Digidexo.com

gastric bypass aldersgrense

Hva regnes som medisinsk nødvendig for Gastric Bypass?

Gastric bypass kirurgi er ikke nødvendigvis en "enkel utvei" for vekttap. Men i visse tilfeller kan gastric bypass redde liv og hjelpe folk som virkelig ikke kan gå ned i vekt ved noen annen metode.

Body Mass Index

Mennesker med en body mass index (BMI) på 40 regnes sykelig overvektige. Alle med en BMI dette høyt kan vurdere gastric bypass operasjon. Personer med en BMI på over 35, som har flere sykdommer som diabetes kan også vurdere kirurgi.

Komorbiditet

Personer som lider av andre sykdommer forårsaket av fedme kan gjenvinne kvaliteten på sine liv ved å ha gastric bypass operasjon. Høyt blodtrykk, høyt kolesterol og hjertesykdommer er noen farlige forhold som kan forverres eller forårsaket av fedme.

Age

Pasienter yngre enn 16 år er vanligvis ikke akseptert for denne type kirurgi. Imidlertid finnes det ingen øvre aldersgrense, og folk godt inn i deres 70 har hatt denne operasjonen.

Disiplin

Pasienter som gjennomgår denne operasjonen blir nødt til å følge en streng program etterpå, og bør besøke klinikken jevnlig for å få hjelp.

Sosiale virkningene

Mange overvektige mennesker føler de har blitt sosialt utstøtte som har blitt diskriminert. De kan finne det vanskeligere å få og holde jobber; dette diskriminering (oppfattet eller reell) kan føre til depresjon. For dem kan gastric bypass kirurgi hjelpe dem gjenvinne sin selvtillit og bygge sitt selvbilde.

Gastric bypass kirurgi Versus Lap-Band Surgery

Vekttap kirurgi kan være et flott alternativ å vurdere for dem som lider helserisiko på grunn av fedme, og har problemer med å miste vekt. Det er vanligvis to alternativer for vekttap kirurgi: gastric bypass og Lap-Band. Hver har sine fordeler og ulemper som pasienter bør veie nøye seg med helsepersonell.

Prosedyre

Gastric bypass er en kompleks operasjon som involverer kirurgisk endre flere deler av fordøyelseskanalen. Lap-Band er langt mindre invasiv, installere en justerbar silikon ring rundt magen. Det endrer ikke de organer, og kan fjernes om nødvendig.

Recovery

Gastric bypass kirurgi innebærer narkose, vanligvis tar omtrent fire timer. Det krever tre til fem dager sykehusopphold. Lap-Band kirurgi innebærer også narkose, vanligvis tar ca 75 minutter, og generelt krever en tre-dagers sykehusopphold.

Risiko

Gastric bypass risikoer inkluderer hurtig vekttap, slapp hud, tarm blokkering, tarminnholdet lekker inn i magen, tap av muskelmasse, mal-absorpsjon av næringsstoffer, intoleranse for karbohydrater og sukker, og operasjonen har en 2 prosent dødelighet. Lap-Band risikoer inkluderer bandet glidning, erosjon der bandet virker inn i magen, veske utvidelse, og operasjonen har en .05 prosent moral rate. Begge operasjoner medfører risiko for infeksjon, kvalme, oppkast, utvikling av mat intoleranse og tap av muskelmasse.

Resultater

Begge typer kirurgi kan resultere i betydelig vekttap, og bidra til å løse eller reversere høyt blodtrykk eller kolesterol, astma, luftveisproblemer, søvnapné, sure oppstøt, halsbrann, smerter i korsryggen og degenerative plate sykdom. Gastric bypass har mer suksess i å løse eller reversere hjertesykdom, diabetes og urininkontinens.

Betraktninger

Gastric bypass resulterer i en raskere vekttap, mens Lap-Band vekttap er mer gradvis slik at huden justerer bedre og sags mindre. Lap-Band er tryggere for kvinner forventer å bli gravid som bandet kan justeres slik at matinntaket kan øke, og eliminerer risikoen for fødselsskader i forbindelse med gastric bypass på grunn av vitamin-og mineralmangel.

Mini Gastric Bypass Surgery Vs Gastric Bypass

Mini gastric bypass og den tradisjonelle gastrisk bypass (også kjent som Roux-en-Y eller RNY) er begge kirurgiske løsninger for å sykelig fedme, definert som de som er 100 eller flere pounds overvektig. Begge former for gastrisk bypass kirurgi omdirigere fordøyelsessystemet og redusere mengden mat du kan spise og hvor mye mat som absorberes av kroppen.

Advarsel

Enhver gastrisk bypass prosedyre bærer risiko under og rett etter operasjonen, herunder død. Vanlige komplikasjoner rapportert inkluderer obstruksjon, lungeemboli, operasjonssåret brokk og gastrointestinal lekkasje og risikoen er høyere med RNY, ifølge Centers for laparoskopisk Obesity Surgery.

Gastric Pouch

I noen mage-bypass kirurgi, er en del av magesekken som er adskilt med stifter for å skape en gastrisk pose, som tjener til å over en full mage for overvektige pasienter. I en mini gastric bypass, er posen lang og smal, mens i den tradisjonelle gastric bypass mage posen er høyere, mindre og runde.

Tarmer

I RNY, er tarmen halvert, ifølge Centers for laparoskopisk Obesity Surgery. Én til seks meter av tarmen blir forbigått i RNY, mens i mini gastrisk bypass ingen tarm er kuttet og om lag seks meter er forbigått.

Magen Connection

Magen er koplet til den ene enden av kuttet tarmen i den tradisjonelle mage-bypass, mens i mini gastrisk bypass magen er koblet til den siden av den fremdeles fullt intakte tarm, i henhold til Centers for laparoskopisk kirurgi fedme.

Sykehusopphold

Gjennomsnittlig liggetid er dramatisk mindre for mini gastric bypass enn RNY. RNY pasienter uten komplikasjoner vanligvis er innlagt på sykehus i ca 4-8 dager, mens mini gastric bypass-operasjoner krever vanligvis omtrent en til tre dager i sykehus.

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Hvordan de gjør Minimal Invasive Gastric Bypass kirurgi gjøre?

Forberedelse

Før å ha minimal invasiv gastric bypass kirurgi, sier Cleveland Clinic at en potensiell pasienten må gjennomgå en grundig evaluering. Dette inkluderer å sjekke helsen hans endokrine, hjerte-og lungesystem. Han må også vurderes psykologisk for å vurdere hans kroppsbilde, til forventninger om utfallet og vilje til å gå sammen med de nødvendige endringer i livsstil som kommer med en gastric bypass. I tillegg vil han få ernæringsmessig rådgivning for å diskutere restriksjoner på å spise som er gjort nødvendig av en gastric bypass prosedyre.

Kirurgi

Minimal invasiv gastrisk kirurgi er en laparoskopisk prosedyre, meaining at svært små snitt brukes. Det er tre hovedtyper av minimalt invasive prosedyrer, som alle starter på samme måte. Kirurgen gjør 05:56 åpninger i magen, som hver er ikke lenger enn en tomme. Hun passerer et kamera, lys og kirurgiske verktøy inn i pasienten. Verktøyene er ikke bredere enn en penn. Deretter blåses hun magen med karbondioksid slik at hun kan vise magen og området rundt.

