Digidexo.com

tretthetsbrudd tibia

Tegn og symptomer på Tibia Stress Fracture

Tegn og symptomer på Tibia Stress Fracture


Tibia er større bein i leggen og brukes primært for lastbærende. Tretthetsbrudd, eller bittesmå sprekker i beinet, er vanligvis forårsaket av noen form for repeterende kraft, for eksempel hopping eller løping. Stress frakturer kan også oppstå fra overdreven bruk eller rett og slett fra normal bruk av et tibia bein som allerede er svekket av en tidligere helsetilstand, for eksempel leddgikt eller osteoporose.

Gradvis økende smerter

I utgangspunktet kan en tibia stress brudd være mer av et irritasjonsmoment enn et uttalt eller spesifikke smerte. Smerten kan bygge gradvis under intens fysisk trening som kjører. Benet kan fortsette å banke selv etter å ha jobbet ut eller flytte. I motsetning til andre beinskader, det er sjelden noen svakhet eller nummenhet mens beinet er i ro.

Smerter under fysisk Aktiviteter

Smerte kan begynne å skje under fysisk aktivitet som involverer tibial regionen, inkludert turgåing, trene med vekter eller gjør enkle yoga. Smerten kan øke med fysisk aktivitet og deretter avta så snart området er i ro. I tillegg, kan smerte begynne å vedvare selv mens legemet er i ro, uten forutgående fysisk aktivitet. Smerte kan øke så mye over tid gjør at selv enkle fysiske aktiviteter er ikke mulig.

Hevelse og ømhet

En bestemt sted på tibia kan føles ømt, varmt eller smertefullt å ta på, har rødhet eller annen misfarging, eller hevelse. Området kan synes å være lettere skadet også. Til tider kan det også være et bestemt punkt av ømhet på innsiden av den nedre leggen som er spesielt merkbart ved bruk dyp trykk. Tibia kan skade, og det kan være en hard klump som vises på beinet overflaten. Myk vevskade kan omfatte muskel svakhet, sårhet, ømhet og varme som kan omfatte kneleddet. Frakturer som inkluderer kneleddet kan utvide til tibia. Artrittsymptomer slik som ustabilitet og tap av bevegelse kan noen ganger være tegn på tibia tretthetsbrudd og kan bidra til å forårsake dem.

Påvirket Range of Motion

Tibia stress frakturer kan føre til manglende evne til å utføre visse fysiske manøvrer som hopper, og smerter kan forekomme mens du utfører aktiviteten. Fleksibiliteten av tibial-regionen og noen områder som er koblet til den kan bli minsket. Lavere lem innretting, inkludert beinlengde, fot struktur og motorisk funksjon kan vise styrke ubalanser.

Tibia Bone Pain

Tibia Bone Pain


Benet består av flere bein, inkludert tibia, fibula, femur og patella. Ifølge Sports Injury Clinic, er tibia rolle for bærende og fibula rolle er for muskelfeste. "Hver av disse ben kan ha spenningsbrudd. Det mest vanlige er imidlertid området 2-3 inches over bony litt på innsiden av ankelen (mediale) malleolus på tibia ben", er angitt på området. Dessuten kan traumer eller skader beinet forårsake smerter i muskler eller bein.

Definisjon

Tibia skjelettsmerter er definert som smerter oppstår i tibia. Tibia er større bein i benet, med fibula å være den mindre ben.

Symptomer

Symptomer på skjelettsmerter omfatter ikke bare smerten i seg selv, men også hevelse og ømhet. Smerten kan beskrives som skarp, kjedelig, en verkende følelse, akutt eller kronisk.

Årsaker

Det er flere årsaker til beinet og skjelettsmerter, blant annet brukket bein, en charley hest eller muskelkramper, visse kreftformer som brystkreft, prostata eller lunge som har spredd seg til skjelettet, osteomyelitt, leukemi, osteoporose, dehydrering, visse medisiner, muskeltretthet eller press fra overforbruk, en skade som en revet muskel, en hårfestet brudd, betente senen, shin splinter, smerter når han går, dyp venetrombose, leddgikt, nerveskader og åreknuter.

Bone smerter fra en skade som et brukket bein eller en stress brudd) kan være forårsaket av en rekke ting, for eksempel å overbelaste bein mens du kjører, mange små virkninger på beinet, fortsetter å kjøre selv når musklene er slitne og en plutselig endring i løpebånd. Symptomer på en stress brudd inkluderer smerte (vanligvis på nedre tredjedel av tibia), ømhet, hevelse og smerte når du trykker inn i leggen.

Eksamener og tester

Når du ser en lege for bein eller smerter, kan han eller hun ønsker å utføre følgende eksamener: en full fysisk eksamen og få en full medisinsk historie. Følgende tester kan utføres i tillegg: en fullstendig blodtelling (CBC), bein røntgen inkludert et bein scan, CT scan, MRI, homone nivåer, hypofysen og binyrene funksjon studier og en urinprøve (urinanalyse).

Behandling

Hjem behandling inkluderer hvile, bruk av is, heving av beinet, milde strekninger, masserer musklene og tar over-the-counter smertestillende medikamenter, som Motrin eller Tylenol. Hvis årsaken er en brukket tibia, kan deretter en cast og resten være nødvendig. Legen din kan forskrive antibiotika, anti-inflammatoriske medisiner, hormoner, avføringsmidler og smertestillende for å hjelpe med smerte.

Medisinsk behandling involverer mulig kirurgi for å korrigere ødelagt eller brukket bein, gipsstøping, spjelking, trekkraft, rehabilitering og fysioterapi.

Tegn og symptomer på tretthetsbrudd i Spine

Tegn og symptomer på tretthetsbrudd i Spine


En stress brudd i ryggraden, teknisk kalt spondylolysis, innebærer en hårfin sprekk i beinet som beskytter ryggmargen. Dette forekommer hyppigst i det nedre (lumbar) tilbake på grunn av overdreven eller gjentatt belastning. Det skjer oftest hos barn og ungdom som deltar i idrett der ryggraden er gjentatte ganger bøyd bakover, ifølge Winchester Hospital Chiropractic Center. Disse idrett inkluderer gymnastikk, fotball og karate.

Generelle symptomer

Noen mennesker har ingen symptomer med en stress brudd. Hvis smertene oppstår, kan det komme og gå. Smerten har en snikende start, noe som betyr at det ikke synes å være koblet til en hvilken som helst hendelse.

