Digidexo.com

tørr i øret

Armbånd for Retts syndrom

Gjort populært av Lance Armstrong Foundation, har armbånd blitt et flott tilbehør for å støtte mange ulike lidelser og årsaker. Retts syndrom er en nevrologisk lidelse som får støtte fra armbånd.

Funksjoner

Lavendel armbånd er brukt til å støtte Retts syndrom. De er laget av silikon og er holdbar og billig.

Fordeler

Fordi lavendel armbånd er billig, kan de kjøpes i bulk til en lav pris å distribuere på Retts funksjoner. Dette gjør dem svært populære.

Typer

Armbånd kan tilpasses for å passe preferansene til forskjellige personer. De kan enten være preget (med hevet skrift), preget (med gravert skrift), eller skrives ut.

Identifisere Retts

Retts syndrom armbånd gi folk en fin måte å gjøre andre oppmerksom på en relativt ukjent sykdom. Mange mennesker har aldri hørt om Retts syndrom, som rammer én av 10.000 til 23.000 kvinner, ifølge International Retts syndrom Foundation. Dessuten er det ofte feildiagnostisert som autisme, cerebral parese, eller en annen forsinket utvikling.

Hvor du kan kjøpe

Armbånd for Retts syndrom kan kjøpes på ulike nettsteder, inkludert Armbånd Connection og personlig årsak. Disse nettstedene selger armbånd for andre årsaker også.

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser

Science Prosjekt: Hvordan Været påvirker menneskelige følelser


Vær, inkludert temperatur, skydekke, vind og regn eller snø kan i stor grad påvirke en persons følelser, helse og selv livskvalitet. Våre følelser er mer enn bare hvordan vi føler på innsiden. Våre følelser påvirker også vår beslutningsevne og hvordan vi tenker. Mange er kjent med "vinterdepresjonen", men helse-påvirker været går utover de kalde månedene; alle reagerer forskjellig på ulike typer vær.

Temperatur

Temperatur og fuktighet både spille en stor rolle i å påvirke en persons humør. Ofte, folk føler seg mindre engstelig med høyere temperaturer. Imidlertid kan en høy andel av fuktighet gjør en person sliten, hindre konsentrasjon og minske hvor hengiven de opptrer med en kjær.

Sunshine

Vitamin D er en viktig del av et sunt kosthold og livsstil, og vi kan få vitamin D fra vanlig soleksponering. Bruk alltid solbeskyttelse og bruker bare en begrenset mengde tid i solen hver dag; for mye soling kan føre til helse-og hudproblemer. Personer som mottar utilstrekkelig eksponering for sol kan oppleve depresjon, særlig hvis de er også i svært fuktige forhold som kan følge med nedbør. De som får den anbefalte mengden av sol eksponering kan føle deg gladere enn folk som ikke tilbringer nok tid i solen. Mørkere dager er kjent for å gjøre folk føler seg søvnig og svak.

Melatonin og Serotonin

I mørket, er melatonin frigjøres i hjernen ved pinealkjertelen. Melatonin starter søvnsyklus og gjør en person trøtt og klar for sengen. I lys, slutter melatonin blir produsert. I stedet er serotonin produseres, løfte folks stemninger og hjelpe dem til å våkne opp og starte dagen.

Forretnings

Flere bedrifter lider på grunn av været. Fra sin produksjon til salg og inntekter, bedrifter ofte ta en hit hvis det er dårlig vær. Hvis været er ekstrem, enten veldig kaldt eller veldig varmt, forbrukere har en tendens til å holde seg innendørs; bedrifter har en hard tid møte sine budsjetter.

Temperament

Mens mange mennesker føler noe påvirket av været, er våre disposisjoner ikke iboende endret av en "dårlig" vær dag. En negativ stemning er ikke fra regn, vind eller snø, er det vår temperament og hvordan vi velger å oppleve værforhold.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader


Det er mange årsaker til ryggsmerter. Muskel ubalanser er en av de mindre bivirkninger av feil bruk, holdning, belastning og skader, og er ofte årsaken til smerter og plager forbundet med ryggsmerter. Dessverre har de fleste leger ikke diagnostisere muskel ubalanser før det er for sent. Så hva er egentlig en muskel ubalanse? En muskel ubalanse er akkurat som det høres ut, en "ubalanse" eller ulikhet som eksisterer innenfor musklene. Det oppstår når to eller flere muskler i kroppen som er i mot hverandre er uforholdsmessig. Den mest vanlige muskel ubalansen fører til ryggsmerter er uforholdsmessig mage til rygg ratio. Tenk på det som en dumphuske som ikke er balansert fordi den ene enden er kortere enn den andre. Det vil fortsatt fungere, men ikke optimalt. Ikke trene magen kan føre til alvorlige ryggsmerter fordi magen støtter ryggen.

Hvordan å rette muskel ubalanser å forebygge skader

Du kan trene svakere muskler til å fange dem opp til sterkere seg og arbeide for å korrigere ubalanser og opprettholde stabiliteten.

Du kan vurdere om motstridende muskler er ute av balanse ved å teste din løfte styrke. Prøv å løfte maksimalt din på den ene siden og deretter other.For eksempel, hvis du kan løfte en 10-kilos vekt i løpet av en bicep curl på venstre side, men en 30-kilos vekt på høyre, har du en muskel ubalanse.

Du bør verve hjelp av en trener når jeg tester muskel ubalanser. Ved å jobbe med en trener, kan du utvikle et treningsprogram som ikke bare tar for muskel ubalanser men forbedrer den generelle tonen og styrke.

vanligvis en kombinasjon av styrketrening og fysisk terapi eller kiropraktisk terapi kan brukes til å korrigere muskel ubalanser.

