Digidexo.com

bleaching tenner

Hvordan få kroner på tennene mine

Hvordan få kroner på tennene mine


Tannleger bruker kronene til å dekke tennene som er svake, skadet eller stygge. Kronene kan styrke tennene og hold dental broer på plass. For en krone for å passe over en tann, har tannlegen for å file ned eksisterende tann for å lage plass. Så binder han kronen på, som skal sitte på plass i mange år.

Bruksanvisning

•  Identifiser hvilke av dine tenner krever kroner. Kronene er egnet for tennene som er ødelagt eller tenner med emalje som er slitt ned. Hvis man har en tann som er en uønsket form, eller en som har en stor fylling i det som er usikker, da en krone kan være egnet. Du kan også forbedre utseendet på misfargede tenner som ikke vil dra nytte av bleking, for eksempel alderen tenner.

Besøk tannlegen slik at hun kan vurdere hensiktsmessigheten av kroner for tennene. Hun kan anbefale andre alternativer, for eksempel skallfasetter i stedet for kroner på misfargede eller misdannede tenner.

Diskuter prisen på kronene med tannlegen din, og be henne om din tannlege forsikring (hvis aktuelt) vil dekke noen, eller alle, av kostnadene.

Spør tannlegen hvor lenge kronene vil vare, og vurdere om du vil være i stand til å ha råd til å erstatte dem etter den tid. Levetiden for en krone kan være så lite som fem år.

Velg mellom porselen, keramikk, metall eller porselen og metall kroner. Metallkroner kommer i gull eller legeringer slik som palladium eller nikkel. Metalltype varer lenger enn andre typer, og er visuelt forstyrrende, men kan være praktisk forstand for kroner på baksiden av munningen. Porselen, harpiks og keramiske kroner er i samme farge som naturlige tenner, men er mindre solid enn metall kroner. Noen kronene har porselen på utsiden, men metallet på innsiden. Disse er sterkere enn porselen alene, men når tannkjøttet avtar med alderen, kan den mørke linjen i metallet mot gummien bli åpenbare.

Bleach tenner du ikke ønsker å krone før under kroningen prosedyren hvis du er følsom om fargen på tennene dine. På denne måten, eller tannlege, kan velge kronene som er en lysere farge for å matche de bleket tennene i stedet for en mørkere farge for å matche de misfargede, naturlige tenner.

gjennomgå en innledende prosedyre der tannlegen forbereder tennene og tar et inntrykk av munnen din til å bruke som en støpeform for de nye kronene. Tannlegen vil deretter plassere midlertidige, ikke-tilpassede kroner på tennene til neste besøk.

Besøk tannlegen for en endelig avtale når hun vil passe kronene laget spesielt for tennene dine og munnen.

Hvordan Bleach falske tenner

Hvordan Bleach falske tenner


Mange bleke sine falske tenner hjemme med klorin. Dette kan være en effektiv måte å rengjøre proteser eller bleke dem. Bleking falske tenner har også vist seg å drepe mikroorganismer som kan være eksisterende i dine falske tenner. Selv om bleking falske tenner er den vanligste typen av hjemmelaget gebiss renere, kan det føre til tannkjøtt irritasjon hvis du ikke gjør det riktig.

Bruksanvisning

•  Finn en ren beholder som er stor nok til å holde ingrediensene og proteser.

Hell en kopp kaldt vann inn i beholderen. Ikke bruk varmt vann, fordi det kan føre til falske tenner for å svekke.

Legg en teskje av blekemiddel og vann og rør.

Sett dine falske tenner i beholderen og la dem sette i ca 15 minutter. Hvis du har metallkomponenter på protesene, for eksempel med partielle proteser, forlater dem i blekemiddel for lenge kan føre til at metallet korroderer.

Ta dine falske tenner fra beholderen og skyll grundig med kaldt vann i ett minutt eller lenger.

Hint

 • Bleking falske tenner vil ikke fjerne tartar akkumulering. For å fjerne tannsten akkumulering, må du ta med eddik i dine falske tannpuss løsning.
 • Hvis du bleke falske tenner for ofte, kan det lette tyggegummi område av proteser. Ikke skylle falske tenner grundig etter bleking dem kan forårsake tannkjøtt irritasjon.

Hvordan bruke Bleach på Skin Staph

Hvordan bruke Bleach på Skin Staph


De fleste mennesker ikke forbinder blekemiddel med helbredende egenskaper. Imidlertid melder Time Magazine at mange barn hudleger vurdere bleke en mulig antimikrobielle middel for behandling av huden staph. Dette gjelder spesielt for de som lider av effekten av kronisk eksem eller atopisk dermatitt. En blekemiddel bad suge kan fungere hvis du eller barnet ditt må forholde seg til en sta hud staph infeksjon.

Hvordan bruke Bleach på Skin Staph

•  Fyll et badekar med varmt vann. Karet bør holde ca 40 liter vann. Hvis du er usikker på hvor mye vann karet holder, bare fylle karet slik at det er fullt.

Tilsett 4 oz. av klor blekemiddel i rennende vann som karet fyll.

•  Sug i karet i fem minutter. Ikke bruke en utvidet mengde tid i karet. Nettstedet EczemaNet statene de med hudinfeksjoner vil dra nytte av korte, regelmessige soaks.

Hint

 • Ikke bland blekemiddel med en annen agent. Bleach kan forårsake en toksisk reaksjon hvis det blandes med noen kjemikalier.
 • Bruk aldri blekemiddel på huden direkte eller ufortynnet.
 • Dette er en kontroversiell behandling for staph infeksjon. Noen produsenter av blekemiddel anbefaler ikke å bruke deres produkt på denne måten.

Hvordan lage falske tenner Hvitere

Hvordan lage falske tenner Hvitere


Whitening gebiss, eller falske tenner, kan bidra til å gjenopprette din selvtillit og gi deg tilbake en lysende smil. Tennene har en tendens til å bli farget over tid, enten de er ekte eller falsk, og omsorg må tas for å unngå flekker dem permanent. Regelmessig tannpuss, bruk av tanntråd og vedlikehold av proteser kan ikke alltid være nok til å holde dem fra å bli misfarget eller beiset. Heldigvis finnes det flere enkle behandlinger for proteser som kan bleke dem.

Bruksanvisning

Bruke Bleach

•  Fyll et glass eller en kopp med vann og tilsett en spiseskje av blekemiddel.

