Digidexo.com

disc degenerative forandringer

Degenerative Intervertebral Disc Disease

Hvis legen din ser "degenerative forandringer" på din røntgen eller MR, kan du ha utviklet artrose av ryggraden, eller degenerative intervertebral disk sykdom. Ifølge Mayo Clinic, spiller alder en rolle i degenerative forandringer i ryggraden.

Funksjoner

Mellomvirvelskiver gi en myk pute mellom ryggvirvlene. Disse platene mister volum, slik at ryggvirvler å gni sammen, forårsaker smertefull betennelse.

Time Frame

De fleste utvikler mindre intervertebral plate degenerasjon mellom 30 og 50. Skader i nakke og rygg kan føre til degenerative forandringer før fylte 30.

Tegn og symptomer

Nummenhet eller svakhet i lemmene, skulder eller brystsmerter, prikking i hender, føtter, ben og armer er symptomer på degenerative plate sykdom. I alvorlige tilfeller kan en pasient ha problemer med å gå og kontrollerende sin blære eller tarmer. Noen mennesker aldri utvikle symptomer.

Behandlinger

Diskuter fysioterapi med mild strekking og ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som behandling for tidlige symptomer, med legen din.

Advarsel

Ifølge Spine-Helse, kirurgi kan ikke gi smertelindring. Kirurgiske risikoer inkluderer nerverot skader, infeksjoner og tap av tarm og blære kontroll.

Betraktninger

The American Geriatri Society sier at opiat medikamenter kan være tryggere for pasienter som er over 60 og som lider av kroniske smerter forårsaket av degenerative plate sykdom.

Betyr Tongue stakk skje med trigeminusnevralgi?

Trigeminusnevralgi er en svært smertefull kronisk tilstand som rammer trigeminal nerve, som er ansvarlig for å gi følelse i ansiktet, hodebunnen og munnhulen. Også kjent som tic douloureux, det er ofte forårsaket av blodkar komprimere nerve eller degenerative forandringer i nerve kappe (myelin). Selv om trigeminusnevralgi produserer flere symptomer, er tungen stakk ikke vanligvis angitt blant dem.

Fakta

Den trigeminus er klassifisert som et kranienerve, og det stammer på basis av skallen. Fra denne basen, danner det øvre, nedre og midtre grener som strekker seg til ulike deler av ansiktet og hodet. Pasienter med trigeminusnevralgi kan oppleve symptomer langs linjen av en eller flere av nerve grener.

Trigeminusnevralgi Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, det viktigste symptomet på trigeminusnevralgi er en plutselig, stikkende smerte som vanligvis skjer på bare én side av kinnet eller kjeve. Noen individer kan også oppleve smerter som vises på begge sider av ansiktet, men ikke samtidig. Typiske angrep vare i mer enn noen få sekunder, men de kan gjenta i rask rekkefølge. Avhengig av den enkelte, kan gjentatte angrep fortsette i flere dager, eller så lenge som uker eller måneder. I noen tilfeller er angrep av trigeminusnevralgi innledes med nummenhet eller prikking i huden ledsaget av en konstant verke.

Tongue Symptomer

Selv om angrep av trigeminusnevralgi kan påvirke leppene, tannkjøttet eller tennene, er virkninger som tungen stakk ikke funnet blant lidelse effekter. Angrep kan forekomme, men under vanlige dagligdagse handlinger, som å snakke, tygge, drikking, barbering, bruk sminke eller pusse tennene.

Diagnostisering trigeminusnevralgi

Trigeminusnevralgi oftest slår individer forbi en alder av 50 år, og det rammer kvinner oftere enn menn. Leger vanligvis diagnostisere sykdommen gjennom en kombinasjon av en fysisk undersøkelse, gransking av pasientsymptomer, omfattende pasientens historie og fullstendig nevrologisk undersøkelse. Pasienter med ansikts smerte symptomer kan også få en magnetisk resonans imaging (MRI) skanner designet for å oppdage eventuelle inntrenging på trigeminusnerven sin vei.

Diagnostisering andre ansikts Disorders

Flere lidelser og fysiske forhold har egenskaper som ligner på trigeminal neuralgi, og feildiagnose er en konstant mulighet. Lidelser som forårsaker lignende smerter symptomer inkluderer cluster hodepine og postherpetisk nevralgi, som kan vises i kjølvannet av en herpes utbrudd. Forhold som kan etterligne symptomer på trigeminusnevralgi inkluderer hjerneslag, multippel sklerose, svulster og direkte ansikts traumer. Liknende symptomer kan også dukke opp i kjølvannet av sinus eller oral kirurgi.

Årsak til skulder og nakke smerter

Årsak til skulder og nakke smerter

Finne årsaken til Pain

Mens han jobbet på jobbene sine, mange mennesker har sine nakker og skuldre holdt i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, men lurer på hvorfor de kjemper nakke og skuldersmerter. De innser ikke at mye av deres ubehag kan bli løst ved å lære riktige måter å sitte og stå. Foruten dårlig holdning, kan nakke og skuldersmerter også være på grunn av sykdom, skader og andre fysiske årsaker. Det viktigste er å finne måter å rette hva som forårsaker smertene slik at du kan gå på å nyte livet.

Muskel-og ligamentskader

Mest nakke og skuldersmerter er forårsaket skader på sener og muskler. For eksempel er bursitt en smertefull tilstand fra hovne bursa (sac demping ledd og muskler). Broken skulderbladene eller rotator cuff skader fra en gruppe av skuldermuskulaturen kan forårsake intens smerte, som kan en nakkeslengskade fra en bilulykke. Senebetennelse er den smertefulle hevelser i sener som kobler muskler til bein. En tilstand som kalles AC separasjon er når ligament kobler skulderblad og kragebeinet er revet eller strukket på grunn av skade eller traume.

Sykdommer som forårsaker nakke og skulder smerter

Arthritis, som i cervikal spondylose, er et eksempel på en sykdom som kan forårsake hals og skuldersmerter. For eksempel er osteoartritt av halsen, også kjent som degenerative disk hals sykdom, en tilstand forårsaket av degenerative forandringer i halsen av ryggsøylen og bein, for det meste på grunn av aldring. Galleblæren sykdom er en sykdom som kan føre til skuldersmerter. Selv om galleblæren smerte er vanligvis i høyre øvre del av magen, kan det også være enten under høyre skulderblad eller mellom skulderbladene.

Dårlig holdning

Slouching er en viktig årsak til nakke og skuldersmerter. Også kjent som en frem hodet, slouching gjør hodet går frem i forhold til brystkasse. Dette tvinger de små nakkemusklene til å stadig holde opp 10-kilos vekt av hodet ditt, holde den fra å rulle fremover, av skuldrene. Dette plasserer en enorm jobb på halsen etter en lang arbeidsdag, og ikke minst uke etter uke.

