Digidexo.com

frukt leddsmerter

Frukt som hjelper med leddsmerter

Frukt som hjelper med leddsmerter


Leddsmerter kan være vanskelig å leve med og kan alvorlig forstyrre dagliglivet. Mange frukt kan hjelpe deg å bekjempe leddgikt og finne felles smertelindring naturlig, uten kjemikalier eller narkotika.

Cherry

Cherry juice har vist seg å redusere leddsmerter, ifølge Eva Campanelli, Ph.D. Hun fant at hennes pasienter opplevde lettelse etter å ha drukket mørke kirsebær juice to ganger om dagen.

Bær

Jordbær, bringebær og blåbær har høyt vitamin C innhold og høyt antioksidantinnhold. Vitamin C bidrar til å gjenoppbygge brusk og redusere leddgikt smerte, mens antioksidanter bekjempe frie radikaler.

Ananas

Ananas juice er ofte anbefalt til leddsmerter lider fordi det er en god kilde til bromelain, en sterk anti-inflammatorisk enzym som også hjelper kroppen å bryte ned protein.

Epler

Epler, eplemos og eplesaft alle har anti-inflammatorisk egenskaper som kan hjelpe når leddgikt fakler opp.

Bananer

Bananer er en god kilde til folat og vitamin B6, som styrker leddene og kjempe leddgikt.

Lupus og leddsmerter

Lupus er en inflammatorisk sykdom der immunsystemet feil og angrep dine organer og vev. Denne sykdommen er kalt en autoimmun sykdom, og har forskjellige typer med de vanligste er systemisk lupus erythematosus, som påvirker mange områder av kroppen og er den mest alvorlig. Kvinner er mer utsatt enn menn, og mens det er ingen kur, er behandling tilgjengelig for å behandle symptomene.

Symptomer

Symptomene vil variere fra person til person. Noen mennesker pådra symptomene plutselig, andre mer gradvis. Symptomer kan være mild for noen, alvorlig for andre. Symptomene kan være tretthet, vekttap eller gevinst, feber, munnsår, utslett formet som en sommerfugl, kortpustethet, angst, depresjon, blåmerker lett, hukommelsestap og brystsmerter.

Leddsmerter

Leddsmerter, hevelse og stivhet normalt følge lupus. Leddene berørt vil avhenge av hvor sykdommen er lokalisert i kroppen din, eller du kan ha felles smerte over hele kroppen. Du vil merke stivhet i leddene slik som dine knær, albuer og håndledd. Hevelse og smerte vil begynne, og gå eller plukke opp gjenstander kan bli vanskelig. Dette hevelse og leddsmerter kan føre til leddgikt.

Diagnose

Diagnostisering lupus er en vanskelig oppgave, og kan ta måneder eller år å endelig bekrefte diagnosen. Symptomer kan etterligne andre sykdommer, og symptomene kan komme og gå, noe som gjør det vanskelig å spikre ned hva årsaken er. Legen kan vurdere lupus hvis du har minst fire av disse kriteriene: en sommerfugl utslett som dekker nesen og sprer seg over kinnene, en skjellende eller sol-relaterte utslett, smertefri munn sår og leddsmerter i mer enn to ledd. Andre faktorer er beslag, nyreproblemer, lave blodverdier og blodprøver som bekrefter en autoimmun sykdom.

Joint Pain Treatment

Steroide anti-inflammatoriske legemidler som Advil og Motrin vil bli anbefalt av legen din for leddsmerter og stivhet. Disse stoffene er over disk, men diskutere med legen din riktig dosering. Anti-malaria medikamenter, for eksempel Plaquenil har vist seg å hjelpe til med leddsmerter, utslett og lungebetennelse. Kortikosteroider vil også kjempe leddbetennelse, men har alvorlige bivirkninger som vektøkning, bein tynning, høyt blodtrykk og diabetes.

Andre behandlinger

Personer med avansert lupus kan trenge en mer aggressiv behandling som høydose kortikosteroider og immundempende medikamenter som Imuran og Cytoxan. Disse stoffene virker å undertrykke immunsystemet ved å blokkere produksjonen av immunceller som angriper de organer og vev.

Lupus kan bryte ut i fakler, så det er best å prøve og hindre dem fra å skje. Få nok hvile og unngå solen, noe som kan utløse et bluss. Slitasje hatter og lange ermer og bukser når ut i solen. Trene regelmessig og spise et sunt kosthold rikt på frukt og grønnsaker. Bo sunt er din beste forebygging mot lupus flare ups.

Høyt sukker inntak og leddsmerter

Høyt sukker inntak og leddsmerter


En rekke ting som kan føre til at leddsmerter, inkludert skader, artritt og visse virusinfeksjoner. I mange tilfeller, er ansvarlig for inflammasjon i det minste noen av smerte, så reduserer inflammasjon kan redusere leddsmerter. Å gjøre endringer i kostholdet ditt - inkludert å redusere sukkerinntak - kan hjelpe deg å redusere denne smerten.

Sukker og betennelse

The American Heart Association anbefaler kvinner får ikke mer enn 100 kalorier fra tilsatt sukker og menn får ikke mer enn 150 kalorier fra tilsatt sukker per dag. Dietter høy i sukker, mettet fett og raffinert korn og lite fiber og omega-3 fettsyrer kan forårsake en immunreaksjon som kan øke betennelse, ifølge en artikkel publisert i "Journal of the American College of Cardiology" i august 2006.

Sukker og fedme

En oktober 2007 artikkel publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" bemerker at dietter med høyt sukker kan være minst delvis ansvarlig for utviklingen av mange helseproblemer, blant annet høyt blodtrykk og fedme. Å være overvektig legger mer press på leddene, og potensielt øke leddsmerter, og dette er grunnen til at folk som lider av leddgikt blir ofte rådet til å gå ned i vekt. Dietter høy i tilsatt sukker gi ekstra kalorier uten å gi noen nyttige næringsstoffer. Disse ekstra kalorier kan legge opp, noe som gjør det mer sannsynlig å få vekt.

Sukker Kilder

En sunn diett kan inneholde noe sukker, men mesteparten av dette sukkeret bør komme i form av naturlig forekommende sukkere, slik som de som finnes i melk, frukt og grønnsaker - og ikke fra tilsatt sukker. Mat som inneholder naturlig forekommende sukker er også lastet med essensielle næringsstoffer, inkludert en rekke vitaminer og mineraler, mens svært raffinerte matvarer som inneholder tilsatt sukker gir lite i veien for næringsverdi. Selv om frukt og grønnsaker kan inneholde litt sukker, kan de også bidra til å redusere betennelser og leddsmerter.

