Digidexo.com

rosa øye hvor lenge

Hvor lenge er Pink Eye smittsom?

Hva er Pink Eye?

Også kjent som konjunktivitt, rosa øyets kløe, rødme og inflammasjon er oftest på grunn av en bakteriell eller viral infeksjon eller en allergisk reaksjon. Rosa øye er svært smittsom når forårsaket av bakterier eller virus, og kan spres gjennom hoste, nysing, kommer i kontakt med noe personen har rørt og selv svømme i samme basseng som en person med rosa øye.

Av disse grunner er det viktig å være klar over hvor lenge å holde seg borte fra det offentlige for å unngå spredning rosa øye. Typisk er mengden av tiden det tar for pink eye å ikke være smittsom avhenger av typen av infeksjon.

Bakteriell infeksjon

Bakterielle infeksjoner kan typisk bli behandlet med et antibiotikum øyedråper eller salve. Når en person begynner behandling for bakteriell rosa øye og begynner å se bedring i symptomer, er den personen ikke lenger smittsom. Denne prosessen tar vanligvis 24 timer fra første bruker behandling, ifølge Mayo Clinic. Men hvis symptomene ikke bedres, kan symptomene har en annen årsak, for eksempel en virusinfeksjon, og personen bør vente med å gjenoppta normale aktiviteter, som for eksempel å gå på jobb eller skole.

Virusinfeksjon

Virale infeksjoner har no cure, slik at behandlingene for denne (slik som lammende øyedråper) er utformet for å gjøre pasienten mer behagelig. Virusinfeksjoner kan ta opptil 14 dager å ikke lenger være smittsom, ifølge kids.emedtv.com. Som en generell regel, når en person begynner å oppleve en bedring i symptomer, slik som øyet ikke lenger tårer eller produserer andre ting, er den personen ikke lenger smittsom.

De med virusinfeksjoner vanligvis opplever symptomlindring innen 3-7 dager etter symptomdebut, ifølge Mayo Clinic. I mellomtiden, praktisere god hygiene, for eksempel vaske hendene hver gang etter berøring av øyet og desinfisering eventuelle områder du kan ha rørt.

Hvor lenge kan en migrene Siste?

Migrene forekommer regelmessig i livene til millioner av mennesker som lider som har lært det er lite de kan gjøre for lindring, uansett hvor lenge en migrene varer.

Time Frame

Migrene er i en egen liga og er langt fra normal hodepine. De kan vare alt fra én til 72 timer.

Betraktninger

Forskere er usikre på den eksakte årsaken til migrene og er også uklart hvorfor de vare så lenge som de gjør.

Forebygging / løsning

Når en migrene treff, kan ikke mye gjøres for å stoppe det, men unngå visse matvarer kan redde deg fra et angrep. De inkluderer melk, sjokolade, egg, hvete, salt, bearbeidet kjøtt som inneholder natriumnitrat tilsetningsstoffer, MSG og alkohol.

Effekter

Uansett hvor lenge migrene hodepine smerte varer, alvorlighetsgraden av assosierte symptomer avtar over tid, og etter en lengre periode av hvile eller søvn.

Typer

Østrogen-eller hormonrelaterte migrene kan vare lenger enn andre typer hodepine og ikke svare så godt på behandlingen. Disse hodepine vanligvis forekommer før eller under en menstruasjonssyklus.

Fun Fact

Flere historiske tallene ble kjent lider av migrene inkludert: John F. Kennedy, Elvis Presley, Napoleon, Julius Cæsar, Ulysses Grant og Vincent Van Gogh.

Hvor lenge vil en Hemorroid Hurt?

Hvor lenge vil en Hemorroid Hurt?


Hemorroider oppstår når blodårer i rektum og anus blir hovne. Når irritert, kan disse svulmende blodårer forårsake kløe, svie, smerter og blødninger. Nesten alle lider hemorroider på et tidspunkt, og hvor lenge de varer kan avhenge av hvilken type hemoroider, risikofaktorer som fører til hemorrhoid og valgt behandling.

Intern Versus Ekstern

Innvendige hemorroider involverer årer inne i endetarmen sjelden vondt eller forårsake andre ubehag, men de kan blø. En smertefull hemorrhoid er vanligvis ekstern, som involverer venene utenfor anus. Hvis en ekstern hemorrhoid blir avskåret fra blodtilførsel, kan det bli svært smertefullt og krever oppmerksomheten til en lege.

Behandling

Soaking i et grunt bad flere ganger om dagen i et par minutter kan bidra til å lindre symptomer. Over-the-counter aktuelle behandlinger kan krympe en hemorrhoid. Siden hemorroider er ofte forårsaket av straining under eliminering, er avføring myknere noen ganger anbefales.

Aggressivt behandle symptomer bør lindre smerter i noen dager, men det kan ta to til fire uker med behandling for en hemorrhoid å krympe. Hvis du ikke føler lettelse fra hjem behandlinger i den tiden, se en lege.

Forebygging

Hemorroider ofte går igjen, men kan forebygges ved å redusere press på venene i anus og endetarm. Hvis du trenger å sitte i lang tid, ta en pause hver time for å stå eller gå rundt i fem minutter. Ikke press eller lese mens du sitter på toalettet. En avføring bør ikke ta mer enn tre til fem minutter. Drikk rikelig med vann og inkludere fiber i kosten som frisk frukt, bladrike grønnsaker og helkorn.

