Digidexo.com

carbo vegetabilis helse

Hva er Carbo vegetabilis Boiron?

Carbo vegetabilis er et homøopatisk middel, noe som betyr at det er en svært fortynnet form av vegetabilsk kull brukes til å behandle de samme symptomene det ville føre til i en sunn person. Boiron er navnet på et selskap som produserer homøopatiske midler.

Fordeler

Carbo vegetabilis har effektivt behandlet feber, frysninger, matforgiftning, forstoppelse, bronkitt, astma, feber, sår og eksem. Det er spesielt nyttig i behandling av eldre og barn utvinne fra sykdom.

Symptomer

Fysiske indikatorer for Carbo vegetabilis er i stor grad knyttet til tarmproblemer, og inkluderer dårlig fordøyelse, halsbrann gass, og oppkast. Ofte vil en person også føle seg svak, med kalde hender og rallende hoste.

Potensial

Homøopatiske midler behandle emosjonelle, så vel som fysisk, nød. Et behov for Carbo vegetabilis kan vise seg som mental treghet, latskap eller frykt for mørket.

Betraktninger

Symptomer kan forbedre drikke melk, raping eller holde seg kald. Fuktighet, vil fet mat og kaffe forverre tilstanden.

Advarsel

Konsultere en kvalifisert homøopatisk lege er sterkt anbefalt over egenbehandling. Flere rettsmidler er vanligvis angitt for en enkelt sykdom, og faktorer som psykisk stress, miljø og sykehistorie spille en stor rolle i å bestemme hvilke middel til å velge. Det kan være vanskelig å objektivt utlede mest riktig middel.

Hvordan behandle Cystisk fibrose Naturligvis

Hvordan behandle Cystisk fibrose Naturligvis


Behandling av cystisk fibrose ofte krever langvarig bruk av store doser av antibiotika og andre legemidler til behandling av bakterielle infeksjoner. Men, kan du administrere noen symptomer på cystisk fibrose naturlig. Kosthold, mosjon, akupunktur og massasje er effektive tiltak for å forbedre mange luftveier og fordøyelsesfunksjoner for mennesker med CF.

Bruksanvisning

Unn Cystisk fibrose Naturligvis gjennom kosthold og mosjon

Fremme vektøkning ved å spise mat som er høy i fett og kalorier. Ved å spise mer fett, øke mengden av fettløselige vitaminer, som A, D, E og K.

Spis mat som er naturlig høy i kosttilskudd enzymer, for eksempel ananas og papaya, for å hjelpe til med absorpsjon og bryter ned fett, proteiner og karbohydrater.

Slow slim vekst ved å innlemme noen av følgende i kostholdet ditt: hvitløk, løk, sennep, persille, selleri og oljer som finnes i nøtter, frø og fisk, som laks, makrell og sild.

Legg antioksidanter i kostholdet ditt, for eksempel N-acetylcystein (NAC) og koenzym Q10. Antioksidanter kan bidra til å redusere inflammasjon av vev og bakterielle infeksjoner.

Forbedre gastrointestinal helse med drue-frø produkter og acidophilus.

Få 30 minutter med moderat aerob trening 3-5 ganger per uke. Aerob trening bygger lungekapasitet og bidrar til å løsne slim, så det kan bli slettet.

Finn naturlige produkter på Cystisk fibrose Services, Inc. sin nettside, og klikk på "naturlig" (se Ressurser nedenfor). Den Cystisk fibrose Foundation mottar 10 prosent av alle kjøp som blir gjort gjennom denne nettsiden.

Unn Cystisk fibrose naturlig med urter

Drikk grønn te for å øke antioksidanter og forbedre immunsystemet funksjon.

Redusere betennelse i vev med ginkgo biloba og kattens klo. Begge er antioksidanter og kattens klo kan også kjempe bakterielle infeksjoner.

Detox systemet med melk-tistel-frø ekstrakt tas to til tre ganger daglig.

Treat smerter og betennelser naturlig med bromelain.

Ta 50 mg. av bakken eføy tre ganger om dagen for å bremse oppbygging av slim i lungene og fordøyelseskanalen.

Fight bakterielle infeksjoner med echinacea, elecampane og goldenseal.

Unn Cystisk fibrose naturlig med komplementære metoder

Unn CF symptomer med akupunktur for å bedre fordøyelsen og åndedrettsfunksjoner.

Bruk terapeutisk massasje og brystkompresjoner å løsne slim og klare slim fra lungene.

Prøv homøopatiske midler, som for eksempel ANTIMONIUM tartaricum og carbo vegetabilis, for å forbedre lungefunksjon. Snakk med en erfaren homeopat for eksakte doser. Også, sjekk med din lege for å sikre at disse tilskuddene ikke vil forstyrre eventuelle medisiner du tar.

Tips og advarsler

  • Pass på at barn får kalsium de trenger. Kalsium absorpsjon er spesielt vanskelig for personer med CF.
  • Rådfør deg med en ernæringsfysiolog som spesialiserer seg på CF for å sikre at du og din familie får de riktige næringsstoffene.
  • For å unngå ubehagelige konsekvensene av å gjøre feil valg, alltid sjekke med legen din før du gjør noen endringer i kostholdet eller begynner en øvelse diett.

Behandlinger for hemofili

Hemofili er en tilstand der blodet ikke koagulerer riktig; Dette kan føre til forlenget blødning etter en skade, og risikoen for indre blødninger, spesielt i leddene. Hvis du har denne tilstanden, har du lave nivåer eller mangler stoffer i blodet som hjelper den koagulere. De er kjent som faktor VIII og faktor IX. Hemofili A er knyttet til koagulasjonsfaktor VIII, mens type B innebærer faktor IX. Hemofili kan ikke kureres, men riktig behandling kan hjelpe deg med hell behandle tilstanden. Ifølge University of Maryland Medical Center, er det noen naturlige behandlinger som kan hjelpe også, men du bør rådføre deg med en erfaren helsepersonell før du prøver dem.

Behandling for Mild hemofili A

Hemofili A resultater fra lave nivåer av koagulasjonsfaktor VIII. Hvis du opplever blødninger, vil du få en langsom injeksjon av hormonet desmopressin i en blodåre. Denne medisinen oppfordrer utgivelsen av ytterligere koagulasjonsfaktor, som vil stoppe blødningen.

Moderat til alvorlig hemofili A, og alle former for hemofili B

Hvis du har en moderat til alvorlig tilfelle av hemofili A eller noen form for type B, må du fylle de manglende eller redusert koagulasjonsfaktorer. Koagulasjonsfaktorer kan være avledet fra humant blod eller genetisk-modifiserte produkter. Under aktiv indre blødninger, kanskje flere infusjoner være nødvendig. Du vil sannsynligvis også få infusjoner to til tre ganger i uken for å redusere risikoen for blødninger. Denne forebyggende behandling kan redusere tiden du bruker på sykehuset og holde deg fra manglende arbeid og skole. Disse infusjoner også redusere leddskader. Du kan lære å gjøre disse infusjoner hjemme.

Joint Damage

Hemofili kan skade leddene. En fysioterapeut kan hjelpe deg med å forbedre mobilitet og hindre dem fra å bli frosset eller hardt skadet. I mer alvorlige tilfeller, må du kanskje et kunstig ledd. Hvis du er i smerte, kan legen forskrive en ikke-NSAID smertestillende. Unngå NSAID smertestillende midler som aspirin, ibuprofen og naproxen natrium siden de forstyrrer blodpropp. Regelmessig trening kan forbedre felles helse.

