Digidexo.com

bakteriell gastroenteritt

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Alle som har lidd av et anfall av bakteriell gastroenteritt vet at det er en svært ubehagelig tilstand. De fleste ganger du må vente den ut til den passerer. Det er ting du kan gjøre for å håndtere et anfall av bakteriell gastroenteritt for å gjøre episode litt mer utholdelig.

Slik behandler bakteriell gastroenteritt

Rest

•  Få nok hvile. Det kan være tøft å ligge i sengen hele dagen når du har bakteriell gastroenteritt fordi to av symptomene er oppkast og diaré, men gjør det beste du kan. Ikke forsøk å utføre din normale daglige rutine. Finn et komfortabelt sted hvor du kan hvile, helst i et rom som er svært nær et bad. Hvile gjør at kroppen din til å behandle tilstanden og selv helbrede.

Drikk mye klare væsker. Den konstante diaré og oppkast som et resultat av bakterie gastroenteritt tørker dere. Du er nødt til å gjøre det beste du kan for å behandle tilstanden og fylle den tapte væsker og re-hydrat kroppen din. Dehydrering er farlig, og hvis det ikke kontrolleres, kan ha alvorlige resultater.

Unngå over disk medisiner med mindre de er absolutt nødvendig. Mange mennesker lider med bakteriell gastroenteritt kjøre til stoffet butikken for å kjøpe over disk anti-diaré medisiner for å hjelpe administrere sine symptomer. Selv om disse medikamentene kan gi midlertidig lindring, noen ganger de forverre og forlenge varigheten av tilstanden. Hvis du er ute av byen på et forretningsmøte når truffet med bakteriell gastroenteritt, kanskje du ikke har andre alternativer enn å kjøpe over disk medisiner. Men hvis du er i den komforten av ditt eget hjem, kan du prøve å ri den ut.

Vedta Brat (bananer, ris, applesauce og toast) diett i noen dager. Blid Brat kosthold er en fin måte å håndtere symptomene på diaré.

Konsumere probiotika. Probiotika, som finnes i yoghurt og grønt drikke produkter som Green Vibrance og Barley Green, re-balanserer tarmfloraen og setter en stopper for den uønskede symptomer på diaré.

Hvordan behandle bakteriell gastroenteritt

Bakteriell gastroenteritt oppstår når magen og tarmene blir betente som et resultat av en bakteriell infeksjon. De fleste tilfeller av bakteriell gastroenteritt selv helbrede og alt du trenger å gjøre er å behandle de ubehagelige symptomer. Mer alvorlig krever medisinsk intervensjon.

Hvordan behandle bakteriell gastroenteritt

En finne årsaken til bakteriell gastroenteritt. Mange ganger den skyldige for å komme ned med et anfall av bakteriell gastroenteritt er å spise skjemt mat. Det er veldig viktig å finne kilden for å hindre at det danner skjer igjen. Det kan være så enkelt som å spise et stykke kylling fra kjøleskapet som hang rundt en dag for lenge.

Øk væskeinntaket. Fordi bakteriell gastroenteritt forårsaker diaré, er det ekstremt viktig å drikke rikelig med væske for å hindre dehydrering. Konsumere rikelig med vann, buljong og væsker som inneholder elektrolytter for å hjelpe fylle systemet. Hold deg unna alkohol, koffeinholdige drikker, melk og frukt / grønnsaksjuice, fordi de kan forverre symptomene.

Unn bakteriell gastroenteritt med bland matvarer som ris, banan, og poteter. Hold deg unna krydret mat.

Ta det med ro og få nok hvile. Bakteriell gastroenteritt tar sin toll på systemet ditt. Målet i behandling av bakteriell gastroenteritt er å la kroppen din til å samle krefter så naturlig som mulig. Tilstrekkelig resten er et vesentlig byggesten i kroppens mestring mekanisme. Ta en pause fra din normale daglige aktiviteter.

Forbedre tarmflora med yoghurt. Yoghurt er en velsmakende måte å behandle symptomene på bakteriell gastroenteritt. Yoghurt inneholder probiotika, og probiotika bidra til å forbedre bakteriebalanse i tarmen. Balansere tarmfloraen bidrar til å sette en stopper for diaré.

Ring legen din. Mildere tilfeller av bakteriell gastroenteritt gå bort uten behov for profesjonell medisinsk behandling. Men hvis bakterielle gastroenteritt symptomer viser ingen tegn til lettelser etter 3 eller 4 dager, ring din lege. Du har kanskje noe litt mer alvorlig som krever en annen løpet av behandlingen.

Hint

  • Vær på vakt mot antibiotika. Noen studier har vist at noen antibiotika øke utskillelsen av giftstoffer, og dermed forverre bakteriell gastroenteritt tilstand.

Hvordan identifisere bakteriell gastroenteritt

Hvordan identifisere bakteriell gastroenteritt


Bakteriell gastroenteritt, henviser til en inflammasjon av fordøyelseskanalen inkludert i mage og tarmer. Det er ellers kjent som smittsom diaré. Navnet på tilstanden taler for seg selv: det er forårsaket av sykdomsfremkallende bakterier. Mange typer bakterier kan forårsake gastroenteritt, men de mest vanlige er E. coli, Campylobacter jejuni, salmonella, stafylokokker og Shigella. Slike forårsakende midler er til stede i rå mat slik som kylling, kjøtt, egg eller. De er også til stede i dyr som rotter og noen typer insekter. Dammer, sumper, innsjøer eller elver kan også være en potensiell habitat for disse patogener. Feilaktig matlaging eller oppbevaring av mat er en av de viktigste årsaker til å ha bakteriell gastroenteritt, sammen med drikkevann forurenset vann, å være i kontakt med et kjæledyr som har infeksjonen og dårlige sanitære forhold. For å vite mer om bakteriell gastroenteritt er å identifisere sine symptomer.

Hvordan identifisere bakteriell gastroenteritt

Observer avføring. Å ha en vassen diaré er en av de viktigste tegn på bakteriell gastroenteritt. Bortsett fra å ha en flytende konsistens, kan avføring være ledsaget med blod eller slim.

Vær oppmerksom på eventuelle smerter i mageområdet. Krampelignende smerter i magen er et annet symptom som kan opphøre etter passering av gass eller avføring.

Merknad hvis du noen gang føler kvalm og har det haster å spy. En distressed magen med avsmak av mat og tendensen til å kaste opp er, men et typisk tegn på bakteriell gastroenteritt.