Hvor lenge lever folk på nyre dialyse?

Det er en veldig skremmende tid når du eller noen du bryr deg om ansikter den siste fasen av nyresykdom. Spørsmålet "Hvor lenge lever folk på nyre dialyse?" kan få til en svært tankevekkende virkelighet. Men svaret avhenger av en rekke variabler.

Time Frame

De som gjennomgår dialyse behandling har en veldig generell, gjennomsnittlig levealder på fire år. Men mange scenarier komme inn i lek med noen pasienter nyter en bugnende liv for så lenge som 25 år.

"Vi vet ennå ikke hvor lenge pasienter i dialyse vil leve,» sier National Kidney Foundation. "Vi tror at noen dialysepasienter kan leve så lenge folk uten nyresvikt."

Statistikk

Men det er mer direkte statistikk tilgjengelig. Leger estimere en pasients sannsynligheten for overlevelse ved å se på den prosentvise sjansen for å leve ett, to, fem og ti år etter behandlingsstart. Denne typen formel brukes blant mange sykdommer, inkludert hjertesykdommer, kreft og dialysepasienter.

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer rapporterer dialyse overlevelsesrate på nær 80 prosent gjennom ett år, 64 prosent gjennom to år, 33 prosent etter fem år og 10 prosent gjennom 10 år.

Variabler

"Et annet viktig faktum er at ut av 20 prosent av dialysepasienter som dør i det første året, 50 prosent dør i de første tre månedene. Det kan være flere grunner til dette, for eksempel hvor gammel pasienten er, hvor syk de var da de startet dialyse og hva andre problemer og sykdommer de har, "sier Andy Stein og Janet Wild i sin bok nyre dialyse og transplantasjon: Den på fingertuppene Guide. "Personer med høyt blodtrykk eller diabetes er ikke like sannsynlig å leve 10 år i dialyse som de med enten polycystisk nyresykdom eller glomerulonefritt."

Sykdom Årsak

Faktisk årsaken til nyresvikt spiller en stor rolle i overlevelse for de som er på dialyse.

Polycystisk nyresykdom: 94 prosent overlevelse gjennom året en, 70 prosent gjennom året fem og 42 prosent etter 10 år.

Glomerulonefritt: 88 prosent overlevelse gjennom året en, 58 gjennom året fem og 37 prosent etter 10 år.

Obstruktiv nefropati: 82 prosent gjennom året en, 46 prosent gjennom året fem og 21 prosent etter 10 år.

Ukjent: Sytti-seks prosent gjennom året en, førtien prosent gjennom året fem og nitten prosent etter ti år.

High Blood Pressure: 77 prosent gjennom året en, 33 prosent gjennom året fem og 14 etter 10 år.

Diabetes: 71 prosent gjennom året en, 29 prosent gjennom året fem og 11 prosent etter 10 år.

Alder

Som man ville forvente, yngre mennesker overlever lenger på dialyse enn eldre pasienter. Åtti-åtte prosent av de under 20 år vil leve gjennom fem år med dialyse. Sytti-en prosent av pasienter mellom 20 og 44 år gamle vil overleve gjennom fem år, vil 44 prosent av de mellom 45 og 64 lever gjennom fem år med behandling, og bare 21 prosent av dialysepasienter mellom 65 og 74 år vil overleve gjennom fem år. Tallet synker til 10 prosent for de over 74 år gamle.

Hvor lenge bør en baby sove i en bassinet?

Hvor lenge bør en baby sove i en bassinet?


Ved hjelp av en bassinet er en personlig preferanse at mange foreldre velger for enkelhets skyld, enkel tilgang og overvåking av deres nyfødte. Foreldre er ofte forvirret med hensyn til hvor lenge barnet deres kan sove i en bassinet og ved å følge produsentens retningslinjer, kan forhindre personskade eller skade skjema oppstår under bassinet bruk.

Funksjon

I løpet av de første ukene og månedene, foreldre til nyfødte foretrekker å sette sine barn i en barnevogn for å sove. Dette tillater at foreldrene lett tilgang til babyen i midten av natten for mating og overvåking.

Typer

Det finnes en rekke bassinets som varierer i pris og funksjoner. Elegante modeller inkluderer musikk, lys og vibrasjon alternativer.

Time Frame

Babyer bør være i stand til å sove i en bassinet til de er fire måneder gamle eller overstige vektgrense på bassinet.

Fordeler

Bassinets er kompakt, lett bærbar og gir en lunere sovemiljø for nyfødte, sammenlignet med større Cribs.

Betraktninger

Sørg for at du følger bassinet produsentens guiden vektbegrensninger. Hvis din bassinet ble overlevert til deg 20 pounds er en generell vekt å flytte barnet til en større seng eller barneseng. Utnytte elektroniske ressurser som American Academy of Pediatrics nettsted for å lære mer om nyfødte sover alternativer (se ressursene nedenfor).

Advarsel

Når du velger en bassinet, sørg for basen er bred for støtte hvis noen humper inn i den og se etter en modell som er godt støttet på bunnen for å hindre kollaps.

Hvor lenge varer influensa vare?

Hvor lenge varer influensa vare?


Influensa, eller influensa, er en viral sykdom som rammer de øvre luftveiene som inkluderer lungene, hals, nese og bihuler. Hvert år influensa er litt annerledes enn året før fordi virus muterer. Når du blir immun mot en sesonginfluensa, det neste året du kan eller ikke kan være smittet. Varigheten og intensiteten av symptomene kan være avhengig av belastningen, immunitet, helse og alder.

