Digidexo.com

homeopati epilepsi

Homeopatiske Cure for Epilepsi

Det finnes forskjellige typer epilepsi; Imidlertid er sykdommen karakterisert som en forstyrrelse hvori nerveceller i hjernens frigjørings unormale elektriske impulser. Dette fører til at andre nerveceller til å svikte midlertidig og resulterer i en endring eller fullstendig tap av bevissthet. Velger å forholde seg til sykdommen ved hjelp av homøopatiske midler betyr at i stedet for å behandle sykdommen som helhet, er behandlingen levert basert på individuelle symptomer.

Fakta

Den konvensjonelle behandling av epilepsi omfatter vanligvis medisinen karbamazepin, som er ofte brukt som et første linje av behandling i partielle anfall. Natriumvalproat blir også brukt som et første linje av behandling for de som opplevde en generalisert anfall. Homeopati, som omhandler spesifikke symptomer hos epileptikere, som svimmelhet og tvangs bevegelser i armer og ben, er sterkt anbefalt som en støttende linjen av behandling i kombinasjon med konvensjonell behandling. Hvis du ikke allerede har blitt diagnostisert av en medisinsk faglig som epileptisk, kan forfølge homøopatiske behandlinger være farlig fordi sykdommen vil bli behandlet med små mengder av rettsmidler som hos friske mennesker, vil gi symptomer som ligner på de som behandles. For eksempel kan feil diagnostisert epilepsi behandlet med homeopatiske behandlinger føre til anfall / kramper, endringer i atferd og / eller humørsvingninger, eller svakhet i beina. Av denne grunn bør epilepsi alltid være diagnostisert av en godkjent helsepersonell eller lege før du starter noen form for behandling.

Typer

Det finnes mange typer av homeopatiske behandlinger for epilepsi, fordi det er mange typer av epilepsi, og i forlengelsen, mange symptomer. Ved å snakke med en profesjonell homeopat, vil du være i stand til å finne riktig behandling basert på de symptomene du opplever før, under og etter et epileptisk anfall.

Fordeler

Hovedargumentet for å behandle epilepsi --- eller noen sykdom --- homeopathically er fordi hver pasient er forskjellig. Selv om de kan bli diagnostisert med den samme sykdom eller lidelse, deres symptomer er forskjellige, så er deres respons på behandling og medisinering. Dette er grunnen til at mange mener det er mange fordeler med å behandle epilepsi basert på symptomene heller enn generalisert sykdom. Ved å være i stand til å fokusere på eksakte symptomer pasienter opplever, er det antatt at de vil ha en bedre sjanse til å behandle disse spesifikke symptomer.

Advarsel

Ikke alle forhold --- eller symptomer --- vil svare på homeopatisk behandling. Du bør aldri bruke anbefalinger fra utrente individer som en erstatning for profesjonell medisinsk hjelp. For alvorlige plager som epilepsi, bør du se en medisinsk faglig før du bestemmer hvordan du vil at behandlingen skal administreres. Du bør aldri slutte å ta foreskrevet medisiner uten å konsultere lege. Og dersom symptomene vedvarer etter å ha blitt hjulpet av en profesjonell homeopat, bør du umiddelbart ta kontakt med en medisinsk faglig.

Expert Insight

Ifølge Dr. Rajesh Shah, en 25-årig ekspert på homeopati behandling, kan homeopati alene kan ikke hjelpe alle tilfeller av epilepsi. Som blir sagt, mange tilfeller av epilepsi som har blitt funnet å være motstandsdyktig mot konvensjonell behandling og medisinering har også blitt funnet å svare betydelig til homøopati.

Hva bør Epilepsi pasienter ikke?

Hva bør Epilepsi pasienter ikke?


Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som forårsaker kramper eller anfall. I de fleste tilfeller er disse beslagene er uventet, og kommer uten varselsignaler. I tilfelle av en anfall, kan noen normale aktiviteter bli farlig. Epilepsipasienter kan leve relativt vanlige liv med behandling, men de trenger å ta hensyn til vaner og aktiviteter som kan være farlig.

Kjøring

Et anfall mens du kjører, kan det føre til at du mister kontroll over bilen, og skaper en fare for deg selv og andre på veien. Av denne grunn, vil mange stater ikke tillater epilepsipasienter å kjøre med mindre de har ikke tidligere anfall, ifølge MedlinePlus. Manglende evne til å kjøre kan alvorlig begrense aktivitetene dine, noe som gjør det fristende å sette seg bak rattet. Men med mindre legen din sier at det er trygt for deg å kjøre, er denne aktiviteten farlig.

Vannaktiviteter

Epilepsipasienter bør aldri bade uten tilsyn. Dusjer er generelt ansett for å være trygge, men sitter i et badekar bærer risikoen for drukning, bør et anfall skje. Foreldre til barn med epilepsi bør ikke tillate dem å bade uten tilsyn. Epilepsipasienter bør aldri svømme alene, på grunn av økt risiko for drukning. Dykking er også et problem sport for epilepsi lider, men svømming og snorkling i grupper er vanligvis trygt.

Sport

Noen epilepsipasienter unngå sport helt, på grunn av risikoen for anfall. Imidlertid har øvelse blitt vist å redusere risiko for anfall. Epilepsipasienter kan delta i de fleste idretter, men bør passe på å bruke egnet verneutstyr. Unngå solo sport, som fallskjermhopping og hanggliding; høytliggende sport, som fjellklatring eller strikkhopping; og kontaktsport, som boksing og bryting med mindre anfallene dine er godt kontrollert. Hvis du gå, sykle eller jogge, la noen vite ruten du skal ta.

Trapper

Personer som lider av anfall som svekker deres motorstyring eller føre dem til å miste bevisstheten kan også bli nødt til å unngå trapper og bratte bakker. Alvorlige skader kan oppstå hvis denne type anfall skjer på en trapp. Epilepsipasienter som får en aura før de har et anfall kan bruke trapper, men trenger å sitte ned umiddelbart hvis et anfall er sannsynlig å skje. Pasienter som ikke får auraer bør bruke heisen til enhver tid.

Ukontrollerte Beslag

Epilepsipasienter som har ukontrollerte anfall må unngå et ekstra sett av aktiviteter, på grunn av de økte sjansene for et anfall. Disse inkluderer ridning, turn, ski, motorsport, noen aktivitet på isen, og vannsport gjøres alene - som vindsurfing og solo seiling. Sykling på veien kan også være et problem. Disse aktivitetene er tryggere for pasienter med anfall er kontrollert av antiepileptika, selv om disse stoffene kan påvirke sportslige resultater.

Tegn og symptomer på epilepsi hos mennesker Only

Tegn og symptomer på epilepsi hos mennesker Only


Epilepsi er en nevrologisk lidelse som fører elektriske impulser i hjernen som kan føre til anfall. Når epilepsi treffer et menneske, kan en distinkt sett av symptomer bli lagt merke sammen med avslørende anfall. Det finnes ingen kjent årsak for epilepsi hos mennesker, ifølge Mayo Clinic. Den vanligste formen for behandling av epilepsi hos mennesker er anti-krampe medisinering. Hvis tilstanden kan spores tilbake til en bestemt del av hjernen som trygt kan fjernes, kan så kirurgi benyttes.

