Digidexo.com

hvordan bytte børstehode

Hvordan bytte Cats til en Raw Food Diet

Hvordan bytte Cats til en Raw Food Diet


Katter er rovdyr av natur, så hvis de er lei av rått kjøtt, korn, grønnsaker, frukt og fettsyrer, er det ligner på kostholdet de ville være å få i naturen. Likevel om en rå-mat diett er mer naturlig og økologisk for katter, de trenger å bli byttet over sakte, slik at det ikke nød deres fordøyelsessystem. Som et pluss, du eieren vil vite nøyaktig hva du mater katten din, fordi det er blitt nylagede. Les videre for å lære hvordan du bytter katten din til en rå-mat diett.

Hvordan bytte Cats til en Raw Food Diet

•  Ikke gi katten din til å mate når han ønsker hele dagen. Bruk samme tørrfor han spiser og begynner å mate det til ham to-tre ganger om dagen. Dette vil få ham vant til å få mat til visse tider. La katten spise så mye han kan i 15 til 20 minutter. Etter hvert vil han forstå at han har begrenset tid til å spise.

Hold tørrfor i en lukket plastbeholder slik at katten ikke kan lukte det eller bryte inn i den. Poenget er å slå henne fra tørrfor til rå mat, så trenger du ikke vil at hun skal bli tigge for tørrfor. Krokettenes skal bare være tilgjengelig for henne i løpet av de 2-3 måltidene du har etablert. Gi katten en uke eller mer å bli vant til dette nye ernæringsplan.

Mate katten små porsjoner av hermetisk gresskar eller usøtet yoghurt hvis han fortsetter å tigge etter mat mellom måltidene.

Kjøp en hermetisk mat som ikke inneholder sjømat. Du ønsker ikke katten å spise hermetikk bare på grunn av sin tunfisk duft. Legg en skje med hermetisert mat til tørrfor i løpet av hvert måltid. Avhengig av hvor godt katten justerer, kan du være i stand til å legge til mer hermetikk til tørrfor hver dag eller hver uke. Målet er å til slutt ha katten spise hermetikk under alle to eller tre måltider.

Sakte legger bakken kalkun til hermetikk i løpet av hvert måltid tid. Følg samme fremgangsmåte som i trinn fire, slik at katten vil etter hvert bli å spise bakken kalkun i løpet av alle to eller tre måltider. Innen en måned eller to, vil du være i stand til å legge benmel til kattens kosthold.

Hint

 • Overvåk katten din i løpet av prosessen; du må kanskje ta et skritt tilbake før du kan ta neste skritt foran.
 • Planlegge et besøk med veterinær for å vurdere kattens helse under denne prosessen.
 • Katten din kan nekte å spise eller har problemer med å fordøye, så bytte over i et saktere tempo for å unngå å forårsake en ubalanse i kostholdet hennes.

Hvordan bytte til en glutenfri diett

Hvordan bytte til en glutenfri diett


Gluten er det bindende protein i hvete og andre kornsorter som rug og bygg. For personer med gluten følsomhet eller cøliaki, unngå gluten er et must. Lider av cøliaki opplever mange svekkende symptomer fra å spise gluten. Når du bytter til en glutenfri diett, bør du begynne å føle seg bedre. Bruk disse tipsene for å gå på en glutenfri diett.

Hvordan bytte til en glutenfri diett

eliminere alle gluten inneholder korn fra kosten, blant annet hvete, rug, bygg, og triticale. Også eliminere havre, siden havre avlinger kan være kryss-forurenset med hvete. Følgende trinn forklarer hvordan du fjerner disse korn fra kosten - en tilsynelatende enkel, men faktisk skremmende, oppgave.

Utdanne deg selv om å spise glutenfri før du bytter til en glutenfri diett. Å spise glutenfritt innebærer å vite mye mer om maten du spiser enn det som kan dekkes i denne artikkelen. Det er verdt å si igjen: utdanning er nøkkelen til suksess når du gjør den glutenfri diett.

Monter glutenfrie oppskrift ressurser. Abonner på bladet, Glutenfri Living. Besøker nettsteder målrettet for cøliaki eller glutenfrie dietter. Skaff kokebøker utformet for personer med cøliaki eller matallergier eller følsomhet.

Les alle produktetiketter av pakket mat å finne kilder til gluten. Gluten skjuler ikke bare i brød, kjeks, cookies, kaker, pasta og kaker, men i øl, frosne måltider, sauser, godteri, sauser, soyasaus, granola, og mange andre produkter.

Lær andre navn for glutenholdige ingredienser på produktetiketter. Modifisert matstivelse, for eksempel, men noen ganger avledet fra mais, kan i enkelte tilfeller være en hveteprodukt. Hvete kan kalles mange ting på produktetiketter, inkludert mel, spelt, kamut, semulegryn, durumhvete, og seitan.

Lær hvilke produkter typisk båtplass gluten, men unnlater å nevne det faktum på etikettene. Noen krydder bruker hvete som fyllstoff, men inkluderer ikke hvete på etikettene. Noen ganger marshmallows og godteri er pakket med hvetemel for å holde dem fra å holde seg til hverandre.

De-glutenize kjøkkenet. Hold glutenfrie matvarer fra å bli forurenset av selv spor av hvete. Samme med gryter, panner og kjøkkenredskaper. For råd om hvordan du fjerner alle spor av hvete og andre glutenholdige korn, besøk www.celiac.com.

Nå som du er informert, gjør bytte til en glutenfri diett! Be om glutenfrie alternativer når du går ut for å spise. Kontroller at serveren forstår hva glutenfri måte før du spiser restaurant mat som er ment å være fri for gluten.

Når du spiser mat noen andre har utarbeidet, være dristige. Spør om alle ingrediensene. Hvis du ikke kan få et fullstendig svar eller mistenker at det kan være gluten i maten, ikke spise det.

