Digidexo.com

dilatert nyrebekken

Hva er årsakene til nyrebekken dilatasjon?

Hva er årsakene til nyrebekken dilatasjon?


Nyrebekken dilatasjon er en tilstand som påvirker urinveiene og fører til at nyrene til å hovne opp med væske. Denne tilstanden kalles hydronefrose og rammer først og fremst to befolkningsgrupper: spedbarn og eldre voksne. Under graviditet, kan avvik i fosterutviklingen føre til nyrefeil. Hos voksne kan urinveisobstruksjon føre til hydronefrose.

Funksjon

Hver nyre har et sentralt område der urinen samler kalt nyrebekken. Urinlederne er rør som drenerer urin fra nyre pelvises og direkte til blæren. Hvis urinlederne er blokkert eller innsnevret, kan de ikke renne effektivt urin fra nyrene. En oppsamling av urin i nyrebekken fører det til å utvide seg. Et strekt bekkenet vanligvis resulterer i redusert urinmengde og urinveisinfeksjon.

Deteksjon og diagnose

Foster nyrer kan bli vurdert ved 20 ukers svangerskap. Ultralyd tekniker undersøker størrelse, posisjon og tekstur av nyrene og observerer urinlederne og samle system. Hos voksne, symptomene er smerter i nyrene eller bekken-området, spesielt hvis urinproduksjonen overstiger strømningshastighet i hindret området. Urinvolum kan redusere eller stoppe helt avhengig av alvorlighetsgraden av blokkeringen. Diagnostiske verktøy inkluderer CT scan, ultralyd, MR og radionuklide scan.

Årsaker

Det er to hovedårsaker til hydronefrose. Overflødig urin samler i nyrebekken når én eller begge urinlederne er blokkert, begrense mengden av urin som renner ut av nyrene. Hydronephrosis oppstår også når det er en tilbakestrømning av urin fra urinlederne i nyrene.

Spedbarn

Ifølge det medisinske fakultet ved Cornell University, er hydronefrose oppdaget i om lag 1,4 prosent av fostre som fikk sonograms. Det er den vanligste foster anomali og står for om lag 50 prosent av alle funn. Hydronephrosis hos spedbarn er et resultat av en genetisk avvik. Den vanligste årsaken er UPJ (ureteropelvic krysset) hindring som resultatene fra en innsnevring av ureter som det stammer fra nyrene. En annen årsak til hydronephrosis er urin tilbakeløp, hvor urinen renner tilbake til nyrene. Reflux er ofte forårsaket av problemer med ventiler i urinlederne som styrer strømmen av urin.

Voksne

Voksen hydronefrose vanligvis utvikler seg fra UPJ obstruksjon. Denne blokkeringen kan skyldes anatomiske abnormiteter; komprimering av masser eller utvidelse av omkringliggende vev, som forstørret prostata, graviditet eller betennelse; funksjonelle avvik, der deler av urinveiene ikke fungerer som de skal eller mekanisk obstruksjon av urinsyrekrystaller eller blodpropp. Hindringen fører urin til bassenget i nyrebekken.

Behandling

Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig for voksne og barn, avhengig av alvorlighetsgraden av nyrebekkenet dilatasjon. De fleste tilfeller av voksen hydronefrose behandles ved å fjerne hindringen med kirurgi, endoskopi eller medikamentell behandling. Spedbarn er behandlet etter fødselen, selv om flere typer foster intervensjoner er tilgjengelige. Etter levering er spedbarn med føtale funn nøye undersøkt og ofte gjennomgå en rekke tester for å oppdage avvik og bestemme nyrefunksjon. Disse spedbarn ofte får antibiotika for å behandle eller forebygge urinveisinfeksjoner. Svært få babyer med hydronefrose krever kirurgi.

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati


Dilatert kardiomyopati er den vanligste sykdom i hjertemuskelen. Dette påvirker mennesker i alle aldre (for det meste mennesker i alderen 20 - 60 år); og med menn er mer utsatt enn kvinner. Den er karakterisert ved utvidelse av hjertekamrene som følge av en rekke faktorer så som alkoholisme, dårlig ernæring, kokainavhengighet, stress, virale infeksjoner, anemi, og koronar hjerte diseases.This tilstand påvirker hjertekamrene, spesielt den venstre ventrikkel , der utvidelse av hjertemuskelen begynner. Utvidelse av disse kamrene synker hjertene evne til å pumpe blod. Hjertemuskelen vil da kompenserer for dette, ved å pumpe utover sin kapasitet, noe som fører til vevsskade. Dette svekker hjertet og snart nok, vil det mislykkes. Etter hjertesvikt, er forekomster av symptomene for dilatert kardiomyopati, som er presentert nedenfor.

Hvordan gjenkjenne dilatert kardiomyopati

Symptomer å gjenkjenne dilatert kardiomyopati

•  Når det er kortpustethet ved å utøve en innsats eller selv ved hvile.

Hvis ekstrem tretthet og svakhet samlede av legemet finner sted.

Fever skjer med frysninger og smerter i kroppen.

Når det er smerter i brystet.

Neck årer vises oppblåst.

svimmelhet eller ørhet er filt, som kan føre til besvimelse.

Tap av appetitt.

Det vil være hevelse i magen, ben, føtter og ankler.

Uregelmessig puls og unormal hjerterytme (arryhthmias).

Hint

  • Når symptomene er observert, må du kontakte legen din med en gang - for å unngå ytterligere komplikasjoner.
  • For de med ekstrem åndenød, må oksygentilførsel være tilgjengelig til enhver tid.

Hvorfor er Eyes Dilatert på synsundersøkelser?

Hvorfor er Eyes Dilatert på synsundersøkelser?


Noen øye eksamen pasienter balk ved omtale av utvidelseskatetre dråper. De forbinder denne kjemiske utvidelse av sine elever med forsinkelser og en time eller to av tåkesyn. Ser utover disse midlertidige ulemper, det er betydelige fordeler ved å strekke øynene under en eksamen.

Større visningsområde

Gjør en undersøkelse av øyets indre gjennom en ikke-utvidet pupill har blitt sammenlignet ser et rom gjennom et nøkkelhull. Ved å strekke elevene, legens syn på baksiden av øyet øker opp til syv ganger.

Bedre Anerkjennelse av Ocular Disease

Den større visningsområde tillater en tredimensjonal inspeksjon av retina, optisk nerve og blodkar. Dette fører til lettere diagnostisering av øyesykdommer som grønn stær, makuladegenerasjon og diabetisk retinopati - alle viktige bidragsytere til voksnes blindhet.

Tidlig diagnose av systemisk sykdom

Netthinnen er en overraskende god indikator på generell helse. Et strekt inspeksjons hjelpemidler i diagnostisering av høyt blodtrykk, diabetes, multippel sklerose og andre systemiske sykdommer før noen ytre symptomer.

Mer nøyaktige Resepter

Strekke dråper også blokkere øyets naturlige evne til å endre fokus under eksamen. Dette eliminerer en stor variabel og tillater legen å frembringe en mer nøyaktig resept.

The Fight Against Blindness

Forhindre blindhet America anslår at innen år 2030 vil det være dobbelt så mange blinde amerikanere som vi har i dag. The National Glaukom Society, American Diabetes Association og mange andre helseorganisasjoner har sluttet samtalen for vanlige utvidede synsundersøkelser som den første linjen i forsvaret mot blindhet.

