Digidexo.com

sushi syk

Sushi Matforgiftet Signs

Sushi Matforgiftet Signs


Matforgiftning er en av de mer vanlige aliments å plage folk. Mat som er forbi sin utløpsdato eller ikke skikkelig forberedt kan forårsake matforgiftning. Sushi er en matvare som gir seg til matforgiftning fordi det en mat som er håndtert av mange mennesker, inneholder rå og tilberedt elementer og serveres ved romtemperatur. Hvis noe er off om sushi, kan det gjøre folk syke.

Salmonella

Salmonella er en av de mest vanlige typer av avtalte matforgiftning. Den kan komme fra mange andre ting enn sushi, men fordi sushi innebærer ofte rå fisk er det en høyere risiko for å pådra den. Selv om det er tre måter som salmonella kan påvirke en person, manifesterer det seg ofte som gastroenteritt. Ifølge Center for Disease Control symptomene er diaré, magekramper og feber. Symptomene vil vare alt for fire til syv dager og ofte, kan avhjelpes uten behov for en lege. Dersom diaré er spesielt alvorlig de rammede kan trenge å bli innlagt på sykehus fordi sykdommen kan spre seg til tarmene eller blodet. Antibiotika blir gitt bare hvis tilfellet er alvorlig nok, eller hvis salmonella har kommet inn i tarmen. Personer med svekket immunforsvar ofte utvikler mer alvorlige tilfeller.

Staphylococcus Aureus

Staphylococcus aureus er en sykdom som kan komme fra ris av sushi stedet for fisken. Risen kan vokse denne bakterien raskt hvis det ikke er raskt kjølt etter å gjøre. Denne sykdommen er mer vanlig i matvarer som gryteretter og vaniljesaus basert ørkener, men fordi sushi er ofte forberedt og servert ved romtemperatur, er det mulig å avtale det. Symptomer er oppkast, kvalme og tap av appetitt, lett feber og diaré; de vanligvis bare vare en til to dager på det meste. Den beste behandling for Staphylococcus aureus er påfyll av væske og elektrolytter tapt ved oppkast og diaré. The National Library of Medicine sier at anti-diaré medisiner kan brukes, men er ikke alltid nødvendig.

Anisakiasis

Anisakiasis er en sykdom som kommer fra å spise rå fisk. Dette regnes som en sjelden sykdom i USA, selv om det har vært en økning med populariteten til sushi. Symptomene er svært lik andre typer matforgiftning; på grunn av dette en lege er nødvendig å faktisk diagnose sykdom som anisakiasis. De inkluderer kvalme, feber, magekramper og oppkast. Folk får Anisakiasis fra å spise sushi eller sashimi infisert med larver av en parasittisk orm kjent som Anisakidae. Sushi kokker kan vanligvis oppdage ormen så det er sjelden å være infisert med Anisakiasis. I alvorlige tilfeller må ormer fjernes av en lege.

Hvordan å rense et hjem for en syk person

Hvordan å rense et hjem for en syk person


Desinfiserende hjemmet ditt når et medlem av familien din er syk er viktig for å holde resten av familien din sunn. Bruk sykdom som motivasjon til å gi huset en grundig rengjøring, komme inn i kriker og kroker du kan normalt forsømmelse. Kjemikalier inkludert klor blekemiddel, vaskemidler og såper, samt husholdningsartikler som eddik, hydrogen peroxide og isopropanol er alle effektiv mot bakterier. Sjekk etiketten før bruk for å sørge for at rengjøringsmidler drepe bakterier.

Hvordan å rense et hjem for en syk person

•  Tørk av alle overflater som den syke har rørt med en anti-bakteriell løsning. Start med de store overflater som bord, pulter, benkeplater og badekar. Desinfiser telefoner, tastaturer, lysbrytere og andre overflater ofte berørt av medlemmer av husstanden.

Vask alle sengetøy og håndklær ved hjelp av din vanlige vaskemiddel. Gi det syke mennesket sine egne håndklær til bruk og holde dem atskilt fra resten av husholdningen. Hans håndklær, bør klær og sengetøy vaskes ofte mens han er syk.

Kast alle vev og andre engangsartikler som brukes av den syke rett etter bruk. Ta ut søppelet før det hauger opp og bruke desinfiserende spray mellom bruker. Bruk engangs rengjøring forsyninger og umiddelbart kaste dem bort etter bruk.

Vask alle retter umiddelbart etter bruk for å unngå å overføre bakterier til andre overflater. Bruker veldig varmt vann og skrubb grundig eller kjøre rettene gjennom oppvaskmaskinen på de hotteste innstillingen.

desinfisere tannbørster ved å dyppe dem i hydrogen peroxide umiddelbart etter bruk.

Ventiler ditt hjem ved å åpne vinduer og dører hvis været er passende, for å redusere antallet luftbårne patogener.

Hint

 • Vask hendene eller bruke antibakteriell lotion ofte mens du er renhold for å hindre spredning av smitte.

Hvor lang tid tar Sjøsyke Siste?

Lengde av sykdommen

Sjøsyke kan vare til fysisk bevegelse avtar eller hvis hjernen din kan overstyre de fysiske reaksjoner. Det er egentlig en feil i det sentrale nervesystemet som blir matet selvmotsigende informasjon som har opprørt din kropp. Symptomer kan lindres ved å flytte til et område med frisk luft og fokus på jevn horisonten. Lukke øynene mens du ligger på ryggen kan også hjelpe.

Hvordan ta forebyggende tiltak for å avverge sjøsyke

Sjøsyke er verre når en mage er tom. Hold deg unna fet, krydret mat eller lukt med en sterk lukt. Antihistaminer tatt før turen kan bidra til å ta brodden av symptomene. Andre medisiner som kan tas uten resept er Bonine, Marezine og Dramamine. Lege-foreskrevet beroligende midler kan også hjelpe.

