Digidexo.com

parestesier og brenning

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?

Hvorfor har jeg en brennende følelse i Mine Ben løpet av natten?


Nighttime leg svie kan tyde på at du har en alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Brennende smerter i lårene kalles meralgia paresthetica. Hvis beinet blir hoven eller traumatisert på en eller annen måte, press på nerver resulterer i smerter, blant annet en brennende følelse, samt forårsaker lammelser og andre typer dysfunksjoner i leggen.

Nerve Entrapment

Nettstedet til American Academy of Orthopaedic Surgeons forklarer at nervene transportinformasjon til hjernen, forteller hjernen for å aktivere din motoriske nerver. For at denne prosessen skal oppnås, nerver må passere under, over, gjennom og rundt dine bein, muskler og ledd. Hvis alt er godt innenfor systemet ditt, er det rom for disse nerveoverføringer til å passere lett. Men hvis beinet har påført skade, nervene kan ikke sende riktig, og det er når smerten oppstår.

Betraktninger

Når beinet brenner på utsiden av låret, enten det skjer om natten eller i løpet av dagen, er den laterale femoral kutan nerve komprimert eller presset. Den LFCN er den største sensoriske nerve i bena. Den brennende følelse kan utvide til yttersiden av kneet. Lysken kan også verke, og setet kan gjøre vondt. Vanligvis er den brennende følelse bare på en side av kroppen. Nerve entrapment, eller press, som er brukt direkte til en nerve eller til en spinal feste av at nerve kan føre til parestesier, eller brenning, krypende, prikking, pins og nåler sensasjon at noen individer erfaring om natten.

Identifikasjon

Parestesi vanligvis oppstår i ekstremiteter, og kan være en indikator for en alvorlig sykdom, tilstand eller lidelse, eller, på den annen side, en betingelse at den ikke er så alvorlige. Parestesier kan skyldes en infeksjon, hvis du opplever betennelse i ledd og muskler, eller som følge av traumer eller malignitet.

Potensial

Sammen med de brennende følelser, kommer nummenhet og prikking i det berørte området. Berøre området, selv lett, vil gjøre vondt. Faktisk kan en lett berøring vondt enda mer enn fast press blir brukt til det berørte området.

Andre årsaker

Nattlige legg svie kan være et resultat av tilstander så som diabetisk neuropati, diabetes, neuropati og multippel sklerose.

Hvordan brenne Fem Kalorier

Hvordan brenne Fem Kalorier


Du må passe på minst 150 minutter med moderat intensitet trening eller 75 minutter med høy aktivitet hver uke, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens du brenner fem kalorier vil ikke gjøre mye av en bulk i disse målene, brennende fem kalorier med små pakker med aktivitet flere ganger om dagen kan bidra til å gjøre en forskjell i hvor mye trening du klarer å få hver uke. Selvfølgelig, bør du sikte på å presse i lengre økter når det er mulig, men brennende fem kalorier her og der kan legge opp til en stor innvirkning. Din vekt bestemmer hvor mange kalorier du vil brenne utføre en bestemt aktivitet; anslagene er for en 150-kilos person.

Hvordan brenne Fem Kalorier

•  Gå en tur eller en joggetur. Du trenger bare å gå raskt i ett minutt for å brenne fem kalorier, ifølge American Cancer Society. Hvis du leter etter en mer intens kaloriforbrenningen, gå raskt i 30 minutter for å forbrenne rundt 150 kalorier. Du vil doble kalori brenne med en joggetur. Du trenger bare å jogge i ca 30 sekunder å brenne fem kalorier, så jogge i ca 30 minutter vil hjelpe deg å forbrenne litt mer enn 300 kalorier.

Rengjør huset ditt. Ja, rengjøring teller mot den ukentlige trenings kravet, forutsatt at du er støvsuging, skrubbe gulv eller gjør en like intens rengjøringsoppgave. Støvsug eller mopp for to minutter å brenne fem kalorier eller klippe plenen i omtrent ett minutt å brenne fem kalorier. Hvis det tar deg en halv time å klippe plenen, vil du forbrenne ca 160 kalorier.

Dyrk en hobby. Mange aktive hobbyer er gode kalori-brenning aktiviteter, og de også hjelpe deg å møte den ukentlige trenings kravet. Sykle eller spille halv domstol basketball for mindre enn et minutt å brenne fem kalorier. Dans, spille kickboxing, bade eller gjøre litt hagearbeid, og du vil brenne fem kalorier før du har selv nådd ett minutt. Lek med barna dine for to minutter å brenne fem kalorier.

Kast deg inn i arbeidet ditt. For hvert minutt og en halv eller så for å gjøre kontorarbeid, vil du brenne fem kalorier.

Relax. Selv gjør noe avslappende forbrenner kalorier. Sitte og lese en bok eller se en film, og du vil brenne fem kalorier hvert femte minutt. Sove for ca syv minutter, og du vil også brenne fem kalorier.

Hvordan få en solbrun uten å brenne

Hvordan få en solbrun uten å brenne

Dette er for å hjelpe folk slik at de kan sole naturlig uten å bekymre deg for å få en solbrenthet. En god solbrenthet kan ødelegge en avslappende ferie raskt. Du ønsker ikke å se ut som denne fyren.

Hvordan få en solbrun uten å brenne

•  Det første trinnet er å finne en fin og solrik flekk rundt hjemmet eller rundt din ferie sted. Når du finner det stedet du trenger for å mentalt forberede for en avslappende ettermiddag.

Nå legger vi ut vår lounge stol og legge vår håndkle ut på toppen av lounge stol. Nå må vi legge på vår tilbake i 15 minutter og deretter vende over til våre magen i 15 minutter. Sørg for å bruke timeren ellers kan du bli brent.

Nå etter 30 minutter totalt, trenger vi å bruke solkrem. Jeg anbefaler noe rundt spf 20-25 range. Vi trenger å bruke den til hele kroppen likt. Neste vi trenger å rotere våre stolen 180 grader og legge seg ned i 25 minutter på hver side denne gangen.

Nå er vi ferdige tanning for i dag. Hvis du fortsatt ønsker å være ute i solen mer uten å brenne jeg ville bruke en solkrem som er spf 35 eller høyere for resten av i dag. I morgen må vi gjenta denne prosessen på nytt. Ved utgangen av i morgen skal vi ha en fantastisk brunfarge i gang og går.

