Digidexo.com

allergisk mot koriander

Hvordan vite om et barn er allergisk mot katter

Hvordan vite om et barn er allergisk mot katter

Katt allergi er altfor vanlig. Faktisk, mange mennesker har tilstanden, og ikke engang klar over det. De kan skylde symptomer på pollen eller sesongmessige endringer. Når det er barnet ditt, men du er mer bevisst på hennes fysiske velvære. Enhver liten nys eller ubehag gjør at du føler deg ukomfortabel. Hvis du mistenker at barnet ditt er allergisk mot katter, kan denne artikkelen hjelpe deg å finne ut om din hypotese er sann. Her vil du lære sannheten om katteallergener og hvordan å fortelle om du barnet er allergisk mot dem.

Hvordan vite om et barn er allergisk mot katter

•  Sjekk barnet ditt om 15 minutter etter først å ha blitt utsatt for en katt. Allergier vanligvis vises mellom 15 minutter og 40 minutter etter eksponering. Hvis du eier en feline selv, men dette er nesten umulig å oppdage, siden klær har vanligvis allergener på det hele dagen. Kløende øyne er en av de enkleste ting å få øye på fordi du kan fysisk se den.

Se etter en rennende nese, rennende øyne og nysing når barnet spiller inne. De fleste pollen allergi bare skje når personen går utenfor. Pet pels, dander og avføring allergi oppstår oftest innendørs.

Recruit noen til å klappe sitte katten din for et par uker. Dette er første skritt for å bli kvitt ditt hjem og din familie klær av alt katt rusk. Det vil imidlertid ikke løse problemet fordi møbler, tepper, luftkanaler, gardiner, og alt annet du kan tenke på fortsatt inneholder allergener for noen tid.

Vask klær og ditt barns klær. Du trenger ikke å gjøre hele garderoben med en gang - akkurat nok for et par uker, for å se om barnet er allergisk mot katter.

•  Gå på en tur med barnet ditt. Kom deg bort fra alle mulige katteallergener. Noen dager er ikke nok for kroppen. Det bokstavelig talt tar minst en uke for å se noen resultater. Hvis barnet ditt er allergisk mot katter, kløende, rennende øyne, nysing, og rennende nese bør gå bort mot slutten av turen, og tilbake når du kommer hjem med katten din.

Hint

 • Husk, rennende nese, rennende øyne og nysing bare indikere en slags allergi hvis det er kronisk. Hvis ikke, kan det bare være et virus som må gå sin gang.
 • Ikke utsett barnet for katter når du finner ut at han er allergisk. Det kan føre til alvorlige helseproblemer som astma. Allergivaksinering kan fungere, men katten fjerning er mye mer effektivt.

Kan du være allergisk mot en naturlig vitamin?

Kan du være allergisk mot en naturlig vitamin?


Naturlige vitamintilskudd kan forårsake allergiske reaksjoner, siden produksjonsprosessen legger ingredienser. Hvis du mistenker at du har en allergisk reaksjon på vitaminer, er det verdt å lære om disse tilsatte ingredienser.

Hvete produkter

Vitamintilskudd kan inneholde hvete, som forårsaker allergiske reaksjoner hos mange mennesker. Sjekk ingrediensene nøye for hvete og relaterte substanser som gluten, Farina eller semulegryn.

Naturlig vs Syntetisk

Naturlig kosttilskudd bruke naturlig form i stedet for en syntetisk versjon av vitamin. Vitamin E er et eksempel. Ifølge Leslie K. Kay, en registrert kostholdsekspert og ekspert på komplementær ernæring, d-alfa-tokoferol, noen ganger oppført som bare "d" eller "d-alpha", er en naturlig form av vitamin, mens dl-alfa-tokoferol , noen ganger angitt som "dl" eller "dl-a-," er syntetisk. Du kan være allergisk mot både på grunn av vitaminer 'tilsatte ingredienser.

Hjelpestoffer

Hjelpestoffer er stoffer som tilsettes ved vitamin produksjonsprosessen for å belegge tabletter, for å hjelpe dem i oppløsning eller å blande eller binde ingrediensene sammen, ifølge Kay. Glyserin er et eksempel på et belegg som hjelpemiddel dere kan være følsomt for.

Binders

Binders er tablettere agenter som hjelper ingrediensene holde sammen. Eksempler er krysspovidon, dikalsium phophate og gummi arabicum. Noen mennesker har allergi mot disse ingrediensene.

Fyllstoff

Fyllstoffer er også tablettemidler og tilsettes til bulk opp tabletter eller til å utsette fett-oppløselige vitaminer i en kapsel. Harpiks er et eksempel på et fyllstoff som opprettholder Vitamin B12 struktur når varme anvendes ved produksjon av tabletter. Du kan være sensitiv eller allergisk mot fyllstoff også.

Hvordan kan jeg vite om barnet er allergisk mot katter?

Hvordan kan jeg vite om barnet er allergisk mot katter?


Når du introdusert spedbarn til feline din, sjansene er du håpet på en umiddelbar obligasjon. Du ville ha den nye babyen og din gamle "baby", katten, til å bli venner for livet. I stedet har du en baby som hoster, snufser og nyser på bare synet av pus. Kan barnet ditt være allergisk mot katter? Mens det kan være vanskelig å fastslå, er det noen metoder som kan hjelpe deg å diagnostisere spedbarn.

Monitor Behavior

Det er ofte vanskelig å skille en kald fra en dyreallergi. Følg nøye med på ditt barns symptomer og legger merke til når de oppstår for å finne ut om babyen er allergisk mot katten din, foreslår Babycenter. Betyr det virke som om barnet ditt er alltid syk? Forkjølelse vanligvis forsvinner i ca en uke til 10 dager; hvis symptomene vedvarer utover denne tidsrammen, kan det være på grunn av allergi. I tillegg, se annen atferd-kronisk hoste, puste gjennom munnen og konstant wiggling og tørke er også tegn på allergi.