Hypnose

Ifølge University of Maryland Medical Center, tyder studier lære selvhypnose kan redusere behovet for medisiner og blodoverføringer, samt oppmuntre bedre blodpropp aktivitet. Alltid gå med en lisensiert utøveren (se Ressurser).

Homeopati

The University of Maryland Medical Center anmeldt flere kasusrapporter og fant at enkelte homeopatiske behandlinger dratt mennesker med hemofili, og tillot dem å kutte ned på mengden av koagulasjonsfaktorer de trengte. Gunstige behandlinger inkluderer arnica, Carbo vegetabilis, Crotalus horridus, hamamelis, Lachesis, millefolium, fosfor og Rug. Homeopatiske behandlinger er svært individualisert basert på mange unike faktorer; konsultere med en erfaren homeopat (se Ressurser) for å finne de mest hensiktsmessige løsninger for deg, og ta som anvist på etiketten.

Nexium Alternativ

Nexium er en vanlig reseptbelagt legemiddel for behandling av GERD (gastroøsofageal reflukssykdom) og andre forhold som forårsaker acid reflux eller fordøyelseskanal opprørt. Du kan være på jakt etter alternativer fordi Nexium ikke fungerer for deg, eller er interessert i å utforske naturlige behandlinger som utelukker behovet for reseptbelagte medisiner. Flere naturlige strategier kan hjelpe deg å lindre overflødig syre produksjon. Naturlige behandlinger for acid reflux kan være effektive, men konsekvent bruk er viktig. Konsultere med helsepersonell opplevd i naturlig kosttilskudd kan hjelpe deg å utforme en effektiv diett.

Nutritional Supplements

Visse naturlige kosttilskudd kan ta symptomer på GERD og fordøyelseskanal opprørt. Siden mange kosttilskudd tilby den samme gunstige utfallet, tar hver og en oppført ikke er nødvendig.

Probiotika og L-glutamin fremme generelle gastrointestinal helse. Bruk den probiotiske som anvist på etiketten og tar 1000 mg av L-glutamin daglig. Melatonin hjelper beskytte spiserøret og magesekken mot de skadelige effektene av syre. Det er også bra for denne tilstanden fordi det fremmer søvn. Hvis du opplever symptomer om natten, kan de forstyrre sovne. Ta 2 til 6 g før sengetid.

Urter og Homeopati

Følgende urter kan lindre betennelser forårsaket av acid reflux: grønn te (250 til 500 mg daglig), kattens klo (20 mg tre ganger daglig) og reishi sopp (300 mg tre ganger daglig).

DGL-lakris bidrar til å fremme riktig fordøyelse og reduserer syreproduksjonen. Ta 250 til 500 mg tre ganger om dagen, enten en time før måltider eller to timer etter. Hvis du har en infeksjon med H. pylori, bakterier som bidrar til magesår og fordøyelsesproblemer som sure oppstøt, bruker mastic på 1000 til 2000 mg daglig.

Visse homøopatiske midler kan adressere acid reflux. Homøopatisk diagnose er basert på mange individuelle faktorer enn tilstanden inkludert fysisk makeup, personlighetstrekk og emosjonelle tilstand. Den mest effektive måten å bruke homeopati, spesielt på lang sikt, er å konsultere med en profesjonell homeopat. Bruk som anvist på etiketten.

Pulsatilla behandler halsbrann og en dårlig smak i munnen bedt av rike og fet mat som iskrem. Det fungerer best hvis du har en hvit eller gul belegg på tungen. Carbo vegetabilis behandler oppblåsthet og fordøyelsesbesvær, spesielt hvis de er i følge med oppblåsthet og tretthet. Nux vomica er bra for halsbrann, kvalme og sure burps.

Alternative Cures for Acid Reflux

Acid reflux oppstår når innholdet i magesekken og tynntarmen reise tilbake opp i spiserøret. Dette fører til en rekke symptomer som halsbrann, raping, kvalme, oppkast, hoste, brystsmerter og sår hals. En rekke naturlige behandlingstilbud er tilgjengelige for deg å administrere denne tilstanden. Det er viktig å la legen få vite om eventuelle naturlige kosttilskudd du bruker. Konsultere med helsepersonell kunnskapsrik innen alternativ medisin kan hjelpe deg med å utforme en langsiktig behandlingsplan for å håndtere acid reflux.

Ernæringsterapi

Overvåking kosthold er en viktig første skritt i å redusere forekomster av acid reflux. Kosttilskudd kan også lindre symptomene.

Visse matvarer kan redusere symptomer på syre reflux. Inkluder antioksidantrike matvarer i kostholdet ditt som frukt og grønnsaker. Bær er et spesielt godt valg for frukt. Mat rik på B-vitaminer og kalsium, for eksempel mandler, bønner, hele korn og sjø grønnsaker, er også gunstig. Lage mat med sunne oljer som raps og oliven. Drikk minst 6 til 8 glass vann daglig.

Visse matvarer og drikke kan forverre acid reflux og bør begrenses eller unngås. Kaffe, alkohol og kullsyreholdige drikker inneholder stoffer som øker syreproduksjonen og inneholder kjemikalier som irriterer mageslimhinnen. Hvitt brød og pasta, samt sukker kan forverre denne tilstanden også. Redusere forbruket av kjøtt og andre animalske produkter og opp inntaket av andre proteinrike matvarer som kaldt vann fisk, tofu og bønner.

Omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje kan redusere betennelser. Ta en eller to kapsler av fiskeolje eller en spiseskje olje to til tre ganger daglig. Probiotika støtter general gastrointestinal helse ved å fylle kroppens tilførsel av "gode" bakterier. Melatonin og L-glutamin også fremme gastrointestinal helse; ta 2 til 6 mg daglig ved sengetid, og 500 til 1000 mg tre ganger med henholdsvis daglig. Resveratrol reduserer betennelse; ta 50 til 200 mg daglig.

Herbal behandlinger

Grønn te gir antioksidant og anti-inflammatorisk støtte; ta 250 til 500 mg daglig. Kattens klo letter betennelser og virker mot bakterier, som kan bidra til syreproduksjon; ta 20 mg tre ganger om dagen. Lakris har en lang historie med bruk for behandling av mage problemer; ta 250 til 500 mg tre ganger daglig, enten 1 time før eller 2 timer etter å ha spist. Mastic virker mot H. pylori, en form for bakterier som finnes i magen som bidrar til å overskytende syre produksjon; ta 1000 til 2000 mg daglig.

Homeopati

Ifølge University of Maryland Medical Center, er forskningen begrenset om homøopatiske behandlinger for acid reflux. Behandlinger er ofte anbefalt av profesjonelle homeopater å ta symptomene på denne tilstanden.

Pulsatilla behandler halsbrann, kvalm mage og en ubehagelig smak i munnen utløst av rik mat og fett. Det fungerer best for folk som tungen er dekket med hvit eller gul film. Ipecacuahna behandler alvorlig kvalme forårsaket av inntak av for mye rik og fet mat. Carbo vegetabilis er for oppblåsthet og fordøyelsesbesvær ledsaget av oppblåsthet og tretthet. Nux vomica adresser symptomer på halsbrann, tørr duvende, og sur burps. Det fungerer best for folk som er opphisset og følsomme for støy og lys.

