Digidexo.com

silica gel mage

Hva gjør du hvis Silica Gel er spist

Hva gjør du hvis Silica Gel er spist


Silikagel er et tørkemiddel, noe som betyr at den brukes for å absorbere fuktighet i produkter som crackers og sko; Dette bidrar til å hindre lukt og svinn. Den er laget av aktivert karbon og silisiumdioksyd eller sand, og ble patentert i 1919 for bruk i militære og medisinske anvendelser. Det er ikke giftig; imidlertid, kan inntak forårsake noen milde bivirkninger.

Sikkerhet

FDA har utpekt silikagel som generelt anerkjent som trygge (GRAS). Til tross for advarsler om Silica gel pakker, forsikrer West Virginia Poison Control Center hjemmeside at silikagel er ikke giftig. Selv i tilfeller når silikagel er belagt med fuktindikator, slik som kreftfremkallende kobolt (II) klorid, det er ikke nok til å forårsake helseproblemer, ifølge Mike Yudizky of the North Texas Poison Control Center. Svelge silikagel er ikke en nødsituasjon og garanterer ikke et kall til Poison Control Center eller en tur til legevakten.

Bivirkninger

Silica gel kan produsere noen bivirkninger hos mennesker og dyr. Hovedproblemet er en urolig mage. Dette er vanligvis milde og varer ikke lenge. Det beste du kan gjøre for noen som har svelget silikagel er å behandle ubehag for urolig mage. Hold ham hydrert, spesielt hvis han kaster opp eller får diaré. Dyr kan ha naturlige måter å håndtere med en urolig mage; hunder, for eksempel, ofte spiser gress for å fremkalle brekninger. Holde dem hydrert, som du ville et menneske, mate dem blid mat og ta dem med til en veterinær hvis tilstanden forverres.

Komplikasjoner

Den største fare som kan oppstå fra å spise Silica gel pakker er kvelende. Hvis dette skjer, må du være i stand til å handle raskt. Å utføre Heimlich manøver, vikle hendene rundt choking personers brystkasse bakfra, lage en knyttneve og dekke det med den andre hånden, og ta raske oppover thrusts mellom brystkasse og navlen. For spedbarn, legge dem på ryggen og utføre oppover thrusts mellom brystkasse og navlen med to fingre. En annen potensiell fare er intestinal obstruksjon, som kan oppstå hvis små dyr spiser veldig store mengder silisium gel. Hvis du mistenker at dette har skjedd, ta kontakt med veterinær.

Farene ved Desiccant Silica Gel

Farene ved Desiccant Silica Gel


Silica gel er en svært vanlig element funnet i emballasjen av elektronikk og andre husholdningsartikler. Det er plassert der for å holde vannet i å danne den ømfintlige overflater, og er svært effektiv til å fjerne fuktighet fra luften. Som sådan bør det behandles med forsiktighet og kastes på riktig måte.

Irritasjon

Silica gel kan irritere øyne, hud, luftveiene og fordøyelseskanalen. Dette er vanligvis milde og forårsaket av silikagel evne til å absorbere fuktighet; det tørker ut disse delene av kroppen din, forårsaker irritasjon. Hvis du kaster bort pakken inneholder gel umiddelbart, bør det ikke være noe problem. Pakken i seg selv vil være trygt å håndtere. Hvis uhell, er det ikke giftig med mindre det er kobolt (II) klorid blandet i, men du bør oppsøke lege for noen irritasjon som oppstår.

Kobolt (II)-klorid

Kobolt (II)-klorid anvendes som et fargemerke i mange tørkemidler, fordi det er blått i fravær av vann, og blir rosa når de utsettes for vann. Hvis det er noen bevis for farge-skiftende forbindelser i tørkemiddel gel en person har fått i seg, kontakt lege umiddelbart. Kobolt (II) klorid er svært giftig og vil føre til kvalme og oppkast. Det kan også føre til kreft, selv om studier er mangelfulle på dette og videre forskning blir gjort.

Industriområder

Silica gel er generelt sikker for hjemmebruk. Imidlertid må folk i arbeid med industrikjemikalier være veldig forsiktig med hvordan de kastes silikagel. Det vil reagere med noen sterk syre, sterk base og oksidant, og må ikke kastes på et sted der det kan komme i kontakt med slike stoffer. Hvis mulig, fjerne det umiddelbart fra stedet og kast den; silica gel er ikke-toksisk og som ikke reagerer med vanlige kjemikalier, så kaster den i et offentlig papirkurven er helt trygg.

Silica Gel for Wound Healing

Hvis du eller noen du bryr deg om har lidd et stort sår, vet du hvor vanskelig disse sårene kan være å helbrede. Riktig helbredelse er ofte et spørsmål om hvor godt såret behandles og hvilke produkter som er brukt til omsorg for skaden. Ny på den medisinske industrien, er et sår dressing laget av silikagel beviser svært effektiv som en legende for store sår.

Silica Gel Bandasjer

Silica gel dressinger skiller seg fra tradisjonelle dressinger ved at de bidrar til å danne en støttende matrise for voksende hudceller under sårhelende prosess. Til tross for at selvfølgelig, hvit og sand i utseende, tilstedeværelse av mange porer bevirker at gelen til å bli lett absorbert i kroppen når såret er grodd. Denne bio-reabsorbable dressing laget av silica gelfibre ble utviklet av forskere ved Fraunhofer Institute for silikat forskning (ISC).

Fordeler

Folk som vil dra mest nytte av silika gel dressinger er de som lider av kroniske sår. Kroniske sår er sår som ikke leges etter noen ukers tid. De blir sett nesten utelukkende hos eldre og personer som lider av underliggende forhold, som for eksempel diabetes. Antallet mennesker som opplever kroniske sår er nesten 100 millioner hvert år.