Se på huden til barnet ditt. En mørk, lilla eller blå utseende under øynene, ofte kalt allergiske shiners-kan vises hos spedbarn som har kjæledyr allergi. Hud som er irritert eller brutt ut kan indikere en allergi, så kan røde, rennende øyne og en klar, tynn nasal drenering.

Det kan være vanskelig å fastslå den skyldige av ditt barns symptomer uten hjelp av en lege. Dessverre, fjerne pus fra miljøet og ser på for å se om ditt barns symptomer bedre er ikke alltid avgjørende, sier Babycenter. Kattens dander kan bo i miljøet så lenge som et år etter at katten er fjernet. Men hvis du og barnet ditt bruke en betydelig mengde tid borte fra katten-om en uke eller så-og tilstanden bedres, kan du ha et svar.

Besøk Doctor

Ta barnet ditt til barnelege hvis du er usikker på om han lider av et kjæledyr allergi. Legen kan utføre blodprøver som måler IgE, eller allergi, nivåer i baby. Barnelege kan også henvise deg til en allergolog for mer omfattende diagnostikk, inkludert huden testing.

Administrer Allergi

Dessverre er den eneste måten å fullstendig eliminere ditt barns kjæledyr allergi fjerne pet, ifølge Babycenter. Imidlertid kan allergi bli bedre håndtert ved ofte å vaske katten din til å fjerne flass. Bruk en sjampo beregnet for reduksjon av kjæledyr dander og holde katten ut av barnerommet og ut av møbler. Hyppig støvsuging kan også redusere mengden av dander i miljøet.

Hvordan vite om min Toddler er allergisk mot melk

Hvordan vite om min Toddler er allergisk mot melk


En allergi mot Cowa € ™ s melk forekommer i ca 2 til 8 prosent av spedbarn og småbarn. Noen småbarn har dårlige reaksjoner på Cowa € ™ s melkeprotein og melkeprodukter som ikke er en indikasjon på en melkeallergi. Heldigvis finnes det noen enkle og trygge måter å vite sikkert om din egen pjokk er allergisk mot melk.

Bruksanvisning

•  Hold et meieri journal for å registrere hva meieriprodukter pjokk spiser og når, sammen med hvordan hun reagerer på mat, i form av avføring eller andre fysiske tiltak, som for eksempel utslett. Ta note Hvis pjokk erfaringer reaksjoner som gass, forstoppelse, diaré, eller hvis du finner slimete eller blod i hennes avføring.

Legg merke til om andre familiemedlemmer har dårlige reaksjoner etter å ha tatt i melk eller andre meieriprodukter. Ifølge Arizona-baserte Dr. Doris J. Rapp, melke problemer har en tendens til å kjøre i familien, forårsaker symptomer som spenner fra sengevæting til hyperaktivitet og astma. Hvis toddlerâ € ™ s nærmeste slektninger har dårlige reaksjoner på meieri, ita € ™ s høy indikator på at han også vil ha en melkeallergi.

Bruk følgende test foreslått av Dr. Rapp for å se om din pjokk er allergisk mot melk. Slutte å mate hennes melkeprodukter for en uke. Når uken er opp, innlemme meieriprodukter tilbake i hennes diett på tom mage. Innen en time skal du kunne se om hun har noen form for allergisk reaksjon. (Merk at hvis barnet ditt har opplevd alvorlige melke reaksjoner, denne typen tester bør kun utføres under medisinsk tilsyn.) Mer forsinkede reaksjoner, på den annen side kan omfatte sengevæting, astma og ørebetennelser.

Dra til en allergolog med pjokk på slep for å verifisere om han er allergisk mot melk. De fleste allergikere vil bruke en prikktest eller en blod prøve for å avgjøre om et barn har en allergi.

Tips og advarsler

 • Hvis pjokk har melkeallergi, vil youâ € ™ må unngå å mate henne alle matvarer med Cowa € ™ s melk eller goatâ € ™ s melk, inkludert ost, smør, margarin, fløte eller vaniljesaus.
 • Mødre som fortsatt ammer sine småbarn kan overføre meieriprodukter til barnet via morsmelk, provoserte en allergisk reaksjon på melkeallergiske barn. I disse tilfellene vil ammer mor trenger å tømme hennes diett av noen meieriprodukter.

Leddgikt Alternativ hvis Allergisk mot Celebrex

Artritt oppstår når brusk i leddene slites bort, ifølge Mayo Clinic. Leddgikt påvirker alle deler av kroppen, men de vanligste områdene som berøres er blant de nedre rygg, nakke, hofter og hender. Risikofaktorer for denne tilstanden inkluderer alder, beindeformiteter, forurensninger av ledd og fedme. Medisiner kan kontrollere smerter og betennelse av leddgikt ledd. Personer som er allergiske mot medisinering Celebrex har andre alternativer for lettelse.

Steroide antiinflammatoriske legemidler

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan redusere smerter og betennelse av leddgikt, ifølge Mayo Clinic. Over-the-counter medisiner, for eksempel Advil eller Motrin, arbeid for noen mennesker. Men hvis du ikke får lindring form over-the-counter alternativene, snakk med legen din om reseptbelagte NSAIDs. Reseptbelagte alternativer kommer i en patch eller gel som kan gnis på smertefulle ledd, ifølge Mayo Clinic.

NSAID bør overvåkes nøye av legen din. Bivirkninger av disse medikamentene kan inkludere øret ringing og hjerte-problemer.

Kortison injeksjoner

Kortison injeksjoner gis direkte inn i leddet. Legen vil nummen området rundt de berørte felles og gi injeksjonen for å redusere smerte. Typisk vil en lege vil begrense mengden av injeksjoner gitt hvert år. Å ha for mange injeksjoner kan føre til skade på felles, ifølge Mayo Clinic.