Hvordan ta vare på en syk person i hjemmet ditt

Om personen er en pasient, venn eller elsket en, omsorg for en syk person krever tålmodighet og en grunnleggende kunnskap om sykdommen. Hvis sykdommen er smittsom, må du hindre spredning til deg selv og andre som bor i huset. Avhengig av type sykdom, kan det hende du må ta vare på en syk person for noen dager eller mye lenger. Samt forvalte deres medisinske tilstand og etter medisinering tidsplan, er det viktig å sørge for at den syke personens grunnleggende behov blir møtt.

Hvordan ta vare på en syk person i hjemmet ditt

1. Vask hendene med såpe og vann eller bruk en alkohol-basert hånd gni før og etter berøring av person hvorvidt de har en smittsom sykdom. Vaske hendene kan beskytte både deg selv og personen fra bakterier og virus.

Gi rikelig væske for å holde den syke hydrert. The National Institutes of Health anbefaler et daglig inntak på seks til åtte 8-unse glass vann hver dag. Andre kilder for væsker omfatter buljonger og elektrolytt drikker.

Kontroller næringsrike måltider som appellerer til den syke personen. Avhengig av sin sykdom, kan en syk person foretrekker bland matvarer og kan være lurt å unngå krydret eller rik mat som kan gjøre ham kvalm. Noen som er syke kan ha en dårlig appetitt og kan spise mer hvis den er tilgjengelig i små porsjoner flere ganger om dagen.

Gi en stille, mørkt miljø for den syke å sove og hvile. Noen mennesker trenger en myk bakgrunnsstøy, for eksempel en vifte eller musikk, mens de sover.

Hjelp den syke personen finne en komfortabel stilling i sengen sin eller stol. Hvis den syke ikke kan endre seg uavhengig av hverandre, hjelpe ham til å endre posisjon hver time hindre konstant press på en del av kroppen hans som kan føre til hudskader.

Gi den syke sine medisiner på tid og som anvist. Hvis den syke sykdom ikke blir bedre, ta kontakt med sin lege i stedet for å gi ham en større-enn-organisert dose medisin. Overvåk personen for uønskede bivirkninger relatert til hans medisiner.

hindre kjedsomhet ved å tilby magasiner, bøker, puslespill, en TV, en radio eller en håndholdt spill.

Assist personen til å bruke toalettet etter behov ved å hjelpe ham på toalettet og gi de nødvendige forsyninger for opprydding. Hvis personen ikke er i stand til å gå på do for å bruke toalettet, vurdere å kjøpe et sengekanten commode som en midlertidig alternativ.

9. Bistå syk person med daglig hygiene behov som tolereres som bading, barbering, pusse tenner og make-up program.

Hint

 • Se etter tegn på dehydrering som inkluderer en tørr munn, rav-farget urin, tørst, tørr hud, hodepine, rask hjerterytme og lavt blodtrykk.

Sjøsyke hos barn

Sjøsyke hos barn

Sjøsyke kan skje i alle aldre, men barn er mer sannsynlig enn voksne til å oppleve det. Foreldre bør forberede seg på muligheten på forhånd når du skal på en båttur eller cruise. Det er en god idé å behandle symptomene så snart som mulig. For et barn som er svært utsatt for sjøsyke, betyr dette å gi medisiner før du får på båten.

Årsak

Bevegelsen av å være på vannet kan forstyrre en persons indre følelse av balanse. Kroppen reagerer ved å bli syk når det som er sett samsvarer ikke med bevegelse sanses av det indre øret.

Time Frame

Sjøsyke varer i en eller to dager hvis et barn er kontinuerlig på en båt i denne perioden. Ved slutten av den andre dagen, må legemet ha justert til bevegelse.

Identifikasjon

Barn som opplever reisesyke i andre situasjoner er mer sannsynlig å oppleve sjøsyke. Være forberedt på at det skal skje til barn som kaster opp ofte, blir bilsyk eller bli kvalm etter fornøyelsespark rides.

Symptomer

Spedbarn og småbarn med sjøsyke kan slutte å spise og bli masete. Eldre barn kan oppleve kvalme, brekninger, svimmelhet, overdreven gjesping og bli svett.

Forebygging / løsning

Alternativene for å forebygge eller minimere havet sykdom hos et barn inkludere får en reseptbelagte medisiner eller over-the-counter medisiner som Dramamine eller Scopoderm, spise små og hyppige måltider og unngå lesing.

Hvordan beskytte små barn fra å bli syk denne sesongenHøst-og vintermånedene få til en annen endring i sesongen, og sammen med denne endringen kommer økningen i sykdommer inkludert forkjølelse, influensa og andre virusinfeksjoner. Små barn er ikke alltid i stand til å bekjempe sykdommer samt ungdom og voksne kan betyr lavere immunforsvar for små. Men, det finnes måter å beskytte små barn fra å bli syk eller i det minste bidra til å holde sine omgivelser renere og mer bakterie fritt til å redusere mengden av sykdommer.

Hvordan beskytte små barn fra å bli syk denne sesongen

•  Vask alltid hendene, din lille ens hender, og har noen rundt små barn vasker hendene ofte. Håndvask er den beste beskyttelse mot sykdom og infeksjoner. Når som helst du, en annen forelder, en slektning eller venn ønsker å være rundt eller plukke opp din lite barn, være sikker på at de har renset hendene først. Bakterier og sykdom kan spre enkleste fra hendene og lage små barn veldig syk, spesielt i løpet av høsten og vinteren når folk holde seg innendørs oftere. Holde den lille friske midler beskytte dem fra andre menneskers sykdommer gjennom riktig rensing. Din lille barnet vil være mindre tilbøyelige til å bli syk hvis du og alle rundt barnet vasker hendene før du spiller med ham (eller henne). Du kan også bruke desinfeksjonsmiddel i tillegg når du ikke klarer å vaske hendene. Bruk rensemiddel på barnet ditt i tillegg til å holde ham ren fra bakterier.