Alternative løsninger for Gastric Reflux

Gastrisk refluks, også kjent som gastrointestinal reflukssykdom (GERD), er oppgulping av innholdet i magesekken eller tynntarmen tilbake opp i spiserøret. Dette resulterer i et alvorlig tilfelle av halsbrann og kan også inkludere raping, kvalme, brekninger, sår hals og oppgulp av mat. Å gjøre visse valg av mat kombinert med visse naturlige kosttilskudd kan bidra til å administrere denne tilstanden.

Herbal behandlinger

Grønn te kan være nyttig for sine anti-inflammatorisk virkning; Det er også gunstig for generell hjerte helse. Ta 250 til 500 mg daglig. Kattens klo er også gunstig for dens virkninger på betennelse; ta 20 mg tre ganger daglig. DGL-lakris letter alle slags mage problemer. Ta 250 til 500 mg tre ganger daglig; tygge enten 1 time før eller 2 timer etter måltider. Mastic handlinger mot H. pylori, en bakterie som kan invadere magen og føre til mange mage problemer som GERD og sår. Ta 1000 til 2000 mg daglig. Gurkemeie kan lette smerter og betennelser. Ta 300 mg tre ganger daglig. Oliven blad også viser sterk aksjon mot bakterier som H. pylori. Ta 250 mg tre ganger daglig. Glatte alm og marshmallow root har en lang historie med tradisjonell bruk for fordøyelses problemer. De hjelper magen og tarmene danne beskyttende fôr som lindrer irritasjon. Disse urte-behandlinger er best tatt i pulverform for denne typen tilstand. Bruk som anvist på etiketten.

Kosttilskudd

En god probiotiske supplement inneholder vennlige bakterier som kroppen trenger for å opprettholde god fordøyelses helse og til å bekjempe skadelige bakterier i fordøyelseskanalen. Probiotika er tilgjengelig i en rekke former slik som tabletter, pulvere og nedkjølt flytende kosttilskudd. Ta din foretrukne metode som anvist på etiketten. L-glutamin støtter generell fordøyelsesenzymer og tarmhelse. Ta 500 til 1000 mg tre ganger daglig. Omega-3 fettsyrer reduserer betennelse. Ta enten en eller to kapsler eller 2 til 3 ss. enten tran eller linfrø olje tre ganger daglig.

Homepathic rettsmidler

Forskning om bruk av homeopati til å behandle GERD er mangler, men følgende behandlinger er ofte foreslått av homeopater å behandle denne tilstanden. Instruksjoner for riktig dosering er funnet på produktetikettene. Som mange eldre medisinske systemer, fastslår homeopati de aktuelle rettsmidler basert på spesifikke symptomer og hendelser i tillegg til hovedproblemet, og vil fungere best hvis din situasjon gjenspeiles i utarbeidelsen beskrivelse.

Pulsatilla behandler halsbrann ledsaget av kvalme, en dårlig smak i munnen etter å ha spist rik mat som iskrem og oppkast delvis fordøyd mat. Det er mest nyttig for folk som tungen har en gul eller hvit belegg. Ipecacuanha er best brukt når en person er opplever vedvarende kvalme som kan eller ikke kan være ledsaget av oppkast og diaré, etter å ha spist rik eller fet mat. Carbo vegetabilis lindrer oppblåsthet, dårlig fordøyelse, luft i magen og tretthet. Nux vomica behandler halsbrann, urolig mage, tørr kaste og sur burps som oppstår etter overspising eller drikke alkohol eller kaffe. Dem følsomme for støy og lys vil utnytte alle fordelene.

Andre forslag

Unngå irriterende drikker som alkohol, kaffe og sitrus juice. Spis en høy-fiber diett; satse på minst 40 g per dag. Ikke spis sent på kvelden og prøver å spise flere mindre måltider gjennom dagen. Høy fett matvarer, spesielt meieri, kan forverre tilstanden. Sentralstimulerende stoffer som tobakk og koffeinholdige drikker kan irritere mage-tarmkanalen. Regelmessig mosjon og redusere stress kan også ha gunstige effekter på din tilstand. En matdagbok kan være et kraftig verktøy for å administrere din tilstand. Ved å holde styr på hva du spiser og hvordan det gjør du føler deg, kan du utvikle din egen personlige diett plan.

Homøopatisk middel for kolikk

Blant de mange gledene ved å bringe hjem en ny baby, kan de erfaringer som følger med rollen som en ny eller erfaren forelder noen ganger utgjøre interessante dilemmaer. Mens de lærer å tilpasse og justere til en ny måte å leve og sove, kan de ubarmhjertige rop og skrik av en kolikk babyen være ganske rystende. Bruk av homøopatiske midler for kolikk hos spedbarn, eller voksne, kan lindre stress forårsaket av slike smerter.

Homøopatisk middel for kolikk

Bruk Magnesia Phosphorica og / eller Colocynthis å lindre kolikk smerter forårsaker irritasjon og hva som kan synes å være nervøsitet. Drikke varm væske, gni magen, eller plassere noe varmt å varme, for eksempel en varmepute eller varmeflaske på magen kan også få hjelp til kolikk lider. Magnesia Phosphorica og / eller Colocynthis er egnet for både babyer og voksne. Å administrere til babyer sette en dose (6c eller 12x) av Magnesia og / eller Colocynthis (disse to rettsmidler er trygge å bruke sammen) inn i barnets flasken og la den oppløses i en liten mengde vann, så gi til babyen. Ved hjelp av en pipette, presse en full dropper del inn i babyer munnen ca 3 ganger om dagen i 2 dager. Hvis du etter 2 dager symptomene ikke blir bedre, må du avslutte rette og ta kontakt med barnets lege.

Bruk Magnesia muriatica å lindre kolikk smerter som kan være ledsaget av forstoppelse og avføring som er grønn i fargen. Inntaket av kumelk kan også forårsake slike discomforting smerter. I tillegg til krakk misfarging, kan anstreng også følge bestått av små og nutty-aktig avføring. Magnesia muriatica kommer i tre forskjellige former, pille / tablett, flytende og skjær. Uansett hvilken form du velger å bruke (væske bør gis til babyer), dette sammen med de andre virkemidlene som er nevnt i denne artikkelen er mild i naturen. Derfor kan 6c eller 30c gis til voksne, babyer og barn.

Bruk Chamomilla hvis kolikk smerter forårsaker en spyleeffekt i ansiktet, og hvis magen er hoven eller utvides med gass. Også, hvis personen (baby eller voksen) er ekstremt følsomme for smerte og navlen området av magen opplever stort ubehag, vil den beroligende effekten av Chamomilla bringe lettelse. Chamomilla kan kjøpes i granulat form og gitt til barn og babyer. To skjeer av granulat kan gis til voksne og barn om tre ganger per dag, eller hvert 15. minutt. Den Chamomilla vil oppløses i munnen. For babyer, kan kornene være plassert i en flaske med vann og gitt til babyen (koke 5 ml vann og fikk avkjøles før administrering).

Ta Carbo vegetabilis å bringe lettelse når det er raping og smerter forbundet med kolikk. Hvis personen synes svak, svak og ansiktet hans synes synlig blek, kan dette midlet bidra til å få kroppen fungerer som den skal igjen. Gi en dose (9c, 12x eller 30x) av Carbo vegetabilis til barnet i en 8 oz flaske med vann, deretter presse noen dråper inn i babyens munn ca 3 ganger per dag inntil bedring er sett.