I den første typen operasjon, en Roux-en-Y gastrisk bypass, omgår kirurgen mer enn 95 prosent av magesekken, og etterlater en funksjonell del som er omtrent på størrelse med en egg. I den andre typen, gastrisk bånd prosedyre benytter kirurgen et bånd for å feste en del av magesekken. Bandet kan justeres senere, om nødvendig. I den tredje type, som kalles hylse gastrektomi, fjerner kirurgen to tredjedeler av magen, utenom pasientens tarm.

Post-Operative

Sykehusoppholdet for minimal invasiv gastric bypass kirurgi er en til tre dager. Ifølge Cleveland Clinic, flertallet av pasienter som har denne operasjonen komme seg helt, uten komplikasjoner. Men de er vanligvis anbefales å ta to til fire uker på arbeidet med å gi seg selv tilstrekkelig tid til å komme seg. De må nøye følge deres kosthold plan, som er designet for å imøtekomme deres redusert magen kapasitet. I løpet av det første året, vil de besøke deres kirurg regelmessig for å overvåke deres fysiske og psykiske utvikling. På et tidspunkt i løpet av de to første årene, vil mange pasienter også trenger en abdominiplasty, et kirurgisk inngrep som fjerner overflødig hud rundt magen at resultatene fra vekttap.

Fakta om Gastric Bypass Surgery

For de tusenvis av overvektige mennesker som har prøvd å gå ned i vekt gang på gang, synes gastric bypass kirurgi for å være det eneste håpet de har igjen. For noen er det et spørsmål om selvtillit, mens for andre er det et spørsmål om helse. Selv om denne operasjonen ser ut til å være lys i enden av tunnelen, før du tar en endelig beslutning om å forfølge det, er det alltid bedre å vite fakta om prosessen.

Kvalifikasjoner

For en pasient å være en kandidat for gastrisk bypass kirurgi, må han ha en kroppsmasseindeks større enn 40 eller veier 100 pounds eller mer.

Risiko

Det er risikoen med operasjonen, akkurat som med alle andre store operasjoner. De omfatter blødning, risiko for infeksjon, utvikle gallestein drastisk på grunn av vekttapet i en liten tidsperiode, og å utvikle en mangel på kalsium.

Process

Under operasjonen vil legen dele magen og gjøre en liten pose, som han deretter vil koble direkte til tarmen.

Time Frame

I gjennomsnitt, pasienter miste 10 pounds en måned for de to første årene; vekttap deretter begynner å avta.

Betraktninger

Selv om effektiv, er gastric bypass ikke en kur. Det hjelper rett og slett pasienten spiser mindre av mett raskere. For pasienten å motta den fullstendige fordelene med kirurgi, må hun trene regelmessig og spise riktig.

Hva kan du spise etter en Gastric Bypass?

I USA alene, er millioner av mennesker som overvekt. Problemet er så utbredt at, ifølge statistikk fra 2007, bare én stat i Amerika hadde en overvekt prosent lavere enn 20 prosent. Mange personer som lider av fedme slå til ekstreme vekttap tiltak for å slanke seg og forbedre sin helse, spesielt når fedme ikke er relatert til mangel på godt kosthold eller riktig trening. Et tiltak folk bruker for å behandle sine fedme er gastrisk bypass, men denne operasjonen krever store kosttilskudd justeringer.

Fase I

Etter å ha gastrisk bypass kirurgi, er et individ vanligvis på smertestillende medikamenter, med sin mage størrelse blir redusert til det samme som en valnøtt. Kroppen klarer ikke å håndtere fast føde under slike omstendigheter, så for å minske risikoen for kvalme og oppkast, er det kun flytende matvarer tillatt for første en til tre dager. Matvarer som klar buljong eller kokt korn er typiske.

Fase II

Når en person er tolerer flytende mat godt, er hun flyttet til most mat for omtrent en halv måned til en måned. Mat som smoothies er fine, forutsatt at de ikke har noen solide stykker.

Fase III

På rundt en måned etter operasjonen, er myk mat innført tilbake inn i dietten. Dette er når folk flest begynner å føle seg mer komfortabel, fordi de kan spise mange matvarer de liker, men bare må forberede dem på bestemte måter. Rå grønnsaker, for eksempel, ikke kan spises, men grønnsaker som har blitt kokt er tillatt. Andre gode matvalg inkluderer frisk, myk frukt og terninger kjøtt. Myk mat blir spist i ca to måneder.

Fase IV

Etter et individ viser en god toleranse for myk mat, kan hun gå tilbake til å spise fast føde igjen. Fra dette punktet, bør den enkelte være å spise et normalt kosthold, som bør være godt balansert.

Anbefalinger

De som har hatt gastric bypass må spise veldig ofte fordi deres magen størrelsen er redusert. I stedet for å spise tre store måltider, anbefales det at en gastric bypass pasienten spiser fem på seks mindre måltider. Vann eller juice bør tas utsiden av måltider i stedet for med måltidet, fordi magen ikke kan få plass til både mat og væske. Kostholdet bør være høy i protein, og kosttilskudd ofte må tas.

Mat / drikke for å unngå

Det er noen matvarer og væsker som gastrisk bypass pasienter bør unngå. Disse omfatter matvarer som inneholder mye sukker og fett. Væsker som har koffein eller karbonatisering også skal unngås. Alle næringsmidler og væsker trenger å bli introdusert i små mengder for å se hvordan de er tolerert.

Gastric Bypass Diet Retningslinjer

Gastric bypass kirurgi innebærer etableringen av en liten mage posen, noe som begrenser mengden mat som kan spises til enhver tid. Gastric bypass pasienter må følge strenge kosten retningslinjer etter operasjonen for å sikre at posen heals riktig og så at vekttap kan begynne. En kombinasjon av flytende dietter og forbruk av miniatyr størrelse, godt balanserte måltider er vanligvis en del av post-gastric bypass diett plan.

Funksjon

Gastric bypass kosthold retningslinjene er utformet for å sikre at gastric bypass pasienten ikke opplever noen ernæringsmessige mangler etter operasjonen og kan begynne å miste vekt etter healing perioden er over.
Ifølge BariatricChoice.com, er vekttap kirurgi effektiv bare 80 prosent av tiden fordi mange mennesker ikke følge dietten foreskrevet av ernæringsfysiolog eller bariatric kirurg.

Typer

Gastric bypass pasienter må følge flere forskjellige diett planer gjennom hver fase av healing og utvinning prosessen. Diett planer består av klar væske diett, full flytende diett, most kosthold og en myk mat diett.

Den klare væsken kosthold består av utvannet fruktjuice, proteinfruktdrikker, klare kjøtt og vegetabilske buljonger, ikke-kullsyreholdige drikkevarer og sukkerfrie gelatins. Full flytende diett består av lav-fett krem-baserte supper, skummet melk, yoghurt, protein shakes og smoothies, og kosthold puddinger. The most diett består av noen matvarer som er kombinert med melk, lav-kalori saus eller vann i en food prosessor. En myk mat diett består av svært mørt kjøtt, kokt eller dampede grønnsaker, godt kokte nudler og pasta, og andre fullt kokt mat. Hele matvarene innføres meget langsomt slik at magen er sterk nok til å bryte ned de matvarer etter operasjonen.