Hvis du ikke allerede er en kokk, lære de grunnleggende prinsippene i matlaging og baking. Hvis du tidligere brukt mange pre-pakkede matvarer, må du gjøre mer av din egen matlaging for å unngå gluten.

I stedet for hvetemel, erstatning blandinger laget av mel og stivelse som er basert på glutenfrie korn og belgfrukter som hvit ris, søt ris, brun ris, durra, poteter, tapioca, mais og bønner. Bruk disse blander å etterligne virkningen av hvete i oppskrifter. Eksperimenter med forskjellige mel blander til du finner en som fungerer for deg og din familie. En vanlig blanding er 2 kopper hvit ris mel, 1/3 kopp potetmel (ikke potetmel), pluss 1/3 kopp tapioca mel eller stivelse. Se i glutenfrie oppskrifter for eksakte mel å bruke og proporsjoner.

Bruk glutenfri pasta i stedet for hvete-baserte pasta i oppskrifter. Brun ris pasta er en deilig erstatning. Ikke bruk pasta laget med spelt, som inneholder gluten.

Finn glutenfrie kaker, brød og bakevarer på naturlig mat butikker som Whole Foods eller Trader Joe. Du kan også finne bakemikser for brownies, sjokoladekake, fransk brød, pai skorpe, og andre godsaker i helsekostbutikker.

Hint

 • Bytte til et glutenfritt kosthold er en læringsprosess. Ta hensyn til din kropp og hvordan den reagerer på maten du spiser.
 • Fordøyelsessystemet kan trenge litt tid til å gro. Uker eller måneder kan passere før du føler deg bedre.
 • Hvis du finner en kilde til havre som er sikret å være gluten-fri, kan du være i stand til å spise dem uten skade.
 • Å erstatte den bindende kvaliteten på gluten, glutenfrie oppskrifter ofte kaller for egg eller små mengder av xantangummi eller guargummi. Disse ingrediensene kan bli funnet i Resources.
 • Unngå krysskontaminering av mel mens bakervarer. Hvis du koker det hele tatt med hvete, bygg eller rug, være forsiktig med å dyppe i glutenfritt mel pott med samme skje eller kopp tiltak.
 • Ikke anta at fordi noe er hvete-fri det er glutenfritt.
 • Prøv å bruke hele korn mel som brun ris mel når det er mulig i dine glutenfri bakemikser. Det er sunnere enn raffinert korn.

Hvordan å bytte til et vegansk kosthold for vekttap

Bytte til et vegansk kosthold blir lettere å overflod av veganske produkter nå tilgjengelig i markedet. Fordi disse vegansk erstatter er vanligvis lavere i kalorier og like næringsrik (om ikke mer) enn sine dyr motpart, kan man gå ned i vekt på en vegansk kosthold. Faktisk boken "The V-Diet Plan" siterer en europeisk studie som viste veganere ikke bare veie mindre, men har en raskere metabolisme.

Bruksanvisning

Finn meieri alternativer

Prøv soya, ris, mandel eller hamp melk i stedet for vanlig melk. Hvis du elsker frokostblanding, trenger du ikke å gå uten. I stedet for 2% melk, prøv et meieri-fri alternativ som er befester med kalsium og vitamin D. Disse typer melk kan like gjerne brukes til baking og matlaging, også.

Eksempel meieri-fri iskrem. Selv om soya og ris iskrem var utilgjengelig eller finnes bare i obskure steder i begynnelsen av 2000-tallet, er meieri-fri iskrem nå skrinlagt i mange dagligvarekjedene. De fleste sorbeter er naturlig meieri-fri, forutsatt at de bare inneholder frukt, sukker og is.

Kjøp soya ost også. Merk: naturalnews.com advarer om at flere merker av soya oster inneholder "kasein", som er et meieri derivat. Mengden av dette dyret produktet er i ganske liten, men strenge veganere ikke vil spise det for dyrs rettigheter grunner. For vekttap og helse formål, men inneholder soya ost fortsatt ingen kolesterol og har en tendens til å være færre kalorier enn vanlig ost.

Kjøtt alternativer

Eksperimenter med tofu. Tofu er blid og grøtaktig, men så er rått kjøtt. Smaken og smak av begge elementene avhenger av hvordan den er krydret og forberedt. Tofu kan bakes, stekes, eller grillet. Tofu er fullpakket med protein og isoflavoner.

Grill noen veggie karbonader. Veggisburgere tilbys i mange restauranter og kan også kjøpes i butikken. Mens dyrere enn kjøtt, veggisburgere inneholder færre kalorier, ingen kolesterol, og mindre fett i forhold til en kjøttdeig Patty.

Søk et vegansk alternativ til din favoritt kjøtt. Selv utstoppede kyllingbryst er tilgjengelig i veganske substitutter. Andre veganer erstatter er bacon, pølse, strimlet oksekjøtt, kjøttdeig, kalkun skiver, ribbeina og kylling karbonader.

Opprettholde et sunt kosthold

Se junk food og karbohydratinntaket. I stedet for kjøtt, kan overbelastning på karbohydrater som brød og pasta være en reaksjon. Holde seg innenfor den anbefalte verdien av karbohydrater for å unngå unødig vektøkning. Boken "Vegan Freak" forklarer etiketten "vegan" garanterer ikke en lav vekt. Noen veganere er overvektig på grunn av dårlige kosten valg. Veganske cookies, for eksempel, er ofte høyere i fett og kalorier enn vanlige informasjonskapsler. I tillegg kan veganere fortsatt spise et bredt utvalg av junk mat som potetgull, pommes frites, og sukkerholdig godteri som lakris og gummy bjørner.

Spis frukt og grønnsaker. Finne måter å legge i frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Erstatning frukt for meieribaserte desserter som kake, og bestille en side av grønnsaker i stedet for potetmos med smør.