Tramadol

Tramadol, som også er kjent som Ultram, er en anti-inflammatoriske medisiner som er tilgjengelig på resept. I motsetning til NSAID medisiner, betyr tramadol ikke har risiko for magesår og blødning; kan imidlertid kvalme eller forstoppelse oppleves. Denne medisinen er designet for bluss ups i stedet for langsiktig bruk, ifølge Mayo Clinic.

Botox Injection

Botox-injeksjoner kan gi lindring for leddsmerter, ifølge Mayo Clinic. Leddgikt pasienter rapporterer opplever forbedringer i smerte etter å ha mottatt behandling. Mer forskning er nødvendig på dette området, men Mayo Clinic rapporterer at foreløpige resultatene av denne behandlingen er lovende.

Livsstil endringer

Livsstilsendring kan redusere smerter og betennelser assosiert med denne tilstanden, ifølge Medline Plus. Får regelmessig lav-effekt trening, som gåing eller swing, øker musklene rundt leddene, som gjør at felles å bli stabil.

Bære ekstra vekt kan legge press på leddene, slik som hofter og knær. Selv miste en liten mengde vekt kan redusere symptomene av denne artritt.

Aktiviteter som krever repeterende felles bruk bør begrenses. Hvis du må gjøre disse aktivitetene, ta hyppige pauser.

Hva er symptomene på å være allergisk mot katter?

Hva er symptomene på å være allergisk mot katter?


Nesten 10 prosent av befolkningen i USA lider av kjæledyr allergi. Mens noen mennesker er allergiske mot hunder eller andre dyr, feline følgesvenner er ansvarlig for de fleste av kjæledyr allergi. Allergi er forårsaket av hypersensitive immunforsvar at feil proteiner i cat dander, allergener, for farlige helsetrusler. Kroppen reagerer på disse truslene, angripe allergener som om de er bakterier eller virus. Det brede spekter av symptomer er et resultat av kroppen din reagere og angripe de irriterende allergener.

Nasale symptomer

Eksponering for katteallergener kan fremkalle en rekke nesesymptomer i en allergisk person. Kroppen aktiverer slike responser i et forsøk på å skylle ut de irriterende allergener. En person med katt allergi kan finne seg nysing ofte. Andre forkjølelsesliknende symptomer som rennende, ting, eller kløende nese, ofte følger en allergi mot katter.

Respiratoriske symptomer

Hoste er kroppens måte å utvise utenlandske partikler fra luftveiene. Når den allergiske enkeltes kropp identifiserer et allergen som en farlig utenlandsk molekyl, prøver det ofte å hoste den ut. Tungpustethet, kortpustethet, stramme inne i brystet, og vanskeligheter med å puste kan også være symptomer på allergi mot katter. Det er heller ikke uvanlig for allergikere å ha en sår hals, som kroppen reagerer på allergener.

Symptomer på Eye

De katteallergener irriterer det menneskelige øyet også. I et forsøk på å bli kvitt den irriterende allergen, kan øynene begynner å vann. Hvis allergenet har kontakt til øyet, kan øyet også bli rød, irritert og kløende.

Hud Tegn og symptomer

I tillegg til symptomer som kan minne om en kald, noen manifest symptomer på huden. En person med katt allergi kan bryte ut i elveblest eller utvikle et utslett på huden hennes, som kroppen frigjør histamin og andre molekyler i en allergisk reaksjon, i sitt forsøk på å rense kroppen for allergenet. Huden kan bli særlig rødt når det har blitt ripete, bitt eller slikket av en katt.

Hvordan vet jeg om jeg er allergisk mot melk

Iskrem, ost og andre meieriprodukter kan provosere litt mindre enn ønskelig reaksjoner hos noen mennesker. Ifølge Mayo Clinic, er melkeallergi en av de åtte matallergier. Det kan manifestere seg i en rekke symptomer fra oppkast og fordøyelsesproblemer til utslett og en vedvarende hoste. Siden mange mennesker er rett og slett laktose intolerant heller enn allergisk mot melk, kan det være vanskelig å finne ut hvorvidt du er virkelig allergisk.

Bruksanvisning

En ta oppmerksom på eventuelle unormale symptomer etter at du spiser melkeprodukter som melk, ost eller iskrem. En liten stund til noen få timer etter at du spiser melk, kan du oppleve oppkast, dårlig fordøyelse og elveblest. Dette er typiske indikatorer på en melkeallergi.

Se opp for melk allergi symptomer som kan ta lengre tid å utvikle, for eksempel diaré, løs eller blodig avføring, rennende nese, magekramper eller et kløende hudutslett rundt munnen. Siden de kan ta uker å utvikle, kan disse symptomene være mindre åpenbart knyttet til en melkeallergi, men du bør sørge for å nevne dem med legen din.

Ta kontakt med legen din om din potensielle melkeallergi, og sørg for å nevne hvor mange melkeprodukter du spiser regelmessig samt eventuelle symptomer du har opplevd etter inntak av meieriprodukter. Han kan bestemme at du er rett og slett laktose intolerant, som er en mat følsomhet i stedet for en matallergi.

Følg en behandlingsplan skissert av legen din, og legg merke til om du opplever noen av de tidligere symptomene som førte deg til å tro du har en melkeallergi. Hvis du fortsatt opplever disse symptomene, kan dette være et tegn på en helt egen sykdom, og du bør nok en gang besøke helsepersonell for å finne årsaken.

Tips og advarsler

 • Ikke overse tegn og symptomer på en melkeallergi, som melk forbruket med en melk allergisk person kan føre til en sjelden, livstruende reaksjon kjent som anafylaksi.

