Digidexo.com

tverrgående fraktur fibula

Tverrgående Tarsal Joint Pain

Tverrgående tarsal leddsmerter refererer til smerte eller ubehag over foten. Denne foten smerte kan utstråle i ankler og tær, og føre til vanskeligheter med daglige aktiviteter eller idrettsrelaterte bevegelser, spesielt ankel-intense aktiviteter som løping, hopping eller gymnastikk. Smerte kan ha en plutselig innsettende, sett med en skade, eller en gradvis innsettende, sett med strukturelle endringer i foten og ankelen.

Fotrotsbeina

Fotrotsbein er en gruppe på syv små bein som utgjør foten. Tarsal ben talus, også referert til som ankelbenet, forbinder ankelen til tibia og fibula og danner underankelleddet. Tibia og fibula er de to lange bein i leggen. Den underankelleddet er ansvarlig for bevegelse av foten og ankelen. Også inkludert er calcaneous eller hælen bein og fem uregelmessige knokler, som skaper buen på foten.

Tverrgående Tarsal Joint Pain

Tverrgående tarsal leddsmerter er foten smerte eller ubehag horisontalt over foten. Dette kan skje fra en skade eller strukturelle endringer i leddet fra tilstander som leddgikt. Foot smerte i dette området kan også oppstå fra forstuinger, stamme, muskelkramper eller overforbruk. Tarsal tunnel syndrom eller TTS for eksempel, er lik carpal tunnel av hånden. Det er der det er en impingement av bakre tibial nerve, noe som kan føre til smerter, nummenhet og en generell svakhet i fot eller ankel.

Symptomer på Tverrgående Tarsal Joint Pain

Foten smerte eller ubehag kan bli følt på tvers av foten og kan avgi i og rundt ankelen og underankelleddet, og i tærne. Disse symptomene kan være til stede med eller uten hevelse i fot eller ankel. Smerte kan bli forverret med vektbærende på fots eller med bevegelse.

Behandling av Transverse Tarsal Joint Pain

Behandling av tverrgående tarsal leddsmerter inkluderer styring av symptomer. Anvendelsen av isen til subtalar felles og bruk av muskelavslappende eller ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner kan lette betennelse eller hevelse i området. Dette kan bidra til å frigjøre nerve entrapment, som kan være årsaken til smertene. I alvorlige tilfeller av inflammasjon, steroide injeksjoner kan være nødvendig. Andre behandlingstilbud omfatter fysioterapi for smertelindrende modaliteter.

Rehabilitering av Transverse Tarsal Joint Pain

Når innledende smerte og ubehag har avtatt, er rehabilitering eller restaurering av smerte-fri bevegelighet det primære målet. Dette kan oppnås gjennom en strekk og treningsprogram for å gjenopprette normal fot og ankel funksjon. Rehabilitering kan også omfatte spesialiserte aktiviteter for å gå tilbake til tidligere fysiske aktiviteter, for eksempel sport. Taping eller oppkvikkende kan være nødvendig å gi støtte til de berørte felles inntil full helbredelse og gjenoppretting er oppnådd.

Tverrgående myelitt & influensa vaksine

Tverrgående myelitt & influensa vaksine


Tverrgående myelitt, eller TM, påvirker nerver i ryggmargen, forårsaker svakhet i ben, armer rygg, nummenhet og tap av funksjon. Selv om ikke bevist, mange mennesker tror influensa vaksine er en mulig årsak til noen tilfeller av TM.

Hva er transvers myelitt?

Tverrgående myelitt er en nevrologisk tilstand som oppstår når det er en betennelse i myelin nervefibrene i ryggmargen. Ifølge The transvers myelitt Association, er mulige årsaker til TM antas å omfatte virusinfeksjoner, unormale immunreaksjoner, bakterielle hudinfeksjoner og noen vaksiner, inkludert vannkopper, rabies og influensa.

Flu Vaccine og TM

Ingen bevist medisinsk koblingen finnes for å koble til de fleste influensavaksiner og TM. Anekdotiske bevis eksisterer, derimot, inkludert en 14 oktober 2008 artikkel publisert i Kansas nyheter og værmelding på en kvinne som ble diagnostisert med TM fire dager etter å ha mottatt en influensa skutt.

1976 svineinfluensavaksinen og TM

En dom at 1976 svineinfluensa vaksinen var en årsaksfaktor i et tilfelle av TM ble stadfestet av en amerikansk domstol i en 1 mai 1984 appell. US District Court for District of Utah funnet for saksøker, Verlin G. Unthank, som påstått kontrahering TM som en "direkte og andreplassen resultat av svineinfluensavaksinering."

Symptomer på TM

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds), symptomer på TM inkluderer smerter i korsryggen, muskelsvakhet og uvanlige opplevelser i tær og føtter, som fører til tap av ryggmargen funksjon og lammelser. Hvis du utvikler disse symptomene, bør du oppsøke lege.

Behandling

Behandlingen er utviklet for å administrere og lette symptomer; kortikosteroider kan være foreskrevet for å redusere betennelse. Hvile og fysioterapi anbefales for å opprettholde kroppens styrke og funksjon, ifølge The transvers myelitt Association.

Typer av benbrudd og behandlinger

Enkelt sagt, et brudd er et brukket bein. Hvis du noen gang falt av trampolinen eller ut av et tre, falt ned trappen eller deltatt i idrett, er sjansen du har brutt et bein.

Årsaker

Når et bein er traumatisert, er resultatet ofte et brudd. Dette traumer kan skje på grunn av et fall, bilulykke, fysisk mishandling eller sykdom. Personer som har forhold som svekker bein, som osteoporose, er også utsatt for brudd. Stress brudd på grunn av overforbruk oftest skje med idrettsutøvere.

Typer av benbrudd

Det finnes fem typer brudd --- lukket eller enkle; åpen eller sammensatte; tverrgående; green og findelt. Med en lukket eller enkle brudd bein er brukket, men huden er det ikke. En åpen eller komplisert brudd er der huden har blitt brutt, og gjennomboret av bein eller noe som treffer huden samtidig beinet er brukket. Noen ganger benet stikker ut av såret. I en tverrgående brudd, er det pause i rett vinkel med den lange akse av benet. En green fraktur innebærer en fraktur på den ene side av benet, forårsaker en bøyning på den andre siden. I et findelt fraktur, bein er oppdelt i tre eller flere stykker.

Behandling for frakturer

En av de primære behandlinger for et brudd er immobilisering. Det er svært viktig å unngå å bruke brukket bein. Behandling av frakturer kan innebære en rekke behandlinger fra en enkel splint til kirurgi. Når et brudd blir behandlet på utsiden av kroppen, leger bruker avstøpninger laget av glassfiber eller gips, en spenne, splint eller bandasjer. Hvis bruddet er behandlet på innsiden, vanligvis involverer noen form for kirurgisk prosedyre, leger bruker metallplater, skruer eller pinner til å holde de ødelagte biter av bein på plass. En annen behandlingsmetode er trekkraft, som innebærer å samkjøre et bein med en mild, trekke handling.

Healing

Når et bein er brukket, kroppen begynner umiddelbart å helbrede seg selv. Noen ganger legemet danner en slags beskyttende blodpropp eller det kan danne en callus eller et fibrøst vev. Alt dette er ment å beskytte kroppen fra ytterligere skade og hjelp i helbredelsesprosessen. En annen utvikling er at tråder av nye benceller begynner å vokse på begge sider av bruddet. Disse tråder vokse mot hverandre, slik at frakturen lukkes. Frakturer kan ta flere uker eller måneder å lege, avhengig av alvorlighetsgraden, så det er viktig å følge legens råd. Fysioterapi er noen ganger nødvendig som en del av helbredelsesprosessen.