9. Unngå mangler. Uten skikkelig planlegging, kan veganere bli mangelfull i vitamin B12, protein, jern og kalsium. Plante-baserte kilder eksisterer som inneholder disse næringsstoffene, som ernæringsmessige gjær flak, spirulina, og selv grønne blader, men mens overgangen, bør du vurdere å ta et supplement.

Hvordan bytte til en ny Medicare Plan

Hvordan bytte til en ny Medicare Plan

Medicare er en helseforsikring gitt av den amerikanske regjeringen for folk som er 65 år eller eldre. I noen tilfeller kan folk som er yngre enn 65 kvalifisere for Medicare hvis de lider av visse funksjonshemminger som end-stage nyresykdom eller nyresvikt. Bytte til en ny Medicare plan kan gjøres, men visse regler må følges. Alt skal gå greit hvis alle kravene er oppfylt.

Hvordan bytte til en ny Medicare Plan

Sammenlign alle Medicare programmer som er tilgjengelige i ditt område når du bytter til en ny Medicare plan. Sørg for at legen din godtar den nye Medicare plan og også sjekke for å se om du har å velge dine sykehus eller helsepersonell fra et nettverk.

Bytt til en ny Medicare plan mellom 15 november og desember 31. Dette er den årlige "åpen påmelding" periode når endringer har lov til å bli gjort.

Fyll ut innmeldingsskjemaer og sende dem tilbake til den aktuelle adressen. Kontakt din lokale Medicare carrier ved å ringe nummeret på din Medicare-kort eller 1-800-MEDICARE hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Hvordan bytte til en lav GI Diet

Det er mange grunner til at du bytter til en lav glykemisk indeks (GI) kan være gunstig. Kontrollere diabetes eller prediabetes er en grunn til at noen mennesker gjør bryteren. Ifølge WebMD, "høy glykemisk indeks mat generelt gjør blodsukkernivået høyere." De peker også på at folk som bruker mat som er lav på glykemisk indeks har lavere nivåer av kroppsfett. Enten du prøver å kontrollere diabetes eller bare for å gå ned i vekt, kan en lav GI diett hjelpe deg i din innsats. Gjør bryteren kan være tøft i starten, men når du blir vant til å spise mat som er lav på glykemisk indeks, vil du finne at sunn mat er enkelt.

Hvordan bytte til en lav GI Diet

eliminere alle kilder til åpen sukker fra kostholdet ditt. Dette inkluderer kaker, donuts, godteri, søte frokostblandinger og annen mat som har sukker lagt til den. Sukker er en av de høyeste GI matvarer du kan konsumere. Du vil også legge merke til at raffinert mat som hvitt brød, kjeks og potetgull er også høyt på glykemisk indeks. Jo høyere en mat er på indeksen, jo raskere vil det påvirke blodsukkeret. Målet med en lav GI diett er å holde blodsukkernivået relativt lav og stabil.

Lær glykemisk indeks verdier av vanlige matvarer. Det er mange bøker og nettsteder hvor du kan finne glykemisk indeks av ulike matvarer. Sett en liste over mat du spiser og deres glykemisk verdi på kjøleskapet for rask referanse.

Fjern eller kutte ned på matvarer som har en høy GI verdi, slik som hvite poteter, hvit ris og hvitt brød. (Med mindre det er blomkål, dersom en matvare er hvit, har du sannsynligvis bør ikke spise det på en lav GI diett.) Ifølge Harvard School of Public Health, "lettfordøyelige karbohydrater fra hvitt brød, hvit ris, kaker, sugared brus, og andre svært bearbeidet mat kan bidra til vektøkning, forstyrre vekttap og fremme diabetes og hjertesykdommer. " Du vil ikke ønske å eliminere korn helt, selv om de er relativt høy på glykemisk indeks. God helse krever et balansert kosthold. I stedet spiser hele korn --- siden de er mindre bearbeidet, de tar lengre tid å fordøye, noe som gjør dem en lavere GI mat.

Spis mer protein og grønne grønnsaker, som begge er lavt på glykemisk indeks. Grønnsaker som grønne bønner, spinat, squash og sopp er "gratis" mat når du følger en lav GI diett.

Eksperimenter med nye måter å tilberede mat. Det er lettere å bytte til et sunnere kosthold dersom de nye sunne matvarer du spiser smaker godt. Se inn nye måter å tilberede mat, som for eksempel grilling av kjøtt og grønnsaker, lage din egen wok og legge scrumptious kombinasjoner av urter og krydder for å piffe opp smaken uten å legge sukker.

Hvordan bytte batteri i en Omron HR-100C Watch

Omron HR-100C er en hjerte-rate overvåkingssystem primært brukes under trening. Systemet består av en ur-mottaker og en overvåkings senderen. Klokken mottakeren er drevet av et lite litium-ion batteri, som tidvis må byttes ut. Batteriet monitor viser "Lavt batteri" når batteriet må skiftes ut. Installere et nytt batteri tar bare et minutt eller to.

Hvordan bytte batteri i en Omron HR-100C Watch

•  Ta klokken mottakeren av og snu den for å avsløre baksiden av skjermen.

Skyv en liten mynt, for eksempel en krone eller krone, inn i batterikassen sporet. Vri mynten mot klokken til batterikassen spretter av.

•  Skyv ut batteriet. Plasser det nye batteriet på plass. Kontroller at "+" tegn vender opp.

Fest batteriholderen tilbake på klokken. Sett mynten igjen og vri den med klokken for å stramme saken.

Hvordan bytte strømRullestol Tire Skum

Hvordan bytte strømRullestol Tire Skum


Skuminnlegg i de bakre hjul av den elektriske rullestolen er laget for å vare lenge og hindre bekymre deg for å få et flatt dekk mens du er ute og farter. De fungerer godt til dette formålet, men over tid vil de utvikle flate flekker fra å sitte på ett sted for lenge og slites ned samlet, forårsaker generelt ubehag og en humpete tur. Lær hvordan å erstatte skum setter inn i rullestolhjulene og gjenopprette den komfort du en gang følte i stolen.