Hallusinasjoner

Hallusinasjoner er et tegn på epilepsi som bare er sporbar hos mennesker. Ifølge Nevrologi Channel, kan disse hallusinasjoner inkluderer lysglimt, ser solide bilder av ting som ikke er der, snakke med folk som ikke er i rommet og høre lyder som ingen andre kan høre.

Tale

En person med epilepsi kan finne det vanskelig å snakke enten på tilfeldige øyeblikk, eller rett før et anfall. Stemmebåndene blir midlertidig lammet og personen ikke er i stand til å lage noe lyd i det hele tatt.

Kvalme

Et symptom som er eksklusiv for mennesker med epilepsi er kvalme som kan føre til oppkast. Kvalmen er ofte følte rett før et anfall, og kan bli svært voldelig som det fører til beslaget.

Psykologiske symptomer

I noen tilfeller et menneske som lider av epilepsi vil se ut som om han dagdrømmer og kan ikke fokusere. Personen vil være ute av stand til å forstå tidens gang, og han vil begynne å miste oversikten over de timer og dager. Det kan også være en sterk følelse av hva som er kjent som "deja vu". Dette er følelsen av at en person har opplevd en hendelse eller besøkt et sted i det siste, men i virkeligheten har han ikke.

Hva er Focal epilepsi?

Hva er Focal epilepsi?


Elektriske feiltenninger i hjernen kan forårsake enten generalisert epilepsi eller fokal epilepsi, også kalt partiell epilepsi. Generaliserte anfall involvere hele hjernen og hele kroppen krampetrekninger. Fokal beslag starter fra en bestemt del av hjernen og påvirke en bestemt del av kroppen eller tankene. Focal eller lokale anfall kan bare føre til en rykning arm eller en merkelig visuelt bilde eller en plutselig endring av humør. Focal epilepsi kan imidlertid føre til generaliserte anfall og bli mer alvorlige.

Alvorlighetsgrad

Fokal epilepsi, kan også bli referert til som kortikal dysplasi, som beskriver en misdannelse av hjernebarken, det ytterste lag av hjernevev, som kan føre til pediatrisk epilepsi. Benign fokus epilepsi i barndommen (BFEC) er veldig mild og vanligvis går unna med puberteten. Det er oftest diagnostisert i alderen mellom fem og åtte. Imidlertid er fokal kortikale dysplasi en vanlig årsak til intraktabel epilepsi hos barn, og er en hyppig årsak til epilepsi hos voksne.

Årsaker

Focal epilepsi er medfødt, det vil si til stede ved fødselen. Under utviklingen av embryo og foster, kan nevronene ikke flytte til den riktige, ytterste grå materie i hjernen, noe som krever en helt bestemt struktur lag. Nerveceller kan også bli for stor ("ballong-celler") med en forskjøvet kjernen og mangel på dendritter eller axoner å sende riktige signaler. Science Daily lister vanligste årsakene til fokus epilepsi som temporal sklerose, kortikale misdannelser, vaskulær sykdom, svulster, infeksjoner og skader.

Symptomer

Ifølge Oxford Journals, symptomer på mer alvorlige fokus epilepsi inkluderer et stort hode, reduserte dype senereflekser, språk regresjon etter utbruddet av beslag, hyperaktivitet, impulsivitet, aggressiv atferd, psykisk utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser. Hvis barneepilepsi har resultert i utviklingsmessige forsinkelser, deretter fysioterapi og andre korrigerende aktiviteter kan være nødvendig i tillegg til behandling for anfall.

Tradisjonell behandling

Noen ganger kan ingen behandling er nødvendig for fokal epilepsi, spesielt for BFEC. Dersom behandlingen er nødvendig, er det rettet mot symptomer, nemlig beslag. Hvis anti-anfall medisiner ikke fungerer, kan tilstanden bli kalt umedgjørlig Focal Epilepsi og leger vil vurdere andre behandlinger. Kirurgi kan være mulig, avhengig av hvor det kortikale dysplasi er plassert. Den unormalt kan fjernes, eller den kan kobles fra resten av hjernen.

Andre behandlings

Kirurgi resultater i god anfallskontroll i om lag 60 prosent av pasientene. Andre løsninger kan bringe lettelse for de resterende 40 prosent. "Umedgjørlige Focal Epilepsy," anmeldt i New England Journal of Medicine, beskriver nyere behandlinger som gammakniv. Implanterbare enheter, som kan oppdage et anfall og levere et lite elektrisk støt for å stoppe det, er et alternativ i tilfeller kommer. Behandlingen kan resultere i en kur eller bare i reduksjon av symptomene.

Minne og epilepsi

Minne og epilepsi


Minne er evnen til å holde på og hente informasjon og kunnskap. Epilepsi, ofte referert til som en anfall lidelse, er en tilstand av det sentrale nervesystemet. Misfires i hjernen forårsake epileptiske anfall. Dette unormal hjerneaktivitet forstyrrer mange fysiologiske aktiviteter, for eksempel minne. Det er flere grunner til at epilepsi lider har problemer med hukommelsen.

Epileptisk Amnesia

Epileptiske anfall, spesielt de som starter i tinninglappen, påvirker hippocampus, som er den delen av hjernen som bidrar til å regulere minne. Hvis beslagene ikke er behandlet, vil hippocampus stivne og krympe. Hvis dette skjer, at all informasjon som hjernen lagrer vil være uorganisert og vanskelig hente. Det finnes flere typer epileptiske hukommelsestap. En er anterograd amnesi, hvor personen ikke kan beholde ny informasjon. Det er også ictal amnesi, hvor personen kan holde en samtale og handle normalt, men har ingen erindring av å ha gjort det.

Hjernens struktur og Beslag

Epilepsipasienter som opplever anfall som starter i ett område av hjernen har ofte problemer med hukommelsen. De beslag påvirker den delen av hjernen ansvarlig for en bestemt funksjon, slik som hukommelse. Tinninglappen i hjernen er der minnet er lagret. Hvis et anfall gjentatte ganger oppstår i at lapp, så minnet er redusert eller berørt. Hvis det oppstår vevsskade på venstre side av hjernen, kan personen lider tap av verbal hukommelse. Hvis det oppstår vevsskade på høyre side, ville den personen har problemer med sin visuelle hukommelse.

Tap av bevissthet

Når noen mister bevisstheten, er normal hjerne aktivitet uteblir i en viss tid. Noen epileptikere mister bevisstheten under et anfall, som negativt påvirker tinninglappen. Når et epileptisk gjenvinner bevisstheten, de noen ganger opplever forvirring. Denne forvirringen hemmer også minne. Imidlertid er denne typen hukommelsestap vanligvis forbigående.

Hjernesvulst, skader og lesjoner

Epileptikere opplever ofte beslag fra en hjernesvulst eller lesjoner. Hvis hjernesvulst eller lesjon ligger i tinninglappen området, sjansene er gode for at minnet vil bli berørt. Noen som lider en traumatisk hodeskade kan oppleve anfall. Denne typen anfall fører også til hukommelsesproblemer, avhengig av hvor skaden er lokalisert.

Epilepsi medisiner og Minne

Anti-anfall medisiner, for eksempel Dilantin, har potensial til å påvirke hukommelsen. Medisiner tjene til å bremse hjernen ned, hindrer det fra bearbeiding av informasjon riktig. Hvis informasjonen ikke er behandlet på riktig måte, og pasienten kan ikke være i stand til å hente den.

