Digidexo.com

langt hår essensielle olje

Hvordan Mix Myrra Resin i Olje

Hvordan Mix Myrra Resin i Olje


Myrra er en tørket harpiks ekstrakt fra flere arter av busker eller trær i tørre og semiarid regioner i Øst-Afrika, Arabia og det indiske subkontinentet, i henhold til Old Dominion University. Det er kjent for sine omfattende helsemessige fordeler, som for eksempel å opptre som en slimløsende, antiseptisk og immun booster. Myrra harpiks kan blandes med olivenolje for å skape en salvelse eller aromatisk olje. Legg merke til at myrra harpiks blandet med olje er ikke en essensiell olje.

Bruksanvisning

•  Hell en kopp olje i en liten kasserolle. Legg 7 g (en kvart ounce) av myrra harpiks til oljen. Vei ut 7 g på en gram skala hvis det er nødvendig.

Sett varmen til lav og la blandingen sitte i seks timer, rør av og til.

Plasser olje i half-pint norgesglass og la den sitte i solen på en vinduskarm i opptil to uker, eller gå direkte til neste trinn hvis du ikke ønsker å vente to uker.

Filter olivenolje gjennom en cheesecloth å fjerne eventuelle faste reststoffer.

Hell myrra olje infusjon i en glassampulle. Det er nå klart for aromaterapi eller salving formål.

Tips og advarsler

 • La norgesglass sitte i solen så lenge som mulig for å sikre fullstendig absorpsjon av myrra i oljen. Rist norgesglass innimellom for å hjelpe absorpsjon.
 • Ikke direkte forbruke myrra olje. Det kan være giftig i store mengder. Gravide kvinner bør helt unngå forbruk av myrra olje som det kan stimulere livmoren.

Hvordan bruke lavendel olje for astma

Astma er en kronisk medisinsk tilstand som påvirker en persons luftveiene og hans evne til å puste. Ulike steroid og medisinske behandlinger er tilgjengelig som kan bidra til å lindre symptomene på astma. Alternativt, kan enkeltpersoner bruke eteriske oljer og naturlige, homøopatiske behandlinger for å hjelpe en person med astma. Lær hvordan du bruker lavendelolje for astma å behandle tilstanden symptomer og hjelpe deg å puste bedre.

Bruksanvisning

Test av lavendel essensielle oljer med astmatisk person å avgjøre om han er allergisk mot lavendel. Personer med astma kan være litt mer utsatt for allergier og dufter. La personen til å lukte lavendel. Hvis han ikke reagerer negativt, går du videre til trinn 2.

Pust lavendel-tilført damp. Steam kan hjelpe fukte og åpne luftveiene til et individ opplever et astmaanfall. I mellomtiden kan lavendel naturlig ro og slappe av spasmer i lungene. Fyll en gryte eller te kjele med varmt vann og koke det. Legg noen dråper lavendel essensielle olje. Helle over varmt vann med et håndkle over hodet for å fange og inhalere lavendel-tilført damp og behandle astma symptomer. Alternativt kan du plassere lavendelolje i en luftfukter.

Gni en urte salve på brystet til personen opplever astma. Slike bryst gnir kan fås fra din lokale helsekost butikk, eller fra en praktiserende homøopatisk lege. Lavendel brystet gnir kombinert med andre naturlige urter kan øke effekten av lavendel olje til å behandle astma. Du kan enten kjøpe rub pre-blandet, eller legge dråper av din egen essensielle oljer. For eksempel kan mint tjene som en decongestant. Kamille kan bidra til å stoppe kroppens histaminfrigjøring. Endelig kan merian bidra til å utvide lungene kapasitet. Kombinert med lunge-avslappende effekt av lavendel, kan brystet gni hjelpe lindre astmasymptomer og redusere hoste og pusteproblemer.

Bruk lavendelolje som base for et siv diffuser for langsiktige lavendelolje astma behandlinger. Plasser diffusorer i soverom og felles oppholdsrom. Ikke bare kan lavendel redusere astmaanfall, men det kan også tjene som en effektiv luftrenser.

Tips og advarsler

 • Vær forsiktig når du bruker lavendelolje i varmt vann for å behandle astma, da varm damp kan forårsake brannskader.

De beste essensielle oljer for Hevelse og Klumper

De beste essensielle oljer for Hevelse og Klumper


Betennelse er en healing respons, akkurat som feber, noe som ikke går rett i kroppen. Den aktiverer som et forsvar mot eventuelle bakterier, skade eller virus, og er nesten alltid en ubehagelig og smertefull opplevelse. Svelling eller klumper kan behandles eller gjøres mer tålelig ved bruk av eteriske oljer som kan inhaleres, påført på legemet eller minimalt inntatt.

Winter

Den essensielle olje av Wintergreen er hentet fra eviggrønne blader. Oljen har egenskaper som er effektive i dempende luftveislidelser, forbedrer pust og ifølge HomeRemedyCentral.com, er den oppført i British Herbal farmakopé som et hjelpemiddel for revmatoid artritt. Winter eterisk olje har en sammensetning som ligner på aspirin, og ifølge SelfGrowth.com, har tilsvarende virkning av 22 voksne aspirin, som hjelper i å lindre hevelse, klumper, smerter og feber en teskje av vintergrønne. Det er en toksisk eterisk olje slik at det aldri skal tas internt, og det bør fortynnes hvis den anvendes topisk. Den beste måten å bruke det er å blande det med andre essensielle oljer i massasje terapi eller i aromaterapi.

Myrra

Myrra olje blir destillert fra harpiksen tørket igjen på bark av trær Myrra. Det har vært brukt siden antikken, og som nevnt på HomeRemedyCentral.com, var en av de oljer som de tre vise menn begavet Jesusbarnet. Den har mange bruksområder og er spesielt bra for å redusere hevelse. Myrra olje kan også brukes til å sanitere og rensing av sår, rengjøring fet hud, og dreper sopp, behandling av liggesår og hudsykdommer. Den kan brukes ved hjelp av aromaterapi, tilpasset terapi og i massasjeblandinger, og når fortynnet den kan brukes direkte på huden for å lindre hevelse eller betennelse.

Virak

Virak er også en av de oljer som de tre vise menn brakte frem til Jesusbarnet. Virak har egenskaper som reduserer overflødig vann oppbevaring og dermed redusere hevelse. Det roer ned hoven og rød hud, og den mentale tilstanden til personen som bruker den. Ifølge SelfGrowth.com, det er den beste behandling for leddgikt, forebygge hevelser som ofte ledsaget sykdommen. Den måten å bruke det er som en massasje eller badeolje og damp terapi. Virak harpiks er også ofte brukt som hele Midtøsten røkelse og også i ortodokse og katolske kirker.