Diett for å redusere leddsmerter

En diett for å redusere leddsmerter bør inneholde hovedsakelig anti-inflammatoriske matvarer, som frukt, grønnsaker, hele korn, bønner, fisk og sjømat, og sunt fett fra mat som nøtter, olivenolje, malt flaxseeds og avokado. Begrens ost, yoghurt, egg, magert kjøtt og skinn fjærfe til ikke mer enn en eller to ganger i uken og spiser hovedsakelig hele matvarer fremfor bearbeidet eller rask mat, anbefaler Arthritis Foundation.

Hva er fordelene med tropiske frukter?

Hva er fordelene med tropiske frukter?


Tropiske frukter ikke bare smake godt, de gir ernæringsmessige fordeler. Noen av de mest allment tilgjengelige tropiske frukter er kokosnøtter, bananer, grapefrukt, kiwi, lime, mango, ananas, guava og papaya. Legge til disse og andre frukter til kosthold vil nytte for din helse.

Redusere risiko for kroniske sykdommer

Tropiske frukter er høy i vitaminer, mineraler, fiber og fytokjemikalier (uten næringsverdi, men biologisk nødvendig plante kjemikalier som betakaroten). De fleste tropiske frukter inneholder vitamin C og vitamin A, begge vist å redusere risikoen for kreft og hjertesykdom. Ifølge en peer-reviewed studie utført ved Cornell University, er forbruket av frukt forbundet med redusert risiko for kroniske sykdommer, inkludert hjerte-og karsykdommer og kreft.

Regulere Fordøyelse

Pektin, et løselig kostfiber vist til redusert kolesterolnivå, er funnet i rinds av mange tropiske frukter, inkludert kiwi, guava og pasjonsfrukt. Fiber er viktig for å opprettholde helsen til fordøyelseskanalen og riktig tarm funksjon. I tillegg hjelper fiber sate appetitt, skaper en "full" følelse når konsumert og er anerkjent som et verktøy i å kontrollere vekt.

Hindre frie radikaler skader

Tropiske frukter, som de fleste frukter, er høy i antioksidanter. Antioksidanter bidrar til å nøytralisere frie radikaler som dannes under den normale prosessen med oksidering som foregår kontinuerlig som kroppen din forbrenner oksygen. Frie radikaler kan skade friske celler, og har vist seg å fremme kreftsvulster, astmaanfall, hjertesykdom, og herding og plakk bygge opp i arteriene. Frie radikaler også bidra til leddsmerter og leddgikt betennelse.

Herbal rettsmidler for leddsmerter

Leddsmerter kan være forårsaket av en rekke faktorer, de vanligste er artritt. Urter og urte kosttilskudd kan bidra til å redusere betennelse som forårsaker leddgikt symptomer, gi lindring av stive, vonde ledd.

Hvit Willow Bark

White willow bark er en plante innfødt til Asia og Europa. Barken av den hvite piletre inneholder salicin, en forløper for aspirin. Det fungerer ved å redusere produksjonen av smertefremkallende kjemikalier som kalles prostaglandiner, som kan føre til betennelse i leddene og andre steder. Ifølge Umm.edu, er white willow bark like effektivt som aspirin i behandling av visse typer smerte, ofte med en lavere risiko for bivirkninger som mageblødning.

White willow kan tas i kapselform eller som et skjær, pulver eller avkok. Å lage te ved hjelp av white willow, bare legge ett femtinitti gram bark til syv gram vann og kok i 10 minutter.

Cayenne

Cayenne er en pepper fra søtvier familien. Når den brukes lokalt til smertefulle ledd, cayenne forårsaker en irriterende virkning, og dermed distraherende fra smerte og desensitizing nervecellene som er ansvarlige for å sende smertesignaler til hjernen. Den aktive forbindelsen i cayenne er capsaicin, som har anti-inflammatorisk og antioksidantegenskaper når det tas internt.

For å gjøre en aktuell salve bruker cayenne, bare strø to heaping spiseskjeer med cayenne pulver i 10 spiseskjeer med en transportør, som smult, lotion eller kakaosmør. Påfør direkte til skjøter for midlertidig lindring.

Ingefær

Ingefær er en tuber med anti-inflammatoriske egenskaper. Den inneholder en rekke aktive alkaloider, blant dem shogaols og gingerols. Når den brukes lokalt, ingefær fører til en varmende følelse som hjelper lette smerter ved å forbedre sirkulasjonen til det berørte området.

Ingefær kan tas i supplement form, lagt til mat eller brygget i te for sin anti-inflammatorisk virkning. Ifølge MedScape.com, er den daglige anbefalte dose for behandling av revmatoid artritt eller osteoartritt smerte 500 til 1000 milligram.

Cherry Juice og Extract

Cherry er en vanlig spist frukt fra Prunus slekten. De aktive alkaloider i kirsebær --- anthrocyanadins --- arbeid ved å redusere betennelser i muskler og ledd. I tillegg kan høyt innhold av antioksydant kirsebær bidra til å redusere kroppslige nivåer av nitrogenoksid, en forbindelse som kan bidra til leddgikt smerte.

Mens kirsebær foreta en sunn snacks, må deres aktive forbindelsene bli konsentrert for å oppnå medisinske fordeler. Cherry juice og kosttilskudd som inneholder kirsebær ekstrakt er generelt anbefalt over hele frukten for behandling leddsmerter forårsaket av leddgikt.

Advarsel

Urter kan endre måten visse legemidler påvirker kroppen, så snakk med legen din før du prøver en ny urte produkt hvis du tar medisiner. Leddsmerter kan noen ganger signalisere en mer alvorlig tilstand. Hvis du opplever leddsmerter som kommer plutselig eller er ledsaget av symptomer som feber eller utslett, kontakt lege for å unngå potensielt alvorlige utfall.

Kan en mangel på vann Årsak leddsmerter?

Introduksjon

Leddsmerter er et symptom på en mangel på tilstrekkelig mengde vann i menneskekroppen, også kjent som dehydratisering. Inges mindre væske enn kroppen krever på daglig basis kan føre til langvarige symptomer, inkludert trøtthet, hodepine, og, ja, leddsmerter.

Den beste tingen å gjøre er å finne ut hvor mye vann kroppen din krever det, og forsøke å oppfylle det daglige behovet gjennom en kombinasjon av hyppige vannskift og velvalgte matvarer som også kan hjelpe hydrat vev.

Hvor mye vann trenger jeg?

Du vil høre anbefalinger som stat "Drink X glass vann per dag", og setter deg et minimum av vann inntak per dag er en trygg måte å prøve og hindre dehydrering. Hvis du foretrekker en mer vitenskapelig og individuell metodikk, bruker denne ligningen: Ta vekten din i pounds, dele det med to, og du har en ganske nøyaktig måling av kroppens vannbehov i gram. Plenty av plast vann flasker har oz. målinger på siden eller bunnen for å hjelpe deg å holde orden. Noe forskning har antydet at 80 prosent av joint smerter lider kan lette sine symptomer ved hydra riktig.