Sove-og liggeposisjoner

Å sove på en pute som er for flat eller for høy, og støtter ikke hodet kan føre til nakke og skuldersmerter. Å sove på magen i en posisjon med halsen enten bøyd eller vridd kan føre til problemer. Også, lese eller se på TV mens du ligger nede med halsen i en vanskelig posisjon kan føre til smerte.

Om Bright sykdom

Bright sykdom er arkaisk terminologi for en klassifisering av nyresykdommer. Disse problemer med nyre er nå kjent som akutt og kronisk interstitiell nefritt. Resultatet av Bright sykdom, eller nefritt, er betennelse i en eller begge nyrer. Denne betennelsen fører til utskillelse av protein via vannlating. Venstre ubehandlet, kan Bright sykdom føre til dødsfall.

Historie

"Far nefrologi," Richard Bright, var en engelsk lege i 1800. Gjennom omfattende forskning, identifisert Bright symptomene og årsakene til nyresykdom, og ble den første legen å nøyaktig likestille eksistensen av albumin i urinen med nyrepatologi. Tidlig behandling av tilstanden inkludert blodbadet, varme bad og avføringsmidler og diuretika å behandle den tilknyttede ødem eller hevelse.

Typer

Det finnes to hovedtyper av nefritt: akutte og kroniske. Akutt nefritt er vanligvis kortvarig og påvirker det meste barn og tenåringer. Sykdommen forekommer oftest hos menn. Akutt nefritt har en generelt god prognose. Kronisk nephritis, på den annen side er den langsiktige versjon av Bright sykdom. Det er en avansert form for nyresykdom som resulterer i langvarig inflammasjon som fører til nedbrytningen av glomeruli, som er stuctures inne i nyrene. Prognosen for kronisk nefritt er dårlig. Tilstanden fører til høyt blodtrykk og tap av nyrefunksjon.

Funksjoner

Funksjonene i Bright sykdom er tilstedeværelsen av mørk urin og ødem, noen ganger til det punktet av å begrense puste. Akutte nephritic angrep er ofte innledes med alvorlige ryggsmerter, oppkast og feber. Symptomene kommer ofte på sakte, noe som gjør Bright sykdom ikke umiddelbart identifiserbare. Medisinske tester, inkludert en urinanalyse, må fullføres for å nøyaktig diagnostisere nyresykdom. Årsakene til Bright sykdom er generelt skummel, selv om mange forskere mener visse medisiner og underliggende medisinske tilstander kan utløse tilstanden.

Effekter

Akutt nefritt er generelt løst på kroppen og sjelden etterlater noen langvarige effekter. Kronisk nephritis, resulterer imidlertid i degenerative forandringer i nyrene, noe som svekker funksjonen av organ og forårsaker arrdannelse. Det endelige utfallet av tilstanden er ofte siste stadium nyresvikt. Den kroniske formen av sykdommen er ofte svært ubehagelig for sine pasienter, hovedsakelig på grunn av ødem involvert.

Forebygging / løsning

Den akutte formen for Bright sykdom responderer vanligvis godt på behandlingen. , Et strengt regime for administrering av immundempende medikamenter vil bli brukt mange ganger. Resultatet av disse medikamentene er å redusere betennelse som i sin tur reduserer mengden av arrdannelse. Kronisk nefritt er også ofte behandlet med immundempende behandling. Tilhørende forhold er behandlet også, blant annet ved hjelp diuretika for ødem og hypertensjon-bekjempelse medisiner for høyt blodtrykk. Avanserte stadier av kronisk nefritt noen ganger krever nyre dialyse eller nyretransplantasjon.

Sykdommer som forårsaker cervical spondylose Med Myelopati

Livmorhals spondylittisk Myelopati

Livmorhals spondylittisk Myelopati antas å være den vanligste årsaken til rygg dysfunksjon hos voksne. CSM resultater fra degenerative forandringer av plater og fasett leddene i ryggmargen. Det påvirker vanligvis pasienter i midten og eldre alder. CSM er en frustrerende tilstand for orthopedists å behandle fordi det er en progressiv tilstand som trosser de fleste behandlinger. Dens opprinnelse er ikke helt forstått, men leger har identifisert flere mønstre som kan indikere de sykdommer som forårsaker CMS.

Sykdommer som kan forårsake CMS

Orthopedists tror at de fleste tilfeller av livmorhals spondylittisk Myelopati resultere fra cervical spondylose.

Cervical spondylose er en cervical "leddgikt", en stivne av nakkesøylen. Cervical spondylose påvirker cervical ryggraden mens Cervical spondylittisk Myelopati er mye mer alvorlig, påvirker cervical ryggmargen.

Leger oppfordrer rask oppmerksomhet til å behandle cervical spondylose for å hindre en forverring til CSM.

Leddgikt i nakken

Leddgikt i halsen kan føre til fasett hypertrofi (utvidelse av fasett leddene). Dette kan igjen resultere i CMS.

Fortykkelse av leddbånd

En orthopedist som ser en pasient lider av fortykkelse av leddbånd rundt spinalkanalen, inkludert tap av platen høyde, vil være oppmerksom på tegn på at tilstanden kan utvikle seg til CSM.

Medfødt Årsak til CSM

En pasient med en medfødt liten spinalkanalen bør overvåkes for tegn på CSM. Den mindre ryggmarg gjør ryggmarg mer utsatt for kompresjoner som kan resultere i CSM.

Forebygging

Studier som har målt suksess priser for kirurgisk inngrep for CSM har konkludert med at deres effektivitet er tvilsom. I en studie gjort av Mayo Clinic, bare to tredjedeler av pasientenes forholdene bedret seg etter operasjonen, og et betydelig antall pasienter funnet seg verre.

Å være klar over behovet for å behandle eventuelle tilstander eller sykdommer som kan føre til CSM er avgjørende for å hindre utbruddet av denne ødeleggende tilstanden.

Diagnostisering av livmorhals radiculopathy

En cervical radikulopati kan skje på grunn av en skade, aldring eller fra en vekst. En lege kan ofte gjøre en diagnose fra undersøke pasienten og ser på pasientens historie og nåværende smertenivå, men vil trenge ytterligere diagnostiske tester for å bekrefte en radiculopathy og for å finne den beste behandling.

Hva er en radiculopathy?

En radiculopathy er forårsaket av press på nerverøtter i ryggraden. Dette kan være forårsaket av degenerative endringer på grunn av aldring, en ulykke som forårsaker skade, eller en svulst.

