Digidexo.com

Godartet kramper

Tegn og symptomer på kramper under graviditet

Tegn og symptomer på kramper under graviditet


Graviditet kommer med så mange nye kroppslige opplevelser, noen ganger er det utfordrende for en kvinne å skjelne forskjellen mellom normale smerter, smerter og kramper, og noe mer alvorlig. Kjenne de ulike tegn og symptomer på vanlig kramper under svangerskapet kan bidra til skille en normal muskelkrampe fra en mer alvorlig tilstand som trenger umiddelbar oppmerksomhet.

Benign Kramper

Det er ikke uvanlig at gravide kvinner å oppleve kramper i beina og føttene, spesielt i løpet av tredje trimester. Symptomer på disse typer kramper inkluderer plutselige, skarpe smerter eller spasmer som taper seg i en bred verke i enten kalv eller buen på foten. Disse kramper ofte skjer på slutten av dagen eller i ro, og kan bli løst ved å gå rundt å strekke ut muskelen, som strekker beinet gjennom hælen til å forlenge kalv, eller forsiktig masserer buen på foten. Noen kvinner opplever også ufarlige kramper i nedre bekken-området eller nedre del av ryggen, under eller etter å ha opplevd en orgasme. Disse kramper er preget av en kjedelig, bred verke i hele bekkenregionen --- mye som milde menstruasjonssmerter. De er ikke nødvendigvis ledsaget av en skarp smerte selv en orgasme kan føre til at livmoren til å trekke seg sammen, noe som kan være mer ubehagelig enn farlig.

Årsaker til Godartede Cramps

Det er antatt at ben- og fot kramper kan være forårsaket av vektøkning og trykket mot bekkensirkulasjonssystemet som strømmer inn i bena. Redusert sirkulasjon forverres hvis kroppen er ofte i en sittende stilling. Regelmessig mosjon, spesielt turgåing, bør bidra til å lindre problemet. Ifølge boken "Conception, svangerskap og fødsel," disse kramper kan være forårsaket av lave nivåer av kalsium i blodet eller en natriummangel. Runde ligament smerter er en annen godartet kramper følelse som er faktisk ikke en krampe i det hele tatt. Senene rundt livmoren støtte og strekke med livmor som det vokser. Siden leddbånd er i stand til kontrahering og avslappende, akkurat som musklene, noen ganger en kvinne opplever noen sekunder av smerte, som hun kan feil for en kort, skyting krampe. Disse smertene har en tendens til å skje oftere når en kvinne endrer kroppsstillinger og leddbånd reagerer å støtte livmoren.

Magekramper

Selv runde ligament smerter er ufarlig, hvis det varer lenger enn noen få minutter, bør en gravid kvinne kontakte legen sin. Mild ubehag i magen og tilfeldig, forbigående smerter kanskje ikke betegne et problem, men annet magekrampe --- spesielt når ledsaget av videre symptomer --- kan bety et medisinsk nødstilfelle. Pågående magesmerter ledsaget av en hard eller kontrahert livmor er grunn til umiddelbar bekymring og en tur til legen eller sykehuset. Ektopisk svangerskap er preget av lavere magekramper som kan være bare på én side. Noen ganger vaginal blødning er til stede, men noen ganger er det ikke --- imidlertid farlig indre blødninger kan oppstå. Øvre magekramper og smerter (på høyre side, under brystkassen) kan være et tegn på svangerskapsforgiftning. Ledsagende symptomer er hodepine, kortpustethet og hyppig vannlating. Hver gang en gravid kvinne opplever magesmerter eller pågående kjedelig, verkende kramper --- med eller uten andre symptomer, særlig blødning --- hun skulle ringe legen henne umiddelbart.

Godartet hjernesvulst Symptomer

En hjernesvulst er en masse eller vekst av lignende unormale celler i hjernen. The Mayo Clinic definerer disse vekster som godartet (noncancerous), ondartede (kreft), grunnskole (som begynner i hjernen), og sekundær eller metastatisk (spredning fra andre deler av kroppen til hjernen). Uansett hvilken type hjernesvulst man har kontrakt, kan diagnosen være skremmende og livsforvandlende.

Godartet Hjernesvulster

Godartede hjernesvulster, som vanligvis danner fra hjernen eller hjerne assosiert vev, ikke har de typiske egenskaper og funksjoner av en kreftsykdom. Selv om de er saktevoksende, kan godartede hjernesvulster være livstruende hvis plassert i et utilgjengelig eller risikabelt sted.

Diagnose

Hjernesvulster er ofte vanskelig å diagnostisere fordi symptomene kan også være assosiert med ulike andre medisinske lidelser. Årsakene til disse vekster er usikkert, men kan eventuelt falle sammen med familiehistorie, rase og utsettelse for stråling eller ulike kjemikalier.

Symptomer

Symptomer avhenge av størrelsen av tumoren og dens plassering. Det kan være bare ett symptom eller det kan være en blanding variert. De kan inneholde syn, hørsel eller balanse problemer, kramper, kvalme, oppkast, problemer med konsentrasjon, hukommelse eller tale, atferdsendringer og en begynnende hodepine.

Behandling

Sjelden å utvikle seg til metastatiske svulster, kan disse vekster vanligvis fjernes uten frykt for deres avkastning. Behandlingen er basert på plasseringen av tumoren, pasientens alder og generelle fysiske tilstand. Kjemoterapi er sjelden nødvendig.

Prognose

Selv om prognosen for noen diagnostisert med en godartet hjernesvulst er vanligvis positivt, kan det være noen komplikasjoner etter behandling. Disse kan inkludere hodepine, endringer i syn og hørsel, kramper eller personlighetsforandringer.

Hva er årsakene til Prikking og kramper i føttene?

Hva er årsakene til Prikking og kramper i føttene?

Ifølge National Institutes of Health (NIH), prikking, kan kramper føtter signalisere en alvorlig medisinsk tilstand. Dersom endringer i vaner og vekttap ikke lette disse følelsene, kan du vurdere å utforske andre årsaker og løsninger med legen din.

Sirkulasjon

Diabetisk nevropati stammer fra redusert blodtilførsel fører til nerve død, som kan forårsake prikking og kramper i føttene. Sykdommer og infeksjoner som forårsaker betennelse i blodårer (kalt vaskulitt) trigger arrvev formasjon i skip, forstyrrer blodsirkulasjonen og fører til prikking og kramper i underekstremitetene.

