Digidexo.com

pille for svette

Lavdose Født contol piller for overgangsalder

Når en kvinne når en viss alder, vil hun gå gjennom overgangsalder. Det kan være en velkommen hendelse for noen kvinner, men for andre, det er nok av bivirkninger på overgangsalder som kan gjøre å gå gjennom det en ubehagelig og nervepirrende opplevelse. Det er imidlertid flere hjelp av behandling på markedet i dag for menopause for å lette virkningen av kroppen og hormoner endring. En form for behandling som er iverksatt for å hjelpe noen kvinner lette i overgangsalderen er en lav dose av p-piller. Det kan bidra til å holde hormonbalanser bli litt mer balansert.

Hva er overgangsalder?

Overgangsalder er opphør av en kvinnes menstruasjonssykluser. Det starter med perimenopause, langsom og gradvis opphør av menstruasjonssykluser, så til slutt menopause, som er slutten på menstruasjonssykluser. En kvinne er vurdert i overgangsalderen når hun har sluttet å ha henne syklus i 12 sammenhengende måneder. Menopause er slutten på en kvinnes reproduktive år. Det er ingen flere egg blir sluppet fra eggstokkene, og østrogen er ikke lenger blir produsert.

Lav dose av p-piller

Leger kan forskrive en lav dose av p-piller for noen kvinner i overgangsalderen. Dette er spesielt sant i løpet av perimenopause fase, hvor en kvinne som får fremdeles en periode, men kanskje sporadisk. P-piller er foreskrevet av to grunner: De bidra til å forhindre graviditet, siden dette kan fortsatt være et problem under perimenopause, og de gir hormoner, spesielt østrogen, som kan bidra til å lindre overgangsplager.

Hvor lave doser av Prevensjon Hjelper

P-piller kan hjelpe opprettholde et normalt nivå av hormoner. Pillen kan enten være basert østrogen, progesteron basert på, eller de kan være begge deler. Når hormonnivået endres og bli ubalansert, kan dette forvirre kroppen og kroppen tror kanskje det er tid for en periode. Mange kvinner går gjennom perimenopausal stadier vil ha gjennombruddsblødninger eller uregelmessige perioder på grunn av denne overgangen. De p-piller kan bidra til å holde hormonnivået balansert og dermed eliminere uregelmessige perioder.

Andre symptomer Prevensjon piller Lindre

Hetetokter er et annet symptom på overgangsalder. Det antas at ubalansen av hormonnivået skaper også dette problemet. Selv om det ikke er klart forstått ennå hva som forårsaker hetetokter, lave doser av hormoner eller p-piller, ser ut til å hjelpe med dette problemet også. En annen bivirkning av hormonnivået varierende grunn perimenopause og overgangsalder er hud utbrudd. Kvinner opplever ofte akne problemer igjen i løpet av overgangsalderen. Holde hormonnivået opp og balansert med p-piller kan bidra til å holde huden klar.

Hensyn med å ta p-pillen for overgangsalder

P-piller kommer med bekymringer og advarsler, og alle av dem bør diskuteres med legen din. Kvinner som røyker og er over 35 år bør ikke ta pillen. Røyking og p-piller kan øke blodtrykket. Dette kan gjøre å ta de to sammen en farlig situasjon. Legen din bør være i stand til å gå over alle fordelene med å ta en lav dose prevensjon for å lindre perimenopausal symptomer, samt bekymringer.

Vekttap piller for kvinner som jobber

Med så mange forskjellige slankepiller på markedet, kloke kvinner forstår behovet for å fortsette med forsiktighet. Det finnes en rekke forskjellige priser, bivirkninger og resultater. Mange faktorer bør vurderes i å finne vekttap piller som fungerer.

Reseptbelagte piller

Det er noen fordeler med å kjøpe reseptbelagte slankepiller i motsetning til de som er tilgjengelige over-the-counter. Disse pillene har blitt godkjent av FDA, og du kan arbeide med legen din for å finne den som er best for deg. Det er tre typer på markedet: phentermine, sibutramin og orlistat. Ulempen med å bruke denne ruten er at de er generelt bare godkjent for overvektige mennesker med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer.

Leter du etter en pille for å hjelpe undertrykke appetitten? Meridia hevder å gjøre nettopp det. Mens dyrere enn noen av de over-the-counter alternativene, og med evne til å øke blodtrykket, det er ment å føle deg fyldigere raskere. Dette i sin tur betyr at du bør spise mindre fordi du ikke vil føle deg så sulten. Ifølge en 2007 WebMD studie, på ett år kvinner som bruker Meridia mistet ca 10 pounds mer enn kvinner som tok placebo.

Over-the-counter piller

I de senere årene har vi sett en økning i antall slankepiller tilgjengelig for alle å kjøpe. Dette gjør det enklere for forbrukerne, og de kan finne en pille i sin prisklasse som er rettet mot det de leter etter den mest. Dette er spesielt verdifullt for travle karrierekvinner som ikke har tid til å gå til legen for å få sine resepter fylt.

Alli er en populær vekttap pille og har blitt allment tilgjengelig. Den blokkerer fettopptaket og kan tas opp til tre ganger om dagen. Det må tas med måltider og krever også at du justerer matvaner. Hvis du bruker den mens du spiser for mye fett, bivirkninger - som løs, fet avføring - er ikke hyggelig. En flaske Alli vil koste deg rundt $ 50 og er tilgjengelig på de fleste apoteker.

Lipovox ble omtalt på Oprah og tilbyr disse tilleggskravene om å hjelpe med akne og rynker. Denne pillen er populær blant kjendiser, inkorporerer "Super mat" ingredienser og er visstnok en helt naturlig fettforbrenner. En 30-dagers forbruk er tilgjengelig på deres hjemmeside for $ 29.99. Den kommer også med en tilfredshetsgaranti. Les etiketten før bruk for å sørge for at du ikke er allergisk mot noen av innholdsstoffene.

Konklusjon

Gjør din forskning før du tar disse pillene, og følg instruksjonene. Hvis du fortsatt er usikker, snakk med legen din om dem. Som alltid, er den gode gamle kosthold og mosjon rutine sikker på å hjelpe deg å miste vekt. Før du bruker noen narkotika eller starter en diett og treningsprogram, er det best å gå til legen din.

Forskjeller i p-piller og piller for overgangsalder

Forskjeller i p-piller og piller for overgangsalder


Både p-piller og piller for overgangsalder, oftere kalt hormonbehandling (HRT), inneholder progesteron og / eller østrogen. Forskjellen ligger i mengden og type hormoner hvert medikament bruker og effekten de har på en kvinnes reproduktive system.