Tidslinje

For de tre første månedene etter gastrisk bypass kirurgi, magen posen gjennomgår en helbredende prosess. Ifølge Mayo Clinic, pasienter trenger å avstå fra å spise alle typer mat for én til to dager etter operasjonen. De kan deretter gå gjennom en diett progresjon av flytende og myk mat slik at kroppen kan tilpasse seg en ny spise mønster.

Den klare flytende diett må følges for de få dager etter operasjonen og bør etterfølges av en full flytende diett omtrent syv dager etter operasjonen. Etter det kan most mat bli introdusert for tre til fire uker etter operasjonen. Som magen begynner å helbrede og fordøyelsen blir enklere, kan myk mat spises i ca åtte uker. Pasienten kan da flytte inn matvarer med en fastere tekstur.

Process

Spise visse matvarer til rett tid på dagen og spise den rette kombinasjonen av matvarer er viktig for alle gastrisk bypass pasienter. Ifølge GICare.com, må gastrisk bypass pasienter spise mellom 3-6 måltider per dag, og sørge for at de tygge all maten grundig. Gastric bypass pasienter trenger å spise protein første fordi protein er en av de viktigste næringsstoffene i fedme diett plan; hvis pasienten blir for full til tidlig, kan han gå glipp av hans daglige proteinbehov.

Det er også viktig å holde godt hydrert hele dagen og velge drikke som ikke kullsyre fordi for mye gass kan forårsake oppblåsthet og gjøre det vanskelig å konsumere nødvendige matvarer og væsker.

The Mayo Clinic påpeker også at gastrisk bypass pasienter må ta et vitamin eller mineral supplement hver dag, som foreskrevet av ernæringsfysiolog eller bariatric kirurg.

Advarsler

Hvis gastrisk bypass kosthold retningslinjene ikke følges, går pasienten risikoen for å skade magen posen, økende vekt og opplever alvorlig ubehag. Brigham and Women Hospital, et undervisnings datterselskap av Harvard Medical School, viser at hver pasient må følge opp med sin lege eller registrert dietitcian regelmessig for å sørge for at han følger de riktige kosten retningslinjer gjennom hvert stadium av healing og gjenoppretting etter operasjonen.

Brigham and Women Hospital peker også på at det fortsatt er mulig å få vekt etter gastrisk bypass kirurgi ved å spise eller drikke høy-kalori mat og drikke hele dagen.

Hvordan holde miste vekt etter Gastric Bypass Surgery

Beslutningen om å ha gastrisk bypass kirurgi er liv i endring på grunn av risikoen involvert. Mange har operasjonen fordi de er desperate etter å gå ned i vekt. Studier viser to år etter gastric bypass kirurgi, kan du miste opptil 40 prosent til 50 prosent av overflødig kroppsfett. Etter det andre året, vekttap begynner å avta, og det er vanskeligere å gå ned i vekt. Mange mennesker får motet og finne seg selv har problemer med å holde motivert. Følelsene av en svikt skjedde fordi du risikerte livet for vekt-tap kirurgi, men ikke miste så mye vekt som du ville.

Hvordan holde miste vekt etter Gastric Bypass Surgery

Sunn Vekttap retningslinjer!

•  Skriv dagbok over alt du spiser og hvor mye du trener for dagen. Du ønsker å skrive ned hva du spiste til frokost, lunsj, middag og noe snacks du hadde. Sett ned hvor mange kalorier du hadde for hvert måltid. Målet er å spise ikke mer enn 1500 kalorier på en dag.

Sett skritteller på når du først våkner. Du ønsker å overvåke mengden av trinnene du vandrer i en dag og hvor mange kalorier du brenner. Sørge for at du holder aktiv hele dagen hjelper du fortsetter å gå ned i vekt. Du ønsker å gå mellom 5.000 til 10.000 skritt hver dag.

Spis en liten sunn frokost. Måltidet bør bestå av en frokost lean lomme eller to skiver av toast og egg med noen frukter. Å se hvor mye kalorier du har til frokost er viktig. Vi foreslår å ha ikke mer enn 400 kalorier til frokost. Drikk en iskald glass vann med frokost.

Øvelse 30 minutter etter frokost. Working ut inne i huset ditt er en god måte å komme i dine 30 minutter med trening. Går på en tredemølle eller ved hjelp av et treningsprogram som Walk Away Pounds av Leslie Sansone eller Richard Simmons trening DVDer kan hjelpe deg å forbrenne kalorier og fett.

Lag en sunn lunsj for å spise. Lunsj bør bestå av en liten porsjon kjøtt, som et stykke bakt kylling og grønnsaker. Tunfisk med kjeks eller en skinke sandwich med yoghurt eller noen type frukt. Lunsj hun består av ikke mer enn 500 kalorier. Drikk et glass vann og litt te eller eplejuice.

Fix middag rundt 18:00 og spise den. Middag bør være din tyngste måltid bestående av et varmt måltid. Måltidet bør bestå av en bakt svinekotelett med blandede grønnsaker og en rull. Du ønsker å ha et balansert måltid bestående av alle matvaregrupper. Middag bør ikke være mer enn 550 kalorier. Vi foreslår å spise frukt og yoghurt for en matbit. Ikke drikk brus eller spise desserter som kaker og paier. Du bør drikke te eller eplejuice med måltidet. Ikke spis noe annet etter 19:00

Gå i 30 minutter utenfor. Du kan gå rundt blokken eller gå på sporet, men gå utenfor i 30 minutter og få litt mosjon. Walking i et raskt tempo hjelper deg å forbrenne mer kalorier, men ta deg god tid og ikke presse deg selv.

Få en journal og ferdig med å skrive ned alt du har oppnådd for dagen. Du bør skrive hvor mange skritt du gikk og kalorier du har brent ifølge skrittelleren. Skrive ned hvor mye du spiser og mosjon holder deg motivert og klar til å fortsette din vekt-tap mål.

Hint

  • Vei deg en gang i uken for å overvåke utviklingen. Ikke drikk brus eller spise desserter med mye sukker. Drikk tre kopper iskaldt vann om dagen. Når du blir sulten, spiser frukt og grønnsaker. Spis til du er full, men ikke overspise eller spise når du ikke er sulten. Spis små måltider og spise sakte, noe som gir maten tid til å fordøye.
  • Ta noen foreskrevet medisin eller vitaminer hver dag. Ikke press deg selv for hardt når du trener. Kjenn dine egne grenser og stoppe når du er trøtt!

Post Gastric Bypass Surgery oppskriften tips

Beslutningen om å gå videre med gastrisk bypass kirurgi er en stor en for å gjøre for mange mennesker som er ute etter en sunnere vekt og et fyldigere liv. Å få operasjonen gjort er bare første skritt. Det er klare livsstilsendringer etter operasjonen for å oppnå vekt mål og vedlikeholde dem for livet. Oppskrifter kan hentes fra eksterne kilder eller ved å endre oppskrifter som vi allerede har av våre favoritt retter. Å designe dine egne oppskrifter, må du huske de grunnleggende ernæringsmessige tips gitt av legen din.