Årsaker til en irritabel blære

Urinveisinfeksjoner (UVI)

UVI er infeksjoner som begynner i urinveiene og oftest involverer blæren og urinrøret. Et typisk trekk ved UVI er en irritabel blære, eller plutselig ufrivillig sammentrekning av blæren, noe som resulterer i ukontrollert trang til å urinere. Hvis en irritabel blære er et resultat av en urinveisinfeksjon, skal tilstanden forbedre når UTI er behandlet med antibiotika.

Graviditet

Det er ikke uvanlig for kvinner som er gravide å føle et konstant behov for å urinere. Tidlig i svangerskapet, kan angrep av hormoner føre til urinlederne og nyrebekken til å utvide seg. Disse hormonelle endringer kan irritere urinveiene og blæren, forårsaker et behov for å urinere. Som graviditeten skrider frem, fører den ekstra trykket av den voksende baby blæren for å komprimere, som også resulterer i hyppig trang til å urinere. Selv om irritabel blære på grunn av graviditet er midlertidig, gjør Kegel øvelser for å styrke bekkenbunnen kan bidra til å opprettholde normal blærefunksjon.

Nerve Damage

Nerveskade fra slag, diabetes, infeksjon eller skade på hjernen eller ryggmargen, og multippel sklerose kan også forårsake irritabel blære. Disse forholdene kan føre til overaktiv blære, dårlig lukkemuskel kontroll og urinretensjon, som kan føre til nyre eller blære infeksjon. Blæretrening, medikamentterapi, elektrisk stimulering og kirurgi kan anvendes for å behandle disse tilstandene.

Blære Stones

Når urin i blæren blir konsentrert, kan de mineraler som finnes i urinen crystalize, noe som resulterer i blæresten. Disse steinene kan irritere blæren, forårsaker hyppig vannlating, særlig om natten, eller inkontinens problemer. Blærestein kan kreve fjerning hvis de ikke passet på sine egne. En prosedyre kalt cystolitholapaxy kan brukes til å bryte opp steiner. Hvis behandlingen ikke lykkes, kan kirurgi være nødvendig.

Blokkeringer

I noen tilfeller kan strømmen av urin i blæren være blokkert av tumorer, en forstørret prostata eller andre hindringer. Disse blokkeringer er usunt og kan forårsake alvorlig skade på blæren og urinveiene. Stillestående urin som ikke er evakuert fra blæren kan føre til blæresten. Medisinsk behandling er nødvendig i tilfelle av en hvilken som helst hindring. Kirurgisk fjerning kan være nødvendig.

Behandling

Etter diagnosen irritabel blære er gjort gjennom pasientens sykehistorie, fysisk undersøkelse og annen diagnostisk testing, vil en passende behandling metode anbefales. Antibiotika kan være foreskrevet til behandling av infeksjoner, blæretrening kan benyttes til å kontrollere blærefunksjonen, kan kirurgisk intervensjon bli indikert til å håndtere obstruksjon, og spesielle legemidler og medikamenter kan være nødvendig for å styre de spasmer som forårsaker ufrivillig muskelsammentrekninger.

Barn urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjoner (UVI) er vanlig blant barn. Gjenkjenne symptomene på UVI hos barnet ditt kan hjelpe deg å få ham behandlingen han trenger raskt.

Typer

Det er tre typer av urinveisinfeksjoner hos barn. Infeksjon i blæren, noe som er den mest vanlige, kalles cystitt; infeksjon i nyrebekken og nyre er pyelonefritt; uretritt og er infeksjon i urinrøret.

Symptomer hos spedbarn

UVI er mindre vanlig blant spedbarn. Spedbarn kan ikke vise noen andre enn en feber symptomer.

Symptomer i en Toddler

En pjokk er mer sannsynlig å ha sengevæting og ulykker i løpet av dagen hvis hun har en UTI. Hun kan ha problemer med dribbling urin hele dagen, og kan klage over svie eller smerter når hun urinerer.

Symptomer hos større barn

I tillegg til de tidligere nevnte symptomer, kan et barn også ha blod i sin urin eller urinere oftere. Hvis infeksjonen er i nyrene hans, han er mer sannsynlig å ha en høyere feber og mer generalisert magesmerter.

Årsaker

UVI er oftest forårsaket av bakterier som reiser gjennom urinrøret, syntes det er også mulig at bakterier reiste til nyrene gjennom blodet. Unge jenter 3 til 5 år er mest sannsynlig at lider av UVI fordi den kvinnelige urinrøret er kort.

Behandling

Hvis du barnet klaget over UTI symptomer, ta henne med til legen. Legen vil teste for tilstedeværelse av infeksjon og foreskrive et antibiotikum; være sikker på at hun tar hele kurset av antibiotika.

Hvordan virker Brights sykdom Utvikle?

Hvordan virker Brights sykdom Utvikle?

Om Bright sykdom

Bright sykdom er et begrep som refererer til en gruppe av symptomer dokumentert av engelske legen Richard Bright. Selv Bright selv mente at symptomene var forårsaket av en spesifikk sykdom i nyrene, er det nå kjent at det er flere forskjellige nyre forhold som kan produsere de symptomene han beskrev: ryggsmerter, feber, oppkast, ødem og mørk urin. Bright var den første til å koble disse symptomene med nyresykdom, og han er fortsatt betraktet som en pioner innen nefrologi. Navnet Bright sykdom brukes nå primært i en historisk kontekst som fremskritt innen medisin har ført til bruk av mer spesifikk nomenklatur.

Nefritt

Nefritt er betennelse i nyrene, produserer symptomene beskrevet av Bright. Imidlertid påvirker nefritt bestemte deler av nyrene, som fører til følgende, mer nøyaktige termer:

Interstitiell nefritt er betennelse i vevet mellom nyretubuli. Dette er som oftest forårsaket av en allergisk reaksjon overfor legemidler, for eksempel antibiotika, eller ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, men kan også være forårsaket av infeksjon. Hvis diagnosen tidlig uakseptable stoffet kan fjernes eller infeksjonen behandles, og normal nyrefunksjon vil vanligvis tilbake. Kronisk interstitiell nefritt kan føre til skade på de rørene selv, som ikke kan reverseres. Nyresvikt er mulig.

Pylenonephritis er betennelse i pyelum av nyre, plassert i sentrum av nyrene ved siden av ureter. Det kalles også nyrebekken. Pylenonephritis er nesten alltid forårsaket av bakterier, vanligvis fra en stigende urinveisinfeksjon. Som infeksjonen utvikler seg, kan tubuli bli skadet, etterfulgt av glomeruli og andre blodkar. Fibrose og arrdannelse er mulig. Pylenonephritis er behandlet med antibiotika, enten muntlig eller intravenøst, og tidlig diagnose sammen med pasient oppfølging for å behandle mulige tilbakefall kan sikre at det er ingen permanent skade.

Glomerulonefritt

Glomerulonefritt er betennelse i glomeruli, kapillærene i nyrene. Det finnes en rekke forskjellige årsaker for denne tilstanden.

