Digidexo.com

7 åringer med bleier

Hjelp til tenåringer med narkotikaproblemer

Antallet tenåringer med narkotikaproblemer har nådd et alarmerende tempo. Teen Drug Bruk nettside sier at alkohol dreper fem ganger flere tenåringer enn alle rusmidler kombinert. Tenåringer i dag har lett tilgang til alkohol og andre illegale stoffer. Forhandlere bære kokain, ecstasy og andre rusmidler, og bryr meg ikke hvem de profittere på. Tenåringer er lett påvirket til å ta medisiner, så snakk med tenåringen din og bli involvert i hennes liv på en positiv måte. Dette kan være første skritt i å forebygge en lang, ødeleggende veien. Tidlig intervensjon kan hindre varig skade eller død.

Årsaker

Det er mange grunner til at en tenåring kan velge å bruke narkotika. Vennskap og klikkar som tenåringer utvikler i ungdomsskolen og videregående skole kan føre til gruppepress, og ofte tenåringer blir presset til å prøve narkotika. En genetisk avhengighet kan utvikles, særlig hvis barnets mor tok narkotika under svangerskapet. Mental ustabilitet kan også utløse et stoff syklus. Forskere ved Medical News sier at mennesker som lider av bipolar lidelse ofte overforbruk antidepressiva for å avlaste seg av smerte. Det er heller ingen juridiske antidepressiva foreskrevet for depresjon fase i bipolare lidelser. Dette kan føre ikke bare til alvorlig avhengighet, men fysisk og mental svekkelse. Hvis foreldrene er rusmisbrukere selv, kan en tenåring oppfatter dette som normal atferd og har tilgang til narkotika fra sitt eget hjem. Ofte når familielivet er ikke-eksisterende eller støtende, kan bruk av narkotika være en midlertidig flukt til livets vanskeligheter.

Signs

For å finne ut om din tenåring bruker narkotika, møte henne vennekretsen. Personligheter kan veksle raskt med rusmiddelmisbrukere, så vær klar over en plutselig endring i vaner, som om din datter ikke lenger deltar på sport praksis eller spise hennes favoritt mat. The Drug Free hjemmeside viser andre tegn, for eksempel en reduksjon i kvaliteten på skolearbeid eller hoppe ut i arbeid. Konstant liggende, sniker seg ut om natten eller blir stadig omtumlet kan være tegn på at tenåringer er å bruke narkotika, så vel som mer åpenbare faktorer, som for eksempel en endring i fysisk utseende (enten en mindre eller større figur endring). Hvis verdifulle elementer tenår gang elsket forsvinner, kan det være at hun selger disse elementene for å støtte henne rusmiddelavhengighet. Hvis noen av disse signalene har skjedd, er det viktig å konfrontere tenåringen din om bruk av narkotika.

Hjelp

Selv om realisering at barnet ditt er på narkotika kan være vanskelig, åpent møt din ungdoms og gi ham tid til å forklare noe merkelig oppførsel, snarere anklager eller sniker rundt på rommet sitt for å lete etter bevis. Hvis situasjonen fortsetter og du ser tenåringens oppførsel eskalere negativt, deretter en ransaking og beslag av stoffet elementer er berettiget. Hvis du vurderer rehab for tenåringen din, ikke gjør den feilen å sende ham til en voksen rehab center, men forskning alternativene grundig, og finne en passende tenåringsbasert senter. Etter å ha andre tenåringer i lignende situasjoner og aldre tenår kan forholde seg til uten å være flau vil lette helbredelsesprosessen. Skolegang i sentre er også en god måte å få tenåringen tilbake til en sunnere livsstil og bringe fokus tilbake inn i deres liv, ifølge Teen Drug Rehab Program Addiction Treatment for tenåringer nettstedet.

Intervensjoner, rådgivning, møter og gruppe terapitimer på lokale skoler eller høyskoler kan være en stor hjelp også. The Watershed i Florida er en troverdig rehabiliteringssenter, der de tilbyr en variert liste over avgiftning programmer fra alkohol til harde stoffer. Grupper som Sadd, Studenter Against Destructive Decisions, eller NIDA, National Institute on Drug Abuse har sterke bakgrunn i å hjelpe tenåringer. Ring support sider som National Drug Abuse Hotline på 1-800-662-HELP eller 1-800-662-4357, som har åpne telefonlinjer for tenåringer og noen andre med et narkotikaproblem.

Læring med ADHD

Læring med ADHD


Læring kan være en utfordring for et barn med ADHD eller ADHD. Mens barn med ADHD er generelt lyse, og noen ganger også begavet, kan de ha problemer med å lære i et tradisjonelt skolemiljø på grunn av deres manglende fokus og problemer med å kontrollere sine impulser. Barn med ADHD trenger modifikasjoner for å kunne lykkes i å lære.

Freedom of Movement

Barn med ADHD må være i stand til å bevege seg rundt. Læring med ADHD er mye enklere når bevegelsen er innlemmet i læringsprosessen.

Kinestetiske Lessons

Kinestetiske leksjoner involverer læring med kroppen i stedet for bare gjennom å se eller høre leksjonene. Ved å bevege kroppen i timene, barn med ADHD har en enklere tid på å lære en ny leksjon.

Kortere Lessons

Barn med ADHD har svært korte oppmerksomhet spenn, så de kan ikke fokusere på en leksjon på veldig lenge. Læring er lettere når leksjoner er presentert i flere korte økter i stedet for en lang økt.

Mindre klasser

Mindre klasser er nyttig for læring med ADHD. I et mindre klasserommet, må læreren mer tid til å fokusere på de underordnede og skredder leksjoner på en måte slik at han kan behandle dem.

Montessori klasserom

Mange barn med ADHD trives i en Montessori klasserommet fordi de har bevegelsesfrihet og fleksibilitet i hvordan de lærer sine leksjoner.

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon


Erkjennelsen av at en tenåring er deprimert er ikke alltid så lett som man kunne forvente. Ungdomstiden er fylt med uforklarlige humørsvingninger og irrasjonell tenkning, så hvordan vet du når det er mer til det enn vanlig tenårings atferd? Hva kan du gjøre hvis din tenåring eller en tenåring du vet er å håndtere depresjon? Det er flere ting du kan gjøre for å hjelpe hvis du er oppmerksom på tegn og symptomer på depresjon og er villig til å engasjere seg.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe tenåringer med depresjon

•  Utdanne deg selv på symptomene på tenårene depresjon. Depresjon er ofte uttrykt som sinne i tenårene heller enn tristhet, så identifisere depresjon kan være vanskelig. Symptomer på depresjon kan inkludere tap av interesse for aktiviteter, søvnforstyrrelser, endringer i appetitt, perioder med håpløshet, tretthet og selvmordstanker. Bli kjent med disse tegn på depresjon og fortsette å lære om presset tenåringer har å gjøre med i dag.

