Digidexo.com

hvite blodceller i urin

Betydningen av hvite blodceller i urinen

Har du noen gang gitt en urinprøve til legen din under en årlig checkup? Visste du lurer på hvilke tester laboratoriet utfører på urinprøver, og hva resultatene tilsier? En hvit blodceller er en av disse testene.

Funksjon

Hvite blodceller er en del av kroppens forsvar mot bakterier, virus og andre fremmedelementer.

Identifikasjon

Laboratorie techs bruke et mikroskop for å telle hvite blodlegemer i urinsedimenter.

Betydning

Normal hvite blodlegemer i urinen er lav. Tilstedeværelsen av et stort antall hvite blodceller i urinen - vet som pyuria - indikerer en infeksjon eller betennelse i deler av urinveissystemet.

Symptomer

Tilstedeværelsen av et stort antall hvite blodceller i en urin får den til å være regn med en ubehagelig lukt. Magesmerter, feber og svie ved vannlatning er symptomer som kan følge høye hvite blodceller telle i urinen.

Betraktninger

Tilstedeværelsen av et stort antall hvite blodceller i urinen kan skyldes forurensning med vaginale sekresjoner og andre faktorer. Følg alltid retningslinjene lab for urin prøveinnsamling.

Årsaker til lavt antall blodplater og unormale hvite blodceller

Årsaker til lavt antall blodplater og unormale hvite blodceller


Ditt blod inneholder blodplater og hvite blodceller. Hvite blodceller bekjempe infeksjon og sykdom. Blodplater er ansvarlig for å hjelpe blodklump i tilfelle av en skade, og for reparasjon av skadede celler. Når platetallet er lavt eller hvite blodceller ser unormale, kan det signalisere en mer alvorlig helseproblem.

Lavt antall blodplater

Trombocytopeni, eller lavt blodplatetall i blodet, er vanligvis en sekundær tilstand forårsaket av en større, slik som HIV eller leukemi. Det kan også være en bivirkning fra medisiner som heparin og kinin. Andre årsaker til et lavt antall blodplater inkluderer graviditet, hemolytisk uremisk syndrom, blodforgiftning og idiopatisk trombocytopenisk purpura (når immunsystem feiltakelse angrep blodplater). Alle disse forholdene er farlig og gjøre trombocytopeni viktig å se etter.

Behandling

Legen din kan forskrive kortikosteroid medisiner eller immunsystem suppressants som Cytoxan eller Imuran å behandle en lavt antall blodplater. Dersom teller er faretruende lav, kan det hende du må ha intravenøs immunglobulin. I noen tilfeller kan kirurgi for å fjerne milten være nyttig i å snu lavt antall blodplater. For de som gjennomgår kjemoterapi eller med leukemi, er platekonsentrater administreres, samt blodoverføringer for de som har mistet blod på grunn av et lavt antall blodplater.

Unormale hvite blodceller

Unormale hvite blodceller kalles leukemiceller. Normalt, når blodlegemer av alle slag ikke er nødvendig eller bli gamle, dør de. Leukemiceller ikke. I stedet har de publikum rundt andre blodceller og blodplater, og hindre dem fra å utføre sine plikter. Leukemi er en form for kreft.

Leukemi Behandlinger

Behandlingstilbud vil variere, avhengig av hvor leukemi celler er funnet, din alder, og hvilken type leukemi. Disse inkluderer milt fjerning kirurgi (hvis forstørret), kjemoterapi, strålebehandling, stamcelletransplantasjon, biologisk behandling og vaktsom venter. Ofte kan to eller flere av disse behandlinger benyttes på samme tid. Vaktsom venter og biologisk terapi kan brukes i begynnelsen stadier av leukemi, mens kjemoterapi, stamcelletransplantasjon og milt fjerning oppstå når leukemi er videre kommet.

Symptomer

Symptomer på leukemi inkluderer hovne lymfeknuter, hyppige infeksjoner, feber, følelse trøtt eller svak, uforklarlig vekttap eller lett blåmerker eller blødning. Symptomer på lavt antall blodplater inkluderer lett blåmerker, overdrevne blødninger, spontan blødning fra tannkjøttet eller nesen, blod i avføring eller urin, eller uvanlig kraftige menstruasjonsstrømmer. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du oppsøke lege. Når du arbeider med sykdommer som HIV og leukemi, er ofte viktig tidlig oppdagelse.

Skilt og symptomer på lavt antall hvite blodceller

Skilt og symptomer på lavt antall hvite blodceller


Hvite blodceller (WBCer) er en av de to typer blodceller er til stede i menneskekroppen (den andre er de røde blodceller.) Kalt leukocytter, disse celler har den primære funksjon for å bekjempe infeksjoner. Det er et bredt spekter til verdien av normale nivåer av hvite blodceller, som varierer mellom 4.300 og 10.800 celler per kubikk ml blod. Et lite volum av leukocytter i kroppen er et tall som er noe mindre enn dette område. Denne tilstanden, som kalles leukopeni, er lett å definere, men vanskelig å diagnostisere. Dens symptomer og tegn er vanligvis svært små og kan forveksles med andre tegn på infeksjon.

Nøytropeni

Ifølge University of Virginia School of Medicine, en dråpe i greven av en av de viktigste leukocytter, kalt nøytrofile granulocytter, er det viktigste tegn på lavt antall hvite blodceller. Denne tilstanden er kjent som nøytropeni. Nøytrofiler er de celler som beskytter kroppen fra store infeksjoner, slik som sopp-og bakterielle infeksjoner. Men kan folk uten leukopeni midlertidig har alle symptomene på nøytropeni hvis de er syke og de nøytrofile midlertidig slippe. En lege er å avgjøre om nøytropeni faktisk er et symptom på et lavt antall hvite blodlegemer ved hjelp av en rekke tester.

Følelser av sykdom

De viktigste symptomer forårsaket av et lavt antall hvite blodceller omfatter sporadisk feber, konsistente frysninger, ubehag og en sår hals, melder University of Virginia School of Medicine. Andre symptomer er tretthet og svakhet. Dette er alle tegn på en infeksjon eller andre sykdommer.

Vanskelighetsgrad bekjempe infeksjoner

Ifølge Thinkquest, noen av de andre symptomene på lavt antall hvite blodlegemer inkluderer en manglende evne til å bekjempe infeksjoner, lever abscesser, lungebetennelse, blemmer i munnen og stomatitt. Mens disse forholdene kan oppstå selv om du ikke har et lavt antall hvite blodlegemer, de med et lavt nivå av hvite blodceller er spesielt utsatt for disse problemene.

Normal hvite blodceller hos barn

Blod som strømmer gjennom kroppen er fullblod. Det består av hvite blodceller, røde blodceller og blodplater. De hvite blodcellene er hæren; de oppdage og bekjempe infeksjoner. Hos barn som hos alle mennesker, avslører den hvite blodlegemer om en person kjemper infeksjon.

Nyfødte

Nyfødte har høyest antall hvite blodlegemer. Typiske nyfødte har en teller som strekker seg fra 9000 til 30.000 leukocytter. Leukocytter er et annet navn for en hvit blodcelle.