Ikke-formerende typer er forårsaket av lavt antall celler i glomeruli. Dette kan være forårsaket av nyre arrdannelse som følge av sykdom eller narkotika, eller kan være idiopatisk i naturen. Behandlingen er vanligvis med steroider, men sykdommen kan fortsette å utvikle seg.

I motsetning til dette er proliferative typer forårsaket av for mange celler i glomeruli. Dette kan være på grunn av infeksjoner i mage-og luftveier, hud eller svelget. Ved laboratorietester indikerer tilstedeværelse av immunoglobulin A, er ACE-inhibitorer anvendes for behandling; ellers vil tilstanden sannsynlig løse på egen hånd.

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?


Smerten av en nyrestein kan være uutholdelig, så det er bare naturlig å ønske å vite hvor lang tid det tar å passere. Den dårlige nyheten er at det kan være alt fra timer til uker - men med riktig behandling, kan du bo komfortabelt mens du venter på det å passere. For å forstå denne prosessen bedre, er det godt å vite hva som forårsaker nyrestein, hvorfor de forårsaker smerte, og hvordan du behandler dem.

Nyrestein

Nyrestein er harde masser av krystaller som danner fra mineraler som finnes i urin. Vanligvis kjemikalier i urinen hindre disse krystallene fra forming. Noen ganger, skjønt, på grunn av infeksjon, stoffskiftesykdom, kosthold eller rett og slett flaks med trekningen, disse hemmende kjemikalier ikke fungere fullstendig. Når du har passert din nyrestein, kan legen undersøke det og fortelle deg hvilken type det er. Dette vil hjelpe deg og legen din formulere en behandlingsplan: for eksempel, kan du bli foreskrevet en spesiell vanndrivende å hindre steiner fra forming i fremtiden; du kan få beskjed om å begrense visse matvarer i kostholdet ditt; eller du kan bli testet for stoffskifteproblemer.

Nyrestein og urinveiene

En nyrestein stammer i nyre, derav navnet. Det reiser gjennom nyrebekken, som er en traktliknende åpning mellom nyre og urinleder. Den ureter er et tynt rør som fører fra hver nyre til blæren. Den nyrestein går gjennom ureter inn i blæren, og deretter ut gjennom urinrøret, vanligvis i strømmen av urin. Nyrestein kan sette seg fast på noe punkt i denne reisen, noe som kan føre til hevelse og skade på noen del av urinveiene. Jo lenger det er fast, jo mer skade det kan forårsake.

Størrelse

Nyrestein kan være liten, beveger seg gjennom nyrene, ureter, blære og urinrør uten at pasienten selv merker det. De kan også være golf-ballen størrelse, og i så fall ville de krever kirurgi for å bli fjernet.

Nyrestein større enn 2-3 mm i diameter, strekker veggene av ureter og nyrebekken (åpningen fra nyren til ureter). Disse musklene begynner å krampe; de prøver å presse nyrestein ut. Dette er hva som forårsaker smerter i flanken, rygg og mage. Når stenen er kommet gjennom ureter, avtar vanligvis smerte. Alt fra timer til uker senere vil nyrestein passere, sannsynligvis ved vannlating. I gjennomsnitt, steiner ta mellom ett og tre uker å passere. De fleste steiner som passet på sine egne vil gjøre det innen en måned etter sin første begynnelse å forårsake smerte.

Hvis steinen ikke består løpet av denne tiden, kan det være fast, og kan forårsake infeksjon eller andre problemer hvis den ikke er fjernet. Hvis du har hatt en CAT scan eller en ultralyd og steinen er større enn ca 6mm, kan legen informere deg om at steinen er for stor til å passere på egen hånd og må fjernes. En eller to av 10 nyrestein trenger en lege intervensjon for å passere.

Medisinsk intervensjon

Leger kan bryte opp store steiner med sjokk bølgebehandlinger, og da vil du passere fragmenter av stein. De kan også sette inn en stent for å holde din ureter åpen, noe som vil hjelpe steiner passere gjennom raskere. Du må kanskje kikkhullskirurgi, eller konvensjonell kirurgi med en abdominal snitt, avhengig av hvor steinen sitter fast.

Hjem Behandling

Hvis legen din har fortalt deg å la steinen pass på egen hånd, er det flere tiltak du kan gjøre for å gjøre deg mer komfortabel. Ta ibuprofen - sørg for å spørre legen din hvor mye, og hvor ofte du skal ta det. Sitt i et varmt bad eller bruke en varmepute på flanken for å lette smerter. Drikk rikelig med vann - leger anbefaler 12 8-oz glass om dagen for nyrestein lider. Pass på at du tisser i en sil eller hva enheten legen din har gitt for deg å bruke: du trenger for å fange din stein når den passerer, slik at du kan gi det til legen din for analyse.

Gjør det vondt når en nyre stein Passes?

Det er ingen vei rundt det: ja, vanligvis gjør det vondt når en nyre stein passerer. For å minimere smerte og hindre fremtidige steiner fra forming, er det nyttig å forstå hva en nyrestein er og hvordan den kan behandles.

Hva er en nyre stein?

En nyrestein er en solid samling av krystaller som kommer fra oppløste mineraler i urinen. Vanligvis er disse krystallene ikke form, fordi kjemikalier i urinen holde dem i flytende tilstand, men for en rekke årsaker, noen ganger disse kjemikaliene ikke fungere riktig.

Hvorfor gjør det vondt?

Nyrestein kan være forsvinnende liten, og da kan de beveger seg gjennom nyrene, ureter, blære og urinrøret uten å forårsake noen smerter. På den andre enden av skalaen, kan nyrestein når størrelsen av en golfball.

Når de er i størrelsesorden 2-3 mm i diameter, eller større, strekker de veggene av ureter og nyrebekken (åpningen fra nyren til ureter). Disse musklene svarer ved spasming i et forsøk på å presse nyrestein ut. Dette strekker og spasming er hva som forårsaker noen ganger uutholdelig smerte forbundet med en nyrestein. Når steinen er gjennom ureter, opphører smertene vanligvis, og kort tid etterpå, vil nyrestein være bestått, sannsynligvis ved vannlating. Dersom stenen er større enn omtrent 6 mm, kan det imidlertid behov for medisinsk intervensjon for å passere. Om én av ti nyrestein trenger en lege hjelp til å passere.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av nyrestein. Det mest vanlige er dannet fra kalsiumoksalat. Kalsium fosfat steiner også skje ganske ofte. Disse steinene kommer fra hverdagens næringsstoffene vi tar inn. Personer med urinveisinfeksjoner kan få struvitt, eller infeksjon, steiner, som følge av handlingen av bakterier i urinen. Personer med metabolske forstyrrelser kan også få nyrestein, som kan barn på en spesiell høy-fett diett for å hindre epileptiske anfall. Avhengig av deres makeup, nyrestein ser veldig forskjellige fra hverandre, noe som kan hjelpe lekmann å finne ut hva hans nyrestein er laget av.

Behandling

Hvis du mistenker at du har en nyre stein, bør du oppsøke lege så snart du kan. Hvis du er i en mye smerte, besøk Urgent Care eller legevakt. Når du gjør det, vil du sannsynligvis motta en CAT scan eller en ultralyd for å finne ut om du faktisk har nyrestein, og hva deres anslått størrelse er. Legen vil vanligvis ta blod-og urinprøver, for å måle nyrefunksjonen din. Du kan også få IV eller muntlig smertestillende medikamenter.