Kjenn din tenåring. Bli involvert i tenåringens liv. Kjenne sine vaner og venner kan hjelpe deg å bli mer bevisst på endringer i deres atferd. Se etter forskjeller i atferd eller personlighet som kan signalisere en bekymring. Isolasjon er ofte et tegn på depresjon.

Tale dine bekymringer. Spør hva du kan gjøre for å hjelpe og tilby å være der når de er klare til å snakke. Oppfordre deretter å få profesjonell hjelp når det er nødvendig, og delta i deres behandling.

Gi muligheter. Depresjon kan gjøre hverdagen vanskelig. Tenåringer kan prøve å trekke seg fra sine normale aktiviteter. Oppfordre deretter å bli involvert i fritidsaktiviteter og sosiale arrangementer. Tilby aktiviteter med familien for å holde dem involvert når de heller vil trekke seg tilbake.

Vær tålmodig. Depresjon kan være så frustrerende for de kjære av en deprimert person som det er for personen selv. Feeling hjelpeløs og frustrert er vanlig. Ikke prøv å løse alle problemene selv eller dine frustrasjoner kan legge for mye stress på tenåringen din.

Hjelp Teknikker i Rådgiving Tenåringer Med lav selvfølelse

Hjelp Teknikker i Rådgiving Tenåringer Med lav selvfølelse


Selvfølelse - din oppfatning av din verdighet - utvikles under dine tidlige barneår, og kan ha en enorm effekt på deg selv inn dine sent voksne år. Lav selvfølelse kan bli en ond sirkel, og kan føre til depresjon, ensomhet, mangel på nære relasjoner og med selvmord. Siden lav selvfølelse er en så vanskelig og dypt forankret problemet, overvinne det kan være vanskelig, men det er mulig. Det er mange hjelp og rådgivning teknikker tilgjengelig for tenåringer med lav selvfølelse.

Identifisere årsaken

For å løse problemet, må man kunne identifisere problemet. Hva er det som gjør at enkelte tenåringer å ha lav selvfølelse? Det er ofte nødvendig å undersøke tenåringens barndom for å svare på dette spørsmålet. Mye av vårt selvbilde er utviklet på et ekstremt tidlig alder. Vår første relasjoner - mest spesielt, med våre foreldre - påvirker spesielt vårt selvbilde. Var foreldrene neglisjerende, altfor kritisk eller fornærmende? Disse faktorene svært ofte føre til lav selvfølelse. Hva om sammenhengene i ungdoms? Har tenåringen har mange nære relasjoner, eller det meste bare bekjente? Ensomhet eller følelsen isolert kan også føre til lav selvfølelse.

Psykoterapi

Lav selvfølelse er en ekstremt dype, langvarige problemet. Dens utvikling er veldig tidlig og derfor ditt selvbilde er noe som har en tendens til å være svært utbredt over tid. Psykoterapi kan være den beste form for hjelp for en tenåring med lav selvfølelse. En trenet profesjonell psykoterapeut forstår hvordan å identifisere de underliggende faktorene, og som av ulike terapimetodene bør iverksettes.

Tenk positive tanker

Tenke positive tanker: det kan høres litt latterlig, men det virkelig er sant at en negativ tanke foreviger mer negative tanker, og en positiv tanke kan snu det hele rundt. Når du har en negativ tanke om deg selv, er det to ting du kan gjøre. Først av alt, enten si høyt eller i hodet: "Stopp!" Ideen er å gjøre deg oppmerksom på din negativ tanke, slik at du kan bevisst bestemmer deg for å unngå at negativ tanke. Det andre alternativet er strikken metoden. Bære en strikk rundt håndleddet, og når du har en negativ tanke, lett knipse bandet mot håndleddet. Dette er ikke ment å være selvdestruktiv eller altfor smertefullt. Det er en godt mottatt condition teknikk som hjelper deg til å innse når du har en negativ tanke, og unngå å ha den samme negative tanker i fremtiden.

Engasjer deg

Gjøre ting som vi elsker eller excel til bidrar til å forbedre hvordan vi ser oss selv. Skriv ned en liste over ting som du liker - hobbyer eller aktiviteter. Deretter bestemme noen måter du kan bli involvert i disse aktivitetene med andre mennesker. Tenåringer generelt har et stort antall muligheter for fritidsaktiviteter, som for eksempel å bli et idrettslag, bli med klubber i skole eller frivillig for en lokal veldedig organisasjon. Uansett hva det er at du velger, sørg for at det er noe som du liker. Jo mer du liker deg selv, jo bedre vil du føle deg, og jo mer sannsynlig at du vil være å møte og utvikle nære relasjoner med folk som er interessert i de samme tingene som deg.

Andre tips

Innse at når du gjør en feil, dette er ikke en refleksjon av deg eller din verdt. Børste den av - alle gjør feil!

Øvelsen. Komme inn i en øvelse rutine er gunstig for både sinn og kropp.

Innse at fullkommenhet er et urealistisk mål. Tillat deg selv å være stolt av dine prestasjoner.

Tenåringer med Drug & Alcohol Problemer

Tenåringer med rusproblemer står overfor mange utfordringer. Fordi kroppene deres er fortsatt i vekst og utvikling, kan rusproblemer forårsake eller forverre fysiske forhold. Narkotika- og alkoholbruk kan også gjøre tenåringer mer utsatt for fare.

Følelsesmessige og mentale helse kan også bli påvirket av narkotika og alkoholproblemer. Av denne grunn bør foreldre prøve å søke hjelp for sine tenåringer så snart som mulig.

Binge Drinking

Stadig drikking er en vanlig praksis blant tenåringer, selv med de som ikke anses å ha et alkoholproblem. Stadig drikking er definert som å drikke fem eller flere drinker etter hverandre, i en periode på mindre enn to uker. Når disse tallene er økt, er det anses tung stadig drikking.

Binge drikking kan føre til en rekke problemer forårsaket ved å drikke en for stor mengde alkohol i løpet av kort tid. Den farligste man er alkoholforgiftning.