EEG Spiking & Epilepsi

EEG Spiking & Epilepsi


Betegnelsen "epilepsi" beskriver et sett av symptomer snarere enn årsaken til disse symptomer. En pasient er epileptisk når han eller hun viser tendens til å ha beslag. Til å diagnostisere epilepsi forhold, kan en lege utføre en elektroencefalografi, eller EEG.

Etymologi

Mens fremgangsmåten er kalt "elektroencefalografi," instrumentet brukt til å utføre fremgangsmåten kalles en "elektroencefalogram." Physicians bruke "EEG" for å referere til begge disse. "Electro" viser at det er noe som involverer elektrisitet, mens "encephalo" kommer fra et gresk ord som refererer til hodet, og "gram" kommer fra et gresk ord som betyr "noe skrevet."

Historie

I 1929, nevrologen Hans Berger oppfant elektroencefalogram, som beviser at en maskin kunne måle og registrere de svake elektriske strømmer i den menneskelige hjerne. Berger også var den første til å vise at nevrologiske forstyrrelser slik som epilepsi resulterte i unormale elektriske mønstre i hjernen.

Betydning

Epilepsi har alltid vært en vexing abnormitet for leger å behandle. Selv om det er klart at situasjoner som alkohol tilbaketrekning, lavt blodsukker, hodeskade, og arvet forhold kan føre til epilepsi, er årsaken til mange tilfeller av epilepsi fortsatt uklart. Men til tross for den pågående mysterium av tilstanden, gjør eksistensen av EEG hjelpe leger til å finne mer klarhet i noen konkrete saker.

Funksjon

EEG bestå av elektroder som en lege steder på pasientens hodebunn og en sentralenhet i hvilken disse elektroder i kontakt med ledningene. Aktivitet i en sunn menneskelig hjerne vil vises som en jevn strøm av pigger og daler, som forekommer innenfor et moderat utvalg av amplitude. I tilfeller av epilepsi, men vil pasienter viser ekstreme pigger av aktiviteten som forekommer med ujevne mellomrom. Slike unormale pigger er et klart tegn på en epileptisk tilstand. Ved å bestemme plasseringen av en slik spiking aktivitet, kan nevrologer fastslå om problemet finnes i en bestemt del av hjernen eller i hele hjernen.

Misforståelse

Selv spiking aktiviteten er nesten alltid et tegn på epilepsi, vil ikke alle epileptikere vise en slik spiking aktivitet i en EEG avlesning. Ofte er den eneste gangen at toppene oppstå under eller umiddelbart etter et epileptisk anfall.

DOT & epilepsi

DOT & epilepsi


Epilepsy er en kronisk, men funksjonelt, lidelse som kan kontrolleres ved hjelp av medisiner i de fleste tilfeller. Det er preget av uprovoserte anfall som kan resultere i et tap av bevissthet. Standpunkt at den føderale Department of Transportation (DOT) har tatt på utstedelse av kommersielle motorkjøretøy (CMV) lisensierer til sjåfører med en historie med anfall som ønsker å drive kommersielle kjøretøy på Interstate har primært fokusert på hvorvidt anfall aktivitet er den resultat av epilepsi eller en engangs foreteelse.

DOT Forskrift

Forskriften DOT har på plass i dag tillater ikke noen med en historie med anfall for å få en CMV lisens. Denne politikken ble gjennomført i 1971 og revidert i 1978 Det har ikke vært noen oppdateringer til denne politikken siden den gang. DOT forskriftene sier heller ingen person med en bekreftet lege diagnosen epilepsi eller anfall lidelse vil bli lisensiert til å drive kommersielle kjøretøyer. En person med beslag som er kontrollert av anti-anfall medisiner er heller ikke tillatt å få en CMV lisens. DOT gjør gjør noen tilfeller der det vil utsette en avgjørelse i påvente av mer informasjon fra den personen som er å begjære CMV lisens så vel som fra medisinsk personell.

DOT og Uprovoserte Beslag

Til enhver tid en person kan ha ett, uprovosert anfall. Disse episodene er relatert til et kjent formildende faktor slik som en legemiddelreaksjon, forhøyet temperatur, dehydrering, alvorlig smittsom sykdom eller kritisk metabolsk episode. I dette tilfellet, er en kjennelse på utstedelse av en CMV lisens utsatt inntil personen har kommet tilbake for fullt. Det kan ikke være noen dvelende komplikasjoner inkludert den fortsatte bruken av anti-anfall medisiner. DOT gjør deretter hver avgjørelse på individuell basis.

Beslag ikke relatert til epilepsi

I andre tilfeller, kan en person har en anfall eller tap av bevissthet som ikke er knyttet til epilepsi eller hvilken som helst annen tidligere kjent tilstand. Når en seks måneders foreslo anfallsfrie venteperioden er avsluttet, er et komplett batteri av nevrologisk testing oppfordret av DOT. Etter konsultasjoner med behandlende lege og en rettsmedisiner, er en avgjørelse gjort av DOT basert på fravær av anti-epileptiske medisiner og sannsynligheten for å få tilbakefall av anfall eller tap av bevissthet.

Å være anfallsfrie på lang sikt

En person som har en historie med anfall eller epilepsi, men har vært av anti-beslag medisiner og fri for anfall i minst 10 år, kan være i stand til å få en CMV lisens.

I tillegg er en person med et enkelt anfall hendelse som var uprovosert og som har vært av anti-beslag medisiner og anfallsfrie i minst fem år kan være kvalifisert for en CMV lisens.

I begge tilfeller må interesserte personer protest DOT, som vil vurdere hver sak individuelt.

The Epilepsy Foundation, DOT og epilepsi

The Epilepsy Foundation er bekymret for de føderale DOT forskrifter om utstedelse av CMV lisenser til disse mennesker med epilepsi blir adoptert av stater. De føderale DOT Forskriften gjelder for kommersielle kjøretøy trafikk som krysser statsgrenser, og også til de kommersielle kjøretøyer som driver innen én stat, men med last som er fra en annen stat.

Utfordringer for den føderale DOT regelverket har ikke vært vellykket. Imidlertid har enkelte beslag lider hatt suksess utfordrende statlige forskrifter som unødvendig basert på den føderale DOT forskrifter. The Epilepsy Foundation erkjenner at hvert tilfelle av epilepsi er annerledes og ikke argumentere et teppe politikk med hensyn til DOT forskrifter, men heller argumenterer for at hvert tilfelle avgjøres fra sak til sak.

Ulike Epilepsi syndromer

Ulike Epilepsi syndromer


Epilepsy består av en rekke distinkte syndromer, som hver påvirker levetiden til epileptisk på forskjellige måter og krever forskjellige behandlingsstrategier. Diagnostisere en bestemt epileptisk syndrom --- stedet for å lage en generell diagnose av "epilepsi" --- krever medisinske fagfolk til å vurdere alle pasientens nevrologiske og atferdsmessige symptomer, som kan utgjøre kliniske vanskeligheter. Men å identifisere den spesifikke syndrom er den beste måten å forstå pasientens prognose og behandlingsalternativer.

Årsaker

Noen epileptiske anfall er lett forklarlige, mens andre har ingen kjent årsak. Anfall med en ukjent årsak er kjent som idiopatisk anfall. Anfall med en kjent årsak kalles symptomatisk. Idiopatisk beslag er vanligvis lettere å behandle enn symptoma seg.

