Digidexo.com

fikse skadet tånegl

Hvordan fikse Gule tånegler

Hvordan fikse Gule tånegler


Gule negler er skjemmende og et tegn på soppinfeksjon under neglen. Tåneglene er mer utsatt for sopp enn negler på grunn av fuktig miljø skapt av seg sko og sokker. Du kan bli utsatt for fot sopp under en pedikyr eller ved å gå barbent i et offentlig område, for eksempel et basseng. Hvis du har sprø, gule negler, ta skritt for å rydde opp i sopp og få tåneglene tilbake til en sunn tilstand.

Bruksanvisning

Suge føttene i en ren bøtte eller bolle fylt med eple cider eddik og varmt vann. Apple cider eddik er kjent for å ha naturlige helbredende egenskaper og kan stoppe sopp fra vokser etter flere tær. Tørk føttene godt etter bløtlegging.

Skrubb føttene med munnvann. Selv om dette kan virke dum, har munnvann mange ingredienser som kjemper mot bakterier og sopp. Du kan bruke en bomullspinne eller bomullsdott til å komme inn i områdene under og rundt tærne.

Kjøp over-the-counter anti-sopp krem fra apotek. Hvis saken av sopp er mild, kan dette være nok til å kurere det.

Ring lege dersom gule tåneglene ikke bedres etter to uker. Hvis du har en alvorlig soppinfeksjon, kan legen din vil foreskrive oral medisin eller en resept-styrke krem.

hindre fremtidige infeksjoner ved alltid å tørke føttene etter en dusj. Ikke umiddelbart satt på sokker. Håndkle-tørke føttene, og la tærne lufttørke for en stund. Dryss babypudder over tærne før du tar på sokker.

Tips og advarsler

 • Ta med din egen fil til spiker salongen hvis du får profesjonell fotpleie.
 • Endre sokker hver dag. Selv uten tung fysisk aktivitet, sokker fortsatt bli svett inni, noe som gjør dem til en perfekt sopp grobunn.
 • Ikke idretten samme par flip-flops --- eller andre sko slitt uten sokker --- på back-to-back dager. Veksle mellom to eller tre forskjellige par sko å tillate ekstra tørketid.

Hvordan fikse en inngrodd tånegl

Hvordan fikse en inngrodd tånegl


En inngrodd tånegl oppstår når hjørnet av en av tåneglene vokser inn i kjøttet rundt det, i stedet for utover. Inngrodde negler kan gjøre den omkringliggende huden rød, hoven og smertefull ved berøring. En inngrodd negl kan også forårsake en infeksjon hvis venstre ukontrollert, så det er viktig å ta vare på den så snart som mulig. Du kan fikse en inngrodd negl hjemme ved hjelp av noen grunnleggende elementer og litt TLC.

Bruksanvisning

•  Sug foten som har inngrodd tånegl i 15 til 20 minutter tre til fire ganger om dagen i varmt vann for å redusere hevelse og lindre smerte.

Tørk foten grundig med et håndkle. Skjær en liten bit av en ren bomullsdott med saks. Plasser bomull under inngrodde neglen for å oppmuntre den til å vokse over huden kanten. Endre bomull daglig.

hindre smitte ved å bruke en aktuell antibiotika behandling for inngrodde negler og pakke det med en steril bandasje.

Hold foten tørr å hindre bakterievekst. Bruk komfortable sko med en lang tå boksen eller open-toed sandaler for å redusere smerte.

Tips og advarsler

 • For mer alvorlige infeksjoner, eller uutholdelig smerte, må du oppsøke lege.
 • Se en lege hvis inngrodd tånegl ikke blir bedre i løpet av to til tre dager.
 • Hvis du har diabetes, bør du være å sjekke føttene regelmessig for skader, blemmer og inngrodde negler. Få en lege hjelp for en inngrodd negl.

Hvordan Soothe en betent Colon

En betent tykktarm er symptomatisk for inflammatoriske tarmsykdommer som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Disse alvorlige tilstander føre til betennelse i tykktarmen og andre områder av fordøyelseskanalen som resulterer i ubehagelige symptomer som betydelig kramper, smerter og diaré. Ernæringsmessige mangler er også en mulighet på grunn av dårlig absorpsjon av næringsstoffer. For å administrere denne betennelsen, kan du gjøre flere ting som inkluderer en kombinasjon av medisiner og livsstilsendringer, som er spesielt viktig å forvalte disse forholdene. Du kan ikke kurere disse forholdene, men du kan oppnå langsiktig remisjon.

Hvordan Soothe en betent Colon

•  Snakk med legen din om medisiner. Flere forskjellige stoffer er tilgjengelig som behandler betennelsen som utløser symptomene. De omfatter Azulfidine, Asacol og Rowasa. I alvorlige tilfeller som ikke responderer på disse behandlingene, kan legen gi deg kortikosteroid injeksjoner. Legen kan også foreskrive immunsuppressive; De tar ikke opp betennelsen direkte, men deres effekt på immunsystemet undertrykker betennelse. Ofte foreskrevet medisiner inkluderer Humira, Sandimmune og Tysabri. Legen din kan finne det beste løpet av behandling for deg.