En annen tommelfingerregel er å legge til to glass vann per dag til kravet for hver fem grader Fahrenheit utover 85 grader, spesielt hvis du har tenkt å trene.

Hvis du drikker store mengder etterlater deg følelsen oversvømt og svak, kan noen av dine daglige behov dekkes ved å spise riktig mat. Frukt deler bidrar til god hydrering, som gjør matvarer som squash, agurk, cottage cheese, grønne bønner og tomatsaus.

Hva er årsaken til dehydrering?

I en frisk person, er dehydrering vanligvis forårsaket av en enkel tilførsel problem - du ikke drikker nok vann, eller spise riktig type mat. Selv så tung trening eller høy temperatur, enn si en kombinasjon av begge, kan øke kroppens behov for hydrering utover det vanlige, og vil være behov for ekstra vann.

Sykdom kan også tappe kroppen for væske. Oppkast og diaré ofte føre til dehydrering, og feber kan også tørke opp kroppens fuktighet raskt.

Vanndrivende drikker (kaffe, te, tranebær juice, brus, etc.) eller medisiner kan også fremskynde utskillelsen av vann, frata kroppen og forårsaker symptomer på dehydrering. Dette er spesielt farlig når det brukes som en del av en vekt-tap programmet kombinert med intens trening.

Hva er noen andre årsaker til leddsmerter?

Opprettholde tilstrekkelig hydrering er en god idé generelt, og ingen skade kan egentlig komme fra å forsøke å behandle leddsmerter med et par glass vann og et eple om dagen. Men hvis leddsmerter er vedvarende eller alvorlig, det kan være forårsaket av en av disse andre helsemessige faktorer, og du bør rådføre deg med lege.

Andre årsaker til leddsmerter inkluderer:

• Leddgikt
• Urinsyregikt
• Lupus
• Flu
• Kusma
• Lyme sykdom
• Tendinitt
• forstuinger, tøyninger og andre belastningsskader

Ta vare på leddene, og de vil ta vare på deg.

Allergier og leddsmerter

Allergi forårsake elendighet og holde noen fra å nyte kjæledyr, visse matvarer og den store utendørs. Unntatt i ekstreme tilfeller, de fleste av symptomene forbundet med allergi ikke forårsake varig skade. Personer som lider av matallergi kan lide av leddsmerter i tillegg til de vanlige allergisymptomer. Bli kvitt smertene innebærer rettet mot mat som forårsaker reaksjonen og eliminere den fra kosten.

Allergier

Allergier skje når immunforsvaret overreagerer til et allergen. For folk flest, allergi symptomene er irriterende, men ufarlig. Typiske allergisymptomer inkluderer rennende eller tett nese; kløende og / eller rennende øyne; nysing; hodepine eller følelse av trykk mellom øynene eller på pannen og mørke ringer under øynene. I noen mennesker allergi føre til utslett og betingelser, ørebetennelse og bihulebetennelse. I noen få, kan allergiske reaksjoner være farlig eller dødelig, for eksempel allergi mot bie stikk eller nøtter. Allergi kan utløse astmaanfall. Personer med alvorlig allergi kan ha for å ta allergivaksinering eller delta i ekstreme unngåelsesatferd som bor innendørs i løpet av våren og høsten.

Prevalens

Mer enn 50 millioner mennesker i USA lider av allergi forårsaket av blomster, mold, gress og andre naturrelaterte kilder eller fra miljøgifter. Når sesong og matallergier kombineres, er nesten 25 prosent av USAs befolkning påvirket.

Allergier og leddsmerter

Leddsmerter er ikke vanligvis oppført som en allergi symptom, spesielt de som er forårsaket av sesong eller miljømessige faktorer. Det har imidlertid vært knyttet til matallergier. Matallergier kan bli etterforsket som kilden til leddsmerter etter andre alternativer er eliminert. Andre alternativer er leddgikt, mononukleose, og infeksjoner.

Carolyn Dean, i "Spør Dr. Carolyn Dean" i en 1995 utgave av Health News & Review, sa "De leddgikt symptomer er forårsaket av antigener fra matvarer og antistoffer fra blodet som slår seg sammen i blodet og skaper antigenantistoffkomplekser som deretter kan sette i ethvert område av kroppen. " Når disse kompleksene er deponert i leddene de kan forårsake smerte lik den for artritt.

Målretting Foods

Leddsmerter vil fortsette til maten allergen er eliminert fra kostholdet. Hvis du er en av de uheldig de som lider av allergi relaterte leddsmerter, må du isolere matvarene. Har allergitester utført i et legekontor, eller forsøke å identifisere kilden hjemme. Start med å eliminere de mest vanlige allergi-produserende matvarer, for eksempel dagbok, hvete og mais. Andre matvarer som forårsaker matallergier er egg, gjær, mugne matvarer, sukker, ost, frukt, poteter, tomater, grønn paprika, paprika og aubergine.

Eliminere én matvare om gangen. Vente flere dager før du eliminere en annen mat. Hold orden på matvarene eliminert og kroppens reaksjoner i dagene etter. Hvis smertene stopper etter en mat er eliminert, har du sannsynligvis målrettet kilde. Hvis du har mistanke om en matvare som forårsaker symptomene dine, ikke spise det i to måneder. Deretter prøver du mat for å se om de felles smertene kommer tilbake.

Joint Pain Relief

Du kan bruke de samme medisiner og alternative behandlinger som er laget for leddgikt å få lindring fra felles smerte forårsaket av matallergi. Over-the-teller kremer og gnir, kan anti-inflammatoriske medisiner og bruk av varme lindre smerte mens du isolere mulig mat mistenkte.

Som mat å spise for å bli kvitt leddsmerter?

Betennelse er årsaken til leddsmerter og artritt. Etter en anti-inflammatorisk kosthold kan hjelpe deg til å redusere betennelse og smerte som følger med det. Hormoner i kroppen som kalles prostaglandiner kan oppmuntre betennelse eller hemme den oppstår. Velge riktig mat vil hjelpe deg til å produsere mer av de betennelses kjemper hormoner og mindre av prostaglandiner som fremmer betennelse.