Hint

 • Hvis du går inn og ut av vannet være sikker på å bruke solkrem oftere som vannet skyller mest solkrem av.
 • Ikke bruker sunblock vil produsere en solbrenthet
 • Legging ut for lenge vil produsere en solbrenthet

Hvordan brenne kalorier mens du bruker en datamaskin

Å bli sittende fast på kontoret er ikke lenger en god unnskyldning for ikke å trene. Selv om du sitter fast arbeide på datamaskinen, kan du fortsatt brenne noen ekstra kalorier ved å gjøre noen enkle bevegelser og bruke fantasien. Slå på kontoret til en tilpasset treningsstudio.

Hvordan brenne kalorier mens du bruker en datamaskin

Gesture med den ledige hånden. Hvis du bare bruker en hånd til å jobbe musen på datamaskinen, flytte den andre armen rundt. Gjør fakter når du snakker i telefonen eller tvinne håret med en ledig hånd.

Trykk føttene. Flytte bena fra side til side, og strekke dem ut og tilbake igjen.

Laugh mer og oftere. Arbeid er ikke alltid en bolle med kirsebær, men du kan gå ned i vekt ved å le. Få 15 til 20 minutter en dag med latter og brenne en ekstra 40 kalorier om dagen.

Arbeid bena. Slitasje ankel vekter og gjøre beinøvelser mens du arbeider ved datamaskinen.

Sett kontorstolen med en fitness ball. Tone kjernemuskulaturen mens du bruker datamaskinen.

Arbeid i gang skrivebord. Flere typer er nå på markedet. De tilbyr tredemølle-type bevegelse med stående skrivebord der du kan skrive mens du går i sakte tempo. Hvis walking er for mye, må du installere en stående skrivebord. Stående, selv uten å gå, kan øke kaloriene du forbrenner.

Drikk kaldt vann. Kroppen din forbrenner kalorier når den varmes vannet opp til kroppstemperatur. Å drikke åtte glass isvann en dag forbrenner ca 60 kalorier.

Hint

 • Enhver bevegelse er bedre enn ingen. Hold bena og armene beveger seg, selv om det er bare små bevegelser under PC-pulten din.
 • Å arbeide i et kaldere kontoret kan hjelpe deg å forbrenne kalorier siden kroppen din trenger for å arbeide for å holde deg varm.

Hvordan brenne kalorier uten å svette

Alle leter etter måter å brenne ekstra kalorier hver dag i et forsøk på å gå ned i vekt. Den vanlige ruten til å gjøre dette for å dra til treningsstudioet og ende opp dryppende svette. Ja, vil du brenne kalorier på denne måten. Men du trenger ikke å bryte en svette for å brenne kalorier. Følg disse enkle trinnene for å brenne kalorier uten å svette.

Hvordan brenne kalorier uten å svette

Brenne noen kalorier

•  Start dagen med å drikke grønn te. Drikke koffein vil øke kroppens stoffskifte og vil hjelpe deg å forbrenne mer kalorier i løpet av dagen.

fidget mens du gjør dine daglige gjøremål. Hver lille bevegelse av kroppen din forbrenner kalorier. Fidgeting vil brenne mange kalorier i løpet av en 8 timers dag.

Pop en del av sukkerfri tyggegummi i munnen etter lunsjtid. Tygging og svelging vil brenne flere kalorier så bare la din lunsj fordøye.

Drikk mer grønn te rundt midten av dagen; Dette vil øke stoffskiftet en siste gang og hjelpe deg i å brenne flere kalorier gjennom resten av dagen.

Hint

 • Hver lille handling som du gjør forbrenner kalorier. Hvis uro kommer ikke naturlig for deg, slå på litt musikk og trykk på foten til det for en time.
 • Ikke forbruke din grønn te etter 15:00. Den koffein kan forstyrre din evne til å sovne den kvelden.

Hvordan brenne fett mens vektløfting

Hvordan brenne fett mens vektløfting


Når folk flest vekt løft, de tar en kort hvile under settene sine. I tillegg mange vektløftere velger å gjøre kun én øvelse av gangen. Ved å implementere en kombinasjon av rutiner på samme tid og ikke tar hvile under settene, vil du holde pulsen opp og holder på å brenne fett hele rutinen. Fortsett å lese denne artikkelen for å hjelpe deg å forstå hvordan du kan gjøre dette hjemme, gym eller noe annet sted.

Hvordan brenne fett mens vektløfting

•  Begynn treningen rutine med en kardiovaskulær trening som løping eller sykling. Dette vil hjelpe deg til å få kroppen din hjertefrekvens opp før du starter din vektløfting rutine.

Velg to vektløfting rutiner for å utføre etter hverandre, og sørge for at du plukker to øvelser som trener forskjellige muskelgrupper, slik som å ikke forårsake trøtthet i en muskel område. For eksempel, hvis du ønsker å gjøre predikant krøller (en bicep trening), deretter den andre øvelsen du velger bør være for bena, triceps eller annen muskel enn biceps.

Finish ett sett med vektløfting for en muskelgruppe, og deretter umiddelbart flytte til en annen del av deg vektløfting rutine som vil trene en annen muskelgruppe.

Gjenta settene mellom begge muskelgrupper uten å hvile i mellom. Dette holder pulsen opp.

Fortsett dette mønsteret til du har fullført treningen rutine.

Hint

 • Poenget med å trene to muskelgrupper sammen og ikke tar pauser i løpet av de settene er å holde pulsen opp. Hvis du holde pulsen opp, vil kroppen forbrenne mer fett enn hvis du tar pauser i løpet av hvert sett.
 • Full ditt treningsprogram på denne måten er vanskeligere enn en vanlig rutine der du hvile mellom settene. På grunn av dette, være klar over tretthet og drikke mye vann.
 • Denne artikkelen gir råd om hvordan du kan brenne fett under vektløfting, men garanterer ikke noe vekttap resultater. Å ha et sunt kosthold er viktigere enn en god øvelse rutine i form av din helse og utseende.
 • Hvis du har spørsmål om hvordan å opprettholde et sunt kosthold eller en god øvelse rutine, ta kontakt med en ernæringsfysiolog, lege eller annen fagperson med kunnskap til å svare på dine spørsmål tilsvarende.