The Pill

P-piller hindrer graviditet. Ifølge Planned Parenthood, pillen fungerer for to grunner: det stopper en kvinnes kropp fra slippe et egg, og det tykner vaginal slim slik at sædcellene ikke kan reise opp i skjeden.

HRT

HRT piller gir en postmenopausal kvinne med hormoner eggstokkene ikke lenger produserer. Disse hormonene bidra til å redusere overgangs bivirkninger, inkludert hetetokter, søvnløshet og tørr skjede.

Type

P-piller inneholder enten østrogen og progesteron (kombinasjonspillen) eller progesteron bare. HRT piller inneholder enten østrogen eller progesteron bare eller en kombinasjon av begge hormoner.

Beløp

Ifølge womentowomen.com, p-piller inneholder større mengder av hormoner enn HRT piller. De lavere nivåer av østrogen og / eller progesteron som finnes i HRT er nok til å avlaste en post-menopausal kvinne symptomer.

Betraktninger

Middelaldrende kvinner, som fortsatt menstruerer, men er i ferd med å oppleve de hormonelle svingninger karakteristiske nærmer overgangsalder, kan finne lindring ved å ta en p-pille.

Prenatal piller for hårvekst

Prenatal piller for hårvekst


Mange tar prenatal piller for å oppnå utseendet at mange gravide kvinner har --- langt, tykt hår som vokser raskt. Imidlertid kan disse vitaminene ikke være årsaken til denne vakre hår, og ta pillene kan være en sløsing med penger og bringe på noen unappealing bivirkninger.

Pillene

Prenatal piller er vitaminer at gravide kvinner tar for å gi kroppen sin --- og deres voksende babyer --- med viktige næringsstoffer. Mens ligner multivitaminer, de ekstra mengder av andre vitaminer eller mineraler, for eksempel folsyre, jern og kalsium.

Hvorfor Prenatal?

Gravide kvinner har ofte svært vakkert hår, og kan merke at håret ser ut til å vokse raskere og føles fyldigere. Mange føler at dette er på grunn av prenatal vitaminer, og ta dem for å få samme effekt.

Effektivitet

Det er lite bevis som bekrefter å ta en prenatal vitamin vil hjelpe med hårvekst. Tar en multivitamin, og sikre at du spiser et balansert kosthold, er sannsynlig å påvise like effektiv på å hjelpe med hårvekst som å ta prenatal vitaminer.

Graviditet og hår

Hormoner er sannsynlig grunnen at gravide ofte har slike fine hår. Den økte produksjonen av hormoner setter håret i vekstfase, og fraråder Shedding.

Forholdsregler

Selv om det er usannsynlig at det å ta prenatal vitaminer når du ikke er gravid vil føre til at du noen reell skade, bør du rådføre deg med lege før du tar dem. På grunn av den økte nivåer av visse næringsstoffer i forhold til en vanlig multivitamin, kan det være potensielle bivirkninger som forstoppelse eller en urolig mage.

Piller for raskere hårvekst

Årsakene til håravfall og langsom hårvekst er mange. Kosthold og ernæring problemer, medisiner, hudsykdommer, hormonelle svingninger, skjoldbrusk sykdom, eksponering for stråling, kjemikalier, kjemoterapi og stress kan endre hårvekst. Er det en magisk pille for å gjøre håret vokse raskere? Finn ut hva som fungerer og hvordan du kan ta raskere hårvekst skje.

Må Piller gjør håret vokser?

Det er en naturlig syklus til hårvekst som kan få hjelp, men ikke overstyres. Hver follikkel (den base hver streng vokser) følger denne tre-delt syklus - vekst (2-8 år), nedbrytning (2 til 4 uker), og hvile (2 til 4 måneder). Håret faller naturlig ut når ny vekst i hårsekken begynner. Hår vokser med en hastighet på ca 6 inches et år eller omtrent en halv tomme hver måned. Genetikk og helse av kroppen diktere den faktiske hastigheten for hver person. Det viktigste den huske er at hårvekst er en prosess og krever tid. Piller vil ikke fremskynde prosessen, men de kan forbedre prosessen.

Hår Næringsstoffer

Piller for raskere hårvekst er markedsført for å gjøre publikum tror det er en rask svar på deres ønske. Sannheten er, som gir håret den beste miljø og næringsstoffer for å vokse er svaret på fôring hårvekst. Dette betyr riktig ernæring --- mat, vitaminer og mineraler --- å holde håret vokser på sitt personlige rate. Helsen til håret avslører helsen til kroppen.

Vitamin Pill Hair Repair

B-vitaminer hjelper hår vekst og bidra til å holde håret skinnende og sunt. Biotin og pantotensyre er B-vitaminer som er markedsført for bruk i sjampo og balsam. Tar en god B-kompleks vitamin supplement som gir kroppen din alle B-vitaminer vil ikke bare hjelpe hår reparere seg selv og holde hårsekken glade, de også bidra til å motvirke påvirker av stress (en annen faktor i demping av hårvekst). Holde kroppen fylt med gode nivåer av beta karoten, magnesium og sink bidrar ikke bare hårveksten, men hjelper også negler og hud også.

Hår Næringsstoffer

Urte kombinasjoner tett med silika arbeid for hårvekst. Follikler må fortsatt være i live og har hår for at dette skal være til noen nytte. Dette fungerer ikke med døde follikler. Gingko arbeider for å hjelpe blodsirkulasjonen i kroppen. Folliklene blir stimulert når sirkulasjonen er styrket. Brennesle er en annen urt som kan arbeide til beste for håret og tas i pilleform eller som te. Urter og vitaminer kan ha andre bivirkninger, så forskning grundig før du tar dem.

Truth About Hair Repair piller

Noen vitamin selskaper gjør proprietære blandinger av vitaminer, mineraler og urter som stimulerer hårsekken. Sjekk etiketten. Ingredienslisten vil trolig avsløre bruk av biotin, silika og kjerringrokk i disse pillene. Sannheten er at disse produktene kan bare fremme muligheten for raskere hårvekst, men de kan ikke love det vil skje.

Hjem Løsning for hårvekst

Et balansert kosthold er den beste hjem middel tilgjengelig for hår reparasjon og raskere vekst. Hvis du har mistanke om ernæringsmessige mangler eller hormon ubalanser er problemet, får testet og vite sikkert før selv-medisinering. Legge til et bredt utvalg av grønnsaker og frukt i kostholdet og få rikelig med frisk luft og mosjon hjelper. Tilstrekkelig inntak av protein er svært viktig. Før du tar hårvekst piller fra selskaper som gjør ville påstander, spør produsenten for testing resultater og sørge for at testene kommer gjennom en hederlig laboratorium og testmetoder.