Med mindre en nyre stein er spesielt stor (vanligvis mer enn ca 6mm), leger vanligvis anbefaler at du lar det passere på egen hånd - med andre ord, la det komme ut med din flyten av urin. Hvis det er for store til å passere denne måten, er det flere alternativer for å fjerne den. Den vanligste måten er ved hjelp av sjokkbølger til å dele det opp i mindre biter, som deretter kommer ut i urinen. En lege kan også fjerne steinen kirurgisk, enten ved kirurgi eller nøkkelhull konvensjonelle midler. Det avhenger av hvor steinen er: hvis det er i nyrene, kan et snitt må gjøres i din side for å fjerne den. En stent kan også settes inn i urinleder, som vil holde den åpen, slik at steiner kan passere gjennom uten det spasming eller strekke.

Hvis legen din har anbefalt deg la steinen passere på egen hånd, kan du ta ibuprofen å hjelpe med smerte. (Spør legen din hvor mye du skal ta og hvor ofte du skal ta det.) Varme bad kan lindre smerte også, som kan varmeputer. Pass på at du også drikke mye vann. Legen din kan be deg om å urinere inn i en liten sil for å fange nyrestein når den passerer. Han vil samle stein og analysere det: avhengig av type, kan han deretter foreslå endringer i kostholdet eller annen behandling.

Time Frame

Hvis en stein er liten nok til å gå over av seg selv, leger vanligvis gi det rundt fire uker å gå før de griper inn. Hvis en stein ser ikke ut som det vil passere av seg selv, vil legene utføre handlinger for å fjerne den så snart som mulig.

Forebygging / løsning

For å minimalisere risikoen for å danne nyrestein, leger anbefaler drikking minst tre liter vann daglig. Avhengig av hvilken type nyrestein du har, vil behandlingen være annerledes. Du kan være foreskrevet en spesiell vanndrivende, noe som vil bidra til å forhindre fremtidige steiner fra forming. Det kan også være plassert på en lav-protein, lav natriumdiett eller beskjed om å spise begrensede mengder av næringsmidler inneholdende oksalsyre, slik som søte poteter.

Sclerotherapy for Weight Loss

Sclerotherapy for Weight Loss


Skleroterapi, en medisinsk prosedyre opprinnelig bare behandle stygge årer, øker i popularitet blant kirurger som utfører vekt-tap kirurgi. Leger injisere samme type løsning i magen som en oppfølging behandling for å rette feilet gastric bypass operasjon. Prosedyren, oftere beskrevet som "endoskopisk skleroterapi," har vist seg vellykket.

Bakgrunn

I løpet av det første året etter gastrisk bypass kirurgi, pasienter generelt opplever betydelig vekttap. Den vekttap slutt bremser ned, og et par år senere bestemte pasienter finne seg å ha fått tilbake sin opprinnelige vekttap.

Ifølge en University of Connecticut studie publisert i juli-august 2008 utgaven av det medisinske tidsskriftet Kirurgi for fedme og relaterte sykdommer ", en 10 til 15 prosent igjen i vekt kan oppstå hos disse pasientene." De viktigste årsakene medfører uhensiktsmessig kosthold, lite mosjon eller genetisk predisposisjon. Den sekundær årsak, kjent som stoma - mageåpningen, er på grunn av en strukket ut anastomose (den delen som danner en bro over magen posen med tynntarmen).

Andre behandlinger foruten skleroterapi er tilgjengelig for å utbedre feilet gastric bypass kirurgi, men de er ikke ansett som effektive. Disse behandlingene inkluderer kirurgisk revisjon og medisinsk eller kosttilskudd terapi. Dessverre har det tidligere er komplisert og risikabel så det kan være dødelig, mens den sistnevnte, noe som er mye sikrere, er ofte ikke vellykkede. Endoskopisk sklerose, på den annen side, er ansett som ikke bare sikker, men meget effektiv så langt. "De fleste pasienter (74%) begynner å gå ned i vekt eller slutte å bli vekt [etter under skleroterapi]," ifølge Muhammad A. Jawad, MD, bariatric kirurg ved Bariatric og Laparoskopi Center of Odala.

Prosedyre

Sclerotherapy er en poliklinisk prosedyre som bare tar 30 minutter å utføre. Legen injiserer den kjemiske natrium morrhuate inn i det området av stoma - åpning - av magen. Den kjemiske induserer arrdannelse, som er ment å krympe stoma. Arrvev fortsetter å dannes i de etterfølgende to måneder, noe som resulterer i diameteren av stoma å krympe. Målet er en 10-mm reduksjon. Flere injeksjoner kan være nødvendig for å nå dette målet; imidlertid ikke ofte.

For eksempel, Laurie Spaulding, MD og forfatter av "Behandling av Dilatert gastrojejunostomi med Sclerotherapy" i det medisinske tidsskriftet Obesity Surgery, forteller at hun bare trengte å bruke et gjennomsnitt på 1,3 injeksjoner i en prøve av 20 pasienter i hennes første rapport for 2003.

De fleste vil oppleve vekttap eller i det minste opprettholder sin vekt med denne metode, som vist i et vekt-tap gruppe av 71 pasienter som gjennomgår endoskopisk sklerose av stoma i University of Connecticut studien. Ledet av Mark Loewen, MD og Carlos Barba, MD, studien varte fra juli 2004 til august 2006 "I løpet av 12 måneders oppfølgingsperioden, 72 prosent av pasientene opprettholdes eller gått ned i vekt", ifølge studien.

Betraktninger

Endoskopisk sclerotherapy innebærer relativt mindre bivirkninger og komplikasjoner. Komplikasjoner inkluderer kvalme og etter injeksjonen smerte.

Hvordan å senke blodtrykket Fast

Høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, er en sykdom som rammer mange mennesker. Denne sykdommen fører til ditt hjerte og arterier å jobbe ekstra hardt. Blodtrykket øker når blodet begynner å presse for hardt mot blodårene. Hypertensjon er også referert til som "silent killer" fordi symptomene er svært mild eller ikke-eksisterende. Hvis blodtrykket blir for høyt, kan det være en livstruende situasjon, hvis den forblir ubehandlet. Det finnes måter å senke blodtrykket på en riktig måte.

Hvordan å senke blodtrykket Fast

eliminere og redusere stressfaktorer. Når en person føler seg stresset, deres blodkar constrict, forårsaker blodtrykket øker. Prøv å finne måter å slappe av for eksempel å få en massasje, meditere, lese, sitte på stranden, eller til og med en og annen lur kan gjøre utslaget.

Opprettholde et sunt kosthold og redusere inntak av natrium. Les mat etiketter og velge matvarer som er lav i natrium. Spise mat med høyt kalsium vil tillate kroppen å ta inn mer kalium. Den kalium bidrar til å balansere ut mengden av natrium i kroppen din, som reagerer med nyrene og senker blodtrykket.

Ta medisiner på gang daglig hvis du har blitt diagnostisert med hypertensjon. Blodtrykk medisiner kalles vedlikeholds narkotika, fordi du må ta det daglig for å opprettholde eller holde blodtrykket under kontroll. Manglende eller hoppe doser helt er ikke en god idé. Det fører til at hjertet til å bli overarbeidet, og til slutt hjertet blir svakere.