Mekanisk Pain

Lokalisert smerte og stivhet er et vanlig tegn på en stress brudd i ryggraden. Smerten kan være kjedelig eller skarp. Det forverres vanligvis med aktivitet, spesielt når bøyd bakover, og den forsvinner når personen hviler.

Komprimering Pain

Nerve komprimering smerte kan oppstå når kroppen forsøker å helbrede bruddet. Den primære symptomet er isjias, eller smerter som stråler ned ett eller begge ben. Det kan også være nummenhet, prikking eller en "pins og nåler" følelse. Den berørte beinet kan bli svak også.

Tid Factor

Symptomene kan forverres over tid eller hvis sprekken blir større. Denne smerten er forverret bare ved stående, ikke er lettet av resten og kan forstyrre søvnen.

Hvordan kan et Shin Splint skje?

Hvordan kan et Shin Splint skje?

Definere Shin splinter

Shin splint er et begrep som brukes for å beskrive smerter og betennelse i leggen området på grunn av kraftig mosjon, men begrepet er ikke bestemt. Smerter i leggen er vanligvis forårsaket av en av tre ting: medial tibial stress-syndrom (den vanligste), kompartmentsyndrom eller stress brudd. Alle resultat fra overforbruk av bena i aktiviteter som involverer løping og hopping.

Stress på leggen

Når du bare starte en ny sport eller fitness rutine som legger stor vekt på leggen du er spesielt sårbar for shin splinter. Entusiasme eller konkurranse kan friste deg til å gjøre mer enn du er i stand til. Eller du kan overvurdere kroppens grenser for fysisk anstrengelse. Feil fottøy er ofte delvis skylden for shin splinter, spesielt hvis skoene har utilstrekkelig demping. I alle fall, er dine muskler, sener og bein ikke er vant til den økte pounding og stretching, og risikoen for skader er høy.

Mangelfull Tid for Recovery

Musklene komme seg raskt fra små tårer som oppstår under en treningsøkt. Sårhet forsvinner i en to eller tre dager, og musklene blir sterkere som et resultat. Men sener og bein trenger mer tid for helbredelse. Fordi sener ikke har mye nerver som muskler gjør det, kan du føle litt ubehag fra bittesmå rifter i senen før betennelsen har blitt betydelig. Likeledes kan smerten av en begynnelse stress brudd være svært liten, og du kan fortsette treningen som vanlig, slik at den forverres.

Medial tibial stress syndrom

Betennelse i sener som fester tibial muskler til tibia og av kappen som omgir bein er den vanligste kilden til shin smerte. Smerten er mest sannsynlig å bli følt på det punkt hvor senen festes til skinnebenet, over ankelen på den indre kanten av benet. Is, hvile, stretching og styrke øvelser er vanligvis tilstrekkelig behandling.

Kupé syndrom

Som et biprodukt av hard trening, noen ganger fluid samler seg i bindevevet skjede som omgir leggmusklene. Dette legger press på muskler og nerver, forårsaker smerte, hevelse, nummenhet og svakhet. Kompartmentsyndrom krever flere uker for helbredelse samt stretching, ising og styrke øvelser. Se en lege hvis du mistenker kompartmentsyndrom.

Stress Fracture

Minutters splintres av tibia kan oppstå hvis du trener altfor kraftig før skjelettet har styrket tilstrekkelig. Smerten kan være knapt merkbart og vanskelig å skille fra mer vanlig shin splint smerter i starten, men med fortsatt trening den forverres. I motsetning til medial tibial stress-syndrom smerte, ikke stress brudd smerte ikke minske med å varme opp, men intense når treningen skrider fram. Et tretthetsbrudd krever total avholdenhet fra sporten som forårsaket det, og lignende idretter, og krever medisinsk behandling.

Vil du legger en Cast på en Broken Fibula?

Fibula er den minste av de to lange bein i leggen. Det er plassert på den ytre eller sidekant av benet, og er koblet til den andre lange ben (tibia) ved toppen og bunnen av sterke leddbånd. Fibula er en slank, ikke-vektbærende bein hvis viktigste funksjon er å tjene som et festepunkt for musklene. (Se referanser 1) Behandling av en fibular fraktur vil avhenge av en rekke faktorer, inkludert hvilken del av fibula blir frakturert, og hvor alvorlig.

Typer av frakturer

Det er to hovedmåter et bein som fibula kan brukket. En er gjennom en akutt trauma, slik som et fall eller bilulykke, og den andre er en stress brudd forårsaket av gjentatte bevegelser som løping. Hvis benet kommer ut gjennom huden når den er brukket, er det kjent som en forbindelse brudd og krever umiddelbar medisinsk behandling. Sprekker kan forekomme hvor som helst langs benet, men alvorligheten av skaden, og til slutt prognosen for utvinning avhenge av bruddstedet. Fibula kan deles inn i tre hoveddeler - proksimale (nærmest kneet), mellomaksel, og distale (nærmest foten). En fraktur til den proksimale eller midt-akselen på fibula vanligvis er mindre alvorlig enn en fraktur til den distale fibula. Den distale fibula er kjent som "lateral malleol" og er lett identifiserbare som den store "bump" på ytterkanten av ankelen din. Et brudd på denne delen av fibula resulterer ofte i mer alvorlige symptomer og større tap av funksjon. (Se referanser 1)

Brudd Tegn og symptomer

Akutte eller kompliserte brudd i fibula er forbundet med akutte smerter, rask hevelse, tap av funksjon, ømhet, mulig misdannelse, blåmerker, og noen ganger en "pop" eller "snap" lyd. (Se referanser 2) Pasienter med stressbrudd har også ømhet, hevelse, og muligens noe tap av funksjon, men smertene kan gå bort med resten slik at personen til å avvise skaden eller ikke søker behandling. (Se referanser 2) Som med alle brudd, den eneste måten å vite sikkert er å ha en X-ray tatt og undersøkt av legen din.

Behandling

En proksimale eller mellomaksel brudd som ikke har brutt huden eller bli forstuet behandles umiddelbart med hvile, is, kompresjon, og høyde. Rest fra aktivitet varer i flere dager inntil smerte og hevelse gå bort. En støpt er vanligvis ikke nødvendig for enkle brudd. Imidlertid er det viktig å oppsøke lege hvis du har mistanke om et brudd, som de kan anbefale krykker eller plassere deg i en walking boot å bidra til å redusere smerte.
Frakturer av den distale fibula, eller laterale malleolus, er mer komplisert fordi leddbånd feste her, og fordi stabiliteten av ankelleddet er avgjørende for en hvilken som helst vektbærende aktivitet. Alvorlige, forstuet eller ford brudd på dette området krever ofte kirurgi for å sette inn plater og / eller skruer. Det er svært viktig at du ser en lege hvis du har mistanke om et brudd på dette området.
Tretthetsbrudd blir behandlet med resten av aktivitet i 14 dager, og bruken av krykker er foreslått for å redusere smerte mens vandre. Etter denne perioden, er retur til aktivitet basert på pasientens smertenivå. Ikke vektbærende aktiviteter som svømming, stasjonær sykling, eller overkroppen treningsøkter oppfordres til å forebygge muskel tap. Med spenningsbrudd, bør full retur til aktivitet være ledsaget av en endring i opplæringsfremgangsmåten som forårsaket brudd.