Alkoholforgiftning forårsaker autonamic reflekser i en persons kropp for å stenge. Disse omfatter pusting og gag reflekser. Når pusterefleksen er undertrykt, kan en person dø av mangel på oksygen. Når brekningsrefleksen er undertrykt, kan en person kveles av sitt eget oppkast, noe som kan føre til døden.

Misbruk av illegale rusmidler

Tenåringer ofte misbruke narkotika som er ulovlig å eie og bruke, for eksempel marihuana, kokain, metamfetamin og alkohol. Det er sant at alkohol er lovlig; Men gjelder det bare til at det blir solgt og konsumert av noen som er av juridiske drikking alder. I de fleste stater, er at alder 21 år.

Tenåringer som misbruker andre illegale stoffer, noen ganger referert til som street narkotika, vil ofte føler de må gjøre desperate ting for å få disse stoffene. Disse kan omfatte begå voldsforbrytelser, som ran eller stjele fra familiemedlemmer eller andre.

Misbruk av reseptbelagte legemidler

Mange tenåringer med narkotika eller alkoholproblemer noen ganger trenger ikke å gå lenger enn sitt eget hus for å få disse legemidlene. Foreldre som drikker kan forlate alkohol på steder der det kan nås av tenåringer, og reseptbelagte legemidler er så nært som medisinskapet eller en besteforelder vesken eller medisiner saken.

Misbruker reseptbelagte legemidler kan være dødelig, spesielt hvis tenåringer bare samler en rekke forskjellige dem, og tar dem alle på en gang eller en rett etter hverandre. Visse medisiner kan reagere med andre, og disse reaksjonene kan noen ganger føre til koma eller død.

Erkjennelsen Tenåringer med narkotika- og alkoholproblemer

Foreldre vil noen ganger bruke unnskyldning at de ikke kjenner sine tenåringer hadde et stoff eller alkohol problem, de bare trodde han var konstituert som en typisk ungdom. De tilskrives humørsvingninger, fallende karakterer, og å være hemmelighetsfull til normal tenårings atferd eller opprør, når faktisk disse og andre ting er tegn på mulige narkotika og alkoholproblemer.

Andre tegn er endring i kjole og hygiene. Klær kan ha temaer som gjenspeiler narkotikabruk og tenåringer med narkotika eller alkoholproblemer kan slutte å bry seg om deres personlige utseende.

Tenåringer kan bruke øyedråper i et forsøk på å klare øyne som er blodsprengte skyldes bruk av narkotika, eller kan bruke tunge dufter, både i deres miljø og på seg selv, for å maskere lukten av narkotikabruk.

Foreldre kan finne narkotika brukerutstyr eller andre tegn på narkotikabruk eller merker at reseptbelagte legemidler mangler eller har gått ned i antall. Alle disse og flere er tegn på narkotikamisbruk.

Få hjelp

Hjelp er tilgjengelig for tenåringer med narkotika- og alkoholproblemer. Det er rehab programmer spesielt for ungdom, både døgnbehandling og poliklinisk, og det finnes støttegrupper for familiene til tenåringer med narkotika- og alkoholproblemer. Byråer som Anonyme Alkoholikere og Anonyme Narkomane kan hjelpe foreldre med å finne de ressursene de trenger for å få hjelp for sine tenåringer og seg selv.

Hva er farene ved Kjøring med trøtthet?

Hva er farene ved Kjøring med trøtthet?


Kjøring i beruset tilstand er et velkjent problem. Folk som er beruset er årsaken til mange trafikkrelaterte ulykker, noen med dødelig utgang. En annen mindre kjent årsak til trafikkulykker, men like skadelig og dødelig, er kjøring mens trett. Det skjer mer enn folk flest er villig til å tro. Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, er 100 000 krasj forårsaket av døsig drivere rapportert av politiet hvert år. Disse ulykkene resultere i mer enn 1550 dødsfall hvert år, 71.000 skader hvert år og $ 12.5 milliarder i økonomiske tap. Listet nedenfor er noen av farene ved kjøring med tretthet.

Tregere reaksjonstid

Akkurat som når en person er påvirket av alkohol, har en person som er altfor trøtt tregere reaksjonstid. Tretthet forlater kroppen følelsen tung og avslappet, noe som gjør det vanskeligere å gjøre raske justeringer med hjulet eller å tråkke på bremsepedalen raskt. En forsinkelse i reaksjonstiden mens du kjører kan være svært farlig. Hvis en døsig person er treg i bremsing på en stopp lys, kan det resultere i en potensielt dødelig ulykke.

Nedsatt syn

Tretthet har innvirkning på alle deler av kroppen, inkludert øyne. Når en person blir sliten, øynene blir slitne. De kan oppleve tunge øyelokk, achey øynene eller tåkesyn som et resultat av å være for sliten. Nedsatt syn, på grunn av tretthet, er svært farlig fordi, når øynene tett, har personen en meget god sjanse til faktisk å sovne mens du kjører.

Redusert Årvåkenhet

Når en person er trøtt eller altfor trøtt, nivået av årvåkenhet faller betraktelig. Når en person er mindre våken, det er mer av en sjanse for hindringer i gata, for eksempel et tre gren eller stein, ikke bli sett. Det reduserer også tiden det tar å svinge for å unngå å treffe en fotgjenger eller andre biler.

Irritabilitet og Moodiness

Trøtthet kan ofte føre til en person føler seg gretten eller irritert. Dette er farlige stemninger å være i når du kjører. Hvis en person er irritert på grunn av mangel på søvn, kan kjøreferdigheter være mer aggressive. Personen kan miste besinnelsen ved den minste feil at hun eller en annen sjåfør gjør.

Blundere i Memory

En skremmende døsig kjøring fare er et bortfall i korttidsminnet. Det er mulig å kjøre i flere blokker og deretter ende opp ved destinasjonen ikke vite hvordan du kom dit. Dette skjer som et resultat av å være altfor sliten. Dette kan også indikere en forekomst av "micro-søvn," et kort øyeblikk å sovne i flere sekunder om gangen.

Hvordan lære en tenåring med Bipolar lidelse Hvordan å sosial

Hvordan lære en tenåring med Bipolar lidelse Hvordan å sosial


Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), barn med bipolar lidelse gå gjennom uvanlige humørsvingninger. De kan føle seg "opp" det ene øyeblikket og "ned" den neste. Disse periodene med forhøyede og nedstemthet tilstander som kan klassifiseres som mani og depresjon, henholdsvis. Den NIMH heter det at "sykdommen kan gjøre det vanskelig for et barn å gjøre det bra på skolen eller komme sammen med venner og familiemedlemmer." I så ung alder, er det viktig å forstå sykdommen og hvordan å takle den sosialisering som er nødvendig som en tenåring.

