Digidexo.com

glioma stadium 4

Pontin Glioma i Voksne

Pontin Glioma i Voksne


Pontin glioma er høyverdig kreftsvulst plassert i den laveste stammen av hjernen. Selv om denne type svulst er mest utbredt hos barn, om lag 2,4 prosent av intrakranielle svulster hos voksne er pontin gliomer.

Symptomer

Voksne med pontin glioma kan oppleve symptomer som kvalme, hodepine, oppkast, svelgeproblemer og dobbeltsyn. Disse symptomene variere avhengig av alvorlighetsgraden og presis plassering av svulsten.

Diagnose

Siden lab studier som biopsier er vanligvis ikke nyttig for diagnostisering ponitine gliomer. En MR - som er den mest foretrukne metoden - eller CT scan brukes i stedet.

Behandling og prognose

Behandling for pontin glioma kan omfatte kirurgi, stråling eller cellegift. Prognosen er avhengig av beliggenheten, stadium og gjentakelse status for kreft. Ifølge Oxford Journals, er en samling av nevrologi artikler gjennomsnittlig overlevelse alder av voksne med pontin glioma 5,4 år.

Optikk Glioma hos barn

En optisk glioma er en type ikke-kreft eller godartet svulst som utvikler på nervene som driver visuell informasjon til hjernen for tolkning. Selv om det vanligvis sjeldne, optiske hjernesvulst er mest sannsynlig å utvikle hos barn.

Beliggenhet

Optic hjernesvulst kan utvikle seg på noen del av synsnerven, blant annet i chiasma, området foran hypothalamus hvor de optiske nervene fra hver av dine øyne kors.

Symptomer

Symptomer på syns gliom hos barn inkluderer ufrivillig øyebevegelser, svulmende av ett eller begge øyne, skjeling, og svekket syn.

Funksjoner

Optic hjernesvulst er mest sannsynlig å utvikle hos barn før fylte 20 år og vanligvis vokser sakte, ifølge MedlinePlus.

Behandling

I noen tilfeller, leger anvende kirurgi for å fjerne den optiske glioma. Når operasjonen er ikke mulig, stråling og kjemoterapi er mulige behandlinger for barn ifølge MedlinePlus.

Komplikasjoner

For noen barn, fører optisk glioma å fullføre blindhet. Dersom svulsten er fjernet, er det en sjanse for at visjonen kan returnere.

Prognose av Optic Glioma

Ifølge MedlinePlus, er prognosen for optisk glioma svært variabel. Tidlig behandling forbedrer prognosen.

Bakgrunn

Optiske gliomas er tumorer som vokser på den ene eller begge av de optiske nerver, eller i den optiske chiasm. De optiske nervene bære visuell informasjon til hjernen, og den optiske chiasm er det området hvor de optiske nerver krysser hverandre.

Årsak

MedlinePlus rapporterer at optiske hjernesvulst er sjeldne, og årsaken er ukjent. Imidlertid eksisterer det en sterk forbindelse mellom optiske gliomer og nevrofibromatose-1, en arvelig sykdom hvor nervevev svulster vokse i og under huden, og på nerver fra hjernen og ryggmargen.

Om

De fleste optiske gliomer vokser sakte, er ikke kreft og oppstår før fylte 20.

Symptomer

Mulige symptomer på syns glioma inkluderer ufrivillig øyeeplet bevegelse, svulmende øye, skjeling og synstap som kan føre til blindhet.

Behandling

Behandling av optisk gliom, avhenger av størrelsen og den generelle helse til personen. Ifølge MedlinePlus, kan behandlingen målet være å herde, for å lindre symptomer, eller for å forbedre synet, og komfort. Kirurgi kan bli kvitt mange svulster, men noen svulster tilbake. Når kirurgi ikke er mulig, er andre alternativer strålebehandling eller cellegift.

I hvilket stadium av Sleep Does Snorking oppstår?

I hvilket stadium av Sleep Does Snorking oppstår?


Snorking er ikke bare en irriterende vane. Hvis snorking er hyppig og høyt, kan det forstyrre snorer søvn syklus og forårsake hukommelsesproblemer, depresjon eller utallige andre fysiske og psykiske lidelser. Det selv kan være et tegn på søvnapné, en alvorlig søvnforstyrrelse. Snorking kan oppstå under forskjellige stadier av søvn.

Sleep Stages

En person går gjennom flere stadier av søvn. Under hvert trinn, er hans kropp på et annet stadium av velvære. I alfa til theta overgangen scenen, som er den første fasen av søvnen, begynner han å føle seg døsig og begynner å miste bevisstheten om verden utenfor. I det andre trinn av søvn, oppstår sigma bølger og kroppen begynner å undertrykke muskeltonus. I deltaet søvn, det tredje stadiet, har han nesten ingen muskeltonus. I raske øyebevegelser (REM) søvn, musklene er fortsatt veldig atonisk, noe som resulterer i den sovende manglende evne til å bevege seg, antakelig for å eliminere muligheten for skader under livaktige drømmer.

Forekomst

"Snorking er ofte tyngste under dyp søvn. Under REM-søvn, scenen når drømmer oppstår, snorking kan forsvinne eller vokse uregelmessig," ifølge en 1982 artikkel i en "Electroencephalography og klinisk nevrofysiologi" supplement.

Ikke alle snorker i dyp søvn, skjønt, og snorkere kan ikke være i dyp søvn. Snorking endringer gjennom stadier av søvn. Det er mer sannsynlig når snorer kropp er mer avslappet enn vanlig. Snorking i første og andre søvnstadier er ofte et tegn på et problem mer alvorlig enn snorking, som for eksempel søvnapné.

