Digidexo.com

hvordan diagnostisere alopecia

Hvordan diagnostisere Cholelithiasis

Hvordan diagnostisere Cholelithiasis


Gallestein er tilstedeværelsen av konkresjoner i gallegang eller galleblæren, vanligvis kjent som gallestein. De kan forårsake inflammasjon av slimhinnen i galleblæren, som resulterer i kronisk cholecystitis. Hvis en gallestein hindrer gallegangs, kan galleblæren bli oppblåst og selv nekrotisk. Gallestein kan også komme gjennom cystisk kanalen og blokkere galle duktalt system. Her er hvordan å diagnostisere gallestein.

Hvordan diagnostisere Cholelithiasis

•  Vurdere gallestein hos barn med intermitterende magesmerter og risikofaktorer som traumer til galleblæren eller langvarig faste. Smerten kan være sentrert i øvre høyre kvadrant og ledsaget av gulsott.

Gjennomføre en fysisk undersøkelse inkludert auskultasjon og palpasjon. Smerter i høyre subcostal området ved palpering under inhalering er karakteristisk for gallesten. En hoven lever eller milt kan indikere en predisposisjon for gallestein.

Run laboratoriestudier for å måle leverfunksjon. Disse resultatene er typisk i normalområdet og er utført for å skille gallestein fra en sykdom i galleveiene eller i galleblæren. Nase og transpeptidease nivåene kan være litt forhøyet.

Utfør ultralyd som bilde studie av valg for gallestein. Denne teknikken kan finne gallestein og detektere en fortykkelse av galleblæren og tilstedeværelsen av pericholecystic fluid.

Bruk en magnetisk resonans cholangiopancreatography (MRCP) hos pediatriske pasienter når komplikasjoner av leveren og gallesystem er mistenkt. Denne teknikken er lovende som en ikke-invasiv metode for å undersøke galle og bukspyttkjertelen systemer, men er ikke alltid tilgjengelig.

Hvordan diagnostisere epilepsi

Hvordan diagnostisere epilepsi


Epilepsi er veldig ofte forvekslet med andre sykdommer, så dens diagnose er svært viktig før du går fremover med behandling eller forsøk på å finne årsaken. En rekke tester er ofte nødvendig for å diagnostisere epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere epilepsi.

Hvordan diagnostisere epilepsi

•  Diskuter din medisinske historie i detalj med legen din. Du vil bli spurt om din helse og livsstil for å fastslå årsakene til dine anfall, som narkotikabruk, hodeskade og kroppslige infeksjoner er andre muligheter i tillegg til epilepsi. Legen din vil også ønske å vite om du eller noen i din familie har hatt anfall i det siste.

Ta med en person som var vitne din anfall med deg til avtalen hvis mulig, som du kan ha problemer med å huske de øyeblikkene som leder opp til anfall og hvordan det dukket opp. Hvis anfallet skjedde utenfor hjemmet på jobb eller skole, spør en nær venn eller kollega til å enten bli med deg til avtalen eller beskrive beslaget til deg på forhånd på en måte du kan videresende til legen din.

Klargjør for legen din å utføre flere tester for å diagnostisere tilstanden din. Den vanligste metoden som brukes til å diagnostisere epilepsi er en EEG test, eller electroencephalograph, som tester hjernens bølgemønstre for uvanlig aktivitet gjennom elektroder som legen festes til hodebunnen din.

Plan for EEG test som skal utføres i en poliklinikk eller på legens kontor. Testen er vanligvis ca 60 minutter lang, men legen din kan kreve en betydelig lengre tid å lese resultatene. Legen kan også foreslå å kjøre testen mens du sover, som hjernebølgeaktivitet er noen ganger lettere å måle under søvn, eller han kan gi deg portable EEG testing av utstyr for å overvåke deg hele dagen.

Vær oppmerksom på at i om lag 50 prosent av tilfellene, trenger epilepsipasienter ikke viser unormal hjerneaktivitet ved EEG test. I disse tilfeller er andre tester er nødvendig. En annen populær diagnostisk test for epilepsi er avbildning av hjernen, som ofte brukes med barn eller for første gangs anfall funnet hos voksne.

Få en blodprøve for å utelukke andre sykdommer som involverer anfall. Blodprøver vil generelt bli anbefalt av legen din hvis nødvendig. Blodprøver er svært ofte brukt for å diagnostisere epilepsi hos barn.

gjennomgå diagnostiske tester for å evaluere din oppførsel og humør, intellektuelle evner, fysisk koordinasjon og muskel kommandoen. Disse testene er nyttig for å forstå effekten beslag har på kropp og sinn, og også kan bidra til å finne årsaken til din epilepsi.

Hint

  • En EEG er vanligvis utføres innen en dag etter anfallet inntreffer, når det er mulig, så resultatene er mest nøyaktig innenfor denne tidsrammen.

Hvordan diagnostisere Tourettes syndrom

Hvordan diagnostisere Tourettes syndrom


Tourettes syndrom er en nevrologisk tilstand der en person lider vokale tics - involverer tale mønstre - og motoriske tics. En arvelig lidelse, er Tourettes syndrom ofte diagnostisert på et tidlig alder. Det påvirker alt fra én til 11 barn ut av hver 1000. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere Tourettes syndrom.

Hvordan diagnostisere Tourettes syndrom

Merk alle de vokale tics som anses som symptomatisk for Tourettes syndrom. De omfatter vokale tics (ytret plutselige eller uventede fraser), koprolali (blurting ut obskøniteter eller tabubelagte ord), echolalia (gjenta andres ord) eller palilalia (gjentagende ens egne ord).