Operative teknikker for Hand & Wrist

Operative teknikker for Hand & Wrist


Hånd og håndledd er stadig brukt i løpet av dagen som gjør dem sårbare for skader. Det er mange sener, leddbånd, muskler og nerver som kan bli problematisk i disse områdene. I mange tilfeller den skadde området vil leges med hvile og andre ikke-invasive behandlinger; Imidlertid kan noen ganger være nødvendig kirurgi. Det er flere hånd og håndledd skader og tilstander som ofte krever kirurgisk inngrep.

Carpal Tunnel utløsning

En av de mest vanlige medisinske tilstander forbundet med håndleddet er carpal tunnelsyndrom. Denne tilstanden oppstår når median nerve er komprimert eller skadet ved håndleddet. Median nerve beveger seg gjennom carpal tunnel, som også inneholder ni sener. Dette området kan komprimeres med betennelse og hevelse, eller komprimert fra ytre press som et stramt watch. Carpal tunnel kirurgi er nødvendig når nerve komprimering er alvorlig. For å utføre en carpal tunnel utgivelsen, gjør kirurgen et lite snitt i bunnen av håndflaten og kutter tverrgående carpal ligament - den "taket" av carpal tunnel - for å avlaste trykket på nerven. Hvis arrvev er til stede rundt median nerve, kan legen debride nerve også.

Håndleddsbrudd med ORIF

Wrist frakturer vanligvis oppstår når en person faller på en utstrakt hånd. Mange ganger de ødelagte bein kan manipuleres tilbake på plass og holdt av en støpt inntil beinet er leget. Hvis benet bryter i flere biter, kan kirurgisk inngrep være nødvendig. Den vanligste operasjonen for en håndleddsbrudd er en åpen-reduksjon-intern-fiksering - ORIF - prosedyre. Et snitt er gjort langs underarmen vanligvis på håndflaten og en plate er brukt og holdt sikkert med skruer. Denne maskinvaren forblir vanligvis permanent.

Trigger Finger Slipp

Finger er en tilstand som oppstår når en nodule skjemaer på en flexor sene som bøyer en bestemt finger. Disse sener normalt glir gjennom en kappe som fingeren bøyer og retter; imidlertid den nodul bevirker at fingeren for å fange som den beveger seg gjennom kappen. Finger er oppkalt etter snapping som oppstår når fingeren er rettet ut igjen fra en bøyd stilling. Denne tilstanden krever kirurgi når fingeren begynner å bli sittende fast i en bøyd stilling. Et lite innsnitt gjøres på håndflaten side av hånden i nærheten av bunnen av den skadede fingeren. Hylsteret blir så åpnet for å gjøre plass til den nodul å passere gjennom så fingeren blir beveget.

Hælen fraktur Fixation

På siden er det fem metakarpale ben i håndflaten, hver svarende til en bestemt finger. Hælen bein er ofte oppsprukket med høy effekt skade. Et brudd i den femte metacarpale kalles en "boksers fraktur" fordi det som oftest forekommer etter at en person noe slag. Hælen frakturer kreve kirurgi hvis de er delt inn i flere deler, eller er betydelig malplassert. Disse sprekkene kan bli låst midlertidig med en kirurgisk tråd som er boret inn i benet for å holde den på plass. Den motsatte ende av tråden er utenfor huden og tråden blir typisk fjernet etter noen få uker. Mer alvorlige metakarpale frakturer kan kreve ORIF med plater og skruer.

Benbrudd og behandlinger

Benbrudd og behandlinger


Det finnes mange forskjellige typer av benbrudd. Behandlingen avhenger av type og alvorlighetsgraden av brudd og bein som er berørt. Når et brudd har funnet sted, få en røntgen for å fastslå alvorlighetsgraden. Behandling kan være alt fra kirurgisk til bruk av en støpt eller spenne. De fleste som lider av benbrudd er i stand til å fullt igjen med medisinsk intervensjon.

Green

Green frakturer forekommer hovedsakelig hos barn. Barnas bein er fortsatt myk og voksende, og dette bruddet ikke knekke bein. I stedet, de splinter, mye som et stykke grønt tre. Ifølge The Mayo Clinic, er green frakturer vanligvis behandles med avtagbare splinter, som kan fjernes det i korte perioder. For mer stabilitet, kan enkelte leger bruker avstøpninger som ikke vil bli fjernet før brudd helbreder.

Findeles

En oppmalt brudd er vanligvis forårsaket av en traumatisk hendelse som for eksempel en bilulykke. Denne fraktur bevirker at benet for å deles opp i mer enn ett stykke, og noen av benet kan ende opp som små fragmenter i såret. Denne typen brudd vanligvis krever kirurgisk behandling, fordi det mer enn sannsynlig vil trenge noen form for metall spenne kirurgisk plassert for riktig healing og stabilitet.

Tverrgående

En tverrgående brudd oppstår når bruddet er rett over benet. Ifølge Innerbody.com er det vanligvis et resultat av en skarp, direkte slag for eksempel et fall eller støt mot noe solid. Løpere som vanligvis lider denne type brudd på grunn av stress kjører steder på benet. Det er vanligvis behandlet ved plassering av en støpt eller en avtagbar spenne.

Spiral

En spiral brudd er forårsaket av en vridning pause. Ifølge Innerbody.com denne vridning kraften bevirker en skrå fraktur rundt og gjennom benet. Dette kan være forårsaket ved å få en arm fanget i et stykke av maskiner som er å snu. Det er en kraftfull pause og kan kreve kirurgisk inngrep med metallnåler eller bukseseler til riktig reparere beinet.

Åpen

En åpen eller forbindelse fraktur er en av de mest alvorlige typer av frakturer og forårsakes fra benet brudd eller splintring og rager ut gjennom huden. Denne typen brudd har en større risiko for infeksjon i såret eller bein på grunn av sprekker i huden og eksponering til friluft. Som et resultat, er et antibiotikum som er nødvendig for å forhindre infeksjon. Kirurgiske inngrep vil være nødvendig for å reparere bruddet. Pinner eller en spenne kan kirurgisk satt mot benet for å gi stabilitet, slik at bruddet kan riktig helbrede.

Foot Fracture kirurgi prosedyrer

Foot Fracture kirurgi prosedyrer

En beinbrudd

Det er 26 bein i den menneskelige foten, og vanligvis 10% av alle frakturer kommer fra det aktuelle området. Et brudd skjer når det er et brudd i kontinuiteten av benet enten ved traumer eller overforbruk av foten. Andre medisinske tilstander som cancer eller osteoporose, kan føre til at ben blir sprøtt og føre til brudd. De mange typer brudd inkluderer lukket, åpen, enkel, komplett, ufullstendig, lineær, tverrgående, skrå, spiral og komprimeres. Tilstanden fører til smerte og ubehag fra ødem fra blødning av revet blodkar og muskelspasmer som prøver å holde brukket bein sammen når healing.

Foot Fracture kirurgi prosedyrer

For beinet å gro skikkelig, kan kirurgi være requred for alvorlige brudd på foten når konvensjonelle behandlinger ikke vil fungere. Først blir satt inn festemidler for å støtte de brukne ben i stedet for å skape den indre fiksering. Deretter pinner, skruer og / eller plater holder de små bein i foten sammen for å bistå i helbredelsesprosessen. Legen stenger området og masker opp foten området der operasjonen fant sted. Gjenopprettingstiden avhenger av hvor alvorlig skaden er, og hvor snart foten blir smertefritt for rehabiliation og fysioterapi.