Identifikasjon

Influensa vanligvis begynner med frysninger og feber, og deretter kan være kvalme, hodepine, en over-all følelse av ubehag, sår hals og verkende muskler. De fleste kan fortelle at de har influensa bare ved måten de føler, men noen ganger en blodprøve eller spyttprøve er nødvendig for verifisering av en lege.

Varighet

Influensa kan vare fra noen dager til noen uker. De vanligste og verste symptomene varer fra ca 3 til 10 dager. Influensa er veldig smittsomt, og spres ved innånding dråper som er hostet eller sneezed ut, eller kommer i direkte kontakt med en smittet persons nese sekret.

The Center for Disease Control (CDC) sier at vår alder og helse er faktorer i hvor lenge influensa varer, og når vi er mest sannsynlig å spre viruset. Friske voksne er mest smittsom fra en dag før han ble syk og 5 dager etter at de først utvikle symptomer. Imidlertid kan små barn og personer med svekket immunforsvar være smittsom i mer enn en uke.

Misforståelse

Influensa er et begrep som ofte misbrukt når den brukes til mage virus eller sykdommer som involverer oppkast og diaré. Ekte influensa er en øvre respiratorisk sykdom forårsaket av stammer av viruset. Influensa er forskjellig fra vanlig forkjølelse ved at influensa symptomer er mer alvorlige og påvirke folk dypere ned i de øvre luftveiene.

Forebygging / løsning

Hyppig håndvask er fortsatt en av de beste måtene å bidra til å unngå spredning av influensa. I stedet for å hoste i hånden din, bruk en vev eller i nødsfall, hoste inn i din bøyd arm. Vaksiner mot nye stammer av influensa er tilgjengelig hvert år, og er viktig for folk under 2 år, over 65 eller med nedsatt immunforsvar. Hånd sanitizers er også anbefalt, spesielt på steder der såpe og vann ikke kan være lett tilgjengelig.

Behandling

Relief kan bli funnet med masse hvile, drikke væske og ved å ta smertestillende og slimhinneavsvellende midler, ifølge Merckmanual.com. Noen ganger kan en antiviral medisin som Tamiflu forskrives, men denne type medisin som fungerer best hvis gitt ved første symptomene.

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?

Hvor lenge kan du holde i vannet før Hypotermi setter inn?


Hypotermi er det punktet hvor kroppen mister varme raskere enn det gjør det. Hypotermi reduserer kroppens kjernetemperatur, noe som kan kompromittere din helse og føre til døden. Hypotermi kan begynne i vann så varmt som 70 grader; legemet avkjøles hurtigere i vann enn i luft. Mild hypotermi reduserer kjernetemperatur fra sine normale 98,6 grader til omtrent 96 grader. Jo lenger du bor i vannet, jo lavere temperaturen synker, noe som gjør det viktig at du får ut av vannet straks tegn på nedkjøling satt.

Vann Eksponering

Kroppen din kjøler minst 32 ganger raskere i vann enn i kald luft. Virkningen av kaldt vann kan ha en dramatisk effekt på kroppen din, understreker den umiddelbart, fra første åndedrag til rask utbruddet av nummenhet i ekstremiteter. I iskalde temperaturer, sjansene for å overleve krympe fra timer til minutter basert på hvor lenge du oppholder deg i vannet. Fordi mild hypotermi kan stille inn på vanntemperaturer på 70 grader, komme seg ut av vannet så fort som mulig når du viser tegn til nedkjøling.

Nivåer av Hypotermi

Straks du begynner å skjelve ukontrollert, har mild hypotermi satt inn. Denne fasen varer til kjernetemperaturen har sunket til 96 grader. Moderat hypotermi oppstår når kroppstemperaturen faller til mellom 93 og 95 grader. Du vil bli ør og forvirret, din tale vil snakke utydelig, og du vil begynne å gjøre irrasjonelle beslutninger, for eksempel prøver å ta av klærne. Dine motoriske ferdigheter vil bli kompromittert. Kroppstemperatur på 86-92 grader indikerer alvorlig nedkjøling og en umiddelbar livstruende nødsituasjon.

Survival in the Water

Opphold i vann fører til at kroppen mister varme på et mye høyere rente. Din beste sjanse til å overleve er å komme ut av vannet umiddelbart. Hvis du har falt i vannet, prøver å komme tilbake i båten eller til tørt land så raskt som mulig. Hvis båten kantret, komme på toppen av det å redusere eksponering for vannet. Hvis du ikke er alene, klynge med en annen person i vannet for å bevare varme.

Svømmetur eller trå vannet

Hvis du er alene i vannet uten hjelp, har du to valg. Du kan svømme i sikkerhet eller trå vannet venter på redning. Svømming er jo mer proaktiv valg, men du vil miste dyrebar kroppsvarme raskere. Dette kan redusere din sjanse til å overleve med mer enn 50 prosent. Hvor lenge du kan overleve trår vannet avhenger av hvor kaldt vannet er.