Symptomer

Symptomer på en cervical radikulopati kan være smerter, nummenhet og muskelspasmer i nakken. Ofte smerte eller nummenhet stråler til skuldre, armer eller hender.

Undersøkelse

En lege vil spørre om symptomene dine og deretter gjøre en fysisk eksamen. Smerte ved berøring av nakke, skulder eller rundt øvre ryggraden området sammen med følelser av nummenhet stråler nedover armene kan kreve ytterligere testing for å fastslå en radiculopathy.

Røntgen

En X-ray kan gjøres for å vise degenerative forandringer som skyldes kroppens normale aldringsprosessen.

CT Scan

En CT scan eller CT scan gir bedre visualisering av ryggraden enn en X-ray. Herniations og ryggmargskompresjon er mer definert.

MR

En MR er den beste testen for å vise bløtvev visualisering, fordi det kan oppspore leddbånd og skive avbrudd bedre enn en X-ray eller CT scan. En lege vil bestille denne testen når historien til pasienten, bestemmer undersøkelse og smertenivå at det er nødvendig.

Hva er Thoracic spondylose?

Hva er Thoracic spondylose?


Thoracic spondylose (plate degenerasjon) forekommer vanligvis hos eldre personer. Innsnevring av skivene mellom ryggvirvlene i thorax-regionen av ryggraden vil føre til en rekke symptomer som prikking, nummenhet og smerter i midtpartiet.

Spinal Column

De 33 ryggvirvler i den menneskelige ryggrad er stablet på hverandre. Ryggraden er delt inn i fem deler: cervical, thorax, lumbosakralt og halebenet. Mellom hver ryggvirvel hviler en plate er fylt med nucleus pulposus (en gel-lignende stoff).

Thoracic Spine

Består av 12 ryggvirvler, støtter thorax-regionen thorax, ribbe og øvre del av ryggen. Ansvarlig for overkroppen støtte og bevegelse, tåler thorax regionen enormt press.

Spondylose

Også referert til som platen degenerativ sykdom, spondylose oppstår som et resultat av anatomiske forandringer. De anatomiske forandringer begynner vanligvis som en tåre i ringrommet (ytre lag av platen) som resulterer i plate dekompresjon.

Symptomer

Symptomer på thorax spondylose kan inkludere skiveprolaps, degenerative spondylolistese, stenose (innsnevring av en rørformet struktur), og referert smerte. Behandling avhenger av alder, alvorlighetsgrad av tilstanden og presentasjon.

Effekter

Thoracic spondylose fører gjensidig avhengige degenerative forandringer i ryggraden. Ettersom tilstanden utvikler seg, kan spinal instabilitet og nerveskader oppstår. Avansert spondylose kan føre til fortykkelse av spinal av leddbånd, fremme dekompresjon.

Hvordan Betyr alder påvirker leddene?

Hvordan Betyr alder påvirker leddene?


Som en person blir eldre, opplever han en rekke endringer i kroppen, hvorav mange er knyttet til bein og ledd. Leddene er cushiony brusk som holder to bein fra å gni mot hverandre. Ikke alle som aldre vil oppleve ekstreme leddsmerter eller lidelser forårsaket av skade på leddene, selv om aldring påvirker slutt alles leddene i flere negative måter.

Revmatoid Artritt

Som en person aldre, kan brusken som utgjør en felles begynner å bryte ned og bli betent. Denne betennelsen kan ofte føre til en tilstand som kalles revmatoid artritt, en kronisk sykdom som rammer 1,3 millioner amerikanere. Denne formen for leddgikt er ødeleggende og fører til smerte, stivhet og hevelse i leddene. Reumatoid artritt kan gjøre det vanskelig for en person å gå, i tillegg til å forårsake alvorlig ryggsmerte. Selv om revmatoid artritt er ikke begrenset til eldre generasjoner, er aldring en primær medvirkende faktor til denne tilstanden påvirker leddene.

Redusert Fleksibilitet

Felles bevegelse blir begrenset med alderen, noe som resulterer i en samlet redusert fleksibilitet i skjøtene. Dette skjer først og fremst på grunn av en endring i leddbånd og sener rundt leddene. Som en person aldre, hennes tur endrer regel, som endrer innvirkning på leddene. Denne endringen i fleksibiliteten er merkbar i nesten alle pensjonister og mange eldre voksne.

Degenerative forandringer

Hofte- og kneledd er blant de første leddene å oppleve degenerative forandringer som en person aldre. På grunn av aldringsprosessen, vil enkelte leddene ofte begynne å miste struktur, å endre den generelle utseendet på selve leddet, og det ytre. Fingerledd vil ofte mister brusk, noe som resulterer i en fortykning av benene. Endringen i fingerledd rammer kvinner mer enn menn. I noen tilfeller vil mineraler bli satt inn noen ledd, en prosess som kalles forkalkninger. Forkalkning resultater oftest rundt skuldrene.

Forebygging

Det er ingen måte å garantere fullstendig felles helse, som noen problemer er arvelig, men det finnes metoder for forebygging for å prøve og begrense skadeomfanget aldring kan forårsake. Stretching er en enkel måte å forebygge fremtidig leddstivhet. Stretching før trening eller fysisk aktivitet vil redusere virkningen kroppen har på leddene. På samme notat, er et treningsprogram også gunstig når du prøver å unngå problemer med leddene. I tillegg til trening, kan en godt balansert og sunt kosthold også bidra til å forhindre noen av de potensielle effektene aldring kan ha på leddene.

Charcots Joint Disease

Charcot felles er også kjent som nevrogen naturmedisin. Det er ødeleggelsen av fotleddet og ses oftest i diabetisk nevropati. Når muskeltonus er tapt, utvikler degenerative fot joint sykdom.

Symptomer

Charcot felles er preget av en stor, sumper eller hovne, og smertefri fotleddet med brusk forverring.

Diagnose

Radiografisk avbildning blir brukt som den primære diagnose. Degenerative forandringer og nye bein vekst kan være til stede på bildene.

Behandling

Behandling av Charcots leddet inneholder totalt resten av de berørte felles. Behandlingen er også rettet mot den underliggende sykdommen. I noen tilfeller kan kirurgi være vellykket. Men i kirurgiske tilfeller min amputasjon bli nødvendig.

Underliggende betingelser

Diabetikere og syfilis er de viktigste forholdene knyttet til Charcots joint.

Forebygging

Diabetespasienter som kontrollerer sine diabetes med medisiner og riktig kosthold kan vanligvis hindre Charcots felles.

Kramper Diagnose

En krampe er et begrep som ofte brukes om hverandre med anfall. Et anfall oppstår når muskelen kontrakter og relaxs raskt og ukontrollert. Det er vanligvis kort, og ofte skjer uten forvarsel. Under et beslag, en del av eller hele hjernen, kan muskler og nerver bli påvirket.