Forebygging

De beste måtene å unngå alvorlige skader til foten er å opprettholde en sunn diett som er rik på kalsium og vitamin-D for å øke beinstyrke. Bruk av riktig sportsutstyr kan beskytte ens føtter under kraftig excercise som en god par gym sko. En endring i trening rutiner arbeider for å bevare foten fra frakturer ved å erstatte jogging med svømming for eksempel. Styrketrening reduserer tap av bentetthet og muskeltretthet på grunn av aldring. Etter et par dager med hvile, hvis smertene vedvarer, bør du oppsøke lege for å behandle smerte eller hevelse i føttene.

Typer av benbrudd

Typer av benbrudd


Et brudd er et brudd i et bein, og det krever legehjelp. Frakturer er vanlige, og alle kan brekke et bein. Brudd og pause betyr det samme og begge forårsake skade på beinet. Break er en lekmann sikt og ikke mye brukt av den medisinske profesjon. En brukket knokkel forårsaker smerte som gjør det umulig å bruke den del av kroppen.

Årsaker til frakturer

Årsaker til brudd kan være fra et traume som kan følge fra et fall, bilulykke, høyde og vekt av en person, sport idrettsutøvere, fysisk mishandling, svekket bein, osteoporose på grunn av økende alder eller visse typer caner. Barn eller voksne som spiller sport eller er veldig aktiv kan oppleve et beinbrudd. Middelaldrende kvinner er mer sannsynlig enn menn for å lide av benbrudd på grunn av beinstyrke.

Klassifisering av brøker

Det er to typer av frakturer åpen og lukket. Et lukket brudd bryter ikke huden og et åpent brudd stikker ut gjennom huden.

· Enkelt: ikke sette huden
· Compound: borer huden

· Komplett: brudd i to eller flere deler
· Ufullstendige: sprekker og skiller ikke
· Oppmalt: sprekker i mange biter
· Påvirket: bein drevet inn i hverandre
· Stress brudd er en usynlig hårfestet pause

Vanlige typer hos barn

Et barns bein er annerledes enn en voksen bein fordi et barns ben vil gro raskere, er mer fleksible og mindre sannsynlighet for å bryte enn voksne bein.

· Green: der benet er bøyd
· Tverrgående: rett linje tvers over beinet
· Spiral: vendinger rundt et bein
· Oblique: diagonal pause over et bein
· Oppmalt: break er i tre eller flere brikker
· Compression: mange ryggvirvler i ryggraden er brutt

Symptomer på Sprekker

Hver person er forskjellig i symptomer vedrørende lokalisering og virkningen av bruddet. Benbrudd gi deg smerte, hevelse, nummenhet og kribling; misdannelse i det skadde området; problemer med å bruke eller flytte den skadde området; varme, blåmerker eller rødhet i dette området. Noen barn vil kanskje ikke oppleve symptomer i det hele tatt. Disse symptomene kan ligne andre sykdommer eller sykdom, og det er bedre å alltid konsultere legen din for en korrekt diagnose.

Behandling av frakturer

Alle benbrudd bør tas på alvor og behandles umiddelbart. Et brudd må realigned å gro skikkelig. Behandling kan være en X-ray, en splint eller støpt å immobilisere bruddet, smertestillende medikamenter, jernbane eller kirurgi. Et åpent brudd kan være farlig hvis den forblir ubehandlet og komplikasjoner som kan skje for eksempel infeksjon i benet, noe som kan føre til kirurgi. Rekreasjon tar tid i henhold til personens alder, helse og type brudd.

Hvordan Les MRI Resultater av nakkesøylen

Hvordan Les MRI Resultater av nakkesøylen


Siden den første vellykkede kjernemagnetisk resonans eksperiment i 1946, har magnetic resonance imaging sakte utviklet seg fra et middel for vitenskapelige eksperimenter til en medhjelper og alternativ til røntgen og andre ioniserende stråling imaging. MR gir bedre kroppsvevet kontrast og kan tilpasses for å imøtekomme mange bildeteknikker, inkludert de som brukes til å diagnostisere spinal-cord unormalt. En radiolog leser MR-undersøkelse, tolker resultatene og gir din lege med en rapport. Som med x-stråler, kan gjøre følelse av MR-bilder være vanskelig for legfolk. Men med hjelp av radiologens notater, tolke og forstå din cervical ryggraden, eller C-ryggraden, er MR mulig.

Hvordan Les MRI Resultater av nakkesøylen

•  Gjør deg kjent med leksikonet og struktur av ryggraden. I lesing en radiolog notater og diskutere dine MR resultatene med legen din, vil du ønsker å være så forberedt som mulig. For eksempel er ryggraden delt inn i tre hoveddeler --- cervical, thorax og korsrygg, fra nakken til korsryggen. Den cervikale region består av syv seksjoner, eller virvel, merket som atlas, aksen, og C-3, C-4, C-5, C-6 og C-7. Grunnleggende anatomisk kunnskap er en forløper til å lese dine C-spine MR resultater.

Les legens notater som følger med din film eller CD; disse er veibeskrivelse til MR ansatte med informasjon om hva hun ønsker å diagnostisere. Du kan se slike notater som "r / o plate sykdom." "R / o" betyr "utelukke", som betyr at legen din ønsker bilder som utelukker eller bekrefter plate sykdom eller skade. Disse ordrene også bistå radiolog på jakt etter spesifikke forhold i ryggraden.

Les radiologens notater. Han burde ha adressert alle "O / V" retninger fra legen, som bekrefter eller utelukker spesifikke bekymringer legen hadde. Hans notater vil omfatte slike meldinger som: "Small plate bule på C3 / C4, en større en på C4 / C5 (A) og et mindre igjen på C5 / C6." Han kan også ta opp spørsmål ikke skissert av legen din hvis han oppdager abnormiteter.

Legg merke til vinkelen på bildet. Det er vanligvis en indikasjon i et hjørne av filmen som beskriver den "anatomisk flyet" at bildet representerer. Dette vil være ett av tre alternativer. Koronale eller frontal plan skiller kroppen vertikalt fra topp til bunn foran og bak halvdeler. Sagittal eller lateral plan deler også kroppen vertikalt fra topp til tå, men inn i venstre og høyre side. Den aksiale eller tverrgående plan skiller kroppen horisontalt, og gir øvre og nedre halvdeler. Det vil også en retnings notat, slik at du vet at du viser for eksempel ryggraden fra høyre side - det vil si, sagittal - utsikt.

Se nøye på filmen i forhold til legens og radiologens notater. Hvis en uregelmessighet ble oppdaget, vil notene hjelpe deg i å oppdage det. Hva kan ha vært utvisket uten notatene ofte blir tydelig når du vet hva du skal se etter. Skanne filmen selv om det var ingen avvik funnet, spesielt hvis du har tidligere MRI resultater mot der du kan sammenligne den aktuelle filmen. Det er ikke uvanlig for pasienter å finne problemer på sine egne filmer som ikke ble oppdaget av leger. Dette gjelder særlig blant pasienter som har gjennomgått mange tester --- ofte over år --- og er kjent med sin egen kropp gjennom tidligere radiologiske inspeksjoner.