Hold deg unna drikker som forverre diaré; disse inkluderer alkohol og kullsyreholdige drikker.

Unngå melkeprodukter og annen mat med mye fett. Hvis du har inflammatorisk tarmproblemer, kan du ikke fordøye disse matvarene på riktig måte, og de vil forverre symptomene dine.

håndtere stress. Det vil ikke utløse en blusse opp, men det kan gjøre symptomene betydelig dårligere. Eksperimenter med ulike avspenningsteknikker som meditasjon, dyp pusting, progressiv avslapning, positiv visualisering eller yoga. Trening er også en stor stressavlastning.

Eksperimenter med mengden av fiber i kosten. Normalt er en høy-fiber diett regnes som en hjørnestein i å spise sunt og reduserer sjansene for å få en inflammatorisk tarmsykdom, men det kan faktisk forverre symptomene på disse forholdene. Du må kanskje redusere inntaket av høy-fiber matvarer under en blusse opp for å redusere symptomer.

Vurder å bruke naturlige kosttilskudd som støtter tarmhelse og redusere symptomer på tykktarmsbetennelse. The University of Maryland Medical Center antyder at de følgende behandlinger kan være fordelaktig. Sink (25 mg daglig), folsyre (800 mcg daglig) og vitamin B12 (800 mcg daglig) hjelpe fikse skadet tarmcellene. Fiskeolje (2,7 g daglig) kan lindre betennelse. Probiotika inneholder strekk Saccharomyces boulardi (250 til 500 mg, fire ganger om dagen) kan redusere forekomsten av diaré. Glutamin (400 mg, fire ganger om dagen) er gunstig for generelle tarmhelse.

Diabetiker Heel Pain

Diabetes er en tilstand preget av for mye sukker i blodet. Det er en livslang tilstand administrert gjennom medisinering, kosthold og mosjon. Fremskritt i behandlinger ikke lenger gjøre diabetes akilleshæl det en gang pleide å være, men hæl smerter er vanlig i mange diabetikere.

Betydning

For mye sukker i blodet kan føre til nerveproblemer og nerveskader. En brennende, nummenhet, prikking eller smerter i tærne, hæler og andre områder av føttene bør aldri bli ignorert. Behandling kan hindre varig skade.

Betraktninger

Den mest utbredte formen for fotproblemer hos diabetikere kommer fra nerveskader. Dette kan resultere i et tap av følelse og smerte fra alvorlige og potensielt alvorlige foten plager.

Identifikasjon

Foten huden på en diabetiker kan bli tørre, sprukne og grov. Åpne sår kan raskt oppstå og føre til infeksjon eller andre svekkelser på hælen, tær, bunnen eller toppen av foten.

Effekter

Diabetes forårsaker dårlig sirkulasjon, noe som fører til tå og hæl smerter. Diabetisk nervefunksjon er den ledende årsaken til foten smerte hos diabetikere.

Forebygging / løsning

Nøye undersøkelse av føttene av diabetikere og regelmessige besøk til en podiatrist eller annen lege kan forebygge, håndtere og behandle hæl smerter. Venstre ubehandlet, permanente skader og selv amputasjon kan føre til.

Advarsel

En diabetiker må aldri avfeie hæl smerter, blemmer, liktorn, hard hud, kutt, en skadet tånegl eller tørr hud på foten. Disse forholdene vil gro hvis det behandles, men kan føre til mange problemer hvis ikke tendens til.

Hjem rette for å fjerne Tåneglene

Tåneglene blir ofte fjernet på grunn av en skade som har skadet tånegl eller spiker seng under. Tåneglene er vanligvis fjernes av en lege, men de kan også bli fjernet i hjemmet, enten ved den personen som trenger tånegl fjernet eller av noen andre.

Slik fjerner en tånegl

Du trenger følgende utstyr for å fjerne en tånegl: nail clippers, pinsett, bomullsdotter, bandasjer og dressinger og vann. Suge en bomullsdott i hydrogen peroxide og rengjøre hele overflaten på tå. Neste, tørk området rent med vann.

Bruk spiker clippers å trimme sidene av neglen vekk fra huden, rengjør deretter eksponert område med hydrogen peroxide. Nå er det på tide å hente pinsett og teste styrken av spiker. Hvis du er heldig, vil spikeren være løs nok fra skade eller personskade som du vil være i stand til å trekke den gratis. Hvis ikke, fortsette å bruke negleklipper for å fjerne hele neglen. Bruk pinsett til å trekke fjerner eventuelle rester. Sørg for å bruke hydrogen peroxide ofte, for å rengjøre og desinfisere negl.

Når tånegl er helt fjernet, vaske området igjen med hydrogen peroxide. Skyll negl og tå med vann, tørk, og deretter dekke tå med en bandasje eller dressing.

Forholdsregler

Snakk med din lege eller podiatrist hvis du trenger å fjerne en tånegl. Uriktig tånegl fjerning kan resultere i overskudd av blødninger, smerter og infeksjon. Dessuten kan en medisinsk faglig finne ut hvorfor en spiker problemet oppstår eller tilbakevendende og anbefale riktig behandling.