Entrapment

Ifølge Merck Medical Library, kan revmatoid artritt av ankelen føre tarsal tunnel syndrom. Press fra nærliggende hevelse triggere prikking i føttene. Holde føttene forhøyet kan lette symptomer, men en lege kan foreslå kirurgi i kroniske tilfeller.

Skade

Parestesi og kramper fra traumatisk nerve komprimering kan utvikle umiddelbart etter en ulykke med ryggmargsskader eller brukket ben og føtter. Arrvev rundt nerver og leddgikt i ryggsøylen eller føtter kan utløse unormale fornemmelser og muskelspasmer år senere, forklarer NIH.

Ernæring

Kalsium er viktig for muskelsammentrekninger og nerveoverføring. Kalsium mangler kan forårsake muskelkramper og kribling, men kan signal nyresvikt, vitamin D-mangel, og hypoparathyroidisme (nedsatt funksjon av biskjoldbruskkjertelen), i henhold til NIH.

Hormoner

Forstyrrelser i hormonnivået kan føre til hovne føtter og ankler, legger press på nervene. Hevelse også griper inn i blodstrømmen til musklene, noe som resulterer i kramper fra melkesyre buildup og dårlig oksygenering.

Kramper & Svie med nevropati i leggene

Kramper & Svie med nevropati i leggene


Når kramper og brenning oppstår i ben som et resultat av nerveskader, refereres dette til medisinsk som perifer neuropati. Perifer neuropati kan resultere fra en rekke sykdommer, skader, narkotikabruk og eksponering for giftige stoffer. For å behandle smerte, har den underliggende årsaken til fastslås. Ifølge MedlinePlus, vanlige årsaker til perifer neuropati er diabetes, direkte nerve skade, langvarig eksponering for kulde, lupus, kreft og kjemoterapi.

Kramper & Svie med nevropati i leggene

Rapport beinet smerte til en lege. En helse-omsorg utøveren vil bestille tester for å fastslå årsaken til nevropati. Ifølge MedlinePlus, kan noen av disse testene inkluderer blod arbeid og bildediagnostikk som røntgen og CT-skanning. Når en sykdom eller annen mulig årsak er fant, kan du bli henvist til en nevrolog som kan utføre nervetester. Slike tester kan omfatte en elektromyografi som vil inspisere den elektriske aktiviteten i musklene og nerveledningshastighet tester som kontrollerer hastigheten på elektriske impulser i en nerve.

Følg den anbefalte protokollen for å behandle årsaken til smerten. Spis sunt og ta medisin hvis du er diagnostisert som diabetiker. Slutte å drikke hvis alkoholforbruket er diagnostisert som kilden til nevropati. Lag din klær hvis legen din avgjør at langvarig eksponering for kulde forårsaker din smerte.

•  Styr smerten ved å ta foreskrevet medisiner. Nervesmertestillende inkluderer anti-convulsants og anti-depressiva som gabapentin, fenytoin, pregabalin, karbamazepin og duloksetin. Hvis smertene er ødeleggende og grenser bevegelse, alternativ terapi som fysisk eller ergoterapi og / eller ortopediske enhetene kan anbefales.

Installer rekkverk og fjerne hindringer fra gulvet i dine omgivelser som kan videre hemme gå eller forårsake farlige sklir og faller. Ansette bruk av bukseseler, splinter eller rullestol for å hjelpe med mobilitet hvis legen anbefaler dem. Disse tiltakene også minske presset til trykkpunkter som knær og ankler der ny nerveskader kan oppstå. Justere plasseringen av kroppen din til å ta presset ut av beinmuskulaturen hvis du har til å forbli i en holdning i lang tid.

Hint

  • Ifølge Nevropati Association, er 30 prosent av nevropatier forårsaket av diabetes og nærmere 20 millioner amerikanere har blitt diagnostisert med sykdommen. I tillegg til smerte, neuropati fører til svakhet og nummenhet. Venstre ubehandlet, perifer neuropati kan deaktivere en pasient, noe som gjør daglige gjøremål krevende. Så snart symptomer blir oppdaget, er det best å søke behandling.

Kramper Neck Pain Med restsymptomer

Kramper Neck Pain Med restsymptomer


Ifølge ahealthyme.com, 13 prosent av amerikanerne oppleve nakkesmerter til enhver tid. Nakkesmerter kan føre til frustrasjon og føre til problemer med å få en god natts søvn, som fører til økt belastning på kroppen. Heldigvis er de fleste nakkesmerter ikke alvorlig og er forebygges og behandles med livsstilsendringer, egenomsorg og medisinsk hjelp.

Funksjoner

Kramper nakke smerter kommer ofte plutselig, men ta flere dager eller lenger for å gå bort, ifølge ahealthyme.com. Restsymptomer av kramper nakkesmerter, slik som stivhet, achiness og vanskeligheter med bevegelse kan somle og forstyrre normale daglige aktiviteter. Følelsesmessig stress kan øke intensiteten i kramper nakkesmerter og forlenge varigheten av restsymptomer, ifølge National Library of Medicine.

Identifikasjon

Leger diagnostisere kramper nakkesmerter og restsymptomer ved å gjennomføre en fysisk eksamen. I tillegg er diagnostiske tester som røntgen, datastyrte tomorgraphy (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) brukes til å oppdage nerveskader og skjelett. Blodprøver og spinal kraner for å se etter tegn på infeksjon kan gi ytterligere informasjon for å identifisere årsakene til kramper nakkesmerter, ifølge Mayo Clinic.

Årsaker

Kramper nakkesmerter med dvelende symptomer ofte resultater fra en kronisk tilstand som for eksempel leddgikt. Sittende eller stående med dårlig holdning er en annen årsak til kramper nakkesmerter, spesielt blant dem som sitter ved en datamaskin i mange timer daglig. Andre vanlige årsaker til kramper nakkesmerter med restsymptomer inkluderer infeksjoner som hjernehinnebetennelse; skader fra et fall eller bilulykke; og skjelett i ryggraden som herniated disker eller bein spurs.

Behandlinger

Tar over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen eller paracetamol kan redusere kramper nakkesmerter og restsymptomer, ifølge National Library of Medicine. Moderat til alvorlig smerte kan kreve resept smertestillende eller muskelavslappende; injeksjoner av kortikosteroider eller numbing medisiner kan også hjelpe behandle denne smerten. Behandlinger som stretching, massasje, kiropraktikk omsorg eller akupunktur er flere behandlingstilbud for kramper nakkesmerter og rest symptomer som smerter og stivhet, ifølge Mayo Clinic.