Forebygging er kritisk når det gjelder muskel ubalanser og ryggsmerter. En av de beste tingene du kan for å rette opp og forhindre fremtidig skade er oppsøke hjelp av en profesjonell trener. En instruktør kan utføre en fysisk evaluering og teste den relative muskelstyrke du har på hver side av kroppen. Du kan deretter arbeide sammen for å utvikle en styrke treningsprogram som gir generell styrke og eliminerer potensielle problemområder.

Hint

 • Den gode nyheten er at trening kan bidra til å redusere og eliminere muskel ubalanser. Hvis ikke er forsiktig kan imidlertid feilaktig trening også føre til muskel ubalanser.

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg


Hodelus, Pediculus humanus caritis. bor på hode og nakke området av mennesker i alle aldre. Barn er utsatt for hodelusen på grunn av den nære kontakten ofte sett mellom barn. Hodelus som voksne er seks-legged vingeløse skapninger som kan krype raskt rundt hodet.

Lus

Det viktigste symptomet på en infisert av hodelus er kløe i hodebunnen mot bunnen av nakken, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Kløen er forårsaket av unge og voksne lus som lever av blod sugd fra sin vert; når klekket, til en lus må mate i løpet av minutter overleve. Nit er en fellesbetegnelse for egg lagt på individuelle hårstrå av hunnen med en hastighet på mellom tre og fem egg i en 24-timers periode, University of California-rapporter. Hver egg er belagt i en lim-lignende stoff som tillater egget å forbli i posisjon på et hårstrå.

Gre

Børsting av hår befengt med lus og luseegg er viktig å fjerne de som ikke er fjernet eller drept av et plantevernmiddel sjampo, som er tilgjengelig med eller uten resept. Gre er ferdig med en fintannet kam. Spesialdesignet lus kammer tilgjengelige for nits og lus fjerning. Både plast og metall kammer er produsert, med mindre fleksible metall kammer ofte beviser mer effektiv på å fjerne nits og lus, University of Nebraska-Lincoln-rapporter. Annet utstyr som kreves for å gre lus og luseegg inkluderer vev og en bolle med såpevann.

Fjerning

En teknikk for å fjerne nits og lus ved å gre krever infested person å vaske håret hans og suge håret med salat olje eller hårbalsam før du fjerner floker i håret. Begynnelsen på toppen av hodet, er håret inndelt i seksjoner. Hver seksjon er kjemmet fra bunnen av håret langsomt for å sikre fjerning av alle egg som er festet til de enkelte hårstrå. Mellom hver gre kammen er tørket på vev for å fjerne lus, luseegg og rusk. Etter fullførelse av kjemming, bør kastes vev. Kammen kan være dyppet i såpevann mellom combings å lette passasjen av kammen gjennom hodet. Etter kjemming, må kammen være fuktet i ammoniakkvann i 15 minutter og kokt i vann i 15 minutter, University of California råder.

Teknikker

Andre teknikker som inngår i gre fremgangsmåte omfatter fjerning av hvert hode lus og egg funnet ved fingertuppene på den som undersøker hodet. Saks kan også brukes til å fjerne den enkelte hårstrå som har en egg festet til den. Lange, spisse saks kan brukes til å fjerne egg som finnes i håret.

Venstre foran på låret Pain

Anterior (foran) lår smerter kan være forårsaket av mange grunner, for det meste alt på grunn av fysisk ekskursjon. Noen smerte kan også være forårsaket av kirurgi eller av sykdom, slik som isjias, magesår eller spinal skade.

Behandlinger

Behandlinger varierer avhengig av hvilken type lår traumer du har. For eksempel, hvis det er på grunn av en ryggskade, vil du ønsker å se en kiropraktor. Hvis det er grunn til å kjøre, kan det kreve litt is og over-the-counter antiswelling medisinering. En forstuing kan kreve varme og kalde behandlinger.

Viktig

Det er viktig å finne ut tidlig hva er egentlig galt. Enhver traumer på venstre side av kroppen kan være relatert til hjertesykdom.

Betraktninger

Betydningen av fremre venstre lår smerte er ikke bare knyttet til hva som kan skje med din lår; det kan også få konsekvenser for din kne, ankel og leddene. Leddgikt og bursitt kan være et resultat av ubehandlet lår smerte.

Flere svar

Det er mange nettsteder og bøker som kan gi deg dybde ressurser for å finne ut hva din smerte kan være.

Advarsel

De svar og råd her er ikke ment å være en endelig løsning foran på låret smerte. Søke råd hos kvalifisert helsepersonell før du begir deg ut på et kurs i behandling.

Charley Horse i låret fra sport

Charley Horse i låret fra sport


Spille idrett føles godt og er bra for kroppen, men det er tider da kroppen opprør og kramper opp. Charley hester, eller Charlie hester, ofte oppstår i bena og er forårsaket av mange faktorer.

Hva er en Charley Horse?

En charley horse er ufrivillig sammentrekning av en muskel i bena. På låret, refererer begrepet "charley horse" til blåmerker eller kramper på terreng muskler. Charley hester vanligvis oppstår uten forvarsel når de berørte muskelen kontrakter og låses på plass. En person som lider av en charley horse vanligvis føles intense smerter og mistet frivillig kontroll av muskelen for en liten stund, før muskelen låser opp.

Årsaker

Charley hester er forårsaket av dehydrering, temperaturendringer, dårlig sirkulasjon, elektrolyttforstyrrelser, sittende eller stående i samme stilling over lengre tid, eller ikke strekke før fysisk aktivitet. Andre årsaker er graviditet og medikamenter, så vel som spark til lår-området som fører til bruising.

Forebygging

Lår Charley hester er lett forebygges. Før du spiller en sport, strekke på musklene og unngå kullsyreholdige drikker og kaffe. Drikk vann eller elektrolytt-heavy drinker før fysisk aktivitet. Også under en pre-sports fysisk, sjekk med din lege for eventuelle helsemessige forhold som kan føre til dårlig sirkulasjon. Wear leggskinn på lårene for å hindre skader under sportsaktiviteter.