Hold kjæledyr og dyrehår frisk og ryddet opp ofte. Dyrehår legging rundt huset kan gjøre lite barn syke, spesielt hvis husdyr er la utenfor ofte. Dyr kan bære sykdommer i håret som kan spre seg fra person til person. Også bading kjæledyret ofte vil holde bakteriene i sjakk og forhindre at små barn fra å bli syk så ofte. Hvis barnet ditt elsker å spille med din familie kjæledyr, holde kjæledyret ren er en klar nødvendighet. Dyr kan bære lopper, bugs, og hudsykdommer som er hentet fra naturen. Pet dander og hår har en tendens til å fly over hele huset, selv om du ikke ser det. Å holde kjæledyret ren og støvsuging dine møbler og gulv ofte bidrar til å beskytte små barn fra å bli syk hvis kjæledyret ikke bærer sykdommer inn i hjemmet.

Hvis du røyker sigaretter, sigarer eller rør ... røyke utenfor. Røyking i hjemmet er den ledende årsak til øre, nese og hals infeksjoner hos små barn. Barn inhalerer røyken fra tobakk og få det inn i lungene gjør det vanskeligere for dem å puste. Dette senker deres immunsystem og gjør det vanskeligere for dem å bekjempe infeksjoner og virus. Røyking ute vil hjelpe små barn å bo trygt fra sykdom så lenge du holder dørene stengt og ingen røyk kommer inn i hjemmet. Barn som bor i røykfylte boliger er langt mer sannsynlig å utvikle luftveisinfeksjoner, virus og ørebetennelse som kan føre til operasjoner slik som rør i ørene og tonsillectomies. Beskytt lite barn fra å bli syk av røyking utenfor og gjøre andre som bor i eller besøke hjemmet gjøre det samme.

Når du eller andre barn og voksne er syke, holde seg borte fra å kysse den lille på munnen. Å få ansiktet ditt inn i ditt barns ansikt når du er syk øker sjansen for ham å få en forkjølelse, influensa, eller annen form for infeksjon. Det er best å holde seg borte fra små barns ansikt når du eller andre er syke. Spør de som kommer på besøk for å gjøre det samme. Du kan selv ønsker å kjøpe ansikts masker som kan brukes av syke voksne og barn til å beskytte små barn fra å bli syk. Disse kan kjøpes på ethvert stoff butikken eller Wal-Mart. Bakterier er raskt spres gjennom vårt spytt som betyr at når du kysser barnet ditt, nyse i nærheten av barnet ditt, eller til og med blåse nesen, risikerer du sjansen for å gjøre ham syk. Prøv å unngå å få super nær barnet ditt i hvert fall inntil du eller andre syke føler seg bedre. Dette vil beskytte ham fra å bli syk også.

feed barnet ditt sunne matvarer som frukt og grønnsaker ofte og sørge for at han tar et daglig multivitamin. Beskytte lite barn fra sykdom betyr å styrke hans immunsystem med god mat, vitaminer og mineraler. Jo bedre din lille barnet spiser, jo mer sunt hans immunsystem være å bekjempe sykdom. Også ta en daglig multivitamin øker ham immunsystem ved å gi kroppen sin de vitaminene han trenger for å holde seg sterke igjen infeksjoner og virus. Hvis du er usikker på hvilken type vitaminer for å gi små barn, prøve å spørre barnelege først. De fleste anbefaler et daglig multivitamin med fluor for å beskytte ditt barns tenner også. Mat som er rik på fiber, kalsium, vitamin A, B, C og D er en flott måte å hjelpe barnet ditt bli frisk mot sykdom også. Din barnelege kan foreslå matvarer som er bra for din lille barnet avhengig av hans alder og behov.

Sjøsyke forebyggende for barn

Sjøsyke er en form for reisesyke, en tilstand preget av svimmelhet, forvirring, kvalme og oppkast. Det blir utløst når hjernen mottar motstridende opplysninger om kroppens bevegelse og fysisk orientering. Barn er ofte spesielt utsatt for virkningene av reisesyke. Heldigvis finnes det en rekke metoder tilgjengelige for å forhindre eller minske symptomer på denne sykdommen.

Undersanding Sjøsyke / reisesyke

Barnet kan oppleve effekten av sjøsyke eller reisesyke når han mottar motstridende sanseinntrykk fra øynene hans, indre ører, muskler og hud, ifølge Nemours Foundation. Hvis du er på en båt eller skip, kan dette ofte oppstå når ditt barns sanser ikke kan matche den tilsynelatende soliditet av overflaten han står eller sitter på med større bevegelse påvirker hele fartøyet.

Behavioral alternativer

Hvis du vet på forhånd at barnet ditt blir sjøsyk, kan du ta flere forholdsregler for å hindre en episode oppstår. Begynn med overfor ham i retning båten eller skipet er på reise. Sitter eller står i motsatt retning kan legge et lag av kroppen / hjernen forvirring og øke sannsynligheten for symptomer. Gjør hva du kan for å plassere barnet ditt mot oven dekk og i midten av skipet, siden denne stillingen har en tendens til å generere minst mulig relativ bevegelse. I tillegg, be barnet å fokusere på horisonten linje der vannet møter himmelen. Dette vil gi et stabilt referansepunkt for å hjelpe på riktig innrette kroppen.

Spise tunge eller fet mat før eller under en tur kan forverre barnets sjøsyke, så planlegge måltider deretter. Lese mens du er på en tur kan også forverre symptomene, så du må kanskje spørre barnet ditt til å suspendere denne aktiviteten.