Plasser proteser i vannet og blekemiddel blandingen i en halv time.

Ta protesene ut av blekemiddel blandingen og bruke en tannbørste og varmt vann for å skrubbe dem og fjerne eventuelle gjenværende blekemiddel før du bruker dem. Ikke få blekemiddel på klærne eller i øynene.

Bruke Eddik

Bruk ren hvit eddik for å rense tannproteser. Fyll et glass med eddik og plassere falske tenner i det før du går til sengs.

La proteser soaking i eddik over natten.

Fjern proteser fra eddik og skyll dem under varmt vann før du pusser dem med en tannbørste eller protese børste.

Ved å bruke Baking Soda

Sug tannbørsten i vann og legg en liten mengde natron på bust.

Børst proteser med bakepulver og vann. Skrubb områder som er mørkere eller mer merkbart farget.

Skyll den falske tenner og tannbørsten i vann.

Ved hjelp av protese Produkter

Bruk en protese rengjøringsmiddel som for eksempel en tablett eller spesialisert tannkrem å rengjøre proteser.

Plasser protesene i en kopp med vann og bruke protese tabletter som anvist.

Bruk en tannlege-anbefales protese tannkrem på den falske tenner for å bidra til å fjerne og redusere flekker og ubehagelig lukt.

Hint

 • Følg alle produsentens instruksjonene på pakken for enhver protese rengjøringsmiddel.

Kan du bruke Actual Bleach på tennene dine?

Med hvite tenner er et tegn på helse i dagens samfunn, er bleking produkter blir stadig mer populært. Selv om disse produkter er referert til som "bleking", at de ikke faktisk inneholder blekemiddel.

Toksisitet

Felles klorin er et giftig stoff laget av en rekke kjemikalier. Selv om den har evnen til å hjelpe ren og bleke, hvis den plasseres i munnen, kan blekemiddel forårsake alvorlig skade på vev i munnen, og kan også slite på emaljen på tennene dine. Selv utvannet, kan blekemiddel være giftig for menneskekroppen.

Produkter med Bleach

Selv rett blekemiddel skal ikke brukes direkte i munnen, er det mange produkter på markedet som har evnen til å bleke tennene dine, slik som hydrogen peroxide og natron. Disse produktene kan finnes i en rekke tannkrem og munnskyllevann.

Bleking Strips

Et annet produkt du kan prøve å bleke tennene er bleking strimler. Bleking strimler er plassert på tennene for en viss mengde tid og deretter fjernet. Brukes over en periode på et par uker, kan de hjelpe bleke tennene.

Blekemidler skuffer

Et annet alternativ for å få hvitere tenner er blekemidler skuffer. Blekemidler skuffer kommer i tre typer: disponibel ferdigfylte brett; semi-tilpassede skuffer som har vært varme støpte; og tilpasset dental lab laget skuffer.

Tannlege Whitening

For de raskeste og mest effektive resultater, snakke med tannlegen din om tannbleking. Selv om dyrere enn andre bleking produkter, kan tannbleking hjelpe raskt fjerne mye av misfarging fra tennene som kan oppstå over tid.

Bleach Allergi & Rash

Bleach Allergi & Rash


Bleach er et allergen finnes i mange rengjøringsprodukter. Som med mange rengjøringsprodukter, kan blekemiddel forårsake en allergi som produserer et utslett eller utslett-lignende symptomer. Dette allergi, imidlertid kan unngås og behandlet, og det er også alternativer til blekemiddel.

Blekemiddel

Bleach er et kjemikalie som vil endre de kjemiske bindinger av et element på en måte slik at den absorberer mindre synlig lys eller ingen i det hele tatt. Blekemidler kommer i mange forskjellige pakker. Natriumhypokloritt, sitronsaft og svoveldioksid er alle eksempler på blekemidler. Bleach brukes på mange måter: å rengjøre klær; å desinfisere og drepe bakterier og bakterier; og å lette fargen på hår, tenner, hud og mat. Et eksempel på en hverdag element gjort mulig av blekemiddel er hvitt papir.

Allergi og utslett

Bleach er en av de vanligste allergier som finnes i hjemmene over hele verden. En allergi er en reaksjon menneskekroppen har til fremmede proteiner. Reaksjonen fører histaminer til å bli utgitt. Vanligvis vil et blekemiddel allergi forårsake hevelse, betennelse og rødhet på kontaktstedet. Smertefull kløe kan også oppstå. Skrape kløe vil gjøre vondt og allergisk reaksjon verre. Årsaken til blekemiddel allergi er ukjent, men det er mistanke om at hyppig eksponering for blekemiddel kan være den skyldige. De i rengjøring og hvitvasking industri, og hjemmeværende har høy risiko for blekemiddel allergi.

Forebygging / løsning

Forebygging av en allergisk reaksjon på blekemiddel er den beste løsningen på problemet. Den beste måten å gjøre dette på er å holde seg borte fra alle blekemidler. Det betyr å holde seg borte fra de fleste vanlige vaskemidler og vaskemidler. Det finnes også alternativer for de som berøres av et blekemiddel allergi. Kjøling lotions, slik som de som brukes for Poison Ivy, kan bidra til å bekjempe reaksjonen, og isposer kan hjelpe så godt. Dersom reaksjonen er alvorlig, bør man oppsøke lege, og kan være foreskrevet et steroid for å redusere betennelse.

Advarsel

De med allergi å bleke bør unngå visse kjemikalier. Klor er et populært tilsetningsstoff i mange vaskemidler. Klor er en lunge og øyeirriterende, og kan forårsake giftig røyk når blandet med ammoniakk eller syrebasert. Fosfater er mineraler som fungerer som vann myknere og er ofte finnes i automatiske oppvaskmidler. Alkylfenoler er funnet i enkelte vaskemidler, desinfisering rengjøringsmidler, all-purpose rengjøringsmidler, flekkfjernere, hårfarger og hårpleie produkter, og spermicider. Disse kjemikaliene kan utløse et blekemiddel allergi.

Alternatives

En mindre volatile alternativ til sterke blekemidler er tilgjengelig og kan gjøres hjemme. Ingrediensene er 12 kopper vann, 1/4 kopp sitronsaft og en kopp hydrogenperoksyd. Bland ingrediensene sammen. Som et vaskemiddel, bør to kopper legges til hver vask belastning. Bruk den i en sprayflaske som en husholdning renere. Ikke bare er denne oppskriften mindre giftig, det er også billig og miljøvennlig.

