Digidexo.com

klitoris hevelse

Winni-V bivirkninger

Winni-V er en type anabole steroid utropt av sine produsenter som bedre utholdenhet, bygge muskler og styrke atletisk evne. Selv om markedsført som "resept gratis", Winni-V er, i hovedsak, stanozolol, samme virkestoff i Winstrol, et medikament som brukes til å behandle anemi og visse typer kreft hos kvinner.

Historie

De potensielt skadelige effektene av Winstrol og andre anabole steroider førte til passering av Anabole steroider Control Act av 1990, noe som gjorde narkotika en kontrollert stoff. På den tiden, skaperne av Winstrol sluttet å selge stoffet i USA.

Typer av bivirkninger

Blant menn, de vanligste bivirkninger av Winstrol inkluderer acne, hevelse i brystvevet (gynekomasti), og hyppige ereksjoner og urinering. For kvinner, vanlige bivirkninger inkluderer acne, klitoris hevelse, dypere stemme, uregelmessig menstruasjon, uvanlig hårvekst på kroppen og hårtap fra hodebunnen, ifølge Mayo Clinic.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med blodfortynnende som heparin, har Winstrol potensial til å forårsake ukontrollert blødning, ifølge RxList.

Risiko

Noen pasienter utvikler en potensielt livstruende tilstand som kalles peliosis hepatis mens du tar Winstrol, som forårsaker blodfylte cyster å danne på milten eller leveren. Sjelden, resulterer bruk av Winstrol i dannelsen av kreftleversvulster.

Betraktninger

Winstrol er ansett som giftig for fosterets utvikling og er ikke trygt for bruk under graviditet. I tillegg, hvis du har en historie med brystkreft, diabetes, en forstørret prostata, prostatakreft, eller noen sykdom som påvirker ditt hjerte, nyrer eller leverproblemer, bør du ikke ta Winstrol grunn av sin potensielle bivirkninger.

Klitoris Infeksjoner

Klitoris Infeksjoner


Det kan være utrolig pinlig for en kvinne å spørre legen sin om kløe eller svie rundt klitoris, men infeksjoner i klitoris og vagina er ingenting å le av. Forstå fakta om infeksjoner i vulva regionen vil hjelpe kvinner til å kjenne kroppen sin og bedre forklare sine symptomer til sin lege for å sikre en rask utvinning som involverer så lite forlegenhet som mulig.

Typer

Det finnes en rekke sykdommer som kan føre til en kvinnes klitoris for å bli smittet. Det er alltid viktig å se en lege for å få riktig diagnose. Gjær infeksjoner er den vanligste årsaken til klitoris infeksjoner og er forårsaket av en økning i sopp, eller Candida albicans, i en kvinnes kjønnsorgan. Dersom soppen får under panseret på klitoris, kan det føre til hevelse og kløe. Kvinner som blir smittet kan føle en konstant brenne i det infiserte området. Andre typer infeksjoner eller virus som kan ha innvirkning på klitoris er herpes, trichomoniasis og vaginitt.

Komplikasjoner

Infeksjoner, hvis venstre ubehandlet, kan presentere komplikasjoner. Ikke riktig å behandle en gjær infeksjon eller vaginitt når gravide kan føre til lav fødselsvekt eller for tidlig fødsel. Du er også mer sannsynlig å få en annen sykdom når du har trichomoniasis, fordi immunforsvaret er svekket.

Misforståelse

Hvis smittet med herpes vet at det er medisiner du kan ta for å hindre utbrudd og kontrollere vulva kløe. Det er ikke en sykdom som du vil stadig lide. Den største misforståelsen om gjær infeksjoner tenker at de vil gå bort uten behandling. Det er viktig å se en lege som vil diagnostisere din infeksjon og foreskrive til deg det beste løpet av handlingen gjennom enten et kjerringråd eller medikamenter.

Forebygging

For å hindre herpes og andre seksuelt overførbare sykdommer (SOS), alltid bruke kondom når du har samleie. Kondomer er ikke 100 prosent effektive i å hindre seksuelt overførbare sykdommer, men de i stor grad redusere risikoen for overføring av sykdommer. Forebygging av gjær infeksjoner og vaginitis innebærer også å bruke kondom under sex. Det anbefales ikke å ha sex hvis en partner er smittet. Kvinner bør unngå langvarig eksponering for badestamper eller andre former for soaking i varme, sentraliserte vannforekomster som spa eller badekar. Ikke skylle, som det kunne presse bakterier lenger inn i skjeden.

Behandling

Over-the-counter anti-klø medisiner kan brukes på klitoris og vulva-regionen for å lette symptomer på infeksjon. Leger kan foreskrive en antibiotika for infeksjoner. Gjær infeksjoner kan reagere på over-the-counter medisiner som Vagisil, men finne ut om du virkelig har en gjær infeksjon før du bruker Vagisil. Medisiner mister effekt over tid hvis det brukes når det ikke er nødvendig.

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte

Hjem Utbedring Foot Soak for ankelen hevelse og smerte


Den ankelen er en ømfintlig del av kroppen. Den består av leddbånd, muskler og bein. Mens ankelen er tilsynelatende sterk nok til å bære kroppens vekt, er det også svært utsatt for skader. Skader kan oppstå fra å spille sport, tripping, vandre på en ujevn overflate eller opprettholde en muskel pull. Mens en skadet ankel kan være smertefullt, kan hjem rettsmidler bidra til å avlaste ankelen hevelse og smerte.