Survival Forventet

Ved vanntemperaturer mellom 70 og 80 grader, begynner utmattelse eller bevisstløshet å sette inn etter 3 til 12 timer. Din overlevelse tid er 3 timer til ubestemt tid. Ved vanntemperaturer mellom 60 og 70 grader, din tid til utmattelse eller bevisstløshet er 2 til 7 timer, med en forventet overlevelse tid i vannet på 2 til 40 timer. Vanntemperaturer mellom 50 og 60 grader gir deg 1 til 2 timer inntil utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet av 1 til 6 timer. Mer farlige temperaturer mellom 40 og 50 grader gir mulighet for 30 til 60 minutter før utmattelse eller bevisstløshet setter inn, med en forventet overlevelse tid i vannet på 1 til 3 timer.

Umiddelbar Danger

Ved vanntemperaturer mellom 32,5 og 40 grader, du har bare 15 til 30 minutter før du opplever utmattelse eller bevisstløshet. På dette punktet, er din forventede overlevelse tid i vannet bare 30 til 90 minutter. Alt under 32 grader er en overhengende trussel. Du kan miste bevisstheten på mindre enn 15 minutter og dø i 45 minutter eller mindre.

Hvor lenge kan Herpes ligge i dvale?

Om herpes virus

Herpes virus som forårsaker genital herpes utbrudd, herpes simplex 1 og herpes simplex 2, er medlemmer av herpesfamilien - som også er ansvarlig for vannkopper, helvetesild og Epstein-Barr viruset som forårsaker mono. For å forstå hvorfor det er vanskelig, om ikke umulig, å forutsi hvor lenge HSV-1 og HSV-2 kan lå sovende, er det viktig å forstå innholdet av disse virusene. Når HSV kommer inn i kroppen - vanligvis gjennom en sårbar del av huden, så som munnen eller underlivet - den reiser til visse nervegangliene, hvor den "sover" inntil noe som utløser den i handling. Det reiser så ned nervebaner til det opprinnelige stedet for infeksjon, og et utbrudd oppstår vanligvis - men ikke alltid. De fleste skaffe HSV-2 til og genital-til-genital kontakt, men rundt 10 prosent av genital herpes tilfeller er resultatet av HSV-1, som blir ført til en uinfisert partner oralt ved en partner med oral herpes forårsaket av HSV-1.

Noen mennesker kan ha HSV i måneder eller år uten å oppleve et utbrudd, mens andre oppmerksom på et utbrudd nesten umiddelbart etter å anskaffe HSV. The Mayo Clinic bemerker at det er mulig for noen som opplever en innledende utbruddet å gå 40 år før de har en annen.

Når HSV våkner

Centers for Disease Control statistikk viser at opptil 90 prosent av personer smittet med herpes ikke engang vet det fordi de opplever svært milde symptomer på herpes, eller noen ganger ingen. Men hvis noen har en innledende utbrudd, dette skjer oftest innen to uker anskaffe HSV fra en seksuell partner. Innledende genital utbrudd, vanligvis ledsaget av hele kroppen symptomer som hodepine, verkende ledd og hovne kjertler - tilsvarende de som bemerket under et tilfelle av influensa - sist mellom to og fire uker. CDC sier at de fleste som merke innledende utbrudd kan forvente å oppleve rundt fem eller seks påfølgende utbrudd i løpet av resten av året, selv om disse vil bli kortere og mindre alvorlig. Mennesker som lever med herpes kan legge merke til visse triggere som foran påfølgende utbrudd, som for eksempel stress, overdreven trøtthet eller sykdom.

Mer om Herpes

Selv når viruset er utløst, kan noen mennesker oppmerksom ingen fysiske symptomer i det hele tatt, i henhold til American Social Health Association. Ofte kan den fysiske presentasjonen av genital herpes være så ufarlige, det går ubemerket, eller lesjoner er avskrevet som noe annet - en gjær infeksjon, insektbitt eller en reaksjon på sæddrepende middel eller kondomer. Imidlertid, selv i fravær av lesjoner, når HSV "vekker", det resulterer i asymptomatisk utstøtingen av viruset, hvorunder en infisert person kan passere virus på uinfiserte partnere gjennom små sprekker i huden. Genital herpes symptomer kan også gå ubemerket fordi mange mennesker som kjøper HSV-2 gjennom samleie allerede har HSV-1 som forårsaker oral herpes, også kjent som munnherpes og forkjølelsessår. Når infisert med HSV-1, begynner kroppen å produsere antistoffer for å avverge andre typer HSV.

Mayo Clinic eksperter har fastslått at rundt 70 prosent av alle tilfeller av genital herpes ble kjøpt når en smittet partner viste ingen fysiske tegn eller symptomer, men da HSV ble aktivt Shedding. Herpes har medisinske behandlinger, men ingen kur. Fordi dette er en svært smittsom seksuelt overførbare sykdommer, talsmenn Mayo Clinic regelmessig og riktig bruk av latex kondomer. Seksuelt aktive personer som er smittet med HSV-1 eller HSV-2 som forårsaker genital herpes oppfordres til å bruke reseptbelagte muntlig antivirale medisiner på daglig basis for å undertrykke herpes utbrudd.

Hvor lenge er hepatitt vaksine godt for?

Hepatitt A er en leversykdom enn forårsaker influensalignende symptomer, gulfarging av hud og øyne, og mageproblemer. Fordi det er ingen kur for hepatitt A og tilstanden kan vise seg dødelig i noen pasienter, kan Hepatitt A vaksine hindre at viruset er overføring i både barn og voksne.

Når er vaksinen gitt?