Bruksanvisning

En benytte tjenestene til en mental helse profesjonell for "snakke" terapi. Dette gjør det mulig for både atferdsendringer og rutinemessige lederegenskaper, som er avgjørende for en sosial tenåring med bipolar lidelse.

Hold en "mood chart" eller "dagliglivet diagram", som er en måte å spore stemninger, atferd og søvnmønster. Ifølge NIMH, kan det bidra til å forstå og spore sykdom, samt hjelpe legen se om behandlingen virker som det skal.

Sakte innføre (eller re-introdusere) interaksjoner med venner og familie. Dette kan være alt fra telefonsamtaler først å gå ut etter skolen eller møte på restauranter eller andre offentlige steder når tenåringen føles behagelig å gjøre det.

Oppmuntre tenåringer til å bli med i grupper på skolen som interesserer henne. Begynn i det små i starten, med grupper som ikke krever altfor mye offentlige taler eller ting som naturen, flytter inn i større grupper eller sirkler når det er mer behagelig for tenåringen.

Boot Camps for problemfylte tenåringer med Bipolar

Mange foreldre med bipolar tenåringer er ikke sikker på hva du skal gjøre og kan vurdere å melde sine tenåringer i en boot camp for urolige tenåringer. Selv om valget er i siste instans foreldrenes avgjørelse, er det best å være informert før en beslutning om hva du skal gjøre om din bipolar tenåring trassig og uberegnelig oppførsel.

Årsaker

En boot camp kan høres ut som et tøft miljø for noen som lider av bipolar lidelse, men noen foreldre føler at det er det beste alternativet. Foreldre vanligvis sende sine bipolar tenåringer til en boot camp når de deltar i ulovlig eller farlig atferd mens manisk. Noen ganger bipolare tenåringer er sendt til boot camp som et alternativ til juvenile hall eller som en advarsel slik at de kan se hva konsekvensene av sine handlinger er.

Typer

Statsfinansierte boot camp er vanligvis den minst kostbare, men krever at tenåringen har allerede blitt dømt for en forbrytelse. En dommer vil avgjøre om tenåringen din blir sendt til en boot camp som et alternativ til juvenile hall. Private boot camp er et annet populært valg som forelder ikke trenger en rettskjennelse for å melde barnet sitt. Private boot camp kan ha en religiøs tilknytning eller selv bli utformet spesielt for visse problemer og lidelser.

Funksjoner

Boot camp kan enten være langsiktig eller kortsiktig, avhengig av programmet. Mens i boot camp, vil bipolare tenåringer bli tvunget til å følge en streng tidsplan og adlyde myndighet. Alle tenåringer i programmet blir behandlet likt, og dårlig oppførsel eller trass av noe slag er ikke tolerert. Den spesifikke daglige rutinen varierer fra leir til leir. Vanligvis disse leirene er som militære boot camp som fokuserer på å bygge fysisk kondisjon og styrke. I tillegg noen leirer kan ha grupper for å arbeide med emosjonelle problemer.

Fordeler

Tenåringer uten bipolar lidelse som har blitt registrert i en av de langsiktige programmer har vist seg å ha en dramatisk og varig endring. Den trassig atferd er vanligvis eliminert, og foreldre kan finne de har en mer behagelig tenåring. Disse programmene virkelig hjelpe tenåringer med alvorlig trassig atferd for å lære å respektere autoritet. De innrullert i flere kortsiktige programmer kan ha en endring i atferd i starten, men det ikke varer for mer enn noen få måneder.

Advarsel

Selv om disse leirene kan være stor for tenåringer med trass problemer, melde en tenåring med bipolar lidelse i denne typen program viser en mangel på forståelse av lidelse. Bipolare tenåringer handle ut som et resultat av mani og ikke trass problemer. Boot camp kan faktisk være skadelig for bipolare tenåringer, spesielt når de kommer gjennom depresjon forbundet med sykdommen. Det finnes alternative programmer som internatskoler der bipolar ungdoms kan lære å kontrollere sine symptomer i en mer passende miljø.

Hvordan få Rådgiving for Tenåringer Med Selektiv mutismeSelektiv mutisme (SM) er en angstlidelse som forårsaker en manglende evne til å snakke i visse sosiale sammenhenger. For barn og tenåringer med SM, er skolen innstillingen en viktig kilde til angst. Mange barn blir identifisert som å ha SM når de er unge, men fordi SM er ikke så godt kjent som andre psykiske lidelser, er det ofte forvekslet med skyhet, og barnet er ikke identifisert før senere i livet.

Bruksanvisning

•  Lær om selektiv mutisme (SM) som en angstlidelse. Mens barn og unge med SM blir ofte forvekslet som bare sjenert, er SM en mye mer ødeleggende og kompleks tilstand enn sjenanse og kan stamme fra en sosial fobi.

Observer tenåringer til å avgjøre om han eller hun sliter med SM. Dersom lærere har fortalt deg i år at barnet ikke snakker i klassen, og dette samme barnet er pratsom hjemme og med venner utenfor skolen, vurdere å søke utredning og behandling for SM.

Seek rådgivning eller terapi for ungdoms en gang han har blitt diagnostisert med SM gjennom en helhetlig vurdering av en profesjonell.

Spør tenåringens barnelege, venner og familie og student tjenester personalet på tenåringens skole for anbefalinger av fagfolk som har erfaring behandling av angstlidelser eller SM hos barn og unge.

Kontroller Psykologi Dagens online katalog av terapeuter eller spørre ditt forsikringsselskap for navnene på dem som behandler ungdom angst.

Telefon noen rådgivere eller terapeuter som høres ut som de har rett type erfaring, og intervjue dem om deres utdanningsbakgrunn og trening, erfaring med SM og kostnadene for sine tjenester. Se etter en profesjonell som har hatt omfattende erfaring behandling av barn med SM og spørre om resultater.

Velg en terapeut som du tror vil være en god match for tenåringen din, basert på telefonintervjuer. Gjør en avtale og ta tenår til avtalen.

Ring en annen profesjonell og gi ham en sjanse hvis innen de første to eller tre økter, ikke din ungdoms ikke begynne å føle seg komfortabel med terapeuten du har valgt. Husk at en tenåring med SM kan ha en vanskelig tid å bli komfortabel med nesten enhver terapeut på grunn av beskaffenheten av SM, så bruk din beste skjønn når man beslutter å fortsette med en terapeut eller å flytte på.