Øvelse ofte å bidra til å senke blodtrykket. Trene bidrar til å forhindre plakk i arteriene. Våre blodkar inneholder et stoff kalt nitrogenoksid, som blir stimulert når vi trener. Nitrogenoksid bidrar til å holde blodårene åpne. Jo mer dilatert (åpen) i blodårene, jo lavere blodtrykk.

Reduser alkoholinntaket. Overdreven alkoholbruk forstyrrer flyten av blod til og fra hjertet, forårsaker den til å jobbe ekstra hardt. Hvis du reduserer alkoholinntaket, vil blodtrykket ditt også reduseres.

Hvordan hemmer sjokolade redusere blodtrykket?

Hvordan hemmer sjokolade redusere blodtrykket?

Innledning

Ifølge American Heart Association, er ca 73.6 millioner amerikanere antas å ha høyt blodtrykk. De viktigste årsakene til høyt blodtrykk i Amerika dreier vanligvis rundt fedme og dårlig kosthold. For å bekjempe dette epidemien, folk har slått til et utvalg av naturlig forekommende stoffer for å forsøke å reversere problemet. Et av disse stoffene er sjokolade, mer spesifikt mørk sjokolade.

Aktiv ingrediens

Mørk sjokolade er antatt å bidra til å redusere blodtrykket ved en ingrediens kalt flavonoider. Flavonoider er et naturlig forekommende stoff som finnes i huden av kakaobønner. Hva gjør mørk sjokolade mørk er det ekstra andel av kakao i det ferdige produktet. Jo mer kakao i produktet, jo mer flavonoid-inneholdende hud i det endelige produkt.

Hvordan fungerer de

Flavonoider i sjokolade arbeid i to hovedmåter. Først reduserer de muligheten av blodplater å kunne holde sammen. Når blodplater kleber seg sammen, danner de propper. Disse klumper blokkere passasje av blod gjennom blodkarene, noe som øker trykket inne i karene. Flavonoider også hjelpe arteriene holde utvidet ved å hjelpe den arterielle musklene slappe av. De mer dilaterte arteriene er, jo større mengden av blod som kan strømme gjennom dem. Som arterier blir innsnevret, flyten blokkert, noe som øker mengden av trykket i arterien.

Farene

Som med alt annet, er sjokolade bare bra for deg i moderate mengder. Sjokolade er også høy i kalorier, noe som kan bidra til fedme. Fedme kan da forårsake blodtrykket til å øke, noe som avbryter ut fordelene ved å spise sjokolade i første omgang. Det anbefales ikke å forbruke mer enn 3,5 gram sjokolade i en dag.

Hvordan veie fordeler og ulemper ved Nitroglycerin

Nitroglyserin er stoffet for pasienter som lider med angina. Hvis du er en person som opplever angrep av angina denne artikkelen vil hjelpe deg å avgjøre om nitroglyserin er riktig legemiddel for deg.

Hvordan veie fordeler og ulemper ved Nitroglycerin

Forstå Hvorfor Nitroglycerin er foreskrevet?

•  Forstå forholdet mellom angina og nitroglyserin. Nitroglyserin er det stoffet i behandling av angina pectoris (ofte referert til som angina.) Nitroglycerin brukes ved angrep av et angina angrep, og også som et forebyggende. Angina er akutt brystsmerte som resulterer når det er en redusert blodoksygentilførsel til deler av hjertemuskelen. Koronar arteriesykdom er den mest vanlige årsaken til denne tilstanden. Avleiringer av cholesterol, kalsium og andre materialer kan bli funnet i overskytende mengder i blodstrømmen og dermed skape lag av plakk på innsiden av blodårene. Denne oppsamlingen av plakk er kjent som aterosklerose. Nitroglyserin er en vasodilator, et medikament som brukes til å utvide seg (eller utvide) blodkar. Når koronararteriene blir dilatert hjertet ikke er nødvendig å jobbe så hardt for å pumpe blod, og dermed krever mindre blodstrøm og oksygen. Dette lindrer smerter i brystet.

Finn ut hvordan du forholder deg til tre faktorer som påvirker hvordan nitroglyserin brukes: Typen angina som du lider, de andre medisinske tilstander eller andre reseptbelagte legemidler du tar, din daglige aktivitet eller yrke.

Identifisere din type angina. Det er tre typer av angina, stabil angina, ustabil angina og variant angina. Stabil angina er den mest vanlige type, hvorfra de fleste anginapasienter lider. Brystsmerter oppstår på bestemte tider, vanligvis etter anstrengelse som klatring en trapp eller seksuell aktivitet; det kan også være forårsaket av akutt stress. Nitroglyserin er svært effektiv mot denne formen for angina; en kapsel plasseres under tungen eller mellom tannkjøttet og kinnet (kinnhulen) eller en lingual spray sprayes under eller på tungen. Relief skal skje innen 3 til 5 minutter. Denne dosen kan gjentas tre ganger i løpet av en femten minutters periode før de søker annen hjelp hvis behandlingen mislykkes. Variant angina oppstår uten noen åpenbar årsak, vanligvis om natten eller i de tidlige morgentimer når kroppen er i ro. Denne type av angina er forårsaket av koronararteriespasmer på stedet av den arterielle herding, og kan være ledsaget av økt hjerterytme. Rask lindring av denne typen angina er forårsaket av inntak av nitroglyserin. Ustabil angina kan også oppstå når kroppen er i ro eller med svært lite anstrengelse. Smerten er mer alvorlig og langvarig under ustabil angina og ikke svarer til bruken av nitroglyserin.

omtale din medisinske historie. En annen faktor i beslutningen om ikke å ta nitroglycerin for angina smerter vil være basert på din medisinske historie. Pasienter som lider av anemi, glaukom eller nyresykdom vil være dårlige kandidater for nitroglyserin. Bruken av en hvilken som helst nitrat medikament slik som nitroglycerin kan forårsake lavt blodtrykk som medikamenter handlingen reduserer innsatsen som er nødvendig for å pumpe blod gjennom hjertet. Pasienter som tar medisiner for impotens, for eksempel sildenafil bør også unngå bruk av nitroglyserin; den kombinerte bruk av de to typer av medisiner kan forårsake alvorlig hypotensjon.

Bestem din livsstil. Nitroglyserin som en behandling for angina ville være kontraindisert hos pasienter med yrker som involverer kjøring og bruk av maskiner som det kan føre til svimmelhet og vertigo. Personer som inntok nitroglyserin bør ikke gjøre brå bevegelser eller stige fra sittende stilling raskt; Dette vil redusere wooziness eller ørhet og risikoen for å miste sin balanse.

Hint

  • Som med alle andre medisiner, bør Nitroglycerin tas som foreskrevet. En pasient skal aldri redusere eller avvikle drugh uten å konsultere sin lege.

Hvordan gjenkjenne Alcoholic Cardiomyopathy

Alkoholholdige kardiomyopati (AC) er en form for dilatert kardiomyopati forårsaket av vanlig alkoholmisbruk. Overdreven alkoholmisbruk svekker hjertet som da ikke kan pumpe blodet skikkelig. Dette i sin tur påvirker blodstrømmen til andre store organer, inkludert lungene, hjerne, lever, nyrer og andre organer som resulterer i vevsskader og alvorlig organdysfunksjon.