Hvordan vet jeg om du er allergisk mot kasein eller melkeprotein

Millioner av mennesker verden over står overfor et meieri intoleranse; tusen mer er uvitende om deres intoleranse. Mens det er ingen definitive test for å avgjøre om du er allergisk mot en matvare, er det kliniske blod- og urinprøver som kan avgjøre om kroppen din er allergisk mot en matkilde. Den mest effektive testen, er imidlertid å observere symptomene og observere hva som skjer under et meieri eliminering diett. Hvis symptomene er fortsatt i en periode med eliminering, er du mer enn sannsynlig allergisk mot melkeprodukter.

Bruksanvisning

•  Finn ut om du er meieri protein intolerant, eller meieri laktose intolerant. Det er to forskjellige former av melkeallergi: laktose og protein. Det er mulig å være allergisk til den ene og ikke den andre, eller til begge samtidig. For de med entall laktoseintoleranse, laktosefrie produkter, for eksempel laktosefri melk eller Lactaid piller, kan hjelpe i behandlingen. Men for de som er allergisk mot kasein (melkeprotein), laktosefrie produkter og piller er ineffektiv, og alle melkeprodukter må unngås. Blod og urin tester kan gjøres for å bestemme mulige allergi tilstedeværelse i kroppen, men det er ingen definitiv test for å fastslå noen matallergi. Den beste måten å finne ut om du har en matallergi er å samle og sammenligne dine symptomer og prøve en eliminasjonsdiett for å teste om symptomene avta.

Observer dine symptomer. Symptomene på kasein intoleranse inkluderer utslett som eksem og elveblest, fordøyelsesenzymer og gastrointestinal ubehag og astmaanfall. Det er mulig for en person med en kasein allergi å gå inn i anafylaktisk sjokk, som er når immunforsvaret overreagerer og sender kroppen inn i en (mulig) anfall. Personer med alvorlige kasein allergi er vanligvis diagnostisert i barndommen. Hvis du opplever noen av de ovennevnte symptomene, går du videre til en kasein-eliminasjonsdiett for å teste om du er allergisk mot kasein.

Eliminer all melk og kasein holdige produkter for 35 dager (noen helsepersonell foreslår to uker, men å fullt slette all kasein fra systemet ditt, er det best å gi en så stor testing tid som mulig.) Produkter du må unngå å inkludere all kasein og laktose inneholder matvarer - meieriprodukter av kumelk, yoghurt, ost, iskrem, etc. Du må også ta hensyn til ingrediens etiketter for melk eller melkeproteinråvarer, som er til stede i mange tørre kommersielle varer. Hvis symptomene avta etter eliminering av disse produktene for perioden, er du mest sannsynlig allergisk mot melkeprodukter. Etter 35 dager, innføre laktosefrie produkter (for eksempel lactaid melk) for å avgjøre om din allergi er laktose eller kasein. Hvis du kan ta laktosefrie melk uten en retur til gamle symptomer, er du laktose intolerant. Hvis du går tilbake til dine gamle symptomer, er du kasein intolerant.

Se et allergen spesialist. Mens selvdiagnose gjennom mat eliminering er ofte den mest effektive måten å identifisere en matallergi, rådes du til å ta kontakt med et allergen spesialist som kan foreslå en allergi med overlappende symptomer som du kan ha oversett. Snakk med fastlegen din for henvisninger.

Kosthold for Person Allergisk mot Soyaprodukter

Soyabønner, klassifisert som en belgfrukt, forårsaker allergi hos enkelte sensitive personer. Disse personene kan være bare allergisk mot soya, eller til andre belgfrukter som peanøtter og erter. Enhver som er allergisk overfor soya bør unngå alle soya og soyaprodukter i dietten, så vel som andre mulige legume allergener for å unngå en reaksjon.

Soy-Allergen Diet

Hvis du er allergisk mot soyabønner og soyaprodukter, er den eneste måten å hindre en reaksjon for å unngå å spise noe laget av soya. Noen mennesker er allergiske mot soya kan være i stand til å tolerere elementer tilberedt i at olje på grunn av hvordan soya oljen blir prosessert. Spør legen din om du bør unngå soyaolje i tillegg til andre soyaprodukter.

Sjekk etikettene på bearbeidet mat som bakevarer og kornprodukter for å se om de inneholder soyabønner eller soyaprodukter. Noen korn annonsert som "naturlig" kan inneholde soya blandet med annet korn. Se for soyaprodukter i hermetisert eller frosne grønnsaker med saus, som noen av disse preparater kan inneholde soya. Hermetisk supper og bearbeidet forretter ofte inneholder soyaprodukter. Unngå disse, og forberede din egen ferske matvarer fra scratch i stedet. Unngå instant kaffe, varm sjokolade blanding og malt. Velg brygget kaffe og te, brus og juice i stedet.

Kjøttprodusenter vanligvis bruker soya som en kjøtt extender i kjøttpålegg og pølser. Unngå bearbeidet kjøtt og kjøtt erstatter som kan inneholde soya. Ikke spis tofu, soyabønnemasse, eller noe som inneholder teksturert vegetabilsk protein, da disse er soyaprodukter. Velg magert kjøtt i stedet, og forberede dem på ditt eget kjøkken ved hjelp av urter og krydder blander ikke inneholder soya.

Mange forberedt sauser, inkludert saus, margarin, salat dressing, biff saus og selv peanøttsmør kan inneholde soyaprodukter. Ikke spis noe som inneholder soyasaus, soyabønner, soyaprotein, tamari, miso eller natto. Hvis det ikke er allergen advarsel oppført på etiketten, må du kontakte produsenten for å finne ut om ingredienser som hydrolysert vegetabilsk eller planteproteiner inneholder soya. Enhver type vegetabilsk gummi, stivelse eller buljong kan fremstilles fra soya.

I en restaurant, la din server og kokk eller manager vet du er allergisk mot soya. Be om at maten skal gjøres uten soya-baserte sauser eller sauser. Sjekk full ingrediens oppføring hvis det er tvil. Husk at mange mennesker med soya allergi kan også være følsomme for peanøtter og andre belgfrukter, så unngå bønner også.