Betennelse Reduction

De første matvarene på listen for å redusere betennelse bør være de som er rike på omega-3 essensielle fettsyrer. Nøtter og frø har disse essensielle fettsyrer, som gjør fisk som tunfisk og laks. Fet kaldt vann fisk er en av de rikeste kildene til disse fett, men du kan bruke nøtter og frø for et vegetarisk kosthold i tillegg.
Karbohydrater er en viktig del av et balansert kosthold plan, og for en anti-inflammatorisk kosthold bør du inkludere komplekse karbohydrater som har en lav glykemisk effekt. Disse matvarene ikke heve blodsukkernivået for raskt. Velg frukt og grønnsaker for minst innvirkning på blodsukkeret. Raffinert sukker, som de finner i kaker og godteri, heve blodsukkeret raskt og kan føre til betennelse-produserende prostaglandiner.

Fett

Den type fett som du velger på en anti-inflammatorisk kosthold er viktigst. Trans fett skal unngås for enhver pris. Ikke bare er disse fett usunn for hjertet, men de også fremme betennelse i kroppen, noe som fører til felles smerte og ømhet.
Les mat etiketter svært nøye for å finne de skjulte transfett. Ingredienser som delvis hydrogenert olje eller hydrogenert olje er transfett og bør ikke være på diett. Disse fettsyrene øke levetiden på produktet, og du vil vanligvis finne dem i behandlet snacks og kjeks.
Du må ha litt fett i kosten for en godt balansert plan. Olivenolje og rapsolje er gode kilder til sunt fett som du bør bruke for å erstatte usunt fett.

Balanserte måltider

Den anti-betennelse kosthold vil ikke bare bidra til å redusere betennelser og leddsmerter, men det kan også hjelpe deg å miste vekt. Å miste noen vekt vil også lette noe av presset på leddene i knær og hofter. Å miste vekt effektivt og på en sunn måte, balansere dine måltider med protein, karbohydrater og sunt fett. Får nok mosjon, og snart leddene vil begynne å føle seg bedre og din mobilitet vil øke.

Frukt Sensitivity Alternativ Behandling

Frukt Sensitivity Alternativ Behandling


Selv om du kanskje ikke har en diagnostisert frukt allergi, hvis du opplever plagsomme symptomer etter en spise en frukt eller en familie av frukt, kan du ha en frukt følsomhet. Vanlige symptomer på en mat følsomhet inkluderer utslett, rennende nese, humørsvingninger, kramper, oppblåsthet, hodepine, repeterte infeksjoner og leddsmerter. (Se Referanser 1.) For å lindre symptomene dine, bør du vurdere å prøve alternativ behandling.

Livsstil rettsmidler

Hvis dine frukt sensitivitets symptomene er alvorlige nok, unngå uakseptable frukt. Noen ganger, skjønt, symptomer kan styres med livsstilsendringer.

Hvis sitrusfrukter eller tomater gi deg dårlig, begrense dem. I tillegg hjelper tyngdekraften ut ved ikke å ligge etter å ha spist disse fruktene. Når du vet at du kommer til å spise sitrus, sørg for at måltidet er liten, som overflødig mat forårsaker magesyre å stige tilbake opp i spiserøret. Også "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner," antyder faste før sove for å unngå ubehagelige symptomer om natten.

Når du har konsumert for mye av frukten som du er følsom, drikk et glass vann annenhver time for å skylle allergenet ut av systemet. Sørg også for at du spiser en rekke matvarer, som et variert kosthold vil bidra til å redusere følsomhet og allergier. Hvis du nylig har slitt med en spesielt dårlig bout av symptomer fra din følsomhet, vurdere å gå på en 24-timers avrusning. James F. Balch og Mark Stengler, forfatterne av "Resept for Natural Healing," sier at en juice raskt kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer og allergener. Sørg for å bruke en juice som er av en annen familie enn den fornærmende frukt.

Stress kan også undertrykke immunsystemet, som vil gjøre deg utsatt for frukt følsomhets symptomer. Hvis du føler deg spesielt stresset, unngå frukt som gir deg problemer, eller arbeide på måter å redusere stressnivået.

Kosttilskudd for å vurdere

Ta en probiotiske supplement for å hjelpe øke immunforsvaret og hjelpe til med fordøyelsen. Ta et supplement som inneholder minst 4 milliarder aktive organismer etter et måltid. Ta denne én gang om dagen.

Balch og Stengler si at en C-vitamin tilskudd med bioflavonoider vil også øke immunforsvaret og redusere reaksjoner. Ta 1000 mg 2-3 ganger om dagen.

Til slutt, kan du vurdere å prøve betaine saltsyre, som det kan forbedre magen er syre nivåer. Ta en til to kapsler med et måltid som inneholder frukt som du er følsom.

Når skal ringe legen din

Selv om frukt sensitivitet symptomene er vanligvis milde, hvis de øker i alvorlighetsgrad vurdere å snakke med legen din. Også "The Doctors 'Book of hjem rettsmidler for kvinner", sier at forstoppelse er et symptom på en matallergi, så hvis du opplever dette etter inntak av den mistenkte frukt, snakke med legen din om en mulig allergi. Hvis du etter å prøve alternative løsninger er du fortsatt opplever plagsomme symptomer-som overdreven nysing, tungpustethet og / eller hoste-oppsøke lege.

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom

Muskel leddsmerter assosiert med Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom negativt påvirker normal bevegelse. Dette kan resultere i ledd-og muskelsmerter (muskel-skjelettsmerter). Du kan løse dette smerte gjennom medisinering og egenomsorg.

Parkinsons sykdom og muskel-og leddsmerter

Parkinsons sykdom fører til stive muskler, holdningsproblemer og mangel på spontan bevegelse. Disse problemene resulterer i smerter som oftest treffer rygg, armer, ben og ledd.

Parkinsons sykdom og Muskel Sykdommer

Parkinsons sykdom har en link med tilstander som osteoporose og leddgikt. Dette kan utgjøre leddsmerter hos noen pasienter.

Konvensjonelle smerte behandlinger

Behandlinger for smerter av denne art kan omfatte fysioterapi, treningsprogrammer, og smertestillende. Standard medisiner som dopamin, som adresserer de kjemiske ubalanser, kan også hjelpe med en rekke symptomer.

Alternative behandlinger

The Mayo Clinic antyder massasje, tai chi og yoga kan være nyttig for lettelser ledd-og muskelsmerter og fremme avslapning.

Smerte og depresjon

Kronisk smerte kan utløse eller forverre depresjon hos Parkinson-pasienter, som har en høyere risiko for å utvikle denne sinnslidelse. Behandling av depresjon kan bidra til å redusere smerte eller øke toleranse. Depresjon medisiner ikke bare behandle depresjon direkte, men kan forstyrre kroppens signaler er involvert i smerte.

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter


Når du opplever smerter rundt hoften området, er det ofte vanskelig å si hvor det kommer fra. Det kan være muskelsmerter eller smerter i hofteleddet eller bekkenområdet. Vær oppmerksom på symptomer for å avgjøre om legehjelp eller fysioterapi er nødvendig.