Prognose

Helbredende Tiden vil variere avhengig av området, typen og alvorligheten av frakturen, men mer typisk 4 til 6 uker. Hvis kirurgi, støping eller på grunn av en forbindelse av ledd eller fraktur er påkrevet, kan helbredelsestiden være lenger.

Diagnostisering av Foot og Leg Pain

Diagnostisering av Foot og Leg Pain


Fot og ben smerter kan ta en rekke former og kan være forårsaket av en rekke ulike skader og tilstander. Noen, slik som shin splinter og muskel stammer, er ganske vanlig og er lett diagnostisert og pleiet hjemme. Men kanskje ukjente eller kronisk fot / ben smerter krever en medisinsk faglig til å diagnostisere og behandle den underliggende tilstanden. Dokumentasjon av faktorer, slik som plassering av smerte, type smertefølelse, hyppighet av smerte og kroppens posisjon når i smerte, vil hjelpe legene diagnostisere skade eller underliggende tilstand.

Hip Pain

Hofte er felles der lår og bekken bein møtes. Selv om den menneskelige hofte er ganske elastisk, noen tilstander, slik som osteoartritt, kan svekke området og gjøre den mer utsatt for skade, i tillegg til å forårsake tilstanden egen smerte. Smerten av en hofteskade er ofte oppleves mer i lysken. Skadene som oftest forårsaker smerte er forhold som kan påvirke noen felles, for eksempel stammer, bursitt og senebetennelse. Imidlertid kan frakturer og dislokasjoner også forekomme i hoften.

Lår Pain

Smerter i låret kan forekomme i musklene, vanligvis i form av en hamstring trekk, eller i selve lårbeinet (femur). Pauser, frakturer, og så videre kan forekomme i benet som et resultat av stor belastning, for eksempel en bilulykke eller sportsskade. Imidlertid trekker muskel og stammer er ganske vanlig i låret, og de kan forårsake symptomer som spenner fra mild tetthet til sterke smerter og hevelse.

Knee Pain

Kneet, som en felles, er utsatt for mange av de samme felles betingelser som hoften. Imidlertid er kneet er mye mer kompleks enn hoften, med flere små deler å skade, og derfor lettere skadet. Selv om bein i kneet kan gi brudd / pause, det store flertallet av kneskader er fra overforbruk, stress, hyperextension, og så videre, vanligvis resulterer i ligament og muskel tårer / forstuinger. En forstuing generelt fører mild hevelse, rødhet og smerter. Se en lege dersom det er umiddelbar og akutt smerte og hevelse, eller hvis bein ser deformert.

Calf Pain

Kalven er baksiden av den nedre halvdel av benet, består hovedsakelig av to store muskler. Den ledende årsak til smerter i leggen er muskel belastning, ofte et resultat av feil stretching før trening. Kalven er også noe utsatt for sirkulasjonsforstyrrelser, som venøs insuffisiens, trombose og claudicatio intermittens, som alle kan forårsake smerte, spesielt bankende smerte.

Shin Pain

Shin smerte, også referert til som "shin splinter", kan forekomme direkte over tibia (skinnebenet) eller til siden / inni. Skader som forårsaker shin smerte inkluderer tretthetsbrudd, medial stress-syndrom og kompartmentsyndrom. Hard trening er en viktig årsak til shin skade / smerte. Fotproblemer, som for eksempel overpronasjon og underpronation, har også en tendens til å forårsake smerte i leggen området.

Ankel Pain

Ankel smerter og skader er svært vanlig. Forstuinger og stammer er spesielt vanlig i ankelen, og de kan ta alt fra noen uker til noen måneder å gro. Andre tilstander som kan forårsake ankelen smerte inkluderer tendinitt, bursitt, gikt, infeksjoner og en rekke typer leddgikt. Betingelser for benet og foten kan også forårsake smerte å bli følt i ankelen.

Foot Pain

Foot smerte er også svært vanlig og er vanligvis forårsaket av overforbruk, av dårlig tilpasset sko, eller begge. Begge muskel og ligament belastning kan skje ofte, spesielt i de med uregelmessige trinn. Overpronasjon, underpronation og flate føtter er alle trinn problemer som fører til foten smerte. Frakturer kan også forekomme i beinet, forårsaker sterke smerter, og tå pauser er ikke uvanlig.

Hva Kroppsdeler er kontrollert av sakrale regionen?

Hva Kroppsdeler er kontrollert av sakrale regionen?


Den sakrale område eller sacrum, er plassert på baksiden av bekkenet, og består av fem sakrale ryggvirvlene som er smeltet sammen i voksent menneske. Den danner den bakre veggen av bekkenet, og er koblet til halebenet ved sin nedre ende. Fire par av åpninger er plassert på hver side av sacrum for å tillate passasje av de sakrale nerver. Noen grener av de sakrale nerver sammen med noen av de lumbale nerver bli med å danne den sakrale plexus og isjiasnerven.

Sakral Plexus

Den sakrale plexus og hoftenervene gi både sensoriske og motoriske nerver for en del av bekkenet, baksiden av lårene, den nedre del av benene og føttene. Området mellom den siste lumbar vertebra og sacrum opplever en mye belastning på grunn av vridning og bøyning av kroppen, som alle hengsler på dette området. Dette kan føre til en brokk av platen, noe som legger press på nerve forårsaker ekstrem smerte i noen av de områdene som er kontrollert av det, og er ofte kalles isjias. Personer som lider av osteoporose eller fra revmatoid artritt er mer utsatt for stress og tretthetsbrudd i sacrum, og dermed til isjias.

Rektal Funksjon

Kontrollen av de rektale musklene påvirkes av pudendal nerve, en av de sakrale nerver. Når rektum mottar avfallsmateriale fra tykktarmen, komprimerer det den til en fast masse som kalles en krakk. Når endetarmen er full og klar til å bli tømt den sender et signal til hjernen ved hjelp av sakrale reseptorer. Når kroppen er klar til å evakuere avføring, blir et signal sendt til den anale lukkemuskel, som normalt virker som en plugg. Sphincter musklene er avslappet og endetarms musklene tvinge avføring ut av kroppen. Når det er problemer med de sakrale nerver de kan forårsake skoliose eller hemorroider.

