Digidexo.com

memory grønnsaker

Memory Styrking Diet

Memory Styrking Diet


Minne funksjon, forbundet med de tidsmessige fliker av hjernen, kan reduseres med alderen. Den gode nyheten er, er visse typer matvarer kjent for å støtte og hjelpe hjernen. Opprettholde et sunt, balansert kosthold med mye frisk frukt og grønnsaker er best for kropp og sinn, inkludert minne. Mat som er rik på omega-3 fettsyrer, vitamin B-komplekset og antioksidanter er blant de mest gunstig for hjernen og bør spises regelmessig.

Antioksidanter

Ettersom vi blir eldre, blir hjernen vår mer utsatt for betennelse og oksidasjon, prosesser som gjør det enklere for frie radikaler å feste seg til celler. Skader fra frie radikaler kan påvirke hukommelsen. Mat som er rik på antioksidanter er kjent for å redusere skader fra frie radikaler og beskytte hjernen. Mørke bær som acai bær og blåbær, samt røde druer, appelsiner, avokado, røde epler, plommer, brokkoli, rød paprika, rosenkål og spinat, er eksempler på antioksidantrike matvarer.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer kan forbedre hjernens aktivitet og hukommelse. De finnes i fisk som tunfisk, sild, vill laks og makrell, samt i valnøtter, linfrø, og extra virgin olivenolje. Disse "gode fettstoffer" bidra til å holde blodårene sunne, som igjen hjelpemidler sirkulasjon og sikrer tilstrekkelig oksygen når hjernen. Som en stor del av den grå materie som utgjør hjernen, omega-3 fettsyrer spiller også en viktig rolle i sunn nerve funksjon og å opprettholde funksjonen av hjernen synapser.

Vitamin B Complex

Vitamin B-komplekset omfatter tiamin, (vitamin B1) og cyanokobalamin (vitamin B12). Thiamin er funnet i hele korn, bønner, nøtter og grønnsaker, mens vitamin B12 finnes i kjøtt, egg og meieriprodukter. Vitamin B mangel kan føre til nevrologiske problemer. Som nevnt på Memory Loss Online, kan alvorlig tiamin mangel føre til Korsakoff sykdom, som forårsaker alvorlige hukommelsesforstyrrelser samt forvirring og hallusinasjoner. Mangel på vitamin B12 kan føre til nervecellen skade, med rapporterte symptomer inkludert demens. Det er viktig å sikre at du får riktig mengde B-vitaminer og bare ta tilskudd hvis anbefalt av en lege, som høye doser av disse vitaminene kan føre til skader i nervesystemet.

Viktigheten av balansert kosthold

Det er viktig å spise en balansert diett for mange grunner. En av disse er å hindre hukommelsestap. Et balansert kosthold bidrar til å balansere aktivitet i de tidsmessige fliker av hjernen, som er forbundet med minnet. Videre er det lurt å unngå høye karbohydrat eller høyt sukker mat, eller mat med høyt mettet fett eller trans-fettsyrer, som for eksempel stekt eller bearbeidet mat. Folk som spiser dietter høy i mettet fett eller trans-fettsyrer kan vise tegn på demens tidligere enn folk som spiser balansert diett som inkluderer protein, komplekse karbohydrater og omega-3 fettsyrer.

Kosthold og Alzheimers

Forskning i økende grad antyder diett kan være en viktig faktor i å forebygge Alzheimers sykdom. De eksakte årsakene til sykdommen er ikke kjent, men amyloid plakk, et stoff som kan bygge opp i hjernen, er kjent for å spille en nøkkelrolle. Som rapportert av MSNBC, en studie ledet av Dr. Carl Cotman, direktør for Institutt for hjernens aldring og demens ved University of California, Irvine, fant at eldre hunder matet en diett rik på antioksidanter gjennom flere år var i stand til å utføre Oppgaver og lære nye triks-bedre enn hunder matet normalt. MR avdekket strukturelle endringer i hjernen til hundene på antioksidant kosthold, særlig en reduksjon i oppbygging av amyloid plakk.

Hvordan hjelpe Brain Memory

Hvordan hjelpe Brain Memory


Mange mennesker sliter med å huske ting, men en persons minne kan forbedre med litt oppmerksomhet. Med alder, sykdom eller bare fordi livet er travelt og stressende, å huske viktige datoer, fakta eller funksjoner kan bli overveldende. Det finnes flere enkle metoder for å forbedre hukommelsen. Å spise et riktig kosthold og stimulere hjernen kan forbedre hukommelsen. Spille spill er den beste øvelsen for hjernen, og datamaskiner gi enkel tilgang til dem.

Bruksanvisning

Diett

•  Spis et sunt kosthold med mye omega-3 fettsyrer. Fiskeolje er en god kilde. Spis rikelig med mørkegrønne grønnsaker, bønner, nøtter og jordbær.

Hold deg unna alkohol og tobakk. Begge holde hjernen fra å jobbe så godt som den burde.

Konsumere matvarer som inneholder resveratrol, som bremser aldringsprosessen. Røde druer og peanøtter inneholder resveratrol.

Sørg for at kostholdet er rikt på matvarer som inneholder vitamin E, vitamin C, kalsium og vitamin B. Spis et kosthold rikt på grønne grønnsaker, bønner, poteter, fisk, frukt og fullkorn karbohydrater, slik at kroppen får de nødvendige næringsstoffene.

Utøve Your Mind

Play minne spill. Stokke en kortstokk. Legge dem ut på et bord, med ryggen vendt opp. Snu kortene over to om gangen, noe som gjør kampene.

Søk på nettet for minne spill som stimulerer hjernen din. Den "Memory Forbedringstips" link eller "Mission å lære: 25 + nettsteder og verktøy for å utøve din hjerne" linken i avsnittet har hundrevis av morsomme spill som stimulerer hjernen din og øke din hukommelse ferdigheter.

Ta opp en ny hobby, eller melde deg på en klasse. Bygge modeller, leke med leire, male eller ta opp et nytt språk. Hjernen din fungerer bedre når det er stadig å ta på nye og utfordrende oppgaver.

Do kryssord og ord finner mens de venter på avtaler for å holde hjernen din aktiv.

Start en minne treningsprogram. Bruker minne trening på "Play With Your Mind" i avsnittet. Det gir deg en daglig trening med ulike deler av hukommelsen din.

Play minne spill med en ektefelle eller venn. En person starter med å si et ord. Den andre personen gjentar ordet, og legger et annet ord. Fortsette å bygge listen over ord før en person glemmer en. Det er en enkel reise spill som holder voksne og barn okkupert samtidig forbedre minnet.

Mnemonics

Prøv å tenke på et bilde av noe som gjør at du tenker på en persons navn. Hvis noen navn er Dot, tenke på en prikk på et stykke papir.

Bruk rim, vitser eller enkle sanger for å huske informasjon. Det er overraskende hvor mange mennesker tenker om alfabetet sang når alphabetizing filer eller papirer.

Pass opp akronymer for å huske ting. Akronymer er setninger eller ord med bokstavene som representerer noe du trenger å huske. Matematikklærere undervise rekkefølgen av operasjoner i algebra ved hjelp av "Unnskyld min kjære tante Sally." Den første bokstaven i hvert ord representerer når man skal gjøre en bestemt operasjon. Operasjonene er parentes, eksponenter, multiplisere, dividere, addisjon og subtraksjon. Kunst lærere underviser fargehjulet bruke navnet Roggbif. Bokstavene i navnet representerer rød, oransje, gul, grønn, blå og fiolett, som er rekkefølgen av fargene på fargehjulet.