Clorox for Toe sopp

Clorox for Toe sopp


Tånegl sopp kan være vanskelig å behandle og ofte gjentar seg. Medisinering og OTC behandlinger er tilgjengelig, men noen hjemmelagde rettsmidler kan gi resultater. Clorox, et blekemiddel produkt, har blitt kalt et mirakel i en flaske for sin overflod av bruksområder og fordeler, hvorav den ene er for tånegl sopp.

Årsaker

Tåneglene er utsatt for sopp og infeksjon. Føttene svette, blir fuktig, og er ofte begrenset til mørket i sko og sokker (sopp trives i disse forholdene). Også, dårlig sirkulasjon i tærne bidrar til soppinfeksjoner.

Risikofaktorer

Eksisterende hudsykdommer som psoriasis, eksem eller fotsopp kan øke risikoen for tånegl sopp. Iført fuktige og våte sko og sokker, diabetes, tung svette eller en tånegl skade eller skadet tånegl er andre årsaker.

Identifikasjon

Tånegl sopp er identifisert av en hvit eller gul flekk som er synlig under tuppen av tånegl. Når det sprer seg, kan hele tånegl bli misfarget, hard og tykk med grove kanter.

Brush-on Treatment

Bland 1 cap Clorox med fire landskamper vann og pensel på tåneglene som neglelakk med en Q-tip.

Sug Treatment

Soaking tærne i en blanding av 1 kopp vann og en cap av Clorox blekemiddel er en annen metode. Grundig tørre og gni med vaselin, Vicks Vapor Rub eller tea tree olje.

Forbeholdet

Selv hjemme rettsmidler som Clorox jobbe raskere og er billigere enn konvensjonelle behandlinger, ble Clorox ikke laget for, eller ment å være en behandling for tånegl sopp. Det har imidlertid gitt lettelse for noen med denne tilstanden.

Hvordan å bandasje Tåneglene

Hvordan å bandasje Tåneglene


En såret tånegl berører de fleste handlinger som du gjør på grunn av det faktum at du bruker føttene så ofte hver eneste dag. Enten du skadet deg selv å spille sport, rev neglen eller hadde det knust gjennom noen annen måte, er målet å beskytte den mot ytterligere skade. Du må bandasje den riktig for å unngå infeksjon i tillegg. Se en lege hvis tånegl er alvorlig skadet eller forårsaker du mye smerte for å unngå ytterligere skade.

Bruksanvisning

•  Skjær det skadede området av neglen med spiker clippers eller liten saks. Dette vil bidra til å forhindre det fra å fange eller hekte på bandasje eller noe annet. Hvis tånegl er helt fjernet eller ikke kommer av, se bort fra dette trinnet.

Bruk en antiseptisk tørk eller spray på den infiserte eller skadet tånegl. Dette kan stikke litt dersom det er skadet hud, men det er viktig å gjøre å unngå ytterligere infeksjon eller skade.

Plasser antibiotisk salve på tånegl.

Dekk tånegl med en selvklebende bandasje størrelsen på tå, eller kuttet av et stykke tøy bandasje og pakk det rundt tå. Bruk bandasje tape for å sikre det. Sørg for at bandasjen sitter godt, men ikke stramt, så tåa må være i stand til å bevege seg rundt og holde opplaget å gro skikkelig.

Fjern bandasjen daglig og legg en teskje bordsalt i fire kopper varmt vann. Rør til å oppløse og suge tå i blandingen i fem til 10 minutter. Dette vil bidra til å forhindre smitte. Tørr med et håndkle og erstatte antibiotika salve og bandasje før det gror skikkelig.

Mentholatum for Toe sopp

Mentholatum for Toe sopp


Onychomycosis, mer kjent som tånegl sopp, er en tilstand som kan skjemme eller ødelegge tåneglene. Selskapet Mentholatum tilbyr et bredt spekter av helseprodukter, inkludert Mentholatum salve, opprinnelig en kald medisiner, som kan hjelpe symptomer på onychomycosis.

Årsaker og symptomer

Sopp tånegl infeksjoner er ganske vanlig. Soppen vokser i fuktige, varme steder og trives i miljøer som på innsiden av skoene dine. Tær er rammet av sopp ser gulaktig eller brunlig og kan tykne eller få sprø. Selv om tånegl sopp er ganske vanlig, dårlig fot hygiene, unormale pH-nivåer i huden, og en skadet tånegl gjøre deg mer utsatt for tånegl sopp.

Forberedelse

Før du påfører Mentholatum, myke tåneglene av soaking i en badestamp. Tørk føttene, og deretter file bort det øverste laget av neglene. Dette vil gi Mentholatum å absorbere raskere inn i huden og neglene.

Søknad

Helle noe av salven i en liten kopp eller på en plate; forsiktig bruke små porsjoner på infiserte områder og neglebånd. La Mentholatum suge inn i neglen. Ikke tørk overflødig salve av det infiserte området.