Matvarer som brenne buk fett

Det er en myte at det er mat som brenne buk fett alene. Men er det mulig å spise mat som brenne buk fett samt fett på andre områder av kroppen din. Dette vil forbedre utseendet på hofter, ben, armer og nakke samt magen din. Selvfølgelig til enhver diett som omfatter næringsmidler som brenner kroppsfett må kombineres med en økning i fysisk aktivitet være effektive.

Identifikasjon

Enkelte mennesker har en tendens til å få mer fett i buken enn andre. Dette er først og fremst et spørsmål om genetikk. Noen mennesker kan spise iskrem hele dagen og ikke få en tomme i midjen, mens andre diett som gale og se sine guts utvide. Hvis foreldrene dine gått opp i vekt rundt midten så du er også sannsynlig å gjøre det samme. Men også en tendens til å lagre fett i buken mer enn kvinner. Til tross for din genetiske tilbøyelighet, er det mulig å bekjempe dine gener og holde magen trim. Det er et spørsmål om å holde samlede kroppen fett prosent lav. Å spise en diett av fettforbrenning mat sammen med et treningsprogram er nøkkelen.

Funksjon

Meieriprodukter som er lav i fett har vist seg å hjelpe brenne buk fett. Det har å gjøre med høyt proteininnhold og enzymer i meieriprodukter. Du må forbruke produkter som nonfat melk og nonfat yoghurt, ikke høy-fett ost eller iskrem. Ernæringseksperter anbefaler at du spiser tre eller fire porsjoner nonfat eller lowfat meieriprodukter hver dag. Den kalsium i dem gjør også bein sterkere.

Fordeler

Høy-protein matvarer som er også lav i fett hjelpe brenne buk fett. Egg er høy i protein og har høye nivåer av vitamin B-12. Disse hjelper kroppen å bryte ned fett. De fleste av de fettforbrennende egenskaper av egg er i eggehvitene. Hvis du er bekymret for kolesterol, kan du fjerne plommer og bare spise eggehvitene. Magert kjøtt, kalkun og fisk er også høy i protein og lite fett. Fisk, som laks og tunfisk, har den ekstra fordelen av omega-3 og omega-9 fettsyrer. De hjelper kroppen forbrenne fett og øke immunsystem.

Forebygging / løsning

Matvarer med høyt innhold av løselig fiber kan hjelpe deg å forbrenne magefett. Havregryn hjelper kroppen i å senke kolesterolet og rengjøring giftstoffer ut av kroppen din. Havregryn gjør også at du føler deg mett lenger slik at du spiser mindre. Det er best spises til frokost siden det er en stor kilde til energi til å drive deg gjennom dagen. Bønner og helkornprodukter, som visse brød, er også gode kilder til fiber. Se etter produkter med hele korn som første ingrediens.

Funksjoner

Skifte smør og vegetabilske oljer med olivenolje kan hjelpe brenne buk fett. Det er store mengder enumettet fett i olivenolje. Dette er en god fett som bidrar til å redusere kolesterol og metaboliserende kroppsfett. Mange frukt og grønnsaker inneholder vitaminer som hindrer opptaket av fett i kroppen. Disse inkluderer appelsiner, grapefrukt, sitroner, brokkoli, gulrøtter, epler og blåbær.

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt


De fleste vil gjøre cardio trening for å brenne kalorier, men vi trenger å vite er dette den beste måten å gå ned i vekt og forbrenne fett. Å gjøre en 30 minutters cardio trening er bra, men gjør en 10 minutters vekttrening trening er bedre.

Hvordan brenne nok kalorier for å miste vekt

Studier viser at bruk av en vekt programmer eller intervaller kan brenne fett 3 ganger så rask som gjør en cardio trening. Dette er viktig fordi de fleste av oss er begrenset på tid og vi ønsker å forbrenne fett, slik at vi kan gå ned i vekt, men vi ønsker å gjøre det i løpet av kort tid.

Det store problemet med å telle kalorier på en tredemølle er at det kan være unøyaktig og også hvis du forbrenner 300 kalorier det tapper kroppen for energi og kroppen din vil ønske å spise, men problemet er at du kan spise som 300 + på bare en powerbar eller jamba juice.

Det er alltid getter å få en god treningsøkt med vekter fordi de vil ikke bare bur fett, men de vil få deg tome også. Du ønsker også å sørge for at du spiser riktig mat fordi hvis du trene så du går til buffeen etter hver trening så er du virkelig beseiret formålet, og du vil ha en vanskeligere tid å miste vekt.

Det er viktig å finne en diett plan som fungerer for deg, fordi alle er forskjellige, og hver plan vil ha en annen innvirkning på en persons evne til å gå ned i vekt. Det er alltid viktig å se på en diett plan som en livsstilsendring så det vil gjøre planen mye enklere å følge.

Hvordan å miste vekt og brenne kalorier

Hvordan å miste vekt og brenne kalorier


Formelen er enkel: forbrenner mer kalorier enn du spiser for å gå ned i vekt. For å maksimere kaloriforbrenningen, bruke en kombinasjon av aerobic eller cardio, trening og muskeltrening. Det er også viktig å fokusere på sunn mat sammen med trener. Du kan trene hele dagen lang, men fortsatt få vekt hvis du stadig fylle opp på junk food. Det er også noen mindre forventede måter å brenne flere kalorier, som for eksempel å få nok hvile.

Sunt kosthold

Å miste vekt handler om kalorier, spesielt, brenner mer enn du spiser. Den enkleste måten å oppnå dette på er å kutte kalorier fra ditt vanlige kosthold. En sunn vekt-tapet er 1 eller 2 pounds en uke. Skjær 500 til 1000 kalorier om dagen for å oppnå dette, men ikke spise færre som 1200 kalorier per dag. Presidentens Council on velvære, Sport og ernæring anbefaler å spise rikelig med komplekse karbohydrater sammen med moderate mengder protein og fett for å gå ned i vekt og holde seg næret.

Cardio trening

Cardio trening blasts unna kalorier raskt. The Department of Health and Human Services anbefaler minst to og en halv time med cardio spredt over hver uke, men for vekttap må du kanskje doble dette beløpet. Du kan bryte opp treningsøktene dine som du vil, men hver økt skal vare i minst 10 minutter. Du vil også få bedre resultater med intens kardio, som løping og høy effekt aerobic, enn med moderat cardio, som inkluderer rask gange og volleyball.