Forebygging / løsning

Ta pauser når du arbeider på en datamaskin, kjører eller står i lange perioder av gangen. The National Library of Medicine sier å bruke et hode sett når du er på telefonen, holder dokumenter i øyehøyde og sørg for at stoler, skjermer og ratt er ergonomisk funksjonell. The Mayo Clinic anbefaler å strekke skuldrene og nakken ofte og opprettholde god holdning når du sitter eller går for å unngå å belaste musklene i nakken.

Advarsel

Nakkesmerter ledsaget av skyting smerter i skulderen eller armen kan være et tegn på et hjerteinfarkt, og krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis nakkesmerter ledsages av restsymptomer som inkluderer blære eller tarmforandringer, nummenhet eller svakhet i hender eller armer, søke medisinsk hjelp da disse kan være tegn på et alvorlig helseproblem.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper


Et ben eller lår krampe kan oppstå av en rekke årsaker. Det kan være kramper fra over-bruk eller under-bruk. Bena kan være dehydrert og trenger vann, eller det kan også være en del av voksesmerter eller fantomangrep som ikke har noen rim eller grunn. Poenget er at de vondt. Prøv noen av disse tipsene for å bli kvitt et lår krampe.

Hvordan bli kvitt en Lår Kramper

•  Slapp av, siden jo mer du spent opp strammere lår vil krampe. Legg deg ned og ta 10 dype åndedrag. Pust dypt inn gjennom nesen og blåse den ut forsiktig gjennom munnen. Bevisst gi slipp på spenninger og ikke bekjempe den.

Drikk nok væske i løpet av dagen for å unngå leggkramper. Du kan drikke en sportsdrikk mens du har en krampe, og det vil etter hvert bidra til å lette krampe.

Massere det smertefulle området forsiktig i den retningen at muskelen går. Så hvis kramper muskelen er på forsiden av låret, gni fingrene fra topp til bunn over muskelen til du føler noen lettelse. Du må kanskje spørre noen andre til å gni baksiden av låret ditt mens du ligger nede.

Stretch å lette ut en krampe. Hvis krampe er på forsiden av låret, og deretter peke tærne ned mens du sitter eller ligger. Hvis krampe er på baksiden av låret, og trekk tærne opp mot kroppen. Det vil også strekke leggen din.

Hint

  • Ofte krampe vil passere med litt mer enn noen avslappende stunder.

Hvordan behandle en Foot krampe

Hvordan behandle en Foot krampe


En fot krampe kan plage deg når som helst, hvor som helst. Det kan være forårsaket av en rekke faktorer, av dårlig sirkulasjon, dehydrering, skader på foten av mangel på riktig ernæring. Uansett hva årsaken er, og hvor foten krampe foregår, det er skritt du kan ta for å umiddelbart behandle foten krampe. Etter selv bare en av de foreslåtte behandlinger nedenfor vil ha deg på vei til smertelindring.

Hvordan behandle en Foot krampe

•  Få foten umiddelbart ut av den posisjonen den var i da det trangt.

Fjern skoen, hvis du er på, og massere foten med hardt press i minst 15 minutter eller til kramper stopper.

Plasser isen nær krampe området, men ikke direkte på den. Dette er spesielt viktig hvis krampe kom fra en idrettsskade, eller mens du var aktiv. Is, vil foten og heve den i minst 10 minutter, to ganger om dagen.

Sug foten i et varmt fotbad. Hvis du har problemer med en fot som kramper ofte, bør du gjøre dette to ganger om dagen til du håndtere årsaken til kramper. En varm fotbad vil stimulere blodsirkulasjonen til foten, noe som vil bidra til å forhindre kramper.

Drikk vann. Dehydrering er en vanlig årsak til muskel kramper, så får tilstrekkelig hydrering kan bidra til å avskrekke kramper.

unngå alkohol, sukker og koffein. Alle disse kan bidra til dehydrering, og derfor kramper, i kroppen.

•  Hold deg av trangt foten før det gror. Hvis du må gå på det, unngå høye hæler. Deltar ikke i high impact aktivitet inntil kramper har opphørt.

8. Spis sunt. En diett balansert på vitaminer og mineraler vil hjelpe muskelfibrene og nerveender holde seg frisk. Ta en multivitamin hvis du er bekymret for din diett kan ikke være balansert.

Ta en kalium og magnesium supplement hvis du er på en lav natrium diett. Salt er en stor bidragsyter av kalium i kosten, og hvis du spiser lite salt kan være mangelfull i kalium. Kalium og magnesium er begge regulatorer av kroppens kjemi, og en mangel på enten kan føre til kramper.

Hint

  • Tilsett litt eterisk olje til fotbad. Dette vil gjøre din fot suge mer avslappende og avslappet nerver vil hjelpe bekjempe kramper.
  • Hvis kramper ikke går bort etter 3 dager med hjem behandling, skal lege kontaktes.

Hva er årsakene til kramper i lårene?

Hva er årsakene til kramper i lårene?


Kramper i låret er en smertefull opplevelse brakt videre av dehydrering, stive muskler og / eller mangel på viktige mineraler og vitaminer i kroppen. Den resulterende smerte er vanligvis oppleves når en person i utøvelsen - men kan kramper oppstå når en person sover. For å lindre smerte, er det nødvendig å konsumere den nødvendige mengde av vann og næringsstoffer hver dag, og for å strekke ut såre muskler før og etter trening. I tillegg kan ligge på ryggen bidra til å midlertidig lindre kramper muskler.

Funksjoner

Kramper i låret er vanligvis forårsaket av dehydratisering, eller mangel på viktige mineraler i kroppen. Når kroppen er dehydratisert, blir for mye vann og salt tapt i form av svette, noe som resulterer i en ødeleggende smerte. Når et legeme mangler de mineraler som er nødvendige for å utføre --- inkludert kalium, magnesium og kalsium --- kroppen ikke er i stand til å regulere aktiviteten i nerver og muskler. I tillegg er ikke forbruker de nødvendige åtte glass vann om dagen kan forlate en muskel sultet for hydration den trenger. Derfor er det viktig å konsumere riktig mengde mineraler og vann hver dag for å motvirke lår kramper.