Kroniske sår kan komme i en rekke former, men trykksår eller liggesår, brannsår og sår som involverer vevsskade er noen av de mest alvorlige. Silica gel dressinger kan være til nytte hver av disse typer sår. Bortsett fra den støttende matriks laget og evnen av bandasjen til å absorbere inn i kroppen, er en annen stor fordel at silika gel bandasjer ikke trenger å skiftes ut. Bare den ytre bandasje rundt bandasjen må endres. Dette reduserer risikoen for forurensning ved å holde såret av kontinuerlig eksponering til luft og forurensninger, som fører til raskere og sikrere healing som vil resultere i mindre arrdannelse.

Produkter

Mens Silica gel bandasjer ennå ikke har blitt tilgjengelig for offentlig kjøp og bruk, forskerne bak silikagel dressing teknologien er fortsatt på jobb. Det arbeides med å legge til antibiotika og smertestillende til dressing å lage ikke bare en raskere og sikrere helbredelsesprosessen, men også en mindre smertefull en.

Bayer Innovation arbeider i dette området, og prøver å utvikle en ny linje av produkter ved hjelp av silikagel forskning og design. Når disse produktene blir allment tilgjengelig, vil de være en stor hjelp i healing kroniske sår.

Silica Gel Absorption Rate Vs. Temperatur

Silica gel pakkene blir brukt som et tørkemiddel i mange produkter fra sko til medisiner til mat. Det er sterkt absorberende, ikke-giftig og billig.

Silika kan ta omtrent 40 prosent av sin vekt i vann på grunn av de små porer på overflaten som suger opp vann gjennom kapillær kondens og absorpsjon.

Temperatur

Silikagel er mest effektive ved temperaturer på 77 grader Fahrenheit og lavere. I dette temperaturområde, når silika sin topp vannkapasitet på 35 g vann for hver 100 g silikagel i ca. 5 timer. Silikagel effektivitet synker eksponentielt med temperaturen over 77 grader.

Alternatives

Alternative tørkemidler til silika omfatter: molekylsiler, leire og kalsiumoksyd. Kalsiumoksid er mer absorberende ved lav luftfuktighet. Molekylsikter er mer effektiv ved høyere temperaturer. Leire har en tilsvarende effektivitet til silisiumdioksyd, og kan brukes om igjen.

Sikkerhet

Selv silikagel er relativt ikke-toksiske, er det et irritasjonsmoment. Unngå innånding, svelging og kontakt med hud og øyne. Skyll det forurensede området med vann i 15 minutter bør kontakte oppstå.

Silica Gel Hazards

Silica Gel Hazards


Silica gel er en vanlig, dagligdagse produkter kjent for de fleste. En kjemisk tørkemiddel, er Silica gel brukes for å opprettholde konstant fuktighet i nye varer som smykkeskrin og bagasje, hvor mye fuktighet kan føre til muggen lukt eller, enda verre, mugg. Men det faktum at silica gel pakker er noe vanlig bør ikke lede oss til å skulle behandle det som noe mindre enn hva det er - et kjemisk stoff med spesifikke potensielle helsefarer.

Innånding

Ved innånding, kan silikagel tørke ut eller irritere slimhinner, nese og hals; tilleggseffekter ved innånding omfatter hoste, piping i brystet og en sår hals. Unngå disse symptomene ved å ta de riktige forholdsregler - håndtere silikagel i et godt ventilert område eller i et avtrekksventil, hvis stoffet er støvete. I tilfeldig inhalering, bør berørte personer forlate området og puste litt frisk luft, hvis det er mulig. Vedvarende symptomer garanterer legehjelp. Silica gel noen ganger inneholder en koboltforbindelse som fungerer som en bruksindikator. Fordi kobolt er tenkt å være kreftfremkallende, bør silikagel som inneholder denne forbindelsen håndteres med stor forsiktighet med hensyn til inhalasjon.

Hudkontakt

Langvarig hudkontakt med silikagel kan føre til irritasjon og tørrhet på de utsatte områdene. Den enkleste måten å beskytte hendene når du håndterer silikagel er å bruke hansker; Hvis dette ikke er mulig, må du vaske hendene grundig med såpe og vann etter berøring av gel.

Svelging

Selv utilsiktet inntak vanligvis ikke utgjøre en alvorlig trussel, alltid huske på at silica gel er en kjemisk og bør ikke brukes. I tilfelle at noen svelger silikagel, kan du minimere eventuelle negative effekter ved å drikke flere glass vann for å fortynne gel. Søk medisinsk hjelp ved behov eller hvis store mengder ble fortært.

Øyekontakt

Silica gel kan føre til irritasjon og smerte hvis det kommer i øynene; iført vernebriller beskytter øynene mot utilsiktet eksponering. Skyll med vann så raskt som mulig i 15 minutter og finne medisinsk hjelp hvis smertene vedvarer.

Farene ved svelging Silica Gel

Farene ved svelging Silica Gel


Silikagel, i henhold til ASPCA.org, brukes for å absorbere fuktighet i mange produkter og er ofte pakket i plastflasker eller papir pakker. Disse pakkene er sett i medisiner, lærvarer, vitaminer og andre husholdnings og butikk-kjøpte varer. Selv silikagel ikke skal svelges, gjør dette presenterer noen farer.

Fluid Absorpsjon

Silikagel absorberer vann, så hvis du svelger den, kan du oppleve tørre øyne, irritasjon i halsen, tørr nesehulen og magesmerter eller ubehag, ifølge Medicmagic.net. For å hindre dehydrering etter svelging silikagel, forbruke en stor mengde vann.