Barn

Etter de første par ukene av livet, er hvite blodlegemer ikke aldersspesifikke. Et friskt barn og en sunn fullvoksen voksen vil ha teller som speiler hverandre. Den normale leukocytter er 4000 til 10.800 i et sunt menneske.

Lav Count

Et lavt antall hvite blodlegemer er under 3500. Grunner til nedgangen kan inkludere en infeksjon som bruker opp de hvite blodcellene raskere enn de kan regenerere; kreft; medfødte og autoimmune sykdommer; og medisiner. Et barn med et lavt antall hvite blodceller kan ikke viser noen av symptomene på bekjempelse av en sykdom; det eneste signalet kan være en feber på 100,5 grader eller over. Hvis du har grunn til å tro ditt barns teller har falt, for eksempel en historie med dette problemet, og barnet ditt har feber, ring din barnelege umiddelbart.

Høy Count

Vanligvis når et barns hvite blodlegemer er høy, er at kroppen produserer en hær til å bekjempe en infeksjon. Forhøyede nivåer kan være på grunn av en benmargs sykdom eller en immunsystemsykdom, eller det kan være en reaksjon på medisiner. Typiske barnesykdommer assosiert med et høyt antall hvite blodlegemer inkluderer kikhoste og meslinger. Hvis barnet ditt har en høy hvite blodlegemer, vil hennes barnelege bestille tester for å finne årsaken.

Hvorfor Få Testet

Vanligvis er en blodlegemer gjort hvert år på ditt barns fysiske bare for å sikre at barnet ditt er faktisk sunt og ingenting usett er lurking. Utenom normal fysisk, kan et antall hvite blodlegemer bli beordret til å teste for en infeksjon, avslører en sykdom eller overvåke fremdriften for en behandling for en sykdom eller infeksjon. Hvis den hvite blodlegemer er innenfor normalområdet, er behandlingen en suksess.

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller


Hvite blodceller er en del av immunsystemet som virker som "første reaksjoner" når kroppen er invadert av en utvendig middel, slik som et virus, bakterier eller sopp. Det finnes flere typer hvite blodceller, men de to som vanligvis forbindes med lave teller er T-hjelpeceller og nøytrofile. Ødeleggelsen av T-hjelperceller, som bekjempe opportunistisk infeksjon, er antatt å være et middel som HIV-infeksjon blir AIDS. Mer vanlig er en tilstand som kalles nøytropeni, karakterisert ved nærvær av mindre enn 1,500 neturophils per milliliter av blodet, som er forårsaket av legemiddeltoksisitet eller vitaminmangel.

Hvordan Raise lavt antall hvite blodceller

•  Identifiser de manglende celletyper. Hvordan du øker din hvite blodlegemer avhenger av type hvite blodceller mangler. Selv da kan det være ulike årsaker til de lave teller, men å identifisere mangelcelletype vil gi medisinske fagfolk ledetråder til årsaken.

•  Ta interleukin-2 eller IL-2, for å formere T-hjelperceller. Forskning av Dr. Kendall Smith hvor hvite blodceller gjenkjenner antigener avdekket en naturlig celleprotein, IL-2, som utløser gjengivelse av T-hjelperceller. Selv om IL-2-behandling kan forårsake bivirkninger, er det ofte brukt i de fleste vaksiner å bidra til å øke immunresponsen. Det er også en viktig del av behandlingen av HIV-pasienter, hvor det er gitt i forbindelse med antivirale medikamenter for å bidra til å undertrykke utviklingen av fullt utviklet AIDS.

Supplement ernæring å reversere nøytropeni. Nøytropeni kan være forårsaket av mangel på vitamin B-12 eller folat. En daglig multivitamin kan reversere mangel, som kan spise mat rik på disse næringsstoffene, slik som melk, fisk og egg (B-12) og bladgrønnsaker (folat). Fordi B-12 finnes i planter er utilgjengelig i menneskelig fordøyelsen, veganere er utsatt for nøytropeni med mindre de tar vitaminer eller spise beriket soya produkter.

Unn akutt nøytropeni med neupogen. Neupogen er en nøytrofil-stimulerende vekstfaktor som blir administrert ved injeksjon. Brukes primært hos pasienter som gjennomgår kjemoterapi, er neupogen tilgjengelig på resept.

Få en benmargstransplantasjon. Selv vanligvis ikke en direkte behandling for lavt antall hvite blodlegemer, kan en benmargstransplantasjon kurere aplastisk anemi eller leukemi som forårsaker alvorlig nøytropeni. Fremgangsmåten er noe smertefulle og moderat risikabelt, men så blir brukt bare i ekstreme tilfeller.

Hint

  • Lavt antall hvite blodlegemer er en alvorlig tilstand som alltid bør behandles i samråd med en medisinsk faglig. Nøytrofile granulocytter er de mest tallrike av de hvite blodcelletyper. Nøytropeni (lav nøytrofiltall) er inndelt i forhold forårsaket av svikt i benmargen og de som er forårsaket av ødeleggelse av cellene på andre områder av kroppen.
  • Uten en blodprøve, kan det være vanskelig å diagnostisere lavt antall hvite blodlegemer. Vedvarende feber og hyppige infeksjoner er en indikasjon på at du bør få en blodprøve.

Lave hvite blodceller Behandlinger

Hvite blodceller er en viktig del av kroppens immunsystem. Det finnes fem typer av hvite blodlegemer, men en mangel i noen av dem vil bli kontaktet på samme måte av en lege. Det er viktig å oppsøke lege hvis du mistenker at din hvite blodceller er lav, da dette ikke er en tilstand som kan tas opp hjemme.

Underliggende tilstand

Primær behandling av lavt antall blodlegemer vil være å behandle den underliggende årsaken. Mange ganger den underliggende årsaken er kreft relatert, men det finnes andre immunsystem lidelser som også føre til lavt antall hvite blodlegemer. Leukemi er en type kreft som angriper en viss type hvite blodlegemer, men mange kreftformer er behandlet med kjemoterapi og strålebehandling, som også føre til hvite blodlegemer til å dyppe. Myelodysplastisk syndrom og aplastisk anemi er to auto immune sykdommer som også forårsaker lavt antall hvite blodceller.

Andre tiltak

Ved behandling av den underliggende tilstanden svikter, eller en lege prøver å få hvite blodverdier høyt nok for en annen syklus av kjemoterapi, kan bli tatt ytterligere tiltak. En lege kan velge å stimulere hvite blodceller ved å administrere en hvit blodcelle vekstfaktor, slik som granulocytt-kolonistimulerende faktor eller en granulocytt transfusjon. Leger kan også ønske å administrere legemidler til aide immunforsvaret i bekjempelsen av infeksjon. Disse kan inkludere anitbiotics, antivirale medisiner eller kortikosteroider.

Forholdsregler

En annen del av behandling av en pasient med et lavt antall hvite blodlegemer er for både pasienten og omsorgs eventuelle å ta ekstra forholdsregler mot infeksjon mens immunsystemet er svak. Dette kan være så enkelt som ekstra håndvask, men i mer ekstreme tilfeller kan det også inkludere hansker, kjoler og masker og isolere pasienten til et privat rom.

