Migrene og kosthold

Migrene hodepine påvirke om lag 28 millioner mennesker som bor i USA. Det er anslått at migrene koste bedrifter $ 50 milliard per år fra fravær og medisinske utgifter, ifølge National Headache Foundation. Ingen vet hva som forårsaker migrene, men det synes å være en genetisk kobling. Personer med en genetisk predisposisjon har ofte omstendigheter eller triggere som forårsaker migrene.

Triggere

Et bredt spekter av ting kan utløse migrene. Noen av disse inkluderer: mangel på søvn, trøtthet, trening, sterkt lys, angst og stress. Miljømessige faktorer som vær eller høyden kan spille en rolle. Hos kvinner kan hormonell aktivitet øke sannsynligheten for en migrene. Diet kan også være en faktor.

Noen ganger, en trigger i seg selv er ikke nok til å forårsake en migrene, men den kumulative effekten av to eller flere vil føre til en.

Hold en dagbok

For å fastslå hva som forårsaker migrene, er det viktig å holde en dagbok. Den dagbok bør inkludere aktivitet knyttet til den ovennevnte listen trigger, så vel som en fullstendig matforbruk listen. Der det er hensiktsmessig, inkluderer merkenavn av maten du spiser. For eksempel ikke bare ta opp vin, men spesifisere type og merke av vin, som noen druer kan være problematisk, der andre ikke. I analysere dagboken, hvis en migrene ikke har funnet sted innen seks timer etter inntak av et næringsmiddel, er at maten mest sannsynlig ikke et problem, i det minste ikke i seg selv. Igjen vurdere behovet for flere triggere. Noen mennesker kan drikke vin på ferie når de er avslappet, men ikke når du arbeider eller i et stressende miljø.

Fasting

For mange som lider av migrene, er det viktig å spise regelmessig. Et fall i blodsukkeret kan utløse migrene. Dr. J. Gordon Millichap, i nevrologi ved Children Memorial Hospital ved Northwestern University Medical Center i Chicago, forteller at studier viser om lag 50 prosent av dem utsatt for migrene få en migrene hodepine etter 16 timer uten mat. Han antyder at migrenepasienter spise tre velbalanserte måltider om dagen. Han understreker at frokost ikke skal hoppes over, spesielt i tilfelle av barn. Hvis fasting er nødvendig av religiøse grunner, snakk med legen din om bruk av forebyggende medisin.

Potensielle Diet Triggers

Det finnes en rekke matvarer som for mange vil utløse en migrene. Betale hensyn til følgende matvarer i matdelen av dagboken. For de fleste vil disse matvarene ikke dukke opp som en allergi på en tradisjonell matallergi test. Ikke forsøk å kutte alle disse matvarene ut av kostholdet ditt, men vurdere dem som mistenkt i din matdagbok. Deretter kuttet de mistenkte seg så du teste hver enkelt.

Kjemikaliene som ofte er ansvarlig for å utløse en migrene er tyramin og andre aminer, koffein, mononatriumglutamat (MSG), nitrater, nitritter, aspartam, sulfitt, mat fargestoffer, tilsetningsstoffer og fettsyre.

Disse kjemikaliene er funnet i alderen ost, sterk ost, sitrusfrukter, spekemat, sjokolade, nøtter, fet mat, stekt mat, syltet sild, kylling lever, kjøtt og grønnsaksekstrakter, svinekjøtt, sjømat, hermetisk fiken, tørket frukt, bondebønner , tomater, koffeinholdige drikker, rødvin og øl.

Sunt kosthold

En lav-fett diett med komplekse karbohydrater kan bidra til å redusere alle aspekter av en migrene. Det er også viktig å spise regelmessig.

Spesifikke matvarer som kan være nyttig i kamp migrene inkluderer peppermynte, cayenne pepper, ingefær, fet fisk og fiskeoljer, hvitløk, havremel, og kalsium-rik grønnsaker som spinat, brokkoli og grønnkål, og magnesium-rik mat som spinat, hel korn og svarte bønner.

Vitaminer, mineraler og urter

Dr. Harvey B. Simon, førsteamanuensis i medisin ved Harvard Medical School og en lege ved Massachusetts General Hospital, forteller at studier har vist vitamin B2 eller riboflavin kan betydelig redusere antall migrene opplevd. Men denne vitamin reduserer ikke alvorligheten eller varigheten av migrene led.