Åndedretts Irritasjon

De vanligste typene klar Silica gel er ikke giftig. Men ifølge Medicmagic.net, fargede typer Silica gel kalt indikator gels inneholder kobolt klorid. Dette kjemikaliet antas å være kreftfremkallende og kan irritere luftveiene. Hvis denne typen svelges, umiddelbart ringe Giftsentralen eller et sykehus.

Choking

Ifølge West Virginia Poison Center, er silikagel ikke giftig for voksne, barn eller kjæledyr. Den største faren med å svelge silikagel er choking på pakken.

Skadevirkninger av Silica Gel

Skadevirkninger av Silica Gel


Det finnes en rekke skadelige virkninger av silikagel, spesielt skjema som inneholder koboltklorid. Silikagel har potensiale til å skade mennesker, dyr og miljøet. Før du bruker eller kaster Silica gel produkter, vurdere mulige skadevirkninger knyttet til den.

Kreftfremkallende

Noen former for silikagel har vist seg å forårsake kreft i laboratoriet, spesielt den typen som inneholder det kjemiske koboltklorid. Koboltklorid tilsettes ofte til standard silikagel for å indikere tilstedeværelse av vann eller fuktighet. Når silicagel er fremdeles aktivert, koboltinnholdet får den til å forbli blå, noe som gjør det lettere å vurdere vannmetning. Selv om silikagel påtruffet i husholdningsprodukter vanligvis ikke inneholder kobolt klorid, er bruken utbredt i mange offentlige innstillinger som parker. Silikagel alene ikke har vist seg å forårsake kreft.

Svelging

Inges silikagel fører til dehydrering og ubehag fordi hovedformålet med produktet er å absorbere vann, men bare hvis mange blir svelget. I all sannsynlighet vil skje den mest irritasjon i munn og svelg som produktet er svelget. Hvis konsumert i store mengder, har silikagel blitt sagt å forårsake magesyke. Imidlertid, så lenge silikagel ikke inneholder kobolt-klorid, er det faktisk ikke er giftige for hele kroppen.

Eye Følsomhet

Silikagel forårsaker irritasjon og rødhet ved kontakt med øynene oppstår. Smerte vil også oppstå som silikagelen forsøk på å absorbere fluider på overflaten av øyet. Iført vernebriller reduserer denne risikoen; imidlertid, hvis kontakt forekommer, øynene må skylles ut med vann i minst 15 minutter for fullstendig å fjerne silikagel.

Respiratoriske effekter

Inhaling Silica gel er svært farlig, og krever øyeblikkelig legehjelp. Advarselsetiketter på vanlig Silica gel pakker som finnes i husholdningsartikler er faktisk der på grunn av respirasjon bekymringer, ikke forgifte problemer, som mange tror. Et barn som forsøker å spise silikagel kan faktisk inhalerer noen av perlene, forårsaker alvorlig lungeirritasjon, kortpustethet og hoste. Gjentatt langvarig eksponering for støv form av silikagel forårsaker lungesykdommen silikose, som skader lungene permanent.

Hudirritasjon

Irritasjon og rødhet oppstår fra rørende silikagel, og tørrhet og hud skrubbsår vil resultere hvis forlenget eksponering oppstår. Beskytt alltid hendene og bar hud fra silikagel, blant annet fra potensielle sekundære eksponeringer på grunn av rørende klær eller andre gjenstander som har kommet i kontakt med den.

Miljøfare

Silica gel antas å forårsake skade på miljøet, spesielt akvatisk dyreliv og vannkilder. Koboltklorid holdig silika gel er en spesielt farlig avfall og skal avhendes som sådan å begrense disse skadelige miljøeffekter. Noen produsenter har skapt silikagel med lavere mengder av kobolt-klorid i et forsøk på å redusere farene, bedrifter, Nantong Ohe Chemicals, har skapt et unikt silikagel produkt, Eco blå, som indikerer vannmetning uten å bruke noen av de skadelige komponenter kobolt klorid.

Silica Gel Farene

Silikagel er syntetisk amorft silika og inneholder ingen krystallinsk silika. Det er faktisk ikke en gel, men et hvitt, fast stoff med konsistensen av super-fine sand som er nesten pulveraktig. Den har en generelt lav toksisitet ved alle eksponeringsveier og må ikke forveksles med krystallinske former av silisiumdioksid som kan forårsake alvorlige problemer som for eksempel lungesykdommen silikose.

For å unngå forvirring når vi snakker om silikagel, har The Chemical Abstract Services (CAS) tildelt et unikt register nummer til hver form for silikagel. Når informasjonen i artikkelen refererer bare til en form for silika gel, vil CAS-nr benyttes til å indikere hvilken form av silikagel blir referert til.

Innånding

Innånding av høye konsentrasjoner av luftbårne silikagel kan forårsake hoste og mild forbigående irritasjon. Mest silikagel vil bli slettet fra lungene etter eksponering ved innånding ender og effekter av eksponering vil vanligvis forsvinne.

Hud og øyne Eksponering

Silikagel forventes ikke å forårsake uvanlig hudirritasjon utover mild mekanisk irritasjon ved kontakt. Silica gel er ikke absorberes gjennom huden; men hvis det er avsatt under huden, kan det føre til utenlandske kroppen granulomer, som er vev vekster dannet i tidlig sårtilheling og reparasjon. Eye forurensning med silikagel kan føre til at noen rive, blinker og mild midlertidig smerte forårsaket hovedsakelig av mekanisk irritasjon.

Svelging

Ifølge begrenset dyrestudier, er giftigheten av silikagel ved inntak lav.

Kronisk Eksponering

Lang industriell eksponering for lave nivåer av silikagel forventes ikke å påvirke serie lungefunksjon.