Diet piller for diabetikere

Måfå kombinere over-the-counter slankepiller med alle diett plan er aldri en god idé, men det blir mye verre hvis du er en vedvarende tilstand som diabetes. Diabetikere har unike helsekravene som ikke alltid vurderes når formulere slankepiller. Dermed den beste dietten piller for diabetikere er som regel de som har fått FDA-godkjenning og er foreskrevet med samtykke fra din behandlende lege.

FDA og kosttilskudd

Velg en diett pille godkjent av FDA for å unngå uønskede helse-og sikkerhetskrav på lang sikt. Generelt har FDA langt mindre makt over produksjonen av kosttilskudd enn det gjør i forhold til andre elementer, og er normalt henvist til å handle etter det faktum. Med andre ord, kan FDA sende inn en sak mot farlige produkter etter at de er på markedet, men kan ikke regulere eller sikre produktets kvalitet eller innhold. Dette betyr at ingrediens lister og til og med den totale effektiviteten av enhver diett pille på markedet ikke er garantert så lenge som det er solgt som et supplement. For å unngå dette potensielle fallgruve, hold deg til velprøvde medisiner med FDA-godkjenning.

Diabetes og normal diett piller

Unngå kommersielle slankepiller som inneholder en rekke sentralstimulerende midler for å unngå utilsiktet forverre din diabetes. Mange over-the-counter slankepille kosttilskudd inneholder sentralstimulerende stoffer som koffein, som kan ha en negativ effekt på kroppens insulinfølsomhet, eller hvor godt din boday kan forvalte og utnytte insulin, ifølge en studie publisert i februar 2002 utgaven av tidsskriftet "Diabetes Care," gjennomført ved Institutt for indremedisin i Nederland. Som insulinfølsomheten allerede er svekket på grunn av diabetes, er det ikke nødvendig å gjøre problemet verre ved å legge uregulerte slankepiller. Med andre ord, siden du allerede har diabetes, du ønsker å unngå ytterligere redusere insulinfølsomheten til enhver pris.

FDA godkjente piller

Velg en diett pille som er FDA godkjent med legen din samtykke for å sikre at det ikke vil negativt påvirke din diabetes. Per nå er det fire separate slankepiller som har fått FDA-godkjenning, med ett å være en over-the-counter supplement. Disse inkluderer Phentermine, Xenical, Meridia, Orlista, og Alli, over-the-counter lavere styrke versjon av fett-blokkerende pille Orlistat. Disse pillene virker ved å blokkere kroppens evne til å behandle fett eller regulerer appetitten å redusere cravings. Uansett hvilken pille du velger, så husk at det vil fungere best når parret med en vanlig regime av kosthold og mosjon. Ifølge nettstedet MyAlli.com, mens det ikke er noen interaksjoner mellom diabetes medisiner og Alli, kan legen din må justere medisinering dosering, så holde ham informert om eventuelle endringer i kosthold eller kosttilskudd regime.

Hva er den beste prevensjon pille for Ovarian cyster?

Funksjonelle cyster er væskefylte blærer som kan oppstå på eller i en kvinnes eggstokk etter eggløsning. De kan hovne opp og forårsake mye smerte, eller har ingen symptomer i det hele tatt. Mens det er ingen definitive kur for cyster på eggstokkene, mange leger foreskrive p-piller for å krympe og bli kvitt dem. De p-piller som er den mest effektive har en kombinasjon av høye nivåer av østrogen og progestin.

Kombinasjon p-piller

Orto-Novum er en p-pille som inneholder høye nivåer av østrogen og progestin. Når kombinert, hormonene hindre eggløsning. Det er en av de mest forskrevne p-piller for cyster på eggstokkene. Andre p-piller anbefales for denne tilstanden omfatter Alesse, Loestrin, Orthocyclin, Ortho-Trycyclin, Triphasil, Yasmin og Zovia.

Slik fungerer det

Kombinasjonen av høye nivåer av østrogen og progestin virker sammen for å forhindre eggløsning. Når eggløsningen ikke skjer, ingen eggstokkene cysteformer som resultat. P-piller er tatt i 20 til 21 dager i menstruasjonssyklusen og blir deretter stoppet i 7 dager for å tillate kvinnen å ha en menstruasjon.

Når eggløsning har funnet sted, og en cyst har dannet seg, kan administrering av kombinasjonen prevensjon krympe cyste over en flere måneders tidsperiode.

Bivirkninger

P-piller kan ofte føre til lette eller ubesvarte perioder, småblødninger mellom menstruasjonene, kvalme, vektøkning og ømme bryster. Andre moderate symptomer inkluderer humørsvingninger og chloasma, en endring i huden pigmentering rundt pannen, øyne og øvre leppe.

Det er også en samling av mer sjeldne, men alvorlige symptomer kalles smerter. Det er viktig å oppsøke lege umiddelbart hvis du er på p-piller og opplever noen av disse symptomene.
Magesmerter kan indikere tilstedeværelse av tromboflebitt, eller bekken blodpropp, lever blodpropp eller svulster, eller galleblæren sykdom.
Brystsmerter kan indikere tilstedeværelse av blodpropp i lungene.
Hodepine kan tyde på at blodtrykket er svært forhøyet eller at et slag er i gang.
Øyeproblemer, som for eksempel uklarhet eller plutselig blindhet, kan peke på endringer i hornhinnen, øye blodpropp eller utbruddet av en alvorlig migrene.
Alvorlige ben smerter eller plutselig hevelse i ett ben kan indikere dyp venetrombose eller flebitt, en tilstedeværelse av beinet blodpropp. Disse blodpropp er spesielt alvorlig, da de kunne flytte til lungene eller hjertet, forårsaker død.

Advarsler

Hele ideen med å bruke p-piller for å forhindre cyster på eggstokkene er betinget av det faktum at de slutter eggløsning. Du må ta pillen på samme tid hver dag for de første 20 til 21 av menstruasjonssyklusen for å hindre eggløsning. Tar prevensjon enda noen timer for sent kan resultere i eggløsning.

Andre medikamenter kan redusere effekten av p-piller, noe som resulterer i eggløsning. Antibiotika og Johannesurt kan påvirke hvor godt p-piller fungerer.

Bruk av p-piller for smertefull menstruasjon

P-piller har en rekke andre fordeler i tillegg til å hindre graviditet. En slik fordel er behandling av smertefull menstruasjon. Faktisk er det ikke uvanlig at leger å forskrive p-piller for å behandle smertefulle perioder i kvinner som ikke ellers trenger prevensjon. Siden alle p-piller er bare tilgjengelig på resept, må du snakke med legen din om du bruker p-piller for å behandle smertefull menstruasjon.