Ringorm Bleach Solution Remedy

Ringorm er en hudtilstand forårsaket av en soppinfeksjon også kjent som tinea. Soppen forårsaker sirkulære utslett og sår på huden din. Det fører også til betennelse og kløende hud. Du kan behandle ringorm på mange forskjellige måter, medisinske og naturlig. En metode innebærer klorin, men du bør ta stor forsiktighet hvis du velger å behandle ringorm infeksjon på denne måten.

Skin Care

Påfør fortynnet blekemiddel direkte på huden for å behandle ringorm. Det vil desinfisere hud og dreper sopp som forårsaker infeksjonen. Fortynn blekemiddel med vann i et forhold på én del blekemiddel til 10 deler vann, eller blande det med vegetabilsk olje eller sort valnøtt. Påfør blandingen til ringorm lesjoner to ganger om dagen i 10 dager. La løsningen sitte på huden din i en halvtime før du skyller det av. Ringorm bør snart begynne å forsvinne.

Du må imidlertid være forsiktig med å lese etiketten av blekemiddel du bruker i denne behandlingen. Bleach som inneholder natriumhydroksid, også kjent som lut, kan ikke brukes på huden din. Dette kjemikaliet er etsende og vil brenne deg. Unngå bruk av blekemidler med natriumhydroksid.

Home Care

Ringorm er en smittsom sykdom. Soppen kan forbli på dine møbler, klær, personlige eiendeler og sengetøy så lenge du lider av ringorm. For å hindre videre smitte, vaske disse elementene nøye med varmt vann og blekemiddel. Bleach vil drepe soppen raskt og fullstendig. Sørg for å vaske fargede klær i farge-safe blekemiddel for å unngå å ødelegge dem.

Vask alt sengetøy i blekemiddel, vann og vaskemiddel i en vask eller i en vaskemaskin. Bruk arbeidshansker for å unngå risiko for bleike forbrenninger. Vask klærne i blekemiddel og vann, nøye skille farger og hvite for å unngå flekker.

Bruk en utvannet vann og blekemiddel blandingen på møblene dine. Dette blekemiddel blandingen bør være relativt mild for å unngå flekker på møblene. Desinfiser hatter og kammer i en lys blekemiddel og vann. Skyll alle husholdningsartikler nøye før gjenbruk. De må skylles eller fuktet lenge nok til å fjerne ethvert gjenværende blekemiddel.

Farene

Før du prøver å bruke blekemidler som en ringorm rette, være oppmerksom på at blekemiddel kan flekke eller brenne huden din hvis du bruker for mye. Det kan også flekke hjem overflater. Bleach kan forårsake lungeskade ved det er absorbert inn i huden din i store mengder, og det er kjent for å være mildt kreftfremkallende. Bruk alltid små mengder blekemiddel i alle et hjem rette, og alltid fortynne det med vann eller olje. Aldri helt erstatte konvensjonelle medisinske behandlinger for ringorm med blekemiddel behandlinger.

Hvilken type Bleach brukes i tennene whiteners?

Det finnes mange alternativer for bleking tenner, ikke som alle involverer blekemiddel. Bleking tannkremer, for eksempel, er avhengige av milde slipemidler og polermidler som, i motsetning til blekemiddel, ikke endrer den iboende fargen av tenner, men i stedet bare rense overflaten.

Typer

Blekemidler godkjent for dental bruk kommer i en rekke sterke sider, avhengig av om de er ment for bruk i hjemmet uten tilsyn av en tannlege, hjemme under tannlegebehandling tilsyn eller i et tannlegekontor.

Ingredienser

To blekemidler brukes vanligvis for bleking tenner: karbamidperoksid og hydrogenperoksid. Den tidligere forbindelsen inneholder også hydrogenperoksyd.

Hjemmebruk

Over-the-counter bleking produkter er den mildeste. Hvis karbamidperoksid er brukt i disse, er styrken typisk minst 10 prosent. Dette tilsvarer 3 prosent hydrogenperoksid, styrken som vanligvis finnes i aktuell løsning hydrogen peroxide selges i drugstores. Sterkere produkter for unsupervised hjemmebruk er tilgjengelig med opptil 22 prosent karbamidperoksid.

Dental Tilsyn

Bleach brukt i en tannlege kontoret kan være mye sterkere fordi tannlegen kan ta ekstra forholdsregler for å beskytte tannkjøttet og munnhulen fra kjemikalier. Hydrogenperoksid nivåer kan være så høyt som 43 prosent.

Varighet

Hvis du bleke tennene hjemme, vil du sannsynligvis trenger for å behandle tennene to ganger daglig i minst 14 dager. I tannlegekontor, kan lignende resultater oppnås på så lite som ett besøk, selv om mer er vanligvis anbefales.

Den beste måten å bleke proteser

Proteser bidra til god tannhelse. De opprettholder munnen form, gjøre å spise lettere og gjøre det lettere å snakke. Imidlertid kan vare protese være vanskelig. Lignende tenner, kan de flekker og råtne bort. I motsetning til naturlige tenner, kan de fjernes for lettere rengjøring.

Baking Soda

Baking soda kan holde proteser hvitt. Det gjør en utmerket desinfeksjonsmiddel og lukt morder. Ta protesene ut og pensle dem med bakepulver og vann. Dette fjerner fast food. Sørg for å pusse over alt, som proteser ofte få mat under dem. Skrubb, hvis det er nødvendig, men ikke hardt nok til å skade proteser.

Hydrogenperoksid

Hydrogen peroxide vil drepe bakterier og bakterier som kan leve på protesene. Bland en halv kopp av hydrogen og en halv kopp vann i en bolle. Plasser protesene i en bolle og la dem suge over natten. Dette bør gjøres hver kveld for å holde tennene hvite. En soaking vil ikke gjøre tennene umiddelbart hvitt.

Bleking

Bleking bør bare gjøres hvis det er alvorlige flekker på protesene. Bland 1/8 av en kopp blekemiddel med en kopp vann. Plasser proteser i blekemiddel. Bare la dem i det et par minutter, eller til flekkene er borte. Bleach er en dødelig stoff, og du må aldri putte den i munnen. Når flekkene er borte, skyll grundig protesene i minst 10 minutter, kanskje lenger.