Behandling

Ankel smerte kan føles på utsiden eller innsiden av ankelen og kunne signalisere en alvorlig skade. Du bør oppsøke lege hvis ankelen smertene er vedvarende. Men hvis ankelen er hevelse og smertefull, kan du behandle det symptomer umiddelbart hjemme. En måte å behandle ankelen smerte er til is ankelen. Du kan isen ankelen ved å bruke en ispose dekket i et håndkle til ankelen og sikre det på plass med en ACE bandasje. Du kan også is ankelen ved å sette foten og ankelen i en sørpe bad av is og vann i 15 til 20 minutter. Du bør fortsette å sette ankelen inn i slaps bad hver to til tre timer for de første 48 til 72 timer etter skaden. Ice er viktig for en hoven ankel fordi kalde temperaturer reduserer hevelse, sårhet og betennelse. Imidlertid, hvis det behandlede område begynner å slå hvitt, opphøre behandling med en gang. Du bør snakke med legen din før du bruker isen til skaden din hvis du har en tilstand som diabetes, vaskulær sykdom eller nedsatt følelse i føttene.

Ved å søke Medical Care

Hvis du mistenker at din ankelskade er alvorlig, ring din lege. Fortell henne hva du opplever og avgjøre om symptomene dine indikerte en forstuet ankel eller en brukket ankel. En av de vanligste typene av ankelskader er en forstuet ankel. En forstuet ankel oppstår når ankelen er strukket eller trukket på en unormal måte utover normal bevegelse. En forstuet ankel ofte oppstår fra klønete kronglete, rullende, landing galt eller tråkke på og ujevn overflate. Symptomer på en forstuet ankel er hevelse, sporadiske blåmerker, smerte, noen ganger en smellende lyd høres, og ankelen opplever et begrenset utvalg av bevegelse. Hvis ankelen forårsaker smerte, kan det bli brutt, og du bør gå til sykehuset umiddelbart.

Rettsmidler for Knee Hevelse

Kneleddet er beryktet for skade. På grunn av sin komplekse og delikat nettverk av sener, leddbånd, brusk og muskler som støtter og omgir den, kan kneet hovne opp på grunn av en rekke årsaker. Å vite hvordan man skal behandle hevelse kan være en reell hjelp.

RICE

Påfør RICE-metoden til kneet. (R) est kneet ved å få av den. (I) ce skjøten med en kuldepakning i 20 minutter i en tid, og deretter tillate en 10 minutters oppvarmingsperiode. Påfør en (C) ompression bandasje til kneet for å motvirke hevelse og gi støtte. (E) levate kneet til over hip nivå ved propping det på puter. Denne kombinasjonen av behandlinger er effektive på et stort flertall av kneet hevelser. Forbedring bør sees innen 24 timer, eller du trenger å søke legehjelp.

NSAIDs

Ta en ikke-steroid antiinflammatorisk middel slik som ibuprofen, naproxen eller aspirin. Disse stoffene har en direkte innvirkning på svelling, og kan redusere smerte og stivhet i tillegg. Husk og sjekk med legen din for dosering og bivirkninger.

Heat Therapy

Veksle kulde terapi med varme terapi. Ta et varmt bad og suge leddet. Hvis det er jets i karet, bruke dem til å massere felles og oppmuntre blodstrøm. Når du har tørket av, klatre i seng og bruke en kald pakke. Denne vekslingen av temperaturer oppfordrer sirkulasjon.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Hvordan virker Hevelse oppstå?

Enten det er forårsaket av en bie stikk eller en forstuet ankel, alle har opplevd hevelse på et eller annet tidspunkt. Hevelse, også kjent som ødem, er en del av kroppens inflammatorisk prosess, noe som bidrar til legemet når den blir skadet. Å vite hvordan hevelse oppstår kan gjøre det lettere å tolerere når det skjer med deg.

Kroppene våre gjennomgå den inflammatoriske prosessen nesten enhver tid en skade eller vevsskade oppstår. Sammen med rødhet, varme og smerte, er hevelse et tegn på inflammatorisk prosess på jobb. Når en del av kroppen blir skadet, blir kjemikalier som frigjøres som virker på de minste blodårer, kalt kapillærene. Slike kjemikalier forårsaker kapillærene til vasodilate eller bredere, og dermed fører til både en økning i blodstrøm og en lekkasje av væske inn i det skadde området. Den gjør det også smitte-kampene celler til å gå inn i skadestedet. Hevelse oppstår som et resultat av denne fluidlekkasje inn i de omgivende vev. Selv om den inflammatoriske prosessen er fordelaktig når det gjelder å hjelpe kroppen til å helbrede, er noen ganger lokal hevelse en mindre nyttig side-effekt, så er det ofte behandles ved bruk av is, varme, kompresjon, høyde og ikke-steroide eller steroide anti inflammatoriske medisiner.

Hevelse kan også skje systemisk eller gjennom hele kroppen. Så det er generelt referert til som ødem. Det skjer i utgangspunktet på samme måte som lokal hevelse, men innebærer større områder av kroppen. Vanligvis, når generalisert ødem inntreffer, medfører det ikke bare midlertidig lekkasje av fluid inn i vevet som en respons til skade, men også et problem med fluidet blir reabsorbert av blodkar. Lymfesystemet, som også er ansvarlig for absorpsjon av væsken i hele kroppen, kan også være ødelagt, noe som fører til ytterligere problemer svellende. Hevelse av denne art er vanligvis sekundært til en mer alvorlig medisinsk tilstand eller sykdom, som for eksempel graviditet, kreft eller nyresvikt.