Hvordan gjenkjenne Alcoholic Cardiomyopathy

Hva du skal se etter i AC (Alkohol kardiomyopati)

•  Vær oppmerksom på eventuelle pustevansker. Kortpustethet og pusteproblemer mens du ligger flatt må tas opp og umiddelbart sjekket ut av din primære omsorg lege. Levering av oksygen til vitale organer er sterkt hindret når lungene er kompromittert.

Sjekk deg selv for andre symptomer på bekymring, inkludert tap av matlyst, hevelse i føtter og ankler, generell hevelse, tretthet, hjertebank, rask puls, redusert årvåkenhet, hoste inneholder slim eller skummende rosa typen stoff, frekvens om natten (et behov for å urinere i løpet av natten kalt nocturia) og redusert urinmengde (oliguri) i løpet av dagen kan være til stede i en pasient som lider av alkoholisk kardiomyopati. Disse helsemessige problemer bør bli grundig undersøkt av legen og følges opp av en konsultasjon av en spesialist.

Ring deg lege. eller sykepleier umiddelbart for å la dem vite hvis du begynner å utvikle symptomer.

Gå til legen din hvis de anbefaler det. En eksamen kan ha for å bli utført for å evaluere tilstanden din. Tester utført av helsepersonell kan omfatte en fullstendig fysisk gjennom noe som kan han oppdage bilyder, hoven hals årer, fedme, forstørret lever, rask / uregelmessig hjerterytme, unormale hjertelyder og unormale lungelyder. Ankel og / eller ben hevelse indikerer hjertesvikt (CHF), en komplikasjon av AC. Diuretika og høyde i bena kan hjelpe med CHF symptomer.

Avstå fra alkohol og røyking. Utvidelse av hjertet og væskefylte kammer og ventiler kan bli funnet ved hjelp av en kiste x-ray eller CT. Når avvik er funnet i hjertet skaden er irreversable. Avholdenhet fra alkohol kan se en forbedring i pasientens helse; avstå fra røyking kan også forbedre den generelle helsen.

Slik unngår du at Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når hjertet ikke klarer å pumpe tilstrekkelig blod for å tilfredsstille behovet for oksygen og næringsstoffer i kroppen. Hjertet ditt vil bli svak og stiv over tid, og ditt blod vil sikkerhetskopiere inn i leveren, lungene og ben og ankler. Hjertesvikt er en alvorlig tilstand og kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig.

Slik unngår du at Hjertesvikt

•  Vær oppmerksom på tidlige symptomer på hjertesvikt, som inkluderer tretthet, minkende evne til å utøve, hevelse i ankler og ben, kortpustethet - spesielt under trening, problemer med å sove om natten og overaktiv blære.

Senk kolesterolet ved å endre kosthold og mosjon. Utvikle en sunn diett som er lav i kolesterol og mettet fett. Gå ned i vekt hvis du er overvektig eller fete. Ideelt sett bør body mass index (BMI) varierer fra 21 til 25. Tren regelmessig.

Senk blodtrykket. Høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt (hjerteinfarkt), dilatert kardiomyopati, hypertrofi, og hjerneslag. Spise en diett lav i natrium. Spis mye frukt og grønnsaker. Slutte å røyke. Reduser stress.

Ta nødvendige medisiner hvis kosthold og mosjon er ikke nok til å senke kolesterolet og blodtrykket.

Hvis du har diabetes, kontrollere blodsukkeret. Undersøkelser viste at diabetespasienter med lavere blodsukker er på lavere risiko for hjertesykdommer.

Hvis du allerede har utviklet hjertesvikt, ta kontakt med legen din om koronar bypass kirurgi eller annen prosedyre for å behandle smalere blodkar.

Hvis du har en første grad slektning (foreldre, barn eller søsken), som utviklet høyt blodtrykk, diabetes eller hjertesykdommer, er du høy risiko for disse forholdene. Vær oppmerksom på de tidlige symptomer på disse forhold, noe som kan resultere i en tidlig diagnose og mer effektiv behandling, og som et resultat, lavere risiko for hjertesvikt.

Behandlinger for en forstørret hjerte

Behandlinger for en forstørret hjerte


Mange idrettsutøvere har forstørret hjerte på grunn av overdreven trening som de gjør. De trenger ingen behandling for sin tilstand. I andre tilfeller, folk har forstørret hjerte på grunn av en defekt i hjertet. Disse pasientene kan trenge behandling for sin tilstand for å unngå komplikasjoner.

Fakta

The Mayo Clinic rapporterer at en forstørret hjerte (kardiomegali) er ikke en sykdom, men et symptom på en annen tilstand. Behandlingen for en forstørret hjerte fokuserer på å korrigere det underliggende problemet. Det er også endringer i livsstil som en person kan gjøre for å hjelpe til med å behandle denne tilstanden.

Når er nødvendig behandling?

Behandling for en forstørret hjerte er ikke alltid nødvendig. Noen forstørrede hjerter er midlertidige og noen er sports-relaterte og ikke trenger behandling. Men i noen tilfeller pasienten har gått inn hjertesvikt eller ikke kan leve et normalt liv på grunn av nedgangen i hjertet helse. I slike tilfeller kan pasienter ikke utføre daglige oppgaver som å gå til postkassen uten å ha pusteproblemer.

Farmakologisk behandling

Noen ganger leger prøver å behandle en forstørret hjerte med reseptbelagte medisiner. Leger kan bruke noen av de følgende legemiddel familier: diuretika, digoksin, ACE-hemmere, ARB og / eller betablokkere. Medisiner er ofte brukt når legen bestemmer at hjertemuskelen er svekket og pasienten trenger medisiner for å hjelpe avtale med symptomer på hjertesvikt.

Kirurgisk behandling

Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at hjerte-transplantasjon kirurgi kan være nødvendig når hjertet er skadet utover reparasjon eller når medisiner ikke klarer å kontrollere symptomene. Det kan være en svært lang ventetid for en person som trenger en transplantasjon på grunn av problemer med å få en donor hjerte. Noen ganger hjerteklaffen er årsaken til utvidelse. I dette tilfellet, kan kirurgi være nødvendig å reparere ventilen. Begge typer kirurgi er invasiv og vil kreve et opphold på sykehuset.

Medisinsk utstyr

Det er tider når en lege mener at en pasient vil ha nytte av plassering av en medisinsk enhet. Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at spesialiserte pacemakere brukes til å behandle dilatert kardiomyopati, som er en årsak til en forstørret hjerte. Pasienter som har arytmier grunn av en forstørret hjerte kan trenge en implanterbar defibrillator (ICD) for å kontrollere denne tilstanden.

Livsstilsendringer

Nettsiden for Mayo Clinic rapporterer at implementere endringer i livsstil som røykeslutt, å miste vekt, spise en lav-salt og lav-fett diett, kontrollere diabetes, overvåking blodtrykk, får moderat trening, begrense alkohol og få åtte timers søvn en natt kan være svært nyttig med å behandle en forstørret hjerte.

Outcome

En person som mottar behandling for en forstørret hjerte kan gå på å lede et svært vanlig liv. Mange ganger disse pasientene kan også leve i en moden alder når de gjelder noen av de endringer i livsstil i tillegg til den medisinske behandlingen.