Varighet av behandling

Du bør bruke Mentholatum to ganger om dagen. Med regelmessig bruk, bør denne behandlingen vokse ut infiserte negler i ca 5 eller 6 måneder.

Sikkerhet

Bruk sokker eller sette en bandasje på den infiserte regionen etter påføring Mentholatum. Også for å hindre smitte av andre negler, kaste bort left salve.

Hvordan fikse Tørr eller skadet hår

Fra produkter til utblåsninger, kosthold på stress, sol til sand, er det ikke rart så mange kvinner lider av tørt og skadet hår. Og noen ganger, mange av oss er bare født med tørt hår, og ikke gjøre mye for å hjelpe situasjonen. På bare noen få enkle trinn, kan du fikse din tørt og skadet hår og ha det sunt, silkeaktig manke du alltid har ønsket.

Bruksanvisning

Fest kostholdet ditt. Håret ditt er bare så sunt som maten du spiser. Sørg for at du drikker rikelig med vann, og laste opp på magre proteiner som fisk og kylling samt enumettet fett som finnes i olivenolje og nøtter for å styrke hår og forbedre sin glans og helse.

Få en trim. Selv om det er fristende å gå lange perioder mellom kutt, hindrer vanlig trimming flisete tupper, holder håret skinnende og sunt og holder den fra å bli sprø og skadet.

Ta en pause fra styling produkter og verktøy. Tilbring noen dager uten for store produkter, som mus, geleer og hårspray samt styling verktøy som fønefunksjon, curling strykejern og rette strykejern. Denne pausen skal bidra til å forbedre tilstanden til tørt og skadet hår. Hvis du må bruke produkter, bruk dem med måte. Prøv blåse tørking eller curling hår på en kul innstilling for å minimere skaden. Vurdere å ta en pause fra å farge håret, som det også forårsaker skade og tørrhet.

tilstand. Se etter en balsam uttrykkelig formulert for tørt og skadet hår. Bruk en dyp conditioner to til tre ganger i uken for å styrke hår og begrense skade. Se etter fargebehandlede produkter hvis du farger håret ditt.

Tale vitaminer. Vitamin E, enten gjennom daglige kapsler eller forbedrede sjampo og balsam, vil bidra til å reparere tørt og skadet hår og bidra til å gjenopprette glans og helse til låser.

Hvordan behandle en skadet negl

Hvordan behandle en skadet negl


Den negl er en ofte glemt del av kroppen når det gjelder helse. Før noe går galt det er lett å bli tatt for gitt. Mens skadede negler kan være symptom på mer alvorlige medisinske tilstander eller underernæring, ofte er det stress i hverdagen og utilsiktet mishandling som forårsaker skaden.

Bruksanvisning

Trim neglene korte for å hindre ytterligere skade. Bruk en Emery bord for å gi neglen en myk kurve og ujevn kanter. Hvis du har en Bjørn Eidsvåg, sørg for at du klippet den av, i stedet for å trekke det. Trekke en hangnail off vil skade den omkringliggende spiker og hud vev.

Sug spikeren i vegetabilsk olje. Bruk en neglelakk pensel til å påføre en liten mengde olje til spiker og deretter massere oljen i. Dette vil bidra til å gjenopprette fuktighet til spiker, noe som vil styrke den.

Påfør et tynt lag med neglelakk på neglen. Dette vil bidra til å holde på fuktigheten og gi litt mer støtte til skadet spiker, som det helbreder. Ta ut og bruke på nytt neglelakk en gang i uken, inntil neglen er gjenopprettet. Ikke bruk neglelakkfjerner mer enn en gang i uken og aldri bruke remover som inneholder aceton, som det vil tørke ut neglen og gjør det sprøtt.

Hint

 • Når du arbeider med hendene i vann, slik som du gjør retter, er det en god ide å bruke gummihansker som de vil hindre at neglene tørker ut.
 • Bruk spiker fuktighetskrem etter at du fjerner neglelakk eller nylig har dynket hendene. En liten mengde vil gå en lang vei å holde neglene sunne og hindre skade.
 • Se etter tegn på infeksjon. Hvis det ikke er noen åpenbar årsak til skader på neglen, som å knuse fingeren eller stanger den inn i noe, så skaden kan skyldes infeksjon. Sjekk for uvanlig farge som unormal og lyse negler, eller hvis de blir blå. Se etter hvite linjer eller farger på og under neglene. Dette er alle tegn på infeksjon. Hvis du viser tegn på infeksjon bør du rådføre deg med legen din så snart som mulig.

Hvordan fikse sprakk og peeling Negler

Hvordan fikse sprakk og peeling Negler


Sprakk og peeling negler kan være et problem. De kan ulempe klær eller sette seg fast i ting og forårsake smerte. Dette problemet stammer fra celler som vokser i en skråstilt retning. Når neglen blir truffet, snags det og cellene deles, forårsaker det øverste laget å skrelle opp. Med noen få skjønnhets teknikker, kan du fikse dette problemet og hindre at det skjer i fremtiden.

Bruksanvisning

•  Trim neglene med en hårklipperen.