Hvordan p-piller Unn smertefulle perioder

Under en normal menstruasjonssyklus, hormoner føre til at livmoren til å utvikle et tykt fôr som vil ernære et befruktet egg dersom de blir gravide. Hvis graviditet ikke oppstår, begynner denne tykke fôr produserer kjemikalier som kalles prostaglandiner før starten av mensen. Når mensen begynner, disse prostaglandiner fortelle livmoren til å trekke seg sammen for å kvitte livmorslimhinnen. Høye nivåer av prostaglandiner kan føre til smertefull menstruasjon.

Når du tar p-piller, piller kontrollere hormonnivået for å forhindre graviditet. Denne kontroll over dine hormoner begrenser også vekst av livmorslimhinnen. Når du får mensen, ikke tynnere livmorslimhinnen produserer ikke så mange prostaglandiner, en nedgang som fører til at perioden for å være mindre smertefull enn normalt.

Komme og ta pillene dine

Snakk med helsepersonell om bruk av p-piller for å behandle smertefulle perioder. Hun vil vurdere din medisinske historie og avgjøre om p-piller ville være et godt valg for deg. Hun vil da skrive ut resept for en viss type p-pille.

P-piller må tas på samme tid hver dag, selv om du bare bruker p-piller for smertefull menstruasjon. Minn deg selv å ta pillen ved å sette en alarm eller ta den på samme tid du gjør noen annen vanlig aktivitet, som å spise middag eller pusse tennene.

Ulemper

Noen kvinner opplever bivirkninger mens de tok p-piller, slik som hodepine, kvalme, eller humørsvingninger. Mange bivirkninger forsvinner av seg selv innen et par måneder, så prøv å vente tre måneder for å se om bivirkningene avta. Hvis du fortsatt lider etter dette tidspunktet eller hvis bivirkningene er for alvorlig til å vente, snakke med din helse-omsorg leverandøren. Hun kan skifte til en annen type p-pille. Du må kanskje prøve ut flere forskjellige piller før du finner en som fungerer for deg, men gitt det store antallet forskjellige typer tilgjengelig, vil du sannsynligvis til slutt finne en god passform.

Andre alternativer

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker å ta p-piller, andre hormonelle prevensjonsalternativer, for eksempel prevensjon patch, skutt eller p-ring, er også ofte nyttig i behandling av smertefull menstruasjon.

Hva er kalsium piller for?

Kalsium er et næringsstoff som er nødvendig for kroppen å gjennomføre daglige funksjoner. Denne forbindelsen spiller en viktig rolle i å bygge og opprettholde fitness nivåer. Noen individer lider av kalsium mangler og må bruke kosttilskudd for å motta næringsstoff.

Bruk av kalsium

Kalsium blir brukt av kroppen på mange måter gjennom hele livet. Barn trenger kalsium for å bygge sterke bein og som du blir eldre næringsstoffet hjelper deg å opprettholde denne styrken. Uten kalsium, vil dine bein og tenner vokse svakere og lider skade.

Kalsiumtilskudd og bein styrke

Kalsiumtilskudd kan anvendes som en behandling for mangler. Problemer med bein styrke som leddgikt kan behandles ved hjelp av kalsium piller for å forbedre styrke.

Andre bruksområder

Kalsiumtilskudd brukes til andre formål. Gravide mødre bruker disse pillene for å nytte sine pleie barn. Omløps studier er å teste forholdet mellom kalsiuminntak og for forebygging av kreft, høyt blodtrykk og høyt blodtrykk.

Kilder til kalsium

Kalsium er funnet i mange kilder. Produkter som for eksempel melk, ost og yoghurt er eksempler. Grønnsaker som spinat og brokkoli er også gode kilder til dette næringsstoffet.

Bivirkninger

Kalsiumtilskudd er ikke uten sine bivirkninger. Personer som lider av nyreproblemer kan forverre deres situasjon mens du bruker disse produktene. Sørg for å kontakte lege før du bruker noen form for supplement.

Rensing piller for Rapid Detox

Når du starter en ny diett, en av de beste måtene å få en rask hoppe start på vekttap og rev opp stoffskiftet, er å ta rensing piller for rask detox. Dette vil bidra til å fjerne overflødig avfall buildup i tarmer.

Betydning

En vanlig tarm rens vil ta alt fra tre uker til 1 år å fullføre, men for en rask rens, kan detox piller gir merkbare resultater i så lite som 7 dager.

Funksjon

Næringsstoffer og urter som brukes i rask detox rensing piller bistå i avgifte leveren, gir fiber til fange og binde til avfall, og deretter hydrater tarmer for å hjelpe med eliminering.

Betraktninger

For den raske detox rensing piller for å arbeide mer effektivt for vekttap, må en person endre sine matvaner og begynne en øvelse diett.

Effekter

En 7-dagers rask detox rensing pille vil ikke bare hjelpe deg å miste vekt, men stoffskiftet vil begynne å øke hastigheten. Blodsukkernivået vil balansere ut også.

Advarsel

Du bør sjekke med legen din før du starter disse programmene på grunn av alvorlig helserisiko som brystsmerter og uregelmessig hjerteslag fra koffein sentralstimulerende midler.

Botemidler for svette hender & føtter

Botemidler for svette hender & føtter


Svette håndflater (palmar hyperhidrose) og svette føtter (plantar hyperhidrose) kan variere i alvorlighetsgrad fra en lite fuktighet her og der for å dryppende svette. For sistnevnte blir en kur for svette hender og føtter en livsforvandlende fenomen. Slike behandlinger er varierte og spenner fra enkle medisiner til all-out kirurgi. Uansett banen forfølger, de dagene av å måtte bekymre dryppende føtter ødelegger ens sandaler eller forårsaker soppvekst eller svette hender soaking papir de berører skal nå være over.

Medisiner

Medisiner utviklet for å håndtere overdreven svetting finnes, og for mange mennesker de fungerer helt fint. Kort kirurgi, disse er en plaget persons beste alternativene. Drysol er en resept antiperspirant, en aluminium klorid aktuell løsning som vanligvis foreskrevet for de med mindre ekstreme tilfeller av hyperhidrosis. Robinul er en muntlig antikolinerge medisiner som hindrer frigjøring av acetylkolin (signalstoffet som gjør eccrine svette kjertel overarbeid), selv om det har vært kjent for å ha ubehagelige bivirkninger, som tåkesyn, tørr munn, forstoppelse, og til og med urinretensjon. Selv Botox brukes til å "kurere" svette hender og føtter; det injiseres i hender eller føtter, og som Robinul, hindrer frigjøring av acetylkolin.