Tannkrem

Etter protesene er ferdig soaking over natten, ta dem ut og skyll dem. Bruk din tannbørste og tannkrem for å rense tennene, tannkjøttet og tungen. Skyll av protesene igjen, og skyll ut munnen. Sett protesene tilbake i munnen og nyte dagen med nye, hvitere tenner.

Jakie są przyczyny Tennis Elbow?

Boczne nadkłykcia, określany jako łokieć tenisisty jest Bardzo często uszkodzenie spowodowane przez nadmierne zużycie mięśni i ścięgien przedramienia. Pomimo swojej nazwy, łokieć tenisisty może być spowodowane przez działania inne niż tenis.

Rozważania

Łokieć tenisisty występuje, gdy mięśnie i ścięgna w przedramionach, a konkretnie mięśni, które przyczepiają się do kości w łokciu (boczna nadkłykieć miejsce przyłączania), są nadużywane w procesie zginając i wyciągając rękę i nadgarstek. W rezultacie może stać się stan zapalny mięśnie i ścięgna mogą rozwijać małe rysy. Zapalenie i ból związany z łez powoduje ból w otaczających mięśni przedramienia oraz.

Skutki Tenis

Najczęstszą przyczyną łokcia tenisisty jest sport tenis, dla których stan został nazwany. Osoby, które grają w tenisa stale podnosząc jedną rękę i kołysanie lub inne, podczas gdy w tym samym czasie, trzymając rakietę tenisową, który powoduje skurcze mięśni przedramienia. Mięśnie są już zakontraktowane z posiadania rakiet, a następnie wchłonąć dodatkowy stres, jak huśtawki gracza i uderza piłkę. Oczywiście, setki miłośników sportów grać w tenisa, nie ponosząc z tego warunku. W wielu przypadkach jest to spowodowane przez słabą techniki, takie jak te stosowane podczas rzucania zły backhand udar.

Prace budowlane

Osoby, które regularnie uczestniczą w pracach budowlanych, czy jako hobby lub jako główne źródło zatrudnienia, są narażone na rozwój łokieć tenisisty, jak również. Pracowników budowlanych spędzają całych godzin prowadzenia zadanie z jednej strony lub inne. Zadania te obejmują malarstwo, młotkiem i śrubokrętem. Wszystkie te działania wymagają uczestnika stale używać mięśni przedramienia, aby utrzymać przyczepność na narzędzie podczas wykonywania powtarzalnego ruchu w celu wykonania zadania.

Ściśnięte Nerwy

Chociaż nadużywanie jest najczęstszą przyczyną łokieć tenisisty, istnieje kilka mniej powszechne przyczyny. Osoby cierpiące na zmiażdżenia nerwu w obszarze ramienia, zwykle powodowane przez pewien rodzaj uszkodzenia kompresji mogą się rozwijać łokieć tenisisty wskutek bólu i stanów zapalnych związanych z urazu.

Leczenie

Ważne jest, aby uzyskać odpowiednie leczenie łokcia tenisisty jak tylko objawy są odkryte. Zabiegi mogą obejmować odpoczynek, lód, leki przeciwbólowe, urządzeń i wsparcia w ciężkich przypadkach nawet operacji. Już łokieć tenisisty będzie leczona bardziej prawdopodobne jest to, aby mieć długoterminowe skutki dla okolicznych nerwów i ścięgien. Tylko lekarz będzie w stanie powiedzieć, czy łokieć tenisisty jest spowodowane przez nadużywanie lub innego schorzenia.

Har type sko du Wear Endre måten du går?

Har type sko du Wear Endre måten du går?


Alle skoene endre måten du går. Måten foten beveger seg mens stomping gjennom snøen i tunge støvler kontraster betydelig med måten du går rundt i tøfler hjemme eller i joggesko på vei til dagligvarebutikk. Disse forandringer forekommer i stor grad, som følge av forskjeller i polstring, stivhet og fordeling av vekten.

Working Against Nature

Mens Fotpleie rapporterer en høyere frekvens av fotproblemer blant hyppige brukere av høye hæler og flip-flop sandaler, sko arbeide mot din fotens naturlige gangart. Adam Sternbergh av "New York Magazine" beskriver en 2007 studie utført av forskere ved University of the Witwatersrand hvor forskerne undersøkte beina på medlemmer fra tre moderne kulturer. Medlemmer av Zulu befolkningen, som ofte går barbeint, hadde sunnere føtter enn europeiske medlemmer, som hadde på seg sko mest blant de studerte samfunn. Likevel anbefaler ikke den amerikanske Orthopaedic Foot and Ankle Society gå barbeint, men gjør har begrensninger på visse typer fottøy.

Grunnleggende Stride Forskjeller

Når vandre barbeint, tar foten naturlig korte steg som tillater deg å lande mykt på hælen, litt bøyd kneet. Foten ruller gjennom ytterkanten av foten til ballen lander på bakken. Tærne da gi deg en kraftig dytt fremover i det neste trinnet. Mens iført vanlige sko, polstret hæl faktisk fører til at hælen til å lande hardere. En tykk såle hindrer foten i å rulle inn i neste trinn, og en ubøyelig tå hindrer tærne fra å skyve opp fra bakken, forårsaker bena til å løfte foten og gjøre mer arbeid.

God Shoe Design

En god sko design fungerer med den naturlige utformingen av foten i stedet for mot den. En gunstig gang Skoen har en lav og stabil hæl som fremmer en solid landing og en fleksibel tå som gjør at tærne å presse deg fremover, noe som letter presset av knærne. En god sko har også en lett design. Tunge sko gjøre det vanskeligere for foten å bevege seg naturlig, forårsaker knærne å gjøre mer løft og ytterligere endre måten du går.

Bad Shoe Design

Januar W. Payne i Washington Post melder at den amerikanske Orthopaedic Foot and Ankle Society advarer mot iført sko med tynne såler og høye pigg hæler. Hæler føre til at foten til å skyve frem når du går, og skaper overtrykk i føttene og beina, forårsaker smerter i korsryggen og endre kroppens innretting som du går. Flip-flops også forårsake problemer: foten gjentagelser løfter hælen bort fra skoen overflaten, skaper spenning i foten og endre måten hælen lander på og løfter seg opp bakken.