Hepatitt A vaksine anses å være trygge hos spedbarn 12 måneder og eldre. Når den første vaksinen er gitt, bør en oppfølging vaksinen gis seks måneder senere.

Hvor lenge varer Youth Vaccine Siste?

Når barn får begge doser av hepatitt A-vaksine, er det forventet å gi beskyttelse for 14 til 20 år.

Voksen Vaksinasjoner

Enkelte voksne demografi bør ha en Hepatitt A shot:
• de som reiser til land med høy bestand av de med hepatitt A, som for eksempel Mexico, Afrika, Mellom-Amerika og andre (besøke www.cdc.gov/travel for mer informasjon om reisevaksiner).
• de som bor i områder der tilfeller av hepatitt A har blitt diagnostisert
• de med kronisk leversykdom
• de som deler nåler eller bruke street narkotika
• Menn som har sex med menn
• de som blir behandlet for blodpropp lidelser
• de som arbeider med hepatitt A (dyr eller stammer) i et laboratorium

Hvor lenge Voksen Vaksinasjoner Siste

Voksen vaksiner er gitt i høyere doser, og har vist seg å vare i opp til 25 år hos voksne.

Bivirkninger

Bivirkninger fra vaksinering inkluderer milde lidelser, for eksempel sårhet, hodepine, tap av appetitt og tretthet.

Vaksine for Reisende

De som reiser ut av landet for hepatitt A-infiserte områder, bør få Hepatitt A shot minst to uker før du reiser ut av landet.

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?

Hvor lenge bør Someone trening for å miste en Belly?


Det korte svaret på spørsmålet om hvor lenge du må trene for å gå ned i magen din er "så lenge det tar." Ulike instanser vil ta ulike lengder av trening for å fjerne en mage fordi stoffskiftet, kroppsfasong og fettforbrenning varierer fra person til person. Men å forstå hvordan å miste buk fett fungerer vil hjelpe deg med å utvikle en trening diett for å miste buk fett, og sette realistiske mål for at diett.

Belly Fat Loss Basics

Den dårlige nyheten er at du ikke kan målrette magen spesielt for fett tap. Når du brenne overflødige kalorier som forårsaker kroppen til å eliminere fett, som kommer fett ut fra kroppen som en helhet. Den gode nyheten er at "kroppen som en helhet" inkluderer magen. Stikker med riktig treningsprogram vil uunngåelig redusere kroppsfett over tid.

Type trening

Generelt, hjerte-øvelser er mer effektive for å redusere kroppsfett fordi cardio økter tendens til å brenne flere kalorier enn styrketrening. Noen eksempler på gode cardio trening inkluderer jogging, sykling, svømming og aktiv gruppe treningstimer.

Varighet av Workout

Jo lenger du trener, jo flere kalorier forbrenner du. Men, vil du til slutt nå et punkt av avtagende avkastning hvor din trøtthet gjør det vanskelig å bevege seg raskt nok til å brenne et betydelig antall kalorier. Fitness-ekspert Bill Phillips og kjendis personlig trener Jillian Michaels anbefaler økter på 20 til 30 minutter i moderat tempo for best resultat. Det er lenge nok til å brenne kalorier mens korte nok til at det verken fatigues du eller skaper planlegge spørsmål som kan komme fra lengre treningsøkter. Noen øvelser som forbrenner nok kalorier til å holde deg på mål for vekttap inkluderer høy effekt aerobic, backpacking, løping, langrenn og svømming.

Varighet av Program

Hvis du ønsker å miste magen din, må du fortsette din trening diett før magen er borte. Siden du ikke kan kontrollere hvor mye fett kommer direkte av magen din, er det bedre å fokusere på frekvensen av vekttap enn å miste magen din innen en fastsatt dato. Helseorganisasjonen Kaiser Permanente anbefaler sikte på å miste 1 til 2 pounds per uke.

Kosthold og ernæring Support

Trening er bare en halvdel av vekt-tap ligningen. Hvis du trener regelmessig uten å endre kostholdet ditt, kan du forvente å miste magen omtrent halvparten så raskt som du ville gjort ved å trene og å observere en vekt-tap diett. Du må etablere et kaloriunderskudd på 3500 for å miste 1 kilo fett. Å miste den pund i uken, vil du være nødt til å brenne 500 ekstra kalorier om dagen i treningen. Hvis du flyttet halvparten at belastningen ved å redusere kaloriinntaket, kan du oppnå de samme resultatene ved å brenne bare 250 ekstra kalorier om dagen og spiser 250 færre kalorier.

Hvor lenge kan Heart Attack Pain Siste?

Hvor lenge kan Heart Attack Pain Siste?


The American Heart Association advarer om at den normale oppfatningen av et hjerteinfarkt --- en plutselig, alvorlig og tydelig forekomst --- er ofte usanne. Hvor lenge hjerteinfarkt smertene varer kan variere fra tilfelle.

Identifikasjon

Et hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt, får ofte i gang etter hvert, forårsaker forvirring om alvorlighetsgrad eller faktiske eksistens. Smerte kan være mild eller alvorlig. Mange rabatt angrepet som en annen tilstand, for eksempel fordøyelsesbesvær.

Betydning

Leger oppfordrer folk til å søke behandling innen en time av en mistenkt angrep. "Det er en begrenset mengde tid før betydelig og langvarig skade er gjort til muskel av hjertet ditt," The Cleveland Clinic sier på sin hjemmeside.