Hvorfor er folk allergisk mot kjæledyr dander?

Følsomhet

Ikke alle er utsatt for å ha et kjæledyr dander allergi. De som er mer sannsynlig å være allergisk er de som familie har en historie med allergier. For å hindre kjæledyr dander allergier oppstår, kan barndommen eksponering for kjæledyr redusere sannsynligheten for et kjæledyr dander allergi i voksen alder. Hvis du er usikker på din families historie, er det en god idé å besøke en allergolog for å bli testet. En enkel hudtest kan fortelle deg hvilke dyr du er allergisk mot, samt alvorlighetsgraden av reaksjonen.

Dander

Selv om noen mennesker er allergiske for et kjæledyr spytt eller urin, den vanligste typen allergi er fra dander. Dander er som flass på mennesker; det er mikro-størrelse stykker av død hud blir utgytt. Dander kan komme av et kjæledyr når som helst, selv om mye ser ut til å gå av mens du blir preparert. Foruten å være i luften, har en tendens dander å være klissete og kan forholde seg til klær, tepper og møbeltrekk. Selv om noen raser har en tendens til å kaste mindre enn andre, alle hunder har dander. De som ikke kaster så mye hår vil automatisk kaste mindre dander rundt huset. Når disse ørsmå biter av død hud får inhalert, behandler kroppen dem som et farlig stoff og reagerer med en allergisk reaksjon.

Reaksjoner

Fordi dander kan bosette seg hvor som helst i hjemmet, ikke en person som er allergisk mot kjæledyr ikke engang trenger å røre dyret til å ha en allergisk reaksjon. Bare det å være i samme hus som kjæledyr kan lett utløse en reaksjon. Det kan ta opptil et år å kvitte seg et hjem av dander, selv etter at kjæledyret har gått. De som er ekstremt følsomme kan ha en reaksjon i så få som 30 minutter for å være i hjemmet til et kjæledyr, og kan få et utslett i ansiktet eller halsen. Mer vanlig skjønt, folk har en høysnue type allergisk reaksjon fra kjæledyr dander. Dette inkluderer rennende øyne, tett nese, nysing og kløende hals. I mer alvorlige tilfeller kan astma forekomme. Symptomer på denne farlige sykdommen inkluderer kortpustethet, tetthet i brystet, tung pust og hoste.

Hvorfor er mennesker Allergisk mot hunder?

Hvorfor er mennesker Allergisk mot hunder?


Finne ut at du er allergisk mot hunden din kan være belastende. Fortsetter å eie hunden vil bety lidelse med allergier. De med hund allergier mange ganger holde sin hund og behandle sine allergier.

Funksjoner

Folk som er allergisk mot hunder er normalt allergisk mot hundens dander eller spytt snarere enn hele hunden.

Behandling

Den beste behandlingen er å fjerne hunden fra hjemmemiljøet. Mange nekter å gjøre dette, og i stedet ha ett rom i hjemmet, for eksempel på soverommet, hvor hunden er aldri lov til å gå. Denne måten den lidende har en trygg havn å puste relativt allergen-fri luft.

Medikamentell behandling

Antihistaminer er også et behandlingsalternativ for de som ønsker å holde sine hunder, men er allergisk.

Betydning

I Amerika, 6 av 10 mennesker har en allergi mot hunder og katter, melder Astma- og Allergiforbund Foundation of American i 2005.

Betraktninger

Det finnes hunderaser som produserer mindre dander; disse inkluderer hårløs terrier, Chinese Crested, og meksikansk hårløs.

Advarsel

De med alvorlige allergier mot hunder vil finne at selv de rasene som produserer mindre dander som de hårløse raser vil likevel forårsake allergiske reaksjoner.

Hva Food Ingredients er katter Most allergisk mot?

Hva Food Ingredients er katter Most allergisk mot?


Hvis katten din ikke spiser all maten sin eller er å ha en negativ reaksjon etter å ha spist, kan det være lider av allergi. Katter kan være allergisk mot nesten alle kattemat ingrediens, ifølge Pet Education. En umiddelbar negativ reaksjon, slik som oppkast, ikke regnes som en matallergi; det er en matintoleranse. En allergi er mer sannsynlig å forårsake kløe og hudproblemer.

Kjøtt

Proteiner, inkludert biff, kylling, lam og sjømat, er en viktigste årsaken til katt allergi.

Korn

Mais og hvete, som er viktige komponenter av tørr kattemat, har ofte vært knyttet til katt allergi.

Andre ingredienser

De andre potensielle katteallergener inkluderer melk, egg og soyaprodukter. Disse ingrediensene er i våte og tørre katten mat.

Veterinær Visit

Hvis du mistenker at katten din er å ha en allergisk reaksjon på mat, er det best å besøke en veterinær umiddelbart. Andre forhold, inkludert loppebitt allergier, bakterielle infeksjoner eller notoedric skabb kan gi lignende symptomer, og bare en veterinær kan finne årsaken.

Hvordan vet jeg om jeg er allergisk mot min navle Ring?

Hvordan vet jeg om jeg er allergisk mot min navle Ring?


Piercing, hvis det gjøres riktig, kan være vakker. En glitrende smykke kan forbedre bare om noen kroppsdel. Men hvis du er allergisk mot smykker, kan reaksjonen være mindre enn vakker; det kan være direkte stygge, sår og litt ekkelt. Det finnes noen enkle måter å fortelle hvis du er allergisk mot den nye navle ring.

Omsorg for din nye Piercing

Navle ring vil ta seks til åtte uker å helbrede. I løpet av denne tiden bør du gi din piercing ekstra spesiell omsorg. Rengjør området med en medisinert rengjøringsmiddel og varmt vann. Fjern eventuelle rester med en ren bomullspinne. Følg nøye med på hvordan inngangen poenget med smykker er healing. Air hjelper til med healing så sørg for å ha på deg løstsittende klær rundt magen området. Unngå stramme klær, for eksempel strømpebukse eller skinny jeans.