Hvordan bruke linfrøolje i hjemmelaget hudpleie løsninger

Hvordan bruke linfrøolje i hjemmelaget hudpleie løsninger


Hjemmelaget hudpleie rettsmidler tillate deg å ta kontroll over de ingrediensene du bruker og sette på huden din. Enten du har tørr hud forhold - som psoriasis og eksem - eller kviser og fet hud forhold, måten du formulerer dine hudpleie rettsmidler som gjør en forskjell. En viktig ingrediens i hudpleie er linfrøolje, en allsidig transportør olje. Ved hjelp av linfrøolje i hjemmelaget hudpleie rettsmidler viser seg å være ganske lett.

Bruksanvisning

Banana Face Balm

Kombiner 1/2 unse av linfrøolje og en kopp Helichrysum hydrosol i en glassbolle. Mikrobølgeovn bollen på høy i tre minutter.

Ta glassbollen, og bland 1/2 kopp hver av stearinsyre og Lanette O voks i en annen glassbolle. Mikrobølgeovn denne bollen på høy i tre minutter, eller til voksen er helt smeltet.

Beat bollen som inneholder vann og olje blanding kraftig som du sakte legge smeltet voks fra den andre bollen. Dette skaper en emulsjon. Pisk blandingen i ca fem minutter, til en varm, tynn krem ​​former.

Introduser bananplanteekstrakt og fortsette å slå blandingen til pulver grundig oppløses.

Jar ansikts krem og lokket den sikkert. Resultatet er en fruktig luktende og fordelaktig krem ​​for fet hud.

Tea Tree Salve

Legg 1/2 unse av linfrøolje og 1/2 unse av kokosolje til en bolle som inneholder en kopp destillert vann. Mikrobølgeovn bollen på høy i tre minutter.

Mikrobølgeovn en skål inneholdende 1/2 kopp hver av Lanette O voks og stearinsyre inntil blandingen smelter til en væske.

Lag en emulsjon ved å slå bolle med vann og olje kraftig da du duskregn smeltet voks inn i den. Pisk blandingen i ca fem minutter.

Introduser essensielle olje av tea tree til kremet blandingen og slå den i ytterligere to minutter.

Hell blandingen i en krukke og lokket den. Resultatet er en beroligende og krydret luktende salve som føles fantastisk på tørr eller sprukken hud.

Tips og advarsler

 • Eksperimenter med et bredt utvalg av andre botaniske ekstrakter, urte vann og eteriske oljer for å tilpasse linfrø hudpleie rettsmidler.

Måter å bruke lavendel olje for astma

Selv om det er ingen kur for astma, er det flere behandlinger som kan forbedre symptomene på astma. En av de beste homeopatiske behandlinger for astma er lavendel essensielle olje. Ved hjelp av lavendel olje til å behandle astma symptomer er både effektivt og enkelt.

Hva er astma?

Astma er en kronisk sykdom som påvirker lungene. Det oppstår når luftveiene inne lungene blir betent og smal, noe som gjør det vanskelig å puste. Symptomer på astma inkluderer tungpustethet, hoste, pustebesvær og tetthet i brystet. Mange forskjellige ting kan utløse et astmaanfall, inkludert luftbårne allergener, for eksempel dyr dander, kald luft, fysisk trening, luftforurensning og stress.

Selv om det er ingen kur for astma, kan du behandle sine symptomer. Lavendel eterisk olje kan brukes til å behandle symptomer på astma i mellom angrepene. Lavendel olje bidrar til å åpne opp luftveiene i lungene, noe som gjør puste lettere. Det fremmer også avslapning, redusere følelser av stress.

Ved hjelp av Lavendel olje til å behandle astma

Lavendel eterisk olje kan kjøpes på de fleste helse-butikker. Fordi noen astmatikere ha negative reaksjoner på aromaterapi, bør du først lukte lavendelolje og sørge for at sin duft gjør ikke astmaen verre eller utløser noen form for allergisk reaksjon.

Det er to hovedmåter å bruke lavendel olje til å behandle astma. Den første er ved å puste inn strømmen som er blitt fylt med lavendel. Koke vannet i en vannkoker eller gryte og tilsett noen dråper lavendelolje. Legg et håndkle over hodet, helle over gryte eller kjele, og sakte inhalerer dampen. Du kan også bruke en luftfukter.

Alternativt bruker du lavendelolje som en kiste gni. Du kan kjøpe en lavendel brystet gni fra de fleste helsekostbutikker eller fra en utøver av homeopatisk medisin. Du kan også lage din egen ved å kombinere lavendel eterisk olje med kamille eterisk olje og søt mandelolje i en glasskrukke. Lukk lokket på beholderen tett og lagre den et sted mørkt og kjølig. Påfør brystet gni ved sengetid, eller når du har problemer med lunger eller puste.

Alternative bruksområder for essensielle oljer

Alternative bruksområder for essensielle oljer


Eteriske oljer er naturlige stoffer som er opprettet gjennom en destillert eller dampende prosessen fra blomster, blader, bark, røtter eller stengler. De svært konsentrerte oljer er mest brukt for aromaterapi ved å inhalere eller bruke væsken på huden. Selv om de positive psykologiske effekter eller aromaterapi er det primære fokus for essensielle oljen bruk, er det dusinvis av alternative måter å utnytte fordelene fra oljene.

Natural Moisturizer

Ved hjelp av essensielle oljer i vannet fukter huden og gjøre den silkemyk og etterlater en lett og frisk duft. Du kan bruke destillert væske trygt i badevannet, badestamper, fot og sitz bad. Dampet bruk av oljer i vaporizers, badstuer og dusjer tilbyr aromaterapi fordeler mens nedtoningen huden. Sjekk med en barnelege før du bruker eteriske oljer i enten en damp eller vann scenario med små barn.

Vaskekjeller Bruker

Du kan hoppe over de dyre former for kommersiell tøymyknere og tørketrommel ark ved å bruke eteriske oljer i stedet. To små dråper av oljen i vaskemaskinen vil både myke klær og la en frisk duft på stoffet. Du kan klippe gamle t-skjorter eller parabolen kluter i strimler eller firkanter og dryss dem med essensiell olje og bruke som tørketrommel ark. Stoffet bør holde duften for mer enn én bruk hvis lagret i en lufttett beholder i mellom hver tørketrommel belastning.