Hvordan Les en ekkokardiogram

En ekkokardiogram er en medisinsk test med lydbølger til å konstruere et bevegelig bilde av hjertet. En transduser blir brukt ved utførelse av en ekkokardiogram ved å sende ut høyfrekvente lydbølger, og overføring av de ekko-signaler til elektriske impulser. Denne testen brukes for å kontrollere hjertekamrene og ventiler, slik at leger å diagnostisere bevegelsen av hjertet. Bilyder, ventil beats og pumping effektiviteten av hjertet er så overvåket.

Hvordan Les en ekkokardiogram

•  Undersøk ekkokardiogram resultater. Den første delen av produktet viser intrakardiale dimensjoner av hjertet. Akronymene refererer til de forskjellige strukturene i hjertet som måles. IVSd er intervernicular septum i diastolen, og refererer til veggen knytte ventriklene av hjertet. LVIDd betyr venstre ventrikkel innvendig diameter i diastolen, med henvisning til venstre ventrikkel innvendig diameter i systole. LVPWD er lfeft ventrikkel bakre vegg i diastolen.

Sammenlign områder for hjerte strukturer. Bruk en tabell over verdier for det normale området av de forskjellige strukturer av hjertet og sammenligne resultatet av ekkokardiogram bestemmer om testen er innenfor rekkevidde.

Consult rapporten om størrelsen på venstre og høyre ventrikkel for å se om den er liten, normal eller utvidet. Hver størrelse klassifisering er assosiert med forskjellige medisinske tilstander. Den høyre ventrikkel er omtrent 2/3 av størrelsen på den venstre ventrikkel. Hvis resultatene viser at disse er like i størrelse, er en vesentlig betingelse er tilstede i høyre ventrikkel og må behandles.

Sjekk resultatene for de atriene til å fastslå om det er normal eller utvidet. En dilatert atriene kan indikere en diastolisk dysfunksjon og relaterer seg til hjertets stivhet.

Finn resultatene for de ulike ventiler. Mitralklaffearealet måles for å se etter stenose eller innsnevring av passasjen. Mitral oppstøt refererer til tilbakestrømning av blod i mitral-ventilen med hver sammentrekning av den venstre ventrikkel. Alvorlig oppstøt resultater indikerer at pasienten opplever kortpustethet på grunn av en skadet hjerteklaff og kanskje må opereres. Se på resultatene for trikuspidalklaffen; bakover blodstrøm er vanlig her. For alvorlig trikuspidalklaff oppstøt, kommentarfeltet delen av ekkokardiogram rapport om tilstanden til høyre ventrikkel gir informasjon.

Study rapporterer om stenose og oppstøt i aortaklaffen. Moderat stenose må ikke undervurderes, og må behandles, slik det er potensielt alvorlig. For aortaregurgitasjon, avgjøre om den er mild oppstøt eller ikke, ettersom den sistnevnte vanligvis krever kirurgi.

•  Gjennomgå resultatet for pulmonal ventilen. Stenose er veldig sjeldent som er forekomsten av moderat og alvorlig oppgulp. Årsaken må spores dersom disse funnene er foreliggende.

Hva er en forstørret hjerte?

En forstørret hjerte er en unormal økning i størrelse eller tykkelse i hjertemuskelen, ofte forårsaker hjertet å pumpe blod ineffektivt. Selv om et forstørret hjerte er ikke en faktisk sykdom, er det et symptom på mange hjer eller blodrelaterte sykdommer. Ifølge American Heart Association, er en forstørret hjerte oppdaget av en lege gjennom fysisk undersøkelse og røntgenstråler eller andre imaging tester.

Typer

Ifølge American Heart Association, en forstørret hjerte oppstår når hjertemuskelen tykkere og forstørrer å imøtekomme den ekstra stress, kalt hypertrofi. Den organ øker cellestørrelsen fordi det er vanskelig for den å pumpe blod i normal størrelse.

Utvidelse av hjertet øker også størrelsen på hjertet, slik at den til å ekspandere. Det utvider seg som et svar på hjertemuskelen skade.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, høyt blodtrykk, hjerteklaffsykdom, unormal hjerterytme og pulmonal hypertensjon fører til at hjertet for å forstørre. Medfødte hjertefeil også føre til hjerte utvidelse.

Andre problemer som fører til hjerte utvidelse som anemi, hypotyreose, hypertyreose, graviditet, fedme, overdreven trening, overflødig jern i kroppen og protein buildup i hjertet.

Skade på hjertemuskelen, forårsaket av et hjerteinfarkt, hjertesvikt eller dilatert kardiomyopati fører også til hjertemuskelen utvider seg, forstørre det.

Symptomer

En forstørret hjerte kan forårsake kortpustethet, svimmelhet eller unormale hjerteslag. Det kan også føre til ødem, hvor væske sveller vev i kroppen. Ifølge din totale helse på iVillage.com er det mange som ikke opplever noen symptomer.

Komplikasjoner

Komplikasjoner forbundet med en forstørret hjerte inkluderer hjertesvikt, blodpropp, bilyder, hjertestans, besvimelse og plutselig død. En forstørret hjerte kan svekke hjertemuskelen eller forårsake hjerteklaffene til feil nære, øke risikoen for å utvikle mer alvorlige hjerteproblemer.

Behandlinger

Leger behandler de underliggende årsakene til en forstørret hjerte gjennom medisiner og kirurgi. Hvis det er fordi hjertemuskelen er svak, vanligvis på grunn av kardiomyopati eller annen hjertesykdom, kan leger behandle det med angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmere, angiotensin reseptorblokkere (ARB) eller betablokkere for å senke blodtrykket og forbedre hjertets pumping evne. Digoksin forbedrer også hjertets pumpeevne. Diuretika også redusere ytterligere skade ved å redusere mengden av natrium og vann i kroppen, noe som reduserer trykket i blodårene og hjertet.

Hvis medisiner ikke fungerer, kan en lege implantere en spesiell pacemaker som regulerer sammentrekningene mellom venstre og høyre ventrikkel kamre. Dette brukes for personer med forstørret hjerte forårsaket av strekkingen. Dersom utvidelsen skyldes hjerteklaffene, kan kirurgi begrense ventilene og erstatte den med en kunstig ventil eller en ventil ekstrahert fra en gris. Hjerteventiler utvunnet fra mennesker blir også brukt. Dette retter eventuelle hjerteklaff unormalt.

Hvis ingen av de ovennevnte løsninger fungerer, kan en hjertetransplantasjon anbefales. Denne er reservert for en kritisk syk person hvis liv er som risiko hvis hun ikke får et nytt hjerte.

Nonischemic hjertesykdom

Nonischemic hjertesykdom er en sykdom i hjertet som mangler den tilhørende koronararteriesykdom ofte finnes i andre sykdommer i hjertet. Det er vanligvis knyttet til en sykdom i ett eller flere av de kardiale muskler, får hjertet til å pumpe på en ineffektiv måte, for derved å redusere transport av blod, oksygen og andre næringsstoffer i hele kroppen.