Hint

  • Du kan skaffe din MR film eller CD, noen ganger for en avgift, men ofte gratis. Spør røntgenavdelingen hvor MR ble utført om å skaffe kopier, enten på film eller på CD. Mange fasiliteter tilbyr pasient sett gratis som et spørsmål om politikk. Du kan også få profesjonelle andre meninger på nettet, via mail eller modem, eller i person, og disse også, er ofte gratis.
  • Vet om noen fargestoffer eller andre medier ble brukt under MRI, som disse forbindelsene påvirker kvalitetene bildene kontrast.

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome

Botemidler for Carpal Tunnel Syndrome


Det er mange ulike produkter og prosedyrer tilgjengelig for å behandle, og selv kur, carpal tunnel syndrom. Men, skal tilstanden ikke stå ubehandlet.

Hva er Carpal Tunnel Syndrome?

Carpal tunnel syndrom er en tilstand der median nerve, nerve som går inn i hånden fra underarmen gjennom carpal tunnel, blir komprimert. Kompresjon oppstår på grunn av faktorer som for eksempel skade (håndleddsbrudd) eller, som er oftest tilfelle, repeterende overforbruk og dårlig ergonomi.
Ifølge US Dept. of Labor og Nasjonalt institutt for Occupational Safety and Health (NIOSH), er carpal tunnel syndrom # 1 rapportert medisinsk problem hittil. Det utgjør nesten 50% av alle arbeidsrelaterte skader. Omtrent en fjerdedel av alle dataoperatører er diagnostisert med carpal tunnel syndrom, og over 60% av alle arbeidsrelaterte belastningslidelser forekommer hos kvinner. Kvinner er dobbelt så stor sjanse for å bli diagnostisert med denne tilstanden enn sine mannlige kolleger.

Mild Carpal Tunnel Syndrome

I de mildere former for carpal tunnel syndrom, behandlinger som anti-inflammatoriske medisiner og håndleddet splinter gi betydelig lettelse samt pågående forebygging fra tilbakefall. Stoffet bidra til å redusere betennelse som forårsaker svelling og splinter, som brukes ofte om natten, posisjonere håndleddet, slik som å redusere kompresjon av nerven mens sove.

Injeksjoner som behandling

Av og til, har milde former for carpal tunnel syndrom, som har symptom på smerte og prikking er tilstrekkelig ubehagelig, fikk varig nytte gjennomgår en eller flere steroidinjeksjoner direkte inn i carpal tunnel for å gi direkte hjelp til hovne vev. Denne teknikken gjør det mulig for plassering av medisinen direkte hvor det er behov for det meste. Fremgangsmåten krever dyktighet hos personen som utfører injeksjonen slik at steroidet ikke injiseres direkte inn i det nerve eller sener.

Kirurgiske prosedyrer

Når symptomene er alvorlige nok, så kirurgisk inngrep er nødvendig å avlaste trykket fra nerve og hindre redusere potensialet for pågående skade på nerve fra dette trykket. En slik fremgangsmåte er "åpen" carpal tunnel utgivelsen prosedyre. Denne fremgangsmåten består av et innsnitt i løpet av den aktuelle område i håndflaten av hånden og håndleddet, som isolerer den tverrgående carpal ligament (den struktur som gir trykket på nerven og deretter incising ligament til å avlaste trykket. Fordi dette er en kirurgisk prosedyre, det krever en bedøvelse og er ofte utført i et sykehus eller poliklinisk kirurgi sentrum.

Alternativ tilnærming

En annen variant av kirurgi er "endoskopisk" carpal tunnel utgivelsen. Denne fremgangsmåten baserer seg på bruk av en liten, stiv fiberoptiske "scope" som består av et objektiv og kamera for å visualisere median nerve, omkringliggende strukturer og undersiden av det tverrgående carpal ligament. Under direkte, endoskopisk visjon, er det tverrgående carpal ligament skjære gjennom hele sin tykkelse fra bunnen opp. Denne prosedyren er vanligvis utføres gjennom to små "knivstikk", og dermed gjør det en minimalt-invasiv prosedyre i forhold til "åpen" tilnærming.

Hva er årsaken til Horisontale Ridges i Negler?

Hva er årsaken til Horisontale Ridges i Negler?


Utseendet negler kan fortelle en lege mange ting om en persons helse, fra en enkel vitaminmangel til noe mer alvorlig. Det er mange årsaker til riller eller rygger på neglene. Vertikale riller eller rygger er ganske vanlig; imidlertid horisontale rygger er ikke, og de kan betegne en underliggende sykdom. Snakk med legen din dersom du oppdager horisontale riller på neglene.

Beau linjer

Beau linjer er horisontale depresjoner på neglen, som regel til det samme området på neglene. De forekommer etter eller under en alvorlig sykdom som en systemisk infeksjon eller diabetes. Kreftpasienter som behandles med kjemoterapi kan få Beau linjer. Pasienter med Raynauds sykdom kan få horisontale riller på sine negler blir utsatt for kalde temperaturer. Nail traumer og underernæring kan også føre til Beau linjer. Rillene kan forsvinne etter å utvinne fra sykdom.

Muehrcke linjer

Muehrcke linjer vises som parene av tverrgående hvite linjer som strekker seg horisontalt over spikeren, parallelt med lunula. Disse sporene er forårsaket av en vaskulær abnormitet i neglesengen og forsvinner midlertidig når spikeren er trykket. Muehrcke linjer ikke forekommer i negl, derfor har de ikke flytte med en vekst på neglene. Disse fingernegl linjene er utbredt hos pasienter med lav albumin nivåer, nyre-eller leversykdom og underernæring.

Mee Lines

Mees 'linjer er horisontale, hvite bånd på flere negler forårsaket av arsenikk forgiftning eller i sjeldne tilfeller alvorlige systemiske sykdommer. Bredden av disse fingernegl linjer kan variere. Som spikeren sengen selv ikke er berørt, Mees 'linjer flytte høyere som neglen vokser.

Terrys Nails

I Terry negler, er negleplaten hvitt unntatt for et smalt horisontalt bånd nær fingertuppen. Disse horisontale riller på negler er ofte sett hos pasienter med levercirrhose, diabetes, nyresykdom eller HIV-infeksjon.

Horisontale Half Moons (Lunulae)

Den hvite, horisontal, halvmåne form som vises på bunnen av noen spiker senger (oftest på tommel og pekefinger negler) kalles lunula. Hvis lunulae er blå i fargen, kan dette representere Wilson Disease eller sølv forgiftning. Red lunulae kan være forårsaket av levercirrhose, karbonmonoksid forgiftning, KOLS, hjertesvikt eller psoriasis.

Nail Trauma

Negler kan opprettholde horisontale bulker eller rygger fra fysisk traume til neglesengen. Hvis du oppdager horisontale riller på neglene, vurdere eventuelle nylig traume som årsak. Disse spor er vanligvis forbigående og vil vokse ut med neglen.

Typer av Ulcerøs kolitt

Typer av Ulcerøs kolitt


Ulcerøs kolitt er en type av inflammatorisk tarmsykdom som påvirker tykktarmen. Yngre til middelaldrende mennesker er mer berørt av denne sykdommen. Det er ikke en eksakt årsak, men det er felles faktorer i dem som pådrar denne sykdommen, som inkluderer genetikk, infeksjon i kroppen, allergier og til og med en svikt i immunsystemet. Den dårlige ting om denne sykdommen er at deler av tykktarmen som er mellom betennelse er ikke sunt, og disse områdene kan bli veldig svak, noe som fører til mer alvorlige helseproblemer.

Ulcerøs proktitt

Ulcerøs kolitt starter vanligvis i endetarmen; hvis den holder bare i endetarmen, har du sannsynligvis har ulcerøs proktitt. Du kan ha flere symptomer, som diaré og smerter, og du kan selv føle at du ikke kan gjøre det på do i tide. Du kan også legge merke blod i toalettet når du går.