Kirurgi

Svette hender kan kureres gjennom kirurgi kjent som sympathectomy. A sympatektomi avtaler med roten av problemet: økt aktivitet i sympathic kjede av det autonome nervesystemet, som ligger i brysthulen. Prosedyren utføres endoskopisk, med én til to snitt er gjort på hver side av brysthulen. Den fiberoptiske kamera og andre instrumenter blir deretter satt inn, og legen fortsetter å arbeide. Dette er en poliklinisk prosedyre, som betyr at pasientene kommer til å gå hjem samme dag. En lignende operasjon, lumbar sympatektomi, som fokuserer på korsryggen av det sympatiske kjeden, kan kurere overdreven fot svette. Selv om operasjonen er nesten alltid vellykket, er det alltid en liten risiko det vil ikke hjelpe.

Hvor Go

Operasjoner som en sympatektomi er utført av spesialister, noen ganger på sykehus, men også på svært spesialiserte kirurgiske sentre som omhandler spesifikt med plantar og palmar hyperhidrosis. En lege bør konsulteres når vi leter etter det beste alternativet her.

Typer av prevensjon piller for akne

Typer av prevensjon piller for akne


Selv om kvinner og jenter er ofte bekymret om negative bivirkninger av prevensjon, er de ofte overrasket over at p-piller kan også ha positive bivirkninger. En positiv effekt er en reduksjon i akne utbrudd. Les videre for å finne ut hvordan hormoner kan kontrollere akne og de beste piller for klarere hud.

Testosteron og kviser

Høye nivåer av testosteron forårsake en kvinnes kropp til å produsere store mengder sebum, hudens naturlige olje. For mye av denne olje kan blokkere porene, noe som fører til akne.

Prevensjon og akne

Mange p-piller øker nivåene av østrogen og redusere mengden av testosteron i en kvinnes kropp. Lavere testosteron fører til mindre talg, som i sin tur kan bety mindre akne.

Typer

De fleste p-piller kan redusere akne, men noen merker med visse formuleringer av hormonet gestagen kan gjøre akne verre. Merker som er godkjent av FDA som akne behandling er Ortho Tri-Cyclen, Estrostep og Yaz.

Betraktninger

Leger anbefaler vanligvis prøver mer tradisjonelle acne behandlinger som for eksempel spesielle rensemidler før du slår til p-piller. Etter disse andre metoder har mislyktes, er en lege mer sannsynlig å foreskrive hormonbehandling for akne.

Advarsel

Ikke alle kvinner er gode kandidater for hormon behandling av akne. For eksempel kan en lege ta motet prevensjon bruk hos kvinner med høyt blodtrykk eller en familie historie av visse typer kreft.

Prevensjon piller for behandling av akne

Det er mange årsaker til akne, men for tenåringsjenter og unge kvinner i 20-årene og 30-årene, varierende og ubalanserte hormoner kan spille en betydelig rolle i utholdenhet av kviser. P-piller kontrollere hormoner og kan bidra til å redusere eller eliminere mild akne. Noen merker av p-piller er FDA godkjent for å behandle akne; Men disse er ikke de eneste som kan være effektive.

Fakta

Ofte kvinner som opplever kviser, eller en forverring av deres akne på visse tider av måneden (for eksempel i nærheten av deres menstruasjonsperioder) kan i det minste delvis klandre sine hormoner for deres tilstand. Regelmessige kombinasjonen p-piller består av to typer hormoner: østrogen og progestin (syntetisk progesteron). Når du er på prevensjon i 3 måneder og kroppen justerer seg til den nye medisinen, kan prevensjon hjelpe flate ut dine hormoner og holde dem fra varierende i løpet av måneden, noe som kan ofte betydelig reduserer alvorlighetsgraden av akne.

Typer

To typer kombinasjons p-piller har blitt godkjent av FDA for behandling av akne. Disse pillene er Ortho McNeil er Ortho Tri-cyclen og Bayers YAZ. Men dette betyr ikke at andre p-piller er ikke like effektive, eller enda flinkere til å behandle akne. Det betyr ganske enkelt at Bayer og Ortho McNeil betalt for å ha kliniske studier utført med sine piller spesielt for behandling av akne, som tillater dem å markedsføre sine produkter som akne behandlinger. Vanligvis kan en pille med høyere østrogeninnhold og en progestin med en relativt lav androgenicity indeksen være effektiv ved behandling av akne, som, ifølge Womenshealth.gov, "androgen stimulerer huden olje glands" og kan bidra til enda verre akne. Fordi hormonene i p-piller kan ha ulike virkninger på forskjellige kvinner, er det viktig å diskutere med legen din som p-pille vil være best for deg.

Time Frame

Ingen akne behandling er øyeblikkelig. Det er viktig å gi kroppen din tid til å tilpasse seg de nye hormonene du innfører til kroppen din før du kan være sikker på prevensjon pille effekter. De fleste leger og farmasøytiske selskaper anbefaler å gi p-pille tre måneder for kroppen å bli vant til det. Vanlige negative bivirkninger forbundet med p-pillen bør avta på denne tiden, og du bør begynne å se noen fordel i hudens tilstand. Hvis du etter fem eller seks måneder, er det fortsatt ingen tilfredsstillende endring i din akne, er det usannsynlig pillen du har valgt er et passende alternativ for deg.

Fordeler

Bortsett fra redusert akne, kan p-pille gir mange andre fordeler. Det kan ytterligere forbedre tilstanden til huden din og selv potensielt hindre den fra tidlig aldring fordi, ifølge Yale, hjelper østrogen til å opprettholde elastisiteten i huden din. Videre, fordi det jevner ut hormoner, kan p-pille redusere moodiness og PMS symptomer som er forbundet med hormonelle svingninger.

Advarsel

Mens P-pillen kan være et nyttig valg for kvinner med akne som er i fruktbar alder, er det viktig å huske at hormonbehandling kan ofte ha flere bivirkninger og komplikasjoner enn andre tradisjonelle akne medikamenter. Hvis du ikke er interessert i å bruke p-pille for prevensjons grunner, kan det være lurt å vurdere andre akne behandlinger først. Det er også viktig å huske at alle kvinner reagerer ulikt på medisiner, og selv om en pille kan behandle en kvinnes akne, vil det ikke nødvendigvis fungere for en annen kvinnes akne. Denne typen medisiner har en god del prøving og feiling forbundet med det, og det kan ta et par prøver å finne en p-pille som har få bivirkninger, og hjelper til med din akne.