Årsaker

Snorking resultater fra en partiell restriksjon i luftveiene, enten fra fjæren falle inn i halsen eller på sidene av halsen tegning innover. Den snorking lyd er vibrasjoner i tungen og drøvelen som luft passerer gjennom. Ifølge en artikkel på The Ohio State University Medical Center nettside, "Det er anslått at 45 prosent av alle voksne snorke av og til, og 25 prosent vanligvis snorke." Flere faktorer øke sjansene en person snorker, inkludert dårlig tone av hals musklene, overvekt, inntak av alkohol eller hjelp til å sovne, en bihulebetennelse eller blokkering og en lang drøvel eller gane.

Forebygging

Snorking bør ikke ignoreres eller bare tolerert. Edward Bixler, en psykiatri professor ved Pennsylvania State University Milton S. Hershey Medical Center, uttalte i en Pennsylvania State University nettside artikkelen at "Snorking er den mildere form for pusteforstyrrelser under søvn (SDB). Det er en delvis begrensning av luftveiene, og apnea er en fullstendig begrensning. "

For å hindre mild snorking, antyder The Ohio State University Medical Center trene og spise et riktig kosthold samt implementere andre aspekter for en sunn liv; vekttap; Ikke ta beroligende midler, sovetabletter eller antihistaminer før du sover; ikke drikke alkoholholdige drikkevarer innenfor minst fire timer med søvn; ikke spise "tunge måltider" innen tre timer for å gå til sengs; stikker til en fastsatt plan for å sove; sove på en side; og heve sengens hodegjerde ca 4 inches.

Hva er behandlingen for Cerebellar Glioma?

En lillehjernen glioma er en type av fast tumor som oppstår i lillehjernen av hjernen. Balanse og frivillig bevegelse, som å gå, er kontrollert i denne delen av hjernen.

Funksjoner

En glioma er en samlebetegnelse for en solid svulst. Det finnes flere typer av hjernesvulst som er navngitt i henhold til den type hjernecelle som er involvert, og plasseringen av tumoren.

Befolkning

Flertallet av pasienter med en lillehjernen glioma er barn og ungdom. Mens hjernesvulst forekommer hos voksne, er det mindre sannsynlig å dukke opp i lillehjernen.

Effekter

Første symptomene avhenge av plasseringen av tumoren; Men det vanligste er hodepine, kvalme, oppkast og tap av koordinasjon og balanse. Problemer med å gå og unormale øyebevegelser kan også forekomme.

Behandling

I de fleste tilfeller, er operasjonen den første linjen i behandling som det kan være mulig å fullstendig fjerne svulsten. Stråling og kjemoterapi kan benyttes dersom deler av tumoren ikke kunne bli fjernet ved kirurgi.

Betraktninger

Ifølge The Childhood hjernesvulst Foundation, har kirurgisk inngrep en kur rate rundt 90 prosent. I mange tilfeller, fjerning av tumoren løser de fleste av de tilknyttede symptomer, men fysisk terapi kan bli beordret til å gjenvinne motoriske funksjon og koordinasjon.

Hvordan avlaste avansert stadium eggstokkreft symptomer

Når en kvinne lider av avansert stadium eggstokkreft, kan hun risikere å overfor en rekke symptomer som ofte kjennetegner sykdommen. Disse kan være kvalme og fordøyelsesbesvær, smerter og ubehag, tap av matlyst, tretthet, urinveisproblemer og depresjon. Det finnes imidlertid en rekke ting en kvinne kan gjøre for å lindre eller minske intensiteten av slike symptomer. De fleste av disse metodene er relativt lett å oppnå, og krever ingen fancy utstyr.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din. Mange ganger kan en person bli kvalm under avanserte stadier av eggstokkreft. En lege kan forskrive en type medisiner - som Haldol, Compazine, Anzemet eller Zofran - for å redusere dette symptomet. Den lidende kan også begynne oppleve en viss smerte og ubehag. En lege kan forskrive en myriade av smertestillende midler for å behandle denne spesielle symptom.

Spis sunn, næringsrik mat. Selv om dette kan høres ut som en ganske liten og ubetydelig metode for behandling av symptomer på avansert stadium eggstokkreft, en godt balansert kosthold, ifølge Mayo Clinic, kan bidra til å øke din energi, redusere fordøyelsesbesvær, bekjempe tretthet, bekjempe depresjon og faktisk gjøre du føler deg bedre.

Hold hydrert. Dehydrering kan ta en toll på kroppen, og mange kvinner har en tendens til å lide utbrudd av diaré under avansert stadium eggstokkreft (mister mye vann i prosessen). Ved å sørge for at du er riktig hydrert, kan du redusere ubehag, holde deg regelmessig og bidra til å bekjempe tretthet.

Endre måten du spiser. For å holde kvalme eller fordøyelsesbesvær i sjakk, begynne å spise mindre måltider i løpet av dagen. Dette vil sikre at du alltid ha litt mat i magen og redusere alvorlighetsgraden av kvalme.

Hold trener, hvis det er mulig. En kort, langsom tur rundt kvartalet eller huset kan bidra til å opprettholde din styrke, øke immunsystem, sikre at du får en god natts søvn og bekjempe depresjon, ifølge Mayo Clinic.

Etablere en slags rutine for sengetid. Mange kvinner lider av avansert stadium eggstokkreft ofte støter på problemer med søvnen. Ved å etablere en rutine rundt sengetid - inkludert varme bad, koffeinfri te, lesing og en konsekvent tid for senga - kan du finne deg selv avslappet og i stand til å få en bedre natts søvn.

Begrens mengden koffein eller alkohol du drikker. Dette kan minske intensiteten av hetetokter, et vanlig symptom på avansert stadium eggstokkreft.

slites løs, lys, komfortable klær. Også dette kan minske intensiteten av hetetokter, samt sikre riktig avslapning og hvile.