Den beste måten å bygge opp beinmusklene Hvis du har Knee Pain problemer

Kneet er en av de mest vitale ledd i menneskekroppen. Uten kneet, ville det ikke være mulig å sitte, stadig stå, knele, bøye, bøye seg, løpe eller gå. Kneet er et sammensatt ledd som består av ligamenter, brusk, væskefylte blærer, muskel og ben. Når knesmerter streik, kan det være vanskelig å nyte daglige aktiviteter. Knesmerter er en vanlig sykdom som rammer om lag én av tre amerikanere over en alder av 45. En av de beste måtene å komme seg og forebygge smerter i kneet er å styrke de omkringliggende kneet muskler.

Årsaker til knesmerter

Knesmerter kan være forårsaket av mange ting, for eksempel en revet ligament, falle ned, bilulykke, idrettsskader, overforbruk, raskt voksende bein, over vekt, alderdom, eller tilstander som leddgikt eller Osgood -Schlatter sykdom. Når knesmerter har blitt diagnostisert og behandlet av en lege, er neste skritt gjenopprettingen eller rehabilitering. Rehabilitering fra knesmerter inkluderer styrke andre muskler i beinet slik at kneet ikke trenger å gjennomgå en masse press og slik at det kan gjenvinne sin normale stabilitet.

Styrking leggmusklene

Muskler som er styrket for å bidra til å forbedre kneet stabilitet er hamstrings, quadriceps, musklene i anklene, leggene, og hofte. Strekke musklene er også meget viktig å varme musklene og hindre skade. Hamstring strekninger kan gjøres ved å legge på ryggen og løfte opp ett ben og ha en assistent dytt benet tilbake til hamstring er helt strukket, deretter bytter ben.

Å strekke quadriceps, kan du stå opp med ansiktet mot veggen og deretter bøye det ene benet opp slik at hælen er mot setet, og med én hånd, holde på det benet i noen sekunder til du føler at dine quadriceps er strukket, deretter bytt ben. For å strekke leggen, stå overfor en vegg og la den ene foten flat på bakken, og deretter med den andre foten heisen opp tærne slik at de ligger inntil veggen, mens hælen er på gulvet. Bo i denne posisjonen i noen andre deretter bytte føtter.

Noen øvelser som kan gjøres for å forbedre ben styrke er ben knebøy ved hjelp av en stol, stepping opp på et trinn fra både foran og på sidene, utføre butt-ups, ved hjelp av en trimsykkel, går på en tredemølle, eller gjør leg raises .

Taping Teknikk for Tennis Elbow

Taping Teknikk for Tennis Elbow


Som navnet antyder, oppstår tennisalbue ofte i folk som spiller tennis, selv om det er ikke eksklusivt for tennisspillere. Smerten oppleves i tennis albue er først og fremst på grunn av betennelse i extensor carpi radialis brevis muskel, som ligger rett under albueleddet. Gi rikelig med hvile til de berørte albuen, for en rask utvinning. I løpet av helbredelsesprosessen, tape albuen å lindre noen av smerte og ubehag.

Taping Teknikk for Tennis Elbow

Hold den skadde armen foran deg, med håndflaten vender ned og albuen litt bøyd.

Finn lateral epicondyle bein. Dette er det ben som stikker ut på toppen av albuen, og føles som en liten ball.

Plasser sportstape på toppen av underarmen, 2 cm under side epicondyle.

Vikle tape rundt underarmen slik at den går parallelt med håndleddet. Sørg for at tapen er tettsittende, men ikke så stramt at det forårsaker ubehag eller begrenser blodstrømmen. Tapen bør holde seg til seg selv uten problem.

Sett bånd hver 24. time for å sikre at huden holder seg ren, og båndet virker effektivt.

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit


Leger ofte foreskrive en Transkutan elektrisk nerve Stimulator (TENS) enheten når smertene vedvarer over en lengre periode og begrenser dine aktiviteter. Den Rehabilicare ProMax TENS Unit er en slik enhet. Det er viktig å følge legens instruksjoner for bruk fordi det er noen forholdsregler som må tas. Brukt på riktig måte er det ingen bivirkninger eller risiko som det er når du tar medisiner. Bruken av denne enheten raskere utvinning og gå tilbake til normal funksjon. Du kan ta en aktiv del i din egen utvinning ved å ha denne bærbare enheten til din disposisjon.

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Hvordan bruke Rehabilicare ProMax TENS Unit

Enheten brukes til å hjelpe muskler og bløtvev skader komme seg raskere, redusere smerte og hevelse, øker blodsirkulasjonen og omfanget av bevegelse og redusere muskelspasmer. Den kan brukes for å lindre smerter i korsryggen, stive ledd, muskelspasmer, sportsskader og også for behandling etter kirurgiske inngrep. Enheten er bare for smertelindring, imidlertid, og er ikke en kur.

Ansiktet til stimulator enheten har flere programknapper. "Mode"-knappen kan du velge terapeutisk modus. "Puls" knappen setter puls samt varighet og det sjekker på bruken din. Den "Ch. 1"-knappen øker tiden, puls og intensitet for kanal 1 og "Ch. 2"-knappen reduserer tiden, puls og intensitet for kanal 2. På baksiden av enheten er to kanalkontakter hvor ledninger er satt inn.

Det er flere funksjoner som kan programmeres. "Tid"-funksjonen setter tiden stimulatoren vil holde på. Det er flere terapeutiske moduser: Normal (en gjentagende puls uten variasjon); Burst (to grupper på åtte pulser per sekund med ingen variasjon); Modulere (en gruppe av pulser som gjentas med hvor satsen og variasjoner endres og intensiteten forblir den samme); Styrke Varighet (en gruppe av pulser som gjentar hvor satsen forblir konstant, men varigheten og intensiteten endre); og enkel modulert puls (en gruppe av pulser 12 sekunder lange der intensiteten forblir den samme, men hastigheten og varigheten varierer).

Følgende er begreper som brukes for innstillinger for pulsen parameter. Rate er pulser per sekund; Varighet, lengden av pulsen i mikrosekunder; Cycle, hvor mange sekunder hver gruppe av pulser varer; Span, hvor langt fra hverandre gruppene av pulser trigger (som er bestemt og fastsatt av enheten); og Intensitet, justert på hver av kanalene for amplitude eller styrken av hver puls.

Enheten har flere automatiske funksjoner som en automatisk slå seg av hvis det er noen form for avbrudd. Den vil falle ned til null prosent og sakte intensivere tilbake til forrige innstilling slik at du ikke får et støt. Det kan også huske tidligere innstillinger, sjekk om ledningene og elektrodene er riktig installert, og holde styr på både din og enhetens brukstid.