Andre Memory Forbedringstips

Hold orden i sysakene. Lag lister over arrangementer, dagligvarehandel lister, daglige aktiviteter og andre viktige elementer. Sørg for at du skriver ned viktig informasjon, holde den i en avtaleboken eller bærbar. Sjekk boken hver dag.

Få nok mosjon. Trening reduserer sjansen for å få diabetes eller hjertesykdommer som kan føre til hukommelsestap.

Pass på at du får nok søvn. Hvis du er sliten, du har problemer med å fokusere på å huske viktige elementer.

Vær oppmerksom på viktig informasjon, slik at du husker det senere. Folk som blir lett distrahert er mer glemsom.

Senk stressnivået. Stress produserer kortisol, stress hormon, noe som fører til konsentrasjonsvansker. Konsentrasjon er viktig for hukommelse.

Gjenta viktige elementer over og over. Gjenta slike ting som telefonnumre eller navn flere ganger gjør dem stokk i hodet ditt. Dette fungerer godt for å huske små ting.

Botemidler for Memory tap

Botemidler for Memory tap


Hukommelsestap forekommer i varierende alvorlighetsgrad, fra korte minne opphører til langsiktige forhold som for eksempel Alzheimers sykdom. Vanligvis begynner hjernens funksjon å avta litt med alder som en person modnes gjennom de siste stadier av livet. Men dette betyr ikke alltid forekomme, og alder er ikke alltid en faktor når det kommer til hukommelsestap. Kortsiktige minne bortfaller kan oppstå når du blir distrahert, deprimert eller mangler riktig ernæring og mosjon. Langsiktige minne tap som glemmer navnene på familie eller venner er en mer alvorlig tilstand som bør tas opp umiddelbart. Ingen definitive botemidler for hukommelsestap eksisterer ennå, men det er flere behandlingsalternativer.

Grunner for Memory tap

Ulike faktorer er involvert i hukommelsestap. Ifølge Mayo Clinic, hukommelsestap noen ganger forekommer som et resultat av manglende næringsstoffer i dietten. Dårlige matvaner kan begrense tilførsel av essensielle næringsstoffer som hjernen trenger for å operere med full kapasitet. Usunt kosthold bidra til ernæringsmessige mangler og utsette kroppen for giftstoffer som kan forstyrre riktig signalfunksjon i hjernen.
The Mayo Clinic siterer også sykdommer som allergi, lavt blodsukker, dårlig sirkulasjon, stress og skjoldbrusk lidelser som mulige årsaker til hukommelsestap. Andre faktorer som fører til hukommelsesproblemer inkluderer forbruk av alkohol, røyke sigaretter og gjør narkotika. Driftsikkerhet er felles for alkoholikere og rusmisbrukere, og sigarett-røykerne kan også svekke deres evne til å huske informasjon siden røyking hemmer flyten av oksygen til hjernen.
En siste faktor er genetikk. En persons genetiske sammensetning kan sette ham i fare for å utvikle minne tap problemer.

Medikamentelle behandlinger

For tiden er det ingen kur for alvorlige tilfeller av hukommelsestap som Alzheimers sykdom. Ifølge Mayo Clinic, kan leger foreskrive to varianter av medisiner for å behandle symptomene og bremse ned kognitiv forfall. Den første gruppen av medisiner er kolinesterasehemmere. Denne typen medikamenter kan forbedre signalfunksjon i hjernen, men bare 50 prosent av folk som tar denne typen medisiner viser tegn til bedring. Bivirkninger inkluderer voldelig kvalme og diaré, forårsaker noen brukere til å slutte å ta medisinen. Hva slags stoff som brukes til å behandle hukommelsestap tilstander som Alzheimers er Memantin, som beskytter hjernecellene mot skader ved hjelp av en kjemisk kalt glutamat. Denne medisinen kan tas i tandem med en kolinesterasehemmer. Bivirkningene er svimmelhet, irritasjon og delusional atferd.

Diett

Ifølge Mayo Clinic, kan spise et sunt kosthold reduserer risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom og forbedre hjernens funksjon. Anbefalte matvarer inkluderer frukt, grønnsaker, fisk, mager fjærkre, hele korn og belgfrukter. Slike matvarer inneholder viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Velg mat eller kosttilskudd som er rik på vitamin B, riboflavin, jern og sink, alle knyttet til hjernens funksjon. Eliminere bearbeidet og kunstige matvarer fra kosten og holde seg borte fra mettet fett, kolesterol, sukker og salt.

Fysisk trening

En annen proaktiv tilnærming for å forbedre hukommelsen er regelmessig fysisk trening. En studie ved Utah State University fant at aerob trening kan bidra til å forbedre kortsiktige minne evner. Ifølge Dr. Richard Gordon i USU studie, øker aerob trening oksygen i hele kroppen og øker glukosemetabolismen. Dette kan korrespondere direkte til bedre hukommelse. The Mayo Clinic antyder også at fysisk aktivitet kan redusere risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom.

Mental Trening

Du kan utøve din sinn så vel som kroppen din. Mental kondisjon oppnås ved å lese eller spille spill som utfordrer hjernen din til å fokusere. Bilde erindring spill som Memory er ideelle for å gi hjernen din en kort treningsøkt. Ifølge Mayo Clinic, kan regelmessig mental trening forsinke eller forhindre utbruddet av demens ved å fremme vekst og funksjon av synapser og nevroner i hjernen.

Livsstilsvalg

Din livsstil valg også påvirke hukommelsen evner. Å drikke alkohol i overkant ofte fører til kortsiktig hukommelsestap, referert til som blackouts. Bortsett fra å glemme hva som skjedde mens du var beruset, alkohol begrenser også dine langsiktige kognitive ferdigheter hvis du drikker tungt i lengre perioder av gangen. Røyke sigaretter skader hjernen ved å begrense oksygen. Selvfølgelig tar illegale rusmidler av noe slag kan også skade hjernen din.

Typer Memory Loss

Typer Memory Loss


MayoClinic.com bruker hukommelsestap som en omfattende begrep for hukommelsestap. Hukommelsestap kan være midlertidig, et resultat av skade på hjernen, et symptom på en psykisk helsetilstand eller et resultat av en sykdom. Hjernerystelser er den vanligste typen av hukommelsestap, og Alzheimers sykdom står for 34 prosent av Medicare totale utgifter. Hukommelsestap forbedrer vanligvis med hvile og avslapning. Hukommelsestap grunn av depresjon eller schizofreni blir bedre med medisiner.

Hjernerystelser

Hjernerystelse er vanligvis en kort hukommelsestap etter en ulykke eller skade. Hukommelsestap --- hukommelsestap --- er vanligvis i opptil to uker før og under en ulykke eller skade. En tredjedel av pasienter med hjernerystelser lider hodepine, føler deg svimmel eller irritabel og kan ikke konsentrere seg, men symptomene vanligvis forsvinne med hvile og avslapning. Organisk hjernesyndrom er en kortsiktig hukommelsestap som måtte skyldes ulykke eller skade, og det tar lengre tid å avta enn hjernerystelser. Øvelser, lesing, kryssord og andre stimulerende aktiviteter hastighet utvinning fra en organisk hjernesyndrom.

Den Shipley levende Institute forvalter en rask test av ordforråd for å beregne etterretning før en skade eller utbruddet av en sykdom. Deretter Shipley Institute test del to er abstraksjoner og puslespill gi et estimat av nåværende intelligens eller funksjon. Før intelligens i forhold til etter etterretning anslår graden av tap eller underskudd.

Mental Disorders

Memory er en utøvende funksjon, som inkluderer muligheten til å fullføre oppgaver, ta beslutninger og å planlegge og organisere tanker. Manglende evne til å fullføre oppgaver og organisere tanker er kortsiktig hukommelsestap.

Depresjon er gjennomgripende sorg med tap av appetitt og manglende evne til å sove med et tap av hukommelse. Schizofreni og schizoaffektive personlighetsforstyrrelser har en depresjon fase som går forut for den psykotiske fasen av psykisk sykdom. Depresjon og schizofreni er begge forårsaket av overskytende dopamin nevrotransmisjon.

Deprimerte mennesker husker negative ulykkelige erfaringer, som utdyper depresjon. Depresjon fører til langvarig hukommelsestap. Mangel på oppmerksomhet og manglende evne til å konsentrere seg resulterer i redusert oppbevaring av minner. Hjerneskanning viser at frontallappen aktivitet er redusert hos deprimerte pasienter, og signalstoffet serotonin er redusert hos pasienter som er deprimerte eller schizofren. Minne tap er forbundet med økt dopamin og serotonin ble redusert.

Brain Damage

Fem millioner amerikanere lider av Alzheimers sykdom, som bevirker tanken, hukommelse og språk. The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 5 prosent av eldre 65 og 74 år gamle og 50 prosent av de eldre enn 85 år har Alzheimers sykdom. Medicare betaler $ 91 milliard årlig for pasienter med Alzheimers sykdom.

Hjernesvulster er unormal cellevekst. Svulster føre til nevrologiske problemer, blant annet hukommelsestap. Primære hjernesvulster oppstår i hjernen. Sekundære hjernesvulster oppstår i kroppen og spre seg til hjernen. Hjernesvulster kan vokse sakte for år, forårsaker ingen problemer før store nok til å komprimere hjernevev og øve press på skallen, nerver og blodårer i hjernen.

Hvordan lage din egen 3/8-tommers-tykke Foot Sett Fra viskoelastisk Memory Foam Sheet Material

Hvordan lage din egen 3/8-tommers-tykke Foot Sett Fra viskoelastisk Memory Foam Sheet Material


Innleggsåler gi lindring til verkende føtter og bidra til å forhindre smertefulle tilstander som plantar fasciitt. Butikk-kjøpte innstikk er ofte dyre, men å gjøre en fra minne skum er langt mer kostnadseffektivt og krever ingen spesielle ferdigheter eller verktøy. Skreddersydde inserts gir demping og støtte som trengs av utøvere så vel som folk som jobber på beina hele dagen.

Hvordan lage din egen 3/8-tommers-tykke Foot Sett Fra viskoelastisk Memory Foam Sheet Material

Juster en linjal langs det ene hjørnet av skum pute og mark til en dybde på 3/8 "på alle fire sider. Tegn en linje for å koble poeng og skjære rett gjennom skum med en tapetkniv. Kast den buede delen av puten og holder den rektangulære skumarket.

Fjern innstikk fra tennis eller tursko og plassere dem på ark med 3/8 "-thick viskoelastisk minne skum.

•  Spor omrisset av hver pakning til skummet ved hjelp av en permanent markør. Bruk knappenåler for å holde innsatsen på plass på skum hvis du har problemer med å holde det stille mens sporing.

Klipp ut hver skisse fra skum ark ved hjelp av et verktøy kniv. Sett skum inn i skoene dine for å teste passform. Plasser overflaten du kutter i trinn 1 mot sålen av skoen.

Hold inserts friske ved å legge talkum eller natron før hver bruk. Vask setter ofte ved å plassere dem i en mesh bag og inkludere dem i en delikat-syklus vask.

Hint

  • Memory skum kan bli funnet på møbeltrekk og sengetøy leverandører, eller kjøpes på Internett, se Resources seksjoner.
  • Vask en del av minnet skum før måle og kutte ut inserts for å kompensere for eventuelle krymping.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold


Mange foreldre opplever frustrasjon når du prøver å få sine barn til å spise sunn mat. Barneleger anbefaler det, foreldrene tror det å være viktig for deres barn, TV-programmer prise fordelene av det, men barn konsekvent nekter å gi seg og spise sine grønnsaker. Med barndommen fedme på vei oppover og livslang skadevirkninger observert i den voksne befolkningen, er det nå viktigere enn noen gang å finne måter å innlemme rikelig med ferske grønnsaker i alle barns kosthold. I motsetning til det mange tror, ​​som omfatter mer grønnsaker i barns kosthold kan oppnås med riktig verktøy og holdning.

Hvordan å innlemme grønnsaker i barnas kosthold

•  Ta barna med deg til din lokale bondens marked eller matbutikk og la dem velge grønnsaker som ser bra ut for dem.

Skjul grønnsaker i sauser. Legg en håndfull spinat eller kokte grønnsaker (Collard, grønnkål, Chard) eller noen brokkolibuketter i en blender med pasta saus. Kjør til en glatt. Varm opp sausen og bland med nylaget pasta. Dryss litt olivenolje på hver bolle og server.

Innlemme noen utvalg av grønnsaker i andre sauser; du kan også innlemme disse sauser i gryteretter eller ris oppskrifter.

Gi morsomme snacks som for eksempel fargerike grønnsaker å dyppe i hummus eller "maur på en log": selleri seksjoner fylt med mandelsmør og besatt med rosiner. Bruk noen friske grønnsaker av varierte farger du har i huset, for eksempel blomkål, gulrøtter, paprika, agurk og selleri. Skjær dem i biter store biter, og legg tallerken på et bord lett tilgjengelig for barna slik at de kan snack fra det hele dagen.

skjær grønnsakene i morsomme figurer, stable dem i fargerike tårn eller lage grimaser hver gang du serverer dem. La barna være kunstnere og be dem om å lage en annen design hver dag med grønnsaker.

Lag fargerike Veggie Kebab med barna dine og grill dem sammen med din utvalgte protein til middag. Bruk hvilken som helst kombinasjon av squash, squash, paprika, sopp, tomater og løk seksjoner for Kebab, og pensle med grillsaus.

Hint

  • En annen måte å få barna begeistret om grønnsaker er å la dem hjelpe deg med å forberede dem. Husk å la barna se deg spise og nyte grønnsaker hver dag; de lærer ved eksempel.
  • Pass på at barn er alltid under oppsyn når forberede grønnsaker for å forebygge ulykker og mens du spiser for å hindre choking.

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn

Viktigheten av frukt og grønnsaker for barn


Frukt og grønnsaker er en viktig komponent til noen diett, og det gjelder også for barn. Mens barna, hvis gitt valg, foretrekker kanskje en sjokolade cupcake eller sukkerholdig brus, vanlige daglige porsjoner med frukt og grønnsaker spiller en viktig rolle i deres utvikling. Frukt og grønnsaker har en rekke viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Lære barna å spise og nyte dem vil bidra til å sikre de fortsette å gjøre det i voksen alder.

Næringsverdi

Appelsiner og andre sitrusfrukter er en god ressurs for vitamin C, et essensielt næringsstoff i menneskelige dietter som bidrar til å bekjempe en rekke plager, ifølge WebMD. Mange frukt og grønnsaker er lastet med fiber.

Gode ​​Vaner

Få barna til å spise frukt og grønnsaker tidlig hjelper satt gode matvaner. Hvis et barn vokser opp jevnlig spise frukt og grønnsaker hver dag, de er mer sannsynlig å bære de gode vanene inn i voksenlivet, når de ikke har en forelder eller noen andre forbereder sine måltider. Finne måter å legge til disse sunne matvarer til oppskrifter barn allerede liker kan være en god måte å øke sitt forbruk. Sammenkobling frukt og grønnsaker med en velsmakende men sunn dip kan gjøre dem mer tiltalende.

Snack Avskrekkende

Det er bare så mye plass i en barnets mage, og hvis at magen blir fylt med sunn mat som epler, appelsiner og gulrøtter, er det mindre sannsynlig at barnet er også spise en betydelig mengde junk food. Usunn snacks kan ha bemerkelsesverdig høye nivåer av fett, kalorier, sukker og salter, samtidig som den tilbyr liten eller ingen produktiv ernæringsmessig verdi. Å nå barna til å spise frukt og grønnsaker ikke bare hjelper dem spise sunnere, men det kan holde dem borte fra skadelige matvarer.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider


Grønnsaker er en viktig del av et barns kosthold, pakket full av viktige vitaminer og mineraler som kreves for optimal vekst og utvikling. Det amerikanske Department of Agriculture sier at barn krever varierende grad av grønnsaker hver dag, avhengig av alder, kjønn og aktivitetsnivå; beløpet varierer fra en cup for 2 til 3 år gamle gutter og jenter opp til tre kopper for 14-til 18-år gamle gutter. Å vite hvordan å skjule grønnsaker i matlagingen er en effektiv metode for å sikre barnet ditt bruker sin daglige kvote på grønnsaker.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Sauser

Fres eller mikrobølge grønnsaker til den er myk. Velg løk, hvitløk, paprika og urter for å legge stor smak til tomatbaserte sauser. Brokkoli og gulrøtter er stor for pastasauser, og blomkål er et perfekt tillegg til ost sauser. Bruk bønner og rotgrønnsaker å tykne sauser.

Mos grønnsakene i en blender til en jevn røre.

Tilsett most grønnsaker til pasta sauser, bruke som en pizza topping, eller legge til saus.

Supper

Fres løk og hvitløk i en stor kjele.

Legg til andre grønnsaker i pannen. Experiment - supper er en flott måte å innlemme en rekke grønnsaker og bruke det som er til overs i kjøleskapet og pantry. Legg urter til smaken.

Fyll kasserolle med vann til grønnsakene er dekket. Bringe den til en byll og putre i 20 til 40 minutter til grønnsakene er myke og gjennomstekt.

•  Flyte innholdet i kasserollen (grønnsaker og vann) i en blender. Krydre med salt og pepper og kjør til en glatt.

Kjøtt

Finhakk grønnsaker som løk, hvitløk, paprika, gulrøtter, rødbeter og squash.

koke grønnsakene på komfyren eller i mikrobølgeovnen til den er myk.

Mos grønnsakene i en blender.

Bland most grønnsakene i Kjøttdeig og form til burger karbonader eller kjøttkaker til pastaretter.

Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom?

Hvilke grønnsaker er dårlig for irritabel tarm syndrom?


Irritabel tarm syndrom er en vanlig, men ubehagelig tilstand forårsaket av fordøyelses muskler som kontrakt for fort eller for sakte når du spiser. (Se referanser 1 & 2) Visse matvarer, inkludert noen grønnsaker, fungere som triggere som kan forverre IBS symptomer. (Se referanse 2)

Typer

Den beste dietten for IBS inneholder massevis av høy-fiber grønnsaker; unngå grønnsaker som forårsaker gass siden de gjør IBS symptomer verre. Gass-forårsaker grønnsaker inkluderer asparges, brokkoli, løk, rosenkål, kål, erter, poteter og artisjokker. (Se referanse 2)

Årsaker

Grønnsaker som er dårlig for irritabel tarmsyndrom ikke er absorbert av tynntarmen. I stedet går de inn i tykktarmen der bakterier bryter dem ned, produserer karbondioksid, hydrogen og metan gasser. (Se referanse 2)

Effekter

Gassene som produseres av disse grønnsakene forårsake kramper, oppblåsthet og luft i magen. (Se referanse 2) Siden mennesker med IBS har fordøyelsessystem som er ekstra følsomme, kan disse problemene bli verre (se referanse 2), og gassen kan utløse andre IBS symptomer, som diaré. (Se referanse 1)

Forebygging / løsning

Unngå grønnsaker som er dårlig for irritabel tarm-syndrom er ikke alltid mulig. Tar antiflatulents eller fordøyelsesenzymer kan bidra til å regulere fordøyelsessystemet hvis du ikke kan helt eliminere visse matvarer. (Se referanse 3)

Advarsel

Cutting gassy grønnsaker fra kosten kan føre til mangelfull ernæring. Pass på å holde kostholdet balansert, og vurdere å ta vitamintilskudd for å møte alle dine ernæringsmessige behov. (Se referanse 3)

Hva er årsakene til Salmonella i grønnsaker?

Salmonella er en matbåren sykdom som kan oppstå hos fjørfe og andre animalske produkter, frukt og grønnsaker. Ifølge Centers for Disease Control and Prevejntion vekstforhold, behandlingsproblemer og hjem forurensning er alle mulige årsaker til Salmonella i grønnsaker.

Hva er Salmonella?

Salmonella er en bakterie som finnes i pattedyr, fugler og reptiler. Det sprer seg til mennesker gjennom mange ulike typer matvarer.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på Salmonella er diaré, kvalme og magekramper. Salmonella er diagnostisert ved å teste en avføringsprøve.

Behandling

Erstatte væske tapt fra diaré med og elektrolytt-balansert drink som Ceralyte eller Pedialyte. Hvis det ikke er noen feber eller blod i avføringen, er anti-diarrheal medisiner et alternativ. Se en helsepersonell umiddelbart hvis diaré er ledsaget av høy feber (mer enn 101,5 F), blod i avføring, langvarig oppkast eller tegn på dehydrering.

Vegetabilske voksende problemene

Prosessen med å dyrke grønnsaker er ofte årsak til Salmonella forurensning. Mange vegetabilske planter er gjødslet med husdyrgjødsel, som i sin tur kan være forurenset med Salmonella-bakterier. Pattedyr ofte bære Salmonella i sine intestinal traktater. Når husdyrgjødsel er forurenset med Salmonella, kan det lett spre seg til grønnsaker.

Behandlingsproblemer

Feilaktig behandling bidrar til Salmonella i grønnsaker og frukt. Mange tilfeller av Salmonella er blitt sporet tilbake til urent vann som brukes for å vaske grønnsaker til prosessanlegget.

Hjem forebygging tips

For å hindre matforgiftning fra grønnsaker, vaske hendene med såpe og vann før du håndterer råvarer. Vask produsere grundig under rennende vann. Kast de ytterste bladene av salat eller kål. Skjær bort eventuelle blåmerker eller skadede områder - råtnet områder ofte båtplass Salmonella. Kast ut noen råvarer som ser råtten. Ikke la skjære produsere ved romtemperatur i lange perioder. Husk å tilberede kjøtt og produsere på separate skjæreflater.

Hvordan virker spise frukt og grønnsaker Hjelp Vekttap?

Mer Bang for Bulk

En ting om frukt og grønnsaker er at de er lastet med fiber. Når fiberen er spist, fører det til hoveddelen i magen. Dette i sin tur gir en følelse av fylde. Det tar også lengre tid for frukt og grønnsaker for å fordøye.

Høy og lav

Et annet magisk triks av frukt og grønnsaker er kaloritetthet. De tilbyr mye volum for få kalorier. Utbetalingen er todelt: Kroppen blir oppfylt, og kaloriinntaket holder seg lavt. Over tid fører dette til færre totale kalorier forbrukes, og vekttap vil skje.

Spis og Burn

Når det kommer til fordøyelsen, frukt og grønnsaker er lettere å fordøye enn elementer som kjøtt, ost, egg og pizza. Denne raske assimilering vil føre til at kroppens stoffskifte å naturligvis øke.

Er det grønnsaker som brenne fett?

Er det grønnsaker som brenne fett?


Ingen grønnsaker kan brenne fett. Som svært næringsrik, kalorifattig og ofte fiber-rik mat, men kan de fleste helst rekke vegetabilsk forbedre vektkontroll. Ferske grønnsaker inneholder også rike mengder vann, noe som bidrar bulk, men ingen kalorier, og gir lys alternativer til høyere kalori, lav-næringsstoff snacks, for eksempel potetgull og godteri. Mens noen grønnsaker gir eksepsjonell vekttap vennlige fordeler, innlemme en rekke inn i et sunt og balansert kosthold. Sammenkoblet med rutinemessig øvelse, gir et slikt måltid plan en trygg og effektiv måte å miste vekt og holde seg i form.

Nonstarchy Grønnsaker

Shedding overskytende pounds krever konsekvent å spise færre kalorier enn du forbrenner gjennom aktivitet. Nonstarchy grønnsaker er noen av de laveste kalori mat tilgjengelig, slik at du kan spise mer bulk mens miste vekt. To hele kopper kokt kål levere kun 70 kalorier - færre enn beløpet i en liten krem-fylt cookie. To kopper kokt pasta med saus, på den annen side, gir 360 kalorier. For å senke kaloriinnholdet og opp næringsstoffene i dine favorittpastaretter, legg grønnsaker til hele korn pasta mens matlaging. Skifte en kopp egg salat med en kopp kokt blomkål sparer du mer enn 500 kalorier. Legge smak til blomkål med naturlige urter og krydder, som er kalorifritt. Bladgrønnsaker, paprika, sopp, brokkoli, selleri, reddiker og asparges er også svært lav i kalorier. Selv om forskningsresultatene er blandet, en studie utført ved Purdue University i 2011 viste at Cayenne Peppers kan bidra til å undertrykke appetitten og rev stoffskiftet litt.

Fiberrike grønnsaker

Fiber, av hvilke det finnes to typer, er en kalori-fri karbohydrat som fremmer metning. Løselig fiber bremser fordøyelsen, hindrer høyt blodsukker og forsinkelser magen tømming, og uløselig fiber forblir i tarmen lenger - attributter som fremmer en følelse av fylde. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder linser, tørkede erter, agurk, gulrøtter og selleri. For verdifulle mengder uløselig fiber, velger grønne bønner, squash, mørke grønne blader, løk og agurk. De fleste grønnsaker imidlertid inneholde en viss mengde av både fiberformer. En halv kopp kokte rosenkål, søtpotet, okra eller erter leverer ca 4 totalt gram fiber. Samme størrelse del av kokte rødbeter, gulrøtter eller grønne bønner gir ca 2 gram. Belgfrukter er de rikeste naturlige fiber kilder. En kopp kokte linser eller svarte bønner gir over 10 gram.

Vekttap-Friendly Forberedelse

Har grønnsakene rå, dampet, grillet, bakt eller kokt, unngå overcooking, noe som kan redusere deres nivå av visse næringsstoffer, som vitamin C. For å hindre overdreven kalorier og usunt fett i vegetarisk retter, begrense eller unngå fete ingredienser, som for eksempel kremet sauser, cheddar ost, ranch dressing og smør. Bruk moderate mengder av sunne fettkilder, som for eksempel olivenolje, i stedet. For praktiske vekttap-vennlig snacks, holde frisk-kutt grønnsaker i single-størrelse beholdere i kjøleskapet. Bakte grønnsaker, for eksempel strimlet grønnkål og søte potetskiver krydret med urter, tilby næringsrik alternativer til pretzels og chips. Hermetiske grønnsaker er nyttige alternativer når fersk og frossen er ikke tilgjengelig, sier Centers for Disease Control and Prevention, men for å unngå for mye natrium, velg No-salt-lagt varianter.

Lage sunn balanse

Et sunt vekttap diett inneholder en balanse av alle makronæringsstoffer - karbohydrater, protein og fett. For å oppfylle resten av carb behov, spise et utvalg av frisk frukt og hele korn, som havre, brun ris og quinoa. For protein, er avhengige av mat lite mettet fett, som fisk, fettfattig yoghurt, soya eller skinn hvitt kjøtt fjærfe. Sunt fett kilder inkluderer fet fisk, som laks, avokado, nøtter og frø. For positiv blodsukker, del og vektkontroll, bruk plate metoden, fylle halvparten av måltidet plater med friske eller kokte grønnsaker, en fjerdedel med en sunn stivelse, for eksempel vill ris, og en fjerdedel med en proteinkilde, for eksempel som fisk. Fordi fett er kaloririk, beskjedne porsjoner - for eksempel en duskregn av olivenolje - med hvert måltid vanligvis tilstrekkelig. Når du unne deg godteri, lav-fiber stivelse eller stekt mat, holde små deler.

Hvordan tørr frukt og grønnsaker

I antikken var matvarer tørket i solen. Kulde eksisterte ikke da, så landsbyboerne måtte lære å tørke frukt, grønnsaker og til og med kjøtt og lagre dem til bruk i vintermånedene. Dagens mennesker tørke frukt og grønnsaker for snacking og matlaging. Disse matvarer er høy i fiber, lite karbohydrater og er et flott alternativ til sukkerholdig snacks. Tørket frukt og grønnsaker er stor for å legge tekstur og smak til oppskrifter, så vel.

Hvordan tørr frukt og grønnsaker

•  Velg tørkeutstyr. Du kan tørke frukt og grønnsaker i solen hvis du bor i et varmt klima, men du trenger minst 5 sammenhengende dager med 95 grader F temperaturer. Velg en konvensjonell ovn hvis du ikke ønsker å investere i noe utstyr, eller velg en elektrisk mat dehydrator med en vifte og en justerbar temperaturkontroll.

Velg frukt eller grønnsaker til tørk. Populære frukt inkluderer epler, fersken, mango, pærer, bananer og druer. Plukk moden og friskere grønnsaker som brokkoli spyd, erter, tomater, gulrøtter eller grønne bønner. Kaste ut overmodne eller mugne frukt og grønnsaker, siden de smaker vondt og ser verre.

Forvarm ovnen til 140 grader F og vaske frukt og grønnsaker. Fjern kjernen eller groper fra frukter som plommer og fersken. Forvelle grønnsaker for å fjerne huden: legg dem i varmt kokende vann i 2 minutter og fjern fra varmen.

Skjær frukt og grønnsaker i biter store biter. Dip kutte stykker i en fortynnet blanding av en del sitronsaft til åtte deler vann. Dunk og fjerne raskt - det er ikke nødvendig å suge. Dette bidrar til å forhindre misfarging under tørkeprosessen.

Plukk opp noen voks papir og linje en cookie ark eller skjermene fra den elektriske dehydrator med det. Stedet kutte stykker på et enkelt lag, noe som gjør at frukt og grønnsaker har god plass til å puste under tørkeprosessen. Fyll hvert nivå med mer frukt og grønnsaker, siden du kan tørke mer enn én type frukt eller grønnsak på en gang.

Tørre grønnsaker og frukt på ca 140 grader C i 6 til 12 timer. Sjekk ut den praktiske tørke tabellen på Virginia Tech nettsiden for tørking ganger for bestemte matvarer (se Ressurser nedenfor).

La frukt og grønnsaker sitte i ca en time før du pakker dem i lufttett emballasje. Plastposer som besegler og sylteglass fungerer best for lagring. Forvent tørket mat til å vare i alt fra 6 måneder til et år på det meste før du går dårlig.

Hint

  • Ikke kjøp en klumpete dehydrator hvis du ikke har lagringsplass for det. Hvis du ikke har skapplass og ikke ønsker å forlate et stort apparat på benken, bruke ovnen i stedet.

Grønnsaker å spise mens på Medifast Diet

Den Medifast Diet er en del kontrollert vekttap plan. Medifast leverer fem prepackaged måltider hver dag og oppfordrer dieter å spise en mager og grønt måltid. Den magre og grønt måltid inneholder 5-7 gram av magre proteiner og tre porsjoner grønnsaker. Medifast deler grønnsakene i en av tre kategorier, avhengig av deres karbohydrat-innhold.

Medifast Grønnsaker

Den offisielle Medifast Diet nettside sier at de fleste grønnsaker anses sunn mat valg og tillatte på Medifast Diet. Lave karbohydrat vegetabilske valg anbefales for å oppnå raskere vekttap. Når vekttap mål blir oppfylt mens Kosten konsumerer store mengder høy karbohydrat grønnsaker så er det ingenting å bekymre seg for. Men hvis framdrifts boder, høy karbohydrat grønnsaker bør erstattes med sine lavere karbohydrat kolleger.

Når du forbereder grønnsaker på denne dietten, prøv å unngå tilberedningsmetoder som legger fett og kalorier som sauteing grønnsakene i smør. Damping er et bedre alternativ, og vil holde kalorier under kontroll.

Low Carb Grønnsaker

De fleste salat og rå grønnsaker faller i lav carb grønnsaker kategori. Disse inkluderer grønne blad salat, isbergsalat, endive, fersk spinat, sennep greener, grønne grønnsaker, og brønnkarse. Hvit sopp, selleri, reddiker og spirer er også inkludert i denne kategorien. Disse grønnsakene er alle lav kalori også, og bør utgjør størstedelen av grønnsaker forbrukes når du prøver å gå ned i vekt.

Medium Carb Grønnsaker

Medifast utpeker noen grønnsaker i midten av karbohydrat innholdet skalaer. Disse grønnsakene er asparges, kål, blomkål, aubergine, fennikel pære, grønnkål, porta sopp, kokt spinat, og squash.

Høy carb grønnsaker

Grønnsaker i høy carb kategorien inkluderer brokkoli, rødkål, grønn eller voksbønner, kålrabi, paprika, vårløk, tomater, neper, spaghetti squash, og kokte grønne eller sennep greener. Disse grønnsakene er fortsatt sunt, men de inneholder mer kalorier og karbohydrater enn andre grønnsaker. Spise høy carb grønnsaker er akseptabelt så lenge vekttap utvikler seg. Kosten bør huske på at de kan gjøre bedre fremgang ved å begrense disse grønnsakene i favør av de lavere carb valg.

Grønnsaker som skal unngås

Under vekttap fase av Medifast diett, bør noen grønnsaker unngås helt. Disse grønnsakene er gulrøtter, mais, poteter, søtpoteter, erter og rosenkål. Medifast anbefaler eliminere disse matvarene helt inntil dieter har nådd sitt mål vekt. På dette punktet, kan disse grønnsaker legges tilbake i en sunn daglige diett og samtidig opprettholde vekt.

Rapid vekttap ved å spise frukt og grønnsaker

Vekttap er uten tvil en av de mest diskuterte temaer i trykte medier, på talkshows og blant venner og kolleger. Folk er interessert i å miste vekt - og å miste det raskt. En populær vekttap metoden er frukt og grønnsaker diett. Dietten fremmer raskt vekttap, men kan sette deg opp for vektøkning uten de riktige forholdsregler.

Slik fungerer det

Frukt og grønnsaker kosthold fremmer raske vekttap ved å fylle deg med lav kalori alternativer. Målet er å nå ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig innen en uke eller to, med fem fra vegetabilske gruppen og fire fra frukten gruppen. Over uken gradvis du erstatte maten du vanligvis spiser med frukt og vegetabilske alternativer. Du fortsetter å spise de ni porsjoner med frukt og grønnsaker daglig til ønsket vekttap er oppnådd.

Fordeler

Å spise kalorifattig frukt og grønnsaker kan du spise oftere og unngå krasj og fristelser mellom måltidene. Avverge sult ved knaser på gulrot pinner eller epleskiver eller slå av varmen ved spratt frosne blåbær. Ved å gjøre frukt og grønnsaker midten av måltid plan, kan du spise mer og spise oftere. Etter å ha nådd målet ditt, kan du opprettholde vekttap ved å spise fem på syv porsjoner med frukt og grønnsaker daglig.

Det er helsemessige fordeler også. Frukt og grønnsaker er rike på næringsstoffer og fiber. Å spise en frukt og grønnsaker kosthold er bevist å senke kolesterolet og blodtrykket. Studier viser disse matvarer redusere risikoen for noen typer av kreft, slag og hjertesykdom.

Ulempene

Så godt som de er, frukt og grønnsaker er ikke like tilfredsstillende som karbohydrat eller protein rik måltider. Du kan føle deg sulten innen en time eller to for å spise en grønnsak og frukt eneste måltid, noe som gjør det mer fristende å overstadig på forbudt mat.

Ikke alle frukter og grønnsaker har lik vekttap fordeler. Som bemerket av Travis Van Slooten, grunnlegger og redaktør av menn Total Fitness, avokado inneholder mye fett og bananer og druer er høy i sukker. Å spise disse i moderate mengder er fint, men å spise for mange kan avspore hurtig vekttap. For å få fullt utbytte, spise frukt rå og grønnsaker rå eller dampet. Legge høyt kalori salat dressing, smør eller olje eliminerer alle fordelene ved å spise lav kalori alternativet.

Nyttige tips

Gjør deg klar for suksess ved å tilberede måltider og snacks på forhånd. Fyll baggies med porsjoner med rå grønnsaker og frukt som er vasket, kuttet og klar til å spise.

Ikke begrens deg til frukt og grønnsaker bare. Gjør du det er det samme som garanterer fiasko. Unngå å falle offer for plutselige cravings ved å legge små mengder av favoritt stivelse og proteiner til måltidet plan.

Øk din viljestyrke ved å legge til variasjon. Hvis du har jordbær til frokost, nyte en melon til lunsj.

Grønnsaker å miste vekt

Spise grønnsaker har mange helsemessige fordeler, fra å forebygge hjerte-og karsykdommer til å fremme sunn hud og tenner. Grønnsaker foreta fornuftige og smarte valg når det gjelder å miste vekt. De er lav i kalorier og fett og høy i fytokjemikalier. De gir bulk med få kalorier. Skifte matvarer rike på mettet fett og usunne sukker med grønnsaker i stor grad kan redusere fett og kaloriinntak, oversette til vekttap.

Høy i fiber

Grønnsaker er høy i fiber, og fiber er effektive i å kontrollere vekt. Ifølge fedme forsker Joanne Slavin ved University of Minnesota, kan fiber indusere metthetsfølelse (gjør at du føler full) og treg fordøyelse. Denne dual action kan hjelpe deg kutte ned på å spise unødvendige kalorier. Fiber legger også bulk til maten, tilfredsstillende sult med færre kalorier.

Fiber-tett grønnsaker inkluderer grønne bladgrønnsaker (spinat, Chard, bak choy, grønne grønnsaker), gulrøtter, gresskar, tomater og artisjokker. Bønner og erter er teknisk grønnsaker og er også fibertett. Eksempler inkluderer svarte bønner, garbanzo, linser, soyabønner og gule erter.

Høyt vanninnhold

Mange grønnsaker har en høy konsentrasjon av vann, inkludert kål, blomkål, brokkoli, spinat, jicama, bønnespirer, sopp, selleri og reddiker. Vann-rike grønnsaker fungere som naturlige appetittdempende, fylle deg opp og redusere ditt ønske om mat. En studie publisert av American Journal of Clinical Nutrition understreker dette poenget: Kvinner som spiste supper (høyt vanninnhold) før måltider inntatt færre kalorier enn de som ikke gjorde det.

En god måte å sette denne kunnskapen i praktisk vekttap: Spis supper styrket med masse grønnsaker før måltider. Du kan også spise en stor salat før hovedmåltidet for å tilfredsstille sult og redusere totale kaloriinntaket.

Fettforbrennende Grønnsaker

Noen grønnsaker er thermogenic --- mer energi er nødvendig for å behandle disse matvarene. Resultatet? Kroppen naturlig øker metabolic rate og brenner mer kroppsfett. Chilipepper, kål, selleri, rosenkål, brokkoli og blomkål faller inn under denne kategorien. Grønnsaker som dobbelt opp som krydder, som hvitløk og løk er fett smi også. Hvitløk aktive sammensatte, allicin, kan redusere usunt fett og lavere dårlige kolesterolet. Den ydmyke løk inneholder høye nivåer av quercetin (også finnes i grønne grønnsaker og bønner), en potent antioksidant som kan hemme opphopning i fettceller.

Måter å spise grønnsaker

Grønnsaker er veldig allsidig og best spises rå. Kast en rekke grønnsaker sammen for å lage en salat eller skape interessante supper. Du kan juice dem for en forfriskende drink eller puré dem til å legge til matlaging. Du kan også damp, sauté eller grill grønnsaker. Men hva du putter på grønnsakene kan gjøre eller ødelegge dietten. I stedet for slathering dem med smør eller dressinger og sauser laget med usunt fett, bruke enkle, hjemmelagde dressinger med sunne oljer, som oliven og safflower, og minimal krydder. Naturlige no-fett krydder som sitronsaft, krydder og urter legge smaken uten å legge kalorier.

Grønnsaker for Weight Loss

Grønnsaker består av vitaminer, mineraler og fiber, og har også et høyt vanninnhold. På grunn av sine lav-kalori, næringsrike egenskaper, de er alltid anbefalt av leger og ernæringsfysiologer når det kommer til vekttap. Grønnsaker kan brukes for snacks og lagt inn med hoved retter.

Reduksjon

Før du begynner å bruke grønnsaker, må du vite hvor du skal begynne og hvor du ønsker å ende opp. For å gå ned i vekt, må du opprette en kalori underskudd hvor din totale daglige utgifter er høyere enn inntaket. Hvis du var å redusere det daglige inntaket med 500 kalorier, kan du miste £ 1 en uke, fordi det tar en 3500-kalori reduksjon å miste en kilo. Bytt ut noen av de høyere kalori side retter og hovedretter med grønnsaker, som de er betydelig lavere i kalorier.

Frisk, ikke stekt

Det er sant at grønnsaker har sine fordeler, men disse fordelene er kansellert ut når du ikke forberede grønnsakene dine riktig. Hvis du er ute etter å gå ned i vekt, unngå å legge smør, ost og breading. Dette vil slå en lav-fett sunn mat til et fett-laden kalori bombe som har blitt frarøvet sin næringsverdi. Frityrstekte grønnsaker er spesielt ille fordi de blir mettet fett når de er kokt.

Flere måltider

Tre måltider om dagen har vært gullstandarden i mange år. Dette, kombinert med kalori begrensning, kan være en effektiv måte å gå ned i vekt, men det også foreslår et potensielt problem. Hvis du venter lange perioder mellom måltidene, kan du bli skrubbsultne og ender opp med overspising. Det andre alternativet er å spise flere måltider i løpet av dagen. Dette kan holde deg følelsen fornøyd, det kan holde energinivået opprettholdes, og det kan også gi stoffskiftet en fin boost. Å spise et lite måltid hver to til tre timer i løpet av dagen vil også gjøre det lettere for deg å få de anbefalte 3-5 porsjoner grønnsaker om dagen.

Fiber

Fiber er en ikke-fordøyelig stoff som kan finnes i bønner og fibrøs grønnsaker som brokkoli, blomkål, rosenkål, yams, gulrøtter og squash. Når grønnsaker som er høy i fiber er fortært, de tilbyr deg en rekke fordeler som påvirker vekttap. De skaper bulk i magen, noe som kan bidra til å fylle deg opp; holde deg mett for en lengre periode; og kan føre til at du spiser færre kalorier totalt med måltider. Sørg for å ha noen form for høy-fiber grønnsaker med alle måltider.

Alternativer

Måltider du spiser trenger ikke å være alle grønnsaker, men sørg for at de er fremtredende. Til frokost, har en salat med en hakket opp hardkokte egg, har en vegetarisk omelett eller gjøre et egg sandwich med salat og tomat på en hel-hvete bun. Til lunsj, prøv en hel-hvete wrap med tunfisk og rå grønnsaker, en salat med et kyllingbryst på toppen, eller en hel pita med fettfattig ost, salat og tomat. Kveldsmat kan bestå av hel-hvete pasta med dampet brokkoli og lav-fett italiensk dressing, bakt laks med brun ris og dampet blomkål, eller en mager biff med bakt søtpotet og rosenkål. Eksempler på mindre måltider er selleri med mandel smør i sentrum, babygulrøtter med ost pinner, og ris og bønner.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

Ifølge weightlossforall.com, "Grønnsaker er lav i fett og kalorier, en god kilde til kostfiber og gi oss ekstra energi. Alle disse funksjonene bidra til å kontrollere vekt effektivt." Det finnes to typer grønnsaker: stivelsesholdige og ikke-stivt. Grønnsaker opprettholde god helse fordi de er fulle av vitaminer, mineraler og fiber. Selv om de fleste grønnsaker er sunt, det er noen som bør spises i moderate mengder på grunn av deres sukkerinnhold. Vekttap er garantert med å spise bare grønnsaker fordi de er ekstremt lav i kalorier.

Hvordan å spise bare grønnsaker for Fast Vekttap

mål å gå ca to uker å spise grønnsaker alene. Det er viktig å begrense denne tidsrammen fordi grønnsaker ikke inneholder alle de essensielle næringsstoffene man trenger å holde seg friske over en lengre periode.

spesifisere en liste over hvilke typer grønnsaker du vil spise fra dag til dag. Diversifisere listen ved å legge en rekke en grønnsaker.

Legg ved grønnsaker som er mindre stivelse, for eksempel artisjokker, rødbeter, brokkoli og gulrøtter. Unngå å spise stivelsesholdige grønnsaker, som mais, erter og squash, i overflod. Det er OK å spise disse grønnsakene, men gjør det med måte.

Tenk på ulike måter å tilberede grønnsakene. Steke, koke og bake selv grønnsakene slik at du ikke blir lei av å spise dem på samme måte. Vær forsiktig så du ikke kok grønnsakene fordi dette kan utarme sine næringsstoffer.

Unngå tilberede grønnsaker i tunge oljer. Bruk olivenolje hvis du har mulighet.

Spis 3 til 4 kopper grønnsaker til frokost, lunsj og middag. Pass på at du ikke spiser mer enn 2000 kalorier om dagen for å opprettholde vekttap.

Drikk rikelig med væske. Prøv smoothies, protein shakes og rikelig med vann. Hvis du ønsker å opprettholde på et vegetabilsk kosthold, er det viktig å få andre næringsstoffer fra de drikker du drikker.

HCG Diet Med Grønnsaker

Det kan være en av de mer kontroversielle vekt-tap programmer, men HCG kosthold er populært igjen. Og folk som følger denne dietten, noe som krever at deltakerne til å kutte sitt daglige kaloriinntaket til 500, trenger å spise sine grønnsaker. Kosten er også pålagt å ta en daglig dose av human chorionic gonadtropin, et hormon bedre kjent som HCG. Vær advart, men: Helse tjenestemenn sier at å spise så få kalorier om dagen, selv om du spiser grønnsaker, er ikke sunt. The Los Angeles Times rapporterte at 11 av 12 studier fastslått at det ikke hjelpe folk ned i vekt.

Grønnsaker en viktig del av HCG Diet

Tilhengere av HCG diett er nødvendig for å spise 100 g av et magert kjøtt, som kan inkludere kyllingbryst, hvit fisk eller biff, for både lunsj og middag. De er også pålagt å spise en grønnsak til hvert måltid. Noen av grønnsaker anbefalte inkluderer rødbeter, selleri, spinat, tomater og agurker. Kosten kan legge et stykke melba toast eller en breadstick sammen med små porsjoner med frukt som jordbær, et eple eller halvparten av en grapefrukt med lunsj eller middag. De er ikke ment til å spise noe til frokost bortsett fra te eller kaffe uten sukker. Dette kan ikke virke som mye mat å spise på en daglig basis. Men talsmenn for diett si at HCG injeksjoner fungere som en appetitt suppressant, som gjør det lettere for Kosten å opprettholde sin 500-kalori-en-dagers nivå.

Staying Fornøyd på 500 kalorier om dagen

The USDA anbefaler at voksne menn og kvinner forbruker fra 1600 til 3200 kalorier om dagen, avhengig av deres alder og om de lever et stillesittende eller aktiv livsstil. HCG diett, da, er rådgiver for sine tilhengere til å ta i en ekstremt lav mengde av daglige kalorier. På grunn av dette, er det ikke overraskende at dietten krever regelmessige porsjoner grønnsaker. De fleste grønnsaker inneholder bare en liten mengde kalorier. En gjennomsnittlig servering størrelse av spinat inneholder bare 7 kalorier, for eksempel, mens en 4 cm lang strimmel av selleri inneholder omtrent 1 kalori. Men grønnsaker fyller opp folk, selv om de ikke legger mye kalorier til en diett.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

Grønnsaker er en høy energi, lavt kaloriinnhold. De er den perfekte maten å spise hvis du prøver å gå ned i vekt. Det er ikke nødvendig å engasjere seg i en streng grønnsak-bare kosthold, men økende grønnsaksinntak vil ikke bare gi kroppen din med mye behov for næringsstoffer, men det høye fiberinnholdet vil du føle deg full og bidra til å kutte ned på kaloriinntaket ditt. Jo mindre kalorier du spiser, jo mer vekt du taper.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

En betydelig øke din grønnsak til ikke-vegetabilsk mat ratio. Når du forbereder et måltid, øke grønnsaksdelen. For eksempel, hvis din middagstallerken består av 1/3 kjøtt, 1/3 karbohydrater (som ris, poteter eller pasta) og 1/3 grønnsaker, endre forholdet til ½ grønnsaker, ¼ kjøtt og ¼ karbohydrater. Du er fortsatt tilfredsstillende smaksløkene ved å spise den maten du liker, du bare modifisere deler for å inkludere mer grønnsaker.

Lag en liste over tilgjengelige grønnsaker. For å unngå å bli sittende fast i en brunst spise samme grønnsaker måltid etter måltid, kompilere en uttømmende liste over grønnsaker. Gardenology.com, med en liste på over 50 forskjellige grønnsaker, er et godt sted å begynne. Når du finner ut at du har kjørt ut av vegetabilske ideer, trekke ut listen og bli kreative. Spise et bredt utvalg av grønnsaker staves av kjedsomhet, noe som øker sannsynligheten for å opprettholde den nye måten å spise.

Spis rå grønnsaker når det er mulig. Kokeprosessen kan stripe grønnsaker av noen av sine vitaminer og næringsstoffer. Å spise rå grønnsaker gir bulk nødvendig for å oppnå følelsen av mett slik at du vil spise mindre, som igjen hjelper deg å miste vekt.

Vær kreativ når grønnsaker. Selv om rå grønnsaker kan være den mest næringsrike måten å spise dem, har ikke alle rå grønnsaker. Prøv vegetabilske supper, buljonger og sauterte grønnsaker. Cooks.com har over 2000 grønnsakssuppe oppskrifter.

Hold deg unna tunge sauser. Øke inntaket av grønnsaker kan hjelpe deg å gå ned i vekt så lenge du ikke negere fordelene ved å drukne dem i høy fett sauser. Hold deg unna for mye smør, Hollandaisesaus og tykke oste sauser.

Hint

  • Exercise, kombinert med endringen i spise, vil bidra til å øke hastigheten vekttap prosessen.
  • På grunn av det høye fiberinnholdet, vil spise mer grønnsaker føre til at gass. Som kroppen justerer seg til økt fiberinntak, vil forekomster av gass avta.