Digidexo.com

trykkforandring vær

Risiko for vitrektomi kirurgi for en Macula hull

En vitrektomi er kirurgisk fjerning av glasslegemet, gel-lignende stoff som fyller midten av øyet, etterfulgt av en innføring av luft og gass til hullet. Fremgangsmåten er ofte gjort for å reparere hull som dannes i makula, et område av netthinnen, på grunn av den naturlige aldrings av øyet. Som de fleste operasjoner, er noen risiko forbundet med vitrektomi.

Katarakt

Utvikling av grå stær, tilstanden der visjon blir disig og tåkete, er en vanlig risiko forbundet med vitrektomi prosedyren. Selv om grå stær ofte utvikler med alderen, har en tendens tilstanden til å utvikle raskere etter en vitrektomi.

Infeksjon

Som med de fleste operasjoner, infeksjon er en av de mest vanlige komplikasjoner, og mens de effektene kan være liten, kan de noen ganger føre til mer alvorlige tilstander. Infeksjon som oppstår i øyet etter en vitrektomi kalles endoftalmitt, og kan noen ganger føre til blindhet. Ifølge vitreoretinal Surgery, PA, oppstår denne infeksjonen i ett av 1000 tilfeller.

Netthinneavløsning

Selv om netthinnen kan løsne spontant, enhver operasjon som involverer øyeeplet øker risikoen for løsrivelse. Den løsgjøring kan skje relativt raskt etter behandlingen, eller til og med opp til flere måneder eller år etter at operasjonen er fullført.

Eye Damage

Reise med fly, må unngås i flere måneder etter at vitrektomi er fullført eller inntil legen sier det er OK hvis hullet ikke er helt leget, og gassen er fortsatt til stede i hullet, kan den trykkforandring i flyet forårsake alvorlig skade øyet.

Delvis gjenoppretting

Selv om det ikke er ansett som en risiko eller komplikasjoner av kirurgi, kan delvis bedring av syn være et problem for noen pasienter. Etter operasjonen, pasientene er å forbli i en ansikt-ned-stilling for spesifisert tidsperiode. Hvis pasienten ikke er i stand til å følge gjennom med hele angitt tid, ikke kan oppnås total utvinning av visjonen.