Enheten har to ledninger og elektroder som kobler og bære impulser fra stimulator til elektrodene. De har en plugg i den ene ende og to pinner på den andre. Du kan bruke én eller to ledninger, men de to pinnene på den andre enden må kobles til for at enheten skal fungere. Elektrodene kobles til ledningene. De kommer i enten disponibel form (der de kan holde hektet opp i tre til fem dager) eller karbon gummi, som er gjenbrukbare.

Hint

 • Hvis du er gravid bør du ikke bruke enheten.
 • Det bør ikke brukes på hodet, brystet, halsen eller munnen, i områder hvor det er sansetap eller i et område der huden er infisert eller irritert.
 • Du bør ikke bruke enheten i nærheten av tunge maskiner eller høyfrekvente kirurgiske enheter. Hold det borte fra barn og vann. Ikke bruk tungt utstyr eller maskiner mens du bruker enheten.

Hvordan bygge en TENS Unit

Hvordan bygge en TENS Unit


TENS er en forkortelse for transkutan elektrisk nervestimulering. Du kan bruke en TENS enhet for smertelindring i musklene. Plasser elektrodene fra apparatet på huden hvor en muskel det vondt, og driver en liten mengde av elektrisk strøm gjennom huden til vev, noen ganger forårsaker en prikkende følelse eller et rykk.

Hvordan bygge en TENS Unit

Bygg ditt TENS Unit

•  Skriv ut diagrammet, og merk den med noen endringer du vil gjøre til sine deler.

Samle dine deler og verktøy og forberede loddebolt.

Hvis du kommer til å plassere enheten i en sak, måle dine deler og kutte ut de riktige hull til brytere, LED og muskel ledninger. Det kan være lurt å merke utsiden av ditt tilfelle.

Bruke diagram, montere og koble dine deler og ledninger med loddebolten, eller brød bord. Begynn med timer og arbeide utover, vier oppmerksomhet til negative og positive ladninger.

Sett den ferdige enheten inn i en sak om ønskelig. Les advarslene nedenfor, deretter teste din enhet, ved hjelp av TENS Place Chart)

Hint

 • Anbefalte endringer for beste bruk:
 • -Sticky Apotek karakteren elektroder, i stedet for hjemme-laget gjennomfører pads
 • -Conductivity Gel, påføres huden før elektroder
 • Bare noen med erfaring å bygge elektronikk bør forsøke å bygge en TENS. Et titalls har ikke vist seg å behandle kroniske smerter i kliniske studier. Ikke påfør TENS med mindre du vet årsaken til muskelsmerter. Ikke bruk TENS til murrende smerte i et forsøk på å begrense bruken av musklene etter påføring. Bruk aldri TENS hvis du har en pacemaker, er gravid, har kreft eller redusert følelse. Ikke påfør TENS til hodet, forsiden av halsen, brystvevet eller i nærheten av ditt hjerte. Hold TENS barn borte fra maskinen, og oppbevar den i et barne trygt område, akkurat som du ville reseptbelagte medisiner.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow


Tennis albue, eller lateral epikondylitt, er et problem som oppstår når albuen brukes gjentagelser. Det rammer oftest idrettsutøvere, spesielt tennisspillere og kroppsbyggere. Det er egentlig en irritasjon av musklene i albuen. Og det fører til ekstrem ømhet og selv svak smerte. Å ha tennisalbue betyr ikke at du må slutte kroppen bygningen. I stedet, du bare nødt til å tone ned dine oppgaver mens du fortsetter dine behandlinger. Ved hjelp av disse trinnene, kan du bygge din armer, albue og resten av kroppen din.

Hvordan Body bygge med Tennis Elbow

•  Begynn et behandlingsopplegg for å redusere betennelse i albuen. The American Academy of ortopediske kirurger sier at 80 til 95 prosent av personer som lider av tennis albuene komme med selv små mengder av behandlinger. Behandlinger inkluderer avtagende øvelser, bruke is til albuen, tar nonsterodial anti-inflammatoriske og iført en albue spenne mens du løfter vekter. Fortsett denne program for behandling mens du løfter vekter for å unngå forverring av din tilstand.

strekke musklene dine nøye før du løfter noen vekter. Hold armen foran deg med albuen rett. Trykk ned på din utstrakte hånd med den andre hånden, motstand med utstrakt arm. Hold denne øvelsen i opptil 30 sekunder og gjøre minst fem repetisjoner. Også strekke etter hver trening for å unngå muskelspenninger eller belastning i albuen.

Gjør enkle styrkeøvelser etter at du strekke. Begynne å løfte med £ 1 vekter for å unngå å skade albuen. Hold vekten i hånden og bøy albuen sakte. Ta vekten opp så langt du komfortabelt kan uten å belaste muskelen. Sakte senke den tilbake. Repetere kun så ofte som du føler deg komfortabel. Sakte øke vekten du løfter for å bidra til å bygge styrke tilbake i albuen.

Arbeid resten av armer og ben som bruker andre body building øvelser. Arbeid underarmen og håndleddet ved hjelp av en underarm klemme teknikk. Klem fingrene inn håndflatene så hardt du kan. Slipp og gjenta opp til 20 ganger for hver arm. Arbeid bena ved hjelp av knebøy og trekk. Bøy knærne utover sakte, med hendene på midjen din. Senk deg så langt du kan, hold i fem sekunder og bøye ryggen oppover. Gjenta opptil 20 ganger.

Hint

 • Unngå å bruke albuen mens du arbeider andre deler av kroppen din. Arbeide i ditt eget tempo.

Raskeste måten å øke hastigheten på stoffskiftet

Hastigheten på stoffskiftet avgjør hvor mange kalorier kroppen din forbrenner hver dag. Selv om aldring årsaker stoffskiftet å bremse ned, betyr ikke dette at å miste vekt er en tapt sak. Ved å ta enkle trinn, kan stoffskiftet være like kvikk på 35 år som det var i en alder av 20..

Spis frokost

Sørg for at du spiser en god frokost hver morgen. Ifølge Barbara Rolls, Ph.D., professor i ernæring ved Penn State University og forfatter av "The Volumetrics Weight-Control Plan," stoffskiftet bremser mens du sover, og starter opp igjen når du begynner å spise igjen. Å spise frokost sikrer at kroppen din forbrenner kalorier fra get-go heller enn å starte på noontime lunsj. Ha en morgen måltid full av protein og høy-fiber karbohydrater, som hele korn toast med et egg-white omelett, for å sikre at blodsukkeret ikke pigg og raser nedover.

