Digidexo.com

fordøyelsesvansker spedbarn

Fordøyelsesproblemer hos spedbarn

Ingen foreldre ønsker en syk baby, og når barnet ser ut til å ha problemer med å fordøye maten hennes, er det naturlig å bekymre deg. Heldigvis alvorlige fordøyelsesproblemer er sjeldne i babyer, og vanlige fordøyelsesproblemer er ganske lett å behandle hos spedbarn.

Spytte opp

For noen nyfødte, tar det mange uker for fordøyelsen å fullt moden, noe som resulterer i melk sitter i magen lenger enn den burde, og deretter kommer tilbake opp i spiserøret. Dette er grunnen spytter opp er så vanlig hos nyfødte. Det medisinske navnet for hva som forårsaker spytte opp er acid reflux.

Reflux er ikke et problem med mindre det bryter med spising og vektøkning, gir pusteproblemer eller lunger, blir smertefullt for barnet, eller forårsaker symptomer på kolikk, som inkluderer lange anfall av gråt. Ifølge Dr. William Sears, forfatter av over 40 pediatriske bøker, babyer som er kalt "kolikk" vanligvis har et alvorlig tilfelle av reflux, og bør behandles deretter.

Symptomer på reflux inkluderer haster gråt (for lengre perioder som er typisk for nyfødte), spytter opp eller oppkast etter eller under måltider, fussiness etter å ha spist, en bue tilbake, blir mer komfortabel når oppreist, pipende pust eller dårlig luktende ånde.

Behandlingen inkluderer vanligvis hyppigere og mindre feedings, holde barnet oppreist så mye som mulig, og hever babyens seng, og - i vedvarende tilfeller - reflux medisiner i flytende form.

Oppkast

Bortsett fra opp spytter eller oppkast forårsaket av reflux, babyer vanligvis kaster opp fordi de har en tarmveisinfeksjon. Vanligvis er denne typen oppkast ledsaget av feber eller diaré og varer ca tre dager.

Hvis barnet ditt har færre våte bleier eller synes kort på spytt, kan han være dehydrert og en barnelege bør konsulteres.

Diaré

Vanligvis får barn diaré på grunn av en viral infeksjon. Diaré som ikke går bort, eller er ikke ledsaget av feber, kan også indikere en melkeproteinallergi. Som babyer som lider av oppkast, bør foreldrene se etter en nedgang i våte bleier, noe som kan tyde på at barnet er dehydrert. Hvis dette skjer, ta kontakt med barnelege. Hvis diaré varer mer enn noen få dager, er det også en god idé å ringe barnelege, og bemerker om det er noen blod (rød eller svart) i barnets avføring, eller hvis barnet virker masete eller kolikk, noe som kan indikere en melk allergi. Hvis sistnevnte er tilfelle, bytter til en annen formel eller begrense en ammende mors kosthold vanligvis løser problemet.

Forstoppelse

Det er ikke uvanlig for babyer å grynte eller ta en stund å passere en krakk. Men hvis babyens avføringen er hard eller pellet-aktig, har hun trolig forstoppelse. Vanligvis kan en endring i kosthold løse dette problemet. Hvis barnet ditt er å spise faste stoffer, fokus på høy-fiber matvarer som pærer, svisker og epler, og kutte ned på korn. For babyer starter på helmelk, prøv å redusere mengden melk de drikker. Du kan også legge til en liten bit av vann eller utvannet eplejuice til barnets kosthold til hun er regelmessig igjen.

Konklusjon

I sjeldne tilfeller, symptomer på fordøyelsesvansker - særlig oppkast - kan være et tegn på en intern fødsel defekt. Derfor, hvis barnet har et vedvarende problem, alltid konsultere en barnelege.

Vanlige fordøyelsesproblemer hos spedbarn

Vanlige fordøyelsesproblemer hos spedbarn


Som ny forelder, det er mange ting å stri med fra å få babyen til å sove hele natten for å roe en urolig mage. Det er mange vanlige fordøyelsesproblemer spedbarn kan forholde seg til, mange av dem er lett å fikse, og ingenting å bekymre seg for. Betalende oppmerksomhet til ledetråder, og holde et øye med babyens rutine kan lett løse felles problemer med fordøyelsen.

Spytter opp

En av de mest vanlige spedbarn mage problemer er når babyen spytter ofte. Refluks er når magen ikke har startet en vanlig klemme mønster som blir magen i fordøyelsen rytme. Parents.com sier at dette gir melk til å sitte i babyens mage lenger enn normalt, og fører til at barnet å spytte opp eller har reflux. Mange ganger reflux arbeider seg ut i løpet av et par måneder. Hvis du føler at barnet ditt er å ha en hard tid fôring, har hikke ofte, eller problemer med å puste, sørg for å ta kontakt med barnelege for å diskutere hva som skjer. Å sørge for å rape hver gang etter feedings kan hjelpe reflux.

Gastroøsofageal reflukssykdom

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når en infeksjon eller visse medisiner føre til spiserøret å bli betent. Kidshealth.org finner at esophageal sphincter, som er ventilen mellom spiserøret og magesekken, slutter å fungere godt slik at mageinnholdet til å sikkerhetskopiere. Dette kan føre til en baby å ha reflux og også ubehag, som halsbrann. Ved å endre kosthold og livsstil, kan GERD bli behandlet. I noen tilfeller kan medisiner være nødvendig.

Oppkast

Mange ganger årsaken oppkast hos babyer er en infeksjon i magen eller tarmen. Parents.com antyder vanlige virus kan være å klandre, med oppkast og feber eller diaré. Mange ganger en vanlig infeksjon vil klare opp uten medisiner i et par dager. Hvis en baby har problemer med å spise, ikke er å fylle så mange bleier, eller virker dehydrert, sørg for å ta kontakt med barnelege. Oppkast i spedbarnsalder kan være et tegn på andre fordøyelse problemer, spesielt rundt 3 til 5 ukers alder. Dette kan være et signal om misdannelse i fordøyelseskanalen. Prosjektil oppkast er oftest assosiert med pylorusstenose, en tilstand der muskelen på slutten av magen er misformet gjør det vanskelig for melk til å passere gjennom.