Medisiner

Legen kan også anbefale reseptbelagte eller reseptfrie medisiner for å hindre barnets sjøsyke. Vanlige alternativene inkluderer dimenhydrinate (Dramamine) og difenhydramin (Benadryl). Vær oppmerksom på at bruk av disse produktene bærer potensialet for bivirkninger, inkludert tretthet, svimmelhet, tap av matlyst, tåkesyn og tørr hals, nese eller munn. Hvis barnet ditt er under 2 år, ikke gi ham dimenhydrinate eller difenhydramin. Les etikettene på alle reseptfrie medisiner nøye, og ikke gi barnet ditt et produkt designet for voksen bruk. I noen tilfeller, hvis barnet er 12 år eller eldre, kan legen anbefale en annen reisesyke medisiner kalt meclizine (Bonine).

Andre alternativer

Noen tradisjonelle rettsmidler kan også bidra til å forhindre eller lette barnets sjøsyke. Disse inkluderer ingefær, peppermynte og kamille te, samt saltines. En annen mulighet for lindring av symptomene er et produkt som kalles Emetrol, som kombinerer en sukkeroppløsning med fosforsyre. Hvis du er interessert i å gi barnet Emetrol, sjekk med legen din først. I noen tilfeller, du også kan være i stand til å hindre barnets symptomer med en anti-kvalme armbånd. Selv om det ikke er påvist medisinsk nytte av dette alternativet, i noen tilfeller kan det gi en placebo effekt som fortsatt er ganske effektive.

Hvordan du rengjør utstoppede dyr Etter noen er syke

Hvordan du rengjør utstoppede dyr Etter noen er syke


En favoritt bamse kan være en stor trøst når barnet ditt har en elendig kald eller smerter og plager av influensa, men det plysj pels og myk stuffing er et ideelt miljø for å huse bakterier og andre bakterier. Du kan bruke flere metoder for å rense utstoppede dyr og andre plysj eller kosedyr etter barnet har vært syk. Ditt barns sykdom vil avgjøre hvilken metode som er den beste for rengjøring kosedyr.

Hvordan du rengjør utstoppede dyr Etter noen er syke

Rengjøring Stuffed Animals Etter en infeksjonssykdom

•  Samle alle utstoppede dyr og kosedyr som ble berørt eller brukes av barnet ditt.

Plasser plysj leker i putevar hvis det er en sjanse for at deres søm kan løsne eller biter kan falle av. Ikke overstuff tilfellene, men gjerne sette noen utstoppede dyr i hver putetrekk. Den putetrekk vil holde stuffing og pels fra clogging opp vaskemaskinen hvis du har et uhell.

Fyll vaskemaskinen med varmt vann. Legg mengden vaskemiddel og klorin du vil bruke for en vanlig størrelse last av Klesvask.

Kjør vaskemaskinen gjennom en vanlig syklus.

Tørk utstoppede dyr i en tørketrommel på høy varme, fortsatt i putevar, eller fjerne dyrene fra putevar og la dem lufttørke.

Fryser Method

Bruk denne metoden anbefales av skaperne av Clorox blekemiddel for utstoppede leker som ikke vaskes eller hvis barnet ditt har hatt skabb eller en hud infeksjon forårsaket av støvmidd.

Seal hver utstoppet dyr i en plastpose.

Plasser plastposer med de utstoppede dyrene i fryseren over natten. Midd som forårsaker skabb kan ikke overleve minusgrader.

Karantene Stuffed Animals

Bruk denne metoden anbefalt av Mayo Clinic som en del av behandlingen for parasittinfeksjoner som lus eller skabb.

Vask utstoppede leker i vann som er minst 130 grader F. og tørk dem i en varm tørketrommel i minst 20 minutter.

Tett eventuelle leker som ikke kan vaskes i lufttette plastposer i minst to uker.

Tilskudd til kronisk syke barn

Tilskudd til kronisk syke barn


Kronisk syke barn kan akkumulere medisinske regninger for poliklinisk behandling, sykehusinnleggelser, kirurgi eller andre behandlinger, reseptbelagte medisiner og medisinsk utstyr. Familier kan ha problemer med å få endene møtes. Noen tilskudd til kronisk syke barn kan bidra til å lette byrden.

Tilskudd til medisinsk behandling

En rekke organisasjoner gi tilskudd for kronisk syke barn som trenger hjelp med å betale for medisinsk behandling. For eksempel gir den amerikanske Nyre fondet tilskudd til barn med nyresykdom. Den Brenda Mehling Cancer Fund hjelper barn med kreft.

Tilskudd til ikke-medisinsk behov

Noen tilskudd også gi penger for ikke-medisinske behov kronisk syke barn. For eksempel kan familier bruker bevilge penger fra Kelly Anne Dolan minnefond til å betale for ting som bolig og transport.

Søknad om tilskudd

Hver organisasjon som tilbyr tilskudd for kronisk syke barn har sin egen søknadsprosess. Kontakte organisasjonen du ønsker å bruke på for spesifikke instruksjoner. De fleste vil kreve noe fra lege som dokumenterer barnets tilstand, og verifisering av familiens inntekt.

Kronisk syke barn og atferdsproblemer

Kronisk syke barn og atferdsproblemer


Legene definerer kroniske sykdommer som forholdene som varer lenger enn tre måneder, og forstyrre daglige aktiviteter, ifølge University of Michigan Health System. Disse sykdommer har en tendens til å kreve mye av medisinsk behandling. Noen voksne synes det er vanskelig å forholde seg til sykdommer som passer definisjonen av "kronisk". Barn kan finne det enda vanskeligere å takle.

Kronisk sykdom og atferd

Hver kronisk syke barn kan takle tilstanden hans annerledes. Selv om noen barn kan utvise normal atferd, kan andre barn viser atferd som blir aggressive eller bli opprørsk, ifølge American Academy of Pediatrics. Noen ungdommer kan handle ut ved å slå til illegale rusmidler, kjører hjemmefra eller å nekte å behandle sine forhold.