Snack Ofte

I stedet for å spise to eller tre store måltider om dagen, prøv å ha fem eller seks små måltider. Dette vil holde stoffskiftet i gang og hindre deg fra å få så sulten mellom måltider som du overspise. Hvis du spiser en daglig diett på ca 1800 kalorier, bryte den opp i måltider av 300 til 400 kalorier. Sørg også for at minst en femtedel (360-630 kalorier) av ditt daglige kaloriinntak består av protein. Protein har vist seg å bidra til å øke hastigheten på stoffskiftet fordi kroppen bruker mer energi når du brenner den av.

Trening

Stoffskiftet vil øke hastigheten opp hvis din trening diett omfatter både hjerte-aktivitet og vekttrening. Innlemming vekttrening til din daglige svømming, gå eller jogge trening bidrar til å bygge muskler, og muskler er i stand til å brenne opptil ni ganger mer kalorier enn fett. I tillegg setter fart på stoffskiftet opp under vekttrening og kan bo på den måten i inntil to timer etterpå, som ender opp med å brenne mer kalorier, ifølge en studie publisert av "Medicine & Science in Sports & Exercise."

Miste vekt gradvis

Spise en diett som er svært lav i kalorier vil ikke hjelpe fart på stoffskiftet. Faktisk, kutte mye kalorier fra kosten din sannsynligvis vil avta stoffskiftet. Dette er fordi kroppen din vil begynne å tro at det blir utsultet, så det vil forsinke dets funksjoner for å beskytte seg selv. Multiplisere vekten din med 11 for å få antall kalorier du bør spise hver dag for å trygt miste mellom ett og to pounds per uke.

Rest

Å få nok søvn sikrer at stoffskiftet fungerer som den skal. Ifølge en studie publisert av University of Chicago "The Lancet", kan kronisk søvnmangel redusere enda en ung voksen evne til å utføre grunnleggende metabolske funksjoner. Å få minst åtte timer søvn hver natt vil hjelpe opprettholde et velfungerende metabolisme.

Selv om du spiser, mosjon og sove godt, vil stoffskiftet ikke være på topp hvis du er stresset. Fordi stresshormoner er kjent for å bremse ned stoffskiftet, meditere, maling, gjør yoga eller finne en annen like avslappende hobby å få mest mulig ut av den nye rutinen.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer


Teen graviditet er en alvorlig sak som foreldre må ta direkte med sine tenåringer. Prevensjonsmetoder er et alternativ for graviditet forebygging. Noen foreldre kan velge å undervise bare avholdenhet. Det er avholdende tenåringer, men antar at barnet ditt er en anbefales ikke. Ifølge The National Vital Statistics rapporter, var det rapportert 252 170 ikke-planlagte graviditeter av amerikanske tenåringer i alderen 15 til 17. Diskutere prevensjon med din sønn eller datter kan være ubehagelig for dere begge, men prevensjon kan holde tenåringen fra tidlig bli en forelder.

Hvordan Gi Prevensjon enheter til tenåringer

Finn et øyeblikk å snakke med tenåringen privat i et rolig område. Pass på at det ikke er noen distraksjoner som fjernsyn, radio eller telefoner.

Sikre din ungdoms at du ikke prøver å lirke informasjon fra henne for straff, og du vil ha en voksen samtale om sex og beskyttelse.

Hvis tenåringen har spørsmål, svare på dem. Det faktum at han stiller deg spørsmål viser tillit og respekt for din kunnskap. Ikke bli sint hvis et spørsmål hint mot sin egen seksuelle aktivitet.

Forklar tenåringen som du vet barna deres alder har sex selv om hun ikke er det. Forklar at selv om du ikke er oppmuntret henne til å engasjere seg i seksuell aktivitet, vil du at hun skal være trygg hvis hun gjør.

Kontroller at dine tenåringer vet dine forventninger til ham. Tenåringen kan vite hva sex er, og hvordan du kan forebygge sykdommer og graviditet. Hva tenåringen kanskje ikke vet er hvordan du føler om emnet.

Si din ungdoms at du har kjøpt prevensjon enheter for henne. Forklar hvordan du bruker varen du har kjøpt, og gi det til tenåringen din. Svare på andre spørsmål om enheten eller enhetene du tilbys. Viktigst, for å opprettholde tillit, holde et åpent sinn.

Hint

 • Du kan også gjøre en avtale slik at du og dine tenåringer kan sammen diskutere prevensjon alternativer med fastlegen.
 • P-piller beskytter ikke din ungdoms mot seksuelt overførbare sykdommer.

Den beste måten å bli kvitt Hemorroider

En hemorrhoid er en hoven blodåre som ligger i anus eller endetarm, mye som en varicose blodåre. Det er mulig å ha hemoroider uten symptomer, men de fleste opplever irritasjon - som resulterer i kløe, svie, hevelse og smerte. Det er viktig for komfort å håndtere hemorroider når du merker symptomer.

Typer

Hemorroider kan oppstå eksternt eller internt. Innvendige hemorroider er mindre sannsynlighet for å forårsake symptomer enn eksterne hemorroider, men enten kan bli ubehagelig. Hvis blodforsyningen til hemoroide blir tilstoppet, er resultatet en thrombosed vene. Dette kan bli svært smertefullt og trenger en lege omsorg.

Behandle symptomene

Ofte gjør hemorrhoid seg selv ikke trenger behandling, og vil gå bort av seg selv. Men, vil du ønsker å lindre symptomene dine så snart som mulig. Du kan behandle kløe, svie og hevelse med over-the-counter medisiner som er spesielt utformet for hemorroider og / eller en anti-inflammatorisk.

Behandle Vein

Den beste måten å behandle hemorrhoid seg selv avhenger av hvor alvorlige symptomene er. For svært milde tilfeller kan hemorrhoid kremer redusere irritasjon tilstrekkelig. Du kan også prøve en sitz bad, som er en liten plass du plasserer i badekaret som lar deg suge hemorrhoid mens du tar et bad. Sitz bad er tilgjengelig på de fleste apotek.