Spesifikke Nyfødte syndromer

De former for epilepsi oppleves av de fleste barn er forskjellig fra voksne epilepsies. Neonatale kramper, feberkramper og West syndrom er noen av de vanligste epileptiske forstyrrelser som påvirker nyfødte og små barn. Disse syndromene en tendens til å være godartet; de fleste barn vokse dem, eller svarer godt til medisiner (f.eks, steroider), og ikke lider signifikante nevrologiske skader.

Noen leger ikke anser feberkramper å være epileptisk i naturen, fordi beslagene skyldes en høy feber. Derimot, er West syndrom ansett som et epileptisk syndrom for barn, på grunn av den distinkte EEG målinger under anfall. Hvis venstre ubehandlet, kan West syndrom utvikle seg til en voksen form for epilepsi som kalles Lennox-Gastaut syndrom, som rammer barn opp til åtte år og kan alvorlig skade utviklingsmessige ferdigheter.

Epileptiske encefalopati

Epileptiske encefalopatier er hjernens struktur abnormiteter som forårsaker epileptiske anfall hos barn eller voksne. Disse uregelmessigheter kan være plassert på den ene side av hjernen, eller på begge sider. Epilectic encefalopati tendens til å være alvorlig og vanskelig å behandle; de med en tidlig debut ofte avta eller stoppe i ungdomsårene, men deres nevrologiske og kognitive ettervirkninger kan være alvorlige.

Kroniske Epilepsi syndromer

En av de mest alvorlige former for symptomatisk epilepsi er Rasmussen syndrom (også kjent som Rasmussen encephalitis), der den ene side av hjernen fører til beslag på den annen side av legemet. Behandlingen kan omfatte neurotherapy eller, i noen tilfeller fjerning av epileptiske halvkule av hjernen.

Andre kroniske former for epilepsi inkluderer tinninglappen epilepsi og frontallappen epilepsi. Frontallappen syndrom er mer voldelige av de to. Disse syndromene pleier å være symptomatisk; noen har en genetisk basis, mens andre er et resultat av lesjoner, svulster, strukturelle misdannelser eller hodeskader. Folk som har en av disse syndromene krever ofte medisin eller kirurgi for å kontrollere sine anfall.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi


I sin bok, "Yoga: The Path to holistisk helse," internasjonalt anerkjente yoga guru BKS Iyengar beskriver en serie med yoga for behandling av epilepsi. Forward fold positur, nedover-vendt hunden positur og liket positur er tre av de 18 viste stillinger. Epileptiske anfall oppstår når hjernen unormalt genererer elektriske signaler. Rytmisk yoga puste i frem fold, som peker nedover hund og liket positur øke blodstrømmen til hjernen din, beroligende hjerneceller og beroligende nervesystemet ditt.

Hvordan å praktisere yoga for epilepsi

trinn på din matte eller håndkle med føttene hip bredde hverandre til å begynne yoga puste. Pust, forlenge ryggraden og fylle din rib bur med luft. Pust ut og trekke navlen inn ryggraden. Pust inn og se på himmelen eller i taket, så puster og slipper spenninger i kjeve, skuldre, korsrygg og hofter. Gjør pusten høyt, som vinden går gjennom en tunnel, og visualisere det varmer opp ryggraden. Fortsett å puste før hele ryggen føles varmt og tingly.

To Exhale magen ned mot hoftene for frem fold positur. Spenne motsatt albue til motsatt hånd eller nå høyre hånd til høyre ankel og venstre hånd til venstre ankel. Utforsk din tilbake fleksibilitet ved å bringe magen nærmere hoftene med hver puster du tar. Bo i frem fold posere for flere åndedrag eller mange. Gjenta utgjøre flere ganger hvis du vil.

Kom til hender og knær på din matte eller håndkle for å forberede seg nedover-vendt hunden positur. Plasser håndflatene under skuldrene, bredde skulder fra hverandre og knærne under hoftene, hip bredde hverandre. Pust inn og presse hoftene opp mot taket eller himmelen og brystet tilbake mot føttene. Kroppen din vil være formet som en omvendt V. Pust og forlenge ryggraden. Pust ut og og ta med navlen i ryggraden. Bo i nedovervendt hunden for fem dype åndedrag, deretter tilbake til dine hender og knær. Gjenta utgjøre et par ganger, hvis du vil, bor i den i flere åndedrag eller mange.

lå med ryggen på matten og knærne bøyd for liket positur. Utvid ben, ett om gangen. La føttene og armene falle åpen mot taket eller himmelen. La dine nedre tennene henge fra øvre tennene. La dine øyeepler flyte i sine huler. Tillate all spenning å smelte bort. Ditt sinn forblir i øyeblikket med kroppen din. La tilfeldige tanker drive gjennom din bevissthet og fokus på pusten. Bo i liket posere for to til tre minutter eller lenger.

Se mer yoga ved å delta på klasser ledet av en sertifisert instruktør. Forward fold, som peker nedover hund og liket positur er grunnleggende yoga posisjoner du vil finne i noen yoga klasse. Ifølge Mayo Clinic, yoga er en egnet behandling for å redusere bivirkningene av epilepsi behandling medikamenter inkludert tretthet, svimmelhet, vektøkning og tap av koordinasjon.

Hint

 • Du kan bruke opptil tre yoga blokker i frem fold. Stable dem under hendene for å redusere stress på skinke strenger.
 • Plasser et brettet teppe under halsen, korsryggen eller knær i liket positur for å redusere spenninger i disse områdene. Du kan også gjøre liket posere med knærne bøyd.
 • Ikke lås knærne i frem fold posere som dette legger press på korsryggen.
 • Trening med legen din godkjenning.

Sysselsetting Med Epilepsi

Sysselsetting Med Epilepsi


Mange mennesker med epilepsi kan fortsatt opprettholde tilfredsstillende arbeid, men de har ofte jobbe hardere for å gjøre det. Noen ganger trenger de spesiell innkvartering og, til tider, må overvinne fordommer eller frykt fra sine medarbeidere.

Problemer i å ansette

Hvis du har epilepsi, er det fire utfordringene du møter når vi leter etter en stabil jobb. Hvis du mangler opplæring eller ferdigheter fordi du har anfall eller bivirkninger fra medisiner, kan du være ubetinget for en bestemt stilling. Hvis du ikke kan kjøre på grunn av anfall eller hvis andre er motvillige til å kjøre deg til jobb, kan din jobbsøking bli hindret. Du jobber oppmøte også kunne bli påvirket bør du skaffe sysselsetting. Noen arbeidsgivere kan bekymre seg for sine selskapers ansvar i å ansette deg. Også kan andre ansatte være ubehagelig å jobbe med deg fordi de ikke forstår tilstanden.

Hjelp til å finne en jobb

For å hjelpe deg med å finne arbeid, list og bestemme dine kvalifikasjoner for en bestemt type jobb. Du kan også snakke med en yrkesveileder med erfaring i å hjelpe epileptikere eller finne jobbklubber gjennom Epilepsy Foundation i ditt område. Lokale offentlige tjenestegruppene kan tilby å transportere de med lidelser eller sykdommer som forhindrer dem fra kjøring. Utdanne en potensiell arbeidsgiver om epilepsi kan også hjelpe deg i å få en ønsket jobb.