Hjem rette for svette hender

Svette er en naturlig prosess som kroppen bruker til å kjøle seg ned. Men det er noen tilfeller der svette beveger seg fra normal til unormal, som er kjent som hyperhidrosis. Denne tilstanden kan føre til overdreven underarm, føtter eller palm svetting. Ifølge The Mayo Clinic, kan overdreven svetting forårsake spiker sopp vekst, utvikling av vorter samt bakterielle infeksjoner, men likevel, det sosiale og følelsesmessige skader er normalt den mest ødeleggende.

Antiperspirant Treatment

Hovedingrediensen i over-the-counter antiperspiranter er aluminiumklorid, men mengden av denne kjemiske varierer avhengig av styrken av produktet. Aluminiumklorid er effektiv på grunn av sin evne til å blokkere svettekjertler fra overproducing svette.

For å bruke en antiperspirant for svett håndflatene, gni direkte på håndflatene etter en dusj. Den damp fra en dusj vil åpne porene i hendene, og således tillater å antiperspirant lett suge inn i svettekjertlene. Typen av antiperspirant som bør anvendes, avhenger av alvorligheten av hyperhidrose. Solid stick antiperspiranter er ideelt for denne type bruk, men hurtigtørk gels er like effektive.

Dette hjemme bøte kan også brukes før du går å sove om natten. Sjenerøst bruke antiperspirant direkte på håndflatene og la det tørke helt før du sovner. Fortsett dette regimet inntil håndflatene holde seg tørre i løpet av dagen, så søknaden kan bli redusert fra hver kveld til tre netter per uke.

Tea Treatment

Den aktive ingrediensen er innenfor te garvesyre. Denne syren fungerer som en snerpende, som vil krympe svettekjertlene når den brukes til å behandle hyperhidrose. Garvesyre kan brukes som et alternativ til den naturlige antiperspirant behandling, da det ikke utnytter aluminiumklorid for å hindre svetting.

Begynn denne behandlingen ved å bringe en liter vann til å koke. Plasser fem vanlige teposer direkte i kokende vann, dekk til og la te å bratt i 15 minutter. Fjern de teposer og plasser ferske te i en beholder som kan godt holde begge hendene. Når teen er avkjølt, normalt 10 minutter etter at de teposer er fjernet, suge begge hendene i 30 minutter. Gjenta denne prosessen hver dag, hvis det er nødvendig, eller tre ganger per uke til bedre kontroll svette håndflater.

Astringents

Bruken av astringents å kontrollere oljekjertlene har blitt populært blant de som lider av akne. Astringenter arbeide ved å fjerne overskytende fuktighet, og olje, fra huden, men de kan også brukes til behandling av overaktiv svettekjertlene.

Astringents fungerer ved krympende svettekjertlene og forstyrre deres svetteproduksjonen. Når påføres direkte på områder som er berørt av hyperhidrose, astringents aktivt arbeide for å balansere svetting.

Standard alkohol våtservietter er ideelle for svette håndflater, som de kan være diskret brukt og gjennomført til alle tider. Før en svært stresset situasjon, for eksempel et møte eller en presentasjon, eller før du drar ut med venner, sjenerøst rengjøre begge hendene med en alkoholserviett. Alkoholen vil umiddelbart tørre hender og begynner å krympe porene for bedre svette kontroll.

God hjem rette for svette armhuler

Hyperhydrosis er en tilstand som også er kjent som sterk svetting som kan forekomme i mange forskjellige deler av kroppen. Pasienter med denne tilstanden utsondre svette i mengder større enn hva som faktisk er nødvendig for å kjøle seg ned kroppen. Focal hyperhydrosis resulterer i hyppige, merkbare og overdreven svetting som soaks gjennom klær i en bestemt del av kroppen, som i armhulene.

Tradisjonelle behandlinger for svette armhuler

De med hyperhydrosis av armhulene bør gjelde over-the-counter antiperspirant nattlig. Deodoranter anbefales ikke, da de bare dekker duft og stopper ikke svette som antiperspiranter gjør. Noen sterkere antiperspiranter er også tilgjengelig på drugstores uten resept; disse vanligvis inneholde en 20 prosent aluminiumkloridoppløsning til hovedsak holde svettekjertlene hovne stengt eller plugget. Pasienter med den betingelse bør også bade daglig for å fjerne bakterier fra overflaten av legemet, holde håret fjernes fra området ved alle tider og velger naturlige fiber-klesplagg som bomull, ull og silke for å tillate huden å puste. Avslapping teknikker kan også hjelpe.

De med alvorlig hyperhydrosis som griper inn i dagliglivet rådes til å søke medisinsk behandling, som leger kan noen ganger behandle tilstanden med reseptbelagte antiperspiranter, kirurgi for å fjerne svettekjertlene, botulinumtoksin injeksjoner for å hjelpe blokkere nervene som utløser svettekjertlene, medikamenter som undertrykker svettekjertlene eller iontoforese, en prosedyre der en hudlege bruker et lavt nivå elektrisk strøm til å midlertidig blokkere svettekjertlene.

Hjem rettsmidler for svette armhuler

Noen pasienter har funnet suksess i å dempe hyperhydrosis med hjem rettsmidler. En metode innebærer å bruke malt eddik til armhulene før sengetid, deretter vaske dem i morgen før du påfører antiperspirant. Andre vellykkede behandlinger inkluderer å ta 500 mg av hvete gress daglig på tom mage, ved hjelp av hvit eddik eller rubbing alkohol for å vaske armhulene daglig eller bruke eple cider eddik på huden én gang daglig. I tillegg har pasienter funnet suksess med å bruke talkum eller baby pulver under armene i tillegg til antiperspirant eller drikke en kopp salvie te daglig for å bidra til å redusere svetteproduksjonen.

Remedy for svette hender

Remedy for svette hender


Svette hender eller svette håndflater kan være en irriterende medisinsk problem og et pinlig problem, spesielt når skjelvende hender. I de fleste tilfeller er personer med svette hender diagnostisert med hyperhidrosis, som er en tilstand som fører til overdreven svetting i hender, føtter eller ansikt. Hvis du har hyperhidrosis, er det noen tiltak du kan ta på egen hånd før ty til mer ekstreme medisinske tiltak.

Diagnose

Først, få en skikkelig diagnose fra en medisinsk person. Du kunne ha en skjoldbrusk problem eller en annen medisinsk problem som krever profesjonell oppmerksomhet. Før legetimen, gå videre og prøve noen hjemme rettsmidler, men sørg for å følge gjennom med at lege besøk.

Hjem Rettsmidler

En av de enkleste løsningene er å bære talkum eller maismel med deg og bruke den til dine hender. Dette vil bidra til å absorbere svette; du må søke på nytt ofte, men. Hvis du har et alvorlig tilfelle av hyperhidrose, vil pulveret sannsynligvis ikke fungere godt.