Muskel Building

Bygge muskler ikke bare brenner kalorier mens du arbeider ut, men også øker din hviler metabolic rate. Ifølge WebMD, kan legge 5 til 10 pounds av muskelmasse brenne en ekstra 100 kalorier hver dag. Muskel-building aktiviteter inkluderer vektløfting, yoga og motstand-band øvelser. Utfør hver aktivitet før du er for trøtt til å fullføre en repetisjon. Sikt i minst ett sett med 10 reps, jobbe seg opp til tre sett som styrken øker. Gjør disse øvelsene minst to ganger per uke. Det er OK å gjøre både cardio og bygge muskler på samme dag.

Andre faktorer

Brenne flere kalorier ved å få nok søvn. Når kroppen craves hvile, bremser stoffskiftet. Å være for komfortabel kan også redusere kaloriforbrenningen. Holde klimaanlegg ned i sommer, og varmeapparatet ned i vinter. Kroppen din vil brenne ekstra kalorier å opprettholde normal temperatur. Du vil også miste mer vekt ved å forbli aktiv hele dagen. Parkere på enden av tomta for ekstra gangavstand, og få opp ofte for å flytte bena når du sitter i timevis.

Hvordan brenne Abdominal Fat i to uker

Hvis brennende abdominal fett i 2 uker var virkelig mulig da alle ville ha vaskebrett abs. Det er ikke fullt så enkelt, men det finnes øvelser og vaner du kan vedta som vil tillate deg å se en forskjell i din mage etter bare to uker.
Oppretthold følgende vaner å brenne bort magefett og oppnå flat abs.

Hvordan brenne Abdominal Fat i to uker

•  Tren kjerne. Dette omfatter de øvre og nedre mage, samt de skrå muskler og korsryggen. Dette vil stramme og strengthern kjernemuskulaturen samt brenne kalorier for å gjøre deg i stand til å gå ned i vekt. Noen gode øvelser for dette området er abdominal crunches, leg heiser, og vindmøller.

2 tur daglig. Turgåing er en fin måte å excercise hele kroppen, stramme og oppstrammende muskler, mens du brenner fett. Daglige turer vil bidra til å øke stoffskiftet.

Øk daglige vanninntaket. Dette vil bidra til å skylle kroppen din og forbedre blodsirkulasjonen som igjen vil øke stoffskiftet.

Spis en diett rik på frukt og grønnsaker. Den sunnere hele kroppen er jo lettere vil det være for deg å miste vekt og holde musklene fungerer som den skal, slik at du trimme og slanke.

Øv god holdning og stramme magemusklene mens du sitter eller står. Hvis musklene er sterke de vil arbeide mer og hjelpe deg å forbrenne fett unna.

Hint

 • Etter to uker med disse nye kosthold og mosjonsvaner bør du være i stand til å se og føle forskjellen i mageområdet.
 • Ikke prøv å gå ned i vekt ved å sulte deg selv, krasj slanking og trening til det punktet av utmattelse vil bare skade kroppen din i det lange løp.

Raskeste måtene å brenne buk fett

Raskeste måtene å brenne buk fett


Når folk prøver å gå ned i vekt, en av de mest klaget over problemer er fettet som omgir magen. Sammenlignet med andre deler av kroppen vår, har en tendens magefett å være sta og kan være vanskelig å tape, spesielt når du blir eldre. Det er ingen magisk, mirakel løsning for å miste buk fett. Men ved å jobbe hardt og kombinere en endring i matvaner sammen med en intensiv hjerte og kjerne-styrke treningsprogram, kan du maksimere brannsår på magen fett og miste overflødig fett raskt og effektivt.

Raskeste måtene å brenne buk fett

Cardiovascular trening er den mest effektive måten å brenne kalorier og bli kvitt magefett. Cardio trening er noen form for aktivitet som får hjertet ditt og lungene pumping og jobber hardt over en periode. Populære cardio drive med aerobic, løping og sykling. Prøv å passe i 30 til 45 minutter med kardio per dag, seks dager i uken. Trening i minst 30 minutter for at kroppen din til å begynne å brenne magen fett. For å oppnå optimal ytelse, ta en fridag hver uke, slik at kroppen kan hvile og gjenopprette.

2 Gjør øvelser for å styrke din kjerne og magemusklene. Din kjerneområde består av buk, nedre del av rygg og brystmusklene som festes rundt kroppen din. Muskler bidra til å øke stoffskiftet og gjøre det lettere å bli kvitt fett. Ved å bygge muskelstyrke av kjernen, vil kroppen naturlig begynner å brenne mer magefett. Eksempler på sentrale oppgaver inkluderer yoga eller pilates klasser. Du kan også gjøre sit-ups, crunches og push-ups for å styrke mage og brystmuskulatur. Se ressurser for et eksempel på ulike typer crunches du kan gjøre. Arbeidet med kjernemuskulaturen tre ganger i uken for å oppnå maksimal brenne.

Endre ditt kosthold. Det er viktig å justere dine spisevaner i forbindelse med din trening diett. Spis mer protein som magert fjærfe eller fisk samt grønne bladgrønnsaker som spinat eller romanosalat. Den ekstra protein vil bidra til å bygge opp og styrke musklene dine raskere. Cut karbohydrater som ris, brød, pasta eller mel. Karbohydrater har en tendens til å inneholde overflødig tomme kalorier som legger til kroppen fett uten å gi noen betydelige helsemessige eller ernæringsmessige fordeler. Kutte ut karbohydrater i forbindelse med trening plan vil hjelpe deg å brenne buk fett raskere.

håndtere stress nivå og få nok søvn hver natt. Studier har vist at når stressnivået stiger, kroppen din utgivelser høye nivåer av hormonet kortisol, som igjen fører til økt appetitt og fettproduksjon i magen området. Ikke får nok søvn også bremser ned produksjonen av insulin i kroppen din, noe som betyr at kroppen din vil være mindre i stand til å forbrenne kalorier. Unngå alkohol rett før du sover og skape nye vaner som å ta turer, drikke færre koffeinholdige produkter og konsekvent oppfølging av stress nivå vil bidra til å holde kroppen i balanse og brenne magen fett raskt.

Hint

 • Konsultere med en personlig trener vil gi deg optimal nytte av arbeidet ut rutine.
 • Alltid konsultere med helsepersonell før du begynner et treningsprogram.