Diaré

Et virus, rotavirus er den vanligste årsaken, fører ofte diaré. Parents.com synes det er mer vanlig i vintermånedene i babyer fra 6 til 24 måneder. Holde babyen hydrert vil bistå med diaré før viruset passerer. Kidshealth.com sier at bakterier som salmonella eller E.coli kan også forårsake gastrointestinale infeksjoner. Diaré, kramper og oppkast er vanlige symptomer. Mange ganger infeksjoner vil klare på egenhånd, men medisiner kan være nødvendig.

Forstoppelse

Ganske motsatt av diaré er forstoppelse, der en baby er å ha sjelden avføring eller opplever en vanskelig tid passerer dem. Parents.com finner dette ofte skjer når foreldrene begynner å innlemme frokostblanding eller helmelk i deres barnets kosthold. Ved å kutte ned på mengden av korn eller melk blir gitt, må forstoppelse passere på egen hånd.

Rotavirus Symptomer hos spedbarn

Rotavirus er en vanlig virus blant spedbarn og barn. Ifølge Kids Health, "Nesten alle barna har hatt en rotavirusinfeksjon av den tiden de er 5 år gammel." Faren for viruset er potensialet for en infisert barnet til å bli alvorlig dehydrert, og nettstedet til American Academy of Pediatrics (AAP) indikerer at sammentrekning og spredningen av viruset ikke kan kontrolleres av rent vann og god hygiene. Som et resultat, som i januar 2007, AAP "anbefaler rutine immunisering av spedbarn med tre doser av femverdig rotavirus vaksine administreres oralt ved 2, 4 og 6 måneders alder." Men for spedbarn som ikke har mottatt vaksinasjoner, symptomer på rotavirus bør anerkjennes og rapporteres til lege omgående for å unngå dehydrering.

Fever

De første tegn på rotavirus i et spedbarn er ofte en lavgradig feber. Foreldre og andre baby-omsorgspersoner kan se bort fra denne første symptom fordi det er mildt. Dette er grunnen til at det er viktig å holde nøye helsejournaler, overvåking og merke seg selv små fysiske endringer i en baby slik at en full liste over symptomer kan senere sendt til en lege hvis og når barnet begynner å vise ytterligere tegn på viruset.

Diaré

Kjennetegnet av rotavirus er vedvarende diaré som har en elendig lukt, er vassen og er brun, grønn eller sennep-gul i fargen. Selv om det er normalt for spedbarn å ha diaré, er rotavirus diaré tydelig forskjellig fra en baby normal bolle bevegelse konsistens og lukt og kan være alarmerende for foreldre og spedbarn-omsorgspersoner som ikke er kjent med viruset.

Oppkast

Et spedbarn med rotavirus vil ofte oppleve hyppig oppkast. Det er vanlig for babyer å spytte opp etter en fôring, men rotavirus kan forårsake oppkast som overgår mengden av væske og hyppigheten av et barns normal spytter opp. I motsetning til spyttet opp, oppkast forårsaket av rotavirus er heller ikke nødvendigvis er forbundet med en mating.

Magesmerter

Assosiert med både diaré og oppkast er magesmerter. Men fordi et spedbarn ikke kan uttrykke det faktum at magen gjør vondt, bør omsorgspersoner se etter andre indikasjoner på dette symptomet. Et spedbarn opplever magesmerter kan være mer masete enn vanlig, gråte utrøstelig, nekter å legge på magen eller uttrykke ubehag når en mild trykket er brukt til sitt underliv.

Dehydrering

Overdreven diaré og oppkast kan føre til et spedbarn bli dehydrert. I noen tilfeller, når tilstanden går uoppdaget og ubehandlet, kan dehydrering blitt så alvorlig at et barn trenger å bli tatt opp til sykehuset for å ha væske intravenøst. Symptomer på dehydrering forbundet med rotavirus er manglende tårer når barnet gråter, total apati, desperat tørst, tørr hud som ikke raskt trekke seg tilbake når milde trykket er brukt og innsunkne øyne.

Hva gjør et anfall se ut i et spedbarn?

Feberkramper

Feberkramper er utløst av høy feber (mer enn 101 grader Fahrenheit) hos spedbarn. Når et spedbarn lider av en febril anfall, kan han bli stiv og rister på lemmer. Feberkramper kan vare opptil flere minutter. Disse typer beslag er ikke forbundet med epilepsi og er ikke kjent for å ha nevrologiske effekter. Hvis barnet ditt opplever et anfall og feber samtidig, oppsøke lege umiddelbart for å utelukke hjernehinnebetennelse. Noen ganger et anfall i et spedbarn kan være den første advarselen tegn på hjernehinnebetennelse.

Rolandic Epilepsi

Rolandic epilepsi oppstår som en delvis anfall av kroppen. For eksempel kan barnet ditt være i orden, men en av hennes lemmer, for eksempel en arm eller et ben, vil plutselig ha unormal aktivitet. Disse typer beslag er mer sannsynlig å skje om natten. Rolandic epilepsi anses å være en godartet form for epilepsi, og de fleste barn vokse ut av denne tilstanden ved ungdomsårene.

Infantile spasmer

Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, infantile spasmer er en sjelden type anfall som forekommer hos barn yngre enn 6 måneders alder. Anfall oppstår vanligvis når barnet prøver å gå i dvale, eller når de prøver å våkne. Disse typer anfall kan føre til alvorlige komplikasjoner fordi et spedbarn kan lide hundrevis av infantile spasmer i en dag. Hvis barnet ditt lider av denne formen for pågripelse, vil han ha korte spasmer i nakken, bagasjerommet og ben som bare vil vare noen få sekunder.

Varselskilt

Andre symptomer på et anfall kan inkludere øyeblikk av rask blunking eller stirrer forvillet i verdensrommet. Spedbarn kan slutte å puste, stive kroppen hennes eller rykker hennes armer og ben vilt. Hvis barnet ditt er ekstremt grinete etter å ha sovet eller er sliten, kan dette også være grunn til bekymring. Hvis du mistenker at barnet ditt har opplevd noen av disse symptomene, kontakt lege til å rettferdiggjøre muligheten for anfall.

Årsaker

Beslag kan være et resultat av mange faktorer. Ifølge Lucile Packard Children Hospital ved Stanford, kan anfall hos spedbarn være et resultat av fødsel traumer, medfødte problemer, feber eller infeksjon eller metabolske og kjemisk ubalanse i kroppen. Andre årsaker kan være en hjernetumor (skjønt meget sjeldent) eller neurologiske forstyrrelser.