Følg de motoriske tics som kan følge utbruddet av Tourettes syndrom. Disse motor, eller fysisk, kan tics omfatter overdreven blunking, hoste, rydding av halsen og sniffing, samt ulike typer ufrivillige ansiktsbevegelser eller uttrykk.

Diagnose muligheten for Tourettes syndrom ved å dokumentere frekvensen og lengden av forekomsten for disse forskjellige typer av tics i løpet av et år. Muligheten for Tourettes syndrom vil bli eliminert hvis pasienten har minst tre sammenhengende måneder uten symptomer.

eliminere muligheten for at de vokale og motoriske tics kan være forårsaket av en mer alvorlig medisinsk tilstand, for eksempel autisme, kullosforgiftning eller epilepsi, ved å se en lege. Tester som EEG, vil bli utført for å merke seg om den elektriske aktiviteten i hjernen er normalt.

Finn ut om det er noen andre sekundære symptomer som er felles for lider av Tourettes syndrom, som søvnløshet, hyperaktivitet, tvangslidelser (OCD) og oppmerksomhet-underskudd uorden (ADD), samt visse typer lærevansker. Vær oppmerksom på at symptomer på Tourettes syndrom nesten alltid dukke opp før den lidende fyller 18 år, med en topp i diagnoser som oppstår mellom fem og sju.

Kontroller for å se om de motoriske tics eller mønstre er faktisk reaksjoner på andre fysiske forhold, for eksempel astma, matallergier og synsproblemer. Den første personen til å diagnostisere Tourettes syndrom i et barn er ofte en øyelege eller allergolog.

Planlegg en henvisning med en nevrologisk spesialist for å bekrefte legens første diagnose av Tourettes syndrom.

Hint

  • Mens de fleste vet Tourettes syndrom som nevrologisk lidelse som fører folk til å blurt ut obskøniteter uventet, er dette symptomet faktisk ganske uvanlig. Kjent som coprolalia, vises dette symptomet på mindre enn 15 prosent av Tourettes lider. Det er ikke en nødvendig forutsetning for en riktig diagnose.

Hvordan diagnostisere klinisk død

Hvordan diagnostisere klinisk død


Once upon a time, var det ingen gråsone mellom liv og død. Etter år med folk som blir begravd levende og andre forferdelige feil, vet vi nå at denne gråsonen eksisterer faktisk. For eksempel, hvis en person er det som kalles klinisk død, kan de, med hjelp av HLR, bli brakt tilbake til livet. Så, hva er reglene? Her er hvordan å diagnostisere klinisk død.

Hvordan diagnostisere klinisk død

•  Sjekk om personen puster. Pustestans er utbruddet av klinisk død, som organer vil raskt bli påvirket av mangel på oksygen. Det bør bemerkes på dette punkt at hvis vedkommende ikke allerede er innlagt på sykehus, bør 911 bli kalt umiddelbart. Tid er den ultimate faktor i å holde klinisk død fra å bli biologisk død.

Søk etter offerets hjerterytme. Når hjertet har sluttet å slå, har personen inngått en tilstand av klinisk død, som den vanlige definisjonen av klinisk død er opphør av å puste etterfulgt av stopp av hjertet.

Vær forberedt på å handle raskt! Hvis personen er innlagt på sykehus, ring for en lege eller sykepleier for å hjelpe. Hvis personen ikke er innlagt på sykehus, noen skal begynne å umiddelbart administrere HLR mens hjelp blir kalt. Hvert sekund teller når en person er klinisk død.

Informer fagfolk som best du kan om situasjonen. Prøv å finne ut nøyaktig hvor lenge personen ikke er puste og hvor lenge det er siden hjertet stoppet. Lengre perioder øke risikoen for uopprettelig hjerneskade og absolutt død.

Prøv å finne ut årsaken til offerets klinisk død, som det vil være av avgjørende betydning for de profesjonelle. Klinisk død kan være forårsaket av en rekke faktorer: hypotermi, forgiftning, hodeskade, etc. Jo mer fagfolk vet, jo bedre er sjansene for å spare et liv.

Hint

  • Du kan være en stor del av den livreddende prosessen ved å ta nødvendig opplæring og bli en sertifisert HLR utøveren.

Hvordan diagnostisere skrumplever

Hvordan diagnostisere skrumplever


Levercirrhose er sluttfasen for flere kroniske leversykdommer. Ordet "skrumplever" kommer fra det greske "kirrhos", som betyr gul, med henvisning til fargen på syke leveren som sett ved obduksjon. Cirrhose er en prosess som kjennetegnes ved en langsom fibrose av normale leverceller i unormale knuter. Korrelasjonen mellom tilstanden av leveren og symptomene er ofte dårlig. Her er hvordan å diagnostisere skrumplever.

Hvordan diagnostisere skrumplever

Forvent skrumplever å bli oppdaget bare tilfeldigvis i tidlig stadium av sykdommen. Disse pasientene er ofte asymptomatiske før sykdommen er avansert.

Legg merke symptomer som oppstår som leveren begynner å svikte, og friske celler blir erstattet med arrvev. Pasienten kan oppleve magesmerter, utmattelse, tretthet, tap av matlyst, kvalme, svakhet og vekttap. Noen pasienter kan også oppvise et edderkoppnett mønster av blodkar på huden.

merker symptomer på skrumplever komplikasjoner fra en fysisk undersøkelse. Disse inkluderer vanligvis blødninger, blåmerker, ødem, gallestein, kløe og gulsott.