Effekter

De fleste individer forstå de første faresignaler. "Den klassiske symptomet er en knusende venstre-sidig eller mid-sternal brystsmerter, som kan utløses eller forverres av anstrengelse, men det kan også forekomme i ro," ifølge Dr. Tareneh Razavi, en lege tilknyttet nettstedet heartdiseaseattack. com.

Symptomer

Tegn på at et angrep kan også uttrykke seg som kortpustethet, kvalme, svimmelhet, oppkast, eller utstrålende smerter gjennom ben, armer, rygg, nakke, skuldre eller mage.

Time Frame

Varigheten av hjerteinfarkt smerte kan variere. "Smerten varer vanligvis lengre enn 20 minutter,» ifølge The US National Library of Medicine. "Symptomer kan også gå bort og komme tilbake."

Hvor lenge kan en HIV-positiv person Live?

Svare på spørsmål om hvor lenge en HIV-positiv person kan leve kan være svært vanskelig, selv blant fagfolk. Det er en rekke faktorer som kan påvirke levetiden på en HIV-pasient, og det er flere ting som fortsatt ikke kjent om sykdommen. Selv om det ikke er et enkelt svar, har behandling kommet til det punktet at HIV-smitte anses å være en kronisk, men håndterlig sykdom.

Non-progressors

Et mindretall av HIV-positive individer har en HIV-infeksjon som utvikler seg i en svært sakte tempo. Disse personene er referert til som "ikke-progressers" og holde seg frisk på tross av sin infeksjon. De er i det vesentlige bare bærere av viruset.

Long-Term Diagnose og behandling

HIV og AIDS ble bare først identifisert og diagnostisert i 1981 Enkelte individer som ble diagnostisert i begynnelsen av epidemien fortsetter å trives i dag, beviser at en forventet levetid på 20 til 30 år eller lengre er ikke et urealistisk anslag.

Endringer i Viewpoint

HIV i dag er ikke lenger anses å være en "dødsdom" som det var i de tidlige dagene av epidemien. Det blir nå betegnet en kronisk, men overkommelig tilstand, mye som diabetes, med smittede personer blir gitt levetid anslår lik standard menneskelig levetid.

Andre kjønnssykdommer og deres effekt på livet Span

HIV har en tendens til å være en co-infeksjon med andre sykdommer, særlig hepatitt B og C. Det er mer sannsynlig at en person vil dø kjemper en annen infeksjon som blir komplisert av HIV enn en typisk AIDS-relatert sykdom.

Vanligste dødsårsakene

Personer med hiv i dag er mer sannsynlig å dø av andre naturlige årsaker (for eksempel hjertesykdom eller slag) enn fra AIDS-definerende opportunistiske infeksjoner.

Hvor lenge bør du vente med å få testet for HIV?

Nøyaktig HIV-testing er avhengig av et individ som har utviklet en påviselig nivå av antistoffer mot HIV, en prosess som kalles serokonversjon. Hvor lang tid dette tar varierer; hvis du er bekymret kan du ønsker å snakke med helsepersonell om RNA-testing, som oppdager HIV raskere enn antistofftester.

Serokonversjon

HIV tester sjekk for antistoffer, immunsystemets respons på HIV-infeksjon. Utvikling av en påviselig nivå av antistoffer skjer normalt innen den første måneden etter smitte.

Mer om Serokonvertering

Det tar ofte tre til seks måneder for å utvikle et detekterbart nivå av antistoff mot HIV. Det er ikke mulig for en person å vite hvor lenge hun vil ta å seroconvert.

Betraktninger

En HIV-test vil bare returnere en sann positiv dersom den enkelte allerede har serokonvertert. Hvis du er testet en måned etter smitte, og resultatene er negative, bør du bli testet igjen i tre til seks måneders vinduet for å bekrefte at du ikke har smittet med hiv.

RNA Testing

RNA-tester for HIV-se etter at viruset 'genetisk materiale i stedet for antistoffene. Fordi disse testene direkte detektere viruset, de kan returnere nøyaktige resultater i løpet av mindre enn to uker med infeksjon.

Betraktninger

HIVplusmag.com rapporterer at RNA-tester for HIV ikke er mye brukt fordi de er dyrere og mer kompliserte enn andre tester. Hvis du ønsker å vite din status kort tid etter mulig eksponering, spør legen din om en RNA-test er tilgjengelig; HIVTest.org kan også henvise deg til å teste nettsider i ditt område.

Hvor lenge kan noen leve med hiv aids?

HIV (humant immunsviktvirus) er viruset som forårsaker AIDS (ervervet immunsvikt syndrom). HIV overføres fra en person til en annen gjennom sæd, vaginal væske, blod og morsmelk. I dag er det mange behandlinger tilgjengelig for folk som er smittet med HIV å holde dem sunnere lenger. Hvor lenge noen med HIV kan leve etter å ha blitt smittet kan variere sterkt.

HIV til AIDS

CDC anslått at om lag halvparten av alle mennesker med HIV vil utvikle aids innen 10 år etter smitte, men denne tidsperioden varierer fra person til person. Det er folk som lever nå som var smittet mer enn 20 år siden. I løpet av tiden før AIDS diagnose, mange mennesker er uvitende om at de er smittet og kan spre smitte til andre.

