Digidexo.com

halsbrann brystsmerte ved trening

Hvordan å miste vekt ved trening kalkulator

En øvelse kalkulator tar din alder og vekt i betraktning når man skal avgjøre hvor mange kalorier du forbrenner under forskjellige typer aktiviteter. Dette hjelper deg til å ta valg på å planlegge treningsøkter og planlegger din diett for å gå ned i vekt. Å miste vekt er litt av en vitenskap - du trenger å spise mindre kalorier enn du bruker, men du trenger også å spise nok slik at kroppen din ikke tror at det er sultne. En kalori brenning kalkulator hjelper deg å finne denne balansen.

Hvordan å miste vekt ved trening kalkulator

•  Beregn antall kalorier du vanligvis spiser på en dag, og hvor mange du trenger å brenne gjennom trening. Hvor mange kalorier du trenger å spise hver dag er basert på din nåværende vekt og hvor aktiv du er. De fleste mennesker trenger rundt 1800-2000 kalorier per dag for å opprettholde sin nåværende vekt uten ekstra exercise.To gå ned i vekt, trenger du en 500-1000 kaloriunderskudd mellom hvor mye du spiser og hvor mye du forbrenner. Trene mer vil hjelpe deg å oppnå dette underskuddet.

Bruk en øvelse kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier dine favoritt aktiviteter brenne. Du vil bli mer vellykket når du velger øvelser som du liker. Aktiviteter som er mer intense brenne flere kalorier.

Bruk øvelsen kalkulatoren for å planlegge en øvelse tidsplan. Basere det på hvor mange kalorier dine favoritt aktiviteter brenne og hvor mange ekstra kalorier du trenger å brenne for å gå ned i vekt. For eksempel, hvis du trenger å brenne en ekstra 300 kalorier om dagen, bestemme hvor mange minutter du må jobbe på din favoritt trening for å forbrenne de 300 kalorier.

Hold en daglig øvelse log. Tid deg selv, og bruk trenings kalkulator for å finne ut hvor mange kalorier du har brent den dagen.

Hvis du ikke ser resultater, endre planen. Pass på at du spiser sunn mat og trener på et høyt intensitetsnivå.

Hint

 • Ikke bruk mosjon kalkulator for dagligdagse aktiviteter som husarbeid eller jobbrelaterte oppgaver. De er allerede priset inn i basen din metabolisme rate og bør ikke anses som en del av din vekttap.

Hva er fordelene ved trening for barn med astma?

Barn med astma kan ha stor nytte av trening. Det er fysiske og følelsesmessige fordeler at barn kan få fra konsekvent trening, men det er noen ting å være forsiktig med. Selv om utøvelse kan være farlig til tider, er det viktig å gjøre.

Fysiske fordeler

Trening kan gi mange fysiske fordeler for barn med astma. Øvelse øker styrken og effektiviteten av det kardiovaskulære systemet: hjertet og lungene. Det hjelper også barne følsomhet for allergener, et hovedanliggende for astmasyke redusere. Blodsirkulasjonen økes og nye blodkar dannes i hjertet og musklene. Folk som trener sover bedre, blir skadet mindre og har lavere blodtrykk. Trening fører til sterke bein, muskler, sener og leddbånd. Trening kan også redusere et barns risiko for å utvikle andre sykdommer som for eksempel diabetes og visse typer kreft, og kan bistå i vekt ledelse.

Emosjonelle fordeler

Trening kan øke et barns selvfølelse, selvtillit og holdning. Det reduserer også stress og angst, to ting som kan ha en negativ effekt på astma.

Expert Insight

The Johns Hopkins Barnas Center gjorde en studie som konkluderte med at troen på at trening kan sette astmatiske barn i risikosonen kan være grunnen til at 20 prosent av barn som lider av astma ikke trener nok. Selv om øvelsen har vist seg å nytte barn som lider av astma, mange foreldre er fortsatt redd. Det er noen tilfeller der barn ikke skal utøve (se Advarsler avsnittet nedenfor), men ellers daglig mosjon anbefales.

Anstrengelsesastma

Ta forholdsregler hvis du er berørt av anstrengelsesutløst astma. En passende tre- til fem-minutters oppvarmingsperiode bør gjøres før trening. En lav-effekt aerobic trening som å gå er bra for varmer opp. Akkurat som varmer opp før trening anbefales, så kjøles ned etterpå. En 10-minutters avkjøles bestående strekninger og skånsom trening som å gå i stedet er ideelt.

Advarsel

Selv mild tungpustethet kan slå inn i et astmaanfall med trening. Det er best å vente til et barn ikke opplever problemer med å puste før du begynner å trene. Også trener i kald temperatur kan være farlig hvis man slutter å trene brått uten å kjøles ned.

Er en hiatal brokk tilstede ved fødselen?

Er en hiatal brokk tilstede ved fødselen?


Spiserøret bærer mat fra munnen til magen, passerer gjennom en åpning, kalt hiatus, i mellomgulvet. Med en hiatushernie, en del av eller hele magen rager opp gjennom hiatus.

Nyfødte

En hiatal brokk kan være tilstede ved fødselen som følge av problemet babyen utviklet i utero, for eksempel en unormalt stor hiatus.

Andre årsaker

Vanlige årsaker til hiatal brokk inkluderer skade, svekkelse av muskler på grunn av alderdom, eller en plutselig og intens økning av trykket inne i magen, ifølge Mayo Clinic.

Betydning

Ifølge eMedicine, om lag 70 prosent av personer over 70 år har en hiatal brokk. For personer under 40 år, er satsen mindre enn 10 prosent, og nyfødte har sjelden en hiatal brokk ved fødselen.