Hvordan å sammenligne Hip muskelsmerter til leddsmerter

•  Lytt til visse lyder når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Hvis smertene kommer fra ledd (hofte eller bekken område), kan du høre en "spraking" i leddene når du går. Popping lyder er ofte hørt med kronglete bevegelser.

Flytt rundt. Legg merke hvis smertene er mer uttalt med bevegelse. Vanligvis, når hofte eller bekken ledd er involvert, er smertene mye skarpere enn vanlig muskelsmerter du kan oppleve med fysisk anstrengelse.

Merknad om den fysiske smerten er konstant eller om det kommer og går når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Muskelsmerter er vanligvis konstant. Det føles som en kjedelig verke som ikke vil gå bort. Muskelsmerter er ofte ledsaget av kramper.

Slapp av og gi smerter litt tid når du sammenligner hip muskelsmerter til leddsmerter. Hvis du mistenker at det kommer fra muskel etter å ha gjennom trinnene ovenfor, ta trøst i det faktum at en belastning (trukket eller strukket muskel) er mindre alvorlig enn leddproblemer.

Oppsøk lege tidlig hvis du mistenker at din hoftesmerter kommer fra leddet. Leddsmerter er mer alvorlig fordi det kan bety en sprekk, brudd eller at hoftene er ute av stilling. Denne tilstanden kan kreve noen form for fysioterapi eller annen medisinsk intervensjon for å korrigere.

Om sammenhengen mellom MS og leddsmerter

Om sammenhengen mellom MS og leddsmerter


Multippel sklerose eller MS er en sykdom i sentralnervesystemet eller i CNS, som består av hjernen, ryggmarg og synsnervene. Nervefibre i CNS er belagt i en isolerende kappe som kalles myelin som virker til å tillate rask overføring av nerveimpulser; personer med MS opplever myelin ødeleggelse. Når myelin er ødelagt, blir nervesignaler avbrytes, og et bredt spekter av nevrologiske symptomer kan oppstå. Leddsmerter oppstår ofte i MS-pasienter.

Årsaker

Foreløpig er årsaken til MS ukjent. Det er derfor antatt å være en autoimmun lidelse eller en der legemet angriper sitt eget vev, i dette tilfellet myelin. Italias Dr. Paulo Zamboni nylig skapte overskrifter da han publiserte et forskningsprosjekt resultater som viser at MS faktisk kan være en vaskulær sykdom. Genetikk er tenkt å spille en rolle som er miljøfaktorer; Men mer forskning er nødvendig for å forstå hvilken rolle de spiller.

Frekvens

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, rundt 400.000 mennesker i USA har flere sklerose, med ytterligere 200 blir diagnostisert hver uke. MS er vanligere hos kvinner enn hos menn; anslagene varierer mellom to og tre ganger mer vanlig. MS er vanligvis diagnostisert i alderen 20 og 50, men det finnes mange unntak fra denne regelen.

Typer av MS

MS sykdomsforløp variere. Den vanligste typen er relapsing-remitting MS eller RRMS, der pasientene har perioder med tilbakefall av sykdomsaktivitet etterfulgt av perioder med remisjon der noen eller alle sine myelin reparasjoner på egen hånd. Progressive kurs av MS er også sjeldnere observert; der pasienter opplever en gradvis nedgang i nevrologisk funksjon uten perioder med remisjon og / eller myelin reparasjon. Noen pasienter vil begynne med RRMS men over tid sykdommen blir mer progressive i naturen.

Symptomer

MS har potensialet til å påvirke en hvilken som helst system i kroppen, og kan som sådan føre til en lang rekke symptomer som vil variere fra person til person. The National MS Society lister mer vanlige symptomer inkludert: tretthet, nummenhet, synsproblemer, depresjon, spastisitet, muskelsvakhet og turgåing, balanse og koordineringsproblemer. Mens MS påvirker ikke direkte ledd, smerter i knær og hofter er et vanlig symptom. Denne smerten sannsynlig resulterer fra folk vandre med en ujevn gangart. Gangart kan påvirkes av nummenhet i ben og føtter, balanseproblemer, spastisitet og tretthet.

Behandlingstilbud

Det finnes ingen kur for MS, men flere behandlingstilbud eksisterer. Det er flere FDA-godkjente sykdomsmodifiserende legemidler inkludert: Avonex, Betaseron, Rebif, Tysbari, Copaxone, Extavia og Novantrone. Disse stoffene er tenkt å redusere sykdomsaktiviteten hos pasienter med relapsing former for MS. I tillegg har mange forskjellige legemidler rettet mot behandling av symptomer direkte brukes. Rehabilitering er ansatt som symptomer krever det; fysioterapi har vist seg å være nyttige i reduksjon av leddsmerter. Komplementære praksiser rettet mot livsstil, mosjon og ernæring anbefales også.

Om leddsmerter forårsaket av infeksjon

Mange typer infeksjoner kan føre til leddsmerter som spenner fra mild til svært smertefullt. En av de mest anerkjente typer er infeksiøs artritt, som kan bli ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er imidlertid på ingen måte den eneste infeksjon for å forårsake store felles problemer. Det er mange som bør både kjent og forstått.

Typer

Leddene kan bli betent eller ødelagt av visse typer infeksjoner. Noen av de mest vanlige inkluderer, men er ikke begrenset til, bakterieinfeksjon, gonoré, leddskade, ledderstatning, sjeldne genetiske forstyrrelser, Streptokokker bakterier og vanlige virus.

Funksjoner

Visse typer av bakteriell infeksjon som stafylokokker (staph) ofte resulterer i alvorlige leddsmerter. Dette er delvis på grunn av den ekstra væske bygge opp mellom leddene som til slutt fører til hevelse og betennelse. Gonoré som ikke behandles umiddelbart, eller som fortsatt er ubehandlet kan bli DGI, mer formelt kjent som spres gonococcal infeksjon. Sluttresultatet inkluderer en myriade av vanskelige symptomer som leddsmerter. Felles skader forårsaket av ulykker eller idrettsrelaterte skader kan skade vev, sener og delikat smøre sekker rundt felles områder. Noen av disse problemene kan resultere i svært smertefulle ledd. Felles erstatning i områder av kroppen, slik som kne eller hofte, kan forårsake flere forskjellige typer av infeksjon. Hver og en av dem har én ting til felles - smertefulle ledd. En sjelden genetisk bein tilstand som kalles kniest dyplasia kan også føre til leddsmerter. I tilfellet med denne sykdommen, leddene er uvanlig forstørret og kan ikke virke på riktig måte, hvis i det hele tatt. Fordi de er misformede, kan en hvilken som helst bruk av skjøtområdet resultere i mild til ekstreme smerter. Komplikasjoner fra strep, slik som reumatisk feber, kan også resultere i leddsmerter. Strep bakterier har en tendens til å reise til områder av kroppen som er de svakeste, som i mange tilfeller kan inkludere delikat ledd. Mange virus, fra den felles influensa til en mer alvorlig parvovirus, kan føre til at leddsmerter sammen med en lang rekke andre alvorlige symptomer.