Hvordan å brenne fett i midsection

Det er en vanlig misforståelse at magefett er det vanskeligste å bli kvitt, spesielt i overgangsalderen kvinner. Mange kvinner tror at for å brenne buk fett, må de gå ned i vekt med slankepiller. Men det er veldig lett å bli kvitt magefett om du har gått opp i vekt på grunn av graviditet, overgangsalder eller fråtseri. Nøkkelen er å innlemme en trening for hele kroppen sammen med en fettforbrennende diett. Ditt kosthold spiller en viktig rolle i hvorvidt du brenne buk fett. Hvis du spiser feil mat, vil du fortsette å ha sta magen fett.

Hvordan å brenne fett i midsection

Gå innkjøp av mat en gang i uken (på en helg når du ikke er sulten, fordi du er mer sannsynlig å gjøre dårlig mat valg hvis du handler i løpet av sult). Ha en handleliste når du går. Listen skal inneholde følgende elementer: honning flavored, fettfri gresk yoghurt; fersk økologisk babyspinat; salat; tomater; løk; lav-fett dressing (din favoritt slag); hermetisert laks; Egg vispene; Pam cooking spray; 1percent melk; fettfattig ost; fresh-cut ananas; bringebær; blåbær; Apple; appelsiner; jordbær; belgfrukter; lav-fett, natrium-free supper; et tilfelle av kildevann; og mager bakken kalkun.

Curb karbohydrat inntaket og drikke vann. Hvis du oppdager, karbohydrater - de dårlige karbohydrater - er ikke på handlelisten. Den raskeste måten å brenne fett i midsection er å fjerne enkle karbohydrater som brød og sukker fra kostholdet og erstatte de med komplekse karbohydrater. Komplekse karbohydrater holder deg mett lenger. Ved å være mett lenger, vil du ikke krasje og brenne og starte binge syklus som du ville gjort hvis du skulle spise enkle karbohydrater. Du trenger også å øke vanninntaket. Drikk 8 til 12 glass vann om dagen. Drikk to glass vann før du setter deg ned og spise hvert måltid. Dette vil fylle deg opp og gjøre deg mindre tilbøyelige til å overspise.

Bruk StairMaster eller tredemølle. Enhver vedvarende aerob trening (20 minutter eller mer) vil brenne fett. Så det spiller ingen rolle om du bruker en tredemølle eller en StairMaster; du fortsatt kommer til å brenne fett. For å forbrenne fett i midsection, må du forbrenne fett totalt. Det er anatomisk umulig å gå ned i vekt bare i ett område av kroppen. Men når du begynner å miste vekt rundt gjennom lav-fett diett og aerobic, du kan da spesifikt rettet mot de områdene du ønsker å tone. I dette tilfellet, vil vi fokusere på midsection.

4 Gjør kjerneøvelser. Kjernen av legemet er ansett å være midt-delen, rygg, bryst og bekkenet. Med fokus på hele kjernen delen vil bidra til å tone og definere din midsection som du holde kroppen sterk og i innretting. Ta kontakt med en personlig trener eller bli med på en kjerne klasse på ditt lokale treningsstudio.

Hint

 • Alltid søke råd hos lege før du starter en diett og treningsprogram.

Hvordan brenne fett med Natural Foods

Ja, du kan spise gode smaker mat og faktisk forbrenne fett av kroppen din i prosessen. Hele friske frukter, grønnsaker, magert kjøtt, oljer og krydder har vært en del av menneskets kosthold i uminnelige tider, og inneholder alt vi trenger å gå tilbake kroppen vår til optimal tilstand og vekt. Ingen kalori telling eller kjedelig smakløs kosthold er nødvendig for å kaste uønsket usunt fett fra kroppen din; bare gå tilbake til ekte mat, og den virkelige deg vil komme tilbake også.

Hvordan brenne fett med Natural Foods

Natural Foods Brenn fett

•  Før du begynner å spise din vei til mindre kroppsfett med naturlig mat, du absolutt må kvitte seg med matvarer som gjør deg unhealthily fett. Alle produkter laget med hvitt mel, hvitt sukker og billige transfat oljer må gå, og snart uønsket fett vil gå for.

Stock opp på frukter som grapefrukt og andre sitrusfrukter som inneholder vitamin C, som hjelper deg med å eliminere fett. Andre matvarer som avocado og kokos inneholder sunt fett som forbedrer stoffskiftet og hjelper kroppen skur usunn vekt.

Få inn grønnsaker, som er rike på vitaminer, enzymer og fiber som alle støtter eliminering av fett fra kroppen og øke energi. Noen grønnsaker som brokkoli, løk og asparges anses negative kalori mat fordi de faktisk forbrenne mer kalorier i fordøyelsen enn de produserer.

Base dine større måltider rundt magert kylling, lam og oksekjøtt, som er noen av dine beste allierte i å brenne fett fra kroppen din. Høyt protein kjøtt fylle deg opp og la kroppen din vet at det ikke er behov for å lagre fett.

Ikke glem å spise fisk og fiskeoljer, som de er noen av de mest sunn mat som du kan spise samt kraftige vekt brennere. Omega-3-oljer som finnes i fisk som laks, tunfisk og sardiner faktisk forbrenne fett, samt tilførsel kvalitet protein.

Cook bare med høy kvalitet, høy røyk punkt naturlige oljer som oliven, kokos og sesamfrø som er fettforbrenning, vil ikke forringes under ekstrem varme og faktisk smaker godt.

Spice det hele opp med naturlige krydder som oregano, cayenne og gurkemeie som forbrenner fett ved å øke stoffskiftet, samt å legge til at deilig, siste touch til din fettforbrenning måltid.

Hint

 • Å spise rå frukt, grønnsaker, oljer og enda noen kjøtt som sushi sikrer tilstedeværelse av naturlige enzymer som hjelper på fordøyelsen og eliminering, og kan hjelpe deg å forbrenne fett også.

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens


Det er neppe en hemmelighet at det amerikanske kostholdet er sammensatt av mer enn godkjent 30 prosent fett, ifølge American Heart Association. Tenåringer er spesielt utsatt for å bli overvektig på grunn av overflod av junk food tilgjengelig i maskiner på skolen, videospill og hvor lett vi kan bestille noe på nettet uten å måtte rikke fra sofaen. I tillegg er mange tenåringer besatt med deres kroppsbilde og vil gjøre noe for å forbrenne fett og bygge muskler. Dessverre, de går om det på en veldig usunn måte, og ender opp med å hoppe på bandwagon av kjepphest dietter og fettreduserende mat planer. Dietter og fett i seg selv er ikke problemet. Det er ikke å vite hvordan du kan integrere de to. Her er prøvd og sanne måter for tenåringer å brenne fett og bygge muskler.