Stadier av Seizure

En krampaktige angrep oppstår i fire stadier: prodrom, aura, ictus og postictal periode. Den prodrom perioden forut for alle krampeangrep og er vanligvis manifestert gjennom atferds eller humør endringer timer før angrepet. Auras er forstyrrelser i persepsjon (visuell, olfactory, emosjonelle) som oppstår rett før en person skjelver. Den ictal scenen refererer til beslag eller krampaktige anfallet og er manifestert med kroppen rykk og raske og ukontrollerte shakes, ofte et resultat av gjentatt avslapning og sammentrekninger av musklene. Den postictal perioden følger umiddelbart selve kramper eller ictal periode. På denne tiden, blir pasienten forvirret og desorientert og demonstrerer usikre atferd.

Patofysiologi av krampeanfall

Normalt er alle kroppslige bevegelser vi har konvertert til elektrokjemiske energi utslipp som er gjennomført av nervecellene og nerveceller i hjernen. Hva skjer i en krampe er at hver gang en celle i kroppen vår har å utføre en oppgave, utlades for mye elektrisk impuls, mer enn hva nervecellene kan bære. Noen ganger, fortsetter cellene å slippe ut selv før de tidligere elektriske impulser blir tolket av hjernen. I løpet av gjentatte unormale utslipp av elektrisk impuls, musklene begynner å trekke seg sammen og slappe av gjentatte ganger og visse deler av kroppen til å fungere uberegnelig. Alle disse er på grunn av hypereksitabilitet og hypersynchrony av nerveceller.

Typer og kliniske manifestasjoner av Seizure

De kliniske manifestasjonene av kramper avhenge av hvor neuronene er utlading av elektrisk impuls fra, og de kan begrenses i henhold til typen av beslaget.
Petit mal inkluderer leppe smacking, blunking eller flagrende av øyelokkene, tygge eller krampetrekninger bevegelse av munnen, risting av en finger eller hånd, rykninger i bena, stirrende, plutselig tap av bevissthet og redusert læringsevne.
Grand mal anfall eller tonic / kloniske anfall, også kjent som generaliserte anfall, har tegn og symptomer på tap av bevissthet, falle ned, intense muskelsammentrekninger på store deler av kroppen som varer 15 til 20 sekunder, svekket pust, tap av blærekontroll, cyanose eller mørke fargen på huden sekundært til mangel på oksygen, bakover rulling av øyeepler, utvidede pupiller, bite av tungen og økt hjertefrekvens. Forvirring, hodepine, tretthet og dyp søvn følge krampaktige angrepet. Det er også tegn på epileptiske skrik, som er et resultat av tonic sammentrekning av åndedrettsmusklene med delvis stenging av stemmebåndene.

Kliniske manifestasjoner av enkle partielle anfall er muskelsammentrekninger i visse deler av kroppen (finger eller hånd), uforståelig tale, svimmelhet, unormale sanseinntrykk (syn, lyd, lukt og smak) uten tap av bevissthet, kvalme, rød hud, svette og utvidede pupiller. Offeret kan også lokke fram endringer i personlighet og atferd og upassende påvirker og følelser.

Delvis kompleks anfall innebærer tegn og symptomer på å være immobile for en stund eller automatiske bevegelsen som er både upassende for gjeldende sted og situasjon hvor offeret er i. Offeret opplever også plutselig utbrudd av negative følelser som frykt sinne, angst og irritabilitet . Det er heller ingen erindring om beslaget episode etter.

Diagnostiske funn

Diagnostiske tester og vurderinger er gjort for å finne ut hvilken type anfall og den delen av hjernen påvirkes av det. Grundig anamnese og fysisk undersøkelse er viktig i å søke bevis for en forhåndsdefinert medisinsk tilstand eller skade som kan ha påvirket hjernen og utløse angrepet.

Computertomografi (CT) skanner og magnetic resonance imaging (MRI) brukes til å oppdage noe unormalt eller voksende lesjoner i hjernen eller i blodårene som forsyner blod og oksygen til alle deler av den, eller å finne noen degenerative forandringer i hjernen. Elektroencefalografi (EEG) er en annen diagnostisk verktøy for anfall. Det studerer de elektriske bølger av hjernen og avgjør om det er et avvik fra det normale bølgemønster.

Forvaltning av Seizure

Det er to tilnærminger til å håndtere krampeanfall: medisinsk og kirurgisk behandling. Den medisinske behandling for kramper eller anfall varierer fra sak til sak. Målet for den medisinske behandlingen er total kontroll over beslaget angrep. Medisiner kan ikke "kur" anfall, men kontrollere sin forekomst og er gitt i henhold til den typen anfall pasienten har. Noen legemidler gitt er klonazepam, karbamazepin, fenytoin, fenobarbital, gabapentin, lamotrigin og topiramat. Kirurgisk behandling gjengis dersom den underliggende årsaken til anfall angrep er hovedsakelig på grunn av svulster, abscess, cyster eller unormalt i blodårene.

Om degenerativ spondylose

Om degenerativ spondylose


Degenerativ spondylose også kalt degenerative disk sykdom eller artrose av ryggraden, er en tilstand som påvirker ryggsøylen. Det skaper endringer i diskene som skiller virvel i ryggen. Det kan føre til mange symptomer og skape uførhet. Forstå hva som skjer med denne sykdommen vil hjelpe deg å velge riktig form for behandling og administrere dine symptomer.

Identifikasjon

Ryggsøylen består av ben som kalles ryggvirvler som er atskilt med disker. Diskene gi en plass mellom ryggvirvlene slik at ryggraden til å flytte. Med degenerative spondylose blir dette rommet mindre. Med alderen diskene begynner å krympe naturlig og ryggvirvlene kan utvikle benete sporer eller vekster. Se bildet ovenfor. Disse degenerative forandringer legge press på nerver rundt ryggraden. Det kan skje i nakken (cervical), midt bak (thorasic) eller lav rygg (lumbar) områder.

Årsaker

Noen degenerative forandringer som skjer i ryggraden er en normal del av aldring. Bones forandre seg med slitasje og diskene naturlig mister væske med alderen. I noen mennesker for grunner ikke godt forstått, er denne prosessen verre enn andre. Degenerativ spondylose kan også forekomme etter en skade, kan det være genetisk eller sekundær til en annen medisinsk tilstand.