Embryofosterskadelige egenskaper, mutagenitet og Kreftfremkall

Foreløpig er det ingen informasjon tilgjengelig om giftigheten til et embryo, evne til å forårsake misdannelser i et embryo eller foster og evnen til å indusere mutasjon eller øke frekvensen av mutasjon i DNA av silikagel. The International Agency for Research on Cancer (IARC) har tildelt følgende vurdering til silikagel (7631-86-9): 3 --- Ikke klassifiseres som karsinogent for mennesker.

Brannfare

Silica gel er ikke brennbart. Alle typer av silica gel blir omdannet til krystallinsk silika ved oppvarming til en tilstrekkelig høy temperatur i en lang nok tidsperiode. Temperaturen på silikagel konverterer på, avhenger av typen av silikagel. Fordi krystallinsk silika kan forårsake silikose, bør det utvises stor forsiktighet for å redusere eksponeringen i brannsituasjoner.

Eksponeringsgrenser

Eksponeringsgrenser er den høyeste konsentrasjonen det regnes som trygt å bli utsatt for en kjemisk uten bruk av verneutstyr. The American Conference of Governmental Industrial pleiere (ACGIH) tidsvektet gjennomsnitt (TWA) eksponering konsentrasjon for en vanlig 8-timers arbeidsdag og en 40-timers arbeidsuke for silikagel (112926-00-8) har blitt trukket tilbake. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) TWA for amorf silika er 20 mppcf (million partikler per kubikkmeter) eller 80 mg / m3. The National Institute for Occupational Safety and Health (NIOSH) TWA eksponering konsentrasjon for opp til en 10-timers arbeidsdag og en 40-timers arbeidsuke for silikagel (7631-86-9) er 6 mg / m3. Den NIOSH Umiddelbart farlig for liv og helse (IDLH) for silikagel (7631-86-9) er 3000 mg / m3.

Kjemiske egenskaper av Silica Gel

Hvis du har kjøpt et par nye sko eller veske, har du sannsynligvis lagt merke til en liten pakke som inneholder små perler. Disse perler er faktisk silikagel. Denne vanlige kjemiske stoffet anvendes i en lang rekke anvendelser som et absorberende materiale. Silica gel er ikke-giftig, men det bør ikke være inntatt.

Kjemisk formel

Den molekylære formelen for silikagel er SiO2, som består av silisium og oksygen. Enkelte former av silikagel kan inneholde mengder av kobolt, klorider, sulfater og ammoniumforbindelser. Sporstoffer kan tillate gelen å indikere om det har nådd sitt metningspunkt. Silica gel er viden produsert og tilgjengelig for kjøp. Det er ikke kjent for å være kreftfremkallende for mennesker, så sikkerhetsstandarder har ikke blitt implementert.

Utseende

Silikagel er faktisk ikke en gel, som i en gelatin-aktig substans. Det er et fast stoff, og som oftest kommer i form av små kuler eller perler. Produsentene ofte pakke perlene i små poser som er laget av et porøst papir eller klut. Å ta på, føles det som ligner på en hvilken som helst vanlig plast. Silica gel kan være hvit, blå eller noen ganger rosa. De fargede former av silikagel gi en indikasjon av metning. Vanligvis koboltklorid tilsettes som indikator. Indikasjons type silikagel er vanligvis mer kostbare, slik at det er mindre brukt.

Egenskaper

Silica gel pH varierer mellom 2,3 og 7,4. Den har ingen lukt eller damptrykk. Det fordamper ikke under normale forhold. Silica gel vil koke på 4046 grader Fahrenheit. Det smelter og frysepunktet er 3110 grader Fahrenheit. Disse betingelser er ikke oppnådd ved normal bruk av kjemikaliet. Silica gel, kan ikke oppløses i vann. Kjemisk er den stabil. Men det er uforenlig med sterke syrer og hydrogenfluorid.

Bruksområder

Silica gel brukes i et bredt spekter av bransjer for frakt og konservering varer. Overflatearealet av gelperler er ekstremt høy. Dette gjør det mulig for den kjemiske å absorbere og holde på fuktighet fra omgivelsene. Beskytte varer, for eksempel mat og medisin, mot fuktighet hindrer spoiling og tillater dem å bli sendt lengre avstander. Silica gel hjelper også produkter for å beholde lengre hylle liv. Silikagel er relativt ufarlig. Skjemaene med kobolt lagt kan være skadelig ved svelging eller dersom støv fra produktet inhaleres. Som med alle kjemiske, bør det utvises forsiktighet ved håndtering. Poser med silikagel som finnes i produktene bør ikke åpnes.

Silica Gel for leddgikt

Silica Gel for leddgikt


Silica gel produkter blir brukt til å lindre smerten av leddgikt. Det er noen spørsmål om hvorvidt eller ikke de hjelper. Det er også en mulighet for at de kan være skadelig.

Forklaring

Silikagel blir gnidd på den artrittiske område av kroppen i et tynt lag. Det bør ikke bli rørt i et par minutter mens kroppen absorberer det.

Tilgjengelighet

Geler med silika for leddgikt er lett tilgjengelig i noen drugstores og på internett. Det er ganske mange forskjellige merker med varierende formler.

Betydning

Silica er et stoff som brukes i gel som kan hindre avkalking av bein. Det kan også være gunstig for immunforsvaret.

Betraktninger

Hvert merke av silikagel kan inneholde et forskjellig styrke av komponenten. Vurder også at silikagel er mer effektivt for artritt hvis den ikke blir brukt rett før eller etter et måltid.

Advarsel

Silica og dens viktigste sammensatt silisium har vært knyttet til celleskader og muligens og ganske ironisk nok, til å forårsake leddgikt. Rådføre seg med legen din før du bruker silica for leddgikt.