Effekter

Andre enn felles maling symptomer er felles med gonoré. Disse inkluderer smerter i magen og bekkenregionen, problemer med vannlating, vaginal eller straffe utflod som er tykk og gul, anal utflod og kløe. Symptomer relatert til leddskader er smerter som ikke kan løses med is, varme eller over-the-counter smertestillende medikamenter. De omfatter også stivhet, hevelse, ømhet og selv synlige misdannelser. Symptomer på problemer med felles utskifting inkluderer en manglende evne til å betjene felles, utslett, rødhet rundt felles område, stivhet og hevelse og ømhet. Symptomer på kniest dyplasia inkluderer unormale jakt ledd, dårlig dannet hoder, fat brystet, klumpfot, buet rygg, ledd som ikke vil rette ut, og forkortede lemmer eller nakke. Symptomer på strep inkluderer høy feber (over 100 grader F), manglende evne til å svelge normalt, rød og rå hals, hovne lymfeknuter, uforklarlig sår hals (man ikke i forbindelse med en forkjølelse eller virus), og uvanlige flekker funnet i halsen området . Komplikasjoner av strep kan omfatte hals abscess, nyreinfeksjon, ørebetennelse, revmatisk feber og tonsillopharynegeal cellulitus. Viral symptomene varierer sterkt fra virus til virus, men de fleste har feber.

Misforståelse

Mange tror at alvorlig leddsmerter ikke vil skje med dem av ulike grunner. Disse inkluderer en generelt god fysisk helse, det faktum at de tar visse medisiner for å avverge infeksjon, fordi de ser sine leger regelmessig, og fordi de unngår å belaste muskler, sener og ledd. Fordi leddsmerter kan resultere fra en rekke vanlige infeksjoner, kan de fleste individer realistisk forvente å oppleve tilstanden minst én gang i livet.

Time Frame

Leddsmerter kan skje hos personer i alle aldre, fra babyer til små barn til voksne, og, selvfølgelig, de eldre. Det er fordi hver aldersgruppe er utsatt for noen form for infeksjon som kan føre til crippling leddsmerter.

Utslett og leddsmerter

Når et utslett eller leddsmerter oppstå alene de ofte indikerer vanligste medisinske problemer. Men når de opptrer sammen, kan de tyde på en mer alvorlig medisinsk problem. Et utslett kan være flat eller hevet, det kan ta på en rekke former og størrelser, kan det være begrenset til et område av kroppen eller spres, og det er oftest rødt. Leddsmerter kan variere fra mild til alvorlig i intensitet.

Lyme sykdom

Borreliose overføres av infiserte flått. Ifølge Mayo Clinic, er det en bakteriell infeksjon med symptomer som kan inkludere utslett, leddsmerter, feber og frysninger, svakhet, hevelse og midlertidig lammelse. Denne tilstanden er behandlet med antibiotika.

Systemisk lupus erythematosus

Systemisk lupus erythematosus er en kronisk inflammatorisk autoimmun sykdom. Ifølge Mayo Clinic, kan denne tilstanden påvirke en hvilken som helst del av kroppen. De vanligste symptomene er tretthet, utslett, leddsmerter, feber, munnsår, stive og hovne ledd og vektendring. Denne tilstanden er oftest behandles med medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske midler, kortikosteroider, antimalariamidler og immundempende medikamenter.

Dermatomyositt

Dermatomyositt er en sjelden inflammatorisk sykdom som kjennetegnes av en særegen hudutslett og muskelsvakhet. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er utslett, leddsmerter, problemer med å svelge, progressiv muskelsvakhet, muskelsmerter, feber, trøtthet, muskelømhet, vekttap og lungeproblemer. Narkotika er den vanligste formen for behandling for denne tilstanden. Brukte narkotika omfatter kortikosteroider, smertestillende midler og antimalariamidler. Andre behandlinger inkluderer immunsuppressiv behandling og antistoffterapi.

Psoriasisartritt

Psoriasisartritt er noen ganger diagnostisert hos pasienter med psoriasis. Ifølge Mayo Clinic, de vanligste symptomene er stive, hovne og smertefulle ledd. Når pasienten har en psoriasis teft, vil han også oppleve et utslett. Medisiner er den vanligste formen for behandling og medisiner som brukes inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, kortikosteroider, immundempende og TNF-alfa-hemmere.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt er preget av alvorlig betennelse som ofte fører til leddskader og smerter. Ifølge Mayo Clinic, kan denne tilstanden til slutt føre til deformerte ledd. De andre symptomene på denne tilstanden kan inkludere feber, utslett og tretthet. Revmatoid artritt kan behandles med medisiner og kirurgi. Medisiner som brukes kan inneholde steroider, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, immundempende, sykdomsmodifiserende antirevmatiske legemidler, TNF-alfa-hemmere, Anakinra, Rituximab, og abatacept.

Frukt allergi hos barn

Frukt allergi hos barn

Mange tror at matallergier er mer vanlig hos små barn enn de faktisk er. Mat og frukt allergi påvirker bare 5 til 8 prosent av små barn og kun 2 prosent av ungdommer med mange outgrowing tilstanden av den tiden de er 3 år. Barn av foreldre som har allergiske reaksjoner på frukt vil mest sannsynlig arve frukt allergi, men med passende modifikasjoner til deres livsstil og matvalg, kan de nyte alternative frukt, stadig mer ernæring og glede til tross for allergi restriksjoner.

Symptomer

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis raskt etter bestemte mat har blitt inntatt. Symptomer på frukt allergi hos barn varierer fra milde reaksjoner som utslett og / eller blemmer der frukten har kontaktet munnen til moderate reaksjoner som elveblest og utslett, diaré, kvalme og oppkast, mage og magesmerter. Barn med frukt allergi kan også oppleve anafylaksi, en alvorlig allergisk reaksjon som involverer tunge og svelg hevelse, tungpustethet, begrenset pust, en reduksjon i blodtrykket, mulig sjokk og død.