Ernæringsmessige Basics

For å gå ned i vekt på en sunn måte etter gastrisk bypass kirurgi, er det viktig å vedta bedre matvaner. Stikker til et næringsrikt måltid plan og holde seg unna unødvendig småspising er grunnlaget for en post gastric bypass kirurgi diett. Visse retningslinjer ernæring må vurderes når finne gyldige oppskrifter.

Skadede kroppens vev trenger protein for å reparere slitte celler. Kroppen lagrer ikke protein, så det må bli fortært hver dag for å oppfylle kroppens proteinbehov. Finn oppskrifter som optimaliserer magre proteiner som egg, fjærkre, fisk og lav-fett cottage cheese. Du bør spise minst 60 gram protein hver dag og minst en porsjon protein til hvert måltid.

Unngå for mye sukker og fett i oppskriftene etter mage-bypass kirurgi for å redusere risikoen for å utvikle dumping syndrom, en tilstand som oppstår når pasienter spiser en diett som er høy i sukker og fett. Dumping syndrom fører til en rask puls, kvalme, diaré, magesmerter, svette, søvnighet og ørhet. For å unngå dette, bruker mindre enn 10 gram sukker og fett i hver servering av dine oppskrifter.

Eksempel Oppskrift

En oppskrift som inneholder alle tipsene ovenfor er kylling gryte. Den har 21 gram protein og bare 2,5 gram sukker per servering. Ingrediensene er en kopp skinn kyllingbryst skåret i terninger, tre kopper av noe slag av sommeren pasta blanding (inkluderer skjell og blandede grønnsaker), Campbell kremen av kyllingsuppe (bruk 98 prosent fettfritt slag), en kopp strimlet cheddarost, ¾ kopp vann, hermetisk sopp og krydder som smakstilsetning. Hvis du bruker salt, sørg for at det er en salt erstatning.

Start med å forvarme ovnen til 350 grader. Mens du er matlaging pasta blanding (ta hensyn til emballasje for veibeskrivelse), bland alle de andre ingrediensene sammen; redde halvparten av osten til å strø over toppen av gryte. Tilsett krydder til din smak. Bland pasta blanding og de andre ingrediensene sammen og hell i en ildfast form. Spre ut osten over toppen og stek i ca 30 minutter.

Kan jeg ha Havregryn etter gastric bypass kirurgi?

Gastric bypass kirurgi påvirker ikke bare hvor mye en pasient spiser etter inngrepet, men også hva hun spiser. Lære å tilpasse seg en mer restriktiv diett livsstil tar tid. En pasientens matvaner vil utvikle seg som han lærer hva kroppen hans kan og ikke kan håndtere. Selv evnen til å spise en bestemt mat slik som havremel vil endre seg.

Funksjoner

Den post-gastric bypass (GB) kosthold utvikler seg fra flytende til myk til god. For fast føde, for å fullføre tygge gjengi maten myk og glatt er svært viktig. Av denne grunn, mange post-GB pasientene utvikler en forkjærlighet for mykere mat som havregryn. Pass på balansert ernæring er fortsatt oppnådd med de mer begrensede matvalg. Introdusere variasjon sakte, overvåking kroppen for eventuelle uønskede effekter.

Time Frame

Tidslinjer varierer fra individ. Highland Hospital i Rochester, NY, råder sine pasienter til å forvente videre til fast føde til å ta ni til 11 uker. Når fast føde er reintegrert i kostholdet, vil forsiktig eksperimentering for å fastlå matvarer beste tolerert. For eksempel kan en pasient være i stand til å spise vanlig havremel, men ikke i stand til å tolerere smakstilsatt havremel på grunn av sukkerinnholdet. En annen pasient kan være ute av stand til å spise havregryn med dadler, rosiner eller valnøtter grunn av den ekstra tørrstoff.

Betraktninger

Ser fett og sukkerinnhold sammen med konsistens gir størst suksess med færrest komplikasjoner. Spesielt for pasienter som har GB operasjoner inkludert intestinal bypass, spiser eller drikker for mye fett eller sukker på en gang vil føre til "dumping" syndromet. Ifølge Mayo Clinic, "dumping" oppstår når "mat og væske inn tynntarm raskt og i større mengder enn normalt, forårsaker kvalme, oppkast, diaré, svimmelhet og svetting."

Vær kreativ med Food

Gastric bypass kirurgi betyr ikke et liv fylt med tørt, kjedelig mat. Evnen til å spise et bredt utvalg av mat kommer tilbake over tid. Lær å bruke krydder for å lage smaksrike alternativer. Unngå å falle inn i et hjulspor og spise det samme dag etter dag. Ikke bare en repeterende diett bli kjedelig, men det mangler ernæringsmessig balanse. Tålmodighet er viktig når tilpasse seg eventuelle nye matvaner, inkludert de behov for av gastric bypass.

Expert Insight

Etter å ha Roux-en-Y gastrisk bypass i 1994, mine matvaner utviklet seg sakte. Ved første kunne jeg bare spise et par skjeer med vanlig havregryn. Med tiden har jeg kommet til en full 1.3-unse instant date, valnøtt og rosin instant havremel pakke, laget med 1/2 kopp vann, uten hendelsen. Femten år etter operasjonen, jeg fortsatt unngå høyere sukkerinnhold av brunt sukker og kanel havregryn for å unngå "dumping" syndrom, velger i stedet for lav-sukker frukt smaker. Lytt til kroppen din til å lære dine begrensninger.

Gastric Bypass Pre-kirurgi Diet

Gastrisk bypass er et vekt-tap kirurgi hvori magen er gjort mindre og mat er omdirigert slik at den passerer gjennom en mindre del av tarmsystem. Hensikten er todelt - krympingen av magen er gjort for å hjelpe deg å føle deg mett raskere, og omlegging av maten er gjort slik færre kalorier absorberes av kroppen under fordøyelsesprosessen.

Diet Før operasjonen

De fleste leger anbefaler pasienter begynne en spesiell diett en eller to måneder før operasjonen. Dette vil forberede deg på den måten du vil spise følge din gastric bypass. Etter en gastric bypass, kan magen bare holde små porsjoner av mat på en gang, ellers vil du kaste opp. I tillegg, fordi kroppen din er absorberende mindre av maten du spiser, må du sikre at kroppen får de riktige næringsstoffene. Ved å begynne dietten før operasjonen, du blir vant til den nye livsstilen og sikre at du kan opprettholde den. Begynnelsen på diett før operasjonen hjelper deg også til å krympe leveren, noe som gjør at kirurgen å gjøre en mindre kirurgiske inngrep for å nå magen.

Mat å spise

Den presurgical kostholdet har visse krav. Leger anbefaler at du spiser mellom fire og fem porsjoner protein hver dag. To porsjoner hver av frukt og grønnsaker er anbefalt, sammen med 2 porsjoner av stivelse. Til slutt, tre porsjoner med fett utgjør den avsluttende delen av spising plan. Proteiner består av magert kjøtt og fisk, nøtter, bønner, ost, egg eller egg substitutter, meieri, peanøttsmør, cottage cheese og yoghurt. Grønnsaker inneholder tomatjuice, og kokte eller rå grønnsaker. Frukt inkluderer juice, epler, bananer, grapefrukt, druer, appelsiner og andre frukter. Stivelse inkluderer frokostblandinger, kjeks, pasta, ris, poteter, mais, squash, bønner eller brød. Fett inneholder margarin eller ulike oljer (raps, linfrø, solsikke, safflower og olivenolje).