Aktive ingredienser for Cold Packs

Aktive ingredienser for Cold Packs


Enten på grunn av en hodepine, forstuet ankel eller noen av en rekke smertefulle tilstander, mange av oss har møtt isposer nå. Isposer virker ved å hemme blodstrømmen til et skadested, og dermed redusere betennelser og smerter, og la området for å leges raskere. Selv om de ofte tar form av en pose med knust is eller frosne grønnsaker, har produsentene tatt nytte av moderne teknologi for å skape kommersiell is og kalde omslag. De fleste av disse varianter bruke gel, i stedet for vann, for å forhindre lekkasje.

Cellulose Gum

Cellulose-gummi er også kalt karboksyl-metylcellulose (CMC). Denne ingrediensen er en FDA-godkjent "food-grade" stoff, som ofte brukes i næringsmiddelindustrien som fortykningsmiddel i produkter som gelé, ifølge University of California, Davis. Siden cellulose tyggis er spiselig og kan opprettholde lave temperaturer, næringsmiddelindustrien også bruker den til å holde maten kald når det er ingen kjøleskap tilgjengelig.

Poly Acrylamites

Poly acrylamites, også kjent som superabsorbers, er de samme super absorberende materiale som brukes i baby bleier, ifølge University of California, Davis. Når den kombineres med vann, danner den en gel-lignende stoff. Superabsorbers er rimeligere enn cellulose tyggegummi ved produksjon av kalde omslag, men likevel jobbe effektivt på å opprettholde kalde temperaturer.

Silica gel

Du kan kjenne silikagel som ting i små papir pakker som kommer med de nye joggesko. Det er faktisk en veldig allsidig mineral, siden den bruker alt fra å holde joggesko friske til å lage glass. I tilfelle av kalde pakker, blir krystallinsk silika gel kombineres med vann for å danne en gel. Denne gel kan få så kaldt som 25 ° C og bo så i opptil to timer, ifølge "Modern Hydroterapi for massasje terapeut" av Marybetts Sinclair.

Ammoniumnitrat

Når ammoniumnitrat kombinerer med vann, skjer det en termisk reaksjon. Varme blir øyeblikkelig frigjort, og temperaturen i blandingen blir senket med flere grader, i henhold til Chemistry Resource Center. Dette er hva som skjer med "instant" kalde omslag når barrieren mellom ammoniumnitrat og vannet er knust. Instant kalde omslag er ideelle for førstehjelp kits og for idrettsutøvere å bære i deres gym poser bare i tilfelle en skade oppstår.

Hva er komponentene i en industriell Dryer?

En industriell tørketrommel er maskiner som brukes for å fjerne fuktighet ved tvungen oppvarming, sentrifugering og utkast; Det er også brukt for å fjerne vanndamp fra komprimert luft, som er nødvendig i visse industriprosesser. Hvis vanndampen i luften blir stående uten tilsyn, kan det føre til konsekvenser som korrosjon, frysing og råtnende av produkter og prosesser som kan hemme ordnede de relaterte næringer. Bransjer og applikasjoner som krever tørr luft omfatter pneumatiske verktøy og styringssystemer, maling, fôr luft for zeolitt-type nitrogen og oksygen generatorer, og telekomindustrien.

Trykkbeholdere

Trykkbeholderen er laget av stål, og blir brukt til å holde trykkluften. Trykkbeholdere skal oppbevares tørt fra innsiden som fuktighet eller fuktighet inne i fartøyet, hvis igjen uten tilsyn, kan korrodere trykkbeholdere samt andre deler inne det også. Trykktankene er foret med gummi for å holde dem trygge korroderer.

Silika-gel

Silica-gel komponenten brukes i oppvarmede tørketromler samt Adsorpsjonstørke kald reaktivert tørketrommel. Det absorberer store mengder fuktighet og er billig. Reaktiveringstemperaturen er lav ved 150 grader Celsius.

Aluminosilikat Gel

Aluminosilikat gel brukes også som en buffer i visse desiccant industrielle tørketromler. Dette brukes sammen med vanlig silikagel som det er dyrere i forhold til det. Det er effektivt i å fjerne flytende vann fra tørketrommelen. De resterende vann-damp blir deretter fjernet av silikagel.

Molecular Sieve

Molekylsilen brukes i tørketrommel som krever svært lave trykkduggpunkt. Det fungerer for temperaturer så lave som -70 grader Celsius. For denne temperatur er det ingen komponent som kan virke så effektivt som den molekylsikt, noe som gjør denne komponenten ganske dyrt. En molekylsikt med porer som strekker seg fra 4 Ångstrøm til 12 Ångstrøm kan anvendes som en komponent av industriartikler. Både varmeløse, samt de varme reaktivert tørketromler kan bruke denne molekylsikt. Ulempen med denne komponenten er at det tar lang tid å tørke hvis molekyl sengen blir helt mettet. Reaktiveringstemperatur på molekylsikten er rundt 235 grader Celsius.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle


Brudd av magen muskelen er også kjent som abdominal belastning. Muskelen som er mest berørt av denne skaden er rectus abdominis muskel. Det er den muskel som danner "seks-pakke" utseende på buk-området, da det er godt utviklet. Abdominal belastning oppstår når muskelen er tvangs strukket utover sine normale grenser, som deretter vil føre til å rive av muskelfibre til en viss grad. Skaden er gradert 1, 2, og 3. klasse I - mildt ubehag på grunn av skade av noen muskelfibre, men den samlede styrken av muskelen er fortsatt normal. Grade II - mer muskelfibre er revet som bringer mer smerte, hevelse og ubehag. Grade III - innebærer komplett ruptur av muskelen, som er manifestert av alvorlige muskelspasmer og smerter, sterk hevelse og blåmerker, og nedgang utvalg av bevegelse.