Forebygging og løsning

Barn med kroniske sykdommer bør få lov til å uttrykke sine følelser. Barnesykehuset foreslår lar barna verbalt dele sin frykt og følelser. Et alternativ er å la barn å uttrykke seg kreativt gjennom aktiviteter som tegning og fremføre musikk.

Advarsel

Brå endringer i atferd og humør bør undersøkes av helsepersonell. Andre faresignaler å se etter inkludere endringer i matvaner, ønsker å være isolert og manglende samarbeid med medisinsk behandling.

Hvordan behandle SjøsykeForebygging av sjøsyke er enklere enn å behandle den. Når du er sjøsyk, kan kvalmen fortsette til du kommer tilbake til fast grunn. Når du begynner å oppleve selv de mildeste av sjøsyke symptomer - klam hud, svak svetting, mage bevissthet - umiddelbart prøve noen av disse metodene.

Hvordan behandle Sjøsyke

•  Prøv en anti-sjøsyke armbånd, som sender en elektrisk strøm til median nerve i håndleddet, en velkjent akupunkturpunkt.

bruke spesielle briller for å hindre sjøsyke.

Suck på sitron drops så snart båten begynner å bevege seg.

Plasser deg der minste bevegelse er filt, vanligvis mid-dekk.

Ta dype åndedrag og stirrer ut i det fjerne. Fokus på horisonten, ikke på bølger eller bevegelige objekter.

Unngå å spise eller drikke.

Hold deg opptatt og holde tankene okkupert på andre ting. Noen ganger vil dette hjelpe hjernen ignorere "motion meldinger" blir sendt fra det indre øret.

Snakk med legen din om forskrivning et mildt beroligende, som fenobarbital, eller en anti-kvalme narkotika som dimenhydrinate eller proklorperazin. Hvis du allerede er oppkast, ta dosen din rektalt.

Hint

 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Slik unngår du at Sjøsyke

Slik unngår du at Sjøsyke


Overdreven stimulering til det indre øret, forårsaket av repeterende svaiende og bevegelser i havet, kan forårsake kvalme og oppkast og ødelegge din eventyr. Her er noen prøvde og sanne metoder for å holde sjøsyke i sjakk.

Slik unngår du at Sjøsyke

•  Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner, eller vurdere over-the-counter medisiner som dimenhydrinate (Dramamine). For mange mennesker, er den mest effektive forebyggende medisinering skopolamin, tilgjengelig på resept og brukes som en patch til huden.

Prøv en anti-sjøsyke armbånd, som stimulerer median nerve i håndleddet, en velkjent akupunkturpunkt.

Prøv å spise ingefær 12 til 24 timer før turen. Ta det som et supplement, etter instruksjonene på pakken, eller snakke med en ernæringsfysiolog hos din lokale helsekost butikk. Noen kilder anbefale å sette pulverisert ingefær i granola eller sprinkling den på toppen av toast. Snacking på ingefær-snaps flere timer før turen kan også hjelpe.

Drikk rikelig med vann før turen. God hydrering forebygger sjøsyke. Men en gang om bord, unngå mat og væske til du er sikker på at du vil ikke få sjøsyk. Unngå alle alkoholholdige drikker; alkohol kan ikke bare legge til din beruset følelse, men fremme dehydrering.

Spis havregryn, ferskt brød eller bagels en time før du drar. Noen eksperter sier at det å ha mat i magen kan redusere sjøsyke.

Plasser deg der minste bevegelse er filt, vanligvis i midten av dekket, og unngå å gå under dekk, som røyk og innestengt luft vil ikke hjelpe din kvalme.

Suck på sitron drops'or dine favoritt harde candy'as snart båten begynner å bevege seg. Foruten å smake godt, kan disse terte behandler bidra til å holde kvalme i sjakk.

Ta dype åndedrag og stirrer ut i det fjerne. Fokus på horisonten, ikke på bølger eller bevegelige objekter.

Hint

 • Nederlenderne har blitt kreditert med å finne opp idretten av seiling. Ordet "yacht" er fra det nederlandske ordet "Jacht", som når bokstavelig oversatt betyr "å kaste opp voldsomt."
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hva er årsaken til Sjøsyke?

Innledning

Mange mennesker får reisesyke på kjøretøy i bevegelse, enten de er biler, tog eller fly. Reisesyke på en båt, også kjent som sjø-sykdom, er den mest vanlige form av reisesyke. Sjøsyke har hindret mange mennesker over hele verden fra å gå på alt fra robåter til cruiseskip, og det kan etterlate en person elendig når de opplever den.

Årsak

Sjøsyke er forårsaket av en konflikt mellom hva kroppen din ser eller sanser, og hva dine indre kroppsdeler føler og forstand. Når du er på en båt, kan det indre øret føler bølgene beveger seg i båten, men de andre sansene, for eksempel syn, kan ikke se hva som er årsaken til bevegelse. Dette fører til øynene dine og din indre øret for å sende motstridende meldinger til hjernen din om hva de opplever. Hjernen reagerer på denne konflikten ved å gjøre du føler deg syk. Denne sykdom vil vanligvis fortsette til bevegelse stopper.

Forebygging

Ifølge WebMD, er den beste forebygging teknikker for sjøsyke komme ut av båten, eller sittende / liggende i et område av båten som ikke beveger seg så mye. Mange mennesker også prøve medisiner for å ta noe av kvalme unna. For båter, er den beste måten å unngå sjøsyke å sitte på dekk og stirre på horisonten, eller for cruiseskip velge en hytte som er i den mest sentrale delen av skipet.

Rettsmidler for Sjøsyke

Rettsmidler for Sjøsyke


Sjøsyke er i utgangspunktet den forferdelige effekten som reisesyke har på kroppen din. Det er resultatet av din indre øret faller ut av balanse med den plutselige nye endringen i bevegelse ustabilitet forårsaket av vann. Effektene av sjøsyke kan være svært ubehagelig. Når det er mulig, er det best å prøve og avverge de store effektene av sjøsyke før de sparker inn.