Gi Nux vomica til en person som opplever kolikk smerter og oppblåsthet å få noen lettelse. Misbruker alkohol, kaffe eller andre sentralstimulerende produserende saken kan resultere i kolikk ubehag. Nux vomica vil også hjelpe i de tilfeller hvor en person ser ut til å være engstelig, irritert eller irritert som følge av smertene. Nux vomica er en muntlig væske som kan gis til voksne og barn 12 år og eldre (10 dråper, 3 ganger per dag). Dette midlet kan gis til babyer i sine flasker, men rådfør deg med legen din først.

Hint

  • Som med noen form for medisin administreres eller tatt, les instruksjonene på flasken for spesifikke instruksjoner.
  • På grunn av det milde og milde natur av homøopatiske midler, administrere mer enn en gang vil ikke utgjøre noen skade på babyer eller voksne. Men hvis ingen synlige tegn på helbredelse er sett etter bruk for mer enn et par dager på 3 til 4 ganger per dag, ta kontakt med din lege.

Legemidler for Infant Gas

Legemidler for Infant Gas


Hvis babyen gråter, urolighet eller holde deg våken om natten på grunn av gass smerter, vil du finne en lettelse raskt. Men før du hodet til stoffet butikken, er det noen ting du hva du skal vite.

Årsaker

Baby-gassen kommer fra svelger luft mens sykepleie, drikker fra en flaske eller gråte. Noen ganger sykepleie babyer også utvikle gass på grunn av noe deres mor spiser, og formel-matet babyer kan få gass fra sin formel.

Mat Cures

Finne den underliggende årsaken til gass er alltid den beste ideen. Bytte til en flaske for gassy babyer (som Dr. Brown) og gjennomgang av flaske-fôring teknikker er et godt mål også. Mødre som sykepleier eller uttrykke sin melk bør holde en matdagbok og eliminere matvarer fra kostholdet, en etter en, som kan føre til sine spedbarn gass smerter. Disse inkluderer meieriprodukter, myse, hvete, kasein, mais, egg, fisk, egg, peanøtter og koffein.

Formel-matet babyer bør byttes til et produkt for babyer med gass eller kolikk symptomer. Vanligvis er disse har brutt ned melkeproteiner.

Gass Drops

Mens du prøver å finne kilden babyens gass, er det helt trygt å prøve en over-the-counter babyen gass medisinering. Den aktive bestanddel i den sikreste av dem er simetikon, som skummer opp i kroppen og teoretisk hjelper burps å komme ut lettere. Selv om medisinske studier viser blandede resultater med denne typen medisiner, mange foreldre sverger til det.

Imidlertid, når gass og simetikon beveger seg inn i fordøyelseskanalen, kan resultatet bli mer smerte. Simetikon har også null effekt på tarmgass. For best resultat bør simethicone tas etter hvert måltid.

Gripe Water

Mange gripe farvann som selges omfatter natriumbikarbonat (eller natron). Natron fungerer ved å motvirke magens syrer, og fungerer best for midlertidig lindring av sure oppstøt - ikke gass. Det er imidlertid løse FDA retningslinjer for bruk av natron i gripe vann og natron kan føre til bivirkninger som en ubalanse av elektrolytter. Faktisk, hvis du leser en natron boks, de fleste si ingen under 5 år bør konsumere innholdet.

Homeopatiske Drops

Det finnes også homeopatiske medisiner som kan hjelpe barnet ditt. Carbo vegetabilis og Cuprum mettalicum kan bidra til å lette gass smerter i noen babyer, mens andre remedier stole på ingredienser som mynte, ingefær og kamille, som kan fungere for mildere tilfeller av luftsmerter. Igjen, bør det utvises forsiktighet da disse legemidlene ikke er regulert av FDA.

Hjem rette for Tett oppblåst mage

Hjem rette for Tett oppblåst mage


En tett oppblåst mage kan føre til ganske mye smerte. Dette problemet er vanligvis et symptom på en tilstand på grunn av gass i tarmen, i henhold til Hows Health. En rekke årsaker som laktose intoleranse, overdreven spising eller forstoppelse kan føre til en tett oppblåst mage. Hvis du lider av denne tilstanden, er det noen hjemme rettsmidler som du kan prøve å lette følelsen før du trenger en lege intervensjon.

Bruksanvisning

•  Spis mindre, hyppigere måltider. Spise mindre porsjoner og spre inntaket utover dagen kan bidra til å forhindre oppblåsthet som noen ganger oppstår hvis du spiser for mye i én sitting. Prøv å bruke sugerør å drikke væsker, noe som vil redusere mengden luft du svelger.

•  Prøv probiotika. Probiotika, tatt i pilleform eller spist i yoghurt som inneholder levende bakterier, kan være svært nyttig for å hindre en tett oppblåst mage og oppblåsthet. Probiotika er ansett for å være "gode bakterier" og støtter generell velvære, ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin.

Ta et homøopatisk middel. Homeopati Hjem antyder carbo vegetabilis for de som har en oppblåst mage med kolikk smerter og raping. En homøopatisk lege kan foreslå riktig dose for deg.

Homøopatiske midler for å føle seg døsig, trøtt og kjedelig

Når du opplever tretthet, døsighet og en ellers kjedelig følelse, kan det være som et resultat av å utvinne fra sykdom, mangel på søvn, stress, irritabilitet og selv kosttilskudd problemer. Homeopatiske midler løse dette problemet ved å ta hensyn til "hele mennesket", og gjennom å gjøre det kan trygt og effektivt behandle det underliggende problemet som forårsaker symptomene dine.

Alumina

For symptomer på treghet og generell tretthet, vurdere å prøve mineral rette Alumina. Den rette Alumina er hentet fra mineralet bauxitt, som er minelagt hele USA og enkelte områder i Europa. I homeopatien er det brukt til å behandle både nervøse plager og tretthet. Indikasjoner på at Alumina kan være en passende rette er når pasienten viser en mangel på koordinering kombinert med svakhet; hans fysiske symptomer vil vanligvis bedre når du er i fuktig vær, under moderate aktiviteter og mens du spiser.

Chininum arsenicosum

Når pasienten viser tegn på å være kjedelig og drenert, prøv plantebasert middel Chininum arsenicosum. Den rette Chininum arsenicosum er avledet fra barken av cinchona treet, som vokser i Sør-Amerika; kinin er hentet fra den. De andre primære symptomer som indikerer Chininum arsenicosum kan være en hensiktsmessig løsning er når pasienten viser en åpenbar trøtthet, på grensen til kronisk tretthet, som gjentar seg til bestemte tider. Pasientens symptomer vil vanligvis bedre når i frisk luft, og vil ofte forverres i løpet av morgentimene og når aktiv.

Carbo vegetabilis

For symptomer på sløvhet og svakhet, prøv plantebasert middel Carbo vegetabilis. Carbo vegetabilis er avledet fra det brent aske enten fra bøk, poppel eller sølv bjørketrær som vokser i hele den nordlige halvkule. Carbo vegetabilis har vært brukt terapeutisk i hundrevis av år for sine desinfisering og deodorizing egenskaper. I homeopati, er Carbo vegetabilis også kjent for å bistå med generell tretthet samt kronisk utmattelsessyndrom. Andre symptomer som indikerer bruk av Carbo vegetabilis kan være hensiktsmessig er når pasienten utstråler en tretthet selv uten å delta i noen fysisk aktivitet. Hun kan ofte oppleve lav vitalitet samt å ha hovne, ømme kjertler. Vanligvis hennes symptomer vil forbedre når du hviler eller når i kjølige omgivelser, og vil ha en tendens til å forverres i fuktig, kaldt vær.