Hvordan å brenne fett og bygge muskler for Teens

•  Gå til legen din for en fullstendig fysisk. Det er viktig å vite tilstanden din helse før du starter noen form for diett og treningsprogram.

Sett realistiske mål. Du trenger å vite nøyaktig hvor du er for å vite hvor du skal. Mål å miste mer enn 2 pounds per uke. Noe mer enn det er ansett å være usunn. Når du vet hvor mye vekt du trenger å miste, er det på tide å overhale pantry hvis du ønsker å forbrenne fett og bygge muskler.

Slutte å spise fet, fettete takeaway som pizza. Begrens fett til 3 ts per dag. Hvis du vil, kan du ha totalt 3 ss av lav-fett dressing. Stopp kveldsåpne snacking. Begrense disse for spesielle anledninger. Ved å sette begrensninger på fettinntaket, vil du automatisk begynner å miste fett. Men slippe vekt raskt er ikke alt du vil. Du ønsker å bygge muskler, og du ønsker å gjøre det sunt.

Exercise. Ingenting bygger muskler bedre enn vekt-styrketrening. Den beste måten å implementere en vekt-motstand opplæringsprogrammet er å delta i et treningsstudio. Bli med et treningsstudio gir deg struktur og et bredt utvalg av maskiner for å velge. Det finnes mange rimelige treningssentre drevet av hver lokale byen. Når du har koblet til et treningsstudio, er det på tide å gjennomføre en konsekvent trening.

Vær konsekvent. Gym oppmøte bør ikke være mindre enn fire ganger per uke. Treningen bør inkludere 45 minutter med kondisjonstrening på tredemølle. Start ut å gå svært raskt tempo (si på et fartsnivå på 4,5) før du prøver å kjøre. Sett stigning på 6,0. Aerobic gjør du forbrenner fett. Innlemme frie vekter og sirkeltrening inn i rutinen. I utgangspunktet er det best å spørre en personlig trener til å vise deg hvordan du bruker utstyret, slik at du ikke skader deg. Start ut med lave vekter og gradvis øke dem når du finner øvelsen lett å utføre. Dette skjer vanligvis annenhver uke. Husk at du ønsker å stadig utfordre musklene dine. Å tone quads, bruker leg extension maskin. For triceps, bruke armen forlengelse maskinen; eller hamstrings, bruke beinpress; for indre og ytre lår, bruker bortfører og adductor. Ved å følge alle forslagene, for eksempel godt kosthold og mosjon, innen 30 dager, vil du se hvor enkelt det er å forbrenne fett og bygge muskler.

Hvordan vite hvor mange kalorier å brenne for å miste vekt

Hvordan vite hvor mange kalorier å brenne for å miste vekt


Brenne kalorier er en av de beste måtene å stort vekttap og helse, men å telle kalorier kan være en farlig ting å stole på. De fleste tror at hvis du hopper på en stasjonær sykkel og brenne 200 kalorier vil du miste mye vekt når sannheten er det altfor lett å spise deg vei tilbake til vektøkning.

Hvordan vite hvor mange kalorier å brenne for å miste vekt

Det er nesten umulig å trene i 30-45 minutter og ikke føler deg sulten rett etter trening. Du bør vurdere vekt og intervalltrening blandet med en stor sunn diett for å få vekten av deg en gang for alle.

Det er viktig at når du er ute etter en diett plan for å miste vekt på at du vet hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg. Det er mange planer som tilbyr raskt vekttap som er stor på kort sikt, men på lang sikt vil du mest sannsynlig få vekten tilbake. Du må finne en plan som vil være en livsstil endring, fordi dette vil være en diett som vil holde vekten av for resten av livet ditt.

Det er viktig at du er frisk og miste ekstra kroppsfett er en fin måte å gjøre dette. Sørg for at du har en balanse av slanking med cardio og veie trening for å opprettholde en sunn vekttap plan som vil fungere for deg. Du er i kontroll over din vekttap og alltid finne en kilde som kan hjelpe deg å nå dine mål for å miste vekt og føler stor.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Den eneste sunn måte å brenne fett er med kosthold og mosjon. Slankepiller er falske håp i en kapsel. De er dyre og komme med mulige bivirkninger og helserisiko. Jobbe ut og spise fornuftig kan brenne fett uten fare for piller. Slankepiller er dyre; de kan føre til hjerteproblemer, depresjon, impotens og uønskede interaksjoner med reseptbelagte meds.

Hvordan brenne fett raskt uten piller

Jump-start stoffskiftet. Tidlige treningsøktene pleier å super metabolismen til å forbrenne kalorier mer effektivt enn senere på dagen. For å maksimere fettforbrenningen uten piller, planlegge en ekstra treningsøkt. To 30-minutters økter er mer effektive enn en 60-minutters økt. Bruk tidlig morgen øvelser for å gjøre moderate cardio rutiner, og senere på dagen gjør styrke eller vekttrening.

Oppgave først før du spiser. Arbeid ut 30 minutter før man spiser en sunn frokost. Tidlig trening forbrenner mer enn dobbelt så mye fett som trening senere på dagen fordi natten kroppen din brenner karbohydrater. Når du først våkner opp og kroppen din er lav på karbohydrater, vil det brenne fett i stedet.

Alltid spise frokost. Frokost vil faktisk fyre opp stoffskiftet. Hvis du ikke spiser til lunsj, bremser stoffskiftet ned og fungerer mindre effektivt når det ikke er "drevet" skikkelig. Fornuftig spising etter morgen trening vil dempe trangen til å komme for en sukkerholdig snacks. Det hjelper deg til å føle deg mer energisk og bedre i stand til å takle stress av dagen. Forbruker mer fiber, særlig grønne grønnsaker, for å forbrenne fett effektivt.

Bruk nesen. Puste gjennom nesen tendens til å stabilisere hjerterytmen og fremmer utholdenhet. Med større utholdenhet, vil du være i stand til å fullføre treningen og brenne mer fett.