Bruk en buffer, bevege seg vertikalt fra cuticle til tuppen av neglen for å skape en glatt overflate.

Gni cuticle olje på neglebåndene og neglene etter bading for å holde spiker og spiker bed hydrert. Gni lotion som inneholder alpha hydroxy syrer på hendene for å holde fuktigheten i.

Tips og advarsler

 • Bruk en top coat for å beskytte det øverste laget av neglen fra å splitte ytterligere. Unngå å bruke den hånden som har sprukket spiker; bruk den andre hånden til å komme inn i vesken eller trykk ned på noe.

Hvordan fikse en inngrodd tånegl på et barn

Hvordan fikse en inngrodd tånegl på et barn


Når ditt barns tå vises rødt og varmt, er det ganske sannsynlig at han har en inngrodd tånegl. Dette betyr at hans tånegl vokser inn i huden, og det kan være svært smertefullt. Iført sko som er for stramt kan bidra til forekomsten av en inngrodd tånegl. Eller barnet ditt kan rett og slett ha tåneglene som vokser i en nedadgående retning. Uansett, dette er noe lett å behandle hjemme.

Hvordan fikse en inngrodd tånegl på et barn

•  Sug foten i varmt vann i ti til femten minutter, tre ganger per dag.

Pat tørke og bruke tea tree olje for å hindre smitte.

•  Løft forsiktig spiker og sette inn en liten mengde rullet bomull eller gasbind under slik at neglen til å vokse opp og over huden.

Sett gasbind eller bomull flere ganger per dag og oppmuntre ditt barn til å gå barbeint når det er mulig. Hvis skoene er nødvendig, bruke sandaler eller andre løstsittende sko.

Tånegl sopp Symptomer

Tånegl sopp påvirker både voksne og barn, men det er mer vanlig hos voksne. Ifølge US National Library of Medicine, tånegl sopp mål ofte personer som vanker i treningsstudioer og andre fellesarealer hvor det er varmt, fuktig luft. Tånegl sopp symptomene varierer avhengig av hvor tidlig infeksjon blir diagnostisert og hva slags soppinfeksjon er involvert.

Tånegl Endringer

Plutselige endringer i tåneglene inkludert misfarging, form endringer og skjørhet kan tyde på en soppinfeksjon.

Jevning sprø negler

Jevning og sprø negler er vanlige indikatorer på tånegl sopp. Tåneglene vil ofte smuldre eller bryte enkelt og kan ha mistet sin glans.

Tånegl Løfte

Infiserte tåneglene kan løfte fra neglesengen. Hvis tåneglene er løsnet fra tå og / eller det er smerte eller hevelse, bør individer oppsøke lege for å hindre sekundære sopp eller bakterielle infeksjoner.

Misfarging

Tånegl misfarging kan skje under ethvert stadium av en tånegl sopp infeksjon. Et tidlig tegn på soppinfeksjon er gulfarging av tånegl. Mørkere misfarging oppstår vanligvis som infeksjonen utvikler seg.

Tånegl Skader

Skader på tåneglene bør kontrolleres for misfarging etter blåmerker avtar. Sopp er mer tilbøyelige til å skje når en tånegl har blitt skadet eller trekker vekk fra neglesengen.

Hva gjør Negler Fortell om din helse?

Hva gjør Negler Fortell om din helse?


Når du føler deg uvel, kan du sjekke din helse ved hjelp av et termometer eller en blodtrykksmaskin. Kanskje du kan fortelle av fargen på huden din hvis du er febrilsk. Men har du noen gang prøvd å se på neglene for å finne ut hva som skjer på innsiden? Farge, form og tekstur av neglene kan noen ganger være en svært god indikator på helsen din.

Hva gjør sunn og usunn negler se ut?

Neglene kan være verktøy for helsevurdering, men du må først vite hva sunn og usunn negler se ut.

Sunne negler er glatt. De er fri fra rygger, daler, groper, eller misfarging. Neglebåndene bør være fri for sprekker og rifter, godt fuktet og glatte.

Usunne negler vil ha en unaturlig farge eller fargetone. De kan være sprukket og sprø eller dele.

En endring i negl farge eller struktur

En endring i fargen på neglene dine kan tyde på helsespørsmål. Blå negler kan bety at kroppen din ikke får nok oksygen, mens svært røde negler kan indikere hjertesykdom. Unaturlig hvite negler har vært forbundet med leversykdom eller anemi, og gule negler med diabetes. Halvt hvit og halvt rosa negler kan bety nyresykdom.

Negler og psykisk helse

Fillete negler og neglebånd kan tyde på emosjonelle plager, angst eller tvangslidelser. Noen som plukker på fingrene, biter negler eller graver på sitt neglebånd er ofte nervøs, engstelig eller fanget av vane. I en studie med tittelen "Clinical Pediatrics", utgitt i 1990, Leger Lane Robson og Alexander KC Leung foreslår at små barn som biter negler kan begynne den destruktive vane ved å imitere voksne eller eldre barn.