Cinchona officin

Prøv den rette Cinchona officin for symptomer på tretthet kombinert med apati. Anlegget rette Cinchona officin er hentet fra den peruanske bark treet, også referert til som Kina bark og rød bark, som vokser hele Sør-Amerika. I homeopatien dette midlet er ansett historisk viktig, siden det var den første rette noensinne til å bli brukt av grunnleggeren av homeopati, Samuel Hahnemann, for å behandle symptomene på malaria. Ytterligere symptomer som indikerer Cinchona officin kan være en hensiktsmessig løsning er når pasienten viser en tendens til å være litt nervøs og urolig, men likevel vil ha svakhet i musklene med den medfølgende symptomer på å være altfor følsom for både støy og lukt. Hans symptomer vil vanligvis bedre når du ligger nede og forverres når de utsettes for støy eller når aktiv.

Homøopatiske midler for smerte under Labor

Homeopati, en form for alternativ medisin basert på prinsippet om "likt kurerer likt", behandler pasienter som bruker utvannet medisinske preparater som ved høyere doser kan forårsake symptomer som ligner på dem de blir brukt til å kurere. Ifølge jordmor dag tilbyr homeopatisk medisin en sikker og effektiv måte å lindre fødselssmerte. Mens de fleste homeopatiske preparater består av naturlige ingredienser, husk at disse behandlingene er ofte ganske sterk medisin. Alltid konsultere med din omsorg leverandøren før du tar noen form for homeopatisk middel.

Generelt Ap rettsmidler

Homeopati I dag anbefaler å ta en fødsel forberedelse klasse samt et kurs i avspenningstrening for å forberede for barnets fødsel. De foreslår at selvhypnose kan bidra til å lindre mye av smerte og ubehag i forbindelse med fødsel. Hvis du finner ut at du trenger smertelindring under fødselen, kan en homøopatisk forskriver anbefale en rekke forberedelser for å hjelpe deg.

For å aktivere avslapning, homøopater ofte anbefaler Belladonna, noe som kan dempe uro og deliriousness. Prøv Aconitum til tider når du finner deg selv panikk på grunn av tilsynelatende uutholdelige veer. Cimicfuga (klaseormedrue) kan brukes for krampaktig smerte eller for å hjelpe trøste dem som finner noen form for smerte uutholdelig. Hvis du trett og hadde en tendens til å overindulge i junk food gjennom hele svangerskapet, kan Calcarea Phosphorica hjelpe deg tåle påkjenningene ved arbeidskraft. Hvis kroppen din er fortsatt utmattet på grunn av gjentatte nærbilder sammen arbeide, eller overarbeid, kan Carbo vegetabilis tilby noen ekstra styrke. Arnica lindrer muskelspenninger på grunn av anstrengelse og kan behandle sjokk. Når du føler at du ikke kan stå noe mer arbeid og ønsker å stoppe og gå hjem, vil en sammensetning av Pulsatilla hjelpe deg å holde i gang. Når en kvinne slutter å komme videre i sitt arbeid, og det vises stoppet opp, vil en løsning av Cimicifuga hjelpe strekke livmorhalsen.

For å unngå å rive eller strekking av vagina eller blære, mange forsk anbefaler en fremstilling av svovel. Og Staphysagria, ofte tilbudt etter et keisersnitt eller episiotomi, hjelper kvinner leges raskere. En annen medisin som hjelper til med healing er et anstrøk av calendula, særlig når den brukes som en salve til det skadde området.

Tilbake smerte og Posterior Presentasjon

Posterior presentasjon, som er når babyens hode vender morens foran i stedet for ryggen hennes, ofte forårsaker ekstreme ryggsmerter hele arbeidskraft. Homøopatisk medisin kan tilby trygg, effektiv lindring for smerte samt muligens hjelpe babyen bevege seg inn i en mer ønskelig birthing posisjon. Hvis du opplever smerter i korsryggen og føler arbeidskraft sammentrekninger som back-breaking smerte, en sammensetning av Kali carbonicum (potash) tilbyr lettelse. Gelsemium (gul jasmin) lindrer arbeidskraft smerter hos kvinner som er fullt dilatert, men har problemer med å skyve barnet ut av fødselskanalen på grunn av sin posisjonering. Nux vomica (gift mutter) kan bidra til å avlaste veer led hele ryggen og endetarm.

Slik Cure åreknuter med Homeopati

En flott måte å kurere åreknuter er med homeopati. Homeopati er en av de mer effektive alternativer tilgjengelig. Homeopatiske medisiner bør velges av beskrivelsen som passer best til din åreknuter.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk medisin som kalles Hestekastanje hvis du har distened, lilla åreknuter som er ledsaget med hoit eller stikkende smerter eller hvis symptomene forverres ved gange.

Ta homøopatisk medisin som kalles Bellis Perennis om du har åreknuter som oppstår under svangerskapet, og gjør det vanskelig å gå.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Arnica om du har åreknuter som vises, og føler seg mørbanket. Denne behandlingen fungerer også bra hvis du har åreknuter som er hovent og smertefullt å berøre.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Carbo vegetabilis hvis du har spraglete huden med oppblåst årer. Denne behandlingen fungerer spesielt godt hvis du åreknuter forårsake bena til å føle seg tung og svak.

Homeopatiske Joint Medicine

Homeopati tilbyr en rekke løsninger i behandlingen av leddsmerter og stivhet. Det er noen primærprodusenter for homøopatiske felles medisiner, og de hver gir en proprietær blanding av ingredienser. Homeopatiske felles medisiner produseres som piller, tabletter, tinkturer, kremer og geleer. For tilstrekkelig lindring, bør rettsmidler brukes hver fjerde time med mindre noe annet.

Kongen Bio

Kongen Bio tilbyr en spray for lindring av leddsmerter og stivhet. Sprayen inneholder Trollbær, Solblom, ruta graveolens, Salicylicum acidum. sepia, ZINCUM metallicum, og rhus toxicodendron, alt i en ren vannbase. Dette er ikke et inkluderende ingrediens listen, se Ressurser for mer informasjon og for å kjøpe.

Hylands

Hylands produserer flere typer homøopatisk felles medisin. Leddgikt formel består av rhus tox, Solblom, og Natrum Phosphoricum. For kjøpsalternativer, se Resources.

Boiron

Homøopatisk felles medisiner tilgjengelig fra Boiron er Arnica creme og gel, som er nonsticky, absorberes raskt og lindrer smerter i et par minutter. Begge vil lindre smerter fra stivhet, overarbeid og leddgikt. Andre rettsmidler inkluderer bryonia alba, Dulcamara, og rhus toxicodendron i tablettform. For kjøpsalternativer, se Resources.

Heel

Heel tilbyr to alternativer i homøopatisk felles medisin: flytende og faner. Ingrediensene inkluderer calcarea fosfor, Mercurius praecipitatus ruber, asafoetida, Kali iodatum, Natrum SULPHURICUM, stillingia silvatica og aranea diadema. For kjøpsalternativer, se Resources.

Washington Homeopatiske produkter

Homøopatisk felles medisin tilgjengelig gjennom Washington Homeopatiske produkter inkluderer aloe, carbo vegetabilis, cinchona officinalis, hypericum, Natrum muriaticum, silicea og strontia. Disse rettsmidler er tilgjengelige i pille og tablettform. For kjøpsalternativer se ressursene.

Homeopatiske Sulphur for Back Pain

Homøopatisk svovel er en mulig løsning for å håndtere visse typer ryggsmerter, men med homøopatiske midler er det ikke alltid så enkelt som å matche opp ett symptom med ett middel. Avhengig av type ryggsmerter sammen med andre symptomer som måtte forekomme, kan ulike homøopatiske midler være mer passende for din tilstand.