I tillegg har studier vist magnesium kosttilskudd er effektive i å lindre migrene smerte, spesielt med kvinner som lider et hormon endring som utløser migrene.

Den urtemedisin feverfew er også effektivt for noen, men overforbruk kan føre til rebound hodepine.

Kosthold og høye triglyseridnivåer

Høye triglyseridnivåer kan være en budbringer av koronarsykdom, men en slik diagnose trenger ikke ha deg følelsen som om sverd Damocles henger over hodet. Den gode nyheten er at kan senkes triglyseridnivåer effektivt med flittig oppmerksomhet til kosthold.

Triglyercides

Triglyserider er alltid naturlig tilstede i kroppen din til noen varierende grad, som de er den kjemiske formen som mest fett eksisterer. Selv om de er i en form av fett, kan triglyserider også bli dannet fra andre energikilder, så vel som karbohydrater. Triglycerider er enten lagret i fettceller for senere bruk, eller mobilisert inn i blodet i kroppen for å gi energi.

Triglyserider og hjertesykdom

Det bør først bemerkes at triglyserider ikke direkte forårsake hjertesykdom. Forhøyede triglyseridnivåer er bare en markør som betyr en økt risiko for koronar dysfunksjon. Mens vitenskapen har ennå ikke fullt avdekke årsakene til koblingen mellom triglyserider og hjerteproblemer, så det er en sammenheng, ville det behoove deg å fokusere på å senke triglyseridnivåer som har vært ansett overdreven.

Triglyserider og Low Carb

Ifølge en studie ved Duke University, enkeltpersoner etter en lav carb diett i seks måneder viste både en økning i HDL nivå ("gode" kolesterolet) og en nedgang i triglyseridnivåer sammenlignet med en kontrollgruppe. Triglyseridnivåer falt med 74,2 poeng i lav carb gruppen, sammenlignet med en endring av 27,9 poeng for kontrollgruppen. Dermed er en lav carb diett en god innsats for å redusere triglyseridnivåer.

Low Carb Livsstil

I studien, low carb dieters fulgte en ekstremt lav carb tilnærming (mindre enn 20 gram per dag ved starten av studien), mer beslektet med Atkins enn andre "høyere low carb" dietter. Å gjenskape effekten av studien, vil du ønsker å gjennomgå den samme strategien.

Følgende Atkins

Å følge Atkins planen, vil din carb grensen for de to første ukene være på mindre enn 20g per dag. Dette vil tillate kroppen å få bytte inn i ketose, en fettforbrennende tilstand som mange av dietten fordeler er utledet. Etter de to første ukene, doble din carb teller til 40g per dag, og pass på å konsumere majoriteten av karbohydrater fra grønnsaker og frukt (unntatt elementer som bananer og mais, som er overdrevet sukkerholdig). Etter seks måneder på denne planen, har triglyseridnivåer sjekket igjen, og du vil sannsynligvis bli gledelig overrasket over forskjellen.

Patofysiologien Artrose sykdom

Osteoartritt, også referert til som en degenerativ leddsykdom, er den mest utbredte form av artritt. Artrose utvikler seg gradvis over tid som brusk i leddene slites ned. Artrose kan forårsake ledd til å bli smertefull, stiv og virke større. Det slår oftest ledd i ryggrad, hofter, knær og hender. Behandlinger er tilgjengelige for å bidra til å lindre smerten ved slitasjegikt.

Effekter

UMMC sier i de tidlige stadier av slitasjegikt utsiden av brusk blir betent og hoven. Til slutt sprekker (splitting) og groper (små hull) utvikle seg i brusk.

Som osteoarthritis forverres ytterligere vev er tapt og brusken stivner. Denne dysfunksjonelle kombinasjonen gjør området mer utsatt for skader. Over tid er betydelige mengder brusk ble ødelagt, med tips av bein i leddet forsvarsløs.

Komplikasjoner

Ytterligere problemer kan utvikle seg som kroppen prøver å reparere skadet brusk. For eksempel kan grupper av skadde celler eller væskefylte cyster samles rundt bony områder nær sprekker i brusk. Små sekker med væske kan også vokse i benmarg seg selv og føre til hevelse.

Beinceller kan reagere på herjinger slitasjegikt ved å multiplisere og skape tykke, misdannede plater rundt utsatte områder.