Symptomer

Symptomene du opplever vil variere basert på hvor i ryggraden den degnerative spondylose er, og alvorlighetsgraden av tilstanden. Det kan være smerter og stivhet i ryggen, eller smerter som stråler ut til andre områder. Det kan være nummenhet, prikking eller muskelsvakhet i armer og ben. Du kan miste utvalg av bevegelse i ryggraden, og har problemer med å snu hodet, eller med vridning og bøying bevegelser. Hvis skaden presser på nervene som sender signaler til tarmen, kan du få problemer med fordøyelse og avføring. Noen mennesker med degenerative spondylose har ingen symptomer i det hele tatt og i andre symptomene er alvorlige.

Diagnose

Degenerativ spondylose kan diagnostiseres ved å gi din lege med en fullstendig medisinsk historie av dine symptomer og en fysisk undersøkelse. I de senere stadier av denne tilstanden, kan røntgenbilder brukes til å se endringer i ryggsøylen. MR er er nyttig å vise skade på omliggende m, muskler eller vev. Legen din vil også gjøre rutinemessige blodprøver for å utelukke eventuelle andre forhold som kan være årsaken dine symptomer.

Behandlinger

Den første fasen i behandlingen er å se om symptomene dine kan styres med ikke kirurgiske teknikker. Å miste vekt for å ta presset av ryggraden er viktig. Retten treningsprogram vil bidra til å forbedre fleksibilitet og styrke musklene i ryggen. Din fysiske terapeut kan hjelpe deg å designe riktig program og vise deg hva øvelser for å unngå. Inaktivitet er motet da dette kan føre til blodpropp og muskelsvakhet. Is og varme terapi kan hjelpe, samt massasje og akupunktur. Hvis smerten er alvorlig, kan medisiner brukes. I ekstreme tilfeller når du ikke lenger kan gå eller smerten er uutholdelig, kan kirurgi være forsøkt å ta presset av nerver.

Nevrogen Leg & Foot Pain

Nevrogen Leg & Foot Pain


Smerter i føtter og ben, ofte forårsaket av visse stillinger eller posisjoner, kalles nevrogen. Uttrykket refererer til neurogen smerte som oppstår i nervesystemet eller som er relatert til funksjoner i nervesystemet. Nevrogen fot og ben smerte kan være så enkelt som nummenhet og prikking, eller en mer alvorlig tilstand som resulterer i kirurgi.

Symptomer

Symptomer på neurogenic fot og ben smerter kan begynne med nummenhet og prikking i nedre ekstremiteter og kan føre til svakhet i ett eller begge ben. Smerten vil vanligvis stråle nedover beinet og inn i foten. Dette kan føre til gangproblemer, preget av en slapping foten under ambulation. Denne tilstanden kalles "droppfot" og kan føre til tap av balanse. I ekstreme tilfeller kan tarm og blære funksjon bli svekket, og svakhet i bena blir alvorlig. Denne alvorlige tilstanden kalles cauda equina, en form for lumbal spinal stenose, og krever kirurgi.

Årsaker

Nevrogen fot og ben smerte er ofte forårsaket av degenerative forandringer som oppstår med aldring. Noen andre årsaker kan være svulster, som presser på ryggmarg og nerver. Svulster kan forekomme hvor som helst i ryggsøylen, og er vanligvis fra kreftformer som har spredt seg fra andre områder i kroppen.

Skader fra bil ulykker kan også føre til nevrogen smerte. Trauma fra disse typer ulykker kan bevege ryggraden ut av stilling, forårsaker press på ryggmargen.

Arv kan også spille en rolle i neurogenic fot og ben smerter. Personer som er født med en liten spinalkanalen vil ha symptomer i sine yngre år, så vel som med alderen.

Diagnose

Flere former for medisinsk bildebehandling kan brukes til å diagnostisere mer alvorlige tilfeller av nevrogen fot og ben smerter, for eksempel droppfot og spinal stenose. Disse kan omfatte røntgen, magnetisk resonans imaging (MRI), myelograms, bein skanner og datastyrt aksial tomografi (CT).

Ikke-kirurgisk behandling

Ikke-kirurgiske behandlinger for neurogenic fot og ben smerter kan omfatte en rekke ting fra medisiner for å utøve. NSAIDS, som reduserer smerter og betennelser, og analgetika som Tylenol er ofte foreskrevet. Kosttilskudd som chondroitin og glukosamin er også anbefalt. Å bygge tilbake styrken i ryggmusklene, vil noen leger også anbefale fysioterapi eller øvelser som sykling og turgåing. Bak støttebelter kan også hjelpe.

Kirurgisk behandling

I alvorlige tilfeller av nevrogen fot og ben smerter, for eksempel spinal stenose, den vanligste kirurgi utført er decom lumbar laminektomi. I løpet av dette kirurgiske prosedyren, blir lamina og spinous prosessen av vertebra fjernet og andre bein områder er trimmet ned. Risiko forbundet med denne operasjonen inkluderer infeksjon og skade på nervene. Det er viktig å vurdere alle alternativer når du arbeider med denne tilstanden.

Hvordan diagnostisere Knee Pain

Hvordan diagnostisere Knee Pain


Millioner av mennesker lever med kroniske knesmerter. Kneet er en kompleks felles og det er mange situasjoner som kan forårsake smerter i kneet. Det første trinnet i å håndtere din smerte er å få din tilstand riktig diagnostisert. Personer som er eldre kan bare børste den av som leddgikt. Men knesmerter kan være fra et problem med muskler, leddbånd og / eller sener og ikke nødvendigvis skade på leddbrusken eller bein. En revet leddbånd som ACL trenger en annen behandling tilnærming enn slitasjegikt i kneet. Siden ulike diagnoser krever ulike behandling planer, kan du ikke effektivt administrere din tilstand før du vet den eksakte årsaken. Så snart du oppdager knesmerter, er det best å sjekke med legen din slik at han eller hun kan utføre de nødvendige tester for å finne årsaken til smertene dine.

Bruksanvisning

Vær oppmerksom på dine symptomer

•  Lag en liste over de symptomene du opplever, inkludert når kneet smerte oppstår vanligvis. Prøv å finne ut når symptomene er verre, og når de er bedre. For eksempel er din smerte verre med aktivitet eller virker det verre etter å ha vært inaktiv? Hvilke bevegelser (vridning, bøying eller roterende) øke smerten?

Prøv å beskrive hvilken type smerte. Er det kjedelig og verkende eller er det skarp og knivstikking? Fortell din lege hvis du smerte er nylig eller det har blitt stadig verre i løpet av uker eller måneder.

Vær observant på andre symptomer som nummenhet eller kribling. Legg merke til om smerten er på forsiden av kneet, bak kneet eller på den ene siden. Har din kneet låse eller male? All denne informasjonen vil hjelpe legen din for å finne årsaken hvis din smerte og de mest hensiktsmessige tester for å ha gjort.