Hår og hodebunnen omsorg

Håret og hodebunnen kan også dra nytte av bruk av essensielle oljer. Rubbing oljene i hodebunnen kan bidra til å forhindre eller stoppe håravfall. Anbefalte oljer for å bekjempe tap av hår inkluderer lavendel, rosmarin, sypress og jojoba. For å bidra til å redusere flass kan du prøve å gni lavendel, rosmarin, tea tree, sedertre eller patchoili olje inn i håret eller bland dem inn i din eksisterende shampoo.

Skin Care

Lagre en bunt på skjønnhet og hudpleieprodukter ved å lage din egen med essensielle oljer. Du kan bruke den naturlige væske som en toner for tørr, normal, fet eller sensitiv hud. Vanligvis rosevann fungerer som en toner eller snerpende base med en annen olje beregnet for bestemte hudtyper. Man ganske enkelt blander 100 ml rosenvann og én dråpe av hver av de sekundære oljer i en flaske, ristes og tillates å stå i tre dager. Åpne flasken og sil blandingen gjennom et kaffefilter for å fjerne rester og hell tilbake i flasken for bruk på ansiktet ditt. Kamille og geranium olje er anbefalt for tørr hud. Juniper bær og rose otto for fet hud og tysk kamille for sensitiv hud.

Hvordan sove bedre med essensielle oljer

Hvordan sove bedre med essensielle oljer


En natt med fredfull søvn gjør for en produktiv dag. Over-the-counter og reseptbelagte sove hjelpemidler noen ganger ha uønskede bivirkninger som forlater oss på utkikk etter andre alternativer. Eteriske oljer kan hjelpe deg å sove bedre. Sjekk ut følgende forslag og prøve noen essensielle oljer for å få en god natts søvn.

Bruksanvisning

•  Bruk "Peace and Beroligende", en blanding av appelsin, mandarin, ylang-ylang, patchouli og blå reinfann, til håndleddene og kanter på ørene for å fremme avslapning og å roe spenninger. Masser oljen inn i bunnen av føtter som et forspill til en god natts søvn.

Fremme fredelig hvile med fedd olje. Tilsett noen dråper i en sprayflaske og spritz rommet eller bruke fedd olje i et rom diffuser.

Lag en Insomnia Milk Bath ved å legge fire dråper lavendel, 3 dråper merian og 2 dråper Benzoin eteriske oljer til en løpende bad. Tilsett 1 kopp pulverisert melk og en spiseskje med mandelolje. Sug i dette avslappende bad i 30 minutter før sengetid.

Oppmuntre søvn og forbedre drømmer med essensiell olje av vendelrot, kjent for sin beroligende, avslappende effekt. Sett 2 dråper i håndflaten og masser inn i brystet like før sengetid, og trykk deretter på håndflaten ned i pannen.

Forbedre dyp søvn med sandeltre olje. Bruk i aromaterapi, i et rom diffuser eller i massasje, fortynne oljen 01:15 med vegetabilsk olje.

6. Spray på soverommet med en fin tåke av lavendel vann. Tilsett noen dråper lavendelolje til 8 gram vann i en sprayflaske. Spritz seng putene også.

Tips og advarsler

 • Bruk bare 100% -therapeutic-grade essensielle oljer.

Hvordan Gi en massasje med varm olje

Hvordan Gi en massasje med varm olje


Ved hjelp av varm olje under massasje er en utmerket måte å fremme avslapning og lindre muskeltretthet under åpning av porene og mykgjørende på huden. Mange varianter av massasje olje inneholde ett eller flere essensielle olje dufter, som kan være aromatherapeutic for både massør og mottaker av massasje. Legge varm olje til noen skikkelig massasje teknikk kan legge til opplevelsen. Varm olje kan brukes til alle typer av tradisjonell massasje, men bør unngås dersom andre ingredienser er å bli introdusert (dvs. en visping massasje).

Bruksanvisning

Plasser flere håndklær nærheten massasjebenken innen rekkevidde. Hvis kunden ber om et bad pause, eller må ta en pause i løpet av økten, vil han eller hun sannsynligvis trenger et håndkle til å absorbere noe av oljen før du avslutter plass.

Varm din massasje olje i mikrobølgeovnen i 1 minutt på høy varme. Pass på toppen av beholderen er åpen for å la undertrykket et sted å flykte da olje heat.

Lukk beholderen og rist oljen grundig, ved hjelp av forsiktig så du ikke brenner deg.

Test varmen av olje på håndleddet. Det bør være varmt å ta på, men bør ikke brenne huden. Hvis det er varmt, men ikke varmt, varme opp beholderen mellom 15 og 30 sekunder. Gjenta denne prosessen til en tilstrekkelig temperatur er oppnådd. Hvis oljen er for varm, kan du fortsette å riste innholdet før noen av varmen har spredt.

Fortsett med din planlagte massasje teknikk, bruk av olje liberalt hele økten. Plasser olje på krus varmere mellom bruker for å holde det varmt for varigheten av økten.

Tips og advarsler

 • Hold et øye med olje som det hviler på krus varmere. Avhengig av hvilken type beholder som du lagrer olje, er det en sjanse for smelting. Bruk en høyverdig plastflaske, glass, eller keramikk for å unngå denne bekymringen.

Hvordan behandle PMS med essensielle oljer

Premenstruelt syndrom (PMS) kan gjøre det vanskelig å håndtere dag-til-dag-aktiviteter, og resulterer ofte i stress, angst og selv muskelsmerter og smerter. Du kan bruke eteriske oljer for å behandle PMS symptomer og bidra til å bringe kroppen i balanse. Eteriske oljer har vært brukt i ayurvedisk medisin og som del av aromaterapibehandlinger i hundrevis av år, og det er flere unike oljer som kan bidra til å redusere symptomer på premenstruelt syndrom. Her er noen enkle og effektive teknikker for behandling av PMS med essensielle oljer.

Bruksanvisning

Soothe sansene med Narcissus olje. Noen få dråper på en absorberende pute eller vev kan brukes som en inhalant å roe og berolige sansene.

avlaste slitne og verkende muskler med en selv-massasje. Kombiner 10 dråper bergamot olje med 1 til 2 ss. av vegetabilsk olje for en avstressende massasje olje. Dette kan brukes på bena, til armer og mage berolige og redusere muskeltretthet.