Negler og ernæring

Neglene nytte like mye fra god ernæring som resten av kroppen din. Svake og sprø negler kan tyde på at du trenger kalsium. Vitamin B-mangel er en sannsynlig årsak til rygger og spor. Hangnails kan foreslå at du er mangelfull i vitamin C eller folsyre. Tommelfingerregelen for god ernæring er fem for å overleve. Ved å spise minst fem frukter og grønnsaker om dagen, kan du holde dine negler og kroppen sterk og sunn.

Betraktninger

Ikke hver spiker abnormitet eller misfarging indikerer dårlig helse. En lege vil vurdere spiker problemer som et symptom på sykdommen, men vanligvis en forskjell i spiker utseende vil også ha minst en annen medfølgende medisinsk symptom. Hvis du har problemer med å puste - og neglene har en blå tone - da kan du ikke mottar tilstrekkelig oksygen. Imidlertid kan en blå tone alene ikke være nok til å forårsake bekymring.

Misforståelse

En av de rådende myter om finger hvite flekker, er at de er forårsaket av kalsium eller vitaminmangel. Hvite flekker, også kalt leukonychia, kan være forårsaket av for lite sink, men sannsynligheten er at du har lettere skadet neglen på noen måte. Noen ganger får blåmerker uker før de hvite flekker.

Anbefaling

Tilstanden neglene kan være en indikator på helsetilstander eller vitaminmangel, men ikke få panikk hvis du ser at neglene har blitt misfarget eller har endret tekstur. Sjekk med legen din før du hopper til konklusjoner. Han vil bruke ledetråder i neglene som bare en av flere faktorer for å bestemme din helse.

Om bite negler

For vane å bite neglene ofte begynner i svært ung alder og blir en livslang mønster som er vanskelig å bryte. Det påvirker nesten halvparten av alle barn og er en ledende vane lidelse blant voksne. Det er mange ulemper og skadevirkninger som kommer fra biting ens negler, ifølge Nebraska tannlege Dan Peterson. Stoppe spiker biting er en vanskelig ting å gjøre, men å ha sterke, vakre negler vil være verdt innsatsen.

Typer

Det finnes forskjellige typer spiker biters. Noen individer danner en vane i ung alder, og det har blitt inngrodd som et mønster over en lang periode. Det er noe de gjør uten en bevisst innsats. Det er bare en inngrodd tendens. Andre biter negler ut av kjedsomhet. Som å banke fingrene eller klirrer nøklene dine, er det noe å gjøre for å bryte monotonien og holde hendene opptatt. Atter andre tygge neglene sine som en nervøs vane når de er engstelig eller redd. Det er en naturlig menneskelig reaksjon å trekke hendene til ansiktet ditt når du er redd eller nervøs, slik at det blir lett å bite negler når de er nær munningen allerede.

Sykdom

Spiker biters er utsatt for å plukke opp sykdommer og infeksjoner flere enn ikke-spiker biters. Hendene bære mer utenfor bakterier enn noen annen del av kroppen. Gjennom hele dagen, de er alltid i kontakt med eksterne kilder og hotbeds av bakterier, som dørhåndtak, mobiltelefoner eller deler av badet. Når folk flest vaske hendene, er de ikke i stand til å rense grundig under neglene. Personer som biter negler overfører bakterier direkte fra hendene til munnen hvor bakteriene kan bli absorbert i slimhinnene og resultere i en forkjølelse, influensa eller andre smittsomme sykdommer.

Effekter på tennene

Når en person biter neglene, er de ikke bare skade på neglene, men også tennene, i henhold til Peterson. Tennene er de sterkeste elementene i kroppen, men de er ikke immune mot skade. Emaljen på tennene kan bli svak og slitt ned og i noen tilfeller kan til og med chip. Tannkjøttet kan bli betent og skadet av skarpe spiker kanter. I særlig alvorlige tilfeller kan en spiker biter oppleve en tilstand som kalles rot resorpsjon, der røttene av tennene blir kortere. Når dette skjer, kan tennene løsne fra kontaktene og til slutt faller ut.

Hånd Infeksjon

Mens folk flest er klar over at spiker biting kan overføre infeksjoner fra hendene til munnen, kan prosessen faktisk gå den andre veien rundt. Bakterier i munnen kan angi et kutt rundt negl og forårsake en infeksjon rundt neglen og neglebåndet eller spre seg til hele fingeren.

Permanent Nail Damage

Den mest åpenbare dårlig effekt av konstant spiker biting er permanent skade på selve neglesengen. Det kan føre til at negl å vokse tilbake deformert eller forårsake groper og arrdannelse i neglen som aldri vil vokse ut, ifølge en artikkel i den britiske "Daily Mail" avis.

Rettsmidler for skadet hår

Det er mange løsninger for skadet hår. De kan kjøpes fra en salong eller lokal forhandler; også, kan naturlig rettsmidler for skadet hår selv bli kokt sammen på kjøkkenet. Noen mennesker synes å mene at når håret er skadet, er det ingen vei tilbake. Dette er absolutt ikke sant. Med de riktige forholdsregler, kan skadet hår skaffe glans, glans og vekst på kort tid. Det er ingen løfter om bestemt lengde eller tekstur --- vi alle har en annen genetisk sammensetning - men samlet sunt hår er oppnåelig for alle.