Blærefunksjon

Nerven styrer også funksjonen av blæren på omtrent samme måte som den for de rektale organer. Blæren mottar avfall fra nyrene ved hjelp av de to urinlederne. Når blæren blir fylt opp oppblåsthet stimulerer strekk reseptorer, som sender et signal til hjernen via de sakrale nerver. Urin later blæren gjennom urinrøret, som har to sphincter som vanligvis er lukket på samme måte som den anale lukkemuskel gjør med rektum. Når den er klar hjernen sender et signal via de sakrale nerver til å slappe av sphincters, tømme blæren.

Pudendal Nervesmerter

Nerven leverer også både mannlige og kvinnelige ytre genitalia, og ved seksuell klimaks er av ruten som følelsen av orgasme hos begge kjønn blir overført til hjernen. En vanskelig fødsel eller det handler om å sykle kan komprimere dette nerve, noe som gir en forbigående tap av funksjon. Penil ereksjon er også forårsaket av somatisk stimulering av de sakrale nerver, og skade på eller presset på en sakral nerve antas å være en mulig årsak til erektil dysfunksjon.

Hva er en Medial retinaculum?

Hva er en Medial retinaculum?


Kneet er der femur, lårbenet, leveres sammen med tibia, benet av leggen. Den mediale retinaculum ligger innenfor kneleddet; det fungerer med patella senen og quadriceps muskler til å hjelpe deg med å utføre funksjonen for å utvide kneet.

Funksjon

Den mediale retinaculum spiller en mindre rolle - sammen med vastus medialis oblique og den mediale patellofemoral ligament - i å gi medial stabilitet i kneet, ifølge Dr. Stephen Pribut løper skader hjemmeside. "Medial" betyr "som strekker seg mot midten."

Kneet har både dynamiske og passive stabilisatorer; mediale retinaculum er en passiv stabilisator for kneleddet. De to typer stabilisatorer arbeide sammen for å kontrollere patellar tracking - bevegelsen av bein av kneskålen. Mens den mediale retinaculum gjør bidra til å posisjonere og spore patella, er dens funksjon i den forbindelse moll.

Problemer

Den mediale retinaculum er en av flere deler av kneet nå under mistanke som en årsak til den smertefulle skaden kalt "runner kneet" - også kjent som patellofemoralt smertesyndrom (PFPS) - bemerker Dr. Stephen Pribut. I denne tilstanden, stress på leddet fører til smerte, og felles press påvirker evnen av brusk til avfall effektivt fjerne og motta ernæring; Dette kan føre til forverring, i henhold til legens nettsted.

Årsaker og symptomer

Dårlig fleksibilitet, overforbruk og traumer kan føre til problemer som påvirker den mediale retinaculum, ifølge American Academy of Family Physicians nettside. Overforbruk fører også til PFPS. Personer med PFPS beskrive smerte og ømhet i den generelle delen av den mediale retinaculum - under, bak og rundt kneskålen - og smerte når du sitter i lange perioder av gangen, bemerker nettstedet.

Behandling

PFPS kan effektivt behandles med fysioterapi, hvile og en reduksjon i trening eller arbeidsmengde. Legen din kan vurdere måten du stå, gå og sitte på huk for å observere hvordan din kneskål oppfører seg, sjekke omfanget av bevegelse i knærne og hofter, og palpere kneet for å finne smertefulle områder og svakhet og merk fleksibilitet i og rundt leddet, ifølge til American Academy of Family Physicians nettside. I tilfeller av repeterende eller alvorlige personskader, kan den mediale retinaculum bli strukket og svekket eller revet. Slike skader kan kreve kirurgi for å reparere eller rekonstruere vev, bemerker ortopedisk kirurg Daniel C. Wnorowski, MD

Hvordan hjelpe Shin splinter

Hvordan hjelpe Shin splinter


Løpere, joggere og andre idrettsutøvere som opplever ofte slagtrykket langs fronten av deres leggen kan utvikle sårhet som strekker seg fra forsiden av skinnebenet til sidene av leggen. Ifølge MayoClinic.com, shin splinter (mediale tibia stress-syndrom) er et resultat av overbelastning muskler og vev som festes til skinnebenet når utøveren setter repeterende press på området ved å kjøre på en ujevn overflate eller delta i en aktivitet, slik som tennis, der hyppige benbevegelser er brå. Heldigvis, shin splinter reagerer godt på behandling.

Hvordan hjelpe Shin splinter

•  Ta en pause eller bytte til en lav-effekt trening for å gi din shins en pause. Smerte og ømhet fra shin splinter trenger tid til å gro. Svømming er en effektiv kryss øvelse som ikke vil forverre smertene. For utholdenhetstrening, bruke en step-maskin eller en elliptiske trener for å bygge utholdenhet uten å utsette din shins til mer innflytelse.

is smerten. Plasser isbiter i en plast zip-type bag og bruke dem i 15-minutters intervaller til anbudet området. Ice reduserer og forebygger hevelse og er mest effektiv rett etter en innvirkning øvelse. Hev benet og pakk med elastiske bandasjer for å redusere hevelse.

Strekk og styrke shin musklene. EmedicineHealth.com anbefaler gradvis øke muskelstyrke i leggen og i støtte foten og ankelen området for å redusere virkningene av effekt trening. Strekk før og etter løping, betaler spesiell oppmerksomhet til leggen området. Prøv å stå på et trinn med bare den fremre halvdel av foten på trinnet mens du holder på skinnen for støtte. Sakte senke hælene så langt du kan og deretter heve deg på tå hev. Gjenta strekningen 10 ganger.

Bruk en over-the-counter (OTC) smertestillende, for eksempel ibuprofen eller paracetamol for å lindre smerten og for å redusere hevelse. I kombinasjon med hvile, is og høyde, kan en smertestillende bidra til å redusere ubehag. Ikke overskrid doseringen anbefalt på pakken. Dersom smertene vedvarer eller forverres, se din lege for å utelukke en stress brudd.

Kjøp et nytt par joggesko hvis din ikke lenger gir tilstrekkelig innvirkning absorpsjon. Den repeterende støt på tibia (skinnebenet) under løping eller andre idretter øker når joggesko mister sin evne til å absorbere overflødig effekt.