Redusere stress med bergamott og geranium blanding. Kombiner et par dråper bergamott og geranium olje i hetteglasset og bruke dette som en inhalant å bekjempe PMS relatert stress.

Øk energi med en grapefrukt og bergamot blanding. Like dråper grapefrukt og bergamot olje på en absorberende pute eller i et hetteglass kan gi deg en umiddelbar energi boost. Dette er spesielt nyttig når du føler deg deprimert eller sløv eller opplever et anfall av trøtthet.

Hindre en gråtende spell eller emosjonelle utbrudd med Rose Bulgar. Bland like dråper Rose Bulgar, muskat og geranium olje i et hetteglass, eller legge dem til en absorberende pute for å lage en inhalant som lindrer og beroliger følelser.

Redusere irritasjon og stress med geranium og kamille oljer. Bland like deler geranium olje, kamille olje og grønnsaks-oljebaserte å skape en beroligende massasje olje. Denne potente kombinasjonen kan være spesielt effektiv for å redusere irritasjon og stress forbundet med PMS.

Tips og advarsler

 • Selv en enkel sniff av en eterisk olje kan være nok til å roe nervene og revitalisere sansene.
 • Eteriske oljer er en sunn måte å gi deg selv en følelsesmessig løft.
 • Fyll et glass med din favoritt essensielle olje for de spesielt "testing" øyeblikk.
 • Spør en massasje terapeut for å bruke en tilpasset blanding av oljer spesielt for PMS når du bestiller en aromaterapi massasje behandling.
 • Fiskeoljer og omega-3 tilskudd kan også bidra til å redusere betennelsen i forbindelse med PMS.
 • Påføring essensielle oljer direkte på huden kan være farlig; sørg for at du blander en ren viktig med en transportør olje for optimal oppsugingsevne.
 • Geranium er en kraftig vanndrivende; sørg for at du drikker rikelig med vann for å holde vannstanden i balanse.

Hvordan overvinne Insomnia med essensielle oljer

Hvordan overvinne Insomnia med essensielle oljer


Insomnia er kroppens manglende evne til å sovne eller å forbli i en dyp søvn. Søvnløshet kan være forårsaket av stress, medikamenter, alkohol eller narkotika, depresjon eller angst. Hvis vi ikke kan roe tanker og bekymringer som er å holde oss våken, er det umulig å få en fredelig og oppkvikkende søvn. Helseeksperter anslår at mer enn 35 millioner mennesker har vanskeligheter med å sovne eller forbli sovende hele natten. Rene og naturlige eteriske oljer er et sunt alternativ til over-the-counter eller reseptbelagte sovemedisiner.

Bruksanvisning

•  Bruk den velduftende aroma av lavendel essensielle olje for å roe nervene, lindre angst og fremme en god natts søvn. Dryss noen få dråper lavendel eterisk olje på en bomullsdott og legg den inni puta. Legg 10 til 20 dråper lavendelolje til den endelige vaskerom skylling for sengetøy med delikat duft.

Opprett en beroligende og avslappende jasmin bad. Jasmine eterisk olje er gunstig i behandling av søvnløshet, rastløshet, depresjon, nervøs spenning, utmattelse, stress og pustevansker. Legg 20 til 30 dråper jasmin olje, 1/2 kopp økologisk honning og en kopp krem ​​til et varmt bad. Suge i 20 minutter mens dypt inhaling de helbredende damper.

Drikk kamille te for sentrering og beroligende før sengetid. Tilsett 2 eller 3 dråper terapeutisk karakter, økologisk kamille eterisk olje til en kopp koffeinfri grønn te. Legg sitron og honning for smaken. Nippe før sengetid for å fremme en god natts søvn. Kamille lindrer magen nød, letter angst og fraråder apati.

Påfør anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper av essensielle oljer til ømme muskler og smerter som forstyrrer søvnen. Merian er anvendelige for behandling av angst, depresjon, hodepine, forkjølelse, tarmkramper, muskel og leddsmerter. Dryss noen dråper på et rent lommetørkle og inhalerer dypt. Gni merian eterisk olje på kroppen flex og puls poeng.

Hvordan bli kvitt en Campfire Smell med essensielle oljer

Hvordan bli kvitt en Campfire Smell med essensielle oljer


Etter en lengre camping ekskursjon eller en natt i nærheten av en røykfylt bål, kan klær og eiendeler lukter sterkt av røyk. Selv om det kan lukte søtt eller minne deg på turen, er det en cloying lukt som kan være irriterende over tid. Heldigvis er bål røyk ikke vanskelig å dekke og fjerne fra dine eiendeler, og du kan fjerne lukten mens du er på tur eller når du har kommet hjem.

Bruksanvisning

Fjerne Campfire Røyk fra Telt og Gear

•  Legg 1/4 kopp eddik til en halv liter sprayflaske og fyll opp med vann. Tilsett 3-4 dråper av din favoritt essensielle olje til sprayflaske. Rist sprayflaske til å blande ingrediensene.

Fjern regn fly fra teltet og stake den flatt på gresset, i fullt solen. Sett opp teltet i en solrik beliggenhet med masse luftsirkulasjon. Åpne alle vindu og dør flaps i teltet for maksimal ventilasjon.

Legg ut utstyr som ryggsekk, sko, sengetøy og klær på gulvet i teltet.

Spray regn fly med eddik / vann / eterisk olje løsning et par ganger, de må være forsiktige for ikke å mette stoffet.

Spritz løsningen inne i teltet, med sikte på veggene og skjermen på teltet. Utvis forsiktighet for å unngå å mette stoff og sømmer.

Spray utstyr og sengetøy lett. Lå hvert stykke flatt inne i teltet og la dem tørke.

La regn fly, telt og utstyr til tørk i 2 til 3 timer eller til sprayløsningen har tørket helt.

Plasser et par dråper av essensielle oljer på 3 til 4 bomullsdotter. Plasser bomullsdotter i seksjonene av teltet, i ryggsekken og i sko for å fjerne lukt.

Fjerne Campfire Røyk fra Klesvask

Plasser camping klær i en vaskemaskin og starte vaskemaskinen. Stopp vaskemaskinen når den har fylt, men før det begynner å agitere.

Legg 1/4 kopp eddik og 3-4 dråper av din favoritt essensielle olje til vannet. Start vaskemaskinen igjen.

La vaskemaskinen for å fullføre sin normale vaskesyklusen. Overføring til en tørketrommel eller la klærne lufttørke på en klessnor.