Matvarer som er vanskelig å fordøye

De som har fordøyelsesvansker vil forsøke å holde deg unna matvarer som forårsaker dem problemer. Mens det er flere matvarer som kan forårsake fordøyelsesproblemer, er det visse matvarer som er uthevet som å være vanskelig å fordøye. Unngå disse matvarene er den beste måten å ha begrenset fordøyelse problemer.

Cheese

Fettinnholdet av ost kan gjøre det vanskelig å fordøye; MSN.com påpeker at fettet sitter i magen lengre enn andre typer matvarer. De som er laktoseintolerante også vil finne ost vanskeligere å fordøye på grunn av sin meieri innhold.

Svinekjøtt

QualityHealth.com påpeker det faktum at svinekjøtt kan ta opptil fem timer å fordøye. Det er oppført som en av de vanskeligste kjøtt å fordøye.

Beans

Bønner også er oppført som en vanskelig mat å fordøye. Mens bønner er rike på protein og fiber, er de vanskeligere å bryte ned i magen enn andre matvarer.

Potetmos

Potetmos er fremhevet som en mat som kan være vanskelig å fordøye på grunn av deres forberedelser. Mens poteter er ikke vanskelig å fordøye, kan meieriet brukes i deres forberedelser gjør dem et problem hvis du er laktoseintolerante.

Brokkoli

For å si det enkelt, kan brokkoli føre til at gass i magen. Opphoping av gass vil forårsake fordøyelsesbesvær.

Diett med mat som er lette å fordøye

Diett med mat som er lette å fordøye


Mange mennesker som lider av fordøyelsesvansker sliter med å fordøye maten fordi deres magen enzymer ikke bryte ned maten ordentlig. Matvarer som rødt kjøtt, mørk fjørfe og egg er vanskelig for magen enzymer for å bryte ned. Nøkkelen til en lett-å-fordøye kosthold er enkelhet og balanse av kroppens enzymer. Det er tre slanke regler å følge for å holde fordøyelsessystemet balansert: probiotika, fiber og proteiner.

Probiotika

Som det fremgår på Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin hjemmeside, "Probiotika er levende mikroorganismer (i de fleste tilfeller, bakterier) som ligner på gunstige mikroorganismer som finnes i den menneskelige tarmen." Disse mikroorganismene er ansett som de "gode bakteriene" fordi de hjelpe magen å bryte ned maten. Spise probiotiske rike matvarer som yoghurt, rømme og ost vil skape en sunn fordøyelse miljø i magen og lette fordøyelsen.

Fiber rik mat

Ifølge Medicinenet.com, fiber "øker bevegelsen av materiale gjennom fordøyelseskanalen." Denne økningen i bevegelse kan hjelpe mat pass på riktig måte og til gjengjeld lette prosessen med fordøyelsen. Foods høy i fiber inneholder grovbrød, brokkoli, spinat, gulrøtter, epler, appelsiner og bringebær. Frukt og grønnsaker er lettest å fordøye hvis de er kokt.

Riktig Proteiner

Siden kjøtt er vanskelig å fordøye, er protein ofte oversett i en lett-å-fordøye kosthold. Kroppen trenger riktige mengder av protein for å være balansert, og for å fortsette å bygge sunne enzymer og gode bakterier. Det er mange substitusjons proteiner, slik som peanøttsmør, nøtter, bønner, kidneybønner, og lima bønner. Disse proteinene er svært høy i fiber som letter tarmsystem.

Lactobacillus reuteri Safety

Lactobacillus reuteri Safety


Lactobacillus reuteri er markedsført som en måte å styrke immunsystemet, kurere kolikk, redusere oppblåsthet, og hindre sekundære infeksjoner hos HIV-pasienter, men er dette probiotiske kultur virkelig trygt? Foreløpige studier sier ja.

Sikkerhetsbekymringer

Lactobacillus reuteri er en naturlig forekommende bakterier som finnes i gjærede melkeprodukter som probiotisk yoghurt, og er også tilgjengelig i tablettform. Nyere studier publisert av National Institute of Health og American Society for Microbiology tyder på at Lactobacillus reuteri er trygt både som et tilsetningsstoff, og som et supplement, og at fordelene ikke leve opp til de nyeste krav.

Effekter

Gastrointestinale sykdommer og plager er ofte forårsaket av en mangel på gunstige bakterier i fordøyelseskanalen. Personer med visse immunforstyrrelser og sykdommer kan være mangelfull i disse mikroorganismer, noe som gjør dem utsatt for sekundære infeksjoner. Lactobacillus reuteri koloniserer raskt i fordøyelsessystemet og hindrer oppblåsthet, magesmerter, fordøyelsesvansker, og ulike sykdommer.

Pediatric bruksområder

En studie gjort ved Tulane University i Peru i 2008 viste at Lactobacillus reuteri var lett tolerert av friske frivillige voksne og foreslo at bakteriene kan også brukes til å behandle pediatrisk diaré. En studie gjort av Regina Margherita Children Hospital i Torino, Italia viste at Lactobacillus reuteri trygt redusert kolikk hos spedbarn uten negative bivirkninger.

HIV bruksområder

Lactobacillus reuteri ble gitt til 39 personer med aktiv hiv i en studie utført av National Institute of Health å avgjøre om personer med nedsatt immunforsvar kan tolerere det. Ingen negative effekter ble observert.

Fordeler

Lactobacillus reuteri er en av mange gunstige bakterier som kan avverge gastrointestinal sykdom og oppblåsthet. Spise probiotiske matvarer som inneholder disse nyttige bakterier er en enkel og sikker måte å avverge sykdom.

Knotweed Root & brystvekst

Knotweed Root & brystvekst


Knotweed rot er et fast innslag i kinesisk urtemedisin, og brukes i tradisjonell urtemedisin for å behandle mange sykdommer, fra akne og fotsopp til fordøyelsesbesvær og hjertesykdommer. Ekstraktet tatt fra knotweed rot, resveratrol, er tilgjengelig på ubehandlet (hvit) og behandlet (rød) former, er også vurdert av noen å stimulere brystvekst.

Østrogen-Mimicking Properties

Ved roten av resveratrol potensial for å stimulere bryst ekstrautstyr er den kjemiske evne til å etterligne det kvinnelige hormonet østrogen. Resveratrol virker på reseptorer som mottar østrogen, etterligne nærvær av hormonet i kroppen. Mange abonnenter i ideen om at urten stimulerer brystvekst peker på denne linken som årsak for økte cup størrelser. Resveratrol stimulerer også androgen-reseptorer, som reagerer på tilstedeværelsen av hormonet androgen som er brukt av legemet for å skape østrogen.