Sjekk din temperatur. Feber er kroppens naturlige reaksjon fra en eksisterende infeksjon langs fordøyelseskanalen. Høy feber er ganske vanlig og er vanligvis ledsaget med frysninger.

Prøv å observere om ditt ønske om å spise har gått ned. Tap av appetitt er ofte sekundært til å ha en bitter smak på grunn av høy feber.

Se etter tegn på dehydrering. Overdreven oppkast og diaré kan føre til ekstrem tap av fluid i kroppen. Tegn på dehydrering inkluderer: tørr munn og hud, sterk tørste, men sjelden vannlating eller fravær av vannlating i over seks timer, hender og føtter er svett og kaldt å ta på, lethargic forbundet med svakhet og hul eller innsunkne øyne.

Hint

  • Erstatning for tap væske må tas brydde seg av med en gang. Drikk rikelig med væske for å unngå dehydrering. Hvis munnen smaker altfor bittert å drikke vann, kan du prøve å drikke væsker med smaken som juice eller saft.
  • Pass på hva du spiser eller drikker og observere god hygiene for å holde systemet borte fra bakterier.
  • Kontakt lege umiddelbart hvis følgende observert: oppkast og diaré som vedvarer i mer enn 2 til 3 dager, feber høyere enn 101 grader Farhenheit, tegn på ekstrem dehydrering, inneholder avføring blod eller slim og svimmelhet eller besvimelse.

Hjem rette for gastroenteritt

Gastroenteritt, eller "mage influensa," ikke er en type influensa i det hele tatt, men en infeksjon eller irritasjon i magesekken og tarmene. Gastroenteritt kan være viral eller bakteriell (for eksempel, overført av forurenset mat eller vann) og behandlingen varierer avhengig av årsaken. Begge typer er smittsom, og en enkel måte å hindre spredning av sykdom er ved hyppig håndvask, spesielt etter bruk av badet.

Symptomer på gastroenteritt

Viral og bakteriell gastroenteritt har samme sett av symptomer: kvalme, diaré og eventuelt oppkast. Noen mennesker kan ha en svak feber.

Mer alvorlige symptomer kan følge de grunnleggende symptomer. Hvis du har feber høyere enn 101 grader C, blod i avføringen, magekramper eller har oppkast i mer enn 2 dager, kontakt lege.

Hjem behandling for barn

Hvis et barn er oppkast eller kvalm, har diaré og har ingen feber eller en svak feber, fokuserer hjemme behandling på å holde barnet hydrert før han kommer seg på egen hånd. Gi barnet en pediatrisk rehydrering drikke (for eksempel Pedialyte) for å etterfylle elektrolytter. Hvis han ikke er i stand til å holde væsker ned, ta ham drikke små slurker eller administrere væske med en muntlig sprøyten sakte nok for magen å absorbere væsken.

Hvis han ikke er urinering eller urinen hans er konsentrert, gråter uten tårer eller klaget over tørst, kan han være dehydrert. Oppsøk lege i tilfelle han trenger å motta væske intravenøst.

Når han er i stand til å drikke klar væske uten oppkast, bør han prøve å spise tørt, myk mat. Følg Brat kosthold - bananer, ris, applesauce og toast - for å hjelpe med diaré før han kommer seg.

Hjem behandling for voksne

Voksne, som barn, kan bli dehydrert, selv om risikoen er lavere. Konsumere ekstra væske, nipper sakte hvis du er kvalm eller kaster opp. Som symptomene avta, sakte spise myk, blid mat som du gjenopprette.

Medisiner

Hvis forårsaket av et virus, vil gastroenteritt slutt avta og du vil gjenopprette på egen hånd. De fleste tilfeller av gastroenteritt løse innen en dag eller to uten medisinering.

Men hvis symptomene vedvarer i mer enn et par dager eller forverres, se en lege. Infeksjonen kan være bakteriell, og for noen bakteriell gastroenteritt, kan en lege forskrive antibiotika. Ikke ta antibiotika uten resept - de kan være feil type, og uhensiktsmessig bruk av antibiotika kan øke alvorlighetsgraden av en infeksjon.

Noen mennesker tar loperamid, en antidiarrhea medisin som er tilgjengelig over disk og på resept. (Merkenavn inkluderer Imodium, Diamode, Imotil og andre.) Loperamid bør ikke gis til barn uten veiledning av en lege, og bør ikke tas av alle i mer enn 48 timer, med mindre foreskrevet av lege.

Botemidler for Gastroenteritt

Botemidler for Gastroenteritt


Gastroenteritt er en betennelse i fordøyelseskanalen forårsaket av virus, bakterier, parasitter, legemidler eller kjemikalier. Etter fordøyelseskanalen blir betent, forårsaker det symptomer som oppkast, magesmerter og diaré. Det er mange behandlinger som gir kurer for gastroenteritt, men hvilken du skal bruke avhenger av årsaken til sykdommen.

Generelle Gastroenteritt Cures

De fleste tilfeller av gastroenteritt stole på støttende behandling for å tillate kroppen å fjerne den utløsende agent fra fordøyelsessystemet. Dette vil tillate kroppen til å helbrede skader i fordøyelseskanalen. Støttende behandling består av hvile, gjenopprette tapt væske ved hyppig nipper klare væsker og avstå fra å spise fast føde før du er frisk. Hvis det er kraftig oppkast og diaré, kan fluider bli gitt intravenøst ​​(direkte inn i blodåren) og legemidler for å kontrollere oppkast og diaré kan anvendes. Når oppkast og diaré opphøre, kan fast føde langsomt gjeninnføres. The Brat kosthold (bananer, ris, applesauce og toast) kan følges for en dag, og deretter mer komplekse matvarer (yoghurt, magert kjøtt, frukt, grønnsaker) kan gradvis gjeninnføres. Når disse matvarene blir tolerert, kan alle matvarer (meieri, stekt mat) bli spist igjen.

Viral gastroenteritt

Virus er den klart største årsaken til gastroenteritt, med de viktigste gjerningsmannen blir noroviruses og rotavirus. Et tilfelle av viral gastroenteritt vil vanligvis gå sin gang i løpet av få dager. Virus er ikke ødelagt av antibiotika slik at de ikke vil kurere viral gastroenteritt. Så lenge legemet blir gitt nok hvile og fluidtapet fra oppkast og diaré er gjenopprettet, vil ingen ytterligere behandling være nødvendig.