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

Selv om de eldre og gravide kvinner er spesielt utsatt for hemoroider. Hemorroider er hovne årer som utvikler når betydelig press settes på endetarmen. Hevelsen er ofte ledsaget av sårhet, kløe, blødning og smerter. Forstoppelse og diaré kan føre til utvikling av hemoroider. Størrelsen og hyppigheten varierer, men å vite hvordan du kan redusere hemorrhoid hevelse vil gjøre deg i stand til å gi deg selv med umiddelbar lindring.

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

Hvordan redusere Hemorrhoid Hevelse

•  Fyll en plast bassenget halvveis med lunkent vann. Bassenget må være formet til å passe din toalettskålen. Hvis du ikke klarer å finne et basseng denne formen på supermarkedet, kan du prøve et apotek eller en medisinsk forsyning butikken.

Løft lokket på toalettet, sette bassenget i toalettskålen og sitte. Bassenget skal være dypt nok til at hemoroider å suge i vannet uten å berøre bassenget bunn. Tillate minst 15 minutter på vannet for å berolige irritert området. Soaking i 20-25 minutter er ideelt. Vannet bør skiftes hvis du sitter for en lengre periode siden vannet vil kjøle deg ned.

Stå opp sakte, setter det meste av press på bena. Å tørke av, bruke en rikelig mengde av mykt toalettpapir. Forsiktig klapp området til den er tørr. Før du kaster vev, sjekk for å se om det er noe blod på den. Hvis det er en betydelig mengde blod på vev, bør du kontakte legen din før du bruker noe til området.

ved hjelp av en eller to fingre, gjelder hemoroide krem, for eksempel Fremstilling H, på det infiserte området. Kremen bør brukes til eksterne hemorroider individuelt for å sikre at fløte er blitt anvendt generøst til hver enkelt. En applikator er vanligvis følger med i esken med hemorrhoid krem ​​for behandling av indre hemorroider. Du må presse kremen inn i applikatoren før innsetting.

Sett på en ren, komfortabel par bomullsundertøy. Kvinner bør unngå iført thong undertøy siden dette vil irritere hemorroider. For å hindre mulig flekker, kan et truseinnlegg brukes.

Relax. Lå på din side i en komfortabel posisjon. Sitter og turgåing vil legge press på hemorroider.

Hint

  • Hvis du har hemorroider ofte etter avføring, kan det være lurt å vurdere å bære medisinert våtservietter når du er borte fra hjemmet. Når du kommer hjem, følger du fremgangsmåten ovenfor for å behandle det berørte området tilstrekkelig.
  • Dersom hevelsen ikke er redusert i en dag eller to, eller hvis signifikant blødning fortsetter, må du kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan å holde føttene Fra Hevelse på en tur

Du har sikkert tatt en lang flytur eller satt i bilen i flere timer og erfarne hovne føtter og ankler. Når du er på farten, kroppen naturlig motvirker tyngdekraften og gjør at blodet tilbake til hjertet ditt. Når du sitter i en lengre periode, væsker dra sørover og surround vev i bena og føttene, forårsaker hevelse. Heldigvis er det mulig å minimere denne tilstanden når du er ute av stand til å bevege seg fritt.

Hvordan å holde føttene Fra Hevelse på en tur

Hvis du flyr, stå opp og gå lengden på flyet hver time. Dette vil få blodet flyter og anklene bør begynne å gå tilbake til det normale. Hvis du kjører eller ridning i en bil, stoppe noen få timer for å komme seg ut og bevege seg rundt.

Gjør flysetet øvelser hvis får opp er rett og slett for mye av en problemfri. Peke tærne, deretter flytte føttene frem og tilbake mens du beveger ankelen i en sirkelbevegelse. Sjekk også in-flight magasin for foreslåtte øvelser som du kan gjøre mens du sitter.

Drikk rikelig med vann. Unngå dehydrering fordi det fører blodet ditt til å bli tykk og det begrenser dine blodkar, hemmer blodstrømmen til hjertet ditt. De fleste væsker er greit så lenge du unngå koffeinholdige eller alkoholholdige drikker, som øker dehydrering.

Bruk kompresjonsstrømper. Disse strømpene utøve en god del press på føttene og anklene, men trykket gradvis minsker som de beveger seg opp beinet. Ved å gjøre dette, de presser en viss mengde blod opp kroppen din, og dermed fjerne noe av hevelse i anklene. Kompresjonsstrømper er ikke bare for eldre mennesker lenger, og de kommer i ulike farger og stiler.

Hint

  • Hvis hovne ankler er en hyppig forekomst, snakk med legen din fordi du kan være å utvikle et mer alvorlig problem. Blodpropper kan dannes i musklene i leggen eller låret og kan forårsake et hjerteinfarkt.

Om Leg Hevelse

Hevelse i beina kan oppstå av mange forskjellige grunner. Den vanligste formen for leg hevelse kalles ødem og oppstår på grunn av væskeretensjon i nedre ekstremiteter. Dette kan inkludere ankler og føtter også. Mens ødem er en relativt ufarlig tilstand i seg selv, kan det være et symptom på en mer alvorlig sykdom. Sørg for å ha helsepersonell gi deg en riktig diagnose når du er i tvil eller når usikker på tilstanden din.

Time Frame

Fordi ødem kan være forårsaket av ting så enkelt som varmt vær eller spise for mye salt mat, er det vanligvis ikke nødvendig å søke behandling av en lege hvis beinet hevelse ikke er ledsaget av andre symptomer og går bort i løpet av 24 timer. En lege bør konsulteres i tilfeller der ødem som er reoccurring, varer lenger enn 24 timer eller er ledsaget av andre symptomer.