Hint

  • Vurder å bruke bue støtter i skoene dine hvis du kjører flatt skudd.
  • Se legen din hvis smertene øker til et punkt der du ikke kan fullføre daglige oppgaver.

Shin Splint Recovery

Den sterkeste bein er beinet er tibia eller leggen, som er under kneet. En sports-relaterte skader til dette området kalles en shin splint eller medial tibial stress-syndrom. Riktig vare på denne smertefulle tilstanden kan bidra til å redusere ytterligere skade.

Årsaker

Shin splint er knyttet primært med løping, men flere årsaker inkluderer hopping eller går. En årsak til shin splinter er overforbruk av området under trening eller sport.

Risiko

En ubehandlet shin splint kan resultere i en stress brudd, som oppstår når kroppen din prøver å imøtekomme skaden mens du trener, og understreker mid aksel delen av benet.

Behandling

Ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe en shin splint helbrede er isposer for å redusere hevelse, tape på leggen for å ta trykket av skaden og over-the-counter smerte medisiner som ibuprofen. Men det viktigste er resten. Du bør ikke delta i noen sport eller trening for et par uker etter at smertene har stoppet. Sørg for å ha gode joggesko. Legen også kan foreslå rehabilitering for alvorlige skader.

Forebygging / løsning

Med alle idrettsrelaterte skader, er den beste behandling forebygging. Dette gjelder spesielt etter en shin splint har grodd. Sørg for å strekke muskelen helt ut flere ganger om dagen. Plasser ett ben tilbake og trykk hælen i gulvet mens du lener deg litt fram på det andre benet.

Kompartmentsyndrom

En meget alvorlig og potensielt livstruende tilstand som etterligner symptomer på shin splinter er kompartmentsyndrom. Hvis du har gjentatt shin splinter eller en skade som ikke vil gro, må du oppsøke lege. Kompartmentsyndrom innebærer tap av blodtilførsel til beinet og kan resultere i ben amputasjon eller død.

Leg Cramps & progesteron mangel

Leg Cramps & progesteron mangel


Leggkramper, plutselige intenst smertefulle ufrivillige sammentrekninger av en eller flere beinmuskulaturen, kan være et resultat av progesteron mangel eller nedsatt progesteron som du nærmer deg overgangsalderen. Progesteron styrer kalsiummetabolismen og produksjon av energi i muskelceller. Syntetisk progesteron i p-piller eller brukes i hormonbehandling for overgangsalderen kan forårsake kramper i bena. Leggkramper er vanligvis milde og forsvinner med riktig fuktighet, kosthold og mosjon.

Funksjon

Progesteron er relatert til muskelmasse og energi. Progesteron mangel produserer energiunderskudd i beinet muskelceller, forårsaker dem til å trekke seg sammen eller krampe. Disse energimangel muskelceller kan fungere som triggerpunkter aktive kramper i andre muskler. Dr. John Lowe forklarer at progesteron har anti-inflammatorisk effekt og fører til at utgivelsen av thyreoideahormoner. Progesteron regulerer cellulær og systemisk vannretensjon og er involvert i produksjon og nedbrytning av kollagen i kneleddet.

Muskelspenninger i kneledd

En NIH studie av effekten av progesteron på utvinning fra kneoperasjon terapi fant at spenning og avspenning av kneleddet er direkte relatert til serum progesteron. Den fremre korsbånd (ACL) er ofte skadet eller revet av idrettsutøvere under plutselige overstrekk i kneet. Den ACL, en av fire store leddbånd i kneet, er festet til den nedre enden av femur i det øvre ben, og dets fibre stige opp til toppen av tibia i det nedre ben. ACL bidrar til å flytte leggen i samordning med låret bein. En NIH studie om kjønnshormoner funnet progesteron reseptorer på den menneskelige ACL. Kvinner er åtte ganger mer sannsynlig enn menn for å skade deres ACL fordi kvinner har mindre og svakere leddbånd og har en tendens til å bruke musklene sine øvre ben mens menn bruker sine leggene.

Graviditet

Leg kramper under graviditet resultat fra progesteron mangel. Progesteron er det viktigste hormonet som styrer homeostase i livmoren. Dr. John Lee forklarer at progesteron gjør endometriet i livmoren mottakelig for egg og klar for embryoet. Progesteron styrer produksjonen av insulin under svangerskapet for å forebygge abort. Frigjøring av progesteron avgjør når barnet vil bli levert. Progesteron spiller en stor rolle i premature fødsler. Under graviditet progesteron er viderekoblet fra morens ben til livmoren, påvirker kalsium metabolisme og energi i muskelcellene av morens ben. Nattlige leggkramper kan være et resultat av en kalium-eller kalsiummangel, eller mangel på blodstrøm inn i de nedre ben.

Fibromyalgi

Fibroself-help.com forklarer involvering av progesteron i konvertering av næringsstoffer inn adenosintrifosfat (ATP) drivstoff. ATP møter energibehovet i muskelen. Progesteron mangel kompromitterer ATP metabolisme, og progesteron regulerte elektrolytter i og utenfor muskelcellene blir forstyrret i en tilstand som kalles fibromyalgi. Den kompromitterte celle metabolismen av fibromyalgi betyr at musklene ikke får nok oksygen, og alvorlig muskeltretthet, ømme flekker, klumper, massene og triggerpunkter forårsaker alvorlige leggkramper.

Progesteron Therapy

Dr. John Lee, forfatter av et gjennombrudd bok om naturlig progesteron, diskuterer progesteron hormonbehandling brukes av menn for å utvikle muskelmasse og styrke. Åtte til 10 mg av progesteron krem ​​forhindrer prostataproblemer hos menn. Dr. John Lee sier at progesteron motsetter østrogen hos kvinner, og er nødvendig for nerve helse og funksjon. Dr. Lee anbefaler 100 mg progesteron per dag for kvinner med fibromyalgi.

Hvordan Sit & Drive å unngå en Shin Splint

Hvordan Sit & Drive å unngå en Shin Splint


En lang kjøretur kan ha fysiske konsekvenser som shin splinter. Den repeterende virkningen av foten treffer gassen eller bremsen på en bil kan føre til overbelastning på strukturer av leggen. Lekmann sikt for medial tibial stress-syndrom, shin splinter er en form av muskel stress. Bein i leggen, tibia og fibula, er innkapslet i et komplekst system av muskulatur. Når disse musklene er stramme de trekke på bein og skape ømhet og smerte.