Forebygging

Lår kramper er forårsaket av dehydrering, så det er viktig å holde seg hydrert til enhver tid, og spesielt på varme dager eller mens du trener. Noen mennesker synes at å drikke mindre vann før og under en treningsøkt kan bidra til å bekjempe kramper; bør imidlertid mer vann inntas etter trening i slike tilfeller. I tillegg kan regelmessig inntak av frukt og grønnsaker med høyt magnesium, kalium og kalsium forhindre fremtidige kramper. Det er også viktig å strekke før og etter trening, ved hjelp av strekninger som spesifikt retter kramper lårmusklene.

Symptomer

En lår muskel kramper når det er skarp eller ødeleggende smerte mens du trener eller sover. Musklene berørte kan føle varmt å ta på og kan føle seg sliten eller stiv. Ofte lår kramper krever en person til å stoppe hva de gjør og vent på at smertene å avta. Smerten kan avta etter stretching, dype vev massasje eller bruk av varmeputer.

Midlertidig Treatment

Så snart kramper begynner, ligge flatt på ryggen med den berørte beinet hevet. Hvis posisjonen er ubehagelig, sette foten mot veggen for støtte. Hvis krampe er på baksiden av leggen, heve og rette den berørte beinet, hvile beinet mot en vegg eller et tre hvis ikke klarer å holde balansen. Sakte bøye kne for å bli kvitt krampe i låret. Hvis krampe er på forsiden av leggen, bøy kneet slik at kneet kommer nærmere brystet. Masser låret muskelen fast med fingrene. Forlenge beinet og dypt massere det berørte området inntil kramper går unna. Bor hydrert og ta lange, varme dusjer eller bad kan også hjelpe. For ekstra komfort, kan Epsom salter legges til badevannet for å øke muskelavslapning.

Langsiktig løsning

I tillegg til forbruker minst åtte glass vann om dagen, er det viktig å konsumere mat rik på magnesium, kalium og kalsium, noe som bidrar til å forhindre lår kramper. Ifølge United States Department of Agriculture, bløtdyr, hvit fisk, avokado, bananer og gulrot juice er alle gode kilder til kalium. Bygg, artisjokker, svarte bønner, hele hvetemel og mandler er gode kilder til magnesium. Melk, ost, yoghurt og iskrem er gode kilder til kalsium. Hvis kramper oppstår oftere eller kramper føler seg mer alvorlig, snakke med legen din, da disse kan være tegn på underliggende forhold, inkludert trombose, embolisms og fibromyalgi.

Årsaker til Kramper i låret

Årsaker til Kramper i låret

Hva er leggkramper?

Øvre leggkramper er når muskelen kontrakter i beinet. Vanligvis muskelen kontrakter plutselig og uten forvarsel, selv om du kanskje forventer leggkramper hvis du har gjort en stor mengde trening eller anstrengende aktivitet som involverer bena. En etappe krampe kan føles som noen dytter i deg i beinet, som en muskel i beinet er engasjerende uten at du flytter den, eller liker din leggben er i hovedsak fast i posisjon. Leggkramper er ikke farlig i de fleste tilfeller, men hvis du føler konsistente stikkende smerter i beinet, kan du bli lider av en blodpropp og bør gå til lege så snart som mulig.

Årsaker til leggkramper

Leggkramper er vanligvis årsaken til overanstrengelse eller dehydrering. Leggkramper er vanlig hos eldre mennesker på grunn av svekket, atrophied muskler, og gravide kvinner, på grunn av den ekstra vann og baby vekt de bærer. Leggkramper kan også være årsaken til lavt kaliumnivå i kroppen. For å forhindre leggkramper oppstår, drikke mye vann og elektrolyttholdig drikke hele dagen, spise bananer for å øke kalium, og unngå overanstrengelse, spesielt i bena.

Når Leg Cramps er Serious

I sjeldne tilfeller kan leggkramper også være et resultat av diabetes, Parkinsons sykdom, hypertyreose, levercirrhose og alkoholisme. Leggkramper er også bivirkninger av enkelte medisiner, inkludert flere blodtrykket medisiner. Hvis du tar noen nye medisiner og opplever leggkramper, ta kontakt med legen din så snart som mulig. Hvis du har noen av de sykdommer eller lidelser som er nevnt ovenfor, må du kontakte legen din og fortelle henne at du lider av leggkramper for en fullstendig medisinsk diagnose.

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy


Single-leg squat øvelser bygge ben styrke, tone musklene i rumpe og lår, og kan bidra til å forbedre balansen. Balansere på ett ben setter en betydelig mengde stress på foten. Stress, belastning og overarbeid kan føre foten kramper i noen mennesker under huk øvelser. Hensiktsmessig holdning, kan et moderat antall reps og masse hydrering hjelpe deg å unngå foten kramper under single-leg squats.

Hvordan unngå Foot kramper under Single-Leg Knebøy

•  Varm opp før du begynner styrke-øvelser som single-leg squats. En fem til ti minutters gange, et sett med hopping knekt eller range-of-motion øvelser varme musklene, noe som reduserer risikoen for skader. Knebøyninger, skulder ruller og ankel rotasjoner er eksempler på range-of-motion øvelser.

Strekk fascia før du begynner single-leg squats. Denne bløtvevet på undersiden av foten strammer opp med inaktivitet, noe som øker risikoen for kramper. Legg et håndkle rundt den eneste av foten din og dra opp i begge ender som du peker tærne mot himmelen. Hold i minst 15 sekunder. Du kan også løsne fascia ved å stå på et trinn og slippe hælen ned til du føler en strekk i leggen.

Drikk vann før, under og etter treningen. Dehydrering øker risikoen for muskelkramper under trening. The American Council on Exercise foreslår å drikke minst 17 gram vann i flere timer før du trener, en annen 8 gram 20 minutter før treningen, etterfulgt av en annen kopp etter du er ferdig med å trene.

Bruk god holdning for din single-leg squat. Løft foten bare noen få inches av gulvet, holde kneet bøyd og beinet så stille som mulig. Når armene ut foran deg for å opprettholde balansen mens du squat. Flytte beinet legger mer stress på foten som du sliter med å holde balansen. Tensing opp din balansering foten kan gjøre en fot krampe mer sannsynlig.

Unngå muskeltretthet som bidrar til foten kramper. Begynn med et lite antall repetisjoner og jobbe deg opp til et høyere antall reps som du bygger styrke. Core ytelse antyder seks representanter av single-leg squats på hver fot. Øk gradvis til 15 reps og legge hånd vekter hvis du kan i løpet av flere uker.