Bakteriell gastroenteritt

Bakteriell gastroenteritt er forårsaket av bakterier som skader slimhinnen i fordøyelseskanalen eller ved giftstoffer produsert av visse bakterier. Antibiotika kan anvendes for å kurere bakterie gastroenteritt, men typen av bakterier som er involvert vil trenge å bli bestemt til å bruke det passende antibiotikum. Blant bakterier som forårsaker gastroenteritt er Salmonella, Campylobacter og E. coli., Som med viral gastroenteritt, vil støttebehandling være nødvendig for å erstatte væsketap på grunn av oppkast og diaré. Noen tilfeller krever bruk av andre medikamenter for å kontrollere smerte og betennelse. Av og til vil ytterligere tilleggsbehandling som sykehusinnleggelse, intravenøs væske og behandling for sjokk på grunn av giftstoffer være nødvendig.

Parasittiske Gastroenteritt

Botemidler for gastroenteritt forårsaket av parasitter vil være forskjellig fra de tilfeller forårsaket av virus eller bakterier. Den type parasitt som forårsaker symptomene vil trenge å bli bestemt. Medisiner for å utrydde parasitten fra fordøyelseskanalen vil da bli benyttet for å fjerne organismen fra kroppen. Noen botemidler for parasittiske gastroenteritt vil ta flere testing og behandling for å fjerne parasitten fra fordøyelseskanalen.

Gastroenteritt forårsaket av medikamenter og kjemikalier

Svelging av reseptfrie og reseptbelagte legemidler eller bruk av kjemikalier kan forårsake gastroenteritt. Stoppe bruken av stoffet eller kjemisk er første skritt i å kontrollere kjemisk / narkotika gastroenteritt. Symptomene vil bli behandlet (erstatte væske og hvile) før kroppen er i stand til å reparere skader forårsaket av kjemikalier / stoffer.

Gastroenteritt Årsaker

Gastroenteritt Årsaker


Gastroenteritt er en betennelse i tarmen som forårsaker diaré, oppkast og magesmerter. Infeksiøs gastroenteritt er forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon, eller fra infeksjon med parasitter. En person som lider av gastroenteritt direkte kan forurense andre personer eller gjenstander, kontaminere mat eller drikke og raskt spre sykdommen. Andre årsaker til gastroenteritt er legemidler eller kjemikalier som bevise giftig for fordøyelseskanalen. Anslagsvis 2-5 milliarder tilfeller av akutt diaré forekomme over hele verden hvert år. De fleste tilfeller kan tilskrives gastroenteritt.

Infeksiøs gastroenteritt

Gastroenteritt kallende organismer kan spres på en rekke måter. Mennesker eller dyr skjuler virus, bakterier eller parasitter kan spre sykdommen direkte til mennesker gjennom fekal-oral rute når smittsomme avføring forurenser en sunn persons hender, enten ved direkte kontakt med syke mennesket eller fra forurensning av objekter med den smittsomme avføring. Den sunne person berører forurenset objektet, og deretter berører munnen, innføre sykdomsfremkallende organisme inn i hans fordøyelsessystem.
Nesten ethvert objekt kan bli forurenset med smittsomme avføring. Noen kilder til store utbrudd av gastroenteritt har blitt forurenset mat og drikke, svømmebassenger, klining dyreparker, og bekker eller dammer forurenset av infisert avføring.

Virale årsaker til gastroenteritt

Den vanligste kilde til gastroenteritis i USA er virus som infiserer cellene i tynntarmen, forårsaker symptomer på oppkast, diaré og feber. Det er fire hoved virus som er innblandet i viral gastroenteritt. Dette er norovirus, rotavirus, intestinal adenovirus, og astrovirus. Norovirus er svært smittsomt og er vanligvis spres gjennom forurenset mat og vann. Voksne og eldre barn blir ofte smittet av norovirus. Rotavirus spres ved fekal-oral rute --- det forårsaker mild til alvorlig diaré. Barn under 15 måneders alder er hardest rammet av rotavirus, som kan alvorlig tørke sine ofre. Tarm adenovirus og astrovirus også forårsake diaré primært hos spedbarn, men begge er mindre vanlig enn norovirus og rotavirus.

Bakterielle årsaker til gastroenteritt

Bakterielle infeksjoner kan også forårsake gastroenteritt, men de er ikke så vanlig som viral gastroenteritt. Bakteriene som kompromiss mesteparten av bakterielle gastroenteritt infeksjoner inkluderer Escherichia coli, Salmonella, Campylobacter, Staphylococcus, Entamoeba histolytica, Bacillus cereus, Vibrio cholerae, Shigella, og Clostridium. Bakteriene seg selv kan ikke føre til symptomer på gastroenteritt. Noen bakterier vil frigjøre giftstoffer i fordøyelseskanalen; mange tilfeller av matforgiftning faller i denne kategorien.

Parasitter som forårsaker gastroenteritt

Parasitter kan også føre til tilfeller av gastroenteritt. De to viktigste parasitter som forårsaker gastroenteritt er Giardia og Cryptosporidium. Folk vanligvis bli infisert med disse parasittene ved å drikke forurenset vann eller ved direkte kontakt med en smittet persons avføring.

Andre årsaker til gastroenteritt

En viktig kategori av gastroenteritt er tilfeller forårsaket av mat og drikke som er forurenset med giftstoffer eller mikroorganismer. Mange matvarer er forurenset med bakterier og virus, som ødelegges når kokt. Melk pasteuriseres for å drepe bakteriene som er tilstede i drikken. Hvis maten ikke er riktig håndtert under lagring og matlaging dette kan føre til matforgiftning hos dem inges maten.
Bruken av antibiotika, kreft behandling narkotika, avføringsmidler, og strålebehandling kan også forårsake gastroenteritt. Hvis disse behandlingene blir avviklet gastroenteritt vil vanligvis løse uten videre behandling.

Slik unngår du at Gastroenteritis

Slik unngår du at Gastroenteritis


Gastroenteritt oppstår når en person har en kombinasjon av symptomer som kvalme, diaré og magekramper. Dette er grunnen til at du vil også høre det som kalles "magen influensa." Du kan egentlig ikke gjøre mye for å hindre viral gastroenteritt, utenom å unngå viruset når andre mennesker har det. Det er imidlertid ganske en bit av informasjon til å følge når forsikre forebygging av bakteriell gastroenteritt. Sjefen skyldige er matforgiftning. For å hindre det, du hovedsakelig trenger å bruke god følelse i omsorgen og håndtering av matvarer.