Forebyggende tiltak

Hvis du skal på et cruiseskip, og frykter påvirker av påfølgende sykdom, være proaktiv og bestille et større skip. Større skip er mindre utsatt for svaier frem og tilbake i opprørt farvann. Jo større båt, jo jevnere turen vil føle.

Hydrat deg selv i forkant av turen. Dehydrering kan forsterke effekten av følelsen sjøsyk ved å senke kroppens motstand mot reisesyke. Brus og juice er ikke en erstatning for vann.

Booking en hytte så nær midten av skipet som du vil kan også gi den mest stabilitet. Ifølge en 21 januar 2009 artikkel av Hugo Martin i Los Angeles Times, Dr. John Bradberry, medisinsk direktør ved Carnival Cruise Lines, sier tilsvarende sitter i midten av en lekeplass seesaw i stedet for på slutten.

Over-the-Counter Cures

Det er noen over-the-counter, reseptfrie medisiner som vil bidra til å holde sjøsyke i sjakk. Disse er meclizine og dimenhydrinate. De selges under navnene Antivert, Bonine, Meni-D og Antrizine, og Dramamine, gravol og Vertirosan hhv. Disse stoffene hjelpe begrense den mekanismen som sender signaler fra det indre øret som forårsaker svimmel følelse. Ta medisiner i flere timer før de faktisk går om bord i båten, som det kan ta et par timer å sparke inn.

The Patch

Sjøsyke patcher har blitt et vanlig middel blant seagoers. De slipper et stoff kalt skopolamin gjennom huden bak øret. Disse flekkene slipper dette stoffet i små doser i løpet av flere dager, noe som begrenser kvalme i lengre perioder av gangen. Dette stoffet har blitt knyttet til noen negative bivirkninger. Ifølge Los Angeles Times artikkel, disse er mulige vrangforestillinger og delirium for eldre, og synsproblemer for de som får medisinen på sine fingre og berøre deres øyne.

Alternative løsninger

Tygging ingefær er noe som er allment antatt å redusere kvalme. Imidlertid er vitenskapelig bevis ennå ikke påvist. En annen populær kvalme-kampene praksis har på seg en akupressur armbånd. Dr. Malcolm Taw, assisterende klinisk professor i øst-vest medisin ved UCLA, sier i Los Angeles Times artikkel som for å virkelig jobbe, den "ville armbånd må brukes så tett at det kunne avskåret sirkulasjon."

En vanlig foreslått middel står i friluft, ta dype åndedrag og fokusere blikket på horisonten for å redusere kvalme.

Spising og drikking tips

Drikke alkohol og spise fet eller krydret mat bør unngås mens ombord som de forbedre kvalme. Natten før til havs tur, ikke drikke for mye eller spise et tungt måltid. De naturlige bivirkninger av en bakrus vil øke når effekten av sjøsyke begynner å dukke opp.

Slik Cure Sjøsyke etter retur til Land

Interessant, ordene nautiske og kvalme deler den greske roten: Naus. Naus betyr "skipet". Hvorfor disse ordene er relatert er svært enkel. Mennesker har vært å få sjøsyk siden de først tok til sjøen. For de fleste vil bare bakketransport fra et skip bidra til å eliminere symptomer. Andre vil fortsette følelsen syk til sine ben --- og hjernen --- justere til å være på land igjen. Hvis din svimmelhet og kvalme ikke vil slutte, kan du prøve noen av disse rettsmidler.

Slik Cure Sjøsyke etter retur til Land

drikke ingefærøl, eller spise noe som inneholder ingefær. Ingefær er en rot som kan bli funnet pulverisert, i godteri, te, kjeks og andre elementer. Ingefær har evnen til å roe og berolige magen.

distrahere deg selv. Selv om sjøsyke er ikke i hodet ditt, kan holde tankene opptatt faktisk hjelpe bosette magen. Sjøsyke oppstår når dine øyne og indre øret konflikt og føre hjernen din til å tro at noe er galt. Kvalme er magen din reaksjon på svimmelhet. Spill en kjapp runde I Spy med en venn. Fokusere på objekter på avstand slik at din hjerne og mage kan komme tilbake på samme side. Med fokus på objekter på nært hold, som å lese eller spille håndholdt videospill, kan forverre symptomene dine.

Få akupressur eller slitasje en akupressur armbånd. Sea-Band (se Ressurser) bidrar til å lette symptomer på sjøsyke. Hvis du ikke kan finne en anti-kvalme armbånd, gjør akupressur på deg selv. Med tuppen av pekefingeren og langfingeren, forsiktig legg trykk på P6 punktet, som ligger mellom de to sener som er 5 cm under innsiden av håndleddet krøll. Hold denne posisjonen for telling på 10 og gjenta en eller to ganger.

Tygg et par stykker av tyggegummi som inneholder dimenhydrinate (som Dramamine) eller meclozine (solgt som Bonine). La klump av tyggegummi sitte under tungen eller innsiden av kinnet. Det tar en time eller to for medisin for å fullt ut trer i kraft, men det begynne å jobbe raskt som det er absorbert i blodet.

Vomit. Ingen liker å kaste opp, men det er en av de beste botemidler for kvalme. Etterpå, sørg for å drikke vann eller en sportsbil drikke. Oppkast er dehydrerende. Du må også holde elektrolytter opp.

Hint

 • Hvis du er utsatt for bevegelse eller carsickness, vil du sannsynligvis ha sjøsyke også. Ta en over-the-counter medisiner som behandler kvalme og svimmelhet minst to timer før du går om bord i et skip. Det er hvor lang tid det tar for stoffet for å få full effekt. Ta mer av medisinen en gang turen begynner.
 • Når du begynner å føle seg syk, er det allerede for sent å pop en over-the-counter motion-sykdom medisinering. Det tar et par timer for at stoffet skal bli absorbert inn i blodet og sirkulere gjennom fordøyelsessystemet. Medisiner som brukes til å behandle sjøsyke kan føre til tretthet. Spør legen din om eventuelle medisiner du har tenkt å ta.