Hvordan bytte strømRullestol Tire Skum

Sett rullestolen nøye på sin side. Det kan være lurt å legge ned et håndkle eller teppe først, slik at det ikke blir riper gulvet eller stolen.

•  Stikk en dekkspak mellom dekket og felgen. Trekk dekkspak nedover mot sentrum av hjulet, skyver det rundt utsiden av felgen for å løsne den ytre vulst på dekket fra felgen. Du bør være i stand til å se skuminnlegg på innsiden.

•  Lirk den eksisterende skum sette ut av dekket. Oftest du kan fjerne innsatsen for hånd, men hvis det viser seg vanskelig, lirke den ut med dekkspak. Press en ny skjær opp i dekket hele veien rundt hjulet. Det bør sitte på plass akkurat som den gamle.

kile dekkspak mellom dekket og felgen. Trekk spaken oppover og bort fra navet for å hjelpe til å montere dekkanten tilbake på felgen. Arbeid dekket på litt etter litt til det er sikkert og selv hele veien rundt hjulet.

Flip rullestolen over på andre siden. Sett på skummet i det andre dekket ved å følge den samme fremgangsmåte som den første. Når du er ferdig, tar stolen for et spill. Du bør umiddelbart merke en forskjell sammenlignet med de gamle, utslitte innsatser.

Hvordan Bytt til en sunn livsstil i små skritt

Hvordan Bytt til en sunn livsstil i små skritt


Gjøre positive endringer i livsstil kan forbedre hvordan du ser og føler på en daglig basis og forbedre din langsiktige helse. Opprettholde en sunn kroppsvekt, noe som gjør sunn mat valg og få tilstrekkelig hvile alle bidra til en bedre livskvalitet og kan øke din levetid. Snarere enn å prøve å forandre på alle dine usunne vaner på en gang, fokus på små endringer som finner sted over tid. Rådfør deg med din helse-omsorg leverandøren før du gjør betydelige endringer i livsstilen din.

Bruksanvisning

Ta et daglig multivitamintilskudd. Ifølge MayoClinic.com, hvis du har problemer med å spise nok sunn mat, kan du dra nytte av et kosttilskudd. Kosttilskudd, inkludert multivitaminer, kan være nyttig hvis du spiser mindre enn 1600 kalorier om dagen, hvis du er en veganer eller hvis du har en medisinsk tilstand som gjør det vanskelig for deg å absorbere næringsstoffer. Ifølge MayoClinic.com, lese etiketten og velge en multivitamin som har flere næringsstoffer i mengder som nærmer seg 100 prosent av ditt daglige behov. Unngå kosttilskudd som gir megadoses av ett næringsstoff. Sjekk med din helse-omsorg leverandøren om hvilke multivitamintilskudd vil være mest hensiktsmessig for dine behov.

Øk dine daglige mengder fysisk aktivitet gradvis. Hjertesykdom er nr en morder av menn og kvinner i USA, og ifølge The presidentens råd for fysisk trening og helse, fysisk inaktive er dobbelt så sannsynlig å utvikle koronarsykdom som fysisk aktive mennesker. Økende din daglige aktivitet forbrenner flere kalorier og bidrar til å kontrollere vekten din. Gradvis øke fysisk aktivitet i din daglige timeplan. For eksempel, gå opp trappene i stedet for å ta heisen, eller øke avstanden du gå for å komme til din bil hver dag. Hvis du hele tiden arbeider med en datamaskin, få opp med hyppige mellomrom og ta en rask spasertur i hallene der du jobber eller rundt bygningen. Bruk mer tid på å utføre arbeid rundt huset eller i hagen din.

Øk det daglige forbruket av frisk frukt, grønnsaker og helkorn. Disse typer matvarer gir viktige vitaminer og mineraler. Noen friske frukter og grønnsaker, for eksempel epler, appelsiner og belgfrukter, er også kilder til fiber. Tilstrekkelig kostfiber er viktig for å redusere kolesterol og riktig eliminering. Frukt, grønnsaker og hele korn er også en kilde til komplekse karbohydrater, som gir kroppen med vedvarende energi.

Utfør lav til moderat aerob trening på de fleste dagene i uken. Ifølge The American College of Sports Medicine, trenger du minst 30 minutter med cardio trening fem dager i uken. Du får også aerobic fordeler ved å utføre 10-minutters aerobic økter tre ganger om dagen. Eksempler på lav til moderat aerobic øvelser er rask gange, stasjonær sykling, vannaerobic og lav effekt aerobic klasser. Aerob trening styrker hjertet ditt, forbrenner kalorier, forbedrer humøret og bidrar til å regulere blodtrykket og blodsukkernivået.

Reduser forbruket av mettet fett. Mettet fett er generelt avledet fra animalske kilder og er betraktet som usunt for hjertet. Du kan redusere mettet fett fra kostholdet ditt ved å kutte all synlig fett av kjøtt, fjerne hud fra kylling og som kun bruker fettreduserte matvarer og drikkevarer. Mettet fett er også høy i kalorier, noe som gir 9 kalorier per gram.

Hvordan bytte batteri på en Crest Spinbrush

Hvordan bytte batteri på en Crest Spinbrush


The Crest Spinbrush kan hjelpe deg å oppnå hvite, sunne tenner. Det vil si, hvis enheten fungerer. Mens noen tannbørster stole på de til dels upålitelige oppladbare batterier, bruker Spinbrush vanlige utskiftbare batterier. Du vil alltid vite om et problem oppstår, for eksempel hvis batteriene er lavt, og alt du bare trenger å gjøre er å erstatte dem å ha børsten jobbe igjen.

Bruksanvisning

Vri børsten slik at bunnen vender mot deg, og du ser på baksiden av børsten.