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

Hvordan behandle en sprukket mage Muscle

•  Anvendelse av is er gunstig i løpet av de første 48 timer etter skade. Legg et håndkle på magen og bruke isen i 15 til 20 minutter. La huden få varme i ca 45 minutter, og deretter kan du begynne glasur igjen. Bruk den 4 til 8 ganger om dagen. Ice program eller kryoterapi er best i den akutte fasen av skade for å redusere hevelse og smerte, og også for å redusere blødning av den skadede muskelen.

Snakk med legen din for noen nyttige medisiner som anti-inflammatoriske medikamenter eller steroidinjeksjoner for å hjelpe med betennelse og muskelavslappende å avlaste smertefulle og spastiske muskler.

Sett noen aktuell smertestillende muskel krem eller gel. Bruk den på den skadde magen til den er helt absorbert. Hold på å bruke den for ca 3 til 4 ganger i døgnet for å gi smertelindring som varer i timevis.

Tidsplan for en fysisk terapi økt. Rehabilitering vil bidra mye for en rask utvinning. Fysioterapeut vil gjelde modaliteter, for eksempel terapeutiske ultralydundersøkelser, for å bidra til å redusere smerte og ubehag; og også noen spesifikke øvelser for å styrke svekkede magemusklene.

Anvendelsen av varme er fordelaktig 4 til 5 dager etter betennelsen har sunket. Fuktig varme program, for eksempel et varmt bad, er utmerket for abdominal belastning. Varmen i denne metoden lett trenger inn i musklene, som deretter lindrer smerte og krampe i magen.

Rest den skadde abdominal muskler for å fremme en raskere helingsprosess. For Grade I abdominal belastning, hvile muskelen fra alle aktiviteter, for ca 3 uker. Grade II abdominal belastningen krever 4 til 6 uker med hvile. Og grad III krever 3 til 4 måneder med komplett sengeleie slik at muskelen til å helbrede fra kirurgi.

Hint

  • Sørg for å bruke isen for ikke mer enn 20 minutter for å unngå frostskader.
  • Oppsøke lege umiddelbart hvis det følgende er til stede:
  • Hvis det er sterke smerter i lysken
  • Hvis smertene er til stede også i ro
  • Hvis det er høy feber, frysninger, oppkast og svimmelhet

Bivirkninger av testosteron Gel

Testosteron er en meget viktig hormon i legemet. Det fungerer for å bevare muskelmasse, beinhelse og energi, og er en kjønnshormonet. Ofte menn tyr til å bruke en testosteron-boosting supplement som testosteron gel fordi de har blitt diagnostisert med å ha lave nivåer. Dette kan være effektivt, men det kan også komme med noen bivirkninger.

Funksjoner

Testosteron gels brukes på de områdene av skuldre, armer og mage en gang om dagen på tørr, fersk rengjort hud. Gelen så absorberer inn i huden og det må helt tørt før noen klær kan settes på. Etter at den har absorbert inn i huden, noen kontakt med vann, slik som dusjing og bading, bør unngås i minst fem timer.

Acne

Testosteron gel kan forårsake kviser. Selv om denne tilstanden er vanligvis årsaken til hormonelle ubalanser og generelt påvirker tenåringer, er akne også et symptom på testosteron gels. Når akne vises, kan det ses på ansikt, skuldre og rygg.

Utvidelse

Gynecomastia er en tilstand som forårsaker mannlig brystkreft utvidelse. Dette skjer vanligvis i eldre menn eller unge som går gjennom puberteten. Det kan være forårsaket av hormonell ubalanse, for eksempel å ha for mye østrogen i kroppen, eller den kan være forårsaket av forskjellige steroid-forbindelser såsom testosteron gel.

Prostata

Prostata er en liten kjertel hos menn som sitter foran endetarmen. Den er ansvarlig for å regulere strømningen av sæd og urin fra kroppen. Når det blir infisert eller forstørres, kan ulike effekter oppstå for eksempel problemer med vannlating og har en svak urinstrålen. En annen bivirkning av testosteron gel er at det kan føre til problemer med prostata, inkludert en økt risiko for å utvikle kreft.

Forebygging / løsning

Det er noen veldig spesielle forholdsregler involvert med bruk av testosteron gels. De er brannfarlig og røyking bør ikke gjøres mens du bruker dem. Hvis du tidligere har hatt lever, hjerte-eller nyreproblemer, og du utvikler hevelse i ekstremiteter, bør du konsultere legen din og slutte å bruke gel umiddelbart. Det skal ikke være kontakt med kvinner eller barn overhodet som de kan lide bivirkninger. Hendene må vaskes veldig godt etter påføring av gel, slik at det ikke kontakte noen andre.

Hva er Metronidazole Gel brukes til?

Metronidazole er et antibiotikum og er den generisk for Flagyl. Metronidazol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle bakterielle og / eller parasittinfeksjoner i luftveiene, hud og mage.

Bakterielle infeksjoner

Metronidazol er brukt til å behandle infeksjoner forårsaket av anaerobe bakterier som ikke krever oksygen for å overleve. Disse infeksjoner forekommer i blod, knokler, ledd, sentralnervesystemet og hjerte.

Parasittinfeksjoner

Trichomoniasis, en seksuelt overførbar sykdom, er den vanligste parasittinfeksjon behandles med metronidazol. Andre parasittinfeksjoner behandles med metronidazol inkluderer giardiasis, små-tarm infeksjon; amebic lever abscess; og amebic dysenteri, en infeksjon i tykktarmen.

Luftveiene

Metronidazole er foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner til å omfatte lungebetennelse, lunge abscess og empyema. Empyema er forårsaket når pus samler i pleurahulen, mellom lungen og innsiden brystveggen.

Magen

Metronidazol brukes for å behandle bakterie kalt Heliocobacter pylori, som forårsaker sår i magesekken eller tarmen. Det er også foreskrevet til behandling av betennelse i tykktarmen forårsaket av bakterien Clostridium difficile.