Porsjonskontroll

Porsjonskontroll er viktig. Ved å spise pakket mat, bør du spise bare den foreslåtte servering størrelse oppført på etiketten. For mat uten servering størrelse forslag, måle dem å bli vant til å bestemme hvor mye av hver mat du trenger. Kjøtt deler bør være 3 gram, bønne porsjoner 4 gram, rå grønnsaker 1 kopp, kokte grønnsaker ½ kopp, juice porsjoner ½ kopp, pasta deler ½ kopp og frukt porsjoner varierer avhengig av type frukt. Snakk med legen din for spesifikke spørsmål angående porsjonsstørrelser for din foreslåtte kosthold.

Retningslinjer for Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass er en kirurgisk prosedyre som brukes til å behandle sykelig fedme. Den kliniske definisjonen av sykelig fedme er en body mass index (BMI) på mer enn 40 eller en person mer enn 100 pounds overvektig. Fremgangsmåten kan også brukes til å behandle dem med en BMI på mer enn 35 dersom den enkelte har en alvorlig medisinsk tilstand som diabetes eller høyt blodtrykk som kan bli forbedret som et resultat av operasjonen.

Hvem bør vurdere Gastric Bypass?

Gastric bypass er aldri det første alternativet for vekttap. Vektige leger krever kandidater til å demonstrere de har prøvd andre alternativer uten hell før man vurderer en kirurgisk alternativ for å løse sine vektproblemer.

For å tilfredsstille stadig strengere forsikringskrav, vil mange leger krever ytterligere testing før kirurgi for å dokumentere samtidige tilstander som vil dra nytte av kirurgi. Jo mer solid saken, jo mer sannsynlig forsikring godkjenne operasjonen, et viktig kriterium for de fleste pasienter som ble prosedyren.

Betydelige fordeler har blitt dokumentert for de med høyt blodtrykk, høyt kolesterol, høye triglyserider, type 2 diabetes, astma, obstruktiv søvnapné, gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) og bevegelsesvansker. Begrensede studier har vist et visst potensiale for Type 1 diabetes der pasienten er samtidig overvektig, en situasjon som skjer mindre enn med type 2 diabetes.

Gastric bypass kandidater bør være godt informert, godt motivert og engasjert til å følge legens instruksjoner for å sikre et positivt resultat fra kirurgi.

Risiko og komplikasjoner

Dødelighet risiko fra gastric bypass kirurgi er langt mindre enn de fra vektrelaterte helseproblemer, hvis venstre ubehandlet. En juli 2009 studie i New England Journal of Medicine fant dødsrisiko å være noe mer enn 0,3%, eller lignende til risikoen fra en hofteprotesekirurgi.

De vanligste komplikasjonene er lungebetennelse, blodpropp i bena som beveger seg til lungene, hjertet eller hjernen, eller lekkasjer langs stift / suturlinje krever ytterligere kirurgi for å reparere og fører til infeksjon eller abscess hvis uoppdaget.

En økning i gallestein krever galleblæren kirurgi har blitt bemerket i mange år. En juni 2009 studie ved Johns Hopkins i Journal of Urology har også dokumentert en økt risiko for nyrestein. Selv om risikoen er fortsatt små på 8%, er det dobbel hastighet for de som ikke har operasjonen.

Omtrent én av fem pasienter opplever noen form for mindre komplikasjon umiddelbart etter kirurgi, inkludert drenering fra snittet, kvalme eller oppkast.

Lengre sikt bivirkninger er mer vanlig med malabsorptive prosedyrer som Roux-en-Y gastrisk bypass. Disse bivirkningene omfatter mineralmangel og dumping syndrom, forårsaket av kroppens manglende evne til å behandle sukker og fett lett, noe som fører dem til å bli "dumpes" i blodstrømmen, noe som resulterer i hurtig puls, svetting, kvalme, ørhet og, i noen tilfeller , diaré. Denne effekten kan minimeres ved veloverveide valg av mat.

Gastric bypass-prosedyrer

Gastric bypass er et kirurgisk inngrep for å behandle ekstrem fedme. Personer minst 100 pounds overvektig kan være kandidater for gastric bypass operasjon. Andre med spesielle medisinske tilstander som diabetes eller høyt blodtrykk som ikke er 100 pounds overvektig kan fortsatt bli vurdert som kandidater hvis ingen andre levedyktige alternativer finnes. Flere fremgangsmåter er tilgjengelige, avhengig av de fysiske og følelsesmessige behov for pasienten.

Lap-Band

Lap-Band er en restriktiv prosedyre, begrense mengden mat konsumert. En justerbar silikonbånd legges rundt magen, og deler den i to seksjoner; den mindre posen på toppen blir brukt til å spise. Mat avløp langsomt gjennom resten av magen og inn i tarmen ved hjelp av de vanlige veier og tillater normal absorpsjon av næringsstoffer. Recovery er rask som operasjonen er utført laparoskopisk.

Roux-en-Y Gastric Bypass

Roux-en-Y gastrisk bypass er den klassiske og mest fremførte prosedyren. Denne fremgangsmåten skiller malabsorbtiv magen i to deler, med den nye pose blir koblet direkte til tarmen, utenom den nedre mage og en del av tynntarmen. Som et resultat, er noen næringsstoffer ikke lenger absorbert fra mat - derav begrepet malabsorbtiv.

Laparoskopisk Gastric Bypass

Laparoskopisk gastric bypass er et mindre inngrep, utført gjennom 5 til 6 små snitt. I tillegg til Lap-Band kirurgi, kan den tradisjonelle Roux-en-Y også utføres laparoskopisk. Ved hjelp av en tent omfang projisert på lukket krets TV, kirurgen oppnår full oversikt over pasientens organer uten et åpent snitt. Recovery tid og dødelighet er begge redusert ved å ha disse sårene leges raskt. Ikke alle pasienter er kandidater for laparoskopisk kirurgi.

Silastic Ring Gastric Bypass

Den silastic ring gastric bypass legger et annet nivå av armering til den tradisjonelle Roux-en-Y prosedyre, enten utført åpen eller laparoskopisk. I denne forbedring, blir en maskering som er lagt rundt den nye uttak konstruert fra posen til tynntarmen. Ringen hindrer utløpet fra strekker seg over tid, å beskytte den lille diameter av åpningen. Selv om det ikke anbefales for alle pasienter, er vekttap generelt forbedret med dette tillegget.

Vertikal Banded Gastroplasty

Vertikal banded gastroplasty (VBG) er en restriktiv prosedyre som Lap-Band. Det begrenser mengden mat pasienten kan spise. Imidlertid, som Roux-en-Y-prosedyre, er stifter eller suturer anvendes for fysisk å separere magen i to seksjoner, hvorav den ene benyttes til å spise. I motsetning til den Roux-en-Y-prosedyren, er posen laget vertikalt i stedet for horisontalt for å kunne dra nytte av den eksisterende stikkontakt til tarmen.