Hvordan Sit & Drive å unngå en Shin Splint

En Stretch og varme opp leggene før du går inn i bilen. For å strekke leggen, plasserer ballen av foten på en fortauskant eller gå og trykk hælen mot bakken. Du vil føle strekningen gjennom leggen. Varm opp musklene før du går inn i bilen ved å løfte deg selv på dine tiptoes deretter senke deg selv igjen. Gjenta denne bevegelsen et par ganger. Bruk en flat hånd for å gni kalver raskt. Denne massasje teknikk refereres til som gnaging; den varmer musklene under huden.

Praksis ergonomisk sitte teknikker. Ifølge CAP arbeidsplassen Ergonomi Reference Guide, utgitt av det amerikanske National Library of Medicine, er ergonomi "fagfeltet som søker å passe jobben til den personen, snarere enn den personen til jobben." Guiden inneholder informasjon om hvordan å sitte ergonomisk i en stol for å hindre gjentagelser skade. Prinsippene som gjør sitter ergonomisk på arbeidsplassen effektiv gjelder også sitter i bilen. På baksiden av førersetet bør plasseres i en posisjon som støtter den naturlige krumning av førerens rygg. Setet bør være langt nok unna rattet for å la føttene hvile komfortabelt på gulvet i nærheten av brems og gass.

Hold musklene i leggene avslappet. Unngå å stramme kalver unødvendig når du ikke bruker føttene til å styre bilen. For eksempel holder din fot over gass eller brems vil føre til at hele leggen til spent og kan skape shin splint ømhet. Hvile føttene på et sted på bilen etasje hvor du vil fortsatt ha rask tilgang til bremsepedalen. Bruk cruise control på motorveien når det er tilgjengelig, som det vil tillate deg å hvile foten kontrollere gassen.

Hint

  • Hvis du føler de første tegn på spenning i bena ta en pause og bruke rubbing teknikker for å løsne opp musklene.
  • Iført sko som skikkelig støtte buen på foten hjelper hindrer shin splinter.

Hva Muskler er berørt i Shin splinter?

Hva Muskler er berørt i Shin splinter?


Shin splint eller medial tibial stress-syndrom, er en smertefull tilstand som følge av stress i fremre shin musklene. Stresset stammer fra high-impact trening som jogging og ofte vises blant løpere. Skaden tar tid å helbrede og hvis den ignoreres, kan resultere i stress brudd i tibia.

Tibialis anterior muskelen

Tibialis anterior muskelen ligger på forsiden av leggen. Tibialis anterior er ansvarlig for å løfte foten opp og hindre ankel ruller over. Hvis muskelen er svak ankelen kan rulle over og trekker muskelen, noe som resulterer i smerter forbundet med shin splinter.

Extensor digitorum longus Muscle

Extensor digitorum longus muskel hjelpemidler løfting av foten og utvidelse av tre av fem tær. Muskelen forsøker å kontrollere den horisontale bevegelse av foten under høy effekt og påkjenning på muskel forårsaker symptomene på leggene.

Extensor Hallucis longus

Extensor hallucis longus handle for å bremse den horisontale og vertikale bevegelsen av foten. Under tung trening, mislykkes muskler til å styre dette like lett, noe som kan resultere i unødig stress på muskler og dermed føre til shin splinter.

Leg Pain Årsaker

Leg smerte kan skyldes en skade på bein, brusk, sener eller muskler. Ifølge Mayo Clinic, kan skade på bena være forårsaket av vaskulære forstyrrelser, slik som blokkering av vener og arterier fra blodpropp eller arterielt plakk. Andre årsaker til smerter inkluderer skader, fysisk aktivitet og kroniske sykdommer. Bestemme den eksakte årsaken til smerter kan kreve medisinske tester og bildediagnostikk, som røntgen og magnetisk resonans imaging (MRI).

Fracture

Et brudd i de store bein i leggen, inkludert femur, tibia og fibula, kan forårsake skarpe smerter i hele beinet.

Trening

Drive fysisk aktivitet eller trening uten først å strekke og varmer opp musklene kan føre til leggkramper, stivhet og smerte.

Helvetesild

Helvetesild er en gjenoppvåkning av et virus som forårsaker vannkopper, som angriper nerveendene og kan føre til utslett fulgt av prikking og smerte.

RLS

Restless legs syndrom (RLS) er en bevegelse lidelse som fører til ubehagelige følelser i beina som gjør at folk ønsker å stå opp og gå rundt, spesielt om natten når de ellers ville være sovende.

Fibromyalgi

Fibromyalgi er smerter i musklene i begge sider av kroppen forårsaket av en overfølsomhet av nerver, og kan føre til følelser av smerte i bena.

Flebitt

Flebitt er betennelse i en blodåre fra en blodpropp og forekommer vanligvis i bena, noe som resulterer i hevelse, rødhet, smerte og irritasjon.

Leddgikt

Leddgikt er kronisk betennelse i en felles og kan føre til smerter i eller rundt hofte, kne og ankel deler av beinet.

Venstre Knee Pain

Knesmerter kan skyldes en skade eller en medisinsk årsak, og er klassifisert som enten akutt (en gang) eller kronisk (lang sikt).

Symptomer

Generelle symptomer er smerter når han går, hevelse, smerte som forverres ved løping, hopping, eller gå i trapper, eller varme, rødhet, en kjedelig verke eller stivhet.

Typer av knesmerter

Akutt knesmerter kan omfatte brudd og en forstuet kneskål. Et eksempel på kroniske knesmerter er slitasjegikt.

Frakturer

Kne frakturer kan skyldes en traumatisk skade, som i en idrettsskade eller bilulykke. Symptomer inkluderer hevelse, rødhet, blåmerker, øm å ta på og smerte. Behandling omfatter spjelking (slik at kneet ikke vil bevege seg) eller kirurgi.

Forstuet kneskål

Dette skjer fordi muskler og leddbånd ikke kan holde kneskålen på plass. Symptomer omfatter smerter, hevelse og problemer med å gå eller rette ut kneet. Behandling omfatter immobilisering (ikke-bevegelse) av kneet, slik at det vil gro på riktig måte.

Artrose

Dette skjer fordi brusk i kneet begynner å bryte ned. I alvorlige tilfeller vil brusken (eller menisk) være helt slitt bort og femur vil gnisse mot andre bein, som tibia. Symptomer inkluderer ekstrem smerte, som kan forverres med aktivitet. Behandling omfatter smerte eller anti-inflammatoriske medisiner, eller en kneleddet erstatning i alvorlige tilfeller.

Lateral Shin splinter

Shin splint er en smertefull tilstand som påvirker leggen. Lateral shin splinter forårsake smerte på utsiden av leggen.