Massasjer

Masserer oljer og balsam inn i hodebunnen i 5 minutter eller mer kan gjøre en stor forskjell. Masserer håret i myke, sirkulære bevegelser bidra til å stimulere røttene, noe som igjen bidrar til å styrke hårsekkene og skape vekst. Andre fordeler inkluderer å redusere stress, øker blodstrømmen og sirkulasjonen i hodebunnen, og redusere flass.

Essen Oljer

Innlemming regelmessig bruk av essensielle oljer er avgjørende for å reparere skadet hår. Jojobaolje reduserer flass og fremmer hårvekst. Olivenolje gir håret en naturlig glans og glans. Kanel olje fremmer hårvekst i tynning områder av hodebunnen. Det fremmer også glans og forebygger flisete tupper. Vitamin E er viktig for hodebunnen sirkulasjon og bidrar til å forbedre hud og negler i tillegg også. Kokosolje hjelper redusere hår Shedding prosessen.
Avocado og Aloe Vera oljer brukes også for å forebygge flisete tupper, og oljer også trenge inn i hodebunnen for å forhindre tørrhet.

Populære naturlige behandlinger inkluderer eggehviter med honning og majones balsam.

Reduser Kjemikaliebruk

For all del, redusere bruken av kjemikalier. Ingen har noen gang sagt at du ikke kan ha sunt hår fordi du bruker kjemiske Relaxers eller fargebehandlinger. Bare sørg for å redusere bruken av slike kjemikalier. Dessuten bør man aldri bruke mer enn én om gangen --- så damer, hvis du har en Relaxer, styre klar av permanente farger (og vice versa). Over behandling skader hårsekkene, og økt foredling over lengre perioder vil også føre til at håret til å kaste og splittet.

Minimer Heat

Ved hjelp av varme for å style håret kan være svært skadelig. Heat bør bare brukes til å style håret sporadisk --- en gang i uken eller mindre. Også produkter som holder håret på plass bør også holdes på et minimum. Gels og holder spray kan noen ganger herde hårsekken og få den til å bryte. Redusere bruken av blow-tørketrommel, flatirons, curling, krymping, og bølge strykejern vil spare tonnevis av skade på håret ditt:

Andre Forsiktighetstiltak

Minimer iført vever og stiler som skader hårsekkene (stramme fletter, hestehale, og stiler som krever tunge mengder holde spray).

Sov med en satin cap og satin pute ark. Disse bidrar til å beskytte håret fra å bryte mens du får med deg din skjønnhet hvile.

Deep condition og varm olje behandlinger som fungerer og er avgjørende for å reparere skadet hår. De bør gis minst en gang per uke.

Noen gang hørt det gamle ordtaket, "Split ender er bedre enn ingen ender." Til tross for hva mange tror, ​​er dette absolutt usanne. Sørg for at du er regelmessig trimming døde ender hver 6 til 8 uker. Håret vil vokse raskere og sunnere.

Hvis det er nødvendig, søke kontakt av en profesjonell hår stylist. Se etter stylister og salonger som fokuserer på hår helse i motsetning til bare styling.

Du er hva du spiser. Sørg for å spise mat rik på vitaminer og mineraler. Til slutt, drikke mye vann!

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Briller ved hjelp av plast i stedet for metall kan bli funnet i kostbare reseptbelagte rammer så lett som rimelige modeller. Kort av dem er helt knust, det er bare noen få typer skader som oppstår med en plastbrilleramme, og noen av disse kan fikses hjemme av eieren. Dette vil spare penger på å sende plast briller for en reparasjon, så vel som å la personen komme tilbake til seg dem fort.

Hvordan fikse plast øyeglasset rammer

Sett en myk klut ned på en arbeidsflate. Sette bitene av plast briller ramme ned på ren klut.

Undersøke hengslene av plast briller ramme for manglende skruer. Erstatt manglende skruer ved hjelp av gullsmed skrutrekker.

•  Undersøk plast briller ramme for å se om hengslene er skadet eller bøyd ut av sin opprinnelige posisjon. Reparere eventuelle ødelagte hengslene ved å vri den tilbake til sin opprinnelige posisjon ved hjelp av spisstang.

Sett en ødelagt hengsel til rammen av plast briller ved først å rense hengselet ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La hengselet tørr.

Rengjør rammen av plast briller ved hjelp av en alkohol-fuktet bomullspinne. La rammen tørke.

Påfør festelim på hengselet og til rammen av plast briller. Hold de to sammen til bonding limet settene.

Hint

 • Et forstørrelsesglass vil gjøre undersøke en plast briller ramme mindre av en belastning på øynene.
 • Noen bonding lim vil spise i plast og ødelegge det. Vær forsiktig så du ikke får noen av bonding lim på linsene dine briller.