Stå eller sitte rett opp. Moren din fortalte deg god holdning var viktig, men hvem visste at det var bra for å brenne fett? Enten på treningsutstyr eller gåing eller jogging, fremmer god kroppen innretting bedre pust og mer inntak av fett-brenning oksygen. Bruk håndtakene på ergometersykler eller annet utstyr bare for balanse.

kutte kalorier. Du vil fyre opp fett-brennere med disse tipsene, men hvis du kombinerer dem med et sunt kosthold med frukt, grønnsaker og magre kjøtt som kylling og fisk, vil du se endringer raskt. Du kan også klippe din del størrelser i to for å hjelpe du enkelt kutte kaloriinntaket.

Hint

 • Prøv forskjellige øvelser for å holde deg gående. Som tankene dine, får du kroppen lei av de samme gamle ting. Som kroppen blir vant til en rutine, stopper det brenner kalorier effektivt. Et godt utvalg av kondisjonstrening og styrketrening med vekter vil holde deg og kroppen din interessert i treningen og gjør fremskritt.
 • Alltid konsultere en lege før du endrer din oppgave diett eller tar skritt mot større vekttap.

Hvilke matvarer frigjøre fett brenner hormoner

Avhengig av mat spist, hormoner frigjøres under prosessen med fordøyelsen virker på to måter å forsyne kroppen med den energien som trengs for å fungere. Enten de kan lagre fett og forbrenne karbohydrater, og i tider med høy energibehov, kan brenne muskelvev, så vel, eller de kan forbrenne lagret fett, den ideelle målet for alle slankere.

Fresh Fruits

Spise frisk frukt med lav glykemisk indeks rating, som epler, jordbær, grapefrukt og appelsiner, er å foretrekke å drikke juice. Hele frukter krever mer energi å forbrenne, for derved å frigjøre mer av fettforbrenningen hormoner.

Grønnsaker

Høy fiber, lav glykemisk grønnsaker som brokkoli, kål, gulrøtter og tomater er også blant de matvarer som stimulerer frigjøringen av fett brenning hormoner.

Protein

Høy protein, lav fett mat er avgjørende for utgivelsen av fettforbrenning hormoner. Svært magert rødt kjøtt, fisk (inkludert reker, torsk og havabbor), kalkunbryst og tofu alle faller innenfor denne kategorien (se Ressurser).

Raw Foods

Noen matvarer er mer gunstig for fettforbrenningen når spises rå. Blant disse matvarene er epler, bær, salat, tomat og reddiker (se Ressurser).

Tilberedt mat

Mens matlaging kan ødelegge den ernæringsmessige kvaliteten av visse matvarer, beholder det eller forbedrer de ernæringsmessige og fettforbrenning kvaliteter av andre matvarer. Asparges, bønner, spinat og brokkoli er blant de matvarer som kan spises kokt uten å redusere utslipp av fett brenning hormoner (se Ressurser).

Hvordan brenne mer kalorier mens du sover

Du har jobbet hardt hele dagen på diett for å gå ned i vekt, så det bare er fornuftig å legge litt mer vekt på effektivt å miste vekt ved å brenne mer kalorier mens du sover. Å få nok søvn hjelper folk brenne flere kalorier om natten og på dagtid. Det finnes også andre måter å øke vekttap mens du sover.

Å brenne mer kalorier mens du sover, følg trinnene nedenfor.

Hvordan brenne mer kalorier mens du sover

Hvis du vil brenne flere kalorier mens du sover, ta opp vektløfting i løpet av dagen. En kilo muskler forbrenner i gjennomsnitt ca 50 kalorier per en dag og natt, mens en kilo fett brenner bare ni kalorier. Ved å starte en vektløfting program og øke muskelmasse, vil du være sikker på å brenne mer kalorier mens du sover.

Brenn flere kalorier om natten ved å skru ned ovnen. Kroppen bruker mer energi på å holde varmen. Ved å skru ned varmeapparatet om natten, vil du være å snu opp kroppens metabolic rate, som vil brenne flere kalorier for å holde deg varm.

Unngå karbohydrater i minst seks timer før sengetid. Når kroppen er lav på karbohydrater, begynner det å bruke kalorier for å brenne fett for energi. Hvis det ikke er noen karbohydrater i systemet ditt før sengetid, vil kroppen forbrenne mer kalorier og forbrenne fett for energi.

Drikk grønn te før sengetid for å brenne mer kalorier mens du sover. Grønn te øker stoffskiftet, noe som hjelper folk å brenne flere kalorier.

Sleep for mer enn syv timer for å forbrenne flere kalorier om natten. Få mer søvn vil ikke bare hjelpe deg å forbrenne mer kalorier om natten, vil det også bidra til å holde metabolic rate høyere i løpet av dagen å brenne enda mer kalorier.

Sørg for å meditere og slappe av før du sovner. Avslappende fører kortisolnivåer for å slippe, noe som igjen vil hjelpe kroppen din forbrenner flere kalorier.

Hint

 • Sjekk alltid med legen din før du starter vekttap og kosthold program.

Hvordan å brenne fett Fast uten en diett

Hvis du ønsker å vite hvordan å brenne fett raskt uten en diett, må du forstå rollen stoffskifte spiller i vekttap. Metabolisme er nøkkelen til å brenne fett som det er den hastigheten som kroppen din forbrenner kalorier som energi. Jo høyere metabolisme, jo mer kalorier vil du forbrenne i løpet av dagen.
Med hevet metabolisme, vil du forbrenne mer kalorier bare ved å gjøre ingenting. Det er mange måter å naturlig øke stoffskiftet og dermed forbrenner fett. Du kan enkelt øke stoffskiftet uten å sulte deg selv eller gå på noen form for anstrengende kosthold.

Hvordan å brenne fett Fast uten en diett

En trening hvis du ønsker å forbrenne fett raskt uten en diett. Det tar ikke så mye trening som du kanskje tror å øke stoffskiftet og begynne å miste vekt. Bare en 30 minutters spasertur tre til fire ganger per uke vil gå en lang vei mot å brenne kroppsfett. Ikke bare vil du brenne fett mens du går, men øvelsen vil stimulere stoffskiftet i to til tre timer etterpå.

•  Spis frokost. Hoppe over frokost får kroppen til å bremse sin metabolisme og holde på fettlagrene. Ved å spise en god, sunn frokost du stimulerer stoffskiftet og få dagen startet av høyre.

Drikk 64 gram vann per dag. Vann er avgjørende for reguleringen av alle kroppsfunksjoner inkludert metabolisme. Vann skal konsumeres i løpet av dagen, åtte glass per dag, fordelt ut så jevnt som mulig.