Run laboratorietester for å finne andre tegn på skrumplever. Disse kan avdekke en større følsomhet for medisinering, høyere nivåer av giftstoffer i blod, og portalvenen hypertensjon. Pasienter med skrumplever kan også utvikle type-2 diabetes og leverkreft.

Gjør diagnosen i de fleste tilfeller basert på symptomene, fysisk undersøkelse og laboratorieprøver. En leverbiopsi kan utføres for å bekrefte diagnosen, men dette er sjelden nødvendig. Biopsien er undersøkt histologisk for tegn på arrdannelse eller sykdom.

Hvordan diagnostisere Cholecystitis

Hvordan diagnostisere Cholecystitis


Kolecystitt er en betennelse i galleblæren, vanligvis forårsaket av en gallestein hindrer cystisk duct. Galleblæren blir oppblåst og mistet blodstrøm og drenering til lymfesystemet, noe som kan føre til anemi av galleblæren eller vev død. Bile kulturer er vanligvis positivt, men dette kan være et resultat, ikke årsaken, av kolecystitt. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere kolecystitt.

Hvordan diagnostisere Cholecystitis

Observer som viser symptomer på kolecystitt. Dette er som oftest øvre abdominal smerte som ofte stråler ut i spissen av den høyre skulderblad. De fleste pasienter vil ha en historie av smerte forårsaket av galleblæren.

Finn feber, rask puls og ømhet i midten av magesekken eller øvre høyre kvadrant (RUQ) ved en fysisk undersøkelse av pasienten. En følelse av fylde i RUQ også eksisterer og galleblæren kan være følbar i 30 til 40 prosent av kolecystitt tilfeller. Gulsott kan også bli funnet i 15 prosent av disse tilfellene.

Vurdere risikofaktorer for kolecystitt forårsaket av gallestein. Disse inkluderer kvinnelige kjønn, hormontilskudd, Pima indisk eller skandinavisk etnisitet, fedme, graviditet og eldre pasienter.

Se på risikofaktorer for kolecystitt ikke assosiert med gallestein. Galleblæren oftest reduserer eller opphører produksjonen av galle fra skade, større kirurgiske inngrep eller langvarig faste.

Bruk ultralyd for påvisning funn som tyder på kolecystitt. Disse omfatter en opphopning av pericholecystic fluid, og en fortykkelse av galleblæren veggen til større enn 4 mm og gallesten.

Hvordan diagnostisere Foot Pain

Hvordan diagnostisere Foot Pain


Føler behov for å diagnostisere foten din smerte? Du er ikke alene. En undersøkelse av den amerikanske podiatric Medical Association gav mer enn halvparten av voksne amerikanere har alvorlig foten smerte. Om fire i ti amerikanerne sier såre føtter begrenser deres aktiviteter. Her er en titt på hvordan å diagnostisere noen av de vanligste årsakene til fots smerte, med noen notater på når du skal søke hjelp.

Hvordan diagnostisere Foot Pain

•  Gjennomgå aktiviteter. Plutselig foten smerte etter tung trening eller lange turer kan bety en skade på grunn av stress eller overdrive. Behandle smerte med is, hvile og aspirin eller annen smertestillende. Hvis smertene varer mer enn noen få dager, kan du ringe en lege eller podiatrist.

Pinpoint din smerte. Pågående stivhet og smerter i ledd og tær kan bety at du har leddgikt. En betent eller smertefull hæl kan indikere hælspore. Smerter langs buen på foten kan resultere fra plantar fascitis, en vanlig betennelse i foten sener. Uvanlige støt på noen del av foten kan bety bein gnisse mot huden på grunn av dårlig tilpassede sko eller skjelettproblemer. Noen langsiktig foten smerte kan indikere sirkulasjonsproblemer, nerveskader eller benbygning feil. Igjen, se en MD eller podiatrist hvis smertene vedvarer.

Kjenn dine negler. Misfargede, smertefulle negler kan indikere en soppinfeksjon. Negler som vokser inn i huden rundt dem, kjent som inngrodde tånegler, kan skyldes skader, sopp eller skjelettproblemer. Se din lege eller podiatrist for behandling av skadede eller stygge negler.

Test tærne. Hvis stortåa gjør vondt og skrår bort fra de andre tærne, kan du ha en Hallux valgus. Dette er en genetisk tilstand forverret av dårlig tilpasset sko. Bøyde eller brettede tær kan også indikere hammertoe, forårsaket av dårlig muskelstyrke og press på foten. Kirurgi kan hjelpe disse forholdene.

Skann huden din. Skjellende eller kløende hud kan skyldes soppinfeksjoner. Den vanligste er kjent som fotsopp. Å behandle, vaske føttene daglig med såpe og varmt vann. Tørk føttene nøye. Sørg for at dine sko og sokker er tørr og ren. Gå til legen din hvis tilstanden ikke blir bedre. Smertefulle liktorn eller hard hud kan bygge opp på grunn av press fra tettsittende sko. Hold huden dekket med en myk bandasje for å redusere trykket. Så myke opp huden med lotion eller soaking området i varmt vann og Epsom salter. Blemmer resultere fra huden friksjon. Ikke pop dem - dette kan føre til infeksjon. Hold blemme dekket av en bandasje før det gror. Hvis en hud skade blir infisert, kan du se en lege så snart som mulig.