Increaesed blodforsyning

I tillegg til påstander om at knotweed root hjelper stimulere brystvekst, er resveratrol også identifisert av naturmedisinere som et stoff som øker blodstrømmen samtidig redusere blodplateklumper og cholesterols i blodet. Denne økte sirkulasjonseffekt kan også hjelpe til indirekte brystvekst ved å øke blodtilførselen til brystene, som igjen tilveiebringer ytterligere næringsstoffer til brystene som kan hjelpe til med brystutvikling.

Kliniske studier

Til tross for de mange påstandene herbalists om effekten av knotweed rot og resveratrol å fungere som et universalmiddel slags, behandling av kreft og diabetes, fungerer som en anti-inflammatorisk og forlenge livet, har ingen vitenskapelige studier på supplement blitt gjort fra august 2010 for noen av sine foreslåtte helsefordeler. Mens mainstream medisinsk vitenskap har ennå å bevise noen naturmedisinere 'visdom rundt roten, det også har ikke avkreftet noen av påstandene, inkludert de av sine brystforstørrelse egenskaper.

Advarsler

Det er ukjent hvor knotweed root påvirker svangerskap, så de fleste leger advarer gravide kvinner fra å bruke noen form for rot mens gravide som et føre-var holdning. Resveratrol er kjent for å gå inn morsmelk og kan forårsake diaré da gikk til spedbarn, slik at ammende bør unngå det. Forbindelsen er også nonscientifically assosiert med leversykdom, slik at pasienter som lider av hepatitt bør unngå knotweed roten.

Side Effects

På grunn av mangelen på studier på resveratrol, er det få definitive lister av potensielle bivirkninger. Herbalists peker på tradisjonen med kinesiske pasienter å ta lave doser av knotweed root uten utbredt dårlig effekt. Inntak av høye konsentrasjoner av resveratrol kan føre til en rekke bivirkninger, fra fordøyelsesvansker og utslett til hallusinasjoner og kaliummangel.

Nyresvikt Problemer

Nyresvikt er preget av tap av funksjon i en eller begge nyrer. Dette kan være en plutselig utvikling eller en som finner sted over en lengre tidsperiode, men det vanligvis involverer oppsamling av avfall og fluidum innenfor kroppen. Mens symptomene på denne tilstanden er bekymringsfull, slik som uforklarlig tretthet, forvirring, pusteproblemer og fordøyelsesvansker, problemer eller komplikasjoner kan ofte være ganske alvorlig.

Væskeretensjon

Væskeretensjon er den vanligste av alle problemene forbundet med nyresvikt. Selv om dette kan føre til at du lider av en hevelse i føtter, ankler og ben, kan det også inkluderer betennelse i andre områder av kroppen. Når dette skjer, kan det føre til hjertesvikt eller lungeødem, som er opphopning av væske i lungene og kan svekke åndedrett.

Anemi

Ofte følger med denne væskeretensjon er komplikasjon av anemi, som i hovedsak svekker blodets evne til å transportere oksygen. Dette fører ofte mye trøtthet og kunne endre rytmen av hjertet ditt og påvirker mental funksjon. Men når anemi forblir ubehandlet, kan det føre til døden.

High Blood Pressure

Nyresvikt kan også utløse en høyde i blodtrykket. Ofte referert til som sekundære hypertensjon, kan akkumulering av avfall og giftstoffer i blod svekke sirkulasjon, forårsaker en økning i trykket i arterieveggene. Til slutt, kan dette skade blodårene og føre til tilstander som aterosklerose (åreforkalkning), aneurismer, hjerte-og karsykdommer og hjertesvikt.

Hyperkalemi

Det er også mulig for å forårsake nyresvikt problemet med hyperkalemi, som er høyden av kalium i blodet. Siden nyrene er ansvarlig ikke bare for å filtrere avfall, men også fjerne kalium fra blodet, kan noen endring i funksjon føre til en topp i de nivåer i blodet ditt. Hvis venstre ubehandlet, hyperkalemia uunngåelig hindrer ditt hjerte samlede funksjon og kan føre til arytmier, også kjent som uregelmessige hjerteslag, eller til hjertesvikt.

Immunrespons

Noen ganger nyresvikt kan skape problemer for immunforsvaret. Over tid, skade påført ditt immunforsvar kan svekke immunrespons, forårsaker mer hyppige infeksjoner - bakterier, virus eller sopp.

Skjelettproblemer

For andre, nyresvikt, spesielt det som er kronisk, kan føre til problemer innenfor dine bein, spørre dem til å bli svakere på mer skjøre enn normalt. Dette kan føre til andre problemer, for eksempel pauser eller brudd i bein plutselige slag eller fall.

Andre problemer

Du kan utvikle andre problemer i forhold til nyresvikt, inkludert en endret seksualdrift som kan føre til impotens og mageproblemer som kan føre til utvikling av magesår. Du kan også pådra seg skade i sentralnervesystemet (CNS) eller til nyrene selv.

Dull Venstre-Side Abdominal Pain & Pankreatitt Symptomer

Pankreatitt, enten akutt eller kronisk, er en betennelse i bukspyttkjertelen. Begge typer er alvorlige forhold som krever legehjelp.

Årsaker

Åtti prosent av tilfellene av akutt pankreatitt er på grunn av overdreven alkoholbruk eller gallestein. Andre mulige faktorer inkluderer infeksjon, visse legemidler, kjemoterapi eller skade på magen.

Akutt pankreatitt

Akutt pankreatitt vanligvis forårsaker plutselig sterke smerter, starter rundt navlen og stråler til ryggen, forverret av bevegelse. Andre symptomer inkluderer øvre abdominal hevelse, brennende smerte, kvalme, oppkast, gass, feber, svette og muskelsmerter.

Kronisk pankreatitt

Symptomer på kronisk pankreatitt er lik de for den akutte formen, bortsett fra at den er kronisk smerte i stedet for plutselig. I den kroniske formen, har betennelse forårsaket irreversible endringer i galleblæren. Gjentatte episoder av galleblæren infeksjon eller gallestein er ofte involvert.

Effekter

Pankreatitt ofte fører til diabetes og fordøyelsesvansker. I noen tilfeller kan det føre til kreft i bukspyttkjertelen.