Stoppe en Charley Horse

Hvis du lider av en Charley hest, ikke få panikk. Masser den elendige muskel ved hjelp av hælen av hånden din, og strekke benet ut sakte for å hindre en overbelastet muskel. Hvis kramper fortsetter i mer enn 5 minutter, bør du oppsøke lege umiddelbart, da dette kan være et tegn på et slag eller Restless Leg Syndrome.

Hvordan holde kroppen rett når du gjør pullups

Hvordan holde kroppen rett når du gjør pullups


Som med alle styrke-øvelser, pullups krever riktig skjema for å være en trygg og effektiv trening. Du henger fra hendene og dra opp vekten av kroppen din i denne calisthenic øvelse utformet for å styrke ryggen. Fra hengende posisjon, kan kroppen din kurve, swing eller vri i et forsøk på å hjelpe din bevegelse. Når du bruker noen fysiske tips kombinert med mental fokus, holde deg kroppen rett etter en effektiv overkroppen styrke trening.

Hvordan holde kroppen rett når du gjør pullups

kryss anklene bak kroppen til å stabilisere bena under pullup.

Stram magen ved å trekke navlen mot ryggen for å gi en jevn kjerne. Hold denne posisjonen i hele pullup.

Hold håndleddene i en nøytral posisjon og i en rett linje opp fra underarmene for å unngå overflødig svingende fra hendene.

Trekk ned skulderbladene for å holde skuldrene vekk fra ørene og for å opprettholde en rett øvre rygg. Stopp i denne posisjonen gjennom hele pullup.

Fokus på å bo rett og fortsatt. Pust ut mens du trekker opp, og puste inn så du lavere. Fokuser på pusten din når du ser rett fram på et samlingspunkt.

Konsentrer deg om å trekke albuene inn sidene i stedet for å trekke opp kroppen til å trekke seg sammen din latissimus dorsi i ryggen og holde overkroppen rett. Peke albuene mot gulvet for å holde armene i en rett linje.

Spør en venn til å få øye på deg med en hånd på ryggen og en på magen. Dette vil holde deg rett og minne deg om riktig holdning.

Trekk opp til haken tømmer baren på egen hånd, i stedet for å nå opp med haken for å fjerne baren. Hold haken parallelt med gulvet for å holde en rett linje fra ryggraden gjennom halsen.

Senk langsomt fra pullup. Bruk muskelkontroll i stedet for å la tyngdekraften trekke deg ned. Hold en liten strekk i ryggen på bunnen av øvelsen i stedet for å slappe av helt.

Hint

 • Øve en eller to pullups om gangen til du perfeksjonere din form og rett linje. Tillat for to dager med hvile mellom treningsøktene, slik at du kommer tilbake uthvilt og sterk for følgende treningen.
 • Snakk med legen din før du begynner med styrketrening. Hvis du opplever ubehag i nakke, skuldre eller rygg, stanser treningen.

Kan du bleke håret mens gravid?

Kan du bleke håret mens gravid?

Tar forholdsregler med Bleking under graviditeten

Hår blekemiddel inneholder hydrogenperoksid, som kan bli absorbert inn i huden. Mesteparten av kjemikaliene som brukes i hårprodukter, som blekemiddel, er vanligvis ikke evaluert for effekten det kan ha på svangerskapet. Ifølge American Association graviditet, er tilgjengelig på dens virkning på graviditet som et resultat lite informasjon.

Kvinner over hele landet blekemiddel, markere og farge håret. Så, når de blir gravide, kan spørsmålet om dette er trygt under svangerskapet blitt et alvorlig problem.

Imidlertid, mens blekekjemikalier kan bli absorbert inn i huden under svangerskapet, blir bare en liten mengde absorbert. Vanligvis ikke nok av det kjemiske absorberes å være skadelig for barnet når en kvinne er gravid, men gravide bør likevel snakke med sine leger om andre alternativer og sikkerhetsspørsmål.

En av de største bekymringene med bleking håret under svangerskapet er røyk. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for babyen.

Bleking Sikkerhetstips under graviditeten

Når en kvinne er gravid, bør hun vente til etter første trimester å bleke håret. Den første trimester er avgjørende for barnets utvikling og disse røyk og kjemikalier kan forårsake mest skade under dette punktet i svangerskapet. I løpet av andre trimester, er babyen mindre risiko.

I tillegg, uavhengig av om kvinnen er bleking håret selv eller å ha det gjort profesjonelt, hun skulle ha det gjort i et godt ventilert område, og la blekemiddel på håret for kortest mulig tid. Det anbefales også at gravide kvinner bruker hansker når bleking håret selv for å hindre absorpsjon av kjemikaliene inn i huden.

Hvilke fargestoffer er trygge under svangerskapet?

Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret.

Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret. Color-forsterke sjampo kan også holde gamle fargen blekner og blir kjedelig.

Utheving er vanligvis den beste og tryggeste alternativet å farge håret under svangerskapet, fordi kjemikaliene ikke berører huden siden de er brukt om lag en halv til én tomme vekk fra røttene av hodebunnen.

Hair mascara, som kan bli funnet i drugstores, er også en fin måte å røre opp røtter når gravid.

Det finnes også naturlige måter å farge håret som ikke bruker noen kjemikalier, for eksempel bete juice og gulrot juice for rødt hår, sitronsaft og kamille te for blondt hår, og sterk svart kaffe på brunette hår.

Hvordan å rette en langsom metabolisme

En sakte metabolisme kan være forårsaket av sykdommer som hypotyroidisme, Wilsons temperatur-syndrom, diabetes, fibromyalgi og adrenal insuffisiens. Andre ting som påvirker metabolic rate er alder, kjønn, fysisk aktivitet, kosthold og medisinering. Noen mennesker er unluckier enn andre genetisk og har en langsommere metabolisme. Men det er sju ting du kan gjøre for å rette opp dette.