Hva er homøopatiske midler?

Homeopatiske midler er ekstremt fortynnede prøver av ulike stoffer som kan finnes i naturen. Homøopatisk kull (Carbo vegetabilis), homeopatisk kalsium (Calcarea carbonica) og homeopatisk Poison Ivy (Rhus Gift) er alle eksempler på homøopatiske midler. Homeopati virker liksom som immunisering. Et stoff som i sin fulle styrke ville føre til at du visse symptomer (Poison Ivy kan føre til hudutslett) fortynnes i ekstrem grad, og brukes til å behandle lignende forhold (i dette tilfellet, hudutslett). I sin fulle styrke, ville Poison Ivy også forårsake en rekke psykiske og fysiske symptomer. Homeopatiske midler er foreskrevet hvis du matche flere av disse symptomene.

Historie

I slutten av det 18. århundre, en tysk lege, Samuel Hahnemann, utviklet systemet av homøopati. På den tiden, mye av medisinen besto av blodbadet, igler, avføringsmiddel medisiner og brekninger medisiner, som hadde en svært høy rente for å mislykkes. Hahnemann mente at å stimulere kroppen gjennom minutters nivåer av medisiner med bare ett legemiddel om gangen kan kurere sykdommer. En serie av tester (eller provings) ble administrert til mange forskjellige stoffer for å finne botemidler for så mange forskjellige forhold som mulig. Teorier om moderne medisin igjen homøopati bak, men det var fortsatt nok tilhengere til å holde disse ideene i live i dag.

Kandidater til Sulphur

Homøopatisk svovel har vært brukt til ulike typer ryggsmerter, hudsykdommer, og en heftig og irritabel mentale tilstand. Det finnes ulike typer ryggsmerter som svovel kan være foreskrevet for. Disse variantene inkluderer kulde i ryggen som blir verre om kvelden, smerter i korsryggen som er relatert til menstruasjon eller står for lenge, svakhet i ryggen som blir verre mens du går eller står, og skoliose. Svovel kan være foreskrevet for deg hvis din ryggsmerter er akkompagnert med en hud tilstand som eksem eller en digestive problem som oppkast eller diaré. Sulphur kan også gis dersom ryggen tilstanden er ledsaget av PMS, psykisk stress, depresjon og irritabilitet. Hvis du har noen av disse ulike forhold så er det sannsynlig at du vil bli foreskrevet en dose på 30 c (der c er lik 100 ganger standard homeopatisk potens) en gang en dag inntil symptomene bedres.

Andre rettsmidler

Hvis smertene er sentralisert i korsryggen, ledsaget av tunge bein, og hvis det blir bedre i varmen og verre under bevegelse, kan du få foreskrevet Aesculus. Nux vomica kan brukes hvis din smerte kan beskrives som søm, og hvis det er ledsaget av blåmerker, irritabilitet, halthet, følsomhet for kulde, og hvis det blir verre rundt 4 am Rhus Gift (vår homeopatisk Poison Ivy fra tidligere) kan være foreskrevet hvis smertene er rive, tegning eller brenning og hvis dine symptomer inkluderer rastløshet, frykt for å mislykkes, stivhet i ryggen, og en forverring av symptomene når du flytter eller under stormer.

Advarsler

Den eneste personen som virkelig kan diagnostisere deg riktig er en lisensiert homøopatisk lege. Ta disse rettsmidler som anvist og ikke prøve å mikse og matche så det er ikke hvordan homeopatiske remedier fungere. Tar rettsmidler for lenge eller ikke som anvist kan føre til utvikling av nye symptomer. Hvis symptomene ikke bedrer seg, må du kanskje prøve en annen løsning.

Hvordan redusere astma symptomer med alternative løsninger

Astma er en sykdom i lungene som forårsaker bronkiolene å bli betent og begrenset. Dine bronkiene blir smalere når et astmaanfall oppstår. Ting som kan utløse et astmaanfall er allergi, mold, kjæledyr dander, kjemikalier, irritanter og følelsesmessig stress. Symptomer på astma inkluderer kortpustethet, tetthet eller smerter i brystet, tungpustethet, lunger og hoste, særlig om natten. Legen din kan forskrive en rekke medisiner, som inhalerte kortikosteroider, antihistaminer eller beta-2-agonister for å hjelpe deg til å administrere astma. Det finnes også alternative løsninger som kan være i stand til å bidra til å lette symptomene dine.

Bruksanvisning

1 Sett bregner rundt hjemmet, som potteplanter gir ekstra oksygen og redusere allergen-produserende irritanter i luften. Du bør fordele bregner i de rommene du tilbringer mest tid i.

Spis mat som er vennlig mot dine lungs.These inkluderer frisk frukt og grønnsaker, hele korn, brun ris, løk, hvitløk, soyabønner, tunfisk, makrell, laks, nøtter, kasha og havre. Unngå melkeprodukter og matvarer som er kurert eller røykt, da de kan utløse et astmaanfall.

Ta nyttige kosttilskudd. Øk inntaket av vitamin C. Voksen astmasyke bør ta 1000 milligram daglig. Du bør også ta 500 milligram magnesium hver dag, også. Disse har vært kjent for å forbedre lungefunksjonen og redusere astmaanfall

Prøv noen ayurvediske rettsmidler, for eksempel trikatu og brun sennep olje, som kan avlaste tetthet og ubehag i brystet. Rådfør deg med en ayurvedisk lege for riktig bruk av disse rettsmidler.

Varm litt lakserolje, suge en bomullsklut inn i det, og deretter bruke den på brystet, for å bringe lettelse.

Drikk mullein te, som hjelpemidler i å lindre lunger i lungene og tømme bronkiene.

Prøv et homøopatisk middel. Noen nyttige kene for astma er Ipecacuanha, Arsenicum og Carbo vegetabilis. Middelet du bruker er den som passer best til dine individuelle fysiske og følelsesmessige symptomer.

Tips og advarsler

  • Konsultere legen din om eventuelle alternative løsninger du har tenkt å bruke.
  • Sjekk for eventuelle interaksjoner før du tar en urt.
  • Hvis du har en alvorlig astmaanfall, ringe 911 umiddelbart.

Hvordan å behandle periodontal sykdom hjemme

Periodontal sykdom er en sykdom i tannkjøttet. Tegn på at du kan ha denne tilstanden er løse tenner, dårlig ånde, viker tannkjøtt og tannkjøttet som er hovne og røde. Periodontal sykdom er forårsaket av dårlig dental hygiene vaner, dårlig kosthold og oppbygging av plakk. Hvis du har blitt diagnostisert med denne sykdommen eller mistenker at du har det, kan det være lurt å behandle problemet selv hjemme. Det finnes en rekke løsninger du kan søke som kan forbedre eller reversere periodontal sykdom.

Bruksanvisning

•  Forbedre dine personlige dental vaner. Floss regelmessig, minst en gang om dagen, helst etter kveldsmåltid. Mellom måltidene, desinfisere tannbørsten ved å skylle den grundig, og ved sengetid, suge den over natten i munnvann, som Listerine, å kvitte det med bakterier og bakterier. Du kan også velge å ta med tannbørsten når du rengjøre oppvasken i oppvaskmaskinen. Du bør, i tillegg, bytte til en ny tannbørste hver en til to måneder.