Identifikasjon

Lateral shin splinter er forårsaket av traumer og tretthet i muskelen sener som festes til beina i nedre del av leggen (tibia). Under forsøk på å holde den nedre leggen og ankelen stabil, kan musklene plassere kraft på det nedre ben. Dette kan føre til oppriving av sener bort fra tibia.

Overbelastning Skader

Overbelastning skader som løping, kan forårsake side shin splinter. Sjokket og gjentatt kraft vektbærende aktiviteter er ofte årsaken til shin splinter. Andre årsaker til laterale shin splinter kjører på en ujevn overflate, som kjører på betong, og øker treningsintensiteten for raskt, trener i feil fottøy og kjører oppoverbakke eller nedoverbakke overdrevet.

Biomekaniske årsaker

Biomekaniske problemer slik som å ha flate føtter eller veldig stramme muskler i nedre del av bena, bidra til utvikling av lateral shin splinter. Andre faktorer er å kjøre på ballene av føttene, lener seg fremover mens du kjører, lene deg bakover mens du kjører og kjører med tærne peker utover.

Symptomer

Den vanligste symptom assosiert med laterale leggene er smerte på utsiden område av den nedre delen av benet. Hvis shin splinter blir alvorlige, så kan det bli vanskelig og smertefullt å gå og mosjon.

Behandling

Behandlingen for lateral shin splinter er hvile, is, kompresjon og høyde. Disse fire ting bør gjøres i minst 48 til 72 timer etter at leggen splint smerte begynner. Kontakt lege hvis smertene vedvarer utover dette punktet, da det kan være nødvendig å se en fysioterapeut for videre behandling.

Effekter av tunge ryggsekker på barn

Ifølge Consumer Product Safety Commission, 7000 skolepågå barn gikk til legevakten for behandling av skader relatert til ryggsekker i 2001 Hvis barn bære ryggsekker som er for tunge, de risikerer smerte, dårlig holdning og skade.

Fare for skader

Barn går gjennom vekst spruter, spesielt i ungdomsårene. Dette gjør sine bein mer utsatt for skade.

Pain

Hvis et barn klager over ryggsmerter eller hans holdning plutselig endres, kan det være fordi ryggsekken hans er for tung eller blir slitt feil. Det er best å besøke sin barnelege.

Nerve Damage

Bærer tunge ryggsekker over en lang periode kan føre til umiddelbare og fremtidige ryggmargsskader. Når deres ryggsekker blir for tung, barn har en tendens til å bøye seg over og deretter bøye nakken oppover, muligens forårsake nerveskader i nakken.

Holdning Risks

Barn kan svekke deres holdning om de bærer ryggsekker feil eller om de bærer ryggsekker som er for tunge for dem. Barn trenger ikke justere sine skride når de blir lei som voksne ofte gjør. I stedet, de faller fremover og har en tendens til å fortsette å gå på denne måten.

Tretthetsbrudd

Spindyloysis, en stress brudd på baksiden, er en vanlig ryggsekk-relaterte skader på barn, som er behandlet med anti-inflammatoriske legemidler.

Løsninger

Det viktigste er å sørge for at et barn ikke bærer unødvendige materialer i ryggsekken hennes. Neste, sørg for at sekken passer ordentlig. Barnet bør ha både stropper, og sekken bør plasseres høyt på ryggen. Stroppene bør være så bredt som mulig og fortrinnsvis polstret. En midjebelte kan bidra til å fordele vekten mer jevnt.

Hvordan måle Brawny Ødem

Hvordan måle Brawny Ødem


Ødem kan være fordypning eller brawny (non-pitting). Begge forholdene er forårsaket av dannelsen av blodpropper i venene i armene og bena på grunn av ødelagte ventiler og arrvev. Den måten å teste for brawny ødem er å forsøke en rebound ømhet test. Denne testen måler den tid for påfylling innskåret vev for å vende tilbake til sin normale form. Fra disse observasjonene, er det fastslått om et tilfelle av ødem er pitting ødem eller brawny ødem.

Hvordan måle Brawny Ødem

Finn det berørte området og bruke tommelen til å trykke over benete overflaten med jevn og sammenhengende press i 5 til 10 sekunder. Plasseringen vil være tibia eller fibula dersom betingelsen er i benet, sacrum hvis svelling er i nedre del av ryggen (mellom hoftene) eller sternum hvis ødem er i brystkassen.

Slipp når 5 til 10 sekunder.

Observer hvor lang tid det tar før huden til returen til sin normale form. Hvis du er i stand til å utføre denne testen, og gjøre et innrykk i hovne området, har du et tilfelle av grop ødem. Hvis huden er så hovent og stramt at du ikke kan gjøre et innrykk i huden, har du et tilfelle av brawny / non-pitting ødem.

Hint

  • Brawny ødem er den mest alvorlige typen av ødem og vanligvis er sekundært til en pre-eksisterende tilstand. Hvis du finner ut at du har brawny ødem, er det viktig at du ser en lege for å vurdere tilstanden din videre.

Barn kneproblemer

The American Academy of Orthopaedic Surgeons (AAOS) lister kne lidelser, juvenile leddgikt, lem lengde avvik og Osgood-Schlatter sykdom blant de vanligste kneproblemer for barn. Andre sykdommer eller skader kan være problematisk også. Noen vil forbedre på egenhånd; andre vil kreve medisinsk eller kirurgisk inngrep.

Anatomy

Kneet er den største felles i kroppen. Femur (lårbeinet) og tibia (skinnebenet) møtes for å danne et hengsel felles, som er beskyttet av patella (kneskålen). Brusk demper kneet, mens leddbånd hjelpe stabilisere den.

Bøyde ben og Knock Knees

Den AAOS rapporterer at det å ha bøyde ben (fysiologisk genu Vårum) er vanlig blant spedbarn og småbarn, som typisk "vokse fra" tilstanden ved tre års alder. Bøyde ben, men kan resultere fra Blount sykdom, en tilstand som rammer småbarn, barn og ungdom, hvor den øvre del av tibia vokser abnormt. Den bukker svekker knær 'ytre leddbånd. Hvis alvorlig nok, kan leger anbefalt kirurgiske inngrep, fordi den resulterende belastning på kneet kan føre til leddgikt.

Knock-knær er en tilstand der en eller begge knærne slå innover, svekke og løsne de indre leddbånd. Ifølge Barnesykehuset i Boston, de fleste tilfeller av knock-knær er mild og en naturlig del av vekst; de begynner selv korreksjon etter at et barn når alder fire. Mer alvorlige knock-knær kan kreve medisinsk intervensjon med en natt spenne og / eller ortopediske sko, og til og med kirurgi hvis disse tiltakene er ineffektive.