Hint

  • Dårlig tilpassede sko forårsake mange fotproblemer. Hvis du regelmessig opplever foten smerte, kan en endring av skotøy hjelpe.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn


Til tross for betydningen av navnet, er ringorm faktisk en soppinfeksjon i huden. Hos barn det skjer vanligvis i hodebunnen, magen eller ryggen, men det kan også bli funnet på føttene og i lysken. Da funnet i de områdene det er kjent som "fotsopp" eller "skrittsopp." Den svært gjenkjennelig sirkulære, skjellende rød lapp er svært kløende, ekstremt smittsom og relativt enkle å diagnostisere. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere ringorm hos barn.

Hvordan diagnostisere Ringorm hos barn

Diagnostisere Ringorm

•  Se etter den karakteristiske ringformet utslett på barnas hud. Det begynner som en liten, flassende flekk som, som lesjonen begynner å helbrede, vil se ut som en okser øye med sunn hud omringet av røde, kløende og betent hud.

undersøke eventuelle kløende flekker på barnets hodebunnen, ser spesielt for et lite sår som er kvise-lignende utseende. Ettersom infeksjonen utvikler seg, vil håret i det berørte området ofte faller ut.

Expose de aktuelle områdene for ultrafiolett lys. Ofte en ringorm infeksjon vil lyse under ultrafiolette stråler.

Ta med barna til legen for å ha området så på og kultivert. Det er mange hudsykdommer, for eksempel typer eksem og pityriasis rosea som ofte kan forveksles med ringorm, så det er viktig å diagnostisere barnets hud infeksjon riktig.

Sjekk dyrene dine hvis du mistenker at noen i familien har ringorm. Infeksjonen kan overføres til og fra hunder og katter. Hvis barna er i nærheten av ditt kjæledyr, er det ikke usannsynlig at de også vil bli berørt.

Unn Ringorm

Bekreft med en lege på at infeksjonen er, faktisk, ringorm før du begynner noen form for behandling.

Bestem, med legens hjelp, enten en skalp eller spiker infeksjon må behandles med en muntlig anti-fungal medisiner.

Påfør en anti-sopp krem topically til infeksjoner som er funnet på huden annet enn hodebunnen.

Shampoo håret med en selen sulfid som inneholder sjampo.

Spis mat høy i beta-karoten, for eksempel gulrøtter, som beta-karoten bidrar til å holde huden og negler sunne.

Forhindre Ringorm

Unngå kontakt med mennesker eller dyr er kjent for å ha ringorm infeksjon, og unngå å dele sengetøy eller sportsutstyr. Noen klær som kan ha vært i kontakt bør vaskes med en soppdrepende såpe.

Tørk deg selv så grundig som mulig etter bading, slik at huden din tørke helt før du setter på deg løstsittende klær. Hvis du er i et varmt, fuktig miljø, for eksempel en garderoben, bør du vurdere å tørke ut huden din med en hårføner etter frotté av.

Ta på sokker før noen andre klær hvis du har fotsopp, for å unngå spredning av soppen til andre områder av kroppen din.

Hint

  • Mange foreldre begynne å behandle ringorm med lokale steroider som kan forandre utseendet på utslett. Kontroller at du er i stand til å beskrive den innledende utslett med barnelege.

Hvordan diagnostisere Thrush

Hvordan diagnostisere Thrush


Thrush er en gjær infeksjon mest vanlig i babyer, eldre voksne og andre personer med nedsatt immunforsvar. Det kan også forekomme i løpet av en runde med behandling av antibiotika eller inhalerte steroider. Overvekst av gjær, Candida, er gjenkjennelig med den hvite pelskledde flekker på tungen og innsiden av munnen. Les videre for å lære mer om hvordan å diagnostisere trost.

Hvordan diagnostisere Thrush

Diagnostisere trost i babyer eller barn

•  Se etter de karakteristiske hvite flekker inne i en barnets munn. Siden trost kan se ut som melk rømme, er det ofte oversett hos barn. Men hvis du prøver å tørke bort flekker, huden under vil være rød, rå og noen ganger også blø.

Se opp for en ulykkelig baby som nekter å amme eller suge på en flaske. Fordi trost kan være smertefullt, vil babyer ofte prøve å unngå å suge eller spise, og noen ganger også vise økt gassiness.

•  Se opp for en karakteristisk smertefull bleie utslett som også er forbundet med trost. Den samme overvekst av gjær som forårsaker hvite flekker i munnen kan forårsake en gjær infeksjon. Utslettet er ofte røde, kløende, oppvokst og usammenhengende, og ser veldig annerledes enn en vanlig bleie utslett.

Diagnostisere trost i nye mødre

Vær oppmerksom på nye og uvanlige smerter ved amming. Mødre som opplever svie, kløe eller skyting smerter i brystet eller brystvorten ledsaget av lys rosa eller flasser hud kan ha trost.

diagnostisere symptomer på en vaginal gjær infeksjon, som kan ofte følger trost.

Be legen om å ta en kultur av morsmelk. Selv om nærværet av gjæren i melk er ikke en definitiv indikator på trøske, en positiv kultur i tillegg til nærvær av gjær i en urinprøve er en ganske pålitelig diagnose.

Behandle og administrere Thrush

Bruk en foreskrevet aktuell oral anti-fungal medisiner, som nystatin, direkte på trost flekker i munnen. Medisinen kommer i flytende form for barn og babyer, og er tilgjengelig som en pastill for voksne. Noen voksne må ta en anti-sopp pillen i tillegg til den topiske medikamenter.