Proctosigmoiditis

Den neste delen av tykktarmen utover endetarm er den sigmoid kolon, og hvis sykdommen er både endetarmen og sigmoid, har du proctosigmoiditis. Igjen, kanskje du har diaré og oppdager blod i toalettet når du går, men du vil også oppleve kramper, spesielt i venstre side.

Venstre-sidig kolitt

Utover sigmoid kolon er synkende tykktarmen, som går opp på venstre side av magen. Når sykdommen sprer seg til denne delen av tykktarmen, er det hensiktsmessig kalt venstresidig kolitt. Symptomene er det samme eneste mer alvorlig. Dessuten kan du ikke føler for å spise og til og med gå ned i vekt. Smerten vil definitivt være mer alvorlig, og du vil føle det mer i din venstre side.

Pancolitis

Utover synkende tykktarmen er tverrgående tykktarmen, som går over magen og fører til stigende kolon løs på høyresiden. Hvis alle kolon er berørt, har du det som kalles pancolitis. Du opplever de samme symptomene, bortsett fra smertene dine er mer utbredt i hele magen.

Fulminant kolitt

Den siste typen av ulcerøs kolitt er den mest alvorlige og kalles fulminant kolitt. En pasient med denne type er innlagt på sykehus og gitt IV legemidler for å forsøke å behandle sykdommen; Kirurgi er vanligvis garantert med denne typen, som kolon er veldig svak og sannsynlig å bryte eller briste. Pasienten vil heller ikke være i stand til å holde mat eller drikke ned og kan selv gå inn i sjokk eller bli septisk. Toksisk megacolon kan også utvikle hvor kolon sveller og stopper bevegelsen.

Behandling

Remisjon av symptomer er mulig med ulcerøs kolitt. Du kan bli bedt om å foreta visse endringer i kostholdet, eller i det minste å slutte å spise matvarer som forårsaker smerte eller fakkel-ups. Du kan få medisiner, inkludert kortikosteroider, for å bidra til å redusere betennelse. Hvis sykdommen har fått deg til å bli blodfattig, kan det hende du må ta jerntilskudd eller selv har en transfusjon. Vitaminer vil også være nødvendig, så vel som fluider, siden kroppen ikke kan være i stand til å absorbere enten normalt. Hvis du har et alvorlig tilfelle, vil du sannsynligvis må opereres for å fjerne deler av tykktarmen.

Tegn og symptomer på Devic sykdom

Devic sykdom er en betennelsessykdom i det sentrale nervesystemet som forårsaker skade på myelin hylser rundt nervene. Myelin hylser er laget av fett som isolerer nerve og hjelper elektriske impulser reise nedover nerve. Når disse slirene er skadet, kan det nerve ikke lede strøm så fort, noe som fører organer knyttet til at nerve å svikte. Det finnes to former for Devic sykdom: optikusnevritt, noe som påvirker de optiske nervene, og myelitt, som påvirker ryggmargen.

Tegn og symptomer på optikusneuritt

Betennelse langs nerve skjede kan føre til smerter i øyet. Smerten er vanligvis verre med øyebevegelser og er på sitt verre innen en uke etter utbruddet. Smerten forsvinner vanligvis av seg selv i løpet av noen dager. Pasientene kan også oppleve tap av syn eller varsel visjon endringer i ett eller begge øyne. Den synstap utvikles vanligvis i løpet av en periode på dager eller uker, og kan være verre med varme eller øvelse. I de fleste tilfeller synstap er midlertidig. Sykdommen kan også påvirke fargesynet, og fargene kan virker blast eller mindre levende enn vanlig.

Tegn og symptomer på myelitt

Som med den optiske form av denne sykdommen, kan pasienten oppleve smerter i rygg eller nakke, langs banen for betennelse. De kan også ha hodepine og skyting smerter nedover armer, ben og rundt magen. I tilfeller av tverrgående myelitt, hvor betennelsen går gjennom ryggmargen, kan pasientene merke ekstrem følsomhet for taktile opplevelser som et trykk på klær eller temperatur. Andre kan føle nummenhet, prikking eller brennende under det berørte området av ryggmargen. Det kan være svakhet i armer eller ben som fører til muskelspasmer, droppfot og en tung følelse i beina. Alvorlige tilfeller kan føre til lammelser. Hvis nervene i tarmen og blæren er berørt, kan det være problemer med inkontinens, problemer med vannlating eller forstoppelse.

Tegn og symptomer på Devic sykdom Versus multippel sklerose

Symptomene på Devic sykdom kan være lik de tidlige stadier av multippel sklerose (MS). Men det er noen forskjeller mellom de to. Devic sykdom bare påvirker ryggraden og optiske nervene mens MS påvirker også hjernen. Devic angrep tendens til å være hyppigere og mer alvorlig enn MS flares. På hjernen MRI, vises hjernen generelt normal hos pasienter med Devic er mens MS viser områder med betennelse. På spinal MRI, viser ryggraden vanligvis større områder med betennelse med Devic s enn med MS. Spinalvæske av de med Devic er ikke ofte viser det typiske nivået av antistoffer funnet hos pasienter med MS.

Hva er smerter i Synkende Colon Region?

Tykktarmen er et viktig organ i fordøyelsessystemet. Orgelet er delt inn i cecum, stigende kolon, tverrgående tykktarmen, synkende kolon, sigmoid og endetarm. En smerte i tykktarmen kan skyldes flere årsaker; imidlertid, hvis smerten er spesifikt i stigende område av colon, den mest sannsynlige årsaken til det er en sykdom som kalles kolitt. Kolitt er kjennetegnet ved betennelse i tykktarmen.

Typer

Den betennelse i tykktarmen kan oppstå på grunn av en rekke infeksjoner og sykdommer. De viktigste årsakene til tilstanden er smittsomme kolitt, som er forårsaket av virus og bakterier som forårsaker matforgiftning; iskemisk kolitt, forårsaket av aterosklerose i arteriene; inflammatorisk tarmsykdom forårsaket av autoimmune sykdommer som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom; og til slutt, kjemisk kolitt, forårsaket på grunn av overeksponering av tykktarmen for giftige kjemikalier.

Kolitt Symptomer

Symptomene på kolitt er i stor grad bestemt av den type kolitt til stede i kroppen. Imidlertid, de to viktigste symptomer på kolitt er abdominal smerte, spesielt i tykktarmen på området, og diaré. Det kan være sporadisk spotting av blod i avføring og smertene kan også være ledsaget av lavgradig feber og frysninger. Dersom infeksjonen er alvorlig, kan det føre til at du har en tilstand der det er en konstant trang til å passere avføring.

Når skal man oppsøke lege

Når symptomene er milde, kan de karakteriseres ved korte episoder av diaré. I et slikt tilfelle, kan det ikke være mye smerter forbundet med tilstanden. Imidlertid, hvis diaré vedvarer i lengre tid, det krever medisinsk oppmerksomhet. Du bør også oppsøke lege hvis det er vedvarende feber, dehydrering, økning i magesmerter eller tilstedeværelse av blod i avføring.

Diagnose

Ifølge eMedicinehealth begynner diagnose som er typisk med behandlingen av medisinsk historie. Tilstander som Crohns sykdom er arvelig og smerten kan være knyttet til den. Det er viktig for legen å vite om symptomer, utbruddet og deres varighet. Hvis det er tilstedeværelsen av blod i avføring, vil legen se etter områder av ømhet i magen. Noen av testene som er foreskrevet av legen om å gjøre en definitiv diagnose er en komplett blodprosent, blodureanitrogen test, krakk test og en test for å sjekke for elektrolytisk unormalt.