Reduser stress ved hjelp av guidet billedspråk, yoga, avspenningsteknikker eller pusteøvelser. Stress er forferdelig på kroppen, spesielt for en kvinne å gjøre med kreft. Ved å redusere stress, kan du holde immunforsvaret sunn, bekjempe depresjon og opprettholde et sunt syn.

Tips og advarsler

  • Hvis du har noen problemer med urin, eliminere koffein fra kostholdet ditt. Dette kan redusere hvor ofte du føler behov for å gå på do.

Hva er behandlingen for lillehjernen Glioma?

En lillehjernen gliom er en svulst som kommer i lillehjernen seksjonen på baksiden av hjernen. Lillehjernen styrer snakke, balanse og gange. Det er flere alternativer tilgjengelige for behandling av disse svulstene.

Kirurgi

Hjernekirurgi er den vanligste behandlingen for å fjerne en glioma. Selv om gliom er bare delvis fjernet, vil trykket bli fjernet fra hjernen. Dette vil redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Ekstern strålebehandling

Ekstern strålebehandling leverer stråling fra utsiden av kroppen. Denne behandling krever fem dager med stråling på en ukentlig basis.

Fractionalized Stereotactic Strålebehandling

Denne behandlingsmetoden bevarer sunt vev ved hjelp av minimale mengder stråling. Antallet doser gitt bestemmes av størrelsen på tumoren.

Vaksine og Viral Terapi

I denne fremgangsmåten blir gliom styres gjennom induksjon av immunceller som brukes for å angripe tumor. Induksjoner av modifiserte virus kan også anvendes.

Kortikosteroider

Kortikosteroider kommer i pille og flytende form. De brukes til å redusere hevelse og størrelse på hjernesvulst.

Hva er maligne gliomer?

En ondartet gliom er en type tumor som stammer fra glialceller i hjernen eller ryggmargen. Rundt 80 prosent av ondartede hjernesvulster er hjernesvulst, ifølge American Cancer Society. Maligne gliomer ofte invadere normalt hjernevev, noe som gjør behandlingen vanskelig. Enkelte typer av hjernesvulst har en bedre prognose enn andre.

Typer

En ondartet glioma kan kategoriseres som en ependymoma, astrocytom eller oligodendrogliom. Astrocytomas, som starter i celler som kalles astrocytter, er den vanligste typen, og de spenner fra saktevoksende å raskt voksende. Glioblastomas, navnet for raskt voksende astrocytomas, er den vanligste typen av ondartet hjernesvulst hos voksne, ifølge American Cancer Society. Oligodendrogliomer begynner i celler som kalles oligodendrocytes, og ependymomas oppstår fra ependymal celler.

Identifikasjon

Maligne gliomer er vanligvis diagnostisert ved hjelp av en CT scan, MR og / eller biopsi etter symptomer. Symptomer kan være hodepine, kramper, svakhet, nummenhet, talevansker, personlighetsforandringer, synsproblemer, tap av balanse, kvalme og oppkast. Et bredt utvalg av symptomer kan oppstå avhengig av plasseringen av tumoren, i henhold til American Cancer Society.

Behandling

Kirurgisk fjerning, stråling og kjemoterapi er vanlige behandlinger for ondartet hjernesvulst, ifølge American Cancer Society. En kombinasjon av behandlinger er ofte nødvendig. Medisiner kan gis for å redusere hevelse i hjernen og kontroll anfall.

Risikofaktorer

Risikoen for å utvikle en ondartet glioma øker med alderen, og menn er mer sannsynlig å bli rammet enn kvinner, ifølge National Cancer Institute. Forrige stråling til hjernen setter en person mer utsatt for å utvikle en ondartet glioma. I sjeldne tilfeller kan familiehistorie med malignt gliom være en risikofaktor, ifølge American Cancer Society. Noen genetiske lidelser kan forårsake ondartet hjernesvulst hos barn. Andre risikofaktorer er ikke identifisert.

Outlook

Vellykket behandling er mer sannsynlig med ependymomas fordi de ikke vanligvis infiltrere normalt vev. Noen astrocytomas, kalt ikke-infiltrerende astrocytomas, svarer godt til behandling, ifølge American Cancer Society. Andre astrocytomas og Oligodendrogliomer kan være vanskelig eller umulig å kurere.

Tredje stadium av kreft

Kreftbehandling er vanligvis foreskrevet basert på scenen av kreft utvikling når det er diagnostisert. Mens tidlig stadium kreftdiagnoser kan bety enklere, mindre invasive behandlinger, kan senere stadier få mer komplisert. Slik er tilfellet med trinn III kreft, når tumorene og symptomene har blitt meget merkbar.

Tidlige stadier

Tidlige stadier av kreft meste indikere starten av kreft, noen ganger før det er enda symptomatisk. Stage 0 indikerer tilstedeværelsen av kreftceller i de fleste former for kreft, mens trinn I er vanligvis en liten, lokalisert tumor. Stage III kan vise en anstendig størrelse svulst som fortsatt er lokale, men betydelig nok til å forårsake noen symptomer. I melanom, for eksempel, Stage II svulster er mellom 1 og 4 mm tykk.

Stage III

For de fleste kreftformer, viser Stage III en betydelig størrelse tumor (eller svulster) som har en markant effekt på omliggende vev. Nærliggende lymfeknuter, som inneholder immunsystemets væske og hvite blodceller, er også berørt. I Stage IIIA lungekreft, svulstene inflame lymfeknutene til større enn 7 cm. Svulster er også ofte plassert i kritiske områder som nær hjertet eller luftveier. Stage IIIB betyr at kreften har spredd seg til det motsatte lunge av den opprinnelige svulsten.