9. Ta kontakt med terapeut for forslag til hvordan du og din ungdoms skolen kan støtte arbeidet han eller hun gjør i terapi. Terapeuten kan være lurt å snakke med tenåringens rådgiver for å arrangere en 504 plan som gir din ungdoms innkvartering i klasserommet.

Tips og advarsler

 • Den senere et barn blir diagnostisert og behandlet for SM, jo vanskeligere kan det være å reversere taushet som karakteriserer de med SM. Vane å bo stille blir ofte fastlåst og en del av tenåringens identitet. Derfor skaffe behandling så snart som mulig etter diagnose er kritisk.
 • Unngå å behandle fagfolk som mener at SM er en manipulerende atferd eller at behandling bør involvere straffetiltak. Slik behandling vil bare øke ungdoms angst. Barn og tenåringer med SM bør aldri bli tvunget til å snakke.

Hvordan å gjøre Baby & Child Sikker rengjøring med grønne produkter

Når du har små barn hjemme, du nøye kontrollere alt som går inn munnen. Men visste du at mange rengjøring produkter du bruker rundt barna kan inneholde farlige kjemikalier? Heldigvis, kan du lage dine egne alternative rengjøringsmidler fra ingredienser du allerede har rundt i huset. Du vil være å beskytte barna dine, og du vil være å holde jorda renere også.

Hvordan å gjøre Baby & Child Sikker rengjøring med grønne produkter

•  Bland tre deler vann med en del destillert eddik i en sprayflaske å rengjøre benkeplater. Tilsett noen dråper av blekemiddel for å rengjøre overflater som har vært i kontakt med rått kjøtt, egg eller fisk. For tunge flekker, bland natron og flytende såpe (som Castille såpe) til de danner en deigaktig konsistens.

Bland en del vasking brus (kaustisk type natron) med en del natron å rense ovnen. Tilsett vann inntil blandingen danner en pasta. Påfør lim på innsiden av ovnen, og la det sitte over natten. Fjern blandingen, og skyll godt med vann.

Bland noen ss. natron med vann for å danne en lime å rense mikrobølgeovn. Påfør blandingen til en svamp, og tørk ut mikrobølgeovn. Skyll godt med vann.

Bland 1 2/3 kopper natron med 1/2 kopp flytende såpe og 1/2 kopp vann for å rengjøre bad fliser, badekar og utsiden av toalettet. Deretter tilsett 2 ss. av eddik og raskt bruke blandingen, skrubb og skyll.

Hell en kopp Borax i toalettskålen og la det sitte over natten for å rense et toalett. Neste morgen, bruke en skrubb børste til å skrubbe bollen. Deretter skylle toalettet.

Bland like deler eddik og vann i en sprayflaske å rengjøre vinduer eller andre glassflater. Spray på glassflater, og tørk av med avisen. Avisen vil redusere streker.

Hint

 • Du kan kjøpe trygge og grønne rengjøringsprodukter i tillegg. Sjekk din nabolaget supermarkeder og helse butikker for muligheter.
 • Minimere behovet for renholdere ved å bruke filtre i dine vasker og badekar, støvsuging ofte og tørke opp søl umiddelbart.
 • Som alle rengjøringsmidler, holde disse produktene ut av ditt barns rekkevidde.

Hvordan håndtere en tenåring med selvmordstanker

Hvordan håndtere en tenåring med selvmordstanker


Selvmord er rutinemessig en av de viktigste årsakene til ungdoms dødsfall. Tanker om selvmord av tenåringer kan stamme fra depresjon, mangel på støtte, mobbing, og alkohol og narkotikabruk. Stressende hendelser som for eksempel et dødsfall, skilsmisse, eller et forhold slutt kan også føre til selvmordstanker. Hvis barnet ditt snakker om selvmord eller død, eller viser destruktiv atferd og mangler motivasjon til å delta i aktiviteter, gjenkjenne disse som varselsignaler og få barnet den hjelpen han trenger.

Bruksanvisning

Uttrykk din bekymring for barnet ditt i en kjærlig, støttende måte. La barnet ditt til å betro seg til deg og vise at du bryr deg om problemet på hånden som er å bringe på suicidale tanker og atferd. Foreslå barnet ditt å snakke med en nøytral person som en rådgiver på skolen, lege eller slektning hvis de ikke føler seg komfortabel med å snakke til deg.

Spør barnet ditt om hun noen gang har tenkt på å skade seg selv eller om hun har underholdt ideen om selvmord. Også spørre henne om hun har en selvmordsplan på plass, eller om hun har begynt å anskaffe materialene hun planlegger å bruke for å begå suicide.Tell henne at du er bekymret, og du spør på grunn av atferdsendringer har du lagt merke til. Ifølge Helpguide.org, vil svarene på disse spørsmålene kan hjelpe deg med å måle ditt barns risiko for selvmord. Unngå å bedømme barnet ditt, gir håp og berolige henne hjelp er tilgjengelig.

Planlegge en avtale for tenåringen med en psychiatrist.Talk til psykiater hvis barnet nekter å gå. Psykiateren kan gi deg strategier for å bidra til å motivere tenåringer til å søke hjelp.

Tast familievern å diskutere og løse eventuelle familie problem som kan fyre opp ditt barns suicidal atferd. Arrangementer som foreldre skilles, vold i hjemmet eller død av en kjær kan bringe på følelser av håpløshet og depresjon til slutt fører til selvmord.

Gi barnet selvmordsforebygging hotline telefonnummer: 800-784-2433. Suicidale tanker kommer og går i bølger, og hvis du ikke er der i løpet av en opphetet øyeblikk, ønsker du at barnet skal ha tilgang til hjelp. Telefonnummeret kan også gi informasjon om behandlingstilbud og rådgivning for deg, eller gi deg barnet noen andre å snakke med hvis de ikke føler for å snakke med deg om sine følelser.

Bo med barnet ditt hvis han er i en krisesituasjon, og truer med å begå selvmord. Unngå å forlate suicidale tenåringer alene. Healthguide.org foreslår å ringe 911 hvis selvmord synes overhengende. Barnet kan legges inn på sykehus ufrivillig å holde ham trygt fra seg selv.

Tenåringer med Crohns sykdom

Tenåringer med Crohns sykdom


Ifølge emedicinehealth.com omtrent 100.000 tenåringer og pre-teens utvikle Crohns sykdom. Denne sykdommen oppstår i tenårene når fordøyelsessystemet blir rød og betent. Denne tilstanden er ganske pinlig for mange tenåringer.