Tips og advarsler

 • Bomullsdotter med eteriske oljer kan stå i teltet under lagring for å holde lukter unna.
 • For sta røyk lukter, spritz klær med eddik, eterisk olje og vann deodorizer før tørking.
 • Ta med en sprayflaske med din naturlige deodorizer med deg på camping turer for å hindre røyk lukten fra overveldende interiøret i teltet.
 • Ikke over-mette teltet, regn fly eller utstyr med eddik eller eteriske oljer. Det sure naturen av disse produktene kan føre til skade på utstyr er materialer.

Hvordan avlaste fibromyalgi med essensielle oljer

Hvordan avlaste fibromyalgi med essensielle oljer


Preget av flere såre og ømme punkter og et variert utvalg av symptomer, er smerten ved fibromyalgi kronisk og nådeløs. Smerte migrerer til alle deler av kroppen, og varierer i intensitet. Fibromyalgipasienter beskriver smertene som prikking eller svie, nummenhet, bankende, rykninger eller knivstikking. Smerter og stivhet er ofte mest uttalt om morgenen.
Fibromyalgi symptomer blir forverret av overdreven fysisk aktivitet, kaldt eller fuktig vær, mangel på restorative søvn, mental eller fysisk tretthet, fysisk inaktivitet, stress og angst. Rene og naturlige eteriske oljer inneholder anti-inflammatoriske, antianxiety, antispasmodic og antidepressive egenskaper som er gunstig når du administrerer fibromyalgi smerte.

Bruksanvisning

Massasje en 1-3 dråper Helichrysum italicum "heilichrysum-evig" på kroppen flex poeng og templer. Everlasting er oppløftende og er nyttig med stress, depresjon og sinne. Dens beroligende egenskaper tillate kroppen til å slappe av og stresse ned, lindre spenninger og stress.

Legg åtte til ti dråper Salvia sclarea "Clary salvie," Canadahemlokk "Canadian gran" eller Perus communis "einer bær" theraputic grade essensielle olje til en kopp Epsom salt. Kan brukes hvilken som helst kombinasjon av dine favorittoljer. Legg blandingen varmes opp til varmt bad vann og suge bort muskelspenninger, tretthet og sårhet. Den anti-inflammatoriske egenskapene til oljene redusere betennelse, opphovning og stivhet. Epsom Salt (magnesiumsulfat) er ansatt for å redusere betennelse, lette smerter og skylle skadelige giftstoffer fra kroppen.

Masser flex og ømme punkter på kroppen med smertestillende eviggrønne essensielle oljer. Svartgran "Canadian svart gran" essensielle oljen presenterer en tung eviggrønne, urteaktig duft som stimulerer og strammer. Svart gran olje viser sterk antiseptisk, smertestillende, anti-inflammatorisk, anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper. Svart gran passer godt sammen med Backhousia citriodora "lemon myrtle" og Cananga odorata "ylang ylang." Bland tre dråper av hver olje med en unse av granateple olje. De samlede dufter og egenskaper gir pålitelig smertelindring som de aromatiske dufter slappe av sinnet og lette angst.

Fremme fredfylt søvn med delikat duft av Lavandula angustifolia "lavendel" essensielle oljer. Legg noen dråper lavendelolje på en bomullsdott og legg ballen inni putetrekk. Legg 10 til 20 dråper lavendelolje til 1/3 kopp hvit eddik og en kopp vann. Plasser i en sprayflaske og spray tåken å friske bedervet husholdning luft. Tretti dråper lavendel eterisk olje kan legges til den endelige vaskerom skylling når du vasker sengetøy. Sengetøy, dyner og puter vil omgi deg med den milde, beroligende duft av lavendel, fremme en lyd, dyp søvn. Lavendel er nyttige i å redusere høyt blodtrykk.

Hvordan behandle Maneter Stikk med eddik og olje

Hvordan behandle Maneter Stikk med eddik og olje


Ingenting ødelegger en dag på stranden fortere enn smerten og skuffelsen over å få en manet brodd når du vasse i for en forfriskende dukkert i havet. Noen strand goers har produkter eller salver på hånden spesielt utviklet for slike stikk, men hvis du forberede deg ved å pakke noen husholdningsartikler med deg i din strand bag, vil du være i stand til å hjelpe til i tilfelle du eller noen i partiet som skjer med bli stukket av en manet.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle tentakler eller pigger med et rent håndkle eller klesplagg. Ikke berør tentakler eller pigger med bare hendene.

Douse området med eple cider eddik. Fukt et rent papirhåndkle med eple cider eddik og bruke den til det stukket området inntil svie og smerter er lettet.

Skyll av stikket med rent vann og bruke en balsam av ren lavendel essensielle olje til området hvert 15. minutt. Dette vil fortsette å berolige området.

Tips og advarsler

 • Når det gjelder alvorlige bitt og stikk, bør du søke medisinsk hjelp så snart som mulig.

Tea tree eterisk olje bruker

Planter og deres ekstrakter har lenge vært brukt til helse og skjønnhet formål. Mange av disse har flere fordeler. Eteriske oljer er en planteekstrakt som har mange bruksområder.

Historie

Den essensielle olje fra tea tree, også kjent som melaleuca alternifolia, er rapportert å ha vært først brukt til medisinske formål i midten av 1920-tallet, ifølge Drugs.com.

Typer

Andre trær knyttet til tea tree er nellik, eucalyptus, myrt og niaouli. Men ekstrakt kjent som tea tree essensielle oljen stammer fra melaleuca alternifolia tree of Australia. Dette treet er klassifisert som en eviggrønn. Når knust, sine nåler slipper unike aroma forbundet med tea tree olje.

Fordeler

Tea tree eterisk olje har antibakterielle, anti-sopp og antivirale egenskaper. Ved bruk sammen med andre aromatherapeutic oljer, kan tea tree eterisk olje behandle mindre kutt og brannsår for å lindre symptomer relatert til luftveissykdommer. Tea tree essensielle oljen blir brukt i mange skjønnhetsprodukter som sjampo, kremer og kremer. Den kan også brukes som et hus-rensemiddel.

Advarsel

Tea tree essensielle oljen er nesten alltid brukt i en fortynnet form. Det bør brukes eksternt og aldri inntatt. Den primære bivirkning er rapportert irritasjon eller allergisk reaksjon ved administreringsstedet.

Potensial

Drugs.com rapporterer at forskning har vist at tea tree essensielle oljen er effektiv mot visse mikrober og har blitt innlemmet i moderne medisinsk behandling. Dyreforsøk og kliniske studier fortsette å bli gjennomført for å finne flere bruksområder for tea tree essensielle oljen.