Rettigheter i arbeidslivet

Americans with Disabilities Act, som ble vedtatt i 1990, gjør det ulovlig å diskriminere en person basert på hans eller hennes funksjonshemning. Før du søker på en jobb, bør du snakke med noen fra den lokale grenen av Epilepsy Foundation eller en sosialarbeider hvis spesialitet er sysselsettingsspørsmål. Hvis du under enten en søknadsprosess eller tiden av faktiske sysselsetting, du føler deg som om du har vært utsatt for diskriminering, kan disse menneskene gi deg råd og hjelpe deg med å sende inn en sak mot arbeidsgiver.

Er migrene og epilepsi Linked?

Er migrene og epilepsi Linked?


Forskerne vet ikke den eksakte årsaken til migrene. Gener er tenkt å spille en rolle, siden migrene har en tendens til å kjøre i familier. Den mest aksepterte teorien er at hjernen ikke kan riktig håndtere signalstoffet serotonin. Dette signalstoffet er også tenkt å bidra til epilepsi og alvorlig depresjon. Personer med migrene har ofte en annen kronisk tilstand (kalt en komorbiditet), for eksempel alvorlig depresjon eller epilepsi.

Genetikk

Ifølge en 1997 studie av Oak Ridge National Laboratory, en mutert form av kromosom 19, vises i folk som har koordineringsproblemer under migreneanfall. Disse koordineringsproblemer er lik dem som er vanlige i noen epilepsianfall. Denne kromosom fungerer på en lignende måte som i kromosomet i mus med koordinasjon og anfalls vanskeligheter, kjent som kromosom 8. Cacnl1a4.

Medisinering

Et annet tegn på at migrene og epilepsi kan knyttes er at enkelte medisiner opprinnelig laget for epileptikere også bidra til å stoppe migrene smerte. Disse medikamentene er Topimax (aktiv ingrediens topiramat), som opprinnelig ble markedsført i 1979 for å hindre epileptiske anfall. Pasienter knyttet til sine leger at deres migreneanfall minsket eller stoppet. Legene begynte forskrivning Topimax off-label for migrene. I 2004 vedtok også det amerikanske Food and Drug Administration det til behandling av migrene.

Depresjon Factor

Major depresjon kan være en annen årsak som knytter både migrene og epilepsi sammen i noen mennesker. En studie 2007, "Co-forekomst av alvorlig depresjon eller selvmordsforsøk med migrene med aura og risiko for uprovosert anfall" (Dale C. Hesdorffer, PhD, et al; 2007), gjorde viser at et høyt antall personer med migrene prøvde å begå selvmord og utviklet anfall. Tar antidepressiva daglig har hjulpet noen mennesker med migrene å ha færre angrep.

Hensynet

Det er fortsatt ikke kjent om epilepsi forårsaker migrene eller migrene forårsaker epilepsi eller hvis depresjon fører både epilepsi og migrene. Det virker mer enn tilfeldig at alle tre dukker opp sammen eller utseendet på ett betyr at de to andre kan muligens dukke opp, men det er ikke bevist. Men selv om en person med migrene ikke kan utvikle enten depresjon eller epilepsi, bør hun likevel være klar over at hun kunne utvikle dem i fremtiden.

Teori

Gener kan avgjøre om en person er mer sannsynlig å utvikle migrene, epilepsi eller depresjon. Lignende genet makeup betyr ikke at en person er 100 prosent større sannsynlighet for å utvikle noen eller alle av disse forholdene når de utsettes for faktorer som røyking, drikking, søvnløshet, høyt stressnivå eller andre forhold kjent for å utløse migreneanfall, epileptiske anfall eller anfall av depresjon.

Hvordan Test for epilepsi

Hvordan Test for epilepsi


Selv om alle beslag er forårsaket av unormal aktivitet i hjernen, er ikke alle anfall relatert til epilepsi. I tillegg, er en spesiell type av behandling for anfall ikke effektive for alle personer med epilepsi. Derfor er det viktig at legen din utfører en grundig runde av diagnostiske tester for å fastslå om du har epilepsi - og, om nødvendig, det beste løpet av behandlingen. Les videre for å lære mer om hvordan du kan teste for epilepsi.

Hvordan Test for epilepsi

Få testet for epilepsi

•  Diskuter få en EEG, eller elektroencefalogram, test for å diagnostisere epilepsi. Dette er den eneste metoden som kan måle unormal hjerneaktivitet som forårsaker kramper, og derfor er den mest brukte testen direkte. En EEG test er også nyttig i å klassifisere den type epilepsi, hvis beslag er bekreftet å være forårsaket av epilepsi.

Forbered deg EEG test ved å vaske håret grundig kvelden før din avtale for prosedyren. Ikke bruk produkter som hårspray eller gel, etter vasking. Elektrodene er plassert på hodebunnen din i løpet av EEG test og det er viktig for hodet og hodebunnen for å være ren og tørr.

Slapp av så godt som mulig i løpet av EEG test. Elektrodene er midlertidig limt til hodebunnen mens du ligger flatt på en seng og utføre visse aktiviteter for å registrere endringer i hjerneaktiviteten. Disse aktivitetene inkluderer generelt ser inn i en lys, blinkende lys eller ta dype åndedrag i et hurtig tempo. I noen tilfeller kan testene inkluderer sover mens under observasjon.

Vent på resultatene av EEG test. Opptakene av hjernen bølgemønstre er undersøkt for unormal aktivitet, som noen ganger er et tegn på epilepsi. Hvis resultatene er ikke avgjørende, kan det hende du trenger å gjennomgå flere tester.

være åpen for bruk av andre metoder foruten EEG-tester for å se etter epilepsi, slik som magnetisk resonanstomografi, eller MRI, tester for å produsere bilder av hjernen. Blodprøver er også ofte brukt for å finne ut om andre sykdommer i tillegg til epilepsi er ansvarlig for anfall, som noen ganger knyttet til nyre-eller leversykdom. Blodprøver registrere nivåer av røde og hvite blodlegemer, elektrolytter, blodsukker og kalsium.

Hint

 • Noen pasienter med epilepsi ikke svare på medisiner som en metode for å kontrollere anfall, og må gjennomgå alternative metoder.
 • Pasientene er noen ganger overvåket av video EEG under testene for å observere kroppsbevegelser og eventuelle beslag.
 • La legen få vite om eventuelle medisiner du er i dag før under en EEG test, da de kan påvirke resultatene.

Hvordan diagnostisere epilepsi

Hvordan diagnostisere epilepsi


Epilepsi er veldig ofte forvekslet med andre sykdommer, så dens diagnose er svært viktig før du går fremover med behandling eller forsøk på å finne årsaken. En rekke tester er ofte nødvendig for å diagnostisere epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere epilepsi.

Hvordan diagnostisere epilepsi

•  Diskuter din medisinske historie i detalj med legen din. Du vil bli spurt om din helse og livsstil for å fastslå årsakene til dine anfall, som narkotikabruk, hodeskade og kroppslige infeksjoner er andre muligheter i tillegg til epilepsi. Legen din vil også ønske å vite om du eller noen i din familie har hatt anfall i det siste.