Hvordan å rette en langsom metabolisme

Be legen om å teste deg for sykdommer som forårsaker en langsom metabolisme, spesielt hvis du lider av tretthet, problemer med å miste vekt, følsomhet for kulde, tørr hud, depresjon og hjernetåke. Hvis du har en sykdom som hypotyreose, vil legen forskrive en skjoldbrusk erstatning behandling som kan rette opp en langsom metabolisme.

Trening og løfte vekter minst tre ganger i uken, spesielt hvis du er kvinne og over 40.

•  Spis fornuftig. Overspising av overvektige mennesker og under spising av de undervektig kan detrimentally påvirke stoffskiftet.

Spis små regelmessige måltider gjennom dagen og holde deg hydrert. Dette holder kroppen fra å gå inn i krisemodus når stoffskiftet bremser ned for å lagre kalorier som fett i stedet for å gi energi. Bor hydrert hindrer stoffskiftet fra bremse ned som kroppen gjør en innsats for å holde vann.

Spis et sunt kosthold med metabolisme-boosting matvarer som høy fiber hele korn matvarer, grønnsaker og frukt. Den folsyre i korn, kalsium i meieriprodukter, jod i fisk og egg og krom i kylling og spinat gjør disse matvarene et godt valg for påskynde metabolismen.

Ta kosttilskudd for å forbedre stoffskiftet, slik som B-vitaminer, spesielt B12, for energiproduksjon, Co-enzym Q10 og L-karnitin.

Sjekk dine medisiner 'liste over bivirkninger eller advarsler og overvåke matinntaket for å sikre at du ikke tar noe skadelig for stoffskiftet. Medisiner som anti-depressiva og matvarer som hvitt brød og sukker kan påvirke stoffskiftet.

Hint

 • Ifølge John Boos i "Fitness Bekymringer for kvinner 40 +" på New Living hjemmeside, "[Den] forholdet mellom økt kroppsfett til tapt muskeltonus akselererer på en eksponentiell rate hvert år etter 40. Med andre ord, utseendet av aldring fra alderen 30 til 40 år er mindre dramatisk enn fra alder 40 til 50 år Legg så til en kvinnes naturlige hormonelle endringene som skjer med alderen og ting virkelig ser ut til å snøball nedoverbakke. "
 • Gi stoffskiftet en rask økning er ved å spise krydret chili, noe som kan midlertidig øke metabolic rate med opptil 50%. Eller: "Hvis du kan bære det, spise chili eller pepper daglig ville være bra for din metabolic rate," råder Extra Metabolism nettstedet i 'mat som øker Og Rev Up metabolic rate.'
 • Konsultere legen din før du endrer noen medisiner eller endre kostholdet ditt.

Hjem rette for Munntørrhet

Hjem rette for Munntørrhet


Munntørrhet går også av den medisinske termen "verostomia." Det er en tilstand som er forårsaket når spyttproduksjon avsluttes. Spytt er nødvendig for funksjonene til å snakke, tygge, spytting og fordøyelse. Det hjelper oss også å opprettholde god tannhelse, beskytte våre tenner og tannkjøtt fra forfall.

Munntørrhet kan være forårsaket av mange ting. Det kan være en reaksjon fra antihistaminer, strålebehandling, menopause og røyke, samt dehydrering fra å miste fluider fra oppkast og diare. Heldigvis finnes det tiltak som kan tas hjemme for å behandle denne ubehagelig tilstand.

Hjem rette for Munntørrhet

•  Forstå at hvis du har hatt et anfall med diaré eller oppkast, har du mistet elektrolytter fra systemet og munntørrhet er sannsynlig å skje. For å erstatte disse elektrolyttene, kan du blande en drink rett i ditt hjem. Ta en kopp vann, 1 ts. salt, 1/2 ts. natron, 1 ss. av sukker og en klemme av frisk sitron. Bland alle ingrediensene sammen og drikke.

Legg cayenne pepper til matvarer. Ikke bare vil det legge krydder og smak, stimulerer cayenne pepper spyttproduksjon.

Snack på stangselleri. Som cayenne pepper, stangselleri stimulere spyttproduksjon og legge til ekstra fuktighet.

Pust inn litt damp. Steam tilfører fuktighet eksternt og kan bidra til å produsere spytt gjennom kjertler. Kok opp en stor kjele med vann. Når vannet er på en rullende koke, skru av brenneren. Sett potten på en varm plate på et bord, får i en behagelig stol, plasserer ansiktet 12 inches over dampende gryte med et håndkle over hodet og puste dampen inn gjennom munnen. Hvis ansiktet ditt føles for varmt eller du er for nær den dampende gryte, opp igjen lenger, men fortsetter å puste inn dampen.

Hint

 • Når opplever tørr munn, unngå koffein drikke, alkohol, røyking og sukker fylt brus. Alle disse tingene er vanndrivende og kan forårsake tørr munn.
 • Hvis du har leppe eller munnsår fra tørr munn, går sparsomt på sitron lagt til drink mix, som det kan være ganske smertefullt.

Slik fjerner Nits fra håret

Slik fjerner Nits fra håret


Hodelus er vanlig blant barn i alle aldre. Dette er fordi det er svært smittsom og lett å spre. Når du har et tilfelle av hodelus, har du mer enn bare voksne insekter som lever blant håret. Du har også sine egg, som er kalt nits. Disse nits er liten og feste til håret nær hodebunnen. Nits er mye vanskeligere å bli kvitt enn de voksne bugs.

Slik fjerner Nits fra håret

Drep den voksne bugs. Dette må gjøres før du fjerner nits, eller de levende voksne vil bare lå flere nits, og du vil bli sittende fast i en endeløs syklus. Du kan bruke en over-the-counter hodelus sjampo, eller du kan få legen til å foreskrive deg Ovide.