Påfør aktuell anti-sopp salver til bleie utslett eller berørte brystvorter. Noen medisiner er tilgjengelige over-the-counter, mens andre er tilgjengelige på resept bare. Det er best å sjekke med legen din før du bruker et medikament, for å kunne bruke den som vil være mest effektive for deg og babyen din.

behandle gjær infeksjoner med en over-the-counter rette. Men siden enkelte stammer av gjær er resistente mot enkelte medisiner, må du snakke med legen din om en kraftigere reseptbelagte medisiner hvis en over-the-counter ser ikke ut til å virke.

Rene flasker og smokker ofte i veldig varmt vann, og vaske og tørke brystvortene etter amming. Likeledes, hvis den skadede bærer proteser, de bør rengjøres grundig og ofte.

Hint

  • Det er viktig å bruke aktuelle medisiner regelmessig siden gjær replikerer ekstremt raskt.

Hvordan diagnostisere Sensory Processing Disorder hos barn

Hvordan diagnostisere Sensory Processing Disorder hos barn

Sensorisk prosessering lidelse, også kalt sensorisk integrering dysfunksjon, er et begrep som brukes i ergoterapi for å beskrive en tilstand der et barn har problemer med oppfatningen av de fysiske sansene. Dette inkluderer de tradisjonelle fem sansene til å høre, se, lukt, smak og berøring samt sansene av bevegelse og posisjon. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere sensorisk prosessering lidelse hos barn.

Hvordan diagnostisere Sensory Processing Disorder hos barn

•  Bestem bestemt type sensorisk prosessering lidelse. De tre generelle typer er sanse unngå, sensoriske søkende og motoriske ferdigheter vanskeligheter. Problemer med motoriske ferdigheter kan videre deles inn i bevegelse og postural lidelser.

Identifiser sanse unngå sensorisk prosessering lidelse av en "fight or flight" respons på sensasjon. Disse barna kan trekke seg eller bli aggressiv når berørt, har en frykt for bevegelser eller høyder, eller være svært kresen eaters.

Se etter manglende respons på sensasjon i sensoriske økende barn. Disse barna kan ikke ha en bevissthet om smerte, delta i utrygge aktiviteter eller blir hyperaktive for å få mer følelse.

Observer problemer med planlegging eller gjennomføring av nye tiltak hos barn med motoriske vansker. Utviklingen av nye motoriske ferdigheter kan være vanskelig og barnet kan være vanskelig eller klønete. Spesifikke tegn er dårlig ytelse i håndskrift og sportsaktiviteter.

Undersøk de psykologiske aspektene ved sensorisk prosessering lidelse. Barn med sensorisk prosessering lidelse kan lide av atferdsproblemer som aggresjon, angst og depresjon som kan føre til sosial isolasjon og lav selvfølelse. De har høyere risiko for pedagogiske vanskeligheter og ofte skaffe seg et rykte som en vanskelig barn.

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Adrenal Fatigue Syndrome ifølge Jigsaw helse påvirker nesten 80% av alle amerikanere på et tidspunkt i livet. I ekstreme tilfeller syndromet kan også påvirke barn. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av en svikt i binyrene til å produsere nødvendige hormoner. Denne feilen kan da føre til et tap av energi og generell tretthet. Hvis du tror at barnet ditt kan være lider Adrenal Fatigue Syndrome er det flere diagnostiske verktøy du kan implementere.

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Hvordan diagnostisere Adrenal Fatigue hos barn

Se etter en samlet "trøtt" tilstand tidlig på morgenen og mellom klokken 15:00 og 17:00 Dette er de typiske dokumenterte tider da syndromet ser ut til å "tømme" de fleste av de som er berørt. Også hvis barnet ditt blir lei rundt 21:00 eller 22:00, men kjemper trang til å sove, kunne hun opplever bivirkninger av syndromet.

Se om barnet føler seg svak eller svimmel når hun reiser seg fra sittende ned eller legge ned posisjon.

Finn ut om barnet ditt har en tendens til å ønske sukkerholdig eller salt mat når hun virker sløv eller søvnig. Ifølge Dr. Lam hvis barnet ditt Begjær "salt, fet, og høy protein mat som kjøtt og ost," hun kan ha oppstått bivirkninger av Adrenal Fatigue Syndrome.

Se etter tegn på et svekket immunsystem. Ifølge kvinner til kvinner magazine en "dårlig immunforsvar" kan bety syndromet er til stede.

Kontroller for en intoleranse for kulde som også kan være et tegn på Adrenal Fatigue Syndrome, spesielt kombinert med andre symptomer som er oppført på denne siden.

Kontroller for en konstant tilstand av nervøsitet. Også om høyere enn normale nivåer av stress. Mens stress er vanligvis finnes i voksne pasienter kan det også bli diagnostisert hos barn. Ifølge kvinner til kvinner denne "nervøsitet" kan inkludere "skjelvende når du er i et høyt trykk eller nervepirrende situasjoner."

Rådfør deg med en lege hvis mer enn ett symptom vises. Selv om disse er de viktigste symptomene legen din kan være i stand til å diagnostisere nærmere andre symptomer som bare en profesjonell vil oppdage.

Hint

  • Hvis barnet ditt har en generell følelse av lethargic stemninger og hun har en tendens til å bli syk i lange perioder av gangen, opplever svimmelhet eller trenger en "boost" av energi fra mat å komme seg gjennom dagen bør du oppsøke lege for en full diagnose.