Du kan også prøve å bruke antiperspirant med aluminiums chlorohydrate på hendene. Dette kan fungere for hendene som det gjør for armhulene, selv om det ikke kan utelukkes for ekstreme tilfeller.

Tro eller ikke, som med mange medisinske tilstander, stress kan spille en betydelig rolle. Prøv å redusere stressnivået, og du kan bli overrasket over at hendene dine er plutselig tørrere enn normalt. Har du en stikkontakt som sykling, lesing eller tyggegummi når stresset begynner å krype opp.

Medisinske behandlinger

Legen din kan foreskrive en medisin som antikolinergikum (f.eks Atrovent), som vanligvis brukes for en lungesykdom, men også bremser ned nervene i hendene.

I tillegg kan hun foreskrive iontoforese, en behandling hvor håndflatene er sjokkert med en lav-nivå elektrisk strøm. Denne strøm bremser ned nerveaktiviteten i hendene, noe som reduserer mengden av svette. Hver behandling kan arbeide i opptil seks uker, og er gjort på legekontoret.

Noen mennesker med hyperhidrose engang Botox-injeksjoner i håndflatene for å stoppe sine overaktiv svettekjertlene. Giftstoffer i Botox blokkerer utgivelsen av kroppens naturlige kjemiske heter acetylkolin, som stimulerer svettekjertlene.

Den mest effektive middel for svette hender er kirurgi kalles Endoskopisk Transtorakal sympatektomi (ETS). ETS fungerer ved å kutte det sympatiske nerve eller fjerning av en sympatisk ganglion, som i sin tur slutter det sympatiske nervesystemet fra å sende signaler til svettekjertlene til å produsere og avgir svette. Som med alle operasjoner, kommer ETS med risiko, den mest bemerkelsesverdige et stort arr, så vær sikker på at du har grundig diskutert andre alternativer og alle bivirkninger og risiko før du går under kniven.

Naturlige behandlinger for svette hender

Hvem ønsker å håndhilse når hendene er svett? Svette hender, ellers kjent som palmar hyperhidrose, er vanligvis ikke så mye et medisinsk problem som en sosial en. Heldigvis er det noen naturlige behandlinger for dette problemet.

Identifikasjon

Identifiser svette hender av svette i håndflatene. Noen overdreven tilfeller akkumulere dråper svette på håndflatene. De fleste mennesker opplever svette håndflater på et eller annet tidspunkt, for det meste når nervøs eller overopphetet. Problemet oppstår når problemet oppstår regelmessig, og til et punkt der sosiale anledninger er fryktet.

Forebygging

Begrense matvarer høy i jod som brokkoli, asparges, biff og kalkun, ifølge GeoAmaan.com, som gir hjem rettsmidler for svette håndflater.

Teposer

Prøv soaking hendene for en halv time i en liter te laget med fem teposer. "Den garvesyre i te har snerpende egenskaper som kan fungere som en naturlig antiperspirant," sier Oohoi.com, som har informasjon om naturlige rettsmidler for svette hender.

Sage Tea

Drikker salvie te er også nyttig for å redusere svette på hendene. Drikk en kopp om dagen. Du kan legge salvie til en annen smak te å gjøre det smake bedre.

Sink

Ta mer sink, men ikke for en lang tidsperiode. Ellers kan det redusere kroppens evne til å absorbere kobber.

Betraktninger

Forplikte seg til å følge de naturlige rettsmidler hver dag. Disse naturlige hjem rettsmidler vil ta ca to uker av konsekvent følgende for å være effektive. Etter to uker, kutte ned til tre ganger i uken.

Advarsler

Sjekk med legen din hvis du lider av kroniske svette hender. Du har kanskje en underliggende tilstand som forårsaker problemet som en skjoldbrusk problem. Det er alltid tryggere å sjekke med legen din før du prøver hjem rettsmidler.

Homøopatiske midler for Svette

Dreven svetting, også kjent som hyperhidrosis, kan være forårsaket av mange medisinske tilstander, inkludert feber, smittsomme sykdommer, og ulike svulster. Enkelte legemidler, som for eksempel insulin, kan øke svetting. En person med overdreven svetting bør se en lege for å utelukke eventuelle farlige forhold. Noen ganger er årsaken mer godartet. Kvinner i overgangsalderen kan lide pounding generalisert svette, og noen mennesker rett og slett har overaktiv svettekjertler og erfaring overdreven clamminess på sine palmer, såler, og armhulene. Mange rapporterer gode resultater med homøopatiske midler for denne type svetting.

Theory of homeopatisk middel

Homøopatisk medisin, som ble grunnlagt av Dr. Samuel Hahnemann i slutten av det 18. århundre, er en alternativ medisinsk behandling som bruker planter og mineraler i minutt, fortynnede doser for å rekruttere pasientens naturlige forsvar. En talsmann for den filosofien "likt kurerer likt", Hahnemann mente den beste måten å behandle symptomer var å foreskrive stoffet som, i større doser, ville provosere de samme symptomene i en frisk person. Vanligvis homøopatisk medisin - som utøvere vurdere både en kunst og en vitenskap - er ikke så opptatt av medisinsk diagnose som medisin; det er mer vekt på behandling av symptomer som de oppstår.

Fortynninger og Doser

Stoffene som brukes i homøopatisk medisin fortynnes mange ganger over i enten vann eller alkohol, og deretter merket tilsvarende.
På grunn av mengden av diffusjon, er det ikke den nøyaktige doseringer vekt på at det er i konvensjonell medisin, og anbefalte doser kan variere fra et dusin ganger daglig til en gang daglig. Din homeopathic utøveren kan råde deg til å ta en dose og vente på et svar, så bare ta en annen hvis symptomene ikke fortsette å øke.
I homøopatiske midler, kort forverrede symptomer, eller "forverring", ikke blir sett på som et tegn på svikt, men som et tegn på at behandlingen kunne jobbe. Hvis symptomene forverres og deretter begynne å raskt forbedre, kan du ha funnet en nyttig homøopatisk middel.

Rettsmidler

Det er mange populære homøopatiske midler anbefales for overdreven svetting. Disse inkluderer silika, aperine (laget av en snikende flerårig plante), melk tistel - en naturlig anti-inflammatorisk og antioksidant med avgiftende effekt på leveren - magnesium fosfat, og Mercurius Vivus, laget av kvikksølv. For svette spesifikke for menopause, er ingefær ofte anbefalt, samt te av klaseormedrue og salvie. Psorinum brukes for svette håndflater. For overdreven svette med lukt, kan utøveren anbefaler kombinasjoner inkludert lupulus, bevergjel, og Natrum muriatricum.