Sett barnet foran vasken og ha henne legge hodet tilbake.

Hell eddik i håret helt til håret er gjennomvåt med det. Be henne holde eddik på hodet i minst fem minutter. Den eddik vil løsne nits fra håret sjakter.

Skyll eddik. Du kan bruke en balsam på dette tidspunktet hvis du ønsker å bli kvitt den eddik lukt.

Bruk en nit kam til å fjerne nits. Du må jobbe deg fra hodebunnen hele veien ut gjennom tipsene. Hver gang du kommer til slutten, tørke av kammen på et papirhåndkle.

6 separate din datters hår hvis den er lang. Bruk hårspenner - ikke scrunchies - for å gjøre dette, som nits kan leve på scrunchy og deretter klekkes. Start på baksiden av hodet og deretter jobbe din vei til toppen.

Hint

 • Den enkleste tingen å gjøre hvis du har en sønn som har hodelus er å barbere hodet. Det er ingen sjamponering eller kjemming nødvendig og håret vil vokse tilbake raskt.
 • Bag opp alle dine barns utstoppede dyr og plassere dem på loftet i fire uker. Hvis du ikke gjør det, vil lusa tilbake til barnets hode. Sørg for at du vasker alle barnets klær og sengetøy i varmt vann. Deretter plasserer dem i tørketrommelen på høy varme. Kaldt vann vil ikke drepe lus.

Hvordan bruke en materøret

Bruk en sonde for å gi medisiner eller næringsstoffer til en pasient som ikke er i stand ingest dem muntlig. Midlertidige materør løpe gjennom nesegangene og inn i halsen. Disse brukes vanligvis for fôring pasienter under kortsiktig sykehusbehandling. For utvidet bruk av medisiner i store doser eller fôring under behandling av oral eller hals komplikasjoner, er et rør implantert gjennom magen og ned i magen. En abdominal materør er kjent som perkutan endoskopisk gastrostomirøret, PEG rør eller G røret. Vedlikehold og overvåking er nødvendig for alle som bruker en G tube for fôring eller medisin.

Hvordan bruke en materøret

Hvordan bruke en materøret

Monitor snittet for infeksjon og lekkasje. Rød eller betent hud ved snittet er et tegn på infeksjon. En liten mengde av et gyldenbrunt farget fluid i nærheten av røret er akseptabelt. Enhver annen væskelekkasje indikerer feil funksjon av en materøret. Rådfør deg med lege hvis infeksjon eller lekkasje er mistenkt.

Kontroller rør for riktig plassering før hver bruk. G tube vil bli markert med en linje som viser like over av snittet. Røret er i bevegelse og kan løsne dersom linjen forsvinner eller stiger videre ut fra huden nivå. Se legen din umiddelbart for korrigering av fôring tube plassering. En andre operasjon for å sette inn i røret, kan være nødvendig dersom det kommer ut av snittet.

Skyll fôring rør jevnlig for å holde dem rene og unngå tilstopping. Bruk av en sprøyte fylt med vann for å spyle et materør før og etter dispensering av medisiner eller matvarer gjennom røret. Skyll med vann hver 8. time mellom bruker.

Tilsett flytende medisin eller mat gjennom ag tube. Bland matvarer og medisiner Ifølge leger instruksjoner. Åpne lokket som er festet til materøret. Slip forlengelsesrøret inn i åpningen og setter trakten på den andre enden. Hold trakten opp langt nok til å strekke forlengelsesrøret, uten å trekke mot det implanterte rør. Hell flytende medisin eller mat inn i trakten. Ikke overfyll forlengelsesrør og søl væske ut av trakten. La alle væsker til å renne inn i pasientens mage før du fjerner forlengelsesrør. Sett på lokket etter rødme G tube. Grundig vask forlengelsesrør og trakt med varmt såpevann.

Rengjør snitt og materøret med såpe og vann etter hver bruk. Fukt en ren vaskeklut med varmt vann og såpe for å forsiktig vaske rundt røret, snitt og nærliggende huden. Skyll vaskeklut med varmt vann og bruke den til å skylle området, klapp tørt med et rent håndkle.

Urinsyregikt smerte rette

Urinsyregikt er en type leddgikt som oppstår på grunn av en opphoping av urinsyre i blodet. Når gikt utvikler seg, vil mennesker lider av røde, hovne, smertefulle ledd. Urinsyregikt kan utvikle seg i alle ledd, men er mest vanlig i stortåen. Gikt ofte streik i midten av natten, noe som gjør sove svært vanskelig. Urinsyre er vanligvis oppløst i blod, men det kan bygge seg opp og forårsake gikt når legemet gjør for mye av det eller nyrene ikke er nok til å eliminere fra kroppen. Spise en diett rik på puriner kan også føre til urinsyregikt.

OTC narkotika

Flere over-the-counter medisiner kan brukes til å lindre smerter forårsaket av gikt. Det beste alternativet er vanligvis ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler eller NSAIDs. Vanlige eksempler på over-the-counter NSAIDs inkluderer Advil, Aleve og Motrin eller generiske legemidler Ibuprofen og naoproxen. NSAID virker ved å redusere inflammasjon, noe som igjen vil redusere noen av leddsmerte forårsaket av gikt. Risikoen ved å ta NSAIDs inkluderer magesmerter, magesår og blødninger. Sørg for å snakke med legen din før du bruker NSAIDs for å behandle gikt.