Hvordan bruke Lemongrass Olje for Nail sopp

Hvordan bruke Lemongrass Olje for Nail sopp


Ifølge en artikkel publisert av MayoClinic.com. spiker sopp er en infeksjon som kan begynne under tuppen av neglen eller tånegl og fører neglen å tykne og misfarge som er oppslag. Det er et potensielt smertefull tilstand som kan være vanskelig å behandle. Den essensielle olje av sitrongress er et mye brukt naturlig rette for spiker sopp fordi det er en naturlig soppdreper som er ikke-giftig. Lemongrass olje har en ren, behagelig lukt, er billig å bruke og lett tilgjengelig på naturlig mat butikker

Bruksanvisning

•  Kontroller at den sitrongress olje du bruker er ren eterisk olje. Noen produkter som selges som planteoljer er kunstig parfymert eller blandinger av flere typer olje. Bare ren eterisk olje vil inneholde soppdrepende egenskaper som trengs for å behandle nail sopp.

Spe din sitrongress olje med en transportør olje. Olivenolje og druekjerneolje blir ofte brukt som bæreroljer. Hell 1 unse av transportør olje i en ren flaske eller annen beholder med tett lokk. Tilsett 6 dråper sitrongress olje i carrier olje. Fest lokket og rist å blande.

Masser sitrongress olje blandingen inn i den infiserte spiker to ganger daglig. Innen noen få søknader bør du legge merke til soppen blir svart eller mørk brun. Det betyr at det er døende. Sunn spiker vekst bør snart dukke opp.

Fortsett å bruke sitrongress olje blanding den inntil en ny, sunn spiker har vokst tilbake igjen.

Tips og advarsler

 • Bruk ikke ufortynnet sitrongress olje på huden eller negler. Det kan føre til utslett eller andre hudsykdommer. Aldri svelges sitrongress eterisk olje med mindre du er under veiledning av en kvalifisert aromaterapeut.

De terapeutiske fordelene med essensielle oljer

De terapeutiske fordelene med essensielle oljer


Eteriske oljer er destillasjoner av plantemateriale i hovedsak ervervet gjennom en dampende prosessen med destillasjon som skiller og renser oljer. Mer enn 3.000 planter har blitt destillert til essensielle oljer. Disse oljene er ofte brukt i etableringen av dufter, parfyme, såper, stearinlys, som mat forsterkere, i røkelse og til medisinske og terapeutiske fordeler.

Aromaterapi

Den vanligste bruken av essensielle oljer for terapeutiske fordeler i USA er med aromaterapi. Ifølge NaturesGift.com, eteriske oljer er fortynnet med en hastighet på 15 dråper per en unse av transportør olje. Den fortynnede Oljen blir deretter brukt som en del av en spa-behandling som kan inkludere massasje, bad og brenning eller forstøve av oljer. Noen utøvere bruker også spritzers og andre bruker luftfuktere å forplante en duft inn i behandlingsmiljøet.

Betraktninger

Aromaterapi er en av de raskest voksende områdene av alternativ medisin, spesielt med pleie fellesskapet, ifølge en 1997 studie av M. Lis-Balchin i The Journal of the Royal Society for Promotion of Health. Lis-Balchin bemerker at det er en viss motstand i aromaterapi samfunnet til inngående studie av hvordan essensielle oljer, og mer spesifikt, hvordan behandlinger som faller inn under paraplyen til aromaterapi arbeid. Det er sterkt "bevis for at essensielle oljer kan virke som et anti-mikrobielt eller antioksydasjonsmiddel eller har en farmakologisk virkning på forskjellige vev." Men det er ikke noe bevis for at disse egenskapene kan leveres gjennom massasje eller bading.

Potensial

Mange aromaterapi behandlinger inkluderer rådgivning, lytting og råd, samt massasje, og Lis-Balchin bemerker at pasientene blir sett av konvensjonelle biomedisinske leger er sjelden gitt den type oppmerksomhet som alternative utøvere gi sine kunder. Validering, oppmuntring og veiledning, lagt til en atmosfære og behandling designet for å slappe av og redusere stress, gjenspeiler sannsynligvis forbedring i hvordan disse kundene føler etter behandling. Slike subjektive meninger som beskriver bedring betyr ikke at oljen er årsaken til denne forbedringen.

Aroma Science

Det er betydelig vitenskapelig bevis som støtter aroma science anvendelse av essensielle oljer, i henhold til Lis-Balchin. Inhalerte essensielle oljer som kamfer gjennom olje gjennomvåt skjerf slitt om ansikt og munn hjalp legene beskytte seg mot sopp- og bakterieinfeksjoner under Svartedauden da de besøkte pasienter. Noen essensielle oljer er velkjente anti-mikrobielle midler og antioksidant, og noen har vist seg å forsinke aldringsprosessen i dyr. Lis-Balchin fortsetter med å si at rubifacients, som er briskly gnis inn i huden på stedet av smerte, er grunnlaget for Vicks og Tiger Balsam.

Fordeler

Eucalyptus globulur, barnål og kamfer er godt kjent for å lindre symptomer på luftveisproblemer som hoste og lunger, Lis-Balchin sier, og fennikel, dill og karve er brukt, samt peppermynte i rettsmidler for dårlig fordøyelse, luft i magen og dyspepsi. Mange viktige oljedamp er kjent for å indusere beroligende eller stimulerende påvirker. Andre eteriske oljer er allerede brukt i konvensjonell medisin for å behandle gallestein, ureter steiner. Imidlertid er disse behandlinger med essensielle oljer enten inhaleres eller påføres internt; ingen av disse behandlingene absorberes gjennom huden som mekanisme for levering. Lis-Balchin bemerker at utøvere av aromaterapi bruke svært små mengder av eterisk olje i sine behandlinger, og hvordan disse lave doser kan fungere fortsatt ukjent. Han fortsetter med å si at til tross for mangel på studier på noen aspekter av essensiell olje bruk, er det anbefalt at aromaterapi brukes som et alternativ komplementær behandling sammen med konvensjonelle biomedisin, og at, i enkelte tilfeller, kan den brukes på egen hånd .

Hvordan lage Tannkrem med essensielle oljer

Hvordan lage Tannkrem med essensielle oljer


Flere og flere mennesker er å vurdere karbonavtrykk og hvordan å innlemme mer økologisk mat og produkter i hverdagen. Mange har funnet ut at det å gjøre tannkrem hjemme er en enkel og kostnadseffektiv måte å bli grønne, redusere avfall og skape et trygt og sunt produkt for hele familien.