Bruksanvisning

•  Hold avstand (så mye som mulig) fra folk som har gastroenteritt. Du har ingen måte å vite om deres mage sykdom er en viral eller bakteriell sykdom. Dermed trenger du ikke vet hvor mye smitte som omgir den syke personen.

Vask hendene ofte med anti-bakteriell såpe. Dette er spesielt viktig etter bruk av toalettet, skifte bleier eller når du har kommet i kontakt med en syk person eller dyr.

Legg merke til de sanitære og hygieniske rutiner rundt håndtering av mat uansett hvor du spiser. Dårlige vaner i disse områdene kan føre til en ekkel bout av gastroenteritt på grunn av matforgiftning.

Rengjør alle overflater på skap og benkeplater med varmt vann og blekemiddel for å drepe bakterier. Denne handlingen går en lang vei mot å hindre en urolig mage av noe slag.

Kjøle alle rester så snart som mulig etter at måltidet er over. Hold maten varm før måltidet.

Utdanne deg selv på hvor raskt enkelte matvarer ødelegge. Egg er spesielt raske til å ødelegge. All mat som er bortskjemt forårsaker matforgiftning.

Reise alt du vil, selv til et annet land-men bruke flaskevann. Vannet i et annet land kan være urent, og bør ikke være klarert før du er sikker på det.

Tips og advarsler

  • Kjøle kjøtt så snart du kommer hjem fra butikken.
  • En av de beste måtene å forebygge gastroenteritt oppstår i barnet ditt er ved amming.
  • Dersom matvarer har stått ute en stund etter et måltid, bør du vurdere deres sikkerhet, som veier tungt om ikke de kunne ha utviklet seg bakterier.
  • Husk at ukokt kjøtt kan bære salmonella (som kan føre til døden) hvis de ikke har blitt behandlet på riktig måte.

Norwalk Virus Symptomer

Vi har alle hørt historier om cruiseskip blir evakuert og grundig renset fordi hundrevis av mennesker kom ned med ubehagelige gastrointestinale symptomer i stedet for å nyte morsom ferie de hadde håpet på. Disse utbruddene er kjent som Norwalk-viruset, og mens symptomene er svært uønsket, de fleste ikke lider langtidseffekter. Det er også mange skritt som kan tas for å øke hastigheten utvinning eller for å hindre et utbrudd i første omgang.

Hva er Norwalk virus?

Den Norwalk-viruset er en stamme av en gruppe av små, runde strukturerte virus kjent som noroviruses. Den virale familien inneholder flere forskjellige stammer som har blitt oppkalt etter de geografiske områdene der utbruddene har oppstått. Den Norwalk-viruset begynte etter en 1968 gastroenteritt utbrudd på en skole i Norwalk, Ohio. Ifølge Centers for Disease Control, er noroviruses også referert til som caliciviruses fordi viruset familienavn er caliciviridae. Andre vanlige navn på sykdom forårsaket av Norwalk eller Norwalk-lignende virus er akutt bakteriell gastroenteritt, viral gastroenteritt og matforgiftning.

Transmission

The Mayo Clinic sier Norwalk-viruset er vanligvis overføres ved inntak av forurenset mat eller vann, men kan også overføres ved direkte person-til-person kontakt. Viruset sprer seg oftest gjennom familier og lokalsamfunn, og spesielt i områder der folk er i trange rom som skoler, sykehjem, cruiseskip og barnehager.

Symptomer

Symptomer på Norwalk-viruset er kvalme, oppkast, ikke-blodig diaré og magekramper. I noen tilfeller kan hodepine og lav grad av feber være til stede. Symptomer varer vanligvis 24 til 72 timer.

Hva Foods Årsak Norwalk virus?

Skalldyr og salat ingredienser er mest sannsynlig å forårsake Norwalk-viruset, i henhold til Ohio State University Extension Service. Vann fra mange forskjellige kilder, inkludert brønner, kommunale systemer, innsjøer, svømmebassenger og cruiseskip vann kan også føre til utbrudd.

Behandling

Det finnes ingen spesifikke medisiner eller behandlinger for Norwalk eller Norwalk-lignende virus. Riktig fuktighet for å erstatte tapt væske er viktig. Suge på is chips eller nipper små mengder vann eller andre klare væsker kan være nyttig. Unngå fet eller bearbeidet mat og gradvis lette tilbake til å spise kjedelig mat som kjeks, gelatin og bananer.

Forebygging

Sørg for at mat, spesielt kjøtt og fisk, er kokt grundig. Når du reiser til et fremmed land eller et annet område som ser ut til å ha forurenset vann, drikke bare flaske eller kullsyreholdig vann og unngå rå frukt og grønnsaker eller har matvarer som har blitt berørt av menneskehender. Skal kastes mat handlers som har gastrointestinale symptomer bør ikke forberede eller røre mat, og oppkast og avføring i toalettet og omkringliggende områder grundig rengjort.

Når skal man oppsøke lege

Dehydrering er en vanlig komplikasjon av Norwalk-viruset. Små barn, eldre og personer med nedsatt immunforsvar er spesielt utsatt for dehydrering. Alle som er dehydrert eller som ikke har vært i stand til å holde væsker nede i 24 timer bør du oppsøke lege umiddelbart. Blodig diaré, oppkast i mer enn to dager, eller en feber på 104 grader Fahrenheit eller 40 grader Celsius er andre grunner til å søke legehjelp.

Definisjon av akutt gastroenteritt

Akutt gastroenteritt er en bakteriell inflammasjon i mage og tarm. Denne sykdommen, ifølge Medlineplus.com, rammer ca 1 av 1000 personer årlig.

Årsaker

Akutt gastroenteritt er forårsaket av inntak av bakterier forurenset bakervarer, meieriprodukter, feilaktig tilberedt mat, reheated kjøttretter og sjømat. Denne tilstanden kan også oppstå ved å drikke forurenset vann og ved å besøke eller bor i områder med dårlige sanitærforhold.

Symptomer

Symptomer på akutt gastroenteritt er diaré, magekramper eller smerte, blodig avføring, tap av matlyst, kvalme og oppkast.