Identifikasjon

Det er mange årsaker til hovne ben inkludert menstruasjon (hos kvinner), tilbringer lengre perioder på føttene, lang bil og fly ritt, alderdom, visse medisiner (for eksempel anti-depressiva, hormonell erstatningsterapi og medisiner for å senke blodtrykket ), fedme og graviditet. Identifisere grunnen til at du lider av denne tilstanden er nøkkelen til å behandle den riktig.

Betraktninger

Husk at smertefri hevelse i ankler og føtter er en vanlig forekomst i eldre mennesker. Det er et tegn på aldring og kan påvirke lår og kalv området.

Forebygging / løsning

Måten å forhindre eller behandle ødem vil avhenge av den faktiske årsak. For eksempel de som lider av hovne ben på grunn av brukt tid tilbrakt i en bil eller på et fly kan finne lindring gjennom bare strekke sine ben. Men de som er overvektige kan ha behov for å miste betydelige mengder vekt før deres ubehag forsvinner. Iført støttestrømper, redusere saltinntaket og ligger nede med føttene hevet over hjertet ditt er også noen hjemme behandlingsmetoder som kan bli prøvd.

Advarsel

Som nevnt ovenfor, kan hovne ben også være et symptom på mer alvorlige problemer som for eksempel nyre, hjerte eller leversvikt, en blodpropp, leg infeksjon, åreknuter, solbrenthet, insektbitt og underernæring.
Hvis du opplever kortpustethet eller beinet hevelse er ledsages av brystsmerter, er det viktig at du ringe 911 umiddelbart.
Hvis du er gravid og hevelsen er plutselig til markert økt, hvis du har en leversykdom, hvis hevelsen er rød og varm å ta på, hvis du opplever problemer med vannlating eller hvis hevelsen er ledsaget av feber, du bør gjøre en avtale med legen din så snart som mulig.

Rødhet Hevelse & Smerter i nedre del av leggen

Rødhet Hevelse & Smerter i nedre del av leggen


Rødhet, hevelse og smerter i leggen kan være et resultat av skade, et insektbitt, eller en blodpropp. Blodpropper kan dannes i beina på grunn av dårlig sirkulasjon og lange perioder med sittende. Hvis leggen symptomer er forårsaket av en blodpropp, kan det resultere i hjerteinfarkt, slag eller lungeemboli (blodpropp i lungene) om du ikke klarer å få øyeblikkelig legehjelp.

Ice

Bruk is for å redusere hevelse og betennelse i leggen om symptomene er forårsaket av enten et insektbitt eller en skade.

Elevation

Heve berørte beinet for å hjelpe med blod avkastning og å redusere hevelse.

Medisinering

Unngå å ta aspirin, bare i tilfelle en blodpropp er til stede. Ibuprofen er vanligvis anbefalt som et anti-inflammatorisk for skader.

Blodpropp

Blodpropp i bena kan presentere med rødhet, hevelse og smerte; dette er et medisinsk nødstilfelle. Hold deg ut av det berørte beinet så mye som mulig og unngå aktiviteter som kan øke blodtrykket mens du venter på legehjelp.

Søker hjelp

Hvis du ikke vet årsaken av leggen symptomer, gå rett til legevakten. Hvis symptomene dine forverres eller vedvarer etter 24 timer, bør du kontakte lege.

Årsaker til Feet & Leg Hevelse

Hevelse i bena og føttene kan være smertefullt og gjøre det vanskelig for deg å få skoene dine på, flytte rundt eller bo i en stilling i lengre tid. Hvis hevelse i leggen eller foten er ledsaget av symptomer som feber eller smerte, eller plutselig blir verre, kan rask medisinsk evaluering være nødvendig. Ifølge National Library of Medicine og Mayo Clinic, årsaker til hevelse i bena og føttene inkluderer medisinske tilstander og visse livsstilsfaktorer.

Livsstil

Hvis din livsstil innebærer hyppige reiser med fly eller bil eller langvarig stående, eller du er overvektig, kan disse faktorene føre til eller forverre eksisterende hevelse i leggen eller foten.

Medisinske tilstander

Hevelse i leggen og foten kan være forårsaket av medisinske tilstander som åreknuter, legg infeksjoner, underernæring, graviditet, nyresvikt eller blodpropp, som kan være livstruende.

Medisiner

Tar visse typer medisiner kan føre til hevelse i bena og føttene, inkludert hormonterapi og hormonell prevensjon, kalsiumkanalblokkere, antidepressiva og syntetiske steroider.

Komplikasjoner

Hevelse i leggen eller foten som er venstre ubehandlet kan føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner inkludert vev død som kan føre til behov for amputasjon.

Forebygging / løsning

Omsorg for deg selv ved å heve bena over brystet mens du hviler, stretching og beveger bena og spise en lav salt diett kan forhindre hevelse i leggen eller foten blir verre.

Advarsel

Dersom hevelsen i bena og føtter er ledsaget av feber, hevelse andre steder i kroppen, magesmerter eller manglende urin, eller plutselig blir verre, kan akuttbehandling være nødvendig for å forebygge livstruende komplikasjoner.

Hva er årsakene til Ensidig Leg hevelse?

Benene består av et komplekst nettverk av fartøyer levere og fjerne fluid til og fra vev i ben, muskler og hud. Abnormaliteter kan oppstå innenfor dette nettverk som kan føre til svelling av ett av benene. Noen forhold er mer alvorlige enn andre, og en lege bør konsulteres slik at riktig behandling kan gis.