Bruksanvisning

•  Hell natron i bollen. Tilsett salt. Rør i vegetabilsk glyserin bruker skjeen å lage en lime. Legg til mer natron en halv teskje om gangen hvis pastaen er for rennende.

Legg den valgte eterisk olje og blanding. Tilsett noen dråper vann eller ytterligere vegetabilsk glyserin dersom pastaen er for tykt. Smak på lim for å finne ut om mer eterisk olje er nødvendig for smakstilsetning.

Sett lokk på bollen og oppbevares på et kjølig sted vekk fra direkte sollys. Hold bollen forseglet før du er klar til bruk. Ved hjelp av en skje, øse ut en liten mengde pasta for tannbørsten din når du er klar til bruk.

Hint

 • Vegetabilsk glyserin kan bli funnet på naturlig mat markeder. Kjøp rene essensielle mat-grade essensielle olje fra en naturlig mat markeder, en aromaterapeut eller et apotek. Valgene inkluderer peppermynte, kanel, rosmarin, nellik, appelsin, sitron, lime og eukalyptus.
 • Hvis pastaen blir for tørr, bør du vurdere å dekke den med et stykke plastfolie rett på toppen av lim for å eliminere eksponering til luft. Du kan også legge til et par dråper vann og bland å rehydrere lime.

Hva essensielle oljer er bra for Sinus og øre Smerter?

Eterisk olje er essensen av en plante, "juice" hentet fra blader, blomster, stengler og røtter av blomster, urter og trær. Hvis du noen gang har klemt skall av en appelsin og produserte et par dråper væske, har du pakket den essensielle oljen av den oransje. Eteriske oljer har vært brukt i årtusener for å behandle medisinske tilstander, sykdommer og plager. To av de tilstander som reagerer lett til bruk av essensielle oljer er sinus problemer og øre smerter.

Årsaker til Øre Smerter

Øret aches oftest oppstår når Eustachian rør forbinder nesen og øret blir blokkert. En slik blokkering oppstår vanligvis som et resultat av forkjølelse, bakterielle infeksjoner, bihulebetennelse, eller overskytende væske eller voks i øret. En av de vanligste årsakene til en øre verke blåser nesen ved å blokkere ut det ene neseboret for å tvinge mer luft gjennom det andre neseboret. Dette tvinger ofte slim for å sikkerhetskopiere gjennom øretrompeten tilbake inn i øret. En lege må så faktisk punktere trommehinnen for å hindre trommehinnen fra å briste på grunn av trykket bak øret trommelen. En mye bedre valg ville være å bruke en essensiell olje for å oppløse naturlig lunger.

Plant Essence øreverk Behandlinger

En vanlig behandling for øret aches er å sette et par dråper varmt olje inn i ørekanalen. En anbefaling er å bruke olivenolje, og siden olivenolje er en naturlig anti-inflammatorisk, kan det faktisk bidra til å redusere betennelse i vevet. Andre oljer eller plantesafter som anbefales er løk juice, saft fra mango blader, sennepsolje og en blanding av hvitløk i sesamolje.

Eteriske oljer for øret aches

Et middel for øret aches brukes av aromatherapists er en blanding av flere essensielle oljer blandet i en transportør olje. Til 1 ss. mandelolje, tilsett lavendel eterisk olje (2 dråper), kamille olje (2 dråper) og tea tree eterisk olje (3 dråper). Lavendel øker immunforsvaret og forårsaker bihulene å renne; kamilleolje er en naturlig anti-inflammatorisk; og tea tree har antiseptiske og anti-sopp egenskaper. Et par dråper av denne blandingen, varmet og falt inn i den infiserte øret, sies å være et godt middel for øret aches.

Årsaker til Sinus Problemer

Sinus hulrom er en del av luftveiene og at luften kan sirkulere via nesegangene. Når bihulene blir blokkert på grunn av en forkjølelse eller bihulebetennelse, kan resultatet bli intense smerter og press bak øynene. Røyking kan også føre til kroniske øvre luftveisallergier og postnasal drypp. Allergi, høysnue og tanninfeksjoner kan bidra til bihulebetennelse.

Eteriske oljer for Sinus

Eteriske oljer har vært brukt ganske vellykket i behandling av smertefulle bihulebetennelse. Visse oljer og kombinasjoner av oljer arbeide for å åpne nesegangene, redusere hevelse i nasal vev, klare opp lunger og redusere smerte. De vanligste oljene som brukes for bihuleproblemer er eukalyptus, sedertre, merian, peppermynte, rosmarin, tea tree, timian, furu, ingefær og lavendel. Noen av oljer har en slimløsende effekt som bidrar til å bryte opp lunger og utvise slim. Andre er antiseptisk og bekjempe infeksjoner eller stimulere immunsystemet.

Sinus Hodepine Relief

En av de beste og raskeste sinus hodepine rettsmidler er lavendel. Putting bare et snev av lavendelolje over hvert øyenbryn og på hvert kinn bein (sinus poeng) kan avlaste en sinus hodepine i løpet av fem til ti minutter. Samme behandling er også effektive i umiddelbart stoppe sinus drenering, spesielt den typen som starter så snart hodet treffer puta, gjør du hoster når du prøver å gå i dvale.

Restriksjoner på essensielle oljer i USA

Restriksjoner på essensielle oljer i USA


Ingrediensene som utgjør essensielle oljer er regulert av USDA og FDA. Disse restriksjonene regulere språket en viktig oljeselskap kan bruke når de beskriver de helbredende egenskapene til oljer. Andre restriksjoner betrakter internasjonal handel for noen ingredienser. De naturlige ingrediensene inne essensielle oljer er ofte importert fra utenfor USA, så oljer kan også være underlagt handelsrestriksjoner.

Food and Drug Administration Restriksjoner

Produkter som hevder å ha helbredende egenskaper, eller for å fremme helbredelse, er regulert av FDA (Food and Drug Administration.) Selskaper som bruker eteriske oljer som en helbredende agenter kan ikke annonsere sine produkter som kurer for sykdommer. Hvis en bedrift velger å inkludere plager oljen lindrer på etiketten, må den inneholde språk som sier påstandene har ikke blitt evaluert av FDA. Studier og tester har blitt utført på mange oljer, men hver gang en olje er behandlet gjennom ulike virkemidler, må det gå gjennom FDA igjen.