High Protein Diet å hjelpe øke antallet hvite blodceller

Hvite blodceller er direkte ansvarlig for å styrke effekten av immunsystemet, slik at du vil ønske å ta alle mulige tiltak for å øke antall hvite blodlegemer hvis din nåværende nivåene er lave. Heldigvis kan hvite blodlegemer bli positivt påvirket gjennom kosten manipulasjoner, slik at du kan øke din immunitet mot sykdommen uten å måtte ty til dyre reseptbelagte medisiner.

Høy-protein diett

Konsumere en diett som er godt balansert med massevis av magre proteiner, sunt fett, frukt og grønnsaker for å øke antall hvite blodlegemer, beskytter kroppen fra sykdom og sykdom. Du bør bestrebe seg på å konsumere minst ett gram protein for hver kilo kroppsvekt (2,2 pund). Dette betyr at hvis du veier £ 200, bør du spise rundt 90 gram protein hver eneste dag, ideelt sett fordeles jevnt mellom alle dine daglige måltider. Dette vil bidra til å sikre at kroppen din ikke er overbelastet med høye nivåer av protein til enhver tid, og gir fordøyelsessystemet med en jevn tilførsel av protein for å legge til rette for en økt antall hvite blodlegemer. Kvalitet kilder til magre proteiner kan finnes i lav-fett kjøtt, fjærkre, sjømat, bønner og meieriprodukter. Angå sunt fett, bør rundt 30 prosent av det totale daglige kaloriene kommer fra fett kilder, med bare 5 prosent av det kommer fra mettet fett. Resten bør komme fra umettede kilder, inkludert oljer, nøtter, frø og sunne fett som finnes i sjømat. Prøv å spise minst en frukt eller grønnsak (men helst en av hver) med hvert måltid som du forbruker.

Høy-protein diett Meals

Basere dine måltider rundt et kutt av fersk, magert kjøtt for å sikre at du oppfyller dine daglige proteinbehovet, sammen med som omfatter rikelig med meieri å fylle eventuelle hull i protein forbruk planen. En god high-protein måltid mens på denne planen kan bestå av kalkun chili med bønner servert med en hage salat og et glass eller to av melk. Dette vil gi kroppen med nok proteiner, kalorier og næringsstoffer for å øke antall hvite blodceller og samtidig unngå usunn mettet fett. En annen god sample måltid kan bestå av sitron-pepper laks servert med brun ris og spinat.

Lavt antall hvite blodceller Diagnose

Når hvite blodceller blir undersøkt, blir de vurdert basert på det totale antall WBC i en kubikk millimeter av venøst ​​blod og ved den prosentandel av hver type celle (kalt leukocytter). En samlet lav WBC er et tegn på overveldende infeksjon, kosttilskudd mangler, benmargssvikt og autoimmune sykdommer. En økning i mengden av en leukocytt vil bety en reduksjon i en annen, og indikerer en viss patologi eller en gruppe av patologier.

Den viktigste funksjonen til WBCs er å bekjempe infeksjoner og reagere mot fremmedlegemer. Fem typer WBCs er lett identifiseres på et blodutstryk. I rekkefølge av minst til mest rikelig disse cellene; nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, eosinofile og basofile.

Forstyrrende faktorer som kan forårsake en falsk Count

Det er flere faktorer som kan føre til at antall hvite blodlegemer til å være høyere eller lavere enn forventet. Hvis disse faktorer som ikke er betraktet som en falsk diagnose kan bli gjort. Spising, fysisk aktivitet og stress kan føre til en økning i WBC. I tillegg er en kvinne i hennes siste måneden av svangerskapet har en tendens til å ha høyere nivåer.

Din WBC vil være lavere om morgenen og høyere i sen ettermiddag og kveld. Det har også en tendens til å være aldersrelaterte. Nyfødte og spedbarn har en tendens til å ha høyere antall hvite blodlegemer enn voksne. De eldre har ofte en så lav teller at de ikke engang svare på infeksjon.

Enkelte legemidler kan forstyrre en nøyaktig telling i tillegg. Aspirin, epinefrin, heparin, kinin, steroider og kloroform vil øke nivåene. Antibiotika, antihistaminer, Antityroidlegemidler, barbiturater og diuretika vil decease nivåer.

Redusert Nøytrofiler

Neutrofiler er den vanligste typen av leukocytt. Deres primære funksjon er å fordøye og drepe bakterier. I en akutt bakteriell infeksjon eller traume flere nøytrofiler vil bli gjort.

Lavt antall nøytrofile nivåer kan indikere en overveldende bakteriell infeksjon, anemi, viral infeksjon eller Addisons sykdom. Hvis du har et lavt antall nøytrofile, er du sies å ha nøytropeni.

Redusert Lymfocytter

Lymfocytter er delt inn i to typer: T-celler og B-celler. T-celler er involvert i cellulær-type immunreaksjoner. B-celler er en del av det som kalles humoral immunitet, som involverer produksjon av antistoffer.

Et lavt lymfocytt-nivå er indikativt for leukemi, sepsis og immunsviktsykdommer slik som lupus og sent stadium av HIV-infeksjon.

Lave Monocytter

Monocytter er celler som er i stand til å bekjempe bakterier. Den er svært lik nøytrofile i måten de fungerer, men kan produseres mye raskere og tilbringe lenger i sirkulasjon. Normalt er den eneste årsak til lave nivåer er monocytt som et resultat av legemiddelterapi, spesielt med bruk av prednison.

Lave eosinofile og basofile

Begge disse celler er involvert i allergiske reaksjoner og noen parasittiske infeksjoner. Hverken celle reagerer på noen måte å bakteriell eller viral infeksjon. Et lavt nivå eosinofil er en reaksjon på øket adrenosteriod produksjon. Et lavt nivå basofile kan være et resultat av en akutt allergisk reaksjon, hyperthryoidism eller stress.

Utvalg av hvite blodceller hos barn

Utvalg av hvite blodceller hos barn


Den hvite blodlegemer er en test bestilt av en lege å avgjøre om et barn lider av en infeksjon, sykdom eller allergisk reaksjon. Når kroppen er kjemper en av disse forholdene, vil den hvite blodlegemer være høyere enn normalt. Hvis en pasient som er mottakelig for infeksjon eller sykdom, kan hans hvite blodceller være lavere enn normalt.

Betydning

Hvite blodlegemer er de cellene som angriper og fjerner bakterier og virus fra kroppen. Et lavt antall hvite blodlegemer kan vise om barnet ditt er i fare for infeksjon og et høyt antall hvite blodlegemer kan vise om en infeksjon, virus eller sykdom kan allerede være til stede.

Hvite blodlegemer Typer

Flere store hvite blodcelletyper utgjør det samlede antall hvite blodlegemer. Disse cellene inkluderer nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, basofile og eosinofile. Tallene for hver av disse celletypene i den hvite blodprosent hjelper en lege avgjøre hvor sunt ditt barns immunsystem er. For mange eller for få av noen av disse typer blodceller kan påvirke barnets immunsystem.