Du trenger å se en lege hvis hemorrhoid er svært smertefull eller plagsom, er blødning, eller hvis du tror det kan bli thrombosed. Legen kan bli kvitt hemorrhoid gjennom gummi band ligation, som innebærer innpakning en strikk rundt venen til den faller av; infrarød koagulering, noe som innebærer å brenne hemoroide med infrarødt lys til vevet løsner; og som en siste utvei, en hemorrhoidectomy, noe som betyr at kirurgisk fjerning av hemorrhoid.

Forebygging

Hemorroider kan gå bort, men det er alltid en risiko for at de vil komme tilbake igjen. Det er lurt å gjøre alt du kan for å unngå nye hemoroider. Den beste måten å gjøre dette på er å få rikelig med fiber. Du bør også unngå å sitte eller stå i lange perioder av gangen, anal samleie, og tunge løft.

Beste måten å Detox Fra Mercury

Hvis eksponering for kvikksølv har gjort deg syk, er dette ingen liten sak. Kvikksølvforgiftning kan føre til nyresvikt, hjerneskade og død. Så dette er ikke en tid for å stole på en "detox"-metoden som innebærer kvakksalver vitenskap. Den beste måten å detox fra kvikksølv kan bare komme fra en person: medisinsk pleie leverandøren.

Den første regelen: Unngå Quackery

Helsemessige forhold som følge av inntak eller innånding av eller eksponering for kvikksølv resultat i svært åpenbare, svekkende symptomer. Dessuten kan de ikke behandles med elektroniske produkter som hevder å eliminere kvikksølv fra kroppen din - det eneste som disse produktene vil "detox" er bankkontoen din. Mange slike svindel har allerede vært utsatt for. På begynnelsen av 1990-tallet ble mange mennesker utsatt for en "kvikksølv skremme" som hadde dem overbevist om at amalgam brukes i deres tannfyllingsmaterialer ble forårsaker ulike kvikksølvrelaterte sykdommer. Dette ført til at pasienter har sine fyllinger fjernet av frykt. Deretter en rapport 1998 om amalgam sikkerhet utstedt av American Dental Association Council on Scientific Affairs utstedt en rapport om amalgam sikkerhet som konkluderte med at mens minutters nivåer av kvikksølv ble løslatt fra tannfyllingsmaterialer, poserte de ingen helserisiko.

Men det er opp til deg, forbrukeren, for å gjøre en utdannet valg, gitt den informasjon gitt til deg av en kvalifisert medisinsk faglig. Faktum er, at kvikksølv kan bare fjernes fra kroppen gjennom medisinske prosedyrer, hvorav noen er svært plagsomme. Den beste måten at kroppen din vil bli "detoxed" fra kvikksølv avhenger av type kvikksølv som du har blitt utsatt for og på hvilken måte det kom inn kroppen din. Nedenfor er noen av de måtene som kvikksølv kommer inn i kroppen og de beste måter å behandle kvikksølvrelaterte sykdommer.

Har din vært utsatt for kvikksølv?

Det er tre typer av kvikksølv som forårsaker alvorlige helseproblemer. Den første er elementært kvikksølv (for eksempel flytende kvikksølv, kvikksølv), som kan bli funnet i glass termometre, elektriske brytere, fluorescerende lyspærer, eldre tannfyllingsmaterialer og noen typer medisinsk utstyr. Den andre typen er uorganisk kvikksølv salter som brukes i batterier, kjemi laboratorier, visse desinfeksjonsmidler, folkemedisin kurer og røde sinober. Den tredje typen er organisk kvikksølv, som er funnet i nedlagte antiseptiske midler, slik som mercurochrome, som har blitt fjernet fra konsumentmarkedet på grunn av dette. Det er også funnet i thimerosal, røyk fra brenning av kull og fisk som har inntatt kvikksølv.

Elemental kvikksølv fra termometre er ufarlig når du berører den, så den faller ned av kroppen. Men hvis det er inhalert i lungene, kan det føre til oppkast, pustevansker, hoste og blødende tannkjøtt. Folk som inhalerer kvikksølv av denne typen generelt oppmerksom på en metallisk smak i munnen. Permanent lungeskade, hjerneskade og død kan bli resultatet dersom kvikksølv inhaleres.

Uorganisk kvikksølv er giftig ved inntak, og resulterer i brenning i magen og halsen, blodig avføring og oppkast. Når det kommer inn i kroppen, påvirker det direkte nyrer og hjerne, og en overdose kan føre til døden.

Inntak av organisk kvikksølv kan ta år å produsere merkbare fysiske symptomer. Denne typen kvikksølvforgiftning kan inkludere nummenhet eller smerter i visse deler av kroppen, skjelvinger, blindhet (eller dobbelt syn), problemer med hukommelse, dårlig grovmotorisk kontroll (walking), og selv beslag og død hvis nok organisk kvikksølv er fortært på én gang. Behandling av kvikksølvrelaterte sykdommer involverer komplekse og noen ganger lange medisinske prosedyrer.

The Real Mercury Detox

Hvis du mistenker at du har en kvikksølv-relatert sykdom, bør ditt første steg være å ringe Giftinformasjonens Control Center hotline på 1-800-222-1222 og snakke med en ekspert på kvikksølvforgiftning. Har på hånden følgende informasjon: pasientens alder, vekt og mental tilstand; navnet på produktet som pasienten ble utsatt for; tiden det ble inntatt, innånding eller berøring; og mengde inntatt, innånding eller berøring.

Fjerne elementært kvikksølv fra kroppen kan innebære å gi pasienten fuktet oksygen eller plassere en pusterøret. Lungene kan også ha å suges. Pasienten kan også ta oral medisin som fjerner tungmetaller fra kroppen.

Uorganisk kvikksølvforgiftning første innebærer støttende omsorg, for eksempel, å gi pasienten væske gjennom en IV og behandle symptomer med medisiner. Behandling kan innebære å bruke aktivt kull for å suge opp kvikksølv fra pasientens mage. Chelatering terapi - medisiner som fjerner kvikksølv fra vev - kan også brukes i uorganiske kvikksølvforgiftning, og som er standard behandling for dem som opplever organiske kvikksølvforgiftning, samt.

Minutters nivåer av kvikksølv i kroppen din er uunngåelig, hvis du er utsatt for et bestemt miljø eller kosthold. Men disse er ikke alltid dødelig. Den beste måten å detox selv fra kvikksølv er å forstå hva som forårsaker dette heavy metal å være til stede i kroppen din. The North Carolina Department of Miljø og naturressurser har gitt en utmerket nettside for de som ønsker å lære mer (se Ressurser).