Tegn på en allergisk reaksjon

Du kan utvikle en allergisk reaksjon, selv om du er riktig å ta vare på din piercing. Du kan være allergisk mot smykke eller piercing kan ha blitt gjort med forurensede verktøy. Du vet du har en allergisk reaksjon når du opplever noe av det følgende: en merkelig lukt, en infeksjon som ikke vil gå bort, vedvarende blødning, rødhet / betennelse i området og / eller hudlesjoner. Den smykker inngang punktet kan være rå, oser pus eller har lesjoner eller blemmer. Enda verre, kan du muligens kjøre en feber på grunn av en bakteriell infeksjon.

Behandling

Hvis du opplever blødninger, gjelder direkte press til området. Hvis du opplever irritasjon, bruke en kald pakke. Ikke påfør kald pakke direkte til navlen, kan du bruke en skjorte eller et håndkle som en barriere. Vask navlen forsiktig og grundig med antibakteriell såpe. Hvis symptomene fortsetter og / eller bli betenkelig, fjerne smykker og kontakte legen din.

Hvordan unngå en allergisk reaksjon

Skulle du bestemmer deg for å få en annen piercing, ta skritt for å unngå fremtidig smitte. Har piercing gjort av en trenet og lisensiert profesjonell i et rent og sterilt miljø. Bekreft at den profesjonelle bruker en steril, ubrukt nål. Unngå smykker som er laget av messing og / eller nikkel, da disse kan be en allergisk reaksjon. Stick med smykker som er laget av 14 eller 18 karat gull, titan, kirurgisk-grade stål eller niob.

Hvordan vite om du er allergisk mot Royal Jelly

Hvordan vite om du er allergisk mot Royal Jelly


Royal Jelly er et supplement som er skapt av arbeideren bier å mate larve samt dronning bier. Ifølge artikkelen "Royal Jelly" av Langone Medical Center på Med.nyu.edu, er Royal Jelly antas å ha antimikrobielle egenskaper og brukes til å øke immunitet. Men det er risiko forbundet med kongelig gelé i at det kan føre til visse allergiske reaksjoner. Følgende er noen mulige tegn på en allergisk reaksjon på kongelig gelé.

Bruksanvisning

•  Ta royal gelé som anvist. Hvis huden din bryter ut, eller hvis du utvikler utslett, kan det hende du har en allergi mot kongelig gelé. Hvis du har mye kløe på huden eller røde eller kløende øyne etter å ha tatt Royal Jelly, har du sannsynligvis har en allergi mot det. Slutt å ta Royal Jelly umiddelbart.

Hvis du opplever svimmelhet, rennende nese eller overflødig slim i halsen eller munnen, kan dette være en indikasjon på en allergi mot kongelig gelé. Ikke ta noe mer kongelig gelé.

Hvis du har hevelse på ethvert område av kroppen, spesielt på ansiktet eller øyelokk, etter å ha tatt Royal Jelly, kanskje du har en allergi mot det. Avstå fra å ta noe mer av dette tillegget.

Hvis du opplever kortpustethet, astmasymptomer eller anafylaktiske symptomer som krever en akuttmottaket besøk, har du sannsynligvis har en allergi mot dette bee supplement. Slutt å ta Royal Jelly.

Stopp å ta Royal Jelly hvis du utvikler noen negative symptomer til det. Hvis symptomene rydde opp i neste dag eller to, er det sannsynlig at du er allergisk mot Royal Jelly. (Se Resources for flere allergisymptomer.)

Tips og advarsler

 • Royal Jelly har så mange mulige allergiske ramifications at risikoen langt større enn fordelene. Det er best å unngå å ta dette tillegget i det hele tatt. Du kan være spesielt utsatt for allergiske reaksjoner hvis du er disponert for allergi generelt eller hvis du har problemer med immunitet. Visse medisinske tilstander, som for eksempel eksem, kan også øke sjansene dine for å ha en negativ reaksjon, noe som kan tolkes som en allergi.
 • Hvis du har noen kjente allergier mot bier, bør du ikke ta Royal Jelly. Vær også forsiktig med dette tillegget hvis du tar warfarin eller andre rusmidler som du kan utvikle komplikasjoner. Ring legen din eller gå til legevakten umiddelbart hvis du opplever noen uvanlige symptomer.

Vil ha en hund Harm My Child Hvis han er så allergisk mot hunder?

Allergiske reaksjoner kan være alvorlig

Barn med allergi mot hunder ofte har allergiske reaksjoner når de utsettes for disse dyrene. Disse inkluderer problemer med å puste, kløende hals, nysing og elveblest. Barn med astma og alvorlig allergi kan oppleve skadelige og selv livstruende reaksjoner. I dette tilfellet, leger anbefale at hunden skal fjernes fra barnets hjem.

Mulige løsninger finnes

Behandle et barns allergier med medisiner eller allergi skudd styrer ofte allergiske reaksjoner. Du kan også behandle hunden ved å bruke en løsning direkte til dyrets pels eller ved å gi det en oral medisin. Hold hunden og huset svært ren. Tren hunden til ikke å slikke folk og holde den ut av den allergiske barnerommet.

Bottom Line

Til tross for barnas potensielt skadelige hund allergi, kan du ofte behandle tilstanden med medisiner og omsorg. Rådfør deg med en lege på det beste løpet av behandlingen. Dersom barnets symptomer ikke kan håndteres, bør du fjerne hunden fra hjemmet.

Hvordan vite om et barn er allergisk mot gluten eller kasein

Hvordan vite om et barn er allergisk mot gluten eller kasein


Kasein og gluten proteiner kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos både barn og voksne. Mens de fleste symptomene er mindre, noen kan være farlig for ditt barns helse. Kasein er et protein som er funnet i de fleste melkeprodukter, gluten og finnes i de fleste korn, brød og korn. Alltid være på vakt til enhver uvanlig reaksjon barnet ditt har fra en matvare og ikke la det gå ubehandlet.