Protein Liver Shrink Diet for Gastric Bypass

Protein Liver Shrink Diet for Gastric Bypass


Før planlegging gastric bypass kirurgi, mange overvektige kirurger plassere sine pasienter på en høy-protein diett utviklet for å krympe leveren deres. Noen kirurger krever en viss mengde vekttap før de vil planlegge kirurgi. Detaljene i kostholdet varierer fra kirurg til kirurg og fra pasient til pasient. Hvis du planlegger fedmekirurgi, vil din medisinske team gi deg instruksjoner om å spise før og etter operasjonen. Følg alltid råd av din medisinske team.

Hvorfor Diet når du har kirurgi?

Hvis du skal ha gastric bypass kirurgi for vekttap, lurer du kanskje på hvorfor du trenger til kosthold før å ha kirurgi. Tross alt, ikke er vekttap hva operasjonen er ment å oppnå? Ved å følge en lever krympe dietten resulterer i en mindre leveren. Dette betyr at leveren vil bli mer ut av veien under den kirurgiske prosedyren, noe som er en fordel særlig under laparoskopiske inngrep. En mindre leveren kan også resultere i mindre tid blir brukt under anestesi, som kan minske risikoen for komplikasjoner. Å følge en diett før operasjonen vil bidra til å forbedre din generelle helse før den kirurgiske prosedyren. Mange overvektige mennesker er underernært. Din presurgical kosthold vil inneholde all protein og næringsstoffer du trenger for maksimal helse. Å miste selv 10 eller 15 pounds før kirurgi kan bidra til å forbedre kirurgisk resultat. Og til slutt, vil du måtte forholde seg til en streng plan for å spise etter operasjonen. Etter det høye protein leveren krympe diett på forhånd gir deg og din kirurg verdifull innsikt i hvor godt du vil være i stand til å følge din spising plan etter operasjonen.

Hvorfor High Protein?

Betydningen av protein kan ikke overvurderes. Et kosthold med tilstrekkelig protein sørger for at du mister fett, spesielt magefett som kan forstyrre med kirurgi, og opprettholde muskelmasse selv samtidig redusere kaloriinntaket ditt. En balansert og ernæringsmessig rik høy protein diett sikrer at kroppen din vil ha alt den trenger for å komme godt fra fedmekirurgi. Den høye protein leveren krympe kosthold hjelper også deg akklimatisere deg til høyere protein, redusert kalori, redusert karbohydrat diett du er nødt til å følge etter operasjonen.

Diet Nærmere

Detaljene i kostholdet ditt vil bli bestemt av din lege og medisinsk team. Forvente å forbruke mellom 800 og 1200 kalorier daglig, og mellom 70 og 120 g protein daglig, så vel som en multi-vitamin mineraltilskudd. Noen leger foreskrive alle flytende dietter som består av protein måltid erstatning produkter som rister. Noen leger spesifisere enkelte produkter, mens andre lar deg lage dine egne valg innenfor visse rammer. Din medisinske teamet vil velge en diett for deg, basert på dine behov og mål, din helse og prosedyrene som er planlagt. Du kan bli pålagt å diett for en til to uker før operasjonen, eller for flere måneder.

Når ble Gastric Bypass Surgery oppfunnet?

Gastrisk bypass er en form for vekttap kirurgi som hjelper en person i å miste en betydelig del av vekten ved å fjerne en del av de øvre tarm og mage. Det anbefales for alvorlig overvektige pasienter som er i dødelig fare på grunn av sin størrelse. Mens gastric bypass regnes som en høy-risiko kirurgi på grunn av antallet potensielle komplikasjoner, for snart 50 år har det hjulpet utallige pasienter redusere sin vekt og deres risiko for å utvikle fedme-relaterte tilstander som diabetes og hjerneslag.

Historie

Gastric bypass kirurgi ble oppfunnet i 1967 av Dr. Edward Mason, en klinisk lege ved University of Iowa Hospital. Den opprinnelige prosedyren ble inspirert av den samtidige prosess som brukes til å fjerne magesår, som fjernes den del av magen som der hvor ulcus var å herde den. Mason bemerkes at pasienter som hadde gjennomgått denne prosedyren mistet en betydelig mengde vekt over de første seks til 18 måneder etter operasjon, og omregnes til prosedyren for å maksimere kostnadene.

Evolution

Metoden for gastric bypass har utviklet seg over de siste 40 årene for å løse flere av problemene Dr. Mason opplevde i de tidlige dagene av prosedyren. For eksempel, den opprinnelige form av mage-bypass igjen en stor mage utsatt for galle-syre og tilbakeløpskjøling. Men i dag, er størrelsen på magen betydelig redusert til ikke større enn den for et hardkokt egg, og er ført inn i tarmen, slik som å redusere denne ubehagelig bivirkning. Tilsvarende, den opprinnelige form av mage-bypass resulterte i dårlig protein i næringsopptak på grunn av den delen av tarmen det utkoblede, har imidlertid moderne gastrisk bypass identifisert dette problemet og omfatter nå hovedkanalen absorpsjon av tarmen inn i den omstrukturerte fordøyelseskanalen.

Risiko

På tross av de mange forbedringene som er gjort på metoden i løpet av de siste tiårene, forblir gastric bypass fortsatt en risikabel prosedyre som kan resultere i en rekke komplikasjoner, alt fra mangel på næringsstoffer i hjel. Ifølge Mayo Clinic, en av hver 300 prosedyrer resulterer i dødsfall på grunn av komplikasjoner. Også, gastrisk bypass-pasienter har en høy risiko for å utvikle Dumping syndrom, fordøyelsesforstyrrelser som oppstår når for mye fett inntas i systemet, så vel som blodpropper i bena er også vanlige komplikasjoner.

Fordeler

For mange pasienter, fordelene forbundet med gastrisk bypass kirurgi er fortsatt verdt risikoen. Akkurat som Dr. Mason bemerket nesten 50 år siden, kan pasientene miste store mengder vekt takket være prosedyren, vanligvis mellom 100 og flere hundre pounds. Pasienter som lider av type II diabetes ofte finne at deres tilstand går inn i remisjon etter inngrepet på grunn av kombinasjonen av å tape så mye vekt og fjerning av en del av tarmen som er den mest insulinresistente. Operasjonen kan også avlaste presset på leddene, redusere belastningen på ryggen, og forlenge levetiden for pasienter med anslagsvis 30 til 40 år.

Moderne bruk

Mens gastric bypass vært populær gjennom 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, i løpet av de siste fem årene gastric banding, en alternativ form for vekttap kirurgi har blitt mer populært. Banding er nå oftere benyttes av leger på grunn av det faktum at det er en sikrere fremgangsmåte. I stedet for å gjøre et stort innsnitt, og å fjerne en vesentlig del av fordøyelseskanalen, bidrar til mage banding et individ hvis vekt ved cinching den øvre mage for å hjelpe følelsen full raskere, noe som resulterer i en jevn tap på rundt to pounds per uke uten de alvorlige komplikasjoner av gastric bypass.