Diagnose

Denne tilstanden er diagnostisert av en fysisk undersøkelse og testing av avføring etter tegn på infeksjon som bakterier og hvite blodceller.

Behandling

Akutt gastroenteritt er behandlet ved å ta tiltak for å unngå dehydrering ved å øke væskeinntaket og ikke spise fast føde før din diaré stopper. Din lege vil informere deg om din situasjon krever bruk av anti-diaré medisiner.

Advarsel

Ta kontakt med din lege hvis du har pus eller blod i avføringen, svart avføring, vedvarende magesmerter etter avføring, feber i en voksen over 101 grader F eller over 100,4 grader F i et barn, ingen forbedring i diaré symptom innen 5 dager en voksen eller to dager for et barn, og hvis barnet kaster opp i mer enn 12 timer.

Gastroenteritt Behandlinger

Gastroenteritt Behandlinger


Behandling for gastroenteritt er avhengig av hvilket middel eller organisme som forårsaker sykdommen. Det finnes en rekke årsaker til gastroenteritt. Disse inkluderer virus, bakterier, parasitter, legemidler og kjemikalier. Hver sak vil ha en litt annen behandling for å hjelpe kroppen helbrede og til å gjenopprette helse.

Generelt Treatment

Bærebjelke i behandling for gastroenteritt, uavhengig av årsak, er hvile og restaurering av kroppsvæsker. Den primære symptomer på gastroenteritt er oppkast, diaré og magesmerter. Oppkast og diaré vil tømme kroppen for væske. Hos spedbarn, eldre og kan svekkede dette tapet av fluider føre til alvorlige problemer. Friske eldre barn og voksne kan vanligvis behandle væsketap med hvile og hyppige slurker med klar væske. Hvis oppkast eller diaré er alvorlig, kan de berørte enkelte må ha intravenøs væske sammen med medisiner for å stoppe oppkast og diaré. Spedbarn, eldre og svekkede vil trenge overvåking for å sikre deres væskeinntaket er tilstrekkelig for å holde dem hydrert.

Fluid Replacement Therapy

Fluid erstatningsterapi er viktig for behandling av gastroenteritt. Klare væsker, for eksempel buljong, bør inntas i løpet av de første 24 timene av sykdom. Kommersielle orale elektrolyttoppløsninger kan også anvendes for å gjenopprette elektrolytter tapt på grunn av oppkast og diaré. Væskene bør være nippet i løpet av dagen. Kullsyreholdige drikker, fruktjuicer, drikker med koffein, te og sportsdrikke bør ikke brukes. Å drikke for mye på en gang kan distend magen og forårsake ubehag og kvalme.

Rekonvalesent Diet

Etter 24 timer med en klar væske diett, kan myke bland matvarer bli sakte gjeninnføres i dietten. The Brat kosthold (bananer, ris, applesauce og toast) er lett tolerert, men andre milde matvarer kan også spises så lenge de ikke forårsake kvalme eller oppkast. Det finnes bevis på at visse yoghurt med aktive kulturer kan bidra til å gjenopprette en normal bakteriebalanse i fordøyelsessystemet. Disse matvarer, kalt probiotika, kan bidra til å helbrede skader på tarmslimhinnen.

Medisiner

De fleste tilfeller av gastroenteritt er milde og vil ende uten medisinering. Hvis oppkast og diaré er alvorlig eller fortsette å være belastende en anti-kvalme medisiner og / eller anti-diaré medisiner kan anbefales. Antibiotika brukes sjelden som de kan føre til diaré. Imidlertid, med visse bakterielle infeksjoner de vil bli brukt til å utrydde bakterier. Infeksjon med parasitter bør behandles med medisiner som vil eliminere parasitten fra fordøyelseskanalen.

Drug and Chemical Gastroenteritis

Hvis et stoff eller kjemisk har forårsaket gastroenteritt, bør bruken seponeres. De fleste tilfeller vil løse med avviklet bruk av irritasjons og følge den generelle behandling for gastroenteritt. Noen få tilfeller vil trenge ytterligere evaluering av helsepersonell for å vurdere for skade andre steder i kroppen.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid


Innenfor skjeden det finnes gode og dårlige bakterier. Normalt de gode bakteriene (lactobacill) er dominerende og holde den dårlige fra å ta over. Av og til, de dårlige bakteriene overgår det gode og bakteriell vaginose utvikler. Dette kan skje ofte i løpet av svangerskapet. Den nåværende medisinsk behandling etter innebærer antibiotika regime som har blitt ansett som trygge i kliniske studier, ifølge American Academy of Family Physicians. Selv om ikke alltid en kur, kan bakteriell vaginose symptomer også bli behandlet naturlig med følgende metoder.

Hvordan Naturligvis Cure Bakteriell vaginose når gravid

•  Spis 8 gram vanlig yoghurt daglig. Yoghurt hjelper kontrollere bakterier i kroppen, inkludert i skjeden. Sørg for at yoghurt inneholder "acidophilus" eller "levende kulturer" for å være effektive. Unngå yoghurt høy i tilsatt sukker, som sukker kan forverre gjær vekst.

Drikk ren tranebærjuice ofte hele dagen. Friske tyttebær har antibiotiske egenskaper og bekjempe infeksjoner. Se etter 100% tranebærjuice uten tilsatt sukker.

Bratt en tepose i varmt vann i fem minutter. Deretter plasserer den i fryseren for raskt å kjøle seg ned. Når det er kaldt, legg det på de ytre kjønnsorganer for å lindre kløe assosiert med bakteriell vaginose.

Ta en Lactobacillus supplement daglig. Lactobacillus er gode bakterier som bidrar til å regulere de dårlige bakteriene i kroppen. Disse kosttilskudd er tilgjengelig i de fleste apotek, narkotika og varehusene.

Sug sterile gasbind pads i isvann. Vri putene ut og plassere dem på den ytre genital regionen. Dette vil lindre smerte, kløe og ubehag som følger med bakteriell vaginose.

Ta prenatal vitaminer og spise sunn mat for å holde kroppens vitaminer og mineraler i kø. Unngå mat som inneholder mye sukker, for eksempel bearbeidet mat og alkohol, da disse kan utløse et utbrudd eller en bakteriell vaginose infeksjon.

Unngå stramme undertøy og vaske alle undertøy grundig i varmt vann. Løsere undertøy vil bidra til å forhindre smitte fra start. Og, å sørge for at undertøyet er fri for bakterier vil hindre at det sprer seg.