Gjør styrke-øvelser - som inkluderer knebøy - to ganger ukentlig på ikke-sammenhengende dager, ifølge Brian Mac Sport Coach. Pausen gir musklene tid til å komme mellom treningsøktene. Sliten, overarbeidede muskler er mer sannsynlig å krampe.

Hint

  • Snakk med legen din om det har vært en lang tid siden du har utøvd eller hvis du har noen helsemessige forhold som kan gjøre øvelsen vanskeligere. Dette kan omfatte astma eller andre lungelidelser, astma, artritt eller hjertesykdommer.

Hvordan virker en etappe krampe skje?

Hvordan virker en etappe krampe skje?

Hva er en etappe krampe?

Leggkramper er en slags muskelkrampe som vanligvis fører til kraftige muskler i leggen til kontrakt smertelig for alt fra noen sekunder opp til minutter. Under en etappe krampe, kan musklene som krampe ikke styres av den lidende, og krampe kan være svært smertefullt. Sammen med leggen, kan leggkramper også oppstå i hamstrings og quadriceps. Den vanligste tid for slike leggkramper er natta, med mange mennesker lider av leggkramper så alvorlige at de våkner dem ut av dyp søvn i løpet av midt på natten. Leggkramper kan skje når som helst på dagen eller natten, skjønt.

Hva som forårsaker en etappe krampe?

De eksakte årsaksfaktorer av leggkramper er ikke fullt ut forstått av moderne medisin. En vanlig mistenkt som årsak til leggkramper er dehydrering. En annen vanlig årsak er hard trening, spesielt om det foretas nær leggetid. Dårlig blodgjennomstrømning er en annen mulig årsak til leggkramper, som er dårlig ernæring. Hos noen pasienter er det blitt entydig vist at svært lave nivåer av viktige mineraler og næringsstoffer (for eksempel magnesium, kalium, kalsium og natrium) kan føre til nattlige leggkramper. Bruken av visse narkotika ved høye doser er også knyttet til leggkramper.

Unngå leggkramper

Hvis du kommer til å ta del i hard trening, spesielt i vektløfting involverer leggmusklene, kan du prøve å gjøre det så tidlig på dagen som er praktisk mulig. Også, spise et sunt kosthold og sørge for at du holder din elektrolytter i balanse. Det er også viktig å sørge for at du alltid strekke før og etter du trener og at du kjøle seg ned ordentlig etter en treningsøkt.

Behandling leggkramper

Hvis du allerede har en etappe krampe, prøve å rette musklene ut så mye som mulig og masser den berørte muskelgruppe med hendene. Også prøve å puste dypt i et kontrollert mønster fordi høyere oksygennivået i blodet ditt vil bidra til å lette muskelkrampe. Etter krampe, drikke litt vann for å sikre at du er hydrert og for å hindre ytterligere kramper, og bruke varme til beinet muskel som trangt. Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å drikke litt tonic vann, som inneholder kinin. Den kinin vil også bidra til å lette leggkramper.

Årsak til Milde og konsistente livmor kramper

Årsak til Milde og konsistente livmor kramper

Forstå menstruasjonssmerter

Sjansene er, hvis du er en kvinne og har livmor kramper ledsaget av hodepine, oppblåsthet, ømme bryster, spenning og irritabilitet, bør du være forberedt på å starte perioden. Men hva om årsaken til milde og konsekvente livmor kramper? Er disse typer livmor kramper knyttet til menstruasjonssyklusen, eller kan de være et tegn på noe mer alvorlig?

Mer enn halvparten av alle kvinner opplever dysmenoré, eller smertefulle perioder. Smerten vanligvis starter i begynnelsen av menstruasjonssyklusen og avtar etter en eller to dager. Ifølge American College of Fødselsleger og Gynekologer, men én av ti kvinner opplever slike smertefulle perioder at deres daglige liv blir avbrutt. Og, mens smertefulle perioder er mange ganger forbundet med yngre kvinner, kan eldre kvinner oppleve dem også.

Årsak til Milde livmor kramper

Under normale omstendigheter blir uterine kramper forårsaket av sammentrekning av livmoren under menstruasjonssyklusen, noe som oppstår på grunn av frigjøring av prostaglandiner, en naturlig substans som produseres av kroppen. Denne type menstrual smerte som er kjent som primær dysmenoré og er en relativt normal del av menstruasjonssyklusen.

Årsak til Konsistent livmor kramper

Sekundær dysmenorrhea, på den annen side, kan føle det samme som primær dysmenoré, men i dette tilfellet, er årsaken til mild og konsistente uterine kramper som følge av en underliggende sykdom i uterus, eggledere eller eggstokker, og ikke den enkle frigjøring av prostaglandiner.

Det er flere årsaker til sekundær dysmenoré, med noen av de vanligste er endometriose, bekkeninfeksjon, livmor fibroids eller en intrauterin enhet (spiral). Livmor kramper forbundet med noen av de ovennevnte forhold kan oppstå når som helst i måneden og ikke bare under menstruasjonssyklusen.

Når å søke legehjelp

Oppsøk lege hvis du opplever noen av følgende: bekkensmerter som ikke lindres av over-the-counter smertestillende midler som Motrin, livmor kramper som ikke er relatert til din normal menstruasjonssyklus, livmor kramper som er forbundet med feber, kvalme og oppkast, eller uterine kramper som er uvanlig alvorlig. Mens livmor kramper kan komme og gå med mensen, kan årsaken milde og konsekvente livmor kramper være langt mer komplisert og krever øyeblikkelig legehjelp.

Godartet bryst klump Symptomer

Bryst klumper kan oppstå i alle, inkludert babyer, barn og voksne menn og kvinner, selv om de er mer vanlig blant kvinner i fertil alder som ennå ikke har opplevd menopause. Selv om noen uvanlige endring eller klump i bryst bør vurderes av en lege så snart som mulig, mange klumper i brystet er godartede og vil ikke skape noen sykdom eller kreft, og kan behandles med medisiner, kirurgi eller hjemmetjenester.

Discharge

Utløp av væske fra brystvorten er et symptom på godartet bryst klumper og andre brystforhold, i henhold til Federal Citizen Information Center. Kvinner med mange klumper i brystet kan oppleve en hvit eller farget utflod som kan være et resultat av å bruke medisiner som p-piller eller lidelser som skjoldbrusk problemer. Et utslipp som ser blodig kan være et symptom på en intraductal papillomer, som er en klump eller vekst nær kanalene innsiden av brystvorten.