Reseptbelagte medisiner

For folk som ikke får noen lindring fra over-the-counter NSAIDs, resept-styrke narkotika er også tilgjengelig. Disse stoffene virker på samme måte som sine over-the-telleren kolleger, men fordi de er sterkere enn kan være mer nyttig i å gi smertelindring. Andre reseptbelagte stoffet alternativer for behandling av gikt smerte inkluderer steroider som prednison og kolkisin. Begge er effektive for å redusere betennelser og smerter fra gikt, men på grunn av muligheten for å oppleve alvorlige bivirkninger de er vanligvis reservert for bruk i mennesker som ikke kan ta NSAIDs.

Diet

Etter gikt kosthold kan bidra til å forhindre fremtidige gikt fakkel-ups og også lindre smerter og betennelser fra en gikt angrep. Først, folk med gikt bør drikke rikelig med væske for å skylle urinsyre fra kroppen. Gikt lider bør også følge en diett som bidrar til å eliminere puriner, som kan forårsake tilstanden. Puriner er et naturlig stoff som produseres i kroppen og finnes i mange matvarer kilder. De er vanligvis brutt ned til urinsyre, så eliminere dem fra kosten kan bidra til å forhindre gikt. Høy purine matvarer inneholder rødt kjøtt og sjømat og alkoholholdige drikkevarer, spesielt øl.

Hjem Rettsmidler

Noen mennesker med gikt foretrekker å behandle smerte uten å ta noen medisiner. En av de vanligste metoder er soaking de berørte ledd i en ingefær bad for å bidra til å svette ut av urinsyre. For å gjøre en ingefær bad, bare legge en tredjedel av en kopp bakken ingefær til et varmt bad og suge i 30 minutter. Pass på å vaske området grundig etter bløtlegging. En annen vanlig hjem rette for gikt er å legge saften fra en halv av en sitron til et glass med vann og drikker det tre ganger om dagen.

Hjem rette for interne hemorroider

Behandling av det ubehag og smerte i forbindelse med indre hemorroider involverer implementering av diett forebyggende verktøy, metoder for behandling av smerte av hemoroider og fremgangsmåter for rensing av det påvirkede område etter hver avføring. Home-rette metoder for behandling av interne hemorroider er rimeligere enn medisinsk eller kirurgisk behandling, samt mindre pinlig enn medisinsk eller kirurgisk behandling.

Kostfiber

Økende kostfiber er fordelaktig for behandling av indre hemorroider ved reduksjon og behandling av forstoppelse. Forstoppelse kan føre til anstrengende å passere hard, tørr avføring fra endetarmen. Overdreven straining under en avføring stammer blodårene i endetarmen, som fører til hemorroider.

Ifølge en 2009 studie publisert av Mayo Clinic, bør menn 50 år og under prøver å spise 38 gram fiber hver dag, mens menn alder 51 og eldre bør prøve å spise 30 gram fiber hver dag. Kvinner 50 år og under bør spise 25 gram fiber hver dag, mens kvinner over 51 bør spise 21 gram fiber hver dag.

Gode ​​kilder til kostfiber inkluderer grønne grønnsaker og frukt som epler. Kostfiber kan også bli funnet i form av kosttilskudd som Metamucil, Benefiber og fibercon.

Renslighet

Hold anal området rent og tørt etter hver avføring. Ifølge en 2009 studie publisert av American College of Gastroenterology, bør du bruke medisinert våtservietter eller bomull baller eller toalettpapir belagt med trollhassel å grundig rense anal området etter avføring. Den beroligende egenskaper av trollhassel vil redusere ubehag av kløe og hevelse, mens trollhassel vil begynne å helbrede hoven hemorrhoidal vev. Forsiktig klapp området tørt etter rensing.

Sitz Bath

Ifølge en november 2009 studie publisert av Mayo Clinic, sitter i badekaret i lunkent vann som dekker bare hofter og rumpe vil rense anal området og avlaste hevelse av indre hemorroider. Varmt vann vil rense anal regionen, og saltet vil redusere ubehag, hevelse og kløe rundt analområdet. Bruk sitz bad i 15 minutter to ganger om dagen for å lindre symptomene på hemorroider.

Hjem rette for avkalking

Hjem rette for avkalking


Avkalking er et problem forbundet med bein i kroppen din, spesielt med tennene. Avkalking er tap av kalsium i skjelettet, noe som svekker dem, forlater dem mer sannsynlig å bryte eller utvikle abscesser. Osteoporose kan være forårsaket av avkalking. Verken tilstanden er irreversibel hvis behandlingen starter tidlig, og du kan ta skritt før avkalking begynner å unngå det helt.

Årsaker

Når for mye plakk bygger seg opp på tannemaljen begynner avkalking. Det er hva som forårsaker hull i tennene til å danne. Årsakene til osteoporose er ikke fullt ut kjent, men det skjer når benet, som i hovedsak er laget av kalsium, begynner å miste sin masse.

Tegn på Hulrom

Hulrom kan vanligvis først ses som hvite flekker på tannemaljen. Dette er en indikasjon på at avkalking har begynt. Du kan også begynne å oppleve tannpine eller ising i tennene, som begge er indikatorer for at avkalking prosessen har begynt i tennene.

Forebygging Hulrom

God munnhygiene er det beste forebygging av avkalking i tennene. Du bør pusse tennene og bruke tanntråd mellom dem to ganger om dagen. Prøv å gjøre dette etter måltider, og du vil bidra til å unngå at det samler seg plakk. Hvis problemet ditt er en tannpine, prøve å ta en spiseskje med squash frø olje i morgen.

Tegn på osteoporose

Osteoporose kommer på gradvis og ikke er lett synlig. Men når avkalking har påvirket skjelettet du kanskje merke ryggsmerter (dette kan være forårsaket av brukket ryggvirvler), tap av høyde, slumping holdning eller benbrudd. Dessverre, hvis disse skiltene bli klart, er din osteoporose på et avansert stadium.