Handelsrestriksjoner

Eteriske oljer brukes rundt om i verden for healing, religiøse ritualer og skjønnhetsbehandlinger. Mange kulturer har brukt oljer fra blomster og planter for tusenvis av år. For eksempel, bruk av rosevann som en skjønnhetsbehandling i India. Følgelig, noen av de beste ingrediensene for oljer må importeres i bulk fra utlandet. Dette forplikter essensielle oljeselskapene til å følge importregler fastsatt av US Customs, internasjonale handelsregler og eksportreglene fra opprinnelseslandet. Det amerikanske Department of Commerce skisserer lover som regulerer internasjonal handel. Men lover er i konstant forandring, avhengig av endringer i regjeringens politikk i USA og i utlandet. Noen bedrifter velger å ta kontakt med en advokat før du importerer og eksporterer store mengder essensielle olje ingredienser.

Landbruks Restriksjoner

Eteriske olje ingredienser dyrket i USA er underlagt USDA nasjonale standarder. Statene har også bestemmelser om spesifikke avlinger. Forskriften påvirker essensielle olje bønder gjennom inspeksjoner og sertifisering, men oppdrett i seg selv er ikke så strengt regulert som kjøtt, fjærkre og store kornindustrien i USA En grower som spesialiserer seg på økologiske ingredienser for essensielle oljer må oppfylle økologiske standarder definert av USDA. Dette betyr ingen syntetiske plantevernmidler brukes på plantene under vokser; men det viser også til prosessering ingredienser. Først når en økologisk bonde oppfyller disse standardene kan hun merke hennes essensielle oljer som økologisk.

Endringer i Essential Oil Industry

Fra 2011 foreligger lite definitive vitenskapelig forskning på essensielle oljer, men bærekraft og kostnader i oljer Garners oppmerksomhet i enkelte bransjer. For eksempel; oljer som fungerer som stemningsforsterkere interesse både legemiddel- og tobakksindustrien. Men fordi den kjemiske sammensetning av urtene som brukes til å foreta vesentlige endringer oljer, avhengig av plasseringen og vær, er det vanskelig å standardlaboratorietest. Vanskeligheter oppstår også når du bruker en standard blindtestgruppe. En blindtest krever en gruppe som skal administreres en placebo, mens den andre mottar den faktiske essensielle olje. Dette utgjør åpenbare problemer for å teste den helbredende effekten av aromaterapi. Men som i dette publiseringsdato, foretas det tester på dyr og planter i et forsøk på å fastslå konkrete utfall av essensielle oljer.

Måter å behandle influensa med essensielle oljer

Eteriske oljer fungere som kraftige hjem rettsmidler for å bekjempe influensa. Med sine anti-bakteriell og anti-viral egenskaper, disse og diverse andre oljer bidra til å bekjempe infeksjoner og styrke kroppens immun og åndedrettssystemet. Behandle influensa systemer ved hjelp av disse oljer i en hvilken som helst av de følgende interne eller eksterne oppførsel.

Aktuelt Bruk av oljer

Før du bruker eteriske oljer, sørg for at du ikke har en medisinsk tilstand som bruk kan negativt påvirke. Eteriske oljer bør heller ikke erstatte en lege besøk; bruke oljer for å komplettere din lege anbefalte behandling.

Hvis du ikke har noen problemer, fortynne oljer som niaouli, Ravensara, spike lavendel eller tyver i en transportør olje som vegetabilsk olje. Plasser fire dråper av oljen på bunnen av begge føttene (på refleks områder eller vita-flex poeng), og massasje i.

Gni oljen på ryggen din (bakterier og virus ofte ligge på ryggen), skuldre, knær og mage; det er greit å bruke mer enn en oljetype på samme sted. Om nødvendig, bruk en varm komprimere eller kald pakke sammen med oljen.

Legge essensielle oljer til et varmt bad kan hjelpe behandle din influensa. Sett 10 dråper tea tree og / eller eukalyptus inn i en varm eller mildt varmt bad, suge, og puste inn røyken. Etter å komme ut av karet og tørking av, pakk deg inn i håndklær og hvile på sengen i 30 minutter, eller til kroppen kjøles ned.

Hvis du har en hoste eller trafikkerte lunger, ta en unse av fractionized kokosolje (som du kan mildt varme) og legge til 10 dråper eucalyptus, Raven og / eller pigg lavendel. Gni blandingen på brystet og ryggen.

Oral Svelging av oljer

Før muntlig inges essensielle oljer, at oljen (i flytende eller kapselform) er trygt å innta; unngå giftige oljer som ikke er ment for inntak. Hvis du har en inntak sikker olje, spe den med en vegetabilsk olje eller blå agave og tilsett en dråpe fortynnet olje til drikke eller mat. På grunn av oljer 'potens, bør noen få dråper i et fire- til åttetimersperiode være tilstrekkelig.

Du kan også slippe oljen i honning og bland den med vann for te. Legg fem dråper utvannet tea tree eller blå kamille til en spiseskje honning. Legg en teskje av denne blandingen til en kopp varm te, varmt vann eller varmt sitronvann. Konsumere tre kopper av denne te daglig.

Hvis du lider av en sår hals, plasserer en dråpe utvannet tea tree og / eller blå kamille på baksiden av halsen og svelge. Gjør dette hver time i 24 timer før halsen føles bedre. Hvis halsen ikke blir bedre, må du kontakte legen din.

Noen andre effektive essensielle oljer for å behandle din influensa inkluderer Copaiba, sypress, ingefær, terreng salt, oregano, peppermynte, Rosalina og timian.

Innånding av oljer

Når inhaling en essensiell olje for første gang, hold flasken ved midjen din og flytt flasken i en sirkulær bevegelse; Dette lar oljens molekyler reise opp til nesen og inn i blodet gjennom lungene.

Ved å få kjent med olje, legg et par dråper i din venstre hånd håndflate og gni med klokken med høyre hånd håndflate. La begge hendene over nesen og munnen og inhalerer. For en mindre direkte innånding metoden, legge et håndkle over hodet, plassere noen dråper olje i varmt vann og inhalerer dampen; eller, sette et par dråper olje på visse områder av kroppen din og puste i duften.

Hvis du vil ha en fin tåke av oljer suspendert i luften i flere timer, kan du bruke en kald-luft diffuser; for en enda lengre diffusjonsprosess, bruke en ultrasonisk diffusor, som blander oljen med vann i et større brønnen. Du kan også bruke en bærbar diffuser, for de gangene du reiser.