Ta 50 mg koenzym Q10 daglig. Det er en antioksidant som forekommer i kroppen naturlig som kan bli tømt, som du blir eldre. Koenzym Q10 har vært kjent for sin evne til å redusere betennelsen og kan til og med bidra til å reversere noen tilfeller av tannkjøttsykdom. Hvis du er gravid, ammer eller tar reseptbelagte medisiner, sjekk med legen din før du tar Koenzym Q10.

Bruk urte munnskyllevann og tannkrem for å behandle din tilstand. Du kan vanligvis finne dental produkter i helsekostbutikker som inneholder helbredende urter, for eksempel bloodroot, for å hindre plakk og redusere blødende tannkjøtt.

Ta flere vitamin C. For lite vitamin C kan bidra til periodontal sykdom. Øke inntaket av denne antioksidanten kan redusere symptomene. Du bør ta minst 250 mg per dag av vitamin C og bør også spise vitamin C-rike matvarer, for eksempel appelsiner, bringebær, jordbær, søte poteter, kålen, tomater, brokkoli, spinat og rød paprika.

Bruk homøopatiske midler for tannkjøttproblemer. Noen brukte rettsmidler er Carbo vegetabilis, Lachesis, Natrum muriaticum, Mercurius solubilis Hahnemanni og Calcarea CARBONICA. Middelet du velger bør være basert på din individuelle sett av symptomer og du bør konsultere en homeopathic utøveren å finne riktig styrke og dosering.

Tips og advarsler

  • Hvis symptomene forverres, forteller tannlegen at umiddelbart.

Naturlige Homeopatiske Behandlinger og Rettsmidler for magesmerter

Naturlige Homeopatiske Behandlinger og Rettsmidler for magesmerter


Magesmerter kan være forårsaket av et stort antall ting. Noen magesmerter er bare irriterende, for eksempel gass smerter, mens andre magesmerter kan indikere et alvorlig problem, for eksempel blindtarmbetennelse. Hvis magen din smerte ikke er forårsaket av en alvorlig underliggende tilstand, kan du finne lindring ved hjelp av naturlige homøopatiske behandlinger og medisiner. For å bruke homeopati til å behandle enhver tilstand, bør du vurdere din mentale og fysiske symptomer. Homeopati behandler hele personen, ikke bare symptomene.

Pain Presentasjon

Hvordan din smerte presenterer kan fortelle deg hvilke homøopatisk middel til å velge. Hvis du opplever voldelige mage kramper og oppkast, velge rette Cuprum metallicum. Smerter som fører deg til å doble seg i løpet og er forbedret med press på magen oppfordrer til rette Colocynthis eller Magnesia Phosphorica. Velg Colocynthis hvis smertene kommer i bølger, spise eller drikke gjøre vondt verre, og smertene er så intens at det gjør at du føler deg kvalm. Velg Magnesia Phosphorica hvis varme, enten fra en oppvarming puten eller fra varm drikke, bidrar til å redusere magen smerte eller smerten stråler ut fra navlen din. Noen mennesker opplever at dobling gjør smertene verre, og de føler seg bedre stående opp; Hvis dette beskriver deg, velger rette Dioscorea.

Halsbrann og Gass

Hvis smertene dine er fra halsbrann etter å ha spist rik og fet mat, som iskrem eller svinekjøtt kan rette Pulsatilla gi deg lindring. Andre indikasjoner for Pulsatilla inkluderer å finne lindring fra kald mat eller drikke, og et ønske om mat du vet er ikke enig med deg. Hvis stivelsesholdige matvarer ikke er enig med deg, kan du dra nytte av den rette Colocynthis. Hvis du har overdreven, støyende gass, ikke kan stå noe tett rundt magen, og du har en tendens til å bloat etter å ha spist noe, velger rette Lycopodium. Andre indikasjoner for Lycopodium inkluderer en tendens til å veksle mellom diaré og forstoppelse, og craving søtsaker. Hvis du har mye gass, men det går ikke lett, velger rette Magnesia Phosphorica. Hvis du har sure burps, er Nux vomica den anbefalte rette. Hvis du er oppsvulmet, gassy og raping, og finner ut at ubehaget er lettet ved raping, kan de rette Carbo vegetabilis løse ubehag.

Hvordan bruke homøopatiske midler

Når du har valgt riktig middel, ta tre 30C styrke pellets hver 15 minutter til fire timer; hvis du har valgt riktig middel, bør du ha lindring innen tre doser og kan ta gjentatte doser etter behov. Hvis du ikke opplever lettelse, velger et annet middel eller ta kontakt med en utdannet homeopat. Andre naturlige behandlinger for magesmerter inkluderer å ta trekull kapsler for dårlig, og drikker peppermynte eller fennikel te å berolige magen.

Forsiktighetsregler

Magesmerter kan indikere en alvorlig sykdom eller tilstand. Hvis du har betydelig eller vedvarende magesmerter, bør du oppsøke lege. Hvis du har alvorlig mage eller magesmerter, spesielt invalidiserende smerter, kontakt legevakt. Hvis du tar reseptbelagte medisiner eller under en lege omsorg, bør du snakke med legen din om alternative og komplementære behandlingsformer du bruker, selv om homeopati er trygg. For best resultat når du bruker homeopati, ta kontakt med en utdannet homeopat.

Hjem rette for Dysfagi

Hjem rette for Dysfagi


Dysfagi - vanskeligheter med å svelge - kan slå et hyggelig måltid eller kveld inn i en vond situasjon. Selv om det ikke alltid fører til struping, kan det ta flere timer en gjenstand å passere gjennom spiserøret hos en pasient med dysfagi. Det er noen medisiner som kan hjelpe med problemet, men her er noen hjemme rettsmidler som kan hjelpe så snart et objekt er fast og noen som vil hjelpe tilstand strupen å øke i fremtiden. Disse påstandene har ikke blitt evaluert av en lege; rådføre seg med lege før du prøver behandling med hjem rettsmidler.

Når noe er Stuck

Den første rette er en som Rocky Balboa kan nyte, og det er å svelge en rå eggeplomme og hvite. Teksturen av egget binder seg til den problematiske mat eller pillen og fjerner hindringen. En klump av kokt ris kan hjelpe hvis noe sånt som en fisk bein er fanget i spiserøret. Det kan legge mer vekt på benet, og skyv det nedover. Svelge brød kan oppnå det samme. Gargling eddik er en god løsning når hindringen er et stort element. Det kan også bidra til å myke opp harde bein og gjøre det lettere å svelge. Prøv å starte med eddik metoden, og deretter følge det opp med ris eller egg. Roten av klematis er en urt som kan varmes opp og blandes med eddik og brunt sukker for å fjerne hindringer og lindrer irritasjon. Heimlich manøver kan også brukes til å utvise matrester fanget i luftveiene.

Hjelpe Throat

Flere urter har vært kjent for å hjelpe halsen under episoder med dysfagi. Lakris (Glycyrrhiza glabra) kan redusere hevelse og spasmer og lindre smerter i mage-tarmkanalen. Den typiske dose er 380 mg per dag. Glatte alm (Ulmus fulva) er et lindrende middel, noe som betyr at den fremmer helbredelse av og beskytter irritert vev. Den dose er 60 mg per dag. Marshmallow (Althea officianalis) er også en lindrende middel og en mykgjørende (et beroligende stoff) og kan gjøres i en te med 2 til 5 g tørket blad eller rot i en kopp kokende vann. Andre urter som kan være nyttig er vendelrot (Valeriana officianalis), wild yam (Dioscorea vilosca), johannesurt (Hypericum performatum), skullcap (Scutellaria lateriflora) og lind blomster (Lind).