Hint

  • Diskuter alle de ovennevnte tiltak med din gynekolog hvis du er gravid. Bakteriell vaginose under svangerskapet må overvåkes nøye slik at det ikke fører til prematur fødsel.
  • Aldri avbryte en anti-biotiske uten å rådføre deg med lege først.

Hva er årsaken til bakteriell bronkitt?

Bronkitt kan være en akutt eller kronisk tilstand som fører til at luftveiene i lungene dine for å bli opphisset. Akutt bronkitt er vanligvis forårsaket av en virusinfeksjon, men noen ganger bakterier kan føre til at det også. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsaker til bakteriell bronkitt inkluderer infeksjoner og andre luftveislidelser.

Allergier

Allergi mot sesong pollen eller helårig irritanter - for eksempel støv og kjæledyr dander - kan gjøre deg mer utsatt for luftveisinfeksjoner som bronkitt.

Forkjølelse

Hvis du fange forkjølelse, kan immunsystemet ditt ikke være i stand til å bekjempe andre infeksjoner, som kan føre til at du får bakteriell bronkitt.

GERD

Gastroøsofageal reflukssykdom kan øke mottakelighet for bronkitt ved å bære ned slimhinnen i halsen og lungene som beskytter deg mot infeksjoner.

Sykehusinnleggelse

Tilbringe tid på sykehuset for et kirurgisk inngrep eller annen sykdom kan utsette deg for bakterier eller virus som kan forårsake bronkitt.

Lavt immunforsvar

Hvis du har en medisinsk tilstand som AIDS eller lupus som forårsaker din immunsystem til å fungere dårlig, kan du få bakteriell bronkitt.

Forurensning

Hvis du blir utsatt for miljøforurensning eller irritanter som tobakksrøyk, kan lungene være mer utsatt for bronkitt forårsaket av bakterier eller virus.

Yoghurt Cure for Bakteriell vaginose

Bakteriell vaginose er en av de vanligste typene av vaginale infeksjoner og oppleves av opp til 64 prosent av kvinner i USA. Den er karakterisert ved smerte og vaginal utflod og kan behandles ved kultur-rike yoghurt. I alvorlige tilfeller kan en medisinsk faglig foreskrive en runde med antibiotika utvidet med 8 oz. yoghurt en dag.

Symptomer

Selv om bakteriell vaginose kan være et symptom-fri smitte, dens symptomer inkluderer vanligvis utflod (gul, grønn, hvit eller grå i fargen), kløe, svie ved vannlating, fishy eller muggen lukt (spesielt etter samleie) og generell vaginal ubehag.

Oppkjøp

Skjeden har en naturlig balanse mellom gode og dårlige bakterier. Bakteriell vaginose oppstår når det er en overvekst av dårlige bakterier. Det er ingen klar årsak, men bakteriell vaginose har vært knyttet til å ha sex med flere partnere, å ha ubeskyttet sex, ved hjelp av en spiral (intrauterine enhet) og skylling. Generelt kan en hvilken som helst aktivitet som endrer vaginalmiljøet forårsake en ubalanse av bakterier. Diabetes kan også gjøre kvinner mer utsatt for bakteriell vaginose.

Behandling

Det er 2 behandlinger for bakteriell vaginose bruker yoghurt. Først spiser minst 8 oz. vanlig yoghurt daglig for å gjenopprette den naturlige bakteriebalansen. For det andre kan du male yoghurt direkte på vaginal vegger ved hjelp av en applikator eller liten skje. For denne behandlingen, fungerer programmet beste ved sengetid, og det er nyttig å bruke ikke-deodorized pads for å redusere rot. Begge behandlinger bør fortsette i minst 7 dager. Det er også tabletter og gelatinkapsler som er tilgjengelige for innsetting.

Type

Den beste typen å bruke er vanlig, upasteurisert yoghurt fra lokale helsekost butikk. Den bør inneholde levende Lactobacillus acidophilus. Du kan også fryse yoghurt for mindre rot, eller lage sjokolade rister for bedre smak.

Fordeler

Kultur-rik yoghurt stopper veksten av skadelige bakterier og gjenoppretter balanse av naturlige vaginale bakterier. Det er også kjent for å styrke immunsystemet.

Advarsler

Ubehandlet kan bakteriell vaginose utvikle seg til mer alvorlige forhold, for eksempel bekkeninfeksjon. Hvis symptomene vedvarer eller øker i alvorlighetsgrad, søke profesjonell medisinsk behandling.

Introduksjon til akutt gastroenteritt

Gastroenteritt er en betennelse i mave-tarmkanalen, spesielt i magen og tarmen. Den "akutt" versjon av tilstanden --- akutt gastroenteritt --- er det mer alvorlig form, sette 200.000 amerikanske barn på sykehuset årlig, ifølge cdc.gov.

Årsaker

Gastroenteritt er forårsaket av virus, bakterier eller parasitter. Å spise bortskjemt mat eller drikke for mye alkohol kan også utløse sykdom.

Symptomer

Diaré, kvalme og oppkast er noen av de vanligste symptomene på gastroenteritt. Mens symptomene vanligvis vare fra to dager til en uke, kunne akutt gastroenteritt vare lenger, og symptomene kan forverres, sier cdc.gov.

Diagnose

Gastroenteritt er vanligvis identifisert av sine symptomer. For verifisering, kan en avføringsprøve bli innhentet og undersøkt.

Behandling

Hvis gastroenteritt varer lenger enn en uke, er det mulig du har akutt slag, og du kan være lurt å konsultere legen din, som kan foreskrive kraftig anti-diaré medisiner. Antibiotika kan også være foreskrevet, hvis årsaken er fast bestemt på å være bakterier eller parasitter. Ellers gastroenteritt vanligvis kjører sitt løp etter noen dager, men vær oppmerksom på dehydrering, oppfordrer cdc.gov. Recovery kan skyndte seg ved å skaffe over-the-counter kvalme og diaré medisiner.

Forebygging

Pass på at du spiser mat som er godt tilberedt og ikke bortskjemt. Vær oppmerksom på sanitær, spesielt når du reiser utenfor USA.

Hva er behandlingen for bakteriell hjernehinnebetennelse?