Symptomer

Symptomer til stede med denne tilstanden inkluderer kvalme, halsbrann, brystsmerter og fordøyelsesbesvær, ifølge eMedicine. De fleste hiatal brokk er små og forårsake ingen symptomer, men går udiagnostisert inntil oppdaget under tester for en annen medisinsk problem.

Behandling

The Mayo Clinic sier behandling omfatter endringer i kostholdet og medisiner som minimerer eller nøytraliserer magesyre. Sjelden, store hiatal brokk er livstruende og kirurgi er nødvendig.

Hvordan avlaste halsbrann Fast

Halsbrann er forårsaket av magesyre å finne den måten opp i spiserøret og halsen. Magesyre er svært etsende, og det vil føre til irritasjon og svie i brystet og halsen. Halsbrann kan være kroniske eller kan presentere seg som akutt, brennende smerter i brystet eller halsen. Halsbrann kan være forårsaket av GERD eller gastroøsofageal reflukssykdom. Det finnes tiltak du kan ta for å lindre halsbrann raskt.

Hvordan avlaste halsbrann Fast

Se legen din. Du trenger en fysisk undersøkelse for å finne årsaken til halsbrann. Legen kan anbefale videre testing, for eksempel røntgenbilder eller blodprøver. Din behandling vil være basert på resultatene av hans legeundersøkelse. Legen din vil også anbefale måter å lindre halsbrann raskt.

Ta en syrenøytraliserende. Over the counter antacida er svært effektive i å lindre halsbrann raskt. Antacida er tilgjengelig i tablettform eller flytende form. Følg merking retninger, og tar bare som anbefalt. Antacida lindre halsbrann raskt.

Spør om reseptbelagte medisiner. Spør legen din om resept syre hemme medisinering er riktig for din halsbrann. Disse vil ta lengre tid å jobbe enn en over disk syrenøytraliserende, men hvis du tar dem som foreskrevet, kan du forebygge halsbrann helt.

Drikk rikelig med vann. Vann bidrar til å lindre halsbrann raskt ved å fortynne irriterende magen syrer. Pass på å ikke drikke vannet for raskt, fordi dette kan legge til ubehag.

Hint

 • Hold deg unna mat som oppmuntrer halsbrann som kaffe, sjokolade, krydret mat og peppermynte.
 • Hvis du opplever brystsmerter eller brenning i brystet, søke akutt legehjelp, fordi halsbrann noen ganger kan etterligne et hjerteinfarkt, og med mindre du er undersøkt, kan du ikke være i stand til å skille de to.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose


Fordelene ved trening hos personer med multippel sklerose er godt dokumentert. Trening kan forbedre muskelstyrke, pust, balanse, beintetthet og generell fitness. Trening kan også forbedre blære og tarm funksjon, vanlige problemer i multippel sklerose. En godt designet treningsplan kan til slutt forbedre den generelle utsiktene og livskvalitet.

Hvordan bruke Trening for å behandle multippel sklerose

•  Vær realistisk. Vurdere mobilitet og tretthet mønstre. Integrer trening i vanlige aktiviteter. Noen øvelser kan gjøres på kjøkkenet mens du venter på mat å lage mat. Andre kan gjøres mens du ser på TV eller før du står opp av sengen. Begynn med bare én eller to øvelser og noen få repetisjoner.

Prøv øvelser i horisontal stilling. Trening på en fast madrass eller teppebelagte gulv. Eksempler er kneet til brystet hever, rumpe høyninger, arm hever og bekken tilt.

Oppgave i sittende stilling. Øvelse i en rullestol ved kjøkkenbordet. Plasser håndflatene på et kjøkkenhåndkle. Skyv den frem over bordet for å strekke armene. Bruk en rull med plast eller folie vikle å gjøre håndledd og arm krøller. Ta dype åndedrag mens du sitter å trene magen. Dette kan forbedre kroppsholdning, noe som ofte er svekket i multippel sklerose.

Knel på hender og knær for ekstra trening. Utvide en arm eller ben. Til slutt jobbe opp til å utvide en arm og motsatt ben. Utøve magemusklene ved å trekke dem i knestående.

Utfør øvelsene i vertikal stilling hvis mobilitet tillater. Plasser en stol i nærheten til å holde. Hold kneet rett når man løfter benet fremover, bak og til siden. Prøv øvelser for å opprettholde balansen uten stolen. Plasser føttene tett sammen og stå. Gjenta med den ene foten foran den andre.

Bygg opp gradvis. Mestre to øvelser med fire repetisjoner hver og gjenta daglig. Vurdere trøtthet før du legger andre øvelser for å behandle multippel sklerose. Legg bare én ny øvelse over en tre dagers periode.

Hint

 • Trening under tilsyn av en lege og med hjelp av en fysioterapeut.
 • Trening i vann er utmerket for de med multippel sklerose. Vannet gir støtte for svekket lemmer, gir et større spekter av bevegelse og legger motstand for å bygge muskelstyrke.
 • Trening kan bidra til overoppheting i multippel sklerose. Drikk kule drikkevarer. Trene innendørs med termostaten skrudd ned.

Hjem Trening og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en degenerativ lidelse som påvirker sentralnervesystemet og kan føre til svekkelse av tale og motoriske ferdigheter, blant andre alvorlige problemer. Trene hjemme kan hjelpe tilstanden.

Betydning

Selv om det er ingen kur for Parkinsons sykdom, det finnes behandlinger som kan hjelpe deg å fungere bedre, og en av dem er trening for å holde musklene sterke og smidige.

Typer

Den slags trening du kan gjøre hjemme for Parkinsons sykdom inkluderer sang, høytlesning og tygger kraftig for å holde jar musklene sterke, samt full-body øvelser som svømming, turgåing, yoga, tai chi eller hagearbeid.

Time Frame

Hver person er forskjellig når det kommer til hvor raskt Parkinsons sykdom utvikler seg, så gjør alt du med rimelighet kan for å bremse utviklingen av det kan gi deg mye nytte eller bare en begrenset, kortsiktig fordel.