Behandling

Behandling for pankreatitt kan innebære en IV for å erstatte kroppsvæsker og næringsstoffer, til en nesesonde trekke ut mage juice, antibiotika (hvis infeksjon er til stede) og unngåelse av all mat og drikke slik at bukspyttkjertelen kan begynne å gro.

Grunner for Low Vision Development in Infants

Grunner for Low Vision Development in Infants


Det er gjennom visjon som et spedbarn er i stand til å oppfatte objekter og lage forbindelser mellom objektene. Vision er viktig å barndom utvikling fordi mange spedbarn lære ulike begreper gjennom bruk av deres syn.

Effekter

Et spedbarn med dårlig syn kan ha visjon som er uklart, eller hun kan ha et underskudd på siden eller midt visjon. For eksempel kan barnet være i stand til å se ting rett foran dem, men har liten eller ingen sidesynet.

ROP

Ifølge National Eye Institute, en årsak til dårlig syn hos spedbarn er prematuritetsretinopati. Denne tilstanden kalles også ROP. ROP er en øyesykdom som hovedsakelig påvirker premature barn som veier mindre enn 2,5 kg. Lidelsen kan føre til synstap og føre til blindhet.

Nystagmus

The American Foundation for the Blind forklarer at nystagmus er en annen grunn spedbarn utvikler nedsatt syn. Nystagmus er forårsaket av et problem med den visuelle bane mellom øye og hjerne.

Gener

Noen årsaker til dårlig syn hos spedbarn er genetisk. Den vanligste synshemning stammer fra genetiske lidelser er albinisme. I tilfelle av albinisme, sentrum av retina unnlater å fullt utviklet.

Betraktninger

Et barn med dårlig syn har fortsatt noen brukbare visjon. Med hjelp av en lav visjon spesialist barnet kan lære å bruke sine gjenværende visjon til det beste av sine evner.

Hvordan å disiplinere en One-år gammelt barn

Ditt ett-åringen har hatt litt av et år så langt; det er mange ting å lære og eksperimentere med i denne alderen. Noen barneleger kaller de tre første månedene av "fjerde trimester" fordi menneskelige spedbarn har så store hoder at de må være født før de faktisk modne nok til å samhandle med verden utenfor. Hørsel, syn og berøring er de sansene som vil utvikle barnets sinn for sosial samhandling og læring i løpet av det første året og forberede barnet ditt for videre sunn utvikling. Du, forelder, er bindeledd mellom barnet og verden.

Hvordan å disiplinere en One-år gammelt barn

Dine tonehøyde, volum og uttrykk

•  Bruk "nei" bare når faren er overhengende. En ett år gammelt barn er på cusp av flere milepæler på en gang. Han kan være å si et eneste ord klart, som "Dada". Han forstår ordet "nei", og han vet hvordan han skal le. I stedet for å si "nei", etablere direkte øyekontakt og forklare problemet og løsningen i rolig og enkelt språk. I stedet for å si "nei" hele tiden, oppmuntre god oppførsel med latter, smil og positiv forsterkning.

Ikke bruk en sint, ondskapsfull, eller ydmykende tone eller uttrykk. Sjekk de utviklingsmessige milepæler for en ett år gammel; de ikke inkluderer "plott mot hennes foreldre for å gjøre messes" eller "dårlig oppførsel for å få en økning av mamma." Ved hjelp av "voksen" følelser er ikke bare bortkastet på en ett år gammel, men du er inuring barnet ditt til å ignorere disse følelsene under senere utvikling. Dette kan frustrere en forelder til å bruke sintere, mer ondskapsfulle og mer ydmykende språk som er støtende og ubrukelig. Du er også lære barnet ditt til å bruke disse tonene når hun ønsker å få sin vei. Vær snill, omtenksom og forklare med ord og eksempler hvordan man skal oppføre seg ordentlig. Ikke fokuser eller dvele ved dårlig oppførsel. Gå videre til en mulighet til å belønne god oppførsel og la negativiteten bak.

Et barn får vite at hans handlinger noen ganger får en økning av mamma eller pappa. Ikke vær kontrollerende og svare på alt barnet ditt gjør; du kan være utilsiktet forårsaker atferd. Sørg for at du bruker nok tid i samspill fysisk og mentalt med barnet at han ikke trenger å handle opp for å få oppmerksomhet.

rette eventuelle problemer mens forklarer rolig hva du gjør; barn forstå tale før de kan snakke. Babyen begynner å gripe ting med henne tommelen og pekefingeren, noe som fører til kaste og slippe gjenstander. Hun kan sitte opp av seg selv og skal gjennomsøke eller selv å ta sine første skritt på egen hånd. Disse nye atferd bør oppmuntres under trygge forhold. Hvis barnet ditt får i en rotete eller farlig situasjon, har du sannsynligvis ikke klarte å kontrollere henne miljøet.

Ikke isolere barnet ditt. Den viktigste og klarert bond - mellom barnet og foreldrene - er topp i betydning mellom ni og 18 måneder. Det er når barna vise sine størst separasjonsangst og frykt mot fremmede. Ikke misbruk din tillit ved å sende barnet på rommet sitt eller å sette ham i et hjørne for seg selv. Arbeide gjennom dårlig oppførsel og forklare eller vise barnet riktig atferd. Umiddelbart belønne barnet med gode ord og ansiktsuttrykk når han treffer riktig atferd.

Disiplin er undervisning barnet ditt hvordan å snakke og handle med trygghet og omsorg for seg selv og andre. Dine handlinger av disiplin er slik du vil at barnet skal handle og tale. Du lærer henne hvordan du får din vei. Dette er et eksempel på at barnet vil imitere når hun ønsker å få sin vei. Vil du ha henne til å kjefte eller være urimelig i sine krav? Din rolig, målt disiplin er et eksempel på at barnet vil imitere gjennom videreutvikling og for resten av hennes liv. Gjør deg selv et godt eksempel.

Hint

  • Forvent forandringer når barnet kommer til barnehagen. Han eller hun vil bli utsatt for den best og verst-parented barna i klassen. La barnet eksperimentere med "voksen" objekter med nøye tilsyn. Jeg la min to år gamle datter bruke mitt digitale kamera (hun har litt av en bildesamling), spille MP3-filer på mobilen min, og bruke datamaskinen til å spille barneleker og tegne. En dag jeg var å sette en DVD i spilleren, og hun stoppet meg og sa "Opp ned, Dada." Hun hadde rett.