Hvordan komme over Sjøsyke på Land

Selv om båtturer og cruise er morsomt, noen mennesker utvikler sjøsyke eller reisesyke som kan somle etter retur til land. Symptomer kan være kvalme, svimmelhet, kaldsvetting, hodepine og oppkast. Behandlinger kan omfatte medisiner, urter og engang sikkert godteri.

Hvordan komme over Sjøsyke på Land

Komme Over Din Sjøsyke på Land

•  Hvis du bare tilbake til land og føler meg ikke bra, prøv å se skipets lege og be om en patch (Transderm Scop) som du kan bære på halsen din.

Sett deg ned og hvile. Ta langsomme, dype åndedrag hvis du er kvalm. Hold hodet i ro og fokusere på ett sted eller objekt. Hvis du rir hjem i en bil, holde hodet i ro og fokusere på ett sted på veien. Du må kanskje trekke og kaste opp. Hvis tilgjengelig, legg et fuktig håndkle på hodet.

Hvis du ikke var i stand til å få en oppdatering fra skipets lege, stopp av på stoffet butikken og kjøpe noen Dramamine eller Bonine. Ta en pille hver 4-8 timer etter behov. Fortsett å ta Dramamine eller Bonine hver dag før symptomene avta.

Drikker ingefærøl kan lindre kvalme. Prøv også å suge på peppermints hele dagen.

Hvil opp for en dag eller to, hvis mulig. Konsumere lys og lav-fett måltider. Spis knekkebrød med eller uten suppe. Drikk rikelig med kullsyreholdige væsker eller soda vann. Rådfør deg med legen din dersom symptomene vedvarer etter noen dager.

Hint

 • Sjøsyke er en form for reisesyke som oppstår når kroppen din, indre øret og øyne sender blandede beskjeder til hjernen. Legen din kan forskrive en beroligende som Xanax eller Lorazepam.
 • Aldri rykke hodet rundt eller gjøre brå bevegelser. Dette kan forverre tilstanden din. I stedet slår hodet sakte uten å flytte øynene dine overdrevet. Hold deg unna fett, fet mat.

Økonomisk hjelp for kronisk syke kvinner

Kvinner som lider av kronisk sykdom har ofte mange flere spørsmål på deres plate, bortsett fra å prøve å bli frisk. Ofte de har barn, boliger og økonomiske bekymringer som er forverret av den ofte betydelige økonomiske konsekvenser av deres pågående sykdom. Men det er mange ressurser i USA som gir kvinner som lider av kronisk sykdom med den hjelpen de trenger for å holde sine liv - og familier - sammen gjennom en vanskelig tid.

Forsikring

Selvfølgelig, det første må er tilstrekkelig medisinsk forsikring med en langsiktig funksjonshemming forsikring, som skal gi økonomisk støtte til mennesker som opplever pågående kamper med deres helse. Men, avhengig av hvor mye omsorg som dekkes av forsikring plan, kan kvinner trenger å se til andre veier for å hjelpe dem å dekke kostnadene for omsorg og levende for dem og deres familier.

Offentlige programmer

Offentlige programmer er satt opp for å gi hjelp til mennesker som lider av kronisk sykdom som ikke får tilstrekkelig med midler fra private forsikringsselskaper. Medicaid, et program finansiert av både føderale og statlige myndigheter, gir forsikring for lav inntekt pasienter som kvalifiserer for sine tjenester, også de med nedsatt funksjonsevne. Kvalifikasjoner varierer avhengig av hvilken tilstand pasienten bor i, men Medicaid kan bidra til å dekke sykehus og transportkostnader som noen private forsikring planer kanskje ikke. Supplemental Security Income (SSI) er en annen statlig støttet program som gir lav inntekt, funksjonshemmede (inkludert de med kronisk sykdom) med ekstra økonomisk bistand. Endelig Midlertidig Nødhjelp til trengende familier (TANF) er et program som tilbyr hjelp til kronisk syke kvinner og deres familier for å hjelpe dem til å betale for de mange utgifter forbundet med deres medisinsk behandling.

Nasjonale organisasjoner

Oppgaven til nasjonale støtteorganisasjoner, som for eksempel Kreftfondet of America, National Transplant Hjelpefond, og Lyme Disease Association er å støtte personer med kronisk sykdom og / eller sykdommer. Disse organisasjonene samle inn penger fra store givere til å gi pasienter med økonomisk bistand de kanskje må betale for sykehusopphold, reise for behandling, eller forsørge sine familier i tilfelle de mister, eller blir tvunget til å slutte, jobbene sine. De fleste av disse organisasjonene har tollfrie linjer som pasienter kan ringe for å oppsøke hjelp.

Hvordan jeg Beat Sjøsyke Do?

Hvordan jeg Beat Sjøsyke Do?


Sjøsyke er en type bevegelse sykdom, og som alle bevegelses sykdommer, kan det føre til kvalme, oppkast, hodepine, svette og et generelt groggy, desorientert følelse. Men når du er sjøsyk, er det for seint å gjøre noe med det. Så den beste måten å slå sjøsyke er å ta skritt for å hindre det før du forlater tørt land.

Hvordan jeg Beat Sjøsyke Do?

Forebygging og bli kvitt Sjøsyke

•  Sjekk din diett i dagene fram til turen. Hold deg unna for mye fet mat og begrense alkohol, slik at du starter turen med en sterk mage. Sørg også for å spise før du får på båten. Dette er smarte skritt å ta, selv om du aldri har vært på vann og så vet ikke om du vil bli plaget med sjøsyke.