Få en fysisk eksamen

Besøk din lege for en fullstendig fysisk eksamen. Hun vil se å se om det er noen hevelse, rødhet eller misdannelse til felles. Din lege vil også teste for ømhet i bestemte områder av kneet samt teste omfanget av bevegelse og styrke. Hun vil ønske å vite om du har opplevd noen nylige feber, vekttap eller andre symptomer som kan være tegn på en sykdom som forårsaker knesmerter.

Legen din vil ta oppmerksom hvis du er overvektig som kan plassere for mye stress på kneet, samt diskutere dine fysiske vaner. Han eller hun vil ønske å vite om du trener regelmessig for å holde kroppen streng og fleksibel. Å vite hva sport og hobbyer du deltar i vil bidra til å finne ut av det er en overdrive skade forårsaker knesmerter.

Under eksamen må du fortelle legen om du nylig har hatt et uhell eller har å gjøre med en gammel skade. Det er også nyttig å ha en liste over noen typer behandlinger du allerede har prøvd og hvorvidt de har hjulpet eller laget din smerte verre.

Ha de nødvendige tester

Får en x-ray er nyttig å fortelle om det er problem med bein eller felles plass. X-stråler kan plukke opp på brudd, svulster eller degenerative forandringer som for eksempel leddgikt.

Å ha en MR vil avgjøre om smertene skyldes en muskler, bløtvev skader eller ligament skader.

Hvis legen mistenker visse typer leddgikt, kan de trekke væske fra leddet som skal undersøkes. Blodprøver kan også være nødvendig for å avgjøre om du smertene skyldes en sykdom heller da en skade.

Tips og advarsler

  • Stopp noen øvelse som forårsaker knesmerter. Hvis din smerte er et resultat av trening eller sport, kan det være noen enkle endringer du kan gjøre til din kropps mekanikk eller teknikk som vil lindre symptomene dine. Snakk med din trener eller coach om dine symptomer.
  • Aldri ignorere smerte. Smerte er et signal fra kroppen om at noe er galt. Jo lenger du ignorerer at smerte verre situasjonen kan bli. Verre kneskaden blir mer involvert behandlingsplanen og utvinning tid vil bli.

Leddgikt i ryggraden Symptomer

Det er ikke uvanlig for folk å legge merke til økt stivhet og smerte, og kanskje til og hevelse i leddene som de gamle. Dette skyldes den naturlig slitasje på leddene på grunn av daglig bruk og er ofte diagnostisert som slitasjegikt. Denne tilstanden kan også påvirke ryggraden.

Typer

Den vanligste årsaken til leddgikt symptomer i ryggraden er de degenerative forandringer forbundet med slitasjegikt, men den inflammatoriske prosessen av revmatoid artritt, en systemisk sykdom som påvirker felles fôr, kan også ha en effekt, spesielt på halsen regionen. Betennelse og degenerative forandringer assosiert med enten typen leddgikt kan føre til spinal stenose. En annen mer spesifikk type leddgikt som påvirker ryggraden kalles Bekhterevs sykdom.

Erkjennelsen Spinalstenose

Spinal stenose oppstår når åpningen i ryggraden som ryggmargen går eller mellomrommet mellom ryggvirvel --- bein som utgjør ryggraden --- blir smalere. Dette legger press på røttene av nerver som forgreiner seg ut fra ryggraden. De viktigste symptomene på spinal stenose er smerter, kramper eller nummenhet i ben eller armer, avhengig av hvor trykket er på nervene. Snakk med legen din dersom beinet smertene forverres med gåing og øker når du setter deg ned eller bare bøye seg fremover. Av og til vil spinal stenose gjør det vanskelig å kontrollere din tarm eller blære funksjoner. Dette må tas opp umiddelbart hvis det skjer.

Erkjennelsen Bekhterevs sykdom

Ankyloserende spondylitt er en inflammatorisk sykdom som hovedsakelig angriper leddene mellom virvelen og fugene mellom ryggraden og bekkenet. Denne type artritt er ikke vanlig; det påvirker menn mer enn kvinner. Smerte og stivhet kan skje langs hele lengden av ryggraden. Den tidligste symptomet kan være vedvarende smerter og stivhet i nedre rygg og rumpe i mer enn tre måneder. Dette starter oftest når menn er i 20-årene. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan bein i ryggraden sikring, og ribbeina blir stive og lite fleksible, forårsaker vanskeligheter med å puste. Det er vanligvis diagnostisert gjennom sykehistorie, røntgenbilder og en lab test.

Betraktninger

Leddgikt i ryggraden er ikke kureres, men er mulig å behandle. Leddgikt i ryggraden kan bli behandlet av anti-inflammatoriske medisiner og treningsprogrammer. Andre mulige behandlinger er injeksjoner av kortikosteroider, nerve blokker, bukseseler og kiropraktikk eller akupunktur behandlinger. I alvorlige tilfeller kan kirurgi være nødvendig.

Bekhterevs sykdom er også behandles gjennom medisiner og mosjon. Hvis du har denne tilstanden, er en av de viktigste hensyn til å opprettholde så mye ribbe buret ekspansjon som mulig for å bidra til å holde lungefunksjonen intakt. Fysioterapeuter kan hjelpe deg med å sette opp et program for dette.

Forebygging

Holde vekten nede og opprettholde god muskelstyrke og felles utvalg av bevegelse er spesielt viktig for å hindre eller redusere symptomene på spinal stenose forårsaket av slitasjegikt. Mens det ikke er mulig å hindre ankyloserende spondylitt, fordi det er en genetisk basert autoimmun sykdom, kan de verste effektene begrenses gjennom et pågående program for trening og medisiner.

Hvordan redusere knesmerter Fra en Torn Brusk

Kneet brusk fungerer som en støtdemper mellom leggen og thighbones. Kneet brusk eller menisken, er utsatt for skader fordi du bruker knærne så mye. En revet brusk kan være forårsaket ved å vri kneet eller ved degenerative forandringer i brusk. Hvis du spiller kontaktsport, kan du bli utsatt for en revet brusk. Det kan også oppstå når du knele ned. Din smerte kan være på hver side av kneet og kneet kan være hovne med begrenset bevegelighet. Iverksette tiltak for å redusere knesmerter fra en revet brusk.

Bruksanvisning

Se legen din og få kneet evaluert. Han vil visuelt inspisere kneet og teste omfanget av bevegelse. Du kan bli sendt for røntgenstråler eller andre imaging tester som for eksempel en MR. Legen din kan henvise deg til en ortopedisk lege, som er spesialist på vilkår av bein, brusk og ledd.

is kneet. Påfør en is pose i 15 minutter hver time. Etter 24 timer, gjelder det fire ganger per dag. Ice vil redusere betennelser og redusere smerte. Gjelder ikke isen direkte til din kneet fordi du kan skade huden din. Pakk isen i en myk klut, bruk en is bag, eller en pakke med frosne grønnsaker.