Behandling

Den behandling av ulcerøs kolitt, avhenger av dens årsak. For infeksjoner forårsaket av bakterier og virus, er medisiner foreskrevet av lege. Crohns sykdom og ulcerøs kolitt kan styres av medisiner og en regulert diett. For iskemisk kolitt, er intravenøs væske administreres for å behandle dehydrering. Ved hjelp av medisiner, leger forsøker å gjenopprette blodtilførselen til tarmer. Kirurgi kan trenge å bli utført for å fjerne bestemte deler av innvollene som har mistet blodtilførsel.

Pan kolitt Symptomer

Pan kolitt Symptomer


Ulcerøs kolitt er en inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som påvirker den indre slimhinnen i tykktarmen (tykktarmen) og kontinuerlige strekninger av tykktarmen. Det er fem forskjellige typer av ulcerøs kolitt som er kategorisert ved nøyaktig plassering og graden av inflammasjon.
De omfatter Ulcerøs proktitt, Proctosigmoiditis, Venstre-sidig kolitt, Pan kolitt og Fulminant kolitt. De nøyaktige symptomer på hver tendens til å variere i henhold til graden av sykdommen og mengden av inflammasjon.

Betydning

Pan kolitt (også kalt universell kolitt) refererer til betennelse som forstyrrer høyre og venstre colon, tverrgående tykktarmen og endetarmen.

Tidsramme på symptomer

Pasienter med Pan kolitt generelt gjennomgå perioder med akutte symptomer og sykdom etterfulgt av ulike perioder med remisjon; Imidlertid alvorlighetsgraden eller tilstanden av sykdommen i det store og forblir den samme.

Effekter

Siden Pan kolitt påvirker hele tykktarmen, folk med tilstanden opplever anfall av blodig diaré som kan variere i varighet og alvorlighetsgrad.

Fordøyelseskanalen

Pan kolitt kan føre til betennelse i fordøyelseskanalen, forårsaker magesmerter og ubehag.

Andre Indikatorer

Dreven svetting (spesielt om natten) feber, tretthet og vekttap er flere symptomer på Pan kolitt.

Funksjoner

En rekke pasienter som har Pan kolitt oppleve en lavgradig betennelse i tykktarmen med symptomer som kan effektivt behandles med medisiner. Det er imidlertid tilfeller av Pan kolitt ansett for å være vanskeligere å behandle enn de begrensede former av ulcerøs kolitt.

Colonic rensing og forstoppelse

Colonic rensing og forstoppelse


Forstoppelse er ofte et resultat av en overvekst av candida albicans i tykktarmen. Dette overskuddet sopp kan irritere slimhinnene i tykktarmen veggene og forårsake fekal forstoppelser. Folk gjør kolon renser for å bli kvitt disse overflødig candida og forstoppelser, som kan rane en person av viktige næringsstoffer. Det er flere måter å rense kolon og eliminere forstoppelse problemer, blant annet gjennom kosthold, kolon rensing kits og colonic vanning.

Betydning

Forstoppelse fra candida overvekst er et alvorlig problem. Det kan stamme fra overforbruk av antibiotika, kortikosteroider, dårlig kosthold og til og med stress. Fekal forstoppelser fra overflødig candida havner også giftstoffer og parasitter. Hvis venstre ubehandlet, kan disse utenlandske enheter inn i blodbanen og invadere celler og organer. Dette kan føre til mange problemer eller sykdommer som astma, sopp utslett (dvs. skrittsopp), gjær infeksjoner og til og med autoimmune sykdommer (fibromyalgi, kronisk utmattelsessyndrom, leddgikt, multippel sklerose).

Typer matvarer for colonic rensing og forstoppelse

Det er mange matvarer som kan brukes for colonic rensing og forstoppelse. Grønnsaker og frukt har fordøyelsesenzymer som kan drepe overflødig sopp fra candida. Antioksidanter (slik som vitamin A) i disse matvarene fremme fagocytose blant hvite blodceller, en fremgangsmåte hvor disse blodcellene rense blodet og eliminere usunn celler (de som inneholder overskytende sopp, toksiner og parasitter). Frukt fungere som naturlig avføringsmiddel. De kan reparere slimhinnen i tykktarmen forårsaket av candida overvekst. Blant frukt og grønnsaker som kan brukes for kolon rensing og forstoppelse inkluderer grønne bønner, agurker, gulrøtter, selleri, spinat, reddiker, ananas, grapefrukt, jordbær og kiwi.

Andre typer kolon renser

Folk kan bruke kolon rensing kits eller colonic vanning for å bli kvitt forstoppelse. Kolon rensing kits vanligvis inneholder matvarer og urter (for eksempel hvitløk og cayennepepper) som kan drepe overflødig candida og parasitter, som eliminerer fekal forstoppelser. Behandlingen varer vanligvis omtrent en måned, men noen selskaper fremme syv-dagers renser. Colonic vanning er prosessen med å spyle alle tre deler av tykktarmen (nedstigende, tverrgående og synkende) med ozonert vann. Prosessen er vanligvis administreres av en lisensiert kolon hydrotherapist.

Fordeler med colonic rensing

Rensing av tykktarmen kan eliminere avfall som noen ganger har akkumulert i tykktarmen i mange år. Noen mennesker faktisk gå ned i vekt etter at de er ferdig med sin behandling. Kolon rensing kan øke en persons energinivå, lindre oppblåsthet og gass og redusere væskeansamlinger. Det eliminerer også skadelige giftstoffer fra kroppen.

Advarsel

Mennesker som gjennomgår kolon rensing ofte oppleve noen detox symptomer. Disse symptomene kan variere, men inkluderer ofte varierende grad av energi, kvalme og influensalignende symptomer. En person kan også være sensitiv eller allergisk mot visse matvarer i kolon rensing kits. Det er også bekymring blant leger at colonic vanning kan svekker kroppens naturlige bakterier, og at speilet (rektal rør) kan gjennomhulle veggen i tykktarmen.

Hvordan få en flat mage etter fødselen

Hvordan få en flat mage etter fødselen


Selv om fødselen er en fantastisk, livsforandrende opplevelse, er effekten det har på kroppen din ikke så flott. Etter fødselen magemusklene synes fraværende, og noen ganger kan det se ut som om du fortsatt er fem til seks måneder gravid. Bli kvitt din slapp, kan utstående mage være vanskelig fordi, for de siste par månedene har magen blitt strukket til det ekstreme. Det vil ta regelmessig mosjon og et sunt kosthold for å få stram mage tilbake.

Hvordan få en flat mage etter fødselen

bruker opp til seks små, sunne måltider per dag i stedet for standard tre store måltider. Dele din vanlige frokost, lunsj og middag i halv som en enkel måte å lage seks mindre måltider. Spise ofte vil gjøre at du føler deg mer energisk, holde stoffskiftet i gang, og ifølge Baby Center-nettstedet, passer til en ny mamma tidsplan bedre.

Trim fett fra kosten, men ikke eliminere den helt. Substitute usunt fett, slik som transfett og mettet fett, som ofte finnes i stekt mat, kaker og kjeks, for umettet fett, som olivenolje, rå nøtter og avokado. Spis lav-fett, høyt fiber matvarer, som frukt, grønnsaker og magre meieriprodukter. Konsumere protein fra belgfrukter og bønner og fra magre kilder som kylling og fisk.