Bakteriell meningitt er en infeksjon som påvirker fluidet i hjernen og ryggmargen. Bakteriell hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand, men kan med hell behandles hvis oppdages tidlig. Venstre ubehandlet, kan det føre til hjerneskade og død.

Identifikasjon

Bakteriell meningitt er forårsaket av bakterier som kan spres ved nasal utflod, eller fra halsen av en smittet person. Denne type meningitt er mye mer alvorlig enn viral meningitt, som er forårsaket av et virus i stedet for bakterier.

Diagnose

Bakteriell hjernehinnebetennelse er diagnostisert fra en Spinal Tap. En lege benytter en nål for å trekke ut fluid fra ryggmargen til analyse for å identifisere bakterier som infiserer pasienten.

Behandling

Ampicillin, cefotaksim, ceftriaxone, gentamicin sulfat, penicillin G og vancomycin er noen av de antibiotika som vanligvis foreskrevet for behandling av denne medisinske tilstanden. Typen av antibiotika som brukes avhenger av typen av bakterier som infiserer pasienten.

Effekter

Antibiotika kan ha noen bivirkninger som inkluderer kvalme, oppkast, diaré og allergiske reaksjoner. En allergisk reaksjon kan føre til pustevansker, elveblest, hevelse i ansikt og tunge og tungpustethet. Alvorlige allergiske reaksjoner kan være livstruende.

Betraktninger

Antibiotika for bakteriell meningitt er vanligvis gitt ved en IV kateter flere ganger daglig. Varigheten av behandlingen varierer med typen bakterier, alvorlighetsgraden av sykdom, personens alder og sannsynligheten for komplikasjoner.

Tegn og symptomer på akutt gastroenteritt

Tegn og symptomer på akutt gastroenteritt


Selv om det ikke er en type influensa, er gastroenteritt vanligvis kjent som magen influensa. Denne sykdommen er en betennelse i mage og tarm forårsaket ved å spise mat eller drikke væske som er forurenset med et virus, bakterier eller parasitter samt dele mat eller bestikk med en infisert person. Ifølge National Institutes of Health, symptomene vanligvis vises innen 4-48 timer etter inntak av forurenset produkt. Ifølge Mayo Clinic, symptomene forsvinner i løpet av to dager, men personen er smittsom for 3 til 14 dager.

Kvalme og oppkast

Denne sykdommen fører til kvalme og oppkast, noe som kan føre til tap av appetitt og vekttap. Kontakt legen din hvis du ikke kan holde væsker ned i 24 timer, hvis du kaster opp blod eller hvis du har vært oppkast i mer enn to dager. Kontakt babyens lege hvis barnet har oppkast som varer mer enn fire timer.

Diaré

Diaré forårsaket av gastroenteritt er vandig og kan inneholde blod hvis sykdommen er forårsaket av en type bakterier. Trangen til å komme til toalett er sterk og en person kan oppleve avføring inkontinens hvis han ikke kan gjøre det til badet i tid. Ta kontakt med din lege hvis du har alvorlig eller blodig diaré.

Ubehag i magen

Abdominal symptomer på gastroenteritt inkluderer ubehag i magen, smerter og kramper. Ta kontakt med din lege hvis du har økt abdominal ubehag eller smerte.

Diverse Symptomer

En lavgradig feber, frysninger, klam hud og overdreven svetting er symptomer på gastroenteritt. Gastroenteritt kan også forårsake hodepine, leddstivhet eller tilfeldige muskelsmerter. Ta kontakt med din lege hvis du har feber høyere enn 104 grader Fahrenheit, og ta kontakt med barnets lege hvis barnet ditt har feber høyere enn 102 grader Fahrenheit.

Dehydrering

Dehydrering kan skje raskt som et resultat av gastroenteritt fordi kroppen mister mye fluid gjennom brekninger og diaré. Tegn og symptomer på dehydrering inkluderer tørr eller klissete munn, lavt blodtrykk, svimmelhet, mørk gul urin, redusert urinmengde, manglende evne til å produsere tårer og en nedsunket utseende til øynene. Ta kontakt med din lege hvis du har tegn og symptomer på dehydrering. Kontakt babyens lege hvis barnet ditt har tegn på dehydrering, er uvanlig trøtt, hvis soft spot på toppen av hodet er nedsunket, eller hvis han ikke har hatt en våt bleie i minst seks timer.

Hva er årsakene til Non Bakteriell epididymitt?

Hva er årsakene til Non Bakteriell epididymitt?


Epididymitt er en medisinsk tilstand som forårsaker betennelse i epididymis, som er et kveilet rør på baksiden av hver testikkel som holder og transporterer sperm. Denne sykdommen er ofte forårsaket av en bakteriell infeksjon, men kan utvikle seg fra andre årsaker.

Amiodaron

Ifølge Mayo Clinic, kan pasienter som tar en anti-arytmisk hjertemedisiner som kalles amiodaron utvikle en betent bitestikkel.

Urin Tilbakeløps

Kjemisk epididymitt kan oppstå når urin renner bakover fra urinrøret inn i edididymis. Denne tilstanden kan skyldes straining eller tunge løft.

Soppinfeksjon

Epididymitt kan utvikle seg fra en soppinfeksjon i urinveiene, prostata eller annet område i umiddelbar nærhet til testiklene.

Prostataforstørrelse

Menn med en forstørret prostata har en større risiko for å utvikle epididymitt.

Symptomer

Epididymitt kan forårsake en øm, varm eller rød pungen, testiklene smerter og smerter ved vannlating. Menn med denne sykdommen kan oppleve smerter under samleie.

Tegn og symptomer på kronisk ikke-bakteriell prostatitt

Prostatitt er en smertefull tilstand som rammer prostata, en liten kjertel mellom blæren og endetarmen som omgir urinrøret. Det er fire former for prostatitt: kronisk prostatitt, akutt og kronisk bakteriell prostatitt, og asymptomatiske inflammatorisk prostatitt. Kronisk prostatitt er den vanligste formen av tilstanden. Å diagnostisere prostatitt, vil en lege setter inn en finger inn i endetarmen og palpere prostata for å se etter hevelse eller ømhet. For prostatitt skal fastsettes som kronisk, må andre mulige årsaker til urin symptomer utelukkes.

Urin Symptomer

Menn med kronisk prostatitt ikke forårsaket av en bakteriell infeksjon kan oppleve smerte eller brennende mens urinering. Hyppig vannlating om natten er også vanlig som er et presserende behov for å urinere, ifølge Mayo Clinic. Noen menn kan også ha problemer med vannlating, for eksempel dribling eller nølende.