Hjem Behandling

Barn som opplever milde allergiske reaksjoner på frukt som et kløende munn, utslett eller blemmer der frukten har kontaktet munnen er lett behandles hjemme uten profesjonell medisinsk behandling. Tilby dine barn is chips å suge på å lette smerte og kløe fra sår eller blemmer i munnen. Oppmuntre dem til å drikke vann og mild væsker som ikke har karbonatisering eller store mengder salt som ytterligere vil irritere munn sår eller blemmer. Over-the-counter utslett behandling kremer kan gi lindring for utslett utenfor munnen; gjelder små mengder, og vær forsiktig når du søker, noe som gjør at kremen ikke er for nær leppene eller i munnen, slik at medisinen ikke er inntatt.

Profesjonell behandling

Alvorlige frukt allergiske reaksjoner hos barn krever akutt behandling. Fordi deres hals og tunger kan hovne, forårsaker begrenset pust, barn som opplever en alvorlig allergisk reaksjon på frukt bør umiddelbart tatt til legevakten eller til deres barnelege kontor for legehjelp. Moderate allergiske reaksjoner på frukt som utslett, elveblest, kvalme, oppkast og diaré kan behandles med reseptbelagte medisiner, ifølge symptom barnet opplever.

Betraktninger

Frukt allergi er vanligvis arvelig; Derfor, hvis et barns foreldre opplever frukt allergi de også er sannsynlig å ha allergiske reaksjoner på frukt. Utdanne barnet om i hvilken frukt de er allergisk og hva matvarer inneholder den spesifikke frukt for å hindre reaksjoner. Snakk med dine familiemedlemmer og pårørende om barnets allergi mot frukt. Mange mennesker feilaktig undervurdere et barns allergisk reaksjon på frukt og kan synes det er greit å gi barnet ditt en liten mengde frukt eller mat som inneholder frukt som barnet ditt er allergisk mot.

Forebygging / løsning

Frukt allergi hos barn oppstår vanligvis innen frukt grupper som sitrus, bær, meloner og epler. Epler står for størsteparten av frukt allergi i barn og voksne. Barn sjelden får en allergisk reaksjon på alle frukter og kan få viktige næringsstoffer fra andre ulike typer frukt som ikke forårsaker allergiske reaksjoner.

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn


Frukt og grønnsaker er en viktig komponent til noen diett, og det gjelder også for barn. Mens barna, hvis gitt valg, foretrekker kanskje en sjokolade cupcake eller sukkerholdig brus, vanlige daglige porsjoner med frukt og grønnsaker spiller en viktig rolle i deres utvikling. Frukt og grønnsaker har en rekke viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Lære barna å spise og nyte dem vil bidra til å sikre de fortsette å gjøre det i voksen alder.

Næringsverdi

Appelsiner og andre sitrusfrukter er en god ressurs for vitamin C, et essensielt næringsstoff i menneskelige dietter som bidrar til å bekjempe en rekke plager, ifølge WebMD. Mange frukt og grønnsaker er lastet med fiber.

Gode ​​Vaner

Få barna til å spise frukt og grønnsaker tidlig hjelper satt gode matvaner. Hvis et barn vokser opp jevnlig spise frukt og grønnsaker hver dag, de er mer sannsynlig å bære de gode vanene inn i voksenlivet, når de ikke har en forelder eller noen andre forbereder sine måltider. Finne måter å legge til disse sunne matvarer til oppskrifter barn allerede liker kan være en god måte å øke sitt forbruk. Sammenkobling frukt og grønnsaker med en velsmakende men sunn dip kan gjøre dem mer tiltalende.

Snack Avskrekkende

Det er bare så mye plass i en barnets mage, og hvis at magen blir fylt med sunn mat som epler, appelsiner og gulrøtter, er det mindre sannsynlig at barnet er også spise en betydelig mengde junk food. Usunn snacks kan ha bemerkelsesverdig høye nivåer av fett, kalorier, sukker og salter, samtidig som den tilbyr liten eller ingen produktiv ernæringsmessig verdi. Å nå barna til å spise frukt og grønnsaker ikke bare hjelper dem spise sunnere, men det kan holde dem borte fra skadelige matvarer.

Polycystisk nyresykdom og leddsmerter

Polycystisk nyresykdom og leddsmerter


Polycystisk nyresykdom (PKD) er en arvelig lidelse som påvirker nyrene. Hvis en av foreldrene dine har sykdommen, har du en 50 prosent sjanse for å utvikle sykdommen. Ifølge Medline Plus, har omtrent én av 1000 amerikanere PKD. Det er mange symptomer assosiert med sykdommen.

PKD

Du kan ha en av to former av sykdommen. Autosomal dominant PKD påvirker barn og voksne. Autosomal recessiv PKD skjer enten etter fødsel eller barndom.

Cyster

Med PKD, nyrene blir forstørret fordi klynger av cyster. Disse noncancerous cyster sekker fylt med væske. De akkumuleres i nyrene og føre til ulike symptomer.

Leddsmerter

Et symptom assosiert med PKD, ifølge Medline Plus, er leddsmerter. Med felles smerte du opplever sårhet eller mild smerte der bein møtes, ifølge Mayo Clinic.

Andre symptomer

Du kan oppleve symptomer som høyt blodtrykk, en forstørret mage, overdreven nattlig vannlating og blod i urinen. I tillegg kan du føle smerter i siden eller ryggen.

Behandling

Legen din kan forskrive blodtrykket medisiner, en lav-salt diett og diuretika for å kontrollere dine symptomer og hindre komplikasjoner, ifølge Medline Plus.

IBS leddsmerter og influensalignende symptomer

Irritabel tarm syndrom (IBS) kan være en svært nedbrytende og ubehagelig tarmlidelse. Ofte symptomene kan oppstå ganske plutselig og kan i utgangspunktet synes å være lik de av magen influensa eller gastrointestinale plager. Irritabel tarm syndrom er en utpreget annerledes lidelse, imidlertid, og kan forekomme i perioder på tre måneder eller lenger. Irritabel tarm syndrom kan også være en indikator på andre tilstander som cøliaki eller matallergier til hvete eller gluten.

Om

Ifølge International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser, er IBS en samling av ulike symptomer som utgjør syndromet. For mange mennesker med sykdommen, symptomene kommer og går, avhengig av mengden stress de er under, mat de spiser og en rekke andre faktorer. IBS er preget av gastrointestinale plager som inkluderer influensalignende symptomer.

Symptomer

Ifølge WebMD, er det mange symptomer på IBS som etterligner andre lidelser. Disse inkluderer hyppig diaré og / eller forstoppelse, magesmerter, følelse av å være oppblåst og endringer i konsistens og utseende på avføring. I motsetning til magen influensa, er det ingen feber assosiert med sykdommen. Andre symptomer på IBS kan omfatte muskelsmerter, tretthet, kvalme, depresjon, ryggsmerter og søvnløshet. Leddsmerter er sjelden forbundet med IBS. Hyppigheten av symptomer er også en viktig faktor i å gjøre en diagnose av IBS. Generelt bør symptomene være tilstede i minst tre måneder og forekommer minst dig ganger i uken i minst tre ganger om dagen eller mer.