Skin

En aktuell form av metronidazol er tilgjengelige for å behandle hudsykdommer å inkludere akne og rosacea. Bakteriell vaginose er også behandlet ved hjelp av en bestemt metronidazol vaginal gel.

Hvordan få flat mage og Tight Legs

Hvordan få flat mage og Tight Legs


Du kan få flat mage og stramme ben ved å følge et riktig kosthold og mosjon regime. Mens folk tror at hemmeligheten til flat abs er endeløse crunches, har abdominal definisjon mer å gjøre med lavt kroppsfett. Uansett hvor muskuløse abs er, vil du aldri se dem hvis de er dekket av et lag av fett. Oppnå stramme ben krever også redusere kroppsfett, slik at du kan se muskeldefinisjon, men du trenger også å fokusere på mer lavere kroppen øvelser også.

Hvordan få flat mage og Tight Legs

Flat Abs

•  Begynn en gradvis diett. Du trenger å konsumere færre kalorier, så du kan bli kvitt noe av fettet som dekker magemusklene.

Tweak hva du spiser. Velge sunnere, ferskere mat. Bearbeidet mat og sukker inneholder ikke bare ekstra kalorier, men også legge til magefett. Salt, i mellomtiden, vil bloat deg og holde abs skjult.

Unngå alkohol fordi dette kan forsinke kroppens evne til å forbrenne fett.

Hold klar av stress og søvn minst sju til åtte timer per natt. Studier viser mennesker som har høyt stress eller lider av mangel på søvn også er mer utsatt for å være overvektig.

Øvelse daglig. Treningsøktene dine bør bestå av cardio for å forbrenne fett og styrketrening for å bygge muskler. Muscle er mer metabolsk aktiv enn fett, og vil hjelpe deg å forbrenne enda flere kalorier, selv når du er i ro.

Velg mageøvelser som fungerer alle magemusklene. Tren dine abs samme måte som du trener alle andre muskler; la det gå minst 48 timer mellom treningsøktene, slik at musklene har nok tid til å komme seg.

Tight Legs

Spesifiser ditt kosthold for å redusere kroppsfett, herunder at i underkroppen.

Velg cardio som fokuserer stress på underkroppen. Bytt sykling med jogging på trappetrinn klatring, som jobber beinet og glute muskler mens de reduserer fett.

Legg styrketrening til hver treningsøkt. Beinet og glute muskler er noen av de største i kroppen og trenger å bli utfordret til å vokse. Velg øvelser for quadriceps, hamstrings, setemuskler og kalver som fungerer alle dine nedre kroppen muskler, slik som lunges og squats, når du kan. La det være minst 48 timer mellom treningsøktene for å tillate leggmusklene til å komme seg.

Strekk etter alle dine treningsøkter. Stretching vil forlenge musklene, noe som gir bena en mer tonet utseende.

Bruk oppstrammende gelé som kan redusere forekomsten av cellulitter eller dimples i øvre ben.

Hint

  • Mål å miste mer enn 1-2 kg. av fett per uke for sunn og bærekraftig vekttap.

Fordeler med Aloe Vera Gel Caps

Ofte aloe vera brukes eksternt, og er fantastisk for lindrende og helbredende hudirritasjoner. Men aloe vera er også et flott supplement når det tas internt. Aloe vera gir mange helsemessige fordeler og hjelper folk med å håndtere visse vilkår. Og aloe vera kosttilskudd kan bli funnet i enkle å ta gel caps. Les videre for å finne ut om aloe vera gel caps kan hjelpe deg.

Vitaminer og næringsstoffer

Aloe vera inneholder flere vitaminer og andre næringsstoffer som er svært gunstig. Disse inkluderer vitamin A, vitamin C, vitamin E, B-kompleks vitaminer, folsyre, kalsium, jern, polysakkarider og lipider (bra for hud helse), steroler (bra for å senke kolesterolet), enzymer (for fordøyelsen), fettsyrer (bra for hjertet og blod) og 22 essensielle aminosyrer (hvor legemet bygger protein).

Fordøyelsen Helse

Aloe vera er et godt supplement for å få hjelp med fordøyelsesproblemer som forstoppelse, IBS, Crohns sykdom, magesår og sure oppstøt. Aloe vera bidrar til å helbrede og vedlikeholde veggene i fordøyelseskanalen for å forebygge skader og sykdom. Dessuten kan det hjelpe med kvalme. Aloe produkter som inneholder hele bladet har en lakserende effekt, hjelper naturlig med forstoppelse.

Muskel og Joint Health

En aloe vera supplement kan også bidra til å opprettholde muskel og leddhelse. Det fremmer cellevekst i disse områdene, fungerer som en anti-inflammatorisk stoff og hjelper cellene fungerer ordentlig for sunne muskler og ledd og lindring av muskel-og leddsmerter. Aloe vera har vist seg å hjelpe til med slike problemer som reumatoid artritt, osteoartritt og såre muskler.

Immunitet Support

Aloe vera er en naturlig kilde til antioksidanter, som hjelper til med å blokkere frie radikaler, et biprodukt av metabolismen som kan føre til flere plager, og kan også føre til tidlig aldring. Å få en sunn dose av antioksidanter hver dag kan bidra til å holde deg frisk og ser unge i lang tid. Aloe vera inneholder også antibakterielle egenskaper, og kan hjelpe rense kroppen for dårlige bakterier og hjelpe immunsystem fungerer riktig.

Dental Health

Tro det eller ei, er aloe også bra for tannhelsen. De antibakterielle og antimikrobielle egenskaper kan bidra til å holde munnen fri for tann råtnende bakterier for å forhindre hulrom. Også fordi aloe hjelper i ny cellevekst, kan det hjelpe i reparasjon av ødelagte tenner og tannkjøtt.