Utfør aerobic trening på moderat intensitet for å øke stoffskiftet og brenne fett. The Mayo Clinic anbefaler 2 og 1/2 timer med hjerte-aktivitet spredt ut over uken. Start treningen i sakte tempo og bygge den opp gradvis. Gå rundt blokken mens du dytter barnet i en barnevogn og øke den over tid til en jogging tempo.

Utfør en rekke mageøvelser, som crunches, side bend og sit-ups. Gå i ditt eget tempo og gjøre så mange sett og repetisjoner som din fysiske kondisjon tillater. Inkluder øvelser som er rettet mot de tverrgående magemusklene, som fungerer som et korsett rundt midjen din. Stå rett opp og puster som du trekker i magen din. Envision trekke navlen mot ryggraden. Hold spenningen i magen så lenge du kan mens du puster normalt. Slipp spenning og gjenta øvelsen. Prøv å holde spenningen lenger hver gang du gjør øvelsen. Sikt på maksimum 60 sekunder.

Ligg på ryggen på gulvet. Strekke føttene opp i luften i en 90 graders vinkel mens du holder føttene bøyd og hendene flatt på gulvet ved siden av kroppen din. Presse korsryggen i gulvet så det er ingen mellomrom mellom gulvet og bue på ryggen. Senke beina ned mot gulvet så langt du kan gå uten å løfte ryggen. Løft bena opp igjen til startposisjonen og gjenta øvelsen for så mange repetisjoner som din kondisjon tillater.

Legg variasjon i treningen ved å ta en Yoga eller Pilates klasse som fokuserer hovedsakelig på kjernen styrke.

Hint

  • Vente til etter seks ukers post-fødsel checkup før du starter en diett og mosjon regime slik at kroppen har tilstrekkelig tid til å komme seg etter fødselen. Hvis du hadde et keisersnitt, eller vanskelig fødsel, kan det hende du må vente lenger. Rådfør deg med legen din.

Hvordan bli kvitt en Beer Belly

Hvordan bli kvitt en Beer Belly


En for mange brewskis kan slå din abs av stål i boller full av gelé. Den dårlige nyheten? Det flab på forsiden vil ta litt tid å bryte fri. Den gode nyheten? Det er fullt mulig få den six-pack tilbake!

Hvordan bli kvitt en Beer Belly

•  Drikk færre øl. Ok, ok, synes dette dumt og opplagt. Men det er helt sant. Hvis du ønsker å miste den øl magen, er du nødt til å redusere det daglige inntaket av øl.

•  Dra til legen. Det er fristende, men ikke hoppe over dette trinnet. En rask avtale med din lege eller en ernæringsfysiolog kan hjelpe deg å komme på rett spor. Deres informasjon vil være nøyaktig og kan spare deg tid i det lange løp.

innlemme kardiovaskulær trening i din daglige rutine. Hvis du ikke trener, må du starte med en gang å riste at øl magen. Cardio-intense treningsøktene er best når det gjelder å bli kvitt visceralt fett (en av de fete typer i magen). Prøv rask gange, løping, vektløfting eller en elliptisk maskin - noe som får hjertet ditt pounding.

Opprettholde et ab trening som passer inn i timeplanen. Abdominal øvelser som crunches eller sit-ups vil bidra til å redusere det dekket rundt midjen din. Sjekk med en personlig trener, gym manager, eller en ab ekspert før du starter dine ab-fantastiske treningsøktene. Det er bedre å gjøre 25 sit-ups riktig måte, snarere enn 500 feil vei!

Spis riktig. Igjen, en annen opplagt en, men like viktig. Kutte kalorier basert på kroppens stoffskifte. Hvis du kjenner kroppen din har en raskere metabolisme, vil senke fettinntaket gjøre en betydelig forskjell. Hvis stoffskiftet er tregere, vil det være gunstig å kutte fett samt litt karbohydrater og øke din non-fatty protein. Dette betyr ikke gå på Atkin kosthold - du fortsatt trenger karbohydrater for energi!

Arbeid deg tverrgående abdominus. Den tverrgående abdominus (TVA) er den muskelen som bearbeides når du "suger den inn." Med andre ord, det er en av musklene gjemmer seg bak at øl magen. For virkelig å få på TVA, ta en finger og plassere den på toppen av navlen. Deretter suger i magen din, men holde fingeren på samme sted. (Prøv å ikke ta en stor pusten mens du gjør dette.) Hold magen i 5 til 10 sekunder, og slipp den tilbake til fingeren. Når du får taket på dette TVA øvelsen, kan du presse magemusklene mens du holder magen inn.

Hint

  • Sitte rett opp! Din holdning gjør en stor forskjell. Slentre og du vil bli vist av at øl magen til hele verden. Rett deg opp og du vil være i stand til å lure minst noen mennesker!
  • Sit-ups alene vil ikke hjelpe deg å miste en øl magen. Selv om du har de trangeste magemusklene kjent mann, kan du ikke bli kvitt det uønskede fettet uten et bedre kosthold, cardio trening og ja, mindre øl!

Hvordan bli kvitt Tummy Pudge Fra en Baby

Hvordan bli kvitt Tummy Pudge Fra en Baby


Graviditet tar toll på en kvinnes kropp. Etter fødselen, ser at når søt, stram, rund mage som en deflatert ballong. Du kan også se ut som om du fortsatt er gravid. Å få kroppen tilbake til slik det var før svangerskapet tar tid og krefter. Dine gener, graviditet vektøkning og aktivitetsnivå alle påvirke hvor lang tid det vil ta å miste overflødig vekt.

Hvordan bli kvitt Tummy Pudge Fra en Baby

En amme babyen. Amming fremmer krympingen av livmoren tilbake til sin pre-graviditet størrelse og hjelper deg å forbrenne ekstra kalorier fordi kroppen må jobbe hardere for å lage melk.

Start trener regelmessig. Gå til din post-graviditet checkup og få legen din tillatelse til å begynne å trene. Bygg opp ditt treningsprogram gradvis. Utfør kardiovaskulær trening for å øke stoffskiftet og brenne kalorier. Start med å gå rundt kvartalet med babyen i sin barnevogn og jobbe deg opp til en jogging tempo. Sykle, bade eller trene på elliptisk maskin for å få pulsen opp.

Ta en yoga eller pilates klasse som fokuserer på fleksibilitet og styrke din kjerne. Begge trening klasser vil lære deg pusteteknikker. Under yoga, lærer du meditasjon og avslapping teknikker som kan hjelpe berolige deg i tider med stress som en ny mor kan oppleve.

innlemme magestyrkeøvelser. Utfør magen vakuum, som fungerer korsett muskler også kjent som de tverrgående magemusklene. Stå opp eller sitte ned og puster ut all luft fra lungene. Suge magen inn så mye du kan. Hold magen øses i mens du puster normalt. Hold spenningen så lenge du kan før du slipper. Gjenta magen vakuum så ofte du kan, og tar sikte på å utvide lengden på trening hver gang.

Arbeid nedre magemuskler. Ligg på ryggen på gulvet med bena peker rett opp til taket. Presse korsryggen mot gulvet for å eliminere buen. Senke beina mot gulvet så langt du kan uten å overordnede ryggen. Løft bena opp igjen til startposisjonen og gjenta øvelsen 20 ganger.