Diet Plan for Postoperativ Gastric Bypass

Gastric bypass kirurgi er en vekt-tap verktøy som hjelper mange overvektige pasienter mister en nødvendig mengde vekt. Dietten som følger prosedyren er en viktig del av det vekt-tap plan. Gastric bypass begrenser mengden mat som du kan spise, men med mindre du gjøre gode matvalg, vil vekten ikke kommer av.

Ernæring etter operasjonen

Umiddelbart etter en gastric bypass kirurgi, dietten som du kan konsumere er sterkt begrenset. I de første dagene av dietten, vil du bare være i stand til å konsumere væske. En solid mat diett kan ta tre til fire uker å begynne etter inngrepet.

Du bør overvåke dine matvarer svært nøye når fast føde introduseres til kosthold. Legg til en ny mat en om gangen for å teste din reaksjon på den nye maten. De matvarer som du velger må være lav i kalori og ernæringsmessig tett. Ikke kast bort dine måltider på junk mat som ikke tilfører noe næring til dietten.

Har tenkt å konsumere 05:56 små måltider om dagen i den nye kosten. Ikke spis mer enn seks gram mat til hvert måltid når du kommer til dette stadiet. I dagene etter operasjonen, er magen bare i stand til å holde to gram av mat eller væske. I senere uker, vil magen utvide å holde opp til seks gram.

Sunne matvaner

Gastric bypass kirurgi gir pasienten mulighet til å lære nye, sunnere matvaner. Ernæring er så viktig på programmet som ikke en unse av mat kan være bortkastet på junk mat. Lær hvordan du kan planlegge måltidene og velge den høyeste kvalitet mat for kostholdet ditt.

Tygge maten nøye, og spise sakte etter en gastric bypass prosedyre. Programmet ditt bør plass ut måltider, slik at du ikke tillate deg selv å bli for sulten mellom måltidene. Gorging på et måltid er farlig etter operasjonen.

Livslang forpliktelse

Gastric bypass kirurgi krever en alvorlig forpliktelse til kosthold og ernæring. Du er nødt til å ta kosttilskudd for resten av ditt liv etter inngrepet. Legen vil også kreve at du har blodprøver en gang eller to ganger i året for å være sikker på at du får riktig ernæring.

Dine nye matvaner ikke slutt når vekten er tapt. Denne nye måten å spise fortsetter over din levetid. Operasjonen vil hjelpe deg å gå ned i vekt, men det er opp til deg å sørge for at den holder seg.

Kosthold og øvelser etter gastric bypass

Gastric bypass kirurgi resultater i vekttap ved å begrense matinntaket og redusere frekvensen av mat absorpsjon i kroppen, ifølge National Institutes of Health. Gastrisk bypass reduserer størrelsen på magen til en liten pose omdirigert direkte inn i tynntarmen, utenom de fleste av magesekken og den øvre tarm. Denne operasjonen er for sterkt overvektige og de som ikke klarer å gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon alene. Imidlertid er gastric bypass bare et verktøy, og de som gjennomgår operasjonen må følge en streng diett og mosjon regime for å lykkes til slutt i sine vekt-tap innsats.

Den Gastric-Bypass Diet

Etter gastric-bypass kirurgi, vil du trenger å følge en spesialdesignet diett av flere grunner: for å la magen stifting å helbrede, til å bli vant til å spise mye mindre mengder mat, for å bistå i vekttap og å unngå andre bivirkninger og komplikasjoner, som kan inkludere ernæringsmessige mangler, som strekker seg i magen, kvalme og oppkast. Oftest, vil du begynne med flytende matvarer og utdannet til most mat, etterfulgt av myke, halvfast mat og endelig fast føde.

Din flytende diett vil vare i noen dager, og vil omfatte buljong, juice, melk, klart vann, ikke-kullsyreholdige diett drikker og noen supper. Under denne og alle faser av mage-bypass kosthold, bør du spise sakte for å unngå å strekke magen og forhindre oppkast.

En most diett vil følge for ca to til fire uker og vil inkludere matvarer som kan gjøres enkelt i en lime eller væske, uten mat biter. Din most kosthold bør være godt avrundet og inkludere protein, frukt, grønnsaker og korn. Eksempler på matvarer er lav-fett kjøtt, eplemos, bananer, varme frokostblandinger som havregryn eller havregrøt, og litt snacks, som sukker-fri pudding. Blanding matvarer med en væske, slik som melk, kjøttkraft eller fettfritt saus, inntil glatt.

Den tredje fasen av gastric bypass kosthold er myke, halvfast mat som er lett moses med en gaffel. Dette kan omfatte fuktig protein som tunfisk, cottage cheese og myk tofu, usøtet hermetisk frukt og grønnsaker og kornblanding dynket i melk. Du må tygge disse matvarene godt og spise sakte. Som med alle andre faser av gastrisk bypass kosthold, er du begrenset til noen få gram av mat ved hvert måltid.

Etter åtte uker med å spise myke, halvfast mat, du kan "oppgradere" til fast føde, men du må likevel være forsiktig med å spise sakte og tygge maten til grøt. Unngå tøffe eller chewy kjøtt og matvarer som popcorn, nøtter og frø som ikke er skånsom mot din mye mindre mage.

Generelle Diet Retningslinjer

Siden du er en risiko for underernæring, legen din vil mest sannsynlig anbefale daglige vitamin-og mineraltilskudd. Du vil ikke være i stand til å drikke væske under måltider. Vanligvis vil du ønsker å fokusere på høy-protein matvarer og begrense mat med høyt fett og sukker. Planlegging dine daglige måltider og snacks vil hjelpe sikre at du får riktig ernæring og vil bistå i sunn vekttap.

Trening etter Gastric Bypass

Forskeren Dr. Dale Bond of Brown Alpert Medical School og Miriam Hospital i Providence, Rhode Island, og hans kolleger fant at mage-bypass pasienter som trener regelmessig etter deres kirurgi miste mer vekt enn de som ikke gjør det, ifølge en studie publisert i 2008 i forskning journal, fedme. De fleste pasientene i studien Gående som sin primære oppgave, som Bond bemerket er den "sikreste og mest praktiske" måte å begynne å trene etter gastric bypass.

Allina Sykehus og klinikker tyder på at-pasienter bypass mage begynner å trene sakte, begynner med fem minutter om dagen og jobbe seg opp til 45 minutter. De også si Turgåing er den beste trening etter operasjonen, men andre trygge øvelser inkluderer aerobic, svømming og dans. Innlemme trening i dagen i 15-minutters intervaller ved å gå under lunsjpausen og bruke trappene i stedet for heisen. Finne en øvelse partner eller bli med et treningsstudio er andre alternativer for trening etter gastric bypass. Gastric bypass pasienter kan også innlemme styrketrening for å bygge muskler, når deres lege fjerner sine begrensninger løft.

I tillegg til å hjelpe vekttap, utøve etter gastric bypass vil styrke ditt hjerte og bein, øke stoffskiftet og hjelpe mot stress.

Kan Gastric Bypass bli reversert?

I mage-bypass kirurgi, magen er gjort mindre ved å lage en pose på toppen av magesekken ved hjelp av plastbånd eller kirurgiske stifter. Denne fremgangsmåten fører til at maten unngå tynntarmen, som produserer færre kalorier tatt av kroppen og påfølgende vekttap. Selv ikke en lett operasjon å snu, er det mulig å angre en gastric bypass.