Hvordan diagnostisere Hyperaldosteronisme

Hvordan diagnostisere Hyperaldosteronisme


Hyperaldosteronisme, også kalt Conn syndrom eller primær aldosteronisme, er en tilstand der binyrene produserer for mye aldosteron, som deretter kan føre til lavere kaliumnivå. Dette i sin tur kan skape væskeretensjon, en økning i blodtrykket (fordi kalium som normalt bidrar til å regulere blodtrykket), (dette siste symptomet er sjelden) svakhet og øyeblikk av lammelser.

Hvordan diagnostisere Hyperaldosteronisme

Hvordan diagnostisere Hyperaldosteronisme

Før du kan få en diagnose av hyperaldosteronisme, må du først forstå symptomer (vil du også ønsker å videresende denne informasjonen til legen din). Symptomer inkluderer: tretthet / utmattelse, muskelsvakhet, urinering en stor mengde (spesielt om natten), høyt blodtrykk, nummenhet, og forbigående lammelser.

•  Besøk legen din for å rapportere symptomer du har vært å ha.

Pass på at legen din bestiller noen tester. Den første vil være en blod og / eller urin-test for å måle mengden av renin og aldosteron. Hvis nivået er høyt, kan andre tester da bli bestilt, inkludert EKG, som ville vise unormalt i hjerterytmen (forårsaket av lave nivåer av kalium), saltvann lasting, oral salt lasting og FST (Fludrocortisone undertrykkelse test). Ved mistanke om en diagnose av hyperaldosteronisme, legen kan deretter bestille en abdominal CT scan som vil vise om en svulst (eller binyrene masse) har utviklet og en adrenal vene prøvetaking (brukes til å avgjøre om hormonproduksjonen er på den ene eller begge).

Hint

  • Når spise store mengder av fast lakris, som har en kjemikalie som virker som ligner aldosteron, kan man oppviser symptomer på hyperaldosteronisme.

Hvordan diagnostisere Sepsis

Hvordan diagnostisere Sepsis


Sepsis er en alvorlig infeksjon i blodet av en toksinproduserende bakterier. Infeksjonen kan stamme fra hvor som helst i kroppen, men felles områder omfatter tarmen, nyrer, lever, lunger og hud. Sykehuspasienter kan bli smittet gjennom sengen sår, IV linjer og kirurgiske avløp. Andre mennesker som er spesielt utsatt for sepsis inkluderer de med hjernehinnebetennelse og bein infeksjoner. Følgende trinn viser hvordan å diagnostisere et tilfelle av sepsis.

Hvordan diagnostisere Sepsis

gjenkjenne de generelle symptomer på sepsis. Disse inkluderer forvirring og delirium, risting frysninger, redusert urinmengde, feber, hyperventilering og rask hjerterytme.

Se etter mer alvorlige symptomer som sepsis utvikler seg. Blodtrykket synker, og pasienten går inn i sjokk og store organsystemer mislykkes. Sepsis har en dødelighet på opp til 60 prosent hos pasienter med underliggende sykdommer og kan også betydelig true ellers friske mennesker.

Finn laboratorieresultater som tyder på sepsis. Den hvite blodlegemer bør være ute av normalområdet med et lavt antall blodplater, bør blodgasser viser acidose og nyre funksjon kan være unormal tidlig i sykdomsforløpet.

Observer ytterligere funn å støtte en diagnose av sepsis. En perifer smøre kan vise ødeleggelse av røde blodceller og blodforskjellen kan vise umodne hvite blodceller. Fibrin nedbrytningsprodukter kan være forhøyet.

Bekreft diagnosen sepsis ved å identifisere bakterier i en kultur vokst fra et blodutstryk. Dette kan ikke være mulig hvis pasienten er allerede på antibiotika.

Hvordan diagnostisere Aspergillosis

Hvordan diagnostisere Aspergillosis


Aspergillose er en infeksjon forårsaket av en sopp av slekten Aspergillus. Det er vanlig, og rammer vanligvis åpne områder i kroppen, spesielt hulrom i lungene, som følge av tidligere sykdommer. Av og til, aspergillus vil også spre seg til bihulene og øregangene. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere aspergillose.

Hvordan diagnostisere Aspergillosis

•  Se etter en aspergilloma på en kiste X-ray. Dette er en ball som består av sopp fiber, blodpropp og hvite blodceller som dannes i bihulene og lungene.

Merknad en gjentatt hoste opp blod. Dette kan være alvorlige eller livstruende i sjeldne tilfeller. Mer vanlig blir imidlertid den aspergilloma forårsaker ikke noen symptomer. En aggressiv form for aspergillose i lungene forårsaker ofte brystsmerter, hoste, pustevanskeligheter og feber.

Se etter tegn på aspergillose på andre områder. En infeksjon i øregangen forårsaker kløe og noen ganger smertefulle. En flekk på puten kunne opprettes fra avtapping over natten. Aspergillose i bihulene forårsaker lunger og av og til smerter og utflod. Aspergillose kan også forårsake en allergisk reaksjon i huden og slimhinnene.

Søk etter tegn på en dypere infeksjon av Aspergillus. Disse kan være alvorlige og inkluderer blodpropp, feber, frysninger, delirium og sjokk etterfulgt av nyre, lever og respirasjonssvikt. Denne formen for aspergillose kan fort bli fatal.

bekrefte diagnosen ved å ha et laboratorium detektere Aspergillus i infisert vev.