Dyp venetrombose

Blodet kan bli klebrig eller blodstrøm gjennom venene kan bli mye lavere, noen ganger vanskelig å flytte, som presenterer en situasjon slik at de røde blodceller til å danne blodpropper. Folk som er stillesittende, overvektige, røykere, diabetikere eller har en arvelig koagulasjonsfaktor tilstanden er mest sannsynlig å utvikle blodpropp. Dyp venetrombose er utviklingen av blodpropp i de dype venene i armer eller ben. De dype vener er de primære årer av lem. Når en av disse årer er blokkert, kan ikke returnere blod til hjertet, noe som resulterer i ødem i den berørte foten. Tromboflebitt, inflammasjon av årer, kan være forbundet med dyp venøs trombose, og kan også bidra til benet hevelse.

Venøs insuffisiens

Blod blir returnert til hjertet gjennom venene. Venene har svært lavt blodtrykk som synker med nærhet til hjertet. Blod blir returnert til hjertet med puste og muskelsammentrekninger, og ventilene i venene hindre blod fra å bevege seg i feil retning. Noen ganger kan disse ventilene bli forkalket eller ødelagt, og blod er lov til å bevege seg bort fra hjertet. Åreknuter er assosiert med venøs insuffisiens og er strukturer hvor blod kan bassenget. Dette kan lede til ben hevelse ettersom fluider blir ikke tilstrekkelig tilbake til hjertet.

Cellulitt

De med diabetes og fedme er på et høyere risiko for å utvikle cellulitt, en hud infeksjon som påvirker bindevevet. Det er ganske vanlig på beina. Mange typer av bakterier som lever på huden. Når sprekker og kutt er tilstede på føttene, er sannsynligheten for å pådra en infeksjon økt. Denne hudinfeksjon er cellulitt, som er karakterisert ved svelling av den berørte foten.

Lymfødem

Lymfesystemet drenerer fluidum fra vev i hele kroppen. Dette gjøres gjennom et komplekst nettverk av lymfekar. Det er ansvarlig for immunitet og inneholder mange hvite blodlegemer. Milt og lymfeknuter er også viktige lymfatiske organer. Når en svulst eller en annen vekst oppstår, mest sannsynlig med en lymfeknute, kan det blokkere en lymfatiske kar. Denne blokkering hindrer fluid fra å vende tilbake, og kan bidra til ødem i et av benene.

Skade

Hevelse er en naturlig respons på skade. Kne og ankelskader er ofte ledsaget av hevelse i det berørte området. Stump traume forårsaker en hematom, eller blåmerke, kan også føre til lokal hevelse. En hematom kan være dypt i muskelen, og kan ikke bli sett, selv om hevelse kan være til stede. Mer overfladisk blåmerker produserer ofte misfarging av huden ledsaget av noen hevelse eller en klump.

Slik Cure Øvre abdominal hevelse og smerte

Abdominal hevelse, også referert til som oppblåst mage eller oppblåst mage, er en tilstand der du lider av overdreven tarmgass. Når gassen er fanget inne i tarmen, mage vegger svelle. Når dette skjer, er gassen som produseres på et mye høyere rente enn vanlig. Magen vil føle fyldigere og strammere selv om du ikke har spist.

Slik Cure Øvre abdominal hevelse og smerte

eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt (som bønner, grønnsaker og meieriprodukter) en om gangen for å finne ut om noe du spiser kan være årsaken til ubehag i magen.

Bruk over-the-counter antacida. Hvis magen din ubehag og oppblåsthet er milde, kan du prøve en oppløsende tablett, som tums eller rolaids. Hvis problemet er mer alvorlig, kan du vurdere en flytende form, som Maalox eller Mylanta. For alvorlige mage problemer, er en dyrere alternativ Tagamet HB eller Zantac 75. Ulike typer av over-the-counter medisiner er tilgjengelig i flytende, tablett og pilleform. Hvis symptomene vedvarer, ring din lege.

Utnytte naturlige urter for å behandle din oppblåsthet og ubehag. Urte ingredienser er trygge å bruke og svært effektiv. Ingefær er en velkjent urt for å lindre ubehag i magen og nøytralisere kvalme. Fennikel og mynte også hjelpe fordøyelsessystemet.

Øk vann og fiber inntaket. Noen ganger, kan abdominal hevelse og smerte være et tegn på forstoppelse. Hold en liten fot krakk på badet; Noen leger anbefaler å sette begge føttene på en krakk når du forsøker å flytte tarmer. Dette lindrer buktrykket og gjør passerer en hard avføring lettere. Unngå å sitte på toalettet for lenge og anstreng.

Hvis at-home behandlingsmetoder ikke gjøre triks, lage en legetime for ytterligere diagnose og hjelp. Legen din kan forskrive en behandling alternativet mer effektive enn over-the-counter narkotika.

Grunner for Leg Hevelse

Leg hevelse, ofte referert til som perifert ødem, er unormal oppsamling av væske i ankler, føtter og ben. Leg hevelse er et vanlig problem hos voksne og er spesielt utbredt i den eldre befolkning. Det kan være smertefri og vanligvis påvirker den nedre del av kroppen på grunn av tyngdekraften. Ankler, føtter, lår og leggen er ekstremiteter som er oftest rammet, og det er en rekke grunner til at beinet hevelse oppstår.

Cellulitt

Cellulitt er en vanlig hud infeksjon som involverer vev under huden. Beinet kan hovne opp og bli rød og febrilsk. Dette er ofte forårsaket av et kutt eller skade på beinet, hvor bakterier inn i huden. I noen tilfeller kan det underliggende vevet bli smittet og dø. Cellulitt ofte oppstår på grunn av bakterier eller sopp, men forekommer også hos diabetikere eller noen som har et svekket immunforsvar.