Betennelse

Betennelse er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge Federal Citizen Information Center. Kvinner som ammer kan utvikle en plugget kanal, noe som kan føre til en klump å utvikle seg i brystet og resultere i symptomer som betennelse, rødhet og smerter. Inflammasjon kan også resultere fra en klump bryst forårsaket av en abscess eller mastitis, som er en infeksjon av brystet vanlig i ammende kvinner.

Pain

Smerter i brystet er et symptom på godartet bryst klumper, ifølge National Library of Medicine. Godartet bryst klumper kan bli mer smertefullt under premenstruelt syndrom eller etter en skade i brystet. Smerter kan skyldes berøre godartet bryst klumper inkludert cyster, plugget kanaler og abscesser. Klumper som resulterer fra bryst-infeksjoner kan forårsake smerte selv fra trykket av en BH eller skjorte.

Shape Endringer

Ifølge Mayo Clinic, kan endringer i form av brystkreft være symptomer på godartet bryst klumper. En godartet klump i eller i nærheten av brystvorten kan føre til at brystvorten til å bli invertert hos kvinner som har brystvortene ble tidligere plassert normalt. Godartet bryst klumper kan også føre til en bryst til å bli større i størrelse eller misdannet når sammenlignet med det andre brystet.

Hudforandringer

Endringer i huden på og rundt bryst er symptomer på godartet bryst klumper, ifølge Mayo Clinic. Klumper kan føre til at huden på brystet å vises rød eller mørbanket i nærheten av plasseringen av klump. Andre hudforandringer forårsaket av godartet bryst klumper kan omfatte en dimpled utseende eller hevelse i huden rundt området av klump.

Tekstur endringer

Ifølge National Library of Medicine, kan godartet bryst klumper føre til endringer i tekstur eller preget på brystet. Godartet klumper som fibroadenomas kan føre til at brystene blir gummiaktig og klumpen kan bevege seg rundt når brystet er presset. Cyster er godartede klumper i brystet kan føle squishy, ​​mens fibrocystic klumper kan føle tykk og fast når presset.

Slik Cure Natt kramper

Slik Cure Natt kramper


Natte kramper kan lett vekke deg opp på grunn av smertene de forårsaker. Disse kramper, som forekommer oftest i leggmuskelen, er et resultat av muskelspasmer. De kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel over-trening, dehydrering og elektrolyttforstyrrelser. Kramper kan stoppes når de oppstår, men det er også viktig å ta skritt i løpet av dagen for å hindre deres utbruddet.

Slik Cure Natt kramper

Umiddelbar behandling

En sakte strekke ut den trange muskelen. Hold strekken i 2 til 3 sekunder før du slipper den. Gjenta dette to eller tre ganger. Dette løser opp den stramme muskler.

•  Masser trangt muskelen til krampe går unna. Hold det berørte området fortsatt med fire fingre og bruke tommelen til å massere opp og ned det.

Påfør en varmepute eller varmepakning til berørte muskelen i 5 til 10 minutter. Dette øker blodstrømmen til området, noe som kan bidra til å forhindre neste dag sårhet.

Ta en over-the-counter smertestillende som paracetamol eller ibuprofen hvis beinet fortsatt vondt betydelig etter krampe har sunket.

Forebygging

Drikk tilstrekkelige mengder vann i løpet av dagen, minst 64 oz. - Men mer hvis du er aktiv. Du bør drikke vann før du føler deg tørst. Drikk en 8 oz. glass vann før sengetid. Dette vil hindre nattlige kramper på grunn av dehydrering.

Ta i en tilstrekkelig mengde salt og kalium hver dag. Du trenger minst 1500 mg av salt og 2500 mg kalium hverdagen. En mangel på en av disse mineralene kan føre til muskel kramper.

Stretch i minst 5 minutter før og etter trening. Stretching holder musklene løs, noe som gjør dem mindre sannsynlig å krampe senere.

Spør legen din om kinin piller hvis du får hyppige nattlige kramper. Disse pillene virker ved å redusere nerve aktivitet, som hindrer kramper.

Hint

  • Kinin fører trombocytopeni hos noen mennesker.

Foot Kramper hos barn

En tredjedel av alle barn opplever foten og kalv muskelkramper på et tidspunkt, ifølge Children Hospital of Illinois. Mesteparten av tiden, dette er en benign tilstand, selv om en som forårsaker stort ubehag. Hvis barnet ditt har en sår hals, feber, magesmerter, hevelse i ledd, tap av styrke og vekttap sammen med foten kramper, og dette skjer på en tilbakevendende basis, hun trenger å se en lege, ifølge barnelege Flavia Marino i den nye York University Medical Center.

Som er ofre?

Fot og leggkramper er tilbøyelig til å slå barn som er fysisk aktive, men stillesittende barn kan lider av kramper i tillegg. Hvis et barn som ikke er spesielt aktive styrker seg til å holde tritt med de andre barna i gym klasse, kan han overdrive sine muskler, som ikke er akklimatisert til fysisk belastning, ifølge George H. Durham II, en barnelege på Bryner Clinic i Salt Lake City. Kramper kan oppstå.

Typer

Sanne kramper, den vanligste typen av skjelettmuskelkrampe, er et resultat av hypereksitabilitet av nervene som stimulerer musklene, ifølge Medicinenet.com. Barnet kan oppleve denne type krampe etter at hun har pådratt seg en skade i en muskel. Høy aktivitet kan føre til en sann krampe, og det kan forekomme i løpet av aktiviteten eller senere. Dehydrering, lavt kalsium, magnesium og kalium nivåene kan føre sanne kramper som kan sove eller hvile. Når en krampe oppstår på grunn av mineral mangler, dette kalles en tetany krampe. Alle nervecellene i kroppen din kan aktiveres og dette stimulerer musklene og resultater i kramper og spasmer.

Andre muligheter

Kontraktur kramper resultere når barnets muskler ikke kan slappe av og kramper forekomme, noe som er resultatet av adenosintrifosfat (ATP) uttømming. ATP er en energi kjemikalie som er inneholdt i cellene. Muskelfibrene er ute av stand til å slappe av når ATP er ikke tilstrekkelig, og dette skaper en krampe.