Sunn Range

En sunn utvalg for barn er mellom 4500 til 10 000 hvite blodlegemer per mikroliter, men en eksakt Rekkevidden avhenger av barnets alder og kjønn. Normale verdier varierer med alderen. Hvite blodceller er høyest hos barn under ett år gammel, og fortsette å falle inn i voksenlivet. Enkelte områdene finnes for de fem hovedtyper av celler som utgjør den samlede antall hvite blodlegemer.

Usunn Range

Et ubegrenset antall som faller over eller under den sunne området regnes som usunn. I tillegg til den samlede antall hvite blodlegemer rekkevidde, kan legen være spesielt oppmerksom på de områder av de spesielle celler i antall hvite blodlegemer. Lymfocyttene i antall hvite blodlegemer for barn vil være viktig for legen din. En lymfocytt nivå over 40 prosent eller under 15 prosent kan indikere en helserisiko for barnet ditt.

Unormale resultater

Et unormalt lavt antall hvite blodlegemer betyr at en pasient opplever leukopeni, som kan være på grunn av benmargssvikt, stråling eller en infeksjon eller sykdom som påvirker leveren eller milten. Et unormalt høyt antall hvite blodlegemer betyr at en pasient opplever leukocytose. Leukocytose kan oppstå på grunn av anemi, smittsom sykdom, leukemi, allergier eller ekstrem fysisk eller følelsesmessig ubehag.

Grunner for lavt antall hvite blodceller

Grunner for lavt antall hvite blodceller


Lavt antall hvite blodceller kan være et resultat av en rekke sykdommer. En reduksjon i hvite blodceller betyr din evne til å bekjempe infeksjoner er redusert. Leukopeni er den medisinske termen for lavt antall hvite blodlegemer. Det kan være forårsaket av medfødte lidelser, virussykdom, noen kreftformer, visse legemidler eller autoimmune lidelser.

HIV / AIDS

HIV og AIDS kan føre til et lavt antall hvite blodceller telle. Humant immunsviktvirus kalles hiv og full blåst sykdommen kalles AIDS. HIV / AIDS er forårsaket gjennom seksuell overføring, sprøytedeling, unsterilized medisinsk eller dental utstyr og kan smitte fra mor til foster. Du er på et høyere risiko for enkelte typer noen kreftformer og et stort antall infeksjoner. Det kan føre til infeksjoner som bakteriell lungebetennelse, tuberkulose, viral hepatitt, herpes simplex, kryptokokkmeningitt og toksoplasmose. Kreft inkluderer non-Hodgkins lymfom og Kaposis sarkom.

Leukemi

Leukemi er kreft i lymfesystemet og benmarg. Med denne sykdommen, danner benmargen en overflod av unormale hvite blodceller. Du kan oppleve symptomer på tretthet, svakhet, feber og frysninger, hovne lymfeknuter, gjentatte infeksjoner, vekttap, tap av matlyst, overdreven svette og kortpustethet. Leukemi kan behandles med cellegift, stråling eller en benmargstransplantasjon.

Aplastisk anemi

Aplastisk anemi oppstår når det er skade på benmargen som hindrer evnen til å produsere nye blodceller, inkludert hvite blodceller. Den kan være et resultat av en autoimmun sykdom, kjemoterapi, stråling, toksiske kjemikalier, noen medikamenter eller en viral infeksjon. Du kan oppleve symptomer som inkluderer tretthet, rask puls, hjerte knurrer, blek hud, svimmelhet, hudutslett, svimmelhet, lett blåmerker eller langvarige blødninger fra skader og vedvarende infeksjoner. Behandling kan inkludere transfusjoner av blod, pakket røde blodlegemer, blodplater, immunosuppressents, antibiotika, antivirale, benmargstimulerende stoffer eller en benmargstransplantasjon.

Hypertyreose

Hypertyreose er en en overaktiv skjoldbruskkjertel som kan resultere i et lavt antall hvite blodprosent. Skjoldbruskkjertelen produserer for mye thryoxine, som et hormon som regulerer stoffskiftet. Hypertyreose kan være forårsaket av en autoimmun lidelse, Graves sykdom, betennelse i skjoldbruskkjertelen, hyper-fungerende skjoldbrusk knuter eller thyreoiditt. Symptomer kan inkludere vekttap på tross av en økt appetitt, rask hjerterytme, overdreven svette, tretthet, angst, søvnforstyrrelser, endringer i avføringsmønster og følsomhet for varme. Det kan behandles med betablokkere, anti-skjoldbrusk medisiner, radioaktivt jod eller kirurgi.

Medfødte sykdommer

Lavt antall hvite blodceller kan være forårsaket av medfødte lidelser som Kost syndrom og myelokathexis. Kost syndrom er redusert produksjon av nøytrofile. Myelokathexis er en tilstand der nøytrofile ikke inn blodet. Neutrophils omfatter mellom 45 og 75 prosent av hvite blodlegemer, ifølge Merck.

Autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer kan være ansvarlig for lavt antall hvite blodlegemer. To eksempler er reumatoid artritt og lupus. Revmatoid artritt forårsaker betennelse i leddene, hevelse, smerte og til slutt deformiteter i leddene. Lupus er en tilstand av kronisk betennelse i nyrene, ledd, hud, blodceller, hjerte og lunger. Behandling for begge lidelser kan omfatte immunosuppressents og smertestillende midler.

Behandling for lavt antall hvite blodceller

Behandling for lavt antall hvite blodceller


Når hvite blodlegemer er lavere enn hva som anses normalt, du lider av en tilstand som kalles leukopeni, noe som svekker kroppens evne til å bekjempe infeksjoner. Ifølge en SteadyHealth.com artikkel, er det normale nivået for hvite blodceller mellom 4.300 og 10.000 per kubikkmillimeter blod. Vanligvis mennesker opplever et fall i hvite blodceller når gjennomgår kjemoterapi eller strålingsbehandlinger for forskjellige typer av kreft. Sykdommer som Wilsons sykdom og non-Hodgkins lymfom under svangerskapet kan også redusere hvite blodverdier.

Typer hvite blodlegemer

Det er fem forskjellige typer av normale hvite blodlegemer inkludert lymfocytter, nøytrofile granulocytter, monocytter, eosinofile og basofile. Mens noen hvite blodcelleforstyrrelser vedrører kun en type hvite blodceller, mens andre kan omfatte flere eller alle av dem. De vanligste lidelsene er de som involverer nøytrofile granulocytter og lymfocytter.

Medisinering Behandlinger

Stoffer som Pegfilgrastim og filgrastim er ofte foreskrevet for behandling av lavt antall hvite blodlegemer. Beskrevet som "vekstfaktorer", inneholder de cytokiner, som øker antallet hvite blodlegemer i benmargen. Andre medikamenter som kan bidra til å øke antallet hvite blodceller inkluderer adrenalin, aspirin, allopurinol, heparin, kortikosteroider, kloroform, og kinin. Legemidler som hindrer skarpe telle dråper i hvite blodceller inkluderer Leukine, Sargramostim, og Filgrastim. Medisiner som Gancioclovir eller Acyclovir kan bidra til å unngå spesielle virusinfeksjoner.