Symptomer

Symptomene vil variere avhengig av plasseringen av svulsten på Stage III. Generelt sett er svakhet knyttet til denne scenen fordi lymfeknuter nærmest til det berørte området er smittet. Det kan også være et betydelig press smerte på grunn av den økte svulststørrelsen. I Stage III lungekreft, kan svulster trykk opp mot brystveggen eller en stor nerve, forårsaker nummenhet eller lammelse rundt halsen området. I tykktarmskreft, kan symptomer som oppkast og diaré være til stede, så vel som tynne avføring på grunn av tumor hindrer fordøyelses bane.

Behandling

Kjemoterapi og / eller strålebehandling er ofte forbundet med Stage III kreft. Disse behandlingene er effektive med Stage III siden kreftcellene ofte har gått utover det lokale området. Begge behandlinger forsøker å eliminere eller redusere tumorstørrelser. Kjemoterapi innebærer å sette syntetiske kjemikalier i kroppen som er rettet mot kreftcellenes DNA, noe som gir den instruksjoner til å dø. Strålebehandling bruker konsentrerte stråleknipper eller fragmenter å krympe kreft uten å påvirke omkringliggende vev.

Prognose

Overlevelse er i stor grad avhengig av hvilken type kreft er diagnostisert. De fem-års overlevelse for Stage III tykktarmskreft er 64 prosent, ifølge OncologyChannel.com. For livmorhalskreft er gjennomsnittlig overlevelse 70 prosent. Bukspyttkjertelkreft, derimot, har en lavere overlevelsesrate fordi mange ganger det er diagnostisert i stadium III eller IV; de fem-års rente er fire prosent.

Hvordan behandle en lav Grade Glioma

Ifølge Drugs.com, er et gliom en tumor som dannes i hjernen eller ryggmargen. Lav grad av gliomer er godartet, men kan bli ondartet over en tidsperiode. Lavgradige gliomer er forårsaket av sykdommer, stråling eller genetisk disposisjon og det meste påvirker mennesker mellom 35 og 45 år gamle. Behandling av lavgradige gliomer tidlig bidrar til å hindre dem fra å komme videre i høy klasse hjernesvulst, som er mer farlig og kan forårsake alvorlige helseproblemer. Behandling kan også hjelpe lindre symptomene som ofte følger lavgradige gliomer, som anfall, hodepine, tretthet, kvalme og hukommelsesproblemer.

Bruksanvisning

Vent å se om lavgradige gliomer forsvinne på egenhånd. Ofte pasienter diagnostisert med lavgradige gliomer rapporterer ikke opplever noen negative symptomer. I dette tilfellet kan en lege rett og slett overvåke glioma å se om det går fremover eller spredendedesign.

Ta reseptbelagte medisiner for å behandle lavgradig hjernesvulst og de ​​ledsagende symptomer. Leger ofte foreskrive anti-convulsants eller steroider til pasienter diagnostisert med hjernesvulst. Disse medikamentene lindre betennelser i hjernen og reduserer symptomer som anfall og hodepine.

gjennomgå en operasjon for å behandle symptomer eller fjerne lavgradige gliomer. Åpen hjernekirurgi er ofte utført for å fjerne hele eller deler av lavgradige gliomer. Leger kan også bruke operasjon for å plassere et rør i en pasients hjerne å bidra til å fjerne overskytende fluid og redusere svelling og lindre symptomene.

Bruk cellegift eller stråling for å fjerne lavgradige gliomer. Leger noen ganger bruker kjemoterapi eller bestråling for å redusere størrelsen av gliomer og forhindre tumorceller fra å spre seg. Ofte etter størrelsen på en gliom er blitt redusert, vil leger utføre kirurgi for å fjerne den.

Tidlig stadium HIV Symptomer

HIV er en livstruende, degenerative virusinfeksjon av immunsystemet som fører til aids. HIV (humant immunsviktvirus) angriper immunceller i kroppen, ødelegge deres evne til å bekjempe sykdom. På grunn av den reduserte immunrespons, andre infeksjoner som virus, sopp eller bakterier er i stand til å forårsake alvorlig sykdom. Forkjølelse er lett inneholdt og fjernet fra kroppen ved sitt immunsystem, men pasienter med HIV ikke er i stand til å bekjempe sykdom så vanlig forkjølelse kan faktisk være dødelig for en smittet person.

Tidlige symptomer

HIV har en lang latenstid, så mange pasienter føler seg friske i flere måneder etter eksponering. De fleste mennesker har en kort periode hvor de opplever influensalignende symptomer etter to til tre uker for å bli smittet. Dette varierer imidlertid blant pasientene. Initial, førstetrinn symptomer på HIV er milde. En pasient kan oppleve noen symptomer i det hele tatt. Felles advarsel tegn på HIV-infeksjon er uforklarlig feber, hodepine, hovne lymfeknuter og utslett.

Midt-Stage Symptomer

I tidlige stadier, kan pasienter føler mildt syke, men de er i stand til å fortsette normal aktivitet. Selv om symptomer er ikke åpenbare, er pasienten fremdeles i stand til å overføre viruset til andre. De midterste scenen symptomer kan vare i flere år, men viruset fortsetter å gjenskape i vertens immunceller ødelegger T-hjelpeceller som er en viktig del av en persons immunsystem. I løpet av denne tiden, kronisk tretthet, hovne lymfeknuter, vekttap og kortpustethet kan forekomme.

Transmission

Selv om seksuell overføring er den mest kjente årsaken, er den høyeste sannsynligheten for HIV-smitte blant sprøytemisbrukere. Sjansene for HIV-smitte er betydelig økt med ubeskyttet sex og intravenøs narkotikabruk kombinert. Blodoverføringer er en annen mulighet for infeksjon, men sykehus og blodbanker har bedret sin screening for HIV-antistoffer i blodet.

HIV kan overføres fra mor til barn. Omtrent 600.000 spedbarn smittes årlig med hiv fra sine mødre enten fra fødselen eller gjennom amming. I USA er de fleste kvinner screenet for HIV før fødselen, men forekomsten er høy i utviklingsland der testene ikke er tilgjengelige.