Bruksanvisning

•  Ta med barnet til en barnelege for en allergi test. Barnets paediatrician vil være i stand til å gå over noen symptomer og kjøre forskjellige tester for å konkludere om det er en reaksjon på den ene eller begge av proteinene.

Lag en matdagbok og logge noen symptomer når barnet spiser produkter som inneholder enten kasein eller gluten. Noen få symptomer fra gluten kan inkludere diaré, halsbrann, søvnløshet, rask vektøkning eller hurtig vekttap, migrene, leddsmerter eller kviser. Noen symptomer for kasein er utslett, magesmerter, elveblest, hurtig vekttap, et plutselig tap av bevissthet eller magesmerter.

Fjern elementer som inneholder gluten og kasein proteiner fra barnets kosthold. Logg forskjellene i barnets tilstand og humør når han spiser en gluten- og kaseinfri diett. For best resultat, mate barnet ditt en gluten- og kaseinfri diett i minst to uker.

Vær oppmerksom på eventuelle spesifikke reaksjoner barnet kan ha til produkter som inneholder kasein eller gluten. Lære om ulike symptomer både proteiner kan ha på menneskekroppen er den beste måten å holde seg på toppen av en mulig reaksjon.

Tips og advarsler

 • Det er alltid best å snakke med ditt barns barnelege med en gang hvis du har noen bekymringer om barnets trivsel.
 • Det er mange gluten- og kaseinfrie produkter tilgjengelig hvis barnet ditt har utviklet en allergi mot en eller begge av proteiner.

Kan du være allergisk mot lysene i en Tanning Bed?

Kan du være allergisk mot lysene i en Tanning Bed?


Kunstig ultrafiolett lys kan føre til en reaksjon, forlater tanners med kløende nupper og utslett. Allergi mot UV-lys er vanlig, og kan være forårsaket av diett, medisinering, overgangsalder eller graviditet. En evaluering danner en hudlege kan hjelpe utelukke eventuelle underliggende hudlidelser.

Symptomer

Allergiske reaksjoner består av kløende nupper og utslett på armer, ben, bryst og rygg. Mange ganger tanners vil reagere timer etter deres solingen fremfor mens i boden.

Forebygging / soultion

En hudlege vil diagnostisere UV eller tanning bed allergier. Den hyppigst foreskrevet medisiner for Solseng allergi er prednison. For mindre alvorlige tilfeller kan den allergiske reaksjonen behandles med over-the-counter medisiner.

Årsaker

Noen ganger tanners plutselig utvikle en allergisk reaksjon på lysene i solarium. Denne ofte kan tilskrives diett, medisinering, menopause eller graviditet.

Betraktninger

Underliggende hudsykdommer kan forveksles med et ultrafiolett lys allergi. Eksem eller psoriasis kan utløses av UV-lys, forårsaker lignende symptomer.

Misforståelse

Tanning senger er sterilisert etter hver bruk. En plutselig reaksjon etter solingen ikke nødvendigvis være en UV allergi, men en reaksjon på rengjøringsmiddelet. Det er også viktig å vite hvilke tanning lotions blir brukt fordi kremer kan påvirke folk forskjellig.

Hvordan vet jeg om din pjokk er allergisk mot katter

Hvordan vet jeg om din pjokk er allergisk mot katter


Rundt 15 prosent av den amerikanske befolkningen rapporterer en allergi mot katter eller hunder, med katter er spesielt problematisk for mange, ifølge American Academy of Allergy, Asthma & Immunology. Allergiske reaksjoner på kjæledyr kan ta opptil to år å utvikle, sier Dr. Karen Serrano ved University of Wisconsin-Madison. Slik at foreldrene ofte ikke legger merke til et kjæledyr allergi før pjokk år. Hvis du eier en katt og din pjokk kronisk sliter med en rennende nese, hoste, lunger og utslett, kan en katt allergi være årsaken.

Bruksanvisning

Hvordan vet jeg om din pjokk er allergisk

gjenkjenne symptomer på katt allergi. Vanligvis er disse kløende øyne, rennende nese, astmalignende puste symptomer, utslett eller røde, kløende hud.

Forstå at småbarn med katt allergi kan synes å ha hyppige forkjølelser. Den viktigste forskjellen er at allergi siste året, mens forkjølelse er sesongavhengig.

Fjern kjæledyr fra hjemmet for en lengre periode. Det kan ta opptil seks måneder etter at avtrekkeren er fjernet for allergiske symptomer å avta, acordng til Serrano.

Rengjør hjem, alle sengetøy og alle klær grundig mens katten ikke er i hjemmet. Dander, som er hva som forårsaker allergi, kan bli værende i miljøet lenge etter at katten er fjernet, og det vil fortsette å forårsake den allergiske reaksjonen.

verve hjelp av en allergolog for å profesjonelt diagnostisere allergi.

Tips og advarsler

 • Fordi du fjerner alt av dander fra hjemmet er nesten umulig uten profesjonell rengjøring tjenester, ta barnet til en allergolog hvis du mistenker en katt allergi er den eneste sikre måten å finne ut om katten forårsaket din barnas symptomer.
 • Hvis katten din er årsaken til barnets allergi symptomer og symptomene er alvorlige, holde katten og barnet skilt vil ikke være tilstrekkelig. Den eneste måten å fullstendig eliminere symptomene er å finne et nytt hjem til katten.
 • Småbarn med milde symptomer kan leve i samme hjem som kjæledyr, med noen forholdsregler. BabyCenter.com anbefaler å holde katten unna soverom og teppebelagte rom i huset, ved hjelp av en høy effektivitet media filter i ovnen, ved hjelp av en støvsuger med HEPA-filter, og vask barnets klær og hender etter samspill med kjæledyr.
 • Hvis du fjerner katten fra hjemmet og ikke merke forbedring med en gang, ikke anta at diagnosen var feil. Kjæledyret dander, som forårsaker allergi, vil bli funnet i klær, tepper, gardiner og mange andre overflater i flere måneder etter at kjæledyret er ikke lenger i hjemmet. Over tid bør de allergisymptomer minske hvis katten var årsaken.
 • Unngå fristelsen til å selv-diagnostisere barnets allergi. Hvis du feilaktig anta at katten er årsaken til symptomene, kan du miste din familie kjæledyr unødvendig. Sjekk alltid med en medisinsk faglig som du jobber mot å diagnostisere barnets problem.