Homøopatiske midler

Her er noen homeopatiske midler som kan hjelpe. Baptesia tincotria brukes hvis en pasient har en rød, betent og smertefritt hals som bare kan svelge væsker. Baryta carbonica brukes hvis mandlene er forstørret. Carbo vegetabilis er koblet til dysfagi som er ledsaget av oppblåsthet og fordøyelsesbesvær som er verre når du ligger nede. Ignatia bør tas når det er en følelse av en klump i halsen, ryggen spasmer, hoste og etter å ha opplevd sorg. Lachesis kan brukes når pasienten liker ikke å bli rørt rundt halsen, som inkluderer klær som er tett i halsen. Sørg for å konsultere en lisensiert homøopatisk lege før du velger et middel og dosering.

Homøopatisk Bruk av Charcoal

Homøopatisk kull, eller carbo vegetabilis (vegetabilske kull), er ikke det samme som aktivt kull eller trekull kapsler du kan se i ditt lokale apotek, og er tatt på en annen måte. Med sitt mangfold av bruksområder, fortjener homøopatisk kull en plass i homøopatisk middel kit.

Homeopati Basics

Homeopatiske medisiner er vanligvis brukes i pellet form: liten, piller. Carbo vegetabilis er en individuell behandling; det er også kombinasjonsprodukter som er tilgjengelige for en rekke forhold. Homeopatiske midler kommer i flere forskjellige styrker eller potenser. Hvis du kjøper homøopatiske midler for første gang, kan du prøve 30C styrke pellets. En vanlig dose av denne styrken er tre pellets oppløst under tungen, og deretter gjentatt i en til to timer, for inntil tre doser. Homøopatisk kull vil ikke forstyrre eventuelle medisiner du kan ta, i motsetning til aktivt kull tabletter eller pulver. Hvis du er under en lege omsorg, derimot, eller om homøopatisk trekull ikke lindrer symptomene, bør du rådføre deg med legen din.

Fordøyelsesproblemer

Homøopatisk kull er ofte anbefalt for fordøyelses problemer. En person som vil dra nytte av homeopatisk kull finner at selv en liten mengde mat produserer ubehag i magen. Han vil oppstøt ofte og høylytt, og belches vil lukte harsk; Rap eller raping kan gjøre ham føle seg bedre i noen minutter. Han vil ha mye gass. Han kan ha en brennende følelse i magen ennå føler generelt kaldt. Han vil trolig fan selv mye fordi det gjør ham føle seg bedre. Legge seg ned og spise rik mat gjør ham føle seg verre, og han vil ikke ha noe stramt rundt livet. Mentalt kan han føle seg svak eller være engstelig eller irritabel. Enhver person som opplever gass, dårlig fordøyelse og øvre abdominal oppblåsthet kan være en kandidat for homeopatisk kull.

Andre bruksområder

Homøopatisk kull er den rette valget for folk hvis hoder er spesielt følsomme. Det kan hjelpe andre mennesker som opplever ringing i ørene eller hyppige neseblod. Det er den rette oftest gitt for besvimelse. En person som vil dra nytte av dette midlet kan føle svak og har en svak puls. Hun kan føle deg trøtt og svak hele dagen, men da har problemer med å sove om natten. Det kan gis til de som er sakte utvinne fra sykdom for å hjelpe dem å gjenopprette på et mer normalt tempo.

Homeopatiske Halsbrann Cure

Over 60 millioner amerikanere lider av halsbrann symptomer minst en gang i måneden, ifølge American Gastroentological Association. Det er et bredt utvalg av over-the-counter og reseptbelagte legemidler for å hjelpe pasienter håndtere halsbrann symptomer, men homøopatiske midler er også et vesentlig element av halsbrann omsorg.

Livsstil endringer

Dr. Vikas Sharma, en homøopatisk spesialist basert i India, foreslår å endre vaner før du bruker homøopatiske midler for halsbrann. Før du begynner homeopatisk behandling, er det viktig å analysere dine spesielle symptomer. Hold nøye orden på kostholdet ditt. Er det noen matvarer som resulterer i spesielt smertefulle halsbrann episoder? Vanligvis, halsbrann pasienter er følsomme for visse matvarer, for eksempel kaffe, sitrusfrukter, alkohol, løk og kullsyreholdige drikker. Hvis du finner ut at noen matvarer forverre halsbrann symptomer, eliminere dem fra kosten. Det kan også være nyttig for å erstatte dem med andre matvarer som oppmuntrer til riktig fordøyelse. Sharon Saka, en kostholdsekspert og medlem av American Dietetic Association og American Association of Diabetes Educators, foreslår å erstatte sure, stekt eller fet mat med hele korn, grønnsaker og noncitrus frukter. Andre matvarer som er lett på magen og full av næringsstoffer inkluderer havregryn, kalkun, laks og kylling. Lakris, drikker kamille te etter måltider og tyggegummi kan også hjelpe lindre halsbrann symptomer.

Unngå å spise mindre enn 2 eller 3 timer før sengetid, og heve hodet med puter om natten for å hjelpe fordøyelsen. Spis sakte under måltider, og vurdere å endre dine spisevaner. For eksempel, i stedet for å ha tre store måltider om dagen, prøver å spise flere mindre måltider utover dagen. Gjør du det vil minske trykket på magen og gjøre fordøyelsen lettere.

Homøopatiske prinsipper

Homeopati opererer på flere grunnleggende prinsipper, som nevnt på American Institute of Homeopati er "Standards of Practice", oppført på deres hjemmeside. Først av alt, homøopati oppfordrer til en helhetlig tilnærming til medisin (derav vekt på livsstil og endring potensielt skadelige vaner). Dernest homøopatiske behandlinger ofte opererer på prinsippet om "likt kurerer likt". Ofte er de behandlinger som homeopaths velger er faktisk lik årsaken til tilstanden. For det tredje vil homøopatisk behandling ofte begynne med lavest mulig doseringer og økning basert på responsen til pasienten.

Kort sagt, forsøker homøopatisk forsiktighet for å individualisere behandlingen på en måte som konvensjonelle medisiner gjør ofte ikke. Hvis du allerede har prøvd over-the-counter eller reseptbelagte medisiner og har ikke sett noen forbedring, kan homeopati være veien å gå.

Nux Vomica

Nux vomica, en vanlig anbefalt homeopatisk halsbrann rettsmiddel, kan være nyttig for de som ikke kan eliminere alle halsbrann utløse mat fra kostholdet. Truestarhealth.com online artikkelen "homøopatiske midler for Fordøyelsesbesvær og gass" antyder Nux vomica for de som har en tendens til å konsumere store mengder alkohol, mat og sentralstimulerende midler - koffein, for eksempel.

Carbo vegetabilis

Carbo vegetabilis, eller vegetabilsk kull, virker på slimhinnene i fordøyelsessystemet for å frigjøre gassen. Det anbefales for de som lider av halsbrann ledsaget av sur raping, ufullstendig fordøyelse og oppblåsthet.

Arsenicum Album

Arsen er en beryktet morder, men det kan også lindre halsbrann symptomer. Arsenicum album kan hjelpe dem som har symptomer er forårsaket ved å spise dårlig mat eller for mye frukt. Det kan lindre brennende magesmerter eller mat motforestillinger. Ikke bekymre deg for å bli forgiftet; Arsenicum album er veldig tungt utvannet.