Forebygge osteoporose

Den beste hjem rette for osteoporose er å hindre det ved å sørge for at du tar i nok kalsium gjennom hele livet. Meieriprodukter er en god kilde til kalsium, men du kan også få det fra mandler, brokkoli, spinat og andre matvarer. Du bør også sørge for at du får nok vitamin D daglig og trener regelmessig. Ta minst 400 IE hver dag, ifølge Mayo Clinic. Vektbærende øvelser og effekt øvelser hjelpe bein vokser seg sterkere, noe som bidrar til å gjøre dem motstandsdyktige mot osteoporose.

Spiserøret Fungus

Spiserøret Fungus


Soppvekst i spiserøret kan være en grunnleggende årsaken øsofagitt, eller infeksjon av spiserøret vev.

Candida albicans

Candida albicans, oftest omtalt som en gjær-infeksjon, er den mest vanlige formen for soppvekst i spiserøret. Den lever naturlig i mage, munn og mage-tarmkanalen, men fører til infeksjon hvis sporer bygge opp i spiserøret.

Symptomer

Symptomer på sopp buildup inkluderer smertefull svelging, smerte bak brystbenet, en følelse av noe stikker i brystet og kvalme.

Risikofaktorer

De med svekket immunforsvar på grunn av HIV / AIDS komplikasjoner og de som tar antibiotika eller immun-undertrykke narkotika er mer utsatt for sopp buildup i spiserøret.

Behandling

Candida sopp i spiserøret er behandlet med anti-sopp swish og svelge væsker eller pastiller. Avanserte tilfeller er behandlet med anti-fungal narkotika injisert oralt eller intravenøst.

Diagnose

Spiserør sopp er diagnostisert ved hjelp av et endoskop, eller liten esophageal kamera, og ta en biopsi, eller prøve, av vevet. Barium inntak gir også røntgenbilder for å vise buildup i spiserøret.

Forventet levealder etter uttak av materøret

Forventet levealder etter uttak av materøret

Ifølge rense.com, kan døden fra fjerning av foringsrøret være en "mild død" eller en "fredelig død." Pasienter som har hatt sine fôring rør fjernet forventes å leve litt over 10 dager.

Dag 1

Prosessen begynner på dagen røret er fjernet. Pasienter som ikke er bevisst vil ikke føle noe ubehag når røret trekkes tilbake.

Dag 3 og 4

Pasienter vil begynne å se tynnere fordi kroppens vev vil ha tapt væske. Øyne og lepper vil også begynne å se tørr. Hjertefrekvensen av pasienten vil også gå opp som blodtrykket går ned.

Dager 5-10

Hvis en pasient er bevisst, vil de bli mindre våken i løpet av denne periode. Deres pust vil bli uregelmessig med perioder med rask pust og perioder med langsom pust.

Etter 10 dager

Etter 10 dager uten en materøret, kan pasienter synes å være i koma. Pasienter vil begynne å ikke svare på sine omgivelser, og de vil vises veldig dehydrert.

Død

Hvor mye tid som en person lever etter å ha en materøret fjernet avhenger av mengden av kroppsfett og væske pasienten hadde. Toksiner deretter føre til at pustemuskulaturen ikke svarer, og andre organsystemer mislykkes.

Hjem rette for hjerte hjertebank

Hjertebank oppstå av ulike årsaker, blant annet en økt arbeidsbelastning, ligge på din venstre side, angst, en veldig full mage, forstoppelse, luft i magen, og røyker for mye. Mens det er alltid en god idé å se en lege når du opplever hjertebank, kan du også ønsker å prøve noen hjemme rettsmidler.

Vanlige matvarer

Mange matvarer kan bidra til å lette hjertebank. Druer er en av disse, og drikker druesaft kan ofte lindre denne tilstanden. Også en moden guava, når konsumert på tom mage, kan være gunstig dersom hjertebank ha blitt forårsaket av anemi eller nervøsitet. Honning er en annen velsmakende mat som kan hjelpe, spesielt siden det er så lett å fordøye. Prøv å drikke en spiseskje honning med saften av en halv sitron i et glass vann før sengetid.

Uvanlig Behandlinger

For en mer eksotisk rette, kan du prøve å ta en eller to spiseskjeer av saften av slange gourd blader tre ganger om dagen. Et annet interessant valg er indisk spikenard. Denne urten stimulerer handlingen av hjertet og kan tas i 2 til 3 gram doser kombinert med et snev av kamfer og kanel. En annen effektiv blanding kombinerer like mengder jaggery, tørr koriander og pulverisert anisfrø. Ta ca 6 gram av denne blandingen etter hvert måltid, og se om dine hjertebank forbedre.

Diet

Sammen med de matvarene som er nevnt ovenfor, noen som lider av hjertebank bør holde med en enkel diett av naturlige matvarer som består av stort sett frisk frukt og enten rå eller lett kokte grønnsaker. Du bør spise bare tre måltider om dagen. Til frokost, prøv frukt, melk, og en håndfull nøtter eller frø. En god lunsj vil bestå av dampede grønnsaker på en hel hvete tortilla med et glass kjernemelk. Og til middag, kan du spise en frisk grønnsakssalat med cottage cheese og vann å drikke. Prøv laks og makrell, som begge kan bidra til å redusere arytmi.

Du bør også holde deg unna alkohol, kaffe, te og brus, samt produkter som inneholder sukker, hvitt mel, konditorfarge og kjemiske tilsetningsstoffer. Du kan ha nytte av å unngå sterke krydder og hvit ris. Overspising er heller ikke en god idé, så holde seg borte fra alt-du-kan-spise buffeer.