Trykk ned og presse opp på den lille fordypningen på baksiden av børsten. Dette avslører batteriene inne.

Bytt ut de gamle batteriene med den nye, og så snapper batteridekselet tilbake på plass.

Hint

 • De ProClean Lad og ProClean SONIC Lade versjoner bruker oppladbare batterier. Derfor må du ikke forsøke å bytte batterier i disse spesifikke børster.

Retninger på hvordan å bytte batterier på en Zoom Scooter

Retninger på hvordan å bytte batterier på en Zoom Scooter


Invacare produserer Zoom-serie med svært manøvrer Vehicles (HMV-tallet). De tre-hjulet design har ett foran og to bakre hjul med en skarp svingradius. Zoom-er mindre enn noen andre modeller for å passe på trange arealer og for enklere bruk innendørs uten å skrape vegger og møbler. Zoom scootere bruker forseglede batterier for å hindre utslipp farer i tilfelle scooter velter i skråninger.

Bruksanvisning

Polstret Seat Modell

Slå av Invacare Zoom scooter til "Off" posisjon og ta ut nøkkelen.

Trekk polstret standard seteryggen rett opp for å låse den opp og kaste den frem til hvile på bunnen av setet.

Fjern quick release pin i setepinnen ved å trekke den rett ut av ringen. Dette er området hvor setet sikrer til innlegget under.

Trekk setet rett opp og av setepinnen.

Deluxe Seat Modell

Slå på Invacare Zoom scooter til "Off" posisjon og ta ut nøkkelen.

Legg en hånd på setet låsehendelen på høyre side og trekk den opp til en 90-graders vinkel. Spaken låses i en horisontal posisjon og låser setet når håndtaket peker opp.

Plasser begge hendene på setet bunnen og trekk den rett opp og av setepinnen.

Batteribytte

Ta tak i batterikassen håndtaket og løft den rett opp ut av batterirommet.

Sett en skrutrekker på en skrue i batteriboksen lokket. Vri skruen mot klokken for å løsne og fjerne det. Gjenta denne fremgangsmåten for fjerning av ytterligere åtte skruer. Trekk lokket rett av batterikassen.

Skru av og fjern batterikablene fra terminalene ved først å fjerne venstre, svart kabel, deretter høyre, rød kabel, etterfulgt av venstre, hvit kabel og deretter høyre, hvit kabel.

Løft begge batteriene ut av boksen.

Sett de to nye batterier i boksen og koble og trekk kablene i denne rekkefølgen: den venstre, svart kabel, så den riktige, rød kabel, etterfulgt av venstre, hvit genser kabel og deretter høyre, negative batteripolen.

Sett lokket på batterikassen samkjøre skruehullene. Bytt ut skruene og trekk dem i klokkens retning.

Plasser batteriboksen på scooter og skyv setet tilbake på setepinnen. Sett pinnen i en polstret setepinne eller slå setet låse horisontalt på en deluxe modell.

Tips og advarsler

 • De sorte batterikablene er negative (-) kabler, de røde kabler er positive (+) og den hvite kabelen er en jumper wire som forbinder de to batteriene fra den positive (+) venstre batteri til den negative (-) riktig batteri.
 • Bruk kun forseglede batterier for erstatning i en scooter.

Hvordan å bytte til en rå diett

Hvordan å bytte til en rå diett


Den rå mat diett er en trend som revolusjonerer helsen til mange som vedta det, som Jackie Adams for CNN viser i sin artikkel som dokumenterer en kvinne som mistet mer enn halvparten av hennes totale vekt ved å gjøre bytte til rå. Velger å gå rå er en personlig avgjørelse en person må gjøre basert på ulike livsstilsfaktorer, men gjør selve bryteren til en rå diett tar litt planlegging og disiplin --- sammen med en liten bit av kjøkkenet sletting.

Bruksanvisning

•  Møte med en kostholdsekspert. I Adams 'artikkel, anbefaler registrert kostholdsekspert Andrea Giancoli at de bytter til en helt rå diett bør møtes med en kostholdsekspert for å utvikle en spiseplan som tillater dem å få alle de næringsstoffene nødvendig. Hun sier at dette er viktig fordi rå foodists og veganere har en høyere risiko for mangel på næringsstoffer i jern, sink, vitamin B12 og omega-3 fettsyrer, som finnes i mange dyreprodukter og fisk.

Kontroller bryteren. Selv rå foodist og forfatter Angie Stokes stater i Adams 'artikkel at hun byttet til rå mat i utgangspunktet over natten, anbefaler hun at de som ønsker å gjøre overgangen gjør det sakte. Hun sier til å begynne å spise omtrent 50 prosent rå og 50 prosent kokt først, og deretter gå derfra. Men hvis du går cold turkey er mer din stil, fjern alle andre enn rå frukt, grønnsaker, tang, rosenkål, matvaregrupper spiret frø, hele korn, bønner, tørket frukt og nøtter fra kostholdet ditt.

Stock opp på ekstra næringsstoffer. En artikkel om rå mat ved WebMD gir American Dietetic Association retningslinjer for rå foodists og vegetarianere både når det gjelder å spise en rå eller vegansk kosthold og unngå ernæringsmessige mangler. Noen av anbefalingene inkludere får dobbelt så mye jern som ikke-vegetarianere fra matvarer som mandler, belgfrukter, cashewnøtter og tofu. De anbefaler også å spise åtte porsjoner per dag av matvarer rike på kalsium for eksempel soyabønner, bok choy, kål, fiken og tempeh. For å få nok vitamin B12, anbefaler ADA spise befestet soya melk, frokostblandinger og ernæringsmessige gjær eller ta en vitamin. For å få nok omega-3 fettsyrer, foreslår ADA ta et supplement samt spise valnøtter, linfrø, rapsolje og soyaolje.