Normal pulsfrekvens på en Infant

Normal pulsfrekvens på en Infant


Infant puls er en viktig indikator på generelle helse. For høyt eller for lavt av en puls indikerer en potensiell helse problemet. Du bør alltid konsultere legen din dersom du mistenker noen problem med hjertefrekvens.

Hva er pulsfrekvens?

Pulsfrekvensen er den hastigheten som hjertet ditt slår. Det er vanligvis målt i slag per minutt, eller BPM.

Hvorfor er det viktig?

Pulsfrekvens kan være et tidlig tegn på helseproblemer. For eksempel kan en lav pulsfrekvens indikerer negativ reaksjon på legemidlet. En høy puls kan indikere stress, feber, anemi eller astma.

Normal pulsfrekvens

Normal puls varierer med alderen. Den normale puls for et spedbarn opp til 1 år gamle er 100 til 160 slag per minutt.

Infant g Adult pulsfrekvens

Infant puls er betydelig høyere enn voksen puls. Dette er fordi et spedbarn vokser raskt, og en baby høyt stoffskifte krever mer oksygen for å hjelpe kroppen å kvitte seg med CO2.

Tar en pulsfrekvens

Pulsfrekvensen er lettest å måle hvor en arterie kommer nær huden. For et spedbarn, er det enkleste stedet å sjekke puls på brakialarterien, som er på overarmen mellom albuen og skulderen.

Dietary Supplement Definition

Dietary Supplement Definition


Et supplement kan defineres som en hvilken som helst vitamin eller mineral som er inntatt i tillegg til næringsstoffene som allerede er avledet fra mat og drikke alene. Stoffene kan være økologisk i naturen eller menneskeskapte å fungere som deres organiske kolleger. Slike stoffer organisk finnes i mange levende ting er antatt å hjelpe kroppens celler, samt hjelpe metabolisme, vekst, immunitet, organfunksjon, energinivå og vektkontroll. Viktigst er kosttilskudd tenkt å beskytte kroppen mot sykdom og fremme generell prime helse og velvære. Den rette balansen av næringsstoffer er avgjørende for optimal helse. Det er også antatt at med en riktig, godt balansert diett er det nødvendig å ta liten eller ingen kosttilskudd.

Fettløselige vitaminer

Tenk på fettløselige vitaminer som de som kroppen din er i stand til å lagre innenfor sine fettceller. Vitaminer D, E, A og K er klassifisert som fettløselige. For eksempel kan vitamin D utledes fra eksponering til solen, og lagres i kroppen. De som bor i kaldt klima eller som opplever mange dager uten sol hele året blir ofte oppfordret til å supplere kostholdet med vitamin D, som det er liten mulighet for kontinuerlig soleksponering. Selv om kroppen kan lagre denne vitamin, kan det ikke lagres nok nødvendig for å opprettholde kroppen i hele måneder eller sesonger.

Vannløselige vitaminer

Tenk på vannløselige vitaminer som de som kroppen ikke er i stand til å lagre, og derfor kan det være nødvendig å etterfylle kroppens tilførsel. Vitaminer B og C, folsyre, biotin, riboflavin, niacin og tiamin er kategorisert som vannløselige. For eksempel, vitamin C, som bistår med en rekke celle funtcions, er ansett for å øke styrken av kroppens immunsystem. Dette vitaminet skilles ut i urinen, så det er viktig å etterfylle tilførsel av dette næringsstoffet daglig, enten gjennom kosten eller kosttilskudd.

Andre kosttilskudd

Kosttilskudd kan komme i mange former og kan hjelpe til med funksjoner utover cellenivå. Enzymer hjelpe med kjemiske reaksjoner i kroppen, og vektkontroll kosttilskudd fungerer i kombinasjon med vitaminer og mineraler for å hjelpe til med kroppens spesifikke vektkontroll behov. For eksempel, fordøyelsesenzymer hjelpe til med den kjemiske reaksjoner som trengs i kroppen å fordøye mat fra øyeblikket du svelge. Som noen mennesker alder, deres organer produsere mindre og mindre av de nødvendige enzymer, og dette kan føre til fordøyelsesvansker, lidelser eller sykdommer.

Urte kosttilskudd

Urte kosttilskudd øker i popularitet. For hver supplement nødvendig eller ønskelig, vil du finne sin urte tilsvarende. Urte kosttilskudd kommer i te form, pulver, rå urter, piller, kapsler og selv flytende former. Ulike kulturer har stolt på urte kosttilskudd i århundrer for å oppnå de samme målene vi søker etter i dag - god helse og trivsel. Urte kosttilskudd kan eller ikke kan være like effektivt, og noen er ikke godkjent av FDA for bruk.

Advarsler

Hvis din diett er "balansert", betyr det at du spiser daglig fra alle matvaregrupper. Det betyr også at du spiser proporsjoner som er egnet for stoffskiftet, mens du får den rette kombinasjonen av næringsstoffer for å støtte alle dine kroppslige systemer og funksjoner. Dette kan også bety at du ikke trenger kosttilskudd, eller bare noen få av de riktige. For å finne ut hva som er optimal for deg, ta kontakt med lege, ernæringsfysiolog eller herbalist. Det er viktig at du har tilgang til ingrediens lister for hver supplement du tar eller ønsker å prøve. Sjekk etiketter for nærings mengder også, og hvis de næringsstoffene er plantebasert, dyr-avledet eller syntetisk. Vær oppmerksom på matallergier som kan lurer i alt fra innsiden av vitamin til emballasjen på kapselen. Hold deg informert og ikke risikere å ta kosttilskudd som du ikke trenger.

Slik pakker du ut Papain

Slik pakker du ut Papain


Papaya er ikke bare en frukt. Hentet fra moden grønn papaya, eller "pawpaw", er et enzym kalt papain. Papain brukes over hele verden til å lage brød, ost eller alkohol. Det er også brukt som et alternativ behandling for ulike helsemessige forhold som spenner fra smerte til fordøyelsesvansker. Trekke ut papain tar presisjon.

Slik pakker du ut Papain

•  Vent til en dag med høy luftfuktighet. Lav fuktighet vil begrense strømmen av papain latex.

Lag en slit ikke dypere enn 2 mm ned på siden av en grønn papaya det er bare sjenert av fullt modning, fra toppen til bunnen. Unngå å kutte inn i kjøttet av papaya; bare skjære huden.