Forhold

Forholdene må være riktig å reversere en gastric bypass. Ikke alle pasienter vil kvalifisere for en snuoperasjon. Vanligvis er bare pasienter som har langvarig problemer med deres gastric bypass anses tilstrekkelig kandidater for reversering.

Drift

Snu en gastric bypass er en alvorlig operasjon. I de fleste tilfeller, angre en bypass er mer kompleks enn den opprinnelige operasjonen.

Vektøkning

Ved å snu en mage-bypass, pasienter som regel få tilbake vekten de har gått tapt som et resultat av den opprinnelige fremgangsmåte. Dette kan bidra vesentlig til fremtidige helseproblemer.

Potensiell

Ved å reversere prosedyren, vil legen må fjerne den stifter eller bånd fra det organ, som har blitt kondensert til magen over tid. Fjerningen av disse objektene setter pasientens mage med risiko for blødning og traumer.

Typer

Gastric bypass og Lap-Band kirurgi er to forskjellige prosedyrer. Lap-Band kirurgi er mye lettere reversert enn en gastric bypass.

Diet Plan for en Gastric Bypass Patient

Gastric bypass er et kirurgisk inngrep som reduserer magen til en liten pose slik at du spiser mindre og føler full raskere. Folk som har en kroppsmasseindeks på 40 eller høyere for fem år eller mer regnes kandidater til gastric bypass. Etter at operasjonen er fullført den virkelige arbeidet begynner for pasientene. Du må lære å velge sunn mat, unngå bearbeidet mat og kontrollere porsjonene.

Umiddelbart etter operasjonen

Magen din vil trolig bli sår og kroppen din utmattet fra barske kirurgi. Du vil være begrenset til å ta små slurker med klar kjøttkraft i løpet av de første dagene på sykehuset. Når du går hjem du vil bli gitt en streng diett som inneholder opp til en unse av klare væsker som kylling buljong, vann, protein drinker, sukker-fri gelatin og eplejuice. Protein inntak er også viktig under de første ukene etter operasjonen fordi protein hjelpemidler healing og brensel stoffskiftet. Hvis kroppen din tåler den klare kostholdet bra, vil du gå over til en full flytende diett. Konsumere væsker som fettfri puddinger, protein shakes, smoothies og lav-fett, krembasert vektige supper.

Introdusere Myk og Pureed Foods

To uker etter operasjonen legen kan tillate deg å begynne å spise most mat i små mengder. Bruker opp til en unse av all mat som du flytende ved hjelp av en blender. Det må være noen stykker, så bland maten med kylling buljong, vann eller melk før du spiser. Du bør heller ikke spise og drikke på samme sitte slik at du ikke overvelde fordøyelsesprosessen. Slutte å drikke væske minst 20 til 30 minutter før du spiser og vente 20 til 30 minutter til å begynne å drikke igjen etter at du har spist.
Fem til seks uker etter operasjonen kan du begynne å spise myk mat som egg, kokt og myknet nudler, grønnsaker og finhakket kjøtt. Din mat skal være øm og lett å tygge. Spis seks små måltider om dagen og ta små slurker med vann mellom måltidene.

Regelmessig Diet

Tre måneder etter op du bør være klar til å spise regelmessige, fast føde. Legen din kan forskrive en 1000-1200-kalori daglige kosthold for å fortsette vekttap. Hold deg unna sukkerholdig eller stekt mat og velger naturlig sunn mat, inkludert frukt, grønnsaker, magert kjøtt, egg, fisk, magre meieriprodukter og nøtter. Proteinrik mat spiser først under måltider. Proteiner, slik som kylling, fisk eller belgfrukter, er den viktigste bestanddel til en post-gastrisk bypass diett fordi det fremmer helbredelse, immunitet og vekttap. Hvis du føler deg full fort vil du i det minste få protein. De fleste leger anbefaler gastrisk bypass pasienter forbruker mellom 60 og 100 gram protein per dag. Fortsett å spise små måltider og tygge maten grundig.

Diett før har Gastric Bypass Surgery

Gastric bypass kirurgi krymper magen slik at du føler deg full raskere, og det omdirigerer mat i tarmen slik at færre kalorier er absorbert. Fordi du må spise mindre, men likevel sørge for at du fortsatt obtainproper ernæring, en bestemt diett må følges etter gastric bypass operasjon. Før å ha kirurgi, de fleste leger anbefaler deg å begynne å følge dietten du må følge etter inngrepet. Dette bidrar til å sikre at du kan holde deg til regimet. Videre kan spesiell diett krympe leveren, slik at legen kan foreta en mindre innsnitt.

Matbehov

Før operasjonen, må du bli vant til å oppfylle visse minimumsdiettbehov. Leger anbefaler å spise mellom fire og fem porsjoner protein daglig. To daglige porsjoner med grønnsaker er anbefalt, samt to daglige porsjoner frukt. Endelig er to porsjoner av stivelse og to porsjoner av fett anbefales. Du bør drikke lest seks kopper lav kalori eller ingen kalori væsker (10 kalorier eller mindre per porsjon). Væskene skal drikkes mellom måltidene, ikke med måltider (slutte å drikke minst 30 minutter før måltidet, og vent i minst 60 minutter etter et måltid å drikke). Ikke drikk kullsyreholdige drikker, og ikke drikke fra et strå.

Porsjonskontroll

Det er viktig at du klarer streng del kontroll på en gastric bypass kosthold. Magen kan bare holde mellom 1 og 3 gram av mat, og hvis du spiser for mye, vil du kaste opp. Til slutt, hvis du overspiser nok, posen (den delen av magen porsjon av for å holde mat ved kirurgi) vil strekke og du vil begynne å ha problemer med å administrere din vekt igjen. Den presurgery kosthold hjelper deg å praktisere del kontroll, selv om du vil spise større porsjoner enn du vil etter operasjonen. Du trenger å bli vant til å måle mat hjemme og forstå hvordan måle mat når du går til restauranter. For eksempel, en nyttig tips er 3 gram kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk. Ved å spise mat før operasjonen, spise den anbefalte porsjonsstørrelsen på pakken. Hvis maten ikke er pakket, bør du kontakte lege eller elektroniske guider for å finne riktig del for spesiell mat du spiser (for eksempel hvis du spiser egg du bør spise ett egg, hvis du spiser kokte grønnsaker bør du spise ½ kopp, mens du kan spise en full kopp hvis grønnsakene er rå).

Mat anbefalinger

Anbefalt proteiner inkluderer magert kjøtt, nøtter, egg, fettfattig ost og bønner. Vanligvis eneste av dine 04:56 porsjoner av proteiner bør være nøtter eller ost. Stivelse bør være hel-hvete matvarer. Foods bør være lavt fett (mellom 3 og 4 gram av fett i henhold til label). Du bør også sikte på å spise høy-fiber matvarer. Det beste er å spise små måltider hver 4-5 timer, og inkluderer et protein til hvert måltid. Ved å begynne dette regimet før operasjonen, samt en øvelse diett, vil du sikre at du er i stand til å opprettholde den livsstilen som kreves for gastric bypass å være en suksess.