Årsaker

De nøyaktige årsakene til irritabel tarm-syndrom er ikke kjent på dette tidspunktet, ifølge WebMD. Men i en artikkel publisert i Medical News Today, er en teori som IBS er relatert til cøliaki. Dette er en lidelse i hvilken legemet er allergisk mot glutens funnet i hvete, ris og andre korn-produkter. Det er nå enkelt å teste for cøliaki med en ny finger stikk blodprøve som kan gjøres hjemme. Symptomer på cøliaki er svært lik de av IBS.

Behandlinger

Ifølge International Foundation for funksjonelle gastrointestinale lidelser, er behandling for IBS å redusere stress og for å forsøke å spise en diett som er rik på kostfiber. Det er ingen entall behandling for IBS og medisiner er ofte rettet mot lindring av symptomer inkludert lindre magesmerter og diaré og forstoppelse. Oftest er pasienter anbefales å redusere stressnivået og spise mat som ikke bringe på symptomer.

Prognose

Ifølge Medical News Today, den beste prognosen for irritabel tarm-syndrom lider er at lidelsen er en som løser seg selv innen et spørsmål om tid. For mange mennesker med denne lidelsen, er ubehag av tilstanden betydelig og de kan ha det flere ganger i løpet av livet når de IBS symptomene blir mer betydningsfulle enn andre ganger. Det anbefales at personer med tilbakevendende anfall av IBS bli testet for cøliaki.

Hvordan virker spise frukt og grønnsaker Hjelp Vekttap?

Mer Bang for Bulk

En ting om frukt og grønnsaker er at de er lastet med fiber. Når fiberen er spist, fører det til hoveddelen i magen. Dette i sin tur gir en følelse av fylde. Det tar også lengre tid for frukt og grønnsaker for å fordøye.

Høy og lav

Et annet magisk triks av frukt og grønnsaker er kaloritetthet. De tilbyr mye volum for få kalorier. Utbetalingen er todelt: Kroppen blir oppfylt, og kaloriinntaket holder seg lavt. Over tid fører dette til færre totale kalorier forbrukes, og vekttap vil skje.

Spis og Burn

Når det kommer til fordøyelsen, frukt og grønnsaker er lettere å fordøye enn elementer som kjøtt, ost, egg og pizza. Denne raske assimilering vil føre til at kroppens stoffskifte å naturligvis øke.

Hvordan får frukt diett arbeid?

Frukt og din diett

Frukt er en viktig del av enhver sunn, velbalansert kosthold. I mange år har United States Department of Agriculture (USDA) påstått behov for mellom to og fire porsjoner frukt per dag for "helse og vedlikehold" av kroppen. Det er en grunn folk sa en gang at "et eple om dagen holder doktoren borte." Frukt gir et mangfold av næringsstoffer, som vitamin C, kalium, folsyre og kostfiber, som kan bidra til å redusere risikoen for slag, type-2 diabetes, hjertesykdom, høyt blodtrykk og til og med noen former for kreft. Men hva med en diett plan som utelukkende består av frukt?

Slik fungerer det

Som med alle diett, er frukten diett en diett plan som begrenser deg maten du spiser - i dette tilfellet, den kategorien av mat - ved å begrense forbruket til de bestemmelser som faller enten strengt eller løst innen næringsmiddelgruppe frukt. Ved å gjøre dette, du nødvendigvis redusere mengden kalorier du forbruker i en gitt dag.
Når du senker kaloriinntaket ditt, du mister vekt. Ikke at det ikke er noen fordeler til en diett plan rik på frukt, er mange av de matvarene som finnes i denne gruppen er fylt med verdifulle vitaminer, mineraler, antioksidanter og enzymer. Men nedgangen i ditt daglige kaloriinntak er en av de viktigste komponentene i frukt diett. Vanligvis vil du slippe inntaket av mat ned til rundt 1500 kalorier om dagen.

The Food

Avhengig av hvilken frukt diett du er på, de matvarer som utgjør denne type spise diett vil variere fra plan til plan. Noen frukt dietter er begrenset til strengt de matvarer som ofte definert som frukt, som epler, appelsiner, plommer, pærer og fersken, for å nevne noen. Andre dietter har et langt større omfang i sitt utvalg av "frukt", som omfatter fare ikke ulikt frø, nøtter, korn, belgfrukter og grønnsaker som kommer av en blomst. Det er også disse planene som konsentrerer utelukkende på produkter identifisert og karakterisert som økologisk. Uansett hva slags frukt diett du abonnerer på, bør du forstå den restriktive natur, spesielt for lengre perioder, der du plasserer kroppen din, både med variasjon og ernæring.

Fordelene

Melde deg på en diett bestående utelukkende av frukt har sine fordeler. Som nevnt før, kan noen økning i forbruket av frukt bare hjelpe i helse og omsorg for kroppen din og kan redusere risikoen for mange kroniske sykdommer. Men frukt og en diett helt sammensatt av disse matvarene, kan også fungere som en detox for ditt system. Den enkleste måten å tenke på frukt diett er som en slags rask fra protein. Når du eliminere protein fra kosten din, er du tillater kroppen en sjanse til å kvitte seg med avfall og giftstoffer forbundet med protein. Plus, frukt har tendens til å forlate kroppen mye raskere enn mange andre matvarer vi spiser. Deres næringsstoffene absorberes inn i vårt system og deretter blir renset fra våre organer.

De Forholdsregler

Med noen form for diett, du kommer til å kjøre inn i noen forholdsregler og potensielle helseproblemer. Frukten kosthold er ikke annerledes. Foruten det faktum at du kan oppleve sporadiske anfall av diaré, som med lengre perioder kan føre til dehydrering, kan du også bli mangelfull på enkelte næringsstoffer samtidig å abonnere på denne typen spise regime. Kontroller at du er i stand til å identifisere og inkludere kilder til kalsium, jern, protein, fett og vitaminer B12 og D for å virkelig balansere kostholdet.

A Final Say

Hvis du har tenkt på å prøve frukt diett, er det egentlig best å bare gjøre det for en kort periode (ca 3 dager) for det meste som en måte å avgifte kroppen din, for ikke å krympe størrelsen. Den beste og mest sunn måte å nærme seg en diett er som en livsstil. En godt balansert kosthold er alltid det beste alternativet. Du kan fortsatt få til å spise nesten alt du noen gang har spist, bare i moderate mengder.