Behandling

Med nye behandlinger tilgjengelig for HIV, er det forventet at tiden fra HIV smitte til AIDS diagnose går opp, men videre forskning er nødvendig. Etter en AIDS diagnose, er det fortsatt mulig å bekjempe infeksjoner og øke T-celletall med behandling. Når noen har en AIDS diagnose er det viktig å holde seg frisk og unngå sykdommer som forkjølelse og influensa, fordi kroppen vil være mindre i stand til å bekjempe infeksjonen av.

Reinfeksjon

Hvis to partnerne har HIV, er det viktig at de bruker latex eller polyuretan kondomer eller barrierer (som dental demninger) med hvert kjønn handle fordi de kan smitte hverandre med ulike stammer av HIV.

Testing

Fordi de fleste mennesker med HIV ikke vil oppleve eller ikke merke symptomer, er det viktig å bli testet regelmessig hvis du er i faresonen fordi tidlig behandling kan hjelpe deg å holde deg frisk og hindre deg fra å passere viruset til andre.

Forebygging

Den beste måten å beskytte deg mot HIV er å avstå fra seksuell aktivitet, og ikke dele nåler med noen. Hvis du er seksuelt aktiv, kan du redusere risikoen for HIV ved å redusere antall partnere og bruke latex eller polyuretan kondomer eller barrierer (som dental demninger) med hvert kjønn handling. Du kan også redusere risikoen for HIV med nål bruk ved rengjøring av nålene i kokende vann eller med blekemiddel.

Hvor lenge bør en person opphold på Milk Thistle?

Foreslåtte fordeler

Melk tistel kan være fordelaktig i behandling av hepatitt, leversykdom, og sår, men varigheten av behandlingen varierer. Ifølge en studie utført av Dr. Peter Ferenci ved Universitetet i Wien, daglige doser av melk tistel er trygge for opp til 41 måneder. En annen studie, publisert i "Scandinavian Journal of Gastroenterology", indikerte at silymarin kan gi målbar helsegevinst etter bare fire uker.

Mangelfulle bevis

Ifølge Dr. Francine Ranione ved Yeshiva University, "Kliniske studier [på effektene av silymarin] er stort sett heterogene og motstridende." Hun påpeker at eksisterende forskning har undersøkt et så bredt utvalg av tilstander, dosering og behandlingsvarig at bevisene for silymarin effektivitet er "motstridende" og "begrenset" i beste fall.

Bottom Line

Selv om melk tistel er en trygg behandling som strekker seg fra en måned til et par år, viser Dr. Rainone at forskningen ikke enige om den mest effektive lengden av behandlingen. Den mest nøyaktige måten å bestemme hvor lenge du skal ta melk tistel er å ta kontakt med helsepersonell.

Hvor lenge opiater Uttak vare?

Hvor lenge opiater Uttak vare?


Opiat uttak blir vanlig i disse dager. Hvor lenge uttak siste avhenger av en rekke faktorer, blant annet hvilken type opiat brukes, og hvor lang tid som det har blitt brukt. Uansett varigheten av avhengighet, er opiatavvenning alltid intens og krever ofte ved hjelp av et medisinsk profesjonell.

Uke One

Den første uken kommer til å være svært vanskelig. Forvent å føle at du har influensa ganger 10. Hvert bein vil verke, vil du hoster, nesen vil kjøre, magen vil krampe, du blir så sliten, men trolig ikke i stand til å sove, og klarer ikke å spise.

Uke To

Symptomene i avsnitt 1 fortsetter, men begynner å minske litt. Du vil merke økt angst, manglende evne til å ha rimelige tanker og svekket dømmekraft.

Uke tre

Den intense influensalignende symptomer begynner å falme, men er erstattet med sterke cravings for opiater. Dette er fordi hjernen sender ut meldingen om at det er et fravær av opiater i kroppen. Fighting cravings er ofte verre enn sykdommen.

Fjerde uke

Noen dvelende effekter kan være rundt fortsatt, men du bør være i stand til å fortsette med dagliglivet. Det kan være krav til opiater og noe depresjon i løpet av denne tiden.

Utover Fjerde uke

Mens den faktiske sykdommen fra opiatavvenning vil trolig være over nå, er hjernen din fortsatt går gjennom prosessen. Angst, begjær og depresjon kan vare i svært lang tid.

Hvor lenge kan Shingles Virus bor utenfor kroppen?

Folk lurer ofte på hvor lenge et virus kan leve utenfor kroppen. Dette er et høyst diskutabelt spørsmål i vitenskapelige termer som virus ikke oppfyller alle kriteriene som er nødvendige for å bli betraktet som en levende organisme. Den gjennomsnittlige personen ikke bryr seg om disse definisjonene. Han trenger bare å vite hvor lenge en bestemt virus kan leve utenfor kroppen.

Hvor lenge kan Shingles Virus bor utenfor kroppen?

Helvetesild er forårsaket av samme virus som forårsaker vannkopper. Viruset kan leve utsiden av kroppen i opptil 24 timer.

Redusere risikoen for eksponering

Mens det er lite sannsynlig at viruset vil leve veldig lenge utenfor kroppen i alle fall tørke utsatte elementer med klor blekemiddel dreper de fleste virus.

Vaksiner for Helvetesild er Tilgjengelig

Helvetesild oppstår oftest hos voksne over 50. Folk i faresonen for å utvikle helvetesild skal til lege og få denne vaksinen.

Vannkopper viruset forblir latent i kroppen

Mens en menneskekropp vil utvikle en sterk immunitet mot vannkopper etter å fange sykdommen som barn, forblir viruset latent i kroppen. Det vil ved behov utfordre en persons immunsystem for å teste for svakheter.