Invester i en high-powered blender og en dehydrator. Den rå mat diett forbyr matlaging noe mat på en høyere temperatur enn 115-118 grader Fahrenheit. Fordi de fleste ovner ikke har en innstilling som lave, mange rå foodists investere i dehydrators å gjøre en rekke rå-mat oppskrifter. En annen felles kjøkken verktøy som brukes av mange rå foodists er en high-powered blender, i stand til å lage puré nøtter i kremet, smør lignende teksturer.

Kjøp en rå-mat kokebok. Den rå mat er sammensatt av mer enn bare frukt og grønnsaker. Raw-food oppskrifter inkluderer alt fra rå lasagnas til rå cheesecakes. Kjøpe en kokebok vil gi deg flere alternativer fordi rå frukt, nøtter og grønnsaker bare gå så langt på egenhånd.

Hvordan bytte batteri på en Freestyle Flash

De to batterier litium i din Freestyle Flash Blood Glucose Monitoring System er laget for å vare i ca 500 tester. Når batterinivået blir lavt, vil du se en batterisymbolet på skjermen. Dette betyr at batteriet vil vare gjennom om lag 25 flere tester. Bytt den ut så fort som mulig når symbolet vises. The Flash leveres med et sett med ekstra batterier, men du kan kjøpe riktig batteritype hos de fleste elektronikkbutikker.

Hvordan bytte batteri på en Freestyle Flash

Slå av apparatet for å få tilgang bakside. Trykk den lille tappen med fingeren, og trekk opp for å fjerne batteridekselet.

Ta ut de gamle batteriene ved å lirke dem opp med fingerneglen.

Sett inn de nye batteriene med plusstegnet (+) vender opp. Lukk batteridekselet for å fullføre.

Hint

 • Prøv å sette inn de nye batteriene innen ett minutt med å fjerne de gamle; ellers vil innstillingene for dato og klokkeslett nullstilles (selv om din historikk vil ikke bli berørt).

Hvordan bytte batterier i en Crest Spinbrush

Crest Spinbrushes kommer i et par forskjellige stiler som tillater folk å rengjøre tennene med en spinnende handling som vil buffer bort plakk og flekker. Det finnes seks typer: ProClean, ProWhitening, ProSelect, barn, Slank og ProRecharge. Hvis batteriene utlades, blir Spinbrush bare en vanlig tannbørste og brukeren vil ikke få nytte av spinning handling som er tannbørsten er telekort. Batteriene er ikke vanskelig å erstatte, though. Du må bare være forsiktig når du fjerner batteridekselet slik at du ikke bryter Spinbrush.

Bruksanvisning

Pro Clean, Pro Whitening og Pro Select Spinbrushes

Hold børstehodet i den ene hånden.

•  Hold børstehåndtaket på den annen side.

Vri begge sider i hver sin retning og trekk av den nederste enden, som inneholder batterier.

Ta ut de gamle batteriene og sett inn nye.

Sett den nederste delen av håndtaket ved å skyve og vri i motsatt retning fra måten du fjernet den.

Barn og Slim Spinbrushes

Bruk en brille skrutrekker for å fjerne skruen fra batterirommet (for Kids Spinbrush).

Hold børstehodet for innflytelse.

Vri børsten håndtaket og trekk den ned for å ta av batteridekselet.

9. Ta ut de gamle batteriene og sett inn nye.

Sett på batteridekselet og skruen.

Hint

 • Hvis du har en Crest ProRecharge Spinbrush bytte batteri er umulig. Du kan imidlertid lade ut batteriet hvis Spinbrush noen gang skulle slutte å fungere.

Hvordan bytte fra ett SSRI til en annen

Hvordan bytte fra ett SSRI til en annen


I flere tiår tidligere, klinisk depresjon ofte gikk udiagnostisert grunn av de sosiale stigma knyttet til sykdommen. (Referanse 4) Leger og forskere, sammen med den generelle befolkningen, nå forstår depresjon som en bio-fysisk tilstand som faktisk kan behandles med medisiner . SSRI-tallet (selektive serotonin reopptakshemmere) er en klasse av anti-depressiva som fungerer ved å stoppe re-absorpsjon av serotonin ved enkelte nerveceller i hjernen, som overlater mer av hormonet tilgjengelig for hjernen å bruke. Fordi effektene eller SSRI-er kan variere fra ett individ til et annet, kan du finne det nødvendig å snakke med legen din om å bytte ditt SSRI hvis det ikke synes å være å jobbe for deg, eller hvis du opplever ubehagelige bivirkninger.

Bruksanvisning

•  Sett opp en avtale med legen din. Diskutere eventuelle uønskede bivirkninger du har opplevd med din nåværende SSRI, som kvalme, tørr munn, eller svimmelhet. Noen SSRI-er oftere assosiert med spesifikke bivirkninger enn andre; Legen din har nødvendig kunnskap for å foreskrive en ny SSRI som er mindre sannsynlig å produsere uønskede effekter.

Ta den nye SSRI som foreskrevet, og gi den nye medisinen 2-8 uker å bygge opp i systemet og begynne å jobbe. Hvis symptomer på angst vedvarer i løpet av denne tiden, kan legen forskrive et korttidsvirkende anti-angst medisiner for å ta etter behov inntil den nye SSRI begynner å jobbe.

Planlegge en annen avtale om uønskede bivirkninger fortsatt være etter bryteren. For tilbakevendende symptomer, kan legen legge en ekstra medisinering. Ta den ytterligere medisinering i forbindelse med SSRI for å lindre spesifikke bivirkninger. Legen din vil bestemme en passende hjelpe medisiner som trygt samhandler med din nye SSRI.

Monitor selv i flere måneder etter bytte SSRI eller legge til en ekstra medisinering. Rapportere denne informasjonen til legen din for å bistå i å avgjøre om den nye medisinen virker som den skal.