Tips og forholdsregler

Hvis du ikke allerede er foreskrevet medisiner av en lege, ta kontakt før du stopper eventuelle resepter i stedet for homøopatiske midler.
Les alle etikettene nøye og sørg for at du ikke er allergisk mot noen av ingrediensene. En person allergisk mot asters, for eksempel, ønsker å unngå melk tistel. Bruken av både kaffe og neglelakk kan svekke effekten av enkelte rettsmidler.

Med litt eksperimentering, kan du være i stand til å lindre eller kurere din overdreven svetting med homeopatisk medisin.

Finnes det en pille for overdreven svette?

Dreven svetting i hender, føtter, ansikt eller underarmer er medisinsk betegnet hyperhidrose og rammer ca tre prosent av befolkningen. Medisinsk, er tilstanden ufarlig; men, for dem som er rammet med hyperhidrose tilstanden forårsaker ekstremt ubehag og sosial forlegenhet. Tilstanden kan behandles med oral medisiner, Botox-injeksjoner eller kirurgiske prosedyrer.

Typer

Primær hyperhidrose er karakterisert ved overdreven svette som ikke er relatert til en annen medisinsk tilstand og ikke er en bivirkning av medisiner. Det oppstår vanligvis begynner i barndommen eller ungdomsårene og påvirker en bestemt del av kroppen. Svette er ikke opplevd under søvn.
I sekundær hyperhidrosis oppstår overdreven svetting som resultat av en underliggende medisinsk tilstand eller som en bivirkning fra medisiner. Svette ofte forekommer i perioder med søvn, samt våkne timer.

Forebygging / løsning

Behandlingsalternativene spenner fra lokal applikasjon av pulver eller antiperspiranter til kirurgiske tiltak for å begrense overdreven svetting. Topiske applikasjoner er den første behandling, og kan være effektive for mange individer.
Iontoforese har vist seg å være effektiv for et bredt spekter av mennesker. Den bruker vann for å gjennomføre en mild elektrisk strøm på huden til det berørte området, generelt svett flatene eller føtter. Pasienten, under tilsyn av en lege, soaks føttene eller hendene i løsningen i 20 til 40 minutter på en vanlig tidsplan for alternerende dager for opp til 10 dager, eller inntil svetting har sunket til et akseptabelt nivå. Vedlikehold krever gjentatte behandlinger fra en gang i uken til en gang i måneden

Effekter

Botox-injeksjoner har vært effektiv i å redusere overdreven svetting med 50 prosent i 81 prosent av pasientene. Små mengder av Botox er injisert inn i det lokale området av overdreven svetting. Effektene er midlertidig og kan kreve gjentatte injeksjoner i intervaller på 6 til 17 måneder.
Når andre behandlinger har vært mislykket, kan lokale kirurgiske prosedyrer utføres for å skrape eller fjerne det svettekjertlene. Resultatene variere, men ofte er vellykket.

Betraktninger

Som en siste utvei, noen pasienter velger Endoskopisk Thoracic sympatektomi, eller ETS. Denne fremgangsmåten involverer invasiv kirurgi hvor en liten kameraet settes inn under armen, og som brukes til å vise brysthulen. Nerve ansvarlig for regulering av svetting klemmes eller kutte for å avskjære signalet for overdreven svetting. Prosedyren krever deflasjon på en lunge for å få tilgang til nerve. Det er reinflatert og prosedyren blir gjentatt på den motsatte side.

Advarsel

ETS medfører en reduksjon i svette i hendene, føttene, under armene og i ansiktet, men en stor bivirkning er kompenserende svette på ryggen, lårene eller magen i 80 prosent til 90 prosent av pasientene. Kompenserende svette er ofte mer plagsomt enn de opprinnelige klager, med 50 prosent av de pasientene som opplever kompensatorisk svetting som krever skifte klær i løpet av dagen på grunn av overflødig svette.

Remedy for svette håndflater

Hyperhidrose, eller tilstand som fører til overdrevent svett håndflatene, føtter og armhuler, kan forårsake daglig forlegenhet og vanskeligheter for lider. I forekomst av overdrevent svett håndflatene (som er kjent som palmoplantar hyperhidrose), kan hyperhidrose føre til problemer med å holde gjenstander og skjelvende hender.

Hva er årsaken til svette håndflater?

Svette flatene kan være på grunn av en rekke faktorer, inkludert symptomer assosiert med en neurologisk eller metabolsk tilstand (for eksempel diabetes), følelsesmessige triggere, eller genetisk sammensetning (for eksempel en mer konsentrert antall svettekjertler). Spise og drikke visse stoffer, som for eksempel de som inneholder koffein og nikotin, kan også forårsake svetting.

Pasienter som opplever hyperhidrose av hendene vil typisk ikke bare svette og drypper av hendene, men de kan også ha forstørret, sensitive eller sprukne hender i løpet av vinteren. Fordi tilstanden ofte påvirker en persons psykologisk velvære, er det viktig å søke behandling.

Konservativ behandling alternativer

Ved å bli diagnostisert med hyperhidrose og avhengig av i hvilken grad pasienten lider, kan en lege først anbefale konservative behandlingstilbud, inkludert:

• En resept-styrke aluminiumkloridoppløsning at når den brukes fungerer ligner på en antiperspirant. Den topiske oppløsning påføres hendene og hindrer overdreven svetting.

• Iontoforese, som er en behandlingsmetode hvor en person som plasserer sine hender i vann som er belastet med en elektrisk strøm. Den nåværende fjerner natrium og klorid molekyler (som produseres når en person svette) fra hendene.

• Aticholinergic medisiner, som er utformet for å blokkere nervesystemets signaler for svetteproduksjonen. Disse medikamentene har vist seg å redusere eller enda stoppe svette.

• Botulinum toxin injeksjoner for å redusere svette, selv om dette ikke har blitt godkjent av FDA for behandling av svette håndflater.

Kirurgiske alternativer

Når konservative metoder mislykkes, kan noen leger anbefaler en operasjon som kalles endoskopisk thorax sympatektomi. Under denne operasjonen bruker en kirurg instrumenter som føres gjennom brystet for å finne og ødelegge en del av nerver som forsyner hudens svettekjertler.

Selv om behandlingen har vist seg meget effektivt, er det mange farer forbundet med denne operasjonen. Lungen må tømmes for å få den beste utsikten over nervene, og prosedyren kan føre til overdreven svetting blir omdirigert til andre deler av kroppen samt nerve-skade-relaterte problemer. Operasjonen er permanent og er ofte bare utføres som en siste utvei.