Ta med en person som var vitne din anfall med deg til avtalen hvis mulig, som du kan ha problemer med å huske de øyeblikkene som leder opp til anfall og hvordan det dukket opp. Hvis anfallet skjedde utenfor hjemmet på jobb eller skole, spør en nær venn eller kollega til å enten bli med deg til avtalen eller beskrive beslaget til deg på forhånd på en måte du kan videresende til legen din.

Klargjør for legen din å utføre flere tester for å diagnostisere tilstanden din. Den vanligste metoden som brukes til å diagnostisere epilepsi er en EEG test, eller electroencephalograph, som tester hjernens bølgemønstre for uvanlig aktivitet gjennom elektroder som legen festes til hodebunnen din.

Plan for EEG test som skal utføres i en poliklinikk eller på legens kontor. Testen er vanligvis ca 60 minutter lang, men legen din kan kreve en betydelig lengre tid å lese resultatene. Legen kan også foreslå å kjøre testen mens du sover, som hjernebølgeaktivitet er noen ganger lettere å måle under søvn, eller han kan gi deg portable EEG testing av utstyr for å overvåke deg hele dagen.

Vær oppmerksom på at i om lag 50 prosent av tilfellene, trenger epilepsipasienter ikke viser unormal hjerneaktivitet ved EEG test. I disse tilfeller er andre tester er nødvendig. En annen populær diagnostisk test for epilepsi er avbildning av hjernen, som ofte brukes med barn eller for første gangs anfall funnet hos voksne.

Få en blodprøve for å utelukke andre sykdommer som involverer anfall. Blodprøver vil generelt bli anbefalt av legen din hvis nødvendig. Blodprøver er svært ofte brukt for å diagnostisere epilepsi hos barn.

gjennomgå diagnostiske tester for å evaluere din oppførsel og humør, intellektuelle evner, fysisk koordinasjon og muskel kommandoen. Disse testene er nyttig for å forstå effekten beslag har på kropp og sinn, og også kan bidra til å finne årsaken til din epilepsi.

Hint

 • En EEG er vanligvis utføres innen en dag etter anfallet inntreffer, når det er mulig, så resultatene er mest nøyaktig innenfor denne tidsrammen.

Hvordan snakke med barn om epilepsi

Hvordan snakke med barn om epilepsi


Epilepsi er en skremmende og forvirrende sykdom å forholde seg til for alle, enten som pasient eller familiemedlem eller venn av noen med epilepsi. Snakke åpent om epilepsi vil tillate barna å takle, og kan bidra til å lette deres frykt gjennom en bedre forståelse av hvordan og hvorfor epilepsi oppstår og hva som kan gjøres for å behandle tilstanden. Les videre for å lære hvordan du kan snakke med barn om epilepsi.

Hvordan snakke med barn om epilepsi

•  Sørg for å ha en sterk forståelse av epilepsi ved å gjøre eventuelle nødvendige bakgrunnsinformasjon forskning før å ha en diskusjon om det med et barn. Forbered deg ved å henvise til noen ressurser som er tilgjengelige for deg, inkludert bøker eller brosjyrer anbefalt av legen din eller nettsteder, for eksempel Epilepsi stiftelsens hjemmeside. Se Resources nedenfor for en link. Noen barn kan stille spørsmål som krever grundig svar, mens andre ikke kan spørre noen i det hele tatt, og det er viktig å være klar med detaljert informasjon.

•  Etablere nivået av forståelse om epilepsi at barnet har før du begynner diskusjonen. Først spør barnet om han vet noe om epilepsi eller anfall, samtidig som man gjør det klart at det er helt greit hvis han ikke har noen forkunnskaper.

Forklar at et anfall er en midlertidig feil i noens hjerne, og at epilepsi er en tilstand der en person har en tendens til å få anfall. Fortell barnet at i de fleste tilfeller er årsaken til noen som har epilepsi ikke kjent, men det er funnet i både barn og voksne.

Stress at epilepsi er ikke smittsom. Dersom barnet har epilepsi, forklare at det ikke er hennes feil og hun bør ikke være redd for å leke fritt med andre barn. Snakk med barn med epilepsi om hvordan å takle tilstanden på skolen, som for eksempel å diskutere temaet med lærere og andre studenter.

Understrek at du er villig til å svare på eventuelle spørsmål barnet måtte ha, uansett hvor enkelt eller pinlig det kan virke. Det er viktig å la barnet vite at han kan snakke med deg om noen frykt eller bekymringer vedrørende epilepsi.

hjelpe barn som har epilepsi å ta ansvar for å lære mer om deres tilstand. De bør vite hvordan du kan snakke med andre om det og være nøye med å følge de anbefalte doser for sine medisiner. Hvis et familiemedlem eller en venn av barnet er å takle epilepsi, gjennomgå nødvendige sikkerhetstiltak for å ta i tilfelle av et anfall, som for eksempel å rydde unna eventuelle farlige gjenstander og søker hjelp fra en voksen.

Hint

 • Vær forberedt for barn å ha en rekke reaksjoner på å lære om epilepsi, slik som frykt, apati eller sinne.

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi


Kosttilskudd tilnærminger blir ofte brukt til å behandle epilepsi og kan føre til en betydelig reduksjon av anfall hos noen pasienter, spesielt barn. Den hyppigst anbefalt diett for barn med epilepsi er ketogen diett, som krever tett oppfølging av lege og er vanligvis bare brukes i tilfeller der pasienter ikke reagerer på medisinering. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker kosthold for å behandle epilepsi.

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi

•  Snakk med legen din om bruk av ketogen diett, en form for faste som har blitt brukt til å behandle epilepsi i flere tiår. Målet med dette er å tvinge legemet til å brenne fett, hvor dietten er meget høy, noe som øker produksjonen av ketoner. Ketoner inhiberer unormal aktivitet i hjernen og ryggmargen.

Sørg for å forstå at barnet ditt vil begynne dietten på sykehuset mens du blir behandlet for epilepsi. Han vil bare få lov til å drikke en bestemt mengde væske i løpet av de første to til tre dager, og vil ikke bli gitt noe å spise. Denne delen av dietten er gjort mens på sykehuset, slik at legene kan overvåke barnets tilstand og forhindre negative bivirkninger så best som mulig.

Klargjør for barnet ditt å oppleve negative bivirkninger som hennes blodsukkeret begynner å slippe, noe som kan være traumatisk for både deg og barnet ditt. Ekstremt lavt blodsukker kan føre til at barnet å bli forvirret, uttrykksløs eller irritabel i humør, og hun kan virke blek eller svett. I de fleste tilfeller vil barnets lege kunne nøye overvåke blodsukkeret for å forhindre skade.

Vent ut de nødvendige to-tre dager av sult før barnets ketonnivå begynner å stige i hans urin og blod. Barnets lege vil da begynne den neste fasen av ketogen diett, som først og fremst innebærer matvarer som er svært høy i fett, inkludert smør og meieriprodukter som kremfløte. Betydelig mindre deler av proteiner, slik som kjøtt, kylling eller fisk, frukt og grønnsaker og blir også innarbeidet.

forventer at barnet ditt blir sakte tatt av noen medisiner som brukes til å behandle epilepsi når du begynner ketogen diett. Hvis barnet opplever en nedgang i og jevn kontroll av antall av hans anfall mens du er på diett, kan legen hans anbefale å stoppe bruken av disse medikamentene helt.