Antimikrobielle medisiner

Når immunforsvaret er undertrykt på grunn av kjemoterapi eller spesielle legemidler, kan leger fore antimikrobielle legemidler eller stoffer som tregere eller drepe eskalerende bakterier eller mikrober. Noen inkluderer Flucanozole, Sulfametoksazol, filgrastim og Intraconzole.

Injeksjoner og IVs

Noen ganger når du administrerer en pasients lav blodceller på grunn av kreft behandlinger, leger bestille en injeksjonsbehandling eller en gitt intravenøst ​​(IV). Behandlinger som disse medfører spesielle proteiner som kan aktivere blodmargen til å produsere flere hvite blodceller, så vel som røde blodlegemer eller blodplater. Disse vekstfaktorer tillate kroppen å fungere når det er sunt.

Personlig hygiene og forholdsregler

Når dine hvite blodceller er lav, ta ekstra vare på dine personlige hygienevaner for å redusere faren for infeksjon. Foruten å vaske hendene, rens munnen flere ganger daglig ved hjelp av en frisk antiseptisk munnvann. Hold neglene pent trimmet, men likevel være forsiktig med å trimme neglene så korte at de blør. Diskuter med legen din måter for ikke å pådra sykdommer. Beskytt deg selv med vaksiner for å forebygge alvorlige infeksjoner i forkant av influensasesongen.

Advarsler

Bære en kirurgisk munnbind i fellesfylte miljøer som en flyplass. Fordi friske planter, blomster eller frukt kan være bærere av sopp og bakterier, unngå dem. Se etter riper og kutt som trenger rengjøring, og hvis du gjør får kuttet, gjelder nye dressinger minst en gang daglig.

Årsaker til lavt antall hvite blodceller

Årsaker til lavt antall hvite blodceller


Flere årsaker finnes for lavt antall hvite blodlegemer. I nesten alle tilfeller, mens avhengig av bestemt type hvite blodceller, er det gjenkjennelige symptomer. Mesteparten av symptomene klynge rundt typiske resultater av infeksiøse prosesser eller sykdommer. Imidlertid er en detaljert analyse av blodet nødvendig for å identifisere den nøyaktige beskaffenhet av det lave nivå av disse celler.

Betydning

Benmargen produserer hvite blodceller (leukocytter). Normalt ca 100 milliarder dollar leukocytter er skapt i kroppen hver dag. Blodprøver måle nivået av leukocytter i form av antall leukocytter per mikroliter blod. En normal verdi kjører vanligvis mellom 4000 og 11 000 celler per mikroliter. Hvis noe fører til at nivået for å falle under 4000, er det et tegn på en sykdomsprosess og gjør en person mer åpen for infeksjoner.

Typer

Det finnes fem typer av leukocytter: nøytrofiler, lymfocytter, monocytter, eosinofile og basofile. Neutrophils utgjør kroppens forsvar mot invaderende bakterier og sopp-infeksjoner. Omtrent 45 til 75 prosent av leukocytter i blodet er nøytrofile. En lav verdi er noe under 1000 per mikroliter. Lymfocytter representerer mellom 20 til 40 prosent av hvite blodlegemer. Når nivået synker ikke så langt under 1500 celler per mikroliter, kan det være ingen symptomer, men lavere nivåer åpner muligheten for infeksjon. Monocytter er en liten brøkdel av leukocytter --- én til ti prosent. Et sunt nivå er mellom 200 og 600 celler per mikroliter. Eosinophils representerer om lag 7 prosent av sirkulerende leukocytter. Et lavt nivå kan ikke forårsake spesielle symptomer. Basofile kan telle alt fra null til 300 per mikroliter.

Funksjoner

Over alt er det minst 31 forskjellige årsaker til lavt antall hvite blodlegemer. Disse inkluderer leukemi, aplastisk anemi, kjemoterapi, strålebehandling, lupus, sykdommer i lever og milt, og ulike barndom og voksen sykdommer slik som meslinger, flue, malaria og tyfus. Visse legemidler som doxorubicin hydrocholoride, ceflizoxime og klorpromazin samt legemiddelinteraksjoner kan føre til leukopeni, kan Lave lymfocytter skyldes humant immunsviktvirus (HIV). Behandling med kortikosteroider, kjemoterapi eller stråleterapi for cancer kan også føre til denne tilstanden. Det kan også skje bare under akutt stress. Lave monocyttnivåer er forårsaket når noen bakterier frigjør toksiner eller fra kjemoterapi eller kortikosteroider. Lave nivåer av eosinofile kan skje med Cushings syndrom, en lidelse av binyrene eller stress.

Identifikasjon

Antallet hvite blodceller i kroppen blir bestemt gjennom en blodprøve som kalles en komplett blodprosent, vanligvis forkortet til CBC. Når det er nødvendig eller ønskelig å vite nedbryting av hver type, kalles dette en differensialblodprosent. Tellingen kan utføres manuelt eller ved et automatisk teller. Manuelle tellinger innebærer å sette en flekk av blod på et lysbilde, og deretter telle og identifisere et bestemt antall celler. Automatiserte teller, mens raskere, oppleves ikke å være så nøyaktig.

Effekter

Lave verdier av hvite blodceller har forskjellige symptomer og årsaker. Et lavt antall neutrofiler kalles nøytropeni. Vanligvis når benmargen ikke kan produsere nok til å gjøre opp for de som blir ødelagt gjennom bakterie- eller virusinfeksjoner, allergier, noen medisiner, kreft eller strålebehandling for kreft, vil nøytropeni utvikles. Når nøytrofile faller under forventet nivå, vil personen bli enda mer utsatt for smittsomme sykdommer. Siden monocytter blir makrofager, som er de primære åtseldyr cellene i kroppens immunsystem, kan lave nivåer påvirke immunitet. Eosinofiler spiller også en rolle i immunforsvaret, slik at sykdommer kan ha lignende resultater. Basofile påvirke immunitet og reparasjon av sår, som blir berørt av lave nivåer av disse cellene.

Effekten av lavt antall hvite blodceller på Healing etter operasjonen

Normalt inneholder en dråpe blod mellom 7000 og 25 000 hvite blodceller, ifølge Franklin Institute (se lenke i Resources nedenfor). Og disse cellene, kroppens forsvarssystem mot infeksjoner og bakterier, bare lever noen få dager eller uker. Derfor er det viktig - spesielt etter kirurgi og under utvinning - å ha en god tilførsel av hvite blodceller for å umiddelbart løse eventuelle bakterier eller infeksjoner som kan dukke opp på scenen. Mens målet er å ha en god tilførsel, kan du har for mange (som i tilfelle av leukemi) eller for få, noe som er like ille.

Hvite blodlegemer (leukocytter) Definert

Hjerte, blodårer, kapillærer og arterier inneholde alle hvite blodceller (leukocytter), samt rød (erytrocytter) blodceller. Flere typer hvite blodceller eksisterer (nøytrofiler, eosinofile, lymfocytter, monocytter og granulocytter), og omtrent 95 prosent av dem alle er produsert i kroppene benmarg. Hvite blodlegemer er ansvarlig for å beskytte oss mot allergener, bakterier og infeksjoner. De bidrar i helbredelsesprosessen og bidra til å beskytte oss mot celle mutasjoner som fører til kreft.

Effekt av lavt antall hvite blodceller: En svekket immunforsvar

Når vi har for få hvite blodceller i kroppen vår (under minste 7000 celler som normalt finnes i en dråpe blod), så vi står i fare for å bukke under lettere til noen allergen eller bakterie som forsøker å delta i vår blodstrømmen. Dermed en effekt av å ha et lavt antall hvite blodlegemer er et nedsatt immunforsvar.

Nedsatt immunforsvar Effects

Et svekket immunforsvar kan i sin tur ha mange negative effekter på kroppen: det vil gjøre kroppen mer mottakelig for infeksjoner, sykdommer og tilstander som hepatitt, lungebetennelse, blødningsforstyrrelser og anemi. Det vil redusere kroppens evne til å helbrede sår, spesielt viktig for de som har blitt skadet. Men det kan også påvirke de utvinne fra kirurgi sår også. Og, på grunn av nedsatt system, de hvite blodlegemer ikke vil være i stand til å hjelpe til med å forebygge celle mutasjoner.

Lave hvite blodlegemer Effekter på Surgery Healing

I tillegg til å være ansvarlig for å kjempe allergener, bakterier og infeksjoner, våre hvite blodlegemer er også ansvarlig for å hjelpe kroppen til å helbrede. De gjør dette gjennom inntak av materialer som må fjernes fra kroppen. Tre av disse materialer er: gamle røde blodceller, rusk fra kroppsvev og døde celler i kroppen. Men hvis de hvite blodcellene i kroppen er lav, vil de være mer sannsynlig å være i stand til å fjerne materiale fra kroppen som kan være giftig hvis venstre for å forbli, fremme muligheten for komplikasjoner for pasienten som prøver å helbrede.

Betydelig

I tillegg til de effekter på immunsystemet, til kroppens evne til å helbrede fra sår og kirurgi, og manglende evne til å fjerne avfall, som har lavt antall hvite blodceller, øker også risikoen for cellemutasjon. Celle mutasjon er vanligvis holdt i sjakk av riktig fungerer hvite blodlegemer. Men hvis det celletall er for lavt, de hvite blodcellene - allerede spredt tynt på sin hovedoppgave (immunsystemaktiviteter) - vil være ute av stand til å kjempe unormal celle multiplikasjon, og dermed øke risikoen for kreft og noncancerous celle spredning.

Hvite og røde blodceller i urinen

Hvite og røde blodceller i urinen


Leger sjekke vanligvis pasientens urin, selv under en rutinemessig sjekk-opp. En urinprøve gir resultater som lar en lege vite at nyrene er sunt og å sikre at det er ingen tegn til infeksjon. Urin bærer med seg flere typer avfall fra kroppen, avhengig av hva en person spiser eller drikker, hvor fysisk aktive de er, selv om de er gravide. Unormale resultater kan vise hvite eller røde blodlegemer i urinen.

Funksjoner

Hvis leukocytter, også kjent som hvite blodceller, er tilstede i urinen det betyr vanligvis at pasienten har en urinveisinfeksjon eller en nyreinfeksjon. Ifølge CIGNA, er det ikke vanlig for blodlegemer til å være til stede i urin.

Utseendet av røde blodceller i urin er kjent som hematuria. Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, kan årsaker til hematuri være et resultat av noe så enkelt som anstrengende trening eller noe så alvorlig som en svulst. Vanligvis tilstedeværelsen av blodceller i urinen ikke er forårsaket av noe alvorlig.

Forberedelse

For å være sikker på at ingenting påvirker resultatene av en urinanalyse, er det best å unngå matvarer som kan endre fargen på urinen. Ifølge CIGNA, ting å unngå å inkludere visse bær, som bjørnebær og anstrengende trening. Noen tar reseptbelagte medisiner som påvirker urinen bør spørre sin lege før avtale om ikke de må slutte å ta den.

Betraktninger

En kvinne går gjennom hennes menstruasjonssyklus kan ha spor av røde blodlegemer i urinen. Det er best å gjøre legen oppmerksom på, før urinprøve, at hun er menstrua så det er ingen grunn til bekymring hvis tilstedeværelse av røde blodceller er funnet. Tilstedeværelsen av blodceller, enten hvitt eller rødt, i urinen bør ikke være en grunn til panikk. I de fleste tilfeller kan legen forskrive en medisin som kan rydde opp i urinen i løpet av få dager.

Identifikasjon

Urin kan analyseres forskjellige måter. Leger kan raskt ta en peilepinne og dypp den i koppen av urin for å tolke innholdet i urin eller gjøre en mikroskopisk urinalysis som tillater dem å se urinen under et mikroskop. Den gode ting om en peilepinnen er at resultatene er rask. Imidlertid er resultatene begrenset mens en mikroskopisk urinalysis gir en mer detaljert visning av tilstedeværelsen av hvite eller røde blodlegemer.

Tips

Smerter i nyrene kan være et tegn på en nyre infeksjon. Tilstedeværelsen av smerte eller brennende ved vannlating kan være et tegn på en urinveisinfeksjon. I begge tilfeller er en person bør ikke bare anta at hva problemet er. Søke råd fra lege dersom symptomer på en nyre eller urinveisinfeksjon oppstår. En lege vil teste urinen for å finne ut hva den eksakte årsaken til symptomene er.

Normal Urin Analyse

Hvis du besøker et legekontor eller et sykehus med visse symptomer eller er det for en rutinesjekk, vil du ofte bli gitt en urinprøve. Testen er veldig normalt og administreres enkelt uten smerte.

Viktig

Urinanalyse er viktig fordi det er en rask og enkel måte å screene for sykdommer. Det kan bidra til å avgjøre om du er syk. Det kan også bestemme om du er i faresonen for en sykdom som diabetes, og dermed bidra til å forhindre det.

Grunnleggende

Urin analyse, eller urinanalyse, er flere tester av urin som er nyttig for å bestemme din helse. Vanligvis blir du bedt om å besøke stedet badet for å produsere en prøve, men noen leger eller klinikker kan tillate prøver å bli brakt hjemmefra.

Forberedelse

Før du tar en urinprøve, er det viktig å slutte å ta noen medisiner som Chloroquine, jerntilskudd og Levodopa, ifølge Medline Plus. Disse kan påvirke måleresultatene. Spør legen din om medisiner du bør unngå.

Hva er testet

Under normal urinanalyse fargen og åpenbare utseende av urinen, så vel som det som er ut som under et mikroskop, evalueres. Den kjemiske make-up er også analysert.

Normale Resultater

Fargen på urinen din kan variere basert på kostholdet ditt, men så lenge det varierer fra nær fargeløs til annen variant av gul, er det fint. Ifølge Medline Plus, mangel på hemoglobin, nitritter, røde blodceller og hvite blodceller er normalt.

Leukocytter i urin uten infeksjon

Leukocytter i urin uten infeksjon


Urinveisinfeksjoner er påvist ved kliniske laboratorier ved gjennom kjemisk analyse av urin og mikroskopisk bekreftelse. For å motvirke infeksjon, hvite blodceller migrere til infeksjonsstedet. Påvisning av hvite blodlegemer i urinen er ofte et tegn på en urinveisinfeksjon. Imidlertid er noen ganger hvite blodceller påvises selv når det ikke er noen infeksjon.

Hvite blodlegemer

Hvite blodlegemer er den viktigste komponenten i kroppens immunsystem. De sluker og ødelegge invaderende organismer som virus og bakterier. De også slipper antistoffer å inaktivere organismer og giftstoffer. Når cellene i kroppen detektere en infeksjon, hvite blodceller flytte til infeksjonsstedet og begynner å arbeide. Når infeksjonen er i nyrene, vil de hvite blodlegemer som finnes i urinen.

Urin Leukocyte esterase

Normal urin inneholder ingen hvite blodlegemer. En rask måte å oppdage hvite blodceller i urinen er å se etter leukocytt esterase, et enzym som finnes i de hvite blodcellene. Når en urinprøve sendes til laboratoriet for analyse, vil lab tech dyppe en pinne belagt med forskjellige kjemikalier inn i urinen.

Avhengig av urin kjemiske sammensetning, vil kjemikalier på staven endrer farge. Hvis leukocytt esterase er funnet, er mikroskopisk analyse vanligvis angitt for å bekrefte funnene som falske positive tester er mulig.

Mikroskopisk Urinanalyse

En mikroskopisk urinalysis indisert for å bekrefte funnene i den kjemiske urinalysis. Dette skyldes at visse matvarer og medikamenter kan ha en virkning på urin kjemi til et punkt for å forårsake falske positive resultater. Så laboratoriet kan rapportere leukocytter i urin uten at pasienten virkelig har en infeksjon. Hvis de hvite blodcellene virkelig er i urinen, vil lab tech se dem gjennom mikroskop.

Pyuria

Pyuria er et begrep som brukes for å beskrive hvite blodlegemer i urinen. Mens de fleste tilfeller av pyuria skyldes en sann urinveisinfeksjon, er noen tilfeller observert hos pasienter uten en infeksjon. Dette skjer når det er fysisk skade på urinrøret, som er tilfellet når nyrestein er passert. De hvite blodcellene er et resultat av betennelse, ikke infeksjon. Det er også noen tilstander hvor antallet hvite blodceller i blodet er meget høy, kunstig å øke konsentrasjonen av esterase i blodet, og senere, i urinen.

Betraktninger

Bare laboratorie fagfolk kan teste skikkelig urin for tilstedeværelsen av hvite blodceller og andre abnormiteter. Lisensiert helsepersonell er de eneste som kan anbefale og gjennomføre et kurs i behandling for å korrigere årsaken pyuria eller urinveisinfeksjoner. En konstant følelse av å måtte urinere, smertefull eller brennende vannlating, urin av en unormal farge og bekken eller magesmerter er alle grunner til å planlegge et besøk for å se etter en infeksjon eller annen lidelse.

Nøytrofile Urin infeksjon behandling

En nøytrofil er en moden hvite blodceller og utgjør omtrent 50 prosent til 70 prosent av de hvite blodceller i kroppen. Det er mulig å teste urin for tilstedeværelsen av dette enzym hos menn til som en mulig markør for seksuelt overførbare sykdommer gonoré og Chlamydia.

Nøytrofile

De nøytrofile hvite blodlegemer er de første på åstedet for en skade og bidra til en tendens de innledende sår. Som alle hvite blodceller sammen med bekjempelse av skader, er det også det plikt til å angripe bakterier og andre inntrengere i kroppen. Mens de kjemper sykdom sammen med andre hvite blodceller, har de ikke behandle infeksjoner som antibiotika eller andre medisiner.

Stress på kroppen kan føre til et unormalt høyt nivå av nøytrofiler i blodet eller plutselig infeksjon forårsaket av bakterier. Siden neutrofiler er en del av den første bølgen som angriper bakteriene, vil det være høyere enn normale nivåer i blodet. Dessuten kan det være høye nivåer av nøytrofile når det er nyresvikt forårsaket av ketoacidose når nyrene har problemer metabolizing fett.

Infeksjon Detection

Hvis en mann mener han har en seksuelt overførbar sykdom, som for eksempel gonoré eller klamydia, da legen kan teste urinen for å se etter puss. Hvis det finnes hvite blodceller i urinen, betyr det at tilstedeværelsen av en infeksjon. Neutrofilene angripe infeksjon i urinen og utstøtes sammen med bakteriene og urin.

Når legene har bestemt det er en infeksjon, kan de finne ut hva slags og hvilken type antibiotika til bruk. De nøytrofile celler ikke er direkte relatert til behandling bortsett fra gjennom egenskapene for hvite blodlegemer. Leger kan bestemme omtrent hvor en infeksjon er basert på de områdene hvor neutrofiler er konsentrert slik som i de organer eller urin spor.

Hvordan overvåke Urin for sykdom

Hvordan overvåke Urin for sykdom


Urin er et sterilt avfallsprodukt utskilles fra kroppen flere ganger per dag. Karakteristikken av urin er en indikasjon på god eller dårlig helse. Lær hvordan du kan overvåke urin for sykdom hjemme og klinisk for å beskytte din helse.

Bruksanvisning

Monitor urinmengde og frekvens. Urinvolum kan bety moderate problemer eller indikere alvorlige helsemessige bekymringer. Hyppig vannlating er ofte forårsaket av en blære infeksjon eller urinveisinfeksjon som kan være ryddet opp med antibiotika. Hyppig vannlating er også et symptom på diabetes, og må testes for blodsukkeret for videre studier. Redusert urinvolum kan betegne dehydrering. Dehydrering oppstår når en person ikke drikker nok væske. Lav urinmengde oppstår også med blære og nyresykdom.

Observer urin farge. Sunn urin er lys gul i farge. Dyp gul, rød eller brun urin er konsentrert urin. Det er normalt for første vannlating av dagen til å være mørkere på grunn av manglende vannlating hele natten. Men hvis urinen er konsekvent mørkt (og kosthold er ikke den skyldige) dette kan tyde på en infeksjon. Klart (som vann) urin er en indikasjon på god hydrering. Konsekvent klar urin kan være en indikasjon på helsespørsmål, men som diabetes insipidus.

Smell urinen. Normal frisk urin har en lys lukt som lukter mer som ammoniakk jo lenger den sitter. Sterk, illeluktende urin som ikke er forårsaket av kosthold (asparges, for eksempel, fører til illeluktende urin) kan være forårsaket av infeksjon, oftest en urinveisinfeksjon. Velduftende urinen er et tegn på høyere blodsukkeret og er felles med personer som er diabetiker.

Test for urin-protein, glukose og hvite blodceller. Protein i urinen kan indikere nyresykdom. Hos gravide kvinner, kan konsekvent, høye nivåer av protein føre til en farlig tilstand som kalles preeklampsi. Glukose i urinen kan være symptomatisk for diabetes (selv om å spise mat med høyt sukker kan føre til en liten mengde av glukose i urinen.) Tilstedeværelsen av hvite blodceller indikerer kroppen kjemper en infeksjon.

Hint

  • Kosthold og enkelte medisiner kan føre til urin for å endre volum, farge, lukt og frekvens. Alltid legen medisiner du tar og noen spesiell diett du følger når du har mistanke om sykdom.

Urin Terapi for leddgikt

Urin terapi er en behandling som innebærer å bruke ens egen urin for å forbedre helsen. Self-behandling ved hjelp av urin er en praksis tusenvis av år gammel og har blitt brukt til å behandle en rekke plager fra forkjølelse og kreft til astma og selv leddgikt. Mens urin blir ofte betraktet som et avfallsbiprodukt i kroppen, er det faktisk relativt rent og sterilt.

Hvordan Urin Therapy Fordeler helsen generelt

For det meste består av vann, urin inneholder en liten mengde urea, så vel som et utvalg av salter, aminosyrer, hormoner, enzymer og andre næringsstoffer. En liten prosentandel av urin inneholder giftstoffer, og det er disse giftstoffer som bidrar til å gjøre urinterapi arbeid. Det kan virke counterintuitive, men gjeninnføre giftstoffer kroppen din eliminert er en form for selv-vaksinasjon. Immunsystemet gjenkjenner giftstoffer som fienden slik at det produserer antistoffer for å bekjempe dem.

Mulige Urin Fordeler for leddgikt

Artritt er ofte på som en "gammel person sykdom", men dette er ikke tilfelle. Oftest er leddgikt kroppens respons på noen autoimmune trigger. Jobben av hvite blodceller er å angripe slike inntrengere i blodet som virus og bakterier, men noen ganger, de gjør opprør og angrep kroppen i stedet. Når disse hvite blodceller angriper slike kroppsdeler som synovium, membranen som beskytter leddene, blir området betent. At betennelse utgivelser proteiner som kan skade bein, brusk, leddbånd og sener i nærheten av leddene.

Inntar din egen urin gjeninnfører de ørsmå partiklene som kan ha bidratt til leddgikt tilbake inn i blodet. Men i stedet for compounding din leddgikt smerte, kroppen produserer antistoffer for å bekjempe disse "inntrengerne" for å avverge ytterligere skade. Urin gjennomvåt komprimerer holdes på plass med bandasjer på de mest smertefulle ledd kan også hjelpe med smerte. De gunstige forbindelser som finnes i urinen absorbere gjennom huden og er rettet direkte til leddgikt området.

Starter Urin Therapy

Du må starte med en liten dose og jobbe deg opp til et fullt glass urin om dagen for maksimal helsemessige fordeler for leddgikt og andre plager. Den beste oppsamling av urin for inntak er den første badet besøk av dagen. Bruk en ren samling krukke eller glass, samle urin mid-stream etter å ha ventet i noen sekunder etter starten av eliminering prosessen. I tillegg til å drikke urin så tidlig på dagen som mulig, sørg for at du drikker rikelig med vann, samt å holde seg hydrert og spise et sunt, balansert kosthold for å holde de gode egenskapene av urinen sterk.

For kompresser, bare suge et dyr-baserte fibermateriale som ull i urin, vri ut litt og gjelder rett til det berørte området. Bomull eller syntetisk materiale som vil reagere med urinen og produsere en ubehagelig lukt, i motsetning til ull. For både interne og eksterne urin terapi, er det viktig å opprettholde god personlig hygiene. Dårlig hygiene kan påvirke kvaliteten på urinen din og selv forurense den.

Hva tester utføres for Red & White Blood Cells i urin?

Hva tester utføres for Red & White Blood Cells i urin?


Ryggsmerter og smertefull, hyppig vannlating kan sende deg racing med legen din - eller nærmeste legevakt. Årsaken kan være alt fra en nyre stein til en urinveisinfeksjon. Basert på dine symptomer, legen bestiller en urinalysis for å se om det er mange røde blodceller - hematuri - eller mange hvite blodlegemer - leukocytturi - stede i urinen din. En og annen rød eller hvit celle i urinen er normal - større tall ikke er normalt og trenger behandling.

Fysisk eksamen for Røde og hvite celler i urinen

Klinisk undersøkelse er den første delen av noen urinalysis. Teknikeren kontrollerer prøve for farge og utseende - klarhet, turbiditet, haziness eller uklarhet. Normal urin er blek til mørk gul eller oransje i fargen og klar. Røde celler kan tint urinen rosa, røde eller brune, avhengig av antallet av røde blodlegemer som er tilstede. Hvis de røde cellene er ødelagt eller "lysert," utseendet kan være klart; Hvis de røde cellene er helt eller "intakt", utseendet kan være disig eller grumsete. Hvite celler kan forårsake urin til å vises klart uten å endre fargen.

Den visuelle eksamen er det første skrittet. Noen matvarer og medisiner kan føre til at urinen til å vises unormal, men tech ville ikke oppdage det før neste trinn - den kjemiske eksamen i urinen.

Kjemisk eksamen for Røde og hvite celler i urinen

Hvor den fysiske eksamen antyder tilstedeværelse (eller fravær) av røde og hvite blodlegemer i urinen, bekrefter kjemisk test eller benekter deres nærvær. Kjemiske tester er utført ved bruk av kommersielle reagensstrimler. De reagensbånd er smale plaststrimler omtrent 2 til 3 inches lange med individuelle reagens-impregnerte testputer som er festet langs lengden av strimmelen. Den kjemiske reaksjon oppstår når remsen er dyppet i urinprøven. Puten som indikerer tilstedeværelse av blod på denne stripe vil reagere med røde celler og slå fra gul til grønn dersom røde celler er til stede. Puten som indikerer leukocytt esterase vil reagere med hvite celler og vender om fra beige til fiolett hvis hvite celler er til stede.

Noen ganger er det ikke nok røde eller hvite blodceller til å forårsake en fargeendring, og den eneste måten å merke deres tilstedeværelse er ved direkte visning som i finalen - eller mikroskopisk - fase av en urinalysis.

Mikroskopisk eksamen for Red & White Celler i urin

Når alt annet svikter, mikroskopisk undersøkelse, som er den siste fase av en urinanalyse, vil tillate teknikeren å se om røde og hvite celler er til stede. Etter den kjemiske undersøkelse er ferdig, blir den urinprøve spunnet ned i en sentrifuge. Supernatanten - eller topplaget - kastes, og en dråpe av sedimentet - eller bunnlaget - er plassert på et objektglass på mikroskopet. Den høyeffekts objektiv brukes til å observere og telle røde og hvite celler per høyeffekts feltet. Røde celler som viser seg som glatte biconcave disker, mens hvite celler viser seg litt større, har en kjerne og, avhengig av hvilke av de fem mulige hvite celletyper er til stede, kan være sfærisk eller irregulær-formet.