Hold papaya over plastbeholder i fem til ti minutter å samle latex, uten å klemme på frukt, noe som vil føre til at juice til å falle for.

Still inn ovnen på mellom 95 til 104 grader Fahrenheit og plassere samlingen din bolle eller tallerken inni. Lukk døren.

La papain extract i ovnen i ca fem timer, før det er synlig tørket.

Ta bollen eller fatet ut av ovnen og bruk en ren, rustfritt stål skjeen å skrape papain inn i en plastbeholder foret med plastfolie.

Sett lokk tett over plastbeholder for en lufttett, og la papain tørke i ytterligere noen timer i et skyggefullt sted.

Hint

  • Legg to eller tre flere skiver med samme papayafrukt etter den første ekstraksjon utføres i en annen ekstraksjon; imidlertid vente mellom 06:56 dager mellom hvert forsøk.
  • Tørke papain i solen hvis du ikke har en ovn.
  • Bruk hansker hvis du har en allergi mot lateks.
  • Hold papain fra å kontakte andre metaller i tillegg til rustfritt stål. Ved kontakt med kobber, messing eller jern kan ødelegge den enzymatiske kvaliteten av papain.

Adrenal utmattelse Treatment & Recovery

Binyretretthet, også kjent som adrenal utmattelse, er ikke en akseptert diagnose i tradisjonell medisin. Det er samlet sammen av en gruppe av symptomer, inkludert trøtthet, ikke-forfriskende søvn, fordøyelsesvansker, muskelsmerter, konsentrasjonsvansker, og lav utholdenhet, blant andre symptomer. Adrenal tretthet kan best defineres som en dysfunksjon i binyrene som resulterer i en mild insuffisiens av adrenal hormoner, slik som adrenalin og kortisol. Det kan ta lang tid å gjenopprette fra binyretretthet, og utvinning krever sunne livsstilsendringer, for eksempel å få nok hvile og unngå stress.

Mat for å unngå

Unngå kaffe, sukker, raffinert eller behandlet mat (junk food), alkohol og tobakk.

Trening

Inkluder mild øvelser i din daglige rutine, for eksempel yoga, turgåing, meditasjon og dyp pusting.

Ernæring

Spis rikelig med protein og komplekse karbohydrater. Inkluder masse ferske råvarer i ditt daglige kosthold.

Kosttilskudd

Du kan også ta B-kompleks vitaminer, adrenal kortisol ekstrakter, DHEA, pantotensyre, pregnenolone, L-Theanine og vitamin C.

Finne en Doctor

Vær din egen advokat. Hvis din nåværende lege avviser dine symptomer på binyretretthet, finne en som vil hjelpe deg å utforme en plan for gjenoppretting. Du kan også prøve en ernæringsfysiolog eller en herbalist å utfylle den tradisjonelle tilnærmingen.

Colon problemer på kvinner

Colon problemer omfatter et bredt spekter av forstyrrelser, forstoppelse og diaré å polypper og kreft. Kvinner kan ha høyere risiko for visse typer kolon problemer enn menn, og symptomene på kolon problemer kan forveksles med gynekologiske tilstander hos kvinner. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsaker til kolon problemer hos kvinner inkluderer livsstilsfaktorer og slektshistorie.

Typer

Typer av kolon problemer hos kvinner inkluderer fordøyelsesproblemer (diaré, forstoppelse), betennelse (divertikulitt), irritabel tarm, og unormal vekst (polypper, kreft).

Symptomer

Symptomer på kolon problemer avhenge av tilstanden. De begynner ofte med fordøyelsesvansker, magesmerter, oppblåsthet, og lyse rødt blod i avføringen.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for kolon problemer hos kvinner inkluderer å bli overvektig, har Crohns sykdom eller brystkreft, som alle er mer vanlig hos kvinner enn hos menn.

Diagnose

Legen kan gjøre en digital (manuell) endetarms eksamen samt en sigmoidoskopi eller koloskopi å diagnostisere kolon problemer som for eksempel polypper.

Betraktninger

Kvinner som har en familiehistorie med tykktarmskreft har en høyere risiko for å få tykktarmskreft også, og de kan trenge tidlig og vanlige tykktarm kreft screenings.

Komplikasjoner

Kolon problemer kan forverre tilstander som premenstruelt syndrom hos kvinner og kreft i tykktarmen kan raskt spre seg til livmoren, eggstokkene eller livmorhalsen.

Næringsinnholdet i Baby Powder Milk

De fleste leger vil anbefale morsmelk når det er mulig, men det er mange grunner til at en baby er ikke ammet, så det finnes alternativer. Før du gjør noen endringer i barnets kosthold, snakk med din barnelege.

Kalorier

En fem unse servering (etter vann tilsettes) av de fleste morsmelkerstatning har 110 kalorier.

Fat

Morsmelkerstatning er høy i fett innhold, fordi et spedbarn vokser så raskt. Vanligvis halvparten av kaloriene kommer fra fett, med noe av det fra usunn trans fett.

Protein

Fem gram av formel har to gram protein. Protein er viktig for utvikling og vekst av muskler.

Kolesterol

Det er fem milligram kolesterol i fem gram av baby melk.

Karbohydrater

Fem gram av baby formel har 12 gram karbohydrater. Dette kommer fra enkle sukker i melken.

Andre næringsstoffer

Baby-melk-pulver også inneholder kalsium, vitamin A, vitamin C, og jern, som alle er viktige for en baby vekst og utvikling. Baby formel gir komplett ernæring for starten av et barns liv. Sjekk med din barnelege for å få råd om hvor mye barnet skal spise og når du skal legge til andre matvarer.

Homøopatisk Care for Cats & Dogs

Homeopati er en alternativ medisin praksis som behandler sykdommer og tilstander gjennom utvannet stoffer administreres i pille eller flytende form. Homeopati fungerer under teorien om at "likt kurerer likt", slik at en utvanning som forårsaker sykdom hos en sunn dyret vil opprette gjenopprettings i et sykt dyr. Veterinær homøopater er de som praktiserer homeopatisk behandling på dyr for en rekke sykdommer.

Sykdommer og behandling

Før administrering av noen form for homeopatisk løsning til kjæledyret ditt, kontakt din veterinær. Effektive homøopatiske midler må tilsvare nøyaktig symptomer og sykdommer av kjæledyret ditt, så ta kontakt med veterinær for å få en grundig forståelse av kjæledyret tilstand. Ifølge TheHolisticVet.com, kan homeopatisk behandling brukes til å helbrede forkjølelse og andre inflammatoriske tilstander, stress og psykiske problemer (alvorlige atferdsproblemer som overdreven bjeffing, snapping og biting bør behandles av en atferdsspesialist), fordøyelsesvansker og bihuleproblemer .