Hint

 • Bivirkninger av ketogen diett er kvalme og diaré. Dårlig ernæring kan føre til nedsatt utvikling hos barn, samt nyrestein fra overdreven urinsyre. Derfor, bruk av denne dietten krever tunge tilsyn fra lege.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi


Innhenting rimelig helseforsikring er betydelig vanskeligere for mennesker med epilepsi enn den gjennomsnittlige pasienten, men det er mulig. Det er viktig å ha god forsikring som vil hjelpe deg å betale kostnadene ved å motta nødvendig behandling for din tilstand, og vil gi deg tilgang til spesialister som best kan hjelpe deg med å administrere lever med epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan du får sykeforsikring med epilepsi.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

•  Stole på sykeforsikring gitt til ansatte der du jobber, da dette vil trolig være din beste sjanse til å få rimelige priser. Hvis du er arbeidsledig eller din arbeidsgiver ikke tilbyr helseforsikring, kan det være lurt å konsultere med en medisinsk forsikring megler for å bidra til å velge en plan. Megleren vil kunne sammenligne de pakkene som er tilgjengelige for deg og tilhørende kostnader, men det er sannsynlig å være mer vanskelig å skaffe rimelig forsikring.

Forsknings forsikringer for å identifisere hvorvidt preexisting forhold, som for eksempel epilepsi, er dekket under plan og hvis noen fordeler er begrenset eller begrenset helt. Sjekk for å se om din nåværende lege aksepterer din forsikring plan før du registrerer deg.

Gi forsikringsselskaper med et brev fra legen din som beskriver tilstanden i detalj, spesielt hvis han kan bekrefte at anfallene dine har vært under kontroll i en lengre periode. Dette kan hjelpe deg å få dekning og redusere beløpet du må betale for nevnte dekning.

Identifisere navn og bakgrunnsinformasjon av leger som er tilgjengelig i din forsikring plan, som tilgang til spesialister er ofte begrenset. Besøk med en epileptologist, eller en lege som er spesialist i epilepsi, er ofte ikke dekkes av forsikringsselskapene. Dette er viktig å merke som spesialitet leger ofte kreve enda høyere priser enn fastlegene, og det er en god mulighet for at du vil bli pålagt å betale noen av disse utgiftene ut av egen lomme.

Besøk Epilepsy Foundation hjemmeside for å se en liste over epileptologists i ditt område som er kategorisert etter hvilke typer forsikring som de tar imot. Se Resources nedenfor for en link. Noen leger er også oppført som å tilby lavere priser i spesielle situasjoner for epilepsipasienter. Nettstedet inneholder også en liste over klinikker som tilbyr gratis omsorg til epilepsipasienter.

Hint

 • Forstå at medisinske forsikringsselskaper vil mest sannsynlig vise folk med epilepsi som gjeld fordi de vil vanligvis trenger hyppig og dyrt medisinsk behandling som vil koste selskapet penger. Forsikringsselskapene vil ønske detaljer om hvilken type epilepsi du har og mengden og alvorlighetsgraden av anfall du har når du skal avgjøre om de vil gi dekning til deg.

Hvordan identifisere Epilepsi Risikofaktorer

Hvordan identifisere Epilepsi Risikofaktorer


Det er generelt svært vanskelig å finne årsaken til epilepsi, men å vite risikofaktorer kan tillate deg å ta tiltak for å unngå visse typer oppførsel som kan føre til epilepsi. Likevel er det mulig å utvikle epilepsi uten å ha disse risikofaktorene. Les videre for å lære hvordan å bedre identifisere epilepsirisikofaktorer.

Hvordan identifisere Epilepsi Risikofaktorer

skjelne om du har opplevd eller er utsatt for traumer til hjernen, både interiør eller eksteriør, enten som kan føre til anfall. Disse typer av hjerneskader omfatte traumer til hodet, alvorlig mangel på søvn eller oksygen, slag, nyre eller hjertesvikt og tumorer. Visse infeksjonssykdommer kan også føre til hjerneskade som øker sjansene for å utvikle epilepsi, slik som viral encefalitt, meningitt og AIDS.

Kjenn din familiehistorie med epilepsi til å identifisere din personlige risiko. Genetiske forhold gått ned fra tidligere generasjoner er ofte årsaken til epilepsi, så har familiemedlemmer med epilepsi kan bety at du har større risiko. Forhold knyttet til stoffskiftet, for eksempel høyt eller lavt blodtrykk, er ofte genetisk og også vurdert risikofaktorer for epilepsi.

Identifisere årsaker til epilepsi som er spesifikke for din aldersgruppe. For eksempel, dårlig ernæringsmessig vaner og høy feber er spesielt vesentlige risikofaktorer for barn. I pensjonister, Alzheimers sykdom og slag er av større bekymring.

Vær oppmerksom på miljøforholdene i de stedene du bor og arbeider, som de kan også være risikofaktorer for epilepsi. Tung eksponering for giftstoffer som karbonmonoksid eller bly kan føre til anfall. Overdreven bruk av og abstinenssymptomer knyttet til stoffer som kokain og alkohol er også vurdert risikofaktorer for utvikling av epilepsi.

Redusere risikoen for å utvikle hjerte-og karsykdommer som kan føre til hjerneskade. Spis en næringsrik, godt balansert kosthold og mosjon på regelmessig basis for å opprettholde en sunn vekt. Begrense mengden alkohol du drikker og unngå sigarettrøyk.

Hint

 • Hvis du har noen av risikofaktorer for epilepsi, snakk med legen din eller fastlegen om måter å redusere risikoen.
 • Bruk en sikkerhetsbelte når man kjører i eller kjøre biler for å hindre hodeskader, noe som kan føre til anfall. Bruk alltid hjelm under sykling og motorcycling aktiviteter, samt mens ski og snowboard.
 • Alkohol, kan føre til avhengighet, noe som i sin tur kan resultere i abstinenssymptomer. Disse abstinenssymptomer er blitt vist å forårsake skade på hjernen, noe som kan forårsake anfall. Snakk med legen din hvis du tror du et problem med alkohol.

Hva er epilepsi?

Epilepsi er en tilstand som forårsaker den lidende til å få anfall. Et beslag er forårsaket av elektrisk aktivitet som forstyrrer hjernebølger. Det finnes ulike typer av epilepsi - typene er alle relatert og alle er preget av tilbakevendende anfall.

Historie

Epilepsi har eksistert siden før de tidligste skrifter - siden mennesket kom. Den tidligste skrivingen av epilepsi var av Hippokrates i 400 f.Kr.: "Det er derfor med hensyn til sykdom som heter Sacred:. Det ser ut for meg å være på ingen måte mer guddommelig heller ikke mer hellig enn andre sykdommer, men har en naturlig årsak som andre følelser"

Misforståelse

Ikke alle beslagene er et resultat av epilepsi. Mens epilepsi påvirker opp til 1 prosent av befolkningen, opp til 9 prosent av amerikanerne vil lide et anfall i løpet av livet. Pseudoseizures er ikke-epileptiske anfall som regel forårsaket av stress. Provosert anfall skjer når pasienten lider traumer, hypoglykemi, høy feber, lavt blod natrium eller som en tilbaketrekning symptom fra narkotika eller alkohol.