Pain

Kronisk ikke-bakteriell prostatitt kan også gi smerter i nedre del av magen eller nedre del av ryggen, ifølge National Prostatitt Foundation. Smerten er ofte vedvarende og kan også være en indikasjon på en blære infeksjon, som er mer vanlig hos menn med kronisk prostatitt.

Seksuelle Symptomer

Menn med kronisk prostatitt kan oppleve seksuelle symptomer på tilstanden, inkludert smertefulle ereksjoner og smerte mens ejaculating. Det kan også være smerter eller ubehag i og rundt penis, testikler og perineum.

Bakteriell vaginose hos barn

Bakteriell vaginose eller BV, er en vanlig vaginal infeksjon hos kvinner i fertil alder, men noen av de forhold som antas å bidra til BV kan også forekomme hos tenåringsjenter --- inkludert jenter som ikke er seksuelt aktiv --- og i sjeldnere tilfeller hos yngre jenter og spedbarn.

Definisjon

BV er en type vaginitis som skyldes ubalanse i de bakterier som finnes naturlig i vagina. Gunstige flora blir svekket eller undertall og uønskede bakterier blomstrer.

Symptomer

BV syke kan oppleve kløe eller svie, og det kan være en vassen hvit eller grå utflod med en fishy lukt. Halvparten av voksne kvinner med BV, men har ingen symptomer.

Årsaker

De eksakte årsakene til BV er ikke kjent, men tilstanden har vært knyttet hos voksne kvinner og tenåringer til andre medisinske tilstander eller behandlinger, nye eller flere sex-partnere, bruk av parfymerte kosmetiske produkter i vaginal området og trange bukser. Hos barn kan BV stammer fra boble bad, ikke-porøse bleier, fremmedlegemer i skjeden, traumer, medfødte misdannelser eller dårlig hygiene.

Behandling

Som i 2009, er muntlig eller aktuell metronidazol standard farmasøytisk behandling for voksne kvinner og ungdom med BV. Alle kvinner og jenter med bakteriell vaginose bør unngå parfymerte såper og boble bad, slitasje løstsittende, porøse klær og holde vaginal området rent og tørt. Jenter bør læres opp til å tørke vekk fra vaginal området etter avføring. Seksuelt aktive unge kvinner bør bruke kondom for å minimere traumer og beskytte skjeden mot seksuelt overførbare sykdommen.

Advarsel

Selv om bakteriell vaginose kan behandles, kan det være alvorlig hvis den ikke behandles riktig. BV kan føre til bekkeninfeksjon, fertilitetsproblemer, for tidlig fødsel og en høyere risiko for å fange seksuelt overførbare sykdommer. I tillegg kan BV samt andre vaginale infeksjoner hos unge kvinner og jenter være et tegn på seksuelle overgrep.

Homeopatiske Gastroenteritt rettsmidler for barn

Når du har gastroenteritt, magen og tarmene blir betent. Dette kan være forårsaket av bakterier eller virus. Vanlige symptomer er kvalme, oppkast og diaré. Disse kan være spesielt farlig for barn fordi barn lett kan bli dehydrert. I tillegg til å gjøre for at barn får nok å drikke, kan du bruke homøopatiske midler for å behandle gastroenteritt.

Behandle symptomene

Homeopatiske medisiner er kalt rettsmidler. Du kan kjøpe individuelle rettsmidler eller kombinasjonsprodukter. Rettsmidler er tilgjengelige i forskjellige potenser. Rettsmidler er tilgjengelige i små runde tabletter kalt pellets, som likvide tinkturer, kremer eller gels. Ved bruk av homøopatiske midler, se på de spesifikke symptomer som presenterer. Kvalme, for eksempel, kan behandles med en rekke forskjellige behandlinger, avhengig av hvordan den presenterer. Velg remedier basert på symptomene, ikke sykdommen. Remedy dosering bør være 2:59 30C styrke pellets hver og en til to timer før det er bedring. Hvis det har vært noen bedring etter tre doser, velg et annet middel.

Kvalme

Bruk Aethusa hvis det er en intoleranse for melk, for eksempel et barn kaster opp curd av melk, eller hvis den syke barnet er svært ung. Ipecac er den rette valget for konstant kvalme som ikke lindres ved å kaste opp; det er et godt valg hvis det ikke er tørst, og lukten av mat gjør kvalmen verre. Velg Nux Vomica for barn som retching men ute av stand til å kaste opp, eller hvis barnet våkner opp midt på natten med vondt i magen og kvalme. Et barn som er kvalm og ønsker kullsyreholdige drikker og selskap med andre er en god kandidat for fosfor. Veratrum album er et godt middel for et barn med voldsom oppkast og diaré, som bryter ut i en kald svette når man kaster opp, eller har prosjektil oppkast. Et barn som vil svare godt til Veratrum album kan be om isen, pickles, sitroner, eller salt for å avlaste sin kvalme.

Diaré

Ved behandling av diaré hos barn, sørg for å observere avføring. Når avføring er klumpete, slimaktig, vassen, og lyse gul, velger Aloe socotrina; barnet kan være lurt å være alene, være irritabel eller sint, eller oppleve en god del gass. Hyppige, mørke, rennende og illeluktende avføring er et tegn på at Arsenicum Album kan være den rette for valg. Barn som trenger dette midlet kan oppleve magekramper, angst, være redd for å bli forlatt alene, føler kjølig og kan be om hyppige slurker med vann. For eksplosive, fossende diaré i store mengder, bør du vurdere Croton tiglium. Dette er et godt middel for barnet opplever også en forverring av symptomer etter å ha drukket eller spise selv de minste beløpet. Dersom diaré er noe eksplosivt, men kommer ut i tynne, lange gushes, velger Gambogia. Det er også det rette valget for barn som opplever tarm gurgling før diaré, og har en tendens til å føle seg bedre etter å ha avføring. Hvis barnet opplever abdominal buldrende og kramper, og å ha plutselige, haster avføring som er flytende, rikelig, fossende, illeluktende, og gulgrønt, vurdere Podophyllum. Dette er det beste middel hvis barnet ditt føles bedre når hun ligger på magen hennes. Veratrum album er bra for barn som bryter ut i en kald svette, og har voldsom oppkast og diaré.