Hvordan diagnostisere Spedalskhet

Hvordan diagnostisere Spedalskhet


Spedalskhet, også kjent som Hansens sykdom, er en infeksjon forårsaket av bakterien Mycobacterium leprae. Det kan påvirke nerver og hud i ekstremiteter og slimhinnen i nesen. Det vanligvis smitter ved langvarig kontakt med en smittet person. Men bare 5 prosent av de som er utsatt noen gang utvikle spedalskhet. Følgende trinn viser hvordan å diagnostisere et tilfelle av spedalskhet.

Hvordan diagnostisere Spedalskhet

Forvent spedalskhet å utvikle seg svært sakte. Symptomer vanligvis ikke vises i minst ett år etter infeksjon med 5 til 7 år å være gjennomsnittet.

Observer første symptomene på en karakteristisk utslett med humper. Spedalskhet kan også forårsake nummenhet i hud og svakhet i muskler på grunn av infeksjon av disse områdene. Spedalskhet er klassifisert i følgende typer basert på antall og type hud flekker: borderline, lepromatous og tuberculoid.

Se et utslett som består av noen få flate, hvite områder for å identifisere tuberculoid spedalskhet. Lepromatous spedalskhet er preget av små humper eller opphøyde utslett av varierende størrelse og form. Borderline spedalskhet aksjer kjennetegn ved de to andre typene.

Legg merke til de mest alvorlige symptomene på spedalskhet. Dette er en forverring av følesansen i ekstremiteter og kan til slutt føre til tap av fingre og tær på grunn av manglende evne til å føle seg skader.

Bekreft diagnosen spedalskhet ved mikroskopisk undersøkelse av infiserte huden vev. Kulturer og blodprøver er ikke nyttig fordi Mycobacterium ikke vokser i laboratoriet.

Hvordan diagnostisere Candidiasis

Hvordan diagnostisere Candidiasis


Candidiasis er en fungal infeksjon som skyldes en overvekst av en hvilken som helst gjær av slekten Candida. Candida albicans er ansvarlig for 70 til 80 prosent av infeksjonene; Orofaryngeal candidiasis (OPC) er en form for infeksjon som påvirker munnen. Det er allment kjent som trost. Følgende trinn viser hvordan å diagnostisere ulike former for OPC.

Hvordan diagnostisere Candidiasis

•  Innse at candida er en normal del av munnen flora og kan bli funnet i 25 til 50 prosent av den friske befolkningen. Den produserer symptomer bare når det er en endring i miljøet av munnen eller halsen, så som glukosenivå, spyttstrøm og spytt pH.

Se i munnen for hvite forhøyede patcher på en base som blør når plakk blir fjernet. Pasienten kan klage over en brennende eller tørr tunge, munn smerte og smaksendringer. Denne formen for OPC kalles pseudomembranøs OPC. Smerter ved svelging foreslår en utvidelse til esophageal candidiasis.

Finn diffus rødhet i ganen og overflaten av tungen til å diagnostisere erytematøst eller atrofisk OPC. Noen pasienter kan ikke har noen klager i det hele tatt; andre kan rapportere en brennende følelse eller metallisk smak.

Forvent protese wearers å være spesielt utsatt for erytematøst OPC. I dette tilfellet, blir tilstanden referert til som protese-indusert stomatitt, sår eller protese i munnen.

5 Se en betennelse i hjørnene av munnen i tilfeller av kantete chellitis, også kjent som Perleche. Fissuring også kan være til stede og pasienter vanligvis vil klage over smerter eller svie, lokale sårhet og ømhet.

Hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner

Hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner


Pseudomonas-infeksjoner er forårsaket av bakterier i Psuedomonas slekten, særlig Psuedonomas aeruginosa. Disse bakteriene er utbredt i jord og vann hele verden. De favorisere fuktighet og kan leve i klorerte bassenger. Psuedomonas også finnes i tarmen hos 10 prosent av alle friske mennesker. Men sjelden fører det til skade. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner.

Hvordan diagnostisere Pseudomonas-infeksjoner

Forvent Pseudomonas å forårsake kun mindre infeksjoner hos friske mennesker. Svømmer øre er en infeksjon av det ytre øregangen som forårsaker smerte og drenering. Hot-tub folliculitis produserer et kløende hudutslett med små kviser som kan inneholde puss i sentrene.

Se etter sår i øyet. Pseudo ofte overføres til øynene gjennom en kontaminert kontaktlinse eller væske.

Innse at Pseudomonas kan forårsake alvorlige infeksjoner hos pasienter med undertrykt immunsystem, spesielt de med diabetes. Det kan føre til infeksjoner i blod, bein, ører, øyne, hjerteklaffer, lunger og urinveier.

Kontroller for en fruktig lukt i bandasje. Pseudomonas kan infisere dype sår.

Inspiser underarm og lysken for lilla-svart flekker ca 3/8 tommer i diameter på huden for brann og kreftpasienter. Dette er den farligste typen Pseudomonas infeksjon. Infeksjonen kan bli septicemic og forårsake hypotensjon, sjokk og død.

Bekreft diagnosen Pseudomonas infeksjon ved å dyrke en kultur fra en blodprøve. Disse bakterier er gramnegative, ikke fermenterer laktose, ha en positiv oksidase reaksjonen og kan vokse ved 42 grader Celsius.