Dilatert kardiomyopati

En av de mer vanlige nonischemic hjertesykdommer er dilatert kardiomyopati. I denne formen for hjertesykdom, har venstre ventrikkel svekket til et punkt der det ikke lenger kan pumpe nok blod eller utvides slik at det kan pumpe en tilstrekkelig mengde blod. Dette vil imidlertid unormal utvidelse slutt svekke musklene i ventrikkelen. Grunnen til denne utvidelse og påfølgende svekkelse er stort sett ukjent, men det kan være et resultat av en infeksjon, genetikk, valvulære problemer, stoffmisbruk eller diabetes.

Hypertrofisk kardiomyopati

En annen potensiell nonischemic hjertesykdom er hypertrofisk kardiomyopati. Med denne tilstanden, kan en eller flere av de kardiale muskler blir unormalt tykke. Mens dette jevning kan hindre din hjertets evne til å pumpe blod, sjelden fører det til noen virkelige komplikasjoner. Genetikk er den ledende årsaken til hypertrofisk kardiomyopati.

Restriktiv kardiomyopati

Restriktiv kardiomyopati er ikke så vanlig som andre former for nonischemic hjertesykdom. Med denne sykdommen, de nedre kvadranter av hjerte mangler den normale elastisitet i den gjennomsnittlige hjertemusklene. Dette hindrer muligheten for hjertet ditt å riktig fylles med blod, siden det ikke er i stand til å utvide som det skal. Når den nedre kvadranter med ditt hjerte ikke fylle tilstrekkelig, vil du se en nedgang i mengden av blod pumpes gjennom kroppen.

Arytmogene Høyreventrikulært Cardiomyopathy

En annen ganske sjelden form for nonischemic hjertesykdom er arytmogene høyre ventrikkel kardiomyopati eller dysplasi. Ofte referert til som bare ARVD, musklene i høyre ventrikkel mangler den normale strukturen av muskel vev funnet i andre hjertemusklene. Dette resulterer vanligvis i uregelmessige eller ujevne hjerteslag som etter hvert kan føre til hjertesvikt eller hjertestans.

Behandling

Den type nonischemic hjertesykdom dikterer vanligvis behandlingsmetodene som brukes for å kontrollere tilstanden. Men de fleste av disse lidelser kan behandles med reseptbelagte medikamenter. ACE-hemmere, angiotensin II-reseptorblokkere (ARBs), betablokkere, kalsiumkanalblokkere, diuretika, antiarytmika og antikoagulantia kan bidra til å opprettholde riktig blod flyt og redusere sjansene for hjertearytmier og hjertesvikt. Du kan også dra nytte av en pacemaker for å sikre at hjertet slår normalt. I mer alvorlige tilfeller kan en hjertetransplantasjon være nødvendig.

Hvordan behandle en forstørret hjerte

En forstørret hjerte er en tilstand forårsaket av andre underliggende medisinske tilstander, som for eksempel svekkelsen av ditt hjerte muskler. En forstørret hjerte kan ikke alltid være en forebygges tilstand. For eksempel, hvis du ble født med en medfødt hjertefeil, kan feilen føre til et forstørret hjerte. Behandling av et forstørret hjerte er viktig for å forebygge komplikasjoner, for eksempel blodpropper, hjertesvikt eller til og med hjertestans. Avhengig av årsaken til forstørret hjerte, vil legen forsøke å behandle den underliggende årsaken til tilstanden din.

Hvordan behandle en forstørret hjerte

Medisiner

•  Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Diskuter med din lege hvilke medisiner vil gagne din tilstand beste.

Ta angiotensin-converting enzyme (ACE) hemmer medisiner som bidra til å senke blodtrykket dersom dette er årsaken til forstørret hjerte. Ifølge Mayo Clinic, kan ACE-hemmere også hjelpe hjertet til å pumpe bedre. Ta angiotensinreseptorantagonister hvis du ikke klarer å ta ACE-hemmere.

Diskuter med din lege tar medisiner som betablokkere eller digoksin. Disse typer medisiner er viktig i å hjelpe hjertet ditt funksjon bedre.

Medisinsk utstyr og Operasjoner

Få en pacemaker hvis du har dilatert kardiomyopati, som er en alvorlig type forstørret hjerte. En pacemaker opererer ved å koordinere hvordan hjertet kontrakter, og at høyre og venstre hjerteklaffer kontrakten til rett tid.

Få en en implanterbar cardioverter-defibrillator hvis du lider av en arytmi som er årsaken til forstørret hjerte. En ICD er en veldig liten enhet som vil sjokkere hjertet ditt når hjertet begynner å slå unormalt.

Sett en defekt hjerteklaff når forstørret hjerte er forårsaket av en hjerteklaff som har blitt smalere. Ifølge Mayo Clinic, vil den defekte ventil erstattes med enten en syntetisk ventil eller en ventil fra en donor.

Fest en defekt lekker ventil som kan være årsaken til forstørret hjerte. Den defekte ventilen kan repareres eller erstattes, avhengig av alvorlighetsgraden av lekker ventilen.

Få en hjertetransplantasjon når andre behandlingsalternativer mislykkes. Diskuter denne type prosedyre med din lege, som transplantasjoner inkluderer risikoen for infeksjon og avvisning av donor hjerte.

Hint

  • Når du tar noen medisiner foreskrevet av legen din, følger alltid nøyaktige instruksjoner for å sikre at din tilstand kan behandles på riktig måte.
  • Hvis du vet at du har en familiehistorie med hjertesykdom, la din lege beskjed slik at tidlig oppdagelse og behandling av tilstanden din kan bidra til å forhindre din tilstand fra å bli en komplikasjon.
  • Aldri avvikle noen medisiner med mindre instruert av legen din. Dette kan resultere i din tilstand blir forverret eller verre.
  • Hvis du har en forstørret hjerte, avstå fra overdreven alkoholbruk, røyking og narkotika, som kan gjøre tilstanden verre.

Er det vanlig å ha en forstørret hjerte?

Er det vanlig å ha en forstørret hjerte?


Den medisinske betegnelsen på en unormal utvidelse av hjertet er kardiomyopati. En forstørret hjerte er ikke en vanlig foreteelse, og er en alvorlig tilstand som vanligvis fører til døden hvis den ikke behandles.

Kardiomyopati

Kardiomyopati kan være enten primær eller sekundær. En primær kardiomyopati kan ikke skylden på en bestemt årsak som for eksempel høyt blodtrykk, hjertesykdom eller en medfødt defekt. Et sekundært Kardiomyopati er knyttet til en bestemt sak, vanligvis knyttet til et annet organ i kroppen.

Dilatert kardiomyopati

I en dilatert kardiomyopati, blir hjertet strukket og forstørret, begrenser muligheten for blodet å strømme gjennom hjertet. Noen ganger kan en blodpropp kan dannes, blokkerer en arterie i hjertet. Dette kalles en trombe.

Hypertrofisk kardiomyopati

I et hypertrofisk kardiomyopati, den venstre ventrikkel av hjertet forstørrer og hindrer strømmen av blod fra dette området. Dette kan også føre til en lekkasje i mitral-ventilen.

Restriktiv kardiomyopati

I en restriktiv kardiomyopati, blir hjertemuskelen eller hjertemuskelen stiv eller stiv, og hjertet mister noe av sin evne til å pumpe blod effektivt.

Kardiomyopati Treatment

Behandlingen for kardiomyopati avhenger av hvilken type pasienten har. Det kan involvere kirurgi eller behandling med et antikoagulerende stoff eller betablokkeren.