Typer

Det er fire typer av epilepsi:

Idiopatisk generalisert epilepsi: Det er ofte en familiehistorie med epilepsi. Selv om det vanligvis dukker opp i løpet av barndommen eller ungdomsårene, er det ofte ikke diagnostisert før i voksen alder. Hjernen ser normalt når så på via et magnetisk resonanstomografi, eller MR-undersøkelse. Den elektroencefalogram, eller EEG, kan vise unormale elektriske pulser sett i hjernen hos pasienter med epilepsi. Pasienter med idiopatisk generalisert epilepsi kan utvise plutselig og kortsiktig ekstremitet rykking, referert til som myoklone anfall, stirrende staver, kalt absenser, eller grand mal anfall, kjent som tonisk-kloniske anfall. Idiopatisk Partial Epilepsies: Denne type epilepsi generelt dukker opp i barn i alderen 5 til 8. Det kan være en familiehistorie med epilepsi. Det er en mild epilepsi, og barnet vanligvis outgrows det da hun treffer puberteten. Beslagene vanligvis skje mens barnet sover og kan være bare delvis motoriske anfall, som involverer ansiktene, eller grand mal anfall. Symptomatisk generalisert epilepsi: Denne typen anfall er forårsaket av omfattende hjerneskade, inkludert tillegg for skader under fødselen. Pasienter som lider av denne type epilepsi ofte har andre nevrologiske problemer som mental retardasjon eller cerebral parese. Hjernesykdommer, så som adrenoleukodystrofi, kan også føre til en pasient for å ha symptomatisk generalisert epilepsi, som kan hjerneinfeksjoner slik som meningitt og encefalitt. De typer anfall vanligvis sett med denne type epilepsi inkluderer myoklon, tonic, generaliserte tonisk-kloniske, absenser og atoniske anfall. Symptomatisk partiell epilepsi: Denne type epilepsi begynner i voksen alder og er den vanligste typen av epilepsi. Det kan være forårsaket av svulster, medfødt hjerne abnormitet, slag, svulster, cyster, infeksjoner eller arrdannelse i hjernevevet. Siden hjernen abnormiteter er mikroskopiske, de er svært vanskelig å se på en MR. Det kan kontrolleres med medisiner, men hvis medisiner ikke fungerer, kan hjernekirurgi fjernet den arrete delen av hjernen, stopper anfallene.

Forebygging / løsning

Medisiner som fenobarbital blir ofte brukt til å kontrollere epileptiske anfall. I de fleste tilfeller må pasienten holde på medisiner hele livet, med mindre anfall er idiopatisk delvis. Hvis medisinen ikke reduserer eller stopper anfallene, kan pasienten være en kandidat for hjernekirurgi.

Effekter

Epilepsi kan påvirke en persons evne til å kjøre bil eller jobbe enkelte jobber, som kan medisiner for å behandle det. I noen stater, kan et epileptisk ikke kjøre før fem år har gått siden forrige anfall.

Hvordan påvirker epilepsi kroppen?

Hvordan påvirker epilepsi kroppen?

Epilepsi kan føre til tap av muskelkontroll i kroppen

En av de mest åpenbare måter som epilepsi påvirker en persons kropp er ved å forårsake alvorlig muskelspasmer. Hvis et anfall er generalisert i karakter, som berører store deler av begge sider av hjernen, kan en lidende falle til bakken som hans muskler ufrivillig stramme. Tennene kan presse sammen, muligens noe som fikk ham til å bite dypt inn tungen. Kontroll over sin blære og tarmer kan også gå tapt. Som et resultat, etter å ha fått et anfall, kan en person oppleve smertefulle smerter over hele kroppen og føler deg svak i armene og beina.

Epilepsi kan hemme Perceptual eller motoriske ferdigheter

Når et epileptisk anfall oppstår, er en persons hjerne påvirket i både sin dominerende og nondominant halvkuler. Som spedbarn begynner å utvikle koordinasjon under sensorimotor stadium av utviklingen, de er spesielt sårbare for de ødeleggende virkninger epilepsi. Hvis et barn lider avbrudd i nondominant halvkule av hjernen hans under barndom, kan hans kommando av spirende motoriske ferdigheter bli kompromittert. Videre kan han ha problemer med å tolke visuelle data. For eksempel, hvis det vises et bilde av ansiktet til en person, kan han gjenkjenne individuelle funksjoner, men ikke klarer å konkludere med at hver av de individuelle funksjonene er en del av en større helhet. Noen spedbarn som lider epileptiske anfall blir senere diagnostisert med emosjonelle lidelser som autisme eller hyperaktivitet.

Komplikasjoner kan oppstå fra Epilepsi

En rekke komplikasjoner kan oppstå som et resultat av et epileptisk anfall. Siden få epileptiske anfall er merket med varselsymptomer, de ofte overraske folk som lider av dem. For eksempel, hvis et anfall oppstår som en person er matlaging middag i sitt kjøkken, han kan alvorlig brenne seg hvis han faller på sin komfyr under anfallet. Hvis gå ned en trapp da hans anfall oppstår, kan han senere gjenvinne sine sanser for å finne seg selv blødning og dekket i blåmerker etter å ha fått et fall. Han kan også inhalerer væske inn i hans lungene som følge av et epileptisk anfall, forårsaker lungebetennelse.

Antiepileptika foreskrevet for å behandle epilepsi kan påvirke kroppen

Noen ganger kan botemidler være verre enn de sykdommer som de er utviklet for å behandle. Slik er tilfellet av visse anti-convulsants som brukes til å motvirke de negative effektene av epilepsi. Merket intellektuell regresjon oppstår hos barn som får i seg giftige doser av disse anti-convulsants. Mange av disse medikamentene er også kjent for å forårsake graviditet komplikasjoner. Så må de brukes med forsiktighet og omsorg. Selv når de utfører en positiv funksjon, men disse kan forårsake antikonvulsiva vektøkning, nyrestein eller akutt glaukom. Dermed kan bruk av slike medisiner føre til depresjon hos enkelte brukere, som føler motløs å plutselig få 20 til pounds.

Hva er årsaken til epilepsi hos voksne?

Epilepsi er en medisinsk tilstand som forårsaker anfall hos pasienter. The Epilepsy Foundation rapporterer at leger diagnostisere 200.000 nye tilfeller av epilepsi hvert år med 155 000 nye tilfeller blir diagnostisert hos personer over 15 år.

Hodeskade

Noen ganger kan en hodeskade er årsaken til epilepsi hos voksne. Slike skader vanligvis stammer fra et slag i hodet forårsaket av en bil krasjer, faller eller annen ulykke.

Demens

Ofte, hjerne demens slutt resulterer i epilepsi, slik at det er en annen hyppig årsak til sykdommen, spesielt hos eldre voksne.

Sykdommer

Sykdommer og infeksjoner som påvirker nervesystemet, spesielt i hjernen, også forårsake epilepsi hos voksne. Eksempler på slike sykdommer er meningitt, encefalitt og HIV.

Hjerteinfarkt og hjerneslag

Når et hjerneslag eller hjerteinfarkt resultat i hjerneskade, epilepsi noen ganger oppstår. Faktisk, Mayo Clinic rapporterer at hjerneslag er ansvarlig for 50 prosent av epilepsi tilfeller hos voksne over 65 år.

Betraktninger

The Epilepsy Foundation rapporterer at det i 70 prosent av alle nye epilepsi tilfeller, inkludert de som finnes hos voksne, er ingen spesiell årsak noensinne funnet.