Forebygging / løsning

Hvis barnet opplever foten kramper, ta forebyggende tiltak for å prøve å redusere forekomsten. Barn kan få varme kramper når de trener i ekstrem varme. Minn barnet til å drikke mye væske mens du trener, noe som vil bidra til å holde ham hydrert og forebygge kramper oppstår. Når disse kramper gjøre streik, de er smertefulle og vil vekke barnet ditt når de oppstår i løpet av natten. Når en krampe oppstår, gi barnet noe å drikke og oppmuntre henne til å strekke ut muskelen. Påfør en ispose til området i 20 minutter, råder Dr. Brian Halpern, klinisk instruktør for idrettsmedisin ved Hospital for Special Surgery i New York City. Noen barn foretrekker en anvendelse av varme. Masserer kramper foten vil også hjelpe. Masser trangt muskel i retning muskelen går.

Tilleggsvurderinger

Dr. Williams Sears av Parenting.com bemerker at et barn som har flate føtter og pronasjon vil være mer utsatt for foten kramper. Pronasjon oppstår når føttene slå innover. Når et barn har denne tilstanden det overstresses bein og muskler i føttene og leggen. Har barnets føtter undersøkt. En bue støtte kan være svaret. Sørg for at barnet har et godt balansert kosthold. Hvis et barn har en omega-3-mangel, kan dette føre til leddsmerter og kramper.

Feber og kramper i Children

Feber og kramper i Children


Barn vil oppleve ufarlig magesmerter som føles som kramper fra tid til annen. Men når et barn har feber sammen med kramper, er det mer alvorlig enn bare en enkel vondt i magen.

Effekter

Barn med feber og magekramper kan oppleve magesmerter, oppkast, hodepine og svakhet.

Årsaker

Årsaker til feber og kramper i barn inkluderer influensa, blindtarmbetennelse og urinveisinfeksjon.

Identifikasjon

For å finne årsaken til feber og kramper i et barn, vil en lege ta en medisinsk historie og utføre en fysisk eksamen. Legen vil trekke blod, ta en urinalysis og bestille en CT av magen.

Behandlinger

Behandlinger for feber og kramper hos barn varierer sterkt basert på årsaken til sykdommen. Noen behandlinger er væske, hvile og medisiner.

Advarsel

Feber og kramper i et barn kan være indikatorer på et livstruende medisinsk tilstand. Det er viktig å søke legehjelp umiddelbart når feberen har nådd 100,4 grader.

Hvordan behandle Kramper med diaré og blødninger fra endetarmen

En rekke ulike medisinske tilstander kan forårsake symptomer på magesmerter og kramper med rektal blødning. Diverticulosis, kolon polypper eller kolitt og proktitt (inflammatorisk tarmsykdom) er blant de mest vanlige. Tykktarmskreft er en annen mulighet, slik at tidlig påvisning kritisk. Kolitt og proktitt er et resultat av betennelse i tykktarmen eller endetarmen. Disse betingelser er ofte forårsaket av en bakteriell eller viral infeksjon. Når tykktarmen blir betent, kan symptomer inkluderer magesmerter, blodig diaré eller rektal blødning. Mens rektal blødning kan ikke nødvendigvis signaliserer et alvorlig problem, bør årsaken undersøkes omgående.

Hvordan behandle Kramper med diaré og blødninger fra endetarmen

Rapport symptomer til legen din, spesielt ved første tegn på rektal blødning. Vellykket behandling avhenger diagnostisering årsaken og plasseringen av blødning. I tillegg til å ta en tidligere medisinsk historie og utføre en fysisk undersøkelse, kan legen bestille andre studier, for eksempel blodprøver, en koloskopi, en sigmoidoskopi eller en angiografi.

Snakk med legen om de medisiner som er tilgjengelige for å behandle ulcerøs kolitt. Medisiner kan bidra til å bringe på perioder med remisjon når du kan oppleve færre eller ingen symptomer. Kirurgi er vanligvis forbeholdt alvorlige tilfeller av betennelse, eller for mennesker som opplever alvorlige komplikasjoner. Typer medisiner som brukes blant annet anti-inflammatoriske, kortikosteroider eller medisiner som hemmer kroppens immunsystem.

Planlegg rutinemessige kontroller med din helse-omsorg leverandøren slik at han kan vurdere eventuelle endringer i din tilstand. Dine medisiner vil også trenge å bli overvåket, spesielt hvis du opplever bivirkninger. Visse medisiner øker risikoen for gastrointestinal blødning.

Påfør en varmepute (satt på "lavt") til mageområdet for å avlaste mild smerte og kramper assosiert med diverticulosis. Slapp av ved å puste langsomt og dypt. Ta paracetamol for smertelindring. Hvis tilstanden er forårsaket av en infeksjon, kan legen forskrive antibiotika behandling.

Spis et sunt kosthold. Redusere mengden av fiber eller meieriprodukter i kosten kan bidra til å redusere alvorlighetsgraden av diaré. Lære å håndtere stress er en annen viktig faktor, som stress kan forverre symptomene på inflammatorisk tarmsykdom.

Hint

  • Kolonoskopi er vanligvis den fremgangsmåte som brukes til å til å bestemme plasseringen av blødning, og kan også brukes til å fjerne blødnings polypper.
  • The American Cancer Society anbefaler screening tester for menn og kvinner i alderen 50 og eldre som er i risiko for å utvikle tykktarmskreft.
  • Iskemisk kolitt oppstår når en blodpropp hindrer en liten arterie tilføre blod til tykktarmen. Når blodtilførselen til tykktarmen er plutselig stoppet, kan sårdannelse forekomme og forårsake alvorlig nedre magekramper og rektal blødning.
  • I tilfeller der rektal blødning er alvorlig nok til å forårsake lavt blodtrykk, svimmelhet og svakhet, gis adgang til intravenøs væske eller en blodoverføring kan være nødvendig. Å behandle mild anemi hjemme, kan legen anbefale å ta orale jerntilskudd.

Natural krampe Relief

Menstruasjon er ikke en favoritt tiden av måneden for enhver kvinne, men det blir enda mindre hyggelig enn vanlig når kramper følge den. Kramper er, i det minste, ubehagelig, og verre kan la deg i sengen, for store smerter til å flytte. Det finnes en rekke måter å lindre kramper, mange av dem mer naturlige alternativer enn standard smertestillende medikamenter.