Risikofaktorer

Majoriteten av mennesker som utvikler slitasjegikt er over 40 år ifølge Mayo Clinic kvinner er mer tilbøyelige til å utvikle sykdommen, men årsaken til dette er ikke kjent.

Skader som følge av en ulykke eller når du spiller sport kan øke sannsynligheten for å få slitasjegikt. Noen ganger folk er født med unormale ledd eller feil brusk, noe som kan øke risikoen for artrose.

Symptomer

Symptomene på slitasjegikt ofte utvikles gradvis og intensivere over tid. De vanligste er smerter, ømhet og / eller stivhet i de berørte felles. En rist følelse kan oppstå ved bruk av skjøten. Det kan være mindre fleksibilitet i leddet og i noen tilfeller bein spurs (harde klumper) og hevelse kan forekomme.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk eksamen og vil trolig ta røntgen og blodprøver for å hjelpe diagnosen artrose.

I noen tilfeller kan legen bruke artroskopi (et lite kamera som kan se inne i leddet) for å diagnostisere kilden til smerte.

Behandling

Mens det er ingen kur for artrose, kan behandlinger redusere smerte og bevare felles bevegelse, slik at du kan gå om din daglige rutine. Når smerten er moderat, kan over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen (Advil, Motrin, andre) og naproxen natrium (Aleve) hjelpe.

Hvis Artrose smerte blir alvorlig, reseptbelagte smertestillende piller, inkludert kodein og propoxyphene (darvon), kan være nødvendig for å få lindring. Når smertestillende medikamenter ikke klarer å tilby tilstrekkelig lindring, kan kirurgi som protesekirurgi (ledderstatning) være et alternativ.

Sunt kosthold å krympe Fibroids

Fibroids er ikke-cancerous livmor svulster. De består av uterine muskelceller som vokser i klumper unormale. De kan vokse i livmorveggen, eller utenfor livmoren, eller inne i selve livmorhulen. Fibroider kan variere fra den størrelse med en ert til størrelsen av en full-term baby. De er lydhøre for østrogen hormon og kan vokse i løpet av en kvinnes fruktbare år.

Unngå Beef og Dairy

Utviklingen av en fibroid er kompleks. Ifølge Dr. Andrew Weil, kan kostholdet spille en rolle i å hjelpe krympe livmor svulster fordi det bidrar til mengden østrogen som sirkulerer i kroppen din. Å miste vekt kan også hjelpe krympe livmor fibroids fordi østrogen er også produsert i overdreven kroppsfett. Men, unngå visse matvarer som inneholder tilsatt hormoner, vanligvis østrogen kan ha en innvirkning på hormonelle nivåer. Siden biff er kjent for å ha hormoner lagt til det og høye nivåer av fett, unngå er det sterkt anbefalt. Dette omfatter også å utelate full fete meieriprodukter, som smør og ost, med mindre de har økologisk produsert.

Reduser inntak av kaffe

Redusere mengden av kaffe i kostholdet kan ha en betydelig innvirkning på krympende fibroids. Forbruker 4 til 5 kopper daglig av din favoritt kaffe faktisk øker østrogennivået, utløser fibroid vekst. En studie utført i 2001 i tidsskriftet Fertility and Sterility viste at kvinner som spiste 500 mg koffein daglig, tilsvarende 4 til 5 kopper, produsert 70 prosent mer østrogen enn kvinne som drakk en kopp om dagen. Mens det kan være vanskelig for noen kvinner å slutte koffein, er den gode nyheten at bare redusere kaffeforbruket kan gjøre en forskjell i østrogennivået.

Høy Fiber

Kanskje det viktigste skrittet for å krympe livmor fibroids er å spise fiber rik på fytoøstrogener. Fytoøstrogener er plante østrogen som binder seg til samme celle kroppen din gjør. Ved å konkurrere med østrogen kroppen allerede gjør, forårsaker fytoøstrogener en reduksjon i østrogennivåer. En studie viste at når kvinner med den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet byttet sitt kosthold av 12 g fiber daglig til 40 g daglig, var det en 36 prosent reduksjon av blod østrogen nivå fra 8 til 10 uker. Kilder til fytoøstrogener blant annet soya, soyaprodukter, linfrø og nøtter. Ved å gjøre disse enkle endringer, kan du redusere østrogennivået i blodet og dens innflytelse på fibroid.