Andre lidelser og sykdommer

Ligamentous slapphet (løse leddbånd), og rammer opptil 15 prosent av barn, ifølge Barnas Memorial Hospital i Chicago, kan forårsake kneledd å gå utover en normal bevegelsesutslag, noe som resulterer i dislocated knær, forstuinger og avrevne leddbånd. Unngå høy effekt aktiviteter kan minimere potensielle skader.

Årsakene lem lengde avvik (LLD), hvor lengdene av de øvre eller nedre deler av bena er forskjellige, kan omfatte en tidligere skade på benet, en infeksjon i benet, bensykdom, eller leddgikt i benet. Knesmerter kan skyldes stress i en ujevn gangart.

Osgood-Schlatter sykdom, mest vanlig hos ungdom, forårsaker smerte like under kneet; smertene øker med visse aktiviteter. Mens det ikke er noen behandling, barn vanligvis vokse tilstanden i ett til to år. De kan begrense smerter i mellomtiden ved å pakke kneet eller ved hjelp av et kne pad under sport og relaterte aktiviteter.

En tilstand der bein fragmenter danner innenfor kneet, osteochondritis dissecans, kan forårsake alvorlige knesmerter, hevelse, et låst kne eller kneet for å vike. Det krever ofte kirurgi for å reparere.

Patellar forvridning, mer vanlig hos jenter, fører til at kneskålen forrykke, eller skli ut av plass. Behandling omfatter immobilisere kneet etterfulgt av styrke øvelser.

Skader

Ulike typer idrettsskader kan føre til kne problemer hos barn og unge. Skadde sikkerhet leddbånd vanligvis forårsake smerte, blåmerker og hevelser. RICE --- Rest, Ice, Compression og Elevation --- er anbefalt behandling. Fremre korsbånd (ACL), forårsaket av en vanskelig vridning i kneet, krever medisinsk vurdering og ofte kirurgi for å rette det opp. Frakturer i bein rundt kneet kan skyldes en direkte innvirkning. Medisinsk vurdering --- inkludert røntgenbilder --- er nødvendig for riktig diagnose.

Advarsler

Hvis et barn kneet er rød eller hoven, eller om hans kneproblemer forstyrrer hans aktiviteter, bør foreldrene alltid søke medisinsk veiledning.

Barnas bein sykdommer

Bein gi struktur for bevegelse, beskytte de indre organer, blod produsere og lagre mineraler for kroppen. De vokser og styrke --- noen enda smelte sammen --- fra barndom gjennom ungdomsårene. Noen bein sykdommer hos barn kan hindre riktig bein vekst eller hindre ulike funksjoner av bein. For sykdommer med ingen kjent kur, er forsiktig forvaltning kreves; andre kan reagere effektivt på medisinsk intervensjon.

Ewing sarkom

Ewing sarkom er en sjelden kreftform som bare står for 2 til 3 prosent av kreft hos barn, ifølge Children Hospital Boston (CHB), og først og fremst rammer unge mennesker 10 til 20. Det utvikles vanligvis i leggen (tibia) eller lår (femur) ben eller i den øvre arm (humerus) ben. Symptomer, ifølge CHB, smerte, hevelse og / eller rødhet, feber, vekttap, redusert appetitt og tretthet. Behandlinger kan omfatte kjemoterapi, stråling og stamcelletransplantasjon, samt kirurgi for å fjerne en del av benet under lagring av lem eller, i alvorlige eller kompliserte tilfeller, amputasjon av armen eller benet.

Langerhans celle histiocytose (LCH)

Ifølge CHB, Langerhans celle histiocytose, en sjelden sykdom, hovedsakelig påvirker barn under 10 år; hos spedbarn, kan det være dødelig. Langerhans celle histiocytose fører til altfor mange av et bestemt antall hvite blodceller til å samle seg på bein og andre deler av kroppen, noe som utallige komplikasjoner inkludert svekkelse, manglende evne til å få vekt, synsproblemer; feber; løse eller tapte tenner, og flere ørebetennelser. Behandlinger avhenge av alvorlighetsgraden av sykdommen og dens symptomer, og kan omfatte steroider og hormoner, kirurgi for å fjerne LCH celler, stråling og kjemoterapi, og med.

Osteogenesis Imperfecta (OI)

Også kjent som benskjørhet, osteogenesis imperfecta, en genetisk bein lidelse, resulterer i kollagen unnlate å bidra til å styrke og beskytte bein, ifølge National Institute of leddgikt og muskel og Skin Disease (NIAMS). Det er åtte typer av OI, alt fra mild til alvorlig. Symptomer, ifølge NIAMS, inkluderer misdannede bein; hyppige brudd; løse ledd; muskelsvakhet; en blå, lilla eller grå farge på det hvite i øynene; buet ryggrad; og pusteproblemer. Fordi det er ingen kur for OI, må foreldre hjelpe sine barn administrere livslang tilstand med veiledning av en medisinsk spesialist.

Osteosarkom

KidsHealth.com sier at osteosarkom er den sjette mest utbredte formen for kreft blant barn. Mer vanlig hos unge gutter, spesielt de som er høyere enn gjennomsnittet, det oftest skjer i bein rundt kneet --- selv om det kan dannes i andre bein i kroppen --- og symptomer er smerter så godt som mulig hevelse eller en klump i det berørte området. Noen barn vil ikke ha noen symptomer før de bryter et bein som har blitt svekket av kreft. Ifølge KidsHealth.com, behandling inkluderer vanligvis kjemoterapi samt kirurgi for å fjerne de berørte bein under lagring av lem eller, i alvorlige tilfeller, amputasjon.

Rakitt

Hos barn kan en alvorlig og langvarig mangel på vitamin D føre til rakitt. The Mayo Clinic forklarer tilstrekkelige mengder av vitamin hindre bein fra absorbere nødvendige mengder kalsium og fosfor, forårsaker bein å svekke. Bare tilbake vitamin D til et barns systemet vil lindre rakitt hvis et kosttilskudd mangel var årsaken. The Mayo Clinic sier at rakitt også kan være arvelig eller skyldes cøliaki eller renal tubulær acidose; i disse tilfeller, kan annen behandling være nødvendig.

Advarsel

Hvis et barn viser noen symptomer på alvorlig eller langvarig smerte i hans ben eller ledd eller lider noen relaterte symptomer som er beskrevet i avsnittene ovenfor, bør foreldrene alltid søke medisinsk veiledning for en riktig diagnose.