Hvis du vet at du lider av sjøsyke, begynne å ta en bevegelsessykdom medikament, slik som Dramamine, Bonine eller vitamin B6, eller legge ved et motion-sykdom oppdateringen, før du legger ut. På denne måten har medisinen på tide å gå inn i blodet før det er nødvendig. Du kan kjøpe disse produktene på drugstores.

Bruk akupressur armbånd, som er målrettet mot trykkpunkter i håndleddene, eller prøv en elektronisk band som sender milde elektrisk strøm gjennom håndleddene for å bosette magen.

Hvis du finner ut at til tross for alle forholdsregler du er sjøsyk uansett, sitte på dekk nær midten av båten, som er den mest stabile området, og konsentrere seg om en langt punkt i horisonten. Dette vil bidra til å stabilisere forvirring du kan ha oppstått fra båtens bevegelse.

spise salt snacks og drikke ingefærøl eller spise ingefær produkter å bosette magen. Også prøve å ligge ned og lukke øynene.

Hvis du føler deg sjøsyk, ikke se på TV eller flytte rundt for mye. Sjøsyke er forårsaket av mangel på likevekt så bevegelse eller ser noe bevege seg rundt vil forverre tilstanden.

Hvorfor noen mennesker få bilen eller havet syk?

Hvorfor noen mennesker få bilen eller havet syk?


Reisesyke oppstår når gjentatt bevegelse forstyrrer det indre øret som påvirker en persons følelse av likevekt og balanse. Folk ofte oppleve sjøsyke mens du er på et bevegelig båt eller bil sykdom på reise i lange perioder i et kjøretøy.

Movement

Bevegelse forårsaker reisesyke. Følelsen av endringer i retning og hastighet eller eventuelle endringer i hastighet hos alle vil føre reisesyke å oppstå.

Visual Desorientering

Visual forvirring oppstår når en persons kropp er i bevegelse, men deres øyne til ikke kjenner bevegelse, eller når øynene føle bevegelse, men kroppen er faktisk fortsatt, for eksempel en ser en film i teateret. Dette vil føre til reisesyke.

Belastningen på øynene

Belastningen på øynene - kontinuerlig omstilling av øynene - også forårsaker reisesyke. Hvis en person var å lese en bok mens du reiser i et kjøretøy, vil det være nødvendig å refokusere øynene forårsaker øynene for press og reisesyke å skje.

Hvordan ta vare på kritiske og kronisk syke pasienter

Hvordan ta vare på kritiske og kronisk syke pasienter


Omsorg for en kritisk eller kronisk syke pasienter kan være utfordrende. Ifølge Forbedre Kronisk Sykdom Care, nesten halvparten av alle amerikanere lever med en kronisk tilstand, og at antallet er forventet å øke etter hvert som befolkningen eldes. Millioner av amerikanere lever med flere kroniske tilstander, og mange av disse sykdommene er klassifisert som kritisk eller livstruende. Smerter, tretthet og depresjon er bare noen av symptomene kronisk syke pasienter opplever hver dag. Det er viktige faktorer å vurdere når omsorg for en kritisk eller kronisk syke pasienten å gi optimal behandling.

Hvordan ta vare på kritiske og kronisk syke pasienter

•  Utdanne deg selv på pasientens sykdom for bedre å forstå hvordan det påvirker pasientens hverdag. Selv om hver person er unik, det er visse utfordringer som kritiske og kronisk syke pasienter har til felles. For eksempel rapporterer WebMD at opptil en tredjedel av alle personer med en kritisk medisinsk tilstand opplever symptomer på depresjon.

Opprett en omsorgsplan som inkluderer en medikamentliste og medisinsk historie for pasienten. Spør pasienten din å være involvert med å lage en tiltaksplan for å møte hennes daglige behov og be om innspill fra annet helsepersonell som er involvert i pasientens behandling. Omsorg planer gi organiserte retningslinjer for helsepersonell å følge, noe som resulterer i en mer vellykket resultat for tilstandsadministrasjon.

Observer for tilstandsendringer i kritiske og kronisk syke pasienter. Små endringer er ofte et tidlig tegn på mer alvorlige problemer som kommer i fremtiden. Pasienten overvåkes i nonverbal ledetråder som ansiktsuttrykk av smerte, håndbevegelser av ubehag og tilbaketrekking fra normale aktiviteter.

Lytt og gi emosjonell støtte for pasienten å håndtere kroniske problemer. Kritisk syke pasienter ofte føler deg sint, frustrert og motløs om det prognose. Husk at kroniske sykdommer kan kontrolleres med medisinsk behandling, men de aldri gå bort, noe som resulterer i en følelse av håpløshet og tap.

bekrefte pasientens verdi og verdi ved å sende kort, blomster, eller gavebøker til henne. Følelsen av verdiløshet og ubetydelighet er vanlig i kronisk syke mennesker og sende en liten brikke av erindring kan ha en stor innvirkning på hennes eller hans dag. Hvis det er mulig å velge en gave som er entydig spesielle for pasienten.

Utforsk organisasjoner og online ressurser for programmer som gagner kritiske og kronisk syke pasienter. The American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine, rapporterer at kronisk kritisk sykdom er en ødeleggende tilstand, med kostnadene for behandlingen overstiger milliarder av dollar. Hjelp pasienten søke om offentlige programmer som hjelper kronisk syke pasienter med medisiner og helsekostnader.

7-støtte pasientens valg for end-of-life omsorg. Noen kritiske og kronisk syke pasienter velger å gå på hospice, et program som gir trøst og lindring ved livets slutt. Tilbud om å delta på et hospice støtte gruppe eller samle hospice relatert brosjyrer for pasienten å vise din støtte for sin beslutning for end-of-life omsorg.

Hint

 • Være fleksibel når du arbeider med en kronisk syk pasient, fordi deres tilstand kan endre seg raskt.
 • Kronisk syke pasienter kan trenge hjelp med selv å administrere medisiner. Det er lett å gjøre feil på dager når de føler seg uvel.