Behandling

Med omfattende forskning gjennom årene, har det medisinske fellesskapet utviklet potent anti-virus medisiner som strekker HIV-pasienter 'levetid ved årene. Målet for behandlingen er å undertrykke symptomer og senke mengden av viruspartikler ble detektert i blodet. HAART (høyaktiv antiretroviral terapi) er kjent som "cocktail" behandling for HIV. Denne blanding av anti-virale komponenter består av tre eller flere løsninger som er tilpasset til pasientens scenen og symptomer.

Forebygging

Det er ingen vaksine mot HIV, slik forebyggende tiltak er den beste måten å kontrollere infeksjonen. Bruk alltid kondom ved seksuell aktivitet, og aldri dele nåler. Hvis du er i et monogamt forhold, vet partneren din status og få testet. I tillegg forskning i 2006 av National Institutes of Health (NIH) viser at omskjæring hos menn redusert muligheten for overføring av 53 prosent.

Hvordan nå dette stadium av Astral Projection

Det høres umulig, prosessen med astral projeksjon, noe som innebærer å forlate kroppen. Men folk gjør dette, på en måte, hver kveld, som deres bevisste sinn trekker seg tilbake og lar underbevisstheten til å ta over og drøm. Den største forskjellen i astral projeksjon er at en person forblir i kontroll av prosessen ved å forbli i en tilstand av dyp meditasjon, delvis indusert ved å legge inn det som kalles vibrasjonsstadiet. Vibrasjonsstadiet beviser utfordrende for mange utøvere av astral projeksjon, men det er noen retningslinjer som kan forbedre din evne til å gå inn i den og kontrollere den for best mulig resultat.

Bruksanvisning

Vibrasjon 101

•  Finn en passende plass for astral projeksjon. Fordi vibrasjonsstadiet oppnås senere i prosessen med astral projeksjon, er det viktig at rommet være fri for potensielle forstyrrelser, inkludert sterkt lys.

Oppnå dyp avslapning, det være seg ved dyp pusting, meditasjon, yoga eller chan mantraer. Målet ditt er å nærme seg tilstanden i søvn uten å skrive det. Denne balansen, kjent som hypnagogic staten, krever å opprettholde fokus og kontroll. Hold hodet klart av distraksjoner og meditere på mørket. Til slutt, bør du slutte å føle grensen mellom kroppen og rommet rundt den. Din eneste bevissthet bør være i dine tanker.

Gjør et mentalt skanning av ekstremitetene og muskler. Å gå inn i vibrasjonsstadiet, bør du føle noen form for energi som strømmer gjennom dem, i form av en varm eller prikkende følelse. Hvis du ikke føler deg denne følelsen, er det flere strategier som kan hjelpe indusere det. Legg deg ned på en nord-sør akse med hodet vendt mot nord. Sørg for at du er komfortabel og varm. Sett et mål, før økten, som du vil huske prosessen i sin helhet. Fokus på ulike punkter i rommet, og trekker linjer av energi mellom kropp og områdene. Visualisere trekke energi fra disse områdene mot kroppen din.

Utvikle metoder for å kontrollere vibrasjonsstadiet. Når du føler energi presser gjennom kroppen din, kan du styre den til dine ulike muskler og ekstremiteter. Du kan lage bølger av kraft i hele kroppen din.

Trekk vibrasjonsstadiet. En av utfordringene i astral projeksjon er at når du går inn i vibrasjonsstadiet, du panikk eller bli distrahert og miste følelsen. Du kan bygge din utholdenhet for vibrasjonsstadiet ved honing fokus. Øv bor fullt tilstede mens du gjør en daglig oppgave. Øver ferd med å skifte mellom våken og sovende, skiftende og trekker seg tilbake, slik at overgangen føles glatt. Fortell deg selv at du er i kontroll over din kropp og dens prosesser.

Tips og advarsler

  • Dyp pusting og gjentatte små bekreftelser i løpet av dagen kan også trene hjernen din til å gå inn dypere avslapning.
  • Ikke praksis astral projeksjon når du er trøtt, fordi prosessen krever mental acuity og konsentrasjon.

Tidlig stadium symptomer på Alzheimers hos kvinner

Tidlig stadium symptomer på Alzheimers hos kvinner


Ifølge Centers for Disease Control, Alzheimers sykdom var den sjette største dødsårsaken for alle amerikanere i 2007. Erkjennelsen symptomene på denne sykdommen kan bidra til å forsinke progresjon og forbedre livskvaliteten for kvinner med denne tilstanden ved å tillate for behandling alternativer, rådgivning og støtte fra familien.

Funksjoner

Tidlige symptomer på Alzheimers sykdom hos kvinner speile de av mennene og inkluderer glemme ord, samtaler og avtaler, Misplacing brukte elementer som lesebriller, og forvirring med håndtering av økonomi som sjekkhefte.

Identifikasjon

Tidlige symptomer på Alzheimers sykdom hos kvinner kan bli lagt merke til av familiemedlemmer, nære venner eller kolleger; Diagnosen stilles av en lege som kan gjennomføre psykologiske tester eller avbildning av hjernen.

Risikofaktorer

Kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle symptomer på Alzheimers sykdom. I tillegg, de med en familie historie av Alzheimers, høyt blodtrykk eller kolesterol, ukontrollert diabetes, og lave utdanningsnivå har en økt risiko for Alzheimers sykdom.

Betraktninger

Kvinner med tidlige symptomer på Alzheimers sykdom kan utvikle dårlig generelle økonomiske dom. De kan bli mer utsatt for svindel som ber på eldre, noe som kan kreve familiemedlemmer eller andre omsorgspersoner til å ta over deres pengene ledelse.