Årsaker

Crohns sykdom er forårsaket i tenåringer av en ukjent hendelse som utløser immunsystemet til å bli betent. Tenåringer som har en familiehistorie med Crohns sykdom er mer sannsynlig å utvikle sykdommen.

Effekter

Tenåringer som har Crohns sykdom vil ha diaré, rektal blødning, magesmerter og dårlig vekst.

Identifikasjon

Å identifisere om en tenåring lider av Crohns sykdom, vil en lege utføre en medisinsk undersøkelse og spørre om symptomene ungdoms er å ha. Ved mistanke om Crohns sykdom, vil legen utføre en endoskopi for å se etter betennelse og blødning av tenåringens indre organer.

Behandlinger

Medisiner som aminosalisylater og kortikosteroider lindre betennelser og redusere symptomer på Crohns sykdom i tenårene.

Betraktninger

Det finnes ingen kur for Crohns sykdom. Imidlertid kan tenåringer være symptomfrie i måneder eller år av gangen før virkningene av Crohns sykdom oppstår på nytt.

Slik fjerner du en Stuck Ring med tanntråd

Varme, fuktighet og trening så enkelt som å gå med hendene svingende på sidene kan føre fingrene til å hovne opp, ofte stramme en ring som du kan ha på seg. Når de vanlige metodene ikke virker, for eksempel med såpe og vann, matolje eller vaselin som smøremiddel for å gjøre fingeren glatt, kan tanntråd gjøre utslaget. Nøkkelen er å redusere hevelsen slik at ringen glir av lett.

Bruksanvisning

•  Klipp av et stykke av vokset tanntråd, ca 2 meter.

Skyv et par inches av floss under ringen med den korte enden vendt mot hånden din, og den lange enden strekker seg mot hovne ledd.

Start like over ringen og begynne å pakke den lange enden av floss sikkert, (men ikke for tett), rundt fingeren. Pakk hver rad med floss tett mot den andre, mye som svingete tråden på en spole.

Fortsett innpakning fingeren før floss strekker bare litt over hovne ledd. Hensikten er å legge litt press på hovne ledd, slik at du kan trekke av ringen.

Ta tak i enden av floss som er gjemt under ringen. Mens du holder floss fast, begynner å slappe av den forsiktig og sakte. Ringen skal gli over hoven knoke, som du avdekker floss.

Fjern ringen, og deretter slappe av resten av floss.

Tips og advarsler

 • Bruk is til finger for å redusere hevelse raskt. Heve armen i et par minutter kan redusere hevelse også.
 • Bruk en vridende bevegelse heller enn å trekke en ring rett over knoke. Prøver å tvinge den av kan gjøre det enda vanskeligere å fjerne.
 • Forlat aldri tanntråd surret rundt fingeren i mer enn ett minutt, da den blokkerer sirkulasjonen til fingeren.

Fem-åringer med angst

De fleste fem-åringer viser angst fra tid til annen. Men i noen tilfeller angst kan bli så alvorlig at barnet ikke er i stand til å delta på skolen eller sove om natten. Omsorgspersoner bør oppsøke lege hvis angst blir alvorlig.

Typer

Små barn kan oppleve ulike typer angstlidelser, inkludert separasjonsangst, generalisert angstlidelse, posttraumatisk stresslidelse, tvangslidelse, panikklidelse eller fobier.

Betydning

Ifølge National Mental Health Information Center, er om lag 13 prosent av alle barn påvirket av noen form for angstlidelse. Jenter vanligvis opplever angstlidelse oftere. Dessuten vil om lag 50 prosent av disse barna med en type angstlidelse også har en annen psykisk helse lidelse eller et atferdsproblem.

Tidlige tegn

Forskere antyder at små barn som er ekstremt sky og tilbaketrukket er mer utsatt for å utvikle angstlidelser. Også, angstlidelser oftere påvirke barn som har foreldre med angstlidelser.

Symptomer

Symptomer på en angstlidelse kan omfatte overdreven bekymring, frykt og nervøsitet. Angst kan også føre til fysiske symptomer som hodepine, magesmerter, svetting, økt hjertefrekvens og pustebesvær. Andre symptomer kan være vegring mot å gå på skole, raserianfall når separert fra sine foreldre og mareritt.

Behandling

Behandling for barn med angstlidelser kan omfatte en kombinasjon av kognitiv atferdsterapi, familieterapi, foreldre utdanning, avspenningsøvelser og anti-angst eller andre medisiner.

Hvor å finne hjelp for tenåringer med selvfølelse og selvtillit problemer

Hvor å finne hjelp for tenåringer med selvfølelse og selvtillit problemer


Tenårene er en tid med fysisk og følelsesmessig vekst og en tid for tenåringer å finne ut hvem de er som individer. Mange tenåringer sliter med disse utviklingsoppgaver og selvfølelse og selvtillit lide. Lav selvfølelse ikke bare påvirker ungdoms personlig, men også kan påvirke dem sosialt. Ifølge The Nemours Foundation, selvfølelse påvirker også hvordan en person fungerer, som igjen påvirker hvordan andre behandler ham. Hjelpe en tenåring bedre selvfølelse og selvtillit kan bedre atferd og skoleprestasjoner og øke sjansene for å bli en vellykket voksen.

Støttegrupper

Mental Health America sier at mange mennesker ser til støttegrupper for likemannsarbeid. Støttegrupper møtes på regelmessig fastsatte tidspunkter og inkludere enkeltpersoner som trenger hjelp med et bestemt problem. De kan bli tilrettelagt av en peer som er utpekt som leder, eller de kan bli ledet av en mental helse profesjonell eller annen spesialist i det angitte området gruppen er rettet mot. Støttegrupper kan lokaliseres gjennom Internett-søk, lokale avis oppføringer eller kontakte lokale kirker og mental helse byråer. Selvtillit støttegrupper for tenåringer også kan befinne seg ved å kontakte rådgiver på skolen. Det er også online-støtte grupper som gagner tenåringer i rurale områder med færre lokale ressurser.

Non-profit organisasjoner

Det finnes en rekke ideelle organisasjoner som fokuserer på å utvikle følelsesmessig sunne tenåringer. De fleste større byer har filialer av gutter og jenter Clubs of America, 4-H, Boys Town og Livet Teen, blant andre organisasjoner. Mindre byer kan ha begrensede ressurser. Kontakte disse organisasjonene via deres nettsider kan gi muligheter for tenåringer å være involvert på nettet hvis det ikke er noen lokale filialer.