Planlegg regelmessige oppfølgings avtaler med legen din, som vil overvåke fremdriften og effektiviteten av overgangen før kalle det et vellykket bytte. På grunn av de individuelle responser som SSRI råvarer hos pasienter, kan det hende du må bytte mer enn en gang før du finner en passende SSRI eller augmented behandlingsplan.

Hint

 • Sett oppfølging avtaler før du forlater legekontoret.
 • Vær ærlig med legen din.
 • Rapporterer alltid alle andre medisiner som du nå tar til legen din for å redusere risikoen for interaksjonsproblemer.
 • Rapportere eventuelle selvmordstanker eller tanker om å skade noen andre til legen din umiddelbart.
 • Fortell legen din dersom du er gravid eller ammende før du begynner en SSRI regime.
 • Unngå å drikke alkohol når du tar noen SSRI.

Hvordan Bytt til Lexapro

Det er mange anti-depressive og angstdempende medisiner på markedet i dag. Lexapro er en av de mest foreskrevet av disse medikamentene. Lexapro popularitet stammer fra mangel på bivirkninger og sin relativt lave pris. Hvis du og legen din bestemme at du bør bytte til Lexapro bør overgangen fra den gamle medisinen tar bare noen få dager.

Bruksanvisning

•  Besøk din lege eller psykisk helsepersonell for en resept på Cipralex. Alle reagerer forskjellig på medisiner, og legen din er den beste kilden for råd om å slutte din nåværende medisiner og bytte til Lexapro.

Fyll resept for Lexapro på ditt lokale apotek.

Reduser inntaket av din tidligere medisiner per legens råd. Legen din kan råde deg til å gradvis avvenne av medisinen helt før du starter Lexapro, eller du kan være i stand til å gradvis avvenne av din gamle medisiner mens du starter Cipralex.

Gradvis øke dosen av Cipralex per legens instruksjoner, før du tar den fulle foreskrevet dose.

Besøk din lege regelmessig for å diskutere utviklingen din på Cipralex, til medisinering og humør er stabilisert.

Hint

 • Alle reagerer på Lexapro annerledes. Holde tett styr på dine stemninger og atferd slik at du kan rapportere eventuelle negative endringer i din lege, eller vet når du skal søke krisehjelp.

Hvordan bytte batteri på en Oral-B Pulsar tannbørste

Riktig munnhygiene er en viktig del av enhver daglige rutine. En av de beste måtene å holde tennene og tannkjøttet sunt er bruken av en elektrisk tannbørste som Oral-B Pulsar. Studier har vist raskere bevegelige bust på elektriske børster er ofte mer effektiv på rengjøring tannkjøtt og fjerne plakk bygge opp enn tradisjonelle pussemetoder. Fordi Oral-B er et engangs børste det er vanligvis rimeligere enn mange elektriske børster. I tillegg kan batteriet byttes ut, noe som gir det en enda lengre holdbarhet og du sparer mer penger.

Bruksanvisning

•  Skru løs den nedre delen av tannbørsten ved å vri mot klokken. Du må kanskje bruke makt for å bryte forseglingen.

Trekk dekselet av å utsett batteriet.

forsiktig bøye metall kontakt bort fra batteriet for å fjerne fra casing. Legg merke til plasseringen av batteriet før det er fjernet, slik at du kan bytte ut det nye batteriet på samme måte.

Sett inn et nytt batteri og re-bend kontakt på plass.

Sett nederste delen av håndtaket for å dekke batteriet. Vri med urviseren inntil håndtaket er helt skrudd sammen.

Hint

 • Hvis du ikke klarer å bryte forseglingen ved hjelp av hendene, bruke tang for å gi mer dreiemoment. Vikle et tynt håndkle rundt håndtaket for å unngå riper i plast med tang. Ofte kontakten vil ikke omstille riktig når den er bøyet. Hvis dette skjer, må du bruke en tang til å manipulere det på plass. Hvis dette ikke fungerer, legge til et lite stykke aluminiumsfolie til kontakten for å forlenge rekkevidden, slik at den er i stand til å røre batteriet.
 • Bruke for mye press på håndtaket kan knekke plast casing. Vær forsiktig så du ikke over bøye metall kontakt som det kunne bryte av og gjengi tannbørste ubrukelig.

Hvordan Bytt til en Gluten- og mel-Free Diet

Gluten- og mel-free dietter anbefales for en rekke forhold, alt fra cøliaki til mild gluten intoleranse overfor mer komplekse tilstander som autisme eller ADHD. Gluten er en type protein som finnes i en rekke vanlige korn og er også inkludert i mange vanlige matvarer, noe som gjør gluten unngåelse en ferdighet å lære hvis du eller noen du elsker har blitt plassert på en gluten og mel-fri diett.

Hvordan Bytt til en Gluten- og mel-Free Diet

Going Gluten og mel Free

•  Unngå korn som inneholder gluten som den opprinnelige målet på en glutenfri diett. Ikke alle typer korn inneholder gluten, så du er nødt til å huske de som gjøre for å unngå utilsiktet inkludert noen mål på gluten i en ellers begrenset diett. Ifølge Mayo Clinic, de primære korn som inneholder gluten inkluderer bygg, rug, hvete, Durham, bulgur, matzo, triticale, spelt, kamut, Kasha, semulegryn, Farina, og Graham mel. Mens havre inneholder ikke noen mål på gluten på egenhånd, de er ofte produsert i anlegg som også håndterer hvete, noe som gjør muligheten for krysskontaminering sannsynlig. Dermed unngår havre med mindre du er spesielt fortalt at de er garantert glutenfritt.

vite hvilke matvarer vil trolig inneholde gluten, slik at du kan unngå dem helt. Disse inkluderer mange vanlige matvarer som saus, pasta, suppe, brød, kjeks, frokostblandinger, kaker, paier, godteri, øl, salatdressinger, alle typer sauser (selv soya), bearbeidet kjøtt og imitasjon kjøtt. Få i vane å sjekke etiketten ingredienser av dine favoritt mat å se etter tilstedeværelsen av noen av de nevnte korn, gluten, eller mel.