Ved hjelp av Homeopati

Homeopatiske midler krever ørlille mengder plante, mineral, og medisinske stoffer, så det er best å stole på de løsningene formulert av en veterinær homeopat. Ifølge Society of Homøopater nettside, prosessen med å skape et homøopatisk løsning krever nøyaktige målinger av ulike løsninger og en maskin som grundig kan blande løsningen riktig. Homeopati primært behandler tilstander bruker utvannet stoffer som utløser kjæledyret ditt immunsystem og fungerer også som et forebyggende behandling som søker å styrke kjæledyret helse for å hindre dem fra å utvikle noen sykdommer. For eksempel HolisticVetPetCare.com tyder på at langtids bihulebetennelse hos hunder er et resultat av en uren leveren. For å rengjøre kjæledyret lever, først antyder nettstedet du gjør hunden din mat for å hindre at kjemikalier og giftstoffer i butikk-kjøpte mat fra å komme inn dyrets fordøyelsessystem. For det andre er en serie med homøopatiske formler (alle avledet fra planteoljer, mineraler og andre organiske kilder) foreslått som avgifte leveren og andre organer for å redusere bihulebetennelse og allergier. Se listen ressurser til en rekke steder som selger homøopatiske midler som behandler ulike forhold.

Betraktninger

Selv om homøopatiske midler i seg selv er trygt for deg og ditt kjæledyr (på grunn av høy fortynning av løsningen), har det vært en rekke kritikk av praksis at du bør vurdere før du bruker denne metoden for å behandle sykdom kjæledyret.

Ifølge Skeptics.org, homøopatiske behandlinger er ineffektivt å behandle noen sykdom, som fortynning av enhver løsning (urte eller kjemisk) reduserer effektiviteten. Homeopatiske utøvere tror at selv om et produkt er sterkt fortynnet i vann eller alkohol, vil baseløsning (vann eller alkohol) "husker" den aktive ingrediensen og likevel skape symptomer som trengs for å utløse kjæledyret ditt immunsystem. Skeptic.org siterer en undersøkelse av den teorien av James Randi, som ikke bevise at svært fortynnet stoffer hadde noe annet enn en placebo effekt effekt, en rapportert bedring i helse som er resultatet av en medisinsk ineffektiv løsning (som en sukkerpille eller vann).

Ved hjelp av homøopatisk behandling for ditt kjæledyr vil ikke føre dem noen direkte skade, men du bør være svært forsiktig at din katt eller hund symptomene ikke er tegn på en mer alvorlig sykdom.

Heat utslett Symptomer

Heat utslett er en hud tilstand som oppstår i varmt og fuktig klima. Det kan påvirke alle i alle aldre, men oftest rammer unge barn. En tredjedel av voksne som lever i tropisk klima er rammet. Heat utslett oppstår på grunn av en blokkering av svettekanalene. Svette blir fanget under huden og symptomer. Hudfolder og steder der klær forårsaker friksjon er de mest sårbare mål og mest berørt hos voksne. Hos spedbarn, har en tendens til hodet for å være den mest sårbare, selv om varme utslett kan skje på en hvilken som helst del av kroppen under de riktige betingelser. Det er tre separate typer av varme avhengig av hvor utslett i huden de påvirkede svettekanalene er plassert.

Miliaria Rubra

Miliaria rubra presenterer når svettekanalene som ligger dypere i det ytre laget av huden, epidermis, er blokkert. Miliaria rubra gir opphav til det som er kjent som "stikkende varme" fordi den er preget av oppdateringer av små røde nupper som klør alvorlig. Anhidrosis, manglende svetting, oppstår i de berørte områdene.

Miliaria Profunda

Miliaria profunda er den minst vanlige formen for varmeutslett, og det ofte utvikler seg i de som har lidd flere episoder av miliaria rubra. Miliaria profunda påvirker dermis, en dypere lag av huden. Symptomene blir tydelige etter trening eller fysisk anstrengelse som bringer på svetting. Lesjoner assosiert med denne type varmeutslett er fast og hudfarget, bærer en likhet til gåsehud. Selv om ikke ubehagelig, hvis tilstanden vedvarer, tegn på heteslag, inkludert svimmelhet, kvalme og rask puls, kan oppstå på grunn av mangel på svette i huden.

Miliaria crystal

Miliaria crystal er den vanligste formen for varmeutslett. Det er også den mest mild. Miliaria crystal oppstår når svettekanalene i stratum corneum, den mest overfladiske lag av huden, blir blokkert. Små, klare blemmer og papler utvikle det pause åpne veldig lett, men er ikke kløende eller smertefull. Denne formen for varmeutslett går som regel bort i noen dager. Vær forsiktig, men fordi det kan reemerge hvis varmt, fuktig vær vedvarer.

Symptomer hos spedbarn

Fordi et spedbarn ikke kan fortelle deg at han er kløe eller ubehagelig, er det vanskelig å vite at han har en varmeutslett. I stedet må du være på utkikk etter en rød eller hud-farget utslett. Andre tegn er feber over 100 grader, frysninger, puss drenering fra området av utslett, hovne lymfeknuter og hevelse og / eller røde linjer fra det området av varmeutslett.

Coping med symptomer

Den beste måten å behandle varmeutslett er å hindre at kroppen svetter. Dette kan oppnås ved å bo i luftkondisjonerte områder, eller når det ikke er mulig, holde en vifte som sirkulerer luften i ditt område. Du bør også bruke klær som gjør at huden å "puste" og begrense fysisk aktivitet så mye som mulig. Hvis det ikke er alvorlig, er varmeutslett vanligvis ikke veldig ubehagelig og vil gro raskt på egen hånd hvis du hindre svette og holder huden kjølig. I mer alvorlige tilfeller, men aktuell hud behandlinger kan brukes til å hjelpe til med healing og komfort. Calamine Lotion er en stor anti-kløe agent. Vannfri lanolin er brukt for å forhindre kanalene fra å bli blokkert, og kan også bidra til å stoppe nye lesjoner fra forming. Aktuelt steroider brukes som en siste utvei i de mest alvorlige tilfellene.