Poliklinisk Rådgiving

Privat praksis eller samfunnet psykisk helse sentre tilby individuell poliklinisk rådgivning for en myriade av psykiske problemer, inkludert tenåringer sliter med lav selvfølelse. Terapeuter først gjennomføre et inntak vurdering for å få en grundig historie og bestemme behovene til den enkelte. Terapitimer kan holdes ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig, avhengig av terapeutens anbefalinger. Terapeuter arbeidet med tenåring, og foreldre som er hensiktsmessig, for å finne kilden til lav selvfølelse og måter å bygge selvtillit og selvtillit.

Residential Treatment

Residential behandling oppstår når en tenåring går til en terapeutisk anlegget for å bo for en periode mens i behandling. Liggetid kan være så kort som en uke eller så lenge som seks måneder, avhengig av tenåring behov. Fordelene med bolig behandling er fjerning av miljø forstyrrelser og evnen til å gi intensive tjenester. Disse anleggene kan fokusere på intensiv behandling og reduksjon av alvorlige atferdsvansker. Men noen programmer er lik sommerleirer med friluftsliv, klasser og team-building utvikling. Villmark programmer info gir en liste over villmarks-baserte programmer, og Family First Aid gir lister over bolig behandlingssentre basert på spesialitet.

Intervensjoner for tenåringer med bipolar lidelse

Intervensjoner for tenåringer med bipolar lidelse


Bipolar lidelse rammer barn, tenåringer og voksne med episoder av manisk eller depresjon. Intervensjon gjennom profesjonell rådgivning, medisinering, elektrokonvulsiv terapi eller støttegrupper brukes for behandling av bipolar lidelse hos ungdom. Forstå årsaken, gjenkjenne symptomer og blir utdannet på former for inngrep hjelp tenåringer til å være vellykket i å leve med bipolar lidelse.

Profesjonell rådgivning

Typer rådgivning er familieterapi, kognitiv atferdsterapi, problemløsende terapi og interpersonlig terapi. Disse er mest effektiv når tenåringer er også bruker reseptbelagte medisiner.

Mood Stabalizing Medisinering

Stemningsstabiliserende medikamenter virker til å skape et kjemisk balanse i hjernen. Typer medisiner er litium, Depakote, Lamictal og Tegretol.

Anti-psykotiske medisiner

Anti-psykotiske medisiner, for eksempel Abilify eller Risperdal, arbeid for å hjelpe bipolare pasienter som opplever maniske episoder.

Selektive serotonin reopptakshemmere

Når det er en forekomst av depresjon, selektive serotonin reopptakshemmere, som Prozac, er foreskrevet av lege.

Elektrokonvulsiv terapi

Elektrokonvulsiv terapi (ECT) brukes hos ungdom bare når andre former for inngrep er ikke vellykket. ECT er utført av en lege, og involverer bruk av en mild elektrisk støt til hjernen for å endre sin kjemi.

Support Group

Støttegrupper gi tenåringer mulighet til å samhandle med andre som er bipolar. Møte og snakke med jevnaldrende gir ungdom en annen måte å jobbe seg gjennom en depressiv syklus.

Hvordan hjelpe tenåringer med Justering Disorder

Hvordan hjelpe tenåringer med Justering Disorder


Justering lidelse er en tilstand forårsaket av en stressende hendelse i en tenåring liv at hun ikke kan forstå eller akseptere. På grunn av deres mangel på forståelse, tenåringer manifesterer deres symptomer innad og utad. Mange foreldre ønsker å hjelpe sine tenåringer lære å tilpasse seg livets problemer, men vet ikke hvor jeg skal begynne. Du kan lære å hjelpe tenåringer takle tilpasningsforstyrrelse og fortsette med livet sitt.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med tenåringens lege hvis han begynner å vise symptomer som depresjon, ekstrem angst eller noen fysiske manifestasjoner. Fortell ham å diskutere med legen hva som har plaget ham. Spør legen sin hva du må gjøre for å hjelpe ham.

•  Gå til apoteket for å fylle noen reseptbelagte medisiner, for eksempel anti-depressiva og angst medisinering. Følg skrevet dose riktig. Observere oppførselen hennes for å se om hennes medisinering lindrer hennes tilpasningsforstyrrelse symptomer. Hvis medisinen ikke hjelper, planlegge en avtale med en psykiater fordi hennes symptomer kan være psykologisk.

Velg en terapeut tenår kan stole på som spesialiserer seg på tilpasningsforstyrrelse. Oppmuntre ham til å snakke fritt med sin terapeut. Sett av tid i tidsplanen for eventuelle terapi avtaler du trenger for å delta med ham. Lytt til hva terapeuten og din ungdoms har å si. Ved å forstå sine følelser, kan du bedre hjelpe ham.

Gi tenår en stikkontakt for å uttrykke seg beste når hun føler seg trist eller stresset. Kjøp henne en journal for å skrive ned sine følelser og alt som er problema henne. Også la henne velge en aktivitet, for eksempel basketball eller golf, som hun kan bruke til å takle hennes tilpasningsforstyrrelse symptomer.

Registrer din ungdoms opp for en støttegruppe han kan delta når hans tilpasningsforstyrrelse symptomene forverres. Velg en gruppe av hans jevnaldrende der han kan føle seg komfortable med å diskutere sine problemer. Tillate ham tid til å venne seg til å bli en ung voksen på sin egen timeplan.

Tips og advarsler

 • Forsikre tenår at du vil være der for henne uansett hva som skjer. Støtte henne når hun føler seg stresset eller trist. Distrahere henne fra hennes problemer ved å ta henne for en spasertur eller en handletur. Tilbringe tid med tenåringen gir henne stabiliteten hun leter etter.
 • Redusere tenåringens stressfaktorer så mye som mulig. Hvis du går gjennom en skilsmisse, gjør skilsmisseforhandlingene minnelig. Fortell din snart å være tidligere ektefelle å forlate fiendskap hjemme og lover å gjøre det samme.
 • Ikke overse noen langvarig lidelse justering symptomer tenåringen har; disse symptomene kan ligge til grunn for en mer alvorlig tilstand. Hvis tenåringens symptomer vare lenger enn seks måneder, har hun kronisk lidelse justering. Denne tilstanden presenterer seg gjennom brystsmerter, pustevansker og en manglende evne til å takle stress.