Hvordan diagnostisere Filariasis

Hvordan diagnostisere Filariasis


Filariasis er noen infeksjon av en nematode av ordren Filariidae. Denne ordren inneholder hundrevis av arter, men bare åtte årsak komplett infeksjon hos mennesker. Disse parasittene er klassifisert i henhold til området av kroppen de bebor: kroppens hulrom, kutan og lymfatiske. Lymfatiske infeksjoner er den vanligste og finnes i tropiske og subtropiske strøk; ingen type filariasis er endemisk i USA. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere filariasis.

Hvordan diagnostisere Filariasis

Forvent kutan filariasis å være ofte asymptomatisk. Imidlertid kan mer alvorlige infeksjoner i Onchocerca tarmslyng føre til blindhet, betente lymfeknuter, kløe og underhudssykdommer klumper. Loa loa forårsaker vanligvis bare subkutane hevelser og Mansonella streptocera infeksjoner sjelden gi symptomer.

Observere symptomer på lymfatisk filariasis. Dette fører i utgangspunktet feber, smertefulle hovne lymfeknuter i lysken eller lemmer og hud peeling. Akutte infeksjoner kan produsere mer alvorlige symptomer som kan bli episodisk.

Se etter magesmerter, feber og betente lymfeknuter i alvorlige tilfeller av kroppens hulrom filariasis. Disse infeksjonene er vanligvis asymptomatisk, men.

Detect microfilariae av seks arter av filaria i blodet. Disse artene er Brugia malayi, Brugia Timor, Loa loa, Mansonella perstans, Mansonella ozzardi og Wuchereria bancrofti. En tykk blodfilm fremstilles fra en finger-stikk eller venøs blodprøve som er ført gjennom en Nuclepore-filter. Arten kan deretter identifiseres mikroskopisk.

Identifisere Onchocerca tarmslyng og Mansonella streptocerca mikroskopisk fra huden prøver tatt fra ulike områder på begge sider av kroppen.

Hvordan diagnostisere malaria

Hvordan diagnostisere malaria


Malaria er en infeksjon av et sporozoan i Plasmodium slekten. Det er overført gjennom bitt av en kvinnelig Anopheles mygg av slekten. Det kan være ansvarlig for 10 prosent av dødsfallene hos barn i utviklingsland der malaria er endemisk. Økende narkotika-og insektmiddel motstand av Plasmodium og Anopheles gjøre malaria en vedvarende global helsetrussel. Følgende trinn viser hvordan å diagnostisere malaria.

Hvordan diagnostisere malaria

Skaff en pasient historie. Infeksjon med malaria kan skje raskt slik at selv korte stopovers i endemiske områder er betydelige. Inkluder en historie med blodoverføringer, organtransplantasjoner og malaria hos mor for nyfødte.

•  Forvent symptomdebut til å skje i løpet av 8 til 18 dager, avhengig av art av Plasmodium involvert. Malaria er preget av en høy feber som vanligvis er kontinuerlig. Oppkast er også vanlig hos barn og kan være ledsaget av diaré med mørk grønn avføring.

Bekreft diagnosen malaria ved å oppdage Plasmodium i et blodutstryk. Imidlertid, vil halvparten av pediatriske pasienter smøre negativ, spesielt i endemiske områder hvor barn kan ha en partiell immunitet.

Undersøke en tykk film ved mistanke om malaria med negativ blodutstryk. Gjennomgå 100 til 200 felt før du vurderer utvalget å være negativ. Ta en prøve i fire timer i tilfelle av tvetydige resultater.

Utfør molekylære deteksjonstester slik som DNA-og RNA-prober eller polymerase kjedereaksjon. Disse testene er nøyaktige og følsomme, men også dyrt og ikke alltid tilgjengelig.

Hvordan diagnostisere Leishmaniasis

Hvordan diagnostisere Leishmaniasis


Leishmaniasis er en infeksjon av noe protozoer av Leishmania slekten. Det er vanlig i store deler av verden og overføres til mennesker gjennom bitt av en sandfly fra Lutzomyia slekten på det amerikanske kontinentet og Phlebotomus andre steder med unntak av Australia, Antarktis og Stillehavsøyene. Mennesker er vanligvis tilfeldige verter med andre pattedyr fungerer som naturlige reservoarer. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere leishmaniasis.

Hvordan diagnostisere Leishmaniasis

•  Identifiser kutan leishmaniasis av en hudforandring som begynner som en fast, røde papule flere centimeter i diameter på et sandfly bitt. Lesjonen vil utvide og ofte utvikle en hevet rød rim.

Forvent lesjoner fra mucocutaneous leishmaniasis å være stor med en langvarig healing perioden. Pasienten kan oppleve tett nese, neseblod eller en rennende nese måneder eller år etter den første infeksjonen. Den initiale infeksjonsstedet kan ha en helbredet arr etter den tid pasienten søker behandling.

diagnostisere visceral leishmaniasis klinisk i mange tilfeller for områder der det er endemisk. De vanligste symptomene er anoreksi, diaré, tretthet og høy feber. Pasienten vil være tynn med utspent buk på grunn av en massivt hoven lever og milt.

Bekreft diagnosen ved den tradisjonelle metoden for å identifisere Leishmania fra infisert vev. Metoden for innhenting av vev varierer i henhold til den spesifikke infeksjonen. Noen prøver bør farget med hematoxylin og eosin og andre med Giemsa. De amastigotes kan identifiseres mikroskopisk ved sine røde stavlignende kinetoplasts.

Utfør en polymerase chain reaction for leishmaniasis hvis tilgjengelig. Dette er en rask og meget følsom test som blir mer tilgjengelige.