Hvordan fikse fjærbelastet Briller

Hvordan fikse fjærbelastet Briller


Daglig slitasje briller kan føre til mindre skader. Du kan oppnå enkel brille reparasjon uten å besøke en visjon sentrum. Vanlig øyeglasset skade oppstår i form av hengsel skade. Hengslene holder sammen linsene og rammer, som bittesmå skruer koble. Noen ganger, skruene løsne eller falle ut, noe de rammer å falle fra hverandre. Stram skruene i hengslene for å kunne fikse fjærbelastede briller.

Hvordan fikse fjærbelastet Briller

Vis både hengsler på briller, som ligger på ytterkanten av hvert objektiv. Undersøke hengselet for å se om skruen er løs eller mangler.

Plasser glassene på et flatt underlag. Overflaten gir innflytelse nødvendig for å reparere briller. Hvis linsen skjedd å ha poppet av rammen, erstatte den tilbake i sin rettmessige spor. Hole linsen på plass med to hender.

Skru inn skruene i briller 'hengslene. Bruke brillereparasjonssett, sette inn en skrue inn i hengslene. Stramme skruen i hengselet ved hjelp av den medfølgende brille skrutrekker. Gjenta denne fremgangsmåten med hengselet på den motsatte side.

Hint

 • Du kan kjøpe brillereparasjonssett fra nesten hvilken som helst dagligvarebutikk og nærbutikk.
 • Dersom briller er alvorlig skadet, en profesjonell bør gjøre reparasjoner i stedet.

Langtidseffekter av tånegl sopp

Typer sopp, kalt dermatofytter, normalt føre til tånegl sopp. Noen symptomer på tånegl sopp inkluderer gule og sprø negler, forvrengt tånegl form og en sløvhet i glansen av tånegl. Tånegl sopp kan føre til en mengde komplikasjoner når venstre ubehandlet.

Infeksjoner

Tånegl sopp kan føre til infeksjoner i andre deler av kroppen hvis du har en svekket eller undertrykt immunsystem.

Separasjon

Tåneglene kan også løsne fra neglesengen hvis de blir stående ubehandlet lenge nok.

Permanent Damage

Tåneglene kan bli permanent skadet.

Diabetiker Bekymringer

Hvis du er diabetiker, kan en tånegl infeksjon føre til en mer alvorlig komplikasjon som nerver og blodtilførselen til føttene er allerede anstrengt av diabetes.

Forebygging / løsning

For å unngå en tånegl infeksjon, sørg tåneglene holdes korte og rene. Unngå også å gå barbent i offentlige områder som sopp fra andre mennesker kan også infisere tærne.

Ulike typer tånegl sopp

Tånegl sopp er en av de emner som er bevisst unngått. Men faktum er at tånegl sopp er ganske utbredt og påvirker millioner av mennesker årlig. En sopp er en samling av organismer som får under sengen av spiker. Det er ingen relasjon til tånegl sopp og dårlig hygiene. Alle som er utsatt, spesielt hvis neglen er blitt skadet eller det er en slitasje i huden rundt. Andre faktorer som gjør en person mer sannsynlig å få en tånegl sopp er ikke slik at neglene å puste riktig og overdreven bruk av neglelakk.

Mold og mugg

Tånegl sopp er forårsaket av en eller en kombinasjon av tre ulike gjerningsmannen. Mold og mugg er vanlige smittekilder. Dette mold og mugg er ikke annerledes enn andre former i den forstand at de øker i situasjoner som er mørkt, fuktig, og ikke veldig godt ventilert. Et godt eksempel ville være inne et par sko. Det ytre skallet av tånegl består av et protein som kalles keratin, som gir næring til de sopp å fortsette å vokse, i henhold til Web MD.

Dermatofytter

Dermatofytter er en vanlig årsak til tånegl sopp. Dette er faktisk den samme soppen som forårsaker fotsopp --- det er meget mulig for den å infisere tåneglene også. Denne soppen er lett spres gjennom kontakt med sko eller andre klær, neglefiler eller clippers, eller gå på en forurenset overflate, for eksempel en dusj gulv eller teppe.

Gjær

Gjær vil også forårsake tånegl sopp når det er et overskudd av det. Dette skjer ofte når folk er syke, tar p-piller eller antibiotika, og hos personer som har problemer med sitt immunforsvar.

Identifikasjon

Tånegl sopp vanligvis føre tånegl å bli tørket ut og kalkholdig. De vil også føre til at tånegl å endre farger, vanligvis blir brunlig eller gulaktig. Det kan være en stygg lukt som kommer fra spiker og det vil trolig bli ganske tykk. Tå som har sopp vil trolig være smertefull og sår, spesielt når iført sko.

Forebygging / løsning

Det er noen måter at man kan hindre tånegl sopp skjer. Alltid sørge for at føttene er i stand til å puste selv når man bruker slange eller sko; aldri gå barbent i noen offentlige dusjer eller garderober; sørge for at føttene er rene og tørkes godt, og etterlater ingen fuktighet bak. Bruk en topp kvalitet foten pulver og deretter alltid ha rene sokker, og aldri bruke noen neglesakser eller filer før de er grundig desinfisert først.