Ta en anti-inflammatoriske medisiner. Over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner vil redusere smerte og hevelse av revet brusk. Ikke ta dem hvis du tar medisiner for å tynne blodet. Les etiketten og tar bare den anbefalte doseringen.

Spør om reseptbelagte smertestillende medikamenter. Hvis anti-inflammatoriske medisiner er ikke effektive i å lindre din smerte, spør legen din for å foreskrive smertestillende medikamenter. Reseptbelagte smertestillende medikamenter kan forårsake døsighet, så ikke kjøre når du tar dem, og bare ta dem når din smerte er alvorlig.

Spør om kirurgi. Spør legen din om kirurgisk fjerning av revet brusk er aktuelle for deg. Kirurgi for å fjerne revet brusk vil eliminere smerte, og gjenopprette mobilitet til kneet. Recovery tid vil avhenge av hvilken type kirurgi legen anbefaler.

Tips og advarsler

  • Hvil kneet. Unngå bærer vekten på kne for å redusere smerte. Heve kneet med puter vil redusere betennelse og ubehag.
  • Hvis revet brusk ligger på høyre kne, ikke kjøre. Din smerte kan handle opp mens du kjører, og du vil miste din evne til å trykke på pedalene.

Cervical Spondylotic Myelopati Symptomer

Spondylose innebærer degenerative forandringer i ryggraden, noe som kan føre til myelopati, eller funksjonssvikt i ryggmargen. Cervical spondylotic myelopati er den primære årsaken til ryggmargen dysfunksjon hos personer over 55 år gamle.

Viktigste symptomer

De viktigste symptomene på livmorhals spondylotic myelopati bære svakhet eller stivhet i beina, sammen med ustøhet når han går.

Andre symptomer

Folk kan også oppleve nakkestivhet og popping lyder når du flytter halsen, og hånd nummenhet, prikking og svakhet. De kan ha problemer med å holde gjenstander eller ved hjelp av finmotorikk.

Tap av Sensation

Dersom tilstanden forverres, kan folk miste følelse i hender og føtter i forbindelse med vibrasjoner, nålestikk, smerte og temperatur.

Smerte

Ifølge Spine Health nettsted, over 50 prosent av livmorhals spondylotic Myelopati tilfeller er smertefri. Når smerten forekommer, kan det vises i nakke, skulder, arm eller hånd og er vanligvis beskrevet som stikkende eller kjedelig verkende.

Urin Issues

Personer med cervical spondylotic myelopati ofte oppleve noen nøling når du prøver å urinere. Sjelden, de utvikler urininkontinens.

Leddgikt kneet smerte

Leddgikt kneet smerte er en vanlig lidelse forårsaket av degenerative forandringer i kneleddet. Kne leddgikt smerte er oftest forårsaket av slitasjegikt eller degenerative joint sykdom, som er en progressiv tilstand.

Funksjon

Kne leddgikt smerte vanligvis oppstår som leddbrusk lining benete endene av kneleddet eroderes. Ettersom dette brusk lag forverres, kne felles smerte og stivhet blir mer uttalt.

Betydning

Kne leddgikt smerte generelt begynner som en kjedelig, bankende smerte og øker gradvis i alvorlighetsgrad som leddgikt prosessen fremskritt. I alvorlige tilfeller, begynner benet under nedbrytende brusk stripen blir flisete, noe som øker knesmerter.

Progresjon

Vanligvis utvikler artritt kneet over tid til et punkt hvor benene som danner kneleddet --- tibia og femur --- begynner å gni sammen. Denne bein-on-bone kontakt forårsaker store smerter og kneleddet dysfunksjon.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at kneet artritt (og medfølgende smerter) først og fremst rammer eldre mennesker. Mens kneet leddgikt er mer utbredt i den eldre befolkningen, kne leddgikt kan, og ofte gjør, streik unge, ellers friske individer.

Forebygging / løsning

Milde til moderate tilfeller av kneet leddgikt smerte kan vanligvis behandles med smertestillende medikamenter og livsstilsendringer. Å behandle mer alvorlige tilfeller, kirurgisk inngrep, inkludert kneprotesekirurgi, kan være nødvendig.

Hyaluronsyre for leddgikt

Hyaluronsyre synes å holde store løftet som behandling for leddgikt. For mange som lider av denne smertefulle tilstanden, kan hyaluronic injeksjoner eller piller bringe store endringer i sin livsstil. For år, over-the-counter smertestillende midler, reseptbelagte medisiner, varmebehandling og med kirurgi har blitt brukt til å bekjempe leddgikt.
Hyaluronsyre er en tyktflytende, glatt stoff som smører leddene, opprettholder formen på øyeepler og er en viktig komponent i bindevev --- og nå kan det være svaret på salve leddgikt smerte.

Gikt

Ordboken definisjonen av leddgikt er betennelse i en felles ledsaget av smerter, hevelse og stivhet skyldes infeksjon, traumer, degenerative forandringer, metabolske forstyrrelser og andre årsaker. Tilstanden rammer i ulike former, for eksempel bakteriell artritt, slitasjegikt og leddgikt.

Hyaluronsyre Tilskudd

Hyaluronsyre har vært show for å lindre smerter i leddgikt, mange av dem har ikke vært i stand til å få lindring fra smertestillende legemidler, fysioterapi eller aktuelle anestesimidler. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent viskøs tilskudd i 1997, som inkluderer hyaluronsyre. Det er mange forberedelser som er tilgjengelige i markedet.

Hyaluronsyre Shots

Selv om det er en relativt ny fremgangsmåte, kan hyaluronsyre bli injisert inn i kneet for den artrittiske pasient. Det er ingen umiddelbar lindring av skuddet, og det er en midlertidig følelse av varme, smerte og hevelse og med mulig. Det anbefales at isen påføres etter injeksjonen.

Long-Term Prognose

Hyaluronsyre injeksjoner ikke redusere betennelse eller lindre smerte. I stedet, det hjelper kroppen produsere mer hyaluronsyre. Vanligvis tar det ca tre behandlinger før forbedringene er merkbar, ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons. Lettelsen fra disse bildene skal vare i flere måneder. Hvis du tar hyaluronic muntlig det kan ta noen måneder lengre for å oppleve resultater.

Hjem rettsmidler for sår skulder

Skulderen er en svært mobil struktur sammensatt av flere ledd, sammen med en rekke muskler, sener og leddbånd. Vi vanligvis kaller på denne strukturen til å utføre ulike dagligdagse aktiviteter og atletisk manøvrer, og mindre skade fra skulderen noen ganger resultatet. Heldigvis finnes det flere enkle alternativer for hjemmetjenesten behandling av sår skulder.