Spis små måltider gjennom dagen. Du trenger ikke å diett for å brenne fett fort, men det er viktig å endre matvaner. Spis fem eller seks mindre måltider per dag i stedet for tre store måltider. Dette er også å bidra til å stimulere stoffskiftet og for å holde kroppen i å lagre de overflødige kalorier som kommer fra de større måltider som fett.

Ikke spis tre timer før du går til sengs. Når du sover, bremser stoffskiftet ned. Hvis du spiser rett før du går til sengs, er de forbrente kalorier saktere og de har en høyere sannsynlighet for å bli lagret på kroppen som fett. Hvis du kan brenne av de fleste av disse kaloriene før du går til sengs, og kroppen din vil brenne fett butikker i hele natt.

Ta et vitamin B12 supplement. Vitamin B12 er en naturlig energileverandør og booster av stoffskiftet. Det kan finnes i kostholdet ditt gjennom proteiner som kjøtt, fisk og meieriprodukter. Hvis du er vegetarianer, kan du allerede være å ta en B12 supplement, som det ikke kan finnes i planter. A Vitamin B12 supplement tatt med et måltid til frokost kan hjelpe deg å forbrenne fett hele dagen.

Hint

 • Jo mer du trener, jo mer fett vil du forbrenne og jo mindre du er nødt til å bekymre deg med kalorier totalt.
 • Prøv å spise din anbefalte daglige kvoter fra alle fire av de grunnleggende mat grupper. Du trenger ikke å diett, men hvis du spiser balanserte måltider, vil du få de næringsstoffene som trengs for et effektivt fungerende kropp og naturlig øke stoffskiftet.

Er det grønnsaker som brenne fett?

Er det grønnsaker som brenne fett?


Ingen grønnsaker kan brenne fett. Som svært næringsrik, kalorifattig og ofte fiber-rik mat, men kan de fleste helst rekke vegetabilsk forbedre vektkontroll. Ferske grønnsaker inneholder også rike mengder vann, noe som bidrar bulk, men ingen kalorier, og gir lys alternativer til høyere kalori, lav-næringsstoff snacks, for eksempel potetgull og godteri. Mens noen grønnsaker gir eksepsjonell vekttap vennlige fordeler, innlemme en rekke inn i et sunt og balansert kosthold. Sammenkoblet med rutinemessig øvelse, gir et slikt måltid plan en trygg og effektiv måte å miste vekt og holde seg i form.

Nonstarchy Grønnsaker

Shedding overskytende pounds krever konsekvent å spise færre kalorier enn du forbrenner gjennom aktivitet. Nonstarchy grønnsaker er noen av de laveste kalori mat tilgjengelig, slik at du kan spise mer bulk mens miste vekt. To hele kopper kokt kål levere kun 70 kalorier - færre enn beløpet i en liten krem-fylt cookie. To kopper kokt pasta med saus, på den annen side, gir 360 kalorier. For å senke kaloriinnholdet og opp næringsstoffene i dine favorittpastaretter, legg grønnsaker til hele korn pasta mens matlaging. Skifte en kopp egg salat med en kopp kokt blomkål sparer du mer enn 500 kalorier. Legge smak til blomkål med naturlige urter og krydder, som er kalorifritt. Bladgrønnsaker, paprika, sopp, brokkoli, selleri, reddiker og asparges er også svært lav i kalorier. Selv om forskningsresultatene er blandet, en studie utført ved Purdue University i 2011 viste at Cayenne Peppers kan bidra til å undertrykke appetitten og rev stoffskiftet litt.

Fiberrike grønnsaker

Fiber, av hvilke det finnes to typer, er en kalori-fri karbohydrat som fremmer metning. Løselig fiber bremser fordøyelsen, hindrer høyt blodsukker og forsinkelser magen tømming, og uløselig fiber forblir i tarmen lenger - attributter som fremmer en følelse av fylde. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder linser, tørkede erter, agurk, gulrøtter og selleri. For verdifulle mengder uløselig fiber, velger grønne bønner, squash, mørke grønne blader, løk og agurk. De fleste grønnsaker imidlertid inneholde en viss mengde av både fiberformer. En halv kopp kokte rosenkål, søtpotet, okra eller erter leverer ca 4 totalt gram fiber. Samme størrelse del av kokte rødbeter, gulrøtter eller grønne bønner gir ca 2 gram. Belgfrukter er de rikeste naturlige fiber kilder. En kopp kokte linser eller svarte bønner gir over 10 gram.

Vekttap-Friendly Forberedelse

Har grønnsakene rå, dampet, grillet, bakt eller kokt, unngå overcooking, noe som kan redusere deres nivå av visse næringsstoffer, som vitamin C. For å hindre overdreven kalorier og usunt fett i vegetarisk retter, begrense eller unngå fete ingredienser, som for eksempel kremet sauser, cheddar ost, ranch dressing og smør. Bruk moderate mengder av sunne fettkilder, som for eksempel olivenolje, i stedet. For praktiske vekttap-vennlig snacks, holde frisk-kutt grønnsaker i single-størrelse beholdere i kjøleskapet. Bakte grønnsaker, for eksempel strimlet grønnkål og søte potetskiver krydret med urter, tilby næringsrik alternativer til pretzels og chips. Hermetiske grønnsaker er nyttige alternativer når fersk og frossen er ikke tilgjengelig, sier Centers for Disease Control and Prevention, men for å unngå for mye natrium, velg No-salt-lagt varianter.

Lage sunn balanse

Et sunt vekttap diett inneholder en balanse av alle makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett. For å oppfylle resten av carb behov, spise et utvalg av frisk frukt og hele korn, som havre, brun ris og quinoa. For protein, er avhengige av mat lite mettet fett, som fisk, fettfattig yoghurt, soya eller skinn hvitt kjøtt fjærfe. Sunt fett kilder inkluderer fet fisk, som laks, avokado, nøtter og frø. For positiv blodsukker, del og vektkontroll, bruk plate metoden, fylle halvparten av måltidet plater med friske eller kokte grønnsaker, en fjerdedel med en sunn stivelse, for eksempel vill ris, og en fjerdedel med en proteinkilde, for eksempel som fisk. Fordi fett er kaloririk, beskjedne porsjoner - for eksempel en duskregn av olivenolje - med hvert måltid vanligvis tilstrekkelig. Når du unne deg godteri, lav-fiber stivelse eller stekt mat, holde små deler.