Slik gjenoppretter Brain ernæring med Shakes

Blending opp en ernæringsmessig hjerne-mat shake er enkelt. De riktige næringsstoffer - proteiner, vitamin C, folsyre, fiskeolje og antioksidanter - aktivere hjernen din til å reparere celler, bidra til å forhindre utbruddet av visse typer nevrologiske lidelser og forbedre hukommelse og kognitive evner. Disse næringsstoffene finnes i de aktuelle frukt og kosttilskudd.

Slik gjenoppretter Brain ernæring med Shakes

•  Legg 1/2 c. av unflavored protein pulver til en frukt shake. Protein ikke bare bygger muskler, gir det også aminosyrene som trengs for å reparere hjerneceller. Forskere ved Barnas National Medical Center har konkludert med at protein er sentral i utvikling av hjernen og kan oppveie humør og nevrologiske lidelser hos barn og voksne. Den anbefalte daglige proteinbehov er 1,6 til 1,7 g protein per kg kroppsvekt.

•  Legg DHA, eller dokosaheksaensyre, en omega-3 fettsyre, for å forbedre hjernefunksjonen og utvikling. DHA er en av de mest kraftfulle hjerne kosttilskudd på markedet, fordi det er den primære byggesteinen i hjernen så vel som netthinnen. En spiseskje av fisk eller lin-frø olje inneholder det daglige behovet for omega 3 fettsyrer som trengs. For å maskere smaken av fiskeolje i shake, bland det med næringsrik fruktene av din smak.

Nourish hjernen din med folsyre. I 2007 bestemt forskere fra Wageningen University i Nederland at deltakerne tar folsyre forbedret sin hukommelse og kognitive evner betydelig over personer som var mangelfull i folsyre. Legg frukt høy i folsyre for å skape en hjerne mat shake; bananer, appelsiner og fersken. Yoghurt, som du kan legge til en shake for å forbedre smaken, inneholder også betydelige mengder av folsyre og vitamin B12.

Mix i frukt høy i beta-karoten og vitamin C, som for eksempel mango, papaya, jordbær og appelsiner. Disse fruktene gir også hjernen med naturlig sukker som støtter hjernens utvikling og funksjon.

innlemme bær i shakes. Bær er rike på antioksidanter, som er avgjørende for å reparere og beskytte hjerneceller mot skade. Antioksidanter kan forsinke cellulær skade forårsaket av aldring og stress. Blåbær er spesielt høy i antioksidanter; spise en kopp og en halv av blåbær daglig kan bidra til å forbedre hukommelsen. Bland i kirsebær, bjørnebær og tyttebær, som alle er også rik på antioksidanter og er knyttet til hjernecellevekst.

Hvordan anke en høring med en dommer for Social Security Disability

The Social Security Administration (SSA) gir uføretrygd til personer med et tilstrekkelig arbeid historie som involverer betaling av arbeidsgiveravgift. Hvis din første søknaden ble avslått, og du anket avgjørelsen til en forvaltningsrett dommer som senere nektet anken, har du rett til å klage på vedtaket og har det gjennomgått av SSA klagerådet.

Hvordan anke en høring med en dommer for Social Security Disability

•  Beregn dato som er 60 dager fra datoen på fornektelse brevet. Dette er fristen for innsending av en anke.

Samle medisinske journaler, uttalelser fra slektninger, tidligere arbeidsgivere, og andre personer som er kjent med funksjonshemming og andre som støtter dokumentasjon for å hjelpe bevise din funksjonshemming.

Complete SSA Form HA-520 (se ressurser) og sende det med de oppnådde i trinn 2 innen 60 dager etter datoen som er oppført på din fornektelse brev materialer. Du må fylle ut navn, personnummer og begrunnelse for klagen på dette skjemaet. Det kan ta måneder eller til og med over et år for en beslutning om å bli gjort på ditt tilfelle.

ansette en advokat hvis du blir nektet. Du må ha en advokat for anken. Den endelige appell innebærer å sende inn en sivil sak mot SSA i føderale tingretten. En føderal tingrettsdommer unaffiliated med SSA vil høre din sak, og vil gi deg et skriftlig vedtak etter rettsmøtet. Hvis du blir nektet uføretrygd på dette nivået, har du muligheten til å sette inn igjen for Social Security uføretrygd og starte hele prosessen over. Du har ikke mulighet til å appellere avgjørelsen.

Wound Rengjøring Med Peroxide

Det er en vanlig holdt troen, støttet av enkelte studier, er at hydrogen peroxide en nyttig sår cleanser. Imidlertid har nyere studier funnet hydrogen peroxide å være giftig eller dødelig, til celler ellers involvert i healing. En studie publisert i Journal of Athletic Training foreslår å bruke en saltløsning i stedet.

Infeksjon

Åpne sår kan være en kilde til infeksjon, som følge av faktorer slik som bakterier eller tilstedeværelse av smuss eller fremmedlegemer. Sepsis er kroppens reaksjon på infeksjon, hvori danne blodpropper, som i sin tur kan blokkere blodstrømmen til vitale organer.

Debridement

Hydrogenperoksyd er nyttig i debridering såret. Debridement er prosessen der døde, infiserte eller på annen måte skadet vev er fjernet. Debridement er viktig for åpne sår til å bidra til å fjerne rusk og dødt vev som kan infisere det åpne såret.

Cytotoksisitet

Cytotoksisitet refererer til ødeleggelse eller død av celler. Flere studier, blant annet 1996-studien "Wound Care Management: Riktig Protocol forskjellig fra Athletic Trainers 'Perceptions," har funnet hydrogen peroxide å være cytotoksiske. Bruken av hydrogen peroxide på sår kan negativt påvirke cellene som er involvert i å prøve å lege sårene, og dermed forsinke helbredelsesprosessen.

Fordeler

Hydrogenperoksid er svært tilgjengelig. Det er billig og finnes i mange dagligvarebutikker og apotek. Som en debridering agent, er det nyttig i å rydde vekk rusk som kan forårsake infeksjon.

Alternativ

Nyere forskning har funnet den beste praksis for rensing av sår er anvendelse av saltløsning, fordi hydrogen- peroksyd kan føre til cytotoxcity. De fleste apotek og dagligvarebutikker har saltvannsoppløsning tilgjengelig, og det kan være så billig som hydrogen peroxide.

Anbefalt praksis

Rense såret med saltløsning og deksel med et friskt, sterilt gasbind eller bandasje minst to ganger om dagen, inntil såret er grodd. Ikke rengjør såret med hydrogenperoksid.