Behandlinger

Ingen kur er tilgjengelig for Alzheimers sykdom, men leger kan foreskrive medisiner som Aricept og Namenda å bremse mentale forandringer; livsstilsendringer som et sunt kosthold, mental trening, og tilskudd av vitamin E eller ginko kan anbefales også.

Potensial

Ifølge Alzheimers Foundation, tidlige symptomer på Alzheimers er progressive og har potensial til å forårsake personlighet og humørsvingninger samt mer alvorlige fysiske symptomer.

Tidlig stadium av demens hos menn

Demens er definert som en ervervet svekket hukommelse, intellekt og personlighet uten noen svekkelse av bevissthet. Dette verdifall kan ofte føre til en forverring av emosjonell kontroll og sosiale ferdigheter. Mens begrepet brukes for å referere til den ødeleggende sykdommen i seg selv, er det også brukt for å referere til prosessen med forverring. De tidlige stadier av demens hos menn og kvinner er kjent som pre-senil demens, generelt akseptert som før fylte 65.

Symptomer

Demens hos menn er ofte uoppdaget i en tidlig fase. Dette antas å være et resultat av den karakteriseringen av demens-lignende symptomer som er typiske for aldringsprosessen. I tillegg demens symptomer varierer mellom individuelle menn. Ifølge den australske regjeringen Institutt for helse og aldring, vanlige symptomer på tidlige stadier av demens inkluderer hukommelsestap, forvirring, problemer med rutineoppgaver, desorientering med kjente omgivelser og personlighetsendringer, for eksempel øke apati og irritabilitet.

Depresjon og demens

Kroniske emosjonelle dysfunksjoner som depresjon antas å bidra til å føre de tidlige stadier av demens hos menn. Ifølge National Institute of Mental Health, ensomhet og angst, kanskje på grunn av tapet av en ektefelle, kan bli en kronisk tilstand med depressive trekk. Kardiovaskulær dysfunksjon og sykdom, slik som hjerteinfarkt og slag, kan også føre til en kronisk tilstand av depresjon som kan utløse tidlige stadier av demens hos menn.

Andre mulige årsaker

De vanligste årsaker til demens hos menn er sykdommer som forårsaker degenerasjon av nerveceller i hjernen, slik som Alzheimers sykdom og Parkinsons sykdom. Ifølge en artikkel gjennomgått av leger ved Cleveland Clinic Neuroscience Center, kan biologiske reaksjoner som toksisitet fra narkotika eller alkohol misbruk eller ernæringsmessige mangler, også være årsaksfaktorer. Infeksjoner i hjernen og ryggmargen kan også være en årsak, så vel som hodetraume og sykdommer i andre viktige organer. Alle disse faktorer kan bidra til tidlige stadier av demens hos menn.

Behandling

Behandling av demens i tidlig fase vil avhenge av om spesifikke årsaksfaktorer har blitt identifisert. Likevel visse forhold som kan bidra til tidlige stadier av demens hos menn har blitt undersøkt. En studie fra 2006 rapportert av Journal of the American Heart Association avdekket en sammenheng mellom høyt blodtrykk og demens hos menn. Denne studien fokuserte på menn under 65 år som hadde høyt blodtrykk. Funn basert på studier av kontrollgrupper blant disse mennene indikerte en høyere rate av demens hos de som har høyt blodtrykk var ubehandlet eller minimalt behandlet i motsetning til menn som fikk riktige medisiner.

Kolesterol

Ifølge en studie som ble rapportert i Archives of Neurology, har en kobling mellom å senke kolesterolnivået som skyldes aldring og tidlige stadier av demens blitt studert. Selv om en direkte årsakssammenheng med demens på grunn av lavt kolesterol ikke er etablert, er det etablert degenerative bivirkninger av lavere kolesterolnivå på nevrologiske funksjoner. I tillegg til en tilbøyelighet til menn med lave kolesterolnivåer bære en viss gen (APOE epsilon-4) har ført til videre forskning langs disse linjer.

På hvilket stadium kan du vite kjønnet på babyen?

På hvilket stadium kan du vite kjønnet på babyen?


Mange foreldre ønsker å fastslå barnets kjønn før fødselen. Den vanligste måten å fortelle barnets kjønn er ved ultralydundersøkelse. Denne testen er ikke-invasiv med svært få risikoer eller komplikasjoner.

Tidligste dato

Legene kan noen ganger fortelle sex av en baby på 16 ukers svangerskap med ultralyd. Men barnets kjønnsorgan er ikke alltid synlig i denne alderen.

Optimal Age

Ved 22-23 ukers svangerskap, kan en lege fortelle en babyens kjønn med 99% nøyaktighet. Noen få falske prediksjoner oppstå på dette stadiet.

Detaljer

Bestemme kjønnet på babyen ved ultralydundersøkelse innebærer å visualisere genitalia, enten barnet er en gutt eller jente.

Andre tester

Andre tester er ofte gjort i løpet av svangerskapet. Amniocentesis, for eksempel, er en fremgangsmåte som omfatter å sette en nål inn i fostervann sac å trekke fostervann. Når denne testen er gjort, er det å søke etter fødselsskader dersom det er en grunn til å mistenke dem. Babyens kjønn kan også bestemmes fra fostervannsprøve.

Risiko

Bestemme barnets kjønn ikke er en primær grunn til å ha en fostervannsprøve utført. Testen presenterer risiko for både mor og baby som spontanabort, infeksjon i baby eller mor, og for tidlig fødsel.

På hvilket stadium i svangerskapet Har du stoppe Føler Sleepy?

De fleste kvinner rapporterer søvnighet på et tidspunkt under svangerskapet. Selv om hver enkelt er forskjellig, er det mer vanlig å bli trøtt i løpet av de første og tredje trimester av svangerskapet. Du har sannsynligvis kan ikke helt unngå dette søvnighet, men du kan ta noen enkle forholdsregler for å minske din trøtthet.