Andre anbefalinger

Hvis du lider av hjertebank, må du gjøre ditt beste for å slappe av og unngå stress. Prøv å få mer søvn om natten. Meditasjon kan også være en effektiv metode for bekjempelse av hjertebank. Du kan prøve andre ikke-hard trening som svømming, turgåing, sykling og yoga. Men holde seg borte fra svært konkurranseidrett, siden dette kan forverre tilstanden din. Alltid varme opp og kjøle ned før du foretar noen øvelse, spesielt siden korte, raske serieopptak kan gjøre tilstanden verre. Andre gjerningsmannen for skjerpende tilstanden er visse narkotika - decongestants, betablokkere, trisykliske antidepressiva, digitalis, kalsiumkanalblokkere og cimetidin (Tagamet), et stoff som oftest brukes til å behandle magesår.

Bare husk at enhver naturlig middel du prøver for behandling hjertebank skal være godkjent av legen din, spesielt hvis du har andre medisinske tilstander, eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner.

Hvordan å behandle infeksjoner Rundt en materøret

Hvordan å behandle infeksjoner Rundt en materøret


Et materør (gastrostomirøret) plasseres gjennom magen inn i det gastrointestinale system, som tillater foring av flytende matvarer til mating. Røret innstikkstedet, eller stomi, kan bli smittet og må riktig omsorg for å redusere denne risikoen. Erkjenner tegn på infeksjon, for eksempel rødhet på tube innstikkstedet, pus eller uvanlig drenering, ømhet og feber, er viktig for tidlig behandling. Mens mindre hudinfeksjoner kanskje kunne bli styrt hjemme, alltid konsultere legen din dersom infeksjonen oppstår på materøret området.

Hvordan å behandle infeksjoner Rundt en materøret

•  Vask hendene grundig med såpe og varmt vann før du berører materøret området eller håndtering av eventuelle forsyninger som trengs for å styre fôring tube, for eksempel gasbind. Håndkle-tørke hendene, eller sette på medisinske hansker hvis du har dem, før du berører snittet området eller forsyninger.

Fjern eventuelle dressinger fra stomien. Avgjøre om infeksjon ser ut til å være mild eller mer alvorlig. Undersøke huden rundt røret for rødhet, fuktighet eller hevelse, puss eller illeluktende utflod. Ta kontakt med din lege umiddelbart med dine funn for ytterligere anbefalinger om nødvendig.

Vask huden rundt stomien forsiktig med varmt såpevann. Fjern forsiktig eventuelt skorper eller buildup rundt innsnitt hvis du er i stand. Tørk området helt med et rent håndkle.

Påfør antibiotika krem til tuppen av en ren bomullspinne. Påfør kremen liberalt rundt stomien, eller til en hud som ser infisert. Dekk med en nonstick pad, hvis tilgjengelig. Legg rent gasbind eller padding til stomien nettstedet, eller erstatte med dressing av ditt valg.

Hint

 • Følg materør omsorg instruksjonene fra legen din for informasjon om omsorg for materøret, og huden på innstikkstedet, hjemme.
 • Infeksjonsrisiko kan være større i de første dagene etter materøret innsetting. Se en lege umiddelbart dersom symptomer på infeksjon oppstår i den første uken etter tube innsetting, eller noen gang området vises smittet.

Hvordan identifisere symptomer på en infeksjon i mellomøret

Mellomøret infeksjoner er vanlig i mange spedbarn, småbarn og små barn, og kan presentere seg med rødhet, ømhet, infeksjon eller betennelse. Medisinsk betegnes "akutt otitis media," eller AOM, denne tilstanden er ofte etterfulgt av en opphopning av væske i mellomøret, kalt OME. Mellomøret infeksjoner påvirke den midtre delen av øret der nerver og små bein delta med trommehinnen og øretrompet. Mellomøret infeksjoner forårsakes vanligvis av bakterier som kommer inn gjennom det ytre øret. Den resulterende infeksjon kan føre til en opphoping av væske som ofte forekommer samtidig med hode forkjølelse eller sykdommer som involverer nesen og throat.Identifying symptomer på mellomøret infeksjon vil føre til rask behandling, smertelindring og færre sjanser for komplikasjoner som kronisk mellomørebetennelse, alvorlige hørselsproblemer og potensiell hørselstap.

Hvordan identifisere symptomer på en infeksjon i mellomøret

Se barnet for tegn på smerte i øret som kan bli identifisert av barnet som holder fast i øret, holder det, gni det eller tugging på den. Hos spedbarn, småbarn og veldig små barn som er ofte ute av stand til å uttrykke bekymring, kan en forelder ofte observere tegn til rødhet eller irritasjon på utsiden av øret, eller bare inne i øregangen.

Ta hensyn til ditt barns oppførsel. Er han grinete eller irritabel? Han gråter mer enn vanlig? Barn som ikke klarer å uttrykke sine symptomer kan være masete uten noen åpenbar grunn.

Se på din barnets øre. Ser du noen drenering eller utflod lekker fra øret? Hvis ja, ta kontakt med barnelege umiddelbart. Mens utslipp kan være et resultat av en kald, er det bedre å ikke ta sjanser.

Lytt til barnet ditt om hun klager over å være svimmel eller du merker at hun ser ut til å ha problemer med balanse. En persons følelse av balanse er i mellomøret, og noen infeksjon eller skade kan føre til ustabilitet.

Ta barnets temperatur. Mens mellomøret infeksjoner ikke alltid vise en feber, noen ganger de gjør. Legg merke til alle temperaturer og varsle barnelege hvis paracetamol ikke lindre symptomene i løpet av få timer.

Hint

 • Oral antibiotika kan være foreskrevet for en mellomøret infeksjon, men ikke hele tiden. For å bidra til å gi lettelse, bruke en varm vaskeklut over det berørte området for å redusere smerte. Unngå bruk av forkjølelsesmedisiner på barn, som de vil gjøre noe for å hjelpe avlaste mellomøret infeksjoner.
 • Enkelte mellomøret infeksjoner krever medisiner eller til og med kirurgi, avhengig av alvorlighetsgraden og andre forhold.
 • Aldri gi aspirin til barn.