Andre faktorer som øker en persons risiko for å få Helvetesild

Sykdommer som svekker en persons immunsystem øke sjansen for at de kan utvikle en helvetesild utslett. En helvetesild utslett oppstår bare på den ene side av kroppen på en gang.

Hvor lenge før symptomer utvikles?

Helvetesild kan skje så tidlig som 10 år etter vannkopper eksponering. En person utsatt for vannkopper viruset vil vise symptomer innen 21 dager etter første eksponering.

Hvor lenge må matforgiftning Symptomer Siste?

Symptomer

Typisk mat forgiftning symptomer kan starte alt fra timer til 48 timer etter å ha spist en berørt mat. En av de første symptomene kan være et hode eller vondt i magen, som deretter utvikler seg til oppkast eller diaré. Disse symptomene streik raskt og sterkt og er ofte ledsaget av smerter i kroppen og frysninger eller feber. Diaré forårsaket matforgiftning kan noen ganger være blodig. Hvis symptomene vedvarer i mer enn 24 timer eller personen kan ikke holde på væske, eller mer enn én person i familien er berørt, søker medisinsk behandling.

Behandling

Den viktigste behandling er å gjenopprette tapt væske til kroppen. Diaré og oppkast fører til en person til å bli dehydrert svært raskt, særlig i små barn og eldre eller personer med nedsatt immunforsvar. Utvannet juice, søtet te eller elektro forbedret vann er alle gode alternativer for en person med matforgiftning. Drikk væske minst hver time eller annenhver time for å holde fra dehydrerende. Når matvarer kan holdes nede, vanlig, ikke-fettete matvarer som tørre kjeks og lette supper er de beste alternativene. Kokt kyllingbryst eller magert kjøtt kan også spises med måte.

Varighet

Hvor lenge matforgiftning symptomer siste vil avhenge av kilden til forurensning og hvor mye som ble inntatt. Skalldyr og andre typer sjømat er lett bedervelige, spesielt ved romtemperatur eller i varmt vær. Hvis personen med matforgiftning bare spiste en liten mengde, for eksempel en bortskjemt reker, vil matforgiftning symptomene forsvinne i løpet av en dag. Men det finnes mange typer matforgiftning, for eksempel salmonella eller botulisme, som kan ta opp til fire dager til flere uker å forsvinne helt. Reisende som lider av diaré fra lokal mat krever antibiotika og bør se forbedring innen en uke. Igjen, bør noen symptomer på matforgiftning som varer mer enn en dag bli behandlet av en lege.

Forebygging

Det har ofte blitt sagt at forebygging er den beste medisin. Aldri spise noe kjøtt eller sjømat som har en ubehagelig "off" lukt. Fisk og skalldyr bør ha liten eller ingen lukt når frisk. Majones spoils raskt, så butikken majonesbaserte potet eller egg salater i en kjøligere eller kjøleskap og bare fjerne dem for servering. Når du reiser til destinasjoner med tvilsom vannet, eller mens camping, bare drikke kokt eller flaskevann. Puss tennene med kokt eller flaskevann også. Ikke godta isen i brus og bare spise kokte grønnsaker eller frukt du kan skrelle. Å ta disse forholdsreglene kan beskytte deg mot matforgiftning.

Hvor lenge bør jeg Sug goji bær?

Rask og enkel

Du kan spre goji bær ut på et brett og spray dem med vann. Tillate dem å sitte bare et par minutter å myke opp og deretter suge dem i fem til 10 minutter eller til de er fine og lubben. For te, kan du suge dem i fem minutter i kokende vann.

Å gjøre goji juice

For å gjøre goji juice, suge bær over natten. Deretter kaste bær og soaking væske i en blender og tilsett nok vann til å få dem til å blande enkelt. Puré og press gjennom et kaffefilter eller løs-veve klut i et glass eller krukke. Etter omtrent to timer all væsken skal ha dryppet ut. Du kan legge til mer vann til massen og la den renne igjen for å få mer juice ut av bær.

Bottom Line

Goji bær er brukt i en rekke oppskrifter. Følg instruksjonene i din oppskrift å rehydrere dem. Hvor lenge du skal suge dem avhenger av om du vil ha dem chewy eller myk og lett most. Du kan også spise dem rett ut av posen uten soaking. Velger struktur som passer deg best.

Hvor lenge bør du Wear TED Hose?

Oversikt

Minst en måned etter operasjonen

Pasienter som nylig har gjennomgått kirurgi generelt slitasje TED strømper, eller anti-emboli strømper, i fire til seks uker mens de er inaktive og utvinne. TED strømper øke blodgjennomstrømningen, noe som reduserer risikoen for blodpropp.

Under Flybilletter eller Kontinuerlig

Noen mennesker slitasje TED strømper eller andre kompresjonsstrømper under fly flyreiser. Andre slitasje strømper kontinuerlig for å bekjempe dårlig sirkulasjon. Generelt, derimot, er TED strømper brukes i post-kirurgi utvinning, ikke til daglig bruk.

Bottom Line

Spør legen hvor lenge du skal bruke TED eller kompresjonsstrømper. Ikke bade i TED slange eller bruk blekemiddel eller sterke vaskemidler når du vasker disse strømpene. Erstatte strømper hver fire til seks måneder.