Bestemme Egnethet of Self-Care

Ifølge American Academy of Orthopaedic Surgeons, de fleste skader i skulderen innebære skade på bløtvev strukturer i stedet for bein. Vanlige kilder for smerte inkluderer sene (senebetennelse eller degenerasjon), bursitt (betennelse i væskefylt bursa sac), artritt (degenerative forandringer i en felles) og direkte skade. Hvis smertene i skulderen din er alvorlig, bør du oppsøke lege med en gang for en full undersøkelse og diagnose. Men hvis smertene er relativt små, kan du velge å behandle skulderen din hjemme.

Kald behandling og Rest

Begynne å behandle sår skulder ved å bruke en ispose eller andre kalde kilde til å redusere eventuelle betennelser. La den kalde kilde på plass for opp til 15 minutter, deretter fjerne den. Hvis smertene er fortsatt til stede, bruk gjentok 15-minutters sykluser av kald med pauser i mellom. Pass på å ikke sette den kalde kilden direkte på huden din. Hvis det er nødvendig, behandle skulderen din på denne måten tre til fire ganger daglig i en periode på to eller tre dager.

Kombiner denne kalde behandling med enkle resten av den berørte skulderen. Sørg for å unngå enhver aktivitet som forverrer skaden din, for eksempel strekke overhead, løfte tunge gjenstander eller gjentatte ganger strekker armene. Du kan også trenge å midlertidig begrense deltakelse i idrett eller visse former for kraftig mosjon.

Medisiner

For å øke din smertelindring, kan du bruke over-the-counter-steroide anti-inflammatoriske (NSAID) medisiner som aspirin, ibuprofen (Advil, Motrin) eller naproxen (Naprosyn, Aleve). Vær oppmerksom på at regelmessig bruk av disse produktene kan utløse bivirkninger, inkludert magen blødning og lever- og nyreskader. Sørg for å følge alle doseringsinstruksjoner, og slutte å bruke eventuelle NSAID på tidspunktet angitt.

Trening

Du kan også lette din skulder smerter med noen grunnleggende range-of-motion øvelser. Prøv å bøye over på hoften og roterer den berørte skulderen rett ned i små sirkler. Hvis dette er effektivt, kan det øke størrelsen av rotasjonen. Stopp ved første tegn til ytterligere smerte. Som et alternativ, kan du legge ved en lengde på elastisk bånd til et dørhåndtak i en lukket dør. Stå med siden av skulderen mot døren, og med bøyd arm 90 grader. Mens du holder bandet i håndtaket, trekk den forsiktig over magen så mange som 10 ganger. Igjen, stopp hvis du føler smerte.

Forholdsregler

Fortsetter sårhet kan tyde på dypere problemer som du ikke kan behandle hjemme. Hvis smertene ikke blir bedre etter noen dager, eller om det blir verre på noe punkt, bør du oppsøke lege for en riktig diagnose. Du kan også be din lege eller fysioterapeut om flere hjem behandlingstilbud.

Effektene av alder på Optical System

Effektene av alder på Optical System


Over 90 prosent av personer over 70 år trenger noen form for briller, og om lag en tredjedel av personer over 85 år har problemer med å se, selv med sine briller på, ifølge en rapport publisert i desember 2006 utgaven av Journal of American Geriatri Society. Synsproblemer led av eldre mennesker ofte et resultat av effekten av aldring på det optiske systemet.

Fysiske endringer

Aldersrelaterte endringer i strukturene i øyet kan begynne etter når du når 30 år, melder University of Maryland Medical Center. Tårekanalene produserer færre tårer som dine øyne alder, noe som gjør øynene dine føles tørr og ubehagelig. Aldring fører til at hornhinnen til reduksjon i følsomheten, noe som øker risikoen for øyeskader. Svekkede muskler av øyelokk, elev og øyeeplet kan resultere i løse øyelokk, problemer med å tilpasse seg raske endringer av lys og mindre elever, og redusert bevegelse av øyeepler, henholdsvis.

Linsen i øyet ofte gul i fargen, reduksjon i fleksibilitet og utvikler en skyet utseende i mange eldre voksne. Aldrende øye kan også utvikle en grå-hvit ring rundt kanten av hornhinnen på grunn av kalsium og kolesterol salter innskudd.

Øyesykdom

Vanlige øyesykdommer knyttet til aldring inkluderer flytere, grå stær, grønn stær, macula degenerasjon og diabetisk retinopati. Vises flytere som uregelmessig formede, ugjennomsiktige gjenstander drivende i synsfeltet. Mens vanligvis ufarlig og en normal del av aldring, kan floaters indikere en frittliggende netthinnen. Katarakt føre en person til å føle at de er på jakt gjennom vann på glass, noe som gjør verden ser veldig uskarpt.

Glaukom resultater fra overflødig væske i øyeeplet, som bevirker en økning i trykket inne i øyet. Hvis ikke behandles, kan glaukom føre til blindhet. Makulær degenerasjon, den vanligste årsak til blindhet aldersrelatert, resulterer fra nervecelle degenerering i en liten del av netthinnen. Personer med diabetes ofte lider av tåkesyn eller synstap på grunn av blødninger av svake vegger blodårer i øynene.

Vision endringer

De degenerative forandringer i øynene og vanlige øyesykdommer ofte påvirke en aldrende person visjon. Det tar øyet lengre tid å fokusere på nære objekter og fastslå identiteten til fjerne objekter som linsen avtar i fleksibelt. Denne mangelen på fokus gjør visuell skanning for å finne bestemte objekter blir vanskeligere. Redusert elev størrelse og økt linsetykkelse kan føre til en aldrende person å ha problemer med å se i svakt lys fordi mindre lys treffer netthinnen.

Eldre mennesker kan ha behov for bifokale eller spesielle lesebriller på grunn av aldersrelaterte endringer av det optiske systemet som gjør det vanskelig å lese opp-nære objekter og se distanse objekter ved hjelp av et par vanlige briller. Redusert sidesynet at resultatene fra enkelte aldersrelaterte øyesykdommer kan begrense sosiale interaksjoner.

Forhindre endringer

Regular øye checkups og et sunt kosthold bidra til å forhindre visjon endringer forbundet med mange aldersrelaterte synsendringer og lidelser, råder Dr. Dawn Luvaas, en optometrist som driver en privat praksis i St. Marys, Pennsylvania. Vitaminer som kan bidra til å opprettholde helsen til øynene inneholder vitamin C og E. Sørg for at du spiser nok næringsstoffer med en diett pakket full av frisk frukt, friske grønnsaker, hele korn, lav-fett meieriprodukter og magert protein.