Første trimester

En stor del av aktiviteten som skjer inne i kroppen din i løpet av første trimester. I løpet av de første tre månedene, vokser embryo fra en mikroskopisk masse av celler i et lite foster med alle hans eller hennes indre organer til stede. Bein, muskler og bindevev danner raskt også. Tatt i betraktning det faktum at kroppen din er å støtte denne veksten, er det ikke rart at en av de første symptomene mange kvinner legger merke til under svangerskapet er søvnighet. Økningen i hormonet progesteron i løpet av de første ukene og månedene av svangerskapet, sammen med mulig slippe blodsukker kan øke tretthet i tillegg. Brekning, oppkast og humørsvingninger er blant andre vanlige slitsomme symptomer oppleves av kvinner i denne fasen av svangerskapet.

Andre trimester

Søvnighet tendens til å avta i løpet av andre trimester av svangerskapet. Kvinner som er mellom deres fjerde og sjette månedene av svangerskapet rapporterer ofte mye mindre søvnighet og mye mer energi. Noen kvinner har mer energi enn normalt i denne perioden. Kvalme, oppkast og humørsvingninger er mer sannsynlig å avta eller muligens også avta i løpet av disse månedene også. Dette kan skyldes det faktum at hormonnivået ikke er så dramatisk som fosser de var i første trimester. Fosteret fortsetter å vokse raskt i løpet av denne tiden, og vil trolig være rundt 10 inches lang og veier ca 1 1/2 pounds.

Tredje trimester

Fatigue er på vei oppover igjen for de fleste gravide i løpet av tredje trimester. I denne siste fasen av svangerskapet, vil de fleste babyer firedoble sin vekt. Vektøkning for mor og foster legger til en fysisk stress på kroppen. Den økende størrelsen på en mors mage ofte gjør det vanskelig å sove. Press på blæren kan gjøre flere nattlige turer på do en nødvendighet.

Kjemper Sleepiness

Hvis du opplever en økning i søvnighet mens du er gravid, kan du bekjempe din trøtthet i en rekke måter. Tillat deg selv å få nok søvn. Hvis det er mulig, gå til sengs tidligere, og få tid til en lur i løpet av dagen. Kutte ned på koffein, som kan forstyrre søvnmønster. Spis et sunt kosthold. Forbruker små men hyppige måltider i løpet av dagen vil bistå i å holde blodsukkeret stabilisert. Unngå også et overskudd av junk food, som søtsaker kan føre til en midlertidig energi boost og deretter en krasj. Begrense stress ved å ta deg tid til å slappe av og delta i aktiviteter du liker.

Konklusjon

Hvis du er som de fleste gravide kvinner, vil økt søvnighet trolig bli svært merkbar i løpet i første trimester, bli bedre i andre trimester, og deretter gå tilbake i siste trimester. Imidlertid er hvert menneske forskjellig, så ikke bry deg om at opplevelsen ikke passer i formen. Ta vare på deg selv, snakk med legen din hvis nødvendig, og husk at denne søvnige perioden i livet ditt er bare midlertidig.

I hvilket stadium av graviditet Har Fetus Begynn å Kick & Move?

En av de mest etterlengtede og spennende øyeblikk av graviditet er når en mor-å-være først føles babyen sparke og bevege seg inne i henne. I ukene fram til det øyeblikket, kan alle noen mor tenke på er: Når vil det skje? Fosteret begynner å sparke og bevege seg rundt den syvende uke av svangerskapet, men det er så lite at mor ikke kan føle det. De fleste mødre vil ikke begynne å føle fosteret beveger seg inntil 15 til 20 uker av svangerskapet, selv om noen vil føle det tidligere og andre senere.

Tidlig Fetal Movement (Uke 7-12)

Fosteret begynner å bevege seg rundt den syvende uke av svangerskapet, kort tid etter sitt hjerte begynner å slå. Mens en mor ikke kan oppdage denne bevegelsen --- fosteret er teknisk sett fortsatt et embryo på dette punktet, bare å måle om en halv tomme lang --- hun vil være i stand til å se det vinke sine små arm knopper og sparker bena via ultralyd .

Bevegelse i begynnelsen av andre trimester (Uke 13-20)

De første fosterbevegelser mor kan føle kalles "quicke." Mange førstegangsfødende vil ikke innse når quicke skjer, som tidlig fosterbevegelser ofte føler rumlingen av gass. Forskjellige kvinner beskrive følelsen av babyens bevegelse på ulike måter. Ifølge baby Center, noen kvinner sier det føles som popcorn popping, flagrende sommerfugl vinger eller gullfisk i svømming.

Fetal Movement i Late andre trimester (Uke 21-27)

Som barnet vokser, blir dens bevegelser vilje sterkere og mer klar. I løpet av sent andre trimester, vil de fleste kvinner føler spark og slag, samt sprelle og rulle. Kvinnens partner kan være i stand til å føle noe av denne bevegelsen ved berøring av magen. I noen tilfeller kan bevegelsen være så sterk at den kan sees fra utsiden: The mamma å være mage vil hoppe og rulle som barnet gjør.

Fetal Movement i Early tredje trimester (uke 28-32)

Ved starten av tredje trimester, kan de fleste mødre føler deres baby sparker regelmessig (men ikke nødvendigvis ofte). På denne tiden, skal en kvinne begynner å holde styr på henne babyens bevegelser ved å telle barnets spark. Denne øvelsen kan hjelpe moren blir klar over eventuelle uvanlige reduksjon i aktivitet og identifisere et potensielt problem. Ifølge American Graviditet Association, bør mor gjøre "spark teller" på samme tid hver dag, helst på et tidspunkt når barnet er vanligvis aktiv. Moren bør telle minst 10 spark i løpet av to timer.