Betraktninger

Hvis du planlegger å starte et hjem treningsprogram for Parkinsons sykdom, må du snakke med legen din og få klarering, sammen med en oppfatning av hva du kan trygt gjøre, slik at du kan redusere risikoen for skader.

Advarsel

Hvis du begynner å føle seg syk mens du gjør et hjem øvelse rutine eller du opplever at du er i smerte, bør du stoppe og ta kontakt med lege. Fordelene ved trening bør oppveier risikoen for at du kan fortsette.

Stress Related brystsmerter

Stress Related brystsmerter


Ikke forsøk å egendiagnose alvorlige brystsmerter. Stress fra emosjonelle, fysiske og psykiske hendelser vil påvirke kroppen din. Rådfør deg med en lege om brystsmertene.

Stress og hjertet

Brystsmerter kan indikere hjertetrøbbel. Stress kan påvirke blodtrykket, hypertensjon. Ta kontakt med en kardiolog for å motta en riktig diagnose.

Hjertesykdom

Stressmestring kan redusere hjertesykdom symptomer hos både menn og kvinner. Menn opplever brystsmerter med et hjerteinfarkt. Hjerteinfarkt symptomer hos kvinner er kvalme, kjevesmerter, magesmerter, og kortpustethet.

Væskeretensjon

Dr. Howard Wayne, sier kardiolog "væskeretensjon som et resultat av stress også kan føre til brystsmerter. Et offer for stress indusert væskeretensjon kan sette på så mye som 5 til 10 kg. I 24 timer." Han skriver om andre forhold som forårsaker brystsmerter ved Noninvasiv Heart Center.

Stresshormoner

Brystsmerter fra stress er et symptom på kronisk adrenal stress. Binyrene frigjør adrenalin, dopamin, noradrenalin og kortisol hormoner. Lang sikt stress respons fra hormon overproduksjon skaper sirkulasjonsproblemer for hjertet, lungene og presser ditt immunforsvar.

Lunger

Kronisk stress svekker immunforsvaret. Problemer i lungene som lungebetennelse og pleuritt er indikasjoner på kronisk stress fører til brystsmerter.

Hva er forholdet mellom trening og vekttap?

Hva er forholdet mellom trening og vekttap?


For å miste ett pund, må du opprette et underskudd på 3500 kalorier. Du kan kutte kalorier ved å ikke spise mye, men så stoffskiftet kan bremse ned, noe som gjør det vanskeligere å gå ned i vekt. Hvis du brenner kalorier med trening, vil du opprette en kalori underskudd samtidig øke stoffskiftet. Så lenge du ikke spiser mer kalorier enn du forbrenner, bør vekttap oppstår.

Caloric brenne

Trening fører til en økning i caloric brenne. Jo mer intens trening, jo flere kalorier brent. Øvelser som forbrenner masse kalorier inkludere løping, kickboxing og svømming. Se ressursen delen for en liste over øvelser og kalorier de forbrenner.

Muscle Mass

Mange former for trening, som vektløfting, roing og sykling, øke muskelmasse. Jo mer muskler kroppen din har, jo flere kalorier vil du forbrenne på en daglig basis. Dette er fordi muskler er metabolsk aktiv og forbrenner mer kalorier enn fett.

Metabolisme

Fordelene ved trening sist utover tiden du aktivt engasjere seg i fysisk aktivitet. Øvelse øker metabolic rate for timer etter at du har fullført aktiviteten, noe som resulterer i en økt kalori brenne selv mens du sitter på sofaen å lese en bok.

Sunnere Outlook

Det kan være vanskelig å sluke ned en candy bar og en pose chips etter at du har brukt tid på å arbeide ut. Trene ofte setter folk i en sunnere sinnstilstand og hjelper dem å ta bedre mat valg i løpet av dagen.

Hunger kontroll

Moderat trening kan bidra til å undertrykke sult. En studie publisert i Journal of Regulatory, Integrative and Comparative Physiology funnet motstand og aerob trening regulert appetitt under og etter trening. Trening kan også lindre noen av stress som får folk til å overspise.

Hvordan å stoppe halsbrann

Hvordan å stoppe halsbrann


Halsbrann rammer millioner av mennesker i alle aldre og samfunnslag. For noen er halsbrann bare en og annen forekomst. For andre, derimot, er halsbrann en hyppig ledsager. Heldigvis er halsbrann behandles. For den saks skyld, er det mulig å stoppe halsbrann i sitt spor. Før du nå for at chili hund eller annen krydret mat, finne ut hvordan å stoppe halsbrann før den har en sjanse til å starte.

Hvordan å stoppe halsbrann

•  Husk at forebygging er verdt et pund av vaksinen. For å nå dette målet, gi noen trodde til noen av dine kosttilskudd eller livsstilsvaner som kan være medvirkende til dine symptomer på halsbrann.

Slutte å røyke eller bruke tobakk i noen form. Nikotin fører til den nedre spiserørlukkemuskel for å svekke, slik magesyre for å vaske tilbake opp til spiserøret.

Ta hensyn til kosthold. Fet mat, sjokolade, hel melk, kaffe, kullsyreholdige drikker, svært syrlig frukt og grønnsaker (som appelsiner og tomater) og krydret mat generelt kan irritere nedre spiserør og oppmuntre halsbrann.

Drikk rikelig med vann hele dagen, noe som kan bidra til å nøytralisere overskytende magesyre og stoppe halsbrann før den begynner.

Mind din oppførsel, men la en og annen oppstøt fly. Rap kan ofte sette en stopper for halsbrann symptomer ved lindrende innestengt gass og luft.