Hvordan vite om jeg er allergisk mot nikotin

Nikotin er den viktigste ingrediensen i sigaretter og tobakksvarer. Nikotin er svært vanedannende og skadelig for helsen din. Tobakksbruk eller eksponering har vist seg å forårsake kreft, emfysem og hjertesykdommer. Bortsett fra forårsaker alvorlige helsemessige problemer, kan nikotin funnet i tobakk også forårsake allergiske reaksjoner. Allergi kan komme plutselig, eller utvikle seg over tid. Du kan fortelle om du har en nikotin allergi ved å bli klar over faresignalene, og søke profesjonell hjelp om nødvendig.

Bruksanvisning

En se for økt hode smerter. Legg merke til om eksponering for nikotin og kjemikalier som finnes i sigarettrøyk fører til hodepine eller migrene. Skråtobakk, røyke sigaretter, eller opplever passiv røyking flom hjernen og blodet med karbondioksid, sammentrekkende blodårene og forårsaker hodepine. Hvis du oppdager en sammenheng mellom hodepine og nikotin eksponering, og du sannsynligvis har en allergi.

Se for urolig mage og kvalme når de utsettes for nikotin. Magen blir opprørt og forsøker å fordrive allergiske toksiner gjennom oppkast eller diaré.

Se for tette bihuler når de utsettes for nikotin. Som sesongmessige allergier, kan eksponering for nikotin opprørt sarte ansiktsservietter, som resulterer i en utstoppet nese, tette ører, nysing og hoste.

Se etter en pusteproblemer etter møter nikotin. Din allergi kan være alvorlige nok til å forårsake hals hevelse og anstrengt pust. Søke profesjonell hjelp umiddelbart hvis luftveiene blir innsnevret og du har vanskeligheter med å puste eller svelge.

Kontroller om ditt alternativ behandling fører til utslett eller elveblest. Ifølge familien nettside helse, FamilyDoctor.org, kan du ha en nikotin allergi hvis nikotinplaster klør eller blir huden rød og flekkete. Nikotinplaster inneholder lim og konsentrerte mengder av nikotin som kan irritere huden. Store, røde flekker som vises på kroppen indikerer elveblest, og lappen bør avsluttes. Konsultere legen din dersom du opplever en allergisk reaksjon på en nikotinplaster, eller hvis du får problemer med å puste.

Tips og advarsler

 • Allergiske reaksjoner hos noen kapasitet bør tas svært alvorlig, og bør rapporteres til en profesjonell umiddelbart. Alvorlige allergiske reaksjoner kan komme på raskt, forårsaker alvorlig helserisiko, og kan være dødelig hvis den ikke behandles riktig.

Hva gjør du hvis du er allergisk mot Clavamox

Hva gjør du hvis du er allergisk mot Clavamox


Clavamox er en veterinær godkjent bredspektret antibiotika til bruk i katter og hunder. Det er en kombinasjon av amoxicillin og clavulanat kalium. Den humane versjon av det samme stoffet er markedsført under navnet Augmentin. Den brukes til å behandle mange luftveisinfeksjoner slik som bihulebetennelse, bronkitt og lungebetennelse, så vel som urinveis og hudinfeksjoner. Clavamox og Augmentin tilhører en gruppe antibiotika som kalles penicillin antibiotika og kan forårsake allergiske reaksjoner.

Hva er Allergiske reaksjoner?

Allergiske reaksjoner er kategorisert etter alvorlighetsgrad. Det er ikke anbefalt å ta Clavamox eller Augmentin hvis du noen gang har hatt en allergisk reaksjon på noen penicillin-basert antibiotika, uavhengig av alvorlighetsgrad; reaksjonen er sannsynlig å gjenta seg og kan bli mer alvorlig. Håndtering Clavamox som er skrevet ut til ditt kjæledyr bør ikke forårsake en allergisk reaksjon hos personer som har overfølsomhet for penicillin mindre uhell forbrukes.

Symptomer på en allergisk reaksjon

En alvorlig allergisk reaksjon på Clavamox eller Augmentin kan omfatte elveblest, svimmelhet, hevelse i ansikt, lepper eller svelg og / eller problemer med å puste. Hvis du opplever noen av disse symptomene i forbindelse med inntak av medisiner, legehjelp umiddelbart. Anafylaksi kan være en dødelig tilstand hvis den ikke behandles umiddelbart. Lesser reaksjoner inkluderer fordøyelseskanal opprørt, hudutslett, kløe og hodepine. Mens vanligvis ikke er livstruende, er det viktig å være oppmerksom på disse symptomene og rapportere dem til legen din med en gang.

Betraktninger

Ifølge veterinær Rebecca Bennett, bør Clavamox håndteres forsiktig av personer som har blitt diagnostisert med en følsomhet for penicillin-basert antibiotika. Nøye håndvask etter hver administrasjon vil bidra til å redusere sjansen for utilsiktet inntak. Også aldri Plasser åpnes eller uåpnede beholdere i munnen. Håndtering ekskrementer fra dyr tiden tar Clavamox shoud også behandles med forsiktighet. Avhengig av eierens følsomhetsnivå, kan en veterinær velger å forskrive et annet legemiddel.