Hvordan redusere mage Størrelse

Hvordan redusere mage Størrelse


Magen er ikke et stort organ, men den har evnen til å strekke og kontrakt avhengig av mengder mat IT-prosesser til enhver måltid. Hvis du konsekvent spiser mat i store porsjoner, vil magen gradvis strekke og det vil ta mer mat for å føle deg full. For å redusere størrelsen på magen din, må du spise mindre porsjoner av mat; for å holde stoffskiftet opp, må du spise flere måltider.

Hvordan redusere mage Størrelse

Hvordan redusere mage Størrelse

•  Spis en frokost med ca 400 kalorier. Dette kan bestå av et stykke toast med frukt gelé, to eggerøre, og et glass melk eller juice.

Spis et lett måltid to til tre timer etter frokost som er 200-250 kalorier. Dette kan være frukt og yoghurt, eller to porsjoner med kjeks.

Spis en lunsj som er ca 400 kalorier. Eksempler kan inkludere en sandwich og liten salat, en sunn frossen måltid, eller til og med leftovers fra natten før. Det er mange muligheter!

Spis en om ettermiddagen snack som er 200-250 kalorier.

Spis en lett middag på 400 kalorier. Dette er vanligvis den vanskeligste måltidet for å holde til 400 kalorier, spesielt hvis du spiser ute. Etter å ha spist flere små måltider i løpet av dagen, bør du ikke føle deg så sulten som gjør det lettere å spise en middag som er relativt lett.

Spis en liten ørken av 200 kalorier. Ha en porsjon cottage cheese, iskrem med frisk frukt, eller et glass sjokolademelk.

Hint

  • Begynn å lese ernæring etiketter hvis du ikke allerede har. Dette vil hjelpe deg å bli kjent med passende porsjonsstørrelser, og du vil være bedre i stand til å størrelse opp umerket mat fra restauranter eller oppskrifter. Den første par dager på denne type plan kan være vanskelig. Du kan finne deg selv sulten rett etter at du spiser, men hvis du holder deg med det, vil magen krympe og du vil falt full med mindre mat.
  • Snakk med legen din før du starter noen ernæring plan.

Hva er Voltaren Gel?

Voltaren gel er et merkenavn for aktuell form av reseptbelagte medisiner, diklofenaknatrium. Som et ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament, leger ofte fore Voltaren gel for lindring av smerte og inflammasjon.

Slik fungerer det

Da gjaldt huden din, går Voltaren blodet gjennom porene. Når du er inne i kroppen din, virker Voltaren ved å hemme produksjonen av kjemikalier kjent som prostaglandiner, som bidrar til smerter og betennelser.

Bruk

Leger vanligvis foreskrive Voltaren gel for å behandle smerter og betennelse i leddene forårsaket av slitasjegikt. I noen tilfeller, leger fore gelen for bruk i pasienter med aktinisk keratose, en hud tilstand som kan bli kreft. Det er ikke forstått hvorfor Voltaren er effektivt til dette formålet, rapporterer Mayo Clinic.

Time Frame

For lindring av smerter og betennelser, leger vanligvis foreskrive Voltaren for bruk fire ganger per dag så lenge smertene vedvarer, ifølge US National Library of Health. Unngå å vaske området der du bruker gel for minst en time etter bruk for å sikre at Voltaren forblir effektiv.

Risiko

Reaksjoner på hvor du søker Voltaren oppstå i 7 prosent av pasientene og inkluderer utslett, kløe og rødhet, ifølge FDA kliniske studier publisert av det amerikanske National Library of Medicine. Selv om mindre vanlig med aktuelle skjemaer, non-steroide anti-inflammatoriske medisiner utgjør en risiko for fordøyelses magesår og blødninger, samt hjerteinfarkt og hjerneslag.

Betraktninger

Fordi den har potensial til å negativt påvirke den siste fasen av fosterutviklingen, leger fore sjelden Voltaren gel for bruk av gravide kvinner i siste trimester. Hvis du har en historie med anemi, blødningsproblemer, blodpropp, ødem, hjerteinfarkt, hjertesvikt, høyt blodtrykk, nyre eller leversykdom, magesår, slag eller aspirin følsomhet, kan det ikke være trygt for deg å bruke Voltaren gel, advarer Mayo Clinic.

Informasjon om Voltaren Gel

Ikke-steroide antiinflammatoriske midler eller NSAIDs, er en type medisiner som brukes til å behandle betennelse og smerte. Eksempler på dette stoffet klassen inkluderer aspirin og ibuprofen. Mens NSAIDs er vanligvis muntlig inntatt, er Voltaren gel absorberes gjennom huden for felles smertelindring.

Funksjon

Voltaren gel er et NSAID som brukes til å behandle osteoarthritis. Legemidlet virker ved å redusere mengden av hormoner i kroppen som forårsaker felles smerte og betennelse.

Historie

Voltaren gel ble utviklet av Novartis og godkjent av US Food and Drug Administration i 2007. Det var den første aktuell gel for å bli godkjent for behandling av slitasjegikt.

Søknad

Voltaren gel påføres direkte på huden i områder hvor pasienten opplever leddsmerter. Ifølge produsenten, bør medisinen påføres ved regelmessige intervaller fire ganger om dagen.

Fordeler

Voltaren gel absorberes gjennom huden i stedet for gjennom mage-tarmkanalen. Dette forhindrer pasienten fra å absorbere en stor mengde av aktive ingredienser.

Advarsel

Voltaren gel medfører en risiko for gastrointestinale komplikasjoner, inkludert blodig eller svart avføring eller oppkast. Andre reaksjoner inkluderer magesår, brystsmerter og unormal vannlating.