6. Stopp halsbrann med en step-up tilnærming. Det er flere H2 blocker legemidler som er tilgjengelige som over-the-counter medisiner, for eksempel famotidin, cimetidin og ranitidin. Disse medikamentene er bedre kjent under varemerkene Pepcid AC, Tagamet HB og Zantac 75, henholdsvis. Hvis disse medikamentene ikke stoppe halsbrann symptomer, og legen din kan foreslå 'stepping opp "til en mer aggressiv medikament, som omeprazol (Prilosec).

•  Snakk med legen din om noen reseptbelagte medisiner kan du ta som er kjent for å forårsake halsbrann, for eksempel blodtrykk og astma medisiner eller antidepressiva. Legen kan anbefale et annet legemiddel mens behandling dine symptomer på halsbrann.

vurdere muligheten for at halsbrann er en indikasjon på noe mer alvorlig, for eksempel avansert gastroøsofageal reflukssykdom. Hvis nedre spiserør er sterkt skadet eller unnlater å fungere skikkelig i det hele tatt, for å så kirurgi reparere muskelen kan være den eneste måten å stoppe halsbrann symptomer.

Hint

 • Rådfør deg med lege hvis du ikke klarer å stoppe halsbrann symptomer, eller hvis de blir alvorlig eller kronisk. Hyppig halsbrann kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, for eksempel kreftfaren eller gastroøsofageal reflukssykdom (GERD).

Hvordan behandle halsbrann når gravid

Hvordan behandle halsbrann når gravid


Hvis du er gravid, kan dere også regne med å behandle en sporadiske anfall av halsbrann i løpet av de neste månedene. Hvorfor oppstår halsbrann når du er gravid? Du kan skylde på hormonet progesteron. Høyere progesteron nivå noen ganger føre til lavere muskel til å slappe av, slik magesyre å gjøre en retur reise gjennom spiserøret. Selvfølgelig, de fleste medisiner skal unngås mens du er gravid. Men det er noen naturlige, trygge og effektive måter å behandle halsbrann når du er gravid.

Hvordan behandle halsbrann når gravid

•  Spis mindre og hyppigere måltider gjennom dagen i stedet for de typiske 'tre rutene.'

Vent minst en time etter å ha spist å sove eller ligge ned. Også unngå å bøye seg framover (hvis du er i stand til å gjøre det uansett) for en time etter et måltid eller mellommåltid.

Øk vanninntaket i løpet av dagen for å redusere risikoen for halsbrann oppstår. Minst åtte fulle glass er standard.

Lindre halsbrann symptomer ved å drikke et lite glass varm melk med en porsjon honning blandes inn.

Unn deg en porsjon vanlig yoghurt for å lette din halsbrann symptomer. Bortsett fra å være deilig, inneholder yoghurt levende kulturer som kan bidra til å gjenopprette balansen av "vennlige" bakterier i magen og tarmene.

Practice halsbrann forebygging ved å unngå visse matvarer som utløser den, for eksempel krydret eller stekt mat.

•  Unngå svært sure frukter og grønnsaker som også kan bringe på et angrep av halsbrann, som appelsiner, grapefrukt, ananas og tomater. Dette betyr passerer opp saft laget av disse gjerningsmannen også.

Cut alle koffein (inkludert sjokolade) og kullsyreholdige drikker fra kosten, da disse har en tendens til å fremme anfall av halsbrann. Te er greit, så lenge det ikke inneholder noen blad fra mynte familien, for eksempel peppermynte eller peppermynte.

Hint

 • Ta trøst i å vite at opplever halsbrann når gravid er vanligvis forbigående.
 • Halsbrann er mer vanlig opplevd i løpet av tredje trimester av svangerskapet på grunn av mer press blir brukt på organer, inkludert magen.
 • Hvis du drikker mer vann når gravid presenterer et problem for deg, for eksempel øke væske buildup i vev, snakk med legen din om hvordan de skal håndtere dette.
 • Sjekk alltid med legen din før du tar noen over-the-counter medisiner for å behandle halsbrann når du er gravid. Noen av disse antacide medikamentene kan inneholde store mengder av natrium eller til og med føre.
 • Ring legen din dersom du halsbrann symptomer øker i alvorlighetsgrad eller forekommer oftere. Legen din kan foreskrive en medisin trygt å ta under svangerskapet, eller en syrenøytraliserende laget kalsiumkarbonat.

Hvordan å stoppe halsbrann Fast

Hvordan å stoppe halsbrann Fast


Halsbrann rammer cirka 50 millioner mennesker hvert år, og det er en tilstand som kan bli kroniske. Når syre refluxes, eller flyter bakover i spiserøret, som ikke er beskyttet av et fôr som magen, kan du oppleve en brennende følelse i halsen eller brystet. Hvis dette skjer mer enn en gang i uken, kan du bli lider av kronisk halsbrann. Ved å gjøre noen enkle endringer i dine daglige vaner, vil du redusere hyppigheten av symptomer assosiert med denne tilstanden.

Hvordan å stoppe halsbrann Fast

Løsne opp klærne. Innsnevring av stramme klær, særlig rundt magen området kan forverre symptomer på halsbrann, eller sure oppstøt.

Slutte å røyke og prøve å slappe av. Begge disse tingene er forbundet med økt halsbrann.

Spis liten del sakte. Å spise for fort ikke aktivere systemet å fordøye riktig og vil forverre tilstanden.

Hold deg unna kaffe, brus, og alkohol. De alle føre til økt forekomst av acid reflux.

Matvarer som er krydret mat, rå løk, hvitløk eller sitrus kan øke symptomer på halsbrann.

Antacid som tums kan nøytralisere magesyre.

•  H2-reseptorblokkere som Pepcid AC kan bidra til å stoppe utgivelsen av magesyre som vil redusere symptomer på halsbrann.

Prilosec reduserer mengden syre før halsbrann begynner.