Diet

Den første, og mest altomfattende, måte å redusere ubehag nivået på menstruasjonssmerter er å spise et sunt, balansert kosthold. Sørg for at kostholdet er høy i kalsium, sink og B-vitaminer. B6 er spesielt gunstig, men forsiktighet må tas for ikke å forbruke mer enn 100mg per dag som det kan føre til ubehagelige bivirkninger. Disse vitaminene ikke bare redusere intensiteten av kramper, men kan redusere oppblåsthet også. Det er også nyttig for å redusere mengden av koffein, salt og sukker som du forbruker nær og under mensen, som de kan gjøre kramper og oppblåsthet verre.

Heat

Heat er en hyppig anbefalte måten å berolige muskler, om kramper eller verkende, og menstruasjonssmerter er ikke noe unntak. Bruke en varmepute eller varmeflaske til ryggen eller magen kan være en kilde til lettelse fra kramper. Vær forsiktig med å bruke en oppvarming enhet til bar hud, for å unngå å brenne. I sjeldne tilfeller kan kramper være forårsaket av en opphoping av blod i bekkenet, og da varmen ikke vil være fordelaktig. Hvis varmen ikke hjelper, kan du prøve en ispose, som vil oppfordre blodet til å flytte tilbake til ekstremiteter og ut av bekkenet.

En annen kilde til lindring av varmen leveres i form av et varmt bad. Ikke bare varmen i vannet berolige spente muskler og redusere smerte av kramper, men legger aromaterapi badesalt kan skape en enda større beroligende opplevelse. Avslapning av de duftende salter kan hjelpe i avslappende kroppen og redusere kramper smerten av spent musklene.

Trening

Mens trening er trolig det siste anses av kvinner med alvorlige menstruasjonssmerter, kan det faktisk hjelpe å avlaste dem. Working ut på en jevnlig basis på andre enn ganger i løpet av menstruasjonen kan øke muskelstyrke og redusere ubehag du opplever når du har mensen. Men trener under menstruasjonsperioden er fortsatt en god idé, så lenge du velger en skånsom aktivitet. Turgåing, svømming og yoga er alle gode aktiviteter for å gi en mild, terapeutisk trening som vil redusere ubehag fra kramper.

Hva er godartet paroksysmal posisjons Vertigo?

Benign paroksysmal posisjons Vertigo (BPPV) er en tilstand av indre øret der flytting av hodet fører til en følelse av svimmelhet. Når det skjer, kan det føles som om rommet er spinning, og det kan være ledsaget av et tap av balanse. BPPV er en av de vanligste typene av vertigo.

Funksjoner

Det indre øret inneholder strukturer som er ansvarlig for videresending av meldinger av posisjon til hjernen. Skade eller dysfunksjon, som fortrenger partikler i det indre øret, forårsaker godartet paroksysmal posisjonsvertigo.

Time Frame

En episode av vertigo skyldes BPPV oppstår plutselig og varer opptil ett minutt. Den svimmelhet kan være svært alvorlig i intensitet, men vanligvis begynner å bedre etter 30 sekunder.

Effekter

Kvalme, oppkast, tåkesyn og svimmelhet kan alt skje i løpet av en episode. Nystagmus eller atypisk øyebevegelse, er karakteristisk for BPPV og er nøkkelen til diagnose.

Behandling

Initial behandling innebærer behandling i hvilken hodet er manipulert for å omplassere de ford indre øret partikler. Kirurgi kan være et alternativ i de tilfeller der posisjonelle terapi er ikke vellykket eller mulig.

Betraktninger

Benign paroksysmal posisjonsvertigo løser vanligvis på egen hånd i seks uker, men det kan påvirke en person i mange år. Uansett varighet av tilstanden, langsomme posisjon endringer og sitte på utbruddet av vertigo kan bidra til å forhindre fall og skader.

Advarsel

Forekomsten av BPPV øker med alderen, og de fleste pasientene er over 60 år Det er en økt risiko for skadelige forfaller til BPPV i denne aldersgruppen.

Årsaker til mage kramper

Begrepet "mage krampe" er ganske vag. Hva folk refererer til når du bruker begrepet er ikke alltid klart, og kan variere mellom mennesker. Magekramper er best definert som muskelkramper i nedre del av magen som forårsaker mild til alvorlig smerte. Det er mange forhold som kan forårsake mage kramper, hvorav de fleste er lett utbedret.

Menstruasjon

Menstruasjon er en av de vanligste årsakene til magekramper. Kramper er vanligvis forårsaket av overdreven produksjon av hormon-lignende stoffer i kroppen som kalles prostaglandiner. For mye prostaglandiner vil resultere i betennelse og smerter.

Matintoleranse

Mange synes det er vanskelig å fordøye visse matvarer, spesielt de som er laget med melkeprodukter (laktoseintoleranse) eller rå eller bearbeidet mat. Hvis en person mage er følsom for slike stoffer, kan det føre til en høy konsentrasjon gastrisk i fordøyelsessystemet, noe som resulterer i magekramper.

Fordøyelsesbesvær og Overspising

Overindulging i mat vil typisk føre til problemer for fordøyelsessystemet. Ved å spise, mat krever nok plass og tid til å bli fordøyd skikkelig. Overspising krever magen og tarmene til å jobbe hardere bare for å absorbere all overflødig mat. Denne ekstra arbeid, pluss stretching av mage vegger, ofte resulterer i kramper.

Matforgiftet

Hvis maten ikke er behandlet eller forberedt på riktig måte, er det sannsynlig å bli forurenset med bakterier eller virus. Disse farlige mikroorganismer kan skape kaos i magen og tarmene, ikke bare forårsaker kramper, men diaré, kvalme og oppkast i tillegg.

Kronisk forstoppelse

Forstoppelse er ubehagelig nok uten å forårsake kramper. Men en person som opplever kronisk forstoppelse er ofte utsatt for magekramper. Hvis det er et problem med kronisk forstoppelse, kan avførings oppstå. Når dette skjer, herdede avføring samles på bunnen av tykktarmen, forårsaker blokkering som resulterer i kramper. Som avføring fortsetter å bygge seg opp, trykket bygger også, som resulterer i ytterligere kramper. Slike komplikasjoner bør sjekkes ut av lege.

Diaré

Diaré kan være forårsaket av en rekke ting, blant annet skjemt mat, en bakteriell eller viral infeksjon, eller en intoleranse overfor en bestemt type av mat. Men det er ofte ledsaget med magekramper. Når du arbeider med diaré, kan magemusklene krampe, forårsaker smertefulle kramper.

Excercise

Hver gang musklene i magen er strukket på en måte som kroppen ikke er vant til, kramper er sannsynlig å skje.