Begrense matinntaket til garantert glutenfrie matvarer. Den sikreste måten å strukturere kostholdet ditt er rundt frisk frukt, grønnsaker og magre proteinkilder som fjærkre, sjømat, egg og magre kjøtt. Selv om dette kan virke carb-restriktive, trenger en glutenfri diett ikke holder seg til et low-carb tilnærming - bare øke inntaket av frukt og grønnsaker hvis du ønsker å få mer karbohydrater i kostholdet ditt. Endelig er ris en annen glutenfri element som kan brukes til å øke det daglige nivået av carb forbruk.

Hvordan bytter jeg kvikksølv fyllinger trygt i British Columbia, Canada?

Hvordan bytter jeg kvikksølv fyllinger trygt i British Columbia, Canada?


Folk som ønsker å erstatte kvikksølv amalgamfyllinger bør velge en tannlege bevandret i risiko forbundet med å fjerne disse fyllinger. Spør om tannlegen din er trent i riktige teknikker og har gjort kontor modifikasjoner for å redusere sjansen for eksponering for kvikksølvdamp under prosedyren.

Health Canada har konkludert med lavt nivå absorpsjon fra eksisterende kvikksølv amalgamfyllinger ikke bidrar til sykdom i befolkningen generelt. Mens kvikksølvdamp er ansett som giftig, er klinisk informasjon om toksisitet basert på langtidsstudier i industrielle sammenhenger. Health Canada tyder bevisene garanterer ikke fjerning av eksisterende kvikksølv amalgamfyllinger. Ironisk nok fjerningen kan skape en mer alvorlig trussel for eksponering når kvikksølvkomponenter i fyllinger fordampe.

Offentlig bekymring om sikkerheten av kvikksølv amalgamfyllinger er høy.

Bruksanvisning

Velge riktig tannlege

En dental prosedyre rom bør ha luftrensere å levere en alternativ kilde til ren luft. Pasienter bør være utstyrt med en nasal hette, dental dam og briller. En høy-volum sug sug bør brukes til å evakuere utgitt damper. Pasienter må ha sine flater er dekket med en kirurgisk drapering under prosedyren.

Fiillings bør oppbevares kjølig ved hjelp av store mengder kaldt vann spray under utvinning. Dette reduserer kvikksølvdamper. Bore spray bør endres for å spraye fra tre porter i stedet for standard én port. Utvinning bør utføres ved å skjære bort biter av amalgam i stedet for sliping.

Standard papir hygienisk masker gir ingen beskyttelse til tann ansatte mot kvikksølvdamp innånding. Full ansiktsmasker skal brukes av teknikere under fjerning.

tannleger bør være kjent med riktig avfallshåndtering i henhold til Miljøvern Canadas Standard på Mercury for Dental Amalgam Avfall. The Canadian Dental Association har blitt enige om å praktisere frivillig etterlevelse i å sikre trygg avhending av avfallsprodukter i miljøet.

Hvordan bytte batteri i en Pulsar tannbørste

Hvordan bytte batteri i en Pulsar tannbørste


Oral-B Pulsar er en batteridrevet tannbørste som har vibrerende bust for å fjerne mer mat og plakk fra tennene enn en vanlig manuell tannbørste. Med regelmessig bruk, vil batteriet i denne tannbørsten slites ned i løpet av noen måneder.

Bruksanvisning

Vri den nederste delen av håndtaket med viserne for å løsne den. En pakning er på plass, så du må kanskje Tang for dette for å bruke nok kraft for å løsne den. Vær forsiktig, for mye kraft kan knekke plast.

Slå den lille metallbiten som fungerer som en kontakt for batteriet til side. Bruk nebbtang for dette, og gjøre det veldig forsiktig. Også, som kun vri den minimalt langt som mulig for å frigjøre batteriet. Vri for langt eller for grovt kan brekke eller bøye metall, som vil ødelegge tannbørsten.

Fjern det gamle AAA-batteri, og sett inn nye.

Vri metallkontakten tilbake på plass forsiktig.

Sett på plastdekselet til håndtaket på tannbørsten.

Hint

 • Hvis du gjør bøye metall kontakt for langt, kan du være i stand til å opprette en tilkobling ved å sette inn et stykke av skum i bunnen av håndtaket som en spacer som vil presse kontakten tilbake opp til enden av batteriet.

Hvordan bytter jeg ballen på en blodtrykks Kit?

Hvordan bytter jeg ballen på en blodtrykks Kit?


Overvåking av blodtrykket hjemme er en viktig del av å håndtere høyt blodtrykk. Ved hjelp av en manuell blodtrykksmåler er en av de mest nøyaktige måter å oppnå dette. Disse enhetene krever noen sporadiske omsorg og vedlikehold. Hvis skjermens ballen ikke blåse skikkelig, kan du erstatte det. Kjøp en ny ball på apoteket, et hjem helse leverandør, eller fra produsenten av blodtrykket kit.

Bruksanvisning

Hold skjermen med ballen fast med den ene hånden og røret som går fra skjermens mansjetten i den andre.

Klem røret over ventilen og trekk på ballen før røret skiller fra ventilen.

Wrap pekefingeren rundt ventiljustering. Hold på ballen fast og trekk fram til slutten av ventilen spretter ut av ballen.

Hold den nye ball i den ene hånden. Trykk på den store enden av ventilen inn i åpningen på toppen av ballen.

Trykk på den lille øverste enden av ventilen tilbake i skjermens tube.

6. Blås mansjetten å sikre ballen, ventil og rør er koblet til. Hvis du kan høre luften lekker ut, trykker du på røret og ballen sikrere i ventilen.

Hint

 • Hvis blodtrykket kit er under garanti, se bruksanvisningen før du skifter lyspære for ikke å annullere garantien.