Det er andre over disken og reseptbelagte medisiner som kan bidra til å redusere forekomsten av halsbrann eller sure oppstøt. Snakk med legen din for eventuelle alvorlige symptomer som kan kreve mer enn over disk halsbrann medisiner.

Hint

 • Kontroller at du sjekke alle advarsler og medisinering interaksjoner før du tar medisiner.

Hjem rettsmidler for dårlig og halsbrann

Vi får halsbrann og dårlig fra tid til annen, men vi har ikke alltid en syrenøytraliserende på hånden for å lindre den. Faktum er, folk har vært lindre halsbrann og dårlig i hundrevis av år uten å tygge en kalkholdig tablett eller svelge en haug med dyre piller. Hjem rettsmidler for dårlig fordøyelse og halsbrann er en krone et dusin, og mange av dem er like effektive som sine butikk-kjøpte kolleger.

Drikk Den

Lag din egen Alka-Seltzer-lignende halsbrann og dårlig behandling ved å blande natron og vann i like deler. Du kan også prøve spisskummen frø i vann, koriander juice med en klype salt, ingefær te, peppermynte te og kanel i vann. Disse tingene kan tas både proaktivt for å forebygge symptomer og for lettelse når de oppstår.

Frukt

Spis en frukt etter et måltid eller når du opplever symptomer på halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Papaya fungerer godt, fordi den har et enzym kalt papain som hjelper hjelpemiddel fordøyelsen. Bananer hjelpe fordi de strøk magen, og druer hjelpe fordi de er høy i fiber og lite syre.

Nøtter

Spar litt plass når du spiser og har et par mandler. Rå mandler lette halsbrann fordi de er høy i oljer og oljer nøytralisere magesyre. Du kan spise dem preemptively å hindre halsbrann eller ved første tegn på halsbrann.

Lakris

Ta en lakris rot tablett for å lindre fordøyelsesbesvær eller halsbrann. Lakris inneholder glycyrrhizin, som reduserer inflammasjon og beskytter mage. Imidlertid bør lakris aldri brukes langsiktig eller av kvinner som er gravide eller ammende.

Foods som Fight Halsbrann

Foods som Fight Halsbrann


Halsbrann, eller sure oppstøt, er en tilstand som oppstår når fordøyelses syrer i magen tilbake opp i spiserøret. Halsbrann kan resultere fra bare å spise store mengder av mat eller spise mens i en liggende stilling, eller det kan være et resultat av en medisinsk tilstand som gastroespohageal reflukssykdom (GERD). Mens det er mange livsstil endringer du kan gjøre for å bekjempe halsbrann, forbruker visse matvarer kan også bidra til å lindre symptomer og redusere smerte og ubehag forårsaket av acid reflux (Referanse 1).

Ginger

Fersk ingefær brukes til å behandle en rekke forskjellige mage lidelser, inkludert syre refluks. Forbruker 2-4 gram fersk ingefær i et glass-te kan bidra til å eliminere halsbrann ved å redusere magesyre tilstede i spiserøret. Når du bruker ingefær til å behandle halsbrann, sørg for å konsumere mer enn fire gram daglig fordi for mye ingefær kan faktisk lage din halsbrann verre.

Beans

Ifølge National Halsbrann Alliance, kan fet og fet mat som kjøtt utløse sure oppstøt og bidra til halsbrann (Referanse 2). Bønner er et utmerket alternativ til kjøtt som de er høy i protein og fiber. Legge bønner til kosthold i stedet for fet og fettete kjøtt kan bidra til å bekjempe halsbrann siden de er lettere fordøyd av kroppen.

Eplemos

Spise applesauce som snacks kan ikke nødvendigvis bidra til å bekjempe halsbrann, men ved hjelp av applesauce i stedet for smør eller olje i oppskriftene kan gå langt i å hindre acid reflux oppstår. Smør og oljer er kjent som utløse mat som forårsaker sur reflux. Eplemos kan brukes som en erstatning for disse ingrediensene for å bekjempe og forebygge halsbrann.

Havregryn

Havregryn er en høy-fiber, lav-fett mat som ikke bare vil bidra til å fylle deg opp, men også berolige acid reflux. Ved å spise havregryn til å bekjempe halsbrann, sørg for å ikke legge fet Butters som kan negere nytten av havremel i bekjempelsen av halsbrann.

Bananer

Bananer inneholder en naturlig forekommende ingrediens som fungerer som en syrenøytraliserende. Å spise en banan når du lider av acid reflux kan bidra til å redusere symptomer og lindre halsbrann (Reference 3).

Hvordan Enkel brystsmerter

Brystsmerter, eller mastalgia, er en svært vanlig klage av kvinner. Brystsmerter kan være alvorlige og ødeleggende, eller svært mild. Det kan oppstå i begge brystene, eller bare en, og det er mange årsaker. Mange ganger, er brystsmerter knyttet til en kvinnes hormonnivåer, spesielt forhøyede nivåer av sirkulerende østrogen. Brystsmerter kan være forårsaket av muskelsmerter, feil montering BH, medisiner, cyster eller svulster. Du må gå til legen din for en undersøkelse. Din behandling vil være basert på sine funn. Det finnes tiltak du kan gjøre for å lette brystsmerter.

Hvordan Enkel brystsmerter

Se legen din. Du bør få en fysisk undersøkelse som vil inkludere et bryst eksamen. Legen bør vurdere brystene for å avgjøre om det noen klumper eller ujevnheter. Hvis han oppdager noe unormalt, vil han sende deg for videre testing, for eksempel en mammogram eller ultralyd av brystet.

opprettholde vekten din. Å miste vekt kan redusere forekomsten av brystsmerter ved å stabilisere nivået av hormoner. Å miste vekt vil også redusere størrelsen på brystene dine, som kan lette noe av smerten din.

Ta en smertestillende. Mange ganger, vil en over-the-counter smertestillende hjelpe lindre eller redusere brystsmerter. Sjekk med legen din før du tar smertestillende medikamenter.

Prøv vitaminer. Vitamin B6, kan vitamin E og vitamin B1 lindre smerter i brystene. Spør legen din om han anbefaler bruk av disse vitaminene for behandling av brystsmerter.

Spis en fettfattig diett. En diett som er rik på korn, kan frukt og grønnsaker fremme hormonbalansen, og dermed lette brystsmerter. Spise sunt vil også bidra til å holde vekten, som også kan bidra til å redusere smerte.

Få riktig størrelse BH. Iført en BH som ikke passer ordentlig bidrar til brystsmerter. Gå til et varehus eller en butikk som spesialiserer seg på undertøy for å være godt tilpasset for din BH. En godt passer bra vil ordentlig støtte brystene og bidra til å redusere smerter i brystene.

•  Reduser koffein. Koffein kan bidra til smertefulle bryster og fremme dannelsen av bryst cyster. Begrense inntaket av kaffe, te, sjokolade og brus kan bidra til å lindre brystsmerter.

Hint

 • Begrens inntak av natrium. For mye salt kan føre til at du beholde væske og fremme hevelse og smerter i brystene.
 • Hvis brystsmerter er alvorlig, bør du oppsøke lege med en gang. Alvorlig brystsmerter kan indikere en alvorlig medisinsk tilstand som en svulst eller bryst infeksjon.

Fordelene ved sunt kosthold og mosjon i våre liv

Fordelene ved sunt kosthold og mosjon i våre liv


Et sunt kosthold og regelmessig mosjon er avgjørende for lykke og lang levetid. Alle systemene i kroppen fordeler fra å spise riktig og trene. Tenk på maten du putter i kroppen din, ta varsel av stillesittende livsstil du lede, og deretter prøve å huske sist gang du følte meg veldig bra. Hvis du ikke husker, er sjansen du spiser feil ting og ikke bevege kroppen nok.

Kardiovaskulære fordeler

Spise en diett lav på fett og engasjere seg i en vanlig øvelse rutine for å sikre et sunt hjerte. Hjertet er en muskel, og som enhver muskel, behov trene for å være sunn. Turgåing, jogging og svømming er gode øvelser for å forbedre kardiovaskulær helse.

Dra til Bones

Drikk lettmelk, inkluderer riktig mengde andre matvarer rike på kalsium og vitamin D i kostholdet ditt, og gjøre styrke-øvelser for å forbedre bein helse. Hvis du gjør alt dette vil det hjelpe avverge sykdommer som osteoporose som forårsaker bein å svekkes.

Vekt Fordeler

Mosjon og spise riktig for å opprettholde en sunn vekt. Overvekt fører til tilstander som diabetes og høyt blodtrykk som kan føre til alvorlige komplikasjoner og forkorte levetiden.

Minne Fordeler

Hold dine sjelsevner lenger ved å spise sunt og trene. Forhold som høyt blodtrykk og diabetes påvirke hukommelsen ved å redusere blodsirkulasjonen og blodtilførsel til hjernen. Spis en diett full av sunt fett og lite bearbeidede matvarer for å unngå disse forholdene. Lave nivåer av HDL, kolesterol eller god, kan også forårsake tap av hukommelse, og den beste måten for å heve HDL-nivåer er ved trening.

Fordeler til familie

Har et bedre forhold til familien din gjennom trening. Holde seg i form og sunn at du er i stand til å tilbringe tid med familien å gjøre morsomme, energiske aktiviteter. Ikke la den midlertidige gleden av en snack kake holde deg fra å bruke kvalitetstid med familien.

Hvordan unngå å få halsbrann

Hvordan unngå å få halsbrann


Unngå halsbrann er lett hvis du vet hva som utløser det. Finne årsaken til eventuelle helseproblem vil hjelpe deg å behandle problemet. Denne artikkelen vil gi deg trinn for å ta for å unngå halsbrann og gi deg tips om hvordan du kan lindre halsbrann. Halsbrann har ingenting å gjøre med ditt hjerte. Halsbrann er en fordøyelseskanal problem som produserer en brennende følelse i brystet og kan reise til halsen. Hjerte brenne vanligvis oppstår etter et stort måltid og er veldig ubehagelig når de brenn starter. Syrer som er bygget opp av og til spiserøret for å utløse den brennende følelse.

Hvordan unngå å få halsbrann

•  Unngå røyking. Røyking er ikke bare dårlig for lungene, vil det øke sjansene for halsbrann. Røyken irriterer halsen. Røykere har en tendens til å få halsbrann mye lettere enn de som ikke røyker.

•  Unngå å drikke. Drikke alkohol og kullsyreholdige drikker som brus, vil utløse halsbrann. Dette er en ekstra grunn for deg å bytte til vann.

Unngå visse matvarer. Krydret mat og grill vil utløse halsbrann. Prøv å unngå disse matvarene eller spise bare litt. Vær forberedt på å berolige halsbrann hvis du bestemmer deg for å spise visse matvarer som utløser halsbrann. Ketchup, barbecue saus, hot saus, pepperoni pizza, tacos og salami er noen av matvarer for å unngå.

Unngå å spise store måltider før leggetid. Alltid sitte opp når du spiser, legger seg ned i sengen og spise er ikke anbefalt. Si farvel til at bit av mid-night pizza.

Hint

 • Drikke melk og spise is, bidrar til å lindre halsbrann.
 • Tums og rolaids også bidra til å bli kvitt halsbrann.
 • Det er også mange anti-syre medisiner som du kan kjøpe for å lindre halsbrann.
 • Trening og slanking riktig vil redusere sjansene for å få halsbrann.
 • Mange gravide får halsbrann.
 • Å være over vekt er en annen grunn til at folk får halsbrann mye.

The Best Trening og kosthold for god helse

The Best Trening og kosthold for god helse


Selv om du vet brokkoli og jogging er bra for deg, kan det være vanskelig å fastslå nøyaktig hvilken diett og mosjon plan er best for generelle helse. For langsiktige resultater, slår slow-og-jevn tilnærming strenge dietter og spekk treningsøkter.

Fordelene ved trening

Ikke bare trening hjelpe deg slippe overskytende pounds og forme en bedre kropp, det gir deg en mental helse boost også. The Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at voksne trene i minst 150 minutter per uke - Ha 30 minutter daglig, og du vil overstige den anbefalingen. En halvtime med mosjon utgivelser nevrotransmittere i hjernen som lindrer stress og øke stemningen. For å høste de fulle fordelene ved trening, forbrenne fett og bygge utholdenhet med kardiovaskulær trening, og bygge muskler med vekttrening økter.

Kardiovaskulær trening

Cardio trening får hjertet ditt pumper og gjøre deg til å svette, men de er ikke alle skapt like. Mens du går er effektiv øvelse for langsiktig helse og vekttap, betyr det ikke forbrenne like mange kalorier som kjører en maraton. Hvis du ønsker å fakkelen alle kaloriene du kan under treningen, kan du prøve intervalltrening, hvor du alternative pakker med høy og lav intensitet - eller kardio og styrketrening - i en enkelt økt. Hvis forbedre din generelle helse er målet ditt, endre opp ditt treningsprogram for å holde deg utfordret og motivert. Prøv for eksempel en treningstime på treningsstudio en dag og jogger ute den neste.

Vektbærende trening

Vekt trening, enten ved å løfte vekter eller utfører øvelser ved hjelp av din kroppsvekt for motstand, bygger muskler og styrker skjelettet ditt. De helsemessige fordelene av vektbærende trening inkluderer å senke risikoen for beinskjørhet og øke din hviler stoffskiftet, noe som betyr at du forbrenner flere kalorier, selv når du sover. CDC anbefaler minst to dager med vekttrening hver uke, hvor du kumulativt arbeide alle musklene i kroppen din til utmattelse. Hvis du ikke ønsker å pumpe jern, prøv en yogatime eller motstand band trening.

Komponenter av en sunn diett

Hvis vekttap er målet ditt, kan du bli fristet til å gå på en krasj diett, men langsiktig kosttilskudd endring er best for helsen din. Hele, ubehandlet mat er bedre for deg enn bearbeidet mat - selv "diett" mat - som inneholder tilsatt salt, sukker og konserveringsmidler. Den Harvard School of Public Health anbefaler at hoveddelen av kostholdet ditt kommer fra plante-baserte matvarer som frukt, grønnsaker, bønner og helkorn. I stedet for mettet eller transfett, velge sunne fettstoffer som avokado, nøtter og olivenolje. Pass rødt kjøtt etter, unntatt ved spesielle anledninger, og handle sukkerholdige drikker for vann og grønn te. Ved å basere kostholdet på planteføde, begrense sukker og fett og spise små måltider i løpet av dagen slik at du aldri blir for sulten, vil du være mer sannsynlig å nå og opprettholde sunn vekt.

Army Trening på kaldt vær Skader

Soldater pådra mange forskjellige typer skader ved trening og slåss i kaldt vær - fra nedkjøling til dehydrering. Forebygging er like viktig som behandling for å holde kampstyrker forberedt til kamp.

Beskyttelse mot elementene

Ledere bør sørge for at soldater under deres kommando er tilstrekkelig kledd for iskalde temperaturer. Mangel på kaldt vær utstyr, slik som hansker, luer og jakker, kan føre til nedkjøling og frostskader.

Forebygging

Soldater må ta vare på seg selv når du trener i kaldt vær. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot riktig ernæring, hvile, trening og å avstå fra alkohol og tobakk.

Varmer opp

Forholdsregler bør tas når varmes opp igjen etter eksponering for kulde. Bare Army-utstedt varmeovner bør brukes i brakker, og soldater bør ikke sove i å kjøre biler på grunn av faren for kullosforgiftning.

Buddy System

Soldater bør velge en kompis til å se etter de første tegn på frostskader og andre kaldt vær skader.

Dehydrering

Dehydrering er en alvorlig risiko under vintertrening fordi soldater ikke vil føle deg som tørst som de gjør i de varmere månedene. Derfor er det viktig å opprettholde tilstrekkelig vanninntaket. Drikkevann vil også avverge overoppheting under alle de beskyttende lag med klær de må bære.

Vil du leve lenger med trening eller ingen trening?

Vil du leve lenger med trening eller ingen trening?


I en verden der folk er stadig lever lenger, er det lett å lure på hva du kan gjøre for å forlenge ditt eget liv. Dessverre, det er ingen garantier, og ingen enkelt ting du gjør vil absolutt forlenge livet ditt. Fordelene ved trening, men kan hjelpe deg å unngå vanlige sykdommer og kan forlenge livet ditt, og sjelden gjør ikke trener gi noen fordeler. En 2012 studie av "American Journal of Preventive Medicine," for eksempel, fant at 150 minutter fysisk aktivitet hver uke kunne forlenge levealderen med fem år.

Heart Disease Prevention

Hjertesykdom - inkludert hjertesvikt, hjerteinfarkt, slag og andre hjertesykdommer - er den ledende dødsårsaken. Trening kan hjelpe deg med å forebygge hjertesykdom ved jevnlig å trene dine hjertemuskulaturen. Dette kan hjelpe hjertet ditt arbeid mer effektivt, senke blodtrykket, forbedre sirkulasjonen og redusere risikoen for farlige blodpropper, ifølge American Heart Association. The Mayo Clinic anbefaler 30 til 60 minutter med kardiovaskulær trening - for eksempel svømming eller løping - på de fleste dager for å maksimere fordelene.

Cancer Prevention

Kreft er den nest vanligste dødsårsaken ved siden av hjertesykdom, og regelmessig fysisk aktivitet kan redusere risikoen for enkelte typer kreft. Ifølge National Cancer Institute, har mer enn 50 studier viser at regelmessig trening kan redusere risikoen for tykktarmskreft. Det kan også bidra til å redusere risikoen for brystkreft, lungekreft, endometrial og prostatakreft.

Fedme Prevention

US Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at 35 prosent av voksne kvalifisere som overvektige. I tillegg til å øke risikoen for hjertesykdom og kreft, fedme øker også risikoen for diabetes, søvnapné, slitasjegikt, gikt og gallestein. Regelmessig trening kan hjelpe deg å forbrenne kalorier, noe som kan redusere din kroppsvekt og redusere risikoen for fedme, ifølge Mayo Clinic.

Redusere andre risikoer

I tillegg til å hindre vanlige dødsårsaker, mosjon kan også bidra til å øke immunitet og healing tid, ifølge The American Heart Association. Organisasjonen understreker også rollen øvelsen kan spille i å forebygge kroniske sykdommer og redusere sine symptomer når de er allerede til stede. Trening kan også forbedre mental helse ved å redusere angst og depresjon. Osteoporose vil ikke drepe deg, men det kan redusere livskvaliteten og øke risikoen for benbrudd. Regelmessig styrketrening kan spille en rolle i å forebygge osteoporose, forklarer American Heart Association.

Risiko for Exercise

Det er noen tilfeller der utøver kan være usikre. Øvelse øker hjertefrekvensen, noe som kan være farlig hvis du ikke er sunt. Noen hjertelidelser kan øke risikoen for plutselig død, så snakk med legen din hvis du har hjerte symptomer som uregelmessig eller svært hurtig puls. Ifølge Rice University, kan strukturelle abnormiteter føre til alvorlig sykdom eller død under trening. The Cleveland Clinic påpeker at en øvelse stress test kan hjelpe legen avgjøre hvilke typer trening som er sunt for deg - spesielt hvis du har kardiovaskulære risikofaktorer. Muskel, kan felles og bein skader også øke risikoen for et fall under trening. Hvis du er plaget med disse forholdene, hold deg til lav-intensitet trening til du får godkjenning fra legen din.

Hva er fordelene med trening Dersom overvektige?

Hva er fordelene med trening Dersom overvektige?


Hvis du er overvektig - noe som betyr at du har en kroppsmasseindeks på 30 eller høyere - trening kan være den siste ting på hjertet. Du kan føle for flau til å trene, eller du kan føle at det er for vanskelig. Men trening har mange fordeler hvis du er overvektig, både for din fysiske og mentale helse. Trening kan hjelpe deg med å komme ut av den overvektige kategorien og redusere risikoen for å utvikle potensielt livstruende kroniske sykdommer.

Tungtveiende fordeler

Hvis målet ditt er å miste noen av dine overskytende pounds, kan trening sammen med kosthold kan hjelpe deg å nå dine mål. Trening forbrenner kalorier - kanskje ikke så mange som du håper det vil, men noen. En 60-minutters spasertur i høyt tempo på 3,5 miles per time forbrenner rundt 314 kalorier, ifølge MayoClinic.com. Siden det tar en 3500-kalori underskudd for å miste 1 kilo, vil du miste 1 kilo omtrent hver 11 dager, eller nesten 3 pounds per måned, bare ved å gå for en time om dagen. Trening kan også øke stoffskiftet, slik at kroppen fortsetter å brenne flere kalorier i løpet av dagen. Som du erstatte fett med muskler, muskel fungerer også for deg ved å brenne flere kalorier.

Reduksjon i folkesykdommer

Fedme øker risikoen for å utvikle hjertesykdom, type 2 diabetes og visse typer kreft. Trening kan bidra til å redusere disse risikoene. I en australsk gjennomgang av studier om fordelene ved trening hos kvinner som er publisert i november 2007 utgaven av "American Journal of forebyggende medisin," så lite som 60 minutter med moderat intensitet aktivitet hver uke reduserte risikoen for type 2 diabetes med mellom 14 og 46 prosent og risikoen for hjerte- og karsykdommer med 28-58 prosent. Trening også reduserte risikoen for brystkreft med 11-67 prosent. Øvelse når du er overvektig kan også bidra til å redusere høyt kolesterol, en annen risiko for kardiovaskulær sykdom, fant en Kansas State University studie publisert i november 2000 utgaven av "Journal of the American Dietetic Association."

Joint Pain Relief

Fedme øker sjansen for å utvikle slitasjegikt, den vanligste typen leddgikt, og rammer rundt 27 millioner amerikanere, ifølge "Leddgikt i dag." En øvelse programmet kan bidra til å redusere smerte og stivhet som slitasjegikt kan forårsake. Trening øker muskelstyrke rundt leddene, øker fleksibiliteten og reduserer leddsmerter samt tretthet. Range-of-motion øvelser gjøres daglig, eller som et minimum annenhver dag, lindre leddstivhet, forklarer MayoClinic.com. Løfte vekter bidrar til å styrke musklene rundt leddene, noe som gjør det enklere å flytte.

Forbedret Mental Attitude

Trening kan forbedre din mentale syn på livet og redusere depresjon, en vanlig bivirkning av fedme. Når du trener, produserer hjernen endorfiner og serotonin, kjemikalier som øker humøret og gjør at du føler deg bra. Selv når øvelsen rushet blekner bort, stoltheten du føler i deg selv for å komme opp og gjøre noe for å overvinne fedme eller å i det minste redusere noen av de negative effektene kan la deg følelsen upbeat og mer fornøyd med deg selv.