Fetal Movement i slutten av tredje trimester (32-40 uker)

Med rundt 32 uker, kan moren begynne å føle færre bevegelser, fordi babyen har vokst så mye at den har mindre plass til å bevege seg i livmoren. Hun skal fortsette å gjøre hennes spark teller og rapportere til legen henne noe vesentlig redusert aktivitet.

Er Stage 4 Brain Cancer Terminal?

Er Stage 4 Brain Cancer Terminal?


Hjernekreft er definert av scenen og type (godartet eller ondartet), og som den primære kilde eller metastatisk (fra en annen kilde). Gliomer er en klasse av tumor som er kategorisert i henhold til cellene rammes. Hjernesvulst inkluderer astrocytomas, som er brutt ned i etapper i henhold til frekvensen av aggresjon. Trinn 4, den mest kritiske, har en lav overlevelse.

Identifikasjon

Stadium 4 kreft i hjernen tyder på at kreften har spredd seg til et annet organ. Brain kreft er også definert av karakteren. Grade IV betyr at ondartet vev ser mest unormal og vokser raskt, ifølge National Cancer Institute.

Behandling

Stadium 4 kreft i hjernen behandling inkluderer kjemoterapi, strålebehandling, biologisk behandling, kirurgi, hormonbehandling og cryosurgery. En eller en kombinasjon av behandlinger kan bli fulgt, avhengig av den spesifikke plasseringen av tumoren i hjernen, i henhold til Buzzle.com.

Statistikk

Ifølge The University of Texas MD Anderson Cancer Center, er den vanligste formen for kreft i hjernen hos voksne en grad 4 glioblastoma multiforme, en ekstremt aggressiv og dødelig hjernekreft. Det står for 67 prosent av hjernekrefttyper som kalles astrocytomas.

Betraktninger

Ifølge MedicineNet.com, er kreft i hjernen anses terminal fordi de fleste behandlingsplaner er ikke en kur. Overlevelse større enn 5 år varierer fra mindre enn 10 prosent til så mye som 32 prosent.

Betydning

Amerikanske hjernesvulst Association statistikk viser at hjernesvulster er på toppen av listen for kreftdød hos personer yngre enn 20 år. Den rapporterer også det er mer enn 120 forskjellige typer hjernesvulster.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.

Medisinsk Definisjon av tymektomi

Medisinsk Definisjon av tymektomi


En tymektomi er kirurgisk fjerning av thymus kjertel, som ligger bak brystbeinet og spille er en viktig rolle i kroppens immunsystem. Mer spesifikt, forvandler thymus kjertel hvite blodlegemer (lymfocytter) i T-celler som hjelper kroppen bekjempe virus og infeksjoner. Ifølge American Cancer Society, er en tymektomi den favoriserte behandling for thymus kreft og er mulig i de fleste pasienter med stadium I og II thymomas.

Historie

Den første dokumenterte tymektomi ble utført i 1911 av en lege ved navn Ernst Ferdinand Sauerbruch i Zürich, Sveits. Den tymektomi ble utført på en pasient med myasthenia gravis, en muskulær forstyrrelse, for å påvirke forløpet av sykdommen. Operasjonen ble møtt med positive resultater, og mellom 1940 og 1950, flere kirurger brukt denne prosedyren på myasthenia gravis pasienter.

Thymomas

Thymomas er de mest vanlige tumor av thymus, og de kommer ut fra thymus epitelceller som hjelpemiddel i utviklingen og utvelgelse av T-celler. Flere av autoimmune sykdommer, slik som erytroaplasi (unormalt lave nivåer av røde blodceller), myasthenia gravis, og hypogammaglobulinemi (unormalt lave nivåer av antistoffer), er knyttet til thymom - selv om dens nøyaktige årsak er ukjent. Belinda Rowland, en lege og medisinsk skribent for Gale Group Inc., rapporterer at thymom effekter både menn og kvinner i alderen 40 og 60 år.

Symptomer på thymom

Så mange som halvparten av pasienter med thymom er asymptomatiske. Symptomer i gjenværende pasientene er forårsaket av blodkar eller en forstørret thymus på luftrøret. Symptomer kan omfatte:

--shortness av pusten
--chest smerte
--dizziness
--coughing
--muscle tretthet
--weakness
--swelling av ansiktet

Myasthenia Gravis

For pasienter med nevromuskulære lidelser myasthenia gravis, hindrer immunsystemet muskel reseptorer fra riktig å reagere på nervesignaler. Muskeltretthet og svakhet er ofte resultatet. Thymus kjertel faktisk fører til at enkelte tilfeller av myasthenia gravis av skadelige thymus-produsert antistoffer som er rettet mot muskel-reseptorer. Thymus kjertel fjerning anbefales for de fleste pasienter med myasthenia gravis og kan drastisk forbedre symptomer hos noen pasienter, ifølge DoctorsofUSC.com.

Methods of Surgery

Det finnes i dag flere måter å utføre en tymektomi. En full sternotomi, den mest invasiv teknikk, gjør det mulig for et innsnitt ned på midten av brystet for å eksponere thymuskjertelen for fjerning.

En delvis sternotomi er når et mindre innsnitt er gjort ned på midten av brystet og bare halvparten av sternum fraskilles. Det er mindre dødtid forbundet med denne operasjonen, i motsetning til et fullstendig sternotomi.

Under thoracoscopic tymektomi, gjør kirurgen 02:58 små snitt på siden av brystet. Thymus kjertel er visualisert og fjernes med et lite teleskop og dissekere instrumenter.

En transcervical tymektomi er den minst invasiv metode for fjerning av thymus kjertelen. Et lite snitt på tvers av den nedre delen av halsen og små instrumenter benyttes til å fjerne thymus.

Post Kirurgi

Utvinningen perioden avhenger av hvilken type operasjon utføres og kan være hvor som helst fra to uker til tre måneder.