Reduser kaloriinntaket med 500 kalorier per dag. Ett kilo fett har 3500 kalorier, så over syv dager vil du miste ett pund. The Baby Center-nettstedet anbefaler at post-graviditet kvinner ikke spise mindre enn 1200 kalorier per dag. Hvis du ammer, anbefaler de en minimum kaloriinntak på 1800 kalorier per dag.

lage sunn mat valg. Spis magre proteiner som kylling, fisk og kalkun. Konsumere fiberrike karbohydrater som grønnsaker, frukt, brun ris, havregryn og grovt brød. Limit mettet fett som smør og velge olivenolje og rapsolje i stedet. Unngå bearbeidet, sukkerholdig og fet mat. Les mat etiketter for å finne ut ernæringsmessige verdier.

Drikk minst åtte glass vann. Vann fremmer sunn fordøyelse og metabolisme.

Få åtte timers søvn om natten. Mangel på søvn kan føre til frigjøring av stresshormonet kortisol, som er forbundet med økt cravings og vektøkning.

Hint

  • Unngå overtrening Mage. Gi dem tilstrekkelig hvile. Arbeid Mage annenhver dag.
  • Konsultere legen din før du starter en diett eller trening diett.

Demyeliniserende Disorder

Demyelinisering er en tilstand hvor myelinlaget som dekker og beskytter nerver i hjernen og ryggmargen blir skadet. Demyelinisering er ikke en frittstående sykdom og regnes som en kategori av en sykdom der demyelenation oppstår, for eksempel multippel sklerose.

Definisjon

Den myelinlaget er en naturlig fettsyre protein som produseres av kroppen for å omgi og beskytte nerver i hjernen og ryggmargen. Myelin er som isolasjonen på utsiden av en elektrisk ledning, idet tråden som nervene i kroppen.

Hva den gjør

Prosessen med demyelinisering er fortsatt ikke fullstendig forstått, men det er blitt oppdaget at kroppens eget immunsystem spiller en rolle. Immunsystemet celler som kalles makrofager og T-celler, eller ervervede immunsystem celler er ofte funnet på stedet av demyelinated nerver. Når demyelnation sett i nerveimpulsene som naturlig oppstår begynner å avta og til slutt stoppe helt. Når disse impulser eller meldinger, opphøre å overføre det kan være en rekke neurologiske problemer.

Multiple Scerlosis

Multippel sklerose, også kjent som MS, er den vanligste sykdommen som involverer demyelinisering. Hos pasienter med MS, begynner sitt immunforsvar angriper myelin og / eller de cellene som produserer den. Det kan skje med myelinlaget og de udekkede nerver kalles sklerose, som er arrdannelse av vevet. Dette arrdannelse er det som kan føre til at nervesignalene til å bremse noe som resulterer i tregere naturlige impulser og reaksjoner i muskel koordinasjon, styrke og de fem sansene. Noen ganger kan skaden være så ille at signalene stoppe helt, og de naturlige impulser og reaksjoner blir ukontrollerbar eller ikke-eksisterende. Foreløpig er det ingen kur for multippel sklerose. Behandlingen er primært basert på styring av symptomer og kontrollere kroppens autoimmune reaksjoner. Autoimmune medisiner er foreskrevet, og pasienten har vanligvis en fysisk terapi rutine for å bidra til å bygge og vedlikeholde styrken som er nødvendig for hver dag oppgaver.

Øyesykdommer

Det er flere andre lidelser der demyelenation kan oppstå. En type er sykdommer i øyet. Optisk nevritt oppstår når bunten av nerver i øyet, kjent som den optiske nerven, blir betent resulterer i tap syn. Betennelsen kan være forårsaket av MS, bakterielle infeksjoner, diabetes eller narkotikamisbruk og resultater i ødeleggelsen av myelin. Devic sykdom er en tilstand der synsnerven og ryggmargen blir betent, forårsaker skadet via demyelentation som kan resultere i smerter blindhet, svekkede muskler eller lammelser. Symptomene er svært lik de av MS, men kan kureres med intravenøse steroider og metylprednisolon.

Ryggmarg relaterte lidelser

Fordi ryggmargen er beskyttet av myelinlaget, kan forstyrrelser i ryggmargen være forårsaket av demyelenation. Hos pasienter med tverrstilt myelitt blir ryggmargen betent, noe som kan ødelegge myelin. Årsaker til tverrgående myelitt er Lyme sykdom, meslinger, herpes simplex, Epstein-Barr, influensa, HIV, hepatitt A, røde hunder og bakteriell lungebetennelse. Årsaker har også vært kjent for å forbli ukjent. Akutt disseminert encefalomyelitt er en annen tilstand som er ofte et resultat av demyelenation av hjernen og ryggmargen, som kan føre til anfall, delirium og koma. Tegn på denne tilstanden kom igjen ganske raskt, og noen ganger føre til en misdiagonsis av multippel sklerose.

Flat Belly Diet Informasjon

Det er fysisk umulig å få øye-redusere fett på kroppen. Derfor, for å få en flat mage, må man engasjere seg i en diett-og-øvelse diett som vil ende opp med ikke bare komplimenter magen, men hele figuren.

Bakgrunn

Kroppen kan ikke bare plukke og velge hvor du vil miste fett; det er ingen måte å "spot redusere" fett i et bestemt område. Derfor, hvis du prøver å kvitte kroppen for overflødig fett, vil overflødig fett kommer av forskjellige områder av kroppen.Denne kan høres nedslående hvis du tar sikte på å ha en flat mage, men du trenger bare å huske at å få en flat mage kommer til å ta mer enn en restriktiv, "fett-reduserende" diett. Mens du vil miste fett over hele kroppen din med en restriktiv diett, vil du ikke se "flat mage" resultater med bare en diett.

Trening

Det er flere øvelser som vil, i løpet av noen uker, la deg følelsen sunnere og mer tonet. En flott toning øvelse for magen som også bygger kjernen styrke er crunches. Crunches arbeide magemusklene, så hvis du spiser en mager diett og har lite fett på magen, kan du ha en seks eller åtte-pack - eller i det minste, en veldefinert midsection. For å gjøre crunches, ligge flatt på bakken, og bringer knærne parallelt med gulvet slik at føttene er omtrent en håndlengde fra bunnen din. Plasser høyre hånd på venstre skulder og venstre hånd på høyre skulder. Curl hodet og ryggen opp fra gulvet til albuene berører lårene. For en ekstra utfordring, og å jobbe dine tverrgående magemusklene (de på sidene av kroppen din), i stedet for å ha begge albuene møte både lår, nå for din venstre lår med høyre albue og vice versa.

Diet

Spise et sunt, velbalansert, og, i særlige tilfeller, begrenset, kosthold kan også bidra til å ha en flatere mage. Mens den gjennomsnittlige person trenger 2000 kalorier per dag, dette antallet vesentlig forskjellig basert på diverse egenskaper, slik som kroppsstørrelse, kjønn og graden av aktivitet personen i inngrep i hver dag.

Hvis du er mindre aktiv, kan du kutte kalorier en sunn bit. Om 1200 til 1600 kalorier for en inaktiv kvinne som ønsker å gå ned i vekt er et sunt utvalg, mens 1500 til 2000 for en inaktiv mann som ønsker å gå ned i vekt er en sunn rekkevidde. Rådfør deg med lege eller kosttilskudd profesjonell om dine mål og kalori krav før drastisk endre kaloriinntaket.

Uansett hva ditt kaloribehov, noe som gjør at disse kaloriene er fulle av næringsstoffer er viktig. Å spise frukt, grønnsaker og protein - og kutte ut fett og oljer - kan gjøre en stor forskjell i utseendet ditt. Sørg for å lese ernæring etiketter for å sikre at maten du spiser er sunn.