Blodpropp

En blodpropp eller blokkering i beinet kan føre til betennelse i beinet som blodstrøm er blokkert. Blodpropp forårsaker hevelse, varme og smerter i et ben. Blodpropp kan føre til en utbruddet av smerte; smerter, spesielt ved bøying av foten; og leggkramper. Den berørte beinet ofte er varmt å ta på. Det er viktig å ta hensyn til pigmentering av huden for å finne ut om det er blå eller hvit hud misfarging.

Lymfeknuter

Lymfeknutene kan bli blokkert på grunn av væskeansamling i vevet og forårsake hevelse eller utvidelse. Selv lymfeknuter kan bli forstørret uten at enkelte av de mest vanlige årsaker er infeksjoner, skader, infeksjoner i hud, svulster og kirurgi. De primære symptomene er smerte og hevelse, som ofte oppstår i beinet.

Preeklampsi

Svangerskapsforgiftning er høyt blodtrykk og produserer protein i urinen. Dette fører til hevelse i føtter og ankler. Det kan være forårsaket av en dårlig diett, autoimmune lidelser eller blodkarproblemer.

Vein problemer

Åreknuter er fylt med unormale ansamlinger av blod og kan bli vridd og hovne. De kan være svært smertefullt og er en annen årsak til hevelse i bena.

Det er også en tilstand der venene i bena er i stand til å pumpe blod tilbake inn i hjertet; dette kalles venøs insuffisiens.

Diagnose

Leg hevelse er ofte tydelig i tillegg kan du visuelt se hevelse, men å diagnostisere fordi det kan være behov for andre tester. Det er mange måter å diagnostisere årsakene til beinet hevelse. Blodet kjemi kan vise til underliggende årsaker, som for eksempel blodsukkernivået og dårlig nyre eller leverfunksjon. Urinanalyse vil avgjøre om hvite eller røde blodlegemer er tilstede i urinen, da dette kan bidra til å eliminere andre helseproblemer, som diabetes eller nyresykdom. Ultrasounds er også gjennomført for å fastslå om det er en blodpropp stede i beinet.

Advarsler

Unngå sittende eller stående på ett sted i lang tid. Stå opp og gå rundt for å unngå ytterligere skader på bena. Strekke på bena ofte når du reiser i en bil eller fly. Tilbringer mye tid i en stilling er ikke sunt, og øker risikoen for leg hevelse. Unngå restriktive klær, trening og tur når det er mulig.

Hvis du har en leversykdom, er det viktig å ta kontakt med lege hvis du har tegn til redusert urinmengde, hovne ben, en fot som er varm å ta på, eller feber. Hvis du er gravid og opplever en plutselig økning i hevelse, kan leverproblemer være til stede. Leg hevelse for de med en tidligere historie med leversykdom kan være dødelig.

Medisiner som hormoner, steroider, antidepressiva som inkluderer MAO-hemmere, eller blodtrykk medisin kan være årsaker til beinet hevelse. Rådfør deg med lege hvis beinet hevelse skjedde etter start et kurs av medisinering.

Cure For Feet Hevelse

Cure For Feet Hevelse


Hovne føtter, eller ødem i føttene, er et vanlig problem, særlig for dem som tilbringer en god del tid på beina i løpet av dagen, gravide, eldre og de som lider av en bestemt type lidelse eller skade. Midlertidig svelling kan behandles ganske enkelt. Men hvis hevelsen ikke forsvinner eller kommer tilbake umiddelbart, kan problemet skyldes en underliggende tilstand som krever legehjelp. Cures for typiske useriøse føtter hevelse bære enkle hjem behandlinger.

Suge føttene

Ekstrem varme eller kalde soaks er ikke en god idé, men et varmt fotbad som inneholder Epsom salter kan bidra til å lette hevelse. Da slapper også musklene og fremmer avslapning.

Massasje føttene

Be et familiemedlem eller en annen kjær for en fotmassasje. Hvis du aldri har hatt en fotmassasje, vil du bli overrasket over hvor godt det føles. Hvis det er ingen rundt for å gi deg fotbehandlinger, kan du alltids gjøre det for deg selv.

Heve føttene

Ved hjelp av en krakk eller puter, heve bena over din midsection. Sørg for å støtte knærne, eller de vil stivne og føle sår. Hold føttene forhøyet i en halv time eller mer. Om nødvendig, gjenta dette flere ganger om dagen.

Move Your Feet

Hvis du sitte i lange tidsperioder, kan svellingen være forårsaket ved enkel tyngdekraft. Ta hyppige turer for å holde blodsirkulasjonen i gang og prøve å gjøre enkle beinøvelser som inkluderer å plassere deg selv i en tilbakelent posisjon, løfte føttene, og gjør sirkler med anklene. Denne typen trening oppfordrer blodstrømmen og gir væske til å la føttene.

Wear kompresjonsstrømper

Støttestrømper stimulere flyten av blod og lymfe ut av nedre ekstremiteter. Disse kan bidra til å avlaste hovne føtter og holde dem fra hevelse i første omgang.

Unngå Salt

Salt er beryktet for å forårsake kroppen til å holde vann. Redusere saltinntaket kan gjøre en dramatisk forskjell i hevelse i føttene.

Se din lege

Hvis du har blitt skadet og mistenker en forstuet eller brukket fot eller ankel, bruke is og se legen din så snart som mulig.

Du må kanskje diuretika, men det er ikke en god idé å ta dem uten først å snakke med legen din. Visse tilstander som skader eller lymfødem ikke kalle for diuretika og andre helsemessige problemer kan være til hinder for bruk av et vanndrivende. Hvis føttene fortsetter å hovne opp etter å behandle dem eller hevelsen kommer tilbake gjentatte ganger, vil legen trenger å vite om det. Ødem kan være forårsaket av visse lidelser i hjerte, lever, nyrer, lymfesystemet og mer. I slike tilfeller, å behandle tilstanden er viktigere enn å behandle den bivirkning av svellede føtter.

Hvordan avlaste ankelen hevelse Naturligvis

Noen ganger anklene kan hovne opp uten særlig problema grunn. Kanskje du er sliten, eller du har tatt lang air avgang, eller du er gravid. Noen ganger, skjønt, kan hevelsen være et tegn på noe som trenger legehjelp. En plutselig hevelse kan indikere en pause eller en forstuing. Hvis hevelsen er konstant, kan du ha en underliggende medisinsk problem. En behandling kan være å sette føttene opp, og ironisk nok, kan en annen være å få opp og flytte rundt.

Hvordan avlaste ankelen hevelse Naturligvis

Omsorg for hovne ankler

Ankel hevelse eller annen grunn skulle få deg av dine føtter, i hvert fall for en kort tid, spesielt hvis du er normalt aktiv og kunne ha en skade. Selv en kort pause sittende eller liggende vil gi anklene en pause og la væsken i anklene for å forsvinne.

Hev føttene. Når du er oppreist, har systemet til å jobbe mot tyngdekraften til å flytte væske fra føttene inn i kroppen din. Sitter med føttene opp, eller ligge med føttene høyere enn hjertet hjelpemidler enormt i å øke blodsirkulasjonen. Når du heve føttene, ta deg presset av dine årer, og du arbeider med tyngdekraften for å drenere væske fra anklene tilbake i kroppen

Påfør kaldt komprimerer av og på hele dagen for å redusere hevelse og oppmuntre sirkulasjon.

Med mindre legen din råder ellers komme i bevegelse. En stillesittende livsstil gjør at væske og giftstoffer for å bosette seg i kroppen din, spesielt i nedre ekstremiteter, så inkluderer skånsom trening som gåing eller svømming i dine daglige aktiviteter. Hvis du må sitte i lange perioder av gangen, unngå hovne ankler ved å få opp for en strekning med jevne mellomrom. Eller sette beina ut foran deg og rotere anklene i begge retninger; deretter peke tærne, flex, punkt og flex.

Hold deg hydrert og eliminere salt. Drikke mye vann vil hjelpe systemet skylle overflødig væske. En lav-natrium diett vil redusere vann oppbevaring og hevelse.

Grunner for Leg & ankelen hevelse

Grunner for Leg & ankelen hevelse


Hevelse i bena kan involvere lår, knær eller kalver, samt anklene. Selv om mesteparten av tiden, hevelse i ben og ankler vil løse uten medisinsk behandling, noen ganger tilstanden er et resultat av en mer alvorlig medisinsk problem som krever forsiktighet. Heldigvis er de fleste av årsakene til benet og ankelen hevelse er forebygges og behandles med livsstilsendringer og medisinsk behandling.

Kardiovaskulære lidelser

Hevelse som utvikles i begge ben, eller begge anklene ofte resulterer fra en kardiovaskulær forstyrrelse, selv om en blodpropp kan føre til svelling i leggen og ankelen på bare en side av kroppen. Forhold direkte involverer hjertet, inkludert perikarditt, kardiomyopati og hjertesvikt kan føre til hevelse i ben og ankler. Forstyrrelser i venene, som tromboflebitt, kronisk venøs insuffisiens og vericose vener kan også resultere i benet og ankelen hevelse. I tillegg kan benet og ankelen hevelse inntreffer som et resultat av infeksjon i en vene eller i hjertet.

Medisinske tilstander

Lidelser i nyrer, inkludert nyresvikt eller nefrotisk syndrom, er medisinske grunner til hevelse i ben og ankler. I tillegg, kan skader på ben eller ankler, slik som solbrenthet, insektbitt, et brukket ben, sprukket sene, gikt, artritt eller bursitt også forårsake ankel og fot hevelse. Blokkeringer av lymfeknutene i lysken eller ben kan føre til ben og ankel hevelse, som kan siste kirurgi til beinet eller foten. Leg og ankel svelling kan også resultere fra medisinske problemer med leveren, slik som cirrhose eller leversvikt. I tillegg kan kvinner med premenstruelt syndrom utvikle ben og ankelen hevelse like før eller i løpet av menstruasjonen.

Livsstil

Sitter eller står for en lengre periode kan tillate væske til å hope seg opp i ben og ankler, noe som resulterer i svelling. Folk som bruker hormonbehandling eller medisiner for diabetes, høyt blodtrykk og depresjon kan også oppleve hevelse i ben og ankler, så kan folk tar ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende medisiner som ibuprofen eller naproxen natrium. Å være overvektig eller overvektig kan føre til hevelse i ben og ankler; på den annen side, sult eller feilernæring kan også føre til ankel eller ben hevelse. Mild hevelse i ankler og ben utvikler ofte i løpet av de siste månedene av svangerskapet, og kan være verre i varmt eller fuktig vær.

Leg Hevelse Relief

Hevelse i benet, eller ødem, oppstår i vevet i leggen, forårsaket av overdreven væske. Legs ofte svelle under PMS, eller når en person står eller sitter for lenge, og spiser for mange salte matvarer. Noen ganger hevelse i bena kan være et tegn på en alvorlig helseproblem som hjertesykdom.

Heve

Hev bena når det er mulig å bidra til å avlaste hovne ben. Heve bena gjør det lettere for hjertet å sirkulere blod og tillater væske å reise tilbake gjennom kroppen. Hvis mulig, heve bena over hjertet i 30 minutter, tre til fire ganger om dagen. Hvis du ikke klarer å heve bena hele dagen, heve dem om natten mens du sover.

Limit Salt Intake

Begrens inntaket av salt eller unngå det hele sammen. Spiser for mye salt gjør kroppen holde vann. For de med ødem, gjør salt hevelse verre.

Diuretika

Diuretika, eller vanndrivende, blir tatt for å hjelpe bli avlaste væskeansamlinger. Ekstra væske som er beholdt i kroppen kan føre til at bena til å hovne opp. Vann piller er normalt tatt før måltider og ved sengetid. Minst åtte gram vann skal konsumeres mens du tar diuretika. En økning i urinmengde bidrar til å redusere overskytende vannet i kroppen, og derfor reduserer hevelse i bena. Før du tar noen vanndrivende, bør du oppsøke lege.

Massasje

Masserer bena vil bidra til å flytte ekstra væske gjennom kroppen. Prop bena opp og massere dem i en fast, men ikke smertefullt, bevegelse opp mot hjertet i 10 minutter.

Kosttilskudd for å redusere ankelen hevelse

Bestemme hvilke supplement til å ta for ankelen hevelse i stor grad avhenger av hva som forårsaker ankelen å svelle. Hva som fungerer for en idrettsskade ville ikke fungere for venøs insuffisiens, for eksempel. Hvis ankelen hevelse skyldes en medisinsk tilstand som diabetes, kan kosttilskudd forstyrre de andre medisiner du tar. Vær forsiktig i å velge en behandling for å unngå interaksjonsproblemer.

RICE

Hvis ankelen hevelse skyldes en skade som vri den eller using det, RICE --- hvile, is, kompresjon og høyde --- er veien å gå. Bruk is til hovne ankelen i 20 minutter, 4-8 ganger per dag. Hvis du bruker en gel pack, gjelder det for bare 10 minutter. Sørg for å pakke inn isen i et håndkle for å unngå vevsskade fra kulden. Hev ankel 12 inches over ditt hjerte med puter eller puter.

Slakter Broom

Ifølge Virginia Hospital Center, kliniske studier viser at urten slakter kost kan betydelig redusere beinet hevelse i tilfeller av kronisk venøs insuffisiens, en tilstand som oppstår når ventiler i bena svikte og forårsake blod til bassenget i leggene, som fører til hovne anklene. Du kan oppnå terapeutisk dose med 36 til 37,5 mg slakter kost to ganger daglig. Det har ikke vært påvist skadelige virkninger i kliniske studier, men dosering for barn, gravide eller ammende kvinner og personer med leversykdom er ikke fastslått.

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs)

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs) finnes i furubark ekstrakt og druekjerneekstrakt. Begge har blitt funnet å redusere svelling, inflammasjon, ben tyngde og smerter i kronisk venøs insuffisiens, i henhold til Virginia Hospital Center. OPCs brukes også til å forebygge blodpropp fra forming under ritt lange flyturer. De bidra til å redusere hevelse forårsaket av premenstruelt syndrom og åreknuter. Ikke ta disse kosttilskudd uten råd fra en lege hvis du er på blodfortynnende eller aspirin. Terapeutisk dose er 150 til 300 mg daglig.

Gotu kola

Gotu kola preparater, lenge brukt av utøvere av ayurvedisk medisin og allment tilgjengelig i USA, har blitt brukt til å behandle venøs insuffisiens og åreknuter. Den terapeutiske dose er 120 mg per dag, men den urt må tas i fire uker for å være effektive. Den eneste bivirkningen er sporadisk hudutslett. Doser er ikke fastslått for små barn eller de som lider av alvorlig lever-eller nyresykdom.

Hvordan ta hevelse og smerte ut av en ape eller Wasp Sting

Hvordan ta hevelse og smerte ut av en ape eller Wasp Sting

En bie stikk kan skje når som helst og hvor som helst. Det er en god idé å ha alternativer for behandling av smerte og hevelse assosiert med en brodd. Følgende behandlingsmetoder er enkelt, billig og bruke elementer lett tilgjengelig i ditt hjem.

Hvordan ta hevelse og smerte ut av en ape eller Wasp Sting

Hvis du får amerikanske og stinger er fortsatt innebygd i huden din, forsiktig fjerne stinger. Prøv å ikke klemme eller squeese stinger ut slik at du kan hindre flere giften fra å bli utgitt.

Etter at du har fjernet stinger, kan du prøve følgende basert på hva du har tilgjengelig for deg på det tidspunktet.

natron med vann - lage pasta - Påfør rikelig på stedet av stikket.

tannkrem - basic mynte (ikke gel) - Påfør rikelig på stedet av stikket.

Tomato slice - Plasser skive på bie stikk.

sitron eller sitronsaft - presse saften på stikket området (best for veps og fungerer også godt for mygg).

EDDIK - klem på stikket området (også bra for veps).

antiperspirant - spredt over brodd site - aluminiums chlorohydrate reduserer effekten av giften.

MUD - bra hvis du er camping eller har ingen andre alternativer.

Prøvde og sanne - ALOE - Du kan også bruke aloe leppepomade.

Hint

  • Hvis mulig, ta Benadryl med deg (Liquid Benadryl er foretrukket fordi det begynner å jobbe raskere) - Benadryl bidrar til å kontrollere hevelse og kløe
  • Hvis du er allergisk mot bier, sørg for at du har en epi-penn med deg uansett hvor du går. Hvis stukket, bruker epi-penn og få til et sykehus asap.
  • Vet advarselen tegn på en alvorlig allergisk reaksjon. Alvorlige reaksjoner oppstå mellom 15-20 minutter etter stikket. Nysing, kløe, problemer med å puste, hevelse i hals, hoste og lunger.