Digidexo.com

rå mandelolje

Almond Oil Cure for slapp hud under øynene

Siging av huden under øynene er på grunn av et tap av elastisitet og kollagen. Dette er en naturlig bivirkning av aldring, når tyngdekraften fører til tap av kollagen og elastin. Andre faktorer er røyking, graviditet eller vektøkning eller tap. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å hjelpe avverge den naturlige prosessen eller å endre den.

Almond Oil Ingredienser

Mandelolje er en utmerket kilde for ombygging og nærende hud som har mistet sin tekstur og elastisitet. Den har en rikelig tilførsel av vitamin E og D, kalsium og magnesium. I tillegg, mandler har høye nivåer av fett. Mandelolje er fjernet fra mandelkjerner. Fargen mandelolje er lys gul.

Fordelene ved Almond Oil

Pure mandelolje er et utmerket hjelpemiddel i å reparere sagging hud som har mistet sin fuktighet. Den regulerer fuktighetsabsorberende prosessen mens kontrollere vanntapet, samtidig som porene tettes til. I tillegg kan mandelolje minske mørke sirkler under øynene, redusere virkningene av kløen tørr hud og utslett, sprukne lepper helbrede, lindre muskelsmerter og hindre den generelle aldringsprosess av huden.

Almond Oil Recipe For Sagging huden under øynene

Det er en effektiv hjemmelaget mandelolje oppskrift for å hjelpe sig under øynene og forsyne fuktighet til huden. Ingrediensene er: 2 ts. søt mandelolje, 2 ts. tran, 2 ts. vann, 1 ss. lanolin, 1 ss. Comfrey blader eller røtter. Smelt mandelolje og lanolin i et vannbad. Tilsett vann. La den avkjøles før blanding i comfrey og tran. Glatt 1/2 ts. av blandingen over ansiktet i jevnt, tynt lag. Gni i godt nok slik at det ikke er visuelt bevis for rester. La det stå i fem til ti minutter. I stedet for å gni den av med en vaskeklut, forsiktig skylle med hendene for å oppmuntre glatthet og aktiverer fuktighetsgivende agent for å bli mer effektive.

Holistisk Hemorrhoid Cure

Holistisk hemorrhoid omsorg løser ubehagelige symptomer som hemorroider forårsaker og hvorfor hemoroider oppstår i første omgang. Gjennom lindring av symptomer og livsstilsendringer, kan helhetlig hemorrhoid omsorg brukes til permanent eliminere, eller redusere, hemorrhoid flare-ups og symptomer.

Roe Symptomer

Naturlige hemorrhoid behandlinger som kan brukes til å roe hemorrhoid symptomer inkluderer trollhassel, salver laget med Comfrey eller calendula og sitz bad. Trollhassel har kjølende egenskaper som lindrer svie og irritasjon; det vil også krympe størrelsen på eksterne hemorroider gjennom sine sammentrekkende egenskaper. Calendula eller Comfrey salver vil både berolige irritasjon og fremme helbredelse av revet vev rundt anal området.

Trollhassel ekstrakt, tilgjengelig i mange helsekostbutikker, kan brukes av seg selv til de irriterte områder for lettelse; naturlige hemorrhoid kremer kan inneholde trollhassel, også. Salver eller salver som inneholder comfrey eller calendula kan kjøpes i helsekostbutikker, eller de kan gjøres hjemme ved hjelp av planteekstrakter og baseoljer som for eksempel mandelolje eller kokosolje.

Sitz bad som inneholder havsalt og urter som kamille, calendula eller marshmallow root vil midlertidig gjenoppleve symptomer assosiert med hemorroider. Eventuelle urter som er blandet med badekaret skal bratt i varmt vann i to timer; urter skal siles ut av blandingen, og deretter den varme urt ekstrakt vann kan benyttes for en 15-minutters Sitz bad.

Ta årsaken

Holistisk hemorrhoid omsorg krever en undersøkelse av hvorfor hemorrhoid tilstand har oppstått. I de fleste tilfeller, hemorroider er et resultat av alvorlig forstoppelse; gjentatte diarétilstander kan til slutt føre til hemorroider også.

Kosttilskudd endringer er nødvendig å regulere tarmer og redusere hemorrhoid flare -UPS. Holistisk hemorrhoid omsorg anbefaler et kosthold rikt på fiber, frukt og grønnsaker. De som lider av alvorlig forstoppelse kan være lurt å prøve fibertilskudd. Stadige utbrudd av diaré kreve undersøkelse for å se etter mat allergi eller fordøyelses tilstander som irritabel tarmsykdom eller divertikulitt.

Hemorrhoid lider trenger å holde seg til kostholdsendringer som bedrer tarmfunksjonen sin for resten av livet for å unngå reoccurring og forverring forekomst av hemorroider.

Søk råd hos en physican når det trengs

Holistisk hemorrhoid omsorg kan være en effektiv naturlig behandling for hemorroider, men hvis du lider av alvorlige hemorroider som forårsaker ekstrem smerte eller konstant blødning bør du snakke med legen din. I noen tilfeller kan kirurgiske prosedyrer være nødvendig for å behandle hemorroider før kan brukes helhetlig tiltak for å kontrollere hemorrhoid fakkel-ups.

Personlig Hygiene Tips for Kids

Personlig Hygiene Tips for Kids


Etablering av god kommunikasjon med barnet ditt fra en tidlig alder vil gjøre det lettere å snakke om saker som kommer opp etter hvert som barnet utvikler seg. Undervisning barnet om god hygiene fra en tidlig alder vil være bra for hans generelle helse og utvikling og kan føre til en levetid på sunne vaner.

Vaske hendene

Forklar barnet ditt hvorfor vaske hendene ofte utover dagen er viktig. Bakterier er overalt og kan spre sykdom hvis den ikke håndteres riktig. Fortell henne å vaske hendene før og etter spising, etter å ha spilt og etter bruk av toalettet. Du kan kjøpe morsomme-formet såper og svamper som vil gjøre barnet ditt ønsker å vaske hendene. Ha en fluffy håndkle klar for henne å tørke av. Synge en morsom sang mens vaske hendene vil hjelpe barnet ditt nyte prosessen.

Bading

For å få barnet til å ta et bad, bør du gjøre det til en planlagt aktivitet som finner sted hver dag rundt samme tid. Mange barn liker ikke å ta et bad fordi de frykter vann, blir avbrutt mens du spiller på uforutsigbare tider eller har sensitiv hud. Making bad tid moro kan bidra til å oppmuntre dem. Gi badeleker og boblebad for å gjøre opplevelsen fornøyelig. Vis dem hvordan de skal vaske sine hår, ansikt, negler, armhuler, føtter og kjønnsorganene.

Hårpleie

Børsting barnets hår daglig vil holde den flokefri. Unngå låne Combs fra andre eller deler kammer for å unngå hodelus. Vaske barnets hår bør gjøres med en mild sjampo, en gang i uken. Over-vaske barnets hår kan føre til tørt hår og en kløende hodebunn. Hvis barnet har krøllete hår som har en tendens til å bli tørr, kan du legge litt fuktighet til det ved å bruke kokos eller mandelolje. Regelmessige hårklipp og trimmer bør også være planlagt å gjøre ditt barns hår så stelt og tatt vare på. Enten du kutte barnets hår selv eller har en profesjonell gjør det, sørg for at du har håndholdte spill og leker på hånden for å distrahere barnet ditt.

Oral Hygiene

Tannlegen kan være et vanskelig tema, fordi mange barn frykter tannlegen. Familydoctor.org anbefaler å bringe barnet til tannlegen rundt en alder av 1 bare slik at de blir vant til å gå inn for kontroller og så tannlegen kan finne noen potensielle fremtidige tannproblemer tidlig. Barnet bør venne seg til en vane å pusse tennene etter våkner opp og før du går til sengs. Forsyne barnet med en morsom tannbørste som lyser opp eller er i form av hans favoritt tegneseriefigur kan oppmuntre børsting. Bistå barnet med å pusse opp til han er fem eller seks år gammel. Fra da av, overvåke hans børsting for å sikre riktig teknikk blir brukt.

Irritabel tarm syndrom og mandler

Irritabel tarm syndrom og mandler


Irritabel tarm syndrom (IBS) er den vanligste gastrointestinal klage blant amerikanske voksne med diagnosen ofte gjort etter utelukker andre magesykdommer. Det er ingen enkelt årsak eller enkel kur og på grunn av dette, må IBS lider gjøre forsiktige og varierte justeringer, spesielt angående kosthold, for å lindre enkelte symptomer så mye som mulig. Studier viser økende inntak av løselig fiber, som for eksempel mandler, minsker IBS symptomer i noen. Imidlertid, mandler også inneholde svovel som kan forverre symptomer i andre.

Symptomer

IBS ikke medfører åpenbare endringer i tarm struktur eller alvorlige komplikasjoner, men i betydelig grad kan begrense livsstil på grunn av uforutsigbarheten i tarmer. Symptomene varierer fra person til person, og kan selv motsi eller endre, men generelle tegn inkluderer magesmerter og kramper, oppblåsthet, gass og unormal avføring. Hyppig diaré, hyppig forstoppelse, eller diaré alternerer med forstoppelse er vanlig.

Triggere

Den eksakte årsaken til IBS er ukjent, men symptomene kan skyldes unormal signal mellom mage-tarmkanalen, nervesystemet og hjernen. Noen av de faktorene som påvirker IBS symptomer er stress, infeksjoner, hormonelle ubalanser og mat sensitiviteter som er funnet i halvparten til to tredjedeler av mennesker med IBS. Felles utløse mat er hvete, meieriprodukter, kaffe og sukker; imidlertid ikke mat per se ikke føre IBS.

Tarm Transit

IBS er en sykdom i den nedre tarmkanal som omfatter kolon. En god indikator på kolon helse er tarm transitt tid - hvor lang tid det tar mat å gå ut av kroppen fra det tidspunktet det er svelget. Transittiden kan beregnes ved å spise 3 til 4 hele rødbeter, og bemerker den tiden de ble svelget, og den tiden av avføring som vil presentere med granat rød krakk. Optimal transitt tid er 12 til 24 timer. Transittider større enn 24 timer indikerer avfallet som sitter i tykktarmen for lenge der toksiner kan bli reabsorbert inn i kroppen.

Mandler Alleviating IBS

De med forstoppelse-dominerende IBS blir ofte rådet til å inkludere mer løselig fiber i kostholdet for å optimalisere tarm transitt tid. Blant tre nøtter, mandler har høyest fiberinnhold sammenlignet gram for gram, og studier har vist mandelolje forbedrer også tarm transitt.

Mandler Skjerpende IBS

Mandler inneholder svovel aminosyrene metionin og cystein. Når bakterier i tarmen kommer i kontakt med disse aminosyrer, er et biprodukt hydrogensulfidgass, som er ansvarlig for lukt. Antallet og typer av gasser som produseres i kolon avhenger av de bakterier som er tilstede, og hver person har en unik tarmflora. På grunn av dette, kan matvarer som fører gass i en person ikke føre gass i en annen. For å kontrollere gass, bare unngå uakseptable mat.

Natural Cures for Diaré og en gnaget Bottom

Natural Cures for Diaré og en gnaget Bottom


En universell sykdom blant voksne og barn, diaré er vanlige symptomer er løs, rennende avføring, magekramper, gass og tilbakevendende turer til toalettet. Dem som var rammet med diaré må unngå dehydrering og tap av elektrolytter, som i alvorlige tilfeller kan føre til døden. Hyppig kan også forårsake diaré chafed huden på grunn av overeksponering av bakterier og fuktighet. Mange tilfeller av diaré og sprukken hud kan behandles naturlig uten bruk av resepter eller over-the-counter medisiner.

Behandlinger for bortskjemt mat

Diaré kommer ofte om når bedervet eller dårlig mat har blitt inntatt. Anbefalte rettsmidler for diaré i forbindelse med bortskjemt mat inkluderer å ta homøopatisk Arsenicum, som HomemadeMedicine.com rapportene vil hjelpe kontroll diaré uten å forstyrre fjerning av giftstoffer fra kroppen. Å drikke bjørnebær te er også anbefale for mild diaré.

Redusere svakhet eller kramper

For pasienter som opplever svakhet, smerte i magen eller i midtpartiet, eller tarmgass, er det flere naturlige botemidler. Inntar cuprum arsenicosum anbefales for svakhet og brennende smerter i magen. Tar fire kull tabletter hver time velig vil hjelpe absorbere og utvise tarmgass, og kan hjelpe til med dårlig fordøyelse, kvalme, oppkast og intestinal oppblåsthet. Ingefær te eller kapsler kan også bli brukt for å stoppe kramper og smerte.

Andre Diaré Behandlinger

Health911.com bemerker at rettsmidler ofte forbundet med diaré uten en bestemt kjent årsak inkluderer å spise yoghurt som inneholder laktobasiller, drikke saften av en ferskpresset sitron tre til fem ganger om dagen, inges tre kapsler med grapefruktkjerneekstrakt eller drikker 6 oz. rød eller hvit vin en gang om dagen. HomemadeMedicine.com anbefaler også å ta cayenne kapsler eller inntak vill oregano olje. For lider med brun ris tilgjengelige, nettstedet antyder også koke risen i 45 minutter, spise ris, deretter drikker vann etter at den er avkjølt.

Påfyll av tapt væske

Glukose og kalium er tapt under utbrudd av diaré. Ifølge MotherNature.com, er en vanlig misforståelse at å drikke væske vil føre til mer diaré. Imidlertid må væske tapt byttes ut for å unngå dehydrering, som kan forårsake svakhet, svimmelhet og død i akutte tilfeller av diaré. Når du lider av diaré, holde seg unna koffein, alkohol og eplejuice, noe som kan gjøre diaré verre. Ingefærøl og gulrot juice vil gjøre avføringen mindre vassen.

Rengjøring gnaget Skin

Sprukne eller gnaget huden forårsaket av en runde med diaré bør først rengjøres grundig i rent vann eller en havremel bath ved å fylle den ene enden av en nylonstrømpe med to kopper havregryn, virvlende det gjennom karet vann før, vred ut strømpe og fjerne det før bløtlegging i 15 minutter. Hvis badet er for en baby, bruker bare 1/3 kopp havregryn.

Tørking sprukken hud

Enten forsiktig klapp gnaget huden med et mykt håndkle eller bomull baller eller tørk den med en hårføner satt til laveste varme innstillingen. Hvis du behandler en baby med sprukken hud, la henne noen bleie-fri luft tid og unngå å bruke baby kluter som inneholder alkohol når du endrer henne bleie.

Bruke Oljer

Oljer blir ofte brukt til å behandle chapped eller gnaget hud. Noen alternativer inkluderer visping en spiseskje olivenolje med fem dråper vann og gjelder for ren hud; åpning tran kapsler og helle over sprukken regionen; eller legge til en eterisk olje som tea tree, lavendel, Comfrey og sandeltre til en oliven, jojoba eller søt mandelolje for å roe ned chaffed huden.

Hvordan bli kvitt hemorroider med hjem rettsmidler

Hvordan bli kvitt hemorroider med hjem rettsmidler


Hemorroider eller hauger, er en smertefull hevelse av årer i og rundt endetarmen og anal sfinkter. De kan være innvendig, det vil si inne i anus, eller ekstern, eller prolapsing, noe som betyr at når en intern svelling strekker seg utenfor endetarmen. Ekstreme tilfeller sannsynligvis alltid best behandles med kirurgi, men en rekke kremer har tradisjonelt blitt brukt, vanligvis med noen bivirkninger som kløe eller tørr hud. Hjem rettsmidler kan ta lengre tid å være effektive, men har færre bivirkninger og har en tendens til å være mer varig.

Hvordan bli kvitt hemorroider med hjem rettsmidler

Unn de "brennende" problemer. Hemorroider er beryktet for den smertefulle svie og kløe de forårsake rundt anus. "Bli kvitt" av hemoroider betyr vanligvis, til pasienten, behandling av disse symptomene. En kompress av trollhassel, en beroligende snerpende, vil hjelpe til med smerte og kløe. Aloe vera er en annen god aktuell rette for hudirritasjon. En blanding av essensielle oljer - som sypress, einer, lavendel, sitron eller rosmarin - i en base av mandel kan også stave lettelse.

krympe hemorroider. Med de mest ubehagelige symptomer behandles, kan du gå videre til å krympe hemorroider selv, som vil tillate lettelse å vare. Hemorroider er en varicose blodåre i anus, så vasoconstrictors, som hjelper blodårene kontrakt, og anti-inflammatoriske er avgjørende. Naturlige behandlinger i disse kategoriene omfatter slakter kost (Ruscus aculeatus), collinsonia rot pulver og hestekastanje (Aesculus hippocastanum) urter.

Skynd med lime. Noen naturopaths kombinere de to siste trinn ved å gjøre en aktuell lim fra urter som behandler både symptomene og tilstanden i seg selv. Daniel Mowrey, Ph.D., antyder alumroot, goldenseal, mullein, glatte alm bark og trollhassel, i noe beløp, kombinert og myknet med vann. David Hoffmann, bemerket britiske herbalist, anbefaler pønsket en salve fra 1 ts. hver av calendula, kamille, ryllik, smalkjempe og johannesurt i mandelolje og søker etter avføring.

hindre gjentakelse ved å bo regelmessig. Sannsynligvis den vanligste årsaken til hemorroider er forstoppelse, så holder tarmer løs er en utmerket måte å forhindre videre utvikling av tilstanden. Det er mange naturlige måter å holde seg jevnlig, fra å spise mer fiber til å drikke svart kaffe. En urt som brukes til å behandle forstoppelse er psyllium (Plantago ovata), som faktisk er en viktig ingrediens i Metamucil. Brukes alene, ta 4 til 10 ts. daglig. Aloe vera juice er også en kjent avføringsmiddel.

Hint

  • Den ekstreme svelling av blodkar i anus kan resultere når for stor kraft til området. I tillegg til forstoppelse, kan hemorroider være forårsaket av diaré, langvarig sittende eller stående og graviditet. De hemorroider som outlast disse forholdene kan behandles naturlig.
  • Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering når du tar avføringsmidler. Vedvarende hemorroider, spesielt når blod er til stede, bør tas opp av en medisinsk faglig.

Hva er behandlingen for Cradle Cap?

Cradle cap (eller seborrhea, seboreisk eksem) er en vanlig hudlidelse blant nyfødte. Det fører rødlige og flassende flekker eller gulaktig og fet skalaer på babyens hodebunnen, og noen ganger på andre områder i ansiktet og kroppen.

Daily Shampoo

En daglig sjampo med mild baby såpe kan fjerne fet talg fra hodebunnen før den kan samle inn og danne skalaer.

Olje, Brush, Shampoo

Massere babyens hodebunnen med en naturlig olje som olivenolje, mandelolje eller solsikkeolje. La oljen trenge skalaene i 15 minutter eller mer, og deretter børste forsiktig for å fjerne løsnet skalaer og flak. Shampoo for å fjerne oljerester, og eventuelle gjenværende flak.

Dandruff Treatment

Som flass hos voksne, kan vugge cap være forårsaket av overproduksjon av hodebunnen talgkjertler. Antiflassjampo med selen sulfid har blitt trygt brukes på vugge cap. Det er svært viktig å unngå å få dette produktet inn i barnets øyne.

Herbal rettsmidler

Calendula eller plantain i salveform kan bli massert inn i berørte områder. Noen naturmedisinere anbefaler en Comfrey rot avkok eller en glatte alm salve for å fukte og berolige huden.

Vente det ut

Cradle cap er en smertefri, infeksiøs tilstand som vanligvis forsvinner av seg selv, så noen barneleger fortelle foreldre å bare ignorere det.

Hva å ikke gjøre

Ikke prøv å plukke på skalaene, gni dem med makt eller børste dem vekk med en voksen hårbørste. Dette kan føre til kutt som kan blø eller bli infisert.

Urter for å kurere acid reflux i babyer

Urter for å kurere acid reflux i babyer


Acid reflux i spedbarn og babyer er veldig vanlig. Mayoclinic.com rapporterer at de fleste babyer vil oppleve acid reflux i løpet av sine tre første månedene av livet. Når en baby har acid reflux, spytter de opp mer enn vanlig. De kan bli irritabel under fôring og rastløs etterpå. Som forelder vil du barnet vårt til å være frisk og lykkelig. Det kan være lurt å vurdere å bruke urter for å kurere en sur mage.

Intern Healing

Det finnes en rekke metoder for å lette syre tilbakeløp i spedbarn og barn. Herbalist Andrea Candee foreslår å gi din syke babyen te. Kamille, fennikel frø, og sitronmelisse te er alle hjelpsomme i lettelser ubehag i magen. Disse urtene er klassifisert som antispasmodics og carminatives. Antispasmodics er urter som lindrer mage og intestinal kramper. Vindturbiner er urter som hjelper kvitt fordøyelseskanalen av gass.

Å administrere te til et spedbarn, klinisk herbalist og mor, sier Susan Perri å bruke en pipette. Det-te skal gis til babyen før hver foring i en dose på en teskje av te til en teskje av vann. Oppløsningen bør være oppvarmet til den samme temperatur som barnet morsmelk eller formel. Denne metoden kan bli brukt ikke bare som et middel, men også som et forebyggende metode. Perri anbefaler også at ammende mødre drikker disse te samt fordi fordelene vil bli overført til barnet ditt gjennom melk som du produserer.

Ekstern Healing

Fordelene med krampeløsende og carminative urter er tilgjengelig for barnet ditt selv om du ikke vil mate spedbarn urtete. Ved å legge kamille eller lavendel olje til babyens bad, kan barnet få de samme fordelene og lettelse. Bare legg en eller to dråper til sin badevannet. Andrea Candee foreslår også å lage en urte pose å legge til badet. Ta en liten musselin pose og fyll med tørker kamille og lavendel blomster. Når du har gjort at den er forsvarlig festet, kan du bruke denne posen som en bade svamp for baby.

Lett massasje kan også dra babyens opprørt buk. I forholdet mellom en dråpe viktig kamille eller lavendel olje til en teskje av mandelolje, kan du bruke dette til å lindre babyens magesmerter. Denne massasjen bør følge fordøyelseskanalen og begynner like nedenfor og til høyre for barnets navle. Forsiktig arbeider i en rektangulær urviseren, fortsette å massere over midsection og ned på venstre side av kroppen.

Naturlig salve for bleie utslett

Naturlig salve for bleie utslett


Bleie utslett er noe nesten alle barn får på et eller annet tidspunkt. Det er mange salver på markedet for å behandle bleie utslett, men du ønsker noe spesielt for din baby. Noe naturlig. Mange foreldre søker naturlige produkter for sine barn. Hvorfor betale høye priser for boutique "naturals" når du kan lage din egen naturlige baby-produkter akkurat som hjemme? For en fantastisk måte å sikre at det du bruker på barnet ditt har ingenting, men de mest rene og naturlige ingredienser.

Årsaker til bleie utslett

Den vanligste årsaken til bleie utslett er våte eller skitne bleier, kombinert med bleie gnaging. Komponenter av urin er brutt ned av babyens avføring, noe som skaper ammoniakk. Når babyen beveger seg, bleier gjøre også, forårsaker gnagsår. Den gnaging bryter ned babyens hud akkurat nok til at ammoniakk og bakterier til å forårsake betennelse.

Tro det eller ei, de såkalte milde salver, kremer, såper, våtservietter, og selv vår vaskemiddel kan irritere søt babyens hud. De fleste kommersielle produkter inneholder parfyme, fargestoffer, vaskemidler og andre kjemikalier. Fakta: Kommersielle såper og rensemidler inneholder løsemidler. Ikke bra for noen!

En annen vanlig årsak til bleie utslett er gjær. Babyer kan få gjær infeksjoner i bleieområdet. Gjær trives i varme, fuktige miljøer.

Behandling

Bleie utslett kan behandles lettere enn du tror. Tar dine signaler fra Mother Nature kan være det beste løpet av behandlingen. First off, tenk på hvilke produkter du bruker på barnerumpe. Endre måten du endre babyens bleie kan utgjøre hele forskjellen.

Bruk naturlige produkter på barnet ditt når det er mulig. Naturlige baby-produkter er allment tilgjengelig. Du kan også lære å lage din egen naturlige bleie utslett salver og andre remedier. De naturlige salve, salve og balsam oppskrifter inkludert i denne artikkelen er enkle å lage.

Bytt fra engangsbleier til tøy diapers.Use en bleie tjeneste eller kjøpe din egen. Når du hvitvaske tøybleier, være sikker på å doble skylling. Legg en halv kopp hvit eddik til vaskeriet for å bryte ned ammoniakk og andre irritanter.

Bruk en mildere såpe for baby. Sjekk din lokale helsekost butikk, co-op eller bondens marked for naturlig geitemelk såpe. Geitemelk har en pH nesten identisk med menneskelig hud og har beroligende egenskaper. Geitemelk såpe med havregryn er enda bedre.

Slutt å bruke kommersielle baby kluter. Bruk varmt vann og en myk klut, eller lage din egen naturlige våtservietter.

Fresh Air

Siden bleieutslett og gjær trives i et varmt, fuktig bleie, la oss fjerne det, i hvert fall for en liten stund. Hver gang du endrer din baby, la bleie off i 10 til 15 minutter hvis du har tid. La babyens sår nederst lufttørke. Selv Ben Franklin trodde på luft bad.

La babyen ligge på håndklær eller noen tøybleier uten bleie på i 20 minutter to eller tre ganger om dagen. Baby vil elske friheten til å være sans klær, og luften på babyens hud er en av de beste midler for å rydde opp fuktrelaterte utslett. Ikke la barnet få kjølt.

Gjør deg klar

Opprette naturlige baby-produkter er ganske enkel. Hvis du kan følge en oppskrift, kan du lage din egen bleie utslett behandlinger i ditt eget kjøkken. Alle ingrediensene kan finnes på din lokale helsekost butikk, bondens marked, co-op eller online. Du trenger et vannbad, et glass eller rustfritt stål bolle, måle kopper og måleskjeer, en blanding skje, rent glass med barnemat med lokk, en ren marshmallow container, stor, eller en tom babyen tørk container, zip lock baggies, og til slutt, en mat-skala som har unse målinger. Til riktig kalibrere skalaen, sørg for å veie en tom kopp eller bolle som du vil bruke for veiing ingredienser. Bare plassere den tomme kopp eller skål på skalaen og sett skala til null. Når du legger til ingredienser til det du vil ha vekten av ingrediensen bare. Ikke koppen eller bolle.

Oppskrifter

Lavendel bleie Balm

1 oz. shea butter
1/2 oz.virgin olivenolje
1/2 oz. søt mandelolje
2 dråper lavendel eterisk olje

Kombiner shea smør, olivenolje og mandelolje i et vannbad. Rør til godt blandet og smeltet, men ikke kokende. Avkjøles litt og tilsett lavendelolje. Hell over i et rent glass babymat jar.

Ingen av Din Bivoks bleie salve

1 oz. bivoks
3 1/2 oz. virgin olivenolje
1/2 oz. sinkoksyd

Smelt bivoks i et vannbad. Legg olivenolje og rør godt. Fjern fra varmen. Enten visp eller bruk en håndmikser til å blande i sink oksid. Avkjøl og satt i glasskrukke.

Herbal baby Salve

1/2 kopp søt mandelolje eller virgin olivenolje
2 eller 3 dråper lavendelolje
2 eller 3 dråper melaleuca olje (også kalt tea tree olje)
4 ss. destillert vann

Bland alle ingrediensene godt i en bolle. Hell over i en glasskrukke.

Naturlige Våtservietter til baby

1/4 kopp virgin olivenolje
2 kopper destillert vann
3 eller 4 dråper lavendelolje
En rull med myke papirhåndklær, halvert med papp kjerne fjernet
Ren marshmallow beholder med lokk, eller tom babyen tørke container

Hell olivenolje og destillert vann i marshmallow beholderen eller babyen tørk beholder. Legg lavendelolje. Bland godt. Senk halv rull med papirhåndklær i beholderen med blandingen. Dekk tett. For bleie bag bruk, rive av flere fuktige håndklær og plassere dem i zip-lock baggies.

Helbredende egenskaper av naturlige ingredienser

Hver av de naturlige ingrediensene som brukes i disse oppskriftene er gunstig. Destillert vann er foretrukket fordi det er blitt renset for å fjerne eventuelle metaller eller sporstoffene. Bassiasmør har vitaminene A, E og F og har anti-inflammatoriske egenskaper, og det er sterkt fuktende og beskyttende hud. Olivenolje har antioksidanter. Det blir hurtig absorbert inn i huden, og bidrar til å holde sin egen hud fuktighetsbalanse. Som olivenolje, er søt mandelolje lett absorberes inn i huden. Det myker huden og lindrer irritasjon. Både olivenolje og søt mandelolje er bærere for essensielle oljer, noe som åpner for fortynning av sterkere essensielle oljer. Angå eteriske oljer: Litt går en lang vei, så pass på å bare bruke oppgitte beløp. Melaleuca eterisk olje, også kjent som tea tree eterisk olje, er en naturlig antimikrobiell, antibakteriell og bakteriedrepende. Lavendel eterisk olje er en naturlig antibakteriell, er beroligende og legger en ren frisk duft.

Babyen Skjønnhet tips

Babyen Skjønnhet tips


Foreldre er stolte av sine babyer og liker å vise dem frem på fester og i bilder. Det finnes enkle måter for foreldre å forbedre sine babyens skjønnhet samtidig beholde sin lille en behagelig og sunt. Og som en bonus for nye foreldre, noe som gjør babyen din enda vakrere tar ikke mye tid, penger eller materialer.

Cradle Cap

Cradle cap er preget av tørr, flassende hud som gjør babyen din se ut som han har flass. Det kan også vises som gule eller brune crusty flekker på babyens hodebunn. Babyer vanligvis har vugge cap for de første månedene av livet (årsaken kan være hormonelle), og det går som regel bort av seg selv. Du kan behandle vugge cap ved snyltende babyens hode med baby eller mandelolje. Gre flak av babyens hår og deretter vaske håret for å fjerne oljen.

Ujevn Hair and Skull

Babyer kan miste litt hår etter at de er født og slites bort noe av det og samtidig legge ned. Fontanelles eller kraniale suturer av et spedbarn hode ta flere måneder å begynne å lukke, som kan forlate babyens hode med en litt uregelmessig form. Du kan skjule bare flekker og en uregelmessig hode form ved å sette en lue eller et pannebånd med en stor bue eller blomst på babyens hode. Du kan også prøve en parykk eller et pannebånd med hair extensions, som er tilgjengelig spesielt for spedbarn, for å gi barnet ditt hår et fyldigere utseende.

Riper

Bittesmå babyer har ennå ikke utviklet motorisk kontroll og kan ved et uhell klø seg selv og andre. Hold smertefulle, såre utseende riper til et minimum ved å klippe babyens negler (gjør det når han sover hvis du må) og kle ham i klær med hånden dekker bygget inn i dem for de første par månedene. Du kan bli fristet til å dekke riper med en makeup concealer, men concealer kan forårsake en allergisk reaksjon, forverring av situasjonen. Bruk en aktuell antibiotika krem ​​for å lindre smerte, rødhet og hevelse.

Utslett

Babies 'hud er svært følsom og kan være utsatt for utslett. Bruk dye-fri og duft-free vaskemiddel, baby shampoo og såpe for å hindre utslett. Også, umiddelbart fjerne våte smekker og klær, og ikke la barnet ditt til å overopphetes, som fuktighet på huden kan forverre utslett.

Bruke salve formulert for babyer på barnet hvis hun ikke får utslett. For eksem, som vises som tørre flekker av hud, prøv en kortison krem. For elveblest, som vises som renner som kan spre seg raskt, kan du bruke et antihistamin krem. Elveblest er et tegn på allergi, så se babyen for tegn på vanskeligheter med å puste eller svelge.

Under-Eye Circles

Det er ikke mye du kan gjøre når barnet ikke sover og utvikler mørke ringer under øynene. Hjelp barnet ditt få til å sove ved å forlate en natt lys på, lese, synge eller rocking ham til å sove. Holde rommet ved en passende temperatur så han ikke overopphetes eller bli kaldt i løpet av natten. Å få nok søvn kan gjøre disse sirklene forsvinne.

Under øynene området er sensitivt, men du kan også prøve forsiktig masserer huden under øyet eller plassere en kjølig kompress på øynene i fem minutter om gangen, hvis barnet vil fortelle deg.

Toe Nail infeksjon

Toe Nail infeksjon


Tånegl infeksjon, ellers kjent som onychomycosis eller "ringorm spiker", rammer om lag 3 prosent av den amerikanske befolkningen, og opptil 50 prosent av folk over 70. Den starter når mikroskopiske sopp komme inn en spiker og deretter spre seg i den varme fuktighet sokker og lukkede sko. Det kan også bli plukket opp i garderober og svømmebassenger. Noen legemidler og hjem rettsmidler kan drepe sopp, men det kan ta flere måneder.

Årsaker

Trichoplyton rubrum er den vanligste sopp påvirker tåneglene. Det fører også til fotsopp. Hvis du ikke tørke føttene grundig etter bading, spesielt etter vandre rundt i fellesområder, for eksempel garderober, idrettslag eller svømmebassenger, kan du begynne en infeksjon som sprer seg til alle tærne.

Trange sko eller strømper som constrict føttene kan også føre til infeksjon. Menn er mer sannsynlig enn kvinner til å få det, spesielt de som regelmessig bære tunge arbeid støvler.

Predisposisjoner

Personer med nedsatt immunforsvar, for eksempel de med AIDS eller diabetes, er utsatt for spiker infeksjon. Vanligvis er den stortåen berørt først. Selv om en infisert tå ikke kan virke alvorlig, kan det ha store konsekvenser for en diabetiker.

Andre sykdommer

Ikke alle tånegl sykdommen er forårsaket av onychomycosis. Andre årsaker til misfargede negler er eksem, psoriasis og lichen planus. En lege kan ta en soppkultur å fastslå årsaken.

Symptomer

I utgangspunktet skiller spiker fra neglesengen. Gulning, hevelse, jevning og smuldrer negler med striper eller flekker kan oppstå. Tånegl farge kan variere fra gul eller brun til hvit med denne tilstanden. Hele tånegl kan falle av.

Venstre ubehandlet, kan en tånegl infeksjon føre til tå infeksjon og også spre dypt ned gjennom huden til benvev. I verste fall, dersom infeksjonen penetrerer ben, er det mulig, kan det bli nødvendig å amputasjon.

Behandlinger

Alle åpne sår skal holdes rent og tørt. Hjemmelagde behandlinger kan fungere, men krever systematisk rensing over flere måneder. Prøv en blanding av like deler eple cider eddik og Gold Listerine. Du kan male tåneglene eller suge føttene morgen og kveld.

Tea tree olje har kraftige anti-fungal egenskaper. Hvis infeksjonen ikke har kommet for langt, trimme neglene og behandle med tea tree olje kombinert med en transportør olje som lavendel, som vil absorbere gjennom keratin.

Vicks VapoRub salve er en kraftig antiseptisk som kan gnis på tåneglene med noen demonstrert suksess.

Zetaclear tilbyr en pengene-tilbake-garanti og kombinerer mange naturlige ingredienser, inkludert undecyclenic syre (lakserolje), tea tree olje, mandelolje, jojobaolje, fedd olje, vitamin E og sitrongress olje.

Farmasi

Visse orale medikamenter som kan være foreskrevet for tånegl infeksjon, inkludert Lamisil (terbinafin) eller itrakonazol (Sporanox), som må tas minst tre måneder. Begge har bivirkninger. Laminere er vanskelig på leveren. Eller du kan prøve topikalt narkotika, Benzalkoniumklorid.

Forebygging

Hold neglene trimmet, ikke bruk polish som beskytter sopp, sterilisere spiker clippers.

Bruke sandaler i dusjen og svømmebasseng, garderoben eller treningsstudio.

Ikke låne sko eller håndklær fra andre.

Tørre føtter grundig etter du dusjer eller svømme.

Bruk sko som passer ordentlig.

Hvordan å miste hengende hud

Hvordan å miste hengende hud


Når du mister vekt raskt, kan det hende du føler stor om den nye kroppen, men saggy huden rundt mage, armer og lår kan være vanskelig å skifte. Den beste måten å unngå dette problemet er å gå ned i vekt sakte, da det vil gi huden din tid til å tilpasse seg kroppens nye dimensjoner. Ved å gjøre små endringer i livsstil, er det mer sannsynlig å feste med dem, og mindre sannsynlighet for å bare hoper vekten tilbake på når dietten er over.

Hvordan å miste hengende hud

Hvordan å miste hengende hud

fukte. Når du mister vekt raskt, kan huden din tørke ut, bemerker hudpleie nettsted, DermNet NZ. Bruke en god fuktighetskrem, men vil hjelpe huden å opprettholde sin elastisitet bedre. For virkelig tørr hud, gni deg inn i olje etter bading, men før tørking. Bruk olivenolje eller hva god olje du har rundt i huset, men for en søt lukt, opt for mandelolje eller kokosolje. Pat tørr, deretter brukt oljebasert fuktighetskrem. Bruk bomull klær til sengs for å holde fuktighet på huden din.

•  Hold deg hydrert. Eksperter anbefaler vi alle drikke minst åtte glass vann hver dag, og når du taper vekt, er dette intet unntak. Bor hydrert vil forbedre elastisiteten i huden, noe som gjør det mer sannsynlig å klemme din bedre form, i stedet for å henge klønete. Drikke et glass hver time kan være vanskelig i begynnelsen, men å fortsette, og det vil snart bli enklere.

Øvelse huden unna. Regelmessig trening vil etter hvert skifte din overflødig hud, men bare hvis du forblir hydrert. Du vil etter hvert bulk ut noe med ekstra muskler, noe som gir huden noe solid å klemme. For en saggy magen, ligge på ryggen med bena utvidet rett, og pust sakte ut og løft bena samtidig. Bruk magen til å holde posisjonen, deretter puster inn og ta bena ned igjen. For hengende armer, ligge på en benk med en manual i hver hånd, håndflatene vendt opp. Sakte puster ut og heve vektene, hold et sekund, inhalerer og senk vektene, deretter gjenta.

Spis riktig. Bare fordi du taper vekt, betyr det ikke at du bør unngå å konsumere fett helt. Enumettet og flerumettet fett er avgjørende for dine organer 'funksjoner, og bidra til å legge elastisitet til huden din. Spis rikelig med fisk, nøtter, olivenoljer, frø og avokado for hud condition.

slutte å røyke. Røyking begrenser blodstrømmen og bidrar til å bryte ned kollagen, som er viktig for hudens elastisitet. En 2002 artikkel publisert i British Journal of Dermatology funnet røykere syntetisere 18% mindre type I kollagen og 22% mindre type III kollagen enn de som aldri hadde røykt. Røykere 'hud er derfor mindre i stand til å regenerere seg selv enn andre hud. Bli med i en lokal røykeslutt gruppe hvis du trenger hjelp.

Tenk kirurgisk hjelp. Noen eldre mennesker synes det er umulig å miste hengende hud uten kirurgi. Snakk med en lege eller plastisk kirurg om den beste fremgangsmåten for deg.

Naturlig behandling for Håravfall

Naturlig behandling for Håravfall


Du kan ikke være fornøyd med håret ditt om det er tynn og falle ut; men kan du ikke ønsker å ta et medikament som angivelig fremmer hårvekst og du ikke er i markedet for hår plugger. Hvordan kan du naturligvis fremme hårvekst og redusere hårtap? Det finnes flere teknikker.

Diet

Spise en diett som er rik på protein (magert kjøtt) og får nok jern, slik at du ikke blir blodfattig er avgjørende for sunt hår, og vil også bidra til å forhindre håravfall. Altmedicine.about.com anbefaler å spise skinn av agurk, rød og grønn paprika og poteter fordi skinnene er rike på silika, et mineral som er avgjørende for å opprettholde håret og helsen til håret ditt.

Eteriske oljer

Ikke bare er essensielle oljer integrert ingredienser i badesalt og lotions, samt for parfyme formål, de har også terapeutisk verdi, og er antatt å forbedre hårvekst. Ifølge Altmedicine.about.com, en naturlig behandling for alopecia (hårtap) består av å blande essensielle olje av timian, lavendel og sedertre (tre dråper hver) med en åttendedel kopp grapeseed olje og deretter bruke et par dråper til din hår og hodebunn, spesielt tynning og balding områder, og massasje i noen minutter. Gjør dette hver kveld, og i et par måneders tid bør du se noen bedring i håret volum.
Det antas at så Palmetto oljeblokker DHT (dihydrotestoseterone), som er det mannlige hormonet. Blokkering DHT begrense håravfall. Saw Palmetto er en frukt som kan tørkes. Det er også tilgjengelig som en te-eller i kapsler, tabletter og flytende ekstrakt. Diskuter dette med legen din.

Piske opp en Lim

Ifølge Ayurveda-gress-remedy.com, kan en lime gjøres ved sliping lakris i melk. Denne lim skal brukes til noen bare flekker i hodebunnen. Denne blandingen fremmer hårvekst. En annen teknikk det å lage en pasta av sitron og svart pepper frø og bruke dette til bare flekker. Inntak av en kombinasjon av salat og spinat juice hjelper hårvekst, det samme gjør gulrot juice blandet med alfalfa juice.

Holde Hva hår du har sunn

Hvis du ønsker å opprettholde tykkelsen og fargen på håret ditt, sørg for at kostholdet er rikt på folsyre, vitamin B5, biotin og para-aminobenzosyre (PABA). Ta et daglig tilskudd vil hjelpe deg å få din daglige behov av disse vitaminene. For mye sink i kosten kan resultere i en kobber-mangel, som fremmer hårtap.

Urter

Det er elementer i hagen som kan hjelpe deg å kjempe hårtap, ifølge Holisticonline.com, inkludert southern, rosmarin, arnica og ringblomst. Kombiner disse blomster og urter med en transportør olje, for eksempel mandelolje, og gni concoction inn i hodebunnen.
Horsetail gir en utmerket kilde til silika, som holder håret skinnende og sterkt. Horsestail er en slektning av bregne. Det har blitt brukt som en urtemedisin siden antikken. Det er en nonflowering luke og kan brukes til å helbrede sår og stoppe blødninger. Å bruke den til håret ditt, legg 2 ss av kjerringrokk i en kopp varmt vann, la det bratt, og deretter legge den til en mild shampoo. Horsetail er kontraindisert, ifølge University of Maryland Medical Center, hvis du tar antikoagulantia, dioksin for hjertesvikt eller fenytoin for anfall. Alltid snakke med legen din før du prøver en urtemedisin.

Vitaminer

Biotin er vurdert som svært effektive i å fremme sunt hår og eliminere hårtap. Biotin er et B-vitamin. En god kilde til biotin er eggeplommer. Ifølge Webmd.com, anbefaler noen leger tar et daglig tilskudd på 3 mg biotin.
MSM (methylsulfonlmethane) inneholder svovel, som er avgjørende for den strukturelle utvikling av hår. Ifølge Virtuvites.com, scavenges MSM frie radikaler og øker blodsirkulasjonen.
Webmd.com videre at vitamin B12 er avgjørende for å hindre hårtap. Du kan få vitamin B12 ved å spise egg, fjærkre og kjøtt. Det er også foreslått at å drikke grønn te, noe som øker kvinnelige hormoner og hjelper redusere det mannlige hormonet DHT, som er hår-tap skyldige, vil hjelpe deg å opprettholde et sunt hår.

Hvorfor du trenger Vitamin E

Vitamin E er en viktig fettløselige næringsstoffer, verdsatt for sin rolle i etableringen av røde blodlegemer og for sine antioksidantegenskaper. Selv mangler dette vitaminet er uvanlig, er det vanlig for beløpet til stede i gjennomsnittlig kosthold for å være noe under den anbefalte daglige rasjon. Problemer kan resultere fra å ta store mengder vitamin E i kosttilskudd, så det er best å få dette næringsstoffet fra kostholdet ditt.

Dosering Betraktninger

Anbefalt daglig inntak av vitamin E for en voksen person er 15 mg, som er 22,5 IE, mens tålelig øvre grense er 1000 mg, som er 1500 IE. Du kan kjøpe vitamin E tilskudd i enten naturlig eller syntetisk form. Den syntetiske form er omtrent 50 prosent mindre aktive enn det naturlige, slik at dosen er høyere. Den naturlige er "d" og "D" alfa-tokoferal, mens den syntetiske er "dl" og "DL" alfa-tokoferal.

Mat Kilder

Hvetekimolje har høyest vitamin E innholdet i noe mat, som inneholder 20 mg per spiseskje. Andre høyt innhold matvarer inneholder mandler, hasselnøtter, solsikkefrø, mandelolje, bomullsfrø olje, solsikkeolje, saflorolje og søtpoteter; hver har mellom 4,6 mg og 6,7 mg per porsjon. Mat som inneholder mindre mengder inkluderer egg, asparges, avokado, hele korn og grønne bladgrønnsaker. Du kan kjøpe ubehandlet hvetekimolje til enhver helsekost butikk. Hvis du vil være sikker på vitamin E inntak er tilstrekkelig, litt av denne oljen toppes over en salat kan levere behovet.

Indikasjoner

Den eneste ubestridte bruk for vitamin E tilskudd er i vitamin E mangel. En helsearbeider bør føre tilsyn med behandling av denne tilstanden. . I en studie publisert i den 20 januar 2000, utgaven av "The New England Journal of Medicine," etterforskere fant at vitamin E tilskudd ikke klarte å redusere dødsfall eller sykdomsrater fra hjertesykdom. Selv om enkelte forhold som for eksempel hjerneslag og kreft kan ha nytte av en diett rik på vitamin E, tyder ingenting høye doser av kosttilskudd vil gi samme effekt, University of Maryland Medical Center rapporterer. Forskning ikke definitivt støtter forutsetningen at det er nødvendig å konsumere beløp over anbefalt daglig inntak.

Advarsler

Langvarig, vanlig bruk av store doser vitamin E tilskudd kan øke risikoen for død med en liten margin, ifølge MayoClinic.com. Videre kan disse forhøyede doser øke risikoen for blødning, spesielt når det kombineres med visse legemidler. Som regel trenger leger anbefaler ikke å ta kosttilskudd som inneholder 400 IE eller mer. Siden enda mye mindre doser har potensial til å forstyrre visse klasser av medisiner, bør du kontakte lege før du tar noen form for nondietary kilde til dette vitaminet.

Slik Cure Håravfall Naturligvis

Slik Cure Håravfall Naturligvis


For millioner av voksne, mannlige og kvinnelige, er håravfall en alvorlig bekymring. Reseptbelagte produkter er tilgjengelig som kan bidra til å dempe håravfall eller hjelpemiddel i voksende hår, men ikke uten potensielt skadelige bivirkninger. Heldigvis finnes det en rekke naturlige måter å stoppe håravfall og fremme hårvekst uten å ty til sterke medisiner.

Slik Cure Håravfall Naturligvis

Masser hodebunnen i 5 minutter om dagen. Dette vil øke blodtilførselen til hårsekkene og fremme hårvekst.

Bruk en blanding av essensielle oljer til hodebunnen i 20 minutter hver dag. Blandingen skal være 6 dråper lavendel eterisk olje og 6 dråper bay essensielle oljen i en base av 4 gram av mandelolje.

Bland aloe vera-gel med en liten mengde av kokosmelk og bruk som en sjampo.

Påfør løk juice til røttene av håret to ganger daglig. La løk juice forbli i 1 til 2 minutter og skyll den ut.

Hint

  • De fleste av disse metodene tar flere uker å begynne å jobbe; ikke forlate dem hvis du ikke ser umiddelbare resultater.
  • Eteriske oljer er farlige og kan være skadelig hvis ufortynnet. Sørg for at oljeblanding er godt blandet og teste det først på en liten del av huden før du bruker på hele hodebunnen.

Håravfall behandlinger og produkter Informasjon

Håravfall behandlinger og produkter Informasjon


Håret vokser med en hastighet på ca 1 cm - mindre enn en halv tomme - hver måned. Til enhver tid er om lag 90 prosent av håret ditt vokser mens den andre 10 prosent hviler. Den hviler håret faller ut etter ca to eller tre måneder, og nytt hår begynner å vokse. Selv om det er normalt å ha litt hår tap hver dag, noen mennesker mister håret på en overdreven hastighet. Årsaken til denne overdreven tap kan være fra kirurgi, hormonelle problemer, medisiner, infeksjoner og, i noen tilfeller, av en medisinsk tilstand.

Medisiner

Stoffet minoxidil, også kjent som merkenavnet Rogaine, kan kjøpes uten resept og kan brukes av både menn og kvinner. Godkjent av Food and Drug Administration, er minoxidil påføres direkte på hodebunnen din. Det har vært vellykket i å bremse tapet av hår og for å oppmuntre til ny vekst, men effekten er bare midlertidig. Finasteride, kjent under merkenavnet Propecia ble godkjent av Food and Drug Administration i 1997 for å behandle mannlig mønster baldness, eller androgen alopeci. Bruken har vært effektiv, men det kan kun brukes av menn.

Hair Restoration

En hudlege kan korrigere hårtap med et hår restaurering kirurgi. Hårtransplantasjon innebærer å ta strimler av hodebunnen der håret vokser og transplantere dem inn i skallet områder. Skalp reduksjon gjøres ved å fjerne noen av de områdene av skallet hud og lukke gapet med sting. Hodebunnen forlengere er enheter som er plassert under huden til å strekke de områdene der håret vokser. Noen av disse prosedyrene er gjort i kombinasjon for best resultat. De er vanligvis utført under lokalbedøvelse i en hudlege kontor eller en poliklinisk kirurgisk senter.

Foods / Vitaminer

Ifølge Håravfall Haven, er visse matvarer foreslått å stimulere hårvekst og hindre hårtap fordi de inneholder vitaminer som er viktig for sunt hår og hodebunn. De omfatter kikerter og roastbiff (vitamin B-6 og sink), soyabønner og mandler (jern og vitamin E), sammalt hvete (silika og jern), kumelk (absorberbare jod), havre (absorberbare jern, kalium, fosfor og magnesium ), appelsiner (vitamin C) og fiske (vitamin A, vitamin B-6, protein og essensielle fettsyrer). Effektiviteten av å spise disse matvarene i behandling av hårtap er ikke undersøkt.

Hjem Rettsmidler

Følgende hjemme rettsmidler er anbefalt som hår tonics, som skal brukes på hodebunnen for å forhindre håravfall: amla (eller indisk stikkelsbær) kokt i kokosolje for å gjøre amla olje; like mengder amla juice og lime juice; kokos olje blandet med limesaft; kokosmelk; lakserolje; et lim av varm olivenolje, honning og 1 ts. av kanel (venstre på i 15 minutter); en pasta av lime eller sitron frø og svart pepper og mandelolje.

Betraktninger

Legen din kan finne årsaken til hårtap. Hvis det er et resultat av en underliggende tilstand, kan behandling av tilstanden eliminere hårtap. Hvis håret ditt tap er forårsaket av et medikament, endre eller stoppe medisinering sannsynlig vil løse problemet. Aldri slutte å ta et medikament uten råd fra legen din. Ifølge den amerikanske Håravfall Association, fortsetter forskning for å finne effektive behandlinger for hårtap.

Naturlige urter for Tynning Hair

Håravfall kan forårsakes av mange forskjellige ting, for eksempel stress, dårlig ernæring, hormonendringer og dårlig sirkulasjon, både menn og kvinner, vanligvis over 45 år, kan begynne å oppleve hårtap. Menn kan oppleve total skallethet hvor som kvinner bare har tynt hår. Hårtap kan påvirke ens selvfølelse og selvtillit. Det er flere naturlige måter du kan hindre eller reversere tynt hår.

Saw Palmetto

En av årsakene til hårtap er det mannlige hormonet dihydrotestosteron (DHT). Så Palmetto er en urt som bidrar til å blokkere dannelsen av DHT i kroppen. Saw Palmetto kan bli funnet i ekstrakt eller tinktur form og kan legges til sjampo, eller for mer effektiv dose, tatt muntlig. Denne urten kan bidra til å gjenopprette balansen i hodebunnen ved å rense porene og fremme god sirkulasjon.

Rosemary

Rosemary har blitt sagt å fremme sunt hår. Rosemary er svært rik på antioksidanter, som bidrar til å gjenopprette balansen i hodebunnen. Rosemary er noen ganger blandet med mandelolje og deretter masseres inn i hodebunnen for å hindre tynt hår og skallethet. Rosemary kan også brukes som en skylling etter sjamponering. Plasser 2 ss. frisk rosmarin i en mugge, hell en kopp varmt vann over den og la den bratte i 10 til 20 minutter. Sil ut urt og tilsett 1 ss. eddik. Hell over håret etter en sjampo og ikke skyll.

Pygeum

Pygeum er en viktig urt som er veldig mye som så Palmetto. Det er ofte brukt i forbindelse med så Palmetto å hjelpe med prostata utvidelse. De tre viktigste urter som brukes til å hjelpe med mannlig mønster skallethet er så Palmetto, brennesle root og Pygeum africanum.

Kjerringrokk

Snelle er en av de mest vanlige ingredienser i sjampobehandlinger for hårtap. Den mest potente formel kjerringrokk er et frysetørket kapsel, men for håravfall er det ofte tatt som en te. En spiseskje knust hestehår brukes per kopp vann. En liten mengde sukker kan tilsettes for smak. Horsetail arbeider for å rette opp den hormonelle ubalansen som forårsaker hårtap.

Løsninger for Hormonelle Hårtap hos kvinner

Hvis du er peri-menopausal eller fullt overgangsalderen, kan du bli opplever håravfall på grunn av varierende og deretter forsvinner hormoner - inkludert østrogen og progesteron. Hvis en kvinnes testosteronnivå er for høyt, kan hun oppleve hårtap kan sammenlignes med det som en mann erfaringer. Etter fødselen, kan noen kvinner oppleve håravfall. Men dette er nesten alltid midlertidig og vil sortere seg ut en gang hennes hormoner komme tilbake til det normale.

Betraktninger om HRT

Hvis du vurderer hormonbehandling (HRT), være oppmerksom på at det er alvorlige risikoer inkludert blodpropp, hjerte-og karsykdommer og brystkreft. Det er fortsatt oppe til debatt om HRT bidrar til å redusere hårtap, men noen leger hevder det hjelper. HRT fordeler kan ikke oppveier risikoen. Diskuter dette med legen din og se om hun tror hormon erstatning er trygt for deg og om det vil ha noen betydning for deres hår tap situasjon.

Narkotika

Tenk Rogaine (minoxidil), som er nyttig for kvinner som mister håret. Et annet stoff som heter Propecia kan være svaret for kvinner i overgangsalderen fordi det hindrer testosteron fra å konvertere til DHT (dihydrotestosteron), som er dødsklokken for hår. Det fører til hårsekkene å krympe i størrelse, noe som resulterer i håravfall, ifølge Womenshealth.org.

Daglig Supplement

Ta et vitamintilskudd daglig. Det avgjørende hår helse vitaminer inneholder B-kompleks og Biotin - noe som er spesielt bra for håret - og E, C og A, men også mye vitamin A kan være skadelig for helsen din. Håret trenger sink, magnesium og cooper, så sørg for at disse er inkludert i din vitamin.

Urter

Vurder å bruke urter som maca, klaseormedrue, sarsaparilla, lakris og så Palmetto. Klaseormedrue, for eksempel, inneholder østrogener, mens maca ikke - men innholdet produsere østrogen effekt i de som tar den. Diskuter denne tilnærmingen med en erfaren herbalist eller legen din.

Hjem Utbedring

Prøv et hjem rette for å behandle hårtap. Ifølge Organicpassion.info, er følgende metode effektiv: Bland 1 ss. mandelolje med 2 ss. klar honning, to dråper hver av ren rosmarin eterisk olje og sedertre eterisk olje, og en dråpe av ren sitron eterisk olje. Bruk denne blandingen til håret ditt, og deretter vikle hodet i et lite håndkle som har blitt dynket i rosmarin te. La blandingen i hodet 30 minutter. Vaske det ut, ved hjelp av sjampo.

Andre tilnærminger

Shampoo håret i kjerringrokk, en god kilde for silisiumdioksyd. Holisticonline.com sier dette stimulerer velig hårvekst samtidig øke blodsirkulasjonen i hodebunnen og desinfisering av hodebunnen. Silica er viktig fordi det holder håret sterkt og skinnende. For å gjøre dette, bratt 2 ss. kjerringrokk i 4 oz. vann. Bland dette med baby shampoo og skyll.

Flere ideer

Tenk masserer håret med tinkturer av rosmarin, fødsel eller brennesle. Disse urtene velig øke blodsirkulasjonen i hodebunnen og stimulere hårvekst.
Skyll håret ved hjelp av en kombinasjon av salvie te og eple cider mix eller bruk catmint eller kamille infusjoner å skylle med, noe som vil redusere kløende hodebunn som kan føre til hårtap.

Mat

Få nok protein i kosten. Hår består hovedsakelig av protein, Hvis du er mangelfull i dette området, kan det føre til problemer for håret ditt. Anemi (jern dårlig blod) kan føre til at du mister håret. Spis et jernrikt kosthold slik at du kan unngå dette problemet.

Hjelp til kvinner Tynning Hair

I et samfunn som legger så mye vekt på utseende, er det vanskelig å forholde seg til tynt hår. Som du alder, kan menn oppleve mannlig mønster skallethet mens kvinner opplever tynt hår over store deler av hodebunnen. Alopecia er en av de vanligste årsakene til tynt hår eller hårtap hos kvinner. Dette er en tilstand der kroppen angriper hårsekkene og ødelegger roten av håret. Andre forhold, som for eksempel kreft og skjoldbrusk problemer kan også føre til hårtap. Det er flere ting kvinner kan gjøre for å hjelpe regrow hår.

Vitaminer

Håret ditt er en forlengelse av huden din. Uten riktig ernæring kan du ha tynt hår som har mistet sin glans og glans. Spise en diett som er rik på håret sunt vitaminer som C, B og E. Dette inkluderer frisk frukt og grønnsaker, hele korn, kjøtt, kylling og fisk. Ta en multivitamin som inneholder den riktige daglige anbefalte dosen av disse vitaminer for å sikre at håret ditt er å få de nødvendige næringsstoffene den trenger.

Urte kosttilskudd

Ginkgo biloba er et supplement som bidrar til å øke blodtilførselen til hodebunnen. Dette, sammen med en hodebunnsmassasje, kan stimulere hårvekst. Jod, som finnes i fisk, hjelper skjoldbruskkjertelen produserer hormoner. Over produksjonen av testosteron kan føre til hårtap. Skjoldbrusk bidrar til å regulere kroppens hormonnivåer, noe som kan forsinke tap av hår.

Rogaine

Rogaine bidrar til å aktivere hårvekst og stoppe tap av hår hos menn og kvinner. Rogaine er merkenavnet av stoffet kalles Minoxidil. Hvis du vil bruke minoxidil, gni løsningen inn i hodebunnen og håret og la på i minst fire timer før du skyller. Du kan vaske håret som normalt etterpå for å unngå å tørke ut håret. Denne medisinen fungerer veldig bra, men håravfall returnerer når behandlingen er avsluttet.

Propecia

Propecia er et medikament som gis vanligvis strengt til menn for hårtap. Det er generelt ikke trygt for kvinner i fertil alder, fordi det kan føre til fosterskader. Eldre kvinner gjøre det bra med Propecia, men det er vanligvis ikke den første, og heller ikke beste alternativ.

Lysterapi

Lasere fant frem til bestemte områder av hodebunnen under lysterapi. Fortsatt bruk av lys terapi over en periode på seks måneder eller mer har vist seg å ha betydelig økt antall hår. Denne formen for behandling øker blodstrømmen med nesten 50 prosent, noe som gir større næringsstoffer for hår og hodebunn. Denne formen for terapi bidrar til å stoppe thinning hår i 85 prosent av alle kvinner.

Hjem Rettsmidler

Aloe vera gel er gunstig for hodebunnen og bidrar til å forhindre håravfall. Påfør gel til hodebunnen og la den til å sette i minst 20 minutter før du skyller. Silika er også en god stimulere for hodebunnen. Agurker inneholder mye silika. Drikk agurk juice hver dag for å gi hodebunnen med behov for næringsstoffer. For et annet hjem rette, blande seks dråper hver av lavendel og bay olje, tilsett fire gram sesamfrø eller mandelolje og varme oljer. Gni oljene inn i hodebunnen og la virke i ca 20 minutter. Tilsett noen dråper av oljen til din vanlige sjampo og vaske håret.

Hva gjør du for tørt hår

Er du fortvilet over din tørre lokker? Tørt hår mangler glans og glans, og noen ganger kan det være frizzy også. Håret har naturlig 10% fuktighet i sin kortikale lag (ansvarlig for hårets styrke og elastisitet) og når fuktigheten synker under dette nivået, kan tørrhet setter inn Mange faktorer forårsake tørt hår:. Mangel på talgproduksjonen fra hårsekkene, tørt miljø, dårlig hårpleie og bruk av sterke kjemikalier i håret eller behandlinger. Her er noen måter å gjenopprette fuktighet og gjenopprette sunn talgproduksjon.

Riktig Hårpleie

Hair, som hud, trenger øm kjærlig omsorg. Solens stråler eller tørr, sterk vind kan stripe håret av fuktighet. Når du arbeider med naturkreftene, er din beste sjanse til å beskytte håret med nyanser, hatter eller skjerf --- mindre eksponering tilsvarer mindre fuktighet tapt. Vaske håret daglig kan også rane den av fuktighet. Det anbefales å vaske håret to eller tre ganger i uken, eller høyst annenhver dag. Når du vasker håret ditt, bruk fingrene til å forsiktig massere hodebunnen for å stimulere produksjonen av sebum, den beskyttende olje fra hårsekkene som naturlig fukter håret.

Sterke kjemiske prosesser som hårfarge, permanent bølger, hår retting, og langvarig eksponering for håret blåser og styling kan kumulere i tørr, fly-away hår. Dette er strengt tatt en sak av årsak og virkning; du kan hjelpe din hår tilstand av enten velge mer naturlige, økologiske produkter eller redusere bruk. For eksempel, når føner håret ditt, bruk en kjøligere omgivelser og redusere føner tid.

Fylle opp fuktighet

Du må fylle fuktighet i håret, og dette kan gjøres på en rekke måter. Du kan kjøpe hår produkter som fukter. Se etter inkludering av humectants, som ikke bare erstatte fuktighet, men beholde den i den kortikale lag av håret. Men essensielle fettsyrer i form av naturlige oljer gjøre det beste fuktighetskremer. De er naturlige og har ingen sterke kjemikalier. Safflower olje, lakserolje, mandelolje, avokadoolje og olivenolje er noen av de bedre kjente eksempler. Jojobaolje er sterkt anbefalt for å gjenopprette glans og glød til håret, som det har en lignende molekylstruktur som i sebum. Urte oljer som nesle olje og burdock olje er også levedyktige alternativer, som de er fulle av næringsstoffer, antioksidanter og vitaminer som er viktig for hår og hodebunn helse. Å bruke, bare massere oljen inn i hodebunnen forsiktig og la den på i 30 minutter før sjamponering av. Du kan også la den over natten for mer effektive resultater.

Ernæring

Lav talgproduksjon kan også føre til tørt hår. Spise et sunt godt balansert diett av magre proteiner, frukt og grønnsaker, sunt fett, hele korn og magre meieriprodukter kan stimulere sunn produksjon av talg. Proteiner fremme sunn hårvekst. Vitaminene A og C, som finnes i frukt og grønnsaker, stimulere produksjonen av sebum å fukte håret. Sunt fett i form av omega-3 fettsyrer støtte hodebunnen helse. Viktige mineraler som selen og sink er spesielt